עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yaniv1306,

אני רוצה להתקין את ווינדוס מחדש ויש לי פחד אדיר מווירוסים ובעיות אבטחה איך אני יכול להוריד קובץ בניפרד הכולל בתוכו את כל העידכונים כך שאוכל להתקינו לפני חיבור לאינטרנט כמו כן יש לי את אותה הבעיה עם תוכנת הוירוסים KASPARSKY אין לי מושג איך אני מוריד קובץ עידכונים בניפרד

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  2. Started by spirit,

בוקר טוב אני עומד לפרמט את המחשב ולהתקין win xp pro sp2 heb אני רוצה לשמור ולהחזיר את כל העדכוניים האוטומטיים שירדו מ windows update כדי לחסוך את התהליך של הורדה מחדש האם וכיצד ניתן תודה מראש

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by kobi-50,

כל פעם שאני רק נוגע סתם אפילו רק כדי לשנות את השם של הקובץ אז מופיע לי ההודעה "מניעת ביצוע נתונים" והוא רושם לי כדי לסיע בהגנה על המחשב windows סוגר תוכנית זו ואחרי שאני לוחץ סגור הודעה הוא סוגר לי את כל התוכניות שפועלות לי באותו רגע יש אולי פתרון.?! כי זה משגע אותי... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by AboveBeyond,

התקנתי מערכת הפעלה חדשה (7) לאחר שהיה לי XP המערכת הותקנה בהצלחה חיברתי דיסק קשיח שהיה במחשב הקודם עם כל הקבצים שלי ( דיסק sata) קיבלתי הודעת שגיאה : D:\ disk not accessible אחרי כמה מאמרים באינטרנט גיליתי שזה בעיה מוכרת , עניין של הרשאות ניסיתי לקחת בעלות על הכונן, למנוע חילחול הרשאות ואני פשוט לא מצליח זה נותן לי הודעות שגיאה על רב התיקיות מה לעשות ?

5. לאחרונה ה Internet Explorer 7 לא נכנס לאתרים בעלי שם מתחם בעברית ( לדוגמא : כתובת.net) . יש לי גם Firefox והוא נכנס לאתרים בעלי שם מתחם בעברית. יש אפשרות לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by nemo,

אני רוצה לפתוח משמתמש נוסף בווינדווס XP. פתחתי כבר משתנמש נוסף אבל מחקתי אותו כי אני רוצה משתמש שיהיה כאילו עם מחשב ריק שיש בו רק ווינדווס ואז כל דבר שאני רוצה להתקין במשתמש החדש אז אני יצתרך להתקין מחדש וגם שיהיה לו כונן נפרד. איך עושים את זה?? תודה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  7. כבר כמה זמן בערך שיש שתי תהליכים של IExplorer במנהל המשימות. התוכנה בכלל לא עובדת ואי אפשר לבטל את התהליכים האלה, רק עם msconfig, אבל גיליתי שאחרי מספר דקות של שימוש במחשב הבעיה חוזרת.. הם גורמים לבעיות ולקפיצת מסך של פרסומות כל כמה זמן וללאגים במוסיקה. התקנתי מספר תוכנות לתיקון המחשב ולתחזוקה והרצתי סריקות אבל כל אלה לא מצאו שום דבר.. adaware, spyboot, nod32, ccleaner, spywaredoctor, pc booster, registery booster2, TuneUp Utilities 2008, אולי נורטון או AVG יגלו את זה, אותם לא ניסיתי עדיין. הלכתי לפתרון הכי פשוט, נכנסתי למצב בטוח ומחקתי את IExplorer7 מהמחשב. הבעיה נפתרה באמת. אבל אז לא היה IExplorer יש למישהו רעיון מה ואיך מעיפים את הבעיה של האקספלורר? אני רץ על xp pr…

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  8. שלום. קניתי לאחרונה נייד, מותקן עליו XP. התקנתי את ה-K-LITE CODECS PACK. בחלק מהסרטים שאני מוריד (XVID של 700 מגה) ומפעיל עם WINDOWS MEDIA PLAYER (גם קלאסיק וגם החדש) מופיעה ההודעה שבתמונה המצורפת, אני לוחץ על CLOSE MASSAGE ואז מופיעה הודעה שה-WINDOWS EXPLORER צריך להסגר, ומופעל מחדש. NOD32 אומר שהסרטים ללא וירוסים, ושאין לי וירוסים במחשב. מה הבעיה, ואיך פותרים אותה? ניסיתי את הפתרון של מחיקת הקודקים והורדתם מחדש בגרסה חדשה יותר... http://img214.imageshack.us/img214/7

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  9. אני רוצה ליצור להארד דיסק שלי מחיצות. האם אני יכול לעשות את זה בויסטה בדומה ל-XP ?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  10. יש לי שני דרייברים ואני לא מצליח להתקין אותם: Ethernet Controller ו- Universal Serial Bus (USB) Controller אין לי שום דיסק שאני יוכל להתקין ממנו אני לא יודע את הסוג של הדריברים האלו ממש כלום ניסיתי לעשות update ולא הצליח מה אני יעשה בשביל להתקין אותם???

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  11. קניתי לאפטופ של Dell מותקנת בו מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME E עשיתי לו עדכונים כמה שאפשר אבל מאיזו סיבה הוא לא נכנס לי לאתרים מסויימים שיש בהם JAVA ו FLASH וכו... וכותב לי "שגיאה בדף" או שגיאה בהצגת הדף. מה אני צריך לעשות כדי שיפעלו לי האתרים האלה (כמו בנק דיסקונט,NETEX ו כו...), לא ניתקלתי בבעיה זו בעבר מישהו יכול לעזור ???? ראיתי שעוד מישהו עם אותה בעיה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=4c880abc267057d8086497aed9ff28fa&topic=107887.0 בבקשה עזרה.... :-\ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  12. Started by AdiR^SiNaI,

מחקתי את הוינדוס עכשיו אין לי מערכת. עכשיו, יש אפשרות להתקין וינדוס בלי הדיסקטים של boot disk ו ghost ?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  13. איך לעשות שכאשר עושים קליק ימני וחדש יהיה ליצור מסמך וורד ב xp היה אפשרות בויסטה לא

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  14. שלום, יש לי WIN XP + SP2 כשאני מכבה או עושה ריסטרט למחשב הוא סוגר תוכנות וכל פעם (כל תוכנה.) הוא סוגר את התוכנית בליווי פסי התקדמות כחולים כאלה ואף פעם הוא לא מצליח לסגור את התוכנה..תמיד אני צריך לעשות לו END NOW, בסוף...המחשב חזק (P4 3000 1024) וזה קורה כל פעם כשאני מכבה בלי יוצא מן הכלל.. לחבר שלי יש מחשב חלש יותר והוא סוגר לו את כל התוכניות בקלות.. יש משהו שאני יכול לעשות? תודה לעונים..

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  15. מדריך פשוט משובח, עבד אצלי. http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=6907

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  16. Started by MK007,

XP PRO

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  17. Started by Aviram,

יש לי בעיה! כשאני מדליק את המחשב אני פתאום מקבל שגיאה: בכותרת כתוב File Error וכתוב בחלון קטן: Cannot find ESS.BAT אם אני גולש פתאום האינטרנט אקפלורר נסגר אם אני לוחץ על קישור כזה בחיפוש של הווינדוס פתאום כל החלונות יורד לרגע וחוזר מה לעשות? אני מאוד מפחד!

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  18. נעלם לי אייקון של הכונן c של המערכת XP

19. Started by myjunkmail0000,

כיום יש לי 2 גיגה במחשב עם וינדוס 7, מעבד CORE2 6600 2.4GHZ האם שידרוג ל4 גיגה יגרום למערכת לעבוד מהר יותר? בדקתי במערכת של 32BIT וגם 64BIT ואני לא משתמש בכל הראם שכתוב (אני גם מבטל את VIRTUAL MEMORY) כך שיש לי 2 גיגה רק של הRAM. מתוך זה שהמחשב עולה ומפעיל את כל התוכנות אני משתמש בכ-800 מגה אז האם יותר מ2 גיגה יעזור... הרי אני אף פעם לא מגיע מעבר... ואני משתמש בתוכנות די גדולות (PHOTOSHOP,CROME עם הרבה מאוד טאבים!!!, VISUAL STUDIO, ואימיול+ביטורנט+ראפידשאר תמיד פתוחים)

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ? אז ככה ... לפני איזה 20 דקות עשיתי ריסטרט ולפני שה - Wellcome Screen עלה המערכת ביקשה ממני להכנס ליוזר והיה כתוב לי שם שיש לי הודעה שלא נקראה ... אז נכנסתי לאימייל וראיתי שם הודעה ומחקתי אותה וחשבתי שזה יעזור ... עשיתי ריסטרט ושוב אותו דבר ... לפני זה לא היה לי את זה, זה היה עולה לי אוטומטית ואני רוצה שזה יהיה ככה ... איך עושים את זה ? אגב יש לי XP Pro באנגלית ... תודה מראש, משה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by tomer_et,

נראה לי שהבעיה קלה מאוד לפתרון - אך לצערי אני פשוט לא מגיע אליו..... כל חלון או תוכנה שאני מעלה מופיעה לי פעמיים ב-TASKBAR. אני לא יודע איך, אבל יש לי קו חוצץ על ה-TASKBAR וכל מה שמופיע בצד ימין - מופיע גם בצד שמאל. ניסיתי להזיז אותו, להעיף אותו - לחצתי עליו לחצן ימני ואני לא רואה שום פתרון. איך מעיפים את החוצץ הזה וחוזרים למצב נורמאלי ? מצורפת תמונה להבהרת המצוקה... תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  22. שלום רב, לפני זמן מה פירסמתי הודעה על כך שבווינדוס עולה לי הודעה של הוירוס תולעת והיא מכבה לי את המחשב כעבור 60 שניות, אז נתנו לי פתרון ועשיתי אותו, הפתרון היה להיכנס להתחל->הפעלה->services.msc-> שם ללכת ל-prc משהו כזה ואז שחזור ולשנות שם שלושה הגדרות... קיצור זה עבד החלון לא חזר יותר אבל עכשיו התחילה שוב בעיה בכך שלפעמים אני גולש באתרים או משחק או עושה סתם משהו במחשב ופשוט הוא נתקע לי אי אפשר לסגור את המשחק או את החלון, העכבר זז אבל אי אפשר לעשות כלום אלה רק לכבות את המחשב. מישהו יודע מה אפשר לעשות? איך אפשר לבדוק מה הבעיה, יש תוכנה לתיקון שיגאות של אקס פי? דרך לגלות את הבעיה? בבקשה תעזרו לי זה מאוד דחוף וחשוב לי. תודה רבה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by sagi5,

איך לעזאזל אני מפרמט אותו עם ווינדוס 98?!??! מישהו יכול לעזור? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by HeaT-SinK,

איך אני מסיר את ההודעה הזאתי שלא תהיה יותר אבל התשובה עליה תהיה כן ? *אפשר לעשות זאת כי פעם זה לא היה לי וכל פעם שהייתי נכנס למקום מאובטח אז למטה בדפדפן היה שמל של מנעול*

25. שלום רב, קיימת לי בעיה במחשב: בתפריט Start Menu הרגיל של WinXP (לא התפריט הקלאסי), אמורות להתווסף תוכנות שבהן אני משתמש הרבה, לתפריט התחל, אך זה לא קורה ורציתי ללמוד כיצד לפתור בעיה זו. במקום זאת, מה שקורה - פשוט התפריט נשאר ריק, לבן. להלן תמונה הממחישה את כוונתי: אשמח מאוד לכל עזרה, קצה חוט וכיוון אפשרי. תודה רבה, אורן.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.