עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. WINXP רוצה שהרזולוציה של ברירת המחדל של כל האופציות תהיה על 70 ולא על 150. אני יודע שבאופציה "מותאמת אישית" ניתן, אבל רוצה שברירת המחדל של "תמונה בצבע" למשל תהיה 70. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by stas pug,

חברייה אנא עזרו לי יש לי בעיה בלהיכנס לכוננים במחשב, כאשר אני לוחץ עליהם המחשב שואל אותי עם איזו תוכנה לפתוח אוותם. איך אפשר לבטל את האפשרות הזאת ושזה יחזור למצב הקיים הרגיל תודה

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by DjMorpheu5,

אני רוצה לשנות פונט עברי בווינדוס ויסטה, למשל פונט של כתיבה, שמות של תיקיות... אני יודע איך משנים באנגלית אבל בעברית לא.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by yakir8,

שלום יש לי מקרופן ומתי שנאי מנשא להשתמש בו הוא פשוט לא פעל הוא עובד אבל מתי שאני נכנס לתוכנה לדיבור כמו טים ספיק הוא לא נותן לי לדבר יש למשהו רעיון למה זה קראה לי? תודה לכול העוזים

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  5. ועוד שאלה, השדרוג מXP לויסטה מוחק דברים כמו יוזרים וקבצים? אני רוצה לדעת אם שווה לי להתקין את הויסטה רק מהשיקול הזה....

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by קובי 1980,

שלום,יש לי שאלה : מישהו מכיר או יודע על תוסף לWIN XP שמוסיף לו מראה של Max OS X ? אני יודע שקיים דבר כזה רק אין לי מושג איפה אני יכול להוריד אותו. תעזרו לי בבקשה תודה רבה מראש !!!

7. Started by Imtheman,

סתם עניין אותי מה כל פקןדה ופקודה עושה אז מי שמבין.... T- -Ping the specified host until stopped. To see statistics and continue - type Control-Break; To stop - type Control-C. -A- Resolve addresses to hostnames. -N count - Number of echo requests to send. -l size - Send buffer sizeL -F - Set Don't Fragment flag in packet. -I TTL - Time To Live. -v TOS Type Of Service. -r count Record route for count hops. -s count Timestamp for count hops. -j host-list Loose source route along host-list. -k host-list Strict source route along host-list. -w timeout Timeout in milliseconds to wait for each reply. בתודה...

8. Started by big foot,

יש לי WINDOWS XP ובכל פעם שאני פותך את My Computer הוא מחפס את הכוננים וזה לוקח איזה חצי דקה מה אני צריך לעשות :s05:

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by boludo,

שלום לכולם מהי הגירסה של java ל win xp64bit תודה אשמח ללינק

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  10. לא יודע איך מבטלים את זה, זה צץ באמצע סרט, באמצע משחק, וסתם ככה. תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  11. אני לפני קניית מחשב ועובד בגרפיקה יש איזו השפעה על ביצועים או זיכרון ?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  12. לפני יומיים קניתי מצלמה והתקנתי אותה במחשב ועבדה בצורה מצויינת , הכל היה טוב ויפה , עד שרציתי להיכנס לאנטרנט ולגלוש (יש לי מודם usb ) אז לא הייתה התקשרות , הוציאתי את הכבל של המצלמה מהמחשב , אז יכולתי לגלוש , ואני חושב שיש כאן התנגשות בין המצלמה לבין המודם , ואני מבקש פתרון לבעייה הזו .......ותודה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  13. אוקיי אז עוד 5 ימים יוצא WIN7 וחיכיתי לזה כדי לפרמט את המחשב..כרגע יש לי VISTA ULTIMATE. אז רציתי עזרה בכל הנושא של הדרייברים והגיבויים.. קודם כל, האם יש תוכנה טובה שאתה מריץ במחשב והיא שומרת לך איכשהו את הדרייברים שמותקנים לך עכשיו במחשב במקום מסויים וככה אתה יכול להיות שקט בנוגע לדרייברים?. אם אני מפרמט את כונן C ואת כונן D אני לא מפרמט אז לאחר שאני מפרמט כונן D יהיה עדיין + כל הדברים שהיו בכונן D ? האם יש תוכנות שאתם ממליצים לגבי הפירמוט?

14. איך אני שם בסרגל הפעלה מהירה ליד ה"התחל" את הקיצור לשולחן עבודה? הוא נמחק לי הנה פה בתמונה אני מראה על מה אני מדבר

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי בעיה חמורה ולא מצאתי את פיתרונה באינטרנט ובאתר מיקרוסופט התקנתי את חלונות XP על דיסק שהגדרתי כדינמי בסיום ההתקנה נפתח לי חלון שהסביר לי כי אני לא יכול מרגע זה להתקין מערכת הפעלה אחרת וזה בגלל ההגדרה שהשתמשתי בה והי חלק מהאפשרויות שחלונות XP מאפשרת לבצע. ( הסבר: אפשרות זו הי חלק ממערכת ההפעלה ) כיום אני מנסה למחוק את הדיסק הדינמי וזה אפשרי אך לא במחיצה של מערכת ההפעלה המוגדרת BOOT אולי משהו מכיר פטנט עם תוכנה צד שלישי אני אשמח מאוד. בתודה משה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  16. Started by shai265,

למה office 2003 heb לא מצליח להתעדכן לי???

17. אני לא יוכל לעלות חלונות עשויים ב JAVA זה כותב לי error on page ניסיתי לשחק עם כל האופציות שיש ב advanced (ב interenet options) ועדין יש לי את זה לדוגמא אני הולך לאתר של oragnge ואני רוצה לשלוח sms וכדי לשלוח את זה צריך לקפוץ לי מין חלון קטן שאני שם בו סיסמה וזה לא פועל (ב מוזילה זה פועל הבעיה שם חוץ מזה שום דבר אחר לא פועל זאת אומרת האתרים הישראליים לא בנויים למוזילה דבר שמאוד מעצבן) וזהו ככה לא פועל מישהו בבקשה יכול לעזור לי?? :( :(

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  18. לפעמים שאני מתקין מחדש רק את הדריבר של הצ'יפסט והמחשב לא עולה לי ואומר שחסר קובץ למה זה?

19. היי בווינדוס 98 - נחטף שולחן העבודה והופיעה בו ההודעה שנראית כמו "BLUE SCREEN" שאומרת שיש טרויאן במחשב. אכן היה וטיפלתי בו - אבל באופן משונה כעת בקליק ימני על שולחן העבודה ו"מאפיינים" לא מוצאים את לשונית "DESKTOP" כדי לבחור רקע חדש. אנא עיזרו. תודה.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  20. שלום אנשים! היום התקנתי בשעה טובה וויסטה אולטימייט 32 ביט אני חייב לציין שזה פשוט משהו מעולה, למרות שהיו ביקורות רעות והכל! ועכשיו לבעיות יש לי בעיה שאני מנסה לפתוח סרט(קובץ AVI) במדיה פלייר ושומעים רק את הפס קול, ואם אני פותח נגיד בMV2P אז יש הודעות שגיאה ובכלל לא פותח.-הבעיה נפתרה!! ויש לי בעיה בחיבור לאירנטרנט. יש לי כרטיס רשת חיצוני עם חיבור USB ושאני מנסה להתחבר לאינטרנט ולמצוא רשת זה לא מצליח ולא מזהה כלום! מישהו יודע מה לעשות ??? ועוד שאלה על הדרך: האם 2GB לוויסטה מספיק? או שרצוי 3GB? תודה רבה אריאל

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  21. כמו שעושה WIN98 . ולא להציג מסך שאומר שהמחשב מוכן לכיבוי ולהמתין לכיבוי ידני ע"י לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי. תודה.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  22. Started by eegg,

יש לי את המחשב הנל עם xp וחשבתי לקנות את ויסטה ultimate כי אני יכול להשיג אותו ב150 שח אז רציתי לדעת אם זה מאט לי את המחשב רציתי לדעת אם כדאי גם לקנות אבל לחכות להתקנה על לsp1 ואז לשים במחשב. מה דעתכם?? P4 3GHZ PRESSCOT 2ghz ddr2 667mhz xfx 7600gt המפרט בצד <-

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  23. למשל בוינאמפ הוא מראה ג'יבריש במקום עברית.... עכשיו את כל דפי האינטרנט אני רואה מצויין גם האופיס עובד כמו שצריך... למה זה ככה?

24. Started by meir3420,

יש לי את גירסת ווינדוס ויסטה SP1 אולטימייט.... עם כל העדכונים המומלצים... קיימת איזה שהיא בעייה שהווינדוס לא "זוכר" את מצב התיקיות והסמלים אותם ערכתי כבר סתם דוגמא בתיקיית פרוגרם פיילס ב C עשיתי לו כבר כמה פעמים שיסדר לי את זה לפי תאריך שינוי מה שנקרא בווינדוס XP השתנה... ובכל פעם הוא מחזיר לי את התצוגה על פי שם... או בתיקייה אחרת רציתי שקבוע הוא יפתח לי את הסמלים בגודל בינוני וכל פעם הוא מחזיר לי את זה לסמלים קטנים לאחר היציאה מהחלון... אשמח אם משהו מכיר את הבעייה ויוכל לייעץ לי על פיתרון... תודה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  25. Started by ido-nava,

שלום יש לי מחשב חדש (intel i3 2100 sandybridge, asrock h61-hvs, 2x2GB Transcend DDR3 1333MHZ). כאשר התקנתי Windows 7 (כמובן 64bit), במאפיינים של המחשב רשום Installing Memmory (RAM): 4GB (3.73 GB usable). למה זה ? יש לי עוד 2 מחשבים בבית עם 4GB זכרון וWin7 64bit והוא מזהה לי את כל ה4GB בשניהם...

• 2 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים