עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by IlyaN,

ערב טוב לכולם, כחלק מפורמט שעשיתי העתקתי את כל תיקיית היוזר שלי למחיצה נפרדת כגיבוי, עכשיו אני רוצה להשמיש אותו אז פשוט העתקתי שוב את התיקייה לDocuments&Settings אבל הווינדוס לא מזהה את התיקייה כיוזר, יש משהו שניתן לעשות? (חוץ מלהעתיק כל רכיב ידנית?) נ.ב- מצטער אם זה נראה פרימיטיבי משהו, אני פשוט לא כזה גאון מחשבים בלשון המעטה.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by anri,

אני מפעיל תמשחק, וישר אני מקבל תהודעה הבאה : (נתקלי בזה גם שהפעלתי אימיול הודעה דומה כעבור כמה דקות, פעם אחת עם ה VLC , פעם עם האקספלורר מה זה לעזאזללל ? ) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by TMRider,

אנלא בטוח אם זה קשור לפה, אבל בכל זאת... כשאני מוריד קבצים גדולים יחסית בהורדה ישירה, אם ההורדה נמשכת יותר משעה אז קופצת לי הודעה שאומרת שהזמן להורדה עבר ("the download had timed out") . מישהו מכיר איזושהי דרך לעקוף את השטות הזו או יןדע למה זה קורה? זה מחרפן כי השרתים יחסית מהירים (150 kb/s) אבל אני לא יכול להוריד שום דבר רציני שההורדות נפסקות ככה. תודה מראש על העזרה: TMRider

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by bogdant,

מצטער שאני מפרסם את השאלה שלי פה פשוט אין מדור יותר מתאים בפורום יש לי במחשב קובל של WINDOW XP PRO 64 אבל כאשר בדקתי אותו לא היה שם BOOT מה אני עושה כדי להוסיף לשם BOOT כי בלי איאפשר להתקין את הWINDOWS??? :s05: תודה ושוב סליחה

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  5. אני קונה תכף מחשב חדש ואני מתלבט מה להתקין אם אתם ממליצים לי על ויסטה אז איפה אפשר להוריד (שמעתי שהבטא בחינם) וכיצד הופכים דיסק לBOOT

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  6. http://img155.imageshack.us/my.php?image=9281cp6.jpg זה מופיע די הרבה בזמן האחרון...אז למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה הזאת???

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  7. מקווה שניסחתי את השאלה נכון.. , כאשר אני מדליק את המחשב הדוס עולה ואז יש לי שתיי אפשרויות: windows XP Proffesional ו- windows XP Proffesional Setup איך אפשר להוריד את ההתקנה , כך שהמחשב יעלה אוטומטית על הווינדוס בלי שאני יצטרך לבחור... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  8. שלום לכולם, כאשר אני מנסה להפעיל קובץ ההתקנה מהדיסק הוירטואלי שהפעלתי בעזרת Deamon Tools אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: "The Image Is Valid But is for a machine type other than the current machine". בדקתי קצת והבנתי שזאת הודעת שגיאה שהגיעה בגלל שאני משתמש בגרסת ה- x64bit של חלונת XP. שאלתי היא האם יש דרך כלשהי לעקוף את הבעיה הזו? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  9. חדרה לי תוכנה פרזיטית למחשב. התוכנה מציירת מלבן נקודות שחורות צמוד לעכבר. ניסיתי לגלות אותה עם norton 360 ללא הצלחה. התקנתי את התוכנה של adaware וסרקתי איתה, גם ללא הצלחה. ב- safe mode הבעייה לא מופיעה. יש למישהוא רעיון לפיתרון? מישהוא ניתקל בבעייה דומה?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  10. איך מחזירים למה שהיה ? לא יודע איך זה קרה ..

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by FresH-MeaT,

עד לפני איזה חודש היה לי מותקן במחשב framework לא זוכר איזה גירסא.. ניראה לי 3 אח שלי בטימטומו בזמן שהייתי בצבא מחק אותו דרך add and remove programs וקיצר זה עשה בעיות ועכשיו יש לי מותקן גירסא 1 שלו.. ולא נותן לי להתקין גירסא חדשה... עצם זה שאין לי גירסא חדשה שלו יותר זה עושה לי בעיות בכל מיני מקומות יש איזשהו פיתרון שבוא אני אוכל לעדכן את הפריימוורק הזה.. ניסיתי בכל מיני דרכים.. דרך האפדייט של ווינדוס דרך הורדה עצמאית.. זה פשוט לא נותן לי לעדכן

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by coorva,

שלום יש לי XP PRO באנגלית. יש לי תיקייה בדיסק הקשיח בשם music שלא מאפשרת לי למחוק אותה. התיקייה משמשת לאיסון קבצי mp3 והתופעה התרחשה לאחר שהסרתי גירסה ישנה של winamp והתקנה של גירסה חדשה. להלן הפעולות שניסיתי לעשות שלא הצליחו בעת ניסיון למחוק התיקייה מתקבלת ההודעה הבאה: cannot delete file cannot read from the source file or disk ניסיון למחיקת התיקייה בעליית המחשב במצב בטוח, ניסיון לשנות שם התיקייה, ניסיון לגרור אותה לתיקייה אחרת, ניסיון מחיקה של התיקייה בדוס, שימוש בתוכנות : move on boot ו- unlocker. שום דבר לא הצליח למחוק את התיקייה. אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by a_a_aa,

כברי כשבוע שהמחשב עולה לאט לאחר ההדלקה מחדש שלו. כלומר אם אניי מכניס את המחשב למצב שינה ומדליק אותו -תיקתק נדלק אם אני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק אותו, הוא נכנס לווינדוס מראה לי את התמונה של המסך [איזה 2 מלאכיות ...] ואז אני צריך לחכות כמעט דקה ולא קורה כלום,רואים רק מסך חלק, אחרי דקה המחשב מתחיל להעלות את האייקונים ,אנטי וירוס וכו' ומוכן לשימוש. מה אפשר לעשות כדי לזרז את התהליך ומה יכולה להיות הבעייה?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by e-r-a-n,

רציתי לדעת אם קיימת דרך עקיפה לקבוע THEME בXP במחשב שבו הרשאות מסוימות כך שבתצוגה מוסתרים ממני מספר טאבים במאפייני תצוגה כדוגמת הטאב עם האפשרות לקבוע THEME... פקודה כלשהי, דרך עקיפה... אשמח לתשובות תודה

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  15. Started by סל מיחזור,

בדרך כלל למעלה מ-120 מגה. יש לציין שהשימוש במעבד הוא אפסי. התהליך הזה מעכב את עליית המחשב בשלוש דקות לערך. בעיות נוספות במחשב : ב-msconfig יש ארבעה קבצים (לא תוכנות )ששייכים ל-ntuser והם מסומנים כמצויים ב- Common Startup . נוסף לזאת יש אתרים שאי אפשר להיכנס אליהם או לבצע log in למשל הדואר ביאהו החשבון בקופת חולים החשבון בבזקביל אפילו לכאן לא יכולתי להיכנס לפורום אלא במחשב השני שלי לא ברור לי האם קיים קשר בין כל התופעות שציינתי. סרקתי עם המון תוכנות , אנטי וירוס, אנטי רוגלות ,אנטי טרויאנים , סריקה לחטיפת דפדפנים. מחקתי כל דבר שנמצא , אפילו false positive . כלום לא עזר. אודה לכל סיוע. תודה

16. הNORTON לא נותן להתקין כי רושם שגיאה-(הוסבר בעבר וכנראה בגלל זה) רושם שגיע שלא מוצא כונן F: שבכלל לא קיים במחשב תודה

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  17. יש לי על המחשב גרסה חוקית של ווינדוס XP מדיה סנטר (קיבלתי עם רכישת המחשב) ניסיתי להתקין עליה עברית עם קובץ שהשתמשתי בו בעבר לגרסאות XP הרגילות הפרוצות שהיו לי אבל זה תרגם רק חלק מהמערכת, האם מישהו יודע כיצד אני יכול לעברת את כל המערכת??? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  18. אני שוקל להתקין ויסטה אבל השאלה שאם משחק אני צריך להתקין בכל מערכת הפעלה בניפרד או שמתקין אותו פעם אחת ושתי המערכות יפעילו אותו? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by almogas,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש ויש לי בעיה בויסטה כל הזמן יש לי מסכים כחולים קרה לי יותר מפעם אחת ביומים האחרונים.. שהפעלתי את המחשב זה היה הפירוט של הבעיות שהוינדוס הציג: ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 50 BCP1: B0DB7000 BCP2: 00000000 BCP3: 820849C2 BCP4: 00000000 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini010208-02.dmp C:\Users\אלמוג אסולין\AppData\Local\Temp\WER-25022-0.sysdata.xml C:\Users\אלמוג אסולין\AppData\Local\Temp\WER76F3.tmp.version.txt יש לי ויסטה אולטימה אם אני צריך להקריא לכם את הבעיה…

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by ariel-ro,

שלום לכם לאחר בעיה שהייתה לי עם קבצי הVISUAL C++ LIBERY שנעלמו מהמחשב עשיתי REPAIR למערכת המפעלה והכל חזר לקדמותו ועובד נפלא. אבל יש בעיה עם העברית נגיד באייסייקיו אז יש סימני שאלה במקום אותיות ובחלק מהמקומות ג'יבריש. הקטע זה שזה קרא לי כבר כמה פעמים במחשבים אחרים, וסידרתי. אבל שכחתי איך משנים :-X מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by eli33,

באתי להתקין וינדוז במחשב ובפעם והכנסתי דיסק שצרבתי ובדיסק הזה היו בעיות אז עצרתי את ההתקנה והכנסתי את הדיסק המקורי אבל פתאום המחשב לא קורא מהדיסק כתוב כל בקטע הזה של "תלחץ על כל כפתור כדי לקרוא מה cd " אני לוחץ וזה פשוט לא קורא ..אין בעיה במקלדת..הגדרתי את הבוטים שיקראו קודם את ה cd ואחרי זה זה קורא מההארד דיסק ואומר משהו עם NTDLT משהו כזה..ואומר ללחוץ על ctrl+alt+delete כדי לעשות ריסטרט וגם זה לא מגיב ל -ctrl+alt+delete מה יכול להיות הבעיה..אולי זה בגלל שהתקנתי את הוינדוס הראשון והפסקתי באמצע.. בקיצור מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה ולהתקין את הוינדוס תודה מראש לכל מי שעוזר..

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  22. נכון הPLAY LIST בצד ימין של כל השירים\סרטים שמנוגנים ? אז בטעות ביטלתי אותה ואני לא מוצא איפה מחזירים אותה חרשתי את כל המאפיינים ואפילו התקנתי מחדש ועדיין לא הצלחתי להחזיר אותה מישהו יודע איך ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  23. טוב ... במחשב הקודם היה דיסק קשיח ובו מערכת הפעלה אחת WINXP והוגדרו 2 יוזרים אחד ADMINISTRATOR והשני רגיל. ה ADMINISTRATOR היה מוגן בסיסמא. המחשב הקודם הלך לגמרי הוצאתי את ההארד דיסק וקניתי מחשב חדש עם הארדיסק חדש. אמרתי, כשארצה ,אכניס את ההארד דיסק הישן ופשוט אוציא את כל התמונות והמסמכים. אבל.... התיקיה בא היו כל התמונות והמסמכים החשובים היו תחת הADMINISTRATOR ושאני מנסה להכנס לתיקיה(נקרא לה 'אבישי')זה כותב שאין גישה לתיקיה!!. טוב אמרתי אולי אני אעשה BOOT עם ההארד דיסק הישן אני אכנס עם הסיסמה ואצרוב את כל התקיות ,אבל היות והמחשב שונה (מעבד אחר לגמרי לוח אם אחר לגמרי וזכרונות אחרים לגמרי)לא היה ניתן לעשות זאת אז התקנתי מערכת הפעלה חדשה על זאת שקיימת ללא פירמוט ואחרי …

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by SharonSx,

היו לי הרבה בעיות במחשב אבל כאזת בחיים לא... אני מדליק את המחשב הכל טוב ונפלא ואז הוא נשאר במצב DOS ומראה לי את ההודעה הבאה: Invalid boot.ini file booting from C:\Windows עברו כמה שניות וזה נעלם ובמקום זה מופיע לי: Windows could not start because the following file is missing or corrupt windows root>\system32\hall.dll> please re-install a copy of the above file מה אני צריך לעשות...?? מישהו מכיר תתקלה?? תודה שרון,

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  25. איך להגדיר בחלונות שהמחשב ישתמש קודם בזיכרון הפיזי ורק אחרי זה יטחן את הדיסק הקשיח? תודה.

• 5 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.