Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום אני משחק או משו פיתאום המחשב מיתכבה וכותב ועושה לי מסך כחול וחירטוטים בלי הרבה דיבורים הינה . . . התמונה http://img70.imageshack.us/img70/5335/08060623512oa.jpg בקשה עזרו לי זה מזה חשוב..! תדוה לעוזרים :-*
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היה לי ויסטה על כונן d , וברגע שהתקנתי על סי אקס פי , הבוט של הויסטה נעלם.. לא הייתי יכול לבחור שהוא יעלה , והאקס פי עולה אוטומטי.. איך אני עושה שיהיה לי את האפשרות בחירה ביניהם ?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
1) אם אני ישנה עכשיו את הסוג של מערכת הקבצים מ NTFS ל FAT32 בעזרת התוכנה Paration Magic, זה יכול לדפוק משהו בווינדוס? 2) איך אני עושה שהחשבון שנקרא Administrator, שאפשר להיכנס אליו רק דרך Safe Mode, יוכל לעבוד גם במצב רגיל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
המחיצה של מערכת ההפעלה (xp pro) היא C. מכיוון שגם שולחן העבודה הוא ב-C, נשאר לי מעט מקום פנוי. האם אפשר לקבוע שהשולחן עבודה יהיה במחיצה אחרת, D, לצורך הדוגמא?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום חברים, בידי שני דיסקים של Windows XP Home, אשר נרכשו כחוק. כמו כן יש שני מחשבים, על כל אחד מותקנת מערכת הפעלה עם הרשיון שלה. פירמטתי את אחד המחשבים, רציתי להתקין עליו בחזרה את המערכת, אך איני מוצא את הדיסק (שעליו מספר הרשיון שלו) עם מערכת ההפעלה שהיתה מותקנת בו. האם אוכל, לבינתיים, להתקין מערכת ההפעלה, עם הרשיון שבמחשב האחר, כלומר שבשניהם יהיה אותו מספר רשיון, ואז לאחר שאמצא את הדיסק האבוד והרשיון (הוא חייב להיות באיזה מקום... ) להזין את מספר הרשיון שלו במקום? האם עד שיימצא הדיסק האבוד, אוכל להוריד עדכונים מהרשת, למרות שקיימים שני מחשבים עם רשיון זהה? תודה רבה על עזרתכם!
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני ממש לא מצליח לעשות את זה.!. אני מתקין ואני שאני מוציא את הדיסק של ההתקנה הוא אומר לי שאין דיסק מערכת.! (כמובן שאני מוציא את הדיסק אחרי ההתקנה)
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
טוב, ישלי מחשב שיש בו אקספי הום אדישן (בעע), קיצר ניסיתי להתקין ויסטה (ישלו מפרט שמחזיק ויסטה), ושבאתי לעשות את האפשרות של השדרוג הוא אמר שאיני יכול כי השפה במחשב היא עברית והשפה של הויסטה היא אנגלית (למרות שיש לי MUI בעברית על דיסק לויסטה), ניסיתי לעשות את האפשרות השנייה ולהתקין את הווינדוס על התיקיה שיש בה את הווינדוס עכשיו. באמצע ההתקנה, הוא נתקע ושם את השגיאה הבאה: מישו יכול בבקשה להסביר לי מה היא אומרת , ומה עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא המפרט בחתימה.האם אני יכול להריץ ויסטה ואיזה גרסה? מה עליי לשדרג כדי שאוכל להריץ ויסטה בצורה טובה? הגרסה שהוצעה בשבילי ע"י VISTA UPGRADE ADVISOR היא גרסת הביסנס אבל היא הכי נמוכה תכלס כלומר כל הדברים למשתמש הביתי נמצאים בגרסאות היותר מתקדמות לא? הקיצר תנו חוות דעתכם תודה גל
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אך אני מחזיר את האייקון של העוצמה לסרגל כלים בווינדוס... הוא נעלם לי... אני צריך להתקין אותו מחדש אך אני מתקין...
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי את המחשב הנל עם xp וחשבתי לקנות את ויסטה ultimate כי אני יכול להשיג אותו ב150 שח אז רציתי לדעת אם זה מאט לי את המחשב רציתי לדעת אם כדאי גם לקנות אבל לחכות להתקנה על לsp1 ואז לשים במחשב. מה דעתכם?? P4 3GHZ PRESSCOT 2ghz ddr2 667mhz xfx 7600gt המפרט בצד <-
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש Windows XP PRO ולא יודע מה קרה היום כל האייקונים שלי בשולחן עבודה השתנו. לדוגמא: האייקון של החייגן לאינטרנט השתנה לאייקון של ארכיון Winrar האייקון של האקספלורר השתנה לאייקון של דף אינטרנט Html האייקון של המסמכים שלי השתנה לאייקון של Counter strike source וכן הלאה.... יש לציין שהאייקונים מתפקדים כראוי, אבל נראים שונה. מה יכולה להיות הסיבה??? יש לציין שאין לי אפשרות לבצע שחזור מערכת כי ביטלתי את אופציה זו. תודה רבה לעוזרים מראש.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
התקנתי xp לשני מחשבים בעלי הרד דיסק sata באחד המחשבים בשלבים הראשונים של ההתקנה המערכת דרשה דיסקט של התקן sata או משהו כזה ובמחשב השיני הכל הלך חלק בלי בקשה דומה שני המחשבים היו אמורים להיות זהים מבחינת חומרה [[שניהם אותה הזמנה (בהפרש של שבוע...) מחנות מחשבים ידועה]] השאלה היא מה היה שונה בינהם בחומרה שגרם לבקש את ההתקן? ואם באמת יש שוני אז מה עדיף ? (אם זה סוג של sata או משהו בלוח...)
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך לחכות כמה שניות עד שאני אומר לו לעשות יותר מאוחר, זה מציק. איך אני מוריד את זה (לXP היו כמה תוכנות מעולות). תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
רציתי לדעת לגבי טכנולוגיית ה Aero ו ה 3D בווינדוס וויסטה, החלונות השקופים וכל האפקטים. האם אני אתרגל לזה ואשתמש קבוע ברגע שאקבל את המחשב החדש או שאני אמצא את עצמי חוזר לתצוגה רגילה מהר מאוד?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
עשיתי פירמוט עקב סוס טוריאני.. עכשיו התקנתי את כל הדרייברים הכל טוב ויפה... אני הולך לראות טלנובלה בעם וכשאני חוזר יש שומר מסך!... עכשיו איך שאני מזיז את העכבר זה מעביר אותו למסך ה לוגון הזה...איפה שבוחרים משתמשים..אפילו שלא בחרתי את האופציה שזה יהיה... אני נכנס ליוזר שלי ב XP שהשתנה לו האייקון מפתית שלג לשחמט... נכנס ופתאום חצי מחשב נעלם!... רוב הקיצורים שהיו בתפריט ההתחלה ובשולחן העבודה נעלמו!... עכשיו נכנסתי למצב בטוח ועשיתי שחזור... ורוב הדברים חזרו אבל כל כבציי ה EXE שהיו לי על המחשב נמחקו! חוץ מאלה של הXP... שזה אומר כל המשחקים כל התוכנות אנטי וירוס וזה... מה יכול לגרום לדבר שכזה לקרות.. כי וירוס אין לי! וגם הוירוס שהיה לי לפניי שפירמטתי זה בסך הכל היה טורייני שהעפת…
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי בעיות עם ווינדוס: 1. מדי פעם כל אייקונים שבמחשב נעלמים זה כולל את תפריט ההתחלה , שורת המשימות וכל האייקונים על שולחן העבדוה. זה חוזר לעצמו רק אחרי אתחול. 2. פעם עשיתי שיש אפשרות ללחוץ על התחל ואז לסמן עם העכבר את "המחשב שלי" ואז הכל היה נפתח כמו שקורה עם "כל התוכניות". אבל עכשיו אני לא זוכר איך? בבקשה עזרה
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
ברשותי P-3 733 עם זכרון 256 ,האם הוא מסוגל להריץ WIN XP בצורה חלקה? כרגע יש לי 98 ,אני יודע שהוא עתיק אבל אני משתמש בו רק להדפסות והרבה אינטרנט.
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום . אני מנסה להתקין את המערכת הנ"ל ( אגב יש לי עכשיו ויסטה 64BIT ) אבל כאשר אני נכנס לBOOT המסך הכחול הזה הוא כותב לי " קובץ DMIO פגום . למה זה קורה ? אגב אני מוצא את זה בדיסק עצמו אם אני מסייר בו דרך המחשב אבל בהתקנה הוא עושה לי בעיות . האם אני יכול לעשות BOOT ממערכת אחרת כמובן XP ואחרי זה להכניס את הדיסק 64BIT לכונן כדי להתקין WINDOWS ? אם לא אז מה כן אני יכול לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי חברים, התקנתי לפני כמה ימים ויסטה הום פרמיום,כל הדברים שרציתי שיעבדו עבדו חוץ מכרטיס הטלויזיה שלי.הקטע הוא שבאקס פי שעשיתי סריקה לתחנות אכן נמצאה התחנה האחת (יש לי YES) שצריך ולמרות שהתקנתי גם את התוכנה וגם דריברים מהאתר של לידטק בויסטה הוא לא מוצא לי את התחנה של יס. מישהו יודע מה עושים? הכרטיס הוא WINFAST TV 2000 XP EXPERT של חברת לידטק :s05:
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... אני לא יודע למה אבל אני לא מצליח לשנות את הסיסמא ב"חשבונות משתמשים"... הוא רושם שלא ניתן לשנות את הסיסמא... גם אחרי 20 ניסיונות !! יש עוד דרך לשנות אותה ?! אפילו דרך הCMD...
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם דיסק של 500GB ואני רוצה להתקין אותו. לכמה מחיצות מומלץ לחלק את הדיסק? האם partition אחד זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
איך עושים פירמוט עם דיסק של ויסטה? כאילו לעשות פירמוט וישר להתחיל להתקין vista. כי אצלי כשהמחשב זיהה את הדיסק זה ישר מתחיל בהתקנת הויסטה, מחלון זה והלאה: **בxp אני לוחץ F8 וזהו ישר מתחיל פירמוט ואז ההתקנה של הוינדוס אז אם אני רוצה לעשות קודם פירמוט לפני החלון הזה ? ולמה אני רוצה פירמוט ? כי כדי שלא יהיו לי אח"כ 2 מערכות הפעלה על המחשב :]
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום, נכנס לאחותי איזה וירוס למחשב והרס את כל ה-XP, המחשב לא מצליח לעלות לא במצב בטוח ולא במצב רגיל וגם אם לפעמים הוא מצליח הוא פשוט נתקע וחייב להפעיל מחדש.. אין בעיות חומרה בדקתי גם על ידי תוכנות וגם ע"י שימוש בהפצות שונות של לינוקס. אני מעוניין לגבות חלק מהדברים בכונן לפני הפירמוט, יש אפשרות איכשהו לעלות את המערכת הפעלה, התקנה מחדש היא גם אופציה(רק של programfiles לא ימחק, כי יש שם גם דברים שצורכים גיבוי) כרגע גיבוי ע"י לינוקס משום מה לא מצליח. תודה, אור.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-