Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
כשאני לוחץ דבל קליק על קובץ Txt או על כל קובץ אחר שאמור להיפתח עם notepad, הוא מסרב להיפתח. בדקתי את תוכנת ה notepad והיא עובדת בסדר גמור, הדרך היחידה לפתוח קבצים אלו היא לעשות open with>wordapad. מישהו יודע מה המקור לבעיה זו?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שמעו אחרי שאני מפעיל את המחשב ומתחבר לאינטרנט קופצים לי כל חמש דקות אתר וזה לא pop up אני בטוח זה פשוט אתר קופץ כאילו אני הפעלתי את ה- explorer אני לא יודע מה לעשות כל מי שיכול לעזור לי בבקשה תעזרו זה משגע !! אני שוקל אולי לפרמט את המחשב כי זאת ברירה האחרוננה אבל אני מעדיף לא לפרמט כי זה סתם כאבי ראש להתקין הכל מהתחלה אז בקשה מי שיכול לעזור שיגיב. 10x תודה וובקשה עזרו
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום. הבעיה הייתה ככה: אני משתמש במחשב פתאום כרגיל לוינדוז מופיע מסך כחול, (WINXP) אני כרגיל מאתחל אבל להפתעתי לאחר המסך עם הפס הכחול שזז הוא שוב מביא את אותו מסך בידיוק, נסיתי לתקן בעזרת דיסק ההתקנה אך כאשר הוא מצא את הגרסא הקודמת כדי להראות אתה טבלה של מה אפשר לתקן שוב אותו מסך. מה זה היה יכול ליהיות? לבסוף ולצערי פירמטתי את כל המחשב ואיבדתי את כל מה שהיה עליו כי לא הייתה דרך אחרת לגבות את המידע.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אחריי שאני מתחבר לאינטרנט לא עוברות 5 דקות איך שפתאום המחשב מתחיל לעשות בעיות כגון: כשאני מנסה להכנס ל "מחשב שלי" אז מופיע לי אייקון של פנס כזה אבל הוא לא מצליח לראות את התוכן,ועוד כל מניי שטויות. כמו כן שמתי לב שה אפליקצייה svchost.exe רצה אצלי 5 פעמים: 3 פעמים בתור SYSTEM פעם אחת LOCAL SERVICE ופעם אחת ב NETWORK SERVICE. למישהו יש איזה עצה בשבילי? תודה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום רב יש לי XP PRO SP2 באנגלית. בטעות מחקתי מהרג'יסטרי את הערך FWCFG שנמצא תחת HKLM-SOFTWARE-MICROSOFT-TRACING-FWCFG נמחקו גם כל הערכים שהופיעו בצד הימני של העמוד תחת הערך הזה. האם גרמתי נזק בלתי הפיך למערכת ההפעלה שיחייב אותי להתקנה מחדש? תודה
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
המחשב שלי מראה מסך כחול לחצי שניה מיד בתחילת טעינת ווינדווס (גם במצב בטוח) ועושה RESTART תוך חצי שניה? כיצד ניתן לבטל את אפשרות "הפעל מחדש באופן אוטומטי" מה REAPAIR או מדוס?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האם ישנה דרך להגדיר את הרקע של הכיתוב המופיע מתחת לאיקונים של שולחן העבודה שיהיה שקוף? כיום המצב הוא שיש צבע לרקע הזה וכאשר האיקון ממוקם על תמונה זה מאוד מפריע.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום. רכשתי ויסטה אולטימייט גירסת שידרוג מהמבצע של הסתדרות המורים. כאשר אני מנסה לשדרג את ה XP PRO הנוכחי שלי לויסטה הנ"ל, אחרי 2-3 שלבים אני מקבלת את הודדעת השגיאה הבאה: מה עושים? אינני יכולה (או רוצה לשם הדיון) להתקין מערכת הפעלה מחדש וזה קצת לא שפוי שהוא לא מאפשר שידרוג רק בגלל הבדלי שפות (ה XP PRO באנגלית והויסטה סופקה לי בעיברית). יש דרך לעקוף את זה - כמובן ללא התקנה מחודשת של ה XP PRO? :-[
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
עשיתי CHDSK לכונן מסוים במחשב שלי ויש לי בעיה. בשלב הרביעי מתוך חמש (verifying file data) הבדיקה מתחילה להיות איטית. ניסיתי כמה פעמים לבטל ולעשות שוב ועדיין אותו דבר. פעם אחת כשמתי את ה- CHDSK לחמש שעות בערך בלי נגיעה במחשב זה הגיע רק ל- 7%. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש ב windows task manager משהו שנקרא KERNEL MEMORY מה זה? 2. איך אני יכול לדעת כמה זיכרון ראם המחשב שלי צורך מתוך מה שיש לי?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום יש לי windows xp sp2 בעברית ואני משתמש עם office 2007 אני משתמש במסוף הפקס לשליחה וקבלה של פקסים כאשר אני רוצה לראות את הפקס שהתקבל או נשלח התוכנה פותחת לי אותו עם ה"מציג תמונות ופקסים " והוא מראה לי כמו תמונה רק את הסף הראשון של הפקס (כאשר נשלחו או התקבלו 2 או יותר דפים) אני יודע שב office 2003 היה כלי שנקרא משהו כמו "מציג הפקסים " או משהו כזה שהיה מציג את הכל האם אפשר להתקין אותו לבד או לשנות את ההגדרות של התוכנה שתפתח את הפקסים דרך משהו אחר שיציג לי את כל הדפים? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בgadjets יש אחד שנקראה wehater סבבה.... אז איך אני עושה שיראו את הטמפרטורה בישראל תל אביב ?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני פריק של חידושים ומאוהב במראה של הויסטה,נמאס לי מהמראה הישן של הXP,אני עובד עם תוכנות מוזיקה כגון קיו בייס ועם המון פלאגים ובעבר היו המון בעיות של אי-תאימות והרבה תוכנות לא עלו לי,יש למישהו מושג אם ווינדוס עבדו על הבעייה הזאת ? ובכלל אני חולה על משחקי מחשב ואני יודע שמשחקים עובדים הרבה יותר טוב על ויסטה ועם DIRECT-X 10,אפשר להגיד שעדיין לא נהניתי מהכרטיס שלי כי עדיין לא חוויתי משחק בDIRECT X 10,ויש לי בכלל מסך HD....
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, אתמול והיום התגלו אצלי במחשב בעיות חמורות בגלישה בדפדפן ובכלל באינטרנט. עד שעליתי על מקור הבעייה לקח לי זמן ואפילו עשיתי פירמוט אבל כשהבעייה חזרה שוב הנחתי שזה וירוס ככל הנראה, הרצתי בדיקה של נורטון ובאמת התגלו 4 קבצים נגועים בוירוס, הנורטון מחק אותם אבל עכשיו יש בעייה מכיוון שקובץ אחד הוא קובץ מערכת חשוב ובכל הפעלה של ווינדוס אני מקבל הודעת שגיאה שווינדוס לא מוצא את הקובץ וזה מאוד חיוני למערכת שהקובץ יהיה זמין, כרגע אין לי את הקובץ הזה ואין לי מושג מאיפה למצוא אותו בגירסה המתאימה. אם למישהו יש רעיון איך לשחזר את הקובץ אני אודה לו מאוד. בתודה מראש, דודי הסטלן!
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש אפשרות לבטל את הצורך בסיסמא? כדי שהמחשב יגיע לשולחן העבודה לבד בלי צורך בהקלדת הסיסמא?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות VISTA מתוך שיקול שלי יש 2000 וזה ממש ממש ישן ...אבל אני לא מוצא חמות שמחזיקה 64 BIT מה כדי יותר יש לי 2000 עם רשיון ...אני יודע שקניית שידרוג זולה יותר ...אבל זה אומר שאני צריך כל הזמן לחזור ל WINDOWS 2000 ו צריך לשמור אותו האם כדי ומה האבדלי המחרים ?
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה מוזרה בXP...ברגע שאני לוחץ על הכונן הקשיח במחשב שלי הוא מפעיל את חלון החיפוש ולא את הOPEN... האם יש דרך לתקן את זה? כמו כן עשיתי בטעות במחשב הנייד שכל פעם שהWIN יעלה אז הוא יבקש סיסמה...האם יש דרך לעשות שהוא לא יבקש? תודה מראש לכל מי שיעזור...
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, פירמטתי מחשב שהיה בו לפני vista, הפירמוט הלך בסדר גמור בלי שום בעיות מיוחדות, כרגיל..(פרמטתי הרבה פעמים). הפירמוט הסתיים ואז התחילה ההתקנה של הקבצים של הווינדוס (xp), הסתיימה ההתקנה במסך דוס הזה, ואז כפי שזכור לי המחשב עושה ריסט ועולה ההתקנה הצבעונית. הבעיה היא שהמחשב נתקע במסך הראשוני של ההפעלה של המחשב (איפה שרשום ללחוץ del לסטאפ והסמל של החברה וכל זה). הוא נתקע במסך הזה ושום כפתור לא מגיב.. הדיסק של הווינדוס בפנים, הכל נראה בסדר גמור גם מבפנים.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם האקספלורר. שאני נכנס לפורומים של היידפארק, הוא לא נותן לי להכנס לתיבת הקלדה של ההודעות, וכותב הודעת שגיאה למטה (צורף קובץ) הוא אומר שהגישה נדחתה. איך אני יכול לאשר אותה? התקנתי את הSP2 לא מזמן, ורק צרות הוא עושה לי... בכל מקרה, תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי במחשב עכשיו שתי מערכות הפעלה בכונן C XP בכונן D אקספי 64 ביט רציתי להסיר את המערכת הפעלה בכונן D ולהתקין ויסטא... רציתי לדעת כמה דברים.. כמה מקום פנוי הויסטא צריכה?... יש לי בכונן ההוא 15 גיגה פנוי
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש בעיה קטנה אם תוכלו לעזור הוא פירמט את המחשב והכניס את הדיסק של הווינדואז וכשהוא בא להתקין המחשב מזהה רק כונן של 2 ג'יגה כשיש לו 80 ג'יגה המערכת שלו ב NTFS איך הוא מסדר את זה ?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
יש לי מחש שעד לפני כמה זמן הריץ XP אבל נשרף לו אחד מהזכרונות, עכשיו הוא בקושי זז. אני רוצה להתקין עליו 95 אבל זה לא דיסק Boot ואין לי כונן דיסקטים.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם xp pro כולל 6 Internet Explorer ביצעתי את כל העידכונים הנדרשים , הבעיה נראת לי פשוטה אבל מעצבנת , שאני נכנס לפורומים באתר אני בוחר בגודל טקסט גדול יותר כי אני עובד ברזולוציה גבוהה עם מסך lcd כשאני מצביע על שורה מסויימת בכדי לקרא הכתב משתנה באופן אוטומטי לגודל קטן , אני מחזיר ושוב , בכניסה הראשונה לאתר הוא זוכר את ברירת המחדל אבל רק אני לוחץ שוב קטן . אם יש לכם פתרון אשמח לשמוע ! תודה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-