Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני כמה זמן התקנתי ווינדוס ויסטה הום פרימיום, כשהתקנתי את המערכת פיצלתי את הדיסק לשתיים כאשר בכונן C מותקנת המערכת ובכונן D שאר הדברים.. השימוש הזה נעשה לי לא ממש נוח ואני רוצה להחזיר את הדיסק למצב שיהיה רק כונן C ושלו יהיה את כל המקום של הדיסק, כיצד אני עושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש ב windows xp x64 משהו כמו 8 חודשים כבר.. לא היו בעיות עד לפני שבוע לפתע ללא שום שינוי הגדרות שלו הופיע בעת הדלקת המחשב מסך הפתיחה של בחירת המשתמש (welcome screen) יש לציין שיש רק משתמש אחד על המחשב.. וגם במסך מופיע רק משתמש אחד פשוט צריך ללחוץ עליו בכל מקרה נכנסתי לאופצית המתמשים (user accounts) בלוח הבקרה ביטלתי את האופציה של show welcome screen עשיתי ריסטרט ועכשיו במקום כל העניין הזה מופיע החלון הזה עם השם משתמש שלי ומקום להכנסת הסיסמא כמובן שאין סיסמא אז אני פשוט לוחץ אישור וזה ממשיך כרגיל להעלות את הווינדוס בקיצור איך אני נפטר מהחלון המעצבן הזה ?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שהמחשב מתחיל ומעלה את הוינדוס יש את הלוגו של וינדוס ודבר קטן שרץ עד שהוינדוס עולה. עכשיו זה די מעצבן ורציתי לדעת איך אני מחליף את זה במשו יותר נורמלי?????
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי, אני כבר כמה ימים עם וויסטה אבל אני לא מצליח להכניס את המחשב למצב המתנה/שינה. כאשר אני לוחץ על Sleep הוא עושה בעצם Restart... אני פשוט חייב לעשות כיבוי... תודה.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ווינדוס אקס פי פרופשיונל עם SP2 חוקי לגמריי והיום חבר הביא לי תוכנה שנקראת ETKA זו תוכנה של חלקי חילוף של אודי פולוסווגן וסיאט אפשר לראות את החלקים של הרכבים ועוד כמה דברים בקיצר ניסיתי להתקין אותה זה לא הצליח אחריי זה ויתרתי על ההתקנה אבל עכשיו אין לי מנהל משימות שאני עושה CTRL ALT DELETE הוא רושם שמנהל המערכת קבע שהוא לא זמין שאני מנסה לעשות קליק ימני בשולחן עבודה ועל עוד דברים זה לא נותן לי גם שאני עושה מועדפים הוא רושם לי שמנהל המערכת נעל את זה ואני מנהל המערכת איך פותרים את הבעיה תודה רבה לעוזרים?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
למשל יש לי תקייה עם מלא קבצים.. אז אני לא רוצה שהם יסתדרו כל פעם מחדש לפי שם.. או סוג.. אני רוצה שכל קובץ חדש יהיה אחרון.. ולא ישנה את מיקומו.. כלומר שאם אני עושה extract לקובץ ZIP.. התיקה שלו תיצא אחרונה.. ושתשאר שם ולא תחפש את המקום שלה באלףבית אחרי רענון
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
המחיצה של מערכת ההפעלה (xp pro) היא C. מכיוון שגם שולחן העבודה הוא ב-C, נשאר לי מעט מקום פנוי. האם אפשר לקבוע שהשולחן עבודה יהיה במחיצה אחרת, D, לצורך הדוגמא?
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה שייך לפה. תראו אני בקרוב עומד לקנות מחשב חדש.. ואני קונה אותו בלי מערכת הפעלה אז מישהו יכול להסביר לי כיצד אני מתקין את מערכת ההפעלה זה כמו פירמוט רק בלי לעשות את הפורמט? האם אפשר ללכת למעבד שיתקינו לי וכמה זה יעלה תודה
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
התקנתי פעם את תוכנת התרגום של Michal. התוכנה יוצרת קיצור גלובלי של F9 להפעלה של חלון התוכנה. הבעיה שמקש זה משמש ב-Word לרענון שדות. הסרתי את התוכנה בהסרה מסודרת אבל הקיצור הנ"ל לא נעלם, רק שכרגע מופיעה הודעה שהמערכת מחפשת את michal.exe. נכנסתי לרגסטרי ומחקתי את כל המקומות בהן הופיעה michal אבל זה לא עוזר. משהו יודע היכן מאוכסנים הקיצורים הללו וכיצד ניתן למחוק את הקיצור הסורר? תודה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
זו היא בעיה שמציקה לי ב Xp כבר זמן מה. האם יש Tweak כלשהו כדי שדפדוף בתוך ספריה יהיה מהיר ולא תיהיה "סחיבת איקונים"? לדוגמא : ספריה פשוטה לגמריי : תחת תצוגה, רק האפשרויות "תמונות ממוזערות" ו"פרטים" האיקונים זזים בצד לצד בצורה חלקה, בכל השאר כמו "סמלים" ו"רשימה" יש את האיטיות הנוכחית, דבר זה קורה בכל הספריות. איך פותרים זאת ונשארים על תצוגה של "רשימה" ?
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מסתכל בפרוסס שלי ואני שם לב ש CmD תופס כ 20 אחוז לעומת זאת שאני פותח cmd הוא נתפח לי פעמיים בפרוססס האם זהו מלוור או ספייוואר? ביצעתי סריקה והוא לא מצא כלום
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
עשיתי להסתיר את כל האייקונים של הדסקטופ וזה נעל לי אותם ב- c:\ducuments and settings\administrator\desktop\ ושם יש אייקון של מנעול זהוב שכותב DESKTOP וקוד כל שהוא מחקתי תתוכנה ועכשיו אני לא יכול להוציא תתמונות שלי שהיו בדסקטופ מתוך התיקיהה הנעולה הזאת עזרההה זה דחוף כמו החיים עריכה:זה מפי חבר שלי שדפק לעצמו תמחשב אני אישית חולה על התוכנה היא מומלצת לכל אחד שרוצה לשפר את מהירות המחשב שלו ואת ביצועיו *חובההההה TWEAK XP לכל מחשב (חוץ מהטמבלים שלוחצים HIDE ALL DESKTOP ICONS ומוחקים תתוכנה
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום התקנתי ויסטה 64 ביט על מחשב חדש (ודיסק חדש) ואחרי שהכל עובד, אני מנסה להוסיף את אחד מהדיסקים שהיו לי על המחשב הקודם (לא הדיסק שהיה עליו ה XP) הוספתי אותו, רואים אותו בביוס אבל לא בויסטה. בחלון "computer management" הדיסק מופיע כ- Offline (תמונה מצורפת) יש לי על הדיסק מידע חשוב אז אני לא יכול לפרמט אותו. אני די בטוח שזה לא סיפור גדול אבל אחרי כמה שעות של עידכון דרייברים ותוכנות אני כנראה מפספס משהו. הויסטה זה 64 ביט premium אם זה משנה תודה אורי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי תוכנה כלשהי (נקראת HOCR, והיא לוקחת תמונה עם כיתוב כלשהו או דף סרוק, ומחזירה דף טקסט וכך אפשר לשנות אותו), בכל אופן, אני צריכה לרשום קוד שידע "להשתלט" על התוכנה. כלומר, להצליח דרך הקוד לפתוח את התוכנה, לעלות אליה מסמך, ולהריץ אותה על המסמך הזה. (אני יודעת בגדול שפת JAVA, אבל גם C זה בסדר) אז - בתקוה שהשאלה שלי מופנית למקום הנכון - יש כאן מישהו שיודע איזה שורות פקודה צריך כדי להריץ אפליקציה כזו? אפשר עזרה, הכוונה בבקשה? מקווה לטוב ותודה מראש לכל המגיבים.... עינת
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום רב, נתקלתי בבעייה מוזרה. סרגל הפעלה מהירה אצלי לא מציג יותר מ-2 אייקונים בבת אחת,למרות שאני מרחיב אותו לגבול המתאים ולמרות שתחת התיקייה של "הפעלה מהירה" קיימים הלינקים הרצויים - עדיין מוצגים רק 2 בלבד.כל נסיון להוסיף חדש דורס בעצם את הקיימים. יש לציין שזה קרה לי לאחר התקנת חבילת שפה עברית בVISTA ULTIMATE SP1 + עוד כמה עדכונים קריטיים שאין לי מושג אם זה בגללם. אשמח לעצות אם יש. תודה.
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום רב, היום החלטתי סוף סוף להתקין אצלי את החבילה SP2 תהליך ההתקנה החל לפני די הרבה זמן, וכעת מופיע אצלי על המסך: --------------------------------------------------------- מתקין SERVICE PACK שלב 3 מתוך 3- 0% הושלמו אל תכבה את המחשב שלך ------------------------------------------------------------- וכך זה נמצא כבר קרוב לשעה וחצי. אין תזוזה מעבר ל- 0% השאלה שלי,האם זה תקין, או שנראה לכם שמשהו השתבש? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
-
בוקר טוב, כמה בעיות קטנות אבל מציקות : 1. איך אפשר להוסיף בוורד גודל של גופן שיהיה ברשימה תמיד, למשל גודל 13? 2. באוטלוק איך אפשר להגדיר שכשכותבים מייל חדש הכתב תמיד יתחיל מימין לשמאל? 3. ועוד שאלה לגבי אוטלוק, כמוסיפים קובץ למייל, איך אפשר להגדיר, כברירת מחדל, שהקבצים שיופיעו כשמחפשים קובץ יהיו מסודרים לפי תאריך ולא לפי האב'? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
בסופ"ש הזה דודים שלי התעסקו במחשב ופתאום נהיו לי כמה בעיות שאין לי מושג מהן: 1. ה-winamp נתקע לי מסיבה לא ברורה ולפעמים גם סתם תיקיות שאני פותח 2. כשלוחצים קונטרול-אלט-דל המנהל משימיות מופיע כרגיל רק בלי האפשרות לסגור אותו כלומר אין את האיקס והמזער ורק עם אלט-אף4 אפשר לסגור אותו ד.א לפני שהם באו המחשב היה עובד מצויין בלי שום תקלה כבר הרבה זמן בבקשה עזרה!!!
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אוקיי, המצב הוא כזה יש לי שני הארדיסקים מחוברים למחשב, לצורך העניין נכנה את המאסטר C והסלייב D על C יש מערכת הפעלה של XP ואני רוצה להתקין עוד מערכת הפעלה של XP על הדיסק השני. אני מודע לעובדה שמנהל האיתחול של XP יכול לתת תפריט בחירה בין כמה מערכות הפעלה אבל אני לא רוצה שזה יקרה, אני רוצה שמערכת ההפעלה החדשה שאני מתקין בD (נאמר שהיא XP) תתקין את מנהל האיתחול שלה על ההארדיסק עליה היא מותקנת, מה שיאפשר לי לקבוע איזה מערכת הפעלה תעלה דרך הביוס ולא דרך תפריט האתחול של ווינדוס. עשיתי את זה כבר פעם על ידי זה שניתקתי את המאסטר ואז ביצעתי התקנה, אבל אני מתאר לעצמי שיש דרך קצת יותר אלגנטית לעשות את זה. למישהו יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
עזרה!!! התקלקל לי הwindows ולמרות שהתקנתי מחדש(על תיקיה אחרת) יש בעייה-אין לי גישה לתיקיית המשתמש הקודמת(שבה היו לי דברים חשובים) ,מכיוון שעשיתי סיסמה ו MAKE PRYVATE מישהו יודע אם ואיך ניתן לגשת לשם?? לא יודע אם זה חשוב אבל עשיתי OVERRITE על התיקיה SYSTEM32 של הwindows הקודם(בניסיון לתקן) וגם לא הצלחתי לעשות UPGRADE תודה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
http://img155.imageshack.us/my.php?image=9281cp6.jpg זה מופיע די הרבה בזמן האחרון...אז למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה הזאת???
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לי יש את הום פרימיום ולחבר שלי יש את האולטימט והוא אצר לי שיש שם הפשרות לרקע שהוא כמו מצגת ( הוא כאילו זז ) אבל כשאני מסתכל בהבדלי גירסאות באתר של מיקרסופט לא ראיתי את ההבדל הזה משהוא יכול להבהיר לי קצת את הענין
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
יש לי WIN XP וכאשר אני מעלה את המחשב הכל עולה ממש מהר אך המחשב בחצי דקה הראשונה לא מגיב , הוא לא משייך כל יישום שרץ עליו ב TASK MANGER ל USER המתאים ורק אחרי שהוא משייך כל ישום אז הוא מעלה את התוכנות הנוספות והדריברים השונים ( אנטי וירוס , דרייברים של NVIDIA ומאפשר לי להפעיל את החייגן להתחבר) מעבר לזה המחשב עובד מעולה . ואם אני מנסה לבצע את הפעולות הללו המחשב זוכר אותם ורק לאחר שהכל עולה ומשוייך ל USER המתאים הוא מעלה את הפעולות המבוקשות למה זה קורה ??
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-