עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by daido,

היי ושלום. נתקבלי במספר תקלות בויסטה, אשמח לקב עזרה: 1. הפעלתי את המחשב ופתאום אני רואה שיש איקס על הרמקול, כלומר אין סאונד. כשאני מנסה להכנס למנהל החומרה הוא לא מאפשר לי ורושם לי הודעת שגיאה כפי שרואים בתמונה sound 2. כשאני מנסה להכנס לקבץ service.msc הוא רושם לי את הודעת השגיאה כפי שאפשר לראות בתמונה service 3. אני לא יודע אם הדבר קשור...יש גם בעיה עם הקובץ hosts שהוא נחסם כאשר אני מנסה לשמור לוג בתוכנה hijackthis אני לא מצליח לתקן את הקובץ. אשמח לקבל הכוונה בעניין תודה רבה דיידו [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  2. בדקתי בסטיקי איך אפשר לבדוק ושם נאמר לבדוק ע"י התוכנה CPU-Z. הרצתי את התוכנה והנה מה שזה מראה לי : המעבד שלי : E6600 Conroe 2.4 GHZ הלוח אם שלי : Asus P5WDH רשום בסטיקי פשוט להריץ את התוכנה ולראות האם מופיע 64BIT, ולא ממש מופיע לי אלא מופיע EM64T שאין לי מושג האם ה-64 הזה זה מה שאני מחפש וצריך ;D תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. מישהו יודע איך אפשר לנטרל את החלון הקופצני והמעצבן הזה שמופיע כל כמה שניות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Neev,

שלום לכולם, אני מעוניין לעשות התקנה נקייה של חלונות על כונן חדש (בסופו של דבר אני רוצה להתקין את 8.1). הבעיה היא שקניתי בזמנו את העדכון ל-8 ואבד לי הדיסק של 7, בנוסף אין לי את ה-ISO של 8 (אבל יש לי את המפתח מוצר). כיצד אני יכול לעשות זאת? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  5. Started by עידן אברהם,

רציתי לדעת אם WINDOWS XP SP2 הכי טוב ועוזר ... במה זה עוזר למחשב? מחכה לתשובתכם

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by The-Devil,

תאמת זה שאלה שמטרידה לגבי כלל מערכות ההפעלה... השאלה היא: מה בעצם קורה ממתי שאני לוחץ על הכפתור שמעיל את המחשב עד שהוא נדלק... (אפשר לדלג על זה שהוא מחפש את ההתקנים ומוצא את החומרה הקיימת במחשב...) אני מתכוון יותר איך קוראים לקובץ שמעלה את מערכת ההפעלה... ומי מפעיל אותו (ואיך...) או איפה זה שמור...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yonash53,

אז ככה יש לי מחשב ישן p4 והחלפתי לו תלוח אם ללוח של asus-p4sgx-mx אוקי שמתי תמעבד ותזיכרון 512 mb ram והכל היה טוב. לאחר מכן המשכתי בהתקנת הלוח לבסוף הגעתי לתהליך של קביעת הmaster slave. בכל מקרה שמתי בהתחלה את הכונן sumsung בתור מאסטר ואת ההארדיסק בתור סלייב. אני לא יודע איך אומרים את זה אבל אני חושב שזה עם הפין הזה על גבי ההארדיסק והכונן בכל מקרה את הכונן שמתי ראשון ואת ההארדיסק שני. עכשיו אחרי שאני מדליק את המחשב הוא מזהה שהכונן מאסטר וההארדיסק סלייב, אבל לאחר מכן אני שם את הדיסק של הווינדווס שהוא תקין 100 אני בדקתי אותו על מלא מחשבים כבר.. ולפני אפילו שהוא כותב שהוא טוען את הדיסק המסך כזה נדלק ומתכבה ואני מקבל מסך כחול לשניה ואז ריסטרט. אז ניסיתי סתם לראות אם ההאר…

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  8. נעלם לי האייקון של סל המיחזור משולחן העבודה ניסתי להחזיר אותו מ: למאפיינים > שולחן עבודה > התאמה אישית של שולחן העבודה אבל הוא לא מופיע גם שם מישהו יודע? תודה

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  9. רק רוצה לראות מה אחרים חושבים.. חשבתי שאני אתרגל אליו אבל ככול שאני משתמש בו יותר כך הוא נהיה יותר מעצבן

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  10. למעשה אין לי מושג, איך לשחזר את קובץ ה- OST הפגום כדי לגשת אליו בלקוח הדוא"ל של Outlook 2019 ללא שום שגיאה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by מאיה גרינברג,

המחשב היה על שומר מסך שחזרתי למחשב עשיתי התחל וכל הסימנים והתפריטים נהיו בצבע שחור ונעלמו המסך ניהיה שחור נמרח הכול ... ביטלתי את השומר מסך וזה נפסק .. למה זה קורה ?

12. אהלן נתקלתי ב-2 בעיות שאני לא מוצא להן פיתורון: 1. מצאתי בבית דיסק התקנה של Win 7 Ultimate 32Bit, בעת ההתקנה הוא לא נותן לי למחוק כוננים קיימים או לפצל אותם לפי מה שאני רוצה להגדיר לו. אותה ביחה איתה בתוכנות שהמליצו לי לפיצול כוננים, פשוט לא נותן לי גישה לפצל איך שאני רוצה. 2. מצאתי דיסק נוסף בבית Win XP SP3, בעת ניסיון התקנה של הוינדוס קופץ לי על ההתחלה מסך כחול שרושם" "A Problem has been detected...". דיסק תקין כי נוסה לא מזמן על מחשב נייח. איך אני מפצל את הדיסק קשיח אם אין לי שום גישה אליו? למה לא נותן לי להתקין Win XP? יאהלה שבוע כבר שובר את הראש עם הפיצול כוננים הזה ושום דבר לא הולך. משהו...!!!

13. Started by SHAY951,

אני מחפש איזה אתר עם CURSORS ו-ANIMATED CURSORS יפים ל-WINDOWS XP (סמנים וסמנים מונפשים לעכבר), כי נמאס לי מהמכוערים האלה שיש בוינדוס. תודה.

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by nissim_y,

לאחר התקנת windows-me - כשאני יוצר תיקיה ונותן לה שם בעברית , השם הופך לג'יבריש בהקלדה אני רואה אותיות עבריות אך לאחר ה enter האותיות משתנות כמו כן תיקיות ישנות ששמן היה בעברית - השם מוצג כסתם קוים איך מחזירים את העברית ?? :

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by PeaS,

I just installed win XP, and I have some hebrew support problems. I can read Hebrew, but I can't write Hebrew, as you see. There are some more Hebrew issues here, but let's try solve this one first, because it's probaly will solve the others too.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by infernoman,

שלום לכולם כאשר אני מדליק את ה-windows לאחר מספר דקות עולה ההודעה שהייתה תקלה ב-services.exe והוא ייסגר מייד לאחר מכן עולה הודעה שכתוצאה מתקלה זו המחשב יכבה את עצמו מה אני אמור לעשות??? האם למישהו יש רעיון? מעט לפני כן ניתן להגיד שה-windows נתקע ולא ניתן ללחוץ על כלום

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by tmpusr,

שימוש בסיסי ולא כבד במיוחד (ביתי/מדיה). מפרט בסיסי: I5-2500K - 8G DDR3 - 128GB SSD לוח אם ASUS עם ביוס UEFI אין DVD למחשב ואין לי חיצוני. על הנייר ברור לי ש-8.1/64BIT הוא המועמד הטבעי אבל יש לי ניסיון מר עם מפרט דומה עם WIN7/64BIT כשתקיית ההתקנה מתנפחת עם הזמן לעשרות גיגה בלי יכולת לנקות אותה (winsxs, Installer) וה-SSD נסתם. * האם זה נפתר עם WIN 8.1 או נעשה גרוע יותר? * אני יכול להסתדר בלי בעיה עם 4G RAM מבחינת ביצועים - האם מערכת הפעלה 32BIT תפתור את הבעיה? * יש בעיה להתקין מ-USB על לוח UEFI? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. האם זה אפשרי בכלל ? לפי מה שאני מכיר בתור איש מחשבים יש לי תוכנה כמו MS Virtual PC שאפשר להריץ עליה כמעט כל מערכת הפעלה קיימת . אך זה לא כולל את מערכות הפלאפון ומחשבי כף היה וזה מוזר לי שכן אלו מוצרים שבשוק דיי הרבה זמן . לסיכום אם מישהו מכיר אמולטור טוב שיכול לתת לי סביבת עבודה של מערכות ההפעלה הנ"ל זה יהיה נהדר . תודה עידן

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  19. Started by Y-T-M,

יש לי וינדוס אקס פי פרופישונל אבל אני לא יודע אם זה 32 ביט או 64 ביט? איך אפשר לדעת?

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  20. שאלה שמסקרנת אותי כבר הרבה זמן אני רואה בהרבה מחשבים שתיקיית היוזר היא בנפח מסויים (נגיד 50 גיגה) אבל כשאני נכנס לתוך התיקייה ורואה מה הנפח של התיקיות בתוך התיקייה הראשית של היוזר אני מגלה שסך כל הנפח של כל התיקיות נמוך מהנפח של התיקייה עצמה ואפילו יש פער עצום בין הנפח הכללי לבין הנפח של התיקיות עצמן. לקחתי בחשבון תיקיות מוסתרות וסל מחזור (שהיה ריק) אבל עדיין יש פער עצום מה באמת קורה? מציין שזה מחשבים עם מע' הפעלה וינדאוס 7 בעיקר (לא זוכר אם נתקלתי בתופעה ב XP) עריכה: פתאום מצאתי תיקיה מוסתרת בשם AppData שאצלה כל הנפח שלא מצאתי.. אז מה התיקייה הזאת וכיצד אפשר לצמצם את הנפח שלה? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by THE FOX,

איזה ווינדוס מסידרת ויסטה מומלץ להתקנה במחשב המיועד למשחקים? במחשב יש 4GB RAM, ומעבד E7300. והאם יש גירסאות מושפרות של ויסטה ללא צריכת משאבים מיותרת?

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  22. שלום.... אבא שלי קיבל מחשב נייד מהעבודה והוא קיבל אותו עם סיסמא ... וכל פעם שצריך לפתוח את המחשב עולה סיסמא איך אפשר לבטל את הסיסמא הזאת? ניסיתי ב CONTROL USERPASSWORSD הUSER שלו מופיע עם סמל של כדור הארץ משהו כזה ובMANGE המשתמש לא מופיע בכלל יש מצב שהטכנאי חסם אותו או משהו? תודה... הנה תמונה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  23. Started by o.m.l,

יש לי בעייה במחשב אני מדליק אותו והוא מתחיל לעלות עד שהוא מגיע ללוגו של הxp ואחרי זה צריך לעלות "המסך של ברוך הבא" אבל זה לא עולה והמסך מתכבה אבל המחשב ממשיך לעבוד! אם למישהו הייתה הבעיה הזו ויש פתרון שירשום אני חשבתי לעשות שחזור מערכת אבל אני לא מצליח לעשות מצב בטוח אני לא יודע איך ?! פתרונות תדה!

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by yotam360,

הורדתי קובץ למחשב (סירטון קצר) ועכשיו שאני מנסה למחוק אותו הוא פשוט לא מאפשר זאת http://img254.imageshack.us/my.php?image=probnh0.jpg איך אני יכול למחוק אותו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.