Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אחרי מה שעברתי אני חייב אחד כי ההתקנה של XP עובדת רק בוינדוס
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי ווינדוס 7 ואני מעוניין לשדרג לווינדוס 11. יש ל מעבד intel core i3 4130 רשום באתר של מיקרוסופט שצריך כרטיס מסך עם תאימות ל-DirectX 12 ואילך, עם מנהל התקן WDDM 2.0. יש לי DirectX 11. האם כדאי להתפשר על ווינדוס 10?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
- 1 follower
-
-
שבוע טוב אני לא מצליח לבדוק אם המחשב יכול לשדרג עצמו ל ווינדווס 7 כי התוכנה Windows 7 Upgrade Advisor כותבת שהיא לא מזהה את החומרה במחשב אני יודע שיש במחשב ג'יגה 1 זיכרון ומקום להתקנה של ווינדווס ומעבד 2.6 הכרטיס מסך הוא 5500FX ואני לא יודע אם זה מגביל כמו שזה מגביל משחקים וכאלה.. אפשרי להריץ על כזה מחשב ווינדוס 7? תודה
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס 7 ultimate באנגלית, ואני מעוניין לשנות את השפה של כל מערכת ההפעלה לעברית. איך ניתן לבצע את זה? תודה.
-
- 15 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
אני זוכר נתנו פה פעם מדריך אבל אני לא מוצא!
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
ערב טוב ברגע שאני מפעיל את ה-האקספולור הוא נע בין 60-100% כל האתר לוקח לו פרק זמן עד שהוא נפתח סריקה בוצעה עם תוכנה אנטי וירוס עם מספר רב של תוכנות spy עדיין לא הצלחתי לעלות על הבעיה כל התוכנות נסרקו במצב בטוח כולל ביטול שיחזור מערכת הבעיה השניה היא מילכוד dma HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E96A-E325-11CE-BFC108002BE10318} שם מצא ומחוק את השורה MasterIdDataChecksum או SlaveIdDataChecksum תלוי באיזה ערוץ רוצים לטפל. א"כ סוגרים הכל, מפעילים מחדש את המחשב וזהו ! לבדיקת המצב החדש גש שוב למנהל ההתקנים ותסתכל בשורה CURRENT TRANSFER MODE . הפעלה מחדש זה חוזר לאותו המצב שניהם -גם בעורך הרישום וגם במנהל ההתקנים http://www.zix.co.il/images/z-814…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לי במחשב ישנה מערכת הפעלה XP SP2 הורדתי מערכת הפעלה XP SP3 הפעלתי את אופציה של השידרוג אך באמצע ההתקנה הופיע לי הערה שחסר קובץ מסויים ולכן ההתקנה חייבת להסגר לאחר שניסיתי שוב לשדרג הופיע אותה הערה אז וויתרתי אבל מאז כל פעם שני מעלה את המחשב מחדש מופיע לי בדוס אפשרות לבחור בין שני מערכות הפעלה אחד שלי XP והשני XP SETUP באופן דיפולטי המחשב בוחר את המערכת ההפעלה XP SETUP ואז ניתקע (כי חסר קובץ) רק כאשר אני יושב ליד המחשב בזמן העלייה ואני בוחר במערכת ההפעלה XP המחשב עובד כרגיל איך אני מעיף את מערכת ההפעלה XP SETUP כך שבדוס יהיה רק מערכת הפעלה אחת והמחשב יעבוד כרגיל ? תודה רבה מראש ski farm
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
נראה המחשב עובד יופי מה עושים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי נייד מסוג HP PAVILION דגם 2129. שדרגתי לויסטה ULTIMATE . לאחר ההתקנה אין לי סאונד. במנהל ההתקנים הכ.קול מותקן היטב ולא מראה שיש בעיה. העדכון האוטומאטי של הויסטה מראה שהדרייבר שברשותי הוא הכי עדכני. למרות זאת הורדתי את הדרייבר מהאתר של HP אולם כאשר הוא ניסה להתקין התוצאה הייתה FAILURE ללא הסבר מדוע. באתר של HP רשום שהתמיכה היא בגרסאות הבייתית והעסקית,יכול להיות שדרייבר שתומך בגרסאות הללו לא יתמוך בגרסאת ULTIMATE ? יש למשהו פתרון בשבילי ? תודה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לאחר הורדת עדכון KB979202 (קשור ל-silverlight) המחשב נכבה וכל הניסיונות לבדיקה עצמית של ה-recovery tool של windows 7 הובילו לבעייה ב-system integrity. מס' ניסיונות להשתמש בנק' שחזור וב-image גם לא עבדו. כרגע המחשב בתיקון ושם אומרים לי שצריך להחליף לוח אם ודיסקשיח, אבל לי זה נראה מוזר כי windows מצליח להעלות את תוכנת ה-recovery. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שמעתי זה ווינדוס פ33ה יציב רצח בלי באגים כמו 98 ו אקס וגם לא כדי להתקין 98 כי אחרי כמה זמן הוא מתחיל לזייף
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הצעתם לי פעם קודמת להתקין את boot live cd אבל היה לי עם זה תקלות זה בטח לא עובד טוב עם ויסטה קיצר איך אני צריך ליצור איזה דיסק BOOT שמפעיל סביבת עבודה דמוית windows שתאפשר לי להעביר קבצים מ C ל D ואז לפרמט את כונן C כרגע, אין לי אפשרות להיכנס ל WINDOWS יש תחליף ל Boot live cd? מה לגבי Windows Vista Bootable Live Cd Portable Edition ?
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני לא מצליח לישמוע קבצי MIDI ב- WIN XP וב-WIN 98 כן למה? ומה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה ב-WIN XP?
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
בצל האירוע המתקרב של מיקרוסופט למערכת ההפעלה הבאה, אנחנו מקבלים הצצה לחבילת האופיס בגרסתה ה-16 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%99%d7%a1-16-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a4%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%92%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%a9%d7%97%d7%95%d7%a8%d7%94-%d7%95%d7%a2%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%a6%d7%9e%d7%95%d7%93/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
את הXP יש לי כבר מותקן על מחיצה נפרדת מתוך כונן של 500GB האם אני יכול להתקין ויסטה על במקביל ולהריץ אותה או את XP לפי בחירה? את הויסטה אני יתקין על מחיצה נפרדת מדיסק קשיח פיסי אחר גם של 500GB. תודה.
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
אך אני מקליט או שומר את מה שאני רואה ב-MEDIA PLAYER מיקרוסופט ?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הודעה שגירסאת ה-RC שלי (Windows 7) עומדת להיפקע, לפי הידוע לי המערכת לאט לאט תפסיק לעבוד בתחילת מאי, לא יודע למה זה כתוב לי שתוך יומיים זה ייתחיל להפסיק לעבוד. בכל מקרה, איזה גירסא מתאימה בהנחה ואני עושה את הפעולות הבאות: *משחק במחשב. *שימוש באופיס. *אינטרנט. *עובד לפעמים עם פוטושופ ותוכנות דומות. וזהו בגדול. והאם שווה לקנות Windows 7 יד שנייה? האם יש הנחות לסטודנטים? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום היום כשהעלתי את המחשב, הופיעה הודעה של הנורטון אנטי וירוס2002 שיש לי וירוס בקובץ הזה. ריסטטתי את המחשב וזה לא עלה. דיברתי עם חבר של אבא שלי שגם לו יש WIN2000, הוא חיפש את הקובץ ובא לשלוח לי. כשהוא בחר את הקובץ בתפריט החיפוש, הופיע בדיוק אותה הודעה אצלו, וגם לו יש את אותו אנטי וירוס. אני מעוניין לדעת אם זה בעיה ספציפית שלנו, או שזה משהו שמייקרוסופט שתלו. אז בבקשה, כל מי שיש לו XP\2000, תעשו ככה: start->search->for files and folders->kernel.sys אם יש לכם אנטי וירוס, תבחרו את הקובץ. אם מופיעה לכם הודעת הוירוס שאומרת שזה BACKDOOR.TROJAN או וירוס\טרוייאני אחר, וזה לא יכול להימחק, תודיעו פה. הקובץ נמצא בתיקייה C:\winnt\system32\drivers תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן, ראיתי איזה מאמר שאומר שכדי מדי פעם למחוק את כל הקבצים הנמצא בנתיב: C:\WINDOWS\Prefetch זה משפר את הביצועים של הבוט. עד כמה המאמר הזה נכון ומועיל?
-
- 5 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה autorun.exe כדי להעיף/לצפות בתכונות שעולות לי עם המחשב. למי שיש או מכיר יודע שמפעילים את התוכנה, קיים למעלה Windos logon, שזה התפריט של המשתמשים שנפתח ראשון איך שמפעילים את המחשב. אני חשבתי שאם אני יבטל את אותו אז אני יוכל להכנס בלי המסך פתיחה (המעצבן). למזלי הרע, לא קרה כך. מה שקרה נוצרה בעיה כפולה פי 2 מהבעיה הקודמת, כאשר אני מפעיל את הווינדוס אז ה autorun מבטל את הכניסה והווינדוס משאיר את הכניסה כך שלמעשה אם אני לוחץ על השם משתמש אני נכנס ויוצא תוך מספר מאיות. ובכן מי שמכיר את התוכנה יודע שהקובץ שנשמר הוא קובץ טקסט שנקרא AutoRun.txt ושם נמצאות הפקודות שמבטלות את התוכנות דרך ה CMD ---> msconfig. במילים אחרות אני צריך לפתוח את ה-DOS מבלי להכנס לוו…
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי 2 ג'יגה זיכרון. ואין לי מושג על מה לכוון את הזיכרון הוירטואלי בווינדוס יש איזה קטע שאני מפעיל למשל את אינטרנט אקספלורר ולוקח לו מלא זמן להעלות אותו ואני שומע שההארד דיסק טוען וטוען ואז אחרי פעם אחת שזה עולה ככה, הוא עולה בטיל גם אם אני פותח אותו 200 פעם. אז אני מניח שמשהו בזיכרון הויירטואלי לא מכוון טוב. על מה לשים את זה? יש לי כונן אחד של 160 ג'יגה שמחולק ל- C 40GB ו- D 120GB נראה לי הקטע הזה משגע אותו... אני עם windows 64bit אם זה משנה משהו
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלפתי לוח אם. עשיתי פורמט. התקנתי WIN XP PRO. יש לי הרד דיסק אחד שמחולק ל-3 (פעם זה היה C,D,E) + כונן תקליטורים (פעם היה F)+ צורב (פעם היה G) אהה וגם פלופי אבל מי סופר... המצב העכשווי הוא שהכוננים שהיו פעם D ו- E (פרטישינים של הכונן הקשיח) התחלפו עם 2 הכוננים האופטיים (ה-CD והצורב). ז"א, יש כונן קשיח C, אח"כ כונן תקליטורים D , צורב E, ואז 2 הפרטישנים של הקשיח F ו-G. אני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו. איך עושים את זה? איפה משנים מה שצריך? ואגב, אני כמעט בטוח שזה לא קשור להגדרות הביוס ו/או ל"פריימרי-סקנדרי-מאסטר-סלייב". תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתמצא בכל הפקודות הקיימות....
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-