עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום . אני מנסה להתקין את המערכת הנ"ל ( אגב יש לי עכשיו ויסטה 64BIT ) אבל כאשר אני נכנס לBOOT המסך הכחול הזה הוא כותב לי " קובץ DMIO פגום . למה זה קורה ? אגב אני מוצא את זה בדיסק עצמו אם אני מסייר בו דרך המחשב אבל בהתקנה הוא עושה לי בעיות . האם אני יכול לעשות BOOT ממערכת אחרת כמובן XP ואחרי זה להכניס את הדיסק 64BIT לכונן כדי להתקין WINDOWS ? אם לא אז מה כן אני יכול לעשות ?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by _BooM_,

נשרף המחשב והחלפתי למחשב אחר. ה-User שבו השתמשתי היה מוגן בסיסמא. חיברתי את הכונן למחשב אחר כדי להעתיק את הקבצים שלי, אך מופיעה לי הודעה "Acces is denied". מה ניתן לעשות כדי לגשת לקבצים ול-User הנעול?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by T3,

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by Jules Winnfield,

שיחקתי בטעות איתו ושיניתי ועכשיו אין לי גישה לתיקיה של היוזר שלי ב c:/users ששם נמצאים לי כל המסמכים וסיסמאות וכאלה תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  5. חבר שלי לא מצליח להפעיל את הווינדוס, הוא נטען והכל אבל לפני שמגיע לסיסמא בפרופיל הוא עושה ריסטרט. ניסינו להפעיל במצב בטוח וקורה אותו דבר. יש פתרון? עריכה: אני חושב ששחזור מערכת יעזור... אפשר לעלות את השחזור מערכת דרך הדוס? אם כן אז איך?

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by coorva,

שלום יש לי win xp pro באנגלית. כשאני מבצע סריקה עם אנטי וירוס avast או AVG או לחלופין סריקות אונליין עם אנטי וירוסים אחרים, תמיד במהלך הסריקה המחשב "קופא" כשהוא מגיע לקובץ בשם netasp2k.inf שנמצא תחת c/windows/inf . העכבר לא מגיב ולא ניתן לעשות כלום מלבד RESTART. אותו דבר קורה גם עם התוכנה SPYWARE TERMINATOR. מצד שני תוכנות אחרות כמו SPYWARE DOCTOR או AD AWARE לא נתקעות במהלך הסריקה ומראות שהמחשב תקין. אשמח לקבל עזרה ממי שתופעה זו מוכרת לו.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  7. מה המצב אנשים ?.. יש לי תיקיה אחת שזו תיקיה של תוכנה שכל הקבצים שבתוכנה הם בצבע כחול כמו באימיול כשמחפשים משהו והקובץ שאתה מחפש הוא בעל הזמינות הכי גבוהה ? אז הצבע הכחול של אותו הקובץ יש לי אותו בכל הקבצים שבתיקיה . איך מסדרים את זה ?.. הנה תמונה: http://img139.imageshack.us/img139/1903/86001601ac7.jpg תודה מראש, משה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by ariel-ro,

שלום אנשים יש לי הארד דיסק חדש. ויצרתי בו שתי מחיצות. במחיצה אחת יש איקון של כונן ובשניה איקון של כונן CD מישו וידע איך אפשר לשנות את זה? תודה רבה אריאל

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by KrustyTheKlown,

לפני שבועיים בערך המחשב שלי התחיל לקפוא בזמנים רנדומליים (בד"כ שאני גולש באינטרנט שומע מוזיקה וכו) בכל מקרה, ניתחתי את אחת מקבצי הDMP שהמחשב יצר לאחר מאחת הפעמים וזה מה שקיבלתי: http://rapidshare.com/files/69191185/DMP.txt.html אני מבין שהבעיה כביכול ב atapi.sys, איך אני מטפל בזה? נ.ב. הרצתי memtest לא מזמן ככה שלא נראה לי שזה קשור לזיכרון תודה!

10. Started by BS07,

שלום, יש לי במחשב 4 כוננים. ©בראשון מותקן XP. (D)בשני מותקן VISTA. (E)בשלישי נמצאים כל הקבצים במחשב שאני צריך. שלושת החלקים האלה הם HD אחד שמחולק לשלושה חלקים. (G)יש בנוסף לזה HD נוסף שבו עשיתי גיבוי לקבצים שאני צריך לשמור(העתק של אלה שנמצאים בE) אני רוצה שרק הVISTA יהיה מותקן בG. אני רוצה גם לאחד את שלושת החלקים של הHD הראשון(C,D,E) ואחרי האיחוד שיהיה בו רק את הקבצים שאני צריך במחשב(שנמצאים בE או בG), בלי XP או VISTA. בקיצור שבHD הראשון יהיו הקבצים שלי ו בHD השני יהיה בו את הWINDOWS VISTA. אני שברתי את הראש איך לעשות את זה ולא מצאתי פתרון.. ??? מישהו יכול בבקשה לעזור לי?? מראש תודה רבה..

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by vince carter,

שלום בעוד יומיים אני מקבל את המחשב החדש שקניתי ואהדבר היחיד שאני לא סגור עליו זה מערכת הפעלה .. XP או ויסטה ??? המחשב בהחלט יכול להתמודד עם ויסטה (Q6600,2G RAM , 8800GT) ..והוא מיועד למשחקים חדשים וכבדים וסרטים ... אבל שמעתי שיש באגים רציינים בויסטה ..? מה אתם אומרים לקחת XP עכשיו ולשדרג עוד כמה חודשים לויסטה? אני מפחד שבמשחקים חדשים (cod4 , קרייסס ) , הXP לא יוציא את המיטב מהחומרה והגרפיקה שהמשחקים האלה יכולים להציג ...יש לזה בסיס ?

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by DRAMAKING,

יש לי בעיה מוזרה, שהמון תוכנות איבדו את האייקון המקורי שלהן והן מוצגות כאייקון לבן שווינדוס לא מזהה. בנוסף, יש לי בעיה דומה עם דיסק חיצוני, שאיבד את הסמל שיש לדיסקים בד"כ. איך מתקנים את הבעיות הללו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  13. העידכון לSP1 לאופיס 2007 יצא רק בויסטה או גם בXP?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  14. Started by artyom,

איך אני מגיע לחלון הזה שאני מחליט בו לאיזה יוזר יכנס הWINDIWS כשהוא נדלק... אני זוכר שזה הועלה פה כבר, ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי, אני זוכר שזה משהו דרך RUN.. תודה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  15. יש הרבה "קבוצות" שבנות גרסאות win שכבר מעודכנות (לאותו החודש) ומשופרות בכל מיני אופטמציות \המהרות ושלל טריקים כבר בילט-טאין שלא יהיה צריך לעשות את כל זה אחרי ההתקנה מישהו מכיר גרסאות נפוצות כאלה ? ואיזו הכי מומלצת ? תודה מראש נ.ב כמובן שבהנחה שיש לי רשיון חוקי של win מין הסתם

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  16. מקירים את האפליקציה הנוחה בוינדוס XP שאפשר בה לתת מספור רציפ למספר גדול של קבצים ולהתחיל את המספור בכל מספר שבא לכם? אז, מצאת לזה פיתרון בויסטה ? משום מה לא משנה איזה מספר דוחפים לו בסוגרים הוא מתעקש למספר מ1 הצעות לאיך אני יכול להתחיל את המספור במספר לבחירתי? ???

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  17. אז כן, לא הצלחתי למצוא פתרון והחלטתי לפרמט.. אך למגינת ליבי (!!!) כשאני מנסה להכנס לאשף ההתקנה של ויסטה (בוט מתוך DVD) הוא פשוט נעצר (כבר חצי שעה) על חלון ה-CMD השחור.. בכותרת שלו כתוב: select x:\$windows\~bt\windows\system32\cmd.exe (או בקיצור חלון הCMD) וזהו. הCMD פשוט נמצא שם. רבותיי, קודם פרטישן C נהרס ולא ניתן לבצע ממנו BOOT. עכשיו זה. אני לא יודע מה לעשות, ולזרוק את הכוננים הקשיחים שלי זה לצערי לא אופציה.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  18. Started by shaithebest,

הי המחשב הנייח שלי נדפק למזלי עדיין יש לי את הנייד מאיפה אני מוריד xp pro כדי לצרוב אותו על דיסק כדי להתקין אותו במחשב הנייח? עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  19. ערב טוב לכולם.. אתמול החלטתי להתנסות בויסטה והתקנתי אותו במחיצה נפרדת, כרגע יש לי Dual Boot. אני מעוניין להסיר את ויסטה עקב זה שבערך 80% מהתוכנות שאני משתמש בהם לא עובדות בו. איך אני עושה את זה מבלי למחוק את שאר הקבצים (שלא קשורים לVIS) ? ואיך אני מסדר את הBOOT, ככה שלא יתן לי החירה בין VISTA ל XP? תודה מראש Install

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Started by asilic,

היי הוספתי משתמש נוסף ב WINDOWS XP בדרגת ADMINISTATION כתוצאה מכך וינדוז נכנס אל משתמש זה אוטומטית ולא נותן לי להכנס למשתמש שלי אלא בSAFE MODE . המשתמש הזה זה המשתמש המקורי שנוצר בהתקנה ועליו יש את כל המידע שלי. בחלון הכניסה אין באפשרותי לבחור במשתמש שלי שאלתי היא: איך ניתן להחזיר את המצב לקדמותו שוינדוז יכנס ישירות למשתמש הישן שאצלו נמצא כל המידע שלי ושיהייה רק משתמש אחד עקרי... לא 2 ADMINSTRATION תודה מראש....

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by The-Devil,

איך אני יכול להיפטר מה Documents שנמצאים בSTART ואני מתכוון בכלל למחוק אותם מהתפרטי ולא רק את התוכן או לחילופין, לגרום לזה שלא יופיע לי יותר קבצים שאני פותח שם קבצים מכול סוג .txt.doc.dws....

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by CyberSpider,

אנשים!!! אין לי מושג כבר איפה לבדוק!! שום דפדפן לא מבצע javascript!! פשוט אין תגובה אם אני נגיד לוחץ על לינק שיש בו את הסקריפט! חשבתי שאולי זו אחת מתוכנות שלי (outpost fw, ad-watch NOD) אבל גם ב-safe mode, אין חיבור לרשת בכלל, משהו חוסם... בהגדרות אבטחה כבר שמתי הכל allow ועדיין אין כלום. הסרתי כבר את ה-J2SE Runtime Environment, חשבתי בעיה ב-java עצמו, אבל גם לא עזר... כנראה משהו בהגדרות המערכת חוסם לי... יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by sherlock1212,

כל דבר שאני מנסה להפעיל(שהוא exe)זה פותח לי חלון ושואל אותי עם איזה תוכנה אני רוצה לפתוח אותו.... יש לבעיה פיתרון חוץ מלפרמט את המחשב?...צריך עזרה ??? עריכה:עכשיו גליתי שהדבר היחיד שפעול(והוא exe)זה ה-fire fox

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by groovy,

כל הקבצי lnk (קיצורי הדרך) במחשב שלי נהרסו הם מופיעים כסמל של ווינדוס ולא מקשרים לאן שהם צריכים שאני לוחץ עליהם יש לי את הבחר תוכנית מרשימה... עזרה דחוף... אני לא יכול לעשות כלום , תודה :nixweiss:

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  25. אני משתמש בפיירוול של הXP ... עכשיו כל פעם שנאי בא לשלוח קובץ או לקבל מופיעה לי הודעה שאומרת האם אני מסכים לקבל בלה בלה (זה קשור לפיירוול) למטה יש כפתור "אל תציג הודעה זאת שוב" (באנגלית) ... הבעיה: אני מסמן אותו בV אבל עדיין מופיעות ההודעות האלה ... איך נאי עושה שלא יהיו ההודעות האלה ?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.