Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי VISTA שבו רק משתמש אחד (שמן הסתם הוא גם הADMINISTRATOR) לפני כמה ימים ניסיתי לשנות את הסיסמא למשתמש הזה, אבל הופיעה לי הודעת שגיאה שאמרה שאי אפשר לשנות את הסיסמא. מאז ניסיתי להתחבר גם דרך הסיסמא הישנה וגם דרך החדשה וזה לא מקבל את הסיסמא. עכשיו המחשב שלי חסום ע"י סיסמא שאני לא יודע מה היא, יש דרך לפתוח את זה? דברים שניסיתי: 1. להכנס דרך SAFE MODE 2. לפרוץ את הסיסמא באמצעות תוכנת OPHCRACK
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
לא מזמן התחברתי לברק 013, וכל פעם שאני מפעיל את המחשב אני צריך להפעיל ידנית את החיגן שלהם (barak013 l2tp), דבר שהוא די מעצבן. איך אני יכול לעשות שהמחשב יתחבר אוטומטית בכל הפעלה? אם כבר אני בענייני אתחול... יש לי WINDOWS 2000, איפה אני יכול בו להתעסק עם הגדרות האתחול כמו ה- msconfig ב xp?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
יש לי Nvidia Nforce 2 . ובדקתי באתר שלהם לגבי דרייבר audio לVISTA ואין אז כרגע אני לא יכול לשמוע כלום במחשב, מה עושים עד שייצא ? האם יש תחליף ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני עומד להתקין ויסטה וחשוב לי להעביר תהגדרות
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
היי , [אני לא יודע אם זה מתאים לפה אם לא אז תעבירו בבקשה לאן שזה כן] התקנתי את הדרייברים האלא של NVIDIA על ויסטה חשבתי שזה יעזור או ישפר משהו במשחקים אבל עדין יש את הבעיות של הגראפיקה [הגראפיקה פה ושם משתגעת..] יש לי LEADTEK PX7600GT 256MB 128-bit מה אתה מצאים לעשות ? הנה הדרייברים שתקנתי : X64 לא עובד אצלי [לא יודע למה] אז הורדתי והתקנתי את הX86 .. http://www.nvidia.com/page/technology_vista_downloads.html .. *************************************************** *************************************************** אוקי יש לי בנוסף שני שאלות קטנות : הויסטה אמור להיות תלת מיידי[3D GRAPHICS]? הDX9.0c משפיע איך שהוא על ויסטה ? לא ניראה לי כך תזה שDX…
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום, יש לי ויסטה אולטימייט X64 יש ברשותי שני כוננים 80GB שבו מותקן הווינדוס ו-250GB של השטויות שלי. כל פעם הוא מכבה ומדליק את ההארד דיסק של ה-250. איך אני מבטל את זה?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום, יש לי windows xp pro sp3 לאחר התקנת SP3 אני לא מצליח להפעיל סטרים אודיו מאתרים כמו 106fm.co.il ו - http://kolhanegev.sapir.ac.il/window.php אני לוחץ על play ושום דבר לא קורה יו טיוב כן עובד אז ניראה לי שזה איזה בעיה בווינדוס מדיה פלייר תודה על עזרה
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום כרגע על המחשב שלי מותקן WINDOWS VISTA עכשיו אני לא מרוצה מהויסטה והחלטתי שאולי עדיף להשתדרג ולעבור לווינדווס 7....עכשיו השאלה שלי היא ככה: יש לי שני הארד דיסקים,אחד 500 ואחד טרה, עכשיו אני לא רוצה למחוק כלום משניהם ! האם אפשר להתקין את הווינדווס 7 בלי למחוק קבצים מההארד דיסק (בלי לפרמט) ??
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום התקנתי על המחשב הניד שלי WIN XP וכאשר אני עושה לי ריסט/כיבוי הוא מגיע לכתובת אוינדוס מבצע כיבוי... ונתקע שם ולא זז ובסוף אני צריך לכבות דרך הכפתור... יש דרך שהוא יעשה את זה כי בשביל לעשות ריסט אני גם צריך לכבות ולהדליק וזה מעצבן!!! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום בכל פעם כשאני פותח את תיקיית הסרטים שלי זה נותן לי את ההודעה הזאת שאני צריך לבחור אם לשלוח או לא לשלוח הודעה על הבאג הזה. וזה עושה לי מין מיני ריסט כזה. שזה רק יוצא שנייה מהווינדוס וחוזר אליו ועדיין כל הדברים נשארים פתוחים חוץ מהתיקייה של הסרטים מה הבעיה?!
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הנל עם xp וחשבתי לקנות את ויסטה ultimate כי אני יכול להשיג אותו ב150 שח אז רציתי לדעת אם זה מאט לי את המחשב רציתי לדעת אם כדאי גם לקנות אבל לחכות להתקנה על לsp1 ואז לשים במחשב. מה דעתכם?? P4 3GHZ PRESSCOT 2ghz ddr2 667mhz xfx 7600gt המפרט בצד <-
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום כולם אני ניסיתי להתקין במחשבי את הSP3 אך זה אמר לי למחוק את העדכון הזה אבל אני לא מצליח למצוא אותו בהוספה והסרה. גם ניסיתי לראות אם כתוב במיקרוסופט אבל גם שם לא כתוב איך. האם יש דרך ידנית בה אוכל למחוק את העדכון הזה?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לא מזמן מייקרוסופט הוציאו עידכון אשר גם מבשר את הידיעה שאין לי/לך/לכם ווינדוס מקורי. עכשיו יש לי בעיה בקשר לזה,לחבר שאני בדרך כלל מסדר לו את המחשב,הודיע לי שגם הוא קיבל הודעה זאת.. לפי טענת החבר יש לו ווינדווס מקורי (אך לא סגור על זה ) - ''יש לי ווינדוס מקורי אבא שלי קנה אותו באיזה 600 שקל מ Exelnet'' אני לא יודע עד כמה זה נכון... לי לא לזכור שפירמטתי לו והתקנתי לו ווינדווס... השאלה שלי כרגע עם מישהו יודע מה השם של העידכון,כי אני חושב שכדאי שהוא ימחוק איתו כדי למנוע ממנו את הכאב ראש הזה.. אז מישהו יודע מה השם של העידכון ? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום רב, קיימת לי בעיה במחשב: בתפריט Start Menu הרגיל של WinXP (לא התפריט הקלאסי), אמורות להתווסף תוכנות שבהן אני משתמש הרבה, לתפריט התחל, אך זה לא קורה ורציתי ללמוד כיצד לפתור בעיה זו. במקום זאת, מה שקורה - פשוט התפריט נשאר ריק, לבן. להלן תמונה הממחישה את כוונתי: אשמח מאוד לכל עזרה, קצה חוט וכיוון אפשרי. תודה רבה, אורן.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ושפתחתי אותו היה ערכת נושא של windows classic ושניסיתי להחליף אז היה כתוב:לא היתה אפשרות להחליף את ערכת הנושא מכייון ששירות זה אינו פועל ניתן להפעיל את השירות בכלי ניהול המחשב בלוח הבקרה
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני יודע שדיון על mui הוא לא חוקי כאן, אבל במידה ויש לי גרסה חוקית של ויסטה הום פרימיום באנגלית, האם יש אפשרות לשנות שפת הממשק לעברית? אני יודע שיש את האפשרות הזאת בגרסת ה אולטימייט, יש פתרון בגרסה שלי? לא נראה לי הגיוני לקנות רשיון חדש רק בשביל שפת ממשק.
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
דומה לקודמה פרמוט מערכת הפעלה מ xp ל 98 נענה לי קודם כל לעלות עם דיסקט ההפעלה של win98 ולפרמט את המחיצה שלך בחזרה ל FAT32 אחר כך אתה יכול להמשיך בהתקנה רגילה. ומה לגבי מ xp ל 2000 יש משהו שצריך לעשות ? או שזה דומה ל xp או 98 ועוד שאלה התיעצות מדובר במחשב פנטוים 2 2000 מומלץ להתקין או עדיף 98 תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי, יש לי מס' תמונות שצילמתי, שראו בהן יותר מדי, ביצעתי לתמונות Crop ועכשיו רואים רק את מה שאני רוצה. הבעיה המוזרה היא, שכשאני נכנס לתיקיית התמונות, עושה View - Thumbnails , אני רואה ב-Thumbnail את התמונה המקורית שצולמה, כאשר אני פותח את התמונה, אני רואה רק את מה שצריך - מה שביצעתי לו Crop. למה ה-Windows מציג לי את התמונה המקורית בקטן?? בתחילה חשבתי שאולי צריך לעשות Refresh, ניסיתי גם למחוק את קובץ המערכת Thumbs מהתיקייה וריעננתי. ניסיתי גם להעביר את התמונות לתיקייה אחרת ולבדוק שם מה קורה - אותו דבר. הגעתי למסקנה שזה איזשהו Header, שתוכנת העריכה בה השתמשתי (Fastone Image Viewer) לא יודעת לשנות... כיצד בכל זאת ניתן לשנות כעת את ה-Header, בלי לפגוע בתמונה? או שמסקנתי מוטעי…
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אהלן חברה, התקנתי windows אתמול, סיימתי את ההתקנה אולם המחשב אינו מצליח לעלות ל windows בין עם דיסק ההפעלה ובין עם ההרד דיסק עליו מותקן ה windows עצמו. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
בימים האחרונים WINDOWS EXPLORER כל הזמן היה קורס כשהייתי בספריה של הסרטים. הסיבה היתה XVIDCORE.DLL הסרתי את מקודד ה XVID והתקנתי אותו מחדש, לאחר כמה נסיונות ואחרי הרבה נסיונות, כאשר אני מקליק כפתור ימני על קובץ AVI כדי לראות נתונים עליו (קידוד וידאו, קידוד אודיו וכו') הוא לא מראה כלום וכותב משהו כמו החלון לא זמין. איך פותרים את הבעיה הזאת? ואיך גם פותרים את בעיית הקריסה של ה WINDOWS EXPLORER בגלל ה XVID, יש לציין שמותקן אצלי המקודד האחרון של XVID.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הוצאתי מהמחשב תדיסק קשיח וראיתי מה באמת יש לי במחשב כמה GB וראיתי במדבקה שכתוב עליה 20GB לא האמנתי חשבתי היה לי רק 4GB (קיבולת) ככה תמיד היה לי 2GB בכונן C ו 2GB בכונן D . הבעיה היא איפה שאר הGB בערך 16GB ואיך אפשר לפתוח את החלון הזה של המחיצות ב-(WIN98) תעזרוו לי אחים שלי????? לא יודע מה לעשות.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אוקיי , פתאום היום אחרי ריסטרט המחשב התחיל לעשות קולות של שגיעה אבל בלי שגיעה... הוא עושה צלילים כאלו של שגיעה בצרורות של ארבע כל שניה! אי אפשר לעשות כלום! מזה ?! מי עושה את זה? למה זה עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, יש לי בבית Vista SP1 הכל רץ חלק ועובד אחלה, בגדול אני ממש מרוצה. רק מה? התחילה לי בעיה מוזרה שאני לא יודע מתי בדיוק היא התחילה, והבעייה היא: המחשב כבוי, אני מדליק אותו, הכל אחלה, המערכת עולה מהר וחלק, הכל טוב. הבעיה מתחילה ברגע שאני עושה ריסטרט, המערכת יורדת טוב, מגיע המסך הרגיל של ה BIOS ואז כשהמערכת אמורה לעלות מחדש לפני המסך בוט של VISTA אני מקבל מסך שחור בלי שום סמן מהבהב וככה זה נשאר. שמתי לב שאם אני משאיר את זה ככה אני שומע את המאוורר של הספק מתחיל להעלות קצב (נראה לי שהמעבד עובד יותר חזק). הבעיה נפתרת ברגע שאני מכבה את המחשב, ומדליק שוב, המערכת עולה סבבה כמו בפעם הראשונה... מוזר לא? יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש תוכנה להתקנת XP ו 2000 באותו מחשב ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ההודעה הבאה כל הזמן קופצת לי במחשב... http://www.mytempdir.com/1020033 ואני לא מצליח להתקין שום אנטיוירוס, ניסיתי נורטון, וניסיתי avg ושניהם נעצרים באמצע ההתקנה ובאים עם הודעת שגיאה מוזרה.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-