עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כותרת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  2. Started by yfman,

עזרה!!! התקלקל לי הwindows ולמרות שהתקנתי מחדש(על תיקיה אחרת) יש בעייה-אין לי גישה לתיקיית המשתמש הקודמת(שבה היו לי דברים חשובים) ,מכיוון שעשיתי סיסמה ו MAKE PRYVATE מישהו יודע אם ואיך ניתן לגשת לשם?? לא יודע אם זה חשוב אבל עשיתי OVERRITE על התיקיה SYSTEM32 של הwindows הקודם(בניסיון לתקן) וגם לא הצלחתי לעשות UPGRADE תודה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by et_gershon,

אוקיי אז פעם ראשונה שעשיתי את זה לבד התכנתי לאחותי xפ home edition עכשיו נתקלתי בבעיה כנראה שבטעות התקנתי את ה-xp בכונן קשיח אחר וה-xp הקודם נשאר! איך אני יכול למחוק את הקודם בלי שיהיה בעיות והבעייה שאני לא יודע איזה מהווינדוסים הוא הישן ואיזה החדש וזה לא עוזר שאני מבטל ב-boot.ini הוא סתם תופס מקום אנ ירוצה למחוק אותו ואיך אני יכול לדאוג שזה לא ייקרה להבא? יעני איפה טעיתי תודה

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by constantine_ch,

שלום לכולם, היה לי XP מותקן על כונן C. ונכנס לי איזשהו טרוין או משהו בסגנון למחשב והחלטתי להתקין עותק נוסף של XP הפעם על כונן D. אחרי שסיימתי את ההתקנה של XP על D, גיביתי את המידע הנחוץ שהיה לי בכונן C ורציתי לפרמט את C כדי לגמור עם הסיפור הזה. אך הבעיה שאני לא מצליח לפרמט. מחקתי ידנית קבצים מהכונן C אך אני עדיין רואה שיש 7 GB תפוס. ממה שהבנתי זה שאני לא יכול לפרמט בגלל ש C הוא primary partition ו D הוא logical drive. האם כל מה שאני צריך זה למצוא איזו תוכנה שבעזרתה אני אוכל להסיר את ההגדרה של PRIMARY מכונן C ואז אוכל לפרמט את הכונן C? :s05: תודה לכולם מראש!

5. Started by warezman,

שלום יש לי מחשב נייד של של טושיבה עם ווינדוס ויסטה יש לי אותו כבר שנתיים וחצי בזמן האחרון הוא נעשה איטי כל החלונות עולים בצורה איטית האינטרנט עובד לאט. עשיתי סריקה של וירוסים ולא מצא לי אף וירוס מישהו יודע כיצד אפשר לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  6. Started by Shbd,

בהתחלה הורדתי על 30..... אחרי זה הורדתי פירוואל ות- 20% האלו שמיכרוסופט משתמשת ואני מוריד על 120..... במקום על 185 ואף 200 שהגעתי ב- sp2 כל זה בלי תוכנת הורדות כמו FlashGET שאיתה אני מגיע ל- 200 בכלל לא יציב עם ירידות ועליות. אחותי מחוברת ברשת ובדקתי איך היא מורידה מאותו אתר עם SP1 בלי שום תוכנה , זה היה על 183-185 יציב! אני לא יודע מה לעשות יותר!, בלי קשר יש לי בפינגים במשחקים...... ממש גבוהים ולא יודע למה. יש דרך לשפר תמהירות???????? כי אני רוצה להחזיר ל- sp1 . ה- sp2 הזה רק עושה לי בעיות וחוסם לי כל אתר עם פרסומת באינטרנט.... וכל פעם אני צריך לאשר לתמיד לאותו אתר...... בכלל יותר מדי מאובטח...

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by KoDkOd,

האם גיבוי מלא של המערכת (Windows Complete PC Backup ) יכול לשמש כתחליף ל Ghost ? כלומר לאחר גיבוי אני יוכל לשחזר את כל הקבצים לדיסק קשיח חדש שמחובר למחשב ,לאחר שהעברתי לדיסק הקשיח החדש את כל קובץ הגיבוי,לפרמט את הדיסק השני ולנתק אותו. אפשרי ?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by slrr,

תודה לעונים זה ממש חשוב אני לא יכול לשחק משחקים ברשת וזה לא רק אני זה עוד הרבה אנשים... מדובר על protocol ipx\spx ככה קוראים לו ב-XP אפשר לראות אותו בהגדרות רשת אם משהו רוצה תמונה אני יעלה אחת תודה..!!

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  9. בשני המחשבים יש לי כרטיס מסך חדש ובויסטה פשוט הסרטים נראים פחות טוב.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  10. שלום . אני מנסה להתקין את המערכת הנ"ל ( אגב יש לי עכשיו ויסטה 64BIT ) אבל כאשר אני נכנס לBOOT המסך הכחול הזה הוא כותב לי " קובץ DMIO פגום . למה זה קורה ? אגב אני מוצא את זה בדיסק עצמו אם אני מסייר בו דרך המחשב אבל בהתקנה הוא עושה לי בעיות . האם אני יכול לעשות BOOT ממערכת אחרת כמובן XP ואחרי זה להכניס את הדיסק 64BIT לכונן כדי להתקין WINDOWS ? אם לא אז מה כן אני יכול לעשות ?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  11. יש לי בעיה בדיסק הקשיח של המחשב השני והצלחתי להפעיל אותו אצלי כסלייב. איך אני יכול לגבות את ההודעות ואת אנשי הקשר מהאווטלוק בלי להיכנס אליו?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  12. Started by gabi21,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש דרך להפוך מערכת הפעלה כל שהיא של WINDOWS כולל השרתים שלהם ל GATEWAY הכוונה אם השירות הזה כבר קיים באחת ממערכות ההפעלה של מיקרוסופט ואך אני עושה זאת ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by maor24,

תראו אני קונה מחשב חדש הוא בהזמנה כרגע והחלטתי להתקין עליו ויסטה 64 בית השאלה אם יש גירסה שלו בעברית?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  14. פרמטתי את המחשב והתקנתי XP. עכשיו כל פעם שאני עושה ריסט, כשהווינדואוז עולה הוא שואל איזה משתמש להפעיל, במקום לעלות ישר (יש רק משתמש אחד...). איך אני מבטל את זה?

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  15. רוצה להתקין לונגהורן על raid והדרייברים המקוריים לא מתאימים יש לי לוח של dfi האם יש למישהוא את הדרייברים המתאימים גם לגירסת 64 ביט יתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  16. שלום, תמיד היה לי windows 2000 והמשחקים היו רצים והכל.. (Radeon 9500pro, AMD 2000+, 512MB) לפני יומיים התקנתי windows XP, ופתאום התחלתי להרגיש ירידה בביצועים, והאטה.. הורדתי את כל העדכונים הקריטיים וכמה שהם לא קריטיים, יש לי קטליסט 4.8, וכל מה שהיה לי מקודם.. בשביל באמת לראות אם יש ירידה עשיתי aquamark03, ובאמת, 23000 נקודות כשב windows 2000 קיבלתי 27000... יש למישהו רעיון אם זה הווינדוז או משהו אחר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  17. Started by VeRtiGo,

חבר'ה אני חדש וזקוק לעזרה בבקשה רבה מכם! וואי וואי מה קרה לי עכשיו, אתם מכירים את ה CHECK שהווינדוס XP עושה לפעמים? המסך הכחול הזה לפני שהוא עולה לווינדוס, שהוא סורק את הכונן... בקיצור קרה לי את זה ובערך שזה הגיע ל60 אחוז זה הראה לי כמות של סרטים בערך 7-8 סרטים, ורשם לי משהו בסגנון של the folder entirely is unreadable ואז the folder entery removed ואז שזה סיים לצערי אני בא ל תיקיית הסרטים שלי ומלא סרטים חסרים !!! מה זה עשה לזה לעזאזל? לאן זה העלים לי את הסרטים בלי לשאול אותי? חבר'ה זה נורא חשוב לי עיזרו לי, מה גם שהמקום הפנוי בכונן נשאר אותו דבר למרות שאותם סרטים כבר לא שם... מה אני עושה? זה פשוט מחק לי את הכל שם? המקום הפנוי בכונן נשאר אותו דבר, ויש לי נורטון…

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by idani1983,

התקנתי את הדרייבר של NVIDIA עבוק WIN 7 64BIT . בכול פעם שאני מפעיל את המחשב מופיע מסך כחול ולאחר הריסט הכול עובד תקין. חשוב לציין שזה קורה רק בפעם הראושנה שהמחשב מופעל. כאשר אני מסיר את הדרייבר ומנקה הכול באמצעות driver sweeper אז אין את הבעיה. כשבדקתי את המסך הכחול באמצעות who crashed זה אומר שהבעיה עם הקובץ nvlddmkm.sys מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by shloosh,

זה קורה כאשר אני מנתק את ההארד דיקס המשני שלי. יש לי ווסטרן דיגיטל 160 גיגה שקצת נדפק והוא תוקע לי תמחשב, ואני מנסה לנתק אותו אבל המחשב לא עולה בלעדיו....ואני מקבל b0 error. הווינדוס מותקן על הHD השני של סיגייט. מה עושים??? תודה

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  20. שלום אנשים, אני מתכוון להתקין ויסטה בנייד שלי ויש לי כמה שאלות חשובות לפני התקנה. קודם כל, לפי מה שידוע לכם אמורה להיות בעיית דרייברים כלשהי בגירסא של ה ULTIMATE 32 BIT? אני עובד קבוע עם שני מסכים במקביל ושמעתי שיש איזה בעייה לגבי זה... מישהו ניסה?בדק? (כרטיס מסך GEFORCE 7600) מה לגבי VISUAL STUDIO? אני חייב לעבוד עם הגירסא של 6 בגלל הלימודים. ידוע על חוסר תאימות? (או שאפשר לכוון אותי למקום לבדוק...?) כמה נכון מה שאומרים לגבי טכנולוגיית ה TCM/DRM? זה נכון שיש איזה מערכת ש"רדומה" כרגע ובאחד מהעדכונים העתידיים היא תהפוך ל ENABLE ותמחק על ימין ועל שמאל כל קובץ שחשוד כפיראטי? יש איזה מאמר טוב אובייקטיבי לגבי הנושא הזה? תודה מראש אנשים! עפר

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  21. אני פשוט לא מוצא בשום מקום והבנתי שזה כבר יצא.. למישהו יש פיסת מידע? במייקרו$ופט לא מצאתי פרטים . תודה רבה

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  22. חבר רוצה שאני יפרמט לו את המחשב ויש לו איזה 3 הארדיסקים או מחיצות...אני לא יודע איך להבדיל בזמן שאני מפרמט(אם זאת מחיצה או הארדיסק)והוא מבקש ממני נגיד לפרמט רק את e אז פירמטתי על NTFS (QUICK) את e וכשמדליקים את המחשב הוא נותן לי שניי ווינדווס xp לבחור....איך לבצע את זה כמו שצריך?

23. Started by Big_Guy7,

המפרט שלי בצד. רציתי לדעת אם הוויסטה יעבוד אצלי טוב ולא יתקע.. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  24. שלום. קניתי לאחרונה נייד, מותקן עליו XP. התקנתי את ה-K-LITE CODECS PACK. בחלק מהסרטים שאני מוריד (XVID של 700 מגה) ומפעיל עם WINDOWS MEDIA PLAYER (גם קלאסיק וגם החדש) מופיעה ההודעה שבתמונה המצורפת, אני לוחץ על CLOSE MASSAGE ואז מופיעה הודעה שה-WINDOWS EXPLORER צריך להסגר, ומופעל מחדש. NOD32 אומר שהסרטים ללא וירוסים, ושאין לי וירוסים במחשב. מה הבעיה, ואיך פותרים אותה? ניסיתי את הפתרון של מחיקת הקודקים והורדתם מחדש בגרסה חדשה יותר... http://img214.imageshack.us/img214/7

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  25. איך משנים ב-Windows 2000 את הרוחב של הפאנל השמאלי במחשב שלי ובתיקיות, באמצעות ה-Registry?

• 6 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים