עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by TermiNal,

מוזר, מוזר מאוד.. פתאום בלי הודעה מוקדמת שומר המסך פשוט לא נטען לאחר הזמן שהקצבתי לו. זה מעצבן ולא טוב למסך, הסקתי שבטח איזו תוכנה מפריעה לו, איזו תוכנה יכולה לעשות זאת? או האם זו בכלל בעיה אחרת? תודה.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by max_shifrin,

שלום, אני מריץ 2003 SERVER באחד המחשבים ויש לי בעיה למצוא לו אנטיוירוס נורטון 2005 אינטרנט סקיוריטי בכלל לא רצה לעבוד עליו וה 2004 הישן והטוב לארצה להתקין את האנטיוירוס ויהיה מה... יש למישהו ידע כלשהו בקשר למה כן רץ על 2003 SERVER זה אגב ENTERPRISE EDITION אני זקוק לאנטיוירוס טוב לשרת דחוף! ואגב מה עוד חוצ מסאסר גורם למחשב להכבות 60 שניות אחרי חיבור לאינטרנט? מקס.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  3. שלום, היום קיבלתי מחשב חדש והתקנתי ויסטה בגלל שרציתי לבדוק אותה אומנם יש קצת בעיות אבל בתכלס היא ממש סבבה הבעיה הכי גדולה שלי זה שניסתי להתקין אילו 2 אז הוא אומר שהציון שלי פוגע בי- משהו במהירות מעבד נמוכה. http://img223.imageshack.us/img223/5514/halozm6.jpg המחשב שלי זה: AMD 5600 8800 gts 640 mb 2 gm ram 250 gb hd איך אני מסדר שזה לא יראה לי שהציון שלי במעבד נמוך ? (5.3 ) בעיה שניה אני לא מצליח לעבור בין שפות בווינדוס יש לי עברית ואנגלית ושאני לוחץ אלט+שיפט זה לא עובר... למרות שבהגדרות כתוב שם שזה אמור באפשריות

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by moshiko69,

שלום, איך אני משנה את השעון בצד ימין למטה של ה Windows לתצוגה 24H?!?

5. Started by Shasoosh,

זו היא בעיה שמציקה לי ב Xp כבר זמן מה. האם יש Tweak כלשהו כדי שדפדוף בתוך ספריה יהיה מהיר ולא תיהיה "סחיבת איקונים"? לדוגמא : ספריה פשוטה לגמריי : תחת תצוגה, רק האפשרויות "תמונות ממוזערות" ו"פרטים" האיקונים זזים בצד לצד בצורה חלקה, בכל השאר כמו "סמלים" ו"רשימה" יש את האיטיות הנוכחית, דבר זה קורה בכל הספריות. איך פותרים זאת ונשארים על תצוגה של "רשימה" ?

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  6. אני מתכוון להתקין 3 מערכות הפעלה על המחשב, שתי מיקרוסופטיות (כנראה XP ו-VISTA BETA), ויוניקסית אחת (כנראה הפצה כלשהי של לינוקס). 1. האם ה os loader של וינדוס יודע לגשת ללינוקס, או שאני אהיה חייב להשתמש ב os loader שונה כגון Lilo\grub. 2. מה הסדר המועדף להתקנת שלושת מערכות ההפעלה (מי ראשון מי אחרון, ואם אפשר גם את הסיבה שאני אלמד ממנה). 3. *חשוב מאוד*, למי שהתנסה בבטא העדכני ביותר של הויסטה, האם היא כבר פעילה בצורה נורמלית שמאפשרת גלישה הורדות וכו, ללא תקיעות ובאגים מיוחדים, או שאפילו בשימושים הבסיסיים האלה ל XP יש עדיין יתרון משמעותי? 4. כמה גיגה מומלץ להקצות לכל מערכת הפעלה, תוכנות משחקים ושאר הקבצים יאוחסנו בפרטישן נפרד, אבל עדיין יש לא מעט דברים שיתנחלו על הפרטישן של מ…

7. Started by falxori,

שלום התקנתי ויסטה 64 ביט על מחשב חדש (ודיסק חדש) ואחרי שהכל עובד, אני מנסה להוסיף את אחד מהדיסקים שהיו לי על המחשב הקודם (לא הדיסק שהיה עליו ה XP) הוספתי אותו, רואים אותו בביוס אבל לא בויסטה. בחלון "computer management" הדיסק מופיע כ- Offline (תמונה מצורפת) יש לי על הדיסק מידע חשוב אז אני לא יכול לפרמט אותו. אני די בטוח שזה לא סיפור גדול אבל אחרי כמה שעות של עידכון דרייברים ותוכנות אני כנראה מפספס משהו. הויסטה זה 64 ביט premium אם זה משנה תודה אורי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  8. אלו של office וvisual studio נראים כמו מסכי 16 ביט (פחות מהXP CLASSIC THEME). לא משנה באיזה THEME אני נמצא. אני משתמש בXP .

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by pak82,

יש לי מחשב די ישן שאני רוצה להתקין עליו חלונות 98 , יש לי רק כמה שאלות לפני : 1) איך אני יוצר דיסקט איתחול למחשב (יש לי את ה98 רק על דיסק עדיין לא מותקן)? 2) איך אני יכול לדעת בוודאות שכשהמחשב עולה מהדיסקט איתחול אז הוא יזהה את הסידירום? 3) האם תהיה בעיה להתקין על 98 את אופיס XP ? 4) האם מישהו יכול לתת לי הוראות מדוייקות איך להתקין (עושים פורמט לפני שנכנסים לתכנית ההתקנה או שהיא כבר עושה בעצמה וכ"ו)?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by quepasa,

קניתי מחשב חדש לפני כ שבוע אתמול בלילה התקנתי עליו כרטיס רשת חדש לאחר ה ריסטארט קיבלתי מסך כחול פעמיים ואז הוא קרס ולא העלה את הוינדוס התקנתי וינדוס חדש והכל עובד טוב אבל חברים אמרו לי שזה לא קשור כי המסכים הכחולים האלו קורים בגלל חומרה א)יש כזה מצב בכלל? ב) עם זה בגלל חומרה אז איך זה עובד תקין עכשיו?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  11. שלום רב, נתקלתי בבעייה מוזרה. סרגל הפעלה מהירה אצלי לא מציג יותר מ-2 אייקונים בבת אחת,למרות שאני מרחיב אותו לגבול המתאים ולמרות שתחת התיקייה של "הפעלה מהירה" קיימים הלינקים הרצויים - עדיין מוצגים רק 2 בלבד.כל נסיון להוסיף חדש דורס בעצם את הקיימים. יש לציין שזה קרה לי לאחר התקנת חבילת שפה עברית בVISTA ULTIMATE SP1 + עוד כמה עדכונים קריטיים שאין לי מושג אם זה בגללם. אשמח לעצות אם יש. תודה.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  12. Started by galCool,

שלום, רציתי לדעת אם יש איזה שהן סכנות או דברים שיפריעו לי אם אני אעדכן לservice pack 3 תודה!

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  13. Started by LRa,

בוקר טוב, כמה בעיות קטנות אבל מציקות : 1. איך אפשר להוסיף בוורד גודל של גופן שיהיה ברשימה תמיד, למשל גודל 13? 2. באוטלוק איך אפשר להגדיר שכשכותבים מייל חדש הכתב תמיד יתחיל מימין לשמאל? 3. ועוד שאלה לגבי אוטלוק, כמוסיפים קובץ למייל, איך אפשר להגדיר, כברירת מחדל, שהקבצים שיופיעו כשמחפשים קובץ יהיו מסודרים לפי תאריך ולא לפי האב'? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by artyom,

אפשרי בכלל? כי לפי מה שראיתי ישנה גרסאת PORTABLE... ואם זה אפשרי אז יהיה אפשר להשתמש בWINDOWS הזה בכל מחשב? תודה עריכה: אני בטוח שהיה מדובר על הנושא בעבר אבל לא היה לי מושג מה לחפש : ??? ???

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  15. שלום! אחד טכנאי שם לחבר שלי וינדוס עם שלוש משתמשים ושכל משתמש בשפת ממשק אחרת..-אנגלית רוסית-עברית עכשיו לפי מה שהבנתי עושים את זה עם חבילת שפות ...אז הורדתי.. וגם הבנתי שצריך להגדיר משהו ב-''אפשרויות איזור ושפה'' אבל איך עושים את זה?? נגיד עכשיו יש לי וינדוס באנגלית ואני רוצה ליצור משתמש חדש בשפה אחרת (לא לעדכן תוינדוס האנגלי לעברי...) אלא להשאיר אותו ולהוסיף למשתמש אחר) בקיצור מי שיכול לעזור אני יודה לא מאוד...

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  16. שלום לכולם אני משתמש דיי מתקדם במחשב לא נכנס לכל מיניי אתרי זבל ומיילים חשודים לא מוריד קבצים שיכולים להיות נגועים(נזהר כמה שאפשר) ובעיקרון מאד זהיר היום העברתי את המחשב שלי פורמט התקנתי את כל התוכנות הדרושות שאני עובד איתם והתאמתי אותו לצרכיי הקטע הוא שהוא עובד פיקס עכשיו איך אני יכול לשמור על זה שהוא ימשיך לעבוד כך? עקרונית התוכנה היחידה שלי שמגנה עליי היא spy sweeper אני מאחוריי ראוטר של אדימקס אבל אני על חשבון dmz מה שאומר שזה כאילו אין לי פייר וול(אם אני חושב נכון) איזה תוכנות עוד כדיי להתקין שיגנו לי על המחשב חוץ מפייר וול כי אני ממש לא רוצה אחד כזה אני מדבר על תוכנות כמו ad aware ואנטי וירוסים למינייהם אבל לא דברים שיגמרו לי על הזיכרון היה לי אנטי וירוס של מק…

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by Kazuma,

רציתי לדעת לגבי טכנולוגיית ה Aero ו ה 3D בווינדוס וויסטה, החלונות השקופים וכל האפקטים. האם אני אתרגל לזה ואשתמש קבוע ברגע שאקבל את המחשב החדש או שאני אמצא את עצמי חוזר לתצוגה רגילה מהר מאוד?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  18. אני רואה רק אופציה לFONT ו גודל......

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  19. Started by yakar,

שלום, יש לי מערכת וינדוס ויסטה אוליטימט 32 ביט. אתמול התקנתי את העידכונים החדשים שיצאו להורדה לפני יומיים בוינדוס update , לאחר פעלה מחדש כונני התקליטורים שלי חדלו מלעבוד. תמונה שצילמתי: http://www.zix.co.il/images/6517201895.JPG ניסיתי לעשות הפעלה מחדש וזה לא עזר. תודה מראש לעוזים

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by ultrAslan,

לי ולאחותי יש ווינדוס ויסטה על הלפטופים שלנו... לי במחשב יש את כל האפשרויות של ויסטה כמו למשל שאני עובר העכבר על החלונות המוזערות שלמטה אז הוא מציג לי אותו במין חלון קטן כזה שזז, ולה במחשב לא... אני לוחץ על הכפתור של ווינדוס במקלדת ועל ה-TAB ואז כל החלונות שפתוחים זזים בצורה יפה כזאת ממש כמו ALT-TAB רק משוכלל יותר, ולה זה לא עובד... אצלה הווינדוס נראה בדיוק כמו שלפעמים שאני מפעיל תוכנה כבדה ואז ויסטה אומרת לי שווינדוס צריכה להפוך למצב אחר בשביל להפעיל אותה ואז כל הפנוקציות שאמרתי לא עובדות, והמסגרת של החלונות נהיית בצבע תכלת מוזר כזה.. בדיוק ככה זה ניראה אצלה. מישהו יודע למה הווינדוס שלה ככה? מה אני צריך לעשות בשביל שהוא יראה נורמלי ? אני מאוד מקווה שהבנתם למה אני מתכוון,…

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  21. רניתי רמקולים למחשב 4.1 עכשיו יש חיבור לרמקולים קדמיים ולאחוריים את הקדמיים חיברתי לחיבור הרגיל לאן אני מחבר את האחוריים?

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by stalbetman,

שלום רב, לחבר שלי יש ווינדוס אקס פי בעיברית והוא רוצה בנוסף ווינדוס 98 האם ניתן אחרי ששי ווינדוס אקס פי לשים גם 98? אם כן מישהו יכול לפרט לי את הדרך התקנה או שזה אותו דבר כמו התקנה רגילה שנפתח החלון של ההתקנה להתקין רגיל בכונן אחר? או משהו שונה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  23. במדיה סנטר של חלונות ויסטה יש אתרים. אצל כל מי שראיי יש אתרים בעברית כמו ואי נט ודפי זהב. רק אצלי יש אתרים מחו"ל... אני לא יודע מאיםה מוסיפים אתרים. ניסיתי דרך הלוח בקרה-> הדדגרות שפה ומיקום וגם שם שמתי הכל על עברית וישראל ועדיין לא הסתדר. מה עושים???

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  24. Started by miki891,

שלום אני משתמש בחלונות XP. משהו מוזר קרה לי. אני לוחץ על מחשב שלי. ורואה אות כונן C. נכנס לתוך כונן C ומסמן את הקבצים כולם ולראות מה הגודל ספריות וקבצים הכל. וקיבלתי תוצאה גודל 4GB תיקיות וקבצים. ןאח"כ חוזר לאות כונן C לוחץ קליק ימיני בעכבר על אות כונן C פותח תפריט לוחץ מאפיינים, ורואה שם כתוב שטח בשימוש 7GB מקום פנויי 1GB. אני לא אני לא מבין משהו לא בסדר בגודל. אני נסיתי להיכנס למחשב שלי --- לוחץ בתפריט "כלים" ---> אפשרויות תיקייה ---> ומסמן V הצג את כל הקבצים ותיקיות מוסתרים. ובדקתי שעדיין זה אותו דבר גודל. מה יכולה להיות בעיה? מישהו מכיר את תופעה כזאת? בתודה מראש מיקי

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by דודי וקניו,

לפני שבועיים התקנתי Windows XP במחשב שלי על כונן c. ההתקנה היתה מלאה בתקלות אך בכל זאת קיבלתי "משהו": Windows XP עתיר בבעיות שונות ומשונות. כמובן שלא ויתרתי וניסיתי להתקין שוב את Windows, אך מאז אותה התקנה כושלת איני מצליח לפרמט את אותו כונן עליו התקנתי את ה-Windows. ניסיתי לפרמט את הכונן - גם דרך שורת הפקודה - ללא הצלחה. עזרו לי! תודה, דודי

• 5 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.