עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום התקנתי לא מזמן WIN 7 ואני מרוצה. חוץ מבעיה אחת, אם למשל אני נכנס לGTA SA אז המשחק עולה לשנייה וקופץ לשורת המשימות,שאני לוחץ על זה הוא עולה לשנייה וקופץ בחזרה. מצאתי פיתרון אחד,אני יוצא מהמערכת ונכנס שוב וזה פותר את הבעיה אבל אם אני עושה RESTART אז עדיין לא פועל. אני משתמש בכרטיס מסך מובנה של INTEL שדיי בסדר ובמסך 22. אבל בXP SP3 לא היה בעיות כאלה..

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by wooper,

היי אני רוצה להפחית את המקום שהמערכת לוקחת כרגע עם התוכנות זה לוקח 20 גיגה על c ביטלתי את ה system restore יש עוד הצעות ?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  3. שלום, אתמול רציתי להתקין לחבר שלי Vista ultimate, כשמה שהיה לו זה vista home. הגעתי עד השלב של ההתקנה ממש, ואז קיבלתי הודעה שלא ניתן להתקין. סגרתי את תוכנית ההתקנה וקיבלתי הודעה שכל השינויים שבוצעו במהלך ההתקנה הוסרו. היום, החבר שלי פתח את המחשב וקיבל את השגיאה הבאה: http://www.vbheb.co.il/files/photo.jpg מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by pazer005,

קניתי לוח P55A-UD3. יש לי מערך רייד של 3 כונני 250 ועוד כונן של 2TB. אני מנסה להפעיל התקנה של windows 7 דרך דיסק ההתקנה מה-BOOT. כל הזמן הוא נתקע ברקע הכחול של ההתקנה ולא ממשיך אפילו לשלב הראשון של ההתקנה. מסתבר שזו בעיה מוכרת וחרשתי על אתרי האינטרנט ופשוט ניטרלתי את כל יתר הרכיבים בלוח ועדיין זה לא עוזר. בכל מקרה, ניסיתי להתקין ויסטה והוא מגיע לשלב ההתקנה עד שהוא מגיע לשלב ראשון שבו הוא מבקש שאני אשים דיסק דרייברים, כנראה של הכוננים עצמם. אני שם את הדיסק שקיבלתי עם הלוח והוא לא קורא אותו. נקצר את התהליך - העתקי את הדיסק לאחד הכוננים שלו ברייד ואפילו הורדתי מאתר היצרן את כל הדרייברם האפשריים. הלחתי להביא אותו למצב שהוא נותן לי רשימת אפשרויות של דרייברים ואף אחד לא מתאים..…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  5. Started by naoriko,

שאני מכניס את הדיסק של ה-XP שאני מאתחל את המחשב אז הוא טוען לי את הדיסק נכנס למסך הכחול והכל ואיך שזה מסיים לסרוק את כל החומרה הוא נותן לי איזו שגיאה משהו על ההרדיסק וי שלי רק אפשרות לצאת מההתקנה... ושהמחשב נטען רגיל הויסטה עולה רגיל מה הבעיה הזאת?

6. Started by goodspeed,

שלום, אני מתקין בלפטופ שלי מ-11:00 בבוקר את העדכון הנל לאקס פי. כבר 12:50 וזה המון זמן על 60% ולא מתקדם, הנורית של המעבד לא מהבהבת. זה נורמלי? מה עושים?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  7. שלום, יש לי windows xp pro sp3 לאחר התקנת SP3 אני לא מצליח להפעיל סטרים אודיו מאתרים כמו 106fm.co.il ו - http://kolhanegev.sapir.ac.il/window.php אני לוחץ על play ושום דבר לא קורה יו טיוב כן עובד אז ניראה לי שזה איזה בעיה בווינדוס מדיה פלייר תודה על עזרה

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  8. אהלן מבקש לדעת אם אפשר לבצע את מה שכתבתי בכותרת..מעצבן כל פעם להפעיל את CORETEMP בכל הפעלת מחשב. או GADGET שמראה את טמ"פ המעבד שזה יותר נוח, כי לא מצאתי באתר של מייקרוסופט משהו מעניין.

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by dydy,

שלום אני נוסע לארצות הברית , וצריך לקנות שני ניידים, מעדיף אותם עם WIN 7 ,המחשבים מיועדים לילדים בגיל 7 , 13 , לכן נושא העיברית מאוד חשוב , האים ניתן לעברת ? תודה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by dudik5,

התהליך הנ"ל לוקח המון משאבי זיכרון (רצ"ב תמונה) בד"כ סביב ה66500K וגורם להאטה של המחשב. איך אפשר לצמצם אותו למינימום ההכרחי ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by erez_hazan,

שלום לכולם..! הכונן שלי נעלם ולכן עשיתי קצת חיפושים בגוגל ומצאתי את זה: CDgone שהיא כביכול תיקון ברג'סטרי אמורה לעזור להחזיר את הכונן. http://www.geekstogo.com/forum/CDgone-file8.html אך במקום זה, זה עשה עוד יותר נזק והעלים את הכונן לגמרי. מכל רישומי המערכת! אשמח אם למישהוא יש פיתרון למצב הזה. תודה לכל העוזרים! עריכה:: לא משנה! הכבל היה רופף

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  12. הפעלתי את המחשב היום ופתאום 2 הכוננים שלי לא מופיעים ב"מחשב שלי" ובמנהל התקנים הם בסימני שאלה.. משהו פה מוזר כי גם 2 הכוננים הוירטואלים מהDaemon Tools גם הם נעלמו... נסיתי להסיר אותם ולעשות "סרוק שינויים" זה מוצא אותם שוב ואומר שאירעה שגיאה.. תמונה: תודה.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by fatalico,

מצורפת תמונה של הבעיה המדאיגה. המחשב נהיה איטי להחריד ולוקח לו 10 דקות עד שהווינדוס עולה, כאשר המסך של הווינדוס עם הגלילה הקטנה למטה ממשיך להיות עוד ועוד. חוצמזה אין סאונד במחשב בלי סיבה נראית לעין, כנראה משהו השתעשע עם הכרטיס מסך המובנה. הותקנו איזה 20 התקני FireWire ואי אפשר להסיר אותם. אי אפשר להתקין, להפעיל ולעדכן Ad-Aware, Spybot, AVG, Norton. עד לפני יומיים הכל היה בסדר. מישהו יכול להושיע? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by alons126,

שלום לכולם הייתי באמצע הורדת מנהלי התקן מהאתר של HP שפתאום ראיתי שהאייקון של תיקיית ההורדות השתנה יש איזה דרך להחזיר את זה בחזרה?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by yaloner,

שלום, על מחשב חדש עם שני כונני SATA שיהיו ב-RAID1 אני מתכוון להתקין מערכת הפעלה חדשה. שאלתי היא איך מתקינים WINXP בצורה כזו, והאם יש הבדל בהתקנת גרסת ה-64bit ? רב תודות

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  16. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=207241&sid=10 גם פה ראיתי שאנשים נתקלו בבעיות עם העדכון הזה.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  17. אהלן חבר'ה, נכנסתי לכל התסבוכת הזו כאשר כיביתי את הפיירוול של נורטון למשך כמה שניות כדי לצפות בקליפ מוזיקה באינטרנט (שלא עלתה כל עוד הנורטון רץ). הקליפ עלה ומיד החזרתי את הנורטון לעבודה שוטפת. לאחר זמן מה התברר ששני וירוסים מכוער נטפלו אל מערכת ההפעלה שלי בלי אופציה קלה למחוק אותם ולנורטון מאוד קשה להתמודד איתם (אני לא אכנס להסברים). התזמון נראה לי נכון לפרמט.. מבעוד מועד השגתי שלושה תקליטורי גיבוי שונים של Windows XP SP2 כאשר את כל הפרמוטים הקודמים, בעבר בצעתי עם SP1 (ומעולם לא התלוננתי). התברר לי כי הדיסק (SP2) אינו Bootable ולכן לאחר הפעלה מחדש הכנסתי את SP1, ובשלב מסוים (כשהמחשב ביקש "Insert Disk Labled SP2") החלפתי את SP1 ב-SP2.. משם נשאלתי היכן ברצוני להתקין את המחש…

18. Started by moshe_ha,

כל פעם שאני לוחץ קיצור דרך לתוכנה או משהו או קובץ EXE אז במקום לפתוח לי תקובץ הוינדוס פותח את חלון ה-Open With ואז אני צריך לבחור תקובץ EXE ורק אז הוא מפעיל .... איך פותרים תדבר המעצבן הזה?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by MigraineBOY,

שלום לכולם התקנתי את מערכת ההפעלה שלי מחדש ולהפתעתי התגלה לי שבמקום עברית אני רואה ג'בריש. מערכת ההפעלה היא win 2000 pro באנגלית. ניגשתי ל Regional options>general ושיניתי גם את ה-Location ל-hebrew ולאחר מכן ירדתי למטה ל-language setting for the system וסימנתי את hebrew ובנוסף לכך נכנסתי ל-advanced וסימנתי את כל מה שקשור לעיברית. ניגשתי ללשונית input locales והוספתי עברית... עכשיו, אחרי כל מה שעשיתי אני יכול לראות עברית אבל לא בכל מקום - לדוגמה - כשאני מפעיל את קצה או את המיול ומנסה לרשום או לקרוא שם אין לי עברית. רעיונות התקבלו בשימחה...

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  20. Started by Kurt,

יש לי דיסק מקורי של ווינדוס עם SP1 (כתום כזה עם הולוגרמות) בן שנה ומשהו ואיבדתי את המספר שבא איתו יש איזה סיכוי לשחזר אותו? :-\ :'(

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by niv0us,

קניתי מחשב חדש ועכשיו התקנתי עליו ווינדוס אקס פי פרו. עכשיו אני מפחד להתחבר לרשת איתו בגלל שאני לא מצליח להוריד את העידכון של ווינדוס, ואני מפחד שיכנסו לי וורמס, וכו'. כשאר אני מנסה להוריד אז הכל הולך כרגיל, אבל כאשר זה מגיע לחלק של ההורדה זה לא זז ואחרי מספר דקות זה מפסיק ומודיע: The following updates failed to be installed successfully: Update for Background Intelligent Transfer Service (BITS) 2.0 and WinHTTP 5.1 (KB842773). אשמח מאוד עם תוכלו לעזור לי. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by def,

אני משתמש בXP העברית באיטנטרנט ובכלל מסודרת רק באוטלוק זה גיבריש השולח הנושא וכו המייל עצמו בעברית מה עושים?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  23. Started by 8-Ball,

שלום, יש לי XP ואין לי יוזרים במחשב (רק אני עצמי), וכשאני מתקין תוכנות אז חלקן מגיעות לתפריט התחלה דרך ALL USERS וחלקן דרך היוזר שלי אני רוצה לסדר אותם בתיקיות משלי בתפריט התחלה ושאלתי היא: האם יש דרך לאחד את כל התוכנות שנמצאות ב ALL USERS וב MY USER למקום אחד כך שאני אוכל לסדרם לפי הצרכים שלי?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  24. Started by IMT,

לא מזמן התחברתי לברק 013, וכל פעם שאני מפעיל את המחשב אני צריך להפעיל ידנית את החיגן שלהם (barak013 l2tp), דבר שהוא די מעצבן. איך אני יכול לעשות שהמחשב יתחבר אוטומטית בכל הפעלה? אם כבר אני בענייני אתחול... יש לי WINDOWS 2000, איפה אני יכול בו להתעסק עם הגדרות האתחול כמו ה- msconfig ב xp?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  25. שלום בכל פעם כשאני פותח את תיקיית הסרטים שלי זה נותן לי את ההודעה הזאת שאני צריך לבחור אם לשלוח או לא לשלוח הודעה על הבאג הזה. וזה עושה לי מין מיני ריסט כזה. שזה רק יוצא שנייה מהווינדוס וחוזר אליו ועדיין כל הדברים נשארים פתוחים חוץ מהתיקייה של הסרטים מה הבעיה?!

• 3 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.