עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש תוכנה כזאת או משהו? (אני לא מדבר רק בוורד או משהו אני רוצה שיהיה ככה בכל עורך טקסט)

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by asafmoraz,

שלום לכולם. קיבלתי סוף סוף אתמול את מחשב המדיה סנטר שלי שהזמנתי עם חלקים לפי דרישתי, יצרתי מערך RAID 0 משתי דיסקים קשיחים SATA של 500 גיגה כל אחד ויצא לי 980 גיגה של מקום התחלתי בהתקנת VISTA 64BIT שדרך אגב הותקנה כבר מספר פעמים במחשבים אחרים והכל היה בסדר גמור. ההתקנה עברה חלק אבל כאשר הוינדוס רצה לעלות בפעם הראשונה הוא הגיע לשולחן העבודה ונפל, עשה RESTART ולאחר מכן כאשר הוא התחיל להיטען מחדש הוא פשוט נתקע איפה שכתוב WINDOWS VISTA ורץ הפס הירוק (בזמן הטעינה). ניסתי מספר דברים אך ללא הועיל, מהגדרות ב BIOS ועד להוצאת חומרה פיזית מהמחשב, אין כלום פשוט לא עזר כלום. בתור ניסיון התקנתי את ה ויסטה 32 ביט והפלא ופלא, הכל עובד טוב, מוזר לא ? משהו לא נותן לויסטה 64 ביט לעלות, אני …

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  3. מותקן אצלי במחשב ווינדווס XP, פעם אחרונה שהוא עשה בעיות היה לפני יותר מחצי שנה ז"א הפירמוט האחרון היה לפני קצת יותר מחצי שנה, זאת אותה הבעיה כמו אז, רק שאז לא היה לי כוח להתעסק עם זה ופשוט פירמטתי ועכשיו אני רוצה לבדוק אם יש דרך אחרת לסדר אותו. אז ככה, באיזשהו שלב לפני כמה ימים הווינדווס פשוט התחיל לעבוד לאט בטירוף, במסך טעינה של הווידווס (זה שיש את הסמל ומן טעינה כזאת) הוא נמצא בערך דקה-דקה וחצי. והוא פשוט עובד נורא לאט, אי אפשר להפעיל כל מיני דברים במקביל כמו בד"כ, משחקים עובדים גרוע מאוד, סרטים בקושי עובדים, שלא נדבר על סרטי HD... מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אפשר לסדר אותה מבלי לפרמט? אם אפשר.. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  4. Started by InsaniManES,

אני רוצה לעלות את הFound New Hardware Wizard בשביל להתקין משהו (אם זה חשוב מה אז Samsung USB Modem Driver Ver 4.24.0.2700 וSamsung PC Studio 5

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by t0mEsh,

פתאום, בלי שום סיבה ברורה משהו קרה לשפות במחשב שלי. המחשב נתקע על אותה שפה שאיתה הוא נדלק, ואי אפשר לשנות. לא עם ALT+SHIFT ואפילו כשלוחצים בסרגל שפה על שפה אחרת לא קורה כלום. אני יכול לכתוב רק באנגלית, המקום היחידי שאפשר לרשום בעברית זה בחלון של ה ICQ...(ועד כמה שזה מצחיק אני עכשיו רושם את ההודעה הזאת בתוך חלון כזה) בכל מקרה כשכבר לא הצלחתי לחשוב על שום פיתרון אחר ואחרי שכבר שיחקתי עם ההגדרות של הסרגל שפה והוא פשוט לא הגיב, עשיתי שיחזור למערכת. ופתאום הכל חזר לקדמותו וההחלפת שפות עבדה בצורה מושלמת....עד הפעם הבאה שהדלקתי את המחשב - אותו דבר בדיוק! ושוב....שיחזור...ושוב חוזר לקדמותו. מה שכבר הספקתי להבין מאז שהבעיה התחילה שהבעיה קשורה כנראה לקובץ הזה ctfmon.exe שמופעל עם…

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  6. Started by shmatul,

שלום, אני עומד להתקין מחר WINDOWS במחשב המבוסס מעבד (AMD64 (ATHLON 64 3000 המחשב מבוסס לוח אם של GIGABYTE מדגם : http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NS.htm אני עומד להתקין WINDOWS XP PRO SP2 יש משהו מיוחד שצריך לעשות כדי להתקין את ה-WINDOWS במחשב זה? (DRIVER..למעבד??) או פשוט מתקינים רגיל? הצעות? הארות יתקבלו בשמחה תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  7. Started by zame,

אהלן חברים מה קורה? אז ככה התקנתי היום את מערכת ההפעלה ויסטה הגירסה האחרונה בעברית אך ניתקלתי בכמה בעיות אחת מהן זה שאיני מצליח להיכנס למסנג'ר והוא פשוט נתקע ולא מתחבר הבעייה השנייה שאני לא מצליח להתחבר לכל צא"ט שהו כמו נענע וכ'ו ומקבל תקלה שחסרים קבצי dll משו כזה מחכה לעזרה בתודה מראש כפיר

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by zohar678,

קיבלתי כוכב כחול עם הודעה האומרת לי שמערכת ההפעלה שלי לא חוקית, כיצד ניתן לטפל בבעיה זאת?

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  9. מתי ש מזיניםשם משתמש ו סיסמה מערכת מבעצת עליה זמן ארוך מאוד

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  10. Started by a1a1a1a,

כל פעם אחרי דקה שתיים שאני מפעיל תוכנה, אני מקבל הודעת שגיאה "סייר Windows הפסיק לפעול" ואז מיד אחרי זה עוד הרבה הודעות שכאלו "446.EXE הפסיק לפעול" "window defender user interface הפסיק לפעול" "סייר החלונות של שולחן העבודה הפסיק לפעול" עשיתי שחזור מערכת וזה לא עזר, עדכנתי לSP2 וזה לא עזר. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  11. נכון כאשר אני מעביר לינק לLinks bar למעלה באקספלורר אז מופיע לי שם האתר שהוספתי ותמיד יש תמונה של לוגו האתר או משהו בסגנון. אז השאלה שלי היא למה זה נעלם אחרי זמן, והופף לתמונה של דף אקספלורר? מי שלא מבין לחץ/י כאן ( התמונה של הk בשחור זה התמונה שאני רוצה שתישאר ) מה לעשות כדי להשאיר את התמונה של הלינק?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by coorva,

יש לי XP PRO ואנטי וירוס AVG. לאחרונה, כשאני עושה סריקה עם האנטי וירוס למחשב הוא ניתקע בסריקה בקובץ C\WINDOWS\INF\NETASP2K.INF . כאשר האנטי וירוס מגיע לקובץ הזה המחשב ניתקע העכבר נעלם ולא ניתן לעשות כלום חוץ מ- restart. התופעה חוזרת על עצמה גם כשניסיתי לעשות סריקה און ליין עם האנטי וירוס של נורטון ופנדה. שניהם נעצרים בקובץ הזה ותוקעים את המחשב. אשמח לקבל עזרה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  13. אני מקווה שהכותרת הייתה ברורה, מישהו יודע איך מאפשרים את האופציה הזאת? יש לי ויסטה אולטימייט. תודה

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by Ro-K,

אני לא מצליח לפרמט הארדיסק SATA מישה יכול לעזור?? תודה

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by OzZzZz,

חלון הרשת האלחוטית לא מופיע לי גם אם אני רוצה לעשות ב notification network V זה לא נותן לי הוא צבוע באפור. משהו יודע איך לסדר את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  16. אהלן יש ברשותי במחיצה C מערכת הפעלה VISTA ויש לי כונן D בלי שום דבר.. מהם השלבים שאני צריך לעשות על מנת להתקין את הWINDOWS XP שלי על המיחצה השניה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  17. יש לי שתי מחיצות אם אני מוחק מחיצה אחת במנהל מחיצות (סיומון ולחיצה על D כדי למחוק) אז נהיית לי מחיצה אחת? או שכל הקבצים באותה מחיצה נמחקים?

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by omrik10,

לאחר זמן מה שהמחשב עובד אני רואה שכל הזמן יש גישה לדיסק הקשיח בלי שאני עושה כלום באותו זמן. ב performance ניתן לראות שה idle על 95% וגם זיכרון אין שום דבר חריג. המחשב באותו זמן מגיב מאוד מאוד לאט בכל פעולה. לא מזמן ביצעתי defrag. אפשר לדעת איזה תהליך ניגש לדיסק ? מה יכולה להיות הבעייה ?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by y10,

אני לא בטוח שזה שייך לפה. תראו אני בקרוב עומד לקנות מחשב חדש.. ואני קונה אותו בלי מערכת הפעלה אז מישהו יכול להסביר לי כיצד אני מתקין את מערכת ההפעלה זה כמו פירמוט רק בלי לעשות את הפורמט? האם אפשר ללכת למעבד שיתקינו לי וכמה זה יעלה תודה

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  20. הקובץ הזה מאפס את הגדרת ברירת המחדל של תצוגת הקבצים בויסטה מתצוגת "רשימה" לתצוגת "סמלים" ממש כמו באיקספי http://rapidshare.com/files/117560428/reset-vista-folders.zip

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by asilic,

היי הוספתי משתמש נוסף ב WINDOWS XP בדרגת ADMINISTATION כתוצאה מכך וינדוז נכנס אל משתמש זה אוטומטית ולא נותן לי להכנס למשתמש שלי אלא בSAFE MODE . המשתמש הזה זה המשתמש המקורי שנוצר בהתקנה ועליו יש את כל המידע שלי. בחלון הכניסה אין באפשרותי לבחור במשתמש שלי שאלתי היא: איך ניתן להחזיר את המצב לקדמותו שוינדוז יכנס ישירות למשתמש הישן שאצלו נמצא כל המידע שלי ושיהייה רק משתמש אחד עקרי... לא 2 ADMINSTRATION תודה מראש....

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מסתכל בפרוסס שלי ואני שם לב ש CmD תופס כ 20 אחוז לעומת זאת שאני פותח cmd הוא נתפח לי פעמיים בפרוססס האם זהו מלוור או ספייוואר? ביצעתי סריקה והוא לא מצא כלום

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by בזיק,

כאמור לעיל, הוא מראה רק לשונית אחת, זאת של התוכנות העובדות. כל שאר הלשוניות של ניהול המשאבים וכיו"ב לא נראות מערכת הפעלה xp. רעיון למישהו?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  24. Started by kishta,

יש לי ווינדוס XP בעברית (הדיסק שממנו התקנתי בא עם MUI בעברית). הבעיה היא שאני צריך להשתמש בתוכנה שצריכה ווינדוס באנגלית אחרת אי אפשר לעבוד איתה. האם ישנה דרך לחזור לאנגלית כאשר אני רוצה לעבוד עליה ? האם אפשר להתקין עותק נוסף של ווינדוס באנגלית על המחשב וכאשר אני רוצה לעבוד עם התוכנה אני פשוט אכנס אליו ? כל פתרון אחר יתקבל בשמחה! חג שמח!

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  25. windows XP PRO - Black Edition או windoes XP pro SP3 או Windows Xp Pro 64Bit

• 1 תגובה
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים