Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
-
ברשותי רישיון חוקי ל Windows Vista Ultimate , האם אני יכול להתקין אותו ולהפעיל אותו על שני מחשבים באותו הזמן ? והאם זה משנה איזה גרסת חלונות זאת?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
פשוט יש לי כל מני בעיות המדיה פלייר נתקע (10) גם האקספלורר (6)
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איך אני עושה שלא יופיע לי הצורך לאשר כל דבר שאני עושה במחשב... זה מחרפן את השכל... תודה
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום..קניתי מחשב נייד של IBM מיד שניה ובמחשב הייתה מותקנת מערכת הפעלה XP HOME EDITION באנגלית למחשב יש מערכת שעושה פירמוט ללא דיסק וזה הוחזר לי לHOME EDITION באנגלית ואני רוצה להעביר את כול שפת המחשב לעיברית כי אחותי לא מיסתדרת עם אנגלית...יש דרך? הבנתי שMUI פועל רק בXP PRO האם זה נכון?! כמו כן יש לי דיסק של XP PRO אבל הוא בעיברית והוא לא מאפשר לי לעשות שידרוג למערכת הפעלה כי הם לא אותה שפה...מה עושים?!
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שחכתי את הסיסמא בויסטה מה ניתן, לעזאזל , לעשות? אני כבר משתגע תעזרו לחבר בצרה
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי חבר'ה, מאתמול ה- Task manager נראה מוזר, אין לו את הסרגל למעלה, הוא חלקי. מישהו יודע למה זה קרה ואיך אפשר לסדר את זה? זה קרה לי גם במחשב הנייד. מצורפת תמונה תודה, מורן [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי השפה של מע' ההפעלה. מה הקטע של הגרסה העברית? במה היא שונה מהאנגלית? האם זה רק בתפריטים / קבצי help ? או שיש גם משהו בקשר לתמיכה בשפות וכו' ? אני רוצה מע' הפעלה עם תפריטים והכל באנגלית, אבל כמובן שאני חייב תמיכה בעברית. פעם היו גרסאות באנגלית עם Hebrew enabled או משהו כזה, אבל לא שמעתי על זה ב-XP. אשמח להסברים בנושא. למה אני שואל? אני שוקל לקנות winXP נוסף בשביל מחשב נוסף, אז חשוב לדעת שאני קונה את המוצר הנכון. וגם, בקרוב (חצי שנה?) תצא ה-Vista, אז רציתי לדעם האם לרוץ ולקנות אותה איך שהיא יוצאת, או שצריך לחכות מלא זמן עד לגרסה העברית. שאלה נוספת - בקשר ליישומי office (אופיס) - אם זה לא המקום, אז תגידו לי איפה לשאול למעשה זו בדיוק אותה השאלה... יש לי גרסה אנ…
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
רציתי להפסיק את הפעילות של מערכת ה system restore אני נכנס למאפייני המחשב שלי ואז בוחר בלשונית ומקבל פשוט הודעת שגיע על כך שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית והיא תיסגר. כאשר אני עושה את אותו הדבר דרך control panel ו system ושם הלשונית המתאימה מתקבלת הודעת שגיעה הבאה: Exception occured while trying to run "Shell32.dll,Control_Rundll" C:\Windows\system32 sysdm.cpl",System\ מה בדיוק ניתן לעשות כדי לפתור את התקלה, האם התקנה של WIN XP מחדש היא האפשרות היחידה. חוץ מהעניין המחשב עובד ללא שום בעיה נראית בינתיים.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הבחנתי אתמול שהאיקון של המחשב שלי השתנה למשהו מוזר ניסיתי לשנות אותו בחזרה למקורי וזה לא עבד מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לא יודע כבר מה לעשות עזרה בבקשה אני מנסה להתקין פקדים activex אין חלון מקופץ שאומר האם אני מכון להתקין מחקתי את כל אובייקטים וגם לא עזר נכנסתי גם להגדרות אבטחה ולא מצאתי משהו שיגרום לזה אני מדבר לראות סרטים באתרים כמו youtube
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום. יש לי XP HOME ולפני כמה ימים הוא חובר לאינטרנט לראשונה בחייו (לאחר שלוש שנות עבודה נקיות מתקלות כמחשב עבודה נטו). התקנתי AVG ו-AD AWARE ויצאתי לדרך. לאחר כמה ימים הצטברו התקלות: - המחשב נתקע כשנכנסים ל"מחשב שלי" - אי אפשר להסיר תוכנות (נתקע) וגם להתקין תוכנות - העדכונים האוטומטים של ווינדוס לא מצליח להוריד או להתקין - האייקונים בשולחן העבודה התנתקו מהקישורים שלהם (כלומר הקיצור דרך לא מוצא את היעד למרות שהוא קיים) לאחר כל אלו התקנתי מחדש את הה-XP המקורי שלי, הוספתי SP2 בקובץ שהורדתי לפני כמה זמן, אך לצערי התופעות חזרו - המחשב נתקע לאחר כמה שניות של סיור בתוך המחשב שלי, אי אפשר להתקין תוכנות, העדכון האוטומטי נתקע וכדומה... האם זה וירוס ? וכיצד אני מטפל בו ? האם זו בע…
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, כיום אני מריץ לינוקס על המחשב הראשי שלי. יש עוד מחשב, מתחת למיטה שלא עושה כלום, ובזמן האחרון מתעורר הצורך להישתמש בחלונות לדברים כלשהם. מכיוון שכמערת הפעלה אני מעדיף לינוקס, אבל קיים הצורך לשימוש בחלונות, חשבתי על להתקין על המחשב השני חלונות. האם קיים כלי מסויים אשר מאפשר לגשת למחשב וינדוס, מכל מחשב אחר (לצורך העניין אחד שמריץ לינוקס) אבל לא בצורה של CLI אלה עם ממשק גראפי וכו', יענו כמו מכונה וירטואלית אבל במחשב נפרד. אשמח לקבל תשובות בנושא. תודה.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי הופיע לו היום שחסר לו קובץ בתקיה של הWIN ואמרתי לו להוא צריך לעשות repair לWIN ואז בא השאלה הבלטי נמנעת אך עושים את זה ולא ידעתי מה להגיד לו כי בחיים שלי לא עשיתי את זה... אז משהו יכול להסביר לי אך עושים את זה... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אני משתמש בווינדוז איכס פי פרו כבר שנים ולפני חודש אני לא יודע מה קרה אבל כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו או להפעיל קובץ מתאים לנ"ל הוא מעלה מסך התקנה\סיום התקנה ללא כל סיבה מספקת בדקתי מחקתי והתקנתי מחדש\הורדתי קודאקים מעודכנים אפילו התקנתי מ.ה.מחדש ושום דבר הבעייה קיימת ושרירה מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס טלוויזיה LifeView FlyTV Prime 30 עד עתה עבד מצויין בWinXp, מאז שעברתי לWindows 7 יש לי בעיה אני מצליח לקבל ווידאו, אבל לא מצליח לקבל אודיו.. יש לציין שניסיתי ב2 תוכנות גם ChrisTV וגם בDScaler, ואותן ההגדרות מצליחות לעבור בXP אך ב7 לא.. אני לא חושב שהבעיה בדרייברים כי WINDOWS הצליח לאתר לי מיד את הכרטיס טלוויזיה והדגם המדוייק, חוץ מזה שנכנסתי לאתר להוריד דרייבר וקיבלתי תשובה שיש ברשותי את הדרייבר המעודכן.. מישהו יודע אולי מה הבעיה? אולי התוכנות שהשתמשתי לא תומכות בWIN7?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני רוצה צבע שחור ומהחלונות אפשר רק צבע ירוק וכסף.... יש דבר כזה ?
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי זה בחינם ממייקרוסופט אבל כשאני עושה הכל בסוף זה מביא איזה אתר שכבר לא קיים אז אי אפשר להמשיך.. אז למשיהו אולי מהעבר יש את הKEY או איכשהו להשיג?
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי נדבק בווירוס הזה ששולח הודעות של Check my Party Pics ואז כתובת של אתר שזה מדביק גם אותך... והוא לא מצליח להסיר את זה. אפשר אולי הסבר איך להסיר את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
1) הדסקטופ כל הזמן קופא, ז"א המחשב ממשיך לעבוד והכל עובד אבל לא ניתן ללחוץ על שום אייקון בשולחן עבודה 2) האקספלורר כל הזמן נתקע או נסגר בגלל שגיא 3) הBSPLAYER נסגר גם הוא כאשר מריצים את הסרט האם אפשר לעשות UNINSTALL ל RC1? האם מישהו נתקל בתופעות דומות?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין ווינדוס. אחרי שהוא מגיע ל installing devices או משהו , כבר במסך הזה של ההתקנה קופץ חלון כחול ורושם: "a problem has deteced and your computer was shut down " "check to make sure any hardware is propertly installed" מסך כחול כזה ורשום בסוף למטה "thenical information stop 000sxds משהו כזה שורה ארוכה עם אפסים ואיקסים וכאלה. עשו מצווה עזרו אחיםשלי מה עושים??
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הכל בכותרת לא מצליח לשנות את האייקון של התיקייה בכפתור ימני מאפיינים וגם לא בעזרת בגוגל אולי מישהו יודע.. ?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שמעתי שיש מלא גרסאות של לינוקס בחייים לא ראיתי לינוקס ולכן אני רוצה לנסות, ולהנות מהתמיכה של 64BIT סתם בשביל הכיף איזה גרסה כדאית ומאיפה אפשר להוריד? איך אם אני רוצה להסיר את הלינוקס מכונן C שבו נמצא הווינדוס.. תודה
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אם מחקתי קבצים בטעות או עשיתי הסרה לאיזו תוכנית, האם הבחירה ב"שיחזור מערכת" של WINXP יחזיר לי את הקבצים הללו שמחקתי בטעות? אם לא - אז מה הקטע של השיחזור? מהו משחזר בדיוק?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב אבל לא רוצה לחכות שעות עד ששוב כל העידכונים ירדו. איך אני יכול לגבות את העידכונים?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-