Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
-
האם באמת יצא SP2 לויסטה והאם זה מצדיק הפעם את המעבר או שזה עדקון לא קרטי כמו SP3 שרק כתוב על הנייר האם זה יצא גם לגרסת ה64ביט של ויסטה??? הבנתי שזה יצא לעברית גם בסוף החודש?? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
איך ניתן להחליף את הבוט סקרין והלוג-און סקרין בלי תוכנה. כבר עשיתי פאץ' שאני יוכל להחליף ושמתי אותם בתייקיה שצריך בווינדוס. עכשיו איך אני מחליף בלי תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
hay everybody מאז שהיתקנתי sp2 אני אוכל קש ניסיתי לבטל את הפס הצהוב המעצבן של ה-pop-up blocker ואת הציפצופים המאפנים שהוא עושה אולם ללא הצלחה כשהתיאשתי ניסיתי לבטל אותו לגמרי tools --pop-up blocker---turn off pop-up blocker אולם זה לא הצליח מה לעשות? האם הדרך היחידה להסיר את service pack 2 ולהתקין מחדש? הערה:מדובר ב-xp home edition חוקית + service pack 2 שנישלח אלי ב-cd מ- מיקרוסופט ישראל בעייה אחרת: יש לי חשבון מוגבל limited account שאני מישתמש בו לגלישה בילבד הבעייה היא שאני רוצה לבטל באופן קבוע את ברירת המחדל שלו לגבי סידור הקבצים שהיא סידור אוטמטי לפי שם arrange icons by name + auto arrange אני יכול להפוך את החשבון המוגבל לחשבון administrator אבל איך אני גורם לכך שה…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
בכל פעולה שאני עושה, אפילו גלישה או פתיחת "המחשב שלי" הHD טוחן ולוקח זמן עד שהוא מוצא את הפיילים בחלון המבוקש. גם באופן כללי במחשב איטי ואני לא מוצא את הסיבה לכך. מדובר בP4 2.4 עם 512 MB . יש רעיונות מה לעשות חוץ מלפרמט?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום כרגע על המחשב שלי מותקן WINDOWS VISTA עכשיו אני לא מרוצה מהויסטה והחלטתי שאולי עדיף להשתדרג ולעבור לווינדווס 7....עכשיו השאלה שלי היא ככה: יש לי שני הארד דיסקים,אחד 500 ואחד טרה, עכשיו אני לא רוצה למחוק כלום משניהם ! האם אפשר להתקין את הווינדווס 7 בלי למחוק קבצים מההארד דיסק (בלי לפרמט) ??
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אך אני מחזיר את האייקון של העוצמה לסרגל כלים בווינדוס... הוא נעלם לי... אני צריך להתקין אותו מחדש אך אני מתקין...
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני עומד להתקין Vista אבל יש לי בערך 50 גיגה של של שירים על המחשב שמרוכזים בתיקייה אחת. אפשרי להשאיר רק אותה ולפרמט את השאר במעבר בין הגרסאות?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אהלן מבקש לדעת אם אפשר לבצע את מה שכתבתי בכותרת..מעצבן כל פעם להפעיל את CORETEMP בכל הפעלת מחשב. או GADGET שמראה את טמ"פ המעבד שזה יותר נוח, כי לא מצאתי באתר של מייקרוסופט משהו מעניין.
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לא מזמן מייקרוסופט הוציאו עידכון אשר גם מבשר את הידיעה שאין לי/לך/לכם ווינדוס מקורי. עכשיו יש לי בעיה בקשר לזה,לחבר שאני בדרך כלל מסדר לו את המחשב,הודיע לי שגם הוא קיבל הודעה זאת.. לפי טענת החבר יש לו ווינדווס מקורי (אך לא סגור על זה ) - ''יש לי ווינדוס מקורי אבא שלי קנה אותו באיזה 600 שקל מ Exelnet'' אני לא יודע עד כמה זה נכון... לי לא לזכור שפירמטתי לו והתקנתי לו ווינדווס... השאלה שלי כרגע עם מישהו יודע מה השם של העידכון,כי אני חושב שכדאי שהוא ימחוק איתו כדי למנוע ממנו את הכאב ראש הזה.. אז מישהו יודע מה השם של העידכון ? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מנסה לשדרג את המערכת לגרסא RC של 7 מWINDOWS XP . כשאני לוחץ על האפשרות שידרוג אז כתוב לי ש7 לא תומכת בשפה שאני משתמש בה (עברית) מה אפשר לעשות כדי להתקין את 7 בלי לפרמט את כל המחשב?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום לאמא שלי הופיע הודעה כל פעם שפותחים את המחשב שהווינדוס לא חוקי וצריך לחכות שלוש שניות ואז לוחצים על משהו וזה נכנס לווינדוס ולא קורה כלום עכשיו לפי מה ששמעתי שיש גם הודעה שאומרת שאחרי 30 יום ווינדוס נסגר משהו כזה, ועם אפשר ליכנס עליו יותר ההודעה שמתוארת אצל אמא שלי זה אותו הדבר?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
טוב נראה לי מישהו חורש לי על המחשב. יש לי כ150 תהליכי "CMD" ו"SERVICES" במנהל משימות, וכשהם פועלים האינטרנט זוחל, זה לא נותן לי לסגור אותם, הנוד לא מוצא כלום, בהפעלה אוטומתית אין כלום מוזר, רעיונות? מחיקת הקובץ windows/services.exe במצב בטוח פתרה את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אהלן חברה, התקנתי windows אתמול, סיימתי את ההתקנה אולם המחשב אינו מצליח לעלות ל windows בין עם דיסק ההפעלה ובין עם ההרד דיסק עליו מותקן ה windows עצמו. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
בסופ"ש הזה דודים שלי התעסקו במחשב ופתאום נהיו לי כמה בעיות שאין לי מושג מהן: 1. ה-winamp נתקע לי מסיבה לא ברורה ולפעמים גם סתם תיקיות שאני פותח 2. כשלוחצים קונטרול-אלט-דל המנהל משימיות מופיע כרגיל רק בלי האפשרות לסגור אותו כלומר אין את האיקס והמזער ורק עם אלט-אף4 אפשר לסגור אותו ד.א לפני שהם באו המחשב היה עובד מצויין בלי שום תקלה כבר הרבה זמן בבקשה עזרה!!!
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
אז ככה.. יש לי רשימת השמעה ובין כל שיר לשיר הבקרת עוצמה יורדת בקובץ wave ל0 ואני צריך להעלות אותו מחדש בין כל שיר לשיר.. יש למישהו פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלומות, Windows XP SP1 ברשותי, וכאשר אני מפעיל את המחשב הכל עולה יופי טופי, ואז, כשידידנו אמור להגיע למסך של בחירת היוזר, הוא פשוט מראה מסך שחור שעליו רק סמן עכבר שיכול לזוז. הנ"ל מתרחש גם במצב בטוח\ רק שאז הוא "יענו" מראה את שולחן העבודה במצב בטוח, עם סמן עכבר שיכול לזוז לו לכל כיוון, אבל זה הכל. נסיתי לנתק כל דבר מהמחשב למעט מסך, לא הועיל. לא מתקבל שום מסך שגיאה/ BSOD. שום תקלה נראית לעין לא מופיעה בזמן אתחול המחשב. מישהו, משהו..?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
(כולל קבצי מוזיקה וצלילי ההפעלה והכיבוי) זה התחיל היום למישהו יש מושג מזה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב היום ופתאום 2 הכוננים שלי לא מופיעים ב"מחשב שלי" ובמנהל התקנים הם בסימני שאלה.. משהו פה מוזר כי גם 2 הכוננים הוירטואלים מהDaemon Tools גם הם נעלמו... נסיתי להסיר אותם ולעשות "סרוק שינויים" זה מוצא אותם שוב ואומר שאירעה שגיאה.. תמונה: תודה.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
בהתחלה הורדתי על 30..... אחרי זה הורדתי פירוואל ות- 20% האלו שמיכרוסופט משתמשת ואני מוריד על 120..... במקום על 185 ואף 200 שהגעתי ב- sp2 כל זה בלי תוכנת הורדות כמו FlashGET שאיתה אני מגיע ל- 200 בכלל לא יציב עם ירידות ועליות. אחותי מחוברת ברשת ובדקתי איך היא מורידה מאותו אתר עם SP1 בלי שום תוכנה , זה היה על 183-185 יציב! אני לא יודע מה לעשות יותר!, בלי קשר יש לי בפינגים במשחקים...... ממש גבוהים ולא יודע למה. יש דרך לשפר תמהירות???????? כי אני רוצה להחזיר ל- sp1 . ה- sp2 הזה רק עושה לי בעיות וחוסם לי כל אתר עם פרסומת באינטרנט.... וכל פעם אני צריך לאשר לתמיד לאותו אתר...... בכלל יותר מדי מאובטח...
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
חברה המחשב שלי אחרי פירמוט התקנתי קצת דברים איסיקיו ודברים בסיסיים ובהטענה עוברים 14 קווים עד שהוינדוס עולה האם זה בסדר?
-
- 9 תגובות
- 643 צפיות
-
-
טוב אתמול הייתי במחשב כרגיל בלילה כיביתי אותו. עכשיו שחזרתי מבצפר התאכזבתי לגלות שווינדוס פשוט לא עולה... שהדלקתי את המחשב הופיע לי המסך השחור שכולל בתוכו את כל מצבי הכניסה(safe mode וכו') שזה כבר היה חשוד בעיני,אחרי שניסיתי את כל המצבים שהיו הכל הראה אותה תוצאה,כמה שניות אחרי טעינת הוונדוס הוא פשוט קורס,רואים את המסך הכחול לשבריר שנייה ואז זה פשוט עושה ריסט. אם מישהו יודע איך לפתו ר את זה חוץ מלפרמט שיספר בבקשה. ד"א אני רוצה להגיד בהזדמנות הזאת שאני ממש שמח שאני רושם לפורום הזה ויש פה אנשים נהדרים שתמיד שמחים לעזור. תודה מראש=) -הנושא נכתב בפורום אחר אבל רק כדי להיות בטוח-
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
בgadjets יש אחד שנקראה wehater סבבה.... אז איך אני עושה שיראו את הטמפרטורה בישראל תל אביב ?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כהפעלתי BATTLFIED2 אז התקנתי דריברים לכרטיס מסך(דרך המחשק) אבל הם לא תואמים , המחשב עולה אבל לא רואים כלום ניסית להפעיל את כל האפשרויות דרך F8.... אבל זה לא עובד מה לעשות? אני צריך איכשיהו לבטל את הדריבר הזה?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-