עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום רב, יש לי בעיה ואני מקווה שזהו הפורם המתאים שיוכל לפתור לי אותה יש לי כונן משני אשר מחובר בRAID כאשר פתאום לאחר שהייתה הפסקת חשמל ישנה תיקייה של 40 GB שהווינדוס פשוט לא מזהה אותה אבל בקיבלות הכונן רואים שישנם 40 GB כלומר זה מראה רק 7GB קבצים אבל בתחולת הכונן זה מראה שהוא 50GB וישנם רק 3GB פנויים. איך אוכל לשחזר את הקבצים?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  2. Started by שמנואל,

שלום. ווינדוס 98 הפסיק לתפקד. כל יישום שאני מנסה להפעיל מקבל את ההודעה שחסר הקובץ הזה. אי אפשר אפילו להפעיל את MSCONFIG . אין זכר לקובץ כזה או עם שם דומה במחשב, וגם לא מצאתי אזכור בגוגל ל ASDROUTEINFO. האם מישהו מכיר את הבעיה ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  3. Started by spinchicken,

אולי זאת שאלה שהיא יותר בענייני תוכנה, אבל מישהו יודע במקרה על מקום שאפשר לקרוא בו בקלות על יצירת thread ונושאי זכרון בין כמה כאלה שונים בwindows?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  4. Started by nikf,

שאלה דיי פשוטה ,אשמח לעזרה כאן, Win xp dailer , Connect automatically מסומן אך אינו מתחבר אוטומטית מישהו מכיר את הפתרון ?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  5. יש לי בעיה בויסטה כמו שנאמר בכותרת, כאשר אני מנסה לעשות ריסטרט למחשב אז זה מגיע לשלב שהוא רושם Logging off ואז פשוט נתקע אפילו לחצי שעה עד שאני לא מכבה את המחשב ידנית (ההארד דיסק גם מפסיק לחשוב) יש לי מחשב נייד DELL 1520 עם ויסטה פרמיום (זה קרה לאחר ששידרגתי את המווינדוס מבייסיק לפרימיום) מבחינת עדכונים הווינדוס הכי מעודכן שיש, למעט עדכון אחד שהוא נותן לי שאני לא רוצה להתקין שזה ה SP1 Release candidate ' משהו כזה שעד שלא תצא גרסא סופית אני ל ארוצה להתקין.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אפילו שאני סתם מנסה לעשות LOG OFF אז הוא נתקע

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by raYo,

שלום. אני מנסה לעשות REPAIR לווינדוס והוא מבקש סיסמת אדמין אבל אף פעם לא הזנתי סיסמא שכזאת. מישהו יודע מה צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  7. כאשר אני מנסה לחפש משהו במחשב בכונן C בלבד (בכוננים אחרים זה לא קורה), אז זה מתחיל חיפוש ואחרי כמה שניות כל החלונות נסגרים לי והחיפוש גם. מדוע?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by Y-T-M,

יש לי וינדוס אקס פי פרופישונל אבל אני לא יודע אם זה 32 ביט או 64 ביט? איך אפשר לדעת?

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by bronco,

התקנתי ויסטה Ultimate אבל מישום מה אין לי תוכנת Outlook Express האם ניתן ליבא אותה למערכת ? 2 מדוע כאשר אני מבצע הפעלה מחדש דרך מערכת ההפעלה במחשב המחשב נתקע בזמן העליה וד בפס עם הלד הירוק וכאשר אני מבצע הפעלה מחדש דרך כפתור המחשב אין בעיה? 3 האם ניתן לזרז את זמן העליה של מערכת ויסטה בזמן הדלקה ולוותר על חלק מכתוביות ההקדמה

10. אז ככה, הורדתי קובץ exe של Vista Transformation Pack 6.0 (ככה הוא נקרא), זה אמור לשנות סטייל שיהיה דומה לויסטה. התחלתי את ההתקנה היו אזהרות שהכל על אחריותי כן סבבה, התוכנה החליפה קבצי מערכת וידעתי שאין מה להפסיד כי אחרי ההתקנה אני יכול להחזיר למה שהיה על ידי שחזור מערכת.. לפחות ככה חשבתי.. אז אחרי ההתקנה אני רואה שהסטייל הזה מכוער והוא נדפק בגלל שהמערכת בעברית והיא משבשת דברים.. אז החלטתי לשחזר את הקבצים שהוחלפו ע"י התוכנה שהתקינה את הסטייל הזה, עשיתי את זה אבל זה פשוט לא שינה כלום אז החלטתי לעשות שחזור מערכת.. פתרון פשוט שיעשה את העבודה.. עשיתי שחזור מנקודת שחזור של אתמול, אחרי ריסטרט לפני שהשולחן עבודה נטען אני מקבל שגיאה שאיזה קובץ חסר, ואז הכל משתבש.. למראה עצמו יש הב…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  11. Started by n9555,

יש לי תיקיה שאני לא מצליח למחק מהדסקטופ ולפי מה שהבנתי אני יכול למחוק אותה בsafe mode אז איך אני נכנס ואיך אני יוצא מזה?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  12. Started by crabrocket,

ש לי ווינדוס ויסטה בייסיק, ובכל פעם שאני נכנס אליו הוא מציג לי מסך כחול ועושה ריסטרט, והדרך היחידה להיכנס אליו היא בsafe mode שזה לא כל כך עוזר לי. אם למישהו יש פתרון לבעיה אני ממש אשמח לשמוע. *למנהלים מצטער על כל ההודעות בבקשה תמחקו אותם, הייתה לי בעיה במחשב וזה פשוט לא טען את העמוד של פרסום ההודעה, ופתאום הצלחתי לפרסם הודעה ואז גיליתי שזה פרסם כב ר 6הודעות*

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by mj23,

היי התקנתי ויסטה 64 ביט וכשאני מדליק כל קובץ שהשם שלו בעברת נגיד שיר אז זה נכנס לוויאנפ ורושם חרטומים ומשמיע תשיר כאילו לא יכול לקרוא תעברית או משו כזה אמרו לי צריך להוסיף שפה או משו ?! מי שיודע איך מסדרים את זה אני ישמח לקבל תשובה בהקדם!!! תודה

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by odediz,

לאחר גמר הפעלת המערכת מופיעה כתובית עם ציצוף מעצבן ומבקש אישור. על הריבוע הכתובית מופיעה בראש מצד ימין הכיתוב RUNDLL ואז רשום: שגיאה בטעינת c:\windos\system32\mbawrcfh.dll ואז נרשם מתחת : המודול שצוין לא נמצא ובריבוע למטה בסוף הוא מבקש :אישור שאלתי איך אני מעלים את ההופעה של הריבוע המעצבן הזה שמופיע כל פעם שמדליקים את המחשב אודה על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  15. היי יש לי מחשב נייד מסוג HP עם ליבת דותן וGB זכרון יש גם תמונה של כל המפרט יש מצב שויסטה יזוז נורמלי הכונה לבסדר על מפרט שכזה או שחבל על המאמץ?? תודה מרואש... מנהלים במידה וזה לא המקום הנכון לשאלה אנה שנו..וסליחה! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by DjMorpheu5,

אני רוצה לשנות פונט עברי בווינדוס ויסטה, למשל פונט של כתיבה, שמות של תיקיות... אני יודע איך משנים באנגלית אבל בעברית לא.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  17. שלום לכולם, החלפתי מחשב, הכל למעט HARDDISC, לכן הייתי צריך לעשות repair , למערכת ההפעלה (צ'יפסט שונה וכו) לאחר שהורדתי מחדש את כל העידכונים יש לי עדיין מספר בעיות 1. בעיה אחת בעברית - מופיעה כ ג'יבריש, לאו דווקא בווינודס אלא גם בחלק מהאופיס 2. בעיה ב רג'יסטרי, חלק מהתוכנות שהיו במקום כלשהוא עדיין שם רק שהוא לא מזהה אותם, אין בעיה ממש אלא רק עניין של נוחות, אם כי אולי יש דרך לתקן את כל הרג'יסטרי. 3. סתם לדעת האם יש משהו שכדאי לעשות לאחר תהלילך כזה ע"מ שמערכת ההפעלה והמחשב יעבדו בצורה הטובה ביותר. תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by קובי 1980,

שלום,יש לי שאלה : מישהו מכיר או יודע על תוסף לWIN XP שמוסיף לו מראה של Max OS X ? אני יודע שקיים דבר כזה רק אין לי מושג איפה אני יכול להוריד אותו. תעזרו לי בבקשה תודה רבה מראש !!!

19. נכנסתי לה regedit NtfsDisableLastAccessUpdate כתבתי את זה בה HKEY_LOCAL_MACHINE-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEMHKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\FileSystem שם עשיתי ערך חדש בשם NtfsDisableLastAccessUpdate 1 עכשיו זה האיץ לי את הארדיסק ואת כל השטיות .... הבעיה היא אני חושב שזה מאיט את האיטרנאט זה נכון

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by boludo,

שלום לכולם מהי הגירסה של java ל win xp64bit תודה אשמח ללינק

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  21. לא יודע איך מבטלים את זה, זה צץ באמצע סרט, באמצע משחק, וסתם ככה. תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  22. Started by Xstyle,

אני מישתמש בוידנוס ויסטה וכל פעם כשהוא עולה לי הוא מראה הודעה כזהות: http://up9.siz.co.il/up3/lentmm24zrzo.jpg

23. אני מתכוון שכשיש נניח5 חלונות של IE או MY COMPUTER או כל כמה חלונות מאותו הסוג,אז הם מוצגים למטה כיחידה אחת שאם לוחצים עליה יש לך אפשרות לבחירה של חלון ספציפי. אני רוצה לשנות את זה לחלונות בודדים שיהיו אחד ליד השני.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  24. היי לכם, מציג הגופנים המובנה של חלונות מציג לי גופנים לטיניים כאילו היו גופנים עבריים (תווים עבריים ולא לטיניים). איך אפשר לטפל בזה? * מערכת ההפעלה רצה על המחשב רק כחודש בערך. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  25. Started by id3232,

אתמול הייתי במחשב בכיף הכל הלך חלק. היום פתאום אני מדליק אותו ואני רואה שכל שנייה האייקונים בשולחן עבודה נעלמים וחוזרים ככה בלי סוף,אני לוחץ התחל וזה נסגר, ואפילו שאני סוגר את הEXPERER ושאני במנהל משימות כל הזמן זה יורד לסוף הרשימה! זה ממש בלתי נסבל אפשר עזרה?? ד"א יש לי Service pack 2!!! ??? :'(

• 1 תגובה
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.