עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. צהריים טובים, רציתי לשאול את דעכתם לגביי עבודה עם שתי מערכות הפעלה במחשב P-D 64 ביט. אני כרגע עובד על 32 ביט במחיצת C, ואני מתכנן לעבור למע' 64 ביט האם כדאי לי ליצור עוד מחיצה נפרדת למע' 64 ביט או שניתן להתקין על אותה מחיצה בה נמצאת 32 ביט? אם לא, האם כדאי ליצור עוד מחיצה נפרדת ל 64 ביט? (יש לי 160 GB לא מפריע לי המקום..) בתודה מראש (!) וסופשבוע נעים, דור

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by snogoo,

היי, לפני לא מעט זמן גיליתי שאחד העדכונים של הWINDOWS הורס לי את המחשב ושולח לי STOP ERROR (C00000021 אני חושב) אז הפסקתי לעדכן את ווינדוס, כי זה היה הפתרון היחידי שהיה לי באותו הזמן בינתיים הצטברו לי כבר 60 עדכונים שלא ביצעתי, ובנוסף יש לי בעיה עם ה USB כל הזמן שבחלק מהפורומים ברשת נטען שאפשר לפתור אותם בעדכוני הדרייברים, מה שהוביל אותי לאחר חיפושים שוב לאתר מיקרוסופט ולעידכוני WINDOWS..(אני אשמח בהזדמנות זו אם מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד דרייברים עדכניים ל UNIVERSAL HOST CONTROLLER ויכול לספר לי על כך) בכל מקרה אני אודה למי שכבר מכיר את הבעיה הזו של העידכונים ויכול להגיד לי איזה עדכון בדיוק גורם לכך - כי כרגע אני מנסה לעדכן , המחשב קורס ואני מבלה כמה שעות בשחזור מה GH…

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  3. שלום חברים יש לי חבר שיש לו פנטיום 4 מהירות 1700 עם 256 מגה זיכרון והוא רוצה לפרמט את המחשב ומתלבט איזה מערכת הפעלה הכי כדאי להתקין האם XP לא יהיה כבד מידי או איטי מידי האם עדיף 2000 או 98 כרגע יש לו ME והוא בגדול מרוצה חוץ משזה עושה לו בעיה עכשיו והוא הולך לפרמט אשמח לשמוע תשובות בהקדם בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by legocar,

הי התקנתי לאחרונה windows 2000, ובמהלך ההתקנה היה מחובר למחשב עכבר USB, שזוהה ועבד בסדר גמור. לאחר ההתקנה, חיברתי למחשב עכבר בחיבור הרגיל (נראה לי ps2 קוראים לזה), וה LED שבעכבר עובד - אבל הוא לא מופיע על המסך. בהפעלה לא הופיע שום מסך של new hardware found או משהו כזה, ותחת mouse ב control panel פשוט לא הופיע אף עכבר. גם ב Device manager לא הופיע שום דבר שמזכיר עכברים. ניסיתי לעשות add new hardware אבל הוא לא זיהה שום דבר. איך אני גורם לעכבר הזה לעבוד? תודה

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  5. Started by Variety,

שאלה... האם Win 2000 יעבוד טוב על מחשב P350 עם 128 Ram? אני לא משחק כל מיני משחקים. זה מחשב רק לאינטרנט ולעבודות ואני לא אוהב את Win98 כי היא דפוק ובא לי כל הזמן לירות במחשב. :AR15:

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  6. הי היום נתתי את ההארדיסק שעליו היה מותקן לי הWINDOWS למימוש אחריות בKSP. בנתיים אני עובד על מערכת לינוקס ואני רוצה להתקין XP על הארדיסק 160 GB SATA שיש לי (NTFS שיש בו רק גיבויים). על הכונן שבו אני רוצה להתקין WINDOWS קיימים כל הגיבויים שלי ואני לא רוצה לפרמט אותם בשום אופן. כשאני מנסה להתקין עליו WINDOWS אני מקבל את ההודעה הבאה בהתקנה - "This disk does not contain a windows XP-compatible partition" - הוא רוצה בקיצור שאני אפרמט את המחיצה הזו, או שאשתמש באחרת (שאין לי, כל השאר הם של LINUX) איך אני יכול לתקן את זה? אני רוצה להתקין WINDOWS על הכונן הזה (יש 9GB פנויים שם) ואין שום סיבה שאני לא אוכל להתקין את זה שם. כבר לא מעט פעמים התקנתי WINDOWS על כונן שכבר היו בו קבצים בל…

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by TZ,

יש לי בעיה עם הדפדפן (כנראה), שאני נכנס לאינטרנט הוא מעלה אתרים מאוד מהר וכעבור כמה דקות אני יכול ללחוץ אל אותו כפתר שלפניכן הוביל אותי לאתו מקום מהר ועכשיו הוא עושה זאת מאוד איטי לא וזה קורה בכל האתרים ויש לי אינטרנט מהיר. ???

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  8. הבעיה היא כזאת מדובר במחשב נייד לנובו N200 - 3000 עכשיו לפני איזה שבוע התחילה תופעה שהמחשב נתקע כל הזמן מסך כחול שאני לא מצליח לקרוא מה רשום ונדלק לי מחדש המחשב.. ופשוט אי אפאשר לעבוד איתו.... ניסיתי לפרמט וללהתקין מחדש אבל זה לא דיסק זה מובנה במחשב וגם זה לא עובד... הוא רושם איזה בעייה על DLL חסר וכל פעם נדלק מחדש.. ניסיתי להקין ווינדוס 7 והויסטה לא נותן לי לא לשדרג ולא לעשות בוט מהדיסק הוויסטה משתלט על זה כל הזמן אשמח לעזרה איך אני יכול לפרמט לגמרי לגמרי ולהתקין ווינדוס 7 על המחשב הזה.. בשביל הפרוטוקול כל הווינדוסים כשרים וחוקיים תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by yoxo,

אני משתמש ב7 RC1 ורציתי לדעת איך אפשר להסתיר את הכיתוב של BUILD 7100 שתמצא על שולן העבודה.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  10. Started by hagay,

היי קניתי אתמול את המחשב כף יד MIO A201 עם המערכת ההפעלה גירסא 5 , עכשיו רציתי לדעת במערכת-זיכרון רשום של שיש שני סוגים של זיכרון : זיכרון תוכניות ששם יש לי 52 מגה בייט וזיכרון איכסון ששם יש לי 23 מגה בייט. רציתי לדעת אם אני יכול להגדיר כמה זיכרון הולך לתוכניות וכמה לאחסון? כי אני רוצה להעביר תוכנה ששוקלת 28 מגה וזה לא נותן לי כי בזכרון אחסון יש לי רק 23 מגה. מישהו יודע איך אפשר?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by gta_man,

יש לי בעיה-לוינדווס שלי לוקח הרבה זמן עד שהוא נכבה.. זה התיל מיום חמישי,שהתקנתי כרטיס מסך חדש שקניתי והתקנתי את הדרייברים שלו במקום הקודמים...לוקח לו מלא זמן לשמור את ההגדרות של המשתמש שלי ואז הוא מכבה-וזאת לעומת קודם,שהוא היה נכבה בשניה... יכול להיות שזאת בעיה של הדריברים?

12. Started by naoriko,

שאני מכניס את הדיסק של ה-XP שאני מאתחל את המחשב אז הוא טוען לי את הדיסק נכנס למסך הכחול והכל ואיך שזה מסיים לסרוק את כל החומרה הוא נותן לי איזו שגיאה משהו על ההרדיסק וי שלי רק אפשרות לצאת מההתקנה... ושהמחשב נטען רגיל הויסטה עולה רגיל מה הבעיה הזאת?

13. שלום, אני מנסה להתקין ווינדוס על מחשב חדש ויש כמה בעיות. יש לי את הווינדוס שאני תמיד מתקין על המחשב שלי שהוא עובד לי מעולה. אני שם אותו במחשב החדש והוא מעלה טיפה את ההתקנה ואחרי איזה דקה או שתיים רושם שיש בעיה משהו ב - pci.sys .... בווינדוס אחר שיש לי הוא בכלל לא קולט אותו , ועשיתי בביוס שהסידי יעלה ראשון.. אשמח אם תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by noam25,

קניתי מחשב INTEL QUAD Q8400 4 גיגה זיכרון מה המערכת הפעלה האופטימלית?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  15. היי, אני כבר כמה ימים עם וויסטה אבל אני לא מצליח להכניס את המחשב למצב המתנה/שינה. כאשר אני לוחץ על Sleep הוא עושה בעצם Restart... אני פשוט חייב לעשות כיבוי... תודה.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין להיות מסוגל (אולי ב DESKTOP.INI) לשמור תכונות של תיקייה כגון גודל החלון האחרון שסגרתי וסידור ה VIEW (LIST לדוגמא) מישהו יודע איפה ואיך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by erez_hazan,

שלום לכולם..! הכונן שלי נעלם ולכן עשיתי קצת חיפושים בגוגל ומצאתי את זה: CDgone שהיא כביכול תיקון ברג'סטרי אמורה לעזור להחזיר את הכונן. http://www.geekstogo.com/forum/CDgone-file8.html אך במקום זה, זה עשה עוד יותר נזק והעלים את הכונן לגמרי. מכל רישומי המערכת! אשמח אם למישהוא יש פיתרון למצב הזה. תודה לכל העוזרים! עריכה:: לא משנה! הכבל היה רופף

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by et_gershon,

טוב, ישלי מחשב שיש בו אקספי הום אדישן (בעע), קיצר ניסיתי להתקין ויסטה (ישלו מפרט שמחזיק ויסטה), ושבאתי לעשות את האפשרות של השדרוג הוא אמר שאיני יכול כי השפה במחשב היא עברית והשפה של הויסטה היא אנגלית (למרות שיש לי MUI בעברית על דיסק לויסטה), ניסיתי לעשות את האפשרות השנייה ולהתקין את הווינדוס על התיקיה שיש בה את הווינדוס עכשיו. באמצע ההתקנה, הוא נתקע ושם את השגיאה הבאה: מישו יכול בבקשה להסביר לי מה היא אומרת , ומה עלי לעשות?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  19. תגידו באקפלורר 7 רואים יותר טוב מ 6 או שאני מדמיין?

20. אם יש לי VISTA 32 האם אני יכול לשדרג ל 64 BIT ... http://www.microsoft.com/windowsvista/1033/ordermedia/default.mspx כי עדיף לי עכשיו להיות ב 32 ו לא 64 בגלל בעיות דריוורים ...

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by falxori,

שלום התקנתי ויסטה 64 ביט על מחשב חדש (ודיסק חדש) ואחרי שהכל עובד, אני מנסה להוסיף את אחד מהדיסקים שהיו לי על המחשב הקודם (לא הדיסק שהיה עליו ה XP) הוספתי אותו, רואים אותו בביוס אבל לא בויסטה. בחלון "computer management" הדיסק מופיע כ- Offline (תמונה מצורפת) יש לי על הדיסק מידע חשוב אז אני לא יכול לפרמט אותו. אני די בטוח שזה לא סיפור גדול אבל אחרי כמה שעות של עידכון דרייברים ותוכנות אני כנראה מפספס משהו. הויסטה זה 64 ביט premium אם זה משנה תודה אורי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by quepasa,

קניתי מחשב חדש לפני כ שבוע אתמול בלילה התקנתי עליו כרטיס רשת חדש לאחר ה ריסטארט קיבלתי מסך כחול פעמיים ואז הוא קרס ולא העלה את הוינדוס התקנתי וינדוס חדש והכל עובד טוב אבל חברים אמרו לי שזה לא קשור כי המסכים הכחולים האלו קורים בגלל חומרה א)יש כזה מצב בכלל? ב) עם זה בגלל חומרה אז איך זה עובד תקין עכשיו?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by Blue Eyes,

שלום לכולם, התקנתי Vista 64bit והוא מזהה לי רק את כרטיס הקול onboard. הכרטיס שהוא לא מזהה גם לא ב- Device Manager הוא Audigy Live SE ביצעתי עדכון והוא עדיין לא מזהה. באתר של Creative אין עדיין דרייבר להורדה ככה שזה גם יורד מהפרק. אשמח אם תעזרו לי. המשך יום נעים.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  24. שלום לכולם, אני משתמש Windows XP PRO ולא יודע מה קרה היום כל האייקונים שלי בשולחן עבודה השתנו. לדוגמא: האייקון של החייגן לאינטרנט השתנה לאייקון של ארכיון Winrar האייקון של האקספלורר השתנה לאייקון של דף אינטרנט Html האייקון של המסמכים שלי השתנה לאייקון של Counter strike source וכן הלאה.... יש לציין שהאייקונים מתפקדים כראוי, אבל נראים שונה. מה יכולה להיות הסיבה??? יש לציין שאין לי אפשרות לבצע שחזור מערכת כי ביטלתי את אופציה זו. תודה רבה לעוזרים מראש.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by galCool,

שלום, רציתי לדעת אם יש איזה שהן סכנות או דברים שיפריעו לי אם אני אעדכן לservice pack 3 תודה!

• 1 תגובה
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים