עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ^^^ כותרת...

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  2. Started by אבי11,

יש לי מחשב ועליו WINDOWS XP אני רוצה לפרמט את הדיסק (להביא אותו למצב "בתול" ) ואח"כ להתקין עליו מחדש את הXP אשמח לקבל עצה והנחייה איך לעשות את זה.

3. Started by emperor,

שלום לכולם, יש לי בעיה דחופה מאוד. נותנים לנו שיעורים דרך האינטרנט. אני מצליח להיכנס לאתר,והוא מבקש ממני להוריד עדכון של ACTIVEX , אני מנסה להורידו אבל מופיעה הודעת שגיאה. ניסיתי לנטרל אותו, בכל מיני דרכים שמציעים בGOOGLE אבל שום דבר לא עובד. אני עובד על XP ואקספלורר 7. הודעת השגיאה, WINDOWS HAS BLOCEK THIS SOFTWARE BECAUSE IT CANT VARIFY THE PUBLISHER אשמח לרעיונות תודה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by fog,

אני מכוון כל הזמן את השומר מסך לעלות רק אחרי שעה אבל משום מה אחרי כמה זמן או שאני מכבה את המחשב ומדליק מחדש וזה משתנה אוטומטית לעלות כל דקה. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by eglon1,

נתחיל מזה שבעבר הייתה לי את הבעיה הזאת ( לאחר תקלה עם האינטרנט ) אך לא פתרתי אותה . מה אוכל לעשות ? אם אני מתחבר למשחק רשת ההודעה תהיה " כנראה שהאינטרנט שלך נפל " ואם אכנס ל- FIREFOX \ IE7 אקבל הודעה של ה- SUlotion ואם אתחבר לאייסיקיו - ודאי לא אצליח Smiley מה אוכל לעשות אנשים ? מישהו נתקל בתופעה ? (בשורה התחתונה אחרי החפירה אין לי אינטרנט למרות שמוצג לי בסרגל של הוינדוס שיש לי אינטרנט .. ) חשוב לציין - האינטרנט ב- XP ( במחשב פה ליד ) כן עובד, ייתכן והבעיה במערכת הפעלה או שמה רק בקבצי האינטרנט ..(אולי חסימה כלשהי אנערף ) תודה מראש לכולם ויום טוב Smiley

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by boogie,

בויסטה יש אפשרות לשים קיצור של המדיה פלייר בTASKBAR. האם יש אפשרות דומה גם לWINAMP? ואם כן אז איך עושים זאת?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by asypeer,

הי. כאשר אני מבצע כיבוי של המחשב, המחשב נתקע (רואים את ההודעות כאילו המערכת מבצעת כיבוי) אבל זה לא מתקדם לשום מקום. יש למישהו הצעה לפיתרון ? מחשב P3 אם זה עוזר במשהו. אסף

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  8. ערב טוב נמאס מהויסטה ? , יש לכם XP מותקן במחיצה אחרת ? במידה ותרצו שיהיה לכם רק XP על המחשב עקבו אחרי ההוראות הבאות : 1. הכנסו ל-XP 2. הכניסו דיסק של ויסטה לסידירום. 3.START >> RUN ושם הקלידו את הטקסט הבא: CDROM:\boot\bootsect.exe /nt52 ALL /force CDROM = האות של הסידירום שהכנסתם אליו את הדיסק של הויסטה. 4. תרסטטו ותראו שלא עולה BOOY MENU של ויסטה , אלא המחשב ישר עולה לXP 5.עכשיו אתם יכולים לפרמט את המחיצה של הויסטה בהצלחה!

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by puuma,

אך אני מחזיר את האייקון של העוצמה לסרגל כלים בווינדוס... הוא נעלם לי... אני צריך להתקין אותו מחדש אך אני מתקין...

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  10. שלום לכולם. יש לי ויסטה ואני לא יודע איך לעשות את כול החלונות הטלת מימד ואפקטים אני מיתכוון כמו פה: http://hwzone.co.il/articles/vista/3/ מישהו יכול להסביר לי?.. כי הכול ניראה רגיל.. הצלחתי לסדר,תודה לכול העוזרים. עריכה: מישהו יודע איך עושים את השעון הזה של הויסטה על שולחן העבודה?

• 9 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by benor,

מערכת הפעלה: Windows xp sp2 Internet explorer 6 שלום, לאחרונה החלה להתרחש תופעה משונה במחשבי. כאשר אני נמצא בפורום כלשהו, ואני פותח הודעה שיש בה קישורית (לינק) להודעה אחרת, ומקליק על קישורית זו, נפתחת לי ההודעה שאליה הפנתה הקישורית, בדף חדש, ודף חדש זה משתרע רק על כמחצית המסך. שאלותיי הן שתיים: א. איך לבטל את הפתיחה של ההודעה שפתחתי ע"י הקלקה על הקישורית, בדף חדש. אני רוצה ורגיל שהודעה מעין זו תיפתח במקום ההודעה המקורית, וכשאני גומר לקרוא אותה אני לוחץ על לחצן "back" וחוזר לדף המקורי שממנו יצאתי. ב. גם אם לא אוכל לפתור את הבעיה שב-א`, או שאשתכנע שהעבודה בדף חדש עדיפה, איך לגרום לכך שדף חדש זה ייפתח על פני כל המסך ולא רק על מחציתו. תודה למשיבים. [attachment deleted by adm…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by BandiT,

פתאום הסאונד הפסיק לעבוד... הופיע ההודעה הבא סידרתי את זה בכך שנכנסתי ל services.msc והפעלתי ידנית את הסרביס windows audio ואז הכל הסתדר, אבל הבעיה היא כזאת, כל פעם שאני מדליק מחדש את המחשב אז הבעיה חוזר שוב, וצריך להפעיל ידנית את הסרביס הזה מחדש... למרות שהוא מוגרת על הפעלה אוטומטית...יש לזה פתרון שמישהו מכיר? תודה..

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  13. בXP הוא מוגדר והוא עובד טוב מאוד (לאחר ניסיונות רבים) אבל בויסטה הוא לא עובד ואני לא יודע מה צריך לעשות... ניסיתי בלוח בקרה וזה לא הצליח. בXP התקנתי תוכנה בשם SoundMax שאני חושב שמגיעה עם הלוח אם שלי (M2N-E) ושם כנראה כששיחקתי בהגדרות זה הסתדר. בויסטה הדיסק של הלוח אם לא פועל כי כנראה זה לא תומך. מה אני עושה? |:

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  14. הנה השגיאה כאשר אני מחבר לא משנה איזה חיבור הוא מראה שגיאה שאלתי אנשים ואמרו שאני צריך להתקין את הדרייברים אך כאשר אני מפעיל אותם זה מראה מסך כחול ועושה ריסט למחשב... אני ממש לא יודע מה לעשות ואני חייב את הUSB כי בלעדיו אני לא יכול לפעול... תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  15. Started by eliav-peretz,

אז ככה.. יש לי רשימת השמעה ובין כל שיר לשיר הבקרת עוצמה יורדת בקובץ wave ל0 ואני צריך להעלות אותו מחדש בין כל שיר לשיר.. יש למישהו פיתרון?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  16. Started by danidi,

שלום יש לי וינדוס אקס פי.. שאני מזיז חלונות בוינדוס הם זזים נורא לאט משום מה.. זה לא היה עד עכשיו מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  17. פירמטתי את המחשב היום והתקנתי וינדוס עם סרביס פאק2 באנגלית.. במשך ההקנה שחכתי להוסיף את התמיכה של העיברית בווינדוס אז לאחר ההתקנה הוספתי את התמיכה בעיברית ואני מצליח לכתוב בעיברית אבל עדיין יש מקומות שרואים סימנים מוזריםם כמו סימני שאלה במקום עיברית.. (בלוח בקרה-שפה הגדרתי הכל על עיברית-ישראל) מה לעשות תודה!

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  18. Started by cold fire,

קראתי כתבה באינטרנט שלduo core אין תמיכה ב64bit אבל vista רץ יותר טוב עם תמיכה של 64bit האם בכל זאת המעבד (קונרו) יהיה מהיר בVISTA ועד כמה הא יהיה יותר חזק ביחס למעבדים שיש כיום בשוק (pentium 4 D,amd athlon x2...)

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  19. היי יש לי מערכת הפעלה באנגלית XP PRO שמותקן עליה MUI עברית עד אתמול הכל היה בעברית , עברית מלאה ופתאום חלק מהתפריטים הפכו לאנגלית כמו למשל התפריט של לחיצה ימנית בעכבר על הרקע או העזרים בתפריט התחל.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הMUI אבל זה לא עזר.. מה הפתרון לבעיה ?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  20. למשל בוינאמפ הוא מראה ג'יבריש במקום עברית.... עכשיו את כל דפי האינטרנט אני רואה מצויין גם האופיס עובד כמו שצריך... למה זה ככה?

21. Started by esaly,

שלום! אני מעוניין להתקין XP על מחשב מסויים ולבטל את קבלת העידכונים האוטומטית. כשאני מבטל את קבלת העידכונים יש מגן אדום בTASK BAR שאי אפשר להפתר ממנו...והוא די מטריד... האם יש אפשרות לבטל את העידכונים ועל אותה הדרך גם לבטל את הנדנוד המרגיז? תודה על התגובות...

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  22. אין ספק ש-directx10הוא מהפכה,השאלה היא האם יש מגבלה אמיתית שמונעת הרצת directx10 על windows xp שהיא מערכת הפעלה בוגרת ויציבה באופן יחסי ל-vista או שפשוטMicrosoft הגבילה בצורה מלאכותית את ה-dx10 לרוץ אך ורק תחת vista וזאת אך ורק מסיבות מסחריות בלבד,כך שאנשים יאלצו לרכוש את מערכת ההפעלה החדשה שלה? והאם יש אפשרות שיצא patch שיאפשר להריץ directx10-על windows xp?

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by giladz,

אני מנסה להתקין WINXP על מחשב חדש (לוח ConRoeXFire) הכנתי דיסקט הפעלה 1.44 כמו שאומרים בהוראות, נכנסתי לתפריט F6 בהתקנההוא קורא את הדיסקט וממשיך בהתקנה, אבל מאוחר יותר, אחרי שבוחרים באיזה ספריה להתקין את WIN הוא מבקש לשים דיסק בכונן A שמכיל Intel Matrix Storage Manager Driver. הוא מנסה לקרוא בכונן, אבל הדיסקט שהכנתי לא לרוחו והוא מבקש אחר.... מה לעשות? חוץ מזה, האם ה כזה משנה אם ה HD מוגדר כ- AHCI או שפשוט אפשר להשאר עם IDE?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  24. בויסטה יהיה יותר קל לעשות רשת ביתית מבחינת ההגדרות וכל המסביב?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  25. זה השגיא שאני מקבל שאני מדליק BF2 וגם ניסיתי להתקין התחלה וזה מביא לי איזה ERROR של MD5 CHEK באיזה קובץ ואז אי אפשר להמשיך (אבל באקס פי זה עובד מצויין) עזרה מישו יודע מה איך ולמה ?

• 6 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.