Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני עוקב אחרי מדריך ויש קטע שבו רשום.. select Properties Go to the Security tab and click the 'Advanced' button Go to the 'Owner' tab and click the 'Edit' button Select 'Administrators' and click 'Apply' button אבל בקובץ הזה אין את האפשרויו תהאלה יש רק כללי וסיכום.. כשנאי נכנס לקבצים אחרים גם בהם אין את זה.. אז איך אני יכול לעשות שהקטגוריה הזאת תהייה שם?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום. אני לא חדש בפירמוטים אבל משום מה לא משנה מה אני מגדיר בביוס זה לא מוכן להעלות את הדוס ואת ההתקנה של הווינדוס אבל בווינדוס עצמו כאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" אני רואה את הדיסק מופיע ואפשר להפעיל ולהתקין ווינדוס על ווינדוס מה שאני לא מעוניין. איך פותרים את הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בתיקייה מסויימת יש לי כל מיני קבצים (בעיקר שירים) אחרי שפירמטתי הווינדואס החדש אוטומטית הפך את התיקייה לתיקיית אודיו (90% ממנה זה שירים) ובגלל זה אני יכול לסדר את התיקייה לפי אומן, טראק, שנה וכו'. הקטע הוא שאני רוצה לסדר את הקבצים לפי Modified ואין לי את האפשרות הזאת, ניסיתי כבר באפשרויות תיקייה להפות את התיקייה לתיקיית Documents, לא עזר. יש פתרון לבעיה הזאת? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום..כשאני מפעיל את המחשב שלי שום תכונה שפועלת ברקע אז האקספלורר עובד גבוה מאוד מגיע מעל ל-50 וכשאני לוחץ על סיים תהליך אז זה מעלים לי את שולחן העבודה.. והמחשב שלי לא מתחבר לאינטרנט לבד ואני גם לא מתחבר ישר אז זה עובד גבוה בלי שום סיבה..
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכם לאחר בעיה שהייתה לי עם קבצי הVISUAL C++ LIBERY שנעלמו מהמחשב עשיתי REPAIR למערכת המפעלה והכל חזר לקדמותו ועובד נפלא. אבל יש בעיה עם העברית נגיד באייסייקיו אז יש סימני שאלה במקום אותיות ובחלק מהמקומות ג'יבריש. הקטע זה שזה קרא לי כבר כמה פעמים במחשבים אחרים, וסידרתי. אבל שכחתי איך משנים :-X מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום רציתי איך לשנות בווינדוס פורטים של COM לכל מיני מכשירים שאני מחבר למחשב במקרה הזה זה מתאם בלוט', הבעייה היא שהפורט גבוהה מידיי ואני צריך שהוא יהייה מתחת ל10 אין אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום.. יש לי windows xp + SP2 בעברית אני רוצה לעשות repair לווינדוס אבל אין לי את האפשרות הזאת בדיסק התקנה שיש לי. השגתי דיסק אחר של וינדוס XP עם SP2.. האם זה בסדר אם אני יעשה ריפייר עם דיסק אחר? וזה ישנה אם אני יעשה ריפייר מדיסק של ווינדוס XP באנגלית? או שאני חייב לעשות ריפייר מדיסק של ווינדוס בעברית? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום. איבדתי את ה FLOPPY עם הדרייבר של ה SATA DRIVER. אני מעוניין להתקין WINDOWS XP כאשר ACHI מבוטל (כדי שיוכל לזהות את הדיסק הקשיח), ולאחר מכן לעשות ENABLE ACHI, אלא שפעם עשיתי כך אך WINDOWS לא עלה. האם יהיה אפשר לתקן זאת לאחר התקנת WINDOWS XP?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
עזרה!!! התקלקל לי הwindows ולמרות שהתקנתי מחדש(על תיקיה אחרת) יש בעייה-אין לי גישה לתיקיית המשתמש הקודמת(שבה היו לי דברים חשובים) ,מכיוון שעשיתי סיסמה ו MAKE PRYVATE מישהו יודע אם ואיך ניתן לגשת לשם?? לא יודע אם זה חשוב אבל עשיתי OVERRITE על התיקיה SYSTEM32 של הwindows הקודם(בניסיון לתקן) וגם לא הצלחתי לעשות UPGRADE תודה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אתם יודעים אולי איפה יש את החלון הזה בווינדוס שמכניסים את הקוד והמחשב שלך חוקי? כאילו בהתחלה שהתקנתם או שהתקינו לכם היה חלון כזה ששמים את הקוד שרשום על הדיסק... מקווה מאוד שתעזרו לי תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לאחרונה תוך כדי עבודה על המחשב נפתחות הודעות כאלו אם אני לוחץ סגור הודעה יש שגיאה באקספלורר והמחשב נתקע ואני נאלץ לסגור את האקספלורר דרך טסק מנג'ר. סרקתי וירוסים וגם התקנתי מחדש את המערכת הפעלה וSP2 אך שום דבר לא עזר. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש בפורום הזה, ויש לי שאלה. רקע כללי: יש לי מחשב בן קצת יותר משנה, שקניתי מחברת פנדה. המחשב הוא: AMD ATHLON XP 1600 EPOX 8RDA + NVIDIA NFORCE 2 ATI AGP8X RADEON 9500 PRO 128MB DDR WITH TV OUT AND DVI OEM wd 40GB 7200 RPM 8MB cache special version. זה הדברים החשובים (פלופי דיסק וכל זה לא חשובים). (אגב, אם המחשב נראה לכם בנוי טוב, זה לא כי אני מבין. יש לי חבר שבנה לי את המחשב, אני בקושי מבין מה זה אומר...). הבעיה: לפני כחודשיים המחשב התחיל לעשות בעיות קטנות אבל מאוד מרגיזות. איי סי קיו נתקע, ודברים כאלה. הפתרון היה פורמט. מתוך 40 ג'יגה שיש לי, יש לי 30 בכונן D ו 10 בכונן C. המחשב מישום מה המשיך לעשות בעיות, אבל זה כניראה כי הפורמט נעשה בצורה גרועה ביותר, ו…
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כל דבר שאני מנסה להפעיל(שהוא exe)זה פותח לי חלון ושואל אותי עם איזה תוכנה אני רוצה לפתוח אותו.... יש לבעיה פיתרון חוץ מלפרמט את המחשב?...צריך עזרה ??? עריכה:עכשיו גליתי שהדבר היחיד שפעול(והוא exe)זה ה-fire fox
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי WIN XP וכאשר אני מעלה את המחשב הכל עולה ממש מהר אך המחשב בחצי דקה הראשונה לא מגיב , הוא לא משייך כל יישום שרץ עליו ב TASK MANGER ל USER המתאים ורק אחרי שהוא משייך כל ישום אז הוא מעלה את התוכנות הנוספות והדריברים השונים ( אנטי וירוס , דרייברים של NVIDIA ומאפשר לי להפעיל את החייגן להתחבר) מעבר לזה המחשב עובד מעולה . ואם אני מנסה לבצע את הפעולות הללו המחשב זוכר אותם ורק לאחר שהכל עולה ומשוייך ל USER המתאים הוא מעלה את הפעולות המבוקשות למה זה קורה ??
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה שתמיד לא הבנתי.. אז נגיד יש למישהו 2 מיחצות או שני כוננים קשיחים ויש לו על כונן C מערכת XP ועל כונן D יש לו וויסטה. איך הוא עובר ממערכת הפעלה אחת לשניה? ואיך בכלל מתקינים עוד מערכת הפעלה אם יש לך כבר אחת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
עשיתי אימג ב GHOST מ דיסק של 70 G לדיסק של 300 G והWINDOWS לא עובד כנרה הגנה של המערכת הפעלה למישהו יש פתרון לזה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
גם כשאני מאשר זה לא עוזר...מה הקטע? (אני משתמש ADMINISTOR)
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש הרבה "קבוצות" שבנות גרסאות win שכבר מעודכנות (לאותו החודש) ומשופרות בכל מיני אופטמציות \המהרות ושלל טריקים כבר בילט-טאין שלא יהיה צריך לעשות את כל זה אחרי ההתקנה מישהו מכיר גרסאות נפוצות כאלה ? ואיזו הכי מומלצת ? תודה מראש נ.ב כמובן שבהנחה שיש לי רשיון חוקי של win מין הסתם
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מה ההבדל המשמעותי (WINDOWS XP) ומה זה נותן בכלל ומה ת'כלס עדיף? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=365106.0 הפנו את הדיון הקודם שלי לפה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. יש לי תיקיה אחת שזו תיקיה של תוכנה שכל הקבצים שבתוכנה הם בצבע כחול כמו באימיול כשמחפשים משהו והקובץ שאתה מחפש הוא בעל הזמינות הכי גבוהה ? אז הצבע הכחול של אותו הקובץ יש לי אותו בכל הקבצים שבתיקיה . איך מסדרים את זה ?.. הנה תמונה: http://img139.imageshack.us/img139/1903/86001601ac7.jpg תודה מראש, משה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני משתמש בחשבון אחד (USER) אבל בהפעלה של המחשב עולה החשבון ADMINISTRATOR איך אפשר לסדר שהחשבון USER יעלה תמיד
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
[XP SP2] הקדמה: כאשר עושים Arrange Icons By Type ווינדווס ממיין לפי ה-File Type, ולא לפי ה-File Extension. ניתן לראות את ה-File Type של קובץ באמצעות מסך ה-Properties שלו. לדוגמה, אצלי קובץ MP3 מוגדר מטיפוס Winamp media file וקובץ PDF מוגדר מטיפוס Adobe Acrobat 7.0 Document ולכן קובץ ה-PDF יבוא לפני הקובץ MP3 במיון, פשוט מעצבן! שאלה: כיצד אני מציג את הקבצים ממויינים לפי ה-Extension? משהו מקביל ל-dir /oe של דוס. יש אולי Registry Patch שמשנה את ה-Arrange Icons By Type לעבוד לפי ה-Extension ולא לפי ה-Type?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
איך מחזירים למה שהיה ? לא יודע איך זה קרה ..
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-