עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי 64ביט ויש כמה דברים שלא עובדים לי(כמו כרטיס TV והמדפסת. הם עובדים רק על 32ביט הדרייברים שלהם) עכשיו יש לי שאלה. באמת שווה להשאר עם 64ביט? מה אני מקבל מה64ביא האלו שאני לא מקבל מ32ביט? מה ההבדל בניהם בכלל?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by gilloze,

יש לי ווינדוס עיברית חוקי ואני רוצה להפוך אתה כולו לחלוטין לאנגלית איך אני עושה זאת תודה חיפשתי בחיפש לא מצאתי כלום תודה

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by The UnKnown,

what is better..? the defragment of the xp or a special program for better results ?

4. Started by uzana2004,

שלום לכולם... יש לי בעיה מוזרה בXP...ברגע שאני לוחץ על הכונן הקשיח במחשב שלי הוא מפעיל את חלון החיפוש ולא את הOPEN... האם יש דרך לתקן את זה? כמו כן עשיתי בטעות במחשב הנייד שכל פעם שהWIN יעלה אז הוא יבקש סיסמה...האם יש דרך לעשות שהוא לא יבקש? תודה מראש לכל מי שיעזור...

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by Buffer,

שלום, יש לי בעיה של מקום פנוי בכונן C (או חוסר מקום ), אפשר להגדיל את המחיצה של C על חשבון מחיצה אחרת באותו הארדיסק?(מבלי לפרמט שום מחיצה) כל המחיצות NTFS אגב..

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by mj23,

היי התקנתי ויסטה 64 ביט וכשאני מדליק כל קובץ שהשם שלו בעברת נגיד שיר אז זה נכנס לוויאנפ ורושם חרטומים ומשמיע תשיר כאילו לא יכול לקרוא תעברית או משו כזה אמרו לי צריך להוסיף שפה או משו ?! מי שיודע איך מסדרים את זה אני ישמח לקבל תשובה בהקדם!!! תודה

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  7. של WIN XP? בסגנון WIN+D, ALT+TAB, וכל מיני דברים מהסוג הזה.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  8. הי, ניסיתי להתקין איזה שהיא תוכנה,אבל ההתקנה נתקעה,התוכנה לא הותקנה אבל נוצרה לה תוית ב-Add\Remove,שלא ניתן למחוק כי ה"אשף" לא מצליח לאתר את הקבצים. כשניסיתי להתקין מחדש את התוכנה ואז למחוק אותה,התוכנה שאלה אם ברצוני להסיר קודם את ההתקנה הישנה ... כיצד אני יכול למחוק את התוית הזאת? תודה מראש.

9. אם למשל פתוחים אצלי כרגע 3 דפים של Word, ארבע דפים של אקספלורר, ועוד 2 של תיקיות בדסיק הקשיח. הווינדוס ישר הופך כל סוג של דפים לקבוצה. זה הרבה יותר מסובך. יש דרך לבטל את זה?

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  10. שלום לכולם בניתי סקריפט (שאני מפיץ אותו בעזרת GPO) שמעתיק לי ערך מסויים ברג'יסטרי ל CURRENT USER הישמתשתי בפקודה REG IMPORT והפנתי אותו לקובץ REG יש בו את הערכים שצריך להוסיף, השאלה שלי היא איך אני יכול לגרום לו להסתכל על הערך הנ"ל ולא לבצע העתקה חוזרת במידה והערך קיים. דבר נוסף אני רוצה לעשות משהו דומה גם עם קובץ שהוא מעתיק שיסתכל לפני אם הקובץ קיים ואם כן שלא יבצע העתקה. אני ישמח אם תביאו לי גם דוגמאות ולא רק הסבר. תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  11. היי יש לי מחשב נייד מסוג HP עם ליבת דותן וGB זכרון יש גם תמונה של כל המפרט יש מצב שויסטה יזוז נורמלי הכונה לבסדר על מפרט שכזה או שחבל על המאמץ?? תודה מרואש... מנהלים במידה וזה לא המקום הנכון לשאלה אנה שנו..וסליחה! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  12. אם כן אז יש דרך לפתור את זה?

13. Started by aviz,

אני מנסה להקים רשת בין 2 מחשבים ללא ראוטר אני רוצה ככה שאחד המחשבים יתחבר לשני וממנו יהיה לו גישה לאינטרנט במחשב שיש לו אינטרנט בהתחלה כשנכנסתי לחייגן בשביל לאפשר זאת והייתי נכנס לadvanced האקספלורר היה קורס ובגלל זה הכנתי חייגן חדש שעכשיו לא עושה בעיות הנה תמונה מההגדרות המתקדמות של החייגן (זה שונה מהתמונה במדריך): אבל הכרטיס רשת עושה בעיות הנה מה שאני מקבל כשאני מנסה לעשות רשת : עכשיו השאלה שלי היא האם ניתן לסדר את זה מבלי לשחזר מן הסתם אני רוצה לציין ששתי המחשבים מזהים אחד השני אבל אינטרנט ;\ עריכה::: מצאתי את זה באתר של מיקרוספט : http://support.microsoft.com/kb/823775 הבעיה היא שאני לא רוצה לשחזר ומצד שני כשאני רוצה להתקין את הוינדוס אין לי אפשרות…

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by kovar,

התקנתי ויסטה אולטימייט 64 ביט SP1 הכל פועל בסדר חוץ מדבר אחד מעצבן כאילו יש כמה דברים שלא זזים חלק לדוגמה שיש כמה חלונות פתוחים והם מופיעים בשורה למטה ואני סוגר אחד אז הם מצטמצמים לא חלק כאילו בשלבים. מישהו יודע מה זה (אם הוא הבין)?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  15. לוח אם GA G31 \ GB G31 -אני לא יודע איזה אני אמור לקבל לפי המפרט שכתוב לי אולי אתם תגידו לי כי בטח רק שם אחד מבינהם קיים מעבד - E4500 זכרון - 2GB 800 DDR2 דיסק קשיח - 250GB כרטיס מסך - NVIDIA GEFORCE 8600GTS 512MB SPARKLE מסך - W1952TQ LG 19 רחב האם הוא מסגול להחזיק את ווינדוס ויסטה אבל שירוץ חלק לא שיהיה לו קצת כבד וברור יש עוד דברים כמו צורב וכו' אני גם מעוניין להביא משחקים ושמעתי שויסטה עדיין לא ממש תומך במשחקים יכול להיות בעתיד שאם חבילת העידכון של מיקרוסופוט הSP השונים הוא כן יקבל מחשקים או לא תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by dudik5,

התהליך הנ"ל לוקח המון משאבי זיכרון (רצ"ב תמונה) בד"כ סביב ה66500K וגורם להאטה של המחשב. איך אפשר לצמצם אותו למינימום ההכרחי ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי XP הום ידוע לי שיש הגבלה של 5 משתמשים להתחברות אלי האם ישנה דרך להגדיל את מספר ההתחברויות??? (אני מקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום)

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by hutc,

שלום- יש לי partition שנעלם. דרך manage אפשר לראות אותו אבל לא לתת לו אות. לא מוגדר. מישהו יכול להגיד לי איך אפשר להגדיר מחדש. הצלחתי עם תוכנת find and mount אבל זה רק מאפשר גישה ולא באמת מתקין אותו. כל הקבצים שם תקינים רק לא נגישים.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  19. Started by meir3420,

c [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  20. Started by Xstyle,

אני מישתמש בוידנוס ויסטה וכל פעם כשהוא עולה לי הוא מראה הודעה כזהות: http://up9.siz.co.il/up3/lentmm24zrzo.jpg

21. Started by zivbrb,

אני מנסה לפרמט {להתקין את ה win מחדש} אבל לאחר כמה זמן שהוא טוען את הקבצים {דרך הboot} כתוב לי ששהתגלה וירוס והוא לא יכול להמשיך אז ניסיתי תוכנות נגד טרויאנים אנטי וירוסים תיקון של הוינדוס שחזור מערכת אבל עדיין אותו דבר ואני לא יודע מה לעשות בקשה עזרה דחוףףףףף אני מנסה לפרמט בגלל שהcpu שלי כל הזמן ופץ ל 100% והמחשב מתחמם אז אני צריך עזרה דחוףףףף

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by pavel19,

היי חברה אתם מכירים אולי אתרים שאפשר להוריד מהם את שני העידכונים האלו? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש לי מחשב בסלון שמשמש אך ורק לצפיה בסרטים ויש לי בשבילו גם שלט רחוק של פקרד בל, המחשב הוא פנטיום 3 550 + 256 מ"ב זיכרון. האם אפשר להתקין עליו חלונות XP MEDIA CENTER EDITION 2005 והוא ירוץ נורמלי? אני לא צריך ממנו ביצועים מיוחדים רק שיראה סרטים.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  24. Started by wooper,

היי אני רוצה להפחית את המקום שהמערכת לוקחת כרגע עם התוכנות זה לוקח 20 גיגה על c ביטלתי את ה system restore יש עוד הצעות ?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  25. איך אני גורם לתוכנה כמו EVEREST לעלות אוטו' עם העלאת הווינדוס ?

דיונים חדשים בפורומים