עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by gkman,

אני אדמיניסטר ואני רוצה לראות (לא לשנות!!!) את הסיסמאות של שאר המשתמשים במחשב יש דרך לראות את זה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  2. בדיוק סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי התקנתי ויסטה הום פרימיום 64ביט והכל הלך חלק. ברגע שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך (Catalyst 8.6) הויסטה לא חוזר מהריסט יש מסך כחול והוא מאתחל.... לעד.... לא יודע מה הבעיה, הכל מחובר בפנים פיקס ניסיתי דרייברים מהאינטרנט ומהדיסק, אותה תוצאה. המפרט בצד <<<<<< אני באמת אודה למציל שלי

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  3. שלום לכולם, כאשר אני מנסה להפעיל קובץ ההתקנה מהדיסק הוירטואלי שהפעלתי בעזרת Deamon Tools אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: "The Image Is Valid But is for a machine type other than the current machine". בדקתי קצת והבנתי שזאת הודעת שגיאה שהגיעה בגלל שאני משתמש בגרסת ה- x64bit של חלונת XP. שאלתי היא האם יש דרך כלשהי לעקוף את הבעיה הזו? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by assaf990,

WINDOWS XP כאשר אני מגיע למנהל ההתקנים נפתחת לי החלון אבל הסמניות הראשיות אינם מופיעות הכוונה לסמנית תהליכים, ישומים וכ'ו. מה שנפתח לי זה רק החלון הראשי שמופיע משימה ומצב בלבד. למה זה קרה? ואיך פותרים את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  5. האים יש דרך באקס פי להשתמש באקטיב דסקטופ רק במקום עמוד אינטרנט לשים תוכנה שאני אראה רצה על שולחן העבודה? תודה רבה!!!, יאיר.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by yan_ymar,

הייתי רוצה הסבר קצרצר אל הדבר הזה שנקרא Dual Boot. הבנתי את העקרון אבל הייתי רוצה טיפה יותר הסברים, והאם זה בכלל מאיט את המחשב וכו'. (אם אפשר מדריך ברור למי שמתחיל את הDUAL BOOT אם XP) תודה מראש לעוזרים

7. טוב אז ככה זה כרה לפניי שבועה או משו כזה והבעייה היא כזאת: *אין לי שום דרך לגעת בשורת המשימות (זה פשוט מראה שעון חול לא משנה מה אני עושה) *המעבד תמיד על 100% שימוש גם אם אני לא עושה כלום! *מה שתופס את כל המעבד הוא הקובץ explorer.exe (אני יודע את זה לפי הטסק מנגר) *ברגע שאני אומר לו end proces לקובץ explorer.exe (דרך התסק מנגר כמובן) הכל בסדר ואני עובד כרגיל על המחשב חוץ מזה שאין לי את כל הממשק ה"נוח" של ה-אקס פי... אבל אני יכול להריץ הכל כמו שצריך (אני מריץ דברים בעזרת הטסק מנגר) אני ממש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי כי לי כבר אין רעיונות... אהההה ויש לי את העידכון הזה נגד הווירוס של הריסטרט... (למנהלים- אני יודע שזו לא כותרת משו אבל אין לי רעיון לכותרת יותר טובה... אם תתנו …

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  8. הלוח אם הוא Epox 8kda3j איך אני מתקין את הדריברים של ה USb2, משום מה לא מצאתי איך להתקין את זה :\ וב WIndows Update זה לא מוצא לי כלום בבקשה עזרה, אני נואש

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by shapiro.guy,

יש לי windows xp sp3 ופתאום הוא הפסיק לעבוד. כשאני מדליק את המחשב הכל בסדר, עד לטעינה של הווינדואוס (שהתחילה להיות מאוד איטית בזמן האחרון..) - זה נטען, ובאיזשהו שלב המסך נהיה שחור והווינדואוס לא עולה... ניסיתי לפרמט את המחשב (רק את התוכנה, לא את כל ההארד דיסק) וזה עבד סבבה, אבל אז הבעיה הופיעה עוד הפעם! ועוד משהו- לפני חודשיים בערך פירמטתי את המחשב ויצרתי מחיצות חדשות, לשתיים מהם עשיתי אתחול, ולשתיים לא עשיתי. המחיצות להן לא עשיתי אתחול נעלמו, ואין לי מושג איך להחזיר אותן. מישהו? תודה! גיא

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  10. https://arstechnica.com/gadgets/2022/02/coming-soon-to-windows-11-more-reminders-that-your-pc-doesnt-meet-the-requirements/?amp=1

11. Started by kishta,

יש לי ווינדוס XP בעברית (הדיסק שממנו התקנתי בא עם MUI בעברית). הבעיה היא שאני צריך להשתמש בתוכנה שצריכה ווינדוס באנגלית אחרת אי אפשר לעבוד איתה. האם ישנה דרך לחזור לאנגלית כאשר אני רוצה לעבוד עליה ? האם אפשר להתקין עותק נוסף של ווינדוס באנגלית על המחשב וכאשר אני רוצה לעבוד עם התוכנה אני פשוט אכנס אליו ? כל פתרון אחר יתקבל בשמחה! חג שמח!

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  12. רציתי להפסיק את הפעילות של מערכת ה system restore אני נכנס למאפייני המחשב שלי ואז בוחר בלשונית ומקבל פשוט הודעת שגיע על כך שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית והיא תיסגר. כאשר אני עושה את אותו הדבר דרך control panel ו system ושם הלשונית המתאימה מתקבלת הודעת שגיעה הבאה: Exception occured while trying to run "Shell32.dll,Control_Rundll" C:\Windows\system32 sysdm.cpl",System\ מה בדיוק ניתן לעשות כדי לפתור את התקלה, האם התקנה של WIN XP מחדש היא האפשרות היחידה. חוץ מהעניין המחשב עובד ללא שום בעיה נראית בינתיים.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  13. היי. המטרה שלי היא שכשהמחשב עולה הוא יעלה ישר בלי בקשות לסיסמא ושטויות כאלו. הלכתי לפי השיטה שעושים Start -> control userpasswords2 אבל שם יש לי 2 חשבונות אדמין- 1 על השם שלי עם הרשאות של אדמין וחשבון שני בשם "אדמין" גם עם הרשאות של אדמין. אני רוצה שיהיה רק את החשבון שלי ולא מצליח. כשאני מבטל את הוי שמסומן שם (שמשתמשים צריכים להזין סיסמא) אז המחשב עולה לי ישר למשתמש אדמין ששם ההגדרות שונות לגמרי ממה שאצלי... עזרה :s05: :s05: :s05:

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by Blue Eyes,

שלום לכולם, התקנתי Vista 64bit והוא מזהה לי רק את כרטיס הקול onboard. הכרטיס שהוא לא מזהה גם לא ב- Device Manager הוא Audigy Live SE ביצעתי עדכון והוא עדיין לא מזהה. באתר של Creative אין עדיין דרייבר להורדה ככה שזה גם יורד מהפרק. אשמח אם תעזרו לי. המשך יום נעים.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  15. ועל איזה גרסא של XP אתם ממליצים? אני יודע שצריך לעשות מחיצה ואז להתקין שם אבל אני לא יודע איך תודה

16. Started by shmaia1,

שלום אני אמור לקבל מחשב חדש עד סוף השבוע הקרוב. אני מקבל אותו ללא מערכת הפעלה. ("השגתי" מחבר.) האם לפני שאני מתקין את מערכת ההפעלה אני צריך לפרמט את הדיסק הקשיח. או שלפי מדריכים שראיתי עם הדיסק התקנה יש אפשרות לפרמט לעשות מחיצות וכו... ובבקשה הסבר על הקטע של המחיצות.מה עדיף/צריך מחיצה PRIMARY? ומה זה מחיצה EXTENDED

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  17. שלום רב, בכל פעם שאני נכנס לאתר קצת יותר כבד עם הרבה תמונות או מולטימדיה, אני מקבל את ההודעה המצורפת, היא קופצת מלמטה. צירפתי את מנהל ההתקנים, אולי יעזור. מישהו יודע על איזה זיכרון וירטואלי המחשב מדבר? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by anevsky,

לפני מספר ימים התקנתי את NET FRAMEWORK . ומאז אני סובל מבעיות עם מספר תוכנות - השאלה היא - האם ניתן פשוט להיפטר מהנ"ל ע"י שימוש בADD REMOVE (זה נמצא שם) ? או שמא אגרום בכך נזק נוסף. אני ב XP PRO SP2 - ועד היום לא הפריע לי לעבוד בלי הנ"ל (ביצעתי את ההתקנה לשימוש מסויים שהתבטל בינתיים) תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by RonR,

קיבלתי מחשב חדש(weepe), והתנקתי עליו windows xp בעברית, ואני פשוט מתחרפן, הייתי שמח אם מישהו היה אומר לי אם ישנה אפשרות להחליף את השפה מעברית לאנגלית. מחיאות כפיים לעוזר, זה ממש מעצבן.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by qwerty1987,

מותקן אצלי במחשב מודם/פקס(אלה שהיינו מתחברים איתם פעם לאינטרנט) המשמש למשלוח פקסים. אני משתמש בתוכנה המובנית ב-XP היוצרת מדפסת-פקס אליה אני "מדפיס" את המסמך אותו ברצוני לשלוח. כאשר אני רוצה לשתף אותה ברשת כמו מדפסת אמיתית, באפשרות של sharing במקום המסך הרגיל, מופיעה הודעה Sharing is not supported for this type of printer. בחיפוש בגוגל ראיתי שלהרבה אנשים זה המצב ולא מצאתי פיתרון פשוט כלשהו(פרט לשימוש בתוכנות יקרות צד שלישי שלא ברור איפה מוכרים אותן). למישהו יש פיתרון לעניין?

21. דפ"רים המחשבים הישנים... יש לי XP מקורי, שיש בו שני כוננים C D שה-C הוא הישן ואני רוצה להעיף אותו, ב D מותקנת מערכת ההפעלה, אבל הביוס המטומטם של COMPAQ לא מאפשר לתת את D כBOOT אז אני מנסה לשנות את האות של הכוננים אבל אז זה ידפוק לי את כל התוכניות כי כולם עובדים דרך D מן הסתם...!! כלומר מה שקורה עכשיו, זה שהכונן המעפן מאפשר לD להיות ה BOOT ובלעדיו המחשב לא עולה בכלל. אולי אפילו יש למישהו רעיון איך לעשות מחיצה בתוך ה D שלי ואז להעביר את הגיבויי לשם, להפוך אותו לC ואז לפרמט?? עריכה: ניסיתי לעדכן ביוס-אין יותר חדש,השאלה אם בכלל אפשר לעשות מה שאני אומר-כלומר שיהיה WINDOWS שעובד דרך D בלי שיש בכלל כונן C?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by assafcohen1,

שבתי לי מ 28 יום בבסיס בחור בשטחים ליד ירושליים למחשב בבית ושמתי לב שכאשר אני נכנס לתיקיות שבהן נמצאים סרטים או קבצי וידאו כלשיהם הוינדוס קוקס ומוביל אותי לתיבת ה Send report או Dont send המוכרת שכל לחיצה עליה תוביל לאיפוס והפעלת ה explorer.exe מחדש :\ יש להוסיף ןלציין שזה קורה רק כאשר הסרטים נמצאים במצב של "תמונות ממוזערות" אם הם ב ICON או רשימה הדבר לא קורה :\ אין לי מושג מה גורם לבעיה. ניסיתי להתקין מחדש גם את ה Winamp קודדקים למינהם וכלום לא עובד :\ Help...

23. Started by moses_23,

שלום. חברי רוצה להביא את המשחקים שיש ב-XP (סולייטר וכל אלה) לווינדוס 98. א.האם זה יעבוד ב-98 ב. אם כן אז איך אני עושה את זה? תודה...

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  24. Started by solidus,

אני מדבר על האייקונים שלמטה משמאל ליד כפתור התחל. נגיד שמתי את FIREFOX כאייקון שתמיד יהיה שם (pinned), מה שאני רוצה לעשות זה לשנות את האייקון. איך אני יכול לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  25. Started by ifs2003,

שלום, יש ברשותי העתק חוקי של VISTA על המחשב הנייד ואין באפשרותי לבצע עדכון דרך האינטרנט. האם יש אפשרות לדרוש ממיקרוסופט לשלוח את העדכון על גבי CD ? תודה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.