עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by sherlock1212,

כל דבר שאני מנסה להפעיל(שהוא exe)זה פותח לי חלון ושואל אותי עם איזה תוכנה אני רוצה לפתוח אותו.... יש לבעיה פיתרון חוץ מלפרמט את המחשב?...צריך עזרה ??? עריכה:עכשיו גליתי שהדבר היחיד שפעול(והוא exe)זה ה-fire fox

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  2. Started by WinInc.dll,

מה המצב . יש מצב שמישהו משיג לי מדריך להתקנת WIN2000? אם אפשר עם תמונות? תודה זה דחוף מאוד תודה?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by zohar678,

מהם הדרישות המינימליות של מערכת ההפעלה WINDOWS 7? כותרת נערכה ע"י multicore

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  4. Started by swisaavi,

אחרי ההתקנה של ה xp 64bit, כשמתחילה הטעינה הראשונה של הווינדוס קופץ המסך הכחול והמחשב מאתחל את עצמו. אולי צריך להגדיר משהו בביוס?...

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  5. Started by עילי,

שלום, רציתי לדעת האם יש הבדל בביצועים בין XP HOME ו XP PRO עבור E6750 CORE 2 DUO (דו ליבות) ו Q6600 (4 ליבות) תודה

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  6. Started by ras81,

יש לי יותר מידי תוכנות תחת הSTART ואני מעוניין לסדרם כיצד עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  7. Started by viper_sb,

היום בבוקר שניסיתי להיתחבר לאחד מתחנות הטרמינל שלי קיבלתי את הודעה הבאה : an operation on a socket could not be performed מה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  8. הבעייה רשומה בכותרת,, אני אשמח לעזרה.. תודה מראש, אור.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by D.r Bit,

שלום לכולם אני רוצה לבדוק מה המצב מערכת ההפעלה שלי איך אני יכול להעלות לכאן את קבצי המיני דיפ מאפ ? והעם מישהו יכול לבדוק לי אותם ? :-\ תודה רום ! עריכה : מצאתי את התקיה התקייה ריקה זה יכול להיות ??? ___________________________________________ ועוד שאלה רשת מחשבים מחשב ראשי מחובר בכבילה והמחשבים המשניים מחוברים אלחוטית ..... כאשר אני מדפיס מהמחשב הראשי ההדפסה יוצאת בסדר ... המחשבים המשניים מחוברים דרך רשת אלחוטית עם שיתוף מלא בינהם כאשר אני שולח מהמחשב המשני הדפסה אני מאשר במחשב הראשי אני מקבל גיבריש על הדף בסיום ההדפסה ?! WTF אין לי שמץ מה יכולה להיות הבעיה ??? ניסיתי להדפיס מאתרים כמו יד שנייה גם אותו דבר פשוט גיבריש ! למישהו יש מושג ?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by ShayGTi,

נכנסתי אליו לפני כמה ימים, לחצתי בטעות על צירוף של שני מקשים או יותר, ופשוט כל המסגרת של החלון נעלמה, כאילו אין FILE ואת כל התפריטים וכותרת, פשוט כמו חלון צף כזה וזה ממש מוזר.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by ranyr,

לאחרונה כל דף שאני פותח באקספלורר מופיע עם המון תמונות שלא נטענות ולפעמים הדף לא עולה בכלל אחרי refresh הדף בדרך כלל עולה או שאני פשוט עושה המון show picture יש פיתרון?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by coorva,

שלום יש לי XP PRO באנגלית. יש לי תיקייה בדיסק הקשיח בשם music שלא מאפשרת לי למחוק אותה. התיקייה משמשת לאיסון קבצי mp3 והתופעה התרחשה לאחר שהסרתי גירסה ישנה של winamp והתקנה של גירסה חדשה. להלן הפעולות שניסיתי לעשות שלא הצליחו בעת ניסיון למחוק התיקייה מתקבלת ההודעה הבאה: cannot delete file cannot read from the source file or disk ניסיון למחיקת התיקייה בעליית המחשב במצב בטוח, ניסיון לשנות שם התיקייה, ניסיון לגרור אותה לתיקייה אחרת, ניסיון מחיקה של התיקייה בדוס, שימוש בתוכנות : move on boot ו- unlocker. שום דבר לא הצליח למחוק את התיקייה. אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by siin,

האם DirectX9 מתאים לכל סוגי חלונות? מה הן המגבלות ומתי לא כדאי/רצוי להתקין אותו?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  14. היי, מקווה שתבינו אותי כאן, לאחרונה התקנתי VPN של CheckPoint והוא הרס לי את כל איך ש XP נראה ואני אסביר. כשמבצעים login פעם היה לי מסך יפה כזה עם התמונה של כל יוזר ואז הייתי לוחץ על האייקון והיה עולה ה account הוא שהייתי מתבקש להכניס סיסמא. כרגע יש לי רק תפריט כמו שהיה ה NT הישנים. כמו כן כשלוחצים shut down היה מתקבל מסך עם שלושה כפתורים צבעוניים כאלה ל כיבוי, אתחול ומצב שינה. כעת שוב, מופיע תפריט מגעיל כזה כמו ב NT. \ איך אני מחזיר את זה למצב הקודם. תודה , אופיר

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  15. בעיקר עם IE7, אבל גם דברים אחרים. מקבל מידי פעם הודעות של התוכנה הפסיקה לעבוד ומנסה לתקן וכו'. מישהו יודע למה ומה אפשר לעשות? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  16. אוקיי אז עוד 5 ימים יוצא WIN7 וחיכיתי לזה כדי לפרמט את המחשב..כרגע יש לי VISTA ULTIMATE. אז רציתי עזרה בכל הנושא של הדרייברים והגיבויים.. קודם כל, האם יש תוכנה טובה שאתה מריץ במחשב והיא שומרת לך איכשהו את הדרייברים שמותקנים לך עכשיו במחשב במקום מסויים וככה אתה יכול להיות שקט בנוגע לדרייברים?. אם אני מפרמט את כונן C ואת כונן D אני לא מפרמט אז לאחר שאני מפרמט כונן D יהיה עדיין + כל הדברים שהיו בכונן D ? האם יש תוכנות שאתם ממליצים לגבי הפירמוט?

17. שלום לכולם! אני לא בטוח שזה הפורום לשאלה הזו אבל נראה לי שגם כן... אז ככה בעבודה נתקלתי בתופעה מוזרה שבזמן שאני עובד על תוכנה מסויימת כגון הנהלת חשבונות אינטגרל או אקסל ככה סתם לפתע בעת לחיצה על מקש ENTER במקום לעבור לשורה הבאה הוא פותח לי חלון של אקספלורר... ושוב ושוב כל לחיצה של ENTER גורמת לפתיחה של עוד חלון.איתחלתי את המחשב חזרתי לאחור בשחזור מערכת בדקתי וירוסים אבל דבר לא נתגלה ו/או לא עזר שאר התוכנות עובדות כרגיל וניתן לגלוש באינטרנט כרגיל.אין סימן לתוכנת ריגול או משהו דומה ודף הבית לא השתנה.מה גורם לאקספלורר להפתח? אני משתמש ב- WIN XP PRO HEBREW OFFICE 2003 NOD32 ANTI VIRUS WINFAX INTEGRAL - הנהלת חשבונות EXPLORER 6 אנא עזרתכם מה זה יכול להיות?????..ז…

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by dani,

פעם קראתי ש Microsoft שומרים 20% מהרוחב פס ל Windows Update או משהו אני לא בטוח וקראתי שאפשר לבטל את זה... האם זה נכון? ואם כן איך? עריכת המודר: WTF הקשר של התמונה להודעה??...

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by erez_hazan,

שלום לכולם..! הכונן שלי נעלם ולכן עשיתי קצת חיפושים בגוגל ומצאתי את זה: CDgone שהיא כביכול תיקון ברג'סטרי אמורה לעזור להחזיר את הכונן. http://www.geekstogo.com/forum/CDgone-file8.html אך במקום זה, זה עשה עוד יותר נזק והעלים את הכונן לגמרי. מכל רישומי המערכת! אשמח אם למישהוא יש פיתרון למצב הזה. תודה לכל העוזרים! עריכה:: לא משנה! הכבל היה רופף

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by avidan28,

שלום התקנתי מערך רייד בתצורת רייד 1.וזה יצר לי מערך שעובד ב mirror.אבל אני רוצה מערך שעובד mirror + stripe.יש לי בלוח בקר שני שיכול לעבוד ככה.השאלה שלי האם אפשר להעביר מערך קיים או חייבים להתקין את מערכת ההפעלה מחדש עם ההגדרה הרצויה ?? חשוב לציין שאני עובד רק שני דיסקים קשיחים.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by A.Iniesta,

המחשב פנטיום 4 וזז כמו פנטיום 1 ובשימוש ב-pf הוא תמיד משתמש מעל 250 מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by MK007,

XP PRO

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  23. שלום אני פותח לדוגמא חלון של תייקיה או מחשב שלי או דף אינטרנט, ומידי פעם החלון פשוט נתקע\קופא וצרילך לעשות לו סיים משימה בשביל שהוא יסגר ואי אפשר להתשמש בו... מה הבעיה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  24. אהלן, לפני כמה זמן אני רואה שכל האיקונים כמעט ללא הסמל, כלומר שיש להם ריבוע לבן אבל אין להם את הצבע והצורה והכל.. (צירפתי צילום מסך..) וגם למטה בשורת משימות התבלבלו לי כל הסמלים.. (נגיד הסמל של הפיירפוקס עכשיו הוא של ה-ICQ בעצם.. מה עושים? תודה, דניאל. [attachment deleted by admin]

25. Started by supercars,

הכל התחיל כשהורדתי את הWindows installation 4.5 לאחר שהייתה לי תקלה עם הנוכחי. המחשב עשה הפעלה מחדש ועלה רק עם רקע ללא סמלים/שורת משימות. הכנסתי את הדיסק של וינדוס ועשיתי תיקון. לאחר התיקון היו לי 10 שניות לעשות ריסטרט. פספסתי אותם והמחשב התחיל לעשות פירמוט אוטומטי. זתומרת שכל הקבצים כבר נמחקו? (אין לי גיבוי). אני עכשיו שוב עושה את התיקון. האם יש עוד משהו לעשות חוץ מפירמוט? סייף מוד לא עובד. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים