עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ידעתי לבטל את זה פעם אבל שחכתי... תזכירו לי בבקשה ,אם אפשר תרשמו את התהליך המסודר תודה רבה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by לין,

דומה לקודמה פרמוט מערכת הפעלה מ xp ל 98 נענה לי קודם כל לעלות עם דיסקט ההפעלה של win98 ולפרמט את המחיצה שלך בחזרה ל FAT32 אחר כך אתה יכול להמשיך בהתקנה רגילה. ומה לגבי מ xp ל 2000 יש משהו שצריך לעשות ? או שזה דומה ל xp או 98 ועוד שאלה התיעצות מדובר במחשב פנטוים 2 2000 מומלץ להתקין או עדיף 98 תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by yamaha,

התקנתי xp לשני מחשבים בעלי הרד דיסק sata באחד המחשבים בשלבים הראשונים של ההתקנה המערכת דרשה דיסקט של התקן sata או משהו כזה ובמחשב השיני הכל הלך חלק בלי בקשה דומה שני המחשבים היו אמורים להיות זהים מבחינת חומרה [[שניהם אותה הזמנה (בהפרש של שבוע...) מחנות מחשבים ידועה]] השאלה היא מה היה שונה בינהם בחומרה שגרם לבקש את ההתקן? ואם באמת יש שוני אז מה עדיף ? (אם זה סוג של sata או משהו בלוח...)

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  4. שינתי בביוס את BOOT 1 ל CDROM זה קורה מהדיסק של אקספי זה אומר לי לחוץ מקש אני לוחץ אבל אין התקנה........ אבל שאני מתקין אותו מ 98 זה מתקין לי! אז מה הדרך להתקנה?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  5. היי חבר'ה... היה לדוד שלי בעיה במחשב המערכת שלו קרסה עכשיו הבאתי את ההארדיסק שלו אלי הביתה ורציתי לגבות את החומר שהיה לו במשתמש אבל אז קיבלתי את ההודעה acess is denied שניסיתי להכנס לתקיה של המשתמש שלו ב Documents and settings איך אני נכנס לתקיה ? מבטל את ההרשאה או מה שזה לא יהיה ? אני יודע מן הסתם את הסיסמא של המשתמש שלו אז אם יש דרך לרשום את הסיסמא ולהכנס לתקיה אז איך עושים את זה ? תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  6. העידכון לSP1 לאופיס 2007 יצא רק בויסטה או גם בXP?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  7. Started by pazer005,

קניתי לוח P55A-UD3. יש לי מערך רייד של 3 כונני 250 ועוד כונן של 2TB. אני מנסה להפעיל התקנה של windows 7 דרך דיסק ההתקנה מה-BOOT. כל הזמן הוא נתקע ברקע הכחול של ההתקנה ולא ממשיך אפילו לשלב הראשון של ההתקנה. מסתבר שזו בעיה מוכרת וחרשתי על אתרי האינטרנט ופשוט ניטרלתי את כל יתר הרכיבים בלוח ועדיין זה לא עוזר. בכל מקרה, ניסיתי להתקין ויסטה והוא מגיע לשלב ההתקנה עד שהוא מגיע לשלב ראשון שבו הוא מבקש שאני אשים דיסק דרייברים, כנראה של הכוננים עצמם. אני שם את הדיסק שקיבלתי עם הלוח והוא לא קורא אותו. נקצר את התהליך - העתקי את הדיסק לאחד הכוננים שלו ברייד ואפילו הורדתי מאתר היצרן את כל הדרייברם האפשריים. הלחתי להביא אותו למצב שהוא נותן לי רשימת אפשרויות של דרייברים ואף אחד לא מתאים..…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Home Basic / HomePremium / Bussiness / Ultimate... :s05: ז'תומרת יש גרסאות 64ביט ו32ביט שההבדל ביניהן ברור. אבל מה ההבדלים העקרוניים בין בייסיק לפרימיום לדוגמא? ולמה האולטימייט עולה כ"כ הרבה יותר מכל השאר? בכולם יש את ממשק הAERO? איך אני יכול לדעת מה לבחור לנייד החדש שלי?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  9. היי, לפני יומיים חזרתי לבית,וגיליתי שהמחשב עשה ריסט לעצמו. לא ממש שמתי עין על זה, עד שאני מגלה שהמחשב לא זז בשיט!, הוא תמיד חושב,גם אם אני לא נוגע בו. כאשר אני עושה לו הפעלה מחדש,טעינת מערכת ההפעלה לוקחת לו מינימום 2 דקות, פעמים רבות הוא מציג לי מסכים כחולים. מה לא עשיתי? בדיקת וירוסים - Avg ו-ZA בדיקת רוגלות - Windows Defender,Ad-Aware,SpyBot ועוד. עשיתי איחוי ל-2 המחיצות. עשיתי בדיקה בכלי של MS שמחפשת תוכנות זדוניות והוא לא מצא כלום. עשיתי שימוש בתוכנה של WD שאמורה לבדוק ולתקן סקטורים של הדיסק, ובנוסף עשיתי את הבדיקה של XP עצמה - שמחפשת סקטורים פגומים,מנסה לשחזרם ולתקנם. כלום לא עוזר,הוא עדיין מציג מסכים כחולים. מה שנשאר לי זה רק לפרמט. יש לי 2 רשיונות/דיסקים חוקיים של …

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by EdenC,

שלום לכם, אני רוצה להתקין XP מחדש,בלי לפרמט את המחשב. אני רוצה שכל התכנות שהיו לי יעבדו בXP החדש. האם מה שאני צריך לעשות זה להעתיק את הקבצים software.sav וSOFTWARE מהתיקיה הזאת:C:\WINDOWS\system32\config (חבר אמר לי ככה) חשוב לציין שהתקיות של התוכנות (בProgram Files ) לא ימחקו. מקווה שאני ברור, תודה רבה,עדן.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  11. Started by nandrut,

מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה VISTA אתמול התקנתי אחת נוספת במחיצה נפרדת ומשום מה אין לי אפשרות לבחור BOOT ממערכת ספציפית. למעשה כרגע הXP היא היחידה שעולה. ניסיתי לבדוק ב CONTROL PANEL-SYSTEM- הפעלה ושיחזור ומופיע לי רק מערכת הXP מה אני עושה ???? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by סל מיחזור,

בדרך כלל למעלה מ-120 מגה. יש לציין שהשימוש במעבד הוא אפסי. התהליך הזה מעכב את עליית המחשב בשלוש דקות לערך. בעיות נוספות במחשב : ב-msconfig יש ארבעה קבצים (לא תוכנות )ששייכים ל-ntuser והם מסומנים כמצויים ב- Common Startup . נוסף לזאת יש אתרים שאי אפשר להיכנס אליהם או לבצע log in למשל הדואר ביאהו החשבון בקופת חולים החשבון בבזקביל אפילו לכאן לא יכולתי להיכנס לפורום אלא במחשב השני שלי לא ברור לי האם קיים קשר בין כל התופעות שציינתי. סרקתי עם המון תוכנות , אנטי וירוס, אנטי רוגלות ,אנטי טרויאנים , סריקה לחטיפת דפדפנים. מחקתי כל דבר שנמצא , אפילו false positive . כלום לא עזר. אודה לכל סיוע. תודה

13. התקנתי VISTA על מחיצה נפרדת וכעת אין לי אפשרות לבחור איזו מערכת הפעלה להתחיל איתה מה לעשות אני תקוע כרגע וזה דיי דחוף?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by דודי הסטלן,

שלום, אתמול והיום התגלו אצלי במחשב בעיות חמורות בגלישה בדפדפן ובכלל באינטרנט. עד שעליתי על מקור הבעייה לקח לי זמן ואפילו עשיתי פירמוט אבל כשהבעייה חזרה שוב הנחתי שזה וירוס ככל הנראה, הרצתי בדיקה של נורטון ובאמת התגלו 4 קבצים נגועים בוירוס, הנורטון מחק אותם אבל עכשיו יש בעייה מכיוון שקובץ אחד הוא קובץ מערכת חשוב ובכל הפעלה של ווינדוס אני מקבל הודעת שגיאה שווינדוס לא מוצא את הקובץ וזה מאוד חיוני למערכת שהקובץ יהיה זמין, כרגע אין לי את הקובץ הזה ואין לי מושג מאיפה למצוא אותו בגירסה המתאימה. אם למישהו יש רעיון איך לשחזר את הקובץ אני אודה לו מאוד. בתודה מראש, דודי הסטלן!

15. Started by avner31,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294648.new#new פרסמתי הודעה זו בפורום חומרה אך אני לא בטוח שהבעיה היא אכן בחומרה אלא במערכת הפעלה בעיקרון השאלה שלי היא האם ניתן להבין מהתמונה המצורפת את מהות הבעיה אצלי שגורמת לכך שאני צריך להתקין את הדרייברים של הכרטיס קול כל פעם מחדש? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  16. Started by groovy,

כל הקבצי lnk (קיצורי הדרך) במחשב שלי נהרסו הם מופיעים כסמל של ווינדוס ולא מקשרים לאן שהם צריכים שאני לוחץ עליהם יש לי את הבחר תוכנית מרשימה... עזרה דחוף... אני לא יכול לעשות כלום , תודה :nixweiss:

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by eladbu,

שלום לכולם התקנתי WIN7 7077 עלמחשב יחסית חזק וחדש והכל עובד תקין למעט כמה תוכנות שנידרשתי להתקין מחדש כי עשיתי UPGRADE קניתי לפני כחודש את ROXIO MEDIA CREATOR ואני לא מצליח להתקין אותה בהודעה הבאה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by DRAMAKING,

יש לי בעיה מוזרה, שהמון תוכנות איבדו את האייקון המקורי שלהן והן מוצגות כאייקון לבן שווינדוס לא מזהה. בנוסף, יש לי בעיה דומה עם דיסק חיצוני, שאיבד את הסמל שיש לדיסקים בד"כ. איך מתקנים את הבעיות הללו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  19. יש לי במחשב עכשיו שתי מערכות הפעלה בכונן C XP בכונן D אקספי 64 ביט רציתי להסיר את המערכת הפעלה בכונן D ולהתקין ויסטא... רציתי לדעת כמה דברים.. כמה מקום פנוי הויסטא צריכה?... יש לי בכונן ההוא 15 גיגה פנוי

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by maor24,

תראו אני קונה מחשב חדש הוא בהזמנה כרגע והחלטתי להתקין עליו ויסטה 64 בית השאלה אם יש גירסה שלו בעברית?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by nore0,

התקנתי את העיצוב VISTA לXP Vista Transformation Pack 5.5 והשעון בכתב לא ברור איך מסדרים שיהיה מספרים ?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  22. אני יודע שגרסת ה-RTM היא אינה הגרסה החוקית אבל היא עוררה לי שאלה כללית בנושא ויסטה ראיתי שיש שם מספר גרסות BUSNISS, BUSNISSN, HOME, HOME PREMUME,ULTIMATE ועוד כמה שאני לא זוכר שאלתי היא - מה ההבדל בין הגרסאות הנ"ל? ואיזה לדעתכם היא ההכי יעילה/טובה? תודה מראש ברק.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  23. רוצה להתקין לונגהורן על raid והדרייברים המקוריים לא מתאימים יש לי לוח של dfi האם יש למישהוא את הדרייברים המתאימים גם לגירסת 64 ביט יתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by BS07,

שלום, יש לי במחשב 4 כוננים. ©בראשון מותקן XP. (D)בשני מותקן VISTA. (E)בשלישי נמצאים כל הקבצים במחשב שאני צריך. שלושת החלקים האלה הם HD אחד שמחולק לשלושה חלקים. (G)יש בנוסף לזה HD נוסף שבו עשיתי גיבוי לקבצים שאני צריך לשמור(העתק של אלה שנמצאים בE) אני רוצה שרק הVISTA יהיה מותקן בG. אני רוצה גם לאחד את שלושת החלקים של הHD הראשון(C,D,E) ואחרי האיחוד שיהיה בו רק את הקבצים שאני צריך במחשב(שנמצאים בE או בG), בלי XP או VISTA. בקיצור שבHD הראשון יהיו הקבצים שלי ו בHD השני יהיה בו את הWINDOWS VISTA. אני שברתי את הראש איך לעשות את זה ולא מצאתי פתרון.. ??? מישהו יכול בבקשה לעזור לי?? מראש תודה רבה..

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by naoriko,

שאני מכניס את הדיסק של ה-XP שאני מאתחל את המחשב אז הוא טוען לי את הדיסק נכנס למסך הכחול והכל ואיך שזה מסיים לסרוק את כל החומרה הוא נותן לי איזו שגיאה משהו על ההרדיסק וי שלי רק אפשרות לצאת מההתקנה... ושהמחשב נטען רגיל הויסטה עולה רגיל מה הבעיה הזאת?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.