עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יום טוב לכם, הרגע התקנתי ויסטה SP1 ויש לי בעיה מוזרה ברשת . הגישה לאינטרנט פתוחה לתוכנות כמו אקספלורר ו AVG אבל חסומה ל FIREFOX .AZUREUS. SKYPE ומשחקים . אם יש למישהו מושג אני אשמח לשמוע על פתרון אפשרי לבעיה תודה

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by rach75,

צהרים טובים לכולם לא יודעת מה קרה למחשב הנייח שלי ( אני עובדת בנייד כרגע) יש לו סיסמא אני מכניסה את הסיסמא הוא מראה כאילו הוא מכניס אותי (רושם את השם שלי ) ואז נפתח המסך של הדסקטופ אולם בלי שום איקון עליו מכל האיקונים שיש לי ואז נפתחת שוב התיבה שמבקשת להכניס סיסמא ואז אם אני מכניסה סיסמא שוב דסקטופ ריק רק עם תמונת הריקה ופותח לי את התיבה שמבקשת סיסמא מה קורה פה ? הסיסמא למחשב היא שלו ש אותיות בעברית בדקתי קפס לוק ושאני בעברית אבל שוב הוא מכניס הסיסמא מקבל אותה רושם לי כמה מילים יש לי אבל כשאני מקליקה על השם שלי להכנס למחשב רואים כאמור את תמונת הרקע בלי איקונים ואז מיד שוב מבקש סיסמא אשמח לעזרה לא ברור לי מה נסגר עם המחשב הזה זה מחשב עם וינדוס XP . תודה מראש והמשך שב…

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  3. Started by arthur16,

שלום יש לי שני הארד דיסקים: באחד יש ווינדוס ובשני סתם דברים איך אני יכול לפרמט את שניהם הרי כשה אני מפרמט אז אני לוחץ על הכונן שאני רוצה להתקין בו את הווינדוס ואז הוא מפרמט אותו ומתקין עליו אז איך אני יכול לפרמט גם את השני? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by avi-noams,

כן, ראיתי את המדריך שיש בנעוץ. חוץ ממנו יש לי כמה שאלות. אקדים ואומר שהיות ויש לי מס' תוכנות וחומרה שלא מתאימות לויסטה החלטתי להוסיף XP ולא להחליף לגמרי את הויסטה, שמאוד עוזרת לי בתוכנות אחרות. 1. האם יש גרסה של ויסטה/XP שלא ניתן להשתמש בה לצורך זה? (יש לי XP פרו וויסטה הום פרימיום) 2. האם הרשת בין מחשב זה למחשבים אחרים תמשיך לפעול, והאם ניתן יהיה לגשת אליה משתי מערכות ההפעלה? 3.איך עוברים בין המערכות ? 4. האם יש בעיה בעובדה שהויסטה היא 64X וה-XP הוא 32X? 5. תוכנות שאזדקק להן בשתי המערכות - צריך להתקין פעמיים או שיש גישה אליהן ב-2 מערכות ההפעלה? 6. האם למישהו עם ידע די טוב ביחס למשתמש הממוצע כדאי לנסות לעשות זאת לבד (עפ"י המדריך שבנעוץ) או עדיף להשקיע בטכנאי?!

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  5. הבעיה הזאת מוכרת לי כבר הרבה זמן... אבל זה מסתדר לבד.. ולעמים זה ככה לתמיד. למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  6. Started by ruler,

ive just formated mypc,but it in ntfs mode & very slow,how i change it back to fat32? 2.how to add hebrew to xp? i tried the language bar but hebrew isnt there... 10x for the help

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by gkman,

אני אדמיניסטר ואני רוצה לראות (לא לשנות!!!) את הסיסמאות של שאר המשתמשים במחשב יש דרך לראות את זה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  8. יש עידכונים שאני לא עושה, דברים שהוא מבקש בישבילם אישור, דברים שלא נחוצים לי. ברגע זה לדוגמא זה malicious software removal tool זה נגד SASSER וכל אלה... קיצר, אני לא צריך אותו. אז נשאר לי המגן הצהוב הזה עם סימן קריאה. בדרך כלל אם אני לא רוצה שהוא יתריעה לי אני נכנס ל windows security center, ושם "שנה את האופן שבו אני מתריעה" ,או משו כזה, ושם אני מבטל את ההתראות. ועכשיו נכנסתי לעשות את זה, והוא לא נותן לי!? קבלו תמונה:

9. Started by kokos1,

אל איזה WINDOS אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  10. יש לי WD PASSPORD 160GB ואני חייב שהוא יהיה על FAT32 אחרת הרדיו באוטו והDVD בבית לא מזהים אותו דרך הכניסת USB... אני אישית עובד עם XP, אבל המחשב של המערכת קולנוע ביתית יש בו VISTA לצורך מדיה סנטר ומשום מה הוא לא מגיב כשאני מחבר את ההרדיסק החיצוני.. לפני הפירמוט ל FAT הוא זיהה את הכונן יופי... מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  11. Started by assaf990,

WINDOWS XP כאשר אני מגיע למנהל ההתקנים נפתחת לי החלון אבל הסמניות הראשיות אינם מופיעות הכוונה לסמנית תהליכים, ישומים וכ'ו. מה שנפתח לי זה רק החלון הראשי שמופיע משימה ומצב בלבד. למה זה קרה? ואיך פותרים את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  12. שלום, השאלה בכותרת. בהתקנה הראשונית של התוכנה FLASHGET נורטון הקפיץ לי חלון, בטעות עשיתי בלוק לפני שהספקתי לקרוא, מעין רפלקס כזה... עכשיו אני לא יכול להרויד כלום כשהפירוול מופעל, אז איך אני מאשר בפירוול את התוכנה ? עם אפשר בבקשה תמונה איפה זה נמצא כי די הסתבכתי עם כל העניין. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  13. נגיד וקימפלתי את האקספלויט עם התוכנה cygwin וזה עבד,ועכשיו אני פורץ עם האקספלויט.ומה צריך להיות לי אם אני במחשב האחר?

14. שלום לכולם, לבסוף זה קרה גם לי, ואני נאלץ להתמודד עם מע' ההפעלה ויסטה הידועה לשמצה (רק שמועות עד כה...) רכשתי מחשב נייד עם ויסטה פרימיום 32 ביט, ושמתי לב שהארד דיסק שלי עובד די הרבה (הנורה דולקת מדי שניה בערך) בינתיים ביטלתי את ה-bluetooth והעפתי גם את ה-sidebar משולחן העבודה. זה עזר מעט, אבל ברצוני לדעת - האם מניסיונכם האישי, קיימים processes שכדאי לסגור שסתם טוחנים את המחשב? או כאלה שלא מועילים... ושאפשר להסתדר בלעדיהם? אשמח לשמוע כי ההתעסקות מול המע' הפעלה הזאת די חדשה עבורי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  15. Started by gigabot,

אז ככה התקנתי ווינדוס בעיברית (xp pro ) מתוך אי ברירה עכשיו שמעתי יש דברים כאלה שמשנים את הווינדוס כאילו הוא באנגלית לחבר שלי יש הפוך אז רציתי לדעת האם תוכלו לעזור לי להפוך את הווינדוס לאנגלית?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  16. בוקר טוב, 1.יש לי עכשיו שני משתמשים במחשב והייתי רוצה שכשאני מדליק אותו אז אחד מהם יעלה לי ישר ולא יבוא לי המסך הזה שאני אבחר בניהם. מישהו זוכר איתך עושים את זה? וד"א: משום מה עכשיו כשאני לוחץ על להוריד קובץ ZIP זה ישר שומר INTERNET TEMPORARY FILES ופותח אותו. אתם יודעים איך לבטל את זה? :-\ כאילו שזה ישאל אותי קודם אם אני רוצה לשמור ואיפה או ישר לפתוח וכל זה.... תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by Aviram,

לחבר שלי המחשב מוגן בסיסמא (שאני אפילו לא מבין למה). בכל אופן הוא שכח את הסיסמא מרוב טיפשותו הרבה, ועכשיו הוא לא יכול להכנס דרך המשתמש שלו (זה גם המשתמש היחיד במחשב). יש לו וינדוס XP. יש איזושהי דרך לעבור דרך ההגנה? תודה.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  18. יש לי 4 ג'יגה זכרון, עד אמש הייתי עם ויסטה 64, אבל הוא לא איפשר לי להפוך סרטים לפורמט של האייפוד בגלל בעיה עם הקודק ועוד דברים כאלה קטנים שממש מעצבנים. לשים XP 32 חבל לי. ועכשיו כשאני על XP 64 הוא עושה לי מלא בעיות גם, איאפשר לעדכן אותו, אומר לי שהגרסא לא מזוהה, איאפשר להתקין .NET, שזה סביבת עבודה ל2/3 מהתוכנות שאני משתמש בהן, גם מסנג'ר אין. כל עזרה תבורך! ;D

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  19. אני לוחץ Ctrl+Alt+Del ופתאום אני רואה שה- Task Manager פשוט נדפק לי. כל הטאבים נעלמו. אני לא זוכר שעשיתי שום דבר מיוחד שגרם לזה. למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by crazydiamond,

שלום לכולם חיפשתי בפורומים ולא מצאתי: איך אני מעניק לעצמי גישה לספרית system volume information - ספריית שחזור המערכת, כאשר אני עובד במערכת קבצים ntfs? אם יש לינק אז נא הציגו אותו

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by PhP dUdE,

יש לי בהפעלה יענו בBOOT שאני צריך לבחור אחד משני וינדוסים. איך אני משאיר רק אחד ואת השני אנוכי מוחק?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by Lethal_Acid,

איפה אני מגדיר שהICON על הDESKTOP הכתובית שלו תהיה שקופה כלומר אני יראה את הרקע ולא את הצבע שהWINOWS נותן לי?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  23. רציתי לדעת האם יש אפשרות ליצור קיצור דרך שכאשר אני ילחץ עליו יפתחו לי בו זמנית, שני אתרי אינטרנט או יותר?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  24. שלום, יש בWIN XP דבר שנקרא thumb view עכשיו הבעיה היא שאני מסדר תיקיות עפ תמונות מסוימות, אחרי יום יומיים בשלי שאני יגע בכלום הם משתנות לתמונות אחרות במאפיינים, ואחרי ריסט התיקייה מקבל תתמונה לא קשרוה בכלל למה ששמתי. לא מבון נכון, הנה תמנוות: ככה סידרתי במקורי: ככה זה נהיה אחרי כמה זמן בלי שאני יגע: ולבסוף זה נהיה בלאגן ותמונות לא קשורות בכלל סעמק. מישהו מכיר את התופעה הזאתי ? איך אפשר לסדר? לפי מה שהבנתי כשאני משנה לתיקיות אחרות זה מתנגש עם האלה שכבר סידרתי לפני. אז מה אפשר לעשות ?

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  25. שלום, היום עברתי לויסטה (אחרי שקיבלתי את המחשב החדש) ויש לי כמה שאלות: 1) איך ניתן לבטל את הבקשות לאישור לפני כל פעולה שאני מבצע (למשל לפני התקנת תוכנה)? 2)האם הפיירוול המובנה בויסטה (SP1) מספק הגנה מספקת מפני האינטרנט? עד היום השתמשתי ב-zone alarm (ב-XP) וגיליתי שהוא לא עובד בויסטה. 3)אם הפיירוול המובנה לא מספק הגנה טובה, אפשר המלצות לפיירוולים טובים שעובדים בוויסטה (64 ביט)?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.