עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by harel156,

שלום כשאני מנסה לעשות שחזור מערכת עולה חלונית נמצא בשימוש ע"י תוכנית אחרת ניסיתי במצב בטוח גם לא נותן ניסיתי ע"י מדריכים ברשת ולא הועיל אולי מי מכם יצליח לפתור את אודה מראש (אני אדם מהשורה ולא תותח מחשבים לכן אם אפשר הסבר מפורט) אגב: יש עוד בעיה צירוף המקשים CTRL+ALT+DEL לא עובד אצלי תודה מראש harel313@gmail.com

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  2. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אני כבר כמה ימים נתקל בתופעה מרגיזה במחשב שלי, פתאום אי אפשר להחליף את השפה מעברית לאנגלית או להיפך. לא שונה כלום במחשב, לפעמים זה קורה אחרי שעתיים, לפעמים אחרי כמה שניות ולפעמים בכלל לא. מריץ חלונות 2000 SP4, מקלדת USB. תודה.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by OzZzZz,

חלון הרשת האלחוטית לא מופיע לי גם אם אני רוצה לעשות ב notification network V זה לא נותן לי הוא צבוע באפור. משהו יודע איך לסדר את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  4. יש לי שתי מחיצות אם אני מוחק מחיצה אחת במנהל מחיצות (סיומון ולחיצה על D כדי למחוק) אז נהיית לי מחיצה אחת? או שכל הקבצים באותה מחיצה נמחקים?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by hellyeahmofo,

ב - IE ברגע שאני מזין כתובת לא קיימת אני מגיע ל - http://www2.netex.co.il/dnserror.asp?url=www.googze.com איך אני נפטר מזה , זה לא נמצא ב add /remove

6. Started by refaels2006,

מעוניין להתקין Windows 2000 SP4 ,עכשיו יש לי XP-PRO על כונן C. ואני לא רוצה להתקין שמה אלא בכונן D הריק ... האם זה ייצור בעיות אח"כ שXP לא ייעלה ?.... האם WIN2000 יוצר אפשרות להפעלה שלו בBOOT...אם לא איך מגדירים בלחיצה על edit (בXP:המחשב שלי->ביצועים->שיחזור וביצועי מערכת->עריכה) ? רפאל.

7. Started by almogas,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש ויש לי בעיה בויסטה כל הזמן יש לי מסכים כחולים קרה לי יותר מפעם אחת ביומים האחרונים.. שהפעלתי את המחשב זה היה הפירוט של הבעיות שהוינדוס הציג: ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 50 BCP1: B0DB7000 BCP2: 00000000 BCP3: 820849C2 BCP4: 00000000 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini010208-02.dmp C:\Users\אלמוג אסולין\AppData\Local\Temp\WER-25022-0.sysdata.xml C:\Users\אלמוג אסולין\AppData\Local\Temp\WER76F3.tmp.version.txt יש לי ויסטה אולטימה אם אני צריך להקריא לכם את הבעיה…

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ? אז ככה ... לפני איזה 20 דקות עשיתי ריסטרט ולפני שה - Wellcome Screen עלה המערכת ביקשה ממני להכנס ליוזר והיה כתוב לי שם שיש לי הודעה שלא נקראה ... אז נכנסתי לאימייל וראיתי שם הודעה ומחקתי אותה וחשבתי שזה יעזור ... עשיתי ריסטרט ושוב אותו דבר ... לפני זה לא היה לי את זה, זה היה עולה לי אוטומטית ואני רוצה שזה יהיה ככה ... איך עושים את זה ? אגב יש לי XP Pro באנגלית ... תודה מראש, משה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם אחרי התקנה של וינדואס קליק ימני על C ולא מופיע כפתור DISK CLEANUP מה יכולה להיות הבעיה??? אני כמובן אדמין במחשב!

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  10. בקשה תעזרו לי זה דחוף אני לא יודע מה לעשות

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by ariel-ro,

שלום לכם לאחר בעיה שהייתה לי עם קבצי הVISUAL C++ LIBERY שנעלמו מהמחשב עשיתי REPAIR למערכת המפעלה והכל חזר לקדמותו ועובד נפלא. אבל יש בעיה עם העברית נגיד באייסייקיו אז יש סימני שאלה במקום אותיות ובחלק מהמקומות ג'יבריש. הקטע זה שזה קרא לי כבר כמה פעמים במחשבים אחרים, וסידרתי. אבל שכחתי איך משנים :-X מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by orbk,

שלום רציתי איך לשנות בווינדוס פורטים של COM לכל מיני מכשירים שאני מחבר למחשב במקרה הזה זה מתאם בלוט', הבעייה היא שהפורט גבוהה מידיי ואני צריך שהוא יהייה מתחת ל10 אין אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  13. שלום. יש לי בעיה בהצגת סמלים במערכת הפעלה. אני לא מצליח לראות אותם...יש מין ריבועים כאלה לבנים. אצרף תמונה לבעיה,ומקווה שתוכלו לפתור לי אותה. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  14. התקנתי ויסטה במחשב, לא פעם ראשונה. רק שמשום מה פתאום כול הכתב העברי בכתבן נראה כשפה מוזרה, בשאר הדברים העברית נראה סבבה. ניסתי לשנות בלוח בקרה תחת הגדרות שפה הכול לעברית\ישראל, וגם את הגופן לאריאל אבל זה עדיין לא עזר. למישהו יש פתרון? תודה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by yfman,

עזרה!!! התקלקל לי הwindows ולמרות שהתקנתי מחדש(על תיקיה אחרת) יש בעייה-אין לי גישה לתיקיית המשתמש הקודמת(שבה היו לי דברים חשובים) ,מכיוון שעשיתי סיסמה ו MAKE PRYVATE מישהו יודע אם ואיך ניתן לגשת לשם?? לא יודע אם זה חשוב אבל עשיתי OVERRITE על התיקיה SYSTEM32 של הwindows הקודם(בניסיון לתקן) וגם לא הצלחתי לעשות UPGRADE תודה

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by pokemay,

אתם יודעים אולי איפה יש את החלון הזה בווינדוס שמכניסים את הקוד והמחשב שלך חוקי? כאילו בהתחלה שהתקנתם או שהתקינו לכם היה חלון כזה ששמים את הקוד שרשום על הדיסק... מקווה מאוד שתעזרו לי תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  17. Started by guysfa,

אני חדש בעסק ורציתי לדעת מה ההבדלים בין 32, 64, 86 ביט. ואיזה אני צריך מפרט: E6750 4mb 2GB 800HZ 8800GTS 320MB תודה.

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  18. ככה, אני מנסה להתקין WINXP SP2 על המחשב הבא : P3 550MHZ 256MB SDRAM QUANTOM 20GB 7200RPM HD MSI MS-6119 MOBO ניסיתי במלא מלא קומבינציות.. ניסיתי לפרמט בFAT בNTFS וניסיתי הגדרות שונות בביוס(עם PIO/בלי.. עם UDMA/בלי) ניסיתי גם לעשות לביוס איפוס פעמיים וכל פעם קורה משהו אחר.. או שהוא כותב שהוא לא מצליח למצוא BOOTABLE PATITION על הדיסק או שהוא פשוט עושה ריסט.. חשוב לציין שמדובר על מחשב שעבד מצויין לפני כשלושה חודשים ולא נגעתי בו פשוט מאז וההארדיסק הוצע ממחשב אחר שעבד לפני יום.. מה גם שההארדיסק בסדר גמור אם אני מחבר אותו למחשב אחר.. על ההארדיסק הייתה מערכת הפעלה וגם המחשב עבד בסדר גמור.. את הבוט מהדיסק הוא מזהה ואני מגדיר לו שם והוא מתקין את כל הקבצים לתיקיית C:WINDOWS אחרי הפ…

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  19. הי השתגעתי מויסטה ולא הסתדרתי עם לינוקס, חזרתי לXP64, הבעיה היא שגם אחי הקטן משתמש במחשב ואין עברית מעבר לקריאה וכתיבה. לכן אני רוצה לדעת אם כדאי להשאיר את הXP64 או למחוק ולהשאר עם 32 ביט, אני מקודד הרבה סרטים בFHD, לכן חשוב לי לדעת את ההבדל בניצול המעבד. דרך אגב, אני לא חושב שזה קרה לי גם בויסטה, אבל כשהתקנתי את הדרייבר של הכ. מסך (gainward 9600GT( הדרייבר של גיינווארד מגדיר את המהירות שעון של הליבה הגראפית, מקבל שגיאה, ריסטרט, ואז מודיע לי על הכשל ושואל אותי אם לנסות שוב, במנדריבה זה לא קרה לי, יש הסבר לזה? תודה מראש, אורי

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  20. Started by gabig12,

לפני זמן קצר המחשב שלי נפל ניסיתי לעשות SCAN DISK והוא בכלל לא עבד בכל זאת התקנתי עוד הפעם וינדוס XP ובעם בשבועיים אני עושה SCAN DISK הבעיה שהפעם הוא לא נותן לי לעשות וכותב שאני יפעיל מחדש את המחשב והוא יפעיל קבצים מיוחדים למה זה? ובפעם שעברה שעשיתי את זה הוא עשה את ה- SCAN DISK ונתקע בחלון הבא בגלל זה אני מפחד לעשות עוד הפעם כי אני לא רוצה לפרמט עוד הפעם. האם תיהיה לי בעיה אחר כך? השגיאה: לא הייתה אפשרות לבצע את בדיקת הדיסק מכיוון שלכלי בדיקת הדיסק דרושה גישה בלעדית לקבצי ווינדוס מסוימים בדיסק. ניתן להגיע אליהם רק ע"י הפעלה מחדש של המחשב האם ברצונך לקבוע שבדיקת הדיסק תבוצע בפעם הבאה שתפעיל מחדש את המחשב? דרך אגב יש לי עוד שאלה באמצע שאני משחק במשחקים המחשב יוצא לי מהם …

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  21. Started by kobibo,

יש לי שתי בעיות שאני כבר לא יודע מה לעשות מלבד לפרמט....ואני ממש לא רוצה 1. האיקון של כונן C נעלם ובמקומו מופיע איקון של דף לבן, כיצד ניתן לשחזר את האיקון של הכונן ללא תוכנת צד שלישי? 2. כאשר אני פותח את אחד מהכוננים שלי "במחשב שלי" במקום לראות את הקבצים נפתח לי החלון של חיפוש קבצים, כיצד ניתן לפתור את זה? רק קליק ימני עם העכבר ו OPEN עוזר. אודה לכל עזרה...מיואש.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by menyd1,

מה ההבדל בין הגירסאות Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x86.Integrated.October.2009 ל Microsoft.Windows.7.Ultimate.x86.October.2009.OEM.DVD-UP2DATE מזה אומר Integrated איזה מהם עדיף?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  23. Home Basic / HomePremium / Bussiness / Ultimate... :s05: ז'תומרת יש גרסאות 64ביט ו32ביט שההבדל ביניהן ברור. אבל מה ההבדלים העקרוניים בין בייסיק לפרימיום לדוגמא? ולמה האולטימייט עולה כ"כ הרבה יותר מכל השאר? בכולם יש את ממשק הAERO? איך אני יכול לדעת מה לבחור לנייד החדש שלי?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  24. Started by tzahi16,

שלום לכולם. אני מחפש TWEAKER ל WIN 7 רצוי שיהיה PORTABLE אבל אם לא גם ניסתדר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by eladh16,

שלום לחברי הפורום במחשב שלי מותקנים שני מערכות. מערכת חלונות XP המותקנת בכונן קשיח אחד, ומערכת UBUNTU המותקנת בכונן קשיח שני. בעליית המחשב, רצה מערכת grub ששם אני מחליט לאיזה מערכת להיכנס. אני רוצה לפרמט את כונן אחד(שבו מערכת חלונות) ולהתקין שוב את XP על אותו כונן. אך אני עדיין רוצה שמערכת ה grub תפעל לי ותאפשר בחירה בין מערכת XP ל UBUTNU. השאלה היא כיצד ניתן לעשות זאת בלי למחוק או לשבש משהו ב grub. האם צריך פשוט לפרמט את XP ועדיין ה grub ימשיך לפעול בעליית המחשב? אשמח למענה.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים