Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שאלה- האם avg free edition גרסה 7 ומשהו... יעבוד בוינדוס של 64 ביט?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה ויסטה משגעת אותי מבטלים את העניין הזה שצריך לאשר לה להתקין ולהריץ כל מה שהיא או במייקרוסופט לא מכירים??? הרבה תודות לפותרי הבעיה
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
בזמן האחרון צצו כמה בעיות.. יש לי ULTIMATE 32BIT הWINDOWS UPDATE לא מאפשר לי לחפש עידכונים חדשים, אני מקבל error code 800B0100 בעיה נוספת זה עם ה INTERNET EXPLORER, הרבה בזמן האחרון הוא פשוט קורס וזה קורה מלא פעמים.. הבנתי שזה לא רק בVISTA אלא בכל הגירסאות של EXPLORER 7 למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיות הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
האם מומלץ להתקין ויסטה 64 ביט ? אני לפני התקנת המחשב מחדש וחשבתי לנסות מה אתם אומרים? המחשב הוא מחשב חזק ככה שאני לא מודאג מהביצועים אני חושש רק לגבי משחקים ותוכנות למיניהם תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום לכם וחג שמח ונעים . בטעות מחקתי את הקיצור דרך, רציתי לדעת איך אני מוסיף אותו מחדש ככה שיעביר אותי לשולחן עבודה ולא יפתח אותו בחלון רגיל כמו כל תיקייה . תודה ושוב, חג שמח ועשיר באושר לכולם .
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הקובץ הזה מאפס את הגדרת ברירת המחדל של תצוגת הקבצים בויסטה מתצוגת "רשימה" לתצוגת "סמלים" ממש כמו באיקספי http://rapidshare.com/files/117560428/reset-vista-folders.zip
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום בעיקבות לחץ של מקום התחלתי לחפש מאיפו אפשר לקזז.. ואז בדקתי סתם את גודל תקית הWINDOWS שבמחשב שלי וראיתי שהיא שוקלת בערך 7.2G וזכרתי שהיא צרכיה לשקול 2-3G בערך אז ביקשתי מחבר לבדוק אצלו וזה באמת שקל אצלו 2-3G עכשיו יש דרך לנקות את התקיה סיכון מינימלי? עוד משהו יש אצלי הרבה תקיות לא מובנות עם $ בהתחלה אלה תקיות חשובות כי אני לא זוכר שהיו לי אותם פעם... מצורפת תמונה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני עוקב אחרי מדריך ויש קטע שבו רשום.. select Properties Go to the Security tab and click the 'Advanced' button Go to the 'Owner' tab and click the 'Edit' button Select 'Administrators' and click 'Apply' button אבל בקובץ הזה אין את האפשרויו תהאלה יש רק כללי וסיכום.. כשנאי נכנס לקבצים אחרים גם בהם אין את זה.. אז איך אני יכול לעשות שהקטגוריה הזאת תהייה שם?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? מחשב E6600 2GB RAM
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
איך מבטלים את ההודעות המעצבנות של ויסטה(windows needs your permission to continue)? איך משנים את הclearType? אני מתכוון לאיך מכוונים אותו בויסטה. אני רוצה להתאים אותו למסך. אפשר להוריד עוד תוספות לSidebar? ואם כן אז מאיפה? איפה אני יכול להפעיל את ה"Switch between windows" דרך המקלדת? תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הי התקנתי לאחרונה windows 2000, ובמהלך ההתקנה היה מחובר למחשב עכבר USB, שזוהה ועבד בסדר גמור. לאחר ההתקנה, חיברתי למחשב עכבר בחיבור הרגיל (נראה לי ps2 קוראים לזה), וה LED שבעכבר עובד - אבל הוא לא מופיע על המסך. בהפעלה לא הופיע שום מסך של new hardware found או משהו כזה, ותחת mouse ב control panel פשוט לא הופיע אף עכבר. גם ב Device manager לא הופיע שום דבר שמזכיר עכברים. ניסיתי לעשות add new hardware אבל הוא לא זיהה שום דבר. איך אני גורם לעכבר הזה לעבוד? תודה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
הי היום נתתי את ההארדיסק שעליו היה מותקן לי הWINDOWS למימוש אחריות בKSP. בנתיים אני עובד על מערכת לינוקס ואני רוצה להתקין XP על הארדיסק 160 GB SATA שיש לי (NTFS שיש בו רק גיבויים). על הכונן שבו אני רוצה להתקין WINDOWS קיימים כל הגיבויים שלי ואני לא רוצה לפרמט אותם בשום אופן. כשאני מנסה להתקין עליו WINDOWS אני מקבל את ההודעה הבאה בהתקנה - "This disk does not contain a windows XP-compatible partition" - הוא רוצה בקיצור שאני אפרמט את המחיצה הזו, או שאשתמש באחרת (שאין לי, כל השאר הם של LINUX) איך אני יכול לתקן את זה? אני רוצה להתקין WINDOWS על הכונן הזה (יש 9GB פנויים שם) ואין שום סיבה שאני לא אוכל להתקין את זה שם. כבר לא מעט פעמים התקנתי WINDOWS על כונן שכבר היו בו קבצים בל…
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
באיזהשהו צורה הכונן הקשיח שלי התפצל ל-2 בזמן ההתקנה וההסרה של Ubuntu. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו בסביבת עבודה של xp64???
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, היום קמתי בבוקר וקיבלתי את ההודעה הזאת במחשב חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: c2 BCP1: 0000000000000007 BCP2: 000000000000113D BCP3: 0000000004260008 BCP4: FFFFFA8006BD8780 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini112407-02.dmp C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WER-45926-0.sysdata.xml C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WERF0D3.tmp.version.txt קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040d המחשב עשה מעצמו ריסט בזמן שישנתי, לא שהרצתי עליו משהו באותו ז…
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
למשל יש לי תקייה עם מלא קבצים.. אז אני לא רוצה שהם יסתדרו כל פעם מחדש לפי שם.. או סוג.. אני רוצה שכל קובץ חדש יהיה אחרון.. ולא ישנה את מיקומו.. כלומר שאם אני עושה extract לקובץ ZIP.. התיקה שלו תיצא אחרונה.. ושתשאר שם ולא תחפש את המקום שלה באלףבית אחרי רענון
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי עברית במקלדת אבל למשל שאני פותח קובץ תרגום ב-NOTEPAD אז הוא מופיע לי בג'יבריש ואין לי בפונטים עברית. אם אני הולך לכאן (כמו בתמונה שצירפתי) ומנסה להתקין עברית הוא מבקש ממני לצרף איזשהו קובץ,איך אני מוצא אותו ואיפה בדיוק ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אהלן. מסיבות מצערות הלך (נשרף) לנו המחשב אבל ההרדיסק נשאר. קנינו לוח אם חדש פלוס כל מה שצריך, וגילינו (קצת מאוחר) שלא ניתן לחבר את ההארדיסק כמו שהוא וצריך לפרמט אותו. אבל על ההרדיסק ישנה מערכת הפעלה ואנו זקוקים לKEY שלה. נכון לעגשיו אין לנו מושג איך "לשלוף" את המספר שהוא חוקי לגמרי (למען ההבהרה : מערכת ההפעלה שעל ההרדיסק איננה עולה אבל תקינה לגמרי). האם למישהו יש רעיון ? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי, יש לי מס' תמונות שצילמתי, שראו בהן יותר מדי, ביצעתי לתמונות Crop ועכשיו רואים רק את מה שאני רוצה. הבעיה המוזרה היא, שכשאני נכנס לתיקיית התמונות, עושה View - Thumbnails , אני רואה ב-Thumbnail את התמונה המקורית שצולמה, כאשר אני פותח את התמונה, אני רואה רק את מה שצריך - מה שביצעתי לו Crop. למה ה-Windows מציג לי את התמונה המקורית בקטן?? בתחילה חשבתי שאולי צריך לעשות Refresh, ניסיתי גם למחוק את קובץ המערכת Thumbs מהתיקייה וריעננתי. ניסיתי גם להעביר את התמונות לתיקייה אחרת ולבדוק שם מה קורה - אותו דבר. הגעתי למסקנה שזה איזשהו Header, שתוכנת העריכה בה השתמשתי (Fastone Image Viewer) לא יודעת לשנות... כיצד בכל זאת ניתן לשנות כעת את ה-Header, בלי לפגוע בתמונה? או שמסקנתי מוטעי…
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אפשר להתקין ווינדוס ויסטה שאני נמצא בווינדוס XP?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדלים בין הXP PRO לבין הזה שמתאים לHTPC המדייה סנטר והאם על הגרסה של המדייה סנטר אפשר להפעיל הכל רגיל (משחקים,אינטרנט,אופיס וכו..) תודה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אוקיי אז פעם ראשונה שעשיתי את זה לבד התכנתי לאחותי xפ home edition עכשיו נתקלתי בבעיה כנראה שבטעות התקנתי את ה-xp בכונן קשיח אחר וה-xp הקודם נשאר! איך אני יכול למחוק את הקודם בלי שיהיה בעיות והבעייה שאני לא יודע איזה מהווינדוסים הוא הישן ואיזה החדש וזה לא עוזר שאני מבטל ב-boot.ini הוא סתם תופס מקום אנ ירוצה למחוק אותו ואיך אני יכול לדאוג שזה לא ייקרה להבא? יעני איפה טעיתי תודה
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב שמערכת ההפעלה (98) הפסיקה לתפקד, אבל הוא צריך מאוד את האימיילים שלו, אני צריך דרך שבה אני אוכל להעביר את האימיילים למחשב שלי (XP) ומשם אני כבר אסתדר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום, אני מריץ 2003 SERVER באחד המחשבים ויש לי בעיה למצוא לו אנטיוירוס נורטון 2005 אינטרנט סקיוריטי בכלל לא רצה לעבוד עליו וה 2004 הישן והטוב לארצה להתקין את האנטיוירוס ויהיה מה... יש למישהו ידע כלשהו בקשר למה כן רץ על 2003 SERVER זה אגב ENTERPRISE EDITION אני זקוק לאנטיוירוס טוב לשרת דחוף! ואגב מה עוד חוצ מסאסר גורם למחשב להכבות 60 שניות אחרי חיבור לאינטרנט? מקס.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם כיום, אמא שלי ואחותי משתמשות באותו מחשב. הבעיה היא שאמא שלי משתמשת במחשב לעבודה ואחותי משתמשת בו כדי להתקין כל toolbar, spyware ותוכנה שרק עוברת מול הפרצוץ שלה, ובאופן כללי גורמת אפילו ל-AdAware ו-SpyBot לבקש חופש. כמובן שאחרי זמן קצר מאוד לוקח למחשב בערך 5 דקות לעלות וזמן דומה כדי לכבות את עצמו. האם ניתן להגדיר הפרדה מוחלטת של החשבונות כדי שלא יופיעו בחשבון אחד תוכנות ואייקונים שהותקנו בחשבון אחר, ושחשבון לא יושפע מכל הזבל שיש בחשבון השני ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-