Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש וכמובן שהוא מגיע ללא מערכת הפעלה(ולצורך העניין גם בלי כונן אופטי) אני מתכוון לחבר לו כונן DVD/CD שנשארו מהמחשב הישן... יש לי דיסק של XP PRO BOTTABLE.... השאלה היא אם המחשב יזהה את הכונן מיידית או שאני יצטרך להתקין צשהו קודם עם דיסקט או משהו כזה?
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
קבלו את הקטע הכי אכול והכי מוזר שאי פעם קרה לי בחיים שלי!! מסיבה מוזרה כלשהי הקספרסקי שלי קרס לו...אז לא ממש שמתי לב לזה וזה בעצם מה שהתחיל את כל הסיפור....תוך מספר ימים המחשב שלי הוצף בווירוסים....יותר נכון סוסים טרויאנים שום דבר לא פעל טוב , פופ אפס כל הזמן!!..יענו ביל סוף המון פשוט נופלים עליך....המחשב ניתקע ועושה ריסטרטים ...כל החרא שיכול לקרות קרה! אז טוב אני אמרתי לעצמי יאללה צ'יקי בוא ניכנס במחשב הזה נטפל בו עד הסוף....אני אמרתי לעצמי כוס עמק כל מה שיש לי פה אפשר תמיד להוריד מחדש...אז באתי וניסיתי לעשות פירמוט..(המוצא הכי קל)...מסיבה כלשהי לא נתן לי...פשוט רשם שהוא לא יכול ואמר לבדוק את החיבור ועשה ריסטרט וניסיתי שוב ושוב לא הלך אמרתי אני ינסה שוב רק הפעם בדרך שונ…
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חבר רכש רשיון+דיסק XP HOME אבל לא השתמש בו מעולם. האם אני יכול להתקין אותו אצלי במשרד למרות שהרשיון הלך לאיבוד? (נשאר רק הדיסק עם ההלוגן)
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום. כשאני מדליק את המחשב ומגיע לwindows לוקח איזה שתי דקות עד שאפשר לעשות משהו צריך לחכות עד שהוא מעלה את כל האייקונים ואז לחכות עוד קצת ואין לי כל כך הרבה אייקונים בצד למעטה סך הכל 6 יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אם יש לי VISTA 32 האם אני יכול לשדרג ל 64 BIT ... http://www.microsoft.com/windowsvista/1033/ordermedia/default.mspx כי עדיף לי עכשיו להיות ב 32 ו לא 64 בגלל בעיות דריוורים ...
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה ויסטה אבל לא הייתי מרוצה ממנה...לכן רציתי לפרמט חזרה ל XP אבל מתי שאני מנסה לפרמט (דרך ה BOOT) המחשב לא נותן לי לפרמט..... מישהו יודע אולי איך אפשר למחוק ת'ויסטה????
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי 2 הארדיסק על אותו מחשב על הדיסק הראשון מותקן xp ועל הארד דיסק השני אני רוצה להתקין win98 כמו כן איני רוצה שיעלה באתחול המחשב איך אני עושה זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
המדריך הזה: http://greenmachine.msfnhosting.com/READING/addraid.htm האם הוא יעבוד גם נגיד לשים דריבר של כרטיס רשת או דברים כאלה בסגנון... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
באופן מוזר (פתאום כך), אתרים מסויימים לא עולים לי כמו שצריך, למשל YNET,הבעיה היא שאני מקבל הודעה שטעינת הדף הסתיימה אך אני רואה דף חלק ולבן מול העיניים. (IE6) רעיונות? (לא אני לא אעבור ל מוזילה ושות' )
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבאג שאין לי מושג כיצד לפתור תפריטים שונים כמו בתוכנות MSN PHOTOSHOP ועוד הופכים להיות בעלי כפתורים לבנים ולא אפורים בגוון הסטנדרתי וגם שלוחצים עליהם הם נעשים כזה טיפה יותר לבן מרק סביבם... משישה יודע איך מסדרים את זה ? הנה דוג' למה אני מתכוון רואים את הריבועים של הכפתורים הם לבנים ולא אפורים כמו שהם אמורים מה זה לעזלאל..
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איך אני יכול ליצור התקשרות אוטומטית לאינטרנט עם ההפעלה של ה-WINDOWS ? אין לי ראוטר, והאינטרנט שלי עובד באמצעות חייגן(תשתית של הוט) ניסיתי ליצור shortcut לחייגן וגררתי אותו לתיקיית STARTUP, התוצאה היא שהחייגן עולה אבל עדיין צריך ללחוץ על CONNECT כדי שיתחבר תודה לכל המגיבים
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי לחצתי על "כיבוי" ואח"כ היה לי את המסך הזה:"מערכת WINDOWS מבצעת כיבוי..." אבל זה לא מתכבה!חיכית 10 דקות והוא עדיין לא התכבה! מה הפתרון?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אחי קיבל את המחשב אתמול. לפתע, קיבלתי מסך כחול עם הפירוט הבא: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.768.2 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: d1 BCP1: 000038C1 BCP2: 00000002 BCP3: 00000000 BCP4: 9327F756 OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 768_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini112708-01.dmp C:\Users\רועי \AppData\Local\Temp\WER-45801-0.sysdata.xml C:\Users\רועי\AppData\Local\Temp\WERFCA6.tmp.version.txt קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040d מה זה? האם הרסתי לאחי את המחשב החדש? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום, היום קמתי בבוקר וקיבלתי את ההודעה הזאת במחשב חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: c2 BCP1: 0000000000000007 BCP2: 000000000000113D BCP3: 0000000004260008 BCP4: FFFFFA8006BD8780 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini112407-02.dmp C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WER-45926-0.sysdata.xml C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WERF0D3.tmp.version.txt קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040d המחשב עשה מעצמו ריסט בזמן שישנתי, לא שהרצתי עליו משהו באותו ז…
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שהתקנתי את SP3 על המחשב שלי וברגע שהוא ביקש ממני להתקין את הIE7 ביטלתי זמנתי כי הייתי עסוק בהתקנה אחרת עכשיו הוא לא נותן לי להתקין את הIE7 למרות שהסרתי והתקנתי מחשב את הSP3 וגם ניסיתי להוריד את ההתקנה מהאתר של מיקרוסופט והוא נותן לי הודעת שגיאה שהגירסה לא תומכת במערכת שלי מה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
כשאני לוחץ דבל קליק על קובץ Txt או על כל קובץ אחר שאמור להיפתח עם notepad, הוא מסרב להיפתח. בדקתי את תוכנת ה notepad והיא עובדת בסדר גמור, הדרך היחידה לפתוח קבצים אלו היא לעשות open with>wordapad. מישהו יודע מה המקור לבעיה זו?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
יש לי מחשב ובו שתי מע' הפעלה, הבנתי שזה לא כ"כ מומלץ. מערכת XP ומערכת ווינדוס 2000. קיבלתי את המחשב עם מערכת ווינדוס 2000 והתקנתי עליו XP, בנוסף ל-2000, באי ברירה. הבעיה היא שאיני יכול לפרמט דרך דיסק אתחול מכיוון שה-BIOS אינו תומך בתקני אתחול, לכן אני חייב להפעיל את דיסק של מערכת ה-XP דרך ווינדוס 2000 - דבר היוצר קבצים זמניים (לשם התקנת ה-XP) בווינדוס 2000 הנוכחי ולא מאפשר את מחיקתו. מה לעשות? איני רוצה שתי מערכות הפעלה.[br]פורסם בתאריך: 27.07.2007 בשעה 18:46:01 מצטער על התגובה הנוספת אבל בטעות על הכפתור "ליידע" ולחצתי אישור והיה כתוב שזה לא יאפשר תגובה ולא שמתי לב..
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי חבר'ה... היה לדוד שלי בעיה במחשב המערכת שלו קרסה עכשיו הבאתי את ההארדיסק שלו אלי הביתה ורציתי לגבות את החומר שהיה לו במשתמש אבל אז קיבלתי את ההודעה acess is denied שניסיתי להכנס לתקיה של המשתמש שלו ב Documents and settings איך אני נכנס לתקיה ? מבטל את ההרשאה או מה שזה לא יהיה ? אני יודע מן הסתם את הסיסמא של המשתמש שלו אז אם יש דרך לרשום את הסיסמא ולהכנס לתקיה אז איך עושים את זה ? תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד את מה שהאקספלורר רוצה שאוריד וזה לא מסתדר בכלל !! אשמח לקבל תשובה זה נורא מציק לי כרגע כי אני מנסה להיכנס לאיזה צ'ט אונליין וזה לא מצליח
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום. כרגע הויסטה מותקנת על מחיצה אחת שתופסת את כל הדיסק. הייתי צריך לכווץ אותה כדי להתקין גם XP. בעבר כיוצתי דרך COMPUTER>MANAGE>DISK MANAGEMENT. משום מה עכשיו הוא לא נוצן לי לכווץ יותר מ 184 MB למרות שיש 200GB פנויים, וכשאני מאשר לכווץ 184MB הוא כותב לי ACCESS DENIED. ניסיתי דרך ארקוניס אבל לא וקרה כלום (הוא כותב שהשינוי בוצע אבל לא קרה כלום) מה קורה פה?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שאני רוצה להתקין ויסטה רשום לי שמחיצה D היא גם primary זה יהיה לי בעיה בהמשך? גם C וגם D שלי הם primary לא רציתי לנסות לשנות את D כי יש לי שם מלא חומר אם אני יצטרך בכל מקרה לשנות את זה יש דרך לעשות את זה דרך הווינדוס? (התקנתי את הויסטה ובנתיים היא עובדת אחלה)
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי, ניסיתי להתקין סקין של וינדוס 7 להחליף את הסקין של אקס פי-במשך ההתקנה הוחלפו קבצים ואחרי ריסטט הוינדוס באמצע עלייה מקבל מסך כחול. האם יש אפשרות לעשות שיחזור?(גם ב-safemode יש את אותה תקלה) או שאפשר לעשות recovery ?(יש לי את הibm-r50e ) רק שאיני יודע לעשות את זה,ניסיתי לחפש בביוס recovery ולא מצאתי--יש עצה בבקשה? האם יש סיכוי שזה בעית חומרה?(לא היה לי שום בעיה לפני ההתקנה הזאת והמחשב עצמו לא היה בשימוש הרבה,האם התוכנה הלא מוצלחת הזו יכלה לגרום לבעית חומרה?) תודה.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אם מחקתי קבצים בטעות או עשיתי הסרה לאיזו תוכנית, האם הבחירה ב"שיחזור מערכת" של WINXP יחזיר לי את הקבצים הללו שמחקתי בטעות? אם לא - אז מה הקטע של השיחזור? מהו משחזר בדיוק?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה בבקשה לדעת איך משנים את שמות הכוננים בוינדוס XP לדוגמה: כונן E שזה דיוידי שיהיה כתוב שם אחר כמו סרטים או משוה אחר.... כונן F שזה הצורב שאוכל לכתוב צורב ... איך אני עושה את זה ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-