עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. עשיתי פירמוט עקב סוס טוריאני.. עכשיו התקנתי את כל הדרייברים הכל טוב ויפה... אני הולך לראות טלנובלה בעם וכשאני חוזר יש שומר מסך!... עכשיו איך שאני מזיז את העכבר זה מעביר אותו למסך ה לוגון הזה...איפה שבוחרים משתמשים..אפילו שלא בחרתי את האופציה שזה יהיה... אני נכנס ליוזר שלי ב XP שהשתנה לו האייקון מפתית שלג לשחמט... נכנס ופתאום חצי מחשב נעלם!... רוב הקיצורים שהיו בתפריט ההתחלה ובשולחן העבודה נעלמו!... עכשיו נכנסתי למצב בטוח ועשיתי שחזור... ורוב הדברים חזרו אבל כל כבציי ה EXE שהיו לי על המחשב נמחקו! חוץ מאלה של הXP... שזה אומר כל המשחקים כל התוכנות אנטי וירוס וזה... מה יכול לגרום לדבר שכזה לקרות.. כי וירוס אין לי! וגם הוירוס שהיה לי לפניי שפירמטתי זה בסך הכל היה טורייני שהעפת…

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  2. ערב טוב לכולם. חבר קרוב שלי קנה מחשב 64 ביט אני חושב 3600 AMD ואמרתי לו המא תה מפגר למה לא סמתה אקספי 64 ביט. עכשיו רציתי לדעת ביכלל על המערכת הפעלה הזאת אם היא יכולה להריץ כל תוכנה אחרת שפעלת על אקספי רגיל אם היא מריצה את המישחקים וממש הכל .. וביכלל אם אני מתקין את המערכת ההעפלה הפירמוט וההתקנה שלה הם אותו דבר כמו שלא קספי רגיל ? תודה רבה רבה לכל מי שנותן יד באשכול זה !

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  3. Started by tic0n,

שלום, אז ככה. כל 5 דקות בערך, סרטים תיקיות Task Manager, מחיקת קבצים תוכנות וכו' מפסיקים להגיב, שאני לוחץ על "המחשב שלי" הוא נתקע על "BROWSING" , כדי שהבעיה תעלם אני חייב לעשות איתחול, ואז היא חוזרת אחרי 5 דקות. האינטרנט פועל אבל חוץ מזה.. שום דבר. למישהו קרה משהו בסגנון ויודע אם יש מנוס מפירמוט? אודה לתשובה.

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  4. שלום לכולם! אני מקווה שהשאלה נשאלת בפורום המתאים...אבל יש לי בעייה שחוזרת על עצמה אחת לכמה זמן. פתאום ללא סיבה מיוחדת,אני רואה שנעלם לי אייקון,ולא מדובר באותו אייקון תמיד. לחילופין,ישנם מצבים שלאייקון התחלף שם אחר. :s05: מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה מראש! איתן

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  5. משום מה תמיד שאני מנגן סרט בלייב באינטרנט הוא מופיע בחירבוש ירוק כזה !...ולא רואים כלום (התקנתי גם את קזה קודק הכי חדש) מוזר איך פוטרים את זה ...? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  6. Started by shimon23,

שלום הפעלתי את תוכנת ה msconfig וגיליתי שבכרטיסיית ה startup מופיע msblast.exe, האם זה מעיד על הדבקה בוירוס? יש לציין שמעולם לא נדבקתי(לפי ידיעתי) בוירוס כי התקנתי את ה patch של מיקרוסופט לפני שהוא התפרץ, האם אני צריך למחוק קובץ זה ?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by yvkr,

לאחרונה התקנתי WIN XP במחשב והמערכת עובדת ללא דופי. לעומת זאת, אם המחשב עומד דולק למשך זמן מה ללא כל תוכנית שרצה עליו הוא עובר אוטומטית(מתנתק) למסך החלפת משתמש (רשומים 2 משתמשים במחשב). שאלתי היא: כיצד ניתן להפסיק את הניתוקים, וכיצד ניתן למחוק את אחד המשתמשים?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  8. Started by Vatos-Locos,

מתי אמור לצאת ה SP2 של XP ?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  9. התקנתי פעם את תוכנת התרגום של Michal. התוכנה יוצרת קיצור גלובלי של F9 להפעלה של חלון התוכנה. הבעיה שמקש זה משמש ב-Word לרענון שדות. הסרתי את התוכנה בהסרה מסודרת אבל הקיצור הנ"ל לא נעלם, רק שכרגע מופיעה הודעה שהמערכת מחפשת את michal.exe. נכנסתי לרגסטרי ומחקתי את כל המקומות בהן הופיעה michal אבל זה לא עוזר. משהו יודע היכן מאוכסנים הקיצורים הללו וכיצד ניתן למחוק את הקיצור הסורר? תודה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  10. שלום, אני מנסה להתקין ווינדוס על מחשב חדש ויש כמה בעיות. יש לי את הווינדוס שאני תמיד מתקין על המחשב שלי שהוא עובד לי מעולה. אני שם אותו במחשב החדש והוא מעלה טיפה את ההתקנה ואחרי איזה דקה או שתיים רושם שיש בעיה משהו ב - pci.sys .... בווינדוס אחר שיש לי הוא בכלל לא קולט אותו , ועשיתי בביוס שהסידי יעלה ראשון.. אשמח אם תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by Oranili,

...

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  12. מה קורה אחים שלי קניתי מחשב חדש הנה-- E6300 1g זיכרון 160GB דיסק קשיח 7300GS של ASUS האם המחשב יריץ טוב את הווינדוס הזה יותר מ-אקס פי?!?!

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  13. יש למיקרוסופוט תיכנון להוציא SP3 בעתיד? או שהם כבר לא משדרגים את XP ?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by kobi-50,

כל פעם שאני רק נוגע סתם אפילו רק כדי לשנות את השם של הקובץ אז מופיע לי ההודעה "מניעת ביצוע נתונים" והוא רושם לי כדי לסיע בהגנה על המחשב windows סוגר תוכנית זו ואחרי שאני לוחץ סגור הודעה הוא סוגר לי את כל התוכניות שפועלות לי באותו רגע יש אולי פתרון.?! כי זה משגע אותי... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by MOFRA,

מופיע לי בפתיחה של וינדוס חלון שמבקש שם משתמש וסיסמא(אין לי סיסמא כאילו אני משאיר אותה ריק ונכנס) איך אני מבטל את זה כלומר עושה שהמחשב ישר יכנס

16. Started by hofshi,

מהירות ברירת המחדל של תפריט "התחל" (או "Start" ) הינה איטית למדי. ניתן לשפר את המהירות ע"י עריכת הרג'יסטרי. מדריך זה מראה איך לעשות זאת בשלושה שלבים. http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post_21.html

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  17. Started by lidor_abo,

חברה המחשב שלי אחרי פירמוט התקנתי קצת דברים איסיקיו ודברים בסיסיים ובהטענה עוברים 14 קווים עד שהוינדוס עולה האם זה בסדר?

• 9 תגובות
    • 635 צפיות
  18. אהלן חבר'ה... אני לא יודע למה אבל אני לא מצליח לשנות את הסיסמא ב"חשבונות משתמשים"... הוא רושם שלא ניתן לשנות את הסיסמא... גם אחרי 20 ניסיונות !! יש עוד דרך לשנות אותה ?! אפילו דרך הCMD...

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  19. נתקע ושום דבר לא עוזר חוץ ממלחוץ על הreset דרך המחשב עצמו...זה קורה לי פעם ב....פעם זה היה קורה לי המון ואז זה הפסיק להרבה זמן ופתאום זה חזר לי בנתיים זה קרה פעמיים...אני זוכר שגם לחברים שלי יש את הבעייה הזאת אבל לעיתים ממש נדירות..מישהו יודע למה זה קורה??

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by tnme33,

בביוס כתוב לי שה DUAL CHANEL ENABLED אז אני מניח שהרכיב בסדר מבחינה חומרתית, אבל הווינדוס לא עובר את ה 1.31 GB אז אין לי מושג איך להתקין את העסק...

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  21. שלום, לפני כמה זמן התקנתי ווינדוס ויסטה הום פרימיום, כשהתקנתי את המערכת פיצלתי את הדיסק לשתיים כאשר בכונן C מותקנת המערכת ובכונן D שאר הדברים.. השימוש הזה נעשה לי לא ממש נוח ואני רוצה להחזיר את הדיסק למצב שיהיה רק כונן C ושלו יהיה את כל המקום של הדיסק, כיצד אני עושה זאת?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  22. Started by IlanF,

בזמן האחרון יש לי הרבה כאלה... אתם בטח זוכרים את הפעמים הקודמות... אף אחד לא ענה עכשיו יש בעיה אחרת, הוא מופיע אבל הבחירה של הפעולה לא... לזה יש תיקון?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  23. לפי מה שראיתי זה בחינם ממייקרוסופט אבל כשאני עושה הכל בסוף זה מביא איזה אתר שכבר לא קיים אז אי אפשר להמשיך.. אז למשיהו אולי מהעבר יש את הKEY או איכשהו להשיג?

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  24. שלום רציתי לדעת איך מאבטחים תקייה אני רוצה שלא יכנסו לי לתקייה ואני רוצה לעשות סיסמא לתקייה ואני לא יודע איך אז אם משהו יודע שיגיב תודה!

• 2 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.