עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by pokemay,

אתם יודעים אולי איפה יש את החלון הזה בווינדוס שמכניסים את הקוד והמחשב שלך חוקי? כאילו בהתחלה שהתקנתם או שהתקינו לכם היה חלון כזה ששמים את הקוד שרשום על הדיסק... מקווה מאוד שתעזרו לי תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by compman112,

שלום אני מחפש פקודה שאוכל לרשום בCMD או בהפעלה שתגיד לי אם פורט מסוים פתוח תודה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by yadaaa,

ניסיתי לעדכן XP ל-XPSP2 (אני יודע, אני יודע....). בסוף הייתי צריך להתקין מחדש. עכשיו, יש כפל ספריות בDOCUMENTS AND SETTINGS. כמו NetworkService ו- NetworkService.NT AUTHORITY איך אני משקם חזרה את כל הספריות? חלקן הצלחתי להתגבר על WP על ידי SAFE MODE ןשיטות אחרות, אבל בכל מקרה ההעברה מישן לדש תמיד היתה לספריות החדשות. איך אני מחזיר הכל כמו מקודם? (שישתמש בספריות הישנות) (ולשאלתכם - חלק מהתוכנות לא מקבלות את מעבר המשתמש לשימוש ב-LocalService.NT AUTHORITY - הן טוענות שהתוכנה לא מותקנת למשתמש זה).

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by avner31,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294648.new#new פרסמתי הודעה זו בפורום חומרה אך אני לא בטוח שהבעיה היא אכן בחומרה אלא במערכת הפעלה בעיקרון השאלה שלי היא האם ניתן להבין מהתמונה המצורפת את מהות הבעיה אצלי שגורמת לכך שאני צריך להתקין את הדרייברים של הכרטיס קול כל פעם מחדש? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  5. Started by The-Devil,

איך אני יכול להיפטר מה Documents שנמצאים בSTART ואני מתכוון בכלל למחוק אותם מהתפרטי ולא רק את התוכן או לחילופין, לגרום לזה שלא יופיע לי יותר קבצים שאני פותח שם קבצים מכול סוג .txt.doc.dws....

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  6. כשרציתי להפעיל את השירות של מזג האויר נרשמה לי הודעה SERVICE NOT AVAILABLE הרשמתי לדוגמא HAIFA והוא נתן לי את ההודעה הזאת ניסיתי עוד ערים אותה ההודעה הוא נתן לי בלי שום סימן של ניסיון התחברות עיינתי קצת באתר של מיקרוסופט ואני חושב שראיתי שהוא משתמש בפורט 80, אני יודע שזה פורט של HTTP ולמרות שאני מצליח לגלוש אני חשבתי לפתוח את הפורט הזה בלי שום קשר לדפדפן. פתחתי את הפורט וזה עדיין לא עובד. אגב יש לי WINDOWS VISTA HOME PREMIUM. אני מוסיף תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by ariel-ro,

שלום לכם! לסבתי יש מחשב עם XP. וקנינו לה מצלמת אינרנט, הבעיה זה שכדי להתקין אותה צריך SP2 ואין לה על המחשב אף SP של XP והמחשב בעברית. אני לא מוצא הורדות לSP 1,2 בעיברית מישהו יכול להביא לי? ועוד שאלה, כדי להתקין את SP2 צריך להתקין קודם SP1 נכון? תודה מראש אריאל

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by uzana2004,

שלום לכולם... יש לי WIN XP ללא BOOT,הדיסק הפעלה של WINDOWS 98 מצליח להביא אותי למצב של MSDOS אך אני לא יכול לעשות SETUP לדיסק כי הוא אומר שהוא נמצא במצב MSDOS.... איך אני יכול לעשות BOOT שכן יעזור לי? אם יש לינק לBOOT כזה אני אשמח לקבל...תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  9. גם כשאני מאשר זה לא עוזר...מה הקטע? (אני משתמש ADMINISTOR)

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  10. אני משתמש בחשבון אחד (USER) אבל בהפעלה של המחשב עולה החשבון ADMINISTRATOR איך אפשר לסדר שהחשבון USER יעלה תמיד

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by aloneg,

באיזהשהו צורה הכונן הקשיח שלי התפצל ל-2 בזמן ההתקנה וההסרה של Ubuntu. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו בסביבת עבודה של xp64???

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by BS07,

שלום, יש לי במחשב 4 כוננים. ©בראשון מותקן XP. (D)בשני מותקן VISTA. (E)בשלישי נמצאים כל הקבצים במחשב שאני צריך. שלושת החלקים האלה הם HD אחד שמחולק לשלושה חלקים. (G)יש בנוסף לזה HD נוסף שבו עשיתי גיבוי לקבצים שאני צריך לשמור(העתק של אלה שנמצאים בE) אני רוצה שרק הVISTA יהיה מותקן בG. אני רוצה גם לאחד את שלושת החלקים של הHD הראשון(C,D,E) ואחרי האיחוד שיהיה בו רק את הקבצים שאני צריך במחשב(שנמצאים בE או בG), בלי XP או VISTA. בקיצור שבHD הראשון יהיו הקבצים שלי ו בHD השני יהיה בו את הWINDOWS VISTA. אני שברתי את הראש איך לעשות את זה ולא מצאתי פתרון.. ??? מישהו יכול בבקשה לעזור לי?? מראש תודה רבה..

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by yuraxp,

התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, ועכשיו כשיש תיקיות על הדסקטופ, יש מן צל מאחורי שם התיקיה כלומר אם רשום , משחקים מאחורי המשחקים יש צל של המילה, חיפשתי ב תצוגה אבל לא מצאתי,אתם יודעים איך לבטל זאת?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  14. Started by tomtomtom24,

שלום אני קונה מחשב חדש וצריך לרכוש וויסטה האם גירסת OEM פרימיום 64 יכולה להיות מופעלת גם על המחשב הבא שלי ? או הגירסה טובה רק למחשב אחד ? שאלה שנייה האם יצא או יוצא ויסטה עם SP1 ? שאלה שלישית האם ויסטה 64 BIT מהיר יותר ? מה 32 BIT ?

15. Started by fatalico,

מצורפת תמונה של הבעיה המדאיגה. המחשב נהיה איטי להחריד ולוקח לו 10 דקות עד שהווינדוס עולה, כאשר המסך של הווינדוס עם הגלילה הקטנה למטה ממשיך להיות עוד ועוד. חוצמזה אין סאונד במחשב בלי סיבה נראית לעין, כנראה משהו השתעשע עם הכרטיס מסך המובנה. הותקנו איזה 20 התקני FireWire ואי אפשר להסיר אותם. אי אפשר להתקין, להפעיל ולעדכן Ad-Aware, Spybot, AVG, Norton. עד לפני יומיים הכל היה בסדר. מישהו יכול להושיע? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  16. מפרט המחשב בצד. על XP הייתי יכול להגדיר עד 2048X1536. (75 HRZ בויסטה אין לי אפשרות להעלות מעל 1600*1200 (בתפריטי המשחקים). בעבודה רגילה על המחשב אני יכול להגדיר, דרך הDisplay settings וכשאני משנה את הרזולוצייה של המשחק ידנית דרך הCONFIG המשחק לא עולה.

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by h.l,

משתמשים ששומרים קבצים בשרת לא יכולים למחוק או לשנות (עריכה) מסמכים . האם יש אפשרות להגביל רק מחיקה אבל להשאיר פתוח לשינויים .

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  18. אני פירמטתי את המחשב התקנתי כמו שאני תמיד מתקין את הדרייברים של לוח אבל אין סאונד בדקתי אם זה מזוהה במנהל התקנים וכן זה מזוהה עדכנתי את הווינדאוס אבל זה גם לא עזר מדובר ב WinXp Pro הכרטיס כל הוא מובנה בלוח הלוח מדגם Gigabyte GA-K8N51GMF-9 חשוב לציין כי פירמטתי את המחשב כבר פעמים רבות ב3 השנים שיש לי את המחשב ואף פעם לא ניקלתי בבעיה עריכה: פתרתי את הבעייה אפשר לנעול.

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  19. מה אתם אומרים? מחשב E6600 2GB RAM

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by redead,

פירמטתי המון מחשבים בחיי אבל זה פעם ראשונה על לפטופ.. קודם כל הדיסק התקנה של ווינדואס לא מזהה לי את ההרדיסק , איזה דרייבר אני צריך שמתאים למחשב הזה? יש עוד דרייברים מסויימים ששייכים למחשב הזה שחשוב שיהיה לי לאחר ההתקנה כדי שהדברים המנימלים כמו אינטרנט אלחוטי וכו' יעבדו? תודה...

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  21. למשל יש לי תקייה עם מלא קבצים.. אז אני לא רוצה שהם יסתדרו כל פעם מחדש לפי שם.. או סוג.. אני רוצה שכל קובץ חדש יהיה אחרון.. ולא ישנה את מיקומו.. כלומר שאם אני עושה extract לקובץ ZIP.. התיקה שלו תיצא אחרונה.. ושתשאר שם ולא תחפש את המקום שלה באלףבית אחרי רענון

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  22. שלום לכולם היום בזמן שגלשתי לי בנוחות באינטרנט ה-MCFEE התחיל להתריע על ווירוסים וטרויאנים לאחר 10 התרעות הוא הפסיק, כמובן אמרתי לו למחוק כל קובץ נגוע. אחרי ההתקפה עשיתי מייד RESET העלתי את המחשב ב-SAFE MODE ועשיתי סריקה לווירסים ולכל שאר הירקות שפוגעים במחשב. לא נמצא שום דבר מיוחד חוץ משתי קבצים שמצא ה-ADAWARE. לאחר מכן חזרתי לווינדוס וגיליתי שה MCFEE הפסיק לעבוד אומר שיש איזה בעייה ושצריך להתקין אותו מחדש. כמו כן התחילו לרוץ תהליכים בשם NET.EXE ו NET1.EXE התהליכים האלו התחילו להכפיל את עצמם בקצב מטורף ותוך כמה שניות היו לי בסביבות ה-20 תהליכים עם השם הזה. חזרתי בחזרה ל-SAFE MODE חיפשתי ידנית קבצים בשם הזה והסרתי אותם וזה לא עשה זאת יותר אבל עדיין נשארה בעייה כל פעם שאני …

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  23. יש לי שתי מחיצות אם אני מוחק מחיצה אחת במנהל מחיצות (סיומון ולחיצה על D כדי למחוק) אז נהיית לי מחיצה אחת? או שכל הקבצים באותה מחיצה נמחקים?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by g1zey,

אני לא מוצא את הצייר .. האם יש אפשרות להוסיף בדרך כלשהי את הצייר לווינדואז יש לי XP Pro 64bit SP2 בנוסף אין לי אייקון של האינטרנט על השולחן עבודה והפקודה msconfig לא עובדת .. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיות הללו (פקודה זהה לmsconfig ואיך לשים צייר ואייקון של אקספלורר)

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by iyehuda,

כשאני פותח את MY COMPUTE ונכנס לאחד הכוננים אני מעוניין לראות file edit view וכו"ו איך עושים את זה ? ושאלה שניה איך אני מגיע לחלון שאם יש לי קובץ חבוי איך אני רואה אותו

• 1 תגובה
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.