Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי צריכת יתר של משאבי מערכת של הקבצים בתמונה וזה מאוד מעט לי את המחשב יש לי זוכרון 512 דידיאר 400 ומעבד 2500 ברטון. תעזרו לי בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לכם פקודות חדשות כמו DIR CD.. בבקשה תירשמו הרבה פקודות ותגידו מה הם עושות!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש בעיה קטנה אם תוכלו לעזור הוא פירמט את המחשב והכניס את הדיסק של הווינדואז וכשהוא בא להתקין המחשב מזהה רק כונן של 2 ג'יגה כשיש לו 80 ג'יגה המערכת שלו ב NTFS איך הוא מסדר את זה ?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יכול להיות שהאינטרנט שלי נחסם קצת? לא יודע אולי מהרוחב פס :-\ האתרים עולים לאט יותר...וגם האתר הזה
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
1- יש איזה אתר בעברית שמלמד מחשבים? הכול על הWIN XP איך להתקין WIN XP מי מצב דוס אתר שמלמד הכול על מחשבים! 2- אתמול קיבלתי את המחשב החדש! ושרציתי לפרמט ולהתקין את המחשב מי התחלה! אז היכנסתי את הדיסק של WIN XP רשמתי סיסמה והכול.. .... ואז המחשב היכבה ואז הייה לי 2 אפשריות 1 להכינס לוונדוס 2 להמשיך את ההתקנה אז היגעתי למסך הכחול הזה ואז אחרי 20 שניות זה רשם שייש איזה בעיה! איזה בעיה יוכלה להיות? זה קשור לזה אולי שייש לי חיבור חדש S-ATA!
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
טוב מכיוון שהחשמל מחובר וגם ה IDF לכונן הצורב וה DVD שלי, וגם הם מזוהיים בביוס, נתקלתי בבאג לאחרונה והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. אני משתמש במערכת הפעלה WINXP SP1. מסיבה לא ברורה שני הכוננים האלו נעלמו. גם דיוויס מנג'ר אין עונה ואין נראה. אחי אמר לי שזה באג בוינדואז שהיה גם לו והוא בעבר מצא לזה פתרון בכיוון הרג'יסטר של וינדואז. חיפשתי רבות בגוגל אך לא מצאתי פתרון לתקלה. בבקשה התוכלו לעזור לי ? האם פירמוט הוא הפתרון היחיד ? כי עשיתי התקנה בריאה ל WINDOWS עם מלא טוויקים ומלא תוכנות והתקנים, ככה שפירמוט הוא לא אופציה שבילי ! אשמח לקבל תגובות ועזרה ואני מקווה שזה אכן הפורום הנכון - בתודה, עודד.
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
איך אני מייצר קובץ שכשאני לוחץ עליו ומאשר תפעולה הוא מוסיף ערך רג'יסטרי במקום כלשהו ברגיסטרי... (אני צריך להעביר כמה ערכים מיוזר1 ליוזר2 אצלי במחשב ואני צריך לדעת איך ליצור תקובץ) תודה
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
לאחר שכל הפאקינג מחשב שלי נדבק בווירוסים, הורדתי אנטי ווירוס והוא ניקה אותם אך בכל זאת המחשב לפעמים נמצא בתקיעות כאשר אני מפעיל דבר כלשהו.. אני לא אפרמט שוב כי זה לא יעזור מכיוון שכשפירמטתי, ישר שמתי FIREWALL של ווינדוס, והורדתי את העידכונים של ווינדוס ובכל זאת כל המחשב שלי נדבק בווירוסים. עכשיו, באותו נושא אך משהו אחר, כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט האנטי ווירוס רושם לי ש-2 ווירוסים ניסו להיכנס לי למחשב אך זה חסם אותם: http://planet.nana.co.il/elixir3/v1.JPG http://planet.nana.co.il/elixir3/v2.JPG זה נורמלי שכל פעם שאני אכנס לאינטרנט ווירוסים ינסו להיכנס אלי למחשב? איך זה שלפני הפירמוט לא היה לי אפילו אנטי ווירוס מותקן ולא היו לי בכלל ווירוסים (בדקתי כל כמה ימים), פירמטתי כד…
-
- 12 תגובות
- 969 צפיות
-
-
כל פעם שאני יוצא מתכנה מסויימת (אקספלורר, ומשחקים) אני מקבל הודעת שגיאה מעצבנת http://www.pic.co.il/Files/D8E4025A23EA46ED9E1360B9C45BA0D4/norm_6664FF7944F449A1B3A6EA9DBE7EF03A.JPG היא לא גורמת לכלום לקרוס או משהו פשוט זה מעצבן כל פעם... תודה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אוקי עדכנתי את כל העדכונים שמיקרוספט הוציא נגד הוריוס הזה של ה 60 שניות ולמרות זאת הוא לא מופיע בתדירות דקה אחרידקה אבל הוא מופיע תוך 4 5 שעות שהמחשב דולק והוא מאט טיפה אני חושב וגם עם הוא לא מראה 60 שניות אז לפעמים הוא עושה ריסטרט בגלל זה !!!! וזה כל כך מעצבן חשבתי זה בעיה בה מחשב אבל לאזה ישנועדין למרות הכל כי קיבלתי עוד פעם הודעה על svirce 32 משהו ואז 60 שניות ועדכנתי הכל תודה אנשים ! חייב למחוק את הוריוס הזה כי הוא ישנו ובלי להראות לפעמים את הודע המחשב עושה ריסט וזהבגלל זה אני כמאט בטוח
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המחשב עולה ......... אחרי חצי דקה זה רושם לי במצב דוס WINDOWS COULD NOT START BECAUST THE FOLLOWING FILE IS MISSING OR CORRUPE >WINDOWS ROOT>SYSTEM32hal.dll please re -installa copy of the above file עם אני לוחץ על איזה כפתור אז זה מכבה ומדליק את המחשב מי התחלה מה זה אומר? איך מסדרים את זה בבקשה תעזרו
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לדעת איפה שמורה הססמא של משתמש שעשה לו חשבון ושם לעצמו ססמא הרי זה חייב להיות שמור במחשב איפה שהוא אני אודה לכם אם תוכלו להגיד לי איפה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני מסתכל במנהל משימות אני שם לב שיש לי את התהליך svchost חמש פעמים ואפילו 6 לפעמים אצל אנשים אחרים לעומת זאת אני רואה שיש להם את זה 4 פעמים עכשיו אני זוכר שהסתכלתי פעם באיזה אתר והם אמרו שצריך להיות 4 האם מישהו יוכל להגיד לי למה יש לי כל כך הרבה והאם זה מיותר ואם כן איך אני מסיר את זה.... ;D ;D ;D הנה תמונה של זה...
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ive just formated mypc,but it in ntfs mode & very slow,how i change it back to fat32? 2.how to add hebrew to xp? i tried the language bar but hebrew isnt there... 10x for the help
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
האקס פי משגע אותי לאחרונה הוא כל פעם מציג לי את ההודעה הזאת במספר תוכנות כמו מוזילה ודום 3 ואחרות זה ממש מעיק ובלתי נסבל וכבר התקנתי XP מחדש ושום דבר לא עזר אבא שלי אומר שזאת בעיית תוכנה ושאין כתובת כזאת בכלל בזיכרון ממה נובעת הבעיה? איך אני פותר אותה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כל פעם כשאני מנסה לעפעיל התקנה זה נותן לי הודעת שגיאה וכותב"the RPC server is unavailble" וכדומה מישהו יכול בבקשה לעזור לי??? זה דחוף! תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
והאם יהיה גם מערכת עם העידכון וגם את העידכון לבד?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אנשים בבקשה תעזרו לי. התקנתי את הווינדוס מחדש על הווינדוס הקיים (XP) ועכשיו כל הקבצים במחשב נעלמו לי. נישארו רק התיקיות שהיו בלי הקבצים , אבל בהגדרות של הכונן כתוב לי שיש 64GB בשימוש כמו שהיה לפני. כלומר שהקבצים קיימים אבל משום מה אני לא יכול ליראות אותם , והם לא מוסתרים. בבקשה ממי שיודע שיעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום רב, לפני יומיים שחזרתי הביתה גיליתי כי איזו תוכנה השתלטה לי על האקספלורר. נוספו מלא אייקונים ללוח העבודה אשר אותם מחקתי. בנוסף נוסף לי סרגל חיפוש לדפדפן ואני לא מצליח בשום דרך להוריד אותו. הורדתי את ה-SPYSWEEPER הוא מצא לי כ-20 תוכנות ומחקתי את כולן אך הבעיה הזאת עדיין נשארה. דבר נורא מעצבן שזה השתלט לי על כל ההגדרות ועשה לי מין DEFAULT להגדרות. שינה לי את ההגדרה להום פייג' ולא משנה כמה אני משנה את זה חזרה זה עדיין חוזר. כל שניה הספייסוויפר קופץ ומודיע כי יש שינוי בהום פייג'. העמוד הראשי שנקבע לי כל הזמן הוא של : www.prosearching.com . מישהו הצליח להבין מה כתבתי פה ? אני לא יודע איך מצלמים עמוד מסך אז אין לי דרך להראות לכם. הסרגל שדיברתי עליו הוא כחול וכולל…
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אתמול ניסיתי להתקין את הדרייברים החדשים של איי טי איי וקיבלתי מסך כחול שניסתי להפעיל את המחשב מחדש. הסרתי את הדרייורים אבל מאז שאני לוחץ על המחשב שלי לוחק לו בערך שתי דקות להראות את הכוננים ...או שהוא נתקע וזהו ... ךמישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
התקנתי home edition ואת כל העידכונים,דרייברים נכונים וכו',וישנן כל מיני בעיות מוזרות ביותר,למשל כשלוחצים התחל יש תמונה שבחרתי נכון אצלי אין אותה משום מה...,או למשל כשאני מדליק ת'מחשב הוא לפעמים כותב בעיה עם logon ui או למשל במקום שישר יכנס הוא שם לי מסך לבחירת משתמשים ויש לי רק אחד...ביטלתי אותו ואז הוא שם לי חלון עם שם וסיסמא...או למשל אחרי הרבה זמן שיש שומר מסך אני רואה אחרי זה רק ת'רקע וצריך לעשות ריסטרט... ??? :-[ :-\ :'( :-X אני יודה מאוד למי שיביא פיתרון לבעיות הנ"ל,וגם האם אמורות ליהיות בעיות כאלו בגירסא הזאת פעם היה לי אותה ולא ניתקלתי בכזה דבר... ואם הפתרון היחיד הוא החלפת גרסא עדיף כבר שאני לא יפרמט אלא אתם יודעים יש אפשרות כזאת של שידרוג מהווינדוס מעניין מאו…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נדבקת לי וירוס על קובץ מערכת C:\WINDOWS\winlogon.exe שם הוירוס: W32.Netsky.D@mm והאנטי וירוס שלי לא מצליחו לתקן אותו, ואני לא רוצה למחוק את הקובץ הזה.. בשביל לא להרוס משהו במערכת ההפעלה מערכת הפעלה: WinXP Home Edition אשמח לעזרה. אלדר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
האינטרנט אקספלורר משום מה נותן לי באחד האתרים שאני גולש בהם הודעות שגאיה כאלה, אז האם יש בעיה או סכנה בכך אם אני מבטל את ה SCRIPT DEBBUGING? (בד"כ אני משתמש ב FIREFOX אבל עדיין...)
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי... אני משתמש במע' הפעלה: Win XP Pro, עם חיבור אינטרנט בכבלים (מהירות 1.5mg). איך אני עושה כך שהחיבור לאינטרנט יופעל אוטומטית, מבלי לבצע דבר, ברגע שה-windows נפתח? אשמח לתשובה בהקדם... סופ"ש עים לכולם... ניב.
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-