עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Sex$Booster2007,

נשמות יקרות בפורום, אנא עיזרו לי להחליט מה לקחת ל64 ביט, נכון לעכשיו אני יודע שUNREAL III ישווק גם ב64 ביט בנוסף לגרסתו הרגילה. יש לי 2GB זיכרון, ולפיכך אני מעדיף להתרחק מVISTA ולהישאר קרוב לXP, אבל האמת לא אהבתי את הXP X64 משום מה, אם מישהו התנסה בשניהם ויכול להמליץ לי מה לקחת, זה יהיה מצוין.

2. אני מתכוון לאיך אני משנה ככה שמתי שהמחשב עולה אני צריך ללחוץ על Alt + Ctrl + Del עלמנת להכניס את הסיסמא (הייתה אפשרות כזו ב-XP) תודה.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  3. Started by Deddy,

הורדתי את tweakUI מהאתר של מיקרוסופט ורציתי להתקין אותה אבל הוא נותן לי את השגיאה הזאת.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by miki_michal,

היי,חיפשתי בהרבה מקומות ונראה שמיקרוספט עצמם לא משוכנעים שזה אפשרי... אם מישהו התנסה בזה או הצליח או חושב שהוא יודע איך לעשות את זה אשמח לקבל תשובות, יש ביוס שתומך בבוט מתוך usb , סידרתי כמובן את כל ההגדרות, פירמטתי את הדיסק או קי שלי עם תוכנה שמגיע איתו לעשות בוט ושום דבר לא עוזר לו, למעשה (לדעתי לפחות) אני לא רואה גישה של המחשב בכלל להתקן הוא כאילו מדלג עליו למרות שכל ההגדרות אומרות שיאתחל ממנו. במהלך החיפושים ניתקלתי במתכנת שיצר פרויקט חדש באמצעות כלים של לינוקס (image) וגם זה לא עובד , לאחר יצירת הדיסקט שלו ואיתחול שלו (בדיסקט) הוא פשוט מוציא הודעת שגיאה ולא ממשיך ...אולי מישהו ממכם יצליח טוב ממנ הנה הלינק. http://www.ncsu.edu/project/runt/ תודה רבה.

5. שלום, אני מנסה להתקין ווינדוס על מחשב חדש ויש כמה בעיות. יש לי את הווינדוס שאני תמיד מתקין על המחשב שלי שהוא עובד לי מעולה. אני שם אותו במחשב החדש והוא מעלה טיפה את ההתקנה ואחרי איזה דקה או שתיים רושם שיש בעיה משהו ב - pci.sys .... בווינדוס אחר שיש לי הוא בכלל לא קולט אותו , ועשיתי בביוס שהסידי יעלה ראשון.. אשמח אם תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אחרי 15 דקות חצי שעה ה TASK MANEGER פשוט מסרב להיפתח,עשיתי סריקה עם קספרסקי Ad-Aware וספיי בוט והמחשב נקי! והמחשב נורא נורא מאיט!! עשיתי פירמוט רק לפיני יומיים מה הבעיה?

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by artyom,

איך אני מגיע לחלון הזה שאני מחליט בו לאיזה יוזר יכנס הWINDIWS כשהוא נדלק... אני זוכר שזה הועלה פה כבר, ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי, אני זוכר שזה משהו דרך RUN.. תודה

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  8. שלום, התקנתי ווינדוס XP SP3 בגירסה שניראית כמו וויסטה, הכל עובד מצויין חוץ מכמה בעיות קטנות בבקשה מי שיודע ויוכל לעזור לי זה יהיה מצויין! ההווינדוס הזה מגיע באנגלית, לאחר ההתקנה נכנסתי ללוח הבקרה - להגדרות שפה, והתקנתי את השפות שביניהם גם עברית, בעקרון יש עברית במחשב, חוץ מכמה תפריטים שמופיעים שם סימני שאלה במקום עברית, בנוסף אם אני צופה בסרט עם קובץ תרגום SRT או SUB אני לא רואה את התרגום(VLC PLAYER) דבר שלא היה לי לפני(באותה גרסה של ווינדוס פשוט פרמטתי את המחשב עם אותה גרסה), איך אני פותר את הבעיה הזו? דבר שני: לאחר הדלקה של המחשב - המסך נכבה לאחר הזמן שקבעתי לו, אבל אם המחשב דלוק הרבה זמן הוא פשוט מפסיק את הפעולה הזו והמסך לא נכבה לדוגמא אחרי רבע שעה אלא ממשיך ל…

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  9. יש לי 4 ג'יגה זכרון, עד אמש הייתי עם ויסטה 64, אבל הוא לא איפשר לי להפוך סרטים לפורמט של האייפוד בגלל בעיה עם הקודק ועוד דברים כאלה קטנים שממש מעצבנים. לשים XP 32 חבל לי. ועכשיו כשאני על XP 64 הוא עושה לי מלא בעיות גם, איאפשר לעדכן אותו, אומר לי שהגרסא לא מזוהה, איאפשר להתקין .NET, שזה סביבת עבודה ל2/3 מהתוכנות שאני משתמש בהן, גם מסנג'ר אין. כל עזרה תבורך! ;D

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  10. אהלן וסהלן, הבעיה במחשב נייד מסוג קומפאק פרסיארו של אבא שלי. כשמפעילים את המחשב, עוד לפני ש-Windows מעלה את הממשק הגרפי - בקטע שטוענים ויש פס כחול שרץ אז פתאום כתוב רק Windows XP Professional, לעומת זאת לפני כן היה כתוב Home Edition בנוסף, והכיתוב נעלם. כמובן שזה לא מה שמפריע לי... כשה-Windows עולה למסך של בחירת המשתמשים - עולה המסך הכחול שבו אמורים לבחור את שם המשתמש (ולהקיש ססמא במקרה הצורך) אבל לא מופיע שם אף משתמש. ניסיתי להעלות ב-Safe Mode, אך ללא הועיל. יש לציין כי לא מותקן anti virus על המחשב, אם כי הוא מריץ את sp2 ונמצא מאחורי NAT. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבעיה ולייעץ, ואם אתם באופן כללי מתמצאים בבעיות של WinXp וטרם נתקלתם בתופעה או שאתם מכירים אבל לא יודעים א…

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  11. התקנתי פעם את תוכנת התרגום של Michal. התוכנה יוצרת קיצור גלובלי של F9 להפעלה של חלון התוכנה. הבעיה שמקש זה משמש ב-Word לרענון שדות. הסרתי את התוכנה בהסרה מסודרת אבל הקיצור הנ"ל לא נעלם, רק שכרגע מופיעה הודעה שהמערכת מחפשת את michal.exe. נכנסתי לרגסטרי ומחקתי את כל המקומות בהן הופיעה michal אבל זה לא עוזר. משהו יודע היכן מאוכסנים הקיצורים הללו וכיצד ניתן למחוק את הקיצור הסורר? תודה

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  12. שלום! במהלך עבודה בתוכנת פינקל סטודיו 9 וגם ביוליד 8 קיבלתי מסך כחול ובו כתוב: A problem has been detected end windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused be the following file nv_disp. If this is the first time youve seen this stop error screen restart your computer. If this screen appears again follow these steps:the dvice driver got stuck in an infinite loop. This usually indicates problem with the device itself or with the device driver programming the hardware. Incorrectly please check with your hardware device vendor for any driver updates. Technical information: ***stop:0x000000ea(0x85aeab80,0x86567d580xf7c5ecbc,0…

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  13. Started by uriya,

שלום לכולם יש לי ווינדוס, חוקי לחלוטין!!, אך משום מה הוא דורש ממני לעיתים תכופות לאשר כל מיני דברים. לדוגמא: אם למשל אני מפעיל ווינאמפ הוא מציג לי שאלה עם הסימן של המגן הזה מחשיך מעט את המסך ומבקש שאאשר את התוכנה, אני יודע שאתם יודעים איך זה ניראה אני רק מפשט את הבעיה. הסתכלתי בסטיקי בשביל לראות מה קורה עם בעיות הרשאה ומצאתי משהו שם תחת כותרת של אם יש בעיות הרשאה להתקין את taskfix manger עשיתי זאת ועכשיו ווינאמפ לא עולה בכלל!, מדוע? אשמח אם תעזרו לי כאן תודה מראש אוריה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by guyl3,

שלום, לאחרונה המחשב שלי נעשה איטי העלאה של WIN כלומר אני עובר את השלב שהמחשב עושה BOOT ועובר את השלב של הטעינה רק ה DESKTOP עולה איטי להחריד עד שרואים את כל האייקונים ו השורת הסרגל הבסיסית (איפה שיש כפתור -STARTשורת המשימות ?) אין לי הרבה תוכנות שנטענות יחד עם WINDOWS - ע"פ פקודות MSCONFIG רק A.V ו F.W והדברים הרגילים -כ.קול/ממשק הסרה בטוחה של התקנים בקיצור - לא הצלחתי למצוא משהו ספיצפי גם הזכרון הוירטואלי שלי RAM 1GIG פיזי ו Page File של 2 GIG בדקתי אפשרות של כל מיני רוגלות ורושעות ע"פ תוכנות SPYWARE+ ANTI VIRUS ולא נמצא כלום המחשב נקי בנוסף אני משתמש בתוכנה שמסדרת REGISTRY כמו CCleaner u REGISTRY FIX שעובדות מצויין ברגע שצריך להסיר תוכנה מהמערכת או למחוק Cookies u וכו.…

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  15. יש לי SP2 והוא תמיד מקפיץ לי חלון שהמחשב שלי לא מוגן כי לא שמתי עידכון WIN אוטו'. וזה מציק. איך מסירים? וגם בתפריט "התחל" אז יש את התוכניות האחרונות ומעל זה (לפני שם המשתמש שבא בכחול) יש עוד רשימת תוכניות קבועות כאלה. ורשימה זו נעלמה לי. איך מחזירים אותה?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  16. Started by ifs2003,

האם זה נכון שמיקרוסופט הוציאו שני גירסאות VISTA אחת 32 ואחת 64 והרשיון הוא רק לאחת מהגירסאות ? או שאפשר באותו רשיון לבחור מה להתקין 32 או 64 ? אם לא אז למה לאזזל חילקו את זה לשני רשיונות ? ומה אם אקנה 32 ובעוד שנה ארצה לשדרג ולהתקין 64 ביט ? אז אעלץ לרכוש VISTA 64 ??? והאם ניתן להשיג היום 64 ביט ?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by gil_k,

פירמטתי לא מזמן אז הייתי צריך לעשות את העידכונים של ה WIN, סבבה. עכשיו היה לי כמה עדכונים, הכל התקין וזה חוץ מעדכון אחד שניסיתי להתקין אותו איזה 20 פעם והוא לא רוצה להתקין את עצמו. ניסיתי להוריד אותו גם מהאתר של Microsoft וזה כאילו מתחיל להתקין ואז אומר שההתקנה לא הסתיימה. העדכון שאני מדבר עליו זה: Security Update for Internet Explorer 7 for Windows XP (KB938127) מה אפשר לעשות איתו? יכול להיות שהוא גם פוגע קצת בביצועים של המחשב שכל הזמן יושב לו שם העדכונים האלה? כי שאני נגיד משחק CS 1.6 יש כל שניה וחצי ירידה של FPS וישר הוא חוזר ושוב יורד ושוב חוזר.. בקיצור אי אפשר לשחק ככה. ולא מזמן רק פירמטתי (רק את C. שב D יש לי משחקים, סרטים, שירים וכל זה). יכול להיות שהבעיה באה מ D? …

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  18. היי, אז ככה.. אני לא מבין את כל הקטע של הדיסקט בתהליך ההתקנת הווינדוס... יש לי לוח אם Abit IB9 ואמרו לי שכדי שיהיה אפשר להתקין ווינדוס עם הלוח אם שלי אז צריך גם את ה-CD וגם דיסקט מסויים... לא הבנתי מה אמור להיות בידיוק בדיסקט הזה... אז אשמח אם תסבירו לי למה אני לא יכול להתקין ווינדוס רגיל (עם CD בלבד...) ובמקום זה להכניס דיסקט עם איזה קובץ כדי להתקין או לפרמט... אשמח להסבר איך מתקינים מערכת הפעלה עם דיסקט+דיסק... והאם יש איזושהי אפשרות להתקין ווינדוס בלי הדיסקט המעצבן הזה... תודה.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by yair3333,

שלום לכולם .. אממ יש לי מחשב חדש שקיבלתי לפני חודש בערך .. והוינדוס שמותקן בו גם חדש .. שבועיים בערך יש לי וינדוס ויסטה.. והוא נהיה לי כבד בזמן האחרון זה אומר כל מיני פעולות פשוטות שלוקחות לו יותר זמן לבצע למשל סתם לפתוח את האינטרנט אקספלורר לוקח לו איזה 5 שניות .. לפתוח את החלון עשיתי סריקות עם Ad Aware Spyware Doctor RegistryBooster 2 SUPERAntiSpyware Free Edition Spy Sweeper תיקנתי את כל הקבצים שהוא מצב.. מחקתי מה שצריך.. הכל ואני עושה את הסריקות האלה כל פעם .. מה אפשר לעשות עם זה ? יש לי מחשב E8400 2GB זכרון פנימי 500 HD כרטיס מסך 8600GT הנה תמונה של ה-Task Manager http://img83.imageshack.us/my.php?image=31515615wi9.jpg ה-iexplorer למשל תופס שם 50 מגה .. וזה עולה ו…

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  20. אהלן התקנתי VISTA ULTIMATE 32BIT לפני שבועיים ככה.. ומההתחלה זה כבר עצבןן..כל פעולה שעושים הוא מבקש אישור מעפן כזה..נגיד להפעיל את הWINRAR עושה לך "התוכנית זקוקה לאישורך כדי להמשיך" למעלה בחלון.. יש לך "המשך" ו"ביטול" תלחץ המשך היא תעלה..יופי, יש גם כאלה שהוא רושם את זה..ואז מבקש עוד אישור..ואז עוד אישור לביצוע המשימה בקיצר הוא מחרפןןן! למה הויסטה כל כך דפוקה?? איאפשר פשוט לעשות משו בלי לבקש אישור?!?!

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  21. אני לפני כמות הורדות מסיבית. אני צריך לשנות את המיקום של התקיה הזמנית, נגיד לתקיה בD:/ ושתמיד זה יוריד לשם. ולא יבצע את ההעתקה מהתקיה הזמנית לתקיה שבחרתי, כי אני עובד עם כונן IDE וזה לוקח לי על כל 700MB שלוקח 8 דקות עוד 5 דקות. תודה, אריאל

22. יש לי במחשב 160 ג'יגה עכשיו אני צריך ממכם עזרה כיצד לחלק את הכוננים בצורה הכי נוחה וטובה בשביל ההתקנה... עכשיו יש לי XP וההארד דיסק מחולק ל4 כוננים כשהשארתי לווינדוס עצמו 20 ג'יגה+תוכנות דרך אגב אם יש לי שירים וכל מיני תוכנות שאני צריך אני יכול להשאיר אותם בכונן נפרד ושאני יתקין ת-VISTA הם יפעלו כרגיל?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by mosh18,

בזמן האחרות בכל אתר שאני גולש אליו אני רואה את אותן פרסומות מפגרת ב-2 שניות הראשונות שהאתר עולה אני רואה את הפרסומות השגרתיות של GOOGLE וזה מתחלף ישר לפרסומות חוזרות ונשנות מציקות ומהבהבות אפילו נכון לזמן כתיבת ההודעה בבקשה בבקשה מי שיודע אייך נפטרים מהמטרד הזה שיגיד לי אודה לו צירפתי סקרינים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  24. שלום לכולם, אז כמו שהכותרת אומרת ה - task manager, regedit, msconfig נפתחים ונסגרים מייד. כאשר אני עולה ב Safe mode אז אין בעיה. ה - NAV2003 לא מצא כלום. ברור שיש תוכנה שגורמת לבעיה, אבל לא מצאתי אותה עדין. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  25. שלום לכולם ותודה על עזרתכם ביעוץ לי יש מחשב עם מעבד AMD 3000+64BIT VENICE אם נתונים שכתובים למטה אני כרגע עובד ב WINXP PRO 32 BIT האם כדאי לי לשדרג ל64 BIT בהנחה שכל החומרה שלי תומכת במערכת 64 BIT האם המחשב יעבוד יותר מהר? האם מערכת 64BIT תנצל ותייעל את המעבד יותר טוב מאשר הוא עובד עכשיו?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים