עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני יודע שיש המון דברים שמשפיעים, אבל אולי מישהו שמבין בנושא יכול לרכז את כולם? אני מנסה בכל דרך להוריד את זמן ה-START-UP של המחשב אך לא מצליח. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  2. בעיה מוזרה מאוד: בעת כניסה לתיקיית Games תחת כונן D יש קפיאה של משהו כמו 3 שניות ורק אז ווינודס נכנס אליה. כניסה לכל תיקייה אחרת במחשב (גם לתיקיות עמוסות בקבצים גדולים) מתבצעת מיידית כמו בכל מחשב נורמלי. מפרט המחשב הוא: Pentium 4 3.4Ghz 2X256mb ddr2 400mhz GeForce 6600Gti 128mb Windows XP SP2 english יש למישהו רעיון מה גורם לתופעה הזאת? ???

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  3. היום ברוב חוכמתי החלטלתי לנקות את הרסגטרי בעזרת התוכנה minisdp ולעשות tweek של UTM שאמור הלאיץ את האיטנרנט קיצר זה דפק לי לגמרי תאינטרט ולא יכולתי להתחבר לאף מקום אז מזל שאתמול היה system point איזה מזל קיצר שחרזרתי לנקודה הזותי ועכשיו אחרי השחזור הופעיו לי 2 תיקות msi.config בכול כונן c ו d האם אפשר למחוק אותם ? מהם התיקות האלה ? תודה

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  4. Started by rinat_adler,

שלום, שמי רינת, קניתי לפני כמה חודשים מחשב מארצות הברית קיבלתי איתו WINDOWS VISTA רגיל , ערכה בסיסית ויחד איתו קיבלתי דיסק של UPGRADE למערכת HOME PREMIUM התקנתי את הדיסק הכל טוב ויפה. אבל, יש לי בעיה שאני כבר בערך שבוע לא מצליחה למצוא את הפתרון אליה.. אני לא מוצאת את האפשרות ACTIVATE או ENABLE של מערכת הממשק החדשה ה AERO ניסיתי כל דרך אפשרית ולא הצלחתי להעלות את הממשק. והאמת שאני אפילו לא יודעת אם הוא מותקן לי על המחשב או לא. ניסיתי לעשות חיפוש כללי על כל המחשב על משהו שנקרא ככה ולא מצאתי... ניסיתי לעשות REINSTALL לדיסק של ה UPGRADE אבל כבר אין באפשרותי לעשות זאת בשנית כי הוא נותן לי רק אופציה נוספת של התקנה של VISTA מחדש כי הוא כאילו מזהה שכבר יש גירסא מותקנת של HOME PR…

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by arthur16,

שלום יש לי שני הארד דיסקים: באחד יש ווינדוס ובשני סתם דברים איך אני יכול לפרמט את שניהם הרי כשה אני מפרמט אז אני לוחץ על הכונן שאני רוצה להתקין בו את הווינדוס ואז הוא מפרמט אותו ומתקין עליו אז איך אני יכול לפרמט גם את השני? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by רן.ט,

לא יודע איך זה קרה אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מבקש ממני לבחור לאיזה חשבון משתמש אני רוצה להיכנס ובעצם יש לי רק חשבון אחד.... מישהו יודע איך אני מעיף את הדבר הזה?

7. שלום לכם! יש לי וויסטה וXP על המחשב, אני עובד על הXP. עכשיו לפני הפרמוט שעשיתי לפני חודש הייתה לי אפשרות בחירה בין XP לוויסטה, בBOOT. היום אין לי את האפשרות הזאת אחרי הפרמוט, מישהו יודע איך אפשר לעלות את הוויסטה? ??? הוויסטה מותקנת על המחשב! פירמטתי רק את המחיצה של XP שהיא C. וויסטה על D והיא מותקנת. שני הווינדוסים מותקנים גם על HD שונים. תודה אריאל

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  8. ניתן עדיין להשתמש בגרסאות FREE שמיקרוסופט נתנו להוריד ? אם כן מאיפה אני יכול להשיג כאלה ?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  9. בדיוק סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי התקנתי ויסטה הום פרימיום 64ביט והכל הלך חלק. ברגע שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך (Catalyst 8.6) הויסטה לא חוזר מהריסט יש מסך כחול והוא מאתחל.... לעד.... לא יודע מה הבעיה, הכל מחובר בפנים פיקס ניסיתי דרייברים מהאינטרנט ומהדיסק, אותה תוצאה. המפרט בצד <<<<<< אני באמת אודה למציל שלי

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  10. היי אני צריך להיכנס כאדמניסטרטור בחלונות ויסטה נמאס לי מזה שכל פעם אני צריך לבחור הרץ ואז יש שם אפשרות כניסה כאדמניסטרטור, איך לעשות את זה שאני ישר אכנס למחשב ואהיה אדמניסטרטור תודה

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  11. Started by C0d223,

אהלן.. לפני כמה ימים התקנתי לראשונה את Windows XP 64bit Edition SP2 אך, יש לי בעיה בעידכון ה - Windows דרך האתר של מיקרוסופט, זאת הודעת השגיאה שאני מקבל כאשר אני מנסה לבדוק אילו עדכונים חדשים אני צריך להתקין. Automatic updates service מסומן על Automatic כמובן. [Error number: 0x80004005] The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. The options provided below might help you solve the problem. :-\ האם יש דרך לפתור את הבעיה ? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  12. Started by scratch,

הצילוווווו, לפני כמה ימים ניסיתי להוריד תוכנת בשם msn emoticons plus אבל ביטלתי את ההתקנה, וכנראה שלא לגמרי, עכשיו כל הזמן קופצת לי הודעה מעצבנת שכתוב בה שהגרסא הניסיונית נגרמה ומבקשת להרשם או להכניס מספר סיריאל שאין לי, וכל פעם שאני סוגר זה קופץ מחדש ואני לא יכול להפטר מזה!! שמתי לב שיש לי שני קבצים ב task mannager שקשורים לזה : msnapps.exe msnappm.exe אי אפשר לסיים את התוכניות האלה כי הן ישר מופיעות מחדש ניסיתי לחפש אותן ב msconfig אבל הן לא שם ואין אפשרות Uninstall לתוכנה בשומקום ואני לא מוצא קבצים שלה בלל חוץ ממה שבטאסק מנג'ר. אם מישהו יכול לעזור לי, בבקשה זה מטריד מאוד, אם המסנג'ר שלי פתוח ואני סוגר הודעה שקפצה זה גם סוגר לי את המסנג'ר. וניסיתי למחוק את המסנג'ר …

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  13. הלוח אם הוא Epox 8kda3j איך אני מתקין את הדריברים של ה USb2, משום מה לא מצאתי איך להתקין את זה :\ וב WIndows Update זה לא מוצא לי כלום בבקשה עזרה, אני נואש

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  14. יש לי שאלה בקשר לתוכנות שמגיעות עם הווינדוס המקורי , והתהליכים שלו שרואים נגיד שעושים אלט קונטרול דליט. מה מהם הוא מיותר לחלוטין? מה לא צריך ? מה אפשר למחוק? לדוגמא את MSN EXPLORER שלא צריך אותו.. או שתחדשו לי חח? הכי חשוב זה התהליכים שסתם תופסים לי זיכרון במחשב הישן שלי בחדר אחר בבית , שאני רוצה לגרום לו לעבוד בלי הוספת חומרה טיפלה יותר מהר. תודה מראש. ואני לא רוצה חס וחלילה למחוק משהו שצריך אותו , נגיד תהליכים לא שימושיים שסתם יושבים על המחשב , איך שאומרים חובבי המאק והלינוקס "הזבל של ווינדוס"...

15. חדרה לי תוכנה פרזיטית למחשב. התוכנה מציירת מלבן נקודות שחורות צמוד לעכבר. ניסיתי לגלות אותה עם norton 360 ללא הצלחה. התקנתי את התוכנה של adaware וסרקתי איתה, גם ללא הצלחה. ב- safe mode הבעייה לא מופיעה. יש למישהוא רעיון לפיתרון? מישהוא ניתקל בבעייה דומה?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  16. Started by LIgor86,

שלום, יש לי בעיה עם מקלדת מולטימדיה של מייקרוסופט. בפורום אחר (שלכם) אמרו לי שהבעיה היא כביכול בהגדרות של ה"חלונות" הבעיה היא בעצם שאיני יכול להעביר שפה דרך המקלדת כאשר אני נמצא באינטרנט אקספלורר ואילו באופיס אני יכול איך אוכל לפתור בעיה זו??????

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by ssib,

היי לכולם אני מריצה XP HOME על פנטיום 4. 3.00. RAM 0.99 בחודשים האחרונים המחשב עושה יותר ויותר צרות עד כדי שכעת מסיבה כלשהי לא מוכן לעבוד עם המדפסת עושה רושם שהמעבד מאוד מתחמם - שומעים הרבה רעש מהמחשב נראה לי שזה מהאוורור והאקספלורר עושה צרות צרורות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=296422.0;topicseen נדמה לי שיש עוד צרות, אבל כרגע לא עולות לי בראש ישנה האפשרות לפרמט ולהעלות הכל מחדש אני תוהה אם ניתן לעשות משהו פחות דרסטי לפני זה אם תוכלו לעזור לי זה יהיה מעולה :gorgeous:

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  18. שלום רב, בכל פעם שאני נכנס לאתר קצת יותר כבד עם הרבה תמונות או מולטימדיה, אני מקבל את ההודעה המצורפת, היא קופצת מלמטה. צירפתי את מנהל ההתקנים, אולי יעזור. מישהו יודע על איזה זיכרון וירטואלי המחשב מדבר? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  19. שלום לכולם, אז כמו שהכותרת אומרת ה - task manager, regedit, msconfig נפתחים ונסגרים מייד. כאשר אני עולה ב Safe mode אז אין בעיה. ה - NAV2003 לא מצא כלום. ברור שיש תוכנה שגורמת לבעיה, אבל לא מצאתי אותה עדין. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by pazer005,

קניתי לוח P55A-UD3. יש לי מערך רייד של 3 כונני 250 ועוד כונן של 2TB. אני מנסה להפעיל התקנה של windows 7 דרך דיסק ההתקנה מה-BOOT. כל הזמן הוא נתקע ברקע הכחול של ההתקנה ולא ממשיך אפילו לשלב הראשון של ההתקנה. מסתבר שזו בעיה מוכרת וחרשתי על אתרי האינטרנט ופשוט ניטרלתי את כל יתר הרכיבים בלוח ועדיין זה לא עוזר. בכל מקרה, ניסיתי להתקין ויסטה והוא מגיע לשלב ההתקנה עד שהוא מגיע לשלב ראשון שבו הוא מבקש שאני אשים דיסק דרייברים, כנראה של הכוננים עצמם. אני שם את הדיסק שקיבלתי עם הלוח והוא לא קורא אותו. נקצר את התהליך - העתקי את הדיסק לאחד הכוננים שלו ברייד ואפילו הורדתי מאתר היצרן את כל הדרייברם האפשריים. הלחתי להביא אותו למצב שהוא נותן לי רשימת אפשרויות של דרייברים ואף אחד לא מתאים..…

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  21. שלום לכולם, אתמול כשכביתי את המחשב - הוא היה 100%. היום מהרגע שהדלקתי אותו - הוא איטי בטירוף, אבל לא בכל הפעולות. לדוגמא: הוא פותח תיקיות מהר והוא מעלה תוכנות מהר. אבל קליק ימני בעכבר תוקע אותו לדקה בערך! עשיתי סריקה ב-NAV - ואין וירוסים. בדקתי פעילות cpu - 21%, ניקיתי קבצים עם HS cleandisk pro - ואין שיפור. ניקיתי קבצים עם casheman - ואין שיפור. מה קורה? נ.ב. - מערכת ההפעלה שלי היא win 2000. תודה מראש! :cwm36:

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  22. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי WIN2K האם יש דרך קלה לעשות דיסק שיכיל את כל עידכוני האבטחה עד היום עבור מערכת ההפעלה שלי ? אני יודע שיש אפשרות להוריד כל עדכון כקובץ EXE (אגב איפה?), אבל זה המון קבצים - האם יש דרך לקצר את הדרך ? תודה מראש

23. Started by Vatos-Locos,

מתי אמור לצאת ה SP2 של XP ?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  24. קורה לפעמים שאני פותח למשל את computer והמחשב מראה שהוא מחפש ומחפש .. האם מישהו נחשף לתופעה הזו ?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  25. צהריים טובים, רציתי לשאול את דעכתם לגביי עבודה עם שתי מערכות הפעלה במחשב P-D 64 ביט. אני כרגע עובד על 32 ביט במחיצת C, ואני מתכנן לעבור למע' 64 ביט האם כדאי לי ליצור עוד מחיצה נפרדת למע' 64 ביט או שניתן להתקין על אותה מחיצה בה נמצאת 32 ביט? אם לא, האם כדאי ליצור עוד מחיצה נפרדת ל 64 ביט? (יש לי 160 GB לא מפריע לי המקום..) בתודה מראש (!) וסופשבוע נעים, דור

• 2 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים