עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by bigbug2004,

בזמן האחרון צצו כמה בעיות.. יש לי ULTIMATE 32BIT הWINDOWS UPDATE לא מאפשר לי לחפש עידכונים חדשים, אני מקבל error code 800B0100 בעיה נוספת זה עם ה INTERNET EXPLORER, הרבה בזמן האחרון הוא פשוט קורס וזה קורה מלא פעמים.. הבנתי שזה לא רק בVISTA אלא בכל הגירסאות של EXPLORER 7 למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיות הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  2. שלום לכולם. אני חדש בפורום הזה, ויש לי שאלה. רקע כללי: יש לי מחשב בן קצת יותר משנה, שקניתי מחברת פנדה. המחשב הוא: AMD ATHLON XP 1600 EPOX 8RDA + NVIDIA NFORCE 2 ATI AGP8X RADEON 9500 PRO 128MB DDR WITH TV OUT AND DVI OEM wd 40GB 7200 RPM 8MB cache special version. זה הדברים החשובים (פלופי דיסק וכל זה לא חשובים). (אגב, אם המחשב נראה לכם בנוי טוב, זה לא כי אני מבין. יש לי חבר שבנה לי את המחשב, אני בקושי מבין מה זה אומר...). הבעיה: לפני כחודשיים המחשב התחיל לעשות בעיות קטנות אבל מאוד מרגיזות. איי סי קיו נתקע, ודברים כאלה. הפתרון היה פורמט. מתוך 40 ג'יגה שיש לי, יש לי 30 בכונן D ו 10 בכונן C. המחשב מישום מה המשיך לעשות בעיות, אבל זה כניראה כי הפורמט נעשה בצורה גרועה ביותר, ו…

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  3. יש לי ווינדוס XP וחיבור כבלים ללא חייגן, כשאני מנסה להיכנס לאינטרנט אקספלורר העמוד לא עולה. בדפדפנים אחרים הכול פועל טוב. גם כשאני מנסה להיכנס לעמוד אינטרנט דרך המחשב שלי הכול עובד טוב!! איך לסדר שזה יעבוד דר האינטרנט אקספלורר?!? בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by za-david,

מערכת ההפעלה ויסטה משגעת אותי מבטלים את העניין הזה שצריך לאשר לה להתקין ולהריץ כל מה שהיא או במייקרוסופט לא מכירים??? הרבה תודות לפותרי הבעיה

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by stalbetman,

שלום רב, לחבר שלי יש ווינדוס אקס פי בעיברית והוא רוצה בנוסף ווינדוס 98 האם ניתן אחרי ששי ווינדוס אקס פי לשים גם 98? אם כן מישהו יכול לפרט לי את הדרך התקנה או שזה אותו דבר כמו התקנה רגילה שנפתח החלון של ההתקנה להתקין רגיל בכונן אחר? או משהו שונה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  6. שלום, יש לי שאלה שתמיד לא הבנתי.. אז נגיד יש למישהו 2 מיחצות או שני כוננים קשיחים ויש לו על כונן C מערכת XP ועל כונן D יש לו וויסטה. איך הוא עובר ממערכת הפעלה אחת לשניה? ואיך בכלל מתקינים עוד מערכת הפעלה אם יש לך כבר אחת? תודה.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  7. Started by anri,

אני מפעיל תמשחק, וישר אני מקבל תהודעה הבאה : (נתקלי בזה גם שהפעלתי אימיול הודעה דומה כעבור כמה דקות, פעם אחת עם ה VLC , פעם עם האקספלורר מה זה לעזאזללל ? ) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  8. התקנתי VISTA על מחיצה נפרדת וכעת אין לי אפשרות לבחור איזו מערכת הפעלה להתחיל איתה מה לעשות אני תקוע כרגע וזה דיי דחוף?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by djdodo,

שלום אני מנסה להתקין את windows 7 professional אבל בתחילת ההתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה (מצורף קובץ) ואני לא יכול להמשיך מישהו יודע למה זה קורה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  10. התקנתי מערכת הפעלה חלונות XP וכשהייתי אמור להכניס משתמש ראשון לא הכנסתי כך שהוא התחבר ישירות לAdmin. בינתיים התקנתי תוכנות עדכונים ודרייברים על על משתמש Admin, ואח"כ יצרתי משתמש חדש ראשון עם הרשאות של Admin ועוד משתמשים נוספים עם הרשאות מוגבלות. הבעיה היא שמערכת ההפעלה מתחברת ישר למשתמש Administrator ולא מציגה לי את מסך הבחירה למרות שסימנתי בהגדרות שיוצג מסך בחירה בין כל המשתמשים אך עדיין הוא מתעקש להתחבר ישירות למשתמש Administrator. ניסיתי לשים סיסמא למשתמש ואז כשאני מעלה את מערכת ההפעלה הוא רושם שאין באפשרותו להתחבר למשתמש ואז אחרי לחיצה על אישור הוא מראה את מסך הבחירה ללא ADMINISTRATOR. מה לעשות, איך לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  11. Started by Defunk,

מאז שעברתי ל windows 2000 server אני פתאום רואה שהביצועים במשחקים ירדו דראסטית, אם מקודם למשל ב ET היו לי 120 FPS יציב, כרגע יש לי 76 ונפילות עצומות ל 40 :\ מישהו יודע מה הבעיה ? זיכרון? דרייברים לכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by DRAMAKING,

יש לי בעיה מוזרה, שהמון תוכנות איבדו את האייקון המקורי שלהן והן מוצגות כאייקון לבן שווינדוס לא מזהה. בנוסף, יש לי בעיה דומה עם דיסק חיצוני, שאיבד את הסמל שיש לדיסקים בד"כ. איך מתקנים את הבעיות הללו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  13. Started by Ido.G,

שלום, ברשותי מחשב עם win xp sp2. הרבה פעמים שאני מנסה להתקין דרייברים (לדוגמה כרטיס טלוויזיה/כרטיס מסך וכו') המערכת לא מזהה אותם, מסרבת להתקין ומאתחלת את המחשב בלי שום התרעה וסיבה. כמו כן ישנן עוד בעיות- כמו שישומים לא מזהים את הכרטיס ט' שלי למרות שהדרייברים שלו מותקנים. כמו שהישום Abit EQ (שמנטר את המערכת) לא מראה בחלק מהפעמים את הטמפ'. וכו'......... למישהו יש מושג איך לפתור בלי פירמוט?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  14. Started by ag43,

כיצד ניתן לקרוא ולשנות מערכת קבצים EXT3 (לינוקס) בWINDOWS?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  15. פרמטתי את המחשב והתקנתי XP. עכשיו כל פעם שאני עושה ריסט, כשהווינדואוז עולה הוא שואל איזה משתמש להפעיל, במקום לעלות ישר (יש רק משתמש אחד...). איך אני מבטל את זה?

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by yoxo,

אני משתמש ב7 RC1 ורציתי לדעת איך אפשר להסתיר את הכיתוב של BUILD 7100 שתמצא על שולן העבודה.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  17. אם למשל פתוחים אצלי כרגע 3 דפים של Word, ארבע דפים של אקספלורר, ועוד 2 של תיקיות בדסיק הקשיח. הווינדוס ישר הופך כל סוג של דפים לקבוצה. זה הרבה יותר מסובך. יש דרך לבטל את זה?

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  18. Started by montigo,

[XP SP2] הקדמה: כאשר עושים Arrange Icons By Type ווינדווס ממיין לפי ה-File Type, ולא לפי ה-File Extension. ניתן לראות את ה-File Type של קובץ באמצעות מסך ה-Properties שלו. לדוגמה, אצלי קובץ MP3 מוגדר מטיפוס Winamp media file וקובץ PDF מוגדר מטיפוס Adobe Acrobat 7.0 Document ולכן קובץ ה-PDF יבוא לפני הקובץ MP3 במיון, פשוט מעצבן! שאלה: כיצד אני מציג את הקבצים ממויינים לפי ה-Extension? משהו מקביל ל-dir /oe של דוס. יש אולי Registry Patch שמשנה את ה-Arrange Icons By Type לעבוד לפי ה-Extension ולא לפי ה-Type?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by coorva,

שלום יש לי XP PRO באנגלית. יש לי תיקייה בדיסק הקשיח בשם music שלא מאפשרת לי למחוק אותה. התיקייה משמשת לאיסון קבצי mp3 והתופעה התרחשה לאחר שהסרתי גירסה ישנה של winamp והתקנה של גירסה חדשה. להלן הפעולות שניסיתי לעשות שלא הצליחו בעת ניסיון למחוק התיקייה מתקבלת ההודעה הבאה: cannot delete file cannot read from the source file or disk ניסיון למחיקת התיקייה בעליית המחשב במצב בטוח, ניסיון לשנות שם התיקייה, ניסיון לגרור אותה לתיקייה אחרת, ניסיון מחיקה של התיקייה בדוס, שימוש בתוכנות : move on boot ו- unlocker. שום דבר לא הצליח למחוק את התיקייה. אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by kfirlion,

שלום, רציתי לדעת כמה יעלה WinV ומתי הוא ייצא? אם אתם יודעים תכתבו לי!

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by slrr,

סופי או לא?? למה זה לא מופיע בווינדוס אפדייט?? מאיפה מורידים?? (X64) (לינק אם אפשר)

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  22. Started by assaf990,

התקנתי WIN2000_ENG PRO SP4 על P3 לוח אם אינטל SE440BX-2 א. מה מחליף את MSCONFIG? ב. המחשב לא מתעורר לאחר מצב המתנה! (גם כשאני בועט בו!! ב-WIN98 הוא מתעורר גם ללא הבעיטות) ג. אני מצליח להגיע ל"מצב בטוח" אבל המקלדת והעכבר לא מגיבים!!

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום בעיקבות לחץ של מקום התחלתי לחפש מאיפו אפשר לקזז.. ואז בדקתי סתם את גודל תקית הWINDOWS שבמחשב שלי וראיתי שהיא שוקלת בערך 7.2G וזכרתי שהיא צרכיה לשקול 2-3G בערך אז ביקשתי מחבר לבדוק אצלו וזה באמת שקל אצלו 2-3G עכשיו יש דרך לנקות את התקיה סיכון מינימלי? עוד משהו יש אצלי הרבה תקיות לא מובנות עם $ בהתחלה אלה תקיות חשובות כי אני לא זוכר שהיו לי אותם פעם... מצורפת תמונה תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by EagleX2,

היי. בזמן האחרון (יומיים..), כאשר אני מנסה להפעיל התקנה מסויימת (max payne 2, via 4 in 1) אני מקבל הודעה מוזרה בקשר ל16 סיביות (או משהו בסגנון...) כמו כן, כאשר אני מנסה לפתוח קובץ .cab מופיעה הודעה שאומרת שהקובץ פגום וכו'... צירפתי תמונה כדי שתוכלו להבין, פחות אות יותר, על מה מדובר... בתודה... יוסף המספר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  25. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אני כבר כמה ימים נתקל בתופעה מרגיזה במחשב שלי, פתאום אי אפשר להחליף את השפה מעברית לאנגלית או להיפך. לא שונה כלום במחשב, לפעמים זה קורה אחרי שעתיים, לפעמים אחרי כמה שניות ולפעמים בכלל לא. מריץ חלונות 2000 SP4, מקלדת USB. תודה.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.