Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי אלקטל 510 שמותקנת עליו גירסת תוכנה 4.2.7 המודם מקונפג כראוטר ועובד עם XP באנגלית שמותקן עליו SP2 לא מצליח להתחבר לאתרי FTP שאני עושה פינג לאתר FTP מסויים אני מקבל שגיאה conection closed by remote host שכביכול נחסמתי בגלל פירוול שיש לי,עכשיו ככה בפירוול של הXP פורט 21 בשביל FTP פתוח יש לי פירוול של נורטון וגם שם פתוח פורט 21 מה שמעניין הוא כאשר אני מקנפג את המודם כBRIDGE ואז הוא עובד עם חייגן אני מצליח להתחבר לאתרי FTP כנראה שזה הפירוול של הראוטר השאלה שלי איך אני מאפשר בראוטר אפשרות להתחבר לאתרי FTP תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, יש לי בבית Vista SP1 הכל רץ חלק ועובד אחלה, בגדול אני ממש מרוצה. רק מה? התחילה לי בעיה מוזרה שאני לא יודע מתי בדיוק היא התחילה, והבעייה היא: המחשב כבוי, אני מדליק אותו, הכל אחלה, המערכת עולה מהר וחלק, הכל טוב. הבעיה מתחילה ברגע שאני עושה ריסטרט, המערכת יורדת טוב, מגיע המסך הרגיל של ה BIOS ואז כשהמערכת אמורה לעלות מחדש לפני המסך בוט של VISTA אני מקבל מסך שחור בלי שום סמן מהבהב וככה זה נשאר. שמתי לב שאם אני משאיר את זה ככה אני שומע את המאוורר של הספק מתחיל להעלות קצב (נראה לי שהמעבד עובד יותר חזק). הבעיה נפתרת ברגע שאני מכבה את המחשב, ומדליק שוב, המערכת עולה סבבה כמו בפעם הראשונה... מוזר לא? יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
נלעם לי הסרגל ב "מחשב שלי"וכל תיקיה של TOOLS FILE SAVE וכו קליק ימני להוספה לא עוזר
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אחריי שאני מתחבר לאינטרנט לא עוברות 5 דקות איך שפתאום המחשב מתחיל לעשות בעיות כגון: כשאני מנסה להכנס ל "מחשב שלי" אז מופיע לי אייקון של פנס כזה אבל הוא לא מצליח לראות את התוכן,ועוד כל מניי שטויות. כמו כן שמתי לב שה אפליקצייה svchost.exe רצה אצלי 5 פעמים: 3 פעמים בתור SYSTEM פעם אחת LOCAL SERVICE ופעם אחת ב NETWORK SERVICE. למישהו יש איזה עצה בשבילי? תודה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם העדכונים האוטומטיים.. כבר כמה פעמים שניסיתי להתקין אותם וכל פעם יוצאת לי הודעה שהעדכונים לא הותקנו בהצלחה. מה לעשות? תודה מראש.אליאב. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הי בחלק מהודעות שאני מקבל לתיבת המייל הוטמייל במקום אותיות עבריות אני רואה מלבנים-איך מתקנים? תודה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט אם להתקין על הLatitude CSx אקס פי( כרגע מותקן 98SE) באתר של דל לא מצאתי דריברים. איך אני יכול לדעת אם האקס פי יעבוד או שאצטרך דריברים מיוחדי?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה שיש איזשהו יישום שפועל שלוקח הרבה משאבים ועם הזמן הצריכה שלו עולה ועולה היישום נקרא VSMON.EXE מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
לעיתים קרובות כדי להיכנס לווינדוס, עלי להקליד סיסמא. למרות שלא הגדרתי זאת ואין לי סיסמא.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה בבקשה לדעת איך משנים את שמות הכוננים בוינדוס XP לדוגמה: כונן E שזה דיוידי שיהיה כתוב שם אחר כמו סרטים או משוה אחר.... כונן F שזה הצורב שאוכל לכתוב צורב ... איך אני עושה את זה ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מותקן לי XP והתקנתי עליו את העברית הכל עבד יופי בהתחלה ואז עדכנתי את הווינדוס ומשהו מוזר קרה לעברית המחשב עולה בעברית וכל המסמכים והתיקיות בעברית (כולל לוח בקרה) אבל ה SHELL, כלומר גזור הדבק וכו מופיעים באנגלית !! ניסיתי להסיר ולהתקין שוב ללא הועיל יש למישהו רעיון איך לתקן את המחשב הסורר ? איפה ניתן לשנות את הSHELL בווינדוס ? תודה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי בעיה בויסטה כמו שנאמר בכותרת, כאשר אני מנסה לעשות ריסטרט למחשב אז זה מגיע לשלב שהוא רושם Logging off ואז פשוט נתקע אפילו לחצי שעה עד שאני לא מכבה את המחשב ידנית (ההארד דיסק גם מפסיק לחשוב) יש לי מחשב נייד DELL 1520 עם ויסטה פרמיום (זה קרה לאחר ששידרגתי את המווינדוס מבייסיק לפרימיום) מבחינת עדכונים הווינדוס הכי מעודכן שיש, למעט עדכון אחד שהוא נותן לי שאני לא רוצה להתקין שזה ה SP1 Release candidate ' משהו כזה שעד שלא תצא גרסא סופית אני ל ארוצה להתקין.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אפילו שאני סתם מנסה לעשות LOG OFF אז הוא נתקע
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
:s05: הי, כשאני מדליקה את המחשב אז לפעמים יש הודעה שאין מספיק זכרון לטעון את ווינדוס והמחשב מיד נכבה לפעמים הוא נכבה בלי להודיע כלום ולפעמים הוא פשוט נתקע כשהוא מראה את הסמל של ווינדוס. כשאני מנסה לאתחל ע"י האופציה step by step confirmation המחשב נתקע ב: load all windows drivers יש לי ווינדוס 98. תודה!!
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
המסך שלי פתאום לא נכבה יותר אחרי זז מסוים שאין שימוש במחשב.. בהגדרות צריכת חשמל עדיין מופיע מה שתמיד מופיע שיכבה אחרי 15 דקות של אי שימוש וגם ניסיון לשנות את זה או לבטל ולהחזיר לא ממש עזרו.. המסך לא בשימוש במשך שעות והמסך נשאר דולק.. מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה?? פעם ראשונה בחיים שלי שאני נתקל בכזה דבר..
-
- 10 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים החלה לצוץ לי בעיה במחשב. פתאום יש "לאגים" בעבודה כללית של המחשב. כלומר, אני מזיז את העכבר ויש מאין קפיצות בתצוגה וזה נראה כאילו העכבר עם "לאגים". דבר זה גם פוגע בכל דבר אחר שעושים במחשב. הבעיה נפתרת לאחר כל ריסט אבל חוזרת לעיתים תכופות. במנהל משימות אני רואה שבמצב מנוחה הראם לא עובר את ה 500 מגה. והמעבד לא את ה40%. הטמפ' של המעבד כ 50 מעלות והלוח 40 מעלות. המפרט שלי לוח אם M2N-E ASUS מעבד AMD 3800X2 כרטיס מסך SAPPHIRE 1900GT 256MB ארדיסק WD 160GB SATA2 ספק ENERMAX LIBERTY 400W זכרונות?(2 ג'יגה) TWINMOS 512X4 667GHZ מארז 6A19 מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אם תוכלו לפרט לי לגבי המושגים הבאים, לגבי האקטיבציה שלהם ובכלל מה שאפשר VLK VLM Enterprise Edition OEM תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד, HP Pavilion dv6514ej. המחשב מגיע עם Windows Vista, ואני מעוניין להחליף אותה ב Windows XP. הבעיה היא כזאת: אני מכניס דיסק של XP, עושה ריסט למחשב, וכמה שניות אחרי שההתקנה עולה אז עולה שגיאה שאין הארד-דיסקים... יש את האפשרות הזאת של F6, ואז אני אמור להכניס דיסקט עם הדרייבר SATA.... הבעיה היא שאני לא מוצא כזה מה אני עושה? תודה
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הפך אותו במאה שמונים מעלות. איך מחזירים? (מדובר בסרט ספציפי, אך לא בטוח, אולי גם בשא הסרטים). (WIN98?\)
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, בדרך לפירמוט המחשב נתקלתי בתקלה. יש תמונות: אז השאלה שלי היא כזאת, איך אני מאחד את השלושה האלה לאחד? אני לא מעוניין לעשות שלושה מחיצות אלא מחיצה אחת וזה בלתי אפשרי במצב הנתון! (התמונות גדולות אין לי מושג איך להקטין אותם)
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיה מוזרה - סאונד עובד לי רק במדיה פלייר ולא בשאר האפליקציות - אקספלורר, פיירפוקס, vlc וכו'. מה ההסבר ??? תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
טוב אז ככה התקנתי Windows Media Player 10 ולאחר מכן הורדתי איזה חבילת מקודדים ACE Codec Pack Pro 5.7 or something וזה התקין לי Windows Media Player Classic בנוסף למקודדים אז החלטתי למחוק הכל וכך עשיתי אבל מאז אני לא יכול לראות שום סרט... יש הצעות ?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה Ultimate אבל מישום מה אין לי תוכנת Outlook Express האם ניתן ליבא אותה למערכת ? 2 מדוע כאשר אני מבצע הפעלה מחדש דרך מערכת ההפעלה במחשב המחשב נתקע בזמן העליה וד בפס עם הלד הירוק וכאשר אני מבצע הפעלה מחדש דרך כפתור המחשב אין בעיה? 3 האם ניתן לזרז את זמן העליה של מערכת ויסטה בזמן הדלקה ולוותר על חלק מכתוביות ההקדמה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש - נייד של ACER - עם ויסטה פרימיום צריך אותו בעיקר למצגות - מול לקוחות - ולא יאמן ! לוקח לו יותר זמן לעלות מאשר המחשב הישן שלי ( קומפאק N100 עם 512K זיכרון) המחשב הוא עם 2G זיכרון ומעבד כפול ליבה... למה הוא לא טס ? למה זה לא עולה ישר ובלי כל העיקובים? האם יש דרך גם לבטל את כל התוכנות הנילוות של אייסר - שלא יעלו אוטומאטית אם יש לכם לינק לכתבה שמסבירה איך לשפר מהירות - זה יעזור להרבה כאן אני מאמין THX
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אז ככה, הורדתי קובץ exe של Vista Transformation Pack 6.0 (ככה הוא נקרא), זה אמור לשנות סטייל שיהיה דומה לויסטה. התחלתי את ההתקנה היו אזהרות שהכל על אחריותי כן סבבה, התוכנה החליפה קבצי מערכת וידעתי שאין מה להפסיד כי אחרי ההתקנה אני יכול להחזיר למה שהיה על ידי שחזור מערכת.. לפחות ככה חשבתי.. אז אחרי ההתקנה אני רואה שהסטייל הזה מכוער והוא נדפק בגלל שהמערכת בעברית והיא משבשת דברים.. אז החלטתי לשחזר את הקבצים שהוחלפו ע"י התוכנה שהתקינה את הסטייל הזה, עשיתי את זה אבל זה פשוט לא שינה כלום אז החלטתי לעשות שחזור מערכת.. פתרון פשוט שיעשה את העבודה.. עשיתי שחזור מנקודת שחזור של אתמול, אחרי ריסטרט לפני שהשולחן עבודה נטען אני מקבל שגיאה שאיזה קובץ חסר, ואז הכל משתבש.. למראה עצמו יש הב…
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-