Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום. קניתי לאחרונה נייד, מותקן עליו XP. התקנתי את ה-K-LITE CODECS PACK. בחלק מהסרטים שאני מוריד (XVID של 700 מגה) ומפעיל עם WINDOWS MEDIA PLAYER (גם קלאסיק וגם החדש) מופיעה ההודעה שבתמונה המצורפת, אני לוחץ על CLOSE MASSAGE ואז מופיעה הודעה שה-WINDOWS EXPLORER צריך להסגר, ומופעל מחדש. NOD32 אומר שהסרטים ללא וירוסים, ושאין לי וירוסים במחשב. מה הבעיה, ואיך פותרים אותה? ניסיתי את הפתרון של מחיקת הקודקים והורדתם מחדש בגרסה חדשה יותר... http://img214.imageshack.us/img214/7
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
-
אני רוצה להכין קובץ תשובות לויסטה קראתי באיזה מקום שאני צריך להשתמש בכלי שנקרא WINDOWS SIM השאלה היא איפה אני מוצא את הכלי הזה? דבר שני שרציתי לשאול אחרי שאני יוצר קובץ תשובות איך אני מריץ אותו על ההתקנה?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב בסלון שמשמש אך ורק לצפיה בסרטים ויש לי בשבילו גם שלט רחוק של פקרד בל, המחשב הוא פנטיום 3 550 + 256 מ"ב זיכרון. האם אפשר להתקין עליו חלונות XP MEDIA CENTER EDITION 2005 והוא ירוץ נורמלי? אני לא צריך ממנו ביצועים מיוחדים רק שיראה סרטים.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
התקנתי פעם את תוכנת התרגום של Michal. התוכנה יוצרת קיצור גלובלי של F9 להפעלה של חלון התוכנה. הבעיה שמקש זה משמש ב-Word לרענון שדות. הסרתי את התוכנה בהסרה מסודרת אבל הקיצור הנ"ל לא נעלם, רק שכרגע מופיעה הודעה שהמערכת מחפשת את michal.exe. נכנסתי לרגסטרי ומחקתי את כל המקומות בהן הופיעה michal אבל זה לא עוזר. משהו יודע היכן מאוכסנים הקיצורים הללו וכיצד ניתן למחוק את הקיצור הסורר? תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי בעיה נראה לי שווינדואס אוכל יותר מדי זכרון ווירטואלי אמרו לי שזה צריך להיות משהו בסביבות ה 200 250 מגה גג אבל אצלי זה קבוע על 400 500 יש לי גיגה זכרון ראם אם זה משנה! הזכרון הווירטואלי שלי ממוקם לא בספריית הווינדואס ונקבע ע"י ניהול המערכת האם זה תקין? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קבלו את הקטע הכי אכול והכי מוזר שאי פעם קרה לי בחיים שלי!! מסיבה מוזרה כלשהי הקספרסקי שלי קרס לו...אז לא ממש שמתי לב לזה וזה בעצם מה שהתחיל את כל הסיפור....תוך מספר ימים המחשב שלי הוצף בווירוסים....יותר נכון סוסים טרויאנים שום דבר לא פעל טוב , פופ אפס כל הזמן!!..יענו ביל סוף המון פשוט נופלים עליך....המחשב ניתקע ועושה ריסטרטים ...כל החרא שיכול לקרות קרה! אז טוב אני אמרתי לעצמי יאללה צ'יקי בוא ניכנס במחשב הזה נטפל בו עד הסוף....אני אמרתי לעצמי כוס עמק כל מה שיש לי פה אפשר תמיד להוריד מחדש...אז באתי וניסיתי לעשות פירמוט..(המוצא הכי קל)...מסיבה כלשהי לא נתן לי...פשוט רשם שהוא לא יכול ואמר לבדוק את החיבור ועשה ריסטרט וניסיתי שוב ושוב לא הלך אמרתי אני ינסה שוב רק הפעם בדרך שונ…
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
באתי להתקין וינדוז במחשב ובפעם והכנסתי דיסק שצרבתי ובדיסק הזה היו בעיות אז עצרתי את ההתקנה והכנסתי את הדיסק המקורי אבל פתאום המחשב לא קורא מהדיסק כתוב כל בקטע הזה של "תלחץ על כל כפתור כדי לקרוא מה cd " אני לוחץ וזה פשוט לא קורא ..אין בעיה במקלדת..הגדרתי את הבוטים שיקראו קודם את ה cd ואחרי זה זה קורא מההארד דיסק ואומר משהו עם NTDLT משהו כזה..ואומר ללחוץ על ctrl+alt+delete כדי לעשות ריסטרט וגם זה לא מגיב ל -ctrl+alt+delete מה יכול להיות הבעיה..אולי זה בגלל שהתקנתי את הוינדוס הראשון והפסקתי באמצע.. בקיצור מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה ולהתקין את הוינדוס תודה מראש לכל מי שעוזר..
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אהלן כולם יש ברשותי WinXP [מקורי :], אך הוא כולל בתוכו SP1.. אני אוטוטו מרענן את המחשב ועושה פירמוט, ואין לי ממש כוח להתקין את SP2 מחדש ואת כל העידכונים... האם יש איזושהי דרך לאחד את אותם העידכונים ואת חבילת ההרחבה לתוך דיסק אחד, שכאשר אני מתקין איתו, הוא כבר כולל בתוכו את כל העסק? אם אני זוכר נכון היה פה מדריך לאחד את חבילת ההרחבה להתקנה, אבל האם אפשר גם את העידכונים? או שאני חולם בהקיץ תודה! :}
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
זה השגיא שאני מקבל שאני מדליק BF2 וגם ניסיתי להתקין התחלה וזה מביא לי איזה ERROR של MD5 CHEK באיזה קובץ ואז אי אפשר להמשיך (אבל באקס פי זה עובד מצויין) עזרה מישו יודע מה איך ולמה ?
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הNORTON לא נותן להתקין כי רושם שגיאה-(הוסבר בעבר וכנראה בגלל זה) רושם שגיע שלא מוצא כונן F: שבכלל לא קיים במחשב תודה
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אהלן מבקש לדעת אם אפשר לבצע את מה שכתבתי בכותרת..מעצבן כל פעם להפעיל את CORETEMP בכל הפעלת מחשב. או GADGET שמראה את טמ"פ המעבד שזה יותר נוח, כי לא מצאתי באתר של מייקרוסופט משהו מעניין.
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח ספריה מסויימת ומשנה לה את אופציית ה VIEWS ל LIST לאחר שאני עושהRESET הכל חוזר למצב ברירת מחדל האם יש אפשרות להגדיר לספרייה מסויימת\ או לכולם שתמיד יהיו על LIST?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, על מחשב חדש עם שני כונני SATA שיהיו ב-RAID1 אני מתכוון להתקין מערכת הפעלה חדשה. שאלתי היא איך מתקינים WINXP בצורה כזו, והאם יש הבדל בהתקנת גרסת ה-64bit ? רב תודות
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום... ככה יש לי בעיה מאוד מוזרה...אחרי כמה שעות של עבודה פתאום המסך נכבה ואז יש לי הודעה מהבהבת על המסך שאני צריך לבדוק את החיבור וזה אומר לי שמוניטור עובד... ואני לא יכול לגשת למחשב אלא רק ריסטרט ואחרי שאני עושה ריסטרט אז מופיעה לי התמונה הבאה... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ושפתחתי אותו היה ערכת נושא של windows classic ושניסיתי להחליף אז היה כתוב:לא היתה אפשרות להחליף את ערכת הנושא מכייון ששירות זה אינו פועל ניתן להפעיל את השירות בכלי ניהול המחשב בלוח הבקרה
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני עם מערכת vista כאשר אני מנסה להיכנס לTASK אני מקבל הודעה "TASK MANAGER AS BEEN DIABLE BY YOUR ADMINISTRATOR" איך אני מבטל את זה ?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
טוב נראה לי מישהו חורש לי על המחשב. יש לי כ150 תהליכי "CMD" ו"SERVICES" במנהל משימות, וכשהם פועלים האינטרנט זוחל, זה לא נותן לי לסגור אותם, הנוד לא מוצא כלום, בהפעלה אוטומתית אין כלום מוזר, רעיונות? מחיקת הקובץ windows/services.exe במצב בטוח פתרה את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הוצאתי מהמחשב תדיסק קשיח וראיתי מה באמת יש לי במחשב כמה GB וראיתי במדבקה שכתוב עליה 20GB לא האמנתי חשבתי היה לי רק 4GB (קיבולת) ככה תמיד היה לי 2GB בכונן C ו 2GB בכונן D . הבעיה היא איפה שאר הGB בערך 16GB ואיך אפשר לפתוח את החלון הזה של המחיצות ב-(WIN98) תעזרוו לי אחים שלי????? לא יודע מה לעשות.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
איך אני יוצר כונן d בהתקנת הווינדוס xp תודה מראש netanel305
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
עשיתי CHDSK לכונן מסוים במחשב שלי ויש לי בעיה. בשלב הרביעי מתוך חמש (verifying file data) הבדיקה מתחילה להיות איטית. ניסיתי כמה פעמים לבטל ולעשות שוב ועדיין אותו דבר. פעם אחת כשמתי את ה- CHDSK לחמש שעות בערך בלי נגיעה במחשב זה הגיע רק ל- 7%. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתקין בלפטופ שלי מ-11:00 בבוקר את העדכון הנל לאקס פי. כבר 12:50 וזה המון זמן על 60% ולא מתקדם, הנורית של המעבד לא מהבהבת. זה נורמלי? מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני פריק של חידושים ומאוהב במראה של הויסטה,נמאס לי מהמראה הישן של הXP,אני עובד עם תוכנות מוזיקה כגון קיו בייס ועם המון פלאגים ובעבר היו המון בעיות של אי-תאימות והרבה תוכנות לא עלו לי,יש למישהו מושג אם ווינדוס עבדו על הבעייה הזאת ? ובכלל אני חולה על משחקי מחשב ואני יודע שמשחקים עובדים הרבה יותר טוב על ויסטה ועם DIRECT-X 10,אפשר להגיד שעדיין לא נהניתי מהכרטיס שלי כי עדיין לא חוויתי משחק בDIRECT X 10,ויש לי בכלל מסך HD....
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-