עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by The UnKnown,

what is better..? the defragment of the xp or a special program for better results ?

2. Started by shayone,

היום התקנתי ווינדוס XP ורוב העיברית עושה לי בעיות או שאני רואה גיבריש או שאני רואה סימני שאלה יש משהו לעשות כדי לתקן את זה? ???

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  3. גם כשאני מאשר זה לא עוזר...מה הקטע? (אני משתמש ADMINISTOR)

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by ReL,

יש לי Winxp והמערכת כוננים שלי עובדת על Fat32 אני צריך להפוך את זה לNTFS עכשיו אמרו לי שאפשר לעשות את זה דרך פקודה בCMD לא רוצה שיהיו לי בעיות תעזרו לי עם הפקודה : CONVERT D: /FS:NTFS /V /CVTArea:filename /NoSecurity /X הבנתי עד V מה אני צריך לרשום בFile name ? וכל השאר ?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  5. אין עליו שום מידע באינטרנט (חוץ מאתרים בספרדית?), ומה שאני יודע שהוא מזיק.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  6. הי, ניסיתי להתקין איזה שהיא תוכנה,אבל ההתקנה נתקעה,התוכנה לא הותקנה אבל נוצרה לה תוית ב-Add\Remove,שלא ניתן למחוק כי ה"אשף" לא מצליח לאתר את הקבצים. כשניסיתי להתקין מחדש את התוכנה ואז למחוק אותה,התוכנה שאלה אם ברצוני להסיר קודם את ההתקנה הישנה ... כיצד אני יכול למחוק את התוית הזאת? תודה מראש.

7. Started by SHAY951,

איך אני יכול לשנות באופן כללי את האייקון של כל התקיות במחשב/כל הכוננים באופן קבוע במקום אייקון ברירת המחדל?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  8. Started by alons126,

אם אני יתקין WIN 7 על הנייד מה יקרה משהו לאחריות? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  9. התגברה על בעיה חמורה. יש קובץ dmp (שאני לא יודע איך להגיע אליו). האם אפשר לעזור?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  10. http://blog.uxevolutions.com/pdc05/entries/16 http://msdn.microsoft.com/events/pdc/ http://neowin.net/comments.php?id=30362&category=main

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  11. Started by ranyr,

לאחרונה כל דף שאני פותח באקספלורר מופיע עם המון תמונות שלא נטענות ולפעמים הדף לא עולה בכלל אחרי refresh הדף בדרך כלל עולה או שאני פשוט עושה המון show picture יש פיתרון?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by h.l,

משתמשים ששומרים קבצים בשרת לא יכולים למחוק או לשנות (עריכה) מסמכים . האם יש אפשרות להגביל רק מחיקה אבל להשאיר פתוח לשינויים .

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  13. Started by yakir8,

שלום בעיקבות לחץ של מקום התחלתי לחפש מאיפו אפשר לקזז.. ואז בדקתי סתם את גודל תקית הWINDOWS שבמחשב שלי וראיתי שהיא שוקלת בערך 7.2G וזכרתי שהיא צרכיה לשקול 2-3G בערך אז ביקשתי מחבר לבדוק אצלו וזה באמת שקל אצלו 2-3G עכשיו יש דרך לנקות את התקיה סיכון מינימלי? עוד משהו יש אצלי הרבה תקיות לא מובנות עם $ בהתחלה אלה תקיות חשובות כי אני לא זוכר שהיו לי אותם פעם... מצורפת תמונה תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  14. יש לי שני דרייברים ואני לא מצליח להתקין אותם: Ethernet Controller ו- Universal Serial Bus (USB) Controller אין לי שום דיסק שאני יוכל להתקין ממנו אני לא יודע את הסוג של הדריברים האלו ממש כלום ניסיתי לעשות update ולא הצליח מה אני יעשה בשביל להתקין אותם???

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  15. Started by VooV,

איך מבטלים את ההודעות המעצבנות של ויסטה(windows needs your permission to continue)? איך משנים את הclearType? אני מתכוון לאיך מכוונים אותו בויסטה. אני רוצה להתאים אותו למסך. אפשר להוריד עוד תוספות לSidebar? ואם כן אז מאיפה? איפה אני יכול להפעיל את ה"Switch between windows" דרך המקלדת? תודה רבה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by MK007,

XP PRO

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  17. אני שוקל להתקין ויסטה אבל השאלה שאם משחק אני צריך להתקין בכל מערכת הפעלה בניפרד או שמתקין אותו פעם אחת ושתי המערכות יפעילו אותו? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by eli33,

באתי להתקין וינדוז במחשב ובפעם והכנסתי דיסק שצרבתי ובדיסק הזה היו בעיות אז עצרתי את ההתקנה והכנסתי את הדיסק המקורי אבל פתאום המחשב לא קורא מהדיסק כתוב כל בקטע הזה של "תלחץ על כל כפתור כדי לקרוא מה cd " אני לוחץ וזה פשוט לא קורא ..אין בעיה במקלדת..הגדרתי את הבוטים שיקראו קודם את ה cd ואחרי זה זה קורא מההארד דיסק ואומר משהו עם NTDLT משהו כזה..ואומר ללחוץ על ctrl+alt+delete כדי לעשות ריסטרט וגם זה לא מגיב ל -ctrl+alt+delete מה יכול להיות הבעיה..אולי זה בגלל שהתקנתי את הוינדוס הראשון והפסקתי באמצע.. בקיצור מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה ולהתקין את הוינדוס תודה מראש לכל מי שעוזר..

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  19. שלום קודם כל אם אני קורא לדברים בשמות הלא נכונים אז סליחה, כי אני לא מבין גדול בזה. אז יש לי שתי שאלות 1) יש לי שני כוננים (ובקרוב אני יקנה כונן בעל קיבולת יותר גדולה)1 של 150 גיגה ואחד של 10 גיגה, איך שהבנתי הווינדוס הותקן ב10 וכל תוכנה שמופעלת ישר ניתקעת בגלל שאין מקום בC (כונן ה10 גיגה) איך אני גורם שתוכנות שמופעלות "יעמיסו" על הD שיש בו הרבה מקום ולא על הC שאין בו מקום? 2 ) יש תקיה זמנית(TEMP) והיא נימצאת אצלי בC וכמו שצייינתי אין בכונן הזה מקום וכל פעם אני מחלץ תוכנה/משחק אז זה עובר לתקיה לבנתיים עד שיסיים לחלץ (אם אני קורא לזה נכון) איך אני משנה את מיקום התיקיה שתהיה בD ולא בC שאין בו מקום? תודה איציק

20. יש לחבר שלי מחשב שמערכת ההפעלה (98) הפסיקה לתפקד, אבל הוא צריך מאוד את האימיילים שלו, אני צריך דרך שבה אני אוכל להעביר את האימיילים למחשב שלי (XP) ומשם אני כבר אסתדר. תודה!

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  21. Started by a-gold,

אפשר למחוק הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by gor84,

שלום לכולם... אני מחפש גרסא חוקית של ה PREMIUM, כי נדפק לי המחשב... יש לי סיריאל חוקי... תודה!

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by gigi,

שלום... ככה יש לי בעיה מאוד מוזרה...אחרי כמה שעות של עבודה פתאום המסך נכבה ואז יש לי הודעה מהבהבת על המסך שאני צריך לבדוק את החיבור וזה אומר לי שמוניטור עובד... ואני לא יכול לגשת למחשב אלא רק ריסטרט ואחרי שאני עושה ריסטרט אז מופיעה לי התמונה הבאה... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  24. שכחתי את הסיסמה לאדמין! אבל אז הורדתי את התוכנה בשם CIE משהו כזה... ואז אני מתקין נכנס וזה כותב לי 16 סביות התעלם או סגור... לא עובד קיצר! מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים