עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, אתמול רציתי להתקין לחבר שלי Vista ultimate, כשמה שהיה לו זה vista home. הגעתי עד השלב של ההתקנה ממש, ואז קיבלתי הודעה שלא ניתן להתקין. סגרתי את תוכנית ההתקנה וקיבלתי הודעה שכל השינויים שבוצעו במהלך ההתקנה הוסרו. היום, החבר שלי פתח את המחשב וקיבל את השגיאה הבאה: http://www.vbheb.co.il/files/photo.jpg מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by uzana2004,

שלום לכולם... יש לי בעיה מוזרה בXP...ברגע שאני לוחץ על הכונן הקשיח במחשב שלי הוא מפעיל את חלון החיפוש ולא את הOPEN... האם יש דרך לתקן את זה? כמו כן עשיתי בטעות במחשב הנייד שכל פעם שהWIN יעלה אז הוא יבקש סיסמה...האם יש דרך לעשות שהוא לא יבקש? תודה מראש לכל מי שיעזור...

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by dd7,

יש לי xp בכונן c חשבתי להתקין בכונן g ויסטה במהלך ההתקנה של הויסטה לא יודע מה קרה נדפקה חזרתי לxp ואז עשיתי אתחול לכונן g, ושכיביתי והדלקתי היה לי בהתחלה לפני שהxp עולה בחירה בין הויסטה לxp איך אני מוחק את זה שהאקס פי ישר יעלה?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  4. יש לי במחשב עכשיו שתי מערכות הפעלה בכונן C XP בכונן D אקספי 64 ביט רציתי להסיר את המערכת הפעלה בכונן D ולהתקין ויסטא... רציתי לדעת כמה דברים.. כמה מקום פנוי הויסטא צריכה?... יש לי בכונן ההוא 15 גיגה פנוי

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by Chamuelm,

יש לי מחש שעד לפני כמה זמן הריץ XP אבל נשרף לו אחד מהזכרונות, עכשיו הוא בקושי זז. אני רוצה להתקין עליו 95 אבל זה לא דיסק Boot ואין לי כונן דיסקטים.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by asypeer,

הי. כאשר אני מבצע כיבוי של המחשב, המחשב נתקע (רואים את ההודעות כאילו המערכת מבצעת כיבוי) אבל זה לא מתקדם לשום מקום. יש למישהו הצעה לפיתרון ? מחשב P3 אם זה עוזר במשהו. אסף

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  7. לוח אם GA G31 \ GB G31 -אני לא יודע איזה אני אמור לקבל לפי המפרט שכתוב לי אולי אתם תגידו לי כי בטח רק שם אחד מבינהם קיים מעבד - E4500 זכרון - 2GB 800 DDR2 דיסק קשיח - 250GB כרטיס מסך - NVIDIA GEFORCE 8600GTS 512MB SPARKLE מסך - W1952TQ LG 19 רחב האם הוא מסגול להחזיק את ווינדוס ויסטה אבל שירוץ חלק לא שיהיה לו קצת כבד וברור יש עוד דברים כמו צורב וכו' אני גם מעוניין להביא משחקים ושמעתי שויסטה עדיין לא ממש תומך במשחקים יכול להיות בעתיד שאם חבילת העידכון של מיקרוסופוט הSP השונים הוא כן יקבל מחשקים או לא תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  8. אורח
    Started by אורח,

לפני שזה נכנס לוינדוס מופיעה לי ההודעה הזו: איך מעיפים אותה? אני רוצה שיעלה לי הוינדוס בלי ללחוץ על השם שלי.

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  9. אני מתכוון שעם יש מדריך או איזה שהוא דבר שאומר לך מה טוב כאילו מה כדי ולא מזיק שאפשר להוריד בSERVICES. או בכול דבר אחר שהמחשב יפעל יותר מהר או ישתמש בפחות זכרון... תודה

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  10. בעיקר עם IE7, אבל גם דברים אחרים. מקבל מידי פעם הודעות של התוכנה הפסיקה לעבוד ומנסה לתקן וכו'. מישהו יודע למה ומה אפשר לעשות? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  11. הנה השגיאה כאשר אני מחבר לא משנה איזה חיבור הוא מראה שגיאה שאלתי אנשים ואמרו שאני צריך להתקין את הדרייברים אך כאשר אני מפעיל אותם זה מראה מסך כחול ועושה ריסט למחשב... אני ממש לא יודע מה לעשות ואני חייב את הUSB כי בלעדיו אני לא יכול לפעול... תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  12. Started by gal_il50,

כי נדמה לי שראיתי באיזשהו מקום.

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by amam,

שלום, נכנסתי ל task manager , applications והופיע לי :" exe.המסמכים שלי"ושום חלון לא היה פתוח וזו הפעם הראשונה שאני נתקל בכזה דבר מישהו יכול לומר לי מה זה אומר?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by MigraineBOY,

שלום לכולם התקנתי את מערכת ההפעלה שלי מחדש ולהפתעתי התגלה לי שבמקום עברית אני רואה ג'בריש. מערכת ההפעלה היא win 2000 pro באנגלית. ניגשתי ל Regional options>general ושיניתי גם את ה-Location ל-hebrew ולאחר מכן ירדתי למטה ל-language setting for the system וסימנתי את hebrew ובנוסף לכך נכנסתי ל-advanced וסימנתי את כל מה שקשור לעיברית. ניגשתי ללשונית input locales והוספתי עברית... עכשיו, אחרי כל מה שעשיתי אני יכול לראות עברית אבל לא בכל מקום - לדוגמה - כשאני מפעיל את קצה או את המיול ומנסה לרשום או לקרוא שם אין לי עברית. רעיונות התקבלו בשימחה...

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  15. אין לי את האפשרות לכבות אותו...מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  16. המחיצה של מערכת ההפעלה (xp pro) היא C. מכיוון שגם שולחן העבודה הוא ב-C, נשאר לי מעט מקום פנוי. האם אפשר לקבוע שהשולחן עבודה יהיה במחיצה אחרת, D, לצורך הדוגמא?

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

בתמונה הבאה יש לי את Download with dap,Download With FlshGet..וכדומה! אני רוצה להוריד הכול,שישאר רק ה "GetRight". אני הסרתי את כול התוכנות מ Add or remove,וזה מיתעקש לרדת לי! אאא ועוד דבר,ראיתי ב טק טיוי שיש תוכנה שמורידה את כול הגראפיקה מהאתר,זאת אומרת את כול התמונות,יש לכם מושג מה שם התוכנה? (האתר שלהם לא פועל ) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  18. איך לעשות שכאשר עושים קליק ימני וחדש יהיה ליצור מסמך וורד ב xp היה אפשרות בויסטה לא

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by dydy,

שלום אני נוסע לארצות הברית , וצריך לקנות שני ניידים, מעדיף אותם עם WIN 7 ,המחשבים מיועדים לילדים בגיל 7 , 13 , לכן נושא העיברית מאוד חשוב , האים ניתן לעברת ? תודה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  20. שלום לכולם כל פעם שאני לוחץ על קובץ מסויים כפתור ימני נפתח תפריט בתפריט יש ICQ LITE ואז אפשרות לשלוח משם ישירות קבצים למי שמחובר אצלי איך אני מוחק את האפשרות הזאת ובכלל יש אפשרות לשנות דברים בתפריט ?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by eladbu,

יש לי בעיה נראה לי שווינדואס אוכל יותר מדי זכרון ווירטואלי אמרו לי שזה צריך להיות משהו בסביבות ה 200 250 מגה גג אבל אצלי זה קבוע על 400 500 יש לי גיגה זכרון ראם אם זה משנה! הזכרון הווירטואלי שלי ממוקם לא בספריית הווינדואס ונקבע ע"י ניהול המערכת האם זה תקין? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  22. שלום! רציתי לשאול לגבי בעיה שנתקלתי בה: כונני הלקליטורים (אחד צורב, אחד רגיל) אשר חדלו מלעבוד פתאום באחד מן הימים. מערכת ההפעלה היא אקספי. בנוסף יש לציין כי עד כמה שאני ראיתי את זה, הדבר קרה לאחר שה system works והיישום One Button Checkup תיקן כביכול את הרג'יסטרי, ולדעתי פגע בכניסות ברג'יסטרי של הכוננים. בנוסף אציין כי הכל כשורה במערכת - כונני התקליטורים מחוברים כראוי - בווינ98SE הכוננים פשוט בסדר גמור, וניסתי גם להסיר את הכוננים מה Device Manager ולהתקינם מחד, אבל הדבר נחל כשלון... אני דיי מיואש מזה.. אשמח לקבל כל הערה או התרה לבעיה! בתודה מראש, חן.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  23. יש בסרגל כלים השמאלי של הויסטה כפתור שמכניס את המחשב למצב "תרדמת" (low power). איך משנים אותו כך שיכבה את המחשב?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  24. בכל פעולה שאני עושה, אפילו גלישה או פתיחת "המחשב שלי" הHD טוחן ולוקח זמן עד שהוא מוצא את הפיילים בחלון המבוקש. גם באופן כללי במחשב איטי ואני לא מוצא את הסיבה לכך. מדובר בP4 2.4 עם 512 MB . יש רעיונות מה לעשות חוץ מלפרמט?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  25. Started by Dr.Hoffman,

לא מזמן מייקרוסופט הוציאו עידכון אשר גם מבשר את הידיעה שאין לי/לך/לכם ווינדוס מקורי. עכשיו יש לי בעיה בקשר לזה,לחבר שאני בדרך כלל מסדר לו את המחשב,הודיע לי שגם הוא קיבל הודעה זאת.. לפי טענת החבר יש לו ווינדווס מקורי (אך לא סגור על זה ) - ''יש לי ווינדוס מקורי אבא שלי קנה אותו באיזה 600 שקל מ Exelnet'' אני לא יודע עד כמה זה נכון... לי לא לזכור שפירמטתי לו והתקנתי לו ווינדווס... השאלה שלי כרגע עם מישהו יודע מה השם של העידכון,כי אני חושב שכדאי שהוא ימחוק איתו כדי למנוע ממנו את הכאב ראש הזה.. אז מישהו יודע מה השם של העידכון ? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים