עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by bogdant,

שלום יש מצב שיש וירוסים אשר פוגעים במחלקי המחשב (מעבד לוח אם) ול רק בדיסק קשיח ועם הוא יכול להיות בדיסק של WINDOWS XP?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  2. יש לי שאלה לגבי חיבור דואר של GMAIL באיזה פורום אפשר לשאול על זה?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  3. Started by creek,

סיימתי להתקין מחדש את הווינדוס שלי (באנגלית, xppro) ויש לי קצת בעיות עם העיברית. כשאני כותב כאן זה בסדר, אבל כשאני כותב סתם לדוגמא משהו בעיברית בשורת הכתובות, זה כותב את זה הפוך, וגם כל האתרים עם הכותרות בעיברית כתובות בהפוך, או בכלל בריבועים. ניסיתי לשנות כמה דברים ב-data, time, language and regional options אבל זה לא עוזר יש לי מחר לכתוב עבודה גדולה לבצפר, תעשו טובה תענו לי מהר

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  4. התקנתי VISTA והיא מקצה 768MB לכרטיס מסך 8800GT איך אני משנה את זה כך שא יוקצה כלום לכרטיס מסך מלבד הזיכרון שלו בלבד?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  5. שלום! רכשתי מחשב Notebook wind של MSI ורציתי לדעת איך אני יכול להתקין ווינדוס מחדש כי יש בעיה שאין במחשב CD אלא רק כניסות USB לכן רציתי לדעת אם יש איזו דרך לבצע התקנה נקיה של חלונות בדרך כלשהי או דרך USB תודה רבה על העזרה רועי

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by POD,

שלום לכולם, יש לי שתי מערכות הפעלה עובדות 98 ו- XP, ברצוני להתקין את ה- 98 מחדש (לא משנה מה הסיבה) ויש לי כמה התלבטויות: 1) חשבתי לגבות את ה- MBR על דיסקט, להתקין WIN98 ואז לשחזר את ה- MBR כדי לשחזר את הקישור ל-98. 2)קראתי על זה כבר בפורום, פתחו נושא כזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=13545.0, יש שם איזושהי דרך על לשנות רק את ה- BOOT.INI. 3)ויש את הדרך הזו http://www.petri.co.il/install_windows_98_after_windows_xp.htm.(שניסיתי אותה בעבר והיא לא עבדה לי.) איך יכול להיות שיש דרך כ"כ ארוכה ומסובכת כמו מס' 3 אם אפשר את דרך מס' 2 קצת הסתבכתי. אודה לכם אם תעזרו לי.

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by erjerjerj,

אני רוצה להגביל משתמש כך שלא יוכל לבצע התקנות, לחלופין אפשר לתת לו רשימה של מספר מצומצם של קבצי exe שיהיה מותר לו להפעיל. האם קיימת תוכנה שמבצעת את זה? האם חלונות יכולה לבצע את זה? מדובר ב win2k תודה מראש לעוזרים, ערן.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by liberdi,

:המחשב = וינדוס במצב מטורף: ישום כלשהו מפעיל קובצי עזרה (במאות) CPU נכנס לעבודה אין סופית 1.מצ'ב 2 תמונות 2.התקנתי XP PROFESSIONAL מחדש והבעייה חוזרת מייד . 3.בדקתי וירוסים 4.בדקתי דיסק קשיח עם תוכנת היצרן. עזרה בבקשה!! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by Master of puppets,

שאני מפעיל את המחשב מחדש ועולה הווינדוס עטחה רק הרקע של המחשב שלי ושום דבר לא עולה איתו ( אייקונים, שורת ההתחל וכד') הדרך היחידה להפעיל את הכל היא להיכנס לשורת המשימות וליצור משימה חדשה בשם explorer והכל חוזר להיות רגיל . זוהי בעייה ספציפית שיש לה פתרון ? או אולי איזושהי תוכנת ריגול גרמה לזה ? ???

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by x-pac,

התקנתי style xp אחרי שהתקנתי שיחקתי אם זה והכל וכש נכנסתי לחלון של boot screens וזה רשם לי שאני צריך לשנות משהו ולחצתי כן ועכשיו שאני מפעיל את המחשב מחדש זה רושם לי widows xp home edition (boot widows xp home edition מה לעשות ואני לא מבין שום דבר בboot וכאלה

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by ido-nava,

שלום התקנתי חלונות ויסטה לפני כמה ימים במקום חלונות XP. (ה-XP מחקתי) עכשיו החלטתי להחזיר את XP במחיצה נפרדת וכך עשיתי התקנתי אותו במחיצה שביצעתי עם Partitionmagic8 ופתאום אני לא רואה את חלונות ויסטה וXP ישר קופץ ... יש לציין שהתקנתי את XP במחיצה נפרדת והמחיצה של ויסטה עדין קיימת עם כל תוכנה. מישהו יודע איך אני יכול ליצור שיהיה לי הודעה שאני יבחר באיזה וינדאוס לבחור לפני שהוא עולה ? תודה !

12. כאשר אני מנסה לחפש משהו במחשב בכונן C בלבד (בכוננים אחרים זה לא קורה), אז זה מתחיל חיפוש ואחרי כמה שניות כל החלונות נסגרים לי והחיפוש גם. מדוע?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by lotus,

עשיתי סיסטם ריסטור לוינדוס אקספי, גיליתי שיש קובץ שמן של 5 ג'גה שהתוסף מהריסטור. 1. המותר לי למחוקו? 2. איפה הוא ממוקם, כדי למחוקו?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by moshe_ben_kipod,

כשהמחשב עלה הווינדוס הודיעה על הבעיה הזאת: a problem is preventing windows from accurately checking the license for this computer, Error code: 0x0004005 והווינדוס לא נפתח בכלל עקב התקלה. פירמטתי ועכשיו הכל בסדר, אבל מה זאת הבעיה הזו ומה אפשר לעשות בפעם הבאה?

15. הוינדוס הותקן בהצלחה על הארד דיסק חדש. אבל בהארד דיסק הישן (איפה שהיה מותקן הווינדוס הקודם) היו לי קבצים חשובים על שולחן העבודה עכשיו אני מנסה להכנס לתיקיה F:\Documents and Settings\Administrator אבל הוא לא נותן לי... איך אני מגיע לקבצים שהיו לי על השולחן עבודה

16. יש לי כרגע XP על ה-250GB ואני רוצה להתקין VISTA על אחד ה-80GB איך עושים את זה ?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by MODI,

מה אפשר לעשות? :s05:

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  18. Started by avidan28,

שלום אני מחזיק מחשב עם 3 גיגה וחלונות XP.רציתי לעבור לויסטה אבל אני שומע שהיא מערכת כבדה ולא ממש הכי טובה. השאלה שלי היא כזו - ויסטה תומכה ב 4 גיגה אבל לוקחת לעצמה גיגה בהעלה ראשונית.אז יוצא בזה שאני נישאר עם 3 גיגה כמו שהייתי עם XP. אז מה שווה המעבר?? כל עניין התלת מימד שלה לא מעניין אותי אלה נטו עבודה קשה וקצת אינטרנט. אני תמיד מגדיר את החלונות שלי כמו 98.....

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  19. לאחרונה, החלה עליה קלה לביקוש מערכת ההפעלה VISTA בקרב האנשים בעקבות ירידות המחירים של המחשבים. כיום בשביל להפעיל מערכת הפעלה ויסטה דרושה השקעה לא גדולה. מה המינימום של חומרת המחשב שאתם ממליצים לאנשים בכדי להפעיל ויסטה, בצורה טובה וללא תקיעות ובעיות מסויימות. ולא מה שרשום במיקרוסופט, כי זה לא נכון ! אומנם המערכת עובדת אבל בצורה שכדי לוותר עלייה .. תודה, אמיל.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by yosda-boy,

שלום רב, שמעתי שבויסטה אפשר להפעיל משהו שקוראים לו aero window slide משהו כזה... אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני מפעיל את זה. בתודה מראש, YOSDA-BOY

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  21. אני לא מדבר על כל מיני דברים לא חוקיים... אני רק רוצה לדעת עד מתי הסיריאלים שלRC1 תקפים??? כי אני משתמש באחד כזה... ופתאום מיקרוסופט יחליט שהם לא תקפים ואין יותר עידכונים ובלאגנים... תודה!!

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by alons126,

אם אני יתקין WIN 7 על הנייד מה יקרה משהו לאחריות? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  23. Started by shirNoshe,

מדוע יש חוסר התאמה בין הזיכרון הפיסי שמותקן במחשב למה ש-WIN רושם במערכת? בהנחה שיש SP2 והכל מעודכן.האם הבעיה בביוס או בהגדרות WIN?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by zivbrb,

אני מנסה לפרמט {להתקין את ה win מחדש} אבל לאחר כמה זמן שהוא טוען את הקבצים {דרך הboot} כתוב לי ששהתגלה וירוס והוא לא יכול להמשיך אז ניסיתי תוכנות נגד טרויאנים אנטי וירוסים תיקון של הוינדוס שחזור מערכת אבל עדיין אותו דבר ואני לא יודע מה לעשות בקשה עזרה דחוףףףףף אני מנסה לפרמט בגלל שהcpu שלי כל הזמן ופץ ל 100% והמחשב מתחמם אז אני צריך עזרה דחוףףףף

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by רן.ש.,

ישנם אתרים מסוימים אליהם לא ניתן להכנס אין חומת אש ורמת אבטחה נמוכה - לא עוזרת גם מחיקת כל הקבצים הזמניים לא עוזרת נאמר לי שזוהע בעיית REG גם כאשר אני מנסה להריץ את הפקודה REG - המסך מופיע ומייד נעלם

• 7 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.