עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by darkman,

אז ככה יש לי בעיה אין לי FLOPPY ואני רוצה לצרוב מחדש את הוינדוס שיש לי מדיסק מקורי ולהוסיף לו את הדריבר של הSATA כך שאני יתקין אותו מחדש אני לא יצתרך FLOPPY תודה אני יודע שפעם היה מדריך איך "לחבר" SP2 אבל לא מצאתי אותו

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by amit501,

פתאום עשיתי ריסט יום אחד וראיתי שאי אפשר להזיז את העכבר,אי אפשר לשנות רזולוציה(מהכי נמוכה) ויש רק 16 ביט איכות צבע וגם אי אפשר להכנס למוד בטוח. שאלתי היא איפה בדיוק ב-AIDA32 או במחשב בכלל ניתן לראות את שם הדרייבר שלי . יש לי מערכת הפעלה WIN 98 ,פנטיום 3 ומסך FLATRON של LG. תודה.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  3. יש לי מחשב ישן שכיום יש לו קונפיגורצייה כזו: 2 כוננים קשיחים IDE 1 כונן קשיח SATA 2 צורבים IDE WINDOWS מותקן על אחד מכונני ה IDE שהאות של הכונן של הWINDOWS היא F. (שהוא דיסק 0 מחיצה 0) יש לי דיסק IDE שאני רוצה להוסיף, ומכיוון שאין לי מסילת IDE פנוייה, הורדתי את הצורב שהיה MASTER ושמתי במקומו את הדיסק הקשיח מג'ומפר כמסטר. בביוס הכל נראה תקין, אבל WINDOWS לא עולה. הפעלתי RECOVERY CONSOLE והרצתי את פקודת MAP וראיתי שכל הכוננים שינו את האותית שלהם. כונן F שעליו WINDOWS נהיה כונן C וכו' (הדיסק ה"חדש" הוא מכיל שתי מחיצות ושתיהן קיבלו אותיות) (החזרתי את הצורב במקום הדיסק והכל הסתדר) *** איך אני מוסיף דיסק ושומר על האותיות של הכוננים כך שWINDOWS יעלה? תודה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by VL,

אני צריך את הפקודה לעשות תיקון קבצים דרך הדוס...שכחתי אותה אבל אני זוכר שזה משו ככה "scannow" ויש לזה עוד המשך... תודה למי שיעזור...

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by EladNAM,

המקלדת שלי נפלה על הרצפה ושהרמתי אותה ראיתי שנעלמו לי כל האייקונים משולחן העבודה. כשאני מנסה ללחוץ ולגרור (לפתוח תיבת בחירה או איך שלא קוראים לזה) הסמן של העכבר הופך לסימן של אין כניסה במקום. יכול להיות שמשהו שנלחץ כשהמקלדת נפלה גרם לזה? עריכה: עכשיו אני שם לב כשאני מגדיל חלון כלשהו ב-Maximize הוא נמתח גם על ה-Task Bar...

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  6. שלום לכולם. הבעיה: מערכת ההפעלה במחשב הנייד זקוקה לפירמוט והתקנה מחדש (אינטל סלרון 1600MHz עם 512MB) הכונן מחולק לשני מחיצות: כונן C שבה מותקנת מערכת ההפעלה וכונן D. מערכת קבצים FAT32. פירמטתי את כונן D, הפירמוט עבר בהצלחה. הכנסתי את דיסק ההתקנה של חלונות XP (מקורי וחוקי לחלוטין) לכונן, עשיתי ריסט, במקום שתוכנית ההתקנה תעלה הWindows עלה. נכנסתי ל- BIOS, עברתי ללשונית BOOT, הגדרתי שה- CD ROM ייטען ראשון (מצורפת תמונה). יצאתי, המחשב עשה ריסט. נורת ה- CD ROM הבהבה, שומעים שהדיסק מסתובב בכונן אבל אחרי כמה שניות הנורה מתכבת, הדיסק מפסיק להסתובב וה- Windows שוב עולה. איך לגרום לתוכנית ההתקנה לעלות? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

7. Started by abarbotel,

היה לי ויסטה נוצרה בה תקלה והיא היתה צריכה תיקון הכנסתי דיסק בוט של אקס פי כי רציתי לפרמט ולשים אקס פי אבל הבוט לא עלה וההתקנה של אקס פי לא עלתה ניסיתי כמה דיסקים שונים אבל ששמתי את ויסטה זה כן עלה למה זה?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by RonTwins,

שלום! יש לי את המפרט הבא: Intel Pentium 4 3.0Ghz 530 BOX MSI 915P Combo nVIDIA Geforce 6600 128MB PCIE Samsung 120GB SATA 7200RPM Ceon 512MBX2 CL2.5 DDR2 NEC ND-3550A Dual Layer X16 DVDRW LG X52X32X52 CDRW האם ויסטה יפעל אצלי טוב??? אני מדבר בעבודה זורמת כי במשחקים אני כמעט ולא אשחק בו... כלומר ICQ אינטרנט מסנג'ר פוטושופ וכאלה...

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by giladbe,

יש אצלי קיצור דרך של תוכנה מסויימת אשר עבד מצויין. לפתע כאשר לוחצים עליו הוא מנסה להתחיל להתקין את התוכנה. אולם התוכנה קיימת ועובדת מצויין. (ואם אני מייצר קיצור דרך חדש לקובץ ההפעלה התוכנה עובדת מצויין) קיצור הדרך מופיע בצורה כזו שכפתורי ה Change icon ו Find Target אפורים. האם מישהו מכיר את התופעה ויודע פתרון לכך. תודה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  10. הכתובת היא ads.msn ואז משהו והם מציפים את המחשב שלי איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  11. חלונות מפסיק להגיב אחרי פתיחה מרובה של חלונות, וחוזר להגיב אחרי סגירתן, הסבר: נגיד אני פותח 2-3 חלונות של אינטרנט אקספלורר (עם כמה טאבים בתוכן) ועוד כמה חלונות של Windows Explorer נוצר מצב ממש מעצבן ששום דבר לא מוכן להפתח יותר, כל דבר שאני מנסה לעשות (למשל ללחוץ על קישור), כל תוכנה או חלון שאני מנסה לפתוח או שלא מגיב או שנותן שגיאה, למרות שהחלונות שכבר פתוחים עדיין מגיבים, באופן חלקי. אפילו Task Manager לא יעלה במצב הזה. המחשב יחזור להגיב אך ורק אחרי שאסגור חלון או 2 (לא משנה איזה), ממש כאילו שיש משהו שמגביל את כמון החלונות שאני יכול לפתוח ויש לי הרגשה איכשהוא שזה קשור לIExplorer כי תמיד שזה קורה הIExplorer פתוח. אשמח לקבל איזה שהוא כיוון, בעיה מרגיזה ביותר.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by holly man,

שלום לכולם איך מחזירים את הסמלים במועדפים כפי שהיו ? לכל אתר והסמל שלו? כולם הפכו ל e הכחול של האקספלורר יש דרך?? תודה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  13. שלום . אני במחשב השני באמצע התקנה וכל הזמן קופץ לי החלון הזה : http://moshe121.root.co.il/PC050205.JPG לא מפסיק ואם אני לןחץ לא זה חוזר ושוב לא ואז זה נתקע ומראה מסך שחור ואם אני לוחץ כן זה גם מראה .. לא יודע מזה ? תעזרו לי .. תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by oded6188,

כל יום קופץ לי החלון הזה של העידכונים ושואל אותי האם ברצוני להתקין את העדכונים שהורדו... אני בוחר ב: Express installation... ואחרי כמה שניות אני מקבל את זה: The followong updates were not installed: Security Update for Outlook Express for Windows XP (KB951066) Cumulative Security Update for Internet Explorer 7 for Windows XP (KB953838) Update for Windows XP (KB952287) Update for Windows XP (KB951072) Windows Malicious Software Removal Tool - August 2008 (KB890830) Security Update for Windows XP (KB950974) Cumulative Security Update for ActiveX Killbits for Windows XP (KB953839) Security Update for Windows XP (KB946648) Security Update for Windows XP (KB952954) זה אפילו לא…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by bikram,

שלום, בעיה קטנה שאשמח לפתור... הגדרתי ב-power options כיבוי כוננים, stand by ,וכן hibernate. למעט כיבוי המסך שום דבר אחר לא מתבצע. כמו כן ניסיתי להפעיל את אפשרות ה-stand by מתך תפריט ה- turn off computer, ואז המחשב נכנס למצב זה למשך כדקה, ומתעורר לבד. תודה.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  16. שלום רב, מחשב של קרוב משפחה שביקש שאפרסם עבורו את השאלה, מכיוון שאינו יכול לגלוש באינטרנט. מופיעה הודעת השגיאה הבאה, שחזור מערכת לא עוזר. יש גישה ל- ICQ בלבד. מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by motorola,

צהריים טובים.. טוב שמעו.. לאחרונה חשבתי על האפשרות לעבור לויסטה.. ובדקתי את הדרישות שלה והחשב שלי אמור להריץ אותה ללא קושי המערכת שלי היא כזאת.. מעבד:2180@2.0 ghz ראם:2 giga כ.מסך:מובנה של אינטל (950)(זה תומך בויסטה[ הארדיסק:160 גיגה לוח אם של אסוס p5gc\1333 ------------------------------------------ איזה ציון חוייתי אמור להיות לי בערך? האם המחשב ירוץ חלק? תודה

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  18. נגיד וקימפלתי את האקספלויט עם התוכנה cygwin וזה עבד,ועכשיו אני פורץ עם האקספלויט.ומה צריך להיות לי אם אני במחשב האחר?

19. Started by esharone,

היי, קראתי פה פעם שויסטה בגרסת 32 ביט יכולה לזהות עד 4 ג'יגה וגם במיקרוסופט אמרו לי את זה, אבל אצלי עכשיו הויסטה מזהה רק 3.5 ג'יגה ולא 4, מה הבעיה? ה 32 לא יכול לזהות את כל ה 4? אני בטוח שאמרו לי ש 32 יכול לעבוד עם עד 4 ג'יגה

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by SHOOTER8,

לאחר התגברות על טרויאן מעצבן במיוחד, התאריכים מופיעים לי בצורה משונה. במקום 18/03/08 זה מופיע 2008-03-18 אם אני רושם באקסל 8/3 הוא מזהה זאת כ- 3 באוגוסט. זאת לא בעיה באקסל, כי אותו דבר קורה לי באקסס, לכן הבעיה יותר בסיסית. איך פותרים זאת? יש אפשרות לשנות את צורת התאריך בווינדוס? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  21. Started by elad76,

כשאני מנתח את C שבוא הXP הוא לא מוצא קבצים שאינם ניתנים להעברה ויש שם את הקבצי XP...למה זה ככה?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  22. Started by Spider76,

שלום מישהו יודע במקרה מתי וכמה יעלו גרסאות ה- OEM של ויסטה ? מנסיון עבר גרסאות אלו היו תמיד זולות יותר וגם משתלמות.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by alexc32,

הורדתי שני קיבצי dreamscene כ dream.file וכשאני מנסה לעשות לקבצים browse ב desktop background הקבצים לא נראים ,הבנתי שצריך לנסים אותם איפשהו בתיקיה של ה windows/system32 רק אז אני אוכל לראות אותם או מה? כי אם סתם זורקים אותכם ב system32 שמכיל אלפי קבצים לך תמצא אותם אחרי זה... לא צריכה להיות איזו שהי תיקיה מיוחד לזה ב system32?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  24. אהלן יש לי בעיה בעייתית... במשך תקופה לא ארוכה המחשב שלי סובל מהתרסקויות של מערכת ההפעלה ומופיע המסך הכחול המפורסם... היו לי בעיות עם הכרטיס מסך, אז החלפתי אותו במחשבה שזה אולי גם יפתור את הבעיות הנ"ל, אך ללא הועיל... היום המחשב קרס שוב, באמצע עבודה, והפעם רשמתי לעצמי את הודעת השגיאה (אם זה אומר משהו למישהו...) אז הנה: STOP: 0000008E(oxc0000005, 0xBF837895,0xB5FEEA68,0x00000000) Win32k.sys - Adress BF 837895 base at BF800000,DateStamp 45f013f6 אני לא יודע אם זה אומר משהו למישהו מכם אבל אם יש מבין(צדיק) אחד בסדום אני מאד אודה לו אם יש צורך אז מפרט המערכת: AMD ATHLON 3200+ 2 GB RAM GFORCE 7600 GS אם צריך עוד מידע אני מוכן לספק בכייף תודה רועי

25. Started by buuhaa,

שלום. אני רוצה להעלות את המקלדת הוירטואלית בווינדוס 98 אבל לא מוצא אותה. ב XP אפשר עם הפקודה OSK אבל ב-98 הפקודה לא עובדת. אז איפה המקלדת הזו ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים