עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by רן.ט,

לא יודע איך זה קרה אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מבקש ממני לבחור לאיזה חשבון משתמש אני רוצה להיכנס ובעצם יש לי רק חשבון אחד.... מישהו יודע איך אני מעיף את הדבר הזה?

2. או שמא יש דרך אחרת להתחמק מזה בכל אופן מניסיון שלי כאשר מחליפים לוח , הסיכויים שה- windows יעלה יציב , קלושים למדי וצריך להתקין מחדש

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by INDIANI,

אני סימתי טכנאי מחשבים ורשתות תיקשורת. רציתי לדעת עם לי יש דיסק אקס פי עם רישיון ולאדם שאני אמור לתקן לו את המחשב יש לו אקס פי ללא רישיון האים מותר לי להישתמש בדיסק שלי עם הרישיון לתקן את המערכת הפעלה שלו שהיא ללא רישיון זאת אומרת האים מותר לי לעשות רק --R-- . למערכת שלו. אני באמת אשמח לתשובות כנות כי זה מאוד חשוב לי לדעת אז בבקשה מי שיודע בוודאות את התשובה שיענה. תודה מראש לכולם.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by WillieT,

אני משתמש ב WIN98 (אני יודע, אני יודע, זה ישן ענתיקה, אבל זה מה יש למחשב ישן ענתיקה ) כשאני לוחץ קליק ימני במקום ריק כלשהו, נפתח מעין תפריט כזה שכולכם מכירים עם מאפיינים וכו'. בתפריט הזה הייתה לי עד לא מזמן את האופציה 'חדש' שנעלמה כליל. לא הצלחתי למצוא פתרון ולכן רציתי לדעת האם מישהו מכם יודע אותו.. כל עזרה תתקבל בברכה . עריכה: הסתדרתי, תודה. (הפתרון פשוט, להתקין את IE 6 בשנית.)

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  5. אחרי שהתקנתי תדרייברים הנ"ל מהאתר גורו3D המחשב לא נותן לי להכנס לproperties בווינדווס (בכל תוכנה\קובץ שהוא), ולהפעיל תוכנות שונות כאילו אני מגבילים אותי. אני לא מקבל הודעות שגיאה או כלום. יש למישהו רעיון? יש לי LP מחר ככה שאני ממש צריך תמחשב שלי עובד. do ur best forum buddies. וכן למדתי מוסר השכל לא להתקין דרייברים לא מאושרים. תודה מראש. **אני משתמש בSP2. אל תגידו זה מה שקורה שמשתמשים בSP2 אלא בבקשה תתנו עצות.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  6. אני מחפש את התוכנה בנרות ועדיין לא מצאתי תוכנה.. אם משהו מכיר תוכנה ויכול לעזור התודות מראש. מדובר בכרטיס ATi Radeon 9700 Pro + Avi 128MB דרייבר האחרון המעודכן כולל קטלייסט.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  7. ועוד שאלה: איך ניתן להגדיר טיימר ככה שתוכנה מסויימת תתחיל לפעול רק לאחר פרק זמן מסויים (נניח אחרי שכל התוכנות בSTARTUP עלו)?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  8. אני מדבר בשם ידידה שלי, היא אמרה לי כשהיא לוחצת על קובץ תמונה הקובץ פשוט נעלם. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, אולי לכם יש? עריכה - שכחתי להזכיר, מדובר על Windows 98. ובבקשה אל תגידו להתקין XP כי המחשב ישן.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  9. הכתובת היא ads.msn ואז משהו והם מציפים את המחשב שלי איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  10. אני איני מצליח לבצע פורמט בווינדווס! ביצעתי פורמט כבר מספר רב של פעמים על מערכות קודמות של ווינדווס- ואני לא מסתדר עם ה pro XP. כאשר אני כותב :format c , כתוב לי שאני לא יכול לבצע מכיוון שיש עוד תוכניות שמשתמשות בכונן (ביצעתי את הנ"ל כבר בכל המצבים שיכולתי, כולל במצב בטוח עם קומנד פרומפט), לאחר מכן הוא שואל האם לכפות בכוח סגירה על תוכניות אלו- בחרתי כן. הוא טען שתי שניות- וכתב שהתכניות עדיין משתמשות בכונן (למרות שהוא היה אמור לסגור אותן). מעבר למצב זה, לא הצלחתי להתקדם... אני חייב עוד היום לפרמט את המחשב, בבקשה עיזרו לי!

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  11. הכול התחיל בכך שרציתי להתקין הרד דיסק חדש, אז יצרתי לו פרטישן דרך דיסק ההתקנה של win XP. ובטעות התקנתי עוד מערכת הפעלה על ההרד דיסק הישן, אבל לא נתתי למחשב לסיים את ההתקנה. לכן כל פעם שאני מהתחל את המחשב, המחשב נותן לי לבחור בין שתי מערכות הפעלה (האפשרות הראשונה זה המשך התקנה של החדשה, והשניה הwin הישן), אבל האפשרות של הבחירה מופיעה לשניה או שתי, וישר המחשב מתחיל את ההתקנה של המערכת הפעלה שבטעות התקנתי. איך אני נפתר מההתקנה של מערכת ההפעלה?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  12. היי. המטרה שלי היא שכשהמחשב עולה הוא יעלה ישר בלי בקשות לסיסמא ושטויות כאלו. הלכתי לפי השיטה שעושים Start -> control userpasswords2 אבל שם יש לי 2 חשבונות אדמין- 1 על השם שלי עם הרשאות של אדמין וחשבון שני בשם "אדמין" גם עם הרשאות של אדמין. אני רוצה שיהיה רק את החשבון שלי ולא מצליח. כשאני מבטל את הוי שמסומן שם (שמשתמשים צריכים להזין סיסמא) אז המחשב עולה לי ישר למשתמש אדמין ששם ההגדרות שונות לגמרי ממה שאצלי... עזרה :s05: :s05: :s05:

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by dorlt,

אני בטעות העברתי תיקייה שאליה מגיע כל מה שאני מוריד, העברתי אותה לתיקייה של IE7, עכשיו כשהיא שם אני לא מצליח לעשות איתה כלום, לא למחוק, להיכנס, להעביר וכו', הוא אומר לבדוק שהקובץ לא בשימוש, או אם הוא מוגן.. אבל הוא לא כל אלו, מה אני עושה עכשיו? אגב גם פתאום התיקייה הפכה לשקול 0KB

14. האם עדיף מבחינת ביצועים לסים את ה-Page File באותו מקום ש-Vista מותקנת או עדיף לשים אותו ב partition נפרד ?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  15. Started by peripushkin,

התקנתי וינדוז 7 64bit ובא לי להתקין משחק שהוא לא 64ביט בכונן אחר מהכונן של הוינדוז בגלל המקום בכונן האחר. האם אני יכול לעשות זאת? והאם אפשר סתם בתיקייה או שצריך לקרוא לה בשם של התיקייה של התוכנות בכונן של הווינדוז עם הX86?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  16. שלום, כשאני לוחץ על כונן כלשהו, D או C, יש לי את השגיאה הבאה: למעלה, ה- Access Denied זה כשאני לוחץ קליק ימני>Open, ולמטה, ההודעה הגדולה יותר זה כשאני עושה פשוט דאבל קליק. בנעוץ לא מצאתי קובץ Reg ספציפי לבעיה הזו, ופעם אני זוכר שהיה לי את זה ותיקנתי, אבל זה היה מזמן.. זה קרה פתאום, לא עשיתי כלום לפני-כן. גם ניכנסתי לתקייה הזו, RECYCLER, והיא הייתה ריקה גם כשראיתי קבצים ותיקיות מוסתרים. זה אחד הדברים המעצבנים! כל פעם שאני רוצה להיכנס לכונן אני חייב לכתוב אותו בשרות הכתובת.. מציק ביותר Windows XP Pro 32bit SP2. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 13.03.2009 בשעה 12:07:16 עידכון:ניסיתי את האתרים האלה, שבהם מוצע פתרון כלשהו, וזה לא עזר : http://www.techsupportforum.co…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by SeaMonster,

ברשותי רישיון חוקי ל Windows Vista Ultimate , האם אני יכול להתקין אותו ולהפעיל אותו על שני מחשבים באותו הזמן ? והאם זה משנה איזה גרסת חלונות זאת?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  18. חברה שלי לא מצליחה להסתדר עם ניפלאות הTASKBAR החדש של WINDOWS 7. האם ניתן להחזירו לצורה של הTASK BAR בWINDOWS VISTA או XP?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by warezon,

רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי לראות ב clear text ססמאות כניסה בווינדוס?? האם זה שמור איפשהוא ברג'יסטרי?? או שיש תוכנה שמראה את הססמא ולא מוחקת????

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by Boxster,

אז ככה,יש לי בעיה מעצבנת. אני מנסה לצלם תמונה מתוך משחק,דוגמא FOOTBALL MANAGER 2010,וכאשר אני הולך לצייר ועושה הדבק,זה מציג לי את שולחן העבודה כתמונה.... מישהו יודע מה הבעיה? וכיצד אפשר לפתור אותה? אם זה לא קשור לכאן,תעבירו בבקשה למקום המתאים,תודה!

21. אני מנסה בכל מיני דרכים, נכנס להגדרות, צריך לעשות עוד פעם דברים שכבר עשיתי אתמול ואישרתי את הפעולה שלהם. אני סה"כ רוצה גישה למחשב מאיזה תוכנה בסלולרי, לא מזמן זה פעל, פתאום זה כבר לא פועל. בXP לא היתה שאלה בכלל, הגדרתי רשת ביתית, הגדרתי אותה במחשבים אחרים והכל נורא פשוט. כאן זה כל 10 דקות צריך הגדרה מחדש, ועדיין לא פועל כמו שצריך. לשם השוואה, מחשב של אח שלי שמריץ XP תמיד זמין בשיתוף הזה. תמיד. עריכה: טוב, קצת מפחיד, מסתבר שיש לי אפטיים של כבר שבועיים, יכול להיות שמשהו קרס וזה למה זה עושה לי בעיות. ייתכן וגם הדף הבא אומר לכם משהו: עריכה 2: הריסטארט לא עזר לרשת, אבל המחשב ללא ספק יותר מהיר. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  22. קורה לפעמים שאני פותח למשל את computer והמחשב מראה שהוא מחפש ומחפש .. האם מישהו נחשף לתופעה הזו ?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by dtrupin1,

שלום: נתקלתי בבעיה כשניסיתי להריץ סרטי וידיאו במחשב ונותרתי ללא משאבי מעבד. הטאסק מנג'ר הראה מצב דומה, כשאתר מסוים אליו נסיתי להכנס, לא עלה. כשסגרתי את המחשב והפעלתי אותו שוב, הCPU עובד על 100% והזכרון על 40%. ה-SERVICES גוזלים משום מה, 70%-80% ממשאבי המעבד. בהעיה נעלמת וחוזרת בכל פעם שיש בעיה עם אתר שלא עולה או כאשר אני מנסה להריץ וידיאו. ניסיתי לנקות את המחשב מוירוסים שלא נמצאו ע"י NOD32 והסרתי עשרות רוגלות באמצעות ADWARE, אך ללא הועיל. המחשב הוא HP נייד עם מעבד CORE2DUO T6670, זיכרון של 4 ג'יגה DDR3. מע' ההפעלה היא W7 64 ביט. אשמח לקבל כל סיוע. תודה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  24. שלום . אני במחשב השני באמצע התקנה וכל הזמן קופץ לי החלון הזה : http://moshe121.root.co.il/PC050205.JPG לא מפסיק ואם אני לןחץ לא זה חוזר ושוב לא ואז זה נתקע ומראה מסך שחור ואם אני לוחץ כן זה גם מראה .. לא יודע מזה ? תעזרו לי .. תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  25. יש ברשותי שתי הרדיסקים של 120GB כל אחד בזמן ההתקנה הווינדוס שאל אותי איכן אני מעוניין להתקין את אותו והצבעתי לו על הכונן הריק שביניהם במקרה הוא כונן C וישנו הארדיסק נוסף, כונן E שהוא מלא בכל מיני דברים שאותם אני שומר עליו בסוף ההתקנה מופיע לי כונן C בלבד שעליו מותקן הווינדוס. מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה...?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.