עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by blackx,

ובכן, רכשתי לוח אם חדש, GA-MA69GM-S2H שחובר במעבדה והוצמד למעבד הקודם AMD X2, לדיסק הקודם, לכונן ה-CD הקודם ולכרטיס המסך החיצוני (GEFORCE 7100) הישן והטוב. חילקתי את הדיסק עם פרטישן מג'יק, ויצרתי דיסק התקנה אשר מוטמע בו הדרייבר להרד דיסק שלי וכן עשיתי כמה תוספות כך שההתקנה תהיה ללא התערבות, באמצעות NLITE. אולם עכשיו, כשאני מנסה להתקין, במהלך ההתקנה הוא מעלה לי לא מעט פעמים את הודעת השגיאה האומרת setup cannot copy the file, ובכל פעם מופיע שם קובץ אחר. יש רעיונות מה הבעיה, ויותר מזה, מה הפיתרון האפשרי?

2. Started by 1900GT,

שלום, יש לי שתי בעיות עם ווינדוס: 1. מדי פעם כל אייקונים שבמחשב נעלמים זה כולל את תפריט ההתחלה , שורת המשימות וכל האייקונים על שולחן העבדוה. זה חוזר לעצמו רק אחרי אתחול. 2. פעם עשיתי שיש אפשרות ללחוץ על התחל ואז לסמן עם העכבר את "המחשב שלי" ואז הכל היה נפתח כמו שקורה עם "כל התוכניות". אבל עכשיו אני לא זוכר איך? בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by udist,

בעיה מוזרה, כאשר חלון האקספלורר מוגדל על כל המסך, משום מה הוא זז מעט ללמטה ככה שרואים מעל האקספלורר מעט את שולחן העבודה, ובתחתית המסך חצי משורת המצב של האקספלורר מכוסה ע"י שורת "התחל"... הבעיה קוראת רק כאשר אני מפעיל את האקספלורר, כל יתר החלונות עובדים כרגיל.. וד"א, גם כאשר אני מעלה את "המחשב שלי" או כל חלון אחר מסוג זה ואז ניגש לאתר אינטרנט דרכו הבעיה לא קוראת... אני משתמש בווינדוס XP, אין וירוסים ואין spyware, יכולים לעזור לי?? (נ.ב. למה לא ניתן להעלות תמונה לפורום יותר? אם אני זוכר נכון במערכת הפורומים לפני השדרוג היה אפשר, לא?)

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by groovy,

כל הקבצי lnk (קיצורי הדרך) במחשב שלי נהרסו הם מופיעים כסמל של ווינדוס ולא מקשרים לאן שהם צריכים שאני לוחץ עליהם יש לי את הבחר תוכנית מרשימה... עזרה דחוף... אני לא יכול לעשות כלום , תודה :nixweiss:

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  5. שלום חברים יש לי חבר שיש לו פנטיום 4 מהירות 1700 עם 256 מגה זיכרון והוא רוצה לפרמט את המחשב ומתלבט איזה מערכת הפעלה הכי כדאי להתקין האם XP לא יהיה כבד מידי או איטי מידי האם עדיף 2000 או 98 כרגע יש לו ME והוא בגדול מרוצה חוץ משזה עושה לו בעיה עכשיו והוא הולך לפרמט אשמח לשמוע תשובות בהקדם בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by Defunk,

מאז שעברתי ל windows 2000 server אני פתאום רואה שהביצועים במשחקים ירדו דראסטית, אם מקודם למשל ב ET היו לי 120 FPS יציב, כרגע יש לי 76 ונפילות עצומות ל 40 :\ מישהו יודע מה הבעיה ? זיכרון? דרייברים לכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by maors3,

יש לי XP PRO באנגלית איך הופכים אותה לעיברית? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  8. Started by itamariluz,

התקנתי SP3 בגלל שצריך את זה לGTA IV ולקראת סוף ההתקנה הייתה שגיאה: איך אפשר לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  9. הי היום נתתי את ההארדיסק שעליו היה מותקן לי הWINDOWS למימוש אחריות בKSP. בנתיים אני עובד על מערכת לינוקס ואני רוצה להתקין XP על הארדיסק 160 GB SATA שיש לי (NTFS שיש בו רק גיבויים). על הכונן שבו אני רוצה להתקין WINDOWS קיימים כל הגיבויים שלי ואני לא רוצה לפרמט אותם בשום אופן. כשאני מנסה להתקין עליו WINDOWS אני מקבל את ההודעה הבאה בהתקנה - "This disk does not contain a windows XP-compatible partition" - הוא רוצה בקיצור שאני אפרמט את המחיצה הזו, או שאשתמש באחרת (שאין לי, כל השאר הם של LINUX) איך אני יכול לתקן את זה? אני רוצה להתקין WINDOWS על הכונן הזה (יש 9GB פנויים שם) ואין שום סיבה שאני לא אוכל להתקין את זה שם. כבר לא מעט פעמים התקנתי WINDOWS על כונן שכבר היו בו קבצים בל…

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  10. יש תוכנה כזאת או משהו? (אני לא מדבר רק בוורד או משהו אני רוצה שיהיה ככה בכל עורך טקסט)

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  11. אני זוכר נתנו פה פעם מדריך אבל אני לא מוצא!

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by what the fuck,

אז ככה: הקלטתי סרט התוכנה FRPAS, יצא 4 ג'יגה =\ עכשיו אני רוצה למחוק אותו, ניסיתי רגיל ולא היה אפשר, כי היה כתוב שאיזושהיא תוכנה משתמשת בו. הסרתי את התוכנה שאיתה הקלטתי את הסרט מה MSCONFIG, עשיתי ריסטארט ובכל זאת אי אפשר למחוק את הקובץ. העליתי במצב בטוח, והצלחתי למחוק את הקובץ, אבל לא מהסל מחזור, עדיין איזושהי תוכנה משתמשת בו. מה לעשות ?? עריכה: עכשו הוא תקוע בסל מחזור, גם אי אפשר לשחזר אותו [יעני restore], זה כותב cannot delete Dc1 becuz bla bla bla... הבלה בלה זה שתוכנה משתמשת בו. חייב עזרה דחוף.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  13. Started by InsaniManES,

אני רוצה לעלות את הFound New Hardware Wizard בשביל להתקין משהו (אם זה חשוב מה אז Samsung USB Modem Driver Ver 4.24.0.2700 וSamsung PC Studio 5

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  14. אפשר להתשמש כבר בבטא 2 בילט 5384 .. אני רוצה לדעת אם אפשר להתקין רק אותו על המחשב ולהשתמש רק בו .. האם זה אפשרי ? לא יהיה לי חסר כלום בו ? כי תכף הוא הולך לצאת להמונים ..

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by shmatul,

שלום, אני עומד להתקין מחר WINDOWS במחשב המבוסס מעבד (AMD64 (ATHLON 64 3000 המחשב מבוסס לוח אם של GIGABYTE מדגם : http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NS.htm אני עומד להתקין WINDOWS XP PRO SP2 יש משהו מיוחד שצריך לעשות כדי להתקין את ה-WINDOWS במחשב זה? (DRIVER..למעבד??) או פשוט מתקינים רגיל? הצעות? הארות יתקבלו בשמחה תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  16. Started by Evyatar,

שלום, האם יש דרך לגלות מהי סיסמת המשתמש במחשב? שחכתי את הסיסמא שלי במחשב ואין לי מושג מה לעשות אז אני מפחד לכבות את המחשב... דרך הביוס אולי או כל דרך אחרת מישהו יודע? תודה.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  17. מקווה שניסחתי את השאלה נכון.. , כאשר אני מדליק את המחשב הדוס עולה ואז יש לי שתיי אפשרויות: windows XP Proffesional ו- windows XP Proffesional Setup איך אפשר להוריד את ההתקנה , כך שהמחשב יעלה אוטומטית על הווינדוס בלי שאני יצטרך לבחור... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by RayZ,

יש לי הרד דיסק. מותקן עליו 98. ידוע לי שה98 לא יכול לעבוד כי הפרמוט לא יצא נכון. אז התחלתי לפרמט ב FDISK דרך דיסק BOOT. בקיצור, בהתקנת 98 הוא אומר שישנה מערכת קבצי NT. אז אני יוצא,אני רואה שהכל מפורמט. בסוף אני רואה תיקית קבצים בשם Network . אני מנסה,אי אפשר לפרמט אותה.. יש למישהו אולי פתרון?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by aaviran,

אהלן, נדפקו לי כל הפונטים בווינדוס. זה התחיל אחרי שהסרתי את המשחק Left 4 Dead. עכשיו כל הפונטים מודגשים נורא ובפיירפוקס לדוגמה פונטים בעברית תמיד נוטים הצידה :\ ניסיתי לשחק עם ה-Themes ואפילו להחזיר לממשק Aero וחזרה לרגיל, אבל שום דבר לא עוזר. תמונה להמחשה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  20. חבר רוצה שאני יפרמט לו את המחשב ויש לו איזה 3 הארדיסקים או מחיצות...אני לא יודע איך להבדיל בזמן שאני מפרמט(אם זאת מחיצה או הארדיסק)והוא מבקש ממני נגיד לפרמט רק את e אז פירמטתי על NTFS (QUICK) את e וכשמדליקים את המחשב הוא נותן לי שניי ווינדווס xp לבחור....איך לבצע את זה כמו שצריך?

21. Started by etzarfat1981,

שלום, שאני מעלה את המחשב מופיע לי מסך שבוא אני צריך לבחור באיזה USER להיכנס ל-VISTA איך אני מבטל את זה, אני רוצה שהוא ייכנס ישר ל-VISTA מוגדרים אצלי ה-USER שלי שיש לו זכויות ADMIN וה-USER של ADMIN שה-VISTA יוצר תודה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  22. ההודעה שאני מקבל ADWARE:WIN32/WHENU.SAVENOW מה זה אומר, אני אמור להסיר את זה ?

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  23. Started by FresH-MeaT,

עד לפני איזה חודש היה לי מותקן במחשב framework לא זוכר איזה גירסא.. ניראה לי 3 אח שלי בטימטומו בזמן שהייתי בצבא מחק אותו דרך add and remove programs וקיצר זה עשה בעיות ועכשיו יש לי מותקן גירסא 1 שלו.. ולא נותן לי להתקין גירסא חדשה... עצם זה שאין לי גירסא חדשה שלו יותר זה עושה לי בעיות בכל מיני מקומות יש איזשהו פיתרון שבוא אני אוכל לעדכן את הפריימוורק הזה.. ניסיתי בכל מיני דרכים.. דרך האפדייט של ווינדוס דרך הורדה עצמאית.. זה פשוט לא נותן לי לעדכן

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by msy,

כשאני נכנס למחשב ניתנת אפשרות לבחור במערכת הפעלה 98 או אקס פי . 98 נמצא בכונן C ואקס פי ב F . אני רוצה שתהיה לי מערכת אחת בלבד במחשב אקס פי ושהכניסה תהיה מיידית. כיצד אני מוחק את וינ 98 ? האם מסיפקה כניסה לכונן F ומחיקת כל תוכן כונן C . תודה

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  25. Started by kishta,

יש לי ווינדוס XP בעברית (הדיסק שממנו התקנתי בא עם MUI בעברית). הבעיה היא שאני צריך להשתמש בתוכנה שצריכה ווינדוס באנגלית אחרת אי אפשר לעבוד איתה. האם ישנה דרך לחזור לאנגלית כאשר אני רוצה לעבוד עליה ? האם אפשר להתקין עותק נוסף של ווינדוס באנגלית על המחשב וכאשר אני רוצה לעבוד עם התוכנה אני פשוט אכנס אליו ? כל פתרון אחר יתקבל בשמחה! חג שמח!

• 1 תגובה
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים