Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מנסה להתקין ווינדוס על מחשב חדש ויש כמה בעיות. יש לי את הווינדוס שאני תמיד מתקין על המחשב שלי שהוא עובד לי מעולה. אני שם אותו במחשב החדש והוא מעלה טיפה את ההתקנה ואחרי איזה דקה או שתיים רושם שיש בעיה משהו ב - pci.sys .... בווינדוס אחר שיש לי הוא בכלל לא קולט אותו , ועשיתי בביוס שהסידי יעלה ראשון.. אשמח אם תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני פשוט לא מוצא בשום מקום והבנתי שזה כבר יצא.. למישהו יש פיסת מידע? במייקרו$ופט לא מצאתי פרטים . תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
1) אם אני ישנה עכשיו את הסוג של מערכת הקבצים מ NTFS ל FAT32 בעזרת התוכנה Paration Magic, זה יכול לדפוק משהו בווינדוס? 2) איך אני עושה שהחשבון שנקרא Administrator, שאפשר להיכנס אליו רק דרך Safe Mode, יוכל לעבוד גם במצב רגיל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
למשל יש לי תקייה עם מלא קבצים.. אז אני לא רוצה שהם יסתדרו כל פעם מחדש לפי שם.. או סוג.. אני רוצה שכל קובץ חדש יהיה אחרון.. ולא ישנה את מיקומו.. כלומר שאם אני עושה extract לקובץ ZIP.. התיקה שלו תיצא אחרונה.. ושתשאר שם ולא תחפש את המקום שלה באלףבית אחרי רענון
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב AMD מעבד 2.15 , כרטיס מסך raedon 9250 128 , זיכרון 1gb מערכת הפעלה win xp pro pack 2 המחשב שלי מחובר לטלוויזיה lcd בכניסת dvi , אני נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך ופיצלתי את השולחן עבודה ל2 החלק העליון שלו בטלוויזיה והתחתון במחשב.. עשיתי את זה כי יש לי כרטיס לוויני שאני צופה בו בטלוויזיה ובחלק התחתון אני במקביל גולש באינטרנט ומפעיל תוכנות... הבעיה שלי כזאת: יש תוכנות כמו מדיה פלייר ותוכנות נוספות שעובדות על מסך שלם וכך יוצא כשאני עושה באופצייה של התוכנה מסך מלא היא מחלקת לי אותה בין שני המסכים(התחתון,העליון) השאלה: האם יש אפשרות שתוכנות שעובדות על מסך מלא יעבדו על אחד המסכים בלבד? נ.ב תוכנות אקספלורר (דפדפן) ושאר התוכנות שעובדות על חלונות יש אפשרו…
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
איך מבטלים את הסיסמה כניסה לויסטה ? הדבר הזה משגע
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אני לא מוצא את הצייר .. האם יש אפשרות להוסיף בדרך כלשהי את הצייר לווינדואז יש לי XP Pro 64bit SP2 בנוסף אין לי אייקון של האינטרנט על השולחן עבודה והפקודה msconfig לא עובדת .. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיות הללו (פקודה זהה לmsconfig ואיך לשים צייר ואייקון של אקספלורר)
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס החדש התקנתי את כל הדרייבר של הצ'יפ (nForce 4 Ultra) את הדרייבר שמיוחד ל 64 ביט מן הסתם. בכל מקרה , הכל עובד סבבה , חוץ מהכרטיס קול , הוא מותקן במחשב , ואני רואה שהוא מותקן במחשב. אבל אני לא מצליח לשמוע כלום. גם משום מה זה התקין לי רק את ה NvMixer ואני זוכר שבווינודס הרגיל היה לי את ה Nvtune נראה לי , ששם הגדרתי את הכרטיס שאני משתמש ביציאה הדיגיטלית ולא באנלוגית. (ניסיתי לחבר את הרסיבר גם ליציאה האנלוגית) בכל מקרה , הבעיה לא ברסיבר , הוא מוגדר כמו שצריך כבר תקופה ארוכה. זה משו עם התוכנה\דרייבר\ווינודס. תודה. :-* נ.ב - לוח אם Msi K8n Neo4 nForce 4 ultra
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי הוספתי משתמש נוסף ב WINDOWS XP בדרגת ADMINISTATION כתוצאה מכך וינדוז נכנס אל משתמש זה אוטומטית ולא נותן לי להכנס למשתמש שלי אלא בSAFE MODE . המשתמש הזה זה המשתמש המקורי שנוצר בהתקנה ועליו יש את כל המידע שלי. בחלון הכניסה אין באפשרותי לבחור במשתמש שלי שאלתי היא: איך ניתן להחזיר את המצב לקדמותו שוינדוז יכנס ישירות למשתמש הישן שאצלו נמצא כל המידע שלי ושיהייה רק משתמש אחד עקרי... לא 2 ADMINSTRATION תודה מראש....
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מערכת הפעלה: Windows xp sp2 Internet explorer 6 שלום, לאחרונה החלה להתרחש תופעה משונה במחשבי. כאשר אני נמצא בפורום כלשהו, ואני פותח הודעה שיש בה קישורית (לינק) להודעה אחרת, ומקליק על קישורית זו, נפתחת לי ההודעה שאליה הפנתה הקישורית, בדף חדש, ודף חדש זה משתרע רק על כמחצית המסך. שאלותיי הן שתיים: א. איך לבטל את הפתיחה של ההודעה שפתחתי ע"י הקלקה על הקישורית, בדף חדש. אני רוצה ורגיל שהודעה מעין זו תיפתח במקום ההודעה המקורית, וכשאני גומר לקרוא אותה אני לוחץ על לחצן "back" וחוזר לדף המקורי שממנו יצאתי. ב. גם אם לא אוכל לפתור את הבעיה שב-א`, או שאשתכנע שהעבודה בדף חדש עדיפה, איך לגרום לכך שדף חדש זה ייפתח על פני כל המסך ולא רק על מחציתו. תודה למשיבים. [attachment deleted by adm…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
עד לפני איזה חודש היה לי מותקן במחשב framework לא זוכר איזה גירסא.. ניראה לי 3 אח שלי בטימטומו בזמן שהייתי בצבא מחק אותו דרך add and remove programs וקיצר זה עשה בעיות ועכשיו יש לי מותקן גירסא 1 שלו.. ולא נותן לי להתקין גירסא חדשה... עצם זה שאין לי גירסא חדשה שלו יותר זה עושה לי בעיות בכל מיני מקומות יש איזשהו פיתרון שבוא אני אוכל לעדכן את הפריימוורק הזה.. ניסיתי בכל מיני דרכים.. דרך האפדייט של ווינדוס דרך הורדה עצמאית.. זה פשוט לא נותן לי לעדכן
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כאמור לעיל, הוא מראה רק לשונית אחת, זאת של התוכנות העובדות. כל שאר הלשוניות של ניהול המשאבים וכיו"ב לא נראות מערכת הפעלה xp. רעיון למישהו?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום. יש לי XP HOME ולפני כמה ימים הוא חובר לאינטרנט לראשונה בחייו (לאחר שלוש שנות עבודה נקיות מתקלות כמחשב עבודה נטו). התקנתי AVG ו-AD AWARE ויצאתי לדרך. לאחר כמה ימים הצטברו התקלות: - המחשב נתקע כשנכנסים ל"מחשב שלי" - אי אפשר להסיר תוכנות (נתקע) וגם להתקין תוכנות - העדכונים האוטומטים של ווינדוס לא מצליח להוריד או להתקין - האייקונים בשולחן העבודה התנתקו מהקישורים שלהם (כלומר הקיצור דרך לא מוצא את היעד למרות שהוא קיים) לאחר כל אלו התקנתי מחדש את הה-XP המקורי שלי, הוספתי SP2 בקובץ שהורדתי לפני כמה זמן, אך לצערי התופעות חזרו - המחשב נתקע לאחר כמה שניות של סיור בתוך המחשב שלי, אי אפשר להתקין תוכנות, העדכון האוטומטי נתקע וכדומה... האם זה וירוס ? וכיצד אני מטפל בו ? האם זו בע…
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני משתמש בפיירוול של הXP ... עכשיו כל פעם שנאי בא לשלוח קובץ או לקבל מופיעה לי הודעה שאומרת האם אני מסכים לקבל בלה בלה (זה קשור לפיירוול) למטה יש כפתור "אל תציג הודעה זאת שוב" (באנגלית) ... הבעיה: אני מסמן אותו בV אבל עדיין מופיעות ההודעות האלה ... איך נאי עושה שלא יהיו ההודעות האלה ?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני צריך למצוא את דרישות המינימום של WINDOWS MEDIA CENTER EDITION 2004 למבחן שיהיה לי,ניסתי לחפש פה בפורומים וגם בגוגל וכמובן באתר מיקרוספט ופשוט לט מצאתי,אז אם יש למישהו את הדרישות או הוא יכול להביא לי לינק לדף עם הדרישות זה יעזור לי מאוד תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
אוקיי, המצב הוא כזה יש לי שני הארדיסקים מחוברים למחשב, לצורך העניין נכנה את המאסטר C והסלייב D על C יש מערכת הפעלה של XP ואני רוצה להתקין עוד מערכת הפעלה של XP על הדיסק השני. אני מודע לעובדה שמנהל האיתחול של XP יכול לתת תפריט בחירה בין כמה מערכות הפעלה אבל אני לא רוצה שזה יקרה, אני רוצה שמערכת ההפעלה החדשה שאני מתקין בD (נאמר שהיא XP) תתקין את מנהל האיתחול שלה על ההארדיסק עליה היא מותקנת, מה שיאפשר לי לקבוע איזה מערכת הפעלה תעלה דרך הביוס ולא דרך תפריט האתחול של ווינדוס. עשיתי את זה כבר פעם על ידי זה שניתקתי את המאסטר ואז ביצעתי התקנה, אבל אני מתאר לעצמי שיש דרך קצת יותר אלגנטית לעשות את זה. למישהו יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אוקיי אז פעם ראשונה שעשיתי את זה לבד התכנתי לאחותי xפ home edition עכשיו נתקלתי בבעיה כנראה שבטעות התקנתי את ה-xp בכונן קשיח אחר וה-xp הקודם נשאר! איך אני יכול למחוק את הקודם בלי שיהיה בעיות והבעייה שאני לא יודע איזה מהווינדוסים הוא הישן ואיזה החדש וזה לא עוזר שאני מבטל ב-boot.ini הוא סתם תופס מקום אנ ירוצה למחוק אותו ואיך אני יכול לדאוג שזה לא ייקרה להבא? יעני איפה טעיתי תודה
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
תודה לעונים זה ממש חשוב אני לא יכול לשחק משחקים ברשת וזה לא רק אני זה עוד הרבה אנשים... מדובר על protocol ipx\spx ככה קוראים לו ב-XP אפשר לראות אותו בהגדרות רשת אם משהו רוצה תמונה אני יעלה אחת תודה..!!
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום אני מחפש פקודה שאוכל לרשום בCMD או בהפעלה שתגיד לי אם פורט מסוים פתוח תודה
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום יש לי windows xp sp2 בעברית ואני משתמש עם office 2007 אני משתמש במסוף הפקס לשליחה וקבלה של פקסים כאשר אני רוצה לראות את הפקס שהתקבל או נשלח התוכנה פותחת לי אותו עם ה"מציג תמונות ופקסים " והוא מראה לי כמו תמונה רק את הסף הראשון של הפקס (כאשר נשלחו או התקבלו 2 או יותר דפים) אני יודע שב office 2003 היה כלי שנקרא משהו כמו "מציג הפקסים " או משהו כזה שהיה מציג את הכל האם אפשר להתקין אותו לבד או לשנות את ההגדרות של התוכנה שתפתח את הפקסים דרך משהו אחר שיציג לי את כל הדפים? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אחרי שאני עובר עליהם עם הסמן הם חוזרים לצבע שהם אמורים להיות. הנה דוגמא: http://www.flickr.com/photos/22238418@N03/2406009320/ ניסיתי גם ווידאו, לא הצליח.
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
צהריים טובים, רציתי לשאול את דעכתם לגביי עבודה עם שתי מערכות הפעלה במחשב P-D 64 ביט. אני כרגע עובד על 32 ביט במחיצת C, ואני מתכנן לעבור למע' 64 ביט האם כדאי לי ליצור עוד מחיצה נפרדת למע' 64 ביט או שניתן להתקין על אותה מחיצה בה נמצאת 32 ביט? אם לא, האם כדאי ליצור עוד מחיצה נפרדת ל 64 ביט? (יש לי 160 GB לא מפריע לי המקום..) בתודה מראש (!) וסופשבוע נעים, דור
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מאז שעברתי ל windows 2000 server אני פתאום רואה שהביצועים במשחקים ירדו דראסטית, אם מקודם למשל ב ET היו לי 120 FPS יציב, כרגע יש לי 76 ונפילות עצומות ל 40 :\ מישהו יודע מה הבעיה ? זיכרון? דרייברים לכרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-