Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
ההודעה שאני מקבל ADWARE:WIN32/WHENU.SAVENOW מה זה אומר, אני אמור להסיר את זה ?
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי אני רוצה להפחית את המקום שהמערכת לוקחת כרגע עם התוכנות זה לוקח 20 גיגה על c ביטלתי את ה system restore יש עוד הצעות ?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ליפני שבוע יתגייסתי ואין לי זמן לשטויות האלו, אני מוריד הרבה דברים ובסופי שבוע מגיע, וכמו שקרה לי אתמול שחזרתי גיליתי שהמחשב עבד שעתיים ונכבה בעצמו ביגלל שאף אחד לא נגע בו,וזה לא קרה לי בXP אז ברור שזאת אפשרות בויסטה שצריך לכבות,ובקיצור אני צריך הסבר או אפילו עם אפשר מדריך עם תמונות כדי לבטל תכיבוי האוטומתי המעצבן הזה עם זה חשוב אז אני עובד עם ויסטה אולטימייט 32bit. תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום הורדתי מספק סרטים והעברתי אותם לספריה מסוימית ומאז כל פעם שאני מנסה להיכנס לספריה , היא נתקעת ואני חייב לסגור אותה ממנהל המשימות אין לי בעיה למחוק אותם הבעיה היא שאני לא יכול לעשות אפילו את זה כי המחשב נתקע מה הבעיה ואיך פותרים אותה ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ב - IE ברגע שאני מזין כתובת לא קיימת אני מגיע ל - http://www2.netex.co.il/dnserror.asp?url=www.googze.com איך אני נפטר מזה , זה לא נמצא ב add /remove
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
התקנתי פעם את תוכנת התרגום של Michal. התוכנה יוצרת קיצור גלובלי של F9 להפעלה של חלון התוכנה. הבעיה שמקש זה משמש ב-Word לרענון שדות. הסרתי את התוכנה בהסרה מסודרת אבל הקיצור הנ"ל לא נעלם, רק שכרגע מופיעה הודעה שהמערכת מחפשת את michal.exe. נכנסתי לרגסטרי ומחקתי את כל המקומות בהן הופיעה michal אבל זה לא עוזר. משהו יודע היכן מאוכסנים הקיצורים הללו וכיצד ניתן למחוק את הקיצור הסורר? תודה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לא מזמן התחברתי לברק 013, וכל פעם שאני מפעיל את המחשב אני צריך להפעיל ידנית את החיגן שלהם (barak013 l2tp), דבר שהוא די מעצבן. איך אני יכול לעשות שהמחשב יתחבר אוטומטית בכל הפעלה? אם כבר אני בענייני אתחול... יש לי WINDOWS 2000, איפה אני יכול בו להתעסק עם הגדרות האתחול כמו ה- msconfig ב xp?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
יש לי בעיה נראה לי שווינדואס אוכל יותר מדי זכרון ווירטואלי אמרו לי שזה צריך להיות משהו בסביבות ה 200 250 מגה גג אבל אצלי זה קבוע על 400 500 יש לי גיגה זכרון ראם אם זה משנה! הזכרון הווירטואלי שלי ממוקם לא בספריית הווינדואס ונקבע ע"י ניהול המערכת האם זה תקין? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
עשיתי להסתיר את כל האייקונים של הדסקטופ וזה נעל לי אותם ב- c:\ducuments and settings\administrator\desktop\ ושם יש אייקון של מנעול זהוב שכותב DESKTOP וקוד כל שהוא מחקתי תתוכנה ועכשיו אני לא יכול להוציא תתמונות שלי שהיו בדסקטופ מתוך התיקיהה הנעולה הזאת עזרההה זה דחוף כמו החיים עריכה:זה מפי חבר שלי שדפק לעצמו תמחשב אני אישית חולה על התוכנה היא מומלצת לכל אחד שרוצה לשפר את מהירות המחשב שלו ואת ביצועיו *חובההההה TWEAK XP לכל מחשב (חוץ מהטמבלים שלוחצים HIDE ALL DESKTOP ICONS ומוחקים תתוכנה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
amd athlon 64 3000 msi nx6600le td256e pci-e 2g ddr 400mhz להתקין או לא להתקין זאת השאלה? תודה
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
win xp SP2 עם כל העדכונים ונורטון internet security כולל פיירוול. ניסיתי להוריד את הפיירוול-לא עובד,התקנתי סאן ג'אווה ומיקרוסופט VM-לא עובד:מה לעשות?יש לציין שהמחשב חדש ופחות או יותר מרגע ההתקנה עשה בעיות שונות ומשונות עם ג'אווה.... בבקשה עזרה!
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום בכל פעם כשאני פותח את תיקיית הסרטים שלי זה נותן לי את ההודעה הזאת שאני צריך לבחור אם לשלוח או לא לשלוח הודעה על הבאג הזה. וזה עושה לי מין מיני ריסט כזה. שזה רק יוצא שנייה מהווינדוס וחוזר אליו ועדיין כל הדברים נשארים פתוחים חוץ מהתיקייה של הסרטים מה הבעיה?!
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ניסיתי הכל,הגדרה של BOOT בBIOS,מישהו מכיר את הבעיה? צרפתי את הקובץ* תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי קבצים שאני רוצה להסתיר, ואני יודע איך לעשות את זה בXP. מצאתי איך להסתיר קובץ, אבל אני לא יודע איך להחזירו . בתודה מראש Mystery
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אהלן. מסיבות מצערות הלך (נשרף) לנו המחשב אבל ההרדיסק נשאר. קנינו לוח אם חדש פלוס כל מה שצריך, וגילינו (קצת מאוחר) שלא ניתן לחבר את ההארדיסק כמו שהוא וצריך לפרמט אותו. אבל על ההרדיסק ישנה מערכת הפעלה ואנו זקוקים לKEY שלה. נכון לעגשיו אין לנו מושג איך "לשלוף" את המספר שהוא חוקי לגמרי (למען ההבהרה : מערכת ההפעלה שעל ההרדיסק איננה עולה אבל תקינה לגמרי). האם למישהו יש רעיון ? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לפעמים המחשב מראה לי שיש לי קבצים פגומים ואני צריך להפעיל את כלי השירות Chksdk (הצ'ק דיסק).. אז אני מפעיל אותו והוא סורק ת'מחשב ואחרי כמה זמן המחשב שוב מודיע והוא לא אומר לאיזה קובץ יש את הבעיה! ולפעמים הוא אומר, מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בתיקייה מסויימת יש לי כל מיני קבצים (בעיקר שירים) אחרי שפירמטתי הווינדואס החדש אוטומטית הפך את התיקייה לתיקיית אודיו (90% ממנה זה שירים) ובגלל זה אני יכול לסדר את התיקייה לפי אומן, טראק, שנה וכו'. הקטע הוא שאני רוצה לסדר את הקבצים לפי Modified ואין לי את האפשרות הזאת, ניסיתי כבר באפשרויות תיקייה להפות את התיקייה לתיקיית Documents, לא עזר. יש פתרון לבעיה הזאת? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שכחתי את הסיסמה לאדמין! אבל אז הורדתי את התוכנה בשם CIE משהו כזה... ואז אני מתקין נכנס וזה כותב לי 16 סביות התעלם או סגור... לא עובד קיצר! מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני פותח פתאום את חלון המשימות בwindows ומגלה כמה פעילויות שאני כמעט בטוח שלא היו שם קודם. הנה תמונה:
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
ישלי הרדיסק שמפוצל לשניים בC מותקן המע' הפעלה winxp בD הותקנה בטעות אחת נוספת. איך אני מעיפה אותה ? פעם נתקלתי בבעיה הזו וחיפשתי תשובה באתר של Microsoft ונתקלתי בתשובה ארוכה שאני זוכרת שלא התחלתי להבין וגם חשבתי שהיא לא נותנת פתרון (לא זוכרת למה) יש פתרון אחר לזה שהוא לא של מיקרוסופט ?
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
^ ניסיתי להתקין דריבר, אך התכנה סירבה בטענה שכרטיס של נבידיה לא מותקן על המחשב המדובר. אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
למה ה-CPU USAGE אצלי נמצא על 100%? זה קצת מוזר ומפחיד. הוא נשאר תקוע על 100 למעשה.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
-
-
שלום, אני מתקין בלפטופ שלי מ-11:00 בבוקר את העדכון הנל לאקס פי. כבר 12:50 וזה המון זמן על 60% ולא מתקדם, הנורית של המעבד לא מהבהבת. זה נורמלי? מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-