עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yosda-boy,

שלום רב, שמעתי שבויסטה אפשר להפעיל משהו שקוראים לו aero window slide משהו כזה... אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני מפעיל את זה. בתודה מראש, YOSDA-BOY

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  2. Started by asaf2604,

קניתי מחשב חדש ועשו לי וינדוס ויסטה בטעות נגעתי בסליידר הזה בצד ימין שמאה מזג האויר ושעון אנולגי עגול איך אני מחזיר אתזה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  3. שלום, כיום אני מריץ לינוקס על המחשב הראשי שלי. יש עוד מחשב, מתחת למיטה שלא עושה כלום, ובזמן האחרון מתעורר הצורך להישתמש בחלונות לדברים כלשהם. מכיוון שכמערת הפעלה אני מעדיף לינוקס, אבל קיים הצורך לשימוש בחלונות, חשבתי על להתקין על המחשב השני חלונות. האם קיים כלי מסויים אשר מאפשר לגשת למחשב וינדוס, מכל מחשב אחר (לצורך העניין אחד שמריץ לינוקס) אבל לא בצורה של CLI אלה עם ממשק גראפי וכו', יענו כמו מכונה וירטואלית אבל במחשב נפרד. אשמח לקבל תשובות בנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  4. שלום רב. האם אפשרי להגדיר לכל משתמש ב - VISTA הגדרות רזולוציה משלו? ניסיתי להגדיר למשתמש אחד הגדרה מסויימת של רוזולוציה וכאשר נכנסתי למשתמש אחר הופיע אותו רזולוציה גם אצלו (בלי שהגדרתי אצלו) האם ישנה דרך שכן אפשר להגדיר רזולוציה יחודית לכל משתמש ? אם כן, מה היא הדרך? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  5. Started by Lapland,

קניתי לוח אם מעבד וזכרונות חדשים התקנתי הכל הפעלתי תמחשב הוא מגיע עד שיש תסמל הזה של וינדוס XP וזה טוען כזה ואז הוא מפעיל את זה מחדש ! ככה זה וזה לא נידלק אני מנסה להדליק תמחשב בSAFE MOD והעכבר לא זז לי ניסיתי לנתק ולהחזיר אותו אבל עדיין מה לעשות? זה הלוח אם ASUS M4A78

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  6. אפשר עזרה? אני צריך את זה לילדים...

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  7. התקנתי VISTA והיא מקצה 768MB לכרטיס מסך 8800GT איך אני משנה את זה כך שא יוקצה כלום לכרטיס מסך מלבד הזיכרון שלו בלבד?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by aviv_ni,

שלום פעם שהייתי נכנס למסמכים שלי ואז למעלה הייתי לוחץ כלים ואז היה לי אפשרויות והיום שאני לוחץ כלים רשום לי מיפוי כונן רשת , ניתוק כונן רשת , סינכרון למה זה השתנה לי לזה ואיך אני מחזיר שיהיה לי אפשרויות ??? תודה.

9. Started by HeaT-SinK,

איך אני מסיר את ההודעה הזאתי שלא תהיה יותר אבל התשובה עליה תהיה כן ? *אפשר לעשות זאת כי פעם זה לא היה לי וכל פעם שהייתי נכנס למקום מאובטח אז למטה בדפדפן היה שמל של מנעול*

10. Started by shuy,

הי לכולם! יש לי רשת ביתית (3 מחשבים, 1 עם XP PRO ו-2 עם 98SE) הגדרתי ICS ועכשיו אני רוצה לשלוח מסרים למחשבים שמחוברים ברשת, הבנתי שצריך את windows messenger שירוץ גם על 98 עשיתי חיפוש באתר של מיקרוסופט אבל כל מה שאני מוצא זה MSN MESSENGER, האם [sbj] אפשרי??? אולי למישהו יש דרך אחרת לעשות את זה?? תודה מראש -שי-

11. בקשה תעזרו לי זה דחוף אני לא יודע מה לעשות

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by mor873,

קניתי מחשב חדש עם xp pro כולל 6 Internet Explorer ביצעתי את כל העידכונים הנדרשים , הבעיה נראת לי פשוטה אבל מעצבנת , שאני נכנס לפורומים באתר אני בוחר בגודל טקסט גדול יותר כי אני עובד ברזולוציה גבוהה עם מסך lcd כשאני מצביע על שורה מסויימת בכדי לקרא הכתב משתנה באופן אוטומטי לגודל קטן , אני מחזיר ושוב , בכניסה הראשונה לאתר הוא זוכר את ברירת המחדל אבל רק אני לוחץ שוב קטן . אם יש לכם פתרון אשמח לשמוע ! תודה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  13. Started by Matrix-Hacker,

שלום לאחר שאני בתוך הכונן דיסקים מה הפקודה שצריך לרשום בתיקיה I386 ?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  14. Started by yamiboy,

שלום חברים אני מחפש תוכנה להתקנת XP ו 2000 באותו מחשב ?? תודה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by The UnKnown,

what is better..? the defragment of the xp or a special program for better results ?

16. כל פעם שהווינדוז עולה, הנסך נכנס להמתנה (כמו שכשהוא ב"חיסכון בחשמל", רק שהוא לא יוצא מזה) ניסיתי לחבר מחשב אחר למסך הזה, וקרתה שם אותה בעיה החלק המוזר הוא, שכשחיברתי את המחשב הראשון למסך אחר, אותה הבעיה הופיעה גם בו. סייף מוד עובד, רק העלאה רגילה של הווינדוז לא עובדת. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  17. אני לא יוכל לעלות חלונות עשויים ב JAVA זה כותב לי error on page ניסיתי לשחק עם כל האופציות שיש ב advanced (ב interenet options) ועדין יש לי את זה לדוגמא אני הולך לאתר של oragnge ואני רוצה לשלוח sms וכדי לשלוח את זה צריך לקפוץ לי מין חלון קטן שאני שם בו סיסמה וזה לא פועל (ב מוזילה זה פועל הבעיה שם חוץ מזה שום דבר אחר לא פועל זאת אומרת האתרים הישראליים לא בנויים למוזילה דבר שמאוד מעצבן) וזהו ככה לא פועל מישהו בבקשה יכול לעזור לי?? :( :(

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  18. שלום לכולם, בתיקיית MY PICTURES אני שומר את כל התמונות שאני מצלם במצלמה הדיגטלית שלי, עד היום הכל היה טוב ויפה בלי בעיות, אבל היום, העברתי תמונות חדשות שצילמתי, והתיקייה שלהם עושה לי בעייה. הבעייה היא שכשאני משנה את תצוגת האייקונים למשל אם אני הופך את זה ל-THUMBNAILS, אז ישר אוטומטית הקבצים בספריית MY PICTURES הופכים להיות גם הם בתצוגת THUMBNAILS, וזה קורה רק בספריית התמונות שהוספתי היום. אם למישהו יש הצעה איך לסדר את זה אני יודה לו מאוד כי אומנם זה נשמע מצחיק אבל זה מפריע לי מאוד... תודה מראש, דודי. ***עידכון: שמתי לב שהקובץ ZbThumbnail.info מתווסף לי אך ורק בספרייה החדשה שהוספתי היום.

19. ראו תמונה למה זה קורה? להמשיך? לא להמשיך? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  20. קניתי לאפטופ של Dell מותקנת בו מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME E עשיתי לו עדכונים כמה שאפשר אבל מאיזו סיבה הוא לא נכנס לי לאתרים מסויימים שיש בהם JAVA ו FLASH וכו... וכותב לי "שגיאה בדף" או שגיאה בהצגת הדף. מה אני צריך לעשות כדי שיפעלו לי האתרים האלה (כמו בנק דיסקונט,NETEX ו כו...), לא ניתקלתי בבעיה זו בעבר מישהו יכול לעזור ???? ראיתי שעוד מישהו עם אותה בעיה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=4c880abc267057d8086497aed9ff28fa&topic=107887.0 בבקשה עזרה.... :-\ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  21. Started by buuhaa,

שלום. ידעתי שזה יקרה לי . נתתי לעצמי סיסמת כניסה ב- XP (אני היחיד כך -שנראה שאני גם אדמיניסטרטור) ואיבדתי אותה. איך אני מתקן את זה. תודות רבות לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  22. אין לי מושג איפה זה נמצא.. :\ בבקשה אם מישהו יכול להגיד לי?

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by bh1811,

התחילה לקפוץ לי הודעה די מעצבת שמופיעה כל 20 דקות בערך... היא נראית כמו הודעה פנימית של המחשב ואומרת לי שהמחשב שלי נגוע בספיוורס ושואל אותי אם אני רוצה להתקין תוכנה שתוציא לי את הספיווארס מהמחשב. אתם יודעים אולי איך להוציא את ההודעה המרגיזה במחשב שלי? האם כדאי להתקין את התוכנה שההודעה מציעה? צילמתי את המסך כדי שיהיה לכם יותק קל לעזור לי: דרך אגב-בתמונה של המסך שלי הצטלמתי בקניון בהרצליה עם השחקנים של אירלנד:רוי קין ועוד אחד שלא מכיר אותו

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  24. שלום לכולם אני רוצה בבקשה לדעת איך משנים את שמות הכוננים בוינדוס XP לדוגמה: כונן E שזה דיוידי שיהיה כתוב שם אחר כמו סרטים או משוה אחר.... כונן F שזה הצורב שאוכל לכתוב צורב ... איך אני עושה את זה ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  25. שגיאה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.