עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by TARON,

ישלי וינודס XP הרגיל עכשיו ישלי מעבד 64 ביט ואני רוצה להתקין תוינדוס של ה 64 ביט אבל שמעתי שהוא לא תומך בכל התוכנות וכל זה אני צריך לדעת עם הוא תומך ב איסיקיו לא משנה איזה גירסה אימיול WINAMP לא חייב אבל עדיף אפשר לישמוע שירים גם במדיה פלייר וכל הדיסקים של הדריברים שלי בדקתי כולם מתאימים ל 64 ביט עכשיו המחשב שלי מחובר ברשת עם המחשב של אחותי עם אני יחליף וינדוס לי יהיה של ה 64 ביט ולאחותי של ה 32 ביט הרגיל אני לא יוכל לחבר בנייהם ברשת? וזהו מקווה לתגובות אה ועוד משהו האם כל המשחקים לא עובדים בוינדוס 64 ביט? מה שחשוב שיעבוד זה רק קונטר סטריק 1.6 עם כל מה שכתבתי פו עובד אז סבבה למה שמעתי שהוינדוס הזה הוא מהיר פי 2 ותגידו יש אתר או משהו שאומר במה הוינדוס תומך כאילו מה א…

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  2. כתבתי אפליקצית web בשפת ++c המציגה את השעה. קראתי לתכנית בשם t5.cgi והצבתי אותה במחיצה: c:\inetpub\wwwroot\cgi-bin. המחשב שלי הוא win xp. קראתי לתכנית באמצעות ie בכתובת הבאה: http://localhost/cgi-bin/t5.cgi וקיבלתי בדפדפן את הכיתוב הבא: אח"כ העברתי את אותו הקובץ לשרת מארח (win 2003) האמור לתמוך בקבצי cgi וקראתי לקובץ באמצעות הדפדפן וקיבלתי: נכנסתי לשרת האיכסון ולחצתי במקש ימני על שם הקובץ וב properties סימנתי וי ל execute אך התוספת לא התקבלה. מישהו יכול להסביר לי מדוע לא עולה בידי להריץ את קובץ ה cgi ? תודה !

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by xtract1,

טוב בשעה טובה קניתי לאבא שלי מחשב נייד די פשוט של ACER... הוא הגיע אתמול..פתחתי אותו במטרה להתקין את הוינדווס (החוקי) שקניתי ואני רואה שהוא כבר מותקן..רק היתי צריך להגדיר שעה ותאריך וכו' והוא עבד.. מחולק כבר ל2 מחיצות (הHD) שד"א הם בFAT32 ואני שמעתי שעדיף NTFS אני חשבתי שקניתי בעצם דיסק אבל לא חשוב...התקשרתי לחנות ואמרו לי שככה זה כבר די הרבה זמן.... בכל מקרה..מה אני אמור לעשות אם עכשיו יש לי וירוס והמחשב הלך? אם סתם בא לי לפרמט? איפה כל התוכנות שבאות עם הלוח M וכל הדברים האלה? לא הצלחתי להבין...(אין לי שום CD ואמרו לי שככה זה) ועוד משהו,ניסיתי להעביר את זה לעברית..אבל זה לא הולך...יש דרך מסויימת? אני יכול להוריד ממיקרוסופט תמיכה בעברית איכשו? אני מתחיל לחשוב שהWIN לא תומ…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  4. טוב, אז קודם כל אני התעניינתי בזמן האחרון בנוגע לצריכת החשמל של המחשב ולמרות שלא השתמשתי בה כמעט אף פעם.. הייתי רוצה לעשות שימוש יותר נרחב באפשרות ההמתנה (Standby) שישנה בחלונות... אז, ניסיתי, המחשב נכנס למצב המתנה ואז חזר מעצמו ללא התערבות מצידי, הזזת העכבר או לחיצה על מקש במקלדת... אני לא יודע מה עלול היה "לעורר את המחשב משנתו" ועוד עניין בנושא.... פעם קראתי במגזין שאני מקבל מדי חודש בנושא מחשבים שאפשרות זו עלולה להזיק למחשב ואף לגרום לקריסתו... האם זה נכון ?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by stas pug,

חברייה אנא עזרו לי יש לי בעיה בלהיכנס לכוננים במחשב, כאשר אני לוחץ עליהם המחשב שואל אותי עם איזו תוכנה לפתוח אוותם. איך אפשר לבטל את האפשרות הזאת ושזה יחזור למצב הקיים הרגיל תודה

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by yakir8,

שלום יש לי מקרופן ומתי שנאי מנשא להשתמש בו הוא פשוט לא פעל הוא עובד אבל מתי שאני נכנס לתוכנה לדיבור כמו טים ספיק הוא לא נותן לי לדבר יש למשהו רעיון למה זה קראה לי? תודה לכול העוזים

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by hutc,

שלום- יש לי partition שנעלם. דרך manage אפשר לראות אותו אבל לא לתת לו אות. לא מוגדר. מישהו יכול להגיד לי איך אפשר להגדיר מחדש. הצלחתי עם תוכנת find and mount אבל זה רק מאפשר גישה ולא באמת מתקין אותו. כל הקבצים שם תקינים רק לא נגישים.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  8. Started by boazy,

איך ניתן לצפות בקבצי ASCII במערכת WINDOWS

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  9. אוקיי אז עוד 5 ימים יוצא WIN7 וחיכיתי לזה כדי לפרמט את המחשב..כרגע יש לי VISTA ULTIMATE. אז רציתי עזרה בכל הנושא של הדרייברים והגיבויים.. קודם כל, האם יש תוכנה טובה שאתה מריץ במחשב והיא שומרת לך איכשהו את הדרייברים שמותקנים לך עכשיו במחשב במקום מסויים וככה אתה יכול להיות שקט בנוגע לדרייברים?. אם אני מפרמט את כונן C ואת כונן D אני לא מפרמט אז לאחר שאני מפרמט כונן D יהיה עדיין + כל הדברים שהיו בכונן D ? האם יש תוכנות שאתם ממליצים לגבי הפירמוט?

10. אני צריך לפרמט מחשב ולשמור את המועדפים של האקספלורר איך אני עושה את זה?(לפרמט אני יודע)

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  11. Started by gabig12,

לא ידעתי באיזה פורום לכתוב את ההודעה שלי אז החלטתי שכאן כי זה לא ממש בעיה במשחק. בקיצור אני משחק FAR CRY ועברתי כבר הרבה שלבים ורק לאחרונה כשאני משחק אחרי חצי שעה הוא יוצא מהמשחק (לא ממש יוצא אבל יוצא לשולחן עבודה אבל הוא לא סוגר את המשחק) אפשר אחרי זה להיכנס למשחק באותו מקום אבל המשחק ממשיך והורגים אותי.דרך אגב זה לא קורה רק במשחק הזה גם שאני רואה סרט פתאום הוא קופץ לשלחן עבודה. בדקתי וירוסים אין לי בדקתי תוכנות ריגול אין לי מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  12. איך אני שם בסרגל הפעלה מהירה ליד ה"התחל" את הקיצור לשולחן עבודה? הוא נמחק לי הנה פה בתמונה אני מראה על מה אני מדבר

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  13. כמו שיש ב PCPOWER ... אם קונים מהם מחשב אז הם מסדרים אותו ככה שכשיוצרים מוזיקה אז הווינדוס לא יתפוס זכרון כך שנוכל לעבוד בתוכנות כמו קיובייס וריזון במהירות.. הנה הדברים ש PCPOWER עושים: התקנת מערכת הפעלה טיפול בשירותי הרקע ויצירת פרופילים עפ"י דרישה צמצום נפח רג'יסטרי בכ -50% מזעור תיקיית -WIndows כיוון מדויק של הגדרות הביוס הכנה וסידור של מחיצות העבודה קביעת הגדרות מערכת בדיקת ביצועים מלאה גיבוי המערכת לאחר האופטימיזציה - מאפשר שחזור מהיר במיוחד תמיכה טכנית ויעוץ בעת הצורך אוקיי אז בעיקרון אני רוצה לדעת אם יש איזשהו מדריך באיטרנט או שאתם יודעים איך לעשות חלק מהדברים ברשימה הזאת זה יהי נחמד (חוץ התקנת מערכת הפעלה וגיבוי-את זה אני יודע חח) - אם יש לכ…

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by assaf990,

בכל פעם שאני פותח מסמך או עושה "עיון" וזה תוקע את המחשב ל-40 שניות איך מבטלים?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by פרמייר,

צריך עזרה בבעיה עם חשבונות משתמשים בWINDOWS XP יש לי מחשב אישי שמשתמשים בו גם ילדי למשחקים וסרטים. מכיוון שיש לי דברם אישיים במחשב ווגם לא רציתי שיהרסו לי את המחשב ע"י התקנת משחקים ותוכנות ללא בקרה החלטתי לפתוח חשבונות ושהילדים השתמשו רק בחשבונות מוגבלים. הבעיה היא שבתור משתמשים בחשבון מוגבל, לאחר שהילדים משחקים במחשחקי המחשב ורוצים לבצע שמירה, המחשב לא נותן להמ, יש לי גם תוכנה ללימוד שיטה עיוורת שלכל ילד יש כמו חשבון שלו והמחשב שומר לו את השלב שבו הוא נמצא בלימוד, וגם את זה כעת המחשב לא נותן לשמור. מערכת הקבצים של המחשב היא NTFS השאלה שלי האם זה ניתן לפיתרון שמצד אחד יהיה לילדים חשבון מוגבל שלא יוכלו להתקין תוכנות ושיהיו מוגבלים מלראות את הקבצים האישיים שלי ושמצד שני במש…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by AdiR^SiNaI,

מחקתי את הוינדוס עכשיו אין לי מערכת. עכשיו, יש אפשרות להתקין וינדוס בלי הדיסקטים של boot disk ו ghost ?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  17. שלום, שאני מדליק את המחשב אז הוא מבקש ממני ללחוץ על המשתמש... הקטע זה שיש לי רק משתמש אחד ובשאר המחשבים יש גם משתמש אחד וזה עולה לבד ולא צריך ללחות על המשתמש... איך אני עושה שהוא יעלה לבד שאני מדךיק אותו??? מישהו פה פעם הביא לי קישור למשהו אבל זה לא עזר... תודה.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  18. Started by jfkk,

שלום יש לי בעיה עם מסך הכחול הורדתי את התוכנה לפיצוח קבצי ninidump מצרף צילום מסמך מעבד e2160 כ.מסך px8600gt זיכרון 2gb מה סיבה הקריסה תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  19. היי בווינדוס 98 - נחטף שולחן העבודה והופיעה בו ההודעה שנראית כמו "BLUE SCREEN" שאומרת שיש טרויאן במחשב. אכן היה וטיפלתי בו - אבל באופן משונה כעת בקליק ימני על שולחן העבודה ו"מאפיינים" לא מוצאים את לשונית "DESKTOP" כדי לבחור רקע חדש. אנא עיזרו. תודה.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  20. Started by SilverCivic,

שלום...נניח ויש לי קובץ וידאו AVI , ובווינדוס XP הוא מוצג כ-"rrr" איך אני גורם לו להראות את הסיומת ושהוא יוצג כ-"rrr.AVI" ???

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  21. שלום אני פותח לדוגמא חלון של תייקיה או מחשב שלי או דף אינטרנט, ומידי פעם החלון פשוט נתקע\קופא וצרילך לעשות לו סיים משימה בשביל שהוא יסגר ואי אפשר להתשמש בו... מה הבעיה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  22. עכשני נגיד שיש לי טקט כזה... HWzone...והטקסט הזה הוא קישור...(לאתר כמובן)... עכשיו אני מחפש פונקציה שתחזיר לי את כתובת האתה...(ההיפרלינק)....כלומר תחזיר http://www.hwzone.co.il כמחרוזת... יש דבר כזה?? מצאתי פונקציה שיוצרת היפרלינק...

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  23. שלום רב, לפני זמן מה פירסמתי הודעה על כך שבווינדוס עולה לי הודעה של הוירוס תולעת והיא מכבה לי את המחשב כעבור 60 שניות, אז נתנו לי פתרון ועשיתי אותו, הפתרון היה להיכנס להתחל->הפעלה->services.msc-> שם ללכת ל-prc משהו כזה ואז שחזור ולשנות שם שלושה הגדרות... קיצור זה עבד החלון לא חזר יותר אבל עכשיו התחילה שוב בעיה בכך שלפעמים אני גולש באתרים או משחק או עושה סתם משהו במחשב ופשוט הוא נתקע לי אי אפשר לסגור את המשחק או את החלון, העכבר זז אבל אי אפשר לעשות כלום אלה רק לכבות את המחשב. מישהו יודע מה אפשר לעשות? איך אפשר לבדוק מה הבעיה, יש תוכנה לתיקון שיגאות של אקס פי? דרך לגלות את הבעיה? בבקשה תעזרו לי זה מאוד דחוף וחשוב לי. תודה רבה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by bogdant,

שלום יש מצב שיש וירוסים אשר פוגעים במחלקי המחשב (מעבד לוח אם) ול רק בדיסק קשיח ועם הוא יכול להיות בדיסק של WINDOWS XP?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Started by amitay935,

כל כמה זמן לדעתכם כדאי לפרמט וינדוס ויסטה home premium או בכלל כל ויסטה כי יש לי את המשחק frontlines והוא כזה כל הזמן נתקע וחבר שלי אומר אתה צריך לפרמט את הוסיטה(וקרייסיס עובד לי די חלק) אז אני חושב שלא כדאי? אז תתנו לי את דעתכם

• 3 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.