עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by BoRiS.K,

אני מקווה שהנושא מתאים לפה.. אבא שלי בטעות מחק את הסל מיחזור איך אני מחזיר אותו זה דחוף.. :]] תודה!!!

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by Odedb52,

אהלן.. אני עכשיו פשוט באמצע "עבודה חשובה" ואני צריך להשאיר את המחשב עובד בלילה.. עכשיו הבעיה היא שהמחשב עשה לי עדכון ומבקש ממני לעשות ריסטרט כל כמה דקות ואם אני לא לוחץ תוך 5 דקות הוא עושה את הריסטרט לבד.. האם יש דרך לבטל ההודעה?.... אם כן אשמח לדעת איך.... עודד ב.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by avi2006,

היי יש לי ווינדוס XP מקורי (לשם שינוי) שברירת המחדל שלו היא בעברית. האם אני יכול איכשהו (אפילו בהתקנה מלאה חדשה) להעביר את כל התפריטים שלו וכדומה לאנגלית?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  4. Started by avi-noams,

כן, ראיתי את המדריך שיש בנעוץ. חוץ ממנו יש לי כמה שאלות. אקדים ואומר שהיות ויש לי מס' תוכנות וחומרה שלא מתאימות לויסטה החלטתי להוסיף XP ולא להחליף לגמרי את הויסטה, שמאוד עוזרת לי בתוכנות אחרות. 1. האם יש גרסה של ויסטה/XP שלא ניתן להשתמש בה לצורך זה? (יש לי XP פרו וויסטה הום פרימיום) 2. האם הרשת בין מחשב זה למחשבים אחרים תמשיך לפעול, והאם ניתן יהיה לגשת אליה משתי מערכות ההפעלה? 3.איך עוברים בין המערכות ? 4. האם יש בעיה בעובדה שהויסטה היא 64X וה-XP הוא 32X? 5. תוכנות שאזדקק להן בשתי המערכות - צריך להתקין פעמיים או שיש גישה אליהן ב-2 מערכות ההפעלה? 6. האם למישהו עם ידע די טוב ביחס למשתמש הממוצע כדאי לנסות לעשות זאת לבד (עפ"י המדריך שבנעוץ) או עדיף להשקיע בטכנאי?!

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by WillieT,

אני משתמש ב WIN98 (אני יודע, אני יודע, זה ישן ענתיקה, אבל זה מה יש למחשב ישן ענתיקה ) כשאני לוחץ קליק ימני במקום ריק כלשהו, נפתח מעין תפריט כזה שכולכם מכירים עם מאפיינים וכו'. בתפריט הזה הייתה לי עד לא מזמן את האופציה 'חדש' שנעלמה כליל. לא הצלחתי למצוא פתרון ולכן רציתי לדעת האם מישהו מכם יודע אותו.. כל עזרה תתקבל בברכה . עריכה: הסתדרתי, תודה. (הפתרון פשוט, להתקין את IE 6 בשנית.)

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  6. כשאני עושה כיבוי ויש תוכנה מסויימת שרצה ברגע מופיע לי אל תשלח ושלח או משהו כזה איך אני עושה שהסגירה של התוכנית תיהיה אוטומטית? תודה...

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  7. מה דרישות המערכת של וויסטה מינימום? מה הדרישות הרצויות שיעבוד כמו שצריך? ומתי זה יוצא?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by pringles,

אז ככה התקנתי אקספי באנגלית ולפני זה היה לי בעיברית אז היו לי קבצים ותיקיות שהשמות שלהם הם בעיברית ואחשיו כשאני רוצה להשתמש בהם אז איאפשר במקום השמות של הקבצים זה רושם ??? ????? איך אפשר לשנות את השמות של הקבצים כדי שיהיו פעילים

9. Started by dag18,

אני משום מה לא מצליח לכתוב בעברית ב IE6 - יש לי XP עם החבילה של העברית. כל פעם שאני מנסה לכתוב בשדות טקסט שנמצאים באתרים - זה כותב לי דברים מוזרים - כאלה: ?????ג‗?ג‗?א? אני חושב שהגדרתי את השפות ואת המקלדת בצורה טובה... someone plz help me!! תודה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  10. Started by bariko,

שלום רב, במשך יומיים שלמים לקח לתוכנה PerfectDisk לבצע איחוי של 70% לערך באחד מהדיסקים החיצוניים שלי. לפתע, אתמול בערב קיבלתי הודעה של WINDOWS UPDATE לפיה התבצע עדכון, ולכן עליי להפעיל מחדש את המחשב. מאחר ולא רציתי לעשות זאת עד אשר תהליך האיחוי יסתיים, חיפשתי דרך לבטל את העדכון, אבל לא מצאתי. הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לדחות את ההפעלה מחדש ב-4 שעות. לאכזבתי הרבה, כאשר התעוררתי בבוקר, גילתי שהמחשב ביצע RESTART באופן עצמאי. לאחר מכן בדקתי את המצב בתוכנת האיחוי וגילתי שהתהליך הושעה. ניסיתי לחדש את התהליך באמצעות לחיצה על RESUME, אבל כל הניסיונות שלי לחדש את תהליך האיחוי עלו בתוהו. לפיכך השאלות שלי הן כדלקמן: 1. למקרה ששוב אתקל במצב דומה לזה שתיארתי כאן, כיצד ניתן להימנע מ-R…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  11. יש לי WD PASSPORD 160GB ואני חייב שהוא יהיה על FAT32 אחרת הרדיו באוטו והDVD בבית לא מזהים אותו דרך הכניסת USB... אני אישית עובד עם XP, אבל המחשב של המערכת קולנוע ביתית יש בו VISTA לצורך מדיה סנטר ומשום מה הוא לא מגיב כשאני מחבר את ההרדיסק החיצוני.. לפני הפירמוט ל FAT הוא זיהה את הכונן יופי... מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  12. Started by e.N.m,

שלום, קניתי מחשב חדש לא מזמן וכל כמה שעות(אין לי מספר מדוייק) הוא מפעיל עצמו מחדש או עובר למסך של משתמשים. זה קורא מתי שאני לא מולו. היום בבוקר התעוררתי והוא היה בכלל מכובה. המחשב הוא Q9450, EP45-DS3, 4870HD ווינדוס VISTA Ultimate 64bit. תודה לעוזרים, אלן.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  13. Started by danielool,

הורדתי תמשחק GTA והוא מחייב SP3 . ניסיתי תWINDOWS UPDATE זה לא מצליח . הורדתי את הSP3 בהורדה רגילה גם לא מצליח. למישהו יש מושג מה הבעייה?..לא בא לי לפרמט בישביל זה =\

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  14. מעניין אותי לדעת, האם גרסת החלונות של ויסטה בגרסת האולטימיט כוללת גם את ה32 ביט וגם את ה64 ביט בחבילה אחת? (כלומר בזמן ההתקנה יש אפשרות לבחור בין 32 לבין 64)

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  15. איזה דרייבר יותר טוב של הויסטה או של ATI ? האם הדרייבר של ATI יכול לעשות בעיות???

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  16. Started by Xer,

למחוק סליחה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  17. אני לוחץ Ctrl+Alt+Del ופתאום אני רואה שה- Task Manager פשוט נדפק לי. כל הטאבים נעלמו. אני לא זוכר שעשיתי שום דבר מיוחד שגרם לזה. למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  18. Started by VooV,

איך מבטלים את ההודעות המעצבנות של ויסטה(windows needs your permission to continue)? איך משנים את הclearType? אני מתכוון לאיך מכוונים אותו בויסטה. אני רוצה להתאים אותו למסך. אפשר להוריד עוד תוספות לSidebar? ואם כן אז מאיפה? איפה אני יכול להפעיל את ה"Switch between windows" דרך המקלדת? תודה רבה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by SMAZ,

אני לא בטוח שלפה הנושא מתאים אם לא תעבירו למקום הנכון אז הבעיה שלי כחה: אבא שלי לפי מה שהוא אמר מחק אנטיוירוס המחשב עשה ריסט ואז מזה המחשב עובד הכול עד שהוא מגיע לחלון הזה של ויסטה מתחיל{לפני הדיסקטופ ולפני המראה של חשיבת אחוזים} והמסך נהפך להיות שחור אבל המסך עצמו פועל ושומעים את המחשב מתאמץ אני לא רוצה לפרמט כי יש בו הרבה משחקים שעברתי אותם ואבא שלי רוצה לפרמט את המחשב אז בבקשה תעזרו מהר

20. Started by popololo,

Hi I downloaded something from emule that should have helped me to be "genuine" the problem is that now windows doesnot even open and I get the next message a problem is preventing windows from accurately cheching the license of this computer error code 0x80004005 PLEASE HELP!!!!!

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  21. שלום, במחשב מוגדרים שלושה משתמשים, ואדמיניסטרטור, רואים את המשתמשים ואפשר להיכנס אליהם אבל לא לאדמיניסטאטור, ואי אפשר לשנות שום דבר.. איך אני נכנס אליו ואיך אני מוצא אותו תודה.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by Libby,

שלום לכולם... אני משתמשת ב וינדוס xp pro. אני מעוניינת לדעת האם עדיף xp, ומדוע... ומהם "הבעיות הרבות" שיש לשניהם שעליהם מתלוננים כולם? :DJsmile:

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by John Nash,

היי. אני מוריד דברים במשך הזמן מסנג'ר וכל מינה תוכנות. הבעיה שכל פעם שאני מדליק את המחשב הכל עולה ביחד. עכשיו אני יודע שאפשר לבטל את כל זה. ושתוכנה תיפתח רק שאני רוצא להשתמש . רק שאני לא יודע איך לעשות זאת. אני ישמח לקבל הסבר. ומערכת ההפעלה שלי בעברית. תודה

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  24. צריך לדעת כמה שיותר מהר, מתכנן לקנות ויסטה בהנחה ממיקרוסופט.

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  25. כשבאתי להפעיל איזשהו סרטון הוא פתח לי חלון שיחה ואמר לי YES \ NO ועוד משהו לא זוכר...זה היה החלון שפעם ראשונה המדיה פלייר מבקש רשיון לתוכן שמופעל...אמרתי כן וכנראה שהרשיון נשמר...השאלה שלי איך אני יכול למחוק כל זכר מהרשיונות האלה ? (אני לא מבין את המקרה והעניין כ"כ טוב לכן לא יכלתי לנסח טוב ותר)

• 5 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים