Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום, אתמול והיום התגלו אצלי במחשב בעיות חמורות בגלישה בדפדפן ובכלל באינטרנט. עד שעליתי על מקור הבעייה לקח לי זמן ואפילו עשיתי פירמוט אבל כשהבעייה חזרה שוב הנחתי שזה וירוס ככל הנראה, הרצתי בדיקה של נורטון ובאמת התגלו 4 קבצים נגועים בוירוס, הנורטון מחק אותם אבל עכשיו יש בעייה מכיוון שקובץ אחד הוא קובץ מערכת חשוב ובכל הפעלה של ווינדוס אני מקבל הודעת שגיאה שווינדוס לא מוצא את הקובץ וזה מאוד חיוני למערכת שהקובץ יהיה זמין, כרגע אין לי את הקובץ הזה ואין לי מושג מאיפה למצוא אותו בגירסה המתאימה. אם למישהו יש רעיון איך לשחזר את הקובץ אני אודה לו מאוד. בתודה מראש, דודי הסטלן!
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
1. כשאני מנסה לשחזר מערכת לא משנה למתי כשהמחשב מאתחל את עצמו הוא רושם שהאיתחול לא הצליח והווינדוס עולה כרגיל 2. פעם היה לי בתפריט התחל קיצור דרך לתיקייה תמונות שלי אבל היא נעלמה כשמחקתי את התיקייה אחרי שהחזרתי את התיקייה מסל המיחזור הקיצור לא חזר איך אפשר להחזיר אותו ניסיתי כבר להיכנס למאפיינים של התחל תודה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי.. קודם כל אני חייב לציין שהפורום פה הוא אחד הדברים המפליאים שעולם האינטרנט סיפק לי. כל הכבוד !!! אינני גאון מחשבים (למרות שאני מתיימר להבין קצת) אך המידע שיש ברשותי הינו מספיק ע"מ לקבל עזרה. אז ככה... אני רוכב תחרותי במירוצי ראלי (ג'יפים, כמו בפאריס-דאקר) ואני מנווט עם מחשב טאבלט של פוגיטסו 4121. כמעט לאחר כל מירוץ אני נדרש לקנות הארד דיסק חדש מכיוון שההארד דיסק נדפק לגמרי מרמת הזעזועים שהוא סופג ולכן המחשב שובק חיים לאחר זמן לא רב ואני נדרש לנווט ע"י מכשירים ומפה. חשבתי להחליף את הכונן הקשיח בזכרון מסוג COMPACT FLASH. זהו זיכרון שיכול לספוג זעזועים ואינו מושפע מטלטולים או מכות. אני יודע שהדבר אפשרי מכיוון שבמחשבי הנווטים המקצועיים אין הארד דיסק אלא כרטיס זכרון. קניתי…
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה אולי קצת מטומטמת! התקנתי וינדווס חדש XP 2 ואני לא מצליחה להגדיר בסרגל כלי שלמטה שפות, כבר ניסיתי בכל מיני דרכים גם דרך control panel וגם ישירות דרך tool bar ניסיתי לסמן וי על שפות אבל עדייןם לא מופיע. בבקשה תעזרו כי זה קצת מפריע , תודה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אני משתמש ב - WIN XP PRO זה זמן רב. פירמוט אחרון לפני כחצי שנה. מקפיד מאוד על מחשב נקי מוירוסים וסוסים טרויאנים למיניהם. בימים האחרונים החלה אצלי תופעה מוזרה. כשאני לוחץ עם העכבר על start או באקספלורר על favorites מופיע לי התפריט לשבריר שנייה ומיד נעלם. התופעה ממשיכה כך מספר לחיצות רב ורק לאחר מכן בלחיצה העשירית בערך התפריט נישאר ולא נעלם. אולי מישהו יודע כיצד ניתן לפתור תקלה זו ומדוע היא הופיעה. תודה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש התקנתי ווינדוס נקי (דיסק מקורי)על מחשב מפורמט. אתמול, אני בא להפעיל את המחשב, וכשהוא נידלק הוא אומר שצריך להפעיל את ווינדוס (במסך בחירת משתמש). אני לוחץ על "הפעל עכשיו" והוא כותב שהווינדוס מופעל כבר וזורק אותי למסך הקודם ומבקש שוב להפעיל את ווינדוס. חשוב לציין שהסריאל לא מקורי, והפעלתי את ווינדוס עם תוכנה. אני עובד עצות.. עזרה בבקשה! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש בעיה קטנה אם תוכלו לעזור הוא פירמט את המחשב והכניס את הדיסק של הווינדואז וכשהוא בא להתקין המחשב מזהה רק כונן של 2 ג'יגה כשיש לו 80 ג'יגה המערכת שלו ב NTFS איך הוא מסדר את זה ?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
רציתי לרשום פקודה cmd עכשיו הוא רושם לי משהו שנחסמה האפשרות משהו מאוד מוזר ואני לא מתעסק אם כל הדברים האלה מה אני יכול לעשות ?! הנה מה שהוא אומר : http://img64.imageshack.us/my.php?image=1489150614971492wp4.jpg תודה מראש :-*
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
התקנתי ווידוס ויסטה אולטימייט 64 ביט ואני לא מצליח להתקין כמעט כלום.. גם תוכנות שמיוחדות לויסטה 64 ביט עכשיו כשאני צורב את התוכנות ומפעיל את ההתקנה מהדיסק זה משום מה פועל... על כל ההתקנות על המחשב יש מן מגן צבעוני כזה.. מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
יש לי תוכנת מעבד תמלילים QTEX שעובדת בחלונות של 16 סיביות בזמן וינדוס 98, עכשו יש לי וינדוס XP ורוצה להתקינה, האם לא תתקע את המחשב?? ואם אפשר, אזי איך יש לבצע התקנה או להגדיר כדי שיוכל להפעילה ללא בעיות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום, הבעיה: אני עובד הרבה עם ה-WORD ובזמן כתיבת מסמך WORD אני לא יכול לשנות שפה בעזרת צירוף המקשים במקלדת ALT + SHIFT. שמתי לב שגם ב- NOTEPAD או WORDPAD ישנה אותה בעיה. מה שכן, ב- Start-RUN אני יכול לעשות החלפה בזמן הקלדה כנ"ל לגבי תוכנות אחרות (ECXEL, IE7 ...... ) הפעולות שעשיתי: בדקתי באזור שפות שאכן קימות מקלדות בעברית ואנגלית החלפתי אפילו מקלדת אבל לא עזר. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת לנקודה אחרת אך לא עזר. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש רק את ה- WORD אך לא עזר. ניסיתי להסיר את כל חבילת האופיס ולהתקין מחדש אך לא עזר. עשיתי Windows Update אך לא עזר. עשיתי REPAIR לכל ה- WINDOWS עם דיסק התקנה …
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי סוף סוף אתמול את מחשב המדיה סנטר שלי שהזמנתי עם חלקים לפי דרישתי, יצרתי מערך RAID 0 משתי דיסקים קשיחים SATA של 500 גיגה כל אחד ויצא לי 980 גיגה של מקום התחלתי בהתקנת VISTA 64BIT שדרך אגב הותקנה כבר מספר פעמים במחשבים אחרים והכל היה בסדר גמור. ההתקנה עברה חלק אבל כאשר הוינדוס רצה לעלות בפעם הראשונה הוא הגיע לשולחן העבודה ונפל, עשה RESTART ולאחר מכן כאשר הוא התחיל להיטען מחדש הוא פשוט נתקע איפה שכתוב WINDOWS VISTA ורץ הפס הירוק (בזמן הטעינה). ניסתי מספר דברים אך ללא הועיל, מהגדרות ב BIOS ועד להוצאת חומרה פיזית מהמחשב, אין כלום פשוט לא עזר כלום. בתור ניסיון התקנתי את ה ויסטה 32 ביט והפלא ופלא, הכל עובד טוב, מוזר לא ? משהו לא נותן לויסטה 64 ביט לעלות, אני …
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
מה ההבדל המשמעותי (WINDOWS XP) ומה זה נותן בכלל ומה ת'כלס עדיף? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=365106.0 הפנו את הדיון הקודם שלי לפה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
WINXP רוצה שהרזולוציה של ברירת המחדל של כל האופציות תהיה על 70 ולא על 150. אני יודע שבאופציה "מותאמת אישית" ניתן, אבל רוצה שברירת המחדל של "תמונה בצבע" למשל תהיה 70. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, הורדתי את הWIN 7 החדש ורציתי להתקין אותו, אך החשש שלי שיהיו איזושהם תקלות מכיוון שכבר יש לי WIN XP ו VISTA מותקן. השאלה האם זה יגרום לבעיות? או שאפשר פשוט להתקין רגיל מערכת הפעלה נוספת?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי XP ואין לי יוזרים במחשב (רק אני עצמי), וכשאני מתקין תוכנות אז חלקן מגיעות לתפריט התחלה דרך ALL USERS וחלקן דרך היוזר שלי אני רוצה לסדר אותם בתיקיות משלי בתפריט התחלה ושאלתי היא: האם יש דרך לאחד את כל התוכנות שנמצאות ב ALL USERS וב MY USER למקום אחד כך שאני אוכל לסדרם לפי הצרכים שלי?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אין לי סיסמא, וגם בדקתי בOPTRACK ורשום EMPTY אבל בכל זאת כאשר אני נכנס לRECOVERY CONSOL עם הדיסק של XP בוחר במערכת הפעלה ואז הוא מבקש ממני סיסמא, ואין לי שום סיסמא, אני לא יודע, אולי יש איזו סיסמא ברירת מחדל או משהו כזה, מישהו יודע?! תודה!
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה בזמן שאני לוחץ CTRL AL DEL מופיע לי חלון כזה עם 6 כפתורים ביניהם LOG OFF SHUT DOWN CHANGE PASSWORD TASKMANAGER וכו'... פעם לפני כמה ימים שכלחצתי CTRL ALT DEL הופיע לי רק TASK MANAGER. כמו כן כשאני לוחץ כיבוי אני לא מופיעים לי שלושה ציורים אלא תיבה שבה יש לבחור את הרצוי. איך אני מחזיר למצב שהיה קודם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
הפונט השתנה וגם ניסיתי לשנות וללא הצלחה צירפתי תמונה: מה אנייכול לעשות לגבי זה?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אני תמיד מקבל תוצאה נמוכה יותר בבנצ'מרקים ב-XP (כ-500 נקודות הפרש ב 3DMRAK2001 לדוגמא) האם זה המצב אצלכם? מפרט : DURON 1000 GEFORCE 4TI 4200 256 SDRAM
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום חבריי פורום יקרים, משתדל לרשום פה את כל השאלות להן לא מצאתי פתרון ואולי משהו מכם יוכל לעזור לי. התקנתי בביתי WIN XP HOME EDITION (שזו כבר טעות) והגדרתי שתי חשבונות, 1. אדמין לשימוש מנהל המחשב שזה אני. 2. מוגבל לשימוש משפחתי. כשאחי לחץ דאבל קליק (איזה מושג ישן אמא) על השעון בצד בכדי לכוונו או בכדי להסתכל ביומן הWIN מנע את כניסתו כי "אין לו הרשאות לעשות כן" אני יודע כי ניתן לאפיין כל משתמש במחשב ע"י משתמש האדמין. אך השאלות שלי הם: 1. האם יש אפשרות כזאת לתת הרשאה מסוימת לשעון, לכוונו ולהיסתכל ביומן. (לא נתקלתי בדבר כזה ואני מניח כי חייב להיות משהו כזה). 2. הבנתי כי בWIN XP HOME EDITION אין בכלל את האפשרות לשחק באיפון הרשאות משתמשים.? האם עובדה זו נכונה? אם כן ה…
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך המחשב שלי התחיל לקפוא בזמנים רנדומליים (בד"כ שאני גולש באינטרנט שומע מוזיקה וכו) בכל מקרה, ניתחתי את אחת מקבצי הDMP שהמחשב יצר לאחר מאחת הפעמים וזה מה שקיבלתי: http://rapidshare.com/files/69191185/DMP.txt.html אני מבין שהבעיה כביכול ב atapi.sys, איך אני מטפל בזה? נ.ב. הרצתי memtest לא מזמן ככה שלא נראה לי שזה קשור לזיכרון תודה!
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
בעיה קלה: אני רוצה לעשות שידרוג לחלונות 7 RC מויסטה הויסטה עם SP1 ועם חבילת שפות Mui בעיברית הבעיה היא שאני רוצה לנטרל ולהסיר את העיברית לגמרי בשביל שאני אוכל להתקין את Win7 בתור שידרוג ולא בתור התקנה נקייה נכנסתי להגדרות שפה ושיניתי הכל לאנגלית אבל המסך של 'ברוך הבא' עדיין מופיע בעיברית ועדיין כשאני מנסה להסיר את העיברית אז הואמודיע לי שהעיברית מוגדרת כשפת ברירת מחדל ובגלל זה אי אפשר להסיר אותה תודה
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-