Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני פותח ספריה מסויימת ומשנה לה את אופציית ה VIEWS ל LIST לאחר שאני עושהRESET הכל חוזר למצב ברירת מחדל האם יש אפשרות להגדיר לספרייה מסויימת\ או לכולם שתמיד יהיו על LIST?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן חברה, התקנתי windows אתמול, סיימתי את ההתקנה אולם המחשב אינו מצליח לעלות ל windows בין עם דיסק ההפעלה ובין עם ההרד דיסק עליו מותקן ה windows עצמו. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי זה בחינם ממייקרוסופט אבל כשאני עושה הכל בסוף זה מביא איזה אתר שכבר לא קיים אז אי אפשר להמשיך.. אז למשיהו אולי מהעבר יש את הKEY או איכשהו להשיג?
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. השעון שמופיע אצלי בצד שמאל למטה מראה שעה של 12 שעות 1:34 במקום 13:34. איך אני יכול לשנות אותו? 2. כאשר אני נמצא בסייר, אני מוסיף לספריה מסויימת שיראו בה גם משך זמן של שיר/ סרט. הוא מראה לי את זה בדקות ללא שנויות (כלומר שיר של 4:35 ארבע דקות ו35 שניות יופיע כ 00:04). איך אני מתקן את הבעייה הזו? שני הבעיות האלה קרו לאחרונה. לא ממש שמתי לב מתי או איך. תודה רבה ושבת שלום, מושיקו
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מישהו שאני מכיר אמר לי ששידרוג יכול להרוס את המחשב(הודעת שגיאה באמצע או משהו כזה..) זה נכון מה שהוא אומר??
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
יש לי על המחשב גרסה חוקית של ווינדוס XP מדיה סנטר (קיבלתי עם רכישת המחשב) ניסיתי להתקין עליה עברית עם קובץ שהשתמשתי בו בעבר לגרסאות XP הרגילות הפרוצות שהיו לי אבל זה תרגם רק חלק מהמערכת, האם מישהו יודע כיצד אני יכול לעברת את כל המערכת??? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
המחשב שלי מראה מסך כחול לחצי שניה מיד בתחילת טעינת ווינדווס (גם במצב בטוח) ועושה RESTART תוך חצי שניה? כיצד ניתן לבטל את אפשרות "הפעל מחדש באופן אוטומטי" מה REAPAIR או מדוס?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום! לחבר שלי פתאום בעלייה של הווינדוס, הווינדוס מבקש password והוא אמר לי שהוא לא הכניס שום קוד והוא פתאום הפחיל לבקש לאחר שהוא עשה ריסט למחשב. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מנסה לשנות את השפה בויסטה אבל כשאני בוחר תיקיה הוא אומר שהיא ריקה ויש בה את הקובץ IP.CAB
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ואקשע תעזרו לי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי WIN XP במחשב והמערכת עובדת ללא דופי. לעומת זאת, אם המחשב עומד דולק למשך זמן מה ללא כל תוכנית שרצה עליו הוא עובר אוטומטית(מתנתק) למסך החלפת משתמש (רשומים 2 משתמשים במחשב). שאלתי היא: כיצד ניתן להפסיק את הניתוקים, וכיצד ניתן למחוק את אחד המשתמשים?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
היי.יש לי שאלה.יש לי WINXP,וכל פעם שאני מוריד משהו מהאיטרנט (לא דרך תוכנות כמו FLASH GET) אז החלון הזה של הSAVE מופיע ומתחיל להוריד והכל בסדר. אבל כשהוא מגיע ל99% ואז משלים את ההורדה ,במקום להשאר ולהודיע שהוא סיים להוריד וצריכה להיות אופציה של OPEN FOLDER ,הוא עושה צליל סיום הורדה ונעלם. יש למישהו מושג איך להשאיר אותו?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הפך אותו במאה שמונים מעלות. איך מחזירים? (מדובר בסרט ספציפי, אך לא בטוח, אולי גם בשא הסרטים). (WIN98?\)
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה מוזרה, שהמון תוכנות איבדו את האייקון המקורי שלהן והן מוצגות כאייקון לבן שווינדוס לא מזהה. בנוסף, יש לי בעיה דומה עם דיסק חיצוני, שאיבד את הסמל שיש לדיסקים בד"כ. איך מתקנים את הבעיות הללו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי באמצע הורדת מנהלי התקן מהאתר של HP שפתאום ראיתי שהאייקון של תיקיית ההורדות השתנה יש איזה דרך להחזיר את זה בחזרה?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
משום מה בזמן האחרון הווינאמפ נתקע אצלי וזה אבל גיליתי שאני מעביר דברים לכונן זה מראה לי- Data error (cyclic redundancy check) עכשיו שאני בא להיכנס (רק התחיל עכשיו) זה אומר לי שהכונן צריך פירמוט, העם יש דרך לסדר את זה בלי פירמוט או שהדרך היחידה היא פירמוט אבל איך אני ידע שזה לא יחזור על עצמו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי חברים, התקנתי לפני כמה ימים ויסטה הום פרמיום,כל הדברים שרציתי שיעבדו עבדו חוץ מכרטיס הטלויזיה שלי.הקטע הוא שבאקס פי שעשיתי סריקה לתחנות אכן נמצאה התחנה האחת (יש לי YES) שצריך ולמרות שהתקנתי גם את התוכנה וגם דריברים מהאתר של לידטק בויסטה הוא לא מוצא לי את התחנה של יס. מישהו יודע מה עושים? הכרטיס הוא WINFAST TV 2000 XP EXPERT של חברת לידטק :s05:
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
טוב בשעה טובה קניתי לאבא שלי מחשב נייד די פשוט של ACER... הוא הגיע אתמול..פתחתי אותו במטרה להתקין את הוינדווס (החוקי) שקניתי ואני רואה שהוא כבר מותקן..רק היתי צריך להגדיר שעה ותאריך וכו' והוא עבד.. מחולק כבר ל2 מחיצות (הHD) שד"א הם בFAT32 ואני שמעתי שעדיף NTFS אני חשבתי שקניתי בעצם דיסק אבל לא חשוב...התקשרתי לחנות ואמרו לי שככה זה כבר די הרבה זמן.... בכל מקרה..מה אני אמור לעשות אם עכשיו יש לי וירוס והמחשב הלך? אם סתם בא לי לפרמט? איפה כל התוכנות שבאות עם הלוח M וכל הדברים האלה? לא הצלחתי להבין...(אין לי שום CD ואמרו לי שככה זה) ועוד משהו,ניסיתי להעביר את זה לעברית..אבל זה לא הולך...יש דרך מסויימת? אני יכול להוריד ממיקרוסופט תמיכה בעברית איכשו? אני מתחיל לחשוב שהWIN לא תומ…
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... אני לא יודע למה אבל אני לא מצליח לשנות את הסיסמא ב"חשבונות משתמשים"... הוא רושם שלא ניתן לשנות את הסיסמא... גם אחרי 20 ניסיונות !! יש עוד דרך לשנות אותה ?! אפילו דרך הCMD...
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/my.php?i=gehnotm3z2jt.jpg זה כל רגע קורס, עזרה מישהו? :'( :'( :'( Intel Core i7 Box Gigabyte X58 UD3R Kingston 4GB DDR3 1333Mhz ATi HD4870 1024MB Thermaltake Soprano FX Thermaltake 650W :-\ :'(
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
הי, ניסיתי להתקין איזה שהיא תוכנה,אבל ההתקנה נתקעה,התוכנה לא הותקנה אבל נוצרה לה תוית ב-Add\Remove,שלא ניתן למחוק כי ה"אשף" לא מצליח לאתר את הקבצים. כשניסיתי להתקין מחדש את התוכנה ואז למחוק אותה,התוכנה שאלה אם ברצוני להסיר קודם את ההתקנה הישנה ... כיצד אני יכול למחוק את התוית הזאת? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני יודע שגרסת ה-RTM היא אינה הגרסה החוקית אבל היא עוררה לי שאלה כללית בנושא ויסטה ראיתי שיש שם מספר גרסות BUSNISS, BUSNISSN, HOME, HOME PREMUME,ULTIMATE ועוד כמה שאני לא זוכר שאלתי היא - מה ההבדל בין הגרסאות הנ"ל? ואיזה לדעתכם היא ההכי יעילה/טובה? תודה מראש ברק.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מופיע לי בפתיחה של וינדוס חלון שמבקש שם משתמש וסיסמא(אין לי סיסמא כאילו אני משאיר אותה ריק ונכנס) איך אני מבטל את זה כלומר עושה שהמחשב ישר יכנס
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-