עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dj shay 30010,

יש לי מחשב אחתשיש לו WINDOWS XP ומותכן כל העיברית כל ה V בעיברית נגיד שאני בא לירשום בגוגל הוא לא נותן לי הוא רושם גיבריש ב WORD איןבעיה ב פייר פוקס אין בעיה מה יכול להיותהפתרון

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  2. Started by overload,

הפעלתי את המחשב ופתאום הוא לא פועל טוב! אין אינטרנט, אין אנטי ווירוס אין שיחזור מערכת (אפילוהחלון לא נפתח) יש מלא דברים שלא פועלים! (אפילו ההתחל > כל התוכניות. לא נפתח) מצד שני יש גם דברים שכן פועלים כרגיל- אני יכל להסתובב בתיקיות להעביר קבצים (עשיתי כמה גיבויים גם) אפש לשחק במשחקים אפשר לשמוע מוזיקה לראות סרטים. בקיצור המחשב פועל טוב אבל הוא לא פועל. ניסיתי להפעיל בSAFE MODE וזה לא עזר לי (גם אין שיחזור מערכת). ניסיתי את כל האפשרויות שיש להפעיל את המערכת (כשלוחצים F8 לפני שהיא עולה)- כלום לא עזר. אני משתמש עכשיו בנייד של אח שלי. יש לי דיסק של WIN XP SP1 אז אני חושב לעשות פירמוט למערכת אבל אני לא יודע איך- פה אתם נכנסים ... ד"א גם האנטי ווירוס אומר שיש בעיות…

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  3. Started by longhorn,

TWEAKING XP היה מדרין באתרPC SPOT אבל האתר לא קיים יותר מישהו מכיר מדריך טוב

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  4. Started by coorva,

שלום יש לי win xp pro באנגלית. כשאני מבצע סריקה עם אנטי וירוס avast או AVG או לחלופין סריקות אונליין עם אנטי וירוסים אחרים, תמיד במהלך הסריקה המחשב "קופא" כשהוא מגיע לקובץ בשם netasp2k.inf שנמצא תחת c/windows/inf . העכבר לא מגיב ולא ניתן לעשות כלום מלבד RESTART. אותו דבר קורה גם עם התוכנה SPYWARE TERMINATOR. מצד שני תוכנות אחרות כמו SPYWARE DOCTOR או AD AWARE לא נתקעות במהלך הסריקה ומראות שהמחשב תקין. אשמח לקבל עזרה ממי שתופעה זו מוכרת לו.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  5. שלום קניתי מחשב ניד חדש של ACER ואיתו בא לי מערכת הפעלה WIN VISTA ואין לי צורך בה(המחשב לעבודות משרד בלבד!) כאשר נשאתי להתקין את הWIN XP כמו תמיד הוא האלה לי שתיי אפרויות אחת היא תיקון והשני להפעיל את VISTA.... עכשיו רציתי לדעת למה זה אם זה בגלל שאני צריך להשאר עם VISTA.... ואם אני יכול להתקין דרך VIST ולא דרך BOOT כמו תמיד זה יהיה גם בסדר?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by zohar678,

קיבלתי כוכב כחול עם הודעה האומרת לי שמערכת ההפעלה שלי לא חוקית, כיצד ניתן לטפל בבעיה זאת?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Started by KrustyTheKlown,

לפני שבועיים בערך המחשב שלי התחיל לקפוא בזמנים רנדומליים (בד"כ שאני גולש באינטרנט שומע מוזיקה וכו) בכל מקרה, ניתחתי את אחת מקבצי הDMP שהמחשב יצר לאחר מאחת הפעמים וזה מה שקיבלתי: http://rapidshare.com/files/69191185/DMP.txt.html אני מבין שהבעיה כביכול ב atapi.sys, איך אני מטפל בזה? נ.ב. הרצתי memtest לא מזמן ככה שלא נראה לי שזה קשור לזיכרון תודה!

8. Started by tidan26,

שלום! יש לי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה פרימיום 64 ביט כאשר אני נכנס למשחק כלשהו הוא יוצא לי החוצה ונותן לי הודעה שהתוכנית נסגרה וווינדוס מחפש פיתרון כיצד אני פותר את הבעיה הזאת?... ???

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by Big_Guy7,

המפרט שלי בצד. רציתי לדעת אם הוויסטה יעבוד אצלי טוב ולא יתקע.. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by PayneBack3251,

שלום רב הורדתי את הדמו של המשחק החדש של הארי פוטר אני בא להתחיל להתקין ואז אני מקבל הודעה שאני צריך להשתמש ב directx 9 ומעלה ואני עובד עם ויסטה יש פה דירקט איקס 10 |: אין לי מושג מה אני עושה מכאן עשיתי כבר חיפוש בפורום ואין תוצאות תודה לעוזרים [=

11. שלום, אני מעוניין להיות מסוגל (אולי ב DESKTOP.INI) לשמור תכונות של תיקייה כגון גודל החלון האחרון שסגרתי וסידור ה VIEW (LIST לדוגמא) מישהו יודע איפה ואיך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  12. אני פירמטתי את המחשב התקנתי כמו שאני תמיד מתקין את הדרייברים של לוח אבל אין סאונד בדקתי אם זה מזוהה במנהל התקנים וכן זה מזוהה עדכנתי את הווינדאוס אבל זה גם לא עזר מדובר ב WinXp Pro הכרטיס כל הוא מובנה בלוח הלוח מדגם Gigabyte GA-K8N51GMF-9 חשוב לציין כי פירמטתי את המחשב כבר פעמים רבות ב3 השנים שיש לי את המחשב ואף פעם לא ניקלתי בבעיה עריכה: פתרתי את הבעייה אפשר לנעול.

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  13. Started by harel156,

שלום כשאני מנסה לעשות שחזור מערכת עולה חלונית נמצא בשימוש ע"י תוכנית אחרת ניסיתי במצב בטוח גם לא נותן ניסיתי ע"י מדריכים ברשת ולא הועיל אולי מי מכם יצליח לפתור את אודה מראש (אני אדם מהשורה ולא תותח מחשבים לכן אם אפשר הסבר מפורט) אגב: יש עוד בעיה צירוף המקשים CTRL+ALT+DEL לא עובד אצלי תודה מראש harel313@gmail.com

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  14. כלומר אם רכשתי חבילה באנגלית אני יכול להיתקין עלייה עברית מלאה כמו שיש אופצייה באופיס ובעצם להפוך את המערכת לעברית רגילה כאילו התקנתי את הגירסא העברית

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  15. יש לי amd 64 עם לוח בעל צ'יפסט nforce 3 250. באתר של nvidia אני לא רואה דרייברים של הצ'יפסט לווינדוס 7. האם זה אומר שהמוצר בכלל לא תומך בגרסה האחרונה של ווינדוס?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  16. מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  17. היי, התקנתי אתמול את ה SP1, בדיוק כמו שנכתב באתר של HP ו MS שממומלץ להתקין- כלומר, דרך הWINDOWS UPDATE קודם כל את כל העדכונים הקריטיים שהצטברו בחודשים האחרונים, אח"כ עדכון דרייברים, ורק אז התקנה של SP שעברה חלק לגמרי. מאז המחשב עובד הרבה יותר לאט מקודם: האקספלורר לפעמים משתגע ולא נותן לי לפתוח חלון, אלא נפתח כאילו על כל המסך ולא ניתן ללחוץ על כלום ROME TOTAL WAR מתחיל להאט בטירוף אחרי חצי שעת משחק, וזה גם, אם הוא מואיל בטובו לעלות (קודם הוא עבד סבבה) אחרי שעה של עבודה בויסטה, הכל עובד על קצב של שני פריימים לשניה, תפריטים נתפחים אחרי עשר שניות וכאלה... המחשב הוא PAVILION 6412ej. לוח אם מבוסס 945GM ומעבד T2080. כרטיס מסך של INTEL 950 EXPRESS או משהו.. vista home basic, חשוב…

18. יש לי שתי מחיצות אם אני מוחק מחיצה אחת במנהל מחיצות (סיומון ולחיצה על D כדי למחוק) אז נהיית לי מחיצה אחת? או שכל הקבצים באותה מחיצה נמחקים?

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by Aviram,

יש לי בעיה! כשאני מדליק את המחשב אני פתאום מקבל שגיאה: בכותרת כתוב File Error וכתוב בחלון קטן: Cannot find ESS.BAT אם אני גולש פתאום האינטרנט אקפלורר נסגר אם אני לוחץ על קישור כזה בחיפוש של הווינדוס פתאום כל החלונות יורד לרגע וחוזר מה לעשות? אני מאוד מפחד!

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  20. Started by boogie,

בויסטה יש אפשרות לשים קיצור של המדיה פלייר בTASKBAR. האם יש אפשרות דומה גם לWINAMP? ואם כן אז איך עושים זאת?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by mistaarvim,

יצא כבר MUI בעברית ל32BIT יש למישהו מושג מתי ל64 צריך לצאת?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  22. שלום, ברצוני לדעת כיצד ניתן בווינדוס לבצע את הדבר הבא: פתיחה של קובץ אחד- תפתח גם קובץ אחר. לדוגמא : אם פתחתי את הצייר (mspaint.exe) , יפתח גם פנקס הרשימות (notepad.exe) . תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by Blue Eyes,

שלום לכולם, התקנתי Vista 64bit והוא מזהה לי רק את כרטיס הקול onboard. הכרטיס שהוא לא מזהה גם לא ב- Device Manager הוא Audigy Live SE ביצעתי עדכון והוא עדיין לא מזהה. באתר של Creative אין עדיין דרייבר להורדה ככה שזה גם יורד מהפרק. אשמח אם תעזרו לי. המשך יום נעים.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by shmaia1,

שלום אני אמור לקבל מחשב חדש עד סוף השבוע הקרוב. אני מקבל אותו ללא מערכת הפעלה. ("השגתי" מחבר.) האם לפני שאני מתקין את מערכת ההפעלה אני צריך לפרמט את הדיסק הקשיח. או שלפי מדריכים שראיתי עם הדיסק התקנה יש אפשרות לפרמט לעשות מחיצות וכו... ובבקשה הסבר על הקטע של המחיצות.מה עדיף/צריך מחיצה PRIMARY? ומה זה מחיצה EXTENDED

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by Dimer,

שמעתי שאפשר בחלונות לבדוק האם DOK חובר למחשב. יש לכם מושג אם זה נכון ואם כן אז איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים