עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי תוכנת מעבד תמלילים QTEX שעובדת בחלונות של 16 סיביות בזמן וינדוס 98, עכשו יש לי וינדוס XP ורוצה להתקינה, האם לא תתקע את המחשב?? ואם אפשר, אזי איך יש לבצע התקנה או להגדיר כדי שיוכל להפעילה ללא בעיות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  2. Started by dddd01,

יש לי Nvidia Nforce 2 . ובדקתי באתר שלהם לגבי דרייבר audio לVISTA ואין אז כרגע אני לא יכול לשמוע כלום במחשב, מה עושים עד שייצא ? האם יש תחליף ? תודה מראש.

3. Started by eli_a2006,

שלום לכולם יש לי ווינדוס xp sp2 חוקי אבל אחרי איזה עידכון הוא עשה שאני אצתרך ללחוץ על השם משתמש בשביל להיכנס למחשב יש לי שם משתמש אחד והוא בלי סיסמא הנה תמונה של המצב: הבנתי ממישהו שיש איזה פקודה שרושמים בהפעלה מישהו יכול לתת לי אותה תודה רבה לעוזרים אלי. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by Dante_9,

אם תוכלו לפרט לי לגבי המושגים הבאים, לגבי האקטיבציה שלהם ובכלל מה שאפשר VLK VLM Enterprise Edition OEM תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  5. Started by PayneBack3251,

שלום רב הורדתי את הדמו של המשחק החדש של הארי פוטר אני בא להתחיל להתקין ואז אני מקבל הודעה שאני צריך להשתמש ב directx 9 ומעלה ואני עובד עם ויסטה יש פה דירקט איקס 10 |: אין לי מושג מה אני עושה מכאן עשיתי כבר חיפוש בפורום ואין תוצאות תודה לעוזרים [=

6. Started by MODI,

מה אפשר לעשות? :s05:

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  7. שלום לכולם וערב טוב....נתקלתי בבעיה מאוד מעצבנת וזה כבר כמה שבועות ככה עד שהחלטתי להתייעץ איתכם... אז ככה אני מנסה להפעיל את ה פיירוולך של המחשב והמחשב עצמו לא נותן לי אני הלכתי ל Control Panel ונכנסתי ל Security Center ניסתי להפעיל משמה את הפיירוול וזה לא נותן לי זה מביא לי את השגיאה הזאתי : סבבה אז הלכתי ל CONTROL PANEL שוב נכנסתי ישר ל Windows FireWall ניסתי להפעיל אותו משם וזה נותן לי את השגיאות האלו : אני לוחץ YES ואז נותן לי את זה : החלטתי להכנס ישר ל Administrative Tools ומשם נכנסתי Services ניסיתי להפעיל את ה Windows Firewall/Internet Conections sharing משם וזה נותן לי את השגיאה הזאתי מה יכולה להיות הבעיה ?!?! ויש לי אנטי וירוס NOD32

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  8. אני קניתי מחשב חדש היום !! נתתי להם את הכוננים הקשיחים שלי שהיו במחשב הישן....אמרתי להם לא למחוק ולא לגעת בכוננים פשוט לחבר אותם איך שהם... הם אמרו בסדר בסדר אין שום בעיה !! אני עכשיו מדליק את המחשב ואני רואה הודעה מוזרה...שהווינדוס שלי לא רוצה לעלות.... טוב אמרתי אולי סתם איזה משהו באתי לפרמט ולהתקין ווינדוס חדש אני רואה שהם מחקו לי את כל הכונן שלי !!! אין בכלל PRATTION !!אני רואה כתוב UNLOCATED PARTTION זה היה כונן שמחולק ל C ו F על C היה מותקן ה ווינדוס ועל F היו מלא קבצים חשובים והרבה מאוד תמונות שהצטברו במשך השנים !! והכונן השני כאילו באמת לא נגעו בו..נשאר איך שהוא ! מה אני אמור לעשות ??!?!!! =\ יש דרך כלשהי להחזיר את כל המידע שהיה שם ?! תוכנה כלשהי ? בבקשה אני חיי…

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  9. Started by adys,

שלום לכולם יש לי מחשב שולחני ומחשב נייד שניהם XP SP2 בד"כ הייתי מתחבר מהנייד עם כבל רשת לנתב ומעתיק מהשולחני את מה שאני צריך (נכנס אל השולחני מהנייד) פאתום אני מקבל את הבעיה הזו "You might not have permission to use this network resource" ובטח אתם מכירים את הפתרון של ה restrictanonymous http://support.microsoft.com/kb/913628 מה הבעיה? אחרי שאני עושה RESTART ה restrictanonymous. חוזר להיות 1 למרות שאני מאפס אותו הבעיה התחילה השבוע ולא ברור לי כלל למה ומדוע... ממש תקוע , אשמח לכל עצה תודה עדי

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  10. כבר כמה זמן בערך שיש שתי תהליכים של IExplorer במנהל המשימות. התוכנה בכלל לא עובדת ואי אפשר לבטל את התהליכים האלה, רק עם msconfig, אבל גיליתי שאחרי מספר דקות של שימוש במחשב הבעיה חוזרת.. הם גורמים לבעיות ולקפיצת מסך של פרסומות כל כמה זמן וללאגים במוסיקה. התקנתי מספר תוכנות לתיקון המחשב ולתחזוקה והרצתי סריקות אבל כל אלה לא מצאו שום דבר.. adaware, spyboot, nod32, ccleaner, spywaredoctor, pc booster, registery booster2, TuneUp Utilities 2008, אולי נורטון או AVG יגלו את זה, אותם לא ניסיתי עדיין. הלכתי לפתרון הכי פשוט, נכנסתי למצב בטוח ומחקתי את IExplorer7 מהמחשב. הבעיה נפתרה באמת. אבל אז לא היה IExplorer יש למישהו רעיון מה ואיך מעיפים את הבעיה של האקספלורר? אני רץ על xp pr…

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by עמיר שחר,

שלום, ברשותי מערכת הפעלה ויסטה, לאחר שהתקנתי את התוכנה פרמייר פרו 2 קיבלתי הודעה וזהוא תוכנה: "you are not allowed to continue vecause your account does not have proper privileges. please log in using an account with administrator privileges and try again" יש לציין כי אני נמצא בהגדרות של administrator האם למשהוא יש פתרון לבעיה? בתודה מראש עמיר

12. Started by Check_Point,

אם אני מתקין ווינדוס מדיסק שהורדתי לצורך העניין מהאינטרנט.. אבל יש לי רישיון חוקי לחלוטין (!!!) ובהתקנה אני רושם את ה-cdkey החוקי, צריכה להיות עם זה בעיה? או שבגלל שהעותק עצמו לא מקורי אז הגרסא תהפוך ללא מקורית? עכשיו קניתי מחשב נייד בבאג מחשבים שבא עם ווינדוס XP, והממצא היחיד לחוקיות של העותק הזה זה מדבקה מתחת למחשב בצבע ירוק, עם בר קוד וCDKEY ומשהו זוהר מגניב (כדי שאי אפשר יהיה לזייף את המדבקה). זה מספיק ? או שהייתי צריך לקבל מסמך ועוד דברים?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by bogdant,

שלום יש מצב שיש וירוסים אשר פוגעים במחלקי המחשב (מעבד לוח אם) ול רק בדיסק קשיח ועם הוא יכול להיות בדיסק של WINDOWS XP?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by n9555,

יש לי תיקיה שאני לא מצליח למחק מהדסקטופ ולפי מה שהבנתי אני יכול למחוק אותה בsafe mode אז איך אני נכנס ואיך אני יוצא מזה?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  15. Started by ellell,

בחלון איתחול יש פריטי איתחול אשר הורדו ולא מסומנים יותר ב-V , ואני מעוניין לדעת איך אפשר למחוק אותם בכלל מהחלון. תודה

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  16. שלום לכולם! אני לא בטוח שזה הפורום לשאלה הזו אבל נראה לי שגם כן... אז ככה בעבודה נתקלתי בתופעה מוזרה שבזמן שאני עובד על תוכנה מסויימת כגון הנהלת חשבונות אינטגרל או אקסל ככה סתם לפתע בעת לחיצה על מקש ENTER במקום לעבור לשורה הבאה הוא פותח לי חלון של אקספלורר... ושוב ושוב כל לחיצה של ENTER גורמת לפתיחה של עוד חלון.איתחלתי את המחשב חזרתי לאחור בשחזור מערכת בדקתי וירוסים אבל דבר לא נתגלה ו/או לא עזר שאר התוכנות עובדות כרגיל וניתן לגלוש באינטרנט כרגיל.אין סימן לתוכנת ריגול או משהו דומה ודף הבית לא השתנה.מה גורם לאקספלורר להפתח? אני משתמש ב- WIN XP PRO HEBREW OFFICE 2003 NOD32 ANTI VIRUS WINFAX INTEGRAL - הנהלת חשבונות EXPLORER 6 אנא עזרתכם מה זה יכול להיות?????..ז…

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  17. יש לי כרגע XP על ה-250GB ואני רוצה להתקין VISTA על אחד ה-80GB איך עושים את זה ?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  18. קמתי לשירותים בלילה... ואני רואה שהמחשב במסך של ה welcome אני נכנס ל account ומופתע לגלות שה windows עשה ריסטרט עוד יותר הופתעתי לראות את ההודעה המצורפת בתמונה ממתי הוא מתקין בלי לשאול אותי? ממתי הוא הוא עושה ריסטרט בלי לשאול אותי? זה תקין? זה שגרתי ? זה קרה לעוד מישהו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by idofr,

אז ככה הרצתי ועברתי על הלוג ומצאתי כמה דברים שניראים לי שאני צריך להעיף אותם ואמרתי אם כבר יש כמה דברים שאני רוצה את דעתכם נעלה כבר את הכול .נ.ב אני חושב....(כה אני יודע שזה נדיר אז מה!?) אולי כדאי שיהיה דביק על התוצאות הרגילות כאילו מה בדר"כ אמור להיות עם פירוט וזה? זה יכול לחסוך הרבה זמן! בכול מיקרה תודה מראש עידו חחחחחחחחחחחחחחח רק אני מסוגל לבקש עזרה עם הלוג בלי באמת לשים אותו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הנה Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 19:54:07, on 13/02/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\se…

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  20. Started by 3583,

:s05: הי, כשאני מדליקה את המחשב אז לפעמים יש הודעה שאין מספיק זכרון לטעון את ווינדוס והמחשב מיד נכבה לפעמים הוא נכבה בלי להודיע כלום ולפעמים הוא פשוט נתקע כשהוא מראה את הסמל של ווינדוס. כשאני מנסה לאתחל ע"י האופציה step by step confirmation המחשב נתקע ב: load all windows drivers יש לי ווינדוס 98. תודה!!

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by פרמייר,

צריך עזרה בבעיה עם חשבונות משתמשים בWINDOWS XP יש לי מחשב אישי שמשתמשים בו גם ילדי למשחקים וסרטים. מכיוון שיש לי דברם אישיים במחשב ווגם לא רציתי שיהרסו לי את המחשב ע"י התקנת משחקים ותוכנות ללא בקרה החלטתי לפתוח חשבונות ושהילדים השתמשו רק בחשבונות מוגבלים. הבעיה היא שבתור משתמשים בחשבון מוגבל, לאחר שהילדים משחקים במחשחקי המחשב ורוצים לבצע שמירה, המחשב לא נותן להמ, יש לי גם תוכנה ללימוד שיטה עיוורת שלכל ילד יש כמו חשבון שלו והמחשב שומר לו את השלב שבו הוא נמצא בלימוד, וגם את זה כעת המחשב לא נותן לשמור. מערכת הקבצים של המחשב היא NTFS השאלה שלי האם זה ניתן לפיתרון שמצד אחד יהיה לילדים חשבון מוגבל שלא יוכלו להתקין תוכנות ושיהיו מוגבלים מלראות את הקבצים האישיים שלי ושמצד שני במש…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by domuzy,

1. אני עובד עם הפקס של XP והכל בסדר, רק שמשום מה, למרות שאני מגדיר לו תיקייה מסויימת אליה יקבל את הפקסים, הוא מקבל לתיקייה הזו ולתיקיית TEMP בלוקל סטינגז לסירוגין. יותר גרוע מזה, הוא מקבל לסירוגין גם לפקס האמיתי של HP שיש לי, ולפעמים למחשב. בלי סיבות שברורות לי. 2. האם אני יכול להשאיר את המחשב כבוי, כשהוא עדיין מוגדר לקבל, ואז הפקסים יתקבלו במכשיר הפקס (האמיתי) שיש לי? 3. חיפשתי אם מישהו כבר שאל על זה אך לא מצאתי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  23. Started by integral,

נשבר ה**ן. ההרדיסק לא עולה על UDMA5 בווינדוס. הוא עולה על UDMA5 ב SAFE MODE לאחר UNINSTALL לדרייברים אבל חוזר ל PIO בווינדוס. אין IDE מעודכנים באתר הרלוונטי של סוני. לא מצאתי IDE מעודכנים באתר של אינטל. מישהו נתקל בבעיה הזאת? כמה שעות עוד אפשר לשבת על הדרעק הזה?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  24. נכנסתי לה regedit NtfsDisableLastAccessUpdate כתבתי את זה בה HKEY_LOCAL_MACHINE-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEMHKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\FileSystem שם עשיתי ערך חדש בשם NtfsDisableLastAccessUpdate 1 עכשיו זה האיץ לי את הארדיסק ואת כל השטיות .... הבעיה היא אני חושב שזה מאיט את האיטרנאט זה נכון

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by liav12,

יש לי בעיה מוזרה, שאני לוחץ על Ctrl + Alt A+ Delete אני רואה כל מני קבצים משונים שלא היו לו מחשב לפני והנה הם: nvsvc32.exe mscnsz.exe שמופיע לי פעמיים boon.exe wdnupdate.exe ctsvccda.exe sagent2.exe כל אלה אין לי מושג מאיפה באו כי הם לא היו לי לפני, למישהו יש מושג?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.