Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי הרד דיסק. מותקן עליו 98. ידוע לי שה98 לא יכול לעבוד כי הפרמוט לא יצא נכון. אז התחלתי לפרמט ב FDISK דרך דיסק BOOT. בקיצור, בהתקנת 98 הוא אומר שישנה מערכת קבצי NT. אז אני יוצא,אני רואה שהכל מפורמט. בסוף אני רואה תיקית קבצים בשם Network . אני מנסה,אי אפשר לפרמט אותה.. יש למישהו אולי פתרון?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
סופי או לא?? למה זה לא מופיע בווינדוס אפדייט?? מאיפה מורידים?? (X64) (לינק אם אפשר)
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה בפורום, נכנסתי בשביל לקבל ייעוץ לבעיה חוזרת שיש לי. אני מקווה שזה המקום הנכון לרשום בכל מקרה זה ככה: המקרה התחיל לפני כמה ימים, המחשב עבד מעולה ואף פעם לא הייתה לי איתו בעיה כשפתאום הוא התחיל להתנהג מוזר, ממש איטי, לפעמים לא מגיב לכמה שניות וכל זה- חשבתי שהוא צריך ריסט פשוט וזהו. הבעיה היא אחרי הריסט הווינדוס לא עולה ואני מקבל שגיאה על קובץ מערכת חסר או פגום(ntoskrnl.exe( עכשיו רציתי להשתמש בקונסולת תיקון דרך הדיסק של הווינדוס הבעיה היא שהמקלדת משום מה לא הגיבה לי בכלל אז לא יכולתי להכנס ל- BIOS כדי שיעשה בוט מהדיסק, בכל מקרה מה שעשיתי היה לקחת את ה- HDD שלי ולחבר למחשב של ההורים שלי בתור כונן משני, העתקתי את הקובץ הנ"ל מהווינדוס שלהם לשלי והעניין נ…
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בשיתוף תיקיות של WIN7 לא מעט. האם יש דרך לשתף תיקייה מסויימת עם כולם בהרשאת קריאה בלבד, אבל עבור מחשב ספציפי (שלי) בהרשאת קריאה וכתיבה? אני מעדיף לעשות את זה דרך הממשק של WIN ולא בהתקנת תוכנה ייעודית
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
פתחתי את המשתמש כדי שתעזרו לי אני חושב שיש פה אנשיים רציניים... אז ככה.. עשיתי פירמוט למחשב ואחרי שהתקנתי את הדרייבר לכרטיס מסך ולעוד כמה שהגעתי לדרייבר של הקול וכל זה אז זה לא התקין לי אבל הוא גם ביקש בדיוק הפעלה מחדש על התקנה אחרת שעשיתי... בסדר ניסיתי בינתיים להוריד משהו שיעבוד שישמעו קול ולא עבד אז עשיתי הפעלה מחדש. ברגע שחזרתי מההפעלה מחדש יותר אי אפשר להזיז את העכבר והמקלדת לא מגיבה. מה שעוד יותר מפתיע זה שניסיתי לחבר עכבר אופטי רגיל עם חוט וגם כן הוא לא עבד... מה שמוריד את האופציה שהבעיה היא בעכבר והמיקלדת מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי בעיה נראה לי שווינדואס אוכל יותר מדי זכרון ווירטואלי אמרו לי שזה צריך להיות משהו בסביבות ה 200 250 מגה גג אבל אצלי זה קבוע על 400 500 יש לי גיגה זכרון ראם אם זה משנה! הזכרון הווירטואלי שלי ממוקם לא בספריית הווינדואס ונקבע ע"י ניהול המערכת האם זה תקין? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי windows server 2003 standard ב virtualbox ניסיתי להתקין את wsus 3 sp2 וגם את wsus 3 sp1 ואני מקבל את השגיאה הבאה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול לגבי בעיה שנתקלתי בה: כונני הלקליטורים (אחד צורב, אחד רגיל) אשר חדלו מלעבוד פתאום באחד מן הימים. מערכת ההפעלה היא אקספי. בנוסף יש לציין כי עד כמה שאני ראיתי את זה, הדבר קרה לאחר שה system works והיישום One Button Checkup תיקן כביכול את הרג'יסטרי, ולדעתי פגע בכניסות ברג'יסטרי של הכוננים. בנוסף אציין כי הכל כשורה במערכת - כונני התקליטורים מחוברים כראוי - בווינ98SE הכוננים פשוט בסדר גמור, וניסתי גם להסיר את הכוננים מה Device Manager ולהתקינם מחד, אבל הדבר נחל כשלון... אני דיי מיואש מזה.. אשמח לקבל כל הערה או התרה לבעיה! בתודה מראש, חן.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו XP PRO. עכשיו - אני יודע שיש הרבה services של XP שהם לא נחוצים ואף פוגעים. איפה אני יכול למצוא רשימה של services שאפשר לבטל בלי בעיה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
חברה היום כאשר ניכנסתי לאתר lsdiods וניסיתי לקנות היה כתוב לי cookies not eanabld תם מבינים מה קרה ויכולים להסביר לי מה קרה?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום בכל פעם כשאני פותח את תיקיית הסרטים שלי זה נותן לי את ההודעה הזאת שאני צריך לבחור אם לשלוח או לא לשלוח הודעה על הבאג הזה. וזה עושה לי מין מיני ריסט כזה. שזה רק יוצא שנייה מהווינדוס וחוזר אליו ועדיין כל הדברים נשארים פתוחים חוץ מהתיקייה של הסרטים מה הבעיה?!
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אחרי התנסות מאכזבת עם ויסטה (לא יציב, לא אמין, על כל תכונה טובה שנוספה יש גם תכונה מעצבנת חדשה) אני רוצה לחזור לXP. עכשיו אני יודע שכשניסיתי להעביר את אחד ההארדיסקים שלי שלמחשב עם XP הוא לא זיהה את המחיצה של ההארדיסק אבל אני לא זוכר מה בדיוק הפריע לו. האם אמורה להיות בעיה במעבר, ואם כן האם ניתן למניע אותה בעוד מועד?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תוכנה מאוד חשובה שלא פועלת כמו שצריך!!!! התוכנה בנויה ל WIN98 ואני צריך לגרום לה לעבוד כמו שצריך ב2000 או XP. הבעיה היא שחלק מהמסכים מתבלבלים ויש הרבה ג'יבריש וחלק מהמסכים עובדים כמו שצריך.... נירא לי שהתוכנה בנויה על בסיס DOS אבל אני לא בטוח... אני חייב עזרה דחוף!!!! מה אתם ממליצים??? EMULATUR/SIMULATOR - מומליצים??? הגדרות/קומפילציה??? מה אפשר לעשות??? בבקשה עזרה..... תודה רבה לכולם....
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אפשרי בכלל? כי לפי מה שראיתי ישנה גרסאת PORTABLE... ואם זה אפשרי אז יהיה אפשר להשתמש בWINDOWS הזה בכל מחשב? תודה עריכה: אני בטוח שהיה מדובר על הנושא בעבר אבל לא היה לי מושג מה לחפש : ??? ???
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי ווינדווס "7" בנוסף לויסטה גיליתי עוד מחיצה לא הגיונים שאין לי אפשרות להיכנס אליה ויש לי רק 500GB שמפוזרים בין 2 המחיצות של ויסטה ו 7 אז מאיפה ה199 האלו? צירפתי תמונות של המחיצה..איך אני מעלים אותה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הזמנתי דיסק התקנה ובטעות נרשמתי להזמנה עם מחשב שלא קיים אצלי יותר - נגנב... (איך נרשמתי - יש לי סריקה של הסיריאל נאמבר מה שיש מתחת למחשב גם של הגנוב וגם של החדש שנקנה אחרי). קיבלתי את הדיסק התקנה אי שם בפברואר ורק היום פתחתי כי לא מזמן חזרתי לארץ אחרי כמה חודשים. הבעיה שהמחשב HP הנוכחי שלי שבשבילו רציתי להביא את הדיסק התקנה - הוא בעל מערכת ויסטה הום פרימיום בעברית מלאה... והבעיה שהשדרוג שביצעתי היה על מחשב עם ויסטה הום פרימיום 64 ביט בשפה האנגלית.. דיברתי עם מיקרוסופט ישראל וגם עם HP ישראל ושניהם לא יכלו לעזור לי והתנצלו. מה אני יכול עוד לעשות כדי לקבל את זה בעברית ? חבל לי על ה-200 שקלים שבזבזתי לשדרוג לחינם.. לא רוצה להתקין ואז להוריד שפת ממשק מאתר פרוגי כי אמרו לי וגם …
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, שלשום פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש וכפי שתראו יש לי בעייה רק באתר הזה עם סרגל הכלים של HWZONE, מישהו יודע איך לתקן את זה זה ממש מפריע זה שקוף כזה וממש מפריע לגלישה... תודה לעונים, דודי. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
http://www.betanews.com/article/Vista_Can_Be_Taken_Down_by_an_Animated_Cursor/1175201875 http://secunia.com/advisories/24659/ טוב גם XP אבל זה רק מראה מה ויסטה שווה באמת
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP וחיבור כבלים ללא חייגן, כשאני מנסה להיכנס לאינטרנט אקספלורר העמוד לא עולה. בדפדפנים אחרים הכול פועל טוב. גם כשאני מנסה להיכנס לעמוד אינטרנט דרך המחשב שלי הכול עובד טוב!! איך לסדר שזה יעבוד דר האינטרנט אקספלורר?!? בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן, מחפש אתר או מדריך לשיפור XP עם SP2. הכוונה למקום עם הוראות של איזה שרותים לכבות, איזה להשאיר וכו' בכדי שהמערכת תהיה מהירה ובטוחה. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מחפש קובץ REG לזה שהויסטה תפסיק לשגע אותי אם ההודעות של אם אני מאשר כל דבר מישהו יכול לעזור בזה אני בטוח שהרבה שאלו כבר אבל לא מצאתי את זה פה
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
Blaster, Sessar all the needed to make the comp as safe as possible. Thnx alot !
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לפני שבועיים התקנתי Windows XP במחשב שלי על כונן c. ההתקנה היתה מלאה בתקלות אך בכל זאת קיבלתי "משהו": Windows XP עתיר בבעיות שונות ומשונות. כמובן שלא ויתרתי וניסיתי להתקין שוב את Windows, אך מאז אותה התקנה כושלת איני מצליח לפרמט את אותו כונן עליו התקנתי את ה-Windows. ניסיתי לפרמט את הכונן - גם דרך שורת הפקודה - ללא הצלחה. עזרו לי! תודה, דודי
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-