Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום וחג שמח . כאשר אני כנס לאתר שיש בו פלאש או ג'אווה אני מקבל את התמונה הבאה (קובץ מצורף). רק אחרי לחציה על האזור הוא הופך להיות אקטיבי . העניין הוא שהתופעה החלה לאחר פירמוט של המחשב ולא משנה איזה פלייר של פלאש אני מוריד זה לא ניפתר מה אליי לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי.יש לי שאלה.יש לי WINXP,וכל פעם שאני מוריד משהו מהאיטרנט (לא דרך תוכנות כמו FLASH GET) אז החלון הזה של הSAVE מופיע ומתחיל להוריד והכל בסדר. אבל כשהוא מגיע ל99% ואז משלים את ההורדה ,במקום להשאר ולהודיע שהוא סיים להוריד וצריכה להיות אופציה של OPEN FOLDER ,הוא עושה צליל סיום הורדה ונעלם. יש למישהו מושג איך להשאיר אותו?
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אם תוכלו לפרט לי לגבי המושגים הבאים, לגבי האקטיבציה שלהם ובכלל מה שאפשר VLK VLM Enterprise Edition OEM תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, ידוע לכם עד כמה משתלם לקנות INTEL TURBO MEMORY למערכת הפעלה VISTA 32BIT? אם מישהו מצא אולי BENCHMARKS מעודכנים, זה גם יכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
בביוס כתוב לי שה DUAL CHANEL ENABLED אז אני מניח שהרכיב בסדר מבחינה חומרתית, אבל הווינדוס לא עובר את ה 1.31 GB אז אין לי מושג איך להתקין את העסק...
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, סוף סוף החלטתי סופית לעבור לפיירפוקס אחרי שנמאס לי מIE. הבעיה היא האייקון של הFF על השולחן עבודה שלי לא נמצא במקום האייקון של הIE אלא איפהשהוא באמצע כי אני מסדר אותם כל הזמן לפני שם. יש איזה דרך שאני יכול לעשות שהוא יהיה איפה שהIE היה? כאילו שהוא לא יזוז כשאני עושה סידור על פי שם כמו המחשב שלי וסל מחזור. תודה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לאחרונה, החלה עליה קלה לביקוש מערכת ההפעלה VISTA בקרב האנשים בעקבות ירידות המחירים של המחשבים. כיום בשביל להפעיל מערכת הפעלה ויסטה דרושה השקעה לא גדולה. מה המינימום של חומרת המחשב שאתם ממליצים לאנשים בכדי להפעיל ויסטה, בצורה טובה וללא תקיעות ובעיות מסויימות. ולא מה שרשום במיקרוסופט, כי זה לא נכון ! אומנם המערכת עובדת אבל בצורה שכדי לוותר עלייה .. תודה, אמיל.
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום רב, שמעתי שבויסטה אפשר להפעיל משהו שקוראים לו aero window slide משהו כזה... אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני מפעיל את זה. בתודה מראש, YOSDA-BOY
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי ווידוס XP מקורי והתקתי את הדפדפן החדש אקספלורר 7. אבל כל פעם שאני רוצה לפתוח אותו (כלומר מחדש לא תקייה חדשה) לוקח לו משהו כמו חצי דקה להתחבר לאינטרנט כשעם הגרסה הקודמת הוא התחבר מיד? מישהו נתקל בבעיה הזו ויודע איך אני יכול לפתור את זה??
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בחלונות 2003 שרת. יש לי בעיה אני מנסה לשתף ברשת. ולראות 2 מחשבים שלי. אבל התוכנה הגנה Firewall של חלונות 2003 חוסמת לי גישה לראות 2 מחשבים בשיתוף. ונסיתי ליבדוק פקודה בדוס Ping ולראות אם יש חיבורים בשיתוף בשכנים ברשת למחשבים. וזה לא נותן לראות אחד השני. איך מגיעים הגדרות שם.ניגשים ללוח בקרה --> Security Center --> Windows firewall -- > Advanced מתחת : Network Connection Settings בוחרים : Local Area Connection ולוחצים : SeetingS... ניגשים לתפריט ICMP, למטה רואים טבלה רשימה הרשאות לבחור אחד מיהם או לבחור כולם. אני לא יודע מה אני מסמן שם. האם לסמן את כולם או לבחור אחד מהם, מה אני צריך לעשות כדי Firewall יתן לי גישה בשיתוף שכנים ברשת ל-2 מחשבים שלי? ו…
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אפשר להתשמש כבר בבטא 2 בילט 5384 .. אני רוצה לדעת אם אפשר להתקין רק אותו על המחשב ולהשתמש רק בו .. האם זה אפשרי ? לא יהיה לי חסר כלום בו ? כי תכף הוא הולך לצאת להמונים ..
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
עד אתמול השתמשתי בXP והחלטתי לעבור לויסטה סוף סוף. המחשב שלי יחסית חזק וסוחב את המערכת יפה מאוד רק שגיליתי משהוא שלא ממש שמחתי בשבילו. לאחר טעינת המחשב וכניסה לשולחן העבודה הכונן קשיח לא מפסיק לטעון נתונים ! כאילו שהמערכת ממשיכה להטעין לתוכה ללא הפסקה וזה מרגיז מאוד יש לי כונן רפטור 150GB מהיר והוא גם לא שקט במיוחד. מה העניין פה מישהוא יודע ? איך אפשר למנוע את זה ?
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי Windows xp עם סריאל חוקי, אני רוצה לפרמט אותו מחדש אך לצערי אני לא מוצא את המספר הסריאלי שלי, אני רוצה לוודא מה המספר הסריאלי שלי דרך הביוס או בכל אפשרות אחרת אפילו תוכנת צד שלישי. אם משהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ועוד שאלה, השדרוג מXP לויסטה מוחק דברים כמו יוזרים וקבצים? אני רוצה לדעת אם שווה לי להתקין את הויסטה רק מהשיקול הזה....
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין רשת בין 2 מחשבים כאשר באחד יש אקספי ובאחד ויסטה. להגדיר רשת באקספי זה הכי פשוט בעולם ואין בעייה. הבעייה מתחילה כשאני רוצה להגדיר את הרשת בויסטה האפשרות שאני מזהה שם הם רק רשת אלחוטית וסוגי רשת אחרים מאשר רשת ביתית. אודה למי שיוכל לתת שלבים מסודרים כיצד מגדירים רשת בין אקספי לויסטה (רשת ביתית חוטית)
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
מדוע יש חוסר התאמה בין הזיכרון הפיסי שמותקן במחשב למה ש-WIN רושם במערכת? בהנחה שיש SP2 והכל מעודכן.האם הבעיה בביוס או בהגדרות WIN?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני קניתי מחשב חדש חזק והתקנתי windows vista sp2 -32bit הפעלתי את הaero והכל אבל הtab נשאר לי כמו שהיה בXP משהו דומה ולא עם מעבר החלונות הגדולים, מה עושים במצב כזה? תודה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום פעם שהייתי נכנס למסמכים שלי ואז למעלה הייתי לוחץ כלים ואז היה לי אפשרויות והיום שאני לוחץ כלים רשום לי מיפוי כונן רשת , ניתוק כונן רשת , סינכרון למה זה השתנה לי לזה ואיך אני מחזיר שיהיה לי אפשרויות ??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה חמורה ולא מצאתי את פיתרונה באינטרנט ובאתר מיקרוסופט התקנתי את חלונות XP על דיסק שהגדרתי כדינמי בסיום ההתקנה נפתח לי חלון שהסביר לי כי אני לא יכול מרגע זה להתקין מערכת הפעלה אחרת וזה בגלל ההגדרה שהשתמשתי בה והי חלק מהאפשרויות שחלונות XP מאפשרת לבצע. ( הסבר: אפשרות זו הי חלק ממערכת ההפעלה ) כיום אני מנסה למחוק את הדיסק הדינמי וזה אפשרי אך לא במחיצה של מערכת ההפעלה המוגדרת BOOT אולי משהו מכיר פטנט עם תוכנה צד שלישי אני אשמח מאוד. בתודה משה
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אתמול באמצע גלישה באינטרנט פתאום המסך הפסיק לקבל אות מהווינדוס, הפך לשחור ונתן הודעה שהוא לא מקבל אות. ניסיתי להעלות את המחשב מחדש מספר פעמים, יש תמונה עד שמגיע המסך שיש את הקווים הירוקים שטוענים את הויסטה, ואז כאשר אמור לעלות המסך הראשי של ויסטה עם שמות המשתמשים שוב המסך הופך שחור ונותן הודעה שהוא לא מקבל אות. אחרי כמה נסיונות התייאשתי והתחברתי לXP הישן נושן. משתמש בכבל DVI. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה, אני מת בלי הויסטה. תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי לאחרונה חלונות 7 גרסת 64 ביט. כברירת מחחדל הוגדר שמערכת ההפעלה תעביר את הדיסק הקשיח ל"מצב שינה" לאחר כחצי שעה. מהו למעשה המצב הזה? צמצום זרימת החשמל לדיסק הקשיח בזמן "מנוחה"? המחשב שלי דלוק רוב היום, ועל כן הדיסק הקשיח נכנס מספר פעמים ביום למצב שינה. האם השינויים התכופים במצב הדיסק הקשיח לא יגרמו לו נזק (בטווח הקרוב או הרחוק)? האם לא עדיף לבטל את ההגדרה הזאת? אשמח לתגובות.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כל פעם שהווינדוז עולה, הנסך נכנס להמתנה (כמו שכשהוא ב"חיסכון בחשמל", רק שהוא לא יוצא מזה) ניסיתי לחבר מחשב אחר למסך הזה, וקרתה שם אותה בעיה החלק המוזר הוא, שכשחיברתי את המחשב הראשון למסך אחר, אותה הבעיה הופיעה גם בו. סייף מוד עובד, רק העלאה רגילה של הווינדוז לא עובדת. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הם ההגדרות שאני צריך לתת בוויסטה ובאקס בוקס 360 בישביל להפעיל את windows media center?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול לגבי בעיה שנתקלתי בה: כונני הלקליטורים (אחד צורב, אחד רגיל) אשר חדלו מלעבוד פתאום באחד מן הימים. מערכת ההפעלה היא אקספי. בנוסף יש לציין כי עד כמה שאני ראיתי את זה, הדבר קרה לאחר שה system works והיישום One Button Checkup תיקן כביכול את הרג'יסטרי, ולדעתי פגע בכניסות ברג'יסטרי של הכוננים. בנוסף אציין כי הכל כשורה במערכת - כונני התקליטורים מחוברים כראוי - בווינ98SE הכוננים פשוט בסדר גמור, וניסתי גם להסיר את הכוננים מה Device Manager ולהתקינם מחד, אבל הדבר נחל כשלון... אני דיי מיואש מזה.. אשמח לקבל כל הערה או התרה לבעיה! בתודה מראש, חן.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-