עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by קובי 1980,

שלום,יש לי שאלה : מישהו מכיר או יודע על תוסף לWIN XP שמוסיף לו מראה של Max OS X ? אני יודע שקיים דבר כזה רק אין לי מושג איפה אני יכול להוריד אותו. תעזרו לי בבקשה תודה רבה מראש !!!

2. Started by liav12,

יש לי בעיה מוזרה, שאני לוחץ על Ctrl + Alt A+ Delete אני רואה כל מני קבצים משונים שלא היו לו מחשב לפני והנה הם: nvsvc32.exe mscnsz.exe שמופיע לי פעמיים boon.exe wdnupdate.exe ctsvccda.exe sagent2.exe כל אלה אין לי מושג מאיפה באו כי הם לא היו לי לפני, למישהו יש מושג?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by boludo,

שלום לכולם מהי הגירסה של java ל win xp64bit תודה אשמח ללינק

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  4. Started by VeRtiGo,

חבר'ה אני חדש וזקוק לעזרה בבקשה רבה מכם! וואי וואי מה קרה לי עכשיו, אתם מכירים את ה CHECK שהווינדוס XP עושה לפעמים? המסך הכחול הזה לפני שהוא עולה לווינדוס, שהוא סורק את הכונן... בקיצור קרה לי את זה ובערך שזה הגיע ל60 אחוז זה הראה לי כמות של סרטים בערך 7-8 סרטים, ורשם לי משהו בסגנון של the folder entirely is unreadable ואז the folder entery removed ואז שזה סיים לצערי אני בא ל תיקיית הסרטים שלי ומלא סרטים חסרים !!! מה זה עשה לזה לעזאזל? לאן זה העלים לי את הסרטים בלי לשאול אותי? חבר'ה זה נורא חשוב לי עיזרו לי, מה גם שהמקום הפנוי בכונן נשאר אותו דבר למרות שאותם סרטים כבר לא שם... מה אני עושה? זה פשוט מחק לי את הכל שם? המקום הפנוי בכונן נשאר אותו דבר, ויש לי נורטון…

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by imperious,

אוקיי אז ככה אני קניתי מחשב חדש חזק והתקנתי windows vista sp2 -32bit הפעלתי את הaero והכל אבל הtab נשאר לי כמו שהיה בXP משהו דומה ולא עם מעבר החלונות הגדולים, מה עושים במצב כזה? תודה לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  6. אני מתכוון שעם יש מדריך או איזה שהוא דבר שאומר לך מה טוב כאילו מה כדי ולא מזיק שאפשר להוריד בSERVICES. או בכול דבר אחר שהמחשב יפעל יותר מהר או ישתמש בפחות זכרון... תודה

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  7. לפני יומיים קניתי מצלמה והתקנתי אותה במחשב ועבדה בצורה מצויינת , הכל היה טוב ויפה , עד שרציתי להיכנס לאנטרנט ולגלוש (יש לי מודם usb ) אז לא הייתה התקשרות , הוציאתי את הכבל של המצלמה מהמחשב , אז יכולתי לגלוש , ואני חושב שיש כאן התנגשות בין המצלמה לבין המודם , ואני מבקש פתרון לבעייה הזו .......ותודה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  8. יש בעיות מוחדות עם דרייברים בסיסיים לנ"ל? 64 ביט יעבוד עם 8 גיגה בלי בעיות? תודה!! ,אני יודע שהרבה ימליצו לי ויסטה,אך זה לא רלוונטי משום שברשותי תוכנות קריטיות שעובדות רק עם אקספי ולא עם ויסטה אגב,האם בלינוקס קיימת המגבלה של הזכרון או שמא עליי לשאול זאת בפורום המתאים?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  9. Started by A1eX,

הכוונה לטקסט "מעוגל"/חלק ולא מין מרובע כזה...?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  10. שלום .. ברשותי וינדוס ויסטה והוא קרס אחרי ניתוק מהחשמל לא עולה בשום מצב ואין דרך לשחזר... התקנתי וינדוס 7 בנסוף על הויסטה ,רציתי לשאול עם אני יכול להעתיק את הקבצים דרך הוינדוס 7 תודה.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  11. Started by פרמייר,

צריך עזרה בבעיה עם חשבונות משתמשים בWINDOWS XP יש לי מחשב אישי שמשתמשים בו גם ילדי למשחקים וסרטים. מכיוון שיש לי דברם אישיים במחשב ווגם לא רציתי שיהרסו לי את המחשב ע"י התקנת משחקים ותוכנות ללא בקרה החלטתי לפתוח חשבונות ושהילדים השתמשו רק בחשבונות מוגבלים. הבעיה היא שבתור משתמשים בחשבון מוגבל, לאחר שהילדים משחקים במחשחקי המחשב ורוצים לבצע שמירה, המחשב לא נותן להמ, יש לי גם תוכנה ללימוד שיטה עיוורת שלכל ילד יש כמו חשבון שלו והמחשב שומר לו את השלב שבו הוא נמצא בלימוד, וגם את זה כעת המחשב לא נותן לשמור. מערכת הקבצים של המחשב היא NTFS השאלה שלי האם זה ניתן לפיתרון שמצד אחד יהיה לילדים חשבון מוגבל שלא יוכלו להתקין תוכנות ושיהיו מוגבלים מלראות את הקבצים האישיים שלי ושמצד שני במש…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  12. אני לא יוכל לעלות חלונות עשויים ב JAVA זה כותב לי error on page ניסיתי לשחק עם כל האופציות שיש ב advanced (ב interenet options) ועדין יש לי את זה לדוגמא אני הולך לאתר של oragnge ואני רוצה לשלוח sms וכדי לשלוח את זה צריך לקפוץ לי מין חלון קטן שאני שם בו סיסמה וזה לא פועל (ב מוזילה זה פועל הבעיה שם חוץ מזה שום דבר אחר לא פועל זאת אומרת האתרים הישראליים לא בנויים למוזילה דבר שמאוד מעצבן) וזהו ככה לא פועל מישהו בבקשה יכול לעזור לי?? :( :(

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by adys,

שלום לכולם יש לי מחשב שולחני ומחשב נייד שניהם XP SP2 בד"כ הייתי מתחבר מהנייד עם כבל רשת לנתב ומעתיק מהשולחני את מה שאני צריך (נכנס אל השולחני מהנייד) פאתום אני מקבל את הבעיה הזו "You might not have permission to use this network resource" ובטח אתם מכירים את הפתרון של ה restrictanonymous http://support.microsoft.com/kb/913628 מה הבעיה? אחרי שאני עושה RESTART ה restrictanonymous. חוזר להיות 1 למרות שאני מאפס אותו הבעיה התחילה השבוע ולא ברור לי כלל למה ומדוע... ממש תקוע , אשמח לכל עצה תודה עדי

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  14. Started by jfkk,

שלום יש לי בעיה עם מסך הכחול הורדתי את התוכנה לפיצוח קבצי ninidump מצרף צילום מסמך מעבד e2160 כ.מסך px8600gt זיכרון 2gb מה סיבה הקריסה תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  15. שלום, בדקתי ווירוסים בכמה תוכנות (חלקם רשומים בתוכנות המומלצות) לא נתגלה כלום.. יש פתרון? תודה, HaimTS

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  16. אהלן, לפני כמה זמן אני רואה שכל האיקונים כמעט ללא הסמל, כלומר שיש להם ריבוע לבן אבל אין להם את הצבע והצורה והכל.. (צירפתי צילום מסך..) וגם למטה בשורת משימות התבלבלו לי כל הסמלים.. (נגיד הסמל של הפיירפוקס עכשיו הוא של ה-ICQ בעצם.. מה עושים? תודה, דניאל. [attachment deleted by admin]

17. Started by larry_lurex,

כשאני מנסה לכבות אותו הוא נתקע על SAVING USER'S SETTINGS ואני נאלץ לכבות אותו ידנית... אני חושש שזה בגלל המודם שלי ALE-130 הוא גם, כמעט תמיד, נתקע כשאני לוחץ על דיסקונקט..ואני זוכר שפעם פתרתי בעיה כזאת וזה היה קשור למודם אבל עכשיו התקנתי דרייברים מעודכנים וזה עדיין אותו חרא.. מישהו יכול להגיד אם זה זה? ואם כן אז בחייייייייייתת שישלח לי לינק לדרייברים שיעבדו תודה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  18. Started by tovtov,

שלום, מה יכולה להיות הסיבה שבמחשב שהותקן בו WIN98 חדש, אחרי שהוא עולה - נשארים רק 75% משאבים פנויים (לעומת 93% במחשב אחר). יש לציין שזה מחשב P4 1.5 עם 256MB זיכרון. תודה, יוסי

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by yogev_23,

באיחור לא אופנתי השתדרגתי לויסטה (התקנה חלקה) איך נפתרים מהמסך המעצבן הזה שמופיע בערך בכל התקנה ולפעמים גם סתם בפתיחת תוכנות? "A program needs your permission to continue" ואז יש אפשרות לבחור Continue או Cancel. אני האדמין במחשב אם זה משנה. 2. לפעמים כשאני יוצא מהיוזר שלי לSwitch User, ברגע שאני לוחץ על כפתור הSwitch User מתקבל מסך שחור. המחשב לא נכבה, אפילו שומעים לפעמים קולות של המערכת מהרמקולים אם לחצתי על כפתור שמפעיל את הנגן. אבל המסך שחור לגמרי ואין שום אפשרות לצאת ממנו חוץ מכיבוי דרך החשמל.. יש פתרון? (או שwin7 זה הפתרון) תודה

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  20. לפי מה שהבנתי שאני מתקין vista אז הוא מתחבר לשרת DRM כלשהו ומוחק לי קבצי mp3 ובנוסף חוסם אותי מאתרי טורנט שונים זה נכון?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  21. Started by minach,

כל פעם שאני מנסה להציג קבצים נסתרים וקבצי מערכת ברגע שאני מאשר זה מתאפס ושוב פעם א"א לראות את קבצי המערכת והנסתרים למישהו יש מושג איך פותרים את זה? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  22. שלום, כיום אני מריץ לינוקס על המחשב הראשי שלי. יש עוד מחשב, מתחת למיטה שלא עושה כלום, ובזמן האחרון מתעורר הצורך להישתמש בחלונות לדברים כלשהם. מכיוון שכמערת הפעלה אני מעדיף לינוקס, אבל קיים הצורך לשימוש בחלונות, חשבתי על להתקין על המחשב השני חלונות. האם קיים כלי מסויים אשר מאפשר לגשת למחשב וינדוס, מכל מחשב אחר (לצורך העניין אחד שמריץ לינוקס) אבל לא בצורה של CLI אלה עם ממשק גראפי וכו', יענו כמו מכונה וירטואלית אבל במחשב נפרד. אשמח לקבל תשובות בנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  23. ראו תמונה למה זה קורה? להמשיך? לא להמשיך? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  24. Started by esharone,

אני יודע שדיון על mui הוא לא חוקי כאן, אבל במידה ויש לי גרסה חוקית של ויסטה הום פרימיום באנגלית, האם יש אפשרות לשנות שפת הממשק לעברית? אני יודע שיש את האפשרות הזאת בגרסת ה אולטימייט, יש פתרון בגרסה שלי? לא נראה לי הגיוני לקנות רשיון חדש רק בשביל שפת ממשק.

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  25. טוב פירמטטי את המחשב שלי והכול עובד טוב חוץ מבעייה באינטרנט שההורדות HTTP שלי יורדות ממש לאט בין 5-15 קילו וליפני זה ירד לי על 100+ אני חושה היה בעיה בוינדוס כי כל הדברים האחרים באינטרנט עודים ממש מהר יש לי אניטרנט 1.5 מהירות אם מישהו יודע איך לסדר את הבעיה אני ממש יודה לו תודה.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.