עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם! אני עומד לפרמט את המחשב ורציתי לדעת אחת ולתמיד איזו מערכת הפעלה יותר כדי לי להתקין XP שכל שבוע יוצא לה עדכון קריטי נוסף או 2000 הותיקה עם הSP4 ? תודה לכל העונים. נזכרתי במשהו שרציתי לשאול, זה אולי נשמע קצת מצחיק אבל איך אני בעצם שומר על המועדפים שלי לפני שאני מפרמט למחשב ת'צורה ?

• 14 תגובות
    • 929 צפיות
  2. Started by Leo101,

יש לי בעיה במנהל משימות.....(ctrl+alt+delete) שאני לוחץ עליו זה מה שאני מקבל..... בבקשה תעזרו לי...........

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  3. שלום. אז כמו שאמרתי הבעיה הזו לא הופיעה לי אף פעם בשום התקנת DX כלשהי. הבעיה מופיעה בצורת פופ-אפ שמודיע על ERROR. מישהו יכול לעזור לי כאן? אין לי מושג מה זה.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by Raul,

יש לי WIN XP PRO ENGLISH.... ואני מעוניין לנעול כמה תיקיות... איך אני יכול לעשות את זה?? תודה מראששש....

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  5. Started by 3d_max,

שלום לכולם. המחשב עולה, מגיעים אייקונים (XP) ואז לוקח בערך 2 דקות עד שאפשר להפעיל תוכנה מסויימת - זה בקצרה. המחשב חדש לגמרי, התקנתי תוכנות שונות והכל היה בסדר, עד שנדפק המודם adsl usb ובזק החליפו לי למודם רשת, eci router b focus 270 pr ומאז החלה התופעה. בתחילה היה מותקן נורטון שעלה עם איקס אדום - ואחרי 2 דקות עובר למצב פעיל אז חשבתי שהבעיה בנורטון, אבל לא! התקנתי את קספרסקי - וגם כאן רק לאחר 2 דקות הוא הופך לפעיל. בדקתי services וגם msconfig ולא מצאתי שום דבר חריג, וכמובן שהמחשב נסרק גם על ידי תכנת וירוסים און ליין וגם אוףליין, וע"י ספייבוט ואד אווור... אני חושב להתחיל לבדוק בביוס..אבל לא יודע איפה להתחיל. ממי תבוא הישועה? תודה יואב

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by shon,

יש לי אימיול והפיירוול של ה widwonds xp. איך אני מאשר את הפורטים של האימיול בפיירוול תודה לעונים!!!

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  7. @!?@#!#@!#@!#!@#@! אני והמזל שלי!@# אתמול פיצלתי את כונן C בעזרת התוכנה הזאת.. משהו Magic 8.0, הכל הלך סבבה והיה לי כונן C וכונן G. העברתי כל מה שאני צריך לכונן C, הכנסתי את הדיסק של ווינדוס ודילגתי על הקטע של "הורד עידכון התקנה" או משהו כזה, וכשהגעתי לחלון של הפרמוט הכחול חשבתי לעצמי "טוב אני פשוט אחזור לווינדוס להתקנה ואלחץ על הורדת עידכון ואז אני אפרמט". עשיתי ריסטרט, עשיתי מחדש את ההתקנה ולחצתי על ההורדת העדכון ואז לצערי הרב החלון הכחול של הפרמוט לא עלה וזה פשוט המשיך בהתקנת ווינדוס, נתתי לזה להמשיך מכיוון שכשעשיתי ריסטרט זה פשוט חזר לחלון של ההתקנה.. לא יכולתי לחזור לווינדוס. זה התקין והלכתי להתקלח בינתיים, אני חוזר ואני רואה חלון כחול עם שגיאה שאני ממש לא זוכר מה כת…

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  8. נכנסתי לה regedit NtfsDisableLastAccessUpdate כתבתי את זה בה HKEY_LOCAL_MACHINE-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEMHKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\FileSystem שם עשיתי ערך חדש בשם NtfsDisableLastAccessUpdate 1 עכשיו זה האיץ לי את הארדיסק ואת כל השטיות .... הבעיה היא אני חושב שזה מאיט את האיטרנאט זה נכון

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  9. זה בעיה, כי אני משאיר הורדות ובגלל שזה יוצא לי למסך בחירת יוזרים של חלונות הכל מתנתק! אני לא מצליח למצוא איפה אני יכול לבטל את זה , למרות שאני משוכנע שראיתי את האופציה הזאת איפהשהו. תודה לכל מי שיכול לעזור!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by computer_freak,

1. כשאני מנסה לשחזר מערכת לא משנה למתי כשהמחשב מאתחל את עצמו הוא רושם שהאיתחול לא הצליח והווינדוס עולה כרגיל 2. פעם היה לי בתפריט התחל קיצור דרך לתיקייה תמונות שלי אבל היא נעלמה כשמחקתי את התיקייה אחרי שהחזרתי את התיקייה מסל המיחזור הקיצור לא חזר איך אפשר להחזיר אותו ניסיתי כבר להיכנס למאפיינים של התחל תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by eliXir,

להרבה אנשים יש 2 כוננים.. מן הסתם כולם יודעים על מה אני מדבר, איך אני יוצר עוד כונן כזה? כי אני רוצה לשים שם את כל הדברים שאני לא רוצה שיעלמו לאחר שאני מפרמט את כונן C. תודה מראש! ;D

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. באופן מוזר (פתאום כך), אתרים מסויימים לא עולים לי כמו שצריך, למשל YNET,הבעיה היא שאני מקבל הודעה שטעינת הדף הסתיימה אך אני רואה דף חלק ולבן מול העיניים. (IE6) רעיונות? (לא אני לא אעבור ל מוזילה ושות' )

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by Aloha-Boy,

אוקי,אני משאר שזאת בעיית JAVA .. חלונות שאמורים להיפתח לא נפתחים ,האתר Gamer לא עולה לי עד הסוף,הוא נתקע באמצע הטעינה ונשאר ככה,בלי שום תוכן... מאיפה אני יכול להוריד התקני JAVA לדפדפן שלי (IE6)??? הדפדפן לא מבקש להוריד אוטומטית....

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Nullity,

כחלק מההתגוננות נגד ספייוור ודומיו החלטתי להסיר את ה- MS Java. פעלתי לפי ההוראות, אבל בטעות במקום למחוק קובץ ספציפי מתוך c:\windoes\inf, מחקתי את כל הסיפריה. איזה השלכות יכולות להיות לזה? עשיתי ריסט ובנתיים אני לא שם לב לשום תופעת לוואי..

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  15. כאשר אני לוחץ דאבל קליק על קובץ TXT. הוא לא נראה כלל על המסך אך בשורת ההתחל הוא נראה. כדי לראות אותו אני צריך ללחוץ עליו בשורת התחל עם לחצן ימני ושם על MAXIMAIZE. אבל אז הוא נפתח על כל המסך, אני רוצה שיפתח בחלון בגודל בינוני. ואני גם מעוניין כשאני מפעיל אותו שהוא יראה, ולא יהיה רק כסמל בשורת התחל. מה הפתרון לבעיה וממה זה נובע ?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  16. אני צריך לכתוב קובץ bat שמשנה את הרזולוציה הנוכחית של המסך למשהו שאני קבעתי. אבל אני לא מכיר שום פקודה שעושה את זה. אני מניח שזה בטח משהו עם rundll32 אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל לחפש בכלל. חיפוש בגוגל העלה רק תוכנות שעושות את זה בשבילי, אבל לא פקודה שמובנית בwindows, וזה מה שהייתי מעדיף. מישהו מכיר פקודה של הwindows שעושה את זה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by bgs,

אני דיי ותיק העולם הווינדוס (כבר 6 שנים) אבל מעולם לא יצא לי להתקין מערכת הפעלה. יש ברשותי Windows 98SE בעברית (ממשק מלא וכו') ואני רוצה לשדרג אותה לאקס פי. כשהכנסתי את הדיסק, ראיתי אפשרות להריץ את "בודק תאימות" של המחשב ורכיביו לאקס פי. כעבור כמה דקות הוא הוציא לי דוח. בדוח יש פירוט על כל מיני רכיבים שלא יעבדו, או שהוא חושד שלא יעבדו תחת אקס פי. מדברים כמו דריוורים של מאיץ גרפי אני לא מודאג, כי אפשר להוריד מהאתר של Nvidia. (או שאני כן צריך להיות מודאג?) מה שיותר הדאיג אותי הוא הדיווח תחת הכותרת "בקרי קול, וידאו ומשחק" שם הוא כתב: Avance AC'97 Audio for VIA ® Audio Controller מה אני אמור לעשות בקשר לזה? האם יש דריוור שאני אוכל להוריד מהאינטרנט בשביל זה? עוד 4 דברים שהדאיג…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. האם קיימת אפשרות כאזאת ואם כן - איך? אם לא - האם יש דרך להסיר את כל התוספות (אבטחה וכו') שהוספתי לדפדפן במשך הזמן דרך אתר Windows Update. בקיצור ולעניין - אני רוצה להגיע למצב של IE כמו שהוא היה כשהתקנתי את WIN. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  19. יש לי H.D 40 ג'יגה שמחולק ל 2 מחיצות C=10 D=30 NTFS מה שקרה לי זה אסון. רציתי להתקין win me במקום ה xp לא הצלחתי לפרמט את הדיסק .נסיתי עם דיסקט הפעלה של ה win me ,ניסיתי דרך fdisk ניסיתי אפילו עםmagik 7 partitation ולא הצלחתי . מה שעשיתי זה הכנסתי דיסקט הפעלה של win 98 וכשנשאלתי האם אני רוצה לפרמט ? עניתי בחיוב. וראיתי בפירוש שהמחשב מפרמט את כונן c. לאחר ההתקנה של ה win me חשכו עיניי. פשוט היה לי דיסק אחד של 40 ג'יגה במערכת קבצים FAT32 . 30 ג'יגה של מידע מוזיקה ועבודה עפו לשמיים. שאלתי היא האם אפשר לשחזר משהו? איפה טעיתי ? ומה באמת עושים אם רוצים לחזור למערכת הפעלה יותר ישנה?ואיך מפרמטים כונן עם NTFS?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. יש לי בעיה ממש מעצבנת!!!כשאני גולש ועובר בין עמודים בזמן האלעת העמוד המוזיקה נעצרת ומגמגמת בוינאמפ. גם כאשר החמור שואב אז המחשב מזייף בניגון ולפעמים גם קופץ במשחקים אז אני נאלץ לכבות אות!!! אני מדגיש שזה ממש בזמן העלאת העמוד ואחרי שהוא עולה הכל מיוצב!! המחשב עובד מצויין ומורץ באוברקלוק קטן ל2090 MHZ מקווה שיש לכם פיתרון בישבילי לפני שאני מתפתה לפרמט! יש לי 2500AMD+ 512 RAM GYGABYTE 700PRO2 5700U

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  21. שלום לכולם, עד היום הייתי מתקין את SP1 (מדובר ב WINDOWS XP), ולאחרונה פירמטתי, ואני לא רוצה להתקין אותו ,מפני שהוא מכביד על המחשב שלי. עכשיו לשאלתי: הורדתי את כל עידכוני האבטחה (נשאר לי שם רק SP1), האם בכל זאת אני צריך להתקין את SP1 ? (מבחינת אבטחה), או שהעידכונים מספיקים ? תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  22. רציתי לדעת מה ההבדל בין גודל לגודל בדיסק? (כשנכנסים לפרטים של קובץ מסויים) ובדקתי כמה שוקל כל מה שיש לי במחיצה c והיה 33 גיגה בשימוש וכשאני לוחץ מקש ימני על הכונן רשום לי שיש לי 1.6 גיגה פנוי למרות שיש לי 37 גיגה סה"כ לאן נעלמו עוד 2 גיגה?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי אתגר בשבילכם.... ;D התקנתי לפני כחודש חודשיים את התוכנה TweakXP במחשב, ואחרי שתקנתי חסמתי עם התוכנה תיקייה שתהיה תקייה מוסתרת. עכשיו מה שקרה הימי שימוש בתוכנה עברו ואי אפשר להיכנס לתיקייה, למרות שהתקנתי את התוכנה שוב ל15. מישהו יודע איך אפשר להיכנס לתיקייה הזאת בלי התוכנה , על האייקון של התיקייה רשום Hidden Folder. אתה תעזרו לי מאוד כי יש לי שם חומר חשוב מאוד .. ארז.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  24. Started by The UnKnown,

אוקיי יש לי אקספלורר ונעלם לי למטה הסרגל שמראה עד כמה העמוד נטען, איך אני מחזיר אותו? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים