עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by wewe1,

ברשותי P-3 733 עם זכרון 256 ,האם הוא מסוגל להריץ WIN XP בצורה חלקה? כרגע יש לי 98 ,אני יודע שהוא עתיק אבל אני משתמש בו רק להדפסות והרבה אינטרנט.

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  2. שלום . אני מנסה להתקין את המערכת הנ"ל ( אגב יש לי עכשיו ויסטה 64BIT ) אבל כאשר אני נכנס לBOOT המסך הכחול הזה הוא כותב לי " קובץ DMIO פגום . למה זה קורה ? אגב אני מוצא את זה בדיסק עצמו אם אני מסייר בו דרך המחשב אבל בהתקנה הוא עושה לי בעיות . האם אני יכול לעשות BOOT ממערכת אחרת כמובן XP ואחרי זה להכניס את הדיסק 64BIT לכונן כדי להתקין WINDOWS ? אם לא אז מה כן אני יכול לעשות ?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by ariel-ro,

שלום לכם! לסבתי יש מחשב עם XP. וקנינו לה מצלמת אינרנט, הבעיה זה שכדי להתקין אותה צריך SP2 ואין לה על המחשב אף SP של XP והמחשב בעברית. אני לא מוצא הורדות לSP 1,2 בעיברית מישהו יכול להביא לי? ועוד שאלה, כדי להתקין את SP2 צריך להתקין קודם SP1 נכון? תודה מראש אריאל

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  4. יש לי בעיה בדיסק הקשיח של המחשב השני והצלחתי להפעיל אותו אצלי כסלייב. איך אני יכול לגבות את ההודעות ואת אנשי הקשר מהאווטלוק בלי להיכנס אליו?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  5. יש איזה עדכון לווינדוס של דריבריים חדשים נוספים??(אולי הוא יזהה אוטומטית את הדריברים שלי

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  6. Started by ma4351,

היום קיבלתי את המחשב החדש בדקתי כמה זיכרון בשימוש כאשר אני רק גולש והאאוטלוק פתוח וראיתי שיש רק 300-400 מגה זכרון פנוי..זה יכול להיות? יש לי 4ג'יגה ראם ומותקנת אצלי ויסטה אולטימייט64ביט sp1 יכול להיות שאני לא בודק טוב אולי..בדקתי במנהל המשימות תחת ביצועים ששם כתוב זכרון פיזי מאוחסן ופנוי אבל בריבוע שליד הגרף של היסטוריית שימוש בזיכרון פיזי כתוב 1.2ג'יגה..אני לא מבין..מישהו יכול להסביר לי בבקשה..

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  7. Started by BENNY66,

קודם כול שלום טוב איך אפשר להוריד את המדיה פלייר ואת המסנגר מהאקס פי למחוק כאילו

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by Dan1989,

סרקתי את המחשב עם McAfee SecurityCenter, ומחקתי את הקבצים שהוא מצא שהיוו סיכון (אך לא מצא בהם וירוס). עכשיו אני מקבל את ההודעה שגיאה שצירפתי בתמונה. מה לעשות? ואם זה מפסיק פשוט להתעלם? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  9. אני רוצה להתקין רשת בין 2 מחשבים כאשר באחד יש אקספי ובאחד ויסטה. להגדיר רשת באקספי זה הכי פשוט בעולם ואין בעייה. הבעייה מתחילה כשאני רוצה להגדיר את הרשת בויסטה האפשרות שאני מזהה שם הם רק רשת אלחוטית וסוגי רשת אחרים מאשר רשת ביתית. אודה למי שיוכל לתת שלבים מסודרים כיצד מגדירים רשת בין אקספי לויסטה (רשת ביתית חוטית)

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by Boxster,

אז ככה,יש לי בעיה מעצבנת. אני מנסה לצלם תמונה מתוך משחק,דוגמא FOOTBALL MANAGER 2010,וכאשר אני הולך לצייר ועושה הדבק,זה מציג לי את שולחן העבודה כתמונה.... מישהו יודע מה הבעיה? וכיצד אפשר לפתור אותה? אם זה לא קשור לכאן,תעבירו בבקשה למקום המתאים,תודה!

11. Started by Grim Reaper,

מאיזה שהיא סיבה הווינודוס לא מביא לי לעשות EDIT וגם לא לשום תוכנה שמשתמשת ברגיסטרי (שזה כל דבר אפשרי). הוא אומר שהאדמיניסטראטור החליט לא לאפר לי להיכנס, כלומר עשה DISABLE. וזה די מוזר משום שאני האדמיניסטראטור. אולי נגעתי במשהו שלא הייתי אמור לגעת. משהו יודע איך לעשות ENABLE ל EDTING?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  12. שלום. קניתי לאחרונה נייד, מותקן עליו XP. התקנתי את ה-K-LITE CODECS PACK. בחלק מהסרטים שאני מוריד (XVID של 700 מגה) ומפעיל עם WINDOWS MEDIA PLAYER (גם קלאסיק וגם החדש) מופיעה ההודעה שבתמונה המצורפת, אני לוחץ על CLOSE MASSAGE ואז מופיעה הודעה שה-WINDOWS EXPLORER צריך להסגר, ומופעל מחדש. NOD32 אומר שהסרטים ללא וירוסים, ושאין לי וירוסים במחשב. מה הבעיה, ואיך פותרים אותה? ניסיתי את הפתרון של מחיקת הקודקים והורדתם מחדש בגרסה חדשה יותר... http://img214.imageshack.us/img214/7

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  13. אחרי שהתקנתי תדרייברים הנ"ל מהאתר גורו3D המחשב לא נותן לי להכנס לproperties בווינדווס (בכל תוכנה\קובץ שהוא), ולהפעיל תוכנות שונות כאילו אני מגבילים אותי. אני לא מקבל הודעות שגיאה או כלום. יש למישהו רעיון? יש לי LP מחר ככה שאני ממש צריך תמחשב שלי עובד. do ur best forum buddies. וכן למדתי מוסר השכל לא להתקין דרייברים לא מאושרים. תודה מראש. **אני משתמש בSP2. אל תגידו זה מה שקורה שמשתמשים בSP2 אלא בבקשה תתנו עצות.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  14. ***השאלה בכותרת***

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  15. אני כרגע אחרי פורמט ויש לי שתי משימות שלוקחות את כל הCPU Smc.exe taskmgr.exe מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by nim901,

שלום, אתמול נגמרו לי הבטריות בעכבר (והוא אצלי שבועיים :-X) בכל מקרה חשבתי שזו תוכנה שמאיטה לי את הסמן או קליטה לא טובה ולחצי על השילוש הקדוש \: (ctrl + alt + del) וכנראה שלחצתי על משהו ותראו מה קרה איך ניתן לתקן את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  17. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין עליו מחדש את ווינדוס XP ..... השאלה שלי אם לאחר הפירמוט אחלוקה של הכוננים תישאר או שהיא תעלם? כלומר אני אצתרך להגדיר מחדש את המחיצות שלי (יעני כוננים C ו D?) תודה לעוזרים נ.ב. אני חייב דיסקט אתחול כדי להתקין את הווינדוס?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by omrik10,

לאחר זמן מה שהמחשב עובד אני רואה שכל הזמן יש גישה לדיסק הקשיח בלי שאני עושה כלום באותו זמן. ב performance ניתן לראות שה idle על 95% וגם זיכרון אין שום דבר חריג. המחשב באותו זמן מגיב מאוד מאוד לאט בכל פעולה. לא מזמן ביצעתי defrag. אפשר לדעת איזה תהליך ניגש לדיסק ? מה יכולה להיות הבעייה ?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by refaels2006,

מעוניין להתקין Windows 2000 SP4 ,עכשיו יש לי XP-PRO על כונן C. ואני לא רוצה להתקין שמה אלא בכונן D הריק ... האם זה ייצור בעיות אח"כ שXP לא ייעלה ?.... האם WIN2000 יוצר אפשרות להפעלה שלו בBOOT...אם לא איך מגדירים בלחיצה על edit (בXP:המחשב שלי->ביצועים->שיחזור וביצועי מערכת->עריכה) ? רפאל.

20. המפרט שלי הוא המפרט בחתימה.האם אני יכול להריץ ויסטה ואיזה גרסה? מה עליי לשדרג כדי שאוכל להריץ ויסטה בצורה טובה? הגרסה שהוצעה בשבילי ע"י VISTA UPGRADE ADVISOR היא גרסת הביסנס אבל היא הכי נמוכה תכלס כלומר כל הדברים למשתמש הביתי נמצאים בגרסאות היותר מתקדמות לא? הקיצר תנו חוות דעתכם תודה גל

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by בזיק,

כאמור לעיל, הוא מראה רק לשונית אחת, זאת של התוכנות העובדות. כל שאר הלשוניות של ניהול המשאבים וכיו"ב לא נראות מערכת הפעלה xp. רעיון למישהו?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by yurek,

שלום המחשב לא נותן לי לבצע את הפעולה ע"י לחיצה על alt+ctrl and delete אלא מפנה אותי לאדמיין אבל אני האדמיין איך אני משחזר את איפשור ביצוע הפעולה הזו בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  23. Started by qwerty1987,

מותקן אצלי במחשב מודם/פקס(אלה שהיינו מתחברים איתם פעם לאינטרנט) המשמש למשלוח פקסים. אני משתמש בתוכנה המובנית ב-XP היוצרת מדפסת-פקס אליה אני "מדפיס" את המסמך אותו ברצוני לשלוח. כאשר אני רוצה לשתף אותה ברשת כמו מדפסת אמיתית, באפשרות של sharing במקום המסך הרגיל, מופיעה הודעה Sharing is not supported for this type of printer. בחיפוש בגוגל ראיתי שלהרבה אנשים זה המצב ולא מצאתי פיתרון פשוט כלשהו(פרט לשימוש בתוכנות יקרות צד שלישי שלא ברור איפה מוכרים אותן). למישהו יש פיתרון לעניין?

24. הייתי צריך להתקין את המשחק FSX. מחדש. מחקתי אותו, ואז הכנסתי את הדיסק של ההתקנה, ההתקנה התחילה ואחרי כמה דקות היא נתקעת כל פעם במוקם אחר. יש חלון שמראה יזה קבצים מועתקים ויש קובץ אחדד והוא לא משתנה. יש לי שני כונני DVD וניסיתי בשניהם ובכל פעם ההתקנה נתקעת בדקתי את הדיסק ואין עליו שריטות... מה לעשות? אוקי, עכשיו המערכת לא עולה. יש מסך כחול וריסטרט ביליתי את השעה האחרונה בהוצאה והרכבה של כל החלקים, (ניתוק כוננים, סטיק אחד של זיכרון, כרטיס מסך חלופי) והתברר שכששמתי את ה7300GS במקום ה-8800GT. הווינדוס עלה. לפני זה לא היו בעיות עם ה-GT גם תחת מאמץ (שיחקתי FSX כאמור). עכשיו המשחק בתהליכי התקנה. נראה לי יש 3 דברים שיכלים להיות הסיבה לתקלה: דרייבר של הכונן (דרך DEVICE MANAGER מחק…

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  25. Started by yotamavi,

אם אני נגיד יתקין אותה על מחיצה בנפרד אז שהמחשב ייעלה אז יהיו 2 אפשרויות איזה מערכת הפעלה להפעיל נכון? עכשיו, אני נגיד אני יירצה למחוק את הויסטה ושהXP יופעל אוטומטית זה יהיה אפשרי? כי פעם בטעות התקנתי פעמיים XP וגם שמחקתי מחיצה אחת שהכילה מערכת אחת זה המשיך לשאול אותי איזה אני רוצה להפעיל..

• 2 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים