עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by SpiritKnight,

אני הולך לקנות מחשב עם AMD ו 256MBDDR שבוע הבא, ואני מתלבט בין 98SE לבין 2000. כעיקרון, ה2000 יותר יציב. אבל יש לו בעיות תאימות עם משחקים?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Street-Fighter,

מה יקרה אם לא אתקין SP2? יש אנשים אמרו שזה גורם להם לבעיות ואני לא רוצה להתעסק עם זה. אבל יש לזה גם יתרונות. בבקשה תענו לי על השאלה שבכותרת. חג סוכות שמח!

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by Belgia,

יש לי שני הארד דיסקים על המחשב: הראשון - מחולק ל-2 מחיצות,באחת מהן מותקן XP השני-מחולק לשני מחיצות,באחת מהן (שהייתה ריקה לחלוטין) התקנתי ווינדוס 7 (מבלי למחוק את ה XP ) כשהפעלתי את המחשב הייתה לי האפשרות לבחור איזו מערכת הפעלה להריץ,ושנייהן עבדו. לאחר מכן,רציתי להסיר את ווינדוס 7 והפעלתי את המחשב דרך ה-XP ופשוט עשיתי פורמט למחיצה שהייתה מותקנת עלייה ווינדוס 7 (לא היה עלייה שום דבר אחר). ועכשיו,למרות שהמחיצה שווינדוס 7 הותקן עלייה ריקה (אפילו מחקתי ויצרתי אותה מחדש) עדיין מופיע לי המסך שמבקש ממני לבחור איזו מערכת הפעלה להריץ (ומן הסתם לא ניתן להריץ את 7,הווינדוס בכלל לא עולה), אני משתמש עכשיו ב-XP. איך אפשר להעלים את המסך בהדלקת המחשב ? ווינדוס 7 מסומן כברירת מחדל,צריך לה…

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  4. היי אנשים, אני זוכר שכבר ראיתי את הדבר הזה שכל המערכת הפעלה נכנסת לכמו זום... ואם למשל אני רואה את שורת ההתחל למטה, אני לא רואה את ה"מחשב שלי" למעלה אז אני צריך להרים את העכבר למעלה, ואז כל המסך מתפס למעלה... ואז אני רואה את "המחשב שלי" אבל לא רואה את שורת ההתחל למטה. בקיצור, אני בתוך ZOOM IN . איך מבטלים את זה? (אני זוכר שכבר ראיתי את האופציה אני פשוט לא זוכר איפה) תודה.

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  5. שלום, אני לא יודע אם זו בעיה בהגדרות של הוינדוס או במשהו אחר. לפעמים אני רואה קבצים שאמורים להיות כתובים בעיברית אך כתובים בג'יבריש. צירפתי תמונה. בנוסף כאשר אני רואה סרט עם תרגום (לא מובנה) אז גם הוא מופיע בג'יבריש. אודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by פיני1805,

שלום אנשים... יש לי WIN XP ואני לא מצליח להסיר את NERO7 מהמחשב דרך הלוח בקרה. הוא רושם לי שגיאה. למישהו יש רעיון איך להסיר בדרך אחרת ויעילה?(לא למחוק את הספריה)

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  7. Started by udist,

לפני מספר חודשים העלתי את הנושא הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=202781.0 התקנתי מחדש את ווינדוס לפני מספר ימים ואחרי שהתקנו העידכונים חזרה גם המסגרת מסביב למוצגי פלאש... העידכונים שאמרו לי להסיר בנושא הקודם אינם מופיעים ברשימה הפעם ואני תוהה את מי מהם אני צריך להסיר כדי להיפתר מהבעיה הזו! דרך אגב, למי עוד מופיעה המסגרת הזו?? כי לא ראיתי אותה אצל אחרים וגם לא שמעתי אחרים מתלוננים עליה... וגם האם יש דרך אחרת להיפתר מהבעיה הזו שלא דרך ווינדוס?? אולי לעדכן את תוכנת הפלאש או משהו...

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  8. לפני שבוע קניתי מחשב אסוס נייד מסוג של המיני "10" הוא בא עם מערכת הפעלה WIN XP SP 3 בעברית . נוצרת בעיה בהתקנת תוכנות שהשלט הראשון שלהם בהתקנה זוהי תמונה כמו למשל לוגו של החברה , במקרה כזה ,המחשב לא ממשיך את ההתקנה לצעד הבא ,ז"א התמונה לא עפה מהמסך וההתקנה לא ממשיכה הלאה , בכל תוכנה אחרת שבה הסידור הוא שונה נניח שיש תפריט (ולא תמונה ) ההתקנה ממשיכה לרוץ . האם יש איזושהי דרך עקיפה להתקנה ???או בכלל מה עושים ?? יש לי בבית מחשבים אחרים שמערכת ההתקנה היא XP SP2 באנגלית שם זה לא קורה עם אותם תוכנות ,לכן חשדתי במערכת ההפעלה ??? מצפה לעזרה תודה חזי hezihabibi@gmail.com

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  9. Started by IlanF,

אני מנסה לצלם סקרינשוט וכשאני מנסה להדביק לpaint אני מקבל את השגיאה: the information on the clipboard can't be inserted into paint כשאני לוחץ אישור אני מקבל עוד שגיאה: there is not enough memory or resources to complete operation. close some programs and try again. הקטע זה שאין תוכנות דלוקות... רק פיירפוקס ויש עוד הרבה זיכרון פנוי...

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by singera,

רציתי לדעת איך אפשר לעבוד בצ'ט של האתרים הללו כשיש WINXP ואין יותר כבר את הVIRTUAL MACHINE

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. ניסיתי עם UNLOCKER, ניסיתי עם כל מיני תוכנות "הסרה" מהאינטרנט, ניסיתי עם MOVE-ON-BOOT, אבל כלום לא עוזר. ACCESS DENIED בכל צורה שהיא, כולל ניסיונות נואשים להכנס מCMD או אפילו לעשות לקובץ RARץ הצרה היא שהוא יושב לי בתיקיה SYSTEM32 ומאכסן סוס טרויאני שאף תוכנה, אתר או אנטי וירוס לא מכירים או יכולים להתמודד איתן (trojan.win32.bho.yr). אז אם יש למישהו פיתרון להסרת קובץ או אפילו עדיף- תרופה לוירוס הזה, אודה גם אודה!

• 11 תגובות
    • 829 צפיות
  12. Started by Nihility,

http://4sysops.com/archives/windows-vista-sp2-and-windows-server-2008-sp2-the-interesting-part/ יש פה קצת מידע על SP2 לויסטה. מיקרוסופט בעבר הצהירו שהעדכון יצא לפני חלונות 7, מה שאומר בין אפריל לספטמבר 2009.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by 114508534,

יש ברשותי מחשב פנטיום 4 מעבד 1.5 256 רד ראם זיכרון, האם ירוץ אצלי , והאם עדיף על XP מבחינת ביצועים במחשב זה . תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בעיה מציקה בויסטה אני מנסה ליצור קיצור דרך במקשים לקיצור של switch between windows ולא הולך לי למרות שאני נותן שם במאפיינים ALT CTRL + יש פתרון???

15. אני לאט לאט מתחיל להתחרט על הוינדוס המעפן הזה, הוא פשוט יצא מוקדם מדיי,שום דבר לא תומך בו,והוא לא תומך בשום דבר! כל דבר פשוט שאני רוצה לעשות,להריץ,להפעיל,צריך להוריד 100 תוכנות שיעזרו לי בזה.... בקיצור הבעיה שעכשיו נתקלתי בה זה שסרטים עובדים לי על הפנים,נמרחים ונראים זוועה,גם HD.... מישהו יכול להמליץ לי על חבילת מקודדים שתסדר את העניין,כי הבנתי שזו הבעיה, הורדתי את SHARK007 ששמעתי שעוזרת אבל התקנתי אותה וכלום לא התשנה,וגם יש בה כל כך הרבה הגדרות שאני לא מתכוון עכשיו לשבת ולקרוא את ה20 עמודות שיש שם,בטוח יש פיתרון פשוט יותר.... תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by DJPOWER,

יש לי וירוס או סוס לא יודע, הוא נעל לי את מנהל המשימות,כיבוי,הפעלה,חיפוש ועוד . במצב בטוח גם אי אפשר להפעיל תאופציות הנ"ל הוא שינה לי את הדף בית לSERIAL 99.COM ניסיתי להסיר אותו עם קספרסקי נורטון ונוד ניידים ,AVG SERVER רגיל, עם ספייוור דוקטור, אד וואר, קסופט ספיי . והוא לא יצא . מה ניתן לעשות חוץ מפרמוט כי יש לי המון תוכנות בC .. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  17. חלונות 7 אמורה לחסוך 12-15% מחיי הסוללה במחשב נייד. מישהו ניסה את זה?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  18. יש לי ווינדוס 7 על מחשב נייח שכולו חדש אבל הארדיסקים קצת ישנם ועם אותו דיסק התקנתי אותו על מחשב נייד יש לי חבילה של תוכנות שאני מתקין על כל מחשב חדש ככה שיש אותם גם על הנייד וגם על הנייח יש לי בעיה ממש מוזרה עם המחשב הנייח...מה שעוד יותר מוזר זה שהיא הייתה קודם והיא חזרה גם אחרי פירמוט נגיד גוגל כרום נפתח רגיל ועובד ממש מהר אבל לפעמים במעבר בין טאבים כאילו אני רואה את השולחן עבודה או את סאפארי שפתוח מאחורה ובעבודה נגיד עם קיואימולטר [אימולטור של מחשב מאוד קל] החלון של המחשב הוירטואלי כאילו קופץ טיפה ימינה ולמטה וכתוב עליו "לא מגיב" אבל זה כאילו בקפיצות ממש מהירות בין מגיב ללא מגיב ואפשר בערך לעבוד ככה...זה קורה בעוד יישומים... עוד בעיה מוזרה זה כשאני פותח תדיסק און ק…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by sabosal,

אני מנסה להקליט קטע מתוכנית הרדיו שמשודרת דרך הדפדפן (באתר של גלי צה"ל)יש לי ווינדוס 7, נכנסתי להגדרות של הכרטיס קול, ושיניתי את ברירת המחדל בהקלטות ל stereo mix. ואני לא מקבל סיגנל מהמערכת. אני לא יכול להקליט.. מה אני עושה לא נכון? איך מסדרים את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. האפשרות של לבחור משהו אחר ב-SCREEN SAVER במחשב בעבודה שלי נעולה ויש רק את האפשרות של הלוגו של החברה (הכל כזה באפור ז"א אני לא יכול לשנות ולבחור בתפריט) האם יש אפשרות לשנות את זה ? (XP) תודה.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  21. Started by aviram20,

יש לי וינדוס אקס פי עכשיו ואני לא רוצה להחליף אותו לויסטה בנתיים אני גם קונה 4 ג'יגה זיכרון רציתי לדעת אם האקס פי יזהה רק סטיק אחד או שהוא יוכל לזהות את שנייהם אבל להישתמש ב3 ג'יגה בימקום 4..... זה שתי סטיקים של 2GBX2

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  22. שלום רב הבעיה שלי היא שאני לא יכול לכתוב בעברית דרך הדפדפן כרום. אני משנה את שפת הכתיבה לעברית והמערכת הפעלה מתעלמת. למטה בצד יש את האייקון שמראה לי HE , אני כותב והאייקון נשאר על עברית אבל הטקסט נכתב באנגלית. למשל את הפוסט הזה אני לא מצליח לכתוב בעברית, אז כתבתי אותו בוורד והדבקתי לכאן. לא משנה באיזה אתר אני נמצא – אני לא מצליח לכתוב בעברית (ג'מייל, פייסבוק או סתם תגובה במאקו). אגב, באקספלורר אני כן מצליח לכתוב בעברית. בתודה רבה לעוזרים

23. Started by yoni321,

טוב אז ככה אנשים אני משתמש ב WINDOWS XP SP2 ובטח שרובכם אם לא כולכם מכיר את הדבר שנקרא השלמה אוטמטית למשל אני הולך לgoogle ומקליד משהו ולוחץ אנטר לאחר מכן זה נשמר ואני רק צריך ללחוץ על האות שזה מתחיל וזה מעלה ישירות. מה שבעצם אני שואל זה איך אני מוחק את כל מה שהקלדתי שזה לא ישלים לי מה שרשמתי בעבר ואם אי אפשר אז איך אני מבטל את ההשלמה הזו? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by OzZzZz,

שלום לכולם, התקנתי לפני יומיים מערכת הפעלה חדשה(WIN7ׁׂׂ). כאשר סיימתי את ההתקנה יצרתי יוזר בשם ADMIN. לאחר מכן רציתי ליצור ח\יוזר נוסף ולמחוק את היוזר Admin. מחקתי את היוזר כולל התיקיות שלו. למרות הכל היוזר עדין מבקש להכנס כיוזר ברירת מחדל כל פעם כשאני מפעיל את המחשב מחדש. ניסיתי למחוק שוב אך היוזר לא קיים, מחקתי את המפתח של היוזר הזה ברג'יסטרי ועדין לא עזר, עדין מבקש להכנס קודם ליוזר המחוק ולא ליוזר הקיים החדש. האם למשהו יש מושג איך אני מחוק אותו לגמרי? כלומר שלא יופיע יותר ב- LOGON SCREEN

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. המשפט המלא הוא : "היה צורך לשחזר את אחד הקבצים המכילים נתוני רישום של המערכת על ידי שימוש ביומן רישום או בערך החילופי. מה/למה ואיך אני מעיף את זה לעזעאל?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.