עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. נגיד וקימפלתי את האקספלויט עם התוכנה cygwin וזה עבד,ועכשיו אני פורץ עם האקספלויט.ומה צריך להיות לי אם אני במחשב האחר?

2. Started by KF,

רציתי לדעת אם יש יתרונות כלשהם ל-WIN11 על פני WIN10 מבחינת גיימיניג? האם כדאי לשדרג את מערכת ההפעלה?

3. מעניין אותי לדעת, האם גרסת החלונות של ויסטה בגרסת האולטימיט כוללת גם את ה32 ביט וגם את ה64 ביט בחבילה אחת? (כלומר בזמן ההתקנה יש אפשרות לבחור בין 32 לבין 64)

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by the kon,

משום מה בחודשים האחרונים בכונן C הולך ונגמר המקום בלי שאני מתקין משהו או עושה משהו. לפני שזה התחיל היה לי בערך 2-3 ג'יגה פנויים והיום אני מגיע למצב מידי יום שיש לי 50 מגה בקושי. ממה זה נגרם ואיך אפשר לטפל בזה?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  5. Started by elad76,

כשאני מנתח את C שבוא הXP הוא לא מוצא קבצים שאינם ניתנים להעברה ויש שם את הקבצי XP...למה זה ככה?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  6. Started by messi,

הנה תסתכלו בתמונה: http://www.silvup.net/img.php?id=4e5n4ol9jdr7wxt.jpg למה מופיע לי 1.40GHZ גם?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  7. Started by Xer,

למחוק סליחה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  8. הכוונה היא האם יש גירסה מסויימת של WIN שאפשר להתקין על כמה מחשבים?? ( הWIN מקורי!!) יכול להיות שWIN בגירסת הOEM יכולה להיות מותקנת בכמה מחשבים בו זמנית..?? ואם לא האם ידוע לכם על גירסה שניתן להתקין בו זמנית במ'ס מחשבים??

9. Started by evy,

מה אני עושה כדי לבצע איחוי בווינדוס? נכנסתי לתוכנה של האיחוי בווינדוס.. יש לי שתי אפשרויות : analyse, defragment מה בוחרים מביניהם כדי לבצע איחוי?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  10. שלום. יש לי בעיה מסוימת - אני רוצה להריץ על המחשב תוכנות ברצף וללא הפסקה, אבל אני חייל - מה שאומר שלרוב אני ל א בבית. מה שקורה זה שאחותי הקטנה כל הזמן סוגרת לי דברים ואפילו לא מבינה את זה. אני מחפש איזשהי דרך, בעזרת מדיניות האבטחה של XP, תוכנה חיצונית, רג'יסטרי, או כל דבר אחר שאתם יכולים לחשוב עליו - להריץ איזשהי תוכנה כתהליך system, ככה שהיא לא תוכל לסגור אותו כלל. האם מישהו מכיר דרך שכזו? תודה, נדב.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by lidor_abo,

חברה יש לי וינדוס ויסטה הום פרימיום ומשום מה הדיימון טולס תוקע לי את המחשב בעוד אותה גירסה אצל חבר שלי עובדת רגיל בלי שום בעיה בנוסף לכך גם משחקים כמו gta iv ו need for speed undercover נתקעים לי בסוף ההתקנה יש crc error משהו כזה ואותו דיסיקים אני מתקין אצל בחר שלי את המשחקים ואין שום בעיה מזה כבר התייאשתי ...המחשב חדש תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  12. הבחנתי אתמול שהאיקון של המחשב שלי השתנה למשהו מוזר ניסיתי לשנות אותו בחזרה למקורי וזה לא עבד מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by SharonSx,

היו לי הרבה בעיות במחשב אבל כאזת בחיים לא... אני מדליק את המחשב הכל טוב ונפלא ואז הוא נשאר במצב DOS ומראה לי את ההודעה הבאה: Invalid boot.ini file booting from C:\Windows עברו כמה שניות וזה נעלם ובמקום זה מופיע לי: Windows could not start because the following file is missing or corrupt windows root>\system32\hall.dll> please re-install a copy of the above file מה אני צריך לעשות...?? מישהו מכיר תתקלה?? תודה שרון,

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  14. Started by No buddy,

שלום לכולם.. טוב אז ככה, הורדתי כמה themes, וסמנים לעכבר ועוד כמה דברים מסוג זה לוינדוס אקס פי, ורציתי לדעת איך אני מכניס אותם לרשימה שמשם אני אוכל לבחור אותם? למשל: את ה-themes אני רוצה להכניס לרשימה של ה-themes שאני מגיע אליה דרך לחצן ימני,מאפיינים וכו....

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  15. אני מנסה בכל מיני דרכים, נכנס להגדרות, צריך לעשות עוד פעם דברים שכבר עשיתי אתמול ואישרתי את הפעולה שלהם. אני סה"כ רוצה גישה למחשב מאיזה תוכנה בסלולרי, לא מזמן זה פעל, פתאום זה כבר לא פועל. בXP לא היתה שאלה בכלל, הגדרתי רשת ביתית, הגדרתי אותה במחשבים אחרים והכל נורא פשוט. כאן זה כל 10 דקות צריך הגדרה מחדש, ועדיין לא פועל כמו שצריך. לשם השוואה, מחשב של אח שלי שמריץ XP תמיד זמין בשיתוף הזה. תמיד. עריכה: טוב, קצת מפחיד, מסתבר שיש לי אפטיים של כבר שבועיים, יכול להיות שמשהו קרס וזה למה זה עושה לי בעיות. ייתכן וגם הדף הבא אומר לכם משהו: עריכה 2: הריסטארט לא עזר לרשת, אבל המחשב ללא ספק יותר מהיר. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  16. Started by yakir8,

שלום לחבר שלי הופיע לו היום שחסר לו קובץ בתקיה של הWIN ואמרתי לו להוא צריך לעשות repair לWIN ואז בא השאלה הבלטי נמנעת אך עושים את זה ולא ידעתי מה להגיד לו כי בחיים שלי לא עשיתי את זה... אז משהו יכול להסביר לי אך עושים את זה... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  17. Started by bronco,

מה ניתן לעשות על מנת שמערכת ההפעלה תזכור לפתוח חלון נוסף תמיד באותו גודל למרות שכל הזמן אני מותח את החלון על פני המסך וסוגר כמו שצריך המערכת לא זוכרת לפתןח את החלון שוב באותו הגודל בברכה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by lumi,

ברשותי WIN XP HOME עקב שגיאות רבות שקיבלתי בהפעלת רכיבי וינדוס כמו אקספלורר ומדיה פלייר הייתי צריך לבצע התקנה מחדש, במקום למחוק את כל תכולת הדיסק ביצעתי שידרוג (התקנה על התקנה) הבעיה שההתקנה רצה כבר 3 שעות!!! פעם שעברה שפרמטתי לקח בערך 30 - 50 דקות. היא כאילו נתקעת בהתקנת הדרייברים אבל לאחר הרבה זמן היא עוברת להתקנת רשת. אם אני מבצע ריסט או כיבוי מחשב, כשהוינדוס עולה הוא מתחיל שוב את ההתקנה ואין לי אפשרות לבטל אותה. ממה נגרמת הבעיה? איך אפשר לבטל את ההתקנה? יש לציין שעל המחשב יש לי חומר רב. השגיאות החלו לי לאחר שהסרתי את הנוטון אנטי וירוס 2005 שהפריע לרשת שלי, לא היה לי אפשרות לבצע שיחזור מערכת כי זה פגם בזה וגם באפדייט של וינדוס.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  19. זה לא Spyware ולא Virus... בדקתי עם 2 תוכנות AV ועוד 4 תוכנות ל-Spyware. אז....WTF :s05: אשמח לעזרה ! ולא הותקן שום דבר, בן רגע זה השתנה. ואין לי System Restore כיוון שביטלתי אותה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  20. ככה, אני מנסה להתקין WINXP SP2 על המחשב הבא : P3 550MHZ 256MB SDRAM QUANTOM 20GB 7200RPM HD MSI MS-6119 MOBO ניסיתי במלא מלא קומבינציות.. ניסיתי לפרמט בFAT בNTFS וניסיתי הגדרות שונות בביוס(עם PIO/בלי.. עם UDMA/בלי) ניסיתי גם לעשות לביוס איפוס פעמיים וכל פעם קורה משהו אחר.. או שהוא כותב שהוא לא מצליח למצוא BOOTABLE PATITION על הדיסק או שהוא פשוט עושה ריסט.. חשוב לציין שמדובר על מחשב שעבד מצויין לפני כשלושה חודשים ולא נגעתי בו פשוט מאז וההארדיסק הוצע ממחשב אחר שעבד לפני יום.. מה גם שההארדיסק בסדר גמור אם אני מחבר אותו למחשב אחר.. על ההארדיסק הייתה מערכת הפעלה וגם המחשב עבד בסדר גמור.. את הבוט מהדיסק הוא מזהה ואני מגדיר לו שם והוא מתקין את כל הקבצים לתיקיית C:WINDOWS אחרי הפ…

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  21. Started by gabig12,

לפני זמן קצר המחשב שלי נפל ניסיתי לעשות SCAN DISK והוא בכלל לא עבד בכל זאת התקנתי עוד הפעם וינדוס XP ובעם בשבועיים אני עושה SCAN DISK הבעיה שהפעם הוא לא נותן לי לעשות וכותב שאני יפעיל מחדש את המחשב והוא יפעיל קבצים מיוחדים למה זה? ובפעם שעברה שעשיתי את זה הוא עשה את ה- SCAN DISK ונתקע בחלון הבא בגלל זה אני מפחד לעשות עוד הפעם כי אני לא רוצה לפרמט עוד הפעם. האם תיהיה לי בעיה אחר כך? השגיאה: לא הייתה אפשרות לבצע את בדיקת הדיסק מכיוון שלכלי בדיקת הדיסק דרושה גישה בלעדית לקבצי ווינדוס מסוימים בדיסק. ניתן להגיע אליהם רק ע"י הפעלה מחדש של המחשב האם ברצונך לקבוע שבדיקת הדיסק תבוצע בפעם הבאה שתפעיל מחדש את המחשב? דרך אגב יש לי עוד שאלה באמצע שאני משחק במשחקים המחשב יוצא לי מהם …

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  22. Started by navk2,

לא חייב שיהיה בעיברית אבל מומלץ ושלא יהיה למתקדמים מידי אבל גם לא שיסביר על ההתחל, אתם יודעים משהו בין לבין. תודה !

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  23. מיקרוסופט הוציאה 2 עדכונים חדשים לווינדוס XP! אחד מהם הוא שיפור של מסנן הדואר של אאוטלוק 2003 ואחד הוא הOffice SP2,משום מה לא הצלחתי להתקין את שניהם כי זה כותב שיש שגיאה (כל העידכונים שהם הוציאו בעבר הצלחתי להתקין),האם העידכונים קרייטים??? נ.ב: אני לא משתמש באאוטלוק!

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי WIN2K האם יש דרך קלה לעשות דיסק שיכיל את כל עידכוני האבטחה עד היום עבור מערכת ההפעלה שלי ? אני יודע שיש אפשרות להוריד כל עדכון כקובץ EXE (אגב איפה?), אבל זה המון קבצים - האם יש דרך לקצר את הדרך ? תודה מראש

25. איך נפטרים מ search assitant שנמצא ב toolbar אני כל הזמן מוריד ממנו את הv ועם כל ריסטארט הוא חוזר חיפשתי אולי ב msconfig אבל שום תוכנב לא מעלה אותו למישהוא יש רעיון איך להיפטר ממנו לצמיתות?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.