עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, בתיקיית MY PICTURES אני שומר את כל התמונות שאני מצלם במצלמה הדיגטלית שלי, עד היום הכל היה טוב ויפה בלי בעיות, אבל היום, העברתי תמונות חדשות שצילמתי, והתיקייה שלהם עושה לי בעייה. הבעייה היא שכשאני משנה את תצוגת האייקונים למשל אם אני הופך את זה ל-THUMBNAILS, אז ישר אוטומטית הקבצים בספריית MY PICTURES הופכים להיות גם הם בתצוגת THUMBNAILS, וזה קורה רק בספריית התמונות שהוספתי היום. אם למישהו יש הצעה איך לסדר את זה אני יודה לו מאוד כי אומנם זה נשמע מצחיק אבל זה מפריע לי מאוד... תודה מראש, דודי. ***עידכון: שמתי לב שהקובץ ZbThumbnail.info מתווסף לי אך ורק בספרייה החדשה שהוספתי היום.

2. Started by buuhaa,

היי. באופן משונה התהפכה לי לפתע העברית בכל מערכת ההפעלה (ווינדוס 98 ENABLED HEB). שמות התיקיות, אפילו הכותרת של כל אתר באקספלורר(בשורה הכחולה למעלה). גלישה באתרי בעברית אפשר לראות עברית כתיקנה ! מה עושים ? תודה.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  3. אני מחפש דרך למנוע הרצת הקבצים הנ"ל באמצעות Group Policy למספר מרובה של משתמשים. מישהוא אולי יודע איך אפשר לעשות את זה? שאלה נוספת, אני מחפש תוכנה שעוזרת לנהל הדפסות, תוכנה בעלת אופציות כגון, הדפסת מספר עמודים גדול מ- X בשעה מסויימת, ניהול הדפסות וכו'. מישהוא מכיר? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  4. שלום לכולם כל פעם שאני לוחץ על קובץ מסויים כפתור ימני נפתח תפריט בתפריט יש ICQ LITE ואז אפשרות לשלוח משם ישירות קבצים למי שמחובר אצלי איך אני מוחק את האפשרות הזאת ובכלל יש אפשרות לשנות דברים בתפריט ?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  5. Started by A.Iniesta,

המחשב פנטיום 4 וזז כמו פנטיום 1 ובשימוש ב-pf הוא תמיד משתמש מעל 250 מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  6. שלום, יש לי WIN XP + SP2 כשאני מכבה או עושה ריסטרט למחשב הוא סוגר תוכנות וכל פעם (כל תוכנה.) הוא סוגר את התוכנית בליווי פסי התקדמות כחולים כאלה ואף פעם הוא לא מצליח לסגור את התוכנה..תמיד אני צריך לעשות לו END NOW, בסוף...המחשב חזק (P4 3000 1024) וזה קורה כל פעם כשאני מכבה בלי יוצא מן הכלל.. לחבר שלי יש מחשב חלש יותר והוא סוגר לו את כל התוכניות בקלות.. יש משהו שאני יכול לעשות? תודה לעונים..

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  7. התקנתי מחדש את הוינדוס (עם SP2) והבעיה שלי היא שאני לא שומע קולות בכלל חוץ מהמדיה פלייר....

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by xtract1,

יש לי XP PRO והעניין הוא שהיא אצלי בערך מאז שהיא יצאה (נדמה לי 2002) עכשיו חבר שלי אמר לי שיש לו גירסא יותר חדשה..משהו שהוא קיבל לא מזמן... שימו לב שאני מדבר על אותו דבר..XP PRO..ואני לא מדבר על השוני בגירסאות כשלאחת יש SP1 ולשניה SP2.. .אני מדבר על הווינדוס עצמו בלי תוספות... אז יש לי טעם לשרד לגרסא חדשה של ווידווס? יש הבדלים? איך אני יכול לדעת איזה גרסא יש לי? נ.ב גיליתי איזה גירסא יש לי...הינה היא בתמונה המצורפת..עדיין השאלה נישארה..יש גירסא חדשה יותר? (אני לא מדבר על חבילות הרחבה) והאם כדאי לי לשדרג לכזו בהנחה שאני יכול לקבל גירסא חדשה יותר בחינם.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by yotamk,

שלום, אני רוצה להשתמש ב"מתזמן המשימות" בויסטה (גירסא עברית - home premium) ע"מ להריץ תוכנה באופן אוטומטי פעם ביום. לא משנה מה אני עושה שם אני מקבל את ההודעה "משך הזמן אינו חוקי". יש למישהו רעיונות? תודה!

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  10. שלום קיבלתי את המחשב החדש שלי והתקנתי ויסטה.. יש לי הארד דיסק של 596GB ..פיצלתי אותו בעזרת התוכנה המובנת של ויסטה ל C : 362GB D : 233GB זה מה שהוא נתן לי ....אני רוצה שבכונן סי יהיה רק 50 גיגה וכל השאר בכונן די איך עושים את זה ???

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  11. שלום, יש לי ויסטה אולטימייט X64 יש ברשותי שני כוננים 80GB שבו מותקן הווינדוס ו-250GB של השטויות שלי. כל פעם הוא מכבה ומדליק את ההארד דיסק של ה-250. איך אני מבטל את זה?

12. מידי פעם כאשר המערכת עולה המחשב נתקע ולאחר ריסטרט אחד עד שלושה המחשב ממשיך לעבוד , הסתכלתי ב EVENT VIEWER וזה מה שכתוב : The COM+ Event System detected a bad return code during its internal processing. HRESULT was C0000005 from line 44 of d:\qxp_slp\com\com1x\src\events\tier1\eventsystemobj.cpp. Please contact Microsoft Product Support Services to report this error. לפי מה שקראתי מחיפושים ב GOOGLE זה נגרם כתוצאה מעדכוני אבטחה אבל לא רשום באף מקום איך לטפל בזה , אשמח אם מישהו יודע איך לעזור. המשך יום מעולה

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by OpenCan,

שאני מעלה את ווינדוס אני מקבל את השגיאה המצורפת. מה אני צריך לעשות כדי לתקן את זה? מערכת Windows XP SP2. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  14. אין ספק ש-directx10הוא מהפכה,השאלה היא האם יש מגבלה אמיתית שמונעת הרצת directx10 על windows xp שהיא מערכת הפעלה בוגרת ויציבה באופן יחסי ל-vista או שפשוטMicrosoft הגבילה בצורה מלאכותית את ה-dx10 לרוץ אך ורק תחת vista וזאת אך ורק מסיבות מסחריות בלבד,כך שאנשים יאלצו לרכוש את מערכת ההפעלה החדשה שלה? והאם יש אפשרות שיצא patch שיאפשר להריץ directx10-על windows xp?

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by POD,

שלום לכולם, יש לי שתי מערכות הפעלה עובדות 98 ו- XP, ברצוני להתקין את ה- 98 מחדש (לא משנה מה הסיבה) ויש לי כמה התלבטויות: 1) חשבתי לגבות את ה- MBR על דיסקט, להתקין WIN98 ואז לשחזר את ה- MBR כדי לשחזר את הקישור ל-98. 2)קראתי על זה כבר בפורום, פתחו נושא כזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=13545.0, יש שם איזושהי דרך על לשנות רק את ה- BOOT.INI. 3)ויש את הדרך הזו http://www.petri.co.il/install_windows_98_after_windows_xp.htm.(שניסיתי אותה בעבר והיא לא עבדה לי.) איך יכול להיות שיש דרך כ"כ ארוכה ומסובכת כמו מס' 3 אם אפשר את דרך מס' 2 קצת הסתבכתי. אודה לכם אם תעזרו לי.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by ag43,

המחשב שלי מראה מסך כחול לחצי שניה מיד בתחילת טעינת ווינדווס (גם במצב בטוח) ועושה RESTART תוך חצי שניה? כיצד ניתן לבטל את אפשרות "הפעל מחדש באופן אוטומטי" מה REAPAIR או מדוס?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by dbx22,

בזמן האחרון יש לי בעיה שיש איזשהו יישום שפועל שלוקח הרבה משאבים ועם הזמן הצריכה שלו עולה ועולה היישום נקרא VSMON.EXE מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  18. שלום לכולם אני רוצה בבקשה לדעת איך משנים את שמות הכוננים בוינדוס XP לדוגמה: כונן E שזה דיוידי שיהיה כתוב שם אחר כמו סרטים או משוה אחר.... כונן F שזה הצורב שאוכל לכתוב צורב ... איך אני עושה את זה ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by TheReaper,

טוב אני מחליף לוח אם מתושבת 476 ל775 ואמרו לי שצריך להתקין ווינדוס מחדש... (המחשב במעבדה כרגע) עכשיו אני יודע שאפשר להתקין מחדש בלי לפרמט את המחשב השאלה אם בגלל שהרג'יסטרי אבד אז חלק מהתוכנות לא יפעלו וכל זה... יש דרך להתמודד עם איבוד הרג'יסטרי וכל מה שיש ב My Documents

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by big foot,

אני מתחיל להתקין משחק אחרי שאני אומר לו היכן להתקין ואך הוא יופיע במחשב ממש לפני תחילת ההתקנה עצמה הוא זורק לי הודעה של שליחת תקלה ונאמר שם משהוא על Electronic Arts AutoRun עזרה בבקשה

21. Started by WinInc.dll,

מה המצב . יש מצב שמישהו משיג לי מדריך להתקנת WIN2000? אם אפשר עם תמונות? תודה זה דחוף מאוד תודה?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  22. יש אפשרות לבטל את הצורך בסיסמא? כדי שהמחשב יגיע לשולחן העבודה לבד בלי צורך בהקלדת הסיסמא?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by royzx6r,

המחשב חדש לגמרי, אין לי מושג מה קורה. אינני מצליח לפתוח את קובץ הDMP. הויסטה לא מאפשר לי. הוא כותב לי שאין לי הרשאה לפתוח את הקובץ למרות שאני האדמין. יש לי להגיש עבודת מחקר בשבוע הבא. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  24. Started by The UnKnown,

what is better..? the defragment of the xp or a special program for better results ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.