Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, הורדתי את ההתקנה של SP3 כי האינטרנט מתנתק לי הרבה פעמים,כך שזה בעיה בשבילי לעשות את העדכון מהאתר של מייקרוסופט. בסוף ההתקנה יש לי הודעת שגיאה: http://www.siz.co.il/my.php?i=qd4yozmz3wed.jpg יש פתרון? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות פונט עברי בווינדוס ויסטה, למשל פונט של כתיבה, שמות של תיקיות... אני יודע איך משנים באנגלית אבל בעברית לא.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אהלן לכולם אשמח אם מישהו ייתן לי מדריך לאיך להסיר ווינדוס 7 אולטימייט מהמחשב ולהתקין במקום ווינדוס אקס פי, יש לי מחשב נייד מית ג'יגהבייט שהמחשב אחלה פשוט הווינדוס לא משהו וגם יש לי ווינדוס אקס פי חוקי אז למה לא לנצל אותו תודה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
לא יודע איך מבטלים את זה, זה צץ באמצע סרט, באמצע משחק, וסתם ככה. תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב לפני החלונות קופץ אצלי הregistery איך אני יכול לבטל אותו כך שהוא לא יקפוץ אצלי בהתחלה אלה שהמחשב בזמן ההדלקה יעלה ישר הWINDOWS
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מתכוון רק לאייקונים של כונן C ו-D. איך אני יכול להסיר אותם סופית ? (ולחזור לאייקונים המקוריים של XP) תודה.
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכם . האם אני יכול לשנות את האייקונים של וויסטה לאייקונים כמו שהיה לי בXP ? גם את הLOCAL AREA CONNECTION למטה ליד השעון ? שיהיה 2 מחשבים כמו בXP תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנת ב C# ב 2008 VISUAL STODIO על XP32 מישהו יודע אם אני יעבוד ל VISTA64BIT היה לי בעיות ....
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד מסוג HP עם ליבת דותן וGB זכרון יש גם תמונה של כל המפרט יש מצב שויסטה יזוז נורמלי הכונה לבסדר על מפרט שכזה או שחבל על המאמץ?? תודה מרואש... מנהלים במידה וזה לא המקום הנכון לשאלה אנה שנו..וסליחה! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ומחשב נייח. יצרתי מזוודה במחשב הנייד והעברתי אליה תיקיה מהמחשב הנייח. אם אני יוצר קובץ בתיקיה של הנייח אז הסינכרון של המזוודה יותר אותו בתיקיה של הנייד, אבל זה לא עובד בכיוון ההפוך - קובץ חדש בתיקיה שבנייד לא מתעדכן לתיקיה המקורית שבנייח. מה לעשות כדי שיהיה סינכרון דו-כיווני?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, היום הצלחתי להתקין וינדוס 7 לאחר שהיה לי וינדוס XP. יש לי כונן של 500 ג"ב,והוא היה מפוצל לשני מחיצות - C ו D. לפני הפירמוט העברתי את הקבצים מC לD,בשביל ליצור גיבוי לוינדוס החדש. פרמטתי את המחיצה של הוינדוס בצורה זהירה, ועכשיו שהתקנתי וינדוס 7,אני לא מוצא את המחיצה שגיבתי..שום זכר ! יש לי שם מידע חשוב ואני חייב לעשות משהו דחוף. יש איזה דרך למצוא את הקבצים שגיבתי ? תודה
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כלומר, אם קניתי את החבילת שידרוג, התקנתי על מחשב ואז קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את הווינדוס? או לחילופין התקנתי על מחשב אצל ההורים ועכשיו אני רוצה למחוק משם ולהעביר למחשב שלי?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לא מזמן טכנאי מחשבים,קצת טיפוס אבל לא משנה,פירמט לי את הנייד. היה ויסטה הום,הוא שידרג לפרימיום והשאיר לי תקייה של WINDOWS OLD כדי להעביר קבצים שאני יצטרך. כל זה היה הרבה לפני יציאת WINDOWS 7 חשוב לציין.... הבעייה שעכשיו אני לא מצליח למחוק את ה 7 GB שנשארו מהתקיית WINDOWS OLD שאני לא צריך..הוא אומר שאני צריך רשות למחוק את הקבצים. אני מופיע כאדמין ואין יוזרים אחרים על המחשב,מישהו יודע למה הוא לא נותן לי למחוק??
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הכל התחיל כשהורדתי את הWindows installation 4.5 לאחר שהייתה לי תקלה עם הנוכחי. המחשב עשה הפעלה מחדש ועלה רק עם רקע ללא סמלים/שורת משימות. הכנסתי את הדיסק של וינדוס ועשיתי תיקון. לאחר התיקון היו לי 10 שניות לעשות ריסטרט. פספסתי אותם והמחשב התחיל לעשות פירמוט אוטומטי. זתומרת שכל הקבצים כבר נמחקו? (אין לי גיבוי). אני עכשיו שוב עושה את התיקון. האם יש עוד משהו לעשות חוץ מפירמוט? סייף מוד לא עובד. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
נידמה לי שפה ושם קראתי שיש בעיות להחליף מערכת הפעלה במחשבים ניידים... לי יש נייד של אייסר = שיש לו תוכנה הגנה (אני חושב) כנגד קריסות וכאלו רציתי רק לברר עם מי שכבר החליף מערכת הפעלה 1. איך אני מתקין WIN7 ? באופן רגיל ? דרך הכונןDVD ? 2. כרגע הכונן מחולק לשתי מחיצות - האם אני יכול פשוט להתקין על המחיצה הראשונה שבה נמצאת הויסטה כרגע? 3. איך אני משיג אופיס 2007 סטודנט ? להתקנה מחודשת? תודה מראש לכל מי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
ש לי ווינדוס ויסטה בייסיק, ובכל פעם שאני נכנס אליו הוא מציג לי מסך כחול ועושה ריסטרט, והדרך היחידה להיכנס אליו היא בsafe mode שזה לא כל כך עוזר לי. אם למישהו יש פתרון לבעיה אני ממש אשמח לשמוע. *למנהלים מצטער על כל ההודעות בבקשה תמחקו אותם, הייתה לי בעיה במחשב וזה פשוט לא טען את העמוד של פרסום ההודעה, ופתאום הצלחתי לפרסם הודעה ואז גיליתי שזה פרסם כב ר 6הודעות*
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, האם ישנה אפשרות בחלונות XP לקבוע משתמש קבוע ויחיד שהמערכת תעלה איתו באופן אוטומטי כל פעם ולא תעלה לי את ה Welcome Screen ובמידה ואני ארצה משתמש אחר אני אעשה Log Off ואחליף משתמש תודה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
התקנתי SP2 לפני כשבוע, אחרי ההתקנה הוא התקין לי איזה עדכון לתוכנה של ה360 במחשב ומאז הוא מסרב בתוקף לזהות את השלט (יש לי אלחוטי דרך אגב). ניסיתי להסיר את הXBOX 360 ACCESSORIES 1.1 להורידו מהאתר של MS ולהתקינו מחדש וכלום!! אנא עזרה אני כבר שבוע בלי השלט ולא מצליח לפתור זאת.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני בטוח שהנושא נטחן פה בלי סוף, ובאמת(!) שלא התעצלתי לעשות חיפוש ולקרוא הודעות. אבל כמה שקראתי ממש לא הצלחתי להבין על מה אתם ממליצים. חלק אומרים ככה וחלק ככה ולרוב אלו ויכוחים מאוד דביליים. המצב הוא כזה - יש לי בבית 2 מחשבים, בישן מותקן XP SP2 ובחדש שקניתי לפני חודשיים יש ויסטה. למרבה האבסורד הישן עם ה-XP מתפקד הרבה יותר טוב. כמובן שלמחשב החדש עם הויסטה יש נתונים טכניים הרבה יותר טובים וזה מורגש כשמריצים אפליקציות מרובות וכאלה. אבל הרושם המתקבל הוא שהויסטה מסבכת את העניינים. יש באגים, המערכת מסורבלת יותר, ובגדול אני ממש לא מרוצה. האם ה-SP1 הולך לשפר את הויסטה משמעותית ולהציב אותה כמתחרה ראויה ל-XP או שאין טעם לחכות וכדאי לעבור ל-XP? ובואו נשאל ככה - אם היה לי מחשב חדש (ע…
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כשאני פותח את ה MSN, אחרי ה Login הוא עולה בסדר, ואז אני מקבל הודעה שחבר שלי שלח לי כשהייתי Offline ואז הוא נתקע... מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלפתי מחשב, הכל למעט HARDDISC, לכן הייתי צריך לעשות repair , למערכת ההפעלה (צ'יפסט שונה וכו) לאחר שהורדתי מחדש את כל העידכונים יש לי עדיין מספר בעיות 1. בעיה אחת בעברית - מופיעה כ ג'יבריש, לאו דווקא בווינודס אלא גם בחלק מהאופיס 2. בעיה ב רג'יסטרי, חלק מהתוכנות שהיו במקום כלשהוא עדיין שם רק שהוא לא מזהה אותם, אין בעיה ממש אלא רק עניין של נוחות, אם כי אולי יש דרך לתקן את כל הרג'יסטרי. 3. סתם לדעת האם יש משהו שכדאי לעשות לאחר תהלילך כזה ע"מ שמערכת ההפעלה והמחשב יעבדו בצורה הטובה ביותר. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה רצינית במחשב שלא נתקלתי בה אף פעם...שאני נכנס למחשב..אחרי שהוא טוען את הווינדוס..הוא מגיע למסך שחור..ואז קופץ לי הודעה... there is no paging file...משהו כמו אין זיכרון וירטואלי במחשב אנא שנה זאת...אני הולך ומשנה את זה מ"מנוהל ע"י המחשב" ומכפיל את כמות הראם שלי ב1.5(שיוצא 3072)ואז הוא מבקש ממך להתחל על מנת שהשינויים יכנסו לתוקף...אני מהתחל ושוב הוא רושם לי את אותה הודעה...יש אפשרות שזה וירוס ? ושום תוכנה לא מצליחה לזהות אותו ?או אולי בעיה אחרת ?עשיתי בדיקת וירוסים עם הקספרסקי ובדיקות עם הSPYBOT...SPYDOCTOR והם לא מוצאים כלום...
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בהצגת סמלים במערכת הפעלה. אני לא מצליח לראות אותם...יש מין ריבועים כאלה לבנים. אצרף תמונה לבעיה,ומקווה שתוכלו לפתור לי אותה. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אחריי שאני מתחבר לאינטרנט לא עוברות 5 דקות איך שפתאום המחשב מתחיל לעשות בעיות כגון: כשאני מנסה להכנס ל "מחשב שלי" אז מופיע לי אייקון של פנס כזה אבל הוא לא מצליח לראות את התוכן,ועוד כל מניי שטויות. כמו כן שמתי לב שה אפליקצייה svchost.exe רצה אצלי 5 פעמים: 3 פעמים בתור SYSTEM פעם אחת LOCAL SERVICE ופעם אחת ב NETWORK SERVICE. למישהו יש איזה עצה בשבילי? תודה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
עשיתי סיסטם ריסטור לוינדוס אקספי, גיליתי שיש קובץ שמן של 5 ג'גה שהתוסף מהריסטור. 1. המותר לי למחוקו? 2. איפה הוא ממוקם, כדי למחוקו?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-