Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
התקנתי לפני כמה זמן את הגרסת ניסיון של win7 בנוסף לxp שהיה לי.. עכשיו, לאחר שמחקתי אותה (WIN7), עדיין נשאר מסך הboot של 2 מערכות ההעפלה... (מחקתי אותה ע"י פירמוט כל המחיצה שהיה ישבה עליה). השאלה היא איך אני חוזר למצב שהיה לי פעם, בלי מסך ה-boot ושהxp תעלה ישר ? boot.ini: ; ;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems. ;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options. ; [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
התקנתי WIN2000_ENG PRO SP4 על P3 לוח אם אינטל SE440BX-2 א. מה מחליף את MSCONFIG? ב. המחשב לא מתעורר לאחר מצב המתנה! (גם כשאני בועט בו!! ב-WIN98 הוא מתעורר גם ללא הבעיטות) ג. אני מצליח להגיע ל"מצב בטוח" אבל המקלדת והעכבר לא מגיבים!!
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יצא כבר גרסה סופית ל- winsows xp 64 bit או ל- windows xp x64 ומה ההבדל בי שתי הגרסאות תודה
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם כל פעם שאני לוחץ על קובץ מסויים כפתור ימני נפתח תפריט בתפריט יש ICQ LITE ואז אפשרות לשלוח משם ישירות קבצים למי שמחובר אצלי איך אני מוחק את האפשרות הזאת ובכלל יש אפשרות לשנות דברים בתפריט ?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אהלן. קראתי פה את כל השירשור על SP2 ואני רוצה לשאול ולהתייעץ עמכם: יש לאחי מחשב AMD 1600 משהו ישן למדי. כבר פעם שלישית שאנחנו מפרמטים את המחשב, הכל עובד מצויין, ואז מותקן SP2 והמחשב ממש נופל: תקלות בהפעלת תוכנות , מסכים כחולים עם הודעות משתנות, ולאחרונה גם ריסטרטים בלופ אינסופי. חסמתי את האפשרות לקבל עדכונים אבל לדעתי זה ממש לא פיתרון כי אם יצא עדכון קריטי כלשהו זה מסוכן מדי להישאר בלעדיו. וגם אם נחסום אותו, קראתי בכל מקום שבקרוב לא ניתן יהיה להגיד "לא" לעדכון ופשוט נאלץ לקבל אותו... אני ממש זקוק לעצתכם איך לפתור את הבעיה הזו. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום אני פותח לדוגמא חלון של תייקיה או מחשב שלי או דף אינטרנט, ומידי פעם החלון פשוט נתקע\קופא וצרילך לעשות לו סיים משימה בשביל שהוא יסגר ואי אפשר להתשמש בו... מה הבעיה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי הום פרימיום בעברית והזיהוי דיבור לא עובד משהוא יכול לעזור לי להפעיל את זה
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
לפי המדריך הזה http://greenmachine.msfnhosting.com/READING/addraid.htm אני לא מבין כלום ממנו בבקשה שמשהו יעזור לי אין לי כוח להתעסק עם תקליטורים כל הזמן אני רוצה שהוא יתקין מהדיסק את הדרייבריים תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
איך הופכים XP מעיברית לאנגלית? יש לי XP HOME SP1 בעיברית..!
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום ויום טוב. יש לי בעיה במחשב של אמא שלי המחשב עושה כל הזמן ריסטים אז עליתי ב-safe mode של הווינדוס ושאני מנסה להפעיל את הקרספקסי הוא אומר בגלל שהוא בSafe mode הוא לא יכול לעשות כלום וכל האופציות מכובות (קרספקסי גירסא 6 הכי מעודכן ). עכשיו איך אני יכול לסרוק וירוסים בסייף מוד בלי שהאנטי וירוס פועל!?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים מציקה לי בעיה מעצבנת - כשאני גולש בתיקיות הכוונה היא גלישה למעלה למטה, הכל זוחל ולוקח לזה חצי שעה לטעון כל שורה של תיקייות. אוקיי נועם עזר לי לשחק טיפה עם דברים וגיליתי שני דברים - האחד - כאשר אני במצב תצוגה - תמונות ממוזערות אין יותר תקיעות ובכל תצוגה הכל זוחל אלא אם כן אני מסמן את כל התיקיות ואז אין תקיעות ם_ם מוזר אבל נכון. רציתי לדעת האם יש דרך להפסיק את התקיעות גם בתצוגות אחרות מכיוון שאת תמונות ממוזערות אני שונא במיוחד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הNORTON לא נותן להתקין כי רושם שגיאה-(הוסבר בעבר וכנראה בגלל זה) רושם שגיע שלא מוצא כונן F: שבכלל לא קיים במחשב תודה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום הפעלתי את תוכנת ה msconfig וגיליתי שבכרטיסיית ה startup מופיע msblast.exe, האם זה מעיד על הדבקה בוירוס? יש לציין שמעולם לא נדבקתי(לפי ידיעתי) בוירוס כי התקנתי את ה patch של מיקרוסופט לפני שהוא התפרץ, האם אני צריך למחוק קובץ זה ?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
התקנתי כרגע וינדוס ויסטה, וכאשר אני הולך להגדרות המערכת כתוב לי 32BIT OPERATION SYSTEM האם יש איזה דרייבר שצריך להתקין כדי לאפשר לויסטה לעבוד ב 64 ביט עם מעבד תומך? תודה!
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
טוב זה בעיה די מרגיזה המחשב שלי עולה מהר (מאד) ונתקע לכ2 דקות איפה שרשום "מערכת windows מופעלת.." ו גם במסך "ברוך הבא" יש למישהו מושג איך אני מחזיר אותו לעלות מהר? כי פעם זה היה עולה לי מהר אגב אין לי וירוסים spy וכל זה המחשב נקי ועבר אין סוף טיפלים reg cleaner למינהם יש לי win xp sp2 בעברית מקורי
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אתם יודעים אולי איפה יש את החלון הזה בווינדוס שמכניסים את הקוד והמחשב שלך חוקי? כאילו בהתחלה שהתקנתם או שהתקינו לכם היה חלון כזה ששמים את הקוד שרשום על הדיסק... מקווה מאוד שתעזרו לי תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בעבודה שלי אני משתמש בווינדווס 2000 NT ותמיד כשהווינדווס עולה מרסטארט יש איזו תמונה שעולה ואז רק התמונה שהגדרתי שתעלה עולה עם שאר האייקונים... יש לכם מושג על מה אני מדבר ואיך לעשות שרק התמונה שהגדרתי תעלה?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בדרך כלל למעלה מ-120 מגה. יש לציין שהשימוש במעבד הוא אפסי. התהליך הזה מעכב את עליית המחשב בשלוש דקות לערך. בעיות נוספות במחשב : ב-msconfig יש ארבעה קבצים (לא תוכנות )ששייכים ל-ntuser והם מסומנים כמצויים ב- Common Startup . נוסף לזאת יש אתרים שאי אפשר להיכנס אליהם או לבצע log in למשל הדואר ביאהו החשבון בקופת חולים החשבון בבזקביל אפילו לכאן לא יכולתי להיכנס לפורום אלא במחשב השני שלי לא ברור לי האם קיים קשר בין כל התופעות שציינתי. סרקתי עם המון תוכנות , אנטי וירוס, אנטי רוגלות ,אנטי טרויאנים , סריקה לחטיפת דפדפנים. מחקתי כל דבר שנמצא , אפילו false positive . כלום לא עזר. אודה לכל סיוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט עקב סוס טוריאני.. עכשיו התקנתי את כל הדרייברים הכל טוב ויפה... אני הולך לראות טלנובלה בעם וכשאני חוזר יש שומר מסך!... עכשיו איך שאני מזיז את העכבר זה מעביר אותו למסך ה לוגון הזה...איפה שבוחרים משתמשים..אפילו שלא בחרתי את האופציה שזה יהיה... אני נכנס ליוזר שלי ב XP שהשתנה לו האייקון מפתית שלג לשחמט... נכנס ופתאום חצי מחשב נעלם!... רוב הקיצורים שהיו בתפריט ההתחלה ובשולחן העבודה נעלמו!... עכשיו נכנסתי למצב בטוח ועשיתי שחזור... ורוב הדברים חזרו אבל כל כבציי ה EXE שהיו לי על המחשב נמחקו! חוץ מאלה של הXP... שזה אומר כל המשחקים כל התוכנות אנטי וירוס וזה... מה יכול לגרום לדבר שכזה לקרות.. כי וירוס אין לי! וגם הוירוס שהיה לי לפניי שפירמטתי זה בסך הכל היה טורייני שהעפת…
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, אני מתקין בלפטופ שלי מ-11:00 בבוקר את העדכון הנל לאקס פי. כבר 12:50 וזה המון זמן על 60% ולא מתקדם, הנורית של המעבד לא מהבהבת. זה נורמלי? מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
מה ניינים כולם? קניתי מחשב חדש וכשאני מכניס את הדיסק של XP (לא מקורי) באיתחול, הוא לא נותן לי אפשרות איתחול/התקנה. אין לי כונן 1.44 אז זה לא אופציה. למה הדיסק של הXP לא מאתחל לי את המחשב? האם יש אפשרות להוריד קבצי איתחול לצריבה על דיסק? ניסיתי את האופציה של דיסק איתחול בנרו אבל יש שם אפשרות רק לDOS BOOT. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
המחשב שלי מגיע היום ואני רוצה לדעת איזה windows לקנות ולהתקין הhome יותר זול וזה אבל כסף לא ממש משנה לי העיקר מה יותר טוב למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294648.new#new פרסמתי הודעה זו בפורום חומרה אך אני לא בטוח שהבעיה היא אכן בחומרה אלא במערכת הפעלה בעיקרון השאלה שלי היא האם ניתן להבין מהתמונה המצורפת את מהות הבעיה אצלי שגורמת לכך שאני צריך להתקין את הדרייברים של הכרטיס קול כל פעם מחדש? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי WIN XP ללא BOOT,הדיסק הפעלה של WINDOWS 98 מצליח להביא אותי למצב של MSDOS אך אני לא יכול לעשות SETUP לדיסק כי הוא אומר שהוא נמצא במצב MSDOS.... איך אני יכול לעשות BOOT שכן יעזור לי? אם יש לינק לBOOT כזה אני אשמח לקבל...תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
יש לי כמה תוכנות שאני משתמש בהם באופן תקוף אבל אם אני אנעץ את כולן לא ישאר לי מקום אני מעונין לדעת אם אפשר לנעוץ תקיה ואז ריחוף מעליה יראה את הקישורים בה מתפריט ליד בערך כמו שאם נועצים את WMC אז ריחוף מעליו נותן כמה אפשרויות ... OFF TOPIC כמו כן המלצה חמה לPLUGIN ל WMC http://www.mediabrowser.tv
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-