Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב נמאס מהויסטה ? , יש לכם XP מותקן במחיצה אחרת ? במידה ותרצו שיהיה לכם רק XP על המחשב עקבו אחרי ההוראות הבאות : 1. הכנסו ל-XP 2. הכניסו דיסק של ויסטה לסידירום. 3.START >> RUN ושם הקלידו את הטקסט הבא: CDROM:\boot\bootsect.exe /nt52 ALL /force CDROM = האות של הסידירום שהכנסתם אליו את הדיסק של הויסטה. 4. תרסטטו ותראו שלא עולה BOOY MENU של ויסטה , אלא המחשב ישר עולה לXP 5.עכשיו אתם יכולים לפרמט את המחיצה של הויסטה בהצלחה!
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
^ ניסיתי להתקין דריבר, אך התכנה סירבה בטענה שכרטיס של נבידיה לא מותקן על המחשב המדובר. אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ומחשב נייח. יצרתי מזוודה במחשב הנייד והעברתי אליה תיקיה מהמחשב הנייח. אם אני יוצר קובץ בתיקיה של הנייח אז הסינכרון של המזוודה יותר אותו בתיקיה של הנייד, אבל זה לא עובד בכיוון ההפוך - קובץ חדש בתיקיה שבנייד לא מתעדכן לתיקיה המקורית שבנייח. מה לעשות כדי שיהיה סינכרון דו-כיווני?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני רוצה להעלים את השמות של קבצי התמונות שיש לי, איך עושים את זה? שיראו רק THUMBNAILS[br]פורסם בתאריך: 7.12.2006 בשעה 22:09:50 ?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כבר כמה זמן מופיע לי בTOOL BAR תוכנה נוספת בשם Search assistent. ניסיתי להעיף אותה בכל דרך אפשרית (msconfig, הסרה והוספה של תוכניות הכל) אבל כלום לא עזר בכל פעם שאני מדליק את המחשב זה מתקין לי אותו אוטומטית מישהו יודע איך מסירים את זה לצמיתות. תודה,גל.
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום זה מה שרשום לי כל פעם כשאני מנסה להכנס לאופצייה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ואקשע תעזרו לי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה המצב . יש מצב שמישהו משיג לי מדריך להתקנת WIN2000? אם אפשר עם תמונות? תודה זה דחוף מאוד תודה?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט xp על מחשב שיש עליו חלונות98 הוא רושם לי שמותקן כבר על המחשב שלך,שיניתי את הביוס שיעלה מה-cdrom הוא עולה אבל כנראה שאני מפספס משהו תקליטון איתחול? הלכתי לפי הוראות מדריך והכל אני רוצה לציין שה-xp חוקי . האים ביגלל שיש 98 אז צריך למחוק ? או שאני צריך תקליטון איתחול אם כן איזה? תודה לעונים...
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שיש בו Winwdows XP הקיצר.. יש לי מסך כחול והוינדוס לא עולה.. ניסיתי SafeMode וגם את כל שאר האפשרויות והוינדוס לא נטען באפחת מהם.. מה שמחייב שאני יתקין ווינודוס מחדש.. הבעיה העיקרית שלי.. שהכונן דיסקים שלי דפוק.. יש לי רק כונן דיסקטים 1.44 ויש לי גם את ההתקנה של ווינדוס על המחשב.. מה אני עושה???? בבקשה תעזרו זה דחוף! תודה מראש! דביר
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
במחשב היו שתי מערכות הפעלה,WIN98 ב כונן C ןXP כונן D . מחקתי את WIN98 מכונן C כיון שאין לי צורך בה, ועתה אני רוצה להעביר את הXP לכונן C כיון שיש בו יותר מקום. האם זה אפשרי בלי להתקין מחדש וכיצד? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אתמול רציתי להתקין לחבר שלי Vista ultimate, כשמה שהיה לו זה vista home. הגעתי עד השלב של ההתקנה ממש, ואז קיבלתי הודעה שלא ניתן להתקין. סגרתי את תוכנית ההתקנה וקיבלתי הודעה שכל השינויים שבוצעו במהלך ההתקנה הוסרו. היום, החבר שלי פתח את המחשב וקיבל את השגיאה הבאה: http://www.vbheb.co.il/files/photo.jpg מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
נשבר ה**ן. ההרדיסק לא עולה על UDMA5 בווינדוס. הוא עולה על UDMA5 ב SAFE MODE לאחר UNINSTALL לדרייברים אבל חוזר ל PIO בווינדוס. אין IDE מעודכנים באתר הרלוונטי של סוני. לא מצאתי IDE מעודכנים באתר של אינטל. מישהו נתקל בבעיה הזאת? כמה שעות עוד אפשר לשבת על הדרעק הזה?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ניסיתי היום להפעיל קובץ מסוים שרץ על ה-prompt ופתאום אני מקבל הודעה: The command prompt has been disabled by your administrator. מיוצר לציין שהיוזר שלי הוא אדמין ובכלל היחיד במחשב, וכמובן שהפרומפט רץ לי בעבר כמו שצריך. יש רעיון מסוין למישהו אחך "להפעיל" מחדש?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
באיזהשהו צורה הכונן הקשיח שלי התפצל ל-2 בזמן ההתקנה וההסרה של Ubuntu. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו בסביבת עבודה של xp64???
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה הקשר בין WINDOWS VISTA ל NVIDIA ? http://www.nzone.com/object/nzone_vista_home.html http://www.nvidia.com/page/technology_vista_home.html אני לא יודע כל כך טוב אנגלית אז מי שהבין מה כתוב ומה הקשר שיסביר לי...
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
היי רציתי לדעת היכן אני יכול למצוא הסבר מפורט כיצד מתקינים Windows XP במחשב משלב א' ועד ת' תודה
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
שלום מאיפה אני יכול להוריד dx10 ל וידוס ויסטה ? כשאני נכנס לאתר של מיקרוסופט זה נותן לי את הגרסה dx9c תודה מראש אבי ( אני לא בטוח שזה המקום המתאים להודעה שלי )
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש דרך לראות אייקונים של תיקיות וקבצים רגילים בתור סמלים וקבצי תמונות בתור תמונות ממוזערות בו זמנית... יש דרך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית עם כונן D: אתמול פשוט עשיתי ריסטרט ואחרי שהמחשב עלה ראיתי שיש המון אייקונים בדסקטופ ובסרגל הפעלה מהירה שהאייקון שלהם הפך להיות סמל כזה של חלון (הסמל שהוא מציג כשאין אייקון), ניסיתי לפתוח אותם והוא כתב שהנתיב שביקשתי לא נמצא, שמתי לב שכל הדברים שלא עובדים הם דברים שמותקנים על כונן D אז ניסיתי להיכנס אליו והוא כתב לי: "הדיסק אינו מאותחל, האם ברצונך לאתחל אותו כעת?", מאז עשיתי כמה פעמים ריסטרט ועדיין כלום לא עובד, כאילו כל הדיסק נמחק... למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב בסלון שמשמש אך ורק לצפיה בסרטים ויש לי בשבילו גם שלט רחוק של פקרד בל, המחשב הוא פנטיום 3 550 + 256 מ"ב זיכרון. האם אפשר להתקין עליו חלונות XP MEDIA CENTER EDITION 2005 והוא ירוץ נורמלי? אני לא צריך ממנו ביצועים מיוחדים רק שיראה סרטים.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
ליפני שבוע יתגייסתי ואין לי זמן לשטויות האלו, אני מוריד הרבה דברים ובסופי שבוע מגיע, וכמו שקרה לי אתמול שחזרתי גיליתי שהמחשב עבד שעתיים ונכבה בעצמו ביגלל שאף אחד לא נגע בו,וזה לא קרה לי בXP אז ברור שזאת אפשרות בויסטה שצריך לכבות,ובקיצור אני צריך הסבר או אפילו עם אפשר מדריך עם תמונות כדי לבטל תכיבוי האוטומתי המעצבן הזה עם זה חשוב אז אני עובד עם ויסטה אולטימייט 32bit. תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום הורדתי מספק סרטים והעברתי אותם לספריה מסוימית ומאז כל פעם שאני מנסה להיכנס לספריה , היא נתקעת ואני חייב לסגור אותה ממנהל המשימות אין לי בעיה למחוק אותם הבעיה היא שאני לא יכול לעשות אפילו את זה כי המחשב נתקע מה הבעיה ואיך פותרים אותה ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-