Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם חבר שלי הביא לי את המשחק AGE OF Mythology מקורי והיה בתוך הדיסק את התוכנה msxml 4 parser שזה רכיב של מייקרוסופט אמרו לפניי שמפעילים את המשחק צריך להתקין את זה אז עשיתי והוא שאל אותי להסיר או לתקן אז בחרתי לתקן כי זה היה מותקן ורציתי לדעת למה משמש הדבר הזה והאם קרה משהו שאמרתי לו לתקן? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מה לעשות אני מתעבד!!!
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין ווינדוס. אחרי שהוא מגיע ל installing devices או משהו , כבר במסך הזה של ההתקנה קופץ חלון כחול ורושם: "a problem has deteced and your computer was shut down " "check to make sure any hardware is propertly installed" מסך כחול כזה ורשום בסוף למטה "thenical information stop 000sxds משהו כזה שורה ארוכה עם אפסים ואיקסים וכאלה. עשו מצווה עזרו אחיםשלי מה עושים??
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
זה אצל חבר שלי. יש לו רק משתמש אחד ועדיין עולה האפשרות של לבחור משתמש,הוא ציין שבעבר זה לא היה כך. איך הוא מסדר זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום לא יודע מה קרה פיתאום המחשב שלי(שהוא די טוב) מתחיל לסגור תוכניות סתם ככה... כמו ICQ אקספורר פיירפוקס ביטורנט וכו.... עוד לא מזמן לא היו לי בעיות ... וליסגור אני מתכוון הוא יוצא מזה ורושם :אירוע תקלה בתוכנה זו... שלח אל תישלח יש לי וינדוס XP SP2 באנגלית תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין ווינדוס באמצעות דיסק און קיא?האם זה כדאי יותר מהיר? והאם זה יותר טוב מדיסק רגיל תודה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שאלה ראשונה היא האם מבחינת יציבות המערכת לקחת את הסיכון ולהשתמש בכזה דבר? שאלה שנייה, אם אין לי חומרה מיוחדת שמותאמת לDX10 (המולטימדיה שלי מסתכמת במה שמובנה על הלוח M2A-VM של אסוס), האם זה בכלל יעזור במשהו.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי דיסק התקנה מסודר ומעודכן של התקנת XP בעברית אבל אני רוצה את הווינדוס באנגלית. האם האנגלית תהיה מובנת בכל מקרה או שלא?
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בהתחשב בזה שזה פורום windows, וגם נפתח אתר רשמי למערכת הפעלה! מישהו בבקשה יכול לפתוח, אני מוכן לעזור עם הלינקים!
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, ניסיתי להתקין סקין של וינדוס 7 להחליף את הסקין של אקס פי-במשך ההתקנה הוחלפו קבצים ואחרי ריסטט הוינדוס באמצע עלייה מקבל מסך כחול. האם יש אפשרות לעשות שיחזור?(גם ב-safemode יש את אותה תקלה) או שאפשר לעשות recovery ?(יש לי את הibm-r50e ) רק שאיני יודע לעשות את זה,ניסיתי לחפש בביוס recovery ולא מצאתי--יש עצה בבקשה? האם יש סיכוי שזה בעית חומרה?(לא היה לי שום בעיה לפני ההתקנה הזאת והמחשב עצמו לא היה בשימוש הרבה,האם התוכנה הלא מוצלחת הזו יכלה לגרום לבעית חומרה?) תודה.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate x64. פתאום (כנראה אחרי אחד העדכונים האחרונים), יש לי סמל של מגן עם לוגו של Windows על אייקונים של קבצי התקנה, ומשום מה אני לא יכול לערוך ולשמור קבצי טקסט קיימים באמצעות Notepad, וגם לא באמצעות תוכנות עריכת טקסט אחרות. יש לי קבצי טקסט בשורש של מחיצה E שאני מצליח לערוך ולשמור אותם אחרי שהעברתי אותם ל"E:\My Documents". אבל, יש לי עוד קבצים ב"E:\My Downloads" שאני לא יכול לשמור גם אחרי שהעברתי אותם ל"E:\My Documents". בדקתי, והUAC אצלי מכובה. מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אם משהו נתקל בתופעה או יכול לעזור לי אודה לו מאוד
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש שאני עומד להתקין עליו וינדוס 7 64 ביט רציתי לשאול האם בזמן ההתקנה יש אפשרות לפרמט ולחלק את המחיצות ב HD (בשניהם..) או שאני צריך PARTITION MAGIC או משהו בסגנון בשביל זה..
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
פתאום עשיתי ריסט יום אחד וראיתי שאי אפשר להזיז את העכבר,אי אפשר לשנות רזולוציה(מהכי נמוכה) ויש רק 16 ביט איכות צבע וגם אי אפשר להכנס למוד בטוח. שאלתי היא איפה בדיוק ב-AIDA32 או במחשב בכלל ניתן לראות את שם הדרייבר שלי . יש לי מערכת הפעלה WIN 98 ,פנטיום 3 ומסך FLATRON של LG. תודה.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שכיום יש לו קונפיגורצייה כזו: 2 כוננים קשיחים IDE 1 כונן קשיח SATA 2 צורבים IDE WINDOWS מותקן על אחד מכונני ה IDE שהאות של הכונן של הWINDOWS היא F. (שהוא דיסק 0 מחיצה 0) יש לי דיסק IDE שאני רוצה להוסיף, ומכיוון שאין לי מסילת IDE פנוייה, הורדתי את הצורב שהיה MASTER ושמתי במקומו את הדיסק הקשיח מג'ומפר כמסטר. בביוס הכל נראה תקין, אבל WINDOWS לא עולה. הפעלתי RECOVERY CONSOLE והרצתי את פקודת MAP וראיתי שכל הכוננים שינו את האותית שלהם. כונן F שעליו WINDOWS נהיה כונן C וכו' (הדיסק ה"חדש" הוא מכיל שתי מחיצות ושתיהן קיבלו אותיות) (החזרתי את הצורב במקום הדיסק והכל הסתדר) *** איך אני מוסיף דיסק ושומר על האותיות של הכוננים כך שWINDOWS יעלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אחרי זמן מה שמשתמש מחובר לסרבר ללא שימוש הסרבק מנתק אותו. בעקבות כך אני מחוייב לעשות Restart ורק אז ניתן להתחבר לFileServer אין לה הגבלה בUsers של Idle Disconnection Time. מישהו אולי יודע איך לתקן את הבעיה או אולי מכיר כלים מתקדמים לטיפול בסרבר (יותר מאלה שבאים עם מערכת ההפעלה) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש בעיה שחוזרת אצלי במחשב גם עכשיו לאחר שהתקנתי ווינדוס מחדש המחשב שלי פשוט פתאום בלי שום הודעה מוקדמת ובלי סיבה נראית לעין מכבה את עצמו זה יכול לא לקרות שבוע ואז פתאום לקרות זה יכול לקרות 5 פעמים בשעה זה יכול לקרות ברגע שאני מפעיל את המחשב וזה יכול לקרות אחרי שהמחשב דולק יומיים אין שום חוקיות! איך עולים על מקור הבעיה???
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם מאז שפרמטתי את המחשב,האינטרנט נהיה יותר איטי,ושאני לחוץ מקש ימני בכדי להוריד משהו למחשב האפשרות של ה"שמירת יעד בשם" לא זמינה (זה באתרים שאני יודע בפרוש שזה צריך להיות זמין). עידכנתי את המחשב ואת ה"אינטרנט אקספלור" לא עזר אפילו הורדתי דפדפן אחר וזה לא עזר. ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היום ברוב חוכמתי החלטלתי לנקות את הרסגטרי בעזרת התוכנה minisdp ולעשות tweek של UTM שאמור הלאיץ את האיטנרנט קיצר זה דפק לי לגמרי תאינטרט ולא יכולתי להתחבר לאף מקום אז מזל שאתמול היה system point איזה מזל קיצר שחרזרתי לנקודה הזותי ועכשיו אחרי השחזור הופעיו לי 2 תיקות msi.config בכול כונן c ו d האם אפשר למחוק אותם ? מהם התיקות האלה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש אחר הבעיה שלי , ומצאתי את האשכול הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=69628.0 בתגובה הבאה: האם רשמת במקום הנכון? את צריכה לרשום את זה בחיבור של הכרטיס רשת לא בחייגן כנסי ל start>settings>network connections לחיצה ימנית על Local Area Connection לחצי על properties ולחצי פעמיים על Internet Protocol (TCP/IP) ושם תגדירי את זה סמני "use the following ip address" IP Address : 192.168.0.1 Subnet mask : 255.255.255.0 של רון...לא עזר לי... הוא נותן לי רק מ-223... מה לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי - מוגדר כשייך לרשת במקום העבודה הקודם שלי כשמדליקים אותו - הוא נותן שם מישתמש + מבקש סיסמא ששיכת למנוי שלי במקום העבודה הקודם ככה גם הגדרות הרשת..... אני רוצה לאפס את הכל - כלומר לימחוק את כל האדמיניסטרטורים - ןלהגדיר הכל מחדש בשמות אחרים איך עושים את זה - ? כולל גם הגדרות חדשות....שם חדש למחשב וכו' יש איזשהו מדריך מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי לכולם לחברה שלי יש מחשב דיי חלש (מעבד E2140 1.6) אך דבר כזה מעולם לא קרה בעבר והתחיל לפני יומיים (היום היא אמרה לי כי זה התחיל להציק). יש לה AVAST ANTIVIRUS שעד כה עבד מושלם גם במחשב שלי. הבעיה היא שהTASKMANAGER מציג שכול מיני תכנים שמעולם לא לקחו יותר מ10-5% לוקחים 50%+ קודם זה היה הIDM (מנהל הורדות) כיבינו אותו דרך END PROCCES ואחר כך זה עבר לSYSTEM IDLE PROCESS שלוקח לאכשיו כ25% מהמעבד ואני לא מצליח לכבות אותו. מישו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אני מתכוון לאיך אני משנה ככה שמתי שהמחשב עולה אני צריך ללחוץ על Alt + Ctrl + Del עלמנת להכניס את הסיסמא (הייתה אפשרות כזו ב-XP) תודה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות לא DONT NOTIFY ME AGAIN לא עזר ניסיתי להתקין לא עזר רשם עדכון נכשל הוא כל הזמן חוזר זה העידכון http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=ED3FCE58-9BE9-4BD2-8660-2C4CDD687132&displaylang=en
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ive just formated mypc,but it in ntfs mode & very slow,how i change it back to fat32? 2.how to add hebrew to xp? i tried the language bar but hebrew isnt there... 10x for the help
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-