Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
לפני מספר ימים התחילה בעית אתחול מעצבנת מאד בויסטה. יום בהיר אחד אני מדליק את המחשב, מחכה... כלום לא קורה. מוזר. המערכת מתחילה לעלות וכאילו מפסיקה ממש לקראת סיום ה-BOOT. (מסך שחור). אני נכנס ל-Safe mode המערכת עולה בלי בעיה. אני לא משנה דבר. אני פשוט עושה Reset, והמערכת עולה מהר כאילו כלום לא קרה. אני מכבה את המחשב, מדליק מחדש ואותו סיפור. עוד הפעם Safe mode ואז המחשב עולה. מה נסגר? מישהו נתקל בתופעה דומה? לא התקנתי שום דבר חדש.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה Win Xp - Home Edition בעיברית... המחשב שלי זה המחשב שמתואר למטה... כאשר אני מתחבר לאינטרט ואח"כ מנסה להתנתק אני לא מצליח לעשות זו בצורה "נורמלית", אני לוחץ על התנתק, ה- icon נשאר, ולאחר זמן מה אני פותח את ה- Task Manger ורואה כי התוכנית לא מגיבה. אח"כ אם אני מנסה לכבות את המחשב בצורה אוטומטית אז אני לא מצליח, אני לוחץ על כיבוי, הכיבוי האוטומטי מתחיל, זה מגיע ל: "שומר את ההגדרות שלך", ונתקע שם לנצח, עד שאני יבצע כיבוי "אגרסיבי". עשיתי התקנה מחדש של ה- Windos, והבעיה עדיין קיימת...!!!! מה עושים??? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מדבר בשם ידידה שלי, היא אמרה לי כשהיא לוחצת על קובץ תמונה הקובץ פשוט נעלם. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, אולי לכם יש? עריכה - שכחתי להזכיר, מדובר על Windows 98. ובבקשה אל תגידו להתקין XP כי המחשב ישן.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש אצלי קיצור דרך של תוכנה מסויימת אשר עבד מצויין. לפתע כאשר לוחצים עליו הוא מנסה להתחיל להתקין את התוכנה. אולם התוכנה קיימת ועובדת מצויין. (ואם אני מייצר קיצור דרך חדש לקובץ ההפעלה התוכנה עובדת מצויין) קיצור הדרך מופיע בצורה כזו שכפתורי ה Change icon ו Find Target אפורים. האם מישהו מכיר את התופעה ויודע פתרון לכך. תודה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי עותק מקורי של VISTA ULTIMATE X64, הורדתי את כל העדכונים אבל לא קיבלתי שום עדכון של SP1. ניסיתי להוריד SP1 אבל מכיוון שהמערכת הפעלה שלי בעברית לא יכולתי להתקין, כי ההתקנה דרשה אנגלית או שפות אחרות. משהו יכול להסביר לי איך אני מתקין SP1? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי את 2 האיקונים האלו, שכאילו "נדבקו" לי למסך והם עוקבים אחרי לכל מקום (חוץ ממשחקים) צירפתי תמונה שתסביר את זה יותר טוב מה לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
בעיה ראשונה מותקנים לי על המחשב שני דפדפנים אקספלורר ופייר פוקס שאני יורד ועולה בגלגלת או כותב באינטרנט אם נתקעים לשנייה ואז חוזרים לעצמם למישהו זה קרה או למישהו יש רעיון מה לעשות בנידון? ובעיה שנייה אחרי חצי שעה שאני לא נוגע במחשב הוא נכנס לפעולת שינה ואז שאני מעיר אותו הוא קם עם האינטרנט מנותק אני יודע לסדר שלא יהיה מצב שינה אבל אני רוצה ללכת ישר לבעיה ולבטל את הניתוק חיפשתי בהגדרות לא מצאתי משהו תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לראות סרטים ב ויסטה וזה לא נותן לי כי אין קודקים. הורדתי K -LITE CODEC PACK. לא הייתה שום בעיה במהלך ההתקנה ובכל זאת - זה עדיין רושם שחסר לי קודקים. יש לי כרטיס מסך 2900 PRO . הורדתי דרייבר מותאם לויסטה, התקנתי והוא נותן לי לבחור רק 800 על 600 או 1024 על 768 למה? ועוד אחד - יש לי AUDIGY 4 SE הורדתי מהאתר של קריאטיב דרייבר, ועכשיו יש שמע בויסטה אבל עדיין לא מספיק טוב כי זה לא בכל 5 הרמקולים. ניסיתי להוריד גם את ה MEDIA SOURCE כדי לשלוט על כל הבקרי שמע וזה לא מציג לי את זה כמו ב XP אשמח מאוד לעזרה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה שבועות כתבתי פה הודעה על הודעה שעולה לי לפעמים בווינדוס שעוד 60 שניות יכבה המחשב. כמה אנשים ענו לי ואמרו לי שזה וירוס תולעת ואמרו לי לעשות חיפוש בפורום להודעות שנכתבו כבר. אני קראתי את ההודעות וניסיתי לחפש ב- Task Maseenger את התולעת ולא מצאתי... ואני לא יודע איך אפשר להוריד את התולעת בבקשה תרשמו לי את הפתרון שלכם פה, ושאני לא אצטרך לעשות חיפוש כי לא ממש הצלחתי לעשות לפי איך שמסבירים שם. תודה
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
בסיום עידכון [64 ביט,הום פרימיום] מופיעה שגיעה 80070246 מצאתי את זה בקושי רב באתר מיקרוסופט : http://support.microsoft.com/kb/942968#top למישהו יש המלצה מה לעשות?לא נראה לי תקין בכלל....
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום. יש לי VISTA ULTIMATE 64 Bit בגרסא אנגלית (שונא את העברית) יש מצב להוריד/להשיג/ להתקין את המדיה סנטר בעברית ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, השאלה בכותרת. בהתקנה הראשונית של התוכנה FLASHGET נורטון הקפיץ לי חלון, בטעות עשיתי בלוק לפני שהספקתי לקרוא, מעין רפלקס כזה... עכשיו אני לא יכול להרויד כלום כשהפירוול מופעל, אז איך אני מאשר בפירוול את התוכנה ? עם אפשר בבקשה תמונה איפה זה נמצא כי די הסתבכתי עם כל העניין. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מקווה שהכותרת הייתה ברורה, מישהו יודע איך מאפשרים את האופציה הזאת? יש לי ויסטה אולטימייט. תודה
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי במחיצה C מערכת הפעלה VISTA ויש לי כונן D בלי שום דבר.. מהם השלבים שאני צריך לעשות על מנת להתקין את הWINDOWS XP שלי על המיחצה השניה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לחבר שלי המחשב מוגן בסיסמא (שאני אפילו לא מבין למה). בכל אופן הוא שכח את הסיסמא מרוב טיפשותו הרבה, ועכשיו הוא לא יכול להכנס דרך המשתמש שלו (זה גם המשתמש היחיד במחשב). יש לו וינדוס XP. יש איזושהי דרך לעבור דרך ההגנה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מראש רוצה לומר שלא ידעתי איפה לשאול את זה כי זה יכולה להיות בעיה של מסך או כרטיס מסך או של מערכת ההפעלה, אז תעבירו בבקשה אם יש צורך בכך. אז ככה יש לי Windows XP SP3, מסך של LG Flatron L1760TR וכרטיס מסך של Nvidia Geforce 6600 AGP 256mb (עם ביוס אחר לא מקורי, יש לציין שהמחשב עובד עם הביוס הזה כבר מעל חצי שנה מצד שני קשה לי לומר אם זה קשור לביוס כי כך הזמן הזה הייתי מריץ לינוקס) הבעיה היא שהמסך פשוט לא נכנס ל Power Saving Mode. לא משנה כמה אני מגדיר בהגדרות הוא לא נכנס. אומנם אם עכשיו אני עושה ריסט נכנס להגדרות ומגדיר שוב את הזמן עד לכיבוי המסך אז הוא כן יכנס אבל זה יהיה תקף רק עד הריסט הבא וזה דיי מעצבן. אני לא יודע איזה עוד פרטים אפשר להביא, יכול להיות שהבעיה היא בדרייבר …
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לא ידעתי ממש איפה לשים את זה אז שמתי פה אחרי פירמוט שעשיתי מופיע לי שגיאות כל כמה דקות ניסיתי לנקות וירוסים וספייוור וההודעות נמשכות.. וזה גם כאילו הווינדוס עובד לאט יותר נגיד אני שומע שיר אז שומעים אותו קצת עם תקיעות כאילו אני שומע איזה רדיו. איך אני יכול לתקן את הבעיות האלה? וד"א השתמשי באנטיוירוס ואנטיספייוור של מקאפי
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יצא כבר MUI בעברית ל32BIT יש למישהו מושג מתי ל64 צריך לצאת?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו XP PRO. עכשיו - אני יודע שיש הרבה services של XP שהם לא נחוצים ואף פוגעים. איפה אני יכול למצוא רשימה של services שאפשר לבטל בלי בעיה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
1) תוך כדי הקלדה חלון החיפוש (המובנה של חלונות) נפתח באופן רנדומלי. 2) ALT SHIFT לא עובד טוב בIE. חלונות אקס פי פרו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי 2 הארדיסק על אותו מחשב על הדיסק הראשון מותקן xp ועל הארד דיסק השני אני רוצה להתקין win98 כמו כן איני רוצה שיעלה באתחול המחשב איך אני עושה זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
כל תקייה מסודרת אצלי בנפרד בהעדפות: 1. תקייה מסויימת, לפי "רשימה" , תקייה אחרת לפי "סמלים" וכו... 2. יש לי תקיית קיצורי דרך שבה אני מסדר את כל הקיצורים שלי לפי "סמילם" ולפי סדר שלי מה ראשון ומה אחרון. 3. תקיית "INCOMING" של אימיול, שבה אני מסדר תמיד לפי "השתנה" . כאמור- כל זה לא נשמר לי אף פעם. הכל משתבש וחוזר להיות איך שבא לו- מ"רשימה" ל "סמלים" , סדר קיצורים משתנה, ותקיית קבצים של אי מיול חוזרת להיות לפי "שם" והפרמטר של "השתנה" נעלם בכלל. (אני מחזיר אותו תמיד "ידני") זה קורה בכל המחשב. מה הסיבה? איך פותרים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מה ההבדל העיקרי בין גרסאת הprofessional לבין הhome? מה ההבדל בין משתמש שהוא אדמין לבין משתמש רגיל? תודה (:
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
איפה אני מגדיר שהICON על הDESKTOP הכתובית שלו תהיה שקופה כלומר אני יראה את הרקע ולא את הצבע שהWINOWS נותן לי?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ישנה בעיה ידועה שהWindows לא מזהה דיסקים מעל 128GB. הבעיה נפתרה בSP1 בXP, ואמרו לי שגם ב2000 עם SP4 הבעיה נפתרה. קניתי דיסק 160GB של WD. (שוה משהו?) ואני משתמש בWIN2000 עם SP4, את החלוקה למחיצות עשיתי עם Partition Magic בDOS, והכל זוהה. אחרי שבוע אני מנסה לפתוח קובץ מסוים והוא לא נפתח, קובץ נוסף, גם לא. בדקתי את הטקסט של הקובץ, ואני רואה קשקושים. למעלה מ100000 קבצים נדפקו. החלטתי שהדיסק דפוק, וקניתי מקסטור. התקנתי אותו ובניהול דיסקים הוא מזהה רק 128GB. יכול להיות שהWD לא דפוק פיזית אלא הWINDOWS גפק את הקידוד מכיון שהוא מסתבך עם הגודל? האם כדאי לי להשתמש בWIN2000 עם SP4? או לעבור לXP, יש לי עדיפות ל2000 מכיון שיש לי תוכנה שעובדת ב2000 פי 2 יותר מהר. מה לעשות? המקום שאמרו ל…
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-