עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אוקיי אז עוד 5 ימים יוצא WIN7 וחיכיתי לזה כדי לפרמט את המחשב..כרגע יש לי VISTA ULTIMATE. אז רציתי עזרה בכל הנושא של הדרייברים והגיבויים.. קודם כל, האם יש תוכנה טובה שאתה מריץ במחשב והיא שומרת לך איכשהו את הדרייברים שמותקנים לך עכשיו במחשב במקום מסויים וככה אתה יכול להיות שקט בנוגע לדרייברים?. אם אני מפרמט את כונן C ואת כונן D אני לא מפרמט אז לאחר שאני מפרמט כונן D יהיה עדיין + כל הדברים שהיו בכונן D ? האם יש תוכנות שאתם ממליצים לגבי הפירמוט?

2. http://blogs.technet.com/markrussinovich/archive/2008/07/21/3092070.aspx אזהרה: צריך לדעת אנגלית טוב ולהבין קצת במחשבים / מערכות הפעלה. מה שכן, הוא נוגע בהרבה אלמנטים שקשורים לניצול הזיכרון במערכות הפעלה (64 מול 32, גירסאות שונות תומכות בכמות שונה, ניצול בפועל של הזיכרון ועוד...)

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  3. Started by dbx22,

שלום, יש לי נייד של LG דגם P1, אני מצליח להתחבר לרשת האלחוטית בביתי, אבל אחרי זמן מסויים אני לא מצליח לגלוש, אבל עדיין כתוב שאני מחובר זה לא בגלל ניתוקים ברשת עצמה, כי בזמן שבדקתי את זה לא היו ניתוקים במחשב הנייח שמחובר. והתופעה לא קורית אחרי זמן ספציפי, זה אקראי, יכול להיות תוך 10 דקות ויכול להיות שעה וחצי. המחשב נקי מוירוסים ורוגלות. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  4. היי אני ראיתי שחשבון הWINDOWS שלי הוא על EMAIL של אח שלי במקום האימייל שלי (זה לא השם שלי ולא האימייל שלי) איך אני משנה את זה? תמונה מצורפת;

5. Started by cold fire,

קראתי כתבה באינטרנט שלduo core אין תמיכה ב64bit אבל vista רץ יותר טוב עם תמיכה של 64bit האם בכל זאת המעבד (קונרו) יהיה מהיר בVISTA ועד כמה הא יהיה יותר חזק ביחס למעבדים שיש כיום בשוק (pentium 4 D,amd athlon x2...)

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  6. Started by moshe_ha,

כל פעם שאני לוחץ קיצור דרך לתוכנה או משהו או קובץ EXE אז במקום לפתוח לי תקובץ הוינדוס פותח את חלון ה-Open With ואז אני צריך לבחור תקובץ EXE ורק אז הוא מפעיל .... איך פותרים תדבר המעצבן הזה?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by buuhaa,

היי. באופן משונה התהפכה לי לפתע העברית בכל מערכת ההפעלה (ווינדוס 98 ENABLED HEB). שמות התיקיות, אפילו הכותרת של כל אתר באקספלורר(בשורה הכחולה למעלה). גלישה באתרי בעברית אפשר לראות עברית כתיקנה ! מה עושים ? תודה.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  8. נתקע ושום דבר לא עוזר חוץ ממלחוץ על הreset דרך המחשב עצמו...זה קורה לי פעם ב....פעם זה היה קורה לי המון ואז זה הפסיק להרבה זמן ופתאום זה חזר לי בנתיים זה קרה פעמיים...אני זוכר שגם לחברים שלי יש את הבעייה הזאת אבל לעיתים ממש נדירות..מישהו יודע למה זה קורה??

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  9. יש לי VISTA שבו רק משתמש אחד (שמן הסתם הוא גם הADMINISTRATOR) לפני כמה ימים ניסיתי לשנות את הסיסמא למשתמש הזה, אבל הופיעה לי הודעת שגיאה שאמרה שאי אפשר לשנות את הסיסמא. מאז ניסיתי להתחבר גם דרך הסיסמא הישנה וגם דרך החדשה וזה לא מקבל את הסיסמא. עכשיו המחשב שלי חסום ע"י סיסמא שאני לא יודע מה היא, יש דרך לפתוח את זה? דברים שניסיתי: 1. להכנס דרך SAFE MODE 2. לפרוץ את הסיסמא באמצעות תוכנת OPHCRACK

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  10. מדריך פשוט משובח, עבד אצלי. http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=6907

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  11. שלום אני פותח לדוגמא חלון של תייקיה או מחשב שלי או דף אינטרנט, ומידי פעם החלון פשוט נתקע\קופא וצרילך לעשות לו סיים משימה בשביל שהוא יסגר ואי אפשר להתשמש בו... מה הבעיה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by yossefk,

אני רוצה לדעת עם הפירמוט בפנטיום 3 זהה ל4 אם זה אותו פירמוט בלי בעיות ואם אין בעיה לשים על פנטיום של XP SP3 ? תודה לעוזרים :]

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by trxman,

אהלן כולם יש ברשותי WinXP [מקורי :], אך הוא כולל בתוכו SP1.. אני אוטוטו מרענן את המחשב ועושה פירמוט, ואין לי ממש כוח להתקין את SP2 מחדש ואת כל העידכונים... האם יש איזושהי דרך לאחד את אותם העידכונים ואת חבילת ההרחבה לתוך דיסק אחד, שכאשר אני מתקין איתו, הוא כבר כולל בתוכו את כל העסק? אם אני זוכר נכון היה פה מדריך לאחד את חבילת ההרחבה להתקנה, אבל האם אפשר גם את העידכונים? או שאני חולם בהקיץ תודה! :}

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  14. אפשר להתקין ווינדוס ויסטה שאני נמצא בווינדוס XP?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  15. היי , [אני לא יודע אם זה מתאים לפה אם לא אז תעבירו בבקשה לאן שזה כן] התקנתי את הדרייברים האלא של NVIDIA על ויסטה חשבתי שזה יעזור או ישפר משהו במשחקים אבל עדין יש את הבעיות של הגראפיקה [הגראפיקה פה ושם משתגעת..] יש לי LEADTEK PX7600GT 256MB 128-bit מה אתה מצאים לעשות ? הנה הדרייברים שתקנתי : X64 לא עובד אצלי [לא יודע למה] אז הורדתי והתקנתי את הX86 .. http://www.nvidia.com/page/technology_vista_downloads.html .. *************************************************** *************************************************** אוקי יש לי בנוסף שני שאלות קטנות : הויסטה אמור להיות תלת מיידי[3D GRAPHICS]? הDX9.0c משפיע איך שהוא על ויסטה ? לא ניראה לי כך תזה שDX…

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  16. שלום, יש לי windows xp pro sp3 לאחר התקנת SP3 אני לא מצליח להפעיל סטרים אודיו מאתרים כמו 106fm.co.il ו - http://kolhanegev.sapir.ac.il/window.php אני לוחץ על play ושום דבר לא קורה יו טיוב כן עובד אז ניראה לי שזה איזה בעיה בווינדוס מדיה פלייר תודה על עזרה

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by emperor,

שלום לכולם, יש לי בעיה דחופה מאוד. נותנים לנו שיעורים דרך האינטרנט. אני מצליח להיכנס לאתר,והוא מבקש ממני להוריד עדכון של ACTIVEX , אני מנסה להורידו אבל מופיעה הודעת שגיאה. ניסיתי לנטרל אותו, בכל מיני דרכים שמציעים בGOOGLE אבל שום דבר לא עובד. אני עובד על XP ואקספלורר 7. הודעת השגיאה, WINDOWS HAS BLOCEK THIS SOFTWARE BECAUSE IT CANT VARIFY THE PUBLISHER אשמח לרעיונות תודה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by אבי11,

יש לי מחשב ועליו WINDOWS XP אני רוצה לפרמט את הדיסק (להביא אותו למצב "בתול" ) ואח"כ להתקין עליו מחדש את הXP אשמח לקבל עצה והנחייה איך לעשות את זה.

19. שלום הורדתי מדריך לתוכנה החת והקוץ DOC היה בZIP אז אמרתי לו לפתוח את הקובץ בתקיה. עד עכשיו זה בסדר אבל כשאני בא למחוק את התקיה הוא רושם לי הודעת שגיאה."אין אפשרות למחוק את הקובץ:אין אפשרות לקראו מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור". נשאתי אותי לפתוח שוב את הZIP לאותה תקיה אבל יש את אותה בעיה(אין כלום בתוך התקיה כול התוכן נימחק) וגם אי אפשר להזיז את התקיה אך אני מוחק את התקיה הזאת? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by Cyron,

יש לי בעיה באתר של ESC ו-סלקום שאני מנסה להוריד צלצולים, אין לי אפשרות לשמוע את הצלצול דרך האינטרנט. יכול להיות שזה קשור ל-JAVA כי לפעמים אני מקבל הודעה על צורך להתקין JAVA אבל ההתקנה לא עובדת... למישהו יש מושג ???

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  21. אהלן חבר'ה, נכנסתי לכל התסבוכת הזו כאשר כיביתי את הפיירוול של נורטון למשך כמה שניות כדי לצפות בקליפ מוזיקה באינטרנט (שלא עלתה כל עוד הנורטון רץ). הקליפ עלה ומיד החזרתי את הנורטון לעבודה שוטפת. לאחר זמן מה התברר ששני וירוסים מכוער נטפלו אל מערכת ההפעלה שלי בלי אופציה קלה למחוק אותם ולנורטון מאוד קשה להתמודד איתם (אני לא אכנס להסברים). התזמון נראה לי נכון לפרמט.. מבעוד מועד השגתי שלושה תקליטורי גיבוי שונים של Windows XP SP2 כאשר את כל הפרמוטים הקודמים, בעבר בצעתי עם SP1 (ומעולם לא התלוננתי). התברר לי כי הדיסק (SP2) אינו Bootable ולכן לאחר הפעלה מחדש הכנסתי את SP1, ובשלב מסוים (כשהמחשב ביקש "Insert Disk Labled SP2") החלפתי את SP1 ב-SP2.. משם נשאלתי היכן ברצוני להתקין את המחש…

22. Started by EcSm,

אני פותח פתאום את חלון המשימות בwindows ומגלה כמה פעילויות שאני כמעט בטוח שלא היו שם קודם. הנה תמונה:

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  23. Started by golanWAN0,

הוצאתי מהמחשב תדיסק קשיח וראיתי מה באמת יש לי במחשב כמה GB וראיתי במדבקה שכתוב עליה 20GB לא האמנתי חשבתי היה לי רק 4GB (קיבולת) ככה תמיד היה לי 2GB בכונן C ו 2GB בכונן D . הבעיה היא איפה שאר הGB בערך 16GB ואיך אפשר לפתוח את החלון הזה של המחיצות ב-(WIN98) תעזרוו לי אחים שלי????? לא יודע מה לעשות.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  24. איך אני יוצר כונן d בהתקנת הווינדוס xp תודה מראש netanel305

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by kobibo,

יש לי שתי בעיות שאני כבר לא יודע מה לעשות מלבד לפרמט....ואני ממש לא רוצה 1. האיקון של כונן C נעלם ובמקומו מופיע איקון של דף לבן, כיצד ניתן לשחזר את האיקון של הכונן ללא תוכנת צד שלישי? 2. כאשר אני פותח את אחד מהכוננים שלי "במחשב שלי" במקום לראות את הקבצים נפתח לי החלון של חיפוש קבצים, כיצד ניתן לפתור את זה? רק קליק ימני עם העכבר ו OPEN עוזר. אודה לכל עזרה...מיואש.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים