Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום רב מהיכן אני יכול להוריד mshtml.dll version 6.0.2600.0 תודה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אחותי הקטנה כל הזמן מוחקת לי את שם המשתמש שלי בכל פעם שהיא מתרגזת עליי (נקמנית הקטנה ). שום דבר לא עזר, ניסיתי לדבר איתה בצורה יפה שתפסיק לעשות את זה, בצעקות, בסטירות, בבוקסים, אבל שום דבר לא עוזר. אז יש לכם מושג אולי, איך אני יכול למנוע ממנה למחוק את החשבון שלי ב-XP PRO? אני שמתי עליו כבר סיסמה, אבל כשהיא נכנסת ללוח בקשרה משם המשתמש שלה, ומוחקת את החשבון שלי משם, אז הווינדאוס הדפוק לא מבקש ממנה סיסמה לפני שהוא מוחק את החשבון שלי. אז איך אני אמור להגן עליו בסיסמה? הרי כבר יצרתי אחת, וכשאני רוצה להיכנסז אליו אני צריך לשים סיסמה.
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ה taskbar שינה את הגודל שלו והצורה שלו ואני לא מצליח לשחזר את הגודל המקורי ראו תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני בטוח שרובכם הגדול מכיר את זה... אחרי שימוש ממושך במערכת הפעלה מתחילים להיות DELAYים כאלה מעצבנים. המחשב כאילו נתקע ל 5 שניות לדוגמא ואז פתאום מריץ את כל הפקודות שאמרו לי תוך שנייה... הבעיה היא שלפני שבועיים בערך התקנתי פה הכל מחדש... זה לא יתכן מה שהולך פה. יש למשהו רעיון? תכלס לא התקנתי משהו מיוחד חוץ מכמה תוכנות צריבה... של DVD במיוחד ו... זהו נראה לי תודה רבה! יניב
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שחכתי איך עושים זאת.... אני אודה מאוד למי שיזכיר לי איך עושים זאת.. לפי זכרוני זאת לא פעולה מסובכת...פשוט צריך לדעת!!! בתודה ניר
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי גגה' זיכרון אז לא יכל להיות מחסור זיכרון , דוגמא אני עובד עם האימול גפ בבוקר אומר לי עליו להיסגר לוחץ סוגר סוגר את התוכנה עכשיו גם באייסקיו ככה , בהwinamp ועוד .... ?! למה זה עושהאת זה ? אחרי כמה דקות וזה לא תמיד עושה את זה זה עניין ???
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מתכוון לאפשרות הזו שאם אני עושה חיפוש ומקיש אות ראשונה אז אני מקבל את כל האפשרויות שחיפשתי באותה האות.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית וקטנה לסידור favorites
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה שלי פשוטה יחסית אני פשוט לא מצליך לראות עיברית ב WIN XP PRO , הבעיה ישנה רק בתוכנות ספציפיות למשל כמו האיסייקיו ובקאזא במקום עיברית אני רואה ג'יבריש, אשמח אם תוכלו לעזור לי. נ.ב הבקשה לעזרה באה אחרי חיפוש מדוקדק בהודעות ישנות שנמצאות בפורום!!
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הוירוס נכנס דרך הודעת אימייל שברוב טפשותי פתחתי. בכל כמה דקות המחשב שלי מנסה לשלוח אימיילים נגועים לכל מיני כתובות אקרעיות. משהוא חוסם את האימיילים הנגועים מלהישלח, אני לא יודע בדיוק מה, אבל הנורטון כל פעם מקפיץ לי הודעות על כך האימייל לא הצליח להשלח. בנוסף אני גם לא מצליח לפתוח את הנורטון ובדיקה של התהליכים שרצים מתברר שה explorer.exe משום מה צורך כ 15% ממשעבי המערכת באופן קבוע.
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מחשב חדש לוח אם ASUS P4 800D בבקשה אם משהוא יודע איך מקווה שהשאלה בפורום הנכון נ.ב יש לי 120 גיגה איך אני מגדיר את המחיצות בהתקנה לפני או אחרי איך אבוד עצות עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
מה המצב חברה???. מישהו יכול ללמד אותי איך מתקינים וונדואוס אקס פי לאחר פירמוט??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
איך פותרים את זה? מה גרם לכך? בבקשה לעזור
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה...יש לי מספר שאלות שאני מקווה שתוכלו לענות לי עליהן: ??? 1 אילו קבצים ה-windows מעלה ב-startup? 2 מהו חשבון ה-guest? 3 מהו ה-kernel? תודה.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
עיינתי בדיונים לגבי הקובץ הזה אך לא מצאתי פיתרון לשאלתי. SMARTDRV - כאשר אני מתקין את ווינדוס XP, הקובץ הזה נמצא בדיסקט איתחול של 98 וגם בCD של אקס פי. אבל האם הוא לא מופעל אוטומטית יחד עם האיתחול? כל פעם שאני מתקין XP לא משנה עם זה דרך דיסקט איתחול של 98 או CD של XP אני חייב להפעיל את הקובץ הזה ידנית כדי שההתקנה תהיה יותר מהירה? כי אם האיתחול לא מפעיל אותו אוטומטית זה נראה לי מוזר
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לציין שהדיסק שיש לי הוא מקורי וחוקי לגמרי של Windows Xp Home Edition+SP1. ניסיתי את כל האפשרויות שעלו לי בראש כולל מהש שהציעו לי ושום דבר לא עזר ולא עבד...במחשב הישן שלי זה עבד אבל בחדש לא, אולי זה קשור לזה שהמחשב חדש לגמרי? טוב תראו בעצמכם: ניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה במחשב חדש לגמרי בעזרת התוכנה MADBOOT וכשבחרתי באפשרות Install Windows Xp Automaticly המחשב עבר למסך הכחול של ההתקנה וכתב לי: The script file specified with the u\ command line switch couldnt be accessed. Uttebded operation cannot continue. Press Enter to exit the setup כשבחרתי באפשרות Install Windows Xp Manualy קיבלתי הודעה שכותבת שאין מספיק מקום בדיסק הקשיח בשביל להתקין את ה-Windows. ב…
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום ! בדרייברים של הלוח אם החדש שלי (ABIT) יש גם התקנה של USB2. אבל הוא כותב לי שהוא לא יכול להתקין בגלל שאני צריך להתקין SP1 לWINDOWS קודם. ונותן לי קישור הורדה. הבעיה שגם אחרי שהתקנתי את SP1 מהאתר של ווינדוס התוכנה אומרת לי שהיא לא מצליחה להתקין את התמיכה בUSB2 בגלל שאין לי SP1. מה לעשות ? והאם אני באמת זקוק לדרייבר לUSB2? כי אני לא רואה שיש לי בעיה עם שום התקן USB שיש לי במחשב
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הDISK ON KEY שלי, עולה לי הודעה קטנה ליד השעון, כשאני לוחץ עליה, עולה העמוד הבא: (תמונה) נראה לי שהבנתי מה זה אומר... אבל אישמח אם מישהו בכל יסביר יותר לעומק, תודה ואיך אני פותר את זה? הבנתי שאני אמור להתקין משהו, מה זה? ואיפה אני משיג את זה? תודה רבה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם. ישנם אתרים (לא כל אתר) שאני פותח דרך האקספלורר שבהם מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: "אירעה שגיאה ב- Script בדף זה". תעזרו בבקשה . תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני אחרי פורמט וזהסידר לי את זה על 1536 - זה אמור להיות ככה ? ! משהו פה לא נראה לי על כמה זה צריך להיות : - 3072
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
שלום יש לי הארד דיסק שלושים גיגה עכשיו פירמטתי אותו והוא מפוצל לשתי מחיצות עכשיו יש לי דיס של וינדוס אקס פי עם sp1 שאם אני עושה ב biso מכון שהדבר הראשון שיעלה זה הcdrom עכשיו זה אמור ישר להתקין את הוינדוס זה מתחיל להתקין את הוינדוס במסך הכחול אחרי זה זה עושה ריסטרט ובימקום להמשיך את ההתקנה של הוינדוס זה חוזר על אותה פעולה ראשונה של ההתקנה במסך הכחול ..... מה אני אמור לעשות? בתודה על העזרה אלעד
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום מדובר ב WIN XP , והאפשרות לראות את השפה בסרגל הכלים לא קיימת , שאני ניכנס ללוח הבקרה ומנסה משם לסדר את העניין , החלונית סרגל שפה לא "עובדת" יש תמונה . כנראה שצריך לשנות משהו - בהפעלה - "עורך הרישום". אז בבקשה אלה שמיתמצאים בעניין תנו יד. דבר נוסף שורת הכתובת גם היא נעלמה לי מהתיקיות - על התיקיות - עשיתי איפוס תיקיות וזה לא עזר , באקספלורר , שורת הכתובת קיימת . כנראה שגם כאן צריך לבצע שינוי בהפעלה - "עורך הרישום". תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בה tesk masnger יש לי משהו שנקרא leeser ואני יודע שזה וירוס התקנתי את כל העדכונים נגד הבלסטר כל מה שיש לה windwos אבל זה עדין מופיע ואי אפשר לסגור את זה יש משהו שמוחק את זה או מעיף ?
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו יכול לעזור לי לאתר מהיכן אני מוריד את ה SERVICE PACK 2 ? היה לי אותו ונאלצתי לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש. אני מבין שזו היתה גירסת BETA אבל היא עבדה נפלא, והתרגלתי אם תוכלו לעזור, אשמח. תודה, תומר.
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-