עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום ברצוני לעלות את מספר ההתקשרויות בויסטה ללא שימוש בפאטש.(כי יש לי ויסטה חוקי). למישהו יש רעיון מה הדרך הכי קלה וטובה לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  2. Started by gabi21,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש דרך להפוך מערכת הפעלה כל שהיא של WINDOWS כולל השרתים שלהם ל GATEWAY הכוונה אם השירות הזה כבר קיים באחת ממערכות ההפעלה של מיקרוסופט ואך אני עושה זאת ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by Holy,

על מחשב עם Win XP SP1 יש בעיות חמורות לכתוב עברית רק באספלורר. העיברת הותקנה כמו שצריך על המחשב ב-100 אחוז. הבעיה היא כמו שמותארת בתראד הבא - http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=24234.0 לא מצאתי שום זכר לשתי התוכנות המוזכרות וסריקה עם norton ו-adaware לא העלו כלום עצות?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by legocar,

הי התקנתי לאחרונה windows 2000, ובמהלך ההתקנה היה מחובר למחשב עכבר USB, שזוהה ועבד בסדר גמור. לאחר ההתקנה, חיברתי למחשב עכבר בחיבור הרגיל (נראה לי ps2 קוראים לזה), וה LED שבעכבר עובד - אבל הוא לא מופיע על המסך. בהפעלה לא הופיע שום מסך של new hardware found או משהו כזה, ותחת mouse ב control panel פשוט לא הופיע אף עכבר. גם ב Device manager לא הופיע שום דבר שמזכיר עכברים. ניסיתי לעשות add new hardware אבל הוא לא זיהה שום דבר. איך אני גורם לעכבר הזה לעבוד? תודה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  5. בצורה חלקה וללא בעיות בשימוש בממשק הAERO.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  6. יש הרבה "קבוצות" שבנות גרסאות win שכבר מעודכנות (לאותו החודש) ומשופרות בכל מיני אופטמציות \המהרות ושלל טריקים כבר בילט-טאין שלא יהיה צריך לעשות את כל זה אחרי ההתקנה מישהו מכיר גרסאות נפוצות כאלה ? ואיזו הכי מומלצת ? תודה מראש נ.ב כמובן שבהנחה שיש לי רשיון חוקי של win מין הסתם

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by napo,

אני פותח את הווינדוס ועולה ה wallpaper אבל לא מופיע אחכ כלום. ניסיתי להעלות גם בעזרת last working configuration אבל זה לא עזר . המסך פשוט נשאר ריק . אין אייקונים . אין bar בתחתית וכו' יש למישהו רעיון ???? תודה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  8. בויסטה יהיה יותר קל לעשות רשת ביתית מבחינת ההגדרות וכל המסביב?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  9. Started by rafiw,

היי. רציתי לדעת איך אני מתזמן את סגירת המחשב. כי כשאני נכנס למשימות מתוזמנות דרך CONTROL PANEL אני לא רואה משימה המורה על סגירת המחשב. אודה אם תוכלו לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by stone cold,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/876320

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  11. שלום, תמיד היה לי windows 2000 והמשחקים היו רצים והכל.. (Radeon 9500pro, AMD 2000+, 512MB) לפני יומיים התקנתי windows XP, ופתאום התחלתי להרגיש ירידה בביצועים, והאטה.. הורדתי את כל העדכונים הקריטיים וכמה שהם לא קריטיים, יש לי קטליסט 4.8, וכל מה שהיה לי מקודם.. בשביל באמת לראות אם יש ירידה עשיתי aquamark03, ובאמת, 23000 נקודות כשב windows 2000 קיבלתי 27000... יש למישהו רעיון אם זה הווינדוז או משהו אחר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  12. איך אפשר לשחזר\להתקין מחדש את מערכת xp במחשב נייד מסדרת HP Pavilion?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  13. אני פשוט לא מוצא בשום מקום והבנתי שזה כבר יצא.. למישהו יש פיסת מידע? במייקרו$ופט לא מצאתי פרטים . תודה רבה

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by maor6,

ערב טוב.. עכשיו לי ווינדוס XP מי שמכיר יש בלוח בקרה של "לוח משתמשים" שאני בוחר את מנהל המחשב ועושה סיסמה עכשיו אני רוצה לדעת במידה ואני לא זוכר את הסיסמה איך אני מבטל את זה?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by bogdant,

מצטער שאני מפרסם את השאלה שלי פה פשוט אין מדור יותר מתאים בפורום יש לי במחשב קובל של WINDOW XP PRO 64 אבל כאשר בדקתי אותו לא היה שם BOOT מה אני עושה כדי להוסיף לשם BOOT כי בלי איאפשר להתקין את הWINDOWS??? :s05: תודה ושוב סליחה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by oded6188,

1) אם אני ישנה עכשיו את הסוג של מערכת הקבצים מ NTFS ל FAT32 בעזרת התוכנה Paration Magic, זה יכול לדפוק משהו בווינדוס? 2) איך אני עושה שהחשבון שנקרא Administrator, שאפשר להיכנס אליו רק דרך Safe Mode, יוכל לעבוד גם במצב רגיל? תודה.

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by erez_hazan,

שלום לכולם..! הכונן שלי נעלם ולכן עשיתי קצת חיפושים בגוגל ומצאתי את זה: CDgone שהיא כביכול תיקון ברג'סטרי אמורה לעזור להחזיר את הכונן. http://www.geekstogo.com/forum/CDgone-file8.html אך במקום זה, זה עשה עוד יותר נזק והעלים את הכונן לגמרי. מכל רישומי המערכת! אשמח אם למישהוא יש פיתרון למצב הזה. תודה לכל העוזרים! עריכה:: לא משנה! הכבל היה רופף

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  18. שאני רוצה לעביר קובץ מהתקליטור לתיקיה בכונן C . עובר לי רק קיצור דרך של אותו קובץ השאלה היא אך לעביר את כול הקובץ ולא רק קיצור דרך. אגב יש לי WIN XP

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  19. למשל יש לי תקייה עם מלא קבצים.. אז אני לא רוצה שהם יסתדרו כל פעם מחדש לפי שם.. או סוג.. אני רוצה שכל קובץ חדש יהיה אחרון.. ולא ישנה את מיקומו.. כלומר שאם אני עושה extract לקובץ ZIP.. התיקה שלו תיצא אחרונה.. ושתשאר שם ולא תחפש את המקום שלה באלףבית אחרי רענון

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  20. Started by John Nash,

היי. אני מוריד דברים במשך הזמן מסנג'ר וכל מינה תוכנות. הבעיה שכל פעם שאני מדליק את המחשב הכל עולה ביחד. עכשיו אני יודע שאפשר לבטל את כל זה. ושתוכנה תיפתח רק שאני רוצא להשתמש . רק שאני לא יודע איך לעשות זאת. אני ישמח לקבל הסבר. ומערכת ההפעלה שלי בעברית. תודה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  21. הNORTON לא נותן להתקין כי רושם שגיאה-(הוסבר בעבר וכנראה בגלל זה) רושם שגיע שלא מוצא כונן F: שבכלל לא קיים במחשב תודה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by dyn,

שלום, היום קמתי בבוקר וקיבלתי את ההודעה הזאת במחשב חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: c2 BCP1: 0000000000000007 BCP2: 000000000000113D BCP3: 0000000004260008 BCP4: FFFFFA8006BD8780 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini112407-02.dmp C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WER-45926-0.sysdata.xml C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WERF0D3.tmp.version.txt ‏‏קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040d המחשב עשה מעצמו ריסט בזמן שישנתי, לא שהרצתי עליו משהו באותו ז…

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  23. Started by charm,

שלום חברים אני יודע שהבעיה הזאת עלתה בעבר אבל לא ראיתי תשובה לזה ולכן אשמח לקבל תשובה אחד ולתמיד יש לי מחשב חדש שמותקן עליו XP ולאחר שהוא עולה לוקח לו עוד דקה שתיים עד שאפשר להפעיל את חייגן האינטרנט ובכלל לעבוד איתו חופשי חיפשתי בהרבה מקומות אבל לא מצאתי תשובה שעזרה ביטלתי בservice את השורה של backround intelligent ניסיתי עוד כמה דברים וכלום לא עזר מקווה שמכם תבוא הישועה מהמיואש ארז כמובן תודה מראש

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by Green,

שלום רציתי לדעת מה ההבדלים בין הXP PRO לבין הזה שמתאים לHTPC המדייה סנטר והאם על הגרסה של המדייה סנטר אפשר להפעיל הכל רגיל (משחקים,אינטרנט,אופיס וכו..) תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.