Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
ההודעה הבאה כל הזמן קופצת לי במחשב... http://www.mytempdir.com/1020033 ואני לא מצליח להתקין שום אנטיוירוס, ניסיתי נורטון, וניסיתי avg ושניהם נעצרים באמצע ההתקנה ובאים עם הודעת שגיאה מוזרה.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
מה קורה אחים שלי קניתי מחשב חדש הנה-- E6300 1g זיכרון 160GB דיסק קשיח 7300GS של ASUS האם המחשב יריץ טוב את הווינדוס הזה יותר מ-אקס פי?!?!
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה בתצוגת הסמלים של המסך. הכתוביות שמיתחת לסמלים הם בתוך רקע של צבע אפור בטעות שניתי את הצבע איך אני מחזיר את הרקע של הכתוביות ליהיות שקוף? אשמח לקבל תשובה בהקדם. בתודה מראש:omer_
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
טוב אתמול הייתי במחשב כרגיל בלילה כיביתי אותו. עכשיו שחזרתי מבצפר התאכזבתי לגלות שווינדוס פשוט לא עולה... שהדלקתי את המחשב הופיע לי המסך השחור שכולל בתוכו את כל מצבי הכניסה(safe mode וכו') שזה כבר היה חשוד בעיני,אחרי שניסיתי את כל המצבים שהיו הכל הראה אותה תוצאה,כמה שניות אחרי טעינת הוונדוס הוא פשוט קורס,רואים את המסך הכחול לשבריר שנייה ואז זה פשוט עושה ריסט. אם מישהו יודע איך לפתו ר את זה חוץ מלפרמט שיספר בבקשה. ד"א אני רוצה להגיד בהזדמנות הזאת שאני ממש שמח שאני רושם לפורום הזה ויש פה אנשים נהדרים שתמיד שמחים לעזור. תודה מראש=) -הנושא נכתב בפורום אחר אבל רק כדי להיות בטוח-
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש איפה שהו בXP אפשרות לבטל את חלון ההזהרה\אבטחה המעצבן הזה כל פעם שאני מנסה לפחוח באימייל סרט או מצגת או קובץ WORD או EXCEL ? אני לא מצאתי ! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אני יודע שיש סטיקי לכל הנושא, אבל איני מוצא בו ידי ורגלי ולא ברור לי מה צריך לעשות. כאשר מפעילים המחשב, יש תמונת הפתיחה של XP כאשר היא בכלל עולה. רקע שחור, סמל החלונות, כתוב WINDOWS XP ובתחתית כתוב שם החברה מיקרוסופט. במרכז מתחת לסמל XP יש ריבועים רצים מצד לצד בצבע כחול או ירוק. כך עד שהמערכת עולה ומתחילים לקבל את שולחן העבודה. האם זה המצב המוגדר בתיאור אחת התוכנות : " מסך הפתיח של הXP בשלב הBOOT של המחשב " ? האם אחת תוכנות אלו צריך כדי לשנות את התמונה הזו? האם ניתן בעזרתה לקבוע תמונה מאוסף התמונות שלי או שמגובלים למה שהתוןכנה מציעה? אין אפשרות סתם להחליף איזה BMP או JPG מאיזו תיקיה בתמונה שלי? קבלו התנצלותי מראש אם הגיחוך הוא התגובה האינסטינקטיבית של יודעי ח"ן וחוכמ…
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אתגר בשבילכם.... ;D התקנתי לפני כחודש חודשיים את התוכנה TweakXP במחשב, ואחרי שתקנתי חסמתי עם התוכנה תיקייה שתהיה תקייה מוסתרת. עכשיו מה שקרה הימי שימוש בתוכנה עברו ואי אפשר להיכנס לתיקייה, למרות שהתקנתי את התוכנה שוב ל15. מישהו יודע איך אפשר להיכנס לתיקייה הזאת בלי התוכנה , על האייקון של התיקייה רשום Hidden Folder. אתה תעזרו לי מאוד כי יש לי שם חומר חשוב מאוד .. ארז.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לי מחש שעד לפני כמה זמן הריץ XP אבל נשרף לו אחד מהזכרונות, עכשיו הוא בקושי זז. אני רוצה להתקין עליו 95 אבל זה לא דיסק Boot ואין לי כונן דיסקטים.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
ניסיתי היום להפעיל קובץ מסוים שרץ על ה-prompt ופתאום אני מקבל הודעה: The command prompt has been disabled by your administrator. מיוצר לציין שהיוזר שלי הוא אדמין ובכלל היחיד במחשב, וכמובן שהפרומפט רץ לי בעבר כמו שצריך. יש רעיון מסוין למישהו אחך "להפעיל" מחדש?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
פירסמתי את הפוסט הזהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345626.0 בפורום תוכנה, אך אחרי שהבנתי מול מה אני עומד נראה לי שזה המקום לשאלה. יש ל וירוס על הווינדווס XP. בהתחלה זה היה עניין של לפתוח לי את החלון של הפרטישנים כל פעם בחלון חדש (למרות שמסומן בהגדרות של התיקיות לפתוח הכל באותו חלון) אך אחרי עבודה זריזה עם ה kaspersky הבעיה הזאת נפתרה. התוכנה גם מצאה לי כל מיני דברים בעייתיים ב temp תחת ה user בפרטישן שעליו מערכת ההפעלה. העניין הוא שכידוע תקיית ה temp היא מוחבאת ולמרות שסימנתי "תראה תיקיות מוחבאות" אני לא רואה אותן וזה כל פעם חוזר לי ב folder options ל hidden בפוסט הקודם כתב לי nikiller אך למרות החיפוש אני לא מוצא מה הן התוכנות האלה וכייצד אני פותר א…
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש נורא חזק ואני רוצה ויסטה בישביל המשחקים החדשים של DX 10 אבל הבנתי שהרבה תוכנות לא תומכות בויסטה והוא מסורבל אז אני רוצה להביא גם אקס-פי באותו מחשב שהויסטה יהיה רק למשחקים והאקספי יהיה מערכת ההפעלה הראשית.. מה אתם אומרים? שווה לי?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אם כן אז יש דרך לפתור את זה?
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום , הדקלתי את המחשב שלי מחדש, וכתוב לי נפלת קורבן מזיוף תוכנה משהו כזה, ויש כזה משהו כחול בצד , איך מבטלים את זה?
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
זה קרה ב4 משחקי ילדים שניסיתי להתקין לאחותי ובכולם היתה הבעיה כשניסיתי להפעיל את ההתקנה או שזה קרה בהפעלה אוטומטית. אנא עזרו לי להבין מה הבעיה. כמו כן ניסיתי לשנות ב"תאימות" את מערכת ההפעלה וגם זה לא פעל. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
באתר מייקרוסופט מבקשים לבצע הפעלה עם הפקודה : MSXML3.dll אך ללא הועיל. מישהו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את ווינדוס מחדש ויש לי פחד אדיר מווירוסים ובעיות אבטחה איך אני יכול להוריד קובץ בניפרד הכולל בתוכו את כל העידכונים כך שאוכל להתקינו לפני חיבור לאינטרנט כמו כן יש לי את אותה הבעיה עם תוכנת הוירוסים KASPARSKY אין לי מושג איך אני מוריד קובץ עידכונים בניפרד
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
בוקר טוב אני עומד לפרמט את המחשב ולהתקין win xp pro sp2 heb אני רוצה לשמור ולהחזיר את כל העדכוניים האוטומטיים שירדו מ windows update כדי לחסוך את התהליך של הורדה מחדש האם וכיצד ניתן תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחרונה הבחנתי בתופעה מוזרה למדי - אם אני לוחץ ומנסה לפתוח תיקייה (לא משנה איזו) על הדסקטופ, עוברות כמה שניות ורק אז התיקייה נפתחת, וזה מעצבן נורא. מה שעוד יותר מוזר... אם פתחתי את כבר את אחת התיקיות על הדסקטופ, התיקייה שאני אפתח עכשיו לא תסבול מלאג! מה זה יכול להיות? המחשב שלי חזק יחסית (ג'יגה זכרון, אטלון 64 3200, הארדיסק 160 SATA של WD) והווינדוס טרי מפרמוט מלא, ועבר המון טוויקים - איחוי, הגדרות מראה על ביצועים מקסימליים, ביטלתי שירותים לא נחוצים ועוד... עוד משהו קטן - לא רואים את המשבצת הכחולה של ה- EN/HE ב- Language Bar... מה לעשות? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
וזו לשון ההודעה: explorer caused an invalid page fault in module KERNEL32.DLL at 016f:bff7b9f5 :registers EAX=7fc29e61 cs=016f eip= bff7b9f5 eflgs=00010202 EBX= 018CFF88 SS=0177 ESP=01890000 EBP=01890024 ECX=01891DF8 DS=0177 ESI=00000001 FS=1317 EDX=00000001 ES=0177EDI=8197155CGS=0000 BYTES AT CS:EIP e8 75 04 33 c0 eb 54 85 c0 74 4b c7 65 89 57 56 stack dump cff88 7fc29e61 00000001 018cff88 7fc29e61 01891df8 018 bffc1564 bff79250 ffffffff 01891e08 bff7ce23 7fc29e61 000000017fc23046 7fc29e61 01891e30 שאלותי הן: 1. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? 2. מה המשמעות של הבעיה? 3. כיצד אפשר לפתור הודעות אלו בכוחות עצמי? תודה מראש. …
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום מאיפה אני יכול להוריד dx10 ל וידוס ויסטה ? כשאני נכנס לאתר של מיקרוסופט זה נותן לי את הגרסה dx9c תודה מראש אבי ( אני לא בטוח שזה המקום המתאים להודעה שלי )
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אהלן אילו הגדרות שגויות של כונן קשיח וסידי רום בווידוס יכולות להאט את המחשב? איך ניתן לזהות זאת? הבנתי שלפעמים ההגדרות של שניהם יחדיו יכולות ליצור האטה של המערכת. תודה
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור להארד דיסק שלי מחיצות. האם אני יכול לעשות את זה בויסטה בדומה ל-XP ?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה בפורום, נכנסתי בשביל לקבל ייעוץ לבעיה חוזרת שיש לי. אני מקווה שזה המקום הנכון לרשום בכל מקרה זה ככה: המקרה התחיל לפני כמה ימים, המחשב עבד מעולה ואף פעם לא הייתה לי איתו בעיה כשפתאום הוא התחיל להתנהג מוזר, ממש איטי, לפעמים לא מגיב לכמה שניות וכל זה- חשבתי שהוא צריך ריסט פשוט וזהו. הבעיה היא אחרי הריסט הווינדוס לא עולה ואני מקבל שגיאה על קובץ מערכת חסר או פגום(ntoskrnl.exe( עכשיו רציתי להשתמש בקונסולת תיקון דרך הדיסק של הווינדוס הבעיה היא שהמקלדת משום מה לא הגיבה לי בכלל אז לא יכולתי להכנס ל- BIOS כדי שיעשה בוט מהדיסק, בכל מקרה מה שעשיתי היה לקחת את ה- HDD שלי ולחבר למחשב של ההורים שלי בתור כונן משני, העתקתי את הקובץ הנ"ל מהווינדוס שלהם לשלי והעניין נ…
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מערכת הפעלה ויסטה, לאחר שהתקנתי את התוכנה פרמייר פרו 2 קיבלתי הודעה וזהוא תוכנה: "you are not allowed to continue vecause your account does not have proper privileges. please log in using an account with administrator privileges and try again" יש לציין כי אני נמצא בהגדרות של administrator האם למשהוא יש פתרון לבעיה? בתודה מראש עמיר
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-