עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by integral,

נשבר ה**ן. ההרדיסק לא עולה על UDMA5 בווינדוס. הוא עולה על UDMA5 ב SAFE MODE לאחר UNINSTALL לדרייברים אבל חוזר ל PIO בווינדוס. אין IDE מעודכנים באתר הרלוונטי של סוני. לא מצאתי IDE מעודכנים באתר של אינטל. מישהו נתקל בבעיה הזאת? כמה שעות עוד אפשר לשבת על הדרעק הזה?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  2. שלום התקנתי לא מזמן WIN 7 ואני מרוצה. חוץ מבעיה אחת, אם למשל אני נכנס לGTA SA אז המשחק עולה לשנייה וקופץ לשורת המשימות,שאני לוחץ על זה הוא עולה לשנייה וקופץ בחזרה. מצאתי פיתרון אחד,אני יוצא מהמערכת ונכנס שוב וזה פותר את הבעיה אבל אם אני עושה RESTART אז עדיין לא פועל. אני משתמש בכרטיס מסך מובנה של INTEL שדיי בסדר ובמסך 22. אבל בXP SP3 לא היה בעיות כאלה..

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by tomertzi,

שמעו עשיתי פירמוט קיצר הכל טוב התקנתי את כל הדריברים תוכנות משחקים וסימייתי עכשיו עשיתי את הפירמוט בחדר שלי והמחשב של אח שלי אז באתי להחזיר לו את המחשב וזהוא מאז הוא לא נדלק וכשעשיתי את הפירמוט הוא עשה הרבה ריסטרטים במהלך ההתקנות (לא סתם ככה ריסטרט כאילו שהוא מבקש ממני לעשות) אז תעזרו לי דחוף מה הבעייה כי אם אבא שלי יגלה אני מת

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  4. Started by viper_sb,

היום בבוקר שניסיתי להיתחבר לאחד מתחנות הטרמינל שלי קיבלתי את הודעה הבאה : an operation on a socket could not be performed מה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  5. הי, ניסיתי להתקין איזה שהיא תוכנה,אבל ההתקנה נתקעה,התוכנה לא הותקנה אבל נוצרה לה תוית ב-Add\Remove,שלא ניתן למחוק כי ה"אשף" לא מצליח לאתר את הקבצים. כשניסיתי להתקין מחדש את התוכנה ואז למחוק אותה,התוכנה שאלה אם ברצוני להסיר קודם את ההתקנה הישנה ... כיצד אני יכול למחוק את התוית הזאת? תודה מראש.

6. Started by hofshi,

מהירות ברירת המחדל של תפריט "התחל" (או "Start" ) הינה איטית למדי. ניתן לשפר את המהירות ע"י עריכת הרג'יסטרי. מדריך זה מראה איך לעשות זאת בשלושה שלבים. http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post_21.html

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  7. למעלה זה לא עובד

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  8. שלום, נכנס לאחותי איזה וירוס למחשב והרס את כל ה-XP, המחשב לא מצליח לעלות לא במצב בטוח ולא במצב רגיל וגם אם לפעמים הוא מצליח הוא פשוט נתקע וחייב להפעיל מחדש.. אין בעיות חומרה בדקתי גם על ידי תוכנות וגם ע"י שימוש בהפצות שונות של לינוקס. אני מעוניין לגבות חלק מהדברים בכונן לפני הפירמוט, יש אפשרות איכשהו לעלות את המערכת הפעלה, התקנה מחדש היא גם אופציה(רק של programfiles לא ימחק, כי יש שם גם דברים שצורכים גיבוי) כרגע גיבוי ע"י לינוקס משום מה לא מצליח. תודה, אור.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  9. אורח
    Started by אורח,

לפני שזה נכנס לוינדוס מופיעה לי ההודעה הזו: איך מעיפים אותה? אני רוצה שיעלה לי הוינדוס בלי ללחוץ על השם שלי.

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by or_doc,

לא משנה לנעול

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by tommy_g,

שלום חברים! לא מזמן הWINDOWS עשה לי בעיה עם ה-ACTIVATION KEY, אז התקנתי UPGRADE באמצעות הדיסק. מאז ההתקנה הוידאו STREAMING באתרים one.co.il ובאתר של ארוץ 5 לא פועלים לי. מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש, תומר

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by franco,

: : : :שלום לכולם , אנחנו יודעים כשעוזבים את המחשב דלוק , אחרי רבע שעה או יותר שומר המסך מתחיל לעבוד ואז על המסך מופיעה תצוגה מסויימת או תמונה ......, והבעייה אצלי שהתצוגה הזאת לא מופיעה והמסך נראה בצבע שחור למרות שהגדרתי את שומר המסך במאפיינים של התצוגה , והשאלה שלי האם זה דבר טבעי או שצריך להגדיר עוד משהו, ותודה ........... : :

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  13. כל יום לפחות נכבה לי המחשב ואין לי מושג למה מישהו יכול לעזור לי תודה מראששששש

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  14. שלום רציתי לדעת איך מאבטחים תקייה אני רוצה שלא יכנסו לי לתקייה ואני רוצה לעשות סיסמא לתקייה ואני לא יודע איך אז אם משהו יודע שיגיב תודה!

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  15. פירמטתי את המחשב היום והתקנתי וינדוס עם סרביס פאק2 באנגלית.. במשך ההקנה שחכתי להוסיף את התמיכה של העיברית בווינדוס אז לאחר ההתקנה הוספתי את התמיכה בעיברית ואני מצליח לכתוב בעיברית אבל עדיין יש מקומות שרואים סימנים מוזריםם כמו סימני שאלה במקום עיברית.. (בלוח בקרה-שפה הגדרתי הכל על עיברית-ישראל) מה לעשות תודה!

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  16. אני קונה מחשב עם מעבד Q9300 לוח אם Asus P5Q (P45) זיכרון ראם 2GB דיסק קשיח 500GB כרטיס מסך HD4850 איזה מערכת הפעלה כדאי להתקין עליו.... ועוד שאלה.. אם לחבר שלי יש vista ultimate מקורי.. אני יוכל להתקין את המערכת גם על המחשב שלי????

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  17. נתקע ושום דבר לא עוזר חוץ ממלחוץ על הreset דרך המחשב עצמו...זה קורה לי פעם ב....פעם זה היה קורה לי המון ואז זה הפסיק להרבה זמן ופתאום זה חזר לי בנתיים זה קרה פעמיים...אני זוכר שגם לחברים שלי יש את הבעייה הזאת אבל לעיתים ממש נדירות..מישהו יודע למה זה קורה??

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  18. Started by GIlan,

שלום לכולם אני קבעתי שיהיה WINDOWS CLASSIC ולא AERO בוויסטה כי זה יותר נוח לי לעין... עכשיו הSIDEBAR גם הפך לאפור .. איך עושים אותו חזרה שחור? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  19. היי , [אני לא יודע אם זה מתאים לפה אם לא אז תעבירו בבקשה לאן שזה כן] התקנתי את הדרייברים האלא של NVIDIA על ויסטה חשבתי שזה יעזור או ישפר משהו במשחקים אבל עדין יש את הבעיות של הגראפיקה [הגראפיקה פה ושם משתגעת..] יש לי LEADTEK PX7600GT 256MB 128-bit מה אתה מצאים לעשות ? הנה הדרייברים שתקנתי : X64 לא עובד אצלי [לא יודע למה] אז הורדתי והתקנתי את הX86 .. http://www.nvidia.com/page/technology_vista_downloads.html .. *************************************************** *************************************************** אוקי יש לי בנוסף שני שאלות קטנות : הויסטה אמור להיות תלת מיידי[3D GRAPHICS]? הDX9.0c משפיע איך שהוא על ויסטה ? לא ניראה לי כך תזה שDX…

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  20. המדריך הזה: http://greenmachine.msfnhosting.com/READING/addraid.htm האם הוא יעבוד גם נגיד לשים דריבר של כרטיס רשת או דברים כאלה בסגנון... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by emperor,

שלום לכולם, יש לי בעיה דחופה מאוד. נותנים לנו שיעורים דרך האינטרנט. אני מצליח להיכנס לאתר,והוא מבקש ממני להוריד עדכון של ACTIVEX , אני מנסה להורידו אבל מופיעה הודעת שגיאה. ניסיתי לנטרל אותו, בכל מיני דרכים שמציעים בGOOGLE אבל שום דבר לא עובד. אני עובד על XP ואקספלורר 7. הודעת השגיאה, WINDOWS HAS BLOCEK THIS SOFTWARE BECAUSE IT CANT VARIFY THE PUBLISHER אשמח לרעיונות תודה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  22. ראיתי שאשכול ויסטה ננעל אז מקווה שאוכל להיעזר כאן. הבעיה שהתקנתי את ויסטה RTM וב-Software Explorer המערכת לא מכירה בתוכנת אנטיוירוס AVAST כתוכנה מורשית להרצה. כפתור ה-Enable אפור. לא היתה לי בעייה כזו בגירסאות הבטא. תודה רבה על כל עזרה.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by orninyo,

איזה מערכת הפעלה מומלץ להתקין על פנטיום 3 600MHZ 256RAM win2000 או win98 ?

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by shimon23,

שלום הפעלתי את תוכנת ה msconfig וגיליתי שבכרטיסיית ה startup מופיע msblast.exe, האם זה מעיד על הדבקה בוירוס? יש לציין שמעולם לא נדבקתי(לפי ידיעתי) בוירוס כי התקנתי את ה patch של מיקרוסופט לפני שהוא התפרץ, האם אני צריך למחוק קובץ זה ?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  25. למשל בוינאמפ הוא מראה ג'יבריש במקום עברית.... עכשיו את כל דפי האינטרנט אני רואה מצויין גם האופיס עובד כמו שצריך... למה זה ככה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.