עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by SHAY951,

איך אני יכול לשנות באופן כללי את האייקון של כל התקיות במחשב/כל הכוננים באופן קבוע במקום אייקון ברירת המחדל?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  2. שלום .. אתמול התקנתי וינדוס XP ... מאז יש לי כל כמה דקות הודעה מעצבנת חדשה .. משהו כזה : http://img295.echo.cx/img295/9364/prob9or.jpg איך נפטרים מהם ? תודה

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  3. היי אנשים התקנתי לאחרונה את WIN XP SP3 ואת IE8 מאז ההתקנה בכל ריסטרט שמבצע נמחקות לי אוטומטית הקוקיז וצריך תמיד לעשות כניסה מחדש לכל האתרים שאני רשום אליהם. אני חושד שמקור הבעיה נמצא בדפדפן IE8 החדש, והגדרתי את האבטחה לרמת מדיום. עדיין לא פתר הבעיה מה עושים? תודה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  4. Started by tzahi16,

לקראת ההשקה של WINDOWS 7 אני כבר מתכנן איך אני יפיץ את ההתקנה ביארגון שלי. 1. אני מעוניין להכניס את כל התוכנות שכולם משתמשם באירגון לקובץ WIM ואז להפיץ אותו (לדוגמא OFFICE,ADOBE READER וכו....), מישהו יודע איך אני עושה זאת? ואם איזה תוכנה אני יכול לבנות קובץ ?WIM 2. אני רוצה לבנות קובץ UNATTEND יש דרך קלה לבנות אותו מבלבד להשתמש ב AIK. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  5. אני קונה מחשב עם מעבד Q9300 לוח אם Asus P5Q (P45) זיכרון ראם 2GB דיסק קשיח 500GB כרטיס מסך HD4850 איזה מערכת הפעלה כדאי להתקין עליו.... ועוד שאלה.. אם לחבר שלי יש vista ultimate מקורי.. אני יוכל להתקין את המערכת גם על המחשב שלי????

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by slowdive,

יש לי דיסק של XP SP2 32 BIT ודיסק SP3 קניתי מחשב עם מעבד אינטל E7200 והשאלה אם יש איזו שהיא סיבה להעדיף XP64

7. Started by GIlan,

שלום לכולם אני קבעתי שיהיה WINDOWS CLASSIC ולא AERO בוויסטה כי זה יותר נוח לי לעין... עכשיו הSIDEBAR גם הפך לאפור .. איך עושים אותו חזרה שחור? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  8. אהלן, פירמטתי ועברתי ל-7 ואני רוצה לעשות שאני לא יצטרף לשנות את האות מC לD בהתקנת תוכנות ומשחקים וזה יבחר אוט' בD ומחיצה C תשאר רק לווינדוס. דיי דחוף תודה.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by gilp123,

שלום, יש לי בעיה בזיהוי מדפסתת והגדרתה. בזמן שאני מנסה לדפיס אין שום תגובה. נכנסתי ללוח הבקרה ומשם לניהול וישומים וראיתי ש print spooler לא מופעל. כשניסיתי להפעיל אותו הוא רשם לי הודעת שגיאה - שגיאה 2 ולא עבר למצב הפעל. האם מישהו נתקל בבעיה זו ויכול לעזור לי לפתור אותה??? תודה, גיל

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by odediz,

לאחר גמר הפעלת המערכת מופיעה כתובית עם ציצוף מעצבן ומבקש אישור. על הריבוע הכתובית מופיעה בראש מצד ימין הכיתוב RUNDLL ואז רשום: שגיאה בטעינת c:\windos\system32\mbawrcfh.dll ואז נרשם מתחת : המודול שצוין לא נמצא ובריבוע למטה בסוף הוא מבקש :אישור שאלתי איך אני מעלים את ההופעה של הריבוע המעצבן הזה שמופיע כל פעם שמדליקים את המחשב אודה על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by viper_sb,

היום בבוקר שניסיתי להיתחבר לאחד מתחנות הטרמינל שלי קיבלתי את הודעה הבאה : an operation on a socket could not be performed מה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  12. שלום. יש לי WINDOWS XP, עם מחשב בעל המפרט הבא: מעבד .Intel core 2 dou E-7300 2.66 GHZ 3M לוח אם GIGABYTE GA-G31MS2L. זיכרון 2 GB 800 MHZ . אני פותח את המחשב, ומגיע עד למסך השחור והוא כל הזמן מנסה לעשות. Boot from cd/dvd ומכיוון שאין דיסק של מערכת הפעלה בכונן הוא אומר לי שיש שגיאה כלשהי. בדקתי בהגדרות BIOS[שהיו כבר בסדר, ומוגדרות לנסות לעשות BOOT מהדיסק הקשיח קודם], והגדרתי שיינסו לעשות BOOT רק מהדיסק הקשיח ולא יינסו מהכונן דיסקים גם כאפשרות 2 או 3. בדקתי עם דיסק של WINDOWS XP וההתקנה של הווינדווס עוד קיימת והוא מזהה אותה, ניסיתי לעשות FIXBOOT עם הRECOVERY CONSOLE ולהגדיר עם ה BOOTCFG, הכל נראה בסדר שהתקנה היא בBOOT אבל שום דבר לא עוזר. המחשב בכוחו מנסה לעשות BOOT FROM CD …

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  13. איך לעשות שכאשר עושים קליק ימני וחדש יהיה ליצור מסמך וורד ב xp היה אפשרות בויסטה לא

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  14. לאחרונה, החלה עליה קלה לביקוש מערכת ההפעלה VISTA בקרב האנשים בעקבות ירידות המחירים של המחשבים. כיום בשביל להפעיל מערכת הפעלה ויסטה דרושה השקעה לא גדולה. מה המינימום של חומרת המחשב שאתם ממליצים לאנשים בכדי להפעיל ויסטה, בצורה טובה וללא תקיעות ובעיות מסויימות. ולא מה שרשום במיקרוסופט, כי זה לא נכון ! אומנם המערכת עובדת אבל בצורה שכדי לוותר עלייה .. תודה, אמיל.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by TPack,

שלום, אני משתמש חדש יחסית בווינדוס ויסטה ויש לי שאלה לגבי התצוגה. כשאני פותח תיקייה מסויימת אני רואה את הפריטים ב"Groups" , איך אני יכול לבטל את זה? ובצד ימין אני רואה תפריט ניווט מיותר בשבילי, האם יש דרך להסיר אותו? מצרף תמונה לתיאור הבעיה: http://img5.imageshack.us/my.php?image=77858007.jpg (מוקף באדום) תודה!

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by דנדן,

שלום לכולם, ידוע לכם עד כמה משתלם לקנות INTEL TURBO MEMORY למערכת הפעלה VISTA 32BIT? אם מישהו מצא אולי BENCHMARKS מעודכנים, זה גם יכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by OzZzZz,

יש לי Windows xp עם סריאל חוקי, אני רוצה לפרמט אותו מחדש אך לצערי אני לא מוצא את המספר הסריאלי שלי, אני רוצה לוודא מה המספר הסריאלי שלי דרך הביוס או בכל אפשרות אחרת אפילו תוכנת צד שלישי. אם משהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  18. יש לי VISTA שבו רק משתמש אחד (שמן הסתם הוא גם הADMINISTRATOR) לפני כמה ימים ניסיתי לשנות את הסיסמא למשתמש הזה, אבל הופיעה לי הודעת שגיאה שאמרה שאי אפשר לשנות את הסיסמא. מאז ניסיתי להתחבר גם דרך הסיסמא הישנה וגם דרך החדשה וזה לא מקבל את הסיסמא. עכשיו המחשב שלי חסום ע"י סיסמא שאני לא יודע מה היא, יש דרך לפתוח את זה? דברים שניסיתי: 1. להכנס דרך SAFE MODE 2. לפרוץ את הסיסמא באמצעות תוכנת OPHCRACK

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  19. Started by liberdi,

:המחשב = וינדוס במצב מטורף: ישום כלשהו מפעיל קובצי עזרה (במאות) CPU נכנס לעבודה אין סופית 1.מצ'ב 2 תמונות 2.התקנתי XP PROFESSIONAL מחדש והבעייה חוזרת מייד . 3.בדקתי וירוסים 4.בדקתי דיסק קשיח עם תוכנת היצרן. עזרה בבקשה!! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, התקנתי לאחרונה חלונות 7 גרסת 64 ביט. כברירת מחחדל הוגדר שמערכת ההפעלה תעביר את הדיסק הקשיח ל"מצב שינה" לאחר כחצי שעה. מהו למעשה המצב הזה? צמצום זרימת החשמל לדיסק הקשיח בזמן "מנוחה"? המחשב שלי דלוק רוב היום, ועל כן הדיסק הקשיח נכנס מספר פעמים ביום למצב שינה. האם השינויים התכופים במצב הדיסק הקשיח לא יגרמו לו נזק (בטווח הקרוב או הרחוק)? האם לא עדיף לבטל את ההגדרה הזאת? אשמח לתגובות.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  21. שלום .. ברשותי וינדוס ויסטה והוא קרס אחרי ניתוק מהחשמל לא עולה בשום מצב ואין דרך לשחזר... התקנתי וינדוס 7 בנסוף על הויסטה ,רציתי לשאול עם אני יכול להעתיק את הקבצים דרך הוינדוס 7 תודה.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  22. Started by nemo,

אני רוצה לפתוח משמתמש נוסף בווינדווס XP. פתחתי כבר משתנמש נוסף אבל מחקתי אותו כי אני רוצה משתמש שיהיה כאילו עם מחשב ריק שיש בו רק ווינדווס ואז כל דבר שאני רוצה להתקין במשתמש החדש אז אני יצתרך להתקין מחדש וגם שיהיה לו כונן נפרד. איך עושים את זה?? תודה

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  23. שלום לכולם בניתי סקריפט (שאני מפיץ אותו בעזרת GPO) שמעתיק לי ערך מסויים ברג'יסטרי ל CURRENT USER הישמתשתי בפקודה REG IMPORT והפנתי אותו לקובץ REG יש בו את הערכים שצריך להוסיף, השאלה שלי היא איך אני יכול לגרום לו להסתכל על הערך הנ"ל ולא לבצע העתקה חוזרת במידה והערך קיים. דבר נוסף אני רוצה לעשות משהו דומה גם עם קובץ שהוא מעתיק שיסתכל לפני אם הקובץ קיים ואם כן שלא יבצע העתקה. אני ישמח אם תביאו לי גם דוגמאות ולא רק הסבר. תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  24. מצ"ב screenshot מה זה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.