עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by za-david,

מערכת ההפעלה ויסטה משגעת אותי מבטלים את העניין הזה שצריך לאשר לה להתקין ולהריץ כל מה שהיא או במייקרוסופט לא מכירים??? הרבה תודות לפותרי הבעיה

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by Bakshi1,

היי, לאחרונה יש לי בעייה קטנה שמציקה לי מאוד. לאחר שאני יוצא ממשחק הסמלים במחשב ממשתנים ךפעמים המסלים משתנים לסמלים של תוכנות/משחקים אחרים ולפעמים אין סמלים. הנה כמה תמונות שימחישו תבעייה: במקרה הזה לא ניתן לראות סמלים ז"א זה כאילו הוא לא מוצא תמיקום של הסמל, אני חושד שזה בעייה בסייר... מה תמחושבים שצריך לעשות (ורק לא פירמוט כי כרגע אני לא יכול לפרמט תמחשב.. :-\): תמונה 1: תמונה 2: תמונה 3: אדה אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור תבעייה המעצבנת הזאת

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by asafco12,

שלום וחג שמח . כאשר אני כנס לאתר שיש בו פלאש או ג'אווה אני מקבל את התמונה הבאה (קובץ מצורף). רק אחרי לחציה על האזור הוא הופך להיות אקטיבי . העניין הוא שהתופעה החלה לאחר פירמוט של המחשב ולא משנה איזה פלייר של פלאש אני מוריד זה לא ניפתר מה אליי לעשות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  4. תודה.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by alia,

בעת גלישה באינטרנט קופץ חלון שגיאות שלח\אל תשלח נכנסתי להצג דו"ח ויש שורה:code:0xc000005 החלפתי זכרון וגם כרטיסי מסך ורשת אין קבצי minidump עשיתי פירמוט והתקנת xp מחדש פעמיים-הבעיה תמיד חזרה

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  6. שלום לכולם. מותקן לי בכונן אחד windows xp. לא מזמן התקנתי בכונן אחר (הרדיסק אחר) VISTA. לאחר התקנת הVISTA מה שקורה זה שהמחשב עולה אוטומטית מהVISTA , ואין תפריט בחירה בין מערכות ההפעלה. הדרך היחידה שלי כרגע להגיע לXP היא לשנות בסט אפ בין ההרדיסקים. איך ניתן ליצור תפריט שיתן לי בחירה בין שתי מערכות ההפעלה?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by Imtheman,

יש דרך להוציא מהם את היוזר והסיסמא?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by alons126,

שלום לכולם הייתי באמצע הורדת מנהלי התקן מהאתר של HP שפתאום ראיתי שהאייקון של תיקיית ההורדות השתנה יש איזה דרך להחזיר את זה בחזרה?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  9. Started by dd7,

יש לי xp בכונן c חשבתי להתקין בכונן g ויסטה במהלך ההתקנה של הויסטה לא יודע מה קרה נדפקה חזרתי לxp ואז עשיתי אתחול לכונן g, ושכיביתי והדלקתי היה לי בהתחלה לפני שהxp עולה בחירה בין הויסטה לxp איך אני מוחק את זה שהאקס פי ישר יעלה?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by tomertzi,

שמעו עשיתי פירמוט קיצר הכל טוב התקנתי את כל הדריברים תוכנות משחקים וסימייתי עכשיו עשיתי את הפירמוט בחדר שלי והמחשב של אח שלי אז באתי להחזיר לו את המחשב וזהוא מאז הוא לא נדלק וכשעשיתי את הפירמוט הוא עשה הרבה ריסטרטים במהלך ההתקנות (לא סתם ככה ריסטרט כאילו שהוא מבקש ממני לעשות) אז תעזרו לי דחוף מה הבעייה כי אם אבא שלי יגלה אני מת

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  11. היי, לאחרונה הותקן לי ללא רצוני טולבאר באקספלורר שלא יכולתי להוריד. בסוף הצלחתי להוריד אותו דרך hijackthis אך עדיין יש לי בעיות: 1- שאני עושה באקספלורר למעלה בשורה של הכפתורים קליק ימני ומופיע לי כל ה standart buttons, adress bar, links וליד כל אחד וי הכל בלתי ניתן לשינוי כאילו אי אפשר לשנות שם כלום - זה חסום. 2- שאני גולש קורה הרבה פעמים שבמקום להגיע ללינק הנכון הוא מגיע ללניק כזה: http://85.255.117.75/click.php?PHPSESSID=566C049A870C4F83A7B8478764E8E4BF&qq=ᆰᄁᆰ?ᆰᆭᆰ?ᆰ?%20ᆰ?ᆰ?ᆰ゙ᆰᅠᆰ?ᆰ?%20ᆰ?ᆰ?ᆰ?ᆰᅠᆰ?&id=1&qnaes={566C049A-870C-4F83-A7B8-478764E8E4BF}&b=0&ZZ=2 או שלא מציג בכלל את האתר. כל זה קרה מאז שהותקן לי הטולבאר הזה. ניסיתי כמה פעמים את Ad Aware אבל לא …

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by רקשאלה,

קבצים של EXE לא נפתחים ומותקנים, בגישה לאתרים מסויימים הדפדפן נסגר מעצמו, גם ה- IE. וגם, בסריקה של טרוייאנים על המחשב עם הסופר אנטי ספייוואר, מתגלים כמה דברים בהתחלה גם בממורי וגם ברג'סטרי, ואז המחשב מאתחל את עצמו לבד. ניסיתי גם בסייפ-מוד, קורה אותו דבר. עזרה בבקשה תודה לכל ועוד משהו, אין לי גישה לאנטי וירוס. הוא לא מגיב. נסיתי להתקין מחדש, להסיר ולהתקין מחדש וכלום. גם ניסיתי ללכת לאתר להוריד קובץ חדש וכלום, הדפדפן נסגר לי עוד לפני הגישה לאתר.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by dagish,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד dell inspiron 6400 עם windows vista home basic והבעייה שלי היא שכשאני מחבר התקני USB לפעמים האייקון של הסרת חומרה באופן בטוח מופיע ולפעמים לא. בטוח לא מדובר בסוג ההתקן מפני שניסיתי 3 זכרונות ניידים, בשניים מהם האייקון לא הופיע ובשלישי כן. יש לי הימור שזה אולי בגלל התקנים של USB 1.1 לעומת USB 2.0 אבל אני לא בטוח והייתי שמח אם מישהו מכם יכול לאשר את ההימור או להציע רעיון אחר ופתרון שיגרום להופעת האייקון של הסרת החומרה בכל פעם שאני מחבר התקן USB. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  14. אם כן אז יש דרך לפתור את זה?

15. Started by DjMorpheu5,

אני רוצה לשנות פונט עברי בווינדוס ויסטה, למשל פונט של כתיבה, שמות של תיקיות... אני יודע איך משנים באנגלית אבל בעברית לא.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by קובי 1980,

שלום,יש לי שאלה : מישהו מכיר או יודע על תוסף לWIN XP שמוסיף לו מראה של Max OS X ? אני יודע שקיים דבר כזה רק אין לי מושג איפה אני יכול להוריד אותו. תעזרו לי בבקשה תודה רבה מראש !!!

17. לא יודע איך מבטלים את זה, זה צץ באמצע סרט, באמצע משחק, וסתם ככה. תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by hutc,

שלום- יש לי partition שנעלם. דרך manage אפשר לראות אותו אבל לא לתת לו אות. לא מוגדר. מישהו יכול להגיד לי איך אפשר להגדיר מחדש. הצלחתי עם תוכנת find and mount אבל זה רק מאפשר גישה ולא באמת מתקין אותו. כל הקבצים שם תקינים רק לא נגישים.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  19. אני לפני קניית מחשב ועובד בגרפיקה יש איזו השפעה על ביצועים או זיכרון ?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  20. Started by blanco,

Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 11:51:43 AM, on 2/13/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Norton AntiVirus\navapsvc.exe C:\Program Files\Norton AntiVirus\AdvTools\NPROTECT.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe C:\Program Files\MSN Messenger\msn…

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by siin,

האם DirectX9 מתאים לכל סוגי חלונות? מה הן המגבלות ומתי לא כדאי/רצוי להתקין אותו?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by or_doc,

לא משנה לנעול

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by nemo,

אני רוצה לפתוח משמתמש נוסף בווינדווס XP. פתחתי כבר משתנמש נוסף אבל מחקתי אותו כי אני רוצה משתמש שיהיה כאילו עם מחשב ריק שיש בו רק ווינדווס ואז כל דבר שאני רוצה להתקין במשתמש החדש אז אני יצתרך להתקין מחדש וגם שיהיה לו כונן נפרד. איך עושים את זה?? תודה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  24. Started by RayZ,

האם לבעלי Windows XP Pro רגיל תיהיה אפשרות לשדרג ידנית ל XP החדש,או לפרמט ולהתקין את ה WINXP 64X החדש?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  25. http://blogs.technet.com/markrussinovich/archive/2008/07/21/3092070.aspx אזהרה: צריך לדעת אנגלית טוב ולהבין קצת במחשבים / מערכות הפעלה. מה שכן, הוא נוגע בהרבה אלמנטים שקשורים לניצול הזיכרון במערכות הפעלה (64 מול 32, גירסאות שונות תומכות בכמות שונה, ניצול בפועל של הזיכרון ועוד...)

• 0 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים