Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שאני מכניס את הדיסק של ה-XP שאני מאתחל את המחשב אז הוא טוען לי את הדיסק נכנס למסך הכחול והכל ואיך שזה מסיים לסרוק את כל החומרה הוא נותן לי איזו שגיאה משהו על ההרדיסק וי שלי רק אפשרות לצאת מההתקנה... ושהמחשב נטען רגיל הויסטה עולה רגיל מה הבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן התקנתי ווינדוס ויסטה הום פרימיום, כשהתקנתי את המערכת פיצלתי את הדיסק לשתיים כאשר בכונן C מותקנת המערכת ובכונן D שאר הדברים.. השימוש הזה נעשה לי לא ממש נוח ואני רוצה להחזיר את הדיסק למצב שיהיה רק כונן C ושלו יהיה את כל המקום של הדיסק, כיצד אני עושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום יש לי XP PRO באנגלית. יש לי תיקייה בדיסק הקשיח בשם music שלא מאפשרת לי למחוק אותה. התיקייה משמשת לאיסון קבצי mp3 והתופעה התרחשה לאחר שהסרתי גירסה ישנה של winamp והתקנה של גירסה חדשה. להלן הפעולות שניסיתי לעשות שלא הצליחו בעת ניסיון למחוק התיקייה מתקבלת ההודעה הבאה: cannot delete file cannot read from the source file or disk ניסיון למחיקת התיקייה בעליית המחשב במצב בטוח, ניסיון לשנות שם התיקייה, ניסיון לגרור אותה לתיקייה אחרת, ניסיון מחיקה של התיקייה בדוס, שימוש בתוכנות : move on boot ו- unlocker. שום דבר לא הצליח למחוק את התיקייה. אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש ב windows xp x64 משהו כמו 8 חודשים כבר.. לא היו בעיות עד לפני שבוע לפתע ללא שום שינוי הגדרות שלו הופיע בעת הדלקת המחשב מסך הפתיחה של בחירת המשתמש (welcome screen) יש לציין שיש רק משתמש אחד על המחשב.. וגם במסך מופיע רק משתמש אחד פשוט צריך ללחוץ עליו בכל מקרה נכנסתי לאופצית המתמשים (user accounts) בלוח הבקרה ביטלתי את האופציה של show welcome screen עשיתי ריסטרט ועכשיו במקום כל העניין הזה מופיע החלון הזה עם השם משתמש שלי ומקום להכנסת הסיסמא כמובן שאין סיסמא אז אני פשוט לוחץ אישור וזה ממשיך כרגיל להעלות את הווינדוס בקיצור איך אני נפטר מהחלון המעצבן הזה ?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום! יש לי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה פרימיום 64 ביט כאשר אני נכנס למשחק כלשהו הוא יוצא לי החוצה ונותן לי הודעה שהתוכנית נסגרה וווינדוס מחפש פיתרון כיצד אני פותר את הבעיה הזאת?... ???
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן, נדפקו לי כל הפונטים בווינדוס. זה התחיל אחרי שהסרתי את המשחק Left 4 Dead. עכשיו כל הפונטים מודגשים נורא ובפיירפוקס לדוגמה פונטים בעברית תמיד נוטים הצידה :\ ניסיתי לשחק עם ה-Themes ואפילו להחזיר לממשק Aero וחזרה לרגיל, אבל שום דבר לא עוזר. תמונה להמחשה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שמתי לב שהסרטים שאני רואה על ה-Xפ נראים הרבה יותר טוב מאשר על הויסטה. אגב יש לי כרטיס מסך מהדור החדש ואני מתכוון כמובן לאותו מחשב ועל אותו המסך. זה פשוט הבדל ברור לעין. מישהו גם שם לב לזה ?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ווינדוס אקס פי פרופשיונל עם SP2 חוקי לגמריי והיום חבר הביא לי תוכנה שנקראת ETKA זו תוכנה של חלקי חילוף של אודי פולוסווגן וסיאט אפשר לראות את החלקים של הרכבים ועוד כמה דברים בקיצר ניסיתי להתקין אותה זה לא הצליח אחריי זה ויתרתי על ההתקנה אבל עכשיו אין לי מנהל משימות שאני עושה CTRL ALT DELETE הוא רושם שמנהל המערכת קבע שהוא לא זמין שאני מנסה לעשות קליק ימני בשולחן עבודה ועל עוד דברים זה לא נותן לי גם שאני עושה מועדפים הוא רושם לי שמנהל המערכת נעל את זה ואני מנהל המערכת איך פותרים את הבעיה תודה רבה לעוזרים?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מאיזה שהיא סיבה הווינודוס לא מביא לי לעשות EDIT וגם לא לשום תוכנה שמשתמשת ברגיסטרי (שזה כל דבר אפשרי). הוא אומר שהאדמיניסטראטור החליט לא לאפר לי להיכנס, כלומר עשה DISABLE. וזה די מוזר משום שאני האדמיניסטראטור. אולי נגעתי במשהו שלא הייתי אמור לגעת. משהו יודע איך לעשות ENABLE ל EDTING?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני פירמטתי את המחשב התקנתי כמו שאני תמיד מתקין את הדרייברים של לוח אבל אין סאונד בדקתי אם זה מזוהה במנהל התקנים וכן זה מזוהה עדכנתי את הווינדאוס אבל זה גם לא עזר מדובר ב WinXp Pro הכרטיס כל הוא מובנה בלוח הלוח מדגם Gigabyte GA-K8N51GMF-9 חשוב לציין כי פירמטתי את המחשב כבר פעמים רבות ב3 השנים שיש לי את המחשב ואף פעם לא ניקלתי בבעיה עריכה: פתרתי את הבעייה אפשר לנעול.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי בעיה! כשאני מדליק את המחשב אני פתאום מקבל שגיאה: בכותרת כתוב File Error וכתוב בחלון קטן: Cannot find ESS.BAT אם אני גולש פתאום האינטרנט אקפלורר נסגר אם אני לוחץ על קישור כזה בחיפוש של הווינדוס פתאום כל החלונות יורד לרגע וחוזר מה לעשות? אני מאוד מפחד!
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, במחשב מוגדרים שלושה משתמשים, ואדמיניסטרטור, רואים את המשתמשים ואפשר להיכנס אליהם אבל לא לאדמיניסטאטור, ואי אפשר לשנות שום דבר.. איך אני נכנס אליו ואיך אני מוצא אותו תודה.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי נעשה איטי העלאה של WIN כלומר אני עובר את השלב שהמחשב עושה BOOT ועובר את השלב של הטעינה רק ה DESKTOP עולה איטי להחריד עד שרואים את כל האייקונים ו השורת הסרגל הבסיסית (איפה שיש כפתור -STARTשורת המשימות ?) אין לי הרבה תוכנות שנטענות יחד עם WINDOWS - ע"פ פקודות MSCONFIG רק A.V ו F.W והדברים הרגילים -כ.קול/ממשק הסרה בטוחה של התקנים בקיצור - לא הצלחתי למצוא משהו ספיצפי גם הזכרון הוירטואלי שלי RAM 1GIG פיזי ו Page File של 2 GIG בדקתי אפשרות של כל מיני רוגלות ורושעות ע"פ תוכנות SPYWARE+ ANTI VIRUS ולא נמצא כלום המחשב נקי בנוסף אני משתמש בתוכנה שמסדרת REGISTRY כמו CCleaner u REGISTRY FIX שעובדות מצויין ברגע שצריך להסיר תוכנה מהמערכת או למחוק Cookies u וכו.…
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
עד לפני איזה חודש היה לי מותקן במחשב framework לא זוכר איזה גירסא.. ניראה לי 3 אח שלי בטימטומו בזמן שהייתי בצבא מחק אותו דרך add and remove programs וקיצר זה עשה בעיות ועכשיו יש לי מותקן גירסא 1 שלו.. ולא נותן לי להתקין גירסא חדשה... עצם זה שאין לי גירסא חדשה שלו יותר זה עושה לי בעיות בכל מיני מקומות יש איזשהו פיתרון שבוא אני אוכל לעדכן את הפריימוורק הזה.. ניסיתי בכל מיני דרכים.. דרך האפדייט של ווינדוס דרך הורדה עצמאית.. זה פשוט לא נותן לי לעדכן
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא , זה נראה המקום האידיאלי אז ככה , יש לי איזה וירוס או תולעת שכל הזמן פותח לי את ה My Computer וגם את ה Deskop בלי הפסקה אני כבר משתגע ולא יודע מה לעשות , בקושי לכתוב את זה הצלחתי אנטי וירוס לא מצא כלום Nod32 גם Stinger לא עזרה בבקשה!!!
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי xp pro עם sp2 והתקנתי עליו תוספת של עברית. כשאני מנסה להתקין את הקובץ של סקייפ איך שאני מפעיל את קובץ הוא כותב שגיאה : ?????? ??????????? ????????,???????? משהו כזה... נכנסתי מאדמיניסטרטור ושם הוא גם ישר עשה שגיאה וכתב file name folder or syntex error. אני חושב שזה בעייה בוינדוס כי הורדתי שוב את הקובץ ושוב הוא עשה אותה הודעה... במחשבים אחרים הוא התקין לי. ויש מצב שהוא עושה את זה בעוד תוכנות שאני מנסה להתקין... בינתיים התקנתי רק וורד ומסנגר אבל שם הוא התקין... אולי זה משהו עם תמיכה בעברית או משהו? לא יודע אם אתם מכירים איזה פאץ או משהו שמיקרוסופט הוציאו לבעייה או שהבעיה מווכרת לכם תגידו לי בבקשה מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה זמן הפעלתי את טסק מנגר וכשניסיתי לסגור אותו התפקשש לי קצת ואני לא יודע מה עשיתי אבל עכשיו כול פעם שאני מפעיל אותו הוא נותן לי את החלון שמצורף בתמונה ....כמו שאתם רואים הלשוני העליונה והתחתונה נעלמו לי....ואני נשארתי תקוע בProcesses מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה לעשות כדי להחזיר אותו למבצו הנורמאלי? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אני משתמש בפיירוול של הXP ... עכשיו כל פעם שנאי בא לשלוח קובץ או לקבל מופיעה לי הודעה שאומרת האם אני מסכים לקבל בלה בלה (זה קשור לפיירוול) למטה יש כפתור "אל תציג הודעה זאת שוב" (באנגלית) ... הבעיה: אני מסמן אותו בV אבל עדיין מופיעות ההודעות האלה ... איך נאי עושה שלא יהיו ההודעות האלה ?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אחרי שהמחשב נדלק וחרי הטעינה של xp שומעים את הצלילי של ההתחלה אבל לא רואים כלום הבעיה התחילה שניסיתי להפעיל את המחשב במצב dos אז עשיתי ריסטרט ולחצתי על f8 אבל לא היה שם לבחור להפעיל אותו בדוס אז בחרתי ב enable vga mode ומאז התחילה הבעיה מה עושים ???
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
מה המצב זמן כיבוי מערכת ההפעלה שלי מהיר מידי ותוכנות שעובדות באותו זמן לא נסגרות כראוי. איך אפשר להוסיף זמן לכיבוי מערכת ההפעלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ווינדוס ויסטה לPC ולניידים זה אותו בווינדוס?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכם לאחר בעיה שהייתה לי עם קבצי הVISUAL C++ LIBERY שנעלמו מהמחשב עשיתי REPAIR למערכת המפעלה והכל חזר לקדמותו ועובד נפלא. אבל יש בעיה עם העברית נגיד באייסייקיו אז יש סימני שאלה במקום אותיות ובחלק מהמקומות ג'יבריש. הקטע זה שזה קרא לי כבר כמה פעמים במחשבים אחרים, וסידרתי. אבל שכחתי איך משנים :-X מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום רציתי איך לשנות בווינדוס פורטים של COM לכל מיני מכשירים שאני מחבר למחשב במקרה הזה זה מתאם בלוט', הבעייה היא שהפורט גבוהה מידיי ואני צריך שהוא יהייה מתחת ל10 אין אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לא יודע אם לשדרג או לפרמט ולהתקין נקי... מה היתרונות של כל אחד? באמת שאני לא יודע. אני נוטה לשדרג, כי אין לי כל כך איך לגבות את כל המידע על המחשב... נטו 120GB, אחרי ניקוי דברים שאני קצת לא צריך. יש לי כונן חיצוני של 40GB... איך עושים את בדרך-כלל? דיסקים? Norton Ghost? שמעתי שיש בעיות עם זה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום.. יש לי windows xp + SP2 בעברית אני רוצה לעשות repair לווינדוס אבל אין לי את האפשרות הזאת בדיסק התקנה שיש לי. השגתי דיסק אחר של וינדוס XP עם SP2.. האם זה בסדר אם אני יעשה ריפייר עם דיסק אחר? וזה ישנה אם אני יעשה ריפייר מדיסק של ווינדוס XP באנגלית? או שאני חייב לעשות ריפייר מדיסק של ווינדוס בעברית? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-