עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. פרמטתי את המחשב והתקנתי XP. עכשיו כל פעם שאני עושה ריסט, כשהווינדואוז עולה הוא שואל איזה משתמש להפעיל, במקום לעלות ישר (יש רק משתמש אחד...). איך אני מבטל את זה?

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  2. הבעיה היא כזאת מדובר במחשב נייד לנובו N200 - 3000 עכשיו לפני איזה שבוע התחילה תופעה שהמחשב נתקע כל הזמן מסך כחול שאני לא מצליח לקרוא מה רשום ונדלק לי מחדש המחשב.. ופשוט אי אפאשר לעבוד איתו.... ניסיתי לפרמט וללהתקין מחדש אבל זה לא דיסק זה מובנה במחשב וגם זה לא עובד... הוא רושם איזה בעייה על DLL חסר וכל פעם נדלק מחדש.. ניסיתי להקין ווינדוס 7 והויסטה לא נותן לי לא לשדרג ולא לעשות בוט מהדיסק הוויסטה משתלט על זה כל הזמן אשמח לעזרה איך אני יכול לפרמט לגמרי לגמרי ולהתקין ווינדוס 7 על המחשב הזה.. בשביל הפרוטוקול כל הווינדוסים כשרים וחוקיים תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  3. אהלן אנשים, יש לי בעיה מסויימת, אני מנסה להתקין כל מיני תוכנות כמו TurboPascal, MS InterDev, Visual Studio... בקיצור כל אלו נותנות לי את אותה הודעת שגיאה בשלב מסויים בהתקנה או בתחילתה... השגיאה מפורטת בתמונה המצורפת. אשמח אם מישהו יוכל לעזור בבעיה, מתן. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  4. טוב אז ככה כשאני נכנס לתהליכים אני רואה שיש לי לא אחד ולא שתים לפעמים אפילו שלושה פעמים את הדפדפן של אקפלור פועל למרות שהוא סגור כשאני עושה לו סיים תהליך הוא נסגר ונפתח מחדש שוב... מה אני יכול לעשות בקשר לבעיה הזאת אנא עיזרו לי תודה!! הוספתי תמונה כדי שתראו שיש שני אינטרנט אקספלור פתוחים בו זמנית למרות שהם לא היו פתוחים ובאותו רגע האינטרנט היה סגור לחלוטין... ועוד דבר אחד.. לפעמים הוא מגיע לשימוש בזיכרון של כמעט 40,000 K - שזה לא הגיוני בכלל.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by montigo,

[XP SP2] הקדמה: כאשר עושים Arrange Icons By Type ווינדווס ממיין לפי ה-File Type, ולא לפי ה-File Extension. ניתן לראות את ה-File Type של קובץ באמצעות מסך ה-Properties שלו. לדוגמה, אצלי קובץ MP3 מוגדר מטיפוס Winamp media file וקובץ PDF מוגדר מטיפוס Adobe Acrobat 7.0 Document ולכן קובץ ה-PDF יבוא לפני הקובץ MP3 במיון, פשוט מעצבן! שאלה: כיצד אני מציג את הקבצים ממויינים לפי ה-Extension? משהו מקביל ל-dir /oe של דוס. יש אולי Registry Patch שמשנה את ה-Arrange Icons By Type לעבוד לפי ה-Extension ולא לפי ה-Type?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by lordgod,

שאלה- האם avg free edition גרסה 7 ומשהו... יעבוד בוינדוס של 64 ביט?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  7. Started by oren88,

אז ככה, אני כנראה הולך לקנות VISTA ורציתי לדעת מה ההבדלים בינהם ואם זה יהיה משמעותי בשבילי.. הצרכים שלי: אינטרנט, סרטים, סדרות אך בעיקר - משחקים! שמעתי שישנם 3 גירסאות: ה Basic עולה 100-200 ש"ח ה Premium - עולה 500 - 600 ש"ח וה Ultimate - עולה 1,000+ ש"ח מה ששמעתי בינתיים זה שה Basic - לא טוב, Premium - טוב, Ultimate - הכי טוב. אבל אני רוצה קצת יותר 'פירוט' על העניין.. מה ששמעתי בינתיים זה שב Ultimate יש דברים כמו ה DreamScene שאין בגירסאות האחרות.. אבל ה Ultimate עולה 1,000 ש"ח ואני לא רוצה להשקיע כל-כך הרבה במערכת הפעלה.. בקיצור, עיזרו לי להחליט ופרטו לי על כל אחת מהגירסאות בבקשה? יום טוב ותודה מראש.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by blanco,

Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 11:51:43 AM, on 2/13/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Norton AntiVirus\navapsvc.exe C:\Program Files\Norton AntiVirus\AdvTools\NPROTECT.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe C:\Program Files\MSN Messenger\msn…

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  9. שלום, לאחרונה אני מקבל המון מסכים כחולים ללא סיבה. אין וירוסים במחשב,לא התקנתי שום דבר מיוחד והמחשב לא עושה ריסטרט במהלך הרצת תוכנה כבדה או משחק כבד אלא סתם כי "בא לו" . אני לא מצליח לראות מה רשום ומה התקלה (אם זה רשום שם ) כי המחשב עושה ישר ריסטרט ולא נותן לי לראות. מה יכולה להיות הבעיה? זה קורה כבר במשך הרבה זמן. תודה נ.ב- יש SP1 וכל העדכונים שיצאו עד היום .

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  10. אני פשוט לא מוצא בשום מקום והבנתי שזה כבר יצא.. למישהו יש פיסת מידע? במייקרו$ופט לא מצאתי פרטים . תודה רבה

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by Moti11,

שלום לכולם פתאום הופיע לי מסך פתיחה ל WIN וביקש ממני לבחור USERS למרות שיש לי אחד איך אני מבטל את השלב הזה ואומר לו לבחור אוטומטית. יש לציין שעד היום לא הופיע השלב הזה.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  12. מתי ש מזיניםשם משתמש ו סיסמה מערכת מבעצת עליה זמן ארוך מאוד

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  13. Started by id3232,

אתמול הייתי במחשב בכיף הכל הלך חלק. היום פתאום אני מדליק אותו ואני רואה שכל שנייה האייקונים בשולחן עבודה נעלמים וחוזרים ככה בלי סוף,אני לוחץ התחל וזה נסגר, ואפילו שאני סוגר את הEXPERER ושאני במנהל משימות כל הזמן זה יורד לסוף הרשימה! זה ממש בלתי נסבל אפשר עזרה?? ד"א יש לי Service pack 2!!! ??? :'(

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  14. Started by Sunny Jim,

התקנתי גרסה נוספת של XP על המחשב(PARTITION אחר על אותו הדיסק הקשיח), אך פירמטתי את הPARTITION עם אותו הWINDOWS. למרות זאת, בSTART UP של המחשב, הוא עדיין נותן לי אופצית בחירה בין 2 הWINDOWS(למרות שאחד מהם כבר מחוק), ולא מעלה בגלל זה את WINDOWS אוטומטית. איך אפשר להוריד את האופציה הזאת?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  15. Started by liav12,

איך אני פותח פורטים בתוכנה הזאת? של אימיול למשל? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by p_q,

קניתי מחשב והתקנתי את WINDOWS PRO . שאני בודק את כמות הזיכרון בקשיח הWINDOWS מזהה 2GB לעומת 120GB שיש בקשיח. איך פותרים את זה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  17. אהלן חברים, עשיתי לי היום פרטישן חדש ויצא שהוא מסומן באות F... זה לא כיף כשפרטישן אחד של ההארד דיסק הוא C והשני הוא F, אז רציתי לדעת האם אני יכול להחליף בין הכונן CDRW שלי (שנקרא D) לבין הפרטישן החדש (שנקרא F) באותיות...? אשמח לדעת איך עושים זאת, המון תודה, ניר.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  18. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by Black_eagle,

שלום. הבעיה הייתה ככה: אני משתמש במחשב פתאום כרגיל לוינדוז מופיע מסך כחול, (WINXP) אני כרגיל מאתחל אבל להפתעתי לאחר המסך עם הפס הכחול שזז הוא שוב מביא את אותו מסך בידיוק, נסיתי לתקן בעזרת דיסק ההתקנה אך כאשר הוא מצא את הגרסא הקודמת כדי להראות אתה טבלה של מה אפשר לתקן שוב אותו מסך. מה זה היה יכול ליהיות? לבסוף ולצערי פירמטתי את כל המחשב ואיבדתי את כל מה שהיה עליו כי לא הייתה דרך אחרת לגבות את המידע.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by X-Viper,

במחשב הקודם של כאשר הייתי נכנס למצב שינה הוא היה נכנס למצב שינה ומכבה את המאווררים... במחשב החדש כאשר הוא נכנס למצב שינה המאווררים נשארים דלוקים.. כיצד ניתן להגדיר את המחשב שכאשר הוא יהיה במצב שינה הוא גם יכבה את המאוררים?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  21. Started by aharon_bos1,

שלום יש לי מחשב בן חצי שנה. dell 1525 מותקן עליו מערכת ויסטה וולטימט. אני היום ניכנס למחשב ורואה שהרבה מקום תפוס בכונן C שבו מתקנת המערכת הפעלה.. עשיתי מאיפינים ותפוס איזה 50 ג'גה.. ואין סרטים או אימיול ודברים כאלה.. אז ניכנסתי לתוך C אפשריות תקייה>>הצג קבצים מוסתרים. סימנתי את כל מה שבכונן והכל היה ביחד איזה 21 ג'יגה.... איך זה יכול להיות????!! תודה רבה לכולם.. הנה תמונה http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1257146239.jpg תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  22. שלום, אני מתלבט אם להתקין על הLatitude CSx אקס פי( כרגע מותקן 98SE) באתר של דל לא מצאתי דריברים. איך אני יכול לדעת אם האקס פי יעבוד או שאצטרך דריברים מיוחדי?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  23. Started by dannygnh,

לעיתים קרובות כדי להיכנס לווינדוס, עלי להקליד סיסמא. למרות שלא הגדרתי זאת ואין לי סיסמא.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  24. Started by vizido,

שלום חברים, יש לי שני כוננים קשיחים במחשב. אחד מהכוננים (לא זה שעליו מותקן ה WINDOWS) עושה פתאום בעיות ולא ניתן להכנס אליו, וכשלוחצים עליו אז הוא אומר שהדיסק לא מפורמט ושצריך לעשות לו פורמט. הבעיה שיש לי עליו כמה מסמכים חשובים ואני רוצה לנסות להגיע אליהם לפני הפורמט. משהו מכיר איזה תוכנה שיכולה לעזור לי? תודה רבה עידו

25. Started by JohnnyBravo,

טוב יש לי כמה בעיות עם וויסטה,כשאני מתקין משחק חדש אז ההתקנה נתקעת ולא ממשיכה.ואז אני צריך להריץ את ההתקנה עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם עד שהיא מסיימת,וזה יכול לקחת 10 פעמים ,ומדובר במשחקים כבדים שבמצב רגיל ההתקנה שלהם יכולה לקחת 15 דקות... אני לא יודע אם זה קשור לוויסטה ויכול להיות שתוכנה אחרת מפריעה,אולי נרו,או קפרסקי,אני לא יודע... דבר שני הוא ששום משחק לא מציב לי קיצור דרך על שולחון העבודה,ואז אני צריך לחפש איפה לעזאזל התיקיה שלו בPROGRAM FILE אין לי מושג מה גורם לזה,אני צריך רעיונות..

• 3 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים