Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
איך פותרים את זה? מה גרם לכך? בבקשה לעזור
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני עובד הרבה עם הטאבלט הזה, ומעוניין להכנס דרכו לחשבון שלי דווקא באמצעות האפליקציה של הבנק. אז בטאבלט של סמסונג או של אפל, ניתן מהחנות שלהם להוריד את האפליקציה. מה עושים משתמשים כמוני שרוצים להשתמש באפליקציה דרך הטאבלט של מיקרוסופט?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך לשנות כך שכרטיס מסך יוציא אות מS VIDEO ולא מהיציאה הרגילה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
כשאני שם את ה-TASKBAR בצד ימין של המסך, ומגדיל חלון לגודלו המקסימלי (MAXIMIZE), אז תמיד נשאר פס כחול בתחתית המסך, שאותו החלון לא ממלא (כאילו ה-TASKBAR נמצא בתחתית המסך, ולא בחלקו הימני). האם זאת תופעה מוכרת? למישהו יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
שלום, הבעיה: אני עובד הרבה עם ה-WORD ובזמן כתיבת מסמך WORD אני לא יכול לשנות שפה בעזרת צירוף המקשים במקלדת ALT + SHIFT. שמתי לב שגם ב- NOTEPAD או WORDPAD ישנה אותה בעיה. מה שכן, ב- Start-RUN אני יכול לעשות החלפה בזמן הקלדה כנ"ל לגבי תוכנות אחרות (ECXEL, IE7 ...... ) הפעולות שעשיתי: בדקתי באזור שפות שאכן קימות מקלדות בעברית ואנגלית החלפתי אפילו מקלדת אבל לא עזר. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת לנקודה אחרת אך לא עזר. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש רק את ה- WORD אך לא עזר. ניסיתי להסיר את כל חבילת האופיס ולהתקין מחדש אך לא עזר. עשיתי Windows Update אך לא עזר. עשיתי REPAIR לכל ה- WINDOWS עם דיסק התקנה …
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי לכולם לחברה שלי יש מחשב דיי חלש (מעבד E2140 1.6) אך דבר כזה מעולם לא קרה בעבר והתחיל לפני יומיים (היום היא אמרה לי כי זה התחיל להציק). יש לה AVAST ANTIVIRUS שעד כה עבד מושלם גם במחשב שלי. הבעיה היא שהTASKMANAGER מציג שכול מיני תכנים שמעולם לא לקחו יותר מ10-5% לוקחים 50%+ קודם זה היה הIDM (מנהל הורדות) כיבינו אותו דרך END PROCCES ואחר כך זה עבר לSYSTEM IDLE PROCESS שלוקח לאכשיו כ25% מהמעבד ואני לא מצליח לכבות אותו. מישו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
איפה נמצא העידכון עיברית בויסטה? למישהוא יש קישור או שיגיד לי איך להוריד אותו? תודה שמואל
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את ה SERVICE PACK 1 לWIN XP PRO הוא מודיע לי הודעת ארור וסוגר את ההתקנה למה זה?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם איך מחזירים את הסמלים במועדפים כפי שהיו ? לכל אתר והסמל שלו? כולם הפכו ל e הכחול של האקספלורר יש דרך?? תודה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום אני עובד על Windows XP Proffesional מחשב ישן שמריץ 128RAM. עכשיו אני התקנתי את הכלי Microsoft Virtual for pc שמאפשר לדמות ריבוי מערכות הפעלה במקביל (עם כוננים קשיחים ווירטואלים). התקנתי שם Windows 95 והקצאתי לו 32MB . התקנתי WIndows 2000 PRO והקצאתי 40MB . עכשיו אני מנסה להוריד את המערכת שהציעו כאן בעבר "Windows FreeStyle!" הנקראת XSOS-V2.0 וניתנת להורדה חינם מhttp://www.nnstep.com . אך כשאני מריץ את קובץ הISO הוא מגיע להתקנה ואומר לי : '' יש שגיאה בשורה 14 בתיקייה I386\" אשמח לדעת מה זאת המערכת הפעלה הזאת ,האם Microsoft עזרו בפיתוחה, וקובץ חלופי אחר להורדה תקין בבקשה . שבת שלום! רפאל
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש ללא ווינדווס, יש לי דיסק של ווינדווס(XP) אך הוא לא BOOTABLE כך שאני חייב להתקין אותו דרך הדוס , האם למחשב יש דוס, או שאני צריך להכין מראש דיסקט איתחול של ווינדווס 98?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לאבא שלי מחשב ישן של קומפק (מעבד סלרון 766 מגה הרץ ו128MB ראם) עם מערכת הפעלה WINDOWS ME שבאה עם המחשב כשאר הוא נקנה. בעקבות הקמת הרשת האלחוטית בבית, המחשב עבר לשליטה טכנית שלי. אחד הדברים הראשונים שעשיתי אחרי התקנה הרשת, הוא לבדוק עדכונים למערכת ההפעלה. להפתעתי האתר אמר לי ACCESS DENIED ולא אפשר לי להכנס ולעדכן את הווינדוז. למישהו יש רעיון מה הגורם לבעיה ואיך פותרים אותה? פשוט ממש אין לי כוח להוריד את כל עידכוני האבטחה שיש ידנית... תודה!
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יום בהיר אחד אחרי שמישהו היה במחשב פתאום חצי מהאיקונים נדפקו וזה נראה כמו בתמונה שהוספתי. נסיתי לשחזר ברירות מחדל בניהול אייקונים של תיקיות לא עזר. זה קורה עם קבצים של וינדוס וגם סתם תוכנות בצורה רנדומלית. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? נ.ב. אל תתיחסו לשיר הוא נמחק בדיוק הרגע אחרי שמישהי שלחה לי אותו : D [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
איך אני מגיע לחלון הזה שאני מחליט בו לאיזה יוזר יכנס הWINDIWS כשהוא נדלק... אני זוכר שזה הועלה פה כבר, ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי, אני זוכר שזה משהו דרך RUN.. תודה
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום. יש לי VISTA ULTIMATE 64 Bit בגרסא אנגלית (שונא את העברית) יש מצב להוריד/להשיג/ להתקין את המדיה סנטר בעברית ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אין לי מושג אם זו בעיית חומרה או תוכנה, אז הימרתי על תוכנה. אם אתם חושבים שזו דווקא בעיית חומרה, תעבירו בבקשה לפורום תמיכה טכנית. מחשב מבוסס לוח AN8 Ultra rev. 2, מערכת הפעלה XP Pro SP2 חוקית למהדרין עם כל העדכונים, התקנתי דרייברים עדכניים (ישנים מאוד) מהאתר של אביט. הבעיה היא בשימוש בדיסקים חיצוניים בחיבור USB. דיסקים מבוססי פלאש עובדים כמו שצריך רק בחיבורים שמובנים בלוח האם, כלומר באחורי המארז וגם שם לא תמיד. בפורטים הפנימיים, אלו שבמארז, הם לא מזוהים או מזוהים כ- USB 1.1 בלבד. הבנתי שזו בעיה ידועה במארזי אנטק, אבל דיסקים קשיחים חיצוניים דווקא עובדים יותר טוב בחיבורים שבמארז ולא באחוריים! אותה בעיה, פחות או יותר. וגם כשהם כן עובדים יש בעיות לעיתים קרובות: הדיסקים מדווחי…
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם!:] יש לי שאלה על רישיון האקס פי (הסיריאל, כמובן מקורי). אם למשל, ישנם 4 מחשבים שמתמשים באותו סיריאל מקורי (הרישיון הוא לא לעסק) ולפתע כתוב שאי אפשר לבטל את ה - 30 יום הללו, מכיוון שישנם הרבה מחשבים שמשתמשים בסיריאל הזה. (אני חושב -בו זמנית-). (אם היו 3 מחשבים או 2, זה לא היה קורה). אז השאלה שלי היא כזו, אם מוחקים במחשב אחד או שניים את ה - Winxp, זה נקרא כאילו "התפנה מקום" לשימוש בסיריאל? אם לא הבהרתי את עצמי היטב: נגיד ההגבלה היא עד 4 מחשבים. מוחקים את ההתקנה ב-2 מהם. אם תתקין ב-3, לא תיהיה בעייה של ה - 30 יום הללו? אני מקווה שזה מובן, שאלה קטנטנה :], תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מראש רוצה לומר שלא ידעתי איפה לשאול את זה כי זה יכולה להיות בעיה של מסך או כרטיס מסך או של מערכת ההפעלה, אז תעבירו בבקשה אם יש צורך בכך. אז ככה יש לי Windows XP SP3, מסך של LG Flatron L1760TR וכרטיס מסך של Nvidia Geforce 6600 AGP 256mb (עם ביוס אחר לא מקורי, יש לציין שהמחשב עובד עם הביוס הזה כבר מעל חצי שנה מצד שני קשה לי לומר אם זה קשור לביוס כי כך הזמן הזה הייתי מריץ לינוקס) הבעיה היא שהמסך פשוט לא נכנס ל Power Saving Mode. לא משנה כמה אני מגדיר בהגדרות הוא לא נכנס. אומנם אם עכשיו אני עושה ריסט נכנס להגדרות ומגדיר שוב את הזמן עד לכיבוי המסך אז הוא כן יכנס אבל זה יהיה תקף רק עד הריסט הבא וזה דיי מעצבן. אני לא יודע איזה עוד פרטים אפשר להביא, יכול להיות שהבעיה היא בדרייבר …
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אז ככה ... עשיתי רשת בין המחשב שלי לשל אחי ורציתי לעדכן את ה - Windows שלו, יש לו XP Pro . כל פעם כשאני מנסה להתקין עדכון מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: http://img91.imageshack.us/img91/9713/47208786lq0.jpg חשוב לי לציין שלפני שעשיתי רשת בין המחשב שלי למחשב שלו התקנתי לו Mui שזאת חבילה שמחליפה את שפת ה - Windows מאנגלית לעברית או לערבית . חוץ מזה לא נגעתי ולא החלפתי שום דבר במחשב שלו . מה אפשר לעשות כדי לסדר את הבעיה הזו ?.. תודה מראש, משה
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הלוח אם הוא Epox 8kda3j איך אני מתקין את הדריברים של ה USb2, משום מה לא מצאתי איך להתקין את זה :\ וב WIndows Update זה לא מוצא לי כלום בבקשה עזרה, אני נואש
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי windows xp sp3 ופתאום הוא הפסיק לעבוד. כשאני מדליק את המחשב הכל בסדר, עד לטעינה של הווינדואוס (שהתחילה להיות מאוד איטית בזמן האחרון..) - זה נטען, ובאיזשהו שלב המסך נהיה שחור והווינדואוס לא עולה... ניסיתי לפרמט את המחשב (רק את התוכנה, לא את כל ההארד דיסק) וזה עבד סבבה, אבל אז הבעיה הופיעה עוד הפעם! ועוד משהו- לפני חודשיים בערך פירמטתי את המחשב ויצרתי מחיצות חדשות, לשתיים מהם עשיתי אתחול, ולשתיים לא עשיתי. המחיצות להן לא עשיתי אתחול נעלמו, ואין לי מושג איך להחזיר אותן. מישהו? תודה! גיא
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי 2 הארדיסק על אותו מחשב על הדיסק הראשון מותקן xp ועל הארד דיסק השני אני רוצה להתקין win98 כמו כן איני רוצה שיעלה באתחול המחשב איך אני עושה זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קניתי מעבד DUAL CORE של אינטל פנטיום D. איזה גירסא של WINDOWS XP עדיף להתקין בשביל לנצל את המעבד והמאפיינים שלו עם הליבה כפולה?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
היי. המטרה שלי היא שכשהמחשב עולה הוא יעלה ישר בלי בקשות לסיסמא ושטויות כאלו. הלכתי לפי השיטה שעושים Start -> control userpasswords2 אבל שם יש לי 2 חשבונות אדמין- 1 על השם שלי עם הרשאות של אדמין וחשבון שני בשם "אדמין" גם עם הרשאות של אדמין. אני רוצה שיהיה רק את החשבון שלי ולא מצליח. כשאני מבטל את הוי שמסומן שם (שמשתמשים צריכים להזין סיסמא) אז המחשב עולה לי ישר למשתמש אדמין ששם ההגדרות שונות לגמרי ממה שאצלי... עזרה :s05: :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-