עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by avner_100,

כשאני נכנס לכונן כולשהו ה-icon'ים של התיקיות חסרים. איך אני מחזיר אותם? תודה =]

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by Goadzilla,

נכון בחלון של הווינדוס אקספלורר ב"כלים" יש את האפשררות "אפשרויות תיקיה" איפה שמסמנים אם להראות קבצים מוסתרים , סיומות וכו'... אני ניגש היום לאפשרות הזו והיא פשוט נעלמה כלא הייתה אז הוספתי אותה דרך הסרגלי כלים ועדיין כלום עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  3. נעלם לי האדמינסטרטור שדרכו הייתי נכנס לעשות פורמט ועו, אין אפשרות ctrl+del ואי אפשר לעשות דיפרגמטציה גם בתוכנות חיצוניות. כאילו לא מזהה כונן קשיח האם הלך לי הכונן קשיח או ווינדוס. המחשב עובד חוץ מזה. נדמה לי שזה קרה אחרי שניסתי לעשות בדיסקיפר פרופשיונל( נעלם לי הווליום בתוכנות האלו אך לא בחלונות XP ) בקשה הצילו!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  4. איך מחזירים הייתי בטוח ש SFC יעזור , אבל לא עזר עזרה...

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  5. נעלם לי האייקון של Show Desktop משורת המשימות. איך אני מחזיר אותו?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. נעלם לי האייקון של סל המיחזור משולחן העבודה ניסתי להחזיר אותו מ: למאפיינים > שולחן עבודה > התאמה אישית של שולחן העבודה אבל הוא לא מופיע גם שם מישהו יודע? תודה

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  7. קודם כל אני לא דביל אני מבין. הסרתי את האנטי וירוס של פנדה ואחרי הריסטרט המחשב נתקע איזה 2 - 3 דקות במסך של ה Welcome (WIN XP PRO) וכשהוא עלה אז נכון שבהתחלה כשעושים Tesk Manager אז לא רואים ב Processes את השם מתחת ללשונית User Name שליד השם של התכנה שרצה... וגם אני לא יכול להתקין כלום. מזל שהאקספלורר עלה לי. הוספתי תמונה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/o/i/_/g/i/e/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200412202052019491/200412311936012589/untitled.jpg אני לא יודע איך עושים שרואים אותה אז תעתיקו את הקישור

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  8. Started by eyalo,

יש לי ווינדוס 2000, היה לי איזשהו וירוס במחשב, אחרי שניקיתי אותו נעלם החייגן מתיקית חיבורי הרשת, אפשר לראות אאת החייגן דרך אפשרויות אינטרנט וגם אפשר להתחבר אבל אני אי אפשר להתנתק כי גם אין את החיווי של שני המחשבים ליד השעון בשורת המשימות, מישהו יכול להגיד איך מחזירים את החייגן למקומו? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  9. מדובר במלבן שבא בתחתית של כל חלון בוינדוס ויסטה והוא צריך להיות בתוך העיגול שבתמונה: היום ניקיתי את המקלדת ולחצתי על כל מיני כפתורים נראה לי שבגלל זה זה נעלם אני ישמח אם משהו יעזור לי להחזיר את זה!? תודה לעוזרים! ofeky1

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  10. Started by binstock,

שלום לכולם, לפני מס' שבועות נעלם לי ללא אזהרה הטאב desktop מה- display properties (הטאב שממנו אפשר לשנות רקעים) והפכתי את העולם לנסות לשחזר אותו וכלום לא הולך. הרצתי אנטי ווירוסים ואטי ספיוורים ומנקי רג'יסטרי ומה לא. (אפילו מצאתי איזה אתר בשם kelly's korner שמכיל מלא תיקונים לרג'יסטרי אבל גם אלו לא עזרו). מצאתי דרך גוגל כמה אנשים שמדברים על משהו שנקרא desktop hijacker אך לא מצאתי חומר בנושא. אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע על פיתרון שיגיב בבקשה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  11. שלום אנשים, משום מה אתמול נעלם לי הכיתוב מהתקייה של המשתמש. אין לי מושג איך להחזיר את זה. אם אני לוחץ על שנה שם אז רואים את את תיאור התיקייה. מצורפת תמונה, אשמח להכוונה בפתרון הבעייה מע' הפעלה VISTA BUSINESS SP1. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  12. שלום המסך פתיחה של חלונות XP שרשום "ברוך הבא" נעלם ובימקומו יש לי מסך עם שם המשתמש שלי(כמו בחלונות 98) ומתי שאני לוחץ ctrl+alt+delete הוא לא מעלה יש את מנהל המשימות אלה מראה לי קודם חלון שיש לי כמה אפשרויות לבחור. משהו יודע אך אני יכול להחזיר את זה למה שזה היה? נ.ב נישאתי להביא צילום מסך אך זה לא צילם לי :'( אני מקווה שמה שרשמתי מספיק

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  13. Started by iyehuda,

איך מחזירים אותו ב ויסטיה

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  14. Started by Dark Tetris,

יש לי וינדוס XP SP2 יש לי 2 הארדיסקים אחד של 80 והשני שלי 250 חלקתי את ה80 ל2 C של 20 וD של של 60 וG שהוא 250 בעיה מוזרה נעלם לי כונן G לפני שבוע גם קרה לי מקרה דומה שחקתי אם מנהל ההארדיסק וזה הוציא לי את D ולא מצא את G ובישביל למצוא את G הוצאתי את ההארדיק וחברתי שוב הפעם זה לא עבד.... הוא פשוט נעלם! איך אני מחזיר אותו?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by lm007,

איכשהו עכשיו לא מופיע לי כונן D.ב-disk management מופיע כנפח פנוי כל הנפח שאמור להיות של D. זה קרה אחרי שניסיתי להוריד כמה תוכנות ב- msconfig, כמובן שעכשיו החזרתי את כולם. למישהו יש רעיון איך לתקן את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  16. לא זוכר איך מחזירים אותו והוא לא מופיע לי ב COSTOMIZE...

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by boogie,

איך מחזירים אותו. מפעילים ידנית????

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  18. הוא היה בשורת המשימות ועכשיו איננו, איך אני מחזיר אותו? תודה וערב טוב

19. שלום אנשים... איך אני מחזיר את האייקון של החזרה לדסקטופ שהיה לי למטה? כי כל פעם שאני רוצה לחזור לדסקטופ אני צריך להוריד את החלונות אחד אחד וזה מציק תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by Aviv C,

בבקשה תעזרו לי!!! נעלם סרגל ה- explorer!!!(הסרגל שנמצא בצד ימין של המסך ויש בו פעולות כמו העתקה והעברה) איך אני מחזיר אותו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. כותרת ^ מישהו מכיר פיתרון לבעיה? ולא, אי אפשר להוסיף אותו בתפריט סרגלי כלים של שורת המשימות משום שהוא לא קיים שם יותר.. אשמח לפיתרון. תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  22. Started by moran14,

שלום! יש לי שתי שאלות: 1.יש לי שני משתמשים במחשב,במשתמש שלי נכון יש למטה פס כחול ויש בו quick launch שהיה בו סימן של אינטרנט ועוד סימן של show desktot אז זהו הוא נעלם,איך אני מחזירה אותו? 2.שאלה שניה היא במשתמש השני נעלם לגמרי הפס הכחול אין אפילו start מה אני אמורה לעשות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  23. לא יודע איך זה קרה אבל נעלם כל הסרגל שם עם השורה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.