Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, קיבלתי עותק מקורי של VISTA ULTIMATE X64, הורדתי את כל העדכונים אבל לא קיבלתי שום עדכון של SP1. ניסיתי להוריד SP1 אבל מכיוון שהמערכת הפעלה שלי בעברית לא יכולתי להתקין, כי ההתקנה דרשה אנגלית או שפות אחרות. משהו יכול להסביר לי איך אני מתקין SP1? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
בניתי מחשב חדש לפני כשבועיים, התקנתי את הווינדוס והכל היה בסדר עד שהווינדוס עודכן אוטומטית מהאינטרנט בכל התיקונים האחרונים (הווינדוס שלי הוא SP2) המחשב עבר אתחול לאחר העדכון, ואז התחילה הבעיה המעצבנת. לאחר שהווינדוס עולה יש חוסר תגובה ממנו למשך כ2 דקות ואז הכל מסתדר חזרה. (מאוד מעצבן) חשבתי שיש בעיה בהתקנה ושוב התקנתי את הווינדוס מחדש, ולאחר העדכון שוב חזרה לי הבעיה של חוסר התגובה מהווינדוס למשך כ2 דקות, ואז שוב הכל חוזר למצב תקין. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? יש למישהו איזה פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? המפרט של המחשב בצד שמאל במפרט המחשב שלי. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
מקירים את האפליקציה הנוחה בוינדוס XP שאפשר בה לתת מספור רציפ למספר גדול של קבצים ולהתחיל את המספור בכל מספר שבא לכם? אז, מצאת לזה פיתרון בויסטה ? משום מה לא משנה איזה מספר דוחפים לו בסוגרים הוא מתעקש למספר מ1 הצעות לאיך אני יכול להתחיל את המספור במספר לבחירתי? ???
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
אני צריך להיכנס לתקייה הזאת אבל משום מה מופיע לי ההודעה שבתמונה יש לי חלונות XP SP2 ואין לי משתמשים אחרים חוץ מאורח וניסיתי לעשות משתמש חדש עם מנהל מחשב ועדיין מופיע לי ההודעה ניסיתי גם להיכנס במצב בטוח ולא הצלחתי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם,תבורכו השאלה שלי אם יש אפשרות בווינדוס 7 לעשות כמו בויסטה/XP שאם אני ממזער את המדיה פליר יש "סרגל מהיר" בסרגל כלים ליד השעון.. עם פלאי פאוס להעביר להנמיך וכל זה ! תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
עכשיו אני כבר אחרי פירמוט והכל בסדר אבל מענין אותי מה היתה הבעיה... ביום שישי פתחתי את המחשב לניקוי, פרקתי: ספק, כרטיס מסך, קשיח, צורב והפאנל הקדמי + המאוורר הקדמי (מארז ישן - הפאנל לא נשלף בקלות). אחרי שנקתי הכל, החזרתי וסגרתי - אני מפעיל את המחשב ובשלב שהוא טוען את הוידואס הוא עושה ריסרט (הוא גם עשה טעינה ערוכה יותר מהרגיל ובסיום פשוט עשה ריסרט). אז פתחתי עוד הפעם בדקתי 10 פעם את החיבורים של הספק, הוצאתי גם את המעבד והחזרתי (מה שמוזר זה שלא נגתי בוא בהתחלה) את הזכרונות ואפילו החלפתי דיסק קשיח עם מחשב אחר ועדיין לא פעל. מה זה יכל להיות ? התחממות של משהו ? (דבר אחד שעשיתי אבל אני לא מקיר שום קשר בין זה לזה שהוא נכבה זה שכמה ימים לפני עשיתי OC לכרטיס מסך וזאת היתה הפעם הרא…
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
FAT32 תאיט בימועי מערכת?האם אני יכול לצפות ליותר יציבות ולא כמו שקרה לי הרבה פעמים של נפילת מערכת->פירמוט אחרי זמן קצר נורא? לת'רד הקודם כבר אף אחד לא מתייחס אז... האם תיהייה לי פחות מהירות בגישה קריאה,ביצועים כלליים? ד"א זה שאין אפשרות ליצור קובץ בגודל של 4 giga לא מפריע לי,זאת מחיצה לווינדוס בלבד... האם יפריע שיש לי עוד שתי מחיצות שכרגע מוגדרות כNTFS?התנגשויות וכו'... האם בכלל כל הנפילות האלו קרות כי לXP יש תמיכה לא טובה בNTFS,ואז כדאי לעבוד ל2000,או שיש לי בכלל בעייה בהארד דיסק...
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר תוכנה כזאת שתעשה את העבודה במקום התפריט הנוראי שיש בוינדוס ב START MENU? כלומר, שתראה את כל התוכנות המותקנות, תאפשר למיין אותן לפי נושאים, להריץ, לעשות אנאינסטול וכו'. תודה!
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש 4GB זיכרון, רציתי לברר מהם בדיוק הבעיות עם התקנת XP והאם כדאי לי להתקין XP 64 BIT. מה המודעות ל64BIT בדרייברים ובשאר דברים העלולים ליצור בעיות.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
יש לי win xp ואינני מצליח לכבות את המחשב דרך "התחל וכיבוי" או " התחל הדלקה מחדש"
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
כשאני מנתח את C שבוא הXP הוא לא מוצא קבצים שאינם ניתנים להעברה ויש שם את הקבצי XP...למה זה ככה?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
-
-
מה אני עושה כדי לבצע איחוי בווינדוס? נכנסתי לתוכנה של האיחוי בווינדוס.. יש לי שתי אפשרויות : analyse, defragment מה בוחרים מביניהם כדי לבצע איחוי?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
יצא כבר MUI בעברית ל32BIT יש למישהו מושג מתי ל64 צריך לצאת?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קניתי Hauppauge PVR-150 והמדיה סנטר לא מפסיק להציק. בהתחלה לא עבד כמו שצריך, דרייברים חדשים סידרו את העיניין. אבל אחרי כמה זמן (יום-יום וחצי) שהוא עובד טוב פתאום הוא מחליט לשבות לי ולא להראות תמונה בכלל (רושם Loss of Signal) או להראות תמונה מקרטעת מאוד. הסרה והתקנה מחדש של הכרטיס טלויזיה מסדרת את הבעיה, שוב, באופן זמני. אני עובד על Vista Home Premium x64. בבקשה שמישהו יגאול אותי מהייסורים האלה, רק רציתי לראות טלויזיה :'(
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
חברה יש לי וינדוס ויסטה הום פרימיום ומשום מה הדיימון טולס תוקע לי את המחשב בעוד אותה גירסה אצל חבר שלי עובדת רגיל בלי שום בעיה בנוסף לכך גם משחקים כמו gta iv ו need for speed undercover נתקעים לי בסוף ההתקנה יש crc error משהו כזה ואותו דיסיקים אני מתקין אצל בחר שלי את המשחקים ואין שום בעיה מזה כבר התייאשתי ...המחשב חדש תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מצליח להתקין את חבילת השירות sp2 הווינדוס הוא ווינדוס חוקי לגמרי לא יודע מה הבעיה אני הורדתי את החבילה מהאתר של מיקרוסופט וזה נותן לי את השגיאה הבאה בעת ההתקנה מה עושים? תודה רבה לעוזרים אלי! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שאם הוא מחובר כ SLAVE הוא פועל ואם הוא מחובר כהארד דיסק יחיד הוא לא פועל בכלל. ההארד דיסק הוא IDE של סיגייט זתומרת אם הוא מחובר בנוסף ל SATA שלי אז אני יכול לשים בוא מידע ולהוציא ממנו אבל אם הוא מחובר כ MASTER יחיד אז המחשב לא עולה (מן הסתם יש עליו וינדוס והוא כבר פעל לי כיחיד בעבר) מה עושים? תודה
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
רציתי להפסיק את הפעילות של מערכת ה system restore אני נכנס למאפייני המחשב שלי ואז בוחר בלשונית ומקבל פשוט הודעת שגיע על כך שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית והיא תיסגר. כאשר אני עושה את אותו הדבר דרך control panel ו system ושם הלשונית המתאימה מתקבלת הודעת שגיעה הבאה: Exception occured while trying to run "Shell32.dll,Control_Rundll" C:\Windows\system32 sysdm.cpl",System\ מה בדיוק ניתן לעשות כדי לפתור את התקלה, האם התקנה של WIN XP מחדש היא האפשרות היחידה. חוץ מהעניין המחשב עובד ללא שום בעיה נראית בינתיים.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם.. טוב אז ככה, הורדתי כמה themes, וסמנים לעכבר ועוד כמה דברים מסוג זה לוינדוס אקס פי, ורציתי לדעת איך אני מכניס אותם לרשימה שמשם אני אוכל לבחור אותם? למשל: את ה-themes אני רוצה להכניס לרשימה של ה-themes שאני מגיע אליה דרך לחצן ימני,מאפיינים וכו....
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
X86 או X64? ועכשיו יש לי אקספי, אחרי העדכון שווה לי לעבור לויסטה?[מפרט בצד]
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום רב, בכל פעם שאני נכנס לאתר קצת יותר כבד עם הרבה תמונות או מולטימדיה, אני מקבל את ההודעה המצורפת, היא קופצת מלמטה. צירפתי את מנהל ההתקנים, אולי יעזור. מישהו יודע על איזה זיכרון וירטואלי המחשב מדבר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-