עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by maor848,

אני מנסה לשנות את השפה בויסטה אבל כשאני בוחר תיקיה הוא אומר שהיא ריקה ויש בה את הקובץ IP.CAB

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  2. אני עומד להתקין SP1 על הויסטה הקיים שלי.. האם כונן C שלי ימחק? או שזה רק יעשה UPGRADE?

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by okarmi,

שלום לכולם, לחברה שלי יש XP Home (גרסת OEM) והיא התחילה לעבוד Avid שבעקרון דורש Pro. בנתיים הכול עובד כמו שצריך אבל רצינו לבדוק כמה בכלל יעלה השדרוג הזה. חיפשתי ולא הצלחתי למצוא שם ערכת שדרוג. האם שדרוג כזה אפשרי? כמה בערך הוא עולה? האם יש צורך לפרמט מחדש את הכונן או שניתן פשוט להתקין את השדרוג ולהמשיך כרגיל. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by asmy999,

התקנתי תוכנת שליטה שאינה תומכת בפונטים בעברית, לאחר ההתקנה הסתבר לי לחרדתי כי התכנה גורמת ללחצנים בתוכנות אחרות הכתובים בעיברית על גבי המסך להפוך לג'בריש ,הבעיה מופיעה בתוכנות שאינן של ווינדוז כגון החייגן של קווי ברק. הגדרתי מההתחלה את כל השפות וה REGIONAL OPTIONS לעברית , ועדיין הבעייה קיימת , אודה לכם אם תעדכנו אותי מה לעשות.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  5. כשאני מכבה או עושה ריסטרט למחשב הוא נתקע על "שומר את ההגדרות" אגב מחשב חדש מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי אתגר בשבילכם.... ;D התקנתי לפני כחודש חודשיים את התוכנה TweakXP במחשב, ואחרי שתקנתי חסמתי עם התוכנה תיקייה שתהיה תקייה מוסתרת. עכשיו מה שקרה הימי שימוש בתוכנה עברו ואי אפשר להיכנס לתיקייה, למרות שהתקנתי את התוכנה שוב ל15. מישהו יודע איך אפשר להיכנס לתיקייה הזאת בלי התוכנה , על האייקון של התיקייה רשום Hidden Folder. אתה תעזרו לי מאוד כי יש לי שם חומר חשוב מאוד .. ארז.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  7. Started by Tapuzi,

שלום שלום.. אני בונה ממחשב ישן יחסית JUKEBOX בעיקר לMP3 עכשיו אני מחפש מערכת הפעלה עדיף מבוסס ווינדוס בגלל בעיות תאימות עם לינוקס..או תוסף למערכת הפעלה שברגע שאני אדליק את המחשב הוא אוטומטית יכנס לנגן ויתחיל לנגן דבר שיגרום למחשב לרוץ הרבה יותר מהר כיוון שאני לא רוצה לעלות מערכת הפעלה שלמה.. מעבר לזה אני גם אתקין XP שאני אוכל להכנס אליה דרך BOOT שונה.. זהו אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנידון... וימצא לי מערכת הפעלה או טריק אחר לJUKEBOX

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  8. כאשר אני מנסה לחפש משהו במחשב בכונן C בלבד (בכוננים אחרים זה לא קורה), אז זה מתחיל חיפוש ואחרי כמה שניות כל החלונות נסגרים לי והחיפוש גם. מדוע?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  9. אתם לא מאמינים רק היום המחשב חזר ממעבדה אז אמרתי שאין לי כח יותר לפירמוטים אז אמרתי שאני יעשה איך שהמחשב יחזור אני יעשה גיבוי. עשיתי לפי המדריך הבא:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forumId=91&a=52144&c=6090&sc=0&ssc=0 אחרי שזה עושה ריסט זה כותב לי את הדבר הבא: 1.(FD 1.44 SYSTREM TYPE-(06 PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD OR DVD ואז אם אני לא לוחץ על כלום הוא מביא אותי למסך ריק שחור לגמרי שרק כתוב למעלה: PRESS A KEY TO REBOOT ושאני לוחץ A אז עוד פעם הוא חוזר על כל התהליך!!!!!!! וככה המחשב לא עולה!!!!!! היום זה חזר ממעבדה!!!!!אבא שלי רוצח אותי בדם קר אם אתם לא תעזרו לי!!!!!! חייב עזרה ממש דחוף!!!!!!!!!!!!!!!! תודה למי שיעזור עריכה: ששש…

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  10. שלום לכם!! רציתי לדעת מה ההבדל בין מערכת הפעלה win xp 32bit ל- win xp 64bit? האם 64 ביט תומך ב- 4GB , אוו ששניהם תומכים בזה? מה ההבדל ביניהם , מה יותר טוב.?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  11. שלום לכולם, בעיה מוזרה - סאונד עובד לי רק במדיה פלייר ולא בשאר האפליקציות - אקספלורר, פיירפוקס, vlc וכו'. מה ההסבר ??? תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  12. טוב אז ככה התקנתי Windows Media Player 10 ולאחר מכן הורדתי איזה חבילת מקודדים ACE Codec Pack Pro 5.7 or something וזה התקין לי Windows Media Player Classic בנוסף למקודדים אז החלטתי למחוק הכל וכך עשיתי אבל מאז אני לא יכול לראות שום סרט... יש הצעות ?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  13. Started by elad_orl,

היי אם אני מתקין את הויסטה הזאת על xp זה מוחק לי את הxp ? והאם זה שווה לעשות את זה או שעדיף לקנות ויסטה להתקנה מלאה?? תודה לעוזרין

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  14. היי חברים, התקנתי לפני כמה ימים ויסטה הום פרמיום,כל הדברים שרציתי שיעבדו עבדו חוץ מכרטיס הטלויזיה שלי.הקטע הוא שבאקס פי שעשיתי סריקה לתחנות אכן נמצאה התחנה האחת (יש לי YES) שצריך ולמרות שהתקנתי גם את התוכנה וגם דריברים מהאתר של לידטק בויסטה הוא לא מוצא לי את התחנה של יס. מישהו יודע מה עושים? הכרטיס הוא WINFAST TV 2000 XP EXPERT של חברת לידטק :s05:

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  15. אני נכנס לאקספולורר ותמיד זה מודיע לי שיש לי וירוס ומראה לי את העמוד הזה,שאני כמעט בטוח שאין לו קשר למיקרוסופט:

16. אהלן אנשים, יש לי בעיה מסויימת, אני מנסה להתקין כל מיני תוכנות כמו TurboPascal, MS InterDev, Visual Studio... בקיצור כל אלו נותנות לי את אותה הודעת שגיאה בשלב מסויים בהתקנה או בתחילתה... השגיאה מפורטת בתמונה המצורפת. אשמח אם מישהו יוכל לעזור בבעיה, מתן. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  17. טוב, אז קודם כל אני התעניינתי בזמן האחרון בנוגע לצריכת החשמל של המחשב ולמרות שלא השתמשתי בה כמעט אף פעם.. הייתי רוצה לעשות שימוש יותר נרחב באפשרות ההמתנה (Standby) שישנה בחלונות... אז, ניסיתי, המחשב נכנס למצב המתנה ואז חזר מעצמו ללא התערבות מצידי, הזזת העכבר או לחיצה על מקש במקלדת... אני לא יודע מה עלול היה "לעורר את המחשב משנתו" ועוד עניין בנושא.... פעם קראתי במגזין שאני מקבל מדי חודש בנושא מחשבים שאפשרות זו עלולה להזיק למחשב ואף לגרום לקריסתו... האם זה נכון ?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Spymac Hosting -- 100 MB free and WebDAV access WebDAV Access: To access your free hosting space from your desktop using WebDAV technology, enter the following settings: Server Address: http://RoyShefy.spymac.net:81 Member name: RoyShefy Password: XXXXXXXX Make sure to upload into the HTML folder on your SpyDisk if you want the information/files to be available via the Web. מה זה אומר? אפשר איזה הסברון איך אני GET THIS THING TO WORK???

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by HellBoY,

שלום לכולם.. כשאני רוצה לשנות את הדרך שבה משתמשים נכנסים למחשב (כניסה לדרך הוואלקאם סקרין) מופיעה לי ההודעה הבאה: client services for netWAre has disabled the wellcome screen and fast user switching.to restore this features you must uninstall client services for netware. הבנתי מזה אומר אבל לא הבנתי מאיפה אני מוצא את מה שאני צריך להסיר... תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by kovar,

התקנתי ויסטה אולטימייט 64 ביט SP1 הכל פועל בסדר חוץ מדבר אחד מעצבן כאילו יש כמה דברים שלא זזים חלק לדוגמה שיש כמה חלונות פתוחים והם מופיעים בשורה למטה ואני סוגר אחד אז הם מצטמצמים לא חלק כאילו בשלבים. מישהו יודע מה זה (אם הוא הבין)?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by aviv_ni,

שלום פעם שהייתי נכנס למסמכים שלי ואז למעלה הייתי לוחץ כלים ואז היה לי אפשרויות והיום שאני לוחץ כלים רשום לי מיפוי כונן רשת , ניתוק כונן רשת , סינכרון למה זה השתנה לי לזה ואיך אני מחזיר שיהיה לי אפשרויות ??? תודה.

22. איזה גירסה של DT ו BSplayer תואמות למערכת הפעלה הזאת? והאם אני יוכל להמשיך לשחק עם שמירות של משחקים כגון קרייסיס COD4 שהתחלתי לשחק בXP על ויסטה? תודה ofeky1

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  23. אוקיי אז עוד 5 ימים יוצא WIN7 וחיכיתי לזה כדי לפרמט את המחשב..כרגע יש לי VISTA ULTIMATE. אז רציתי עזרה בכל הנושא של הדרייברים והגיבויים.. קודם כל, האם יש תוכנה טובה שאתה מריץ במחשב והיא שומרת לך איכשהו את הדרייברים שמותקנים לך עכשיו במחשב במקום מסויים וככה אתה יכול להיות שקט בנוגע לדרייברים?. אם אני מפרמט את כונן C ואת כונן D אני לא מפרמט אז לאחר שאני מפרמט כונן D יהיה עדיין + כל הדברים שהיו בכונן D ? האם יש תוכנות שאתם ממליצים לגבי הפירמוט?

24. Started by naortal,

שלום לכולם, אני מתכנת ב C# ב 2008 VISUAL STODIO על XP32 מישהו יודע אם אני יעבוד ל VISTA64BIT היה לי בעיות ....

25. ^^^ כותרת...

• 1 תגובה
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים