עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בכיר במיקרוסופט כמובן... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3513577,00.html איזה מצחיק תמיד שרואים את התכתובות הפנימיות של בכירים במיקרוסופט בכל מני משפטים והדלפות..

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  2. שגיאה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  3. שלום. יש לי מחשב נייד עם רישיון לויסטה הום בייסיק. אני מעוניין להתקין את SP1 בהתקנה חדשה וחלקה. יש לי את הדיסקים של היצרן בהם יש ויסטה. ויש אופציה לבצע אינטגרציה. רק שהבנתי שהיא אף פעם לא מושלמת. שאלתי האם הקוד שלי שהוא OEM עובד גם עם הגרסאות של MSDN? האם ויסטה כמו XP עושה הפרדה בין גרסאות ל- OEM לבין רגילות או שבויסטה ההבדל הוא רק בקוד? תודה.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  4. ליפני שבוע יתגייסתי ואין לי זמן לשטויות האלו, אני מוריד הרבה דברים ובסופי שבוע מגיע, וכמו שקרה לי אתמול שחזרתי גיליתי שהמחשב עבד שעתיים ונכבה בעצמו ביגלל שאף אחד לא נגע בו,וזה לא קרה לי בXP אז ברור שזאת אפשרות בויסטה שצריך לכבות,ובקיצור אני צריך הסבר או אפילו עם אפשר מדריך עם תמונות כדי לבטל תכיבוי האוטומתי המעצבן הזה עם זה חשוב אז אני עובד עם ויסטה אולטימייט 32bit. תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  5. אני קונה מחשב עם מעבד Q9300 לוח אם Asus P5Q (P45) זיכרון ראם 2GB דיסק קשיח 500GB כרטיס מסך HD4850 איזה מערכת הפעלה כדאי להתקין עליו.... ועוד שאלה.. אם לחבר שלי יש vista ultimate מקורי.. אני יוכל להתקין את המערכת גם על המחשב שלי????

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  6. הי, יש לי בעיה חמורה: כאשר אני מחובר לאינטרנט, המחשב שלי עושה reboot מעצמו בערך 5-10 דקות אחרי שהתחברתי. כשהמחשב עולה מחדש עם הודעה מסוג winlogon.exe has encountered a problem. ביטלתי את הreboot האוטומטי כאשר יש בעיה, ועכשיו אני מקבל את המסך הכחול (blue screen of death) שמודיע לי על בעיה ב winlogon.exe. כאשר אני לא מחובר לאינטרנט זה לא קורה. (למשל עכשיו, אם הייתי מחובר לא הייתי מסוגל לכתוב את ההודעה הזו במלואה.) עוד פרט שעלול להיות חשוב זה שלפני שבוע המצב היה קצת יותר טוב: הייתי מתחבר לאינטרנט ואחרי זמן מסוים, שעה בערך, דפים לא היו עולים, כאילו שהחיבור לאינטרנט מנותק. אם הייתי מנתק ומחבר שוב, זה לא היה עוזר. זה היה נשאר מנותק. עכשיו זה לא קורה כי המחשב עושה reboot הרבה לפ…

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by ellell,

בחלון איתחול יש פריטי איתחול אשר הורדו ולא מסומנים יותר ב-V , ואני מעוניין לדעת איך אפשר למחוק אותם בכלל מהחלון. תודה

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! חש ברשותי מערכת 64bit של AMD והשאלה שלי האם שווה לעבור ל-windows 64 או שזה עדיין מוקדם מידי וכדאי לחכות, תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  9. כותרת.. סתם ככה, כל הפעלה מעלה את הCHECKDISK לכונן C (הPRIMARY מוגדר בכלל על D). לא יודע מתי זה התחיל. מעלה את זה אחרי מסך הטעינה של XP.. Windows XP Home SP2

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by PayneBack3251,

שלום רב... אני משתמש חדש ב Vista ויש לי בצד את ה Side Bar ויש לי שם תיבה עם ה Rss Feed הבעיה היא שהיא אף פעם לא מתעדכנת בשביל לעדכן אני צריך להכנס ל Feed מה ה Explorer ואז לעדכן ידנית... \: תודה מראש על העזרה ! עריכה: שאלה נוספת בווינדווס החדש איך אני עושה שכל התקיות במחשב יראו בצורה מסויימת...כי כל פעם אני צריך להחיל את ההגדרות תצוגה על תקייה אחרת לדוגמה אני רוצה שבכל התקיות במחשב אני יראה אייקונים גדולים במקום רשימה... תודה מראש לעוזרים.

11. היו לי בעיות עם הווינדואז אז התקנתי מחדש התקנתי תוכנות מחדש ועכשיו ניסיתי להפעיל והוא כותב שחסר לי msvbvm60.vxd שזה משהו ששייך לקבצי ויז'ואל בייסיק של הווינדואז ובלי זה אי אפשר להפעיל את זה איך אני משיג תקבצים האלה כי בעיקרון זה אמור לבוא עם תוכנות מסויימות ולא זוכר מאיפה היה לי........ הצילו......

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  12. Started by asdasdasd,

אני נכנס לדיפראג על מנת לאחל את ההרדיסק כמו שאני עושה כל חודשיים לפנטיום 2 שלי ... עכשיו זה לא עובד יותר לא יודע למה אני פשוט לוחץ על DEFRAG OR ANALYZE זה לא עושה כלום ..... ניסיתי לצאת מכל מה שפועל ברקע מהכל ......ניסיתי ריסטארט ......לעשות CHECDISK C.....אולי יש בעיה ולכן הוא לא רוצה להריץ DEFRAG כלום... מה עוד אפשר לעשות ? הרי זה עבד לפני כחודשיים .........

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by gabi21,

יש ברשותי דומין שנמצא על שרת 2008 יש לי בעיה עם הסינכון של השעונים ברשת אין התאמה בין השעונים האם יש דרך להעביר למשתמשים סינכרון מדוייק של השעון? כאשר אני מכניס את הפקודה net time /set /yes אז עדין השעה לא מעודכנת כמו שצריך

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by Dr.K,

יש לי windos XP Pro כל תקייה שאני פותח מופיעה ללא סרגלי כלים או תפריטים (File, Edit,Tools...) כך שלא ניתן לחזור רמה מעלה וכד'. מופיע רק שם התקייה על גבי רקע כחול. בלחיצה על כפתור הימני של העכבר אין אפשרות לבחור במאפיינים...(על הרקע הכחול). בלוח בקרה--> אפשרויות תיקייה. אין שום אפשרות להחזיר את החלון למצב הקודם. תודה מראש למציע הפתרון. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  15. Started by esharone,

אני יודע שדיון על mui הוא לא חוקי כאן, אבל במידה ויש לי גרסה חוקית של ויסטה הום פרימיום באנגלית, האם יש אפשרות לשנות שפת הממשק לעברית? אני יודע שיש את האפשרות הזאת בגרסת ה אולטימייט, יש פתרון בגרסה שלי? לא נראה לי הגיוני לקנות רשיון חדש רק בשביל שפת ממשק.

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by בזיק2,

לחשבון שלי אין ססמא בכל זאת עולה מסך הכניסה ההוא עם שם המשתמש שצריך ללחוץ עליו כדי להיכנס למחשב. איך אני נפטר ממנו?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  17. אני מתכוון רק לאייקונים של כונן C ו-D. איך אני יכול להסיר אותם סופית ? (ולחזור לאייקונים המקוריים של XP) תודה.

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by Dan4,

מישהו כבר ניסה?:

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  19. יש לי על המחשב גרסה חוקית של ווינדוס XP מדיה סנטר (קיבלתי עם רכישת המחשב) ניסיתי להתקין עליה עברית עם קובץ שהשתמשתי בו בעבר לגרסאות XP הרגילות הפרוצות שהיו לי אבל זה תרגם רק חלק מהמערכת, האם מישהו יודע כיצד אני יכול לעברת את כל המערכת??? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  20. Started by Tomerb1,

שלום לכולם, התקנתי היום ווינדוס 7 ויש לי שאלה: שאני נכנס לתיקיה כל השמות של התיקיות ושל הקבצים המצוגים נורא ארוכים, זה מציג כמעט את כל השם ויוצר תצוגה לא נוחה. האם אפשר לשנות את זה? [לשנות בעצם את מספר השורות שזה יציג בשם] תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by MasterGal,

כבר כמה זמן מופיע לי בTOOL BAR תוכנה נוספת בשם Search assistent. ניסיתי להעיף אותה בכל דרך אפשרית (msconfig, הסרה והוספה של תוכניות הכל) אבל כלום לא עזר בכל פעם שאני מדליק את המחשב זה מתקין לי אותו אוטומטית מישהו יודע איך מסירים את זה לצמיתות. תודה,גל.

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by karpad,

(כולל קבצי מוזיקה וצלילי ההפעלה והכיבוי) זה התחיל היום למישהו יש מושג מזה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by Aviv C,

עשיתי CHDSK לכונן מסוים במחשב שלי ויש לי בעיה. בשלב הרביעי מתוך חמש (verifying file data) הבדיקה מתחילה להיות איטית. ניסיתי כמה פעמים לבטל ולעשות שוב ועדיין אותו דבר. פעם אחת כשמתי את ה- CHDSK לחמש שעות בערך בלי נגיעה במחשב זה הגיע רק ל- 7%. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים