Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אבא שלי קיבל מחשב חדש מהעבודה עכשיו המחשב עצמו משומש אבל בישבילו הוא חדש הבעיה היא שיש סיסמה ואני לא יודע אותה וגם הוא לא יודע וגם זה שהמחשב היה שלו לא יודע מישהו יכל לעזור לי איך עוקפים את הסיסמה הזאתי ? המחשב הוא מחשב ניד של IBM
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי דיסקט איתחול בווינדוס 98se ולהפתעתי גיליתי שאין בתוך הדיסקט את הפקודות:SCANDISK, FORMAT מי שיוכל להגיד לי מאיפה אני יכול לקחת את הקבצים הללו יעזור לי מאוד נ.ב. מישהו אמר לי שאני יכול לקחת מהדיסק התקנה של ה98 אבל הדיסק שלי נשבר. :-\ :-\ :-\ :-\
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
עד כמה שידוע לי, טושיבה היא החברת מחשבים הראשונה שמכריזה על שידרוג חינם ל-7 בישראל. בכל מקרה, הפרטים הם ככה: כל מי שקנה מחשב טושיבה מ-26.06 ועד ה-31.12 עם ויסטה (כל גירסה) זכאי לשידרוג חינם ל-7. הקץ' הוא שמשלמים על המשלוח של הדיסק מאירופה, המחיר עומד על 30 אירו. כל הפרטים (כולל הזמנה מוקדמת וכו') באתר: https://www.toshibawin7upgrade.com תהנו
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קרה לי דבר מוזר- הדלקתי את המחשב והוא לא הגיב בשולחן עבודה. עשיתי ריסט וזה הסתדר אבל אז כשבאתי לקרוא אי מייל, כלומר שכהכנסתי את הסיסמא ורציתי להכנס, הוא נתקע. הוא הראה סימן של חשיבה וחרי זה כלום לא הגיב, יכלתי רק להזיז את העכבר. זה קרה לי גם פעם אחת (לעומת כל הפעמים שניסיתי להתחבר לאי מייל) כשגלשתי, אחרי איזה חצי שעה של גלישה זה שוב נתקע... לא יודע מה לעשות.... :-\ ואני צריך לקרוא את האי מייל בדחיפות. יש לי שם משהו חושב. אולי אם מישהו יודע בינתיים איך אני יכול להכנס לאי מייל שלי (של HOTMAIL.COM) בדרך אחרת שלא תתקע לי את המחשב...??
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
רכשתי בזמנו עם המחשב ויסטה ואח"כ רכשתי בארה"ב שדרוג לווינדוס 7 אולטימייט. אני קונה בקרוב מערכת חדשה ואני רוצה להתקין את הווינדוס 7, הבעיה שאין לי סבלנות קודם להתקין את הויסטה ואז את ווינדוס 7. יש דרך יותר מקוצרת לבצע את ההתקנה? ולשאלה כללית, אני סטודנט וכל הזמן אני שומע על הנחות לסטודנטים, איפה אני יכול למצוא את ההנחות הללו? כשאני אומר הנחות אני מתכוון לווינדוס במחיר מוזל וגם כן אופיס.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, מפרט מובנה להלן: http://www.tms.co.il/preview/spec/qjcxd5vb אני מנסה להתקין ווינדוס 7 מכמה דיסקים (גרסה חוקית) ואני ממשיך לקבל בלו סקרינים באמצע שהוא עושה expanding יש לי SSD SAMSUNG 830 ועליו ניסיתי להתקין רוב הפעמים, אך כשראיתי שזה כושל, ניסיתי להתקין על הדיסקש הקשיח וגם שם הוא הביא לי בלו סקרין. שלחתי את המחשב לבדיקה בTMS והם ערכו סדרה שלמה של בדיקות על החומרה ומהצד שלהם אמרו שהכל תקין, לכן רוב הסיכויים שהבעיה היא בהתקנה. צירפתי תמונה של הבלו סקרין שאני מקבל: אני כבר שבועיים ככה עם המחשב, איך אפשר לסדר את הבעיה הזו? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,יש ברשותי שני דיסקים של windows 8 אחד של 32 והשני 64 ביט. האם אפשר לשלב את ההתקנות של שניהם ביחד,כלומר שתהיה אפשרות בחירה בין הסוגים לפני ההתקנה? לדוגמא כמו בתמונה למטה:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז אני אספר את הסיפור... התקנתי ויסטה על כונן IDE, ואחרי זה הגיע הכונן שלי מהאחריות של החברה והתקנתי עליו ויסטה והשארתי כל הזמן את הIDE מחובר... אחרי שהעברתי ממנו את כל הדברים ניתקתי אותו... והוינדוס מסרב לעלות עם הכונן SATA ללא הIDE וגם הבחנתי שאם אני עושה BOOT מהכונן SATA הראשון ואחרי זה מהIDE הוא אומר שצריך להכניס דיסק מערכת (נו ההודעה הקבועה הזאת)... בקיצור מה שאני חושב זה שבגלל שבמהלך התקנת ויסטה לא התקנתי את הדרייבר של הSATA אז בגלל זה אני חייב להפעיל את המחשב עם הכונן של הIDE אגב על הכונן הIDE גם יש ויסטה...ושאני מפעיל את המחשב יש לי אפשרות בחירה בין 2 מערכות הפעלה זאת של הIDE וזאת של הSATA... בקיצור...יש אפשרות להתקין את הדיירבר של הSATA אחרי התקנת המערכת?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שיצא SP3 לווינדוס XP הוא יכלול בתוכו גם את כל העידכונים עד אותה תקופה?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
עד שפרמטתי את המחשב בפעם האחרונה השתמשתי בפיירוול של סיגט. מאז הפירמוט לא הצלחתי להתקין את הפיירוול בצורה חלקה והוא גם חסם לי את האינטרנט. עברתי להתמש בפיירוול של ווינדוס xp (שהבנתי שהוא בסדר) אבל עכשיו אני לא יכול להריץ את האימיול (Low ID). האם אני יכול לפתוח לאימיול פורטים בפיירוול של xp?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תאור המשרה: תפקיד מהנדס IT האחראי על מתן פתרונות ותמיכה יעודית ללקוחות ומערכות. המשרה מצריכה מוערבות במספר פרוייקטים מקביליים הכוללים עבודה אל מול מערכות תשתית של Windows*, פלטפורמות משתמשי קצה, הגדרות חיבוריות רשת הכוללות פתרון בעיות והתאמה לצרכי המעבדה. דרישות התפקיד: עלייך להחזיק בתואר מהנדס מחשבים או בתואר מקביל, להיות בעל לפחות 5 שנות נסיון בסביבת Microsoft Windows* הכוללות הבנה מעמיקה של system internals ויכולות אדמיניסטרציה מוכחות. נדרשת הכרה והבנה של TCP/IP, Active Directory. כמו כן, שליטה בשפות סקריפטים נפוצות כמו VBScript, WMI היא יתרון. נדרשת יכולת הובלה של פרוייקטים טכניים ועבודה יעילה מול ספקים חיצוניים כמו גם מול שותפים פנים אירגוניים. כמו כן דרישת התפקיד …
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
בפינה השמאלית של סרגל המשימות מופיע דגל של הפתירת בעיות במחשב. בדגל מופיע "הפעלת שירות מרכז האבטחה של windows (חשוב)". כשאני מנסה להפעיל אני מקבל את הודעת השגיאה המופיעה בכותרת. ניסיתי להפעיל את השירות דרך "שירותים" (הפיכה מלא זמין לאוטמטי) אך הוא חוזר להיות לא זמין. עיינתי בפורומים על מנת לחפש את הפתרון לבעיה וקראתי את כל האשכול הנ"ל:http://social.technet.microsoft.com/Forums/he-IL/windowshomeusershe/thread/9d5c6099-1eb1-4857-bf96-5463adfcc89f/ מהאשכול הבנתי כי זוהי בעיה שמצריכה התערבות של מומחים, משום שההבנה שלי בנושא זה לא מספיקה. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהנחות אותי לפתרון. מערכת ההפעלה שלי היא windows 7 ultimate X64 ושפת הממשק היא עברית. תודה מראש לעוזרים! נ.ב מה הנז…
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב עולה ......... אחרי חצי דקה זה רושם לי במצב דוס WINDOWS COULD NOT START BECAUST THE FOLLOWING FILE IS MISSING OR CORRUPE >WINDOWS ROOT>SYSTEM32hal.dll please re -installa copy of the above file עם אני לוחץ על איזה כפתור אז זה מכבה ומדליק את המחשב מי התחלה מה זה אומר? איך מסדרים את זה בבקשה תעזרו
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
כאשר מדובר ב WIN XP פשוט אחי נכנס כאן לאתרי סקס וכל פעם מחדש דופק לי את המחשב :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: !!! ... אני רוצה לנעול אותו ?!?! כמו ב WINDOWS 2000
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש - נייד של ACER - עם ויסטה פרימיום צריך אותו בעיקר למצגות - מול לקוחות - ולא יאמן ! לוקח לו יותר זמן לעלות מאשר המחשב הישן שלי ( קומפאק N100 עם 512K זיכרון) המחשב הוא עם 2G זיכרון ומעבד כפול ליבה... למה הוא לא טס ? למה זה לא עולה ישר ובלי כל העיקובים? האם יש דרך גם לבטל את כל התוכנות הנילוות של אייסר - שלא יעלו אוטומאטית אם יש לכם לינק לכתבה שמסבירה איך לשפר מהירות - זה יעזור להרבה כאן אני מאמין THX
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
כיביתי את המחשב לחלוטין כולל מתג חשמל (בגלל תופעה שהמחשב התחיל לפעול מעצמו במצב שינה). כשהדלקתי עלה פתאום עם Kali שלעולם לא הותקן במחשב. ריסטרט* החזיר את חלונות. *לפני הריסטרט הוצאתי דיסק נשלף שהיה נעוץ, אבל לא מצאתי בו התקנת Kali. איך נכון לפעול במצב כזה? **יצרתי דיון חלופי בפורום תמיכה, ניתן למחוק (איך?)
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם מישהו עם מערכת ההפעלה הזו שם לב שאתרים מסוימים לא נפתחים באקספלורר החדש ? לדוגמא, האתר של לאומי קארד (http://leumi-card.co.il) ? הכוונה שלי היא שאתרים אלה המשתמשים ב DHTML פשוט לא עובדים ! נסו לבחור את התפריטים המופיעים בעמוד זה, ולא תצליחו !
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני...הרבה מאוד זמן התקנתי win98se ואח"כ 2000pro. אח"כ כל פעם שאיתחלתי את המחשב היה את התפריט הזה לבחור איזו מערכת הפעלה רוצים...וכשבחרתי ב2000 הוא רצה לסיים התקנה, הגדרתי כל מה שצריך, הוא ביקש לאתחל, אבל אחרי האיתחול זה שוב פעם קרה ובעצם ההתקנה אף פעם לא סיימה את עצמה...או כן אבל התחילה מחדש, לא יודעת! קיצר, לא היה עוד מה לעשות, התעצבנתי ומחקתי בברוטליות את התיקייה של ה2000 (שהיה מותקן על כונן אחר) דרך ה98. עכשיו כל פעם שמאתחלים נשאר התפריט המעצבן הזה...אז התקנתי system commander 2000 אבל עדיין ה2000 מופיע בתפריט... מישהו יכול לעזור לי להעיף אותו ומחוק אותו אחת ולתמיד? (בלי לפרמט?) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לדעת עם אני יכול להתקין את ה7 ולהשאיר גם את הוינדוס XP שלי ואם כן איך עושים את זה משהו יכול להסביר לי את השלבים בקצרה?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום חברים. בפשטות, אני מנסה לפרמט כונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה WINDOWS VISTA במחשב נייד ועליו אני מעוניין להתקין מערכת הפעלה WINDOWS XP. אני משתמש ב WINDOWS XP BOOTABLE CD מקורי, ע"מ להגיע למסך ההתקנה, למחוק את ה PARTITION, ועל אותו PARTITION להתקין את ה WINDOWS XP שבידי. אלא שכשאני מגיע למסך בו אני אמור ללחוץ כפתור על כפתור האות "D" בלוח המקשים, כפתור שבעצם ימחק PARTITION מסוים לגמריי, אינני יכול מכיוון שהכונן לא מזוהה פשוט, כאילו שאין בידי HARD DISK והוא לא מזוהה ע"י תוכנת ההתקנה.. כלומר אני מחזיק ב WINDOWS VISTA בלבד, מנסה באמצעות דיסק של אקספי מקורי להסירו בדרך הרגילה, אבל הכונן C עליו מותקנת מערכת ההפעלה אינה מזוהה בשום צורה. במסך ההתקנה של וינדווס, ניסיתי ללחוץ D…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה, האיקונים על שולחן העבודה נעלמו לי ושאני עושה גם קליק ימני על שולחן עבודה אין אפשרויות. יש פיתרון ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם של אינטל וכרטס קול מובנה אני לא שומע טוב בכלל כאילו הזמרת שרה בתור צינור המנגינה היא בסדר אבל את הקול של הזמרת לא שומעים טוב ניסתי לפתוח את העוצמה ראשית של הווינדוס אבל זה נפתח כאילו זה יוצא מהמסך נפתח הצידה ואז אי אפשר לתפעל אותו זה החלון שלא נפתח לי ( הוא נפתח אבל הצידה ואז אי אפשר לתפעל אותו) 2. איך אני יכול להתקין ווינדוס 98SE בעברית איפה אני צריך להגדיר לה שהממשק הייה בעברית) תודה ניסים
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מבקש להתקין על פלטפורמת win2000 שרת apache. מהיכן אפשר להוריד שרת לווינדוס ? מצאתי ברשת חבילות התקנה ל "לינוקס" אך כאמור אני מחפש עבור "חלונות".
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לך מחשב pentium 4 cpu 2.00 GHz 512 Mb של RAM המחשב לעיתים לא זז לי ואני אף שוקל בקרוב להחליף מחשב בקרוב לאחר שיחתי עם חבר שלי נאמר לי כי אני אבדוק את ה PF שלי לעיתים רחוקות הוא מגיע ל185 לא יותר למרות שיש לי 512 זה קשור למהירות איך משפרים אותה? אני רוצה לשפר את מהירות המחשב כמה שאפשר אשמח לקבל המלצות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-