Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אמממ מופיעה לי כל כמה דק' הודעה כזאת : http://img201.imageshack.us/my.php?image=44iy2.jpg מה אני עושה איתה? איך מבטלים את זה?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
נשבר ה**ן. ההרדיסק לא עולה על UDMA5 בווינדוס. הוא עולה על UDMA5 ב SAFE MODE לאחר UNINSTALL לדרייברים אבל חוזר ל PIO בווינדוס. אין IDE מעודכנים באתר הרלוונטי של סוני. לא מצאתי IDE מעודכנים באתר של אינטל. מישהו נתקל בבעיה הזאת? כמה שעות עוד אפשר לשבת על הדרעק הזה?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי אם אני מתקין את הויסטה הזאת על xp זה מוחק לי את הxp ? והאם זה שווה לעשות את זה או שעדיף לקנות ויסטה להתקנה מלאה?? תודה לעוזרין
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני נכנס לאקספולורר ותמיד זה מודיע לי שיש לי וירוס ומראה לי את העמוד הזה,שאני כמעט בטוח שאין לו קשר למיקרוסופט:
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
נכון הPLAY LIST בצד ימין של כל השירים\סרטים שמנוגנים ? אז בטעות ביטלתי אותה ואני לא מוצא איפה מחזירים אותה חרשתי את כל המאפיינים ואפילו התקנתי מחדש ועדיין לא הצלחתי להחזיר אותה מישהו יודע איך ? תודה מראש
-
איך אני יכול לשנות באופן כללי את האייקון של כל התקיות במחשב/כל הכוננים באופן קבוע במקום אייקון ברירת המחדל?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש חדש יחסית בווינדוס ויסטה ויש לי שאלה לגבי התצוגה. כשאני פותח תיקייה מסויימת אני רואה את הפריטים ב"Groups" , איך אני יכול לבטל את זה? ובצד ימין אני רואה תפריט ניווט מיותר בשבילי, האם יש דרך להסיר אותו? מצרף תמונה לתיאור הבעיה: http://img5.imageshack.us/my.php?image=77858007.jpg (מוקף באדום) תודה!
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
התהליך הנ"ל לוקח המון משאבי זיכרון (רצ"ב תמונה) בד"כ סביב ה66500K וגורם להאטה של המחשב. איך אפשר לצמצם אותו למינימום ההכרחי ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
חבר'ה אני חדש וזקוק לעזרה בבקשה רבה מכם! וואי וואי מה קרה לי עכשיו, אתם מכירים את ה CHECK שהווינדוס XP עושה לפעמים? המסך הכחול הזה לפני שהוא עולה לווינדוס, שהוא סורק את הכונן... בקיצור קרה לי את זה ובערך שזה הגיע ל60 אחוז זה הראה לי כמות של סרטים בערך 7-8 סרטים, ורשם לי משהו בסגנון של the folder entirely is unreadable ואז the folder entery removed ואז שזה סיים לצערי אני בא ל תיקיית הסרטים שלי ומלא סרטים חסרים !!! מה זה עשה לזה לעזאזל? לאן זה העלים לי את הסרטים בלי לשאול אותי? חבר'ה זה נורא חשוב לי עיזרו לי, מה גם שהמקום הפנוי בכונן נשאר אותו דבר למרות שאותם סרטים כבר לא שם... מה אני עושה? זה פשוט מחק לי את הכל שם? המקום הפנוי בכונן נשאר אותו דבר, ויש לי נורטון…
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לפני שזה נכנס לוינדוס מופיעה לי ההודעה הזו: איך מעיפים אותה? אני רוצה שיעלה לי הוינדוס בלי ללחוץ על השם שלי.
-
התקנתי מערכת הפעלה חדשה (7) לאחר שהיה לי XP המערכת הותקנה בהצלחה חיברתי דיסק קשיח שהיה במחשב הקודם עם כל הקבצים שלי ( דיסק sata) קיבלתי הודעת שגיאה : D:\ disk not accessible אחרי כמה מאמרים באינטרנט גיליתי שזה בעיה מוכרת , עניין של הרשאות ניסיתי לקחת בעלות על הכונן, למנוע חילחול הרשאות ואני פשוט לא מצליח זה נותן לי הודעות שגיאה על רב התיקיות מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש ב windows xp x64 משהו כמו 8 חודשים כבר.. לא היו בעיות עד לפני שבוע לפתע ללא שום שינוי הגדרות שלו הופיע בעת הדלקת המחשב מסך הפתיחה של בחירת המשתמש (welcome screen) יש לציין שיש רק משתמש אחד על המחשב.. וגם במסך מופיע רק משתמש אחד פשוט צריך ללחוץ עליו בכל מקרה נכנסתי לאופצית המתמשים (user accounts) בלוח הבקרה ביטלתי את האופציה של show welcome screen עשיתי ריסטרט ועכשיו במקום כל העניין הזה מופיע החלון הזה עם השם משתמש שלי ומקום להכנסת הסיסמא כמובן שאין סיסמא אז אני פשוט לוחץ אישור וזה ממשיך כרגיל להעלות את הווינדוס בקיצור איך אני נפטר מהחלון המעצבן הזה ?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי, מקווה שתבינו אותי כאן, לאחרונה התקנתי VPN של CheckPoint והוא הרס לי את כל איך ש XP נראה ואני אסביר. כשמבצעים login פעם היה לי מסך יפה כזה עם התמונה של כל יוזר ואז הייתי לוחץ על האייקון והיה עולה ה account הוא שהייתי מתבקש להכניס סיסמא. כרגע יש לי רק תפריט כמו שהיה ה NT הישנים. כמו כן כשלוחצים shut down היה מתקבל מסך עם שלושה כפתורים צבעוניים כאלה ל כיבוי, אתחול ומצב שינה. כעת שוב, מופיע תפריט מגעיל כזה כמו ב NT. \ איך אני מחזיר את זה למצב הקודם. תודה , אופיר
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
אני מכוון כל הזמן את השומר מסך לעלות רק אחרי שעה אבל משום מה אחרי כמה זמן או שאני מכבה את המחשב ומדליק מחדש וזה משתנה אוטומטית לעלות כל דקה. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש בעיה עם הWIN שכמעט כול חודש(לפעמים אפילו פחות) הוא צריך להתקין אותו שוב. הWIN אפילו לא עולה הוא פשוט מראה הודעת שגיאה מצורפת תמונה הדבר היחיד שהוא אומר שהוא מבחין לפני הקירסא הזותי זה תקיעות חמורות של הWIN יש דרך להציל את הWIN ואך אפשר להימנע מזה... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד של LG דגם P1, אני מצליח להתחבר לרשת האלחוטית בביתי, אבל אחרי זמן מסויים אני לא מצליח לגלוש, אבל עדיין כתוב שאני מחובר זה לא בגלל ניתוקים ברשת עצמה, כי בזמן שבדקתי את זה לא היו ניתוקים במחשב הנייח שמחובר. והתופעה לא קורית אחרי זמן ספציפי, זה אקראי, יכול להיות תוך 10 דקות ויכול להיות שעה וחצי. המחשב נקי מוירוסים ורוגלות. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום אני נוסע לארצות הברית , וצריך לקנות שני ניידים, מעדיף אותם עם WIN 7 ,המחשבים מיועדים לילדים בגיל 7 , 13 , לכן נושא העיברית מאוד חשוב , האים ניתן לעברת ? תודה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
קניתי מחשב והתקנתי את WINDOWS PRO . שאני בודק את כמות הזיכרון בקשיח הWINDOWS מזהה 2GB לעומת 120GB שיש בקשיח. איך פותרים את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
יש לי בעיה! כשאני מדליק את המחשב אני פתאום מקבל שגיאה: בכותרת כתוב File Error וכתוב בחלון קטן: Cannot find ESS.BAT אם אני גולש פתאום האינטרנט אקפלורר נסגר אם אני לוחץ על קישור כזה בחיפוש של הווינדוס פתאום כל החלונות יורד לרגע וחוזר מה לעשות? אני מאוד מפחד!
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
איך הופכים XP מעיברית לאנגלית? יש לי XP HOME SP1 בעיברית..!
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני USB של מקסטור הבעיה בWINDOWS שלי זה שכשאני מחבר הWINDOWS לא מקצה לכונן אות רק כאשר אני נכנס לניהול מחשב ומקצה באופן ידני אות ואז מנתק את המשתמש ונכנס עוד פעם רק אז אני רואה אותו הבעיה היא אצלי כי הוא עובד מצוין אצל חבר שלי יש לצין שגם אחרי שאני מקצה אות כונן עדיין אני לא יכול לעשות לו CHKDSK
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי עברית במקלדת אבל למשל שאני פותח קובץ תרגום ב-NOTEPAD אז הוא מופיע לי בג'יבריש ואין לי בפונטים עברית. אם אני הולך לכאן (כמו בתמונה שצירפתי) ומנסה להתקין עברית הוא מבקש ממני לצרף איזשהו קובץ,איך אני מוצא אותו ואיפה בדיוק ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
עשיתי להסתיר את כל האייקונים של הדסקטופ וזה נעל לי אותם ב- c:\ducuments and settings\administrator\desktop\ ושם יש אייקון של מנעול זהוב שכותב DESKTOP וקוד כל שהוא מחקתי תתוכנה ועכשיו אני לא יכול להוציא תתמונות שלי שהיו בדסקטופ מתוך התיקיהה הנעולה הזאת עזרההה זה דחוף כמו החיים עריכה:זה מפי חבר שלי שדפק לעצמו תמחשב אני אישית חולה על התוכנה היא מומלצת לכל אחד שרוצה לשפר את מהירות המחשב שלו ואת ביצועיו *חובההההה TWEAK XP לכל מחשב (חוץ מהטמבלים שלוחצים HIDE ALL DESKTOP ICONS ומוחקים תתוכנה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, יש לי windows xp pro sp3 לאחר התקנת SP3 אני לא מצליח להפעיל סטרים אודיו מאתרים כמו 106fm.co.il ו - http://kolhanegev.sapir.ac.il/window.php אני לוחץ על play ושום דבר לא קורה יו טיוב כן עובד אז ניראה לי שזה איזה בעיה בווינדוס מדיה פלייר תודה על עזרה
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-