Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני גולש באתר שתומך בהצגת וידיו וקול בעזרת WMP אז אני מקבל וידיו מצויין ללא קול. מה עושים חיפשתי בכל הפורומים ברשת התקנתי קודקים הסרתי והתקנתי מחדש את WMP התקנתי מחדש אתIE7 מה עוד יכול להיות? מצפה לעזרתכם תודה. נ.ב. רציתי לציין שה- WMP מנגן מצוין כאשר הוא לא קשור לאתר כלשהו וכך גם תוכנות אחרות והמחשב בכלל!!!
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש מבוסס AMD (AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box) כתוב בשם המעבד 64. זה אומר תמיכה של וינדוס X64? ואם כדאי להתקין ויסטה 32 או 64? ומה התמיכה ב-64 נותנת שאין ב-32? תודה וסליחה על הבורות והשאלה המטומטמת .
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
Windows Update has encountered an error and cannot display the requested page. You may find the following resources helpful in resolving the problem: [Error number: 0x80096001] [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מה הקשר בין WINDOWS VISTA ל NVIDIA ? http://www.nzone.com/object/nzone_vista_home.html http://www.nvidia.com/page/technology_vista_home.html אני לא יודע כל כך טוב אנגלית אז מי שהבין מה כתוב ומה הקשר שיסביר לי...
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אין לי מושג מה התקנתי אבל כל EXPLORER השתנה לי לכתב נטוי ובקושי קריא...מה אפשר לעשות כדי לתקן? תודה...אני אצרף תמונה.... ניסיתי לשחק באפשרויות אבל זה לא משנה כלום...זה נשאר ככה: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחרונה הבחנתי בתופעה מוזרה למדי - אם אני לוחץ ומנסה לפתוח תיקייה (לא משנה איזו) על הדסקטופ, עוברות כמה שניות ורק אז התיקייה נפתחת, וזה מעצבן נורא. מה שעוד יותר מוזר... אם פתחתי את כבר את אחת התיקיות על הדסקטופ, התיקייה שאני אפתח עכשיו לא תסבול מלאג! מה זה יכול להיות? המחשב שלי חזק יחסית (ג'יגה זכרון, אטלון 64 3200, הארדיסק 160 SATA של WD) והווינדוס טרי מפרמוט מלא, ועבר המון טוויקים - איחוי, הגדרות מראה על ביצועים מקסימליים, ביטלתי שירותים לא נחוצים ועוד... עוד משהו קטן - לא רואים את המשבצת הכחולה של ה- EN/HE ב- Language Bar... מה לעשות? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשנות את הסקין של הXP שלי לסקין של ויסטה אני רוצה שהסקין יצה כמו בתמונה הבאה : http://img76.imageshack.us/img76/3636/twue7.jpg אז הבנתי שאני צריך לשים את התוכנה הבאה כדי לקבל את הסקין vista perfection x4, ולהוסיף עליה את התוכנה TweakWindow כדי לקבל את השקיפות והכל עכשיו השאלות שלי זה אלו: 1. איזה תוכנה צריך vista perfection x4 או את windows vista basic? 2. איזו מהם יותר טובה וקלה? 3. אם אני יכול להסיר אח"כ את הסקין והווינדווס הישאר כמו שהוא היה? 4. אם התוכנה מאיטה את המחשב? 5. אפשר לקבל הורדה של 3 התוכנות שציינתי? שאתם מגיבים תגידו על איזו תוכנה אתם מדברים... תודה
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
-
יש לי בעייה כשאני רוצה לכתוב מיכתב באנגלית בחשבון דואר שלי בוואלה, המילה נירשמת הפוך. לדוגמא המילה teacher נרשמת לי rehcaet גם כשאני מזיז את הסמן לכתיבה משמאל לימין זה לא פותר את הבעיה. בכל אופן, אם למשל אשלח לעצמי דואר, אראה את המילים באנגלית כמו שצריך ולא במהופך. התופעה קיימת רק בעת כתיבת מיכתב. גם ניסיתי לשחק עם ה- encoding אך הבעיה לא ניפתרת. אשמח לקבל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
יש לי מודם TNN (PPPOE) מה אני אמור לעשות כדי להעביר מידע מהארדיסק במחשב הישן (ווינדוס98)) לארדיסק במחשב החדש (אקספי)
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
היי, אני כבר כמה ימים עם וויסטה אבל אני לא מצליח להכניס את המחשב למצב המתנה/שינה. כאשר אני לוחץ על Sleep הוא עושה בעצם Restart... אני פשוט חייב לעשות כיבוי... תודה.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ערב טוב.. עכשיו לי ווינדוס XP מי שמכיר יש בלוח בקרה של "לוח משתמשים" שאני בוחר את מנהל המחשב ועושה סיסמה עכשיו אני רוצה לדעת במידה ואני לא זוכר את הסיסמה איך אני מבטל את זה?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ערכתי חיפוש בהודעות קודמות, ומצאתי תשובות סותרות... (נניח שה-BIOS תומך ב-BOOT מ-USB) האם ניתן להתקין windows xp על הארדיסק נייד חיצוני בחיבור USB? (וכמובן שמ"ה תעלה באופן תקין) (באחת ההודעות הישנות נאמר שניתן רק מתוך בהתקנה של windows xp שבה מובנה ה- sp2 מראש) מה לגבי גירסאות אחרות של windows כמו 2000pro או אחת מגירסאות של vista? תודה לעונים, ערן
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן חברים, אז המחשב החדש שלי הגיע (!!! ) ואני נהנה מכל רגע. ועכשיו השאלה שלי היא איך אני מוסיף לו פרטישן? רצוי דרך תוכנה ורצוי שתהיה חינמית וניתנת להורדה. המון תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב היום והתקנתי וינדוס עם סרביס פאק2 באנגלית.. במשך ההקנה שחכתי להוסיף את התמיכה של העיברית בווינדוס אז לאחר ההתקנה הוספתי את התמיכה בעיברית ואני מצליח לכתוב בעיברית אבל עדיין יש מקומות שרואים סימנים מוזריםם כמו סימני שאלה במקום עיברית.. (בלוח בקרה-שפה הגדרתי הכל על עיברית-ישראל) מה לעשות תודה!
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני לא יוכל לעלות חלונות עשויים ב JAVA זה כותב לי error on page ניסיתי לשחק עם כל האופציות שיש ב advanced (ב interenet options) ועדין יש לי את זה לדוגמא אני הולך לאתר של oragnge ואני רוצה לשלוח sms וכדי לשלוח את זה צריך לקפוץ לי מין חלון קטן שאני שם בו סיסמה וזה לא פועל (ב מוזילה זה פועל הבעיה שם חוץ מזה שום דבר אחר לא פועל זאת אומרת האתרים הישראליים לא בנויים למוזילה דבר שמאוד מעצבן) וזהו ככה לא פועל מישהו בבקשה יכול לעזור לי?? :( :(
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב AMD מעבד 2.15 , כרטיס מסך raedon 9250 128 , זיכרון 1gb מערכת הפעלה win xp pro pack 2 המחשב שלי מחובר לטלוויזיה lcd בכניסת dvi , אני נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך ופיצלתי את השולחן עבודה ל2 החלק העליון שלו בטלוויזיה והתחתון במחשב.. עשיתי את זה כי יש לי כרטיס לוויני שאני צופה בו בטלוויזיה ובחלק התחתון אני במקביל גולש באינטרנט ומפעיל תוכנות... הבעיה שלי כזאת: יש תוכנות כמו מדיה פלייר ותוכנות נוספות שעובדות על מסך שלם וכך יוצא כשאני עושה באופצייה של התוכנה מסך מלא היא מחלקת לי אותה בין שני המסכים(התחתון,העליון) השאלה: האם יש אפשרות שתוכנות שעובדות על מסך מלא יעבדו על אחד המסכים בלבד? נ.ב תוכנות אקספלורר (דפדפן) ושאר התוכנות שעובדות על חלונות יש אפשרו…
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
איך מבטלים את הסיסמה כניסה לויסטה ? הדבר הזה משגע
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה שייך לפה. תראו אני בקרוב עומד לקנות מחשב חדש.. ואני קונה אותו בלי מערכת הפעלה אז מישהו יכול להסביר לי כיצד אני מתקין את מערכת ההפעלה זה כמו פירמוט רק בלי לעשות את הפורמט? האם אפשר ללכת למעבד שיתקינו לי וכמה זה יעלה תודה
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
איך הופכים XP מעיברית לאנגלית? יש לי XP HOME SP1 בעיברית..!
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום ויום טוב. יש לי בעיה במחשב של אמא שלי המחשב עושה כל הזמן ריסטים אז עליתי ב-safe mode של הווינדוס ושאני מנסה להפעיל את הקרספקסי הוא אומר בגלל שהוא בSafe mode הוא לא יכול לעשות כלום וכל האופציות מכובות (קרספקסי גירסא 6 הכי מעודכן ). עכשיו איך אני יכול לסרוק וירוסים בסייף מוד בלי שהאנטי וירוס פועל!?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, מה יכולה להיות הסיבה שבמחשב שהותקן בו WIN98 חדש, אחרי שהוא עולה - נשארים רק 75% משאבים פנויים (לעומת 93% במחשב אחר). יש לציין שזה מחשב P4 1.5 עם 256MB זיכרון. תודה, יוסי
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום רציתי להוסיף עוד כמה ג'יגות לכונן D, אז עשיתי את זה בpartition magic. אחרי שעשיתי ריסטרט והגעתי לשלב 3\5 נראה לי, זה לקח יותר מדי זמן וכיביתי אותו ידנית. כונן D זה הכונן שבו יש את כל המשחקים\סרטים\מוזיקה שלי. אחרי הכיבוי הידני הווינדוס עשה סריקה לכונן C (לפני הכניסה לווינדוס) ולא היה נזק. עכשיו שאני מנסה להפעיל שירים זה לא מצליח לכמעט רובם, ואם אני מנסה להפעיל סרטים זה משלב את המוזיקה בסרטים. בקיצור, בלגן גדול (גם המשחקים לא עובדים, משום שהקבצים במשחקים לא פועלים). ניסיתי לעשות שחזור מערכת אבל הוא אמר שהוא לא הצליח ולא שחזר פרטים :-\ הנזק הוא בלתי הפיך?מישהו יודע? תודה על התשובה...
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ניסיתי הכל,הגדרה של BOOT בBIOS,מישהו מכיר את הבעיה? צרפתי את הקובץ* תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום רב, איך אני מפרמט מחיצה שבה לא מותקנת מערכת ההפעלה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-