עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Imtheman,

סתם עניין אותי מה כל פקןדה ופקודה עושה אז מי שמבין.... T- -Ping the specified host until stopped. To see statistics and continue - type Control-Break; To stop - type Control-C. -A- Resolve addresses to hostnames. -N count - Number of echo requests to send. -l size - Send buffer sizeL -F - Set Don't Fragment flag in packet. -I TTL - Time To Live. -v TOS Type Of Service. -r count Record route for count hops. -s count Timestamp for count hops. -j host-list Loose source route along host-list. -k host-list Strict source route along host-list. -w timeout Timeout in milliseconds to wait for each reply. בתודה...

2. Started by zohar678,

האם מישהו יכול להסביר לי במילים פשוטות מה ההודעה הזאת באה לומר לי וכיצד ניתן לטפל בבעיה זאת? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by hike101,

אני מנסה לגרום לחלונות הנפתחים להפוך לחצי שקופים כשאני גורר אותם. ניסיתי לשחק עם סימון V בתפריטים שונים אך ללא הצלחה. איך עושים את זה?? תודה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  4. האם אחרי התקנת ה- xp אני יכול להתקין ישר את sp2 (יש לי את הקובץ התקנה) או שאני חייב להוריד קודם ב update את כל העדכונים שקדמו ל sp2 תודה מראש מני

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מעוניין לדעת כיצד עושים את הדבר הבא : נעילת הwindows xp עם סיסמא , אך שהורדות מהאינטרנט ימשיכו,ודברים כגון icq msn וכו'...ימשיכו לעבוד ולקבל הודעות ,וברגע שאני יקיש את הסיסמא יחכו לי כל ההודעות שקיבלתי בזמן הנעילה. בקיצור,נעילה שמאפשרת המשך תהליכים קיימים. תודה מראש. נ.ב : שלא יהיה בילבול בטעות,אני לא מתכוון לסיסמא בהדלקת המחשב אלא כמפורט בנ"ל . תודה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  6. מה יותר טוב Xp professional או xp home edition? ומדוע?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  7. היי, מקווה שתבינו אותי כאן, לאחרונה התקנתי VPN של CheckPoint והוא הרס לי את כל איך ש XP נראה ואני אסביר. כשמבצעים login פעם היה לי מסך יפה כזה עם התמונה של כל יוזר ואז הייתי לוחץ על האייקון והיה עולה ה account הוא שהייתי מתבקש להכניס סיסמא. כרגע יש לי רק תפריט כמו שהיה ה NT הישנים. כמו כן כשלוחצים shut down היה מתקבל מסך עם שלושה כפתורים צבעוניים כאלה ל כיבוי, אתחול ומצב שינה. כעת שוב, מופיע תפריט מגעיל כזה כמו ב NT. \ איך אני מחזיר את זה למצב הקודם. תודה , אופיר

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by ma4351,

מה ההבדלים בין כל הגירסאות של ויסה? אולטמייט,פרימיום,ביזנס,הום וכו'.. על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  9. הגדרתי RAID בביוס ואח"כ יצרתי את הRAID בממשק של הלוח ואח"כ התחלתי בהתקנת מערכת ההפעלה {XP} בהתחלה לחצתי F6 {כששואל אם יש RAID} ואח"כ כשצריך להתקין את הדרייבר לRAID כשמבקש להכניס את הדיסקט {של הדרייבר} הפלופי לא קורא את הדיסקט ולא ממשיך בהתקנה... וחוזר לקטע שמבקש להכניס את הדיסקט ניסיתי להחליף 3 פלופים ולא עזר.. ניסיתי גם ב-2 דיסקטים {שאותם קיבלנו עם הלוחות אם-שלי ושל חבר-שקנינו אותה מערכת} ונסינו עם דיסקט שהעתקנו אליו את הקבצים מהדיסקט המקורי מה יש עוד לעשות..?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  10. איך אני שם בסרגל הפעלה מהירה ליד ה"התחל" את הקיצור לשולחן עבודה? הוא נמחק לי הנה פה בתמונה אני מראה על מה אני מדבר

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  11. כמו שיש ב PCPOWER ... אם קונים מהם מחשב אז הם מסדרים אותו ככה שכשיוצרים מוזיקה אז הווינדוס לא יתפוס זכרון כך שנוכל לעבוד בתוכנות כמו קיובייס וריזון במהירות.. הנה הדברים ש PCPOWER עושים: התקנת מערכת הפעלה טיפול בשירותי הרקע ויצירת פרופילים עפ"י דרישה צמצום נפח רג'יסטרי בכ -50% מזעור תיקיית -WIndows כיוון מדויק של הגדרות הביוס הכנה וסידור של מחיצות העבודה קביעת הגדרות מערכת בדיקת ביצועים מלאה גיבוי המערכת לאחר האופטימיזציה - מאפשר שחזור מהיר במיוחד תמיכה טכנית ויעוץ בעת הצורך אוקיי אז בעיקרון אני רוצה לדעת אם יש איזשהו מדריך באיטרנט או שאתם יודעים איך לעשות חלק מהדברים ברשימה הזאת זה יהי נחמד (חוץ התקנת מערכת הפעלה וגיבוי-את זה אני יודע חח) - אם יש לכ…

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by asypeer,

הי. פירמטתי מחשב של חבר, וגיביתי את הדיסק ב-COPY רגיל (רק מסמכים רציתי תכלס לגבוות, כל השאר התקנתי מחדש). אני מחפש את הקובץ עם הגדרות החייגן שלו לרשת (היה לו קיצור דרךל חייגן לאינטרנט זהב על הדסקטופ). יש למישהו מושג באיזה קובץ נשמרות ההגדרות האלה ? (יוזר וסיסמא) כי בתיקיה DESKTOP תחת DOCUMENT AND SETTINGS מופיע רק הקיצור דרך. תודה לעוזרים. אסף

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  13. Started by domuzy,

1. אני עובד עם הפקס של XP והכל בסדר, רק שמשום מה, למרות שאני מגדיר לו תיקייה מסויימת אליה יקבל את הפקסים, הוא מקבל לתיקייה הזו ולתיקיית TEMP בלוקל סטינגז לסירוגין. יותר גרוע מזה, הוא מקבל לסירוגין גם לפקס האמיתי של HP שיש לי, ולפעמים למחשב. בלי סיבות שברורות לי. 2. האם אני יכול להשאיר את המחשב כבוי, כשהוא עדיין מוגדר לקבל, ואז הפקסים יתקבלו במכשיר הפקס (האמיתי) שיש לי? 3. חיפשתי אם מישהו כבר שאל על זה אך לא מצאתי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  14. הינה תמונה שתקל עליכם אך אני אומר לגבות את הדברים ניסיתי לגבות שירים גם לא הלך לי ועכשיו גם זה לא הולך לי עדין מחליט להראות לי את ההודעה המעצבנת הזו http://img103.echo.cx/my.php?image=17gy.jpg

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by SilverCivic,

אהלן. למען שיפור הידע הכללי שלי אני פונה אליכים בכמה שאלות.. תחילה אצרף תמונה : 1. מסומן באדום - שימוש במערכת - רואים שפוטושופ לוקח 200 מגה. זתומרת שאם זיכרון הRAM שלי במחשב הוא 512MB , הוא לוקח 200 מהם? 2. מסומן בירוק - אחוזי שימוש בCPU , אם פוטושופ לוקח לי 200 מגה מתוך 512 , אז למה הוא כותב שאחוזי השימוש הם רק 4%? מה זה אומר? 3. מסומן בכחול - Commit Charge - אפילו אין לי השערה לגבי המספרים האלו ??? אשמח לסגור את הקצוות תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  16. קניתי לאפטופ של Dell מותקנת בו מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME E עשיתי לו עדכונים כמה שאפשר אבל מאיזו סיבה הוא לא נכנס לי לאתרים מסויימים שיש בהם JAVA ו FLASH וכו... וכותב לי "שגיאה בדף" או שגיאה בהצגת הדף. מה אני צריך לעשות כדי שיפעלו לי האתרים האלה (כמו בנק דיסקונט,NETEX ו כו...), לא ניתקלתי בבעיה זו בעבר מישהו יכול לעזור ???? ראיתי שעוד מישהו עם אותה בעיה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=4c880abc267057d8086497aed9ff28fa&topic=107887.0 בבקשה עזרה.... :-\ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  17. ערב טוב לכולם. חבר קרוב שלי קנה מחשב 64 ביט אני חושב 3600 AMD ואמרתי לו המא תה מפגר למה לא סמתה אקספי 64 ביט. עכשיו רציתי לדעת ביכלל על המערכת הפעלה הזאת אם היא יכולה להריץ כל תוכנה אחרת שפעלת על אקספי רגיל אם היא מריצה את המישחקים וממש הכל .. וביכלל אם אני מתקין את המערכת ההעפלה הפירמוט וההתקנה שלה הם אותו דבר כמו שלא קספי רגיל ? תודה רבה רבה לכל מי שנותן יד באשכול זה !

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  18. Started by bh1811,

התחילה לקפוץ לי הודעה די מעצבת שמופיעה כל 20 דקות בערך... היא נראית כמו הודעה פנימית של המחשב ואומרת לי שהמחשב שלי נגוע בספיוורס ושואל אותי אם אני רוצה להתקין תוכנה שתוציא לי את הספיווארס מהמחשב. אתם יודעים אולי איך להוציא את ההודעה המרגיזה במחשב שלי? האם כדאי להתקין את התוכנה שההודעה מציעה? צילמתי את המסך כדי שיהיה לכם יותק קל לעזור לי: דרך אגב-בתמונה של המסך שלי הצטלמתי בקניון בהרצליה עם השחקנים של אירלנד:רוי קין ועוד אחד שלא מכיר אותו

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  19. כשאני נכנס לספרייה עם קבצי וידאו ולוחץ על קובץ וידאו..... נסגרות לי כל התיקיות אז רציתי לדעת מה הבעיה ואם אפשר לסדר את זה בלי לפרמט את המחשב. תודה...

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  20. אני עומד להתקין Vista אבל יש לי בערך 50 גיגה של של שירים על המחשב שמרוכזים בתיקייה אחת. אפשרי להשאיר רק אותה ולפרמט את השאר במעבר בין הגרסאות?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  21. יש לי שני מחשבים.. אחד עם אקס פי.. השני עם ווינדוס 2000 פרו באקס פי יש אפשרות ללחוץ עכבר ימני, מאפיינים, לשונית של נגישות.. או משהו כזה.. ואז לסמן V שיפעל על מערכת הפעלה כלשהי בווינדוס 2000 אני לא מוצא את האפשרות הזאת.. אולי מישהו יכול לעזור לי.. מה שאני רוצה בעצם זה לגרום לקובץ לעבוד כאילו תחת ווינדוס NT בווינדוס 2000.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  22. Started by kurt80,

היי, מותקנת אצלי win98se. מאז שהמחשב חזר מתיקון שכלל פירמוט יש לי בעיית עברית שבאה לידי ביטוי בכל מיני עניינים. לדוגמא, שם של תיקייה בעברית נראה כג'יבריש והתיקייה לא ניתנת לפתיחה. גם לא ניתן ליצור תיקייה בעלת שם בעברית (כשמנסה לכתוב בעברית נוצר ג'יבריש). באייסיקיו שמות בעברית של אנשים ברשימה שלי נראים כג'יבריש אבל לכתוב בעברית מסוגל. במסנג'ר לא יכול לכתוב בעברית (נכתב לי ג'יבריש) אבל יכול לקרוא עברית ואם אני כותב עברית בוורד ועושה קופי פייסט לחלון ההודעה במסנג'ר העברית נראית בסדר (אבל כמובן שזה לא פתרון). אתרים בעברית רואה לרוב בסדר. איך אני מסדר את הבעיה? למקרה שזה רלוונטי,אם אני הולך לקונטרול פאנל ואז נכנס ל- regional settings שם מסומנת אנגלית כשפה הנבחרת. אם נכנס לקונ…

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by saar3,

שלום! יש לי כרגע xp sp3 ורציתי לדעת אם יש דבר כזה לעשות "עדכון" ל xp,כלומר להתקין את הויסטה דרך ה xp והוא פשוט הופך את xp לויסטה..? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by רז יחזקאל,

האם ויסטה יצא ואם כן איפה אפשר לקנות? רז

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  25. אין ספק ש-directx10הוא מהפכה,השאלה היא האם יש מגבלה אמיתית שמונעת הרצת directx10 על windows xp שהיא מערכת הפעלה בוגרת ויציבה באופן יחסי ל-vista או שפשוטMicrosoft הגבילה בצורה מלאכותית את ה-dx10 לרוץ אך ורק תחת vista וזאת אך ורק מסיבות מסחריות בלבד,כך שאנשים יאלצו לרכוש את מערכת ההפעלה החדשה שלה? והאם יש אפשרות שיצא patch שיאפשר להריץ directx10-על windows xp?

• 6 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים