Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי ויסטא, ולאחרונה רכשתי מדפסת סורק של hp 7283, אחריי שיחות מרובות עם צוות התמיכה שלהם וצוות חו"ל הם הגיעו למסקנה שהדבר האחרון שיכול לעזור לי הוא פירמוט, האם ישנה אפשרות (vista ultimate) למפרמט רק את הויסטא ?
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מתכוון להתקין 3 מערכות הפעלה על המחשב, שתי מיקרוסופטיות (כנראה XP ו-VISTA BETA), ויוניקסית אחת (כנראה הפצה כלשהי של לינוקס). 1. האם ה os loader של וינדוס יודע לגשת ללינוקס, או שאני אהיה חייב להשתמש ב os loader שונה כגון Lilo\grub. 2. מה הסדר המועדף להתקנת שלושת מערכות ההפעלה (מי ראשון מי אחרון, ואם אפשר גם את הסיבה שאני אלמד ממנה). 3. *חשוב מאוד*, למי שהתנסה בבטא העדכני ביותר של הויסטה, האם היא כבר פעילה בצורה נורמלית שמאפשרת גלישה הורדות וכו, ללא תקיעות ובאגים מיוחדים, או שאפילו בשימושים הבסיסיים האלה ל XP יש עדיין יתרון משמעותי? 4. כמה גיגה מומלץ להקצות לכל מערכת הפעלה, תוכנות משחקים ושאר הקבצים יאוחסנו בפרטישן נפרד, אבל עדיין יש לא מעט דברים שיתנחלו על הפרטישן של מ…
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
איזה מערכת הפעלה מומלץ להתקין על פנטיום 3 600MHZ 256RAM win2000 או win98 ?
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי קבצים שאני רוצה להסתיר, ואני יודע איך לעשות את זה בXP. מצאתי איך להסתיר קובץ, אבל אני לא יודע איך להחזירו . בתודה מראש Mystery
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום, היום קמתי בבוקר וקיבלתי את ההודעה הזאת במחשב חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: c2 BCP1: 0000000000000007 BCP2: 000000000000113D BCP3: 0000000004260008 BCP4: FFFFFA8006BD8780 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini112407-02.dmp C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WER-45926-0.sysdata.xml C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WERF0D3.tmp.version.txt קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040d המחשב עשה מעצמו ריסט בזמן שישנתי, לא שהרצתי עליו משהו באותו ז…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום הפעלתי את תוכנת ה msconfig וגיליתי שבכרטיסיית ה startup מופיע msblast.exe, האם זה מעיד על הדבקה בוירוס? יש לציין שמעולם לא נדבקתי(לפי ידיעתי) בוירוס כי התקנתי את ה patch של מיקרוסופט לפני שהוא התפרץ, האם אני צריך למחוק קובץ זה ?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום חברים אני יודע שהבעיה הזאת עלתה בעבר אבל לא ראיתי תשובה לזה ולכן אשמח לקבל תשובה אחד ולתמיד יש לי מחשב חדש שמותקן עליו XP ולאחר שהוא עולה לוקח לו עוד דקה שתיים עד שאפשר להפעיל את חייגן האינטרנט ובכלל לעבוד איתו חופשי חיפשתי בהרבה מקומות אבל לא מצאתי תשובה שעזרה ביטלתי בservice את השורה של backround intelligent ניסיתי עוד כמה דברים וכלום לא עזר מקווה שמכם תבוא הישועה מהמיואש ארז כמובן תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, על מחשב חדש עם שני כונני SATA שיהיו ב-RAID1 אני מתכוון להתקין מערכת הפעלה חדשה. שאלתי היא איך מתקינים WINXP בצורה כזו, והאם יש הבדל בהתקנת גרסת ה-64bit ? רב תודות
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מנסה לשדרג את המערכת לגרסא RC של 7 מWINDOWS XP . כשאני לוחץ על האפשרות שידרוג אז כתוב לי ש7 לא תומכת בשפה שאני משתמש בה (עברית) מה אפשר לעשות כדי להתקין את 7 בלי לפרמט את כל המחשב?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
טוב נראה לי מישהו חורש לי על המחשב. יש לי כ150 תהליכי "CMD" ו"SERVICES" במנהל משימות, וכשהם פועלים האינטרנט זוחל, זה לא נותן לי לסגור אותם, הנוד לא מוצא כלום, בהפעלה אוטומתית אין כלום מוזר, רעיונות? מחיקת הקובץ windows/services.exe במצב בטוח פתרה את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שינתי בביוס את BOOT 1 ל CDROM זה קורה מהדיסק של אקספי זה אומר לי לחוץ מקש אני לוחץ אבל אין התקנה........ אבל שאני מתקין אותו מ 98 זה מתקין לי! אז מה הדרך להתקנה?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ישלי הרדיסק שמפוצל לשניים בC מותקן המע' הפעלה winxp בD הותקנה בטעות אחת נוספת. איך אני מעיפה אותה ? פעם נתקלתי בבעיה הזו וחיפשתי תשובה באתר של Microsoft ונתקלתי בתשובה ארוכה שאני זוכרת שלא התחלתי להבין וגם חשבתי שהיא לא נותנת פתרון (לא זוכרת למה) יש פתרון אחר לזה שהוא לא של מיקרוסופט ?
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכנראה קשורה לדרייברים . משחקים מסוימים קורסים(כאילו מנתקים את הכבל שמחבר בין מהכרטיס מסך למסך ואני חייב לעשות ריסט) אצלי ,אבל רוב המשחקים פועלים כמו שצריך בלי בעיות. היו לי קרסות בWANTED ,בטלתי את ההגנה של NOD32 והמשחק הפסיק לקרוס. עכשיו קורה אותו דבר עם Dead Space . נסיתי לבטל את ההגנה של NOD32 אבל זה לא עוזר. בדקתי בevent viewer אם יש שגיאות ומצאתי כמה שקשורות לCatalyst Control Center: 1 0000000001: 2009-05-15 17:06:48:478 Failed to merge manifest file: C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\MOM-InstallProxy\mom-installproxy.xml with exception: Could not find file 'C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\MOM-InstallProxy\mom-installproxy.xml'. Error…
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
בזמן האחרון צצו כמה בעיות.. יש לי ULTIMATE 32BIT הWINDOWS UPDATE לא מאפשר לי לחפש עידכונים חדשים, אני מקבל error code 800B0100 בעיה נוספת זה עם ה INTERNET EXPLORER, הרבה בזמן האחרון הוא פשוט קורס וזה קורה מלא פעמים.. הבנתי שזה לא רק בVISTA אלא בכל הגירסאות של EXPLORER 7 למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיות הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם.. אתמול החלטתי להתנסות בויסטה והתקנתי אותו במחיצה נפרדת, כרגע יש לי Dual Boot. אני מעוניין להסיר את ויסטה עקב זה שבערך 80% מהתוכנות שאני משתמש בהם לא עובדות בו. איך אני עושה את זה מבלי למחוק את שאר הקבצים (שלא קשורים לVIS) ? ואיך אני מסדר את הBOOT, ככה שלא יתן לי החירה בין VISTA ל XP? תודה מראש Install
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
שלום רב יש לי XP PRO SP2 באנגלית. בטעות מחקתי מהרג'יסטרי את הערך FWCFG שנמצא תחת HKLM-SOFTWARE-MICROSOFT-TRACING-FWCFG נמחקו גם כל הערכים שהופיעו בצד הימני של העמוד תחת הערך הזה. האם גרמתי נזק בלתי הפיך למערכת ההפעלה שיחייב אותי להתקנה מחדש? תודה
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
האם מומלץ להתקין ויסטה 64 ביט ? אני לפני התקנת המחשב מחדש וחשבתי לנסות מה אתם אומרים? המחשב הוא מחשב חזק ככה שאני לא מודאג מהביצועים אני חושש רק לגבי משחקים ותוכנות למיניהם תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה ויסטה משגעת אותי מבטלים את העניין הזה שצריך לאשר לה להתקין ולהריץ כל מה שהיא או במייקרוסופט לא מכירים??? הרבה תודות לפותרי הבעיה
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
(כולל קבצי מוזיקה וצלילי ההפעלה והכיבוי) זה התחיל היום למישהו יש מושג מזה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט עקב סוס טוריאני.. עכשיו התקנתי את כל הדרייברים הכל טוב ויפה... אני הולך לראות טלנובלה בעם וכשאני חוזר יש שומר מסך!... עכשיו איך שאני מזיז את העכבר זה מעביר אותו למסך ה לוגון הזה...איפה שבוחרים משתמשים..אפילו שלא בחרתי את האופציה שזה יהיה... אני נכנס ליוזר שלי ב XP שהשתנה לו האייקון מפתית שלג לשחמט... נכנס ופתאום חצי מחשב נעלם!... רוב הקיצורים שהיו בתפריט ההתחלה ובשולחן העבודה נעלמו!... עכשיו נכנסתי למצב בטוח ועשיתי שחזור... ורוב הדברים חזרו אבל כל כבציי ה EXE שהיו לי על המחשב נמחקו! חוץ מאלה של הXP... שזה אומר כל המשחקים כל התוכנות אנטי וירוס וזה... מה יכול לגרום לדבר שכזה לקרות.. כי וירוס אין לי! וגם הוירוס שהיה לי לפניי שפירמטתי זה בסך הכל היה טורייני שהעפת…
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני פריק של חידושים ומאוהב במראה של הויסטה,נמאס לי מהמראה הישן של הXP,אני עובד עם תוכנות מוזיקה כגון קיו בייס ועם המון פלאגים ובעבר היו המון בעיות של אי-תאימות והרבה תוכנות לא עלו לי,יש למישהו מושג אם ווינדוס עבדו על הבעייה הזאת ? ובכלל אני חולה על משחקי מחשב ואני יודע שמשחקים עובדים הרבה יותר טוב על ויסטה ועם DIRECT-X 10,אפשר להגיד שעדיין לא נהניתי מהכרטיס שלי כי עדיין לא חוויתי משחק בDIRECT X 10,ויש לי בכלל מסך HD....
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, אתמול והיום התגלו אצלי במחשב בעיות חמורות בגלישה בדפדפן ובכלל באינטרנט. עד שעליתי על מקור הבעייה לקח לי זמן ואפילו עשיתי פירמוט אבל כשהבעייה חזרה שוב הנחתי שזה וירוס ככל הנראה, הרצתי בדיקה של נורטון ובאמת התגלו 4 קבצים נגועים בוירוס, הנורטון מחק אותם אבל עכשיו יש בעייה מכיוון שקובץ אחד הוא קובץ מערכת חשוב ובכל הפעלה של ווינדוס אני מקבל הודעת שגיאה שווינדוס לא מוצא את הקובץ וזה מאוד חיוני למערכת שהקובץ יהיה זמין, כרגע אין לי את הקובץ הזה ואין לי מושג מאיפה למצוא אותו בגירסה המתאימה. אם למישהו יש רעיון איך לשחזר את הקובץ אני אודה לו מאוד. בתודה מראש, דודי הסטלן!
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כל הקבצי lnk (קיצורי הדרך) במחשב שלי נהרסו הם מופיעים כסמל של ווינדוס ולא מקשרים לאן שהם צריכים שאני לוחץ עליהם יש לי את הבחר תוכנית מרשימה... עזרה דחוף... אני לא יכול לעשות כלום , תודה :nixweiss:
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי הרבה כאלה... אתם בטח זוכרים את הפעמים הקודמות... אף אחד לא ענה עכשיו יש בעיה אחרת, הוא מופיע אבל הבחירה של הפעולה לא... לזה יש תיקון?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-