עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כשאני נכנס לספרייה עם קבצי וידאו ולוחץ על קובץ וידאו..... נסגרות לי כל התיקיות אז רציתי לדעת מה הבעיה ואם אפשר לסדר את זה בלי לפרמט את המחשב. תודה...

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by tomer_et,

נראה לי שהבעיה קלה מאוד לפתרון - אך לצערי אני פשוט לא מגיע אליו..... כל חלון או תוכנה שאני מעלה מופיעה לי פעמיים ב-TASKBAR. אני לא יודע איך, אבל יש לי קו חוצץ על ה-TASKBAR וכל מה שמופיע בצד ימין - מופיע גם בצד שמאל. ניסיתי להזיז אותו, להעיף אותו - לחצתי עליו לחצן ימני ואני לא רואה שום פתרון. איך מעיפים את החוצץ הזה וחוזרים למצב נורמאלי ? מצורפת תמונה להבהרת המצוקה... תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  3. שלום רב, לפני זמן מה פירסמתי הודעה על כך שבווינדוס עולה לי הודעה של הוירוס תולעת והיא מכבה לי את המחשב כעבור 60 שניות, אז נתנו לי פתרון ועשיתי אותו, הפתרון היה להיכנס להתחל->הפעלה->services.msc-> שם ללכת ל-prc משהו כזה ואז שחזור ולשנות שם שלושה הגדרות... קיצור זה עבד החלון לא חזר יותר אבל עכשיו התחילה שוב בעיה בכך שלפעמים אני גולש באתרים או משחק או עושה סתם משהו במחשב ופשוט הוא נתקע לי אי אפשר לסגור את המשחק או את החלון, העכבר זז אבל אי אפשר לעשות כלום אלה רק לכבות את המחשב. מישהו יודע מה אפשר לעשות? איך אפשר לבדוק מה הבעיה, יש תוכנה לתיקון שיגאות של אקס פי? דרך לגלות את הבעיה? בבקשה תעזרו לי זה מאוד דחוף וחשוב לי. תודה רבה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  4. Started by sagi5,

איך לעזאזל אני מפרמט אותו עם ווינדוס 98?!??! מישהו יכול לעזור? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by HeaT-SinK,

איך אני מסיר את ההודעה הזאתי שלא תהיה יותר אבל התשובה עליה תהיה כן ? *אפשר לעשות זאת כי פעם זה לא היה לי וכל פעם שהייתי נכנס למקום מאובטח אז למטה בדפדפן היה שמל של מנעול*

6. שלום רב, קיימת לי בעיה במחשב: בתפריט Start Menu הרגיל של WinXP (לא התפריט הקלאסי), אמורות להתווסף תוכנות שבהן אני משתמש הרבה, לתפריט התחל, אך זה לא קורה ורציתי ללמוד כיצד לפתור בעיה זו. במקום זאת, מה שקורה - פשוט התפריט נשאר ריק, לבן. להלן תמונה הממחישה את כוונתי: אשמח מאוד לכל עזרה, קצה חוט וכיוון אפשרי. תודה רבה, אורן.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  7. בנוסף לשגיאה יש גם 2 ישומי אקספורר שלא ניתן לסגור (אני סוגר הם חוזרים) שמנצלים הרבה משאבים. אשמח לעזרה בתיקון הבעיה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by RS4,

אני רוצה לצרוב דיסק audio לאוטו בעזרת המדיה פלייר עכשיו רציתי לדעת איך אני בדיוק משתמש עם המדיה פלייר 11 אבל רציתי לצרוב כך שתהיה הפרדה בין שיר לשיר כי הרדיו דיסק באוטו לא קורא את כל סוגי הצרובים הקיימים...

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by tic0n,

שלום, אז ככה. כל 5 דקות בערך, סרטים תיקיות Task Manager, מחיקת קבצים תוכנות וכו' מפסיקים להגיב, שאני לוחץ על "המחשב שלי" הוא נתקע על "BROWSING" , כדי שהבעיה תעלם אני חייב לעשות איתחול, ואז היא חוזרת אחרי 5 דקות. האינטרנט פועל אבל חוץ מזה.. שום דבר. למישהו קרה משהו בסגנון ויודע אם יש מנוס מפירמוט? אודה לתשובה.

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by nadavov,

שלום יש לי בעיה שמתי למחשב שלי סיסמא לפתיחת המחשב ואני לא זוכר אותה בגלל שמיזמן לא נגעתי בו איך אני יכול לסגר את הסיסמא?? ניסיתי להישתמש ב SAFE MODE אבל זה לא עזר הוא ביקש סיסמא בכול מיקרא לפרמט אני לא יכול גם כי אני צריך את החומר שעל המחשב אם יש איזה שיטה לסדר את זה אז בבקשה תעזרו לי תודה

11. יש לי שני מחשבים.. אחד עם אקס פי.. השני עם ווינדוס 2000 פרו באקס פי יש אפשרות ללחוץ עכבר ימני, מאפיינים, לשונית של נגישות.. או משהו כזה.. ואז לסמן V שיפעל על מערכת הפעלה כלשהי בווינדוס 2000 אני לא מוצא את האפשרות הזאת.. אולי מישהו יכול לעזור לי.. מה שאני רוצה בעצם זה לגרום לקובץ לעבוד כאילו תחת ווינדוס NT בווינדוס 2000.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  12. Started by amitay935,

כל כמה זמן לדעתכם כדאי לפרמט וינדוס ויסטה home premium או בכלל כל ויסטה כי יש לי את המשחק frontlines והוא כזה כל הזמן נתקע וחבר שלי אומר אתה צריך לפרמט את הוסיטה(וקרייסיס עובד לי די חלק) אז אני חושב שלא כדאי? אז תתנו לי את דעתכם

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  13. Started by רז יחזקאל,

האם ויסטה יצא ואם כן איפה אפשר לקנות? רז

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  14. Started by meir3420,

יש לי את גירסת ווינדוס ויסטה SP1 אולטימייט.... עם כל העדכונים המומלצים... קיימת איזה שהיא בעייה שהווינדוס לא "זוכר" את מצב התיקיות והסמלים אותם ערכתי כבר סתם דוגמא בתיקיית פרוגרם פיילס ב C עשיתי לו כבר כמה פעמים שיסדר לי את זה לפי תאריך שינוי מה שנקרא בווינדוס XP השתנה... ובכל פעם הוא מחזיר לי את התצוגה על פי שם... או בתיקייה אחרת רציתי שקבוע הוא יפתח לי את הסמלים בגודל בינוני וכל פעם הוא מחזיר לי את זה לסמלים קטנים לאחר היציאה מהחלון... אשמח אם משהו מכיר את הבעייה ויוכל לייעץ לי על פיתרון... תודה

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  15. שלום רב, לא מזמן התקנתי אצל חבר ווינדוס אקס פי והתקנו הכל ועשיתי לו עידכונים מהאתר של ווינדוס ושאנחנו מפעילים את המחשב מחדש לפעמים נפתחת הודעה שרשום בה שתוך 60 שניות יתכבה המחשב,ואחרי 60 שניות הוא נכבה.יש לכם מושג מדוע יש לי את ההודעה הזו?מאפיינים משהו? ווריוס אין אני עשיתי בדיקות.. תודה לכם....

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  16. Started by gilp123,

שלום, יש לי בעיה בזיהוי מדפסתת והגדרתה. בזמן שאני מנסה לדפיס אין שום תגובה. נכנסתי ללוח הבקרה ומשם לניהול וישומים וראיתי ש print spooler לא מופעל. כשניסיתי להפעיל אותו הוא רשם לי הודעת שגיאה - שגיאה 2 ולא עבר למצב הפעל. האם מישהו נתקל בבעיה זו ויכול לעזור לי לפתור אותה??? תודה, גיל

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by yotamavi,

אם אני נגיד יתקין אותה על מחיצה בנפרד אז שהמחשב ייעלה אז יהיו 2 אפשרויות איזה מערכת הפעלה להפעיל נכון? עכשיו, אני נגיד אני יירצה למחוק את הויסטה ושהXP יופעל אוטומטית זה יהיה אפשרי? כי פעם בטעות התקנתי פעמיים XP וגם שמחקתי מחיצה אחת שהכילה מערכת אחת זה המשיך לשאול אותי איזה אני רוצה להפעיל..

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by Black_eagle,

שלום. הבעיה הייתה ככה: אני משתמש במחשב פתאום כרגיל לוינדוז מופיע מסך כחול, (WINXP) אני כרגיל מאתחל אבל להפתעתי לאחר המסך עם הפס הכחול שזז הוא שוב מביא את אותו מסך בידיוק, נסיתי לתקן בעזרת דיסק ההתקנה אך כאשר הוא מצא את הגרסא הקודמת כדי להראות אתה טבלה של מה אפשר לתקן שוב אותו מסך. מה זה היה יכול ליהיות? לבסוף ולצערי פירמטתי את כל המחשב ואיבדתי את כל מה שהיה עליו כי לא הייתה דרך אחרת לגבות את המידע.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  19. Started by elad_orl,

אם אני משיג ויסטה לייט אני יכול לקנות גרסת שדרוג לויסטה ultimate ולשדרג??. ואם כן זה ישאר ויסטה לייט ultimate או שיהפוך את הויסטה למלאה??

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by tsachi,

ההודעה הבאה כל הזמן קופצת לי במחשב... http://www.mytempdir.com/1020033 ואני לא מצליח להתקין שום אנטיוירוס, ניסיתי נורטון, וניסיתי avg ושניהם נעצרים באמצע ההתקנה ובאים עם הודעת שגיאה מוזרה.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by moish77,

יש לי מערכת של 4 רמקולים קטנים ואחד מרכזי מדגם PCworks 4 point surround שמחוברים למחשב בשני שקעים - Front ו- Rear. למערכת עצמה יש רק ווליום וכל האיזון אמור להתבצע מהמחשב. השאלה שלי היא איך אפשר לאזן בין שני הקדמיים לשני האחוריים? יש לי כרטיס קול על לוח האם של Gigabyte, בקר אודיו nVidia 0059 ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  22. Started by Godmoney,

כשאני פותח את ה MSN, אחרי ה Login הוא עולה בסדר, ואז אני מקבל הודעה שחבר שלי שלח לי כשהייתי Offline ואז הוא נתקע... מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  23. היי אנשים התקנתי לאחרונה את WIN XP SP3 ואת IE8 מאז ההתקנה בכל ריסטרט שמבצע נמחקות לי אוטומטית הקוקיז וצריך תמיד לעשות כניסה מחדש לכל האתרים שאני רשום אליהם. אני חושד שמקור הבעיה נמצא בדפדפן IE8 החדש, והגדרתי את האבטחה לרמת מדיום. עדיין לא פתר הבעיה מה עושים? תודה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  24. יש איפה שהו בXP אפשרות לבטל את חלון ההזהרה\אבטחה המעצבן הזה כל פעם שאני מנסה לפחוח באימייל סרט או מצגת או קובץ WORD או EXCEL ? אני לא מצאתי ! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  25. Started by Tapuzi,

שלום שלום.. אני בונה ממחשב ישן יחסית JUKEBOX בעיקר לMP3 עכשיו אני מחפש מערכת הפעלה עדיף מבוסס ווינדוס בגלל בעיות תאימות עם לינוקס..או תוסף למערכת הפעלה שברגע שאני אדליק את המחשב הוא אוטומטית יכנס לנגן ויתחיל לנגן דבר שיגרום למחשב לרוץ הרבה יותר מהר כיוון שאני לא רוצה לעלות מערכת הפעלה שלמה.. מעבר לזה אני גם אתקין XP שאני אוכל להכנס אליה דרך BOOT שונה.. זהו אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנידון... וימצא לי מערכת הפעלה או טריק אחר לJUKEBOX

• 2 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.