Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שאשכול ויסטה ננעל אז מקווה שאוכל להיעזר כאן. הבעיה שהתקנתי את ויסטה RTM וב-Software Explorer המערכת לא מכירה בתוכנת אנטיוירוס AVAST כתוכנה מורשית להרצה. כפתור ה-Enable אפור. לא היתה לי בעייה כזו בגירסאות הבטא. תודה רבה על כל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
איך אני מסיר את ההודעה הזאתי שלא תהיה יותר אבל התשובה עליה תהיה כן ? *אפשר לעשות זאת כי פעם זה לא היה לי וכל פעם שהייתי נכנס למקום מאובטח אז למטה בדפדפן היה שמל של מנעול*
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שאני מעלה את ווינדוס אני מקבל את השגיאה המצורפת. מה אני צריך לעשות כדי לתקן את זה? מערכת Windows XP SP2. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
נתחיל מזה שבעבר הייתה לי את הבעיה הזאת ( לאחר תקלה עם האינטרנט ) אך לא פתרתי אותה . מה אוכל לעשות ? אם אני מתחבר למשחק רשת ההודעה תהיה " כנראה שהאינטרנט שלך נפל " ואם אכנס ל- FIREFOX \ IE7 אקבל הודעה של ה- SUlotion ואם אתחבר לאייסיקיו - ודאי לא אצליח Smiley מה אוכל לעשות אנשים ? מישהו נתקל בתופעה ? (בשורה התחתונה אחרי החפירה אין לי אינטרנט למרות שמוצג לי בסרגל של הוינדוס שיש לי אינטרנט .. ) חשוב לציין - האינטרנט ב- XP ( במחשב פה ליד ) כן עובד, ייתכן והבעיה במערכת הפעלה או שמה רק בקבצי האינטרנט ..(אולי חסימה כלשהי אנערף ) תודה מראש לכולם ויום טוב Smiley
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי רשימת השמעה ובין כל שיר לשיר הבקרת עוצמה יורדת בקובץ wave ל0 ואני צריך להעלות אותו מחדש בין כל שיר לשיר.. יש למישהו פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני קונה תכף מחשב חדש ואני מתלבט מה להתקין אם אתם ממליצים לי על ויסטה אז איפה אפשר להוריד (שמעתי שהבטא בחינם) וכיצד הופכים דיסק לBOOT
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה בתצוגת הסמלים של המסך. הכתוביות שמיתחת לסמלים הם בתוך רקע של צבע אפור בטעות שניתי את הצבע איך אני מחזיר את הרקע של הכתוביות ליהיות שקוף? אשמח לקבל תשובה בהקדם. בתודה מראש:omer_
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
האם ניתן לאלץ את המחשב לבצע פעולות חישוב יותר מהר גם אם הוא מראה שהוא ממצה 16 אחוז מפעילות המעבד? (פעולה שצורכת 16 אחוז כביכול תצרוך יותר ותסתיים מהר יותר ואני לא מדבר על המהרה פיזית)
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שאלה דיי פשוטה ,אשמח לעזרה כאן, Win xp dailer , Connect automatically מסומן אך אינו מתחבר אוטומטית מישהו מכיר את הפתרון ?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, לחברה שלי יש XP Home (גרסת OEM) והיא התחילה לעבוד Avid שבעקרון דורש Pro. בנתיים הכול עובד כמו שצריך אבל רצינו לבדוק כמה בכלל יעלה השדרוג הזה. חיפשתי ולא הצלחתי למצוא שם ערכת שדרוג. האם שדרוג כזה אפשרי? כמה בערך הוא עולה? האם יש צורך לפרמט מחדש את הכונן או שניתן פשוט להתקין את השדרוג ולהמשיך כרגיל. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מס' שבועות נעלם לי ללא אזהרה הטאב desktop מה- display properties (הטאב שממנו אפשר לשנות רקעים) והפכתי את העולם לנסות לשחזר אותו וכלום לא הולך. הרצתי אנטי ווירוסים ואטי ספיוורים ומנקי רג'יסטרי ומה לא. (אפילו מצאתי איזה אתר בשם kelly's korner שמכיל מלא תיקונים לרג'יסטרי אבל גם אלו לא עזרו). מצאתי דרך גוגל כמה אנשים שמדברים על משהו שנקרא desktop hijacker אך לא מצאתי חומר בנושא. אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע על פיתרון שיגיב בבקשה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
קניתי מסך LCD חדש ורציתי לחבר אותו למחשב. חיברתי אותו ועשיתי ריסט. כאשר הווינדוס עולה אני רואה את המסך ואין בעיה, אבל כאשר הווינדוס כבר עלהף המסך פשוט נכבה ואני לא יכול לעשות כלום. עכשיו שחיברתי את מסך הVGA הישן שלי, זה עושה עכשיו את אותה הבעיה, אז אני לא יכול לעשות כלום עם המחשב. בבקשה תעזרו לי, זה בבעיה ממש דחופה!!!
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אפשר בבקשה את שמותיהם (ואם אפשר גם את ההורדה) של כל גרסאות Style XP ? אני פשוט רואה משתמשים שעושים סקרין שוט של הדסקטופ שלהם,ואני לא מוצא ב Style XP הקיים שלי,את הסקין הזה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
Spymac Hosting -- 100 MB free and WebDAV access WebDAV Access: To access your free hosting space from your desktop using WebDAV technology, enter the following settings: Server Address: http://RoyShefy.spymac.net:81 Member name: RoyShefy Password: XXXXXXXX Make sure to upload into the HTML folder on your SpyDisk if you want the information/files to be available via the Web. מה זה אומר? אפשר איזה הסברון איך אני GET THIS THING TO WORK???
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, מותקן לי על המחשב XP אחד באנגלית ואחד בעיברית. שניהם על אותה מחיצה C יש אפשרות למחוק אחד מהם? (את האנגלית לצורך העיניין) שכך כשאכנס למחשב לא יהיה צורך לבחור בין השניים? כמו כן אני רוצה לדעת איך אפשר לפרמט לחלוטין את הדיסק קשיח. לחלוטין כאילו קיבלתי את המחשב חדש ולהתקין מחדש הכול, אני מדבר על כונן שהוא רק מחיצה אחת:C ואני רוצה למחוק אותו לגמרי כדי שאוכל להתחיל מחדש לחלוטין. יש אפשרות. כי בכול זאת זה המחיצה הראשית ואין אפשרות למחוק אותה סתם ככה. יש איזו פקודה שמוחקת את כול הכונן אבל (!!) מאפשרת להתקין עליו אחרי זה ווינדוס מחדש??
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי Windows xp עם סריאל חוקי, אני רוצה לפרמט אותו מחדש אך לצערי אני לא מוצא את המספר הסריאלי שלי, אני רוצה לוודא מה המספר הסריאלי שלי דרך הביוס או בכל אפשרות אחרת אפילו תוכנת צד שלישי. אם משהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום- יש לי partition שנעלם. דרך manage אפשר לראות אותו אבל לא לתת לו אות. לא מוגדר. מישהו יכול להגיד לי איך אפשר להגדיר מחדש. הצלחתי עם תוכנת find and mount אבל זה רק מאפשר גישה ולא באמת מתקין אותו. כל הקבצים שם תקינים רק לא נגישים.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשנות את הסקין של הXP שלי לסקין של ויסטה אני רוצה שהסקין יצה כמו בתמונה הבאה : http://img76.imageshack.us/img76/3636/twue7.jpg אז הבנתי שאני צריך לשים את התוכנה הבאה כדי לקבל את הסקין vista perfection x4, ולהוסיף עליה את התוכנה TweakWindow כדי לקבל את השקיפות והכל עכשיו השאלות שלי זה אלו: 1. איזה תוכנה צריך vista perfection x4 או את windows vista basic? 2. איזו מהם יותר טובה וקלה? 3. אם אני יכול להסיר אח"כ את הסקין והווינדווס הישאר כמו שהוא היה? 4. אם התוכנה מאיטה את המחשב? 5. אפשר לקבל הורדה של 3 התוכנות שציינתי? שאתם מגיבים תגידו על איזו תוכנה אתם מדברים... תודה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט {להתקין את ה win מחדש} אבל לאחר כמה זמן שהוא טוען את הקבצים {דרך הboot} כתוב לי ששהתגלה וירוס והוא לא יכול להמשיך אז ניסיתי תוכנות נגד טרויאנים אנטי וירוסים תיקון של הוינדוס שחזור מערכת אבל עדיין אותו דבר ואני לא יודע מה לעשות בקשה עזרה דחוףףףףף אני מנסה לפרמט בגלל שהcpu שלי כל הזמן ופץ ל 100% והמחשב מתחמם אז אני צריך עזרה דחוףףףף
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לא יודע למה, אבל הסמל הזה עולה לי לפעמים בלוח בקרה=> חיבורי רשת... מה זה ?! למה זה ?! אני יודע שזה לא הכי חושב, אבל סתם להשכלה כללית... צירפתי תמונה... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מה יותר טוב Xp professional או xp home edition? ומדוע?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
היי, מקווה שתבינו אותי כאן, לאחרונה התקנתי VPN של CheckPoint והוא הרס לי את כל איך ש XP נראה ואני אסביר. כשמבצעים login פעם היה לי מסך יפה כזה עם התמונה של כל יוזר ואז הייתי לוחץ על האייקון והיה עולה ה account הוא שהייתי מתבקש להכניס סיסמא. כרגע יש לי רק תפריט כמו שהיה ה NT הישנים. כמו כן כשלוחצים shut down היה מתקבל מסך עם שלושה כפתורים צבעוניים כאלה ל כיבוי, אתחול ומצב שינה. כעת שוב, מופיע תפריט מגעיל כזה כמו ב NT. \ איך אני מחזיר את זה למצב הקודם. תודה , אופיר
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח משמתמש נוסף בווינדווס XP. פתחתי כבר משתנמש נוסף אבל מחקתי אותו כי אני רוצה משתמש שיהיה כאילו עם מחשב ריק שיש בו רק ווינדווס ואז כל דבר שאני רוצה להתקין במשתמש החדש אז אני יצתרך להתקין מחדש וגם שיהיה לו כונן נפרד. איך עושים את זה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
כמו שיש ב PCPOWER ... אם קונים מהם מחשב אז הם מסדרים אותו ככה שכשיוצרים מוזיקה אז הווינדוס לא יתפוס זכרון כך שנוכל לעבוד בתוכנות כמו קיובייס וריזון במהירות.. הנה הדברים ש PCPOWER עושים: התקנת מערכת הפעלה טיפול בשירותי הרקע ויצירת פרופילים עפ"י דרישה צמצום נפח רג'יסטרי בכ -50% מזעור תיקיית -WIndows כיוון מדויק של הגדרות הביוס הכנה וסידור של מחיצות העבודה קביעת הגדרות מערכת בדיקת ביצועים מלאה גיבוי המערכת לאחר האופטימיזציה - מאפשר שחזור מהיר במיוחד תמיכה טכנית ויעוץ בעת הצורך אוקיי אז בעיקרון אני רוצה לדעת אם יש איזשהו מדריך באיטרנט או שאתם יודעים איך לעשות חלק מהדברים ברשימה הזאת זה יהי נחמד (חוץ התקנת מערכת הפעלה וגיבוי-את זה אני יודע חח) - אם יש לכ…
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן אילו הגדרות שגויות של כונן קשיח וסידי רום בווידוס יכולות להאט את המחשב? איך ניתן לזהות זאת? הבנתי שלפעמים ההגדרות של שניהם יחדיו יכולות ליצור האטה של המערכת. תודה
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-