Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות SHARE על ספריות בוינדוז אבל שלא יראו את הסימן של היד מתחת לתיקייה (האייקון שמציין שהספריה נמצאת בSHARE) האם ניתן לעשות את זה בWINDOWS XP? זה מאוד חשוב לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני יודע שיש סטיקי לכל הנושא, אבל איני מוצא בו ידי ורגלי ולא ברור לי מה צריך לעשות. כאשר מפעילים המחשב, יש תמונת הפתיחה של XP כאשר היא בכלל עולה. רקע שחור, סמל החלונות, כתוב WINDOWS XP ובתחתית כתוב שם החברה מיקרוסופט. במרכז מתחת לסמל XP יש ריבועים רצים מצד לצד בצבע כחול או ירוק. כך עד שהמערכת עולה ומתחילים לקבל את שולחן העבודה. האם זה המצב המוגדר בתיאור אחת התוכנות : " מסך הפתיח של הXP בשלב הBOOT של המחשב " ? האם אחת תוכנות אלו צריך כדי לשנות את התמונה הזו? האם ניתן בעזרתה לקבוע תמונה מאוסף התמונות שלי או שמגובלים למה שהתוןכנה מציעה? אין אפשרות סתם להחליף איזה BMP או JPG מאיזו תיקיה בתמונה שלי? קבלו התנצלותי מראש אם הגיחוך הוא התגובה האינסטינקטיבית של יודעי ח"ן וחוכמ…
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום שלום.. אני בונה ממחשב ישן יחסית JUKEBOX בעיקר לMP3 עכשיו אני מחפש מערכת הפעלה עדיף מבוסס ווינדוס בגלל בעיות תאימות עם לינוקס..או תוסף למערכת הפעלה שברגע שאני אדליק את המחשב הוא אוטומטית יכנס לנגן ויתחיל לנגן דבר שיגרום למחשב לרוץ הרבה יותר מהר כיוון שאני לא רוצה לעלות מערכת הפעלה שלמה.. מעבר לזה אני גם אתקין XP שאני אוכל להכנס אליה דרך BOOT שונה.. זהו אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנידון... וימצא לי מערכת הפעלה או טריק אחר לJUKEBOX
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום התקנתי חלונות ויסטה לפני כמה ימים במקום חלונות XP. (ה-XP מחקתי) עכשיו החלטתי להחזיר את XP במחיצה נפרדת וכך עשיתי התקנתי אותו במחיצה שביצעתי עם Partitionmagic8 ופתאום אני לא רואה את חלונות ויסטה וXP ישר קופץ ... יש לציין שהתקנתי את XP במחיצה נפרדת והמחיצה של ויסטה עדין קיימת עם כל תוכנה. מישהו יודע איך אני יכול ליצור שיהיה לי הודעה שאני יבחר באיזה וינדאוס לבחור לפני שהוא עולה ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס עיברית חוקי ואני רוצה להפוך אתה כולו לחלוטין לאנגלית איך אני עושה זאת תודה חיפשתי בחיפש לא מצאתי כלום תודה
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין xp בכל הדרכים והוא לא מסכים להתקין, ניסיתי לשדרג להתקין מחדש והכול, מתי שאני מתקין הוא רושם לי הודעה שצריך כאילו להפעיל את סורק הדיסק ויש לי הרבה וירוסים יכול להיות, זה מתי שאני מפעיל גירסת שדרוג ומתי שאני מנסה לעשות התקנה נקייה הוא לא מזהה את ההארד דיסק, מה הבעייה פה, והאם זה קשור איך שהוא לזיכרון, והאם כדאי לי להזמין טכנאי וכמה הוא יקח? תודה מראש, מתן.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכם!! רציתי לדעת מה ההבדל בין מערכת הפעלה win xp 32bit ל- win xp 64bit? האם 64 ביט תומך ב- 4GB , אוו ששניהם תומכים בזה? מה ההבדל ביניהם , מה יותר טוב.?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
טוב אז ככה התקנתי Windows Media Player 10 ולאחר מכן הורדתי איזה חבילת מקודדים ACE Codec Pack Pro 5.7 or something וזה התקין לי Windows Media Player Classic בנוסף למקודדים אז החלטתי למחוק הכל וכך עשיתי אבל מאז אני לא יכול לראות שום סרט... יש הצעות ?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי כרגע XP על ה-250GB ואני רוצה להתקין VISTA על אחד ה-80GB איך עושים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כתבתי אפליקצית web בשפת ++c המציגה את השעה. קראתי לתכנית בשם t5.cgi והצבתי אותה במחיצה: c:\inetpub\wwwroot\cgi-bin. המחשב שלי הוא win xp. קראתי לתכנית באמצעות ie בכתובת הבאה: http://localhost/cgi-bin/t5.cgi וקיבלתי בדפדפן את הכיתוב הבא: אח"כ העברתי את אותו הקובץ לשרת מארח (win 2003) האמור לתמוך בקבצי cgi וקראתי לקובץ באמצעות הדפדפן וקיבלתי: נכנסתי לשרת האיכסון ולחצתי במקש ימני על שם הקובץ וב properties סימנתי וי ל execute אך התוספת לא התקבלה. מישהו יכול להסביר לי מדוע לא עולה בידי להריץ את קובץ ה cgi ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כאשר אני מנסה להיכנס לאתר מסויים לייתר דיוק אתר של אוניברסיטת באר שבע כל פעם שאני מנסה להיכנס ללינק שם כתוב לי בצד השמאלי למטה של ה explirer pop- up window blocked עכשיו אז נכנסתי להגדרות ועשיתי לתוכנה POP UP לא לעבוד ועדיין אני לא מצליח לפתוח לינקים מה אפשר לעשות גם הפיירוול של WINDOWS מכובה תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה רצינית במחשב שלא נתקלתי בה אף פעם...שאני נכנס למחשב..אחרי שהוא טוען את הווינדוס..הוא מגיע למסך שחור..ואז קופץ לי הודעה... there is no paging file...משהו כמו אין זיכרון וירטואלי במחשב אנא שנה זאת...אני הולך ומשנה את זה מ"מנוהל ע"י המחשב" ומכפיל את כמות הראם שלי ב1.5(שיוצא 3072)ואז הוא מבקש ממך להתחל על מנת שהשינויים יכנסו לתוקף...אני מהתחל ושוב הוא רושם לי את אותה הודעה...יש אפשרות שזה וירוס ? ושום תוכנה לא מצליחה לזהות אותו ?או אולי בעיה אחרת ?עשיתי בדיקת וירוסים עם הקספרסקי ובדיקות עם הSPYBOT...SPYDOCTOR והם לא מוצאים כלום...
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם!, לא מזמן רכשתי VISTA ULTIMATE דרך EBAY התקנתי את מערכת ההפעלה והיא באנגלית, אני רוצה במדיה סנטר אבל לראות תכנים של הארץ, מישהו יודע איך לסדר את זה במקרה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, סוף סוף החלטתי סופית לעבור לפיירפוקס אחרי שנמאס לי מIE. הבעיה היא האייקון של הFF על השולחן עבודה שלי לא נמצא במקום האייקון של הIE אלא איפהשהוא באמצע כי אני מסדר אותם כל הזמן לפני שם. יש איזה דרך שאני יכול לעשות שהוא יהיה איפה שהIE היה? כאילו שהוא לא יזוז כשאני עושה סידור על פי שם כמו המחשב שלי וסל מחזור. תודה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ש לי ווינדוס ויסטה בייסיק, ובכל פעם שאני נכנס אליו הוא מציג לי מסך כחול ועושה ריסטרט, והדרך היחידה להיכנס אליו היא בsafe mode שזה לא כל כך עוזר לי. אם למישהו יש פתרון לבעיה אני ממש אשמח לשמוע. *למנהלים מצטער על כל ההודעות בבקשה תמחקו אותם, הייתה לי בעיה במחשב וזה פשוט לא טען את העמוד של פרסום ההודעה, ופתאום הצלחתי לפרסם הודעה ואז גיליתי שזה פרסם כב ר 6הודעות*
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ניסיתי היום להפעיל קובץ מסוים שרץ על ה-prompt ופתאום אני מקבל הודעה: The command prompt has been disabled by your administrator. מיוצר לציין שהיוזר שלי הוא אדמין ובכלל היחיד במחשב, וכמובן שהפרומפט רץ לי בעבר כמו שצריך. יש רעיון מסוין למישהו אחך "להפעיל" מחדש?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם xp pro כולל 6 Internet Explorer ביצעתי את כל העידכונים הנדרשים , הבעיה נראת לי פשוטה אבל מעצבנת , שאני נכנס לפורומים באתר אני בוחר בגודל טקסט גדול יותר כי אני עובד ברזולוציה גבוהה עם מסך lcd כשאני מצביע על שורה מסויימת בכדי לקרא הכתב משתנה באופן אוטומטי לגודל קטן , אני מחזיר ושוב , בכניסה הראשונה לאתר הוא זוכר את ברירת המחדל אבל רק אני לוחץ שוב קטן . אם יש לכם פתרון אשמח לשמוע ! תודה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי ווידוס XP מקורי והתקתי את הדפדפן החדש אקספלורר 7. אבל כל פעם שאני רוצה לפתוח אותו (כלומר מחדש לא תקייה חדשה) לוקח לו משהו כמו חצי דקה להתחבר לאינטרנט כשעם הגרסה הקודמת הוא התחבר מיד? מישהו נתקל בבעיה הזו ויודע איך אני יכול לפתור את זה??
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
טוב, אז קודם כל אני התעניינתי בזמן האחרון בנוגע לצריכת החשמל של המחשב ולמרות שלא השתמשתי בה כמעט אף פעם.. הייתי רוצה לעשות שימוש יותר נרחב באפשרות ההמתנה (Standby) שישנה בחלונות... אז, ניסיתי, המחשב נכנס למצב המתנה ואז חזר מעצמו ללא התערבות מצידי, הזזת העכבר או לחיצה על מקש במקלדת... אני לא יודע מה עלול היה "לעורר את המחשב משנתו" ועוד עניין בנושא.... פעם קראתי במגזין שאני מקבל מדי חודש בנושא מחשבים שאפשרות זו עלולה להזיק למחשב ואף לגרום לקריסתו... האם זה נכון ?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
עד אתמול השתמשתי בXP והחלטתי לעבור לויסטה סוף סוף. המחשב שלי יחסית חזק וסוחב את המערכת יפה מאוד רק שגיליתי משהוא שלא ממש שמחתי בשבילו. לאחר טעינת המחשב וכניסה לשולחן העבודה הכונן קשיח לא מפסיק לטעון נתונים ! כאילו שהמערכת ממשיכה להטעין לתוכה ללא הפסקה וזה מרגיז מאוד יש לי כונן רפטור 150GB מהיר והוא גם לא שקט במיוחד. מה העניין פה מישהוא יודע ? איך אפשר למנוע את זה ?
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מה הקשר בין WINDOWS VISTA ל NVIDIA ? http://www.nzone.com/object/nzone_vista_home.html http://www.nvidia.com/page/technology_vista_home.html אני לא יודע כל כך טוב אנגלית אז מי שהבין מה כתוב ומה הקשר שיסביר לי...
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מנסה לגרום לחלונות הנפתחים להפוך לחצי שקופים כשאני גורר אותם. ניסיתי לשחק עם סימון V בתפריטים שונים אך ללא הצלחה. איך עושים את זה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני קניתי מחשב חדש חזק והתקנתי windows vista sp2 -32bit הפעלתי את הaero והכל אבל הtab נשאר לי כמו שהיה בXP משהו דומה ולא עם מעבר החלונות הגדולים, מה עושים במצב כזה? תודה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
איזה גירסה של DT ו BSplayer תואמות למערכת הפעלה הזאת? והאם אני יוכל להמשיך לשחק עם שמירות של משחקים כגון קרייסיס COD4 שהתחלתי לשחק בXP על ויסטה? תודה ofeky1
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיצד אני יכול לגשת לתוכנה Windows Picture and Fax viewer, אני לא מוצא אותה בתהליכים שעבודים ברקע וממש חשוב לי למצוא דרך להפעיל אותה בעצמי כלומר קישור לקובץ או פרמטרים של תהליכים תודה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-