עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by OutRaGe,

זה רק בפרטישן הזה וב-Sub Folders זה לא ככה http://img169.imageshack.us/img169/1421/untitledsm1.jpg[br]פורסם בתאריך: 23.02.2007 בשעה 07:45:08 מישהו ? זה ממש מציק

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  2. אתמול התקנתי VISTA 32BIT ULTIMATEעל המחשב שלי AMD 3800 DUAL CORE DFI NF4 ULTRA D KINGSTON 2G 400MHZ X1800GTO THERMALTAKE 460W המחשב לא ב-OC וכל כמה זמן הוא קורס לי,מסכים כחולים וכד'. יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים ללוח ולכרטיס מסך. ה-CCC בזמן איתחול מחשב לא תמיד פועל לאחר ריסט,אני מקבל מידי פעם הודעות שהוא הפסיק לעבוד פתאום,רזולוציה משתנה מידי פעם לאחר ריסט. מה בדיוק הבעיה יכולה להיות ? לאח שלי למשל יש נייד שהוא קנה עם VISTA ואין לו את הבעיות האלו. אני חייב לציין שיש לי עוד מחשב (E6600,P5B DELUXE,2G MEMORY,LIBERTY 620W,X1950XT) ושם היו לי את אותם הבעיות. מה יכולה להיות הסיבה אני כבר מיואש.

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  3. כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב מופיע לי "כלי חיפוש", למי שלא הבין מה זה אז הנה תמונה: זה לא תוכנת ריגול, אני די בטוח שזה כלי החיפוש הרגיל של ווינדאוס. אני חיפשתי בכל מקום הגדרות או משהו שיוכלו להסיר אותו אבל אני לא מוצא. בבקשה תעזרו לי להסיר אותו.

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by MarkK2003,

כרגע אני עובד עם WINDOWS 98. בקרוב אני אקנה מחשב חדש ואני לא יודע מה איתכם אני חושב זה טירוף לשלם 800 על וינדוס XP וגם 400 על ה HOME EDITION אני לא מוכן לשלם. לעומת זאת יש לי גישה להתקנה חוקית של WINDOWS 2000 ו\או WINDOWS 98, עותקים מקוריים שאבא שלי מביא מהעבודה. עכשיו שיהיה ברור ממש ממש לא חשוב לי הקישוטים האלה של וינדוס XP, מצידי שה GUI יהיה כמו ב 3.11, העיקר שזה לא יפגע בביצועי משחקים כבדים (ביחס ל WINXP) ויהיה יציב. ולא LINUX. תודה מראש למי שיעזור!

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by vince carter,

שלום בעוד יומיים אני מקבל את המחשב החדש שקניתי ואהדבר היחיד שאני לא סגור עליו זה מערכת הפעלה .. XP או ויסטה ??? המחשב בהחלט יכול להתמודד עם ויסטה (Q6600,2G RAM , 8800GT) ..והוא מיועד למשחקים חדשים וכבדים וסרטים ... אבל שמעתי שיש באגים רציינים בויסטה ..? מה אתם אומרים לקחת XP עכשיו ולשדרג עוד כמה חודשים לויסטה? אני מפחד שבמשחקים חדשים (cod4 , קרייסס ) , הXP לא יוציא את המיטב מהחומרה והגרפיקה שהמשחקים האלה יכולים להציג ...יש לזה בסיס ?

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  6. אתמול באמצע גלישה באינטרנט פתאום המסך הפסיק לקבל אות מהווינדוס, הפך לשחור ונתן הודעה שהוא לא מקבל אות. ניסיתי להעלות את המחשב מחדש מספר פעמים, יש תמונה עד שמגיע המסך שיש את הקווים הירוקים שטוענים את הויסטה, ואז כאשר אמור לעלות המסך הראשי של ויסטה עם שמות המשתמשים שוב המסך הופך שחור ונותן הודעה שהוא לא מקבל אות. אחרי כמה נסיונות התייאשתי והתחברתי לXP הישן נושן. משתמש בכבל DVI. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה, אני מת בלי הויסטה. תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  7. האים יש דרך באקס פי להשתמש באקטיב דסקטופ רק במקום עמוד אינטרנט לשים תוכנה שאני אראה רצה על שולחן העבודה? תודה רבה!!!, יאיר.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by lexsus,

שלום רציתי לשאול האם כדי להתקין על המשחב שלי וינדוס 7 הגריסה הזאתי MICROSOFT WINDOWS 7 ULTIMATE RTM X86

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  9. הינה תמונה שתקל עליכם אך אני אומר לגבות את הדברים ניסיתי לגבות שירים גם לא הלך לי ועכשיו גם זה לא הולך לי עדין מחליט להראות לי את ההודעה המעצבנת הזו http://img103.echo.cx/my.php?image=17gy.jpg

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by trxman,

שלום לכולם!:] יש לי שאלה על רישיון האקס פי (הסיריאל, כמובן מקורי). אם למשל, ישנם 4 מחשבים שמתמשים באותו סיריאל מקורי (הרישיון הוא לא לעסק) ולפתע כתוב שאי אפשר לבטל את ה - 30 יום הללו, מכיוון שישנם הרבה מחשבים שמשתמשים בסיריאל הזה. (אני חושב -בו זמנית-). (אם היו 3 מחשבים או 2, זה לא היה קורה). אז השאלה שלי היא כזו, אם מוחקים במחשב אחד או שניים את ה - Winxp, זה נקרא כאילו "התפנה מקום" לשימוש בסיריאל? אם לא הבהרתי את עצמי היטב: נגיד ההגבלה היא עד 4 מחשבים. מוחקים את ההתקנה ב-2 מהם. אם תתקין ב-3, לא תיהיה בעייה של ה - 30 יום הללו? אני מקווה שזה מובן, שאלה קטנטנה :], תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by the kon,

משום מה בחודשים האחרונים בכונן C הולך ונגמר המקום בלי שאני מתקין משהו או עושה משהו. לפני שזה התחיל היה לי בערך 2-3 ג'יגה פנויים והיום אני מגיע למצב מידי יום שיש לי 50 מגה בקושי. ממה זה נגרם ואיך אפשר לטפל בזה?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  12. שלום, היום קיבלתי מחשב חדש והתקנתי ויסטה בגלל שרציתי לבדוק אותה אומנם יש קצת בעיות אבל בתכלס היא ממש סבבה הבעיה הכי גדולה שלי זה שניסתי להתקין אילו 2 אז הוא אומר שהציון שלי פוגע בי- משהו במהירות מעבד נמוכה. http://img223.imageshack.us/img223/5514/halozm6.jpg המחשב שלי זה: AMD 5600 8800 gts 640 mb 2 gm ram 250 gb hd איך אני מסדר שזה לא יראה לי שהציון שלי במעבד נמוך ? (5.3 ) בעיה שניה אני לא מצליח לעבור בין שפות בווינדוס יש לי עברית ואנגלית ושאני לוחץ אלט+שיפט זה לא עובר... למרות שבהגדרות כתוב שם שזה אמור באפשריות

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  13. יש משחקים במספר שפות, ולפי מה שהבנתי המשחק בודק משהו בוינדוס ולפי זה בוחר שפה

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by iyehuda,

כשאני פותח את MY COMPUTE ונכנס לאחד הכוננים אני מעוניין לראות file edit view וכו"ו איך עושים את זה ? ושאלה שניה איך אני מגיע לחלון שאם יש לי קובץ חבוי איך אני רואה אותו

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  15. Started by boogie,

בויסטה יש אפשרות לשים קיצור של המדיה פלייר בTASKBAR. האם יש אפשרות דומה גם לWINAMP? ואם כן אז איך עושים זאת?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by Burned,

כשאני עושה מאפיינים על הדיסק שעליו מותקנת הויסטה אני רואה 70 ג'יגה בשימוש, אך כשאני נכנס לכונן ומסמן על זה מגיע רק ל35 ג'יגה.. לאן נעלמו 35 ג'יגה?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  17. Started by RoyShefy,

עשיתי להסתיר את כל האייקונים של הדסקטופ וזה נעל לי אותם ב- c:\ducuments and settings\administrator\desktop\ ושם יש אייקון של מנעול זהוב שכותב DESKTOP וקוד כל שהוא מחקתי תתוכנה ועכשיו אני לא יכול להוציא תתמונות שלי שהיו בדסקטופ מתוך התיקיהה הנעולה הזאת עזרההה זה דחוף כמו החיים עריכה:זה מפי חבר שלי שדפק לעצמו תמחשב אני אישית חולה על התוכנה היא מומלצת לכל אחד שרוצה לשפר את מהירות המחשב שלו ואת ביצועיו *חובההההה TWEAK XP לכל מחשב (חוץ מהטמבלים שלוחצים HIDE ALL DESKTOP ICONS ומוחקים תתוכנה

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  18. שלום לכולם אני לא מצליח להתקין את חבילת השירות sp2 הווינדוס הוא ווינדוס חוקי לגמרי לא יודע מה הבעיה אני הורדתי את החבילה מהאתר של מיקרוסופט וזה נותן לי את השגיאה הבאה בעת ההתקנה מה עושים? תודה רבה לעוזרים אלי! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  19. שלום, יש לי כרגע דיסק קשיח בעל 80GB שבו נמצא כל הווינדוס והקבצים ואני מעוניין לקנות דיסק קשיח של 400GB - שאלתי: מה הדרך הכי קלה להעביר את כל הווינדוס זאת אומרת הכל, כלומר Copy של הדיסק הקשיח כדי שההגדרות של ה-Windows ישמרו כולל כל הקבצים הנמצאים על הדיסק הקשיח הישן (80GB)? מה דעתכם על "אשף העברת הקבצים וההגדרות"? האם הוא במיוחד לביצוע פעולות אלו? ומה זה "כבל ניטור" וכמה עולה אחד כזה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  20. אני מנסה בכל מיני דרכים, נכנס להגדרות, צריך לעשות עוד פעם דברים שכבר עשיתי אתמול ואישרתי את הפעולה שלהם. אני סה"כ רוצה גישה למחשב מאיזה תוכנה בסלולרי, לא מזמן זה פעל, פתאום זה כבר לא פועל. בXP לא היתה שאלה בכלל, הגדרתי רשת ביתית, הגדרתי אותה במחשבים אחרים והכל נורא פשוט. כאן זה כל 10 דקות צריך הגדרה מחדש, ועדיין לא פועל כמו שצריך. לשם השוואה, מחשב של אח שלי שמריץ XP תמיד זמין בשיתוף הזה. תמיד. עריכה: טוב, קצת מפחיד, מסתבר שיש לי אפטיים של כבר שבועיים, יכול להיות שמשהו קרס וזה למה זה עושה לי בעיות. ייתכן וגם הדף הבא אומר לכם משהו: עריכה 2: הריסטארט לא עזר לרשת, אבל המחשב ללא ספק יותר מהיר. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  21. לאחרונה אני נתקל יותר ויותר ועד עכשיו לא מצאתי פתרון בשום מקום. אוקיי. הבעיה היא כזו: במהלך גלישה באינטרנט החל הNORTON ANTIVIRUS לצפצף ולהתריע על וירוסים. מייד כיביתי הכל הפעלתי ב SAFE MODE וסרקתי. NORTON מצא 67 קבצים נגועים אבל לא וירוסים! הוא קרא להם ADAWARE משהו... הנה לינק שהוא נתן לאחד מהם: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/cgi-bin/virauto.cgi?vid=31118 30 הוא מחק ו 37 עשה EXCLUDE, ואין לי מושג מה זה אומר. אבל לאחר אתחול בכניסה לדפדפן הוא מציג מין דף שהוא לא דף הבית והכותרת ב ADDRESS היא ABOUT:BLANC. כל ניסיון להחזיר את דף הבית לקדמותו עלה בתוהו. ניתן לדפדף בכל אתר, רק לא להכנס לMAIL של HOTMAIL. למזלי יש לי 2 מערכות הפעלה ובשנייה הוא עולה ללא בעיה. כאמו…

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  22. שלום אני מחפש מדריך של פירמוט המחשב ועוד מדריך אך להתקין את חלונות XP תודה מראש

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by matanyaniv,

בתיקייה מסויימת יש לי כל מיני קבצים (בעיקר שירים) אחרי שפירמטתי הווינדואס החדש אוטומטית הפך את התיקייה לתיקיית אודיו (90% ממנה זה שירים) ובגלל זה אני יכול לסדר את התיקייה לפי אומן, טראק, שנה וכו'. הקטע הוא שאני רוצה לסדר את הקבצים לפי Modified ואין לי את האפשרות הזאת, ניסיתי כבר באפשרויות תיקייה להפות את התיקייה לתיקיית Documents, לא עזר. יש פתרון לבעיה הזאת? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by haim652,

רציתי לדעת איזה גירסא של הווינדוס 7 הכי מומלץ וכדאי, בעיקר למשחקים. שמעתי שיש מספר גרסאות, כמו PRO ו ULTIMATE. רציתי לדעת מה באמת כדאי. תודה מראש

25. Started by mugello,

מה המצב זמן כיבוי מערכת ההפעלה שלי מהיר מידי ותוכנות שעובדות באותו זמן לא נסגרות כראוי. איך אפשר להוסיף זמן לכיבוי מערכת ההפעלה? תודה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים