עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי המון חלקים מתוכנות שלא נמחקו טוב וכל מיני וירוסים שהיו שמחקו לי תוכנות.... מה אני עושה? איך אני מנקה...?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  2. טוב, אז קודם כל אני התעניינתי בזמן האחרון בנוגע לצריכת החשמל של המחשב ולמרות שלא השתמשתי בה כמעט אף פעם.. הייתי רוצה לעשות שימוש יותר נרחב באפשרות ההמתנה (Standby) שישנה בחלונות... אז, ניסיתי, המחשב נכנס למצב המתנה ואז חזר מעצמו ללא התערבות מצידי, הזזת העכבר או לחיצה על מקש במקלדת... אני לא יודע מה עלול היה "לעורר את המחשב משנתו" ועוד עניין בנושא.... פעם קראתי במגזין שאני מקבל מדי חודש בנושא מחשבים שאפשרות זו עלולה להזיק למחשב ואף לגרום לקריסתו... האם זה נכון ?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by sagi5,

איך לעזאזל אני מפרמט אותו עם ווינדוס 98?!??! מישהו יכול לעזור? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  4. Started by firehorizon,

בעיה שלדעתי יכולה להופיע לכל הNT לסוגיהם. נכנסתי לEVENT VIEWER וזה התוכן: The OMSCAN service failed to start due to the following error: The system cannot find the file specified. ניסיתי לחפש אותו בSERVICES אבל ללא הצלחה. ההודעה מופיעה כל הפעלה של המערכת. אם מישהו יודע להעלים אותה ולהסביר לי מה משמעותה אז תודה.

5. Started by stingeR-,

אוקיי , פתאום היום אחרי ריסטרט המחשב התחיל לעשות קולות של שגיעה אבל בלי שגיעה... הוא עושה צלילים כאלו של שגיעה בצרורות של ארבע כל שניה! אי אפשר לעשות כלום! מזה ?! מי עושה את זה? למה זה עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

צד ימין למטה היה לי רשימת תפוצה שאני רק לוחץ ושולח אליהם הודעה זה נעלם לי וזה ממש ממש מציק איך מחזירים את זה? בתודה רבה רבה רבה מראש, רועי

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by nirgilad1,

ברשותי מחשב חדש בעל מערכת הפעלה ווינודס אקס פי גרסה ביתית בעברית ועדכנתי את מערכת ההפעלה כך שהיא כוללת SP2. כאשר אני מגיע לחלון "חיבורי הרשת" אני רואה ארבעה סוגי חיבורים local area connection 4 זה החיבור שלי לאינטרנט - הוא עובד בצורה טובה ובחרתי בו לשתף את האינטרנט. מתאם רשת 1934 דבר לא מובן שיש לי רק במחשב זה ,ולא היה לי במחשב הקודם local area connection 2 אשר כוללת את כרטיס הרשת marvell yukon Gigabit Ethernet 10/100/1000Base-T Adapter, Copper RJ-45 local connection 3 אשר מכיל את הדבר הלא מובן הבא: NVIDIA nForce Networking Controlle מתאם הרשת , 2,3 כולם באו עם המחשב עצמו שיש לו בלוח אם כבר חיבורי רשת. את 4 שהוא החיבור שלי לאינטרנט הכנסתי בעצמי זהו מודם בכרטיס PCI. …

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  8. Started by Master of puppets,

שאני מפעיל את המחשב מחדש ועולה הווינדוס עטחה רק הרקע של המחשב שלי ושום דבר לא עולה איתו ( אייקונים, שורת ההתחל וכד') הדרך היחידה להפעיל את הכל היא להיכנס לשורת המשימות וליצור משימה חדשה בשם explorer והכל חוזר להיות רגיל . זוהי בעייה ספציפית שיש לה פתרון ? או אולי איזושהי תוכנת ריגול גרמה לזה ? ???

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  9. אני מתכוון שעם יש מדריך או איזה שהוא דבר שאומר לך מה טוב כאילו מה כדי ולא מזיק שאפשר להוריד בSERVICES. או בכול דבר אחר שהמחשב יפעל יותר מהר או ישתמש בפחות זכרון... תודה

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  10. שלום לכולם, אני צריך עזרה בנושא מעצבן. יש לי Vista במחשב הישן עם מסך samsung959nf וכרטיס מסך 9600Pro. אני מצליח לאלץ באזור ה desktop תדר של 120Hz ב 1280x960 כך שכאן הכל בסדר, אבל במשחקים שאין בחירה של תדר המסך המשחק עובד ב 60Hz וזה פשוט כואב בעיניים... ניסיתי להשתמש ב reforce אבל ב- vista הוא לא עושה את העבודה, לעומת xp ששם הוא היה פתרון מעולה. דרך אגב, אי אפשר להשתמש ב dxdiag כמו פעם. אז איך אתם מאלצים את המסך אצלכם בכלל? יש למישהו פתרון? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  11. אני יודע שיש סטיקי לכל הנושא, אבל איני מוצא בו ידי ורגלי ולא ברור לי מה צריך לעשות. כאשר מפעילים המחשב, יש תמונת הפתיחה של XP כאשר היא בכלל עולה. רקע שחור, סמל החלונות, כתוב WINDOWS XP ובתחתית כתוב שם החברה מיקרוסופט. במרכז מתחת לסמל XP יש ריבועים רצים מצד לצד בצבע כחול או ירוק. כך עד שהמערכת עולה ומתחילים לקבל את שולחן העבודה. האם זה המצב המוגדר בתיאור אחת התוכנות : " מסך הפתיח של הXP בשלב הBOOT של המחשב " ? האם אחת תוכנות אלו צריך כדי לשנות את התמונה הזו? האם ניתן בעזרתה לקבוע תמונה מאוסף התמונות שלי או שמגובלים למה שהתוןכנה מציעה? אין אפשרות סתם להחליף איזה BMP או JPG מאיזו תיקיה בתמונה שלי? קבלו התנצלותי מראש אם הגיחוך הוא התגובה האינסטינקטיבית של יודעי ח"ן וחוכמ…

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  12. כאשר אני מנסה לחפש משהו במחשב בכונן C בלבד (בכוננים אחרים זה לא קורה), אז זה מתחיל חיפוש ואחרי כמה שניות כל החלונות נסגרים לי והחיפוש גם. מדוע?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by OpenCan,

שאני מעלה את ווינדוס אני מקבל את השגיאה המצורפת. מה אני צריך לעשות כדי לתקן את זה? מערכת Windows XP SP2. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  14. Started by tomer_et,

נראה לי שהבעיה קלה מאוד לפתרון - אך לצערי אני פשוט לא מגיע אליו..... כל חלון או תוכנה שאני מעלה מופיעה לי פעמיים ב-TASKBAR. אני לא יודע איך, אבל יש לי קו חוצץ על ה-TASKBAR וכל מה שמופיע בצד ימין - מופיע גם בצד שמאל. ניסיתי להזיז אותו, להעיף אותו - לחצתי עליו לחצן ימני ואני לא רואה שום פתרון. איך מעיפים את החוצץ הזה וחוזרים למצב נורמאלי ? מצורפת תמונה להבהרת המצוקה... תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  15. Started by עילי,

שלום, רציתי לדעת האם יש הבדל בביצועים בין XP HOME ו XP PRO עבור E6750 CORE 2 DUO (דו ליבות) ו Q6600 (4 ליבות) תודה

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by meir3420,

c [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  17. שלום לכם!! רציתי לדעת מה ההבדל בין מערכת הפעלה win xp 32bit ל- win xp 64bit? האם 64 ביט תומך ב- 4GB , אוו ששניהם תומכים בזה? מה ההבדל ביניהם , מה יותר טוב.?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  18. Started by Tapuzi,

שלום שלום.. אני בונה ממחשב ישן יחסית JUKEBOX בעיקר לMP3 עכשיו אני מחפש מערכת הפעלה עדיף מבוסס ווינדוס בגלל בעיות תאימות עם לינוקס..או תוסף למערכת הפעלה שברגע שאני אדליק את המחשב הוא אוטומטית יכנס לנגן ויתחיל לנגן דבר שיגרום למחשב לרוץ הרבה יותר מהר כיוון שאני לא רוצה לעלות מערכת הפעלה שלמה.. מעבר לזה אני גם אתקין XP שאני אוכל להכנס אליה דרך BOOT שונה.. זהו אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנידון... וימצא לי מערכת הפעלה או טריק אחר לJUKEBOX

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  19. אני רוצה להתקין רשת בין 2 מחשבים כאשר באחד יש אקספי ובאחד ויסטה. להגדיר רשת באקספי זה הכי פשוט בעולם ואין בעייה. הבעייה מתחילה כשאני רוצה להגדיר את הרשת בויסטה האפשרות שאני מזהה שם הם רק רשת אלחוטית וסוגי רשת אחרים מאשר רשת ביתית. אודה למי שיוכל לתת שלבים מסודרים כיצד מגדירים רשת בין אקספי לויסטה (רשת ביתית חוטית)

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by Shtupel,

כבר שנה אני הם מבטיחים....

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  21. Started by Asaf.Y,

ערב טוב , היום קיבלתי את ה athlon 4200X2 שלי.. התקנתי , והכל בסדר , בויסטה מופיע לי מסך כחול וריסטרט אחרי חצי שעה. בXP הכל תקין לחלוטין. (יש על המחשב שתי מערכות הפעלה בשתי מחיצות נפרדות.) מה הפתרון האולטימטיבי ? תודה.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  22. Started by eliemail,

היי רציתי לדעת היכן אני יכול למצוא הסבר מפורט כיצד מתקינים Windows XP במחשב משלב א' ועד ת' תודה

23. Started by MK007,

XP PRO

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  24. שלום רציתי לדעת מה הם ההגדרות שאני צריך לתת בוויסטה ובאקס בוקס 360 בישביל להפעיל את windows media center?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  25. היה לי ויסטה על כונן d , וברגע שהתקנתי על סי אקס פי , הבוט של הויסטה נעלם.. לא הייתי יכול לבחור שהוא יעלה , והאקס פי עולה אוטומטי.. איך אני עושה שיהיה לי את האפשרות בחירה ביניהם ?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.