Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב נייד של של טושיבה עם ווינדוס ויסטה יש לי אותו כבר שנתיים וחצי בזמן האחרון הוא נעשה איטי כל החלונות עולים בצורה איטית האינטרנט עובד לאט. עשיתי סריקה של וירוסים ולא מצא לי אף וירוס מישהו יודע כיצד אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה זמן את הגרסת ניסיון של win7 בנוסף לxp שהיה לי.. עכשיו, לאחר שמחקתי אותה (WIN7), עדיין נשאר מסך הboot של 2 מערכות ההעפלה... (מחקתי אותה ע"י פירמוט כל המחיצה שהיה ישבה עליה). השאלה היא איך אני חוזר למצב שהיה לי פעם, בלי מסך ה-boot ושהxp תעלה ישר ? boot.ini: ; ;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems. ;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options. ; [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
קניתי מחשב INTEL QUAD Q8400 4 גיגה זיכרון מה המערכת הפעלה האופטימלית?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
יצא כבר גרסה סופית ל- winsows xp 64 bit או ל- windows xp x64 ומה ההבדל בי שתי הגרסאות תודה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם היום בזמן שגלשתי לי בנוחות באינטרנט ה-MCFEE התחיל להתריע על ווירוסים וטרויאנים לאחר 10 התרעות הוא הפסיק, כמובן אמרתי לו למחוק כל קובץ נגוע. אחרי ההתקפה עשיתי מייד RESET העלתי את המחשב ב-SAFE MODE ועשיתי סריקה לווירסים ולכל שאר הירקות שפוגעים במחשב. לא נמצא שום דבר מיוחד חוץ משתי קבצים שמצא ה-ADAWARE. לאחר מכן חזרתי לווינדוס וגיליתי שה MCFEE הפסיק לעבוד אומר שיש איזה בעייה ושצריך להתקין אותו מחדש. כמו כן התחילו לרוץ תהליכים בשם NET.EXE ו NET1.EXE התהליכים האלו התחילו להכפיל את עצמם בקצב מטורף ותוך כמה שניות היו לי בסביבות ה-20 תהליכים עם השם הזה. חזרתי בחזרה ל-SAFE MODE חיפשתי ידנית קבצים בשם הזה והסרתי אותם וזה לא עשה זאת יותר אבל עדיין נשארה בעייה כל פעם שאני …
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש תוכנה כזאת או משהו? (אני לא מדבר רק בוורד או משהו אני רוצה שיהיה ככה בכל עורך טקסט)
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
עזרה!!! התקלקל לי הwindows ולמרות שהתקנתי מחדש(על תיקיה אחרת) יש בעייה-אין לי גישה לתיקיית המשתמש הקודמת(שבה היו לי דברים חשובים) ,מכיוון שעשיתי סיסמה ו MAKE PRYVATE מישהו יודע אם ואיך ניתן לגשת לשם?? לא יודע אם זה חשוב אבל עשיתי OVERRITE על התיקיה SYSTEM32 של הwindows הקודם(בניסיון לתקן) וגם לא הצלחתי לעשות UPGRADE תודה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
Blaster, Sessar all the needed to make the comp as safe as possible. Thnx alot !
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, ועכשיו כשיש תיקיות על הדסקטופ, יש מן צל מאחורי שם התיקיה כלומר אם רשום , משחקים מאחורי המשחקים יש צל של המילה, חיפשתי ב תצוגה אבל לא מצאתי,אתם יודעים איך לבטל זאת?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
-
1) אם אני ישנה עכשיו את הסוג של מערכת הקבצים מ NTFS ל FAT32 בעזרת התוכנה Paration Magic, זה יכול לדפוק משהו בווינדוס? 2) איך אני עושה שהחשבון שנקרא Administrator, שאפשר להיכנס אליו רק דרך Safe Mode, יוכל לעבוד גם במצב רגיל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אז ככה כל פעם שיש חלון והכותרת בעברית, אז במקום העברית רואים גיבריש מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
היי לכם, מדוע אחרי שאני מוחק קבצים זמניים הגלישה באקספלורר פשוט הרבה יותר מהירה? והאם יש דרך להגדיר שזה כל הזמן יפעל ככה מהר? שמתי לב שכשאני לא מוחק קבצים זמניים לוקח לקליקים באתרים להגיב די הרבה יותר לאט.. יש דרך לגרום לאקספלורר לעבוד יותר מהר וחלק גם בלי למחוק קבצים זמניים כל יומיים שלושה?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי שתי מחיצות אם אני מוחק מחיצה אחת במנהל מחיצות (סיומון ולחיצה על D כדי למחוק) אז נהיית לי מחיצה אחת? או שכל הקבצים באותה מחיצה נמחקים?
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ידעתי לבטל את זה פעם אבל שחכתי... תזכירו לי בבקשה ,אם אפשר תרשמו את התהליך המסודר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי יש לי ווינדוס XP מקורי (לשם שינוי) שברירת המחדל שלו היא בעברית. האם אני יכול איכשהו (אפילו בהתקנה מלאה חדשה) להעביר את כל התפריטים שלו וכדומה לאנגלית?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
יש לי Winxp והמערכת כוננים שלי עובדת על Fat32 אני צריך להפוך את זה לNTFS עכשיו אמרו לי שאפשר לעשות את זה דרך פקודה בCMD לא רוצה שיהיו לי בעיות תעזרו לי עם הפקודה : CONVERT D: /FS:NTFS /V /CVTArea:filename /NoSecurity /X הבנתי עד V מה אני צריך לרשום בFile name ? וכל השאר ?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אהלן לחבר שלי יש בעיה מאוד מעצבנת... התקין לא מזמן WINDOWS ME וכאשר הוא מכבה את המחשב המחשב נתקע אחרי שה WINDOWS סוגר את עצמו... ממש לפני הכיבוי הוא נתקע. בעיה דומה אני מכיר ב WIN98SE ויש קובץ תיקון לגבי הבעיה הנ"ל. הבעיה היא מה עושים ב WIN ME... הבעיה התחילה ממש מההתחלה של ההתקנה... לא נראה לי שזה קשור לתוכנה שהתקנו אלא אם כן זה היה ממש מהתוכנות הראשונות או דריברים. תודה יניב
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי WIN XP וכאשר אני מעלה את המחשב הכל עולה ממש מהר אך המחשב בחצי דקה הראשונה לא מגיב , הוא לא משייך כל יישום שרץ עליו ב TASK MANGER ל USER המתאים ורק אחרי שהוא משייך כל ישום אז הוא מעלה את התוכנות הנוספות והדריברים השונים ( אנטי וירוס , דרייברים של NVIDIA ומאפשר לי להפעיל את החייגן להתחבר) מעבר לזה המחשב עובד מעולה . ואם אני מנסה לבצע את הפעולות הללו המחשב זוכר אותם ורק לאחר שהכל עולה ומשוייך ל USER המתאים הוא מעלה את הפעולות המבוקשות למה זה קורה ??
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
:-\ אני עובד עם COMPLETE ANONYMOUSWEB SURFING זה תחת פרוקסי והאינטרנט נהיה איטי...זה אמור להיו תככה?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב שלי היה מותקן רק xp וכמובן על c עשיתי ghost ל xp (כאשר הוא היה מותקן ב c) פירמטתי והתקנתי 98 על c כמובן ולאחר מכן התקנתי את ה xp ב d מתוך הקובץ ghost אך כידוע שה xp לא יעלה כי ה boot.ini שלו צריך להיות d שיתאים למחיצה הנוכחית שהיא d ולא c כפי שהוא עכשיו בגלל שה ghost העתיק מתוך c מי יודע איך אני משנה את הקובץ boot.ini ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שכולם מכירים את זה שכאשר רושמים משהו באתר חיפוש ולאחר מכן רושמים רק את האות הראשונה זה מראה את מה שחיפשתי בעבר, אתם יודעים איך מבטלים את זה?
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות SHARE על ספריות בוינדוז אבל שלא יראו את הסימן של היד מתחת לתיקייה (האייקון שמציין שהספריה נמצאת בSHARE) האם ניתן לעשות את זה בWINDOWS XP? זה מאוד חשוב לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
היי. רציתי לדעת איך אני מתזמן את סגירת המחשב. כי כשאני נכנס למשימות מתוזמנות דרך CONTROL PANEL אני לא רואה משימה המורה על סגירת המחשב. אודה אם תוכלו לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-