Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב לכולם, היום הצלחתי להתקין וינדוס 7 לאחר שהיה לי וינדוס XP. יש לי כונן של 500 ג"ב,והוא היה מפוצל לשני מחיצות - C ו D. לפני הפירמוט העברתי את הקבצים מC לD,בשביל ליצור גיבוי לוינדוס החדש. פרמטתי את המחיצה של הוינדוס בצורה זהירה, ועכשיו שהתקנתי וינדוס 7,אני לא מוצא את המחיצה שגיבתי..שום זכר ! יש לי שם מידע חשוב ואני חייב לעשות משהו דחוף. יש איזה דרך למצוא את הקבצים שגיבתי ? תודה
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
היי, לאחרונה יש לי בעייה קטנה שמציקה לי מאוד. לאחר שאני יוצא ממשחק הסמלים במחשב ממשתנים ךפעמים המסלים משתנים לסמלים של תוכנות/משחקים אחרים ולפעמים אין סמלים. הנה כמה תמונות שימחישו תבעייה: במקרה הזה לא ניתן לראות סמלים ז"א זה כאילו הוא לא מוצא תמיקום של הסמל, אני חושד שזה בעייה בסייר... מה תמחושבים שצריך לעשות (ורק לא פירמוט כי כרגע אני לא יכול לפרמט תמחשב.. :-\): תמונה 1: תמונה 2: תמונה 3: אדה אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור תבעייה המעצבנת הזאת
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום וחג שמח . כאשר אני כנס לאתר שיש בו פלאש או ג'אווה אני מקבל את התמונה הבאה (קובץ מצורף). רק אחרי לחציה על האזור הוא הופך להיות אקטיבי . העניין הוא שהתופעה החלה לאחר פירמוט של המחשב ולא משנה איזה פלייר של פלאש אני מוריד זה לא ניפתר מה אליי לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
במחשב בישן שלי הכל היה מתחבר יופי. במחשב החדש שלי עם ויסטה home premium וכרטיס מסך 8800gt, הוא לא מזהה או מתחבר לטלוויזיה שלי. מדובק בחיבור svideo. חיברתי חזרה את המחשב הישן היום והכל עבד מיד ללא בעיה. למה זה לא עובד לי במחשב החדש?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
בס"ד שלום.. אני לא כ"כ זוכר מה יכול לגרום לזה חוץ מאולי בעיה בהארדיסק, אבל יש לי מחשב של מישהו ש3 שניות אחרי שמסך הפתיחה הראשון של XP עולה המחשב מאתחל את עצמו, וחוזר חלילה... מה זה עוד יכול להיות, ועדיף כמובן בלי להתקין וינדוס מחדש... תודה שרון
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
יש לנו בבית שני מחשבים....המחשב שלי ועוד אחד...במחשב השני נתקלתי לפני כמה ימים בבעיה מוזרה.. הפעלתי את המחשב והוא פעל רגיל שהוא הגיע וקטע שהוא טוען את ה-windows הוא סיים לטעון אותו וממש לפני הכניסה לwindows הוא הפעיל את עצמו מחשב... וככה שוב שוב... :'( מישהו אולי יודע מה זה? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
המחשב חדש לגמרי, אין לי מושג מה קורה. אינני מצליח לפתוח את קובץ הDMP. הויסטה לא מאפשר לי. הוא כותב לי שאין לי הרשאה לפתוח את הקובץ למרות שאני האדמין. יש לי להגיש עבודת מחקר בשבוע הבא. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מעבד: DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz לוח אם: P5N32-SLI DELUXE זכרונות: 667 2GB של OCZ כרטיס מסך:ATI HD4750 הכי רגיל לא מומהר ולא מקורר (הכי סטוק שיש) דיסקים קשיחים:250 GB של WD,יש לי 2 כאלה. יש מצב שאני יעשה ביניהם RAID0 אבל לא בטוח השימוש העיקרי של המחשב זה שירים ואינטרנט, אבל גם משחקים חדשים קורה שאני משחק, וכמובן CSS לפחות פעם בשבוע חשבתי להתקין ויסטה HOME PRIMIUM 64 ביט, אבל אמרתי אני יתיעץ פה עם האנשים מה הכי כדאי, אולי בכלל כדי לי ללכת על XP השאלה אם 32 או 64 ומה ההיתרונות של ה64 על ה32? יותר מהר? לא נתקע?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ערב טוב, הורדתי את ההתקנה של SP3 כי האינטרנט מתנתק לי הרבה פעמים,כך שזה בעיה בשבילי לעשות את העדכון מהאתר של מייקרוסופט. בסוף ההתקנה יש לי הודעת שגיאה: http://www.siz.co.il/my.php?i=qd4yozmz3wed.jpg יש פתרון? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
יש לי תוכנת מעבד תמלילים QTEX שעובדת בחלונות של 16 סיביות בזמן וינדוס 98, עכשו יש לי וינדוס XP ורוצה להתקינה, האם לא תתקע את המחשב?? ואם אפשר, אזי איך יש לבצע התקנה או להגדיר כדי שיוכל להפעילה ללא בעיות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
קמתי לשירותים בלילה... ואני רואה שהמחשב במסך של ה welcome אני נכנס ל account ומופתע לגלות שה windows עשה ריסטרט עוד יותר הופתעתי לראות את ההודעה המצורפת בתמונה ממתי הוא מתקין בלי לשאול אותי? ממתי הוא הוא עושה ריסטרט בלי לשאול אותי? זה תקין? זה שגרתי ? זה קרה לעוד מישהו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
איך עושים פירמוט עם דיסק של ויסטה? כאילו לעשות פירמוט וישר להתחיל להתקין vista. כי אצלי כשהמחשב זיהה את הדיסק זה ישר מתחיל בהתקנת הויסטה, מחלון זה והלאה: **בxp אני לוחץ F8 וזהו ישר מתחיל פירמוט ואז ההתקנה של הוינדוס אז אם אני רוצה לעשות קודם פירמוט לפני החלון הזה ? ולמה אני רוצה פירמוט ? כי כדי שלא יהיו לי אח"כ 2 מערכות הפעלה על המחשב :]
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
תמונה שווה 1000 מילים יש פתרון לכך !? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אם כן אז יש דרך לפתור את זה?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש מבוסס AMD (AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box) כתוב בשם המעבד 64. זה אומר תמיכה של וינדוס X64? ואם כדאי להתקין ויסטה 32 או 64? ומה התמיכה ב-64 נותנת שאין ב-32? תודה וסליחה על הבורות והשאלה המטומטמת .
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
זה קרה ב4 משחקי ילדים שניסיתי להתקין לאחותי ובכולם היתה הבעיה כשניסיתי להפעיל את ההתקנה או שזה קרה בהפעלה אוטומטית. אנא עזרו לי להבין מה הבעיה. כמו כן ניסיתי לשנות ב"תאימות" את מערכת ההפעלה וגם זה לא פעל. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
אני מישתמש בוידנוס ויסטה וכל פעם כשהוא עולה לי הוא מראה הודעה כזהות: http://up9.siz.co.il/up3/lentmm24zrzo.jpg
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
איך אני מחזיר את המסך פתיחה (המסך שיש לפני שהוינדוס עולה שבו שמים את הסיסמא ובוחרים משתמש) לברירת המחדל של הוינדוס (כי שיניתי אותו למשהו אחר שהתקנתי משהו מסוים ועכשיו אני לא יודע איך להחזיר... ;D), ובכלליות איך אני יכול לשנות אותו למסך אחר אם המסך שאני מוריד הוא לא התקנה שעושה את זה לבד? תודה.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לכתוב את ההודעה שלי אז החלטתי שכאן כי זה לא ממש בעיה במשחק. בקיצור אני משחק FAR CRY ועברתי כבר הרבה שלבים ורק לאחרונה כשאני משחק אחרי חצי שעה הוא יוצא מהמשחק (לא ממש יוצא אבל יוצא לשולחן עבודה אבל הוא לא סוגר את המשחק) אפשר אחרי זה להיכנס למשחק באותו מקום אבל המשחק ממשיך והורגים אותי.דרך אגב זה לא קורה רק במשחק הזה גם שאני רואה סרט פתאום הוא קופץ לשלחן עבודה. בדקתי וירוסים אין לי בדקתי תוכנות ריגול אין לי מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מכוון כל הזמן את השומר מסך לעלות רק אחרי שעה אבל משום מה אחרי כמה זמן או שאני מכבה את המחשב ומדליק מחדש וזה משתנה אוטומטית לעלות כל דקה. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לשאול על אפשרויות השחזור (לא גיבוי) בחלונות 7 פרופשיונל. מי שמכיר את התוכנה go back של נורטון, אז אני מחפש משהו דומה. וכן, האם לגירסת האולטימייט יש אפשרויות שחזור יותר מתקדמות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
האם לבעלי Windows XP Pro רגיל תיהיה אפשרות לשדרג ידנית ל XP החדש,או לפרמט ולהתקין את ה WINXP 64X החדש?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי קובץ AVI מעצבן שהורדתי לפני כמה חודשים ומאז אני לא מצליח למחוק אותו. בכול פעם שאני מנסה למחוק אותו קופצת הודעה שטוענת שתוכנה כלשהי משתמשת בקובץ הזה ויש לסגורה לפני ניסיון המחיקה. כיבוי והדלקת המחשב מחדש אינו עובד... אלו סתם 700 מגה נוספים על הארד דיסק (דרך אגב, גם לראות את הסרט אני לא יכול...) קיצר, יש שם איזושהי בעיה ואני לא יודע איך לפתור אותה, אולי אתם? בתודה מראש, אסף.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-