Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
עשיתי אימג ב GHOST מ דיסק של 70 G לדיסק של 300 G והWINDOWS לא עובד כנרה הגנה של המערכת הפעלה למישהו יש פתרון לזה
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום . אני מנסה להתקין את המערכת הנ"ל ( אגב יש לי עכשיו ויסטה 64BIT ) אבל כאשר אני נכנס לBOOT המסך הכחול הזה הוא כותב לי " קובץ DMIO פגום . למה זה קורה ? אגב אני מוצא את זה בדיסק עצמו אם אני מסייר בו דרך המחשב אבל בהתקנה הוא עושה לי בעיות . האם אני יכול לעשות BOOT ממערכת אחרת כמובן XP ואחרי זה להכניס את הדיסק 64BIT לכונן כדי להתקין WINDOWS ? אם לא אז מה כן אני יכול לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בהפעלה לאחר התייצבות ה-desktop מופיע: Eror loading p 2esocks_1015.dll The specified module could not be found מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם כיום, אמא שלי ואחותי משתמשות באותו מחשב. הבעיה היא שאמא שלי משתמשת במחשב לעבודה ואחותי משתמשת בו כדי להתקין כל toolbar, spyware ותוכנה שרק עוברת מול הפרצוץ שלה, ובאופן כללי גורמת אפילו ל-AdAware ו-SpyBot לבקש חופש. כמובן שאחרי זמן קצר מאוד לוקח למחשב בערך 5 דקות לעלות וזמן דומה כדי לכבות את עצמו. האם ניתן להגדיר הפרדה מוחלטת של החשבונות כדי שלא יופיעו בחשבון אחד תוכנות ואייקונים שהותקנו בחשבון אחר, ושחשבון לא יושפע מכל הזבל שיש בחשבון השני ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
http://img18.imageshack.us/img18/9632/operatingsystemfiles.png זה יהרוס או ימחוק את הקבצים שעל הכונן ?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה, ברצוני לפרמט את המחשב שלי שכרגע יש לעיו מערכת Windows XP Pro, יש לי גם דיסק של ה-Windows עליו אותה המערכת, שאלה, אני פשוט צריך להכניס את הדיסק לתוך הכונן וזהו? הבנתי שצריך לשנות את ההגדרות ב-BIOS, כיצד אני עושה זאת? ואחרי ששיניתי את ההגדרות ב-BIOS אני מפעיל את המחשב מחדש וזה נכנס להתקנה? עוד שאלה אחרונה, לפני שאני מתקין מחדש, יש צורך למחוק את המערכת הקיימת במחשב או שזה פשוט מתקין עליו מחדש? (בכונן C). תודה רבה לעונים! ומצטער על הבורות
-
- 11 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הי היום נתתי את ההארדיסק שעליו היה מותקן לי הWINDOWS למימוש אחריות בKSP. בנתיים אני עובד על מערכת לינוקס ואני רוצה להתקין XP על הארדיסק 160 GB SATA שיש לי (NTFS שיש בו רק גיבויים). על הכונן שבו אני רוצה להתקין WINDOWS קיימים כל הגיבויים שלי ואני לא רוצה לפרמט אותם בשום אופן. כשאני מנסה להתקין עליו WINDOWS אני מקבל את ההודעה הבאה בהתקנה - "This disk does not contain a windows XP-compatible partition" - הוא רוצה בקיצור שאני אפרמט את המחיצה הזו, או שאשתמש באחרת (שאין לי, כל השאר הם של LINUX) איך אני יכול לתקן את זה? אני רוצה להתקין WINDOWS על הכונן הזה (יש 9GB פנויים שם) ואין שום סיבה שאני לא אוכל להתקין את זה שם. כבר לא מעט פעמים התקנתי WINDOWS על כונן שכבר היו בו קבצים בל…
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. יש לי תיקיה אחת שזו תיקיה של תוכנה שכל הקבצים שבתוכנה הם בצבע כחול כמו באימיול כשמחפשים משהו והקובץ שאתה מחפש הוא בעל הזמינות הכי גבוהה ? אז הצבע הכחול של אותו הקובץ יש לי אותו בכל הקבצים שבתיקיה . איך מסדרים את זה ?.. הנה תמונה: http://img139.imageshack.us/img139/1903/86001601ac7.jpg תודה מראש, משה
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שיחקתי בטעות איתו ושיניתי ועכשיו אין לי גישה לתיקיה של היוזר שלי ב c:/users ששם נמצאים לי כל המסמכים וסיסמאות וכאלה תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני עומד להתקין מחר WINDOWS במחשב המבוסס מעבד (AMD64 (ATHLON 64 3000 המחשב מבוסס לוח אם של GIGABYTE מדגם : http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NS.htm אני עומד להתקין WINDOWS XP PRO SP2 יש משהו מיוחד שצריך לעשות כדי להתקין את ה-WINDOWS במחשב זה? (DRIVER..למעבד??) או פשוט מתקינים רגיל? הצעות? הארות יתקבלו בשמחה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
התגברה על בעיה חמורה. יש קובץ dmp (שאני לא יודע איך להגיע אליו). האם אפשר לעזור?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
TWEAKING XP היה מדרין באתרPC SPOT אבל האתר לא קיים יותר מישהו מכיר מדריך טוב
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מישהו ראה רשימה של מה יהיה ב WIN7 ? עשיתי כמה חיפושים קצרים ולא מצאתי שום דבר רציני, יש פה מישהו שמכיר את הנושא?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
קיבלתי כוכב כחול עם הודעה האומרת לי שמערכת ההפעלה שלי לא חוקית, כיצד ניתן לטפל בבעיה זאת?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום נראה לי שהגיע הזמן לעשות התקנה מחדש הוונדוס xp sp2 נעשה כבד לא עולה מהר מדיה פלייר לא עובד טוב לעומת זאת יש לי תוכנות שאני פוחד שהם יצאו מפעולה אם אני אתקין את וונדוס מחדש השאלה האם יש דרך שהווינדוס יתקין את עצמו מחדש מבלי שיפגע בתוכנות אחרות [ ז"א יחליף את הקבצים אבל ישמור על מה שמותקן ] תודה
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אין לי מושג מה התקנתי אבל כל EXPLORER השתנה לי לכתב נטוי ובקושי קריא...מה אפשר לעשות כדי לתקן? תודה...אני אצרף תמונה.... ניסיתי לשחק באפשרויות אבל זה לא משנה כלום...זה נשאר ככה: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
כרגע אני עובד עם WINDOWS 98. בקרוב אני אקנה מחשב חדש ואני לא יודע מה איתכם אני חושב זה טירוף לשלם 800 על וינדוס XP וגם 400 על ה HOME EDITION אני לא מוכן לשלם. לעומת זאת יש לי גישה להתקנה חוקית של WINDOWS 2000 ו\או WINDOWS 98, עותקים מקוריים שאבא שלי מביא מהעבודה. עכשיו שיהיה ברור ממש ממש לא חשוב לי הקישוטים האלה של וינדוס XP, מצידי שה GUI יהיה כמו ב 3.11, העיקר שזה לא יפגע בביצועי משחקים כבדים (ביחס ל WINXP) ויהיה יציב. ולא LINUX. תודה מראש למי שיעזור!
-
- 9 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ווינדוס אקס פי פרופשיונל עם SP2 חוקי לגמריי והיום חבר הביא לי תוכנה שנקראת ETKA זו תוכנה של חלקי חילוף של אודי פולוסווגן וסיאט אפשר לראות את החלקים של הרכבים ועוד כמה דברים בקיצר ניסיתי להתקין אותה זה לא הצליח אחריי זה ויתרתי על ההתקנה אבל עכשיו אין לי מנהל משימות שאני עושה CTRL ALT DELETE הוא רושם שמנהל המערכת קבע שהוא לא זמין שאני מנסה לעשות קליק ימני בשולחן עבודה ועל עוד דברים זה לא נותן לי גם שאני עושה מועדפים הוא רושם לי שמנהל המערכת נעל את זה ואני מנהל המערכת איך פותרים את הבעיה תודה רבה לעוזרים?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אנשים!!! אין לי מושג כבר איפה לבדוק!! שום דפדפן לא מבצע javascript!! פשוט אין תגובה אם אני נגיד לוחץ על לינק שיש בו את הסקריפט! חשבתי שאולי זו אחת מתוכנות שלי (outpost fw, ad-watch NOD) אבל גם ב-safe mode, אין חיבור לרשת בכלל, משהו חוסם... בהגדרות אבטחה כבר שמתי הכל allow ועדיין אין כלום. הסרתי כבר את ה-J2SE Runtime Environment, חשבתי בעיה ב-java עצמו, אבל גם לא עזר... כנראה משהו בהגדרות המערכת חוסם לי... יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להיות מסוגל (אולי ב DESKTOP.INI) לשמור תכונות של תיקייה כגון גודל החלון האחרון שסגרתי וסידור ה VIEW (LIST לדוגמא) מישהו יודע איפה ואיך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום כשאני מנסה לעשות שחזור מערכת עולה חלונית נמצא בשימוש ע"י תוכנית אחרת ניסיתי במצב בטוח גם לא נותן ניסיתי ע"י מדריכים ברשת ולא הועיל אולי מי מכם יצליח לפתור את אודה מראש (אני אדם מהשורה ולא תותח מחשבים לכן אם אפשר הסבר מפורט) אגב: יש עוד בעיה צירוף המקשים CTRL+ALT+DEL לא עובד אצלי תודה מראש harel313@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
חלון הרשת האלחוטית לא מופיע לי גם אם אני רוצה לעשות ב notification network V זה לא נותן לי הוא צבוע באפור. משהו יודע איך לסדר את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אז כן, לא הצלחתי למצוא פתרון והחלטתי לפרמט.. אך למגינת ליבי (!!!) כשאני מנסה להכנס לאשף ההתקנה של ויסטה (בוט מתוך DVD) הוא פשוט נעצר (כבר חצי שעה) על חלון ה-CMD השחור.. בכותרת שלו כתוב: select x:\$windows\~bt\windows\system32\cmd.exe (או בקיצור חלון הCMD) וזהו. הCMD פשוט נמצא שם. רבותיי, קודם פרטישן C נהרס ולא ניתן לבצע ממנו BOOT. עכשיו זה. אני לא יודע מה לעשות, ולזרוק את הכוננים הקשיחים שלי זה לצערי לא אופציה.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי amd 64 עם לוח בעל צ'יפסט nforce 3 250. באתר של nvidia אני לא רואה דרייברים של הצ'יפסט לווינדוס 7. האם זה אומר שהמוצר בכלל לא תומך בגרסה האחרונה של ווינדוס?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-