Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להוריד את מה שהאקספלורר רוצה שאוריד וזה לא מסתדר בכלל !! אשמח לקבל תשובה זה נורא מציק לי כרגע כי אני מנסה להיכנס לאיזה צ'ט אונליין וזה לא מצליח
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שאלה ראשונה היא האם מבחינת יציבות המערכת לקחת את הסיכון ולהשתמש בכזה דבר? שאלה שנייה, אם אין לי חומרה מיוחדת שמותאמת לDX10 (המולטימדיה שלי מסתכמת במה שמובנה על הלוח M2A-VM של אסוס), האם זה בכלל יעזור במשהו.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, היה לי XP מותקן על כונן C. ונכנס לי איזשהו טרוין או משהו בסגנון למחשב והחלטתי להתקין עותק נוסף של XP הפעם על כונן D. אחרי שסיימתי את ההתקנה של XP על D, גיביתי את המידע הנחוץ שהיה לי בכונן C ורציתי לפרמט את C כדי לגמור עם הסיפור הזה. אך הבעיה שאני לא מצליח לפרמט. מחקתי ידנית קבצים מהכונן C אך אני עדיין רואה שיש 7 GB תפוס. ממה שהבנתי זה שאני לא יכול לפרמט בגלל ש C הוא primary partition ו D הוא logical drive. האם כל מה שאני צריך זה למצוא איזו תוכנה שבעזרתה אני אוכל להסיר את ההגדרה של PRIMARY מכונן C ואז אוכל לפרמט את הכונן C? :s05: תודה לכולם מראש!
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אהלן, מחפש אתר או מדריך לשיפור XP עם SP2. הכוונה למקום עם הוראות של איזה שרותים לכבות, איזה להשאיר וכו' בכדי שהמערכת תהיה מהירה ובטוחה. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
פתאום עשיתי ריסט יום אחד וראיתי שאי אפשר להזיז את העכבר,אי אפשר לשנות רזולוציה(מהכי נמוכה) ויש רק 16 ביט איכות צבע וגם אי אפשר להכנס למוד בטוח. שאלתי היא איפה בדיוק ב-AIDA32 או במחשב בכלל ניתן לראות את שם הדרייבר שלי . יש לי מערכת הפעלה WIN 98 ,פנטיום 3 ומסך FLATRON של LG. תודה.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
Blaster, Sessar all the needed to make the comp as safe as possible. Thnx alot !
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי קובץ EXE על המחשב שלא רוצה להימחק. אינ לא זוכר איך הוא הגיע אבל זה היה דרך איזה משו שהורדתי (לא זוכר מה). עכשיו שאני בא למחוק הוא רושם לי שהקובץ בשימוש על ידי תהליך אחר... ניסיתי למחוק דרך מצב בטוח (SAFE MODE) וכנ"ל, אותה הודעה. למישהו יש דרך שאפשר למחוק את הקובץ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
המחשב שלי מגיע היום ואני רוצה לדעת איזה windows לקנות ולהתקין הhome יותר זול וזה אבל כסף לא ממש משנה לי העיקר מה יותר טוב למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
תראו אנשים יש לי כבלים עם ברק ואני מתחבר אליהם בעזרת החיגן Barak013 L2TP לאחר שהתקנתי sp2 אני מסנה להתחבר לחיגן והוא אומר לי משהו שלא ניתן להגיע למשחב המארח קיצר משהו חוסם אותו אז ביטלתי תפיירוואל של ווינדוס גם כן הוא לא רוצה להתבחר אז אישרתי את החיגן בפיירוואל של ווינדוס וגם לא רוצה לעבוד מה לעשות??????
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שעובד על מעבד AMD 64bit איזה windows כדי לי להתקין windows XP 64 bit או windows XP הרגיל אם זה משנה בכלל איזה אני אתקין תודה דולב
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי עמדות(XP ו-7ׂ) שנמצאות ב-workgroup ומוזן להם כתובת IP של שרתי ה-DNS. בשרת SERVER 2008R2 יש AD integrated zone ומוגדר secure only תחת ה-daynamic updates. העמדות עצמן לא נרשום בשרת DNS אך עדיין מקבלות ממנו תשובות(ריזולבינג). כי ממה שאני קראתי עמדות שלא נרשמות בשרת DNS לא יקבלו ממנו תשובות לשאלות. אז זה קצת לא מסתדר לי. אודה לכם על הסבר הנושא.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי XP PRO באנגלית איך הופכים אותה לעיברית? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
התקנתי SP3 בגלל שצריך את זה לGTA IV ולקראת סוף ההתקנה הייתה שגיאה: איך אפשר לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קודם כול שלום טוב איך אפשר להוריד את המדיה פלייר ואת המסנגר מהאקס פי למחוק כאילו
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם מאז שפרמטתי את המחשב,האינטרנט נהיה יותר איטי,ושאני לחוץ מקש ימני בכדי להוריד משהו למחשב האפשרות של ה"שמירת יעד בשם" לא זמינה (זה באתרים שאני יודע בפרוש שזה צריך להיות זמין). עידכנתי את המחשב ואת ה"אינטרנט אקספלור" לא עזר אפילו הורדתי דפדפן אחר וזה לא עזר. ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כיצד ניתן לקרוא ולשנות מערכת קבצים EXT3 (לינוקס) בWINDOWS?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שיחקתי בטעות איתו ושיניתי ועכשיו אין לי גישה לתיקיה של היוזר שלי ב c:/users ששם נמצאים לי כל המסמכים וסיסמאות וכאלה תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
פתאום, בלי שום סיבה ברורה משהו קרה לשפות במחשב שלי. המחשב נתקע על אותה שפה שאיתה הוא נדלק, ואי אפשר לשנות. לא עם ALT+SHIFT ואפילו כשלוחצים בסרגל שפה על שפה אחרת לא קורה כלום. אני יכול לכתוב רק באנגלית, המקום היחידי שאפשר לרשום בעברית זה בחלון של ה ICQ...(ועד כמה שזה מצחיק אני עכשיו רושם את ההודעה הזאת בתוך חלון כזה) בכל מקרה כשכבר לא הצלחתי לחשוב על שום פיתרון אחר ואחרי שכבר שיחקתי עם ההגדרות של הסרגל שפה והוא פשוט לא הגיב, עשיתי שיחזור למערכת. ופתאום הכל חזר לקדמותו וההחלפת שפות עבדה בצורה מושלמת....עד הפעם הבאה שהדלקתי את המחשב - אותו דבר בדיוק! ושוב....שיחזור...ושוב חוזר לקדמותו. מה שכבר הספקתי להבין מאז שהבעיה התחילה שהבעיה קשורה כנראה לקובץ הזה ctfmon.exe שמופעל עם…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כרגע אני עובד עם WINDOWS 98. בקרוב אני אקנה מחשב חדש ואני לא יודע מה איתכם אני חושב זה טירוף לשלם 800 על וינדוס XP וגם 400 על ה HOME EDITION אני לא מוכן לשלם. לעומת זאת יש לי גישה להתקנה חוקית של WINDOWS 2000 ו\או WINDOWS 98, עותקים מקוריים שאבא שלי מביא מהעבודה. עכשיו שיהיה ברור ממש ממש לא חשוב לי הקישוטים האלה של וינדוס XP, מצידי שה GUI יהיה כמו ב 3.11, העיקר שזה לא יפגע בביצועי משחקים כבדים (ביחס ל WINXP) ויהיה יציב. ולא LINUX. תודה מראש למי שיעזור!
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ווינדוס אקס פי פרופשיונל עם SP2 חוקי לגמריי והיום חבר הביא לי תוכנה שנקראת ETKA זו תוכנה של חלקי חילוף של אודי פולוסווגן וסיאט אפשר לראות את החלקים של הרכבים ועוד כמה דברים בקיצר ניסיתי להתקין אותה זה לא הצליח אחריי זה ויתרתי על ההתקנה אבל עכשיו אין לי מנהל משימות שאני עושה CTRL ALT DELETE הוא רושם שמנהל המערכת קבע שהוא לא זמין שאני מנסה לעשות קליק ימני בשולחן עבודה ועל עוד דברים זה לא נותן לי גם שאני עושה מועדפים הוא רושם לי שמנהל המערכת נעל את זה ואני מנהל המערכת איך פותרים את הבעיה תודה רבה לעוזרים?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד. רציתי לדעת אם הוויסטה יעבוד אצלי טוב ולא יתקע.. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
נכון כאשר אני מעביר לינק לLinks bar למעלה באקספלורר אז מופיע לי שם האתר שהוספתי ותמיד יש תמונה של לוגו האתר או משהו בסגנון. אז השאלה שלי היא למה זה נעלם אחרי זמן, והופף לתמונה של דף אקספלורר? מי שלא מבין לחץ/י כאן ( התמונה של הk בשחור זה התמונה שאני רוצה שתישאר ) מה לעשות כדי להשאיר את התמונה של הלינק?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להיות מסוגל (אולי ב DESKTOP.INI) לשמור תכונות של תיקייה כגון גודל החלון האחרון שסגרתי וסידור ה VIEW (LIST לדוגמא) מישהו יודע איפה ואיך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
איך משנים ב-Windows 2000 את הרוחב של הפאנל השמאלי במחשב שלי ובתיקיות, באמצעות ה-Registry?
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-