Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
נסיתי הכל לא עוזר patition magic לא עובד בויסטה.
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר לשנות את כל התיקיות כך שבכולן כל הפריטים יופיעו כמשבצות. כרגע כל פעם שאני פותח או נכנס לתיקיה בפעם הראשונה כל הפריטים מופיעם כרשימה. ניסיתי לחפש איך אפשר לשנות את ההגדרות לכל התיקיות אבל לא מצאתי. הדרך היחידה שעבדה לי הייתה בעזרת הלחצן הימני של העכבר, אבל בדרך הזאת ההגדרות משתנות רק לאותה התיקיה, ואני לא מתכנן לעבור על כל התיקיות במחשב... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי. כבר יש לי בערך שבועיים בעיה. רק עכשיו תפסתי את עצמי כמו אידיוט לכתוב פה הודעה עם בקשה לעזרה. אני מדליק את המחשב, הכל סבבה. משתמש כמה שעות, פתאום, כשאני עושה איזה פעולה שטיפה אולי מכבידה (פותח פוטושופ אייטיונס דפדפן מדיה פלייר ופלאשגט והכל איטי ואז אני סוגר נניח אייטיונס פתאום כל התוכניות "דפדפן AVANT BROWESR היה חייב להיסגר, WINDOWS ינסה למצוא לך פתרון" - משהו כזה ואז מופיעה השגיאה שאני מראה בתמונה בהמשך), נכבות תוכנית או שתיים ואז מופיעה הודעה: ההודעה נסגרת, המחשב ממשיך לפעול רגיל חוץ מדבר אחד מעצבן - אין סרגל שפה, ואי אפשר להחליף שפה. לא בעזרת ALT+SHIFT ושאר הטריקים. ניסיתי גם להיכנס להגדרות שפה בלוח בקרה ולהחזיר אך זה לא עובד - בכל אפשרות שניסיתי ובדקתי בגוגל …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שלפי הכותרת ההודעה מתאימה לפורום תוכנה אך הבעיה הינה במערכת ה WINDOWS ואני יסביר את עצמי. במחשב רב משתמשים יש בעיה שWINDOS לא נותן לבאל ההרשה הנמוכה ביותר (לתלמיד) אושר לצרב. כביחול הWINDOS חוסם את ההרשה לנרו לגשת לכונן הצריבה בעוד מתוכנות אחרות (ADOBE ENCOR DVD) הוא כן נותן לצרוב. ברגע שאני עובר למתשמש "גבוה יותר" הWINDOS נותן לצרוב. אני יודע שהעיה היא בהגדרת המשתמש אך אינני יודע מה עלי לשנות. אמשח אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש, עמיר
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
רציתי לרשום פקודה cmd עכשיו הוא רושם לי משהו שנחסמה האפשרות משהו מאוד מוזר ואני לא מתעסק אם כל הדברים האלה מה אני יכול לעשות ?! הנה מה שהוא אומר : http://img64.imageshack.us/my.php?image=1489150614971492wp4.jpg תודה מראש :-*
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קיצר נעלמה לי התיקיה הזאת ולא מצליח למצוא אותה איך ניתן למצוא ?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי אני מדליק את המחשב, נידלק שולחן העבודה וכל מה שאני יכול לעשות זה להיכנס לכמה תמונות שיש לי על שולחן העבודה וכמה תוכנות שלמזלי אחת מהן זה הדפדפן אני לא יכול להיכנן לתיקיות אני לוחץ פעמיים על התיקיה הוא פותח לי סריקה של תוכנת סריקה (SEARCH & DESTROY) למי שמכיר , עושה סריקה של כל הקבצים בתקיה שרציתי להיכנס ויוצא וככה גם במחשב שלי הקבצים שלי וכל התיקיות שקיימות במחשב חוץ מתמונות ותוכנות שיש על שולחן העבודה הנה תמונה להמחשה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אימיול והפיירוול של ה widwonds xp. איך אני מאשר את הפורטים של האימיול בפיירוול תודה לעונים!!!
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
/ \ : * ? " < > | :A file name cannot contain any of the following characters [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הממ.. יש לי שאלה התקנתי מנדריק לינוקס על המחשב שלי (בנוסף לחלונות 98 שהיה מותקן כבר) בפרטישן אחר כמובן!!! ובכן עכשיו אני רוצה להעיף את הלינוקס לאלף עזאזלים !! וברגע שאני מוחק את הפרטישן שלו אז כשאני מאתחל את המחשב ,המחשב לא נותן לי לאתחל בממוד חלונות!!! הבוט מאסטר או מה שזה לא יהיה של הלינוקס מתחרפן ולא נותן לי להעלות כלום!!! אז שאלתי היא איך אני מסיר את לינוקס בלי להצטרך להתקין אותה מחדש (כדי שאוכל להעלות את חלונות) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, מערכת ההפעלה ווינדוס 7 לא הצליחה לעלות וביקשה דיסק אתחול בשל תקלה בקובץ של מערכת ההפעלה. לאחר התקנה מחדש של הווינדוס ותיקון הבעיה, נעלמו נתונים אישיים כמו תמונות וכו'.. נוצרה תיקיה חדשה windows.old שהיא בעצם מערכת ההפעלה הקודמת. האם יש אפשרות למצוא איכשהו את הקבצים שנעלמו ? תודה, שלומי
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
יש ברשותי 2 מחשבים, שעל אחד מהם מותקן windows xp pro מקורי. האם אפשר להתקין את אותו windows (עם אותו מספר רישיון) גם על המחשב השני? הבנתי שאם מתקינים את אותה מערכת ההפעלה על 2 מחשבים שונים- ייתכנו בעיות בעידכוני המערכת שבמחשב השני. בנוסף, אשמח לקבל מידע על התקנת הווינדוז... תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
טוב אז היה לי משעמם והחלטתי לכתוב מדריך לשיפור ויעול מערכת ההפעלה של מיקרוסופט win XP. לפני שנתחיל בטוויקים השונים אני רק רוצה לומר שכול הטוויקים עובדים אצלי כרגע במחשב ולפחות אצלי הם לא גורמים לבעיות ומשפרים את הביצועים.טוב אז נתחיל... ------------------------------------------------------------------------ שיפור מהירות כונן ה cd/dvd שלכם - א.כנסו ל regedit ב.מצאו את ה key [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\FileSystem\CDFS] ג.תוסיפו או תשנו את הערכים הבאים : (CacheSize - ff ff 00 00 (binary value (Prefetch - 400 hex (DWORD (PrefetchTail - 400 hex (DWORD ד.תפעילו מחדש את המחשב ------------------------------------------------------------------------ שי…
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איך אני מוריד אותה מאתר של מיקרוסופט, אם אתם יכולים להביא קישור או משו כזה ישר לעמוד שממנו מורידים, אפשר? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני לא מצליח לעבור בין שפות קלט למרות שווידאתי שהמקשים למעבר הם אכן אלט פלוס שיפט. שפוט הקלט שמוגדרות בסרגל השפה הן:אנגלית ארצות הברית->לוח מקשים-ארצות הברית, ועברית->לוח מקשים-עברית. בחלק מהתוכנות לגודמא במסמך הכתבן, זה כן עובר לי בין שפות קלט , רק באקספלורר זה לפעמים לא עובר ואני צריך להעביר את זהה ידני דרך סרגל השפה. מישהוא יודע מה הבעיה אולי?
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום. אני לא בטוח שזה המקום המתאים לשאול אבל אשמח לקבל תשובה או הפניה למקום מהתאים כיום אני מתקין את מערכת ההפעלה במחשבים בעבודה דרך דיסק און קי (אימג' XP שמתאים לרוב המחשבים) והייתי רוצה לשנות את התפריט ההתקנה כך שיציג לי אפשרות להוסיף אפשרויות להתקנה של מערכות הפעלה נוספות (WIN7) אבל באותו תפריט ושאני אוכל לבחור איזה מערכת להתקין יש דרך לעשות את זה? חיפשתי ומצאתי אפשרות של bartPE אבל הבנתי שזה מתיחס ל XP אני צודק? אשמח להכוונה בנושא אם יש תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שאני בא לפרמט את המחשב מכניס את הדיסק והכל מריץ אותו BOOT אני מגיע למסך הכחול SETUP וזה כותב למטה setup is loaded משהו כזה וזה תקוע פשוט על זה קודם כל שעלה המחשב כתוב שלא מוגדר ה PRIMERY MASTER וכאלה אני ממש לא מבין בזה וכנראה זה מה שעוצר את ההתקנה של הפירמוט
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
טוב אז ככה הווינדווס מנסה לעלות ואז מעלה את ההודעה הבאה: , עכשיו הוא אורמ שם אולי שיש בעייה עם לחצן ההפעלה אז ניתקתי את החיבור שלו וחיברתי רק את החיבור של לחצן ההדלקה והכיבוי ללוח האם ואם לוחצים עליו חצי לחיצה הוא מעמם את המסך ורק לחיצה ממשים מכבה לא יודע אם זה קשור אבל בעיקרון הוא עובד מכבה ומדליק אין בעייה. עוד דבר הוא שאני מכניס לו דיסק של ווינדוס ומגדיר לו לעלות איתו הוא מזהה אותו ואז שהוא אומר כאילו תלחץ על לחצן מסויים (וככה זה אמור להיות זה רגיל) ואז המחשב ייעלה עם הדיסק אז הוא עושה כמה נקודות ואז נתקע ולא ממשיך.?!כלומר לא מעלה גם התקנה של ווינדווס! כמו כן ניסיתי להפעיל ע"י כל האפשרויות שנתונות לי שם כלומר windows normal וכל אלה לא עוזר! מה זו הבעייה הזו ? ת…
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה שכל פעם שאחי יפעיל מחדש את המחשב הוא יכנס לו אוטומטית לWINDOWS יש לך WIN XP מישהו יכול להגיד לי איך עושים זאת? (כרגע הוא צריך כל פעם לחכות עד שהוא רואה את שם המשתמש שלו לעשות דאבל קליק ורק אז הוא יכול להכנס ) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הבנתי שמיקרוסופט ישראל השיקה את מערכת ההפעלה ואת OFFICE בארץ. מישהו יודע מתי נראה את המוצרים בחנויות ?
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
השתדרגתי שבוע שעבר מויסטה לווינדוס 7 (ULTIMATE). אני עושה שימוש בגרסאות PORTABLE רבות של ADOBE. ומעתה כל גירסאות ה-PORTABLE שלי לא מצליחות לעלות. בפלאש לדוג' הוא מקפיץ הודעה שהתוכנה הפסיקה לעבוד. את פוטושופ הוא בכלל לא פותח...(ב-task manager אני רואה שהוא פותח proccess ואז נעלם אחרי כמה שניות) באילוסטרייטור זה בכלל מעניין- הוא נפתח אך ה-SAVE לא מגיב. בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי על המחשב שתי מערכות הפעלה[על שתי מחיצות שונות]:VISTA 64BIT וXP32. משום מה המחשב לא נותן לי אפשרות בחירה בין השתיים ומעלה אוטומטית את הXP. איך אני פותר את הבעיה ונותן לי אפשרות לבחור בין השתיים ? בתודה, Quantom.
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיה שה taskbar של מערכת ההפעלה (winxp pro) קופא ולאחר מספר שניות כל מערכת ההפעלה עצמה קופאת ועל מנת להחזיר אותה למצב פעיל צריך להפעיל את ה task manager (ctrl+alt+del)? פעולה זאת מתרחשת כל מספר דקות.. המחשב נקי מוירוסים ותוכנית ריגול לאחר שיחזור מערכת שלפני התקנת sp2 ועדיין התקלה קיימת.
-
עשיתי פירמוט למחשב ובטעות התקנתי 2 ווינדוסים (כול אחת על מחיצה אחרת). תיקנתי את הטעות ועכשיו יש לי רק ווינדוס אחד. ובכול זאת כול פעם שהמחשב עולה הוא מבקש ממני לבחור איזה ווינדוס יעלה, איך אני גורם למסך הזה להעלם? תודה לעוזרים! תמונה: http://www. siz. co.il/my/q0wwymdmzknz.jpg
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-