עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by benx,

יש לי את 2 האיקונים האלו, שכאילו "נדבקו" לי למסך והם עוקבים אחרי לכל מקום (חוץ ממשחקים) צירפתי תמונה שתסביר את זה יותר טוב מה לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  2. Started by sigarilos,

שלום לכולם, יש לי תוכנה מאוד חשובה שלא פועלת כמו שצריך!!!! התוכנה בנויה ל WIN98 ואני צריך לגרום לה לעבוד כמו שצריך ב2000 או XP. הבעיה היא שחלק מהמסכים מתבלבלים ויש הרבה ג'יבריש וחלק מהמסכים עובדים כמו שצריך.... נירא לי שהתוכנה בנויה על בסיס DOS אבל אני לא בטוח... אני חייב עזרה דחוף!!!! מה אתם ממליצים??? EMULATUR/SIMULATOR - מומליצים??? הגדרות/קומפילציה??? מה אפשר לעשות??? בבקשה עזרה..... תודה רבה לכולם....

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  3. כאשר אני מפעיל את המחשב עולה לי מסך שבו אני צריך לבחור את המערכת הפעלה XP ו 98 איך אני יכול לבטל את המסך הנ"ל כדי שהמחשב יכנס אוטומטי ל xp ? אני מניח שזאת שאלה נפוצה ... אבל הרצתי חיפוש בפורום ולא הצחלתי למצוא תשובה

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by LazyCat,

זה ה- Spyware הכי עקשן, ורחב שנתקלתי בו (הרבה קבצים, ומפתחות reg). היא גורמת לקפיצת POP-UP (את זה פתרתי) וקריסת אינטרנט אקספלורר מדי פעם. שום תוכנה כגון SB S&D, ADAWARE SE, ADAWARE 6 ו- SCAN SPYWARE לא הצליחו להסיר אותה, רק חלקים ממנה שחזרו לאחר מכן. נסיתי להסיר אותה גם לבד ולא הלך... יש למישהו רעיון? יש כאן יותר פרטים - http://www.scanspyware.net/info/VX2.htm

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  5. Started by airborn,

יש לי וין אקס פי פרו ----- אני צריך שכל הוינדוס יהיה בשפה עברית-- אם יש איזה תוכנה שעושה את זה? ו איפה אפשר להוריד

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  6. שאני נכנס לדפי אינטרנט מסויימים עולה לי חלון שרשום עליו: "כדי להציג דף זה כראוי עליך להוריד ולהתקין את הרכיבים הבאים java virtual machine" אני חושב שאתם מכירים את זה ואז אתם עושים הורד והכל טוב...אבל אצלי אני עושה הורד ואז עולה לי אתר של מיקרוסופט ורשום לי שם שחסר לי משהו בשביל להתקין (אני חושב) מה עושים?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  7. Started by evy,

מה אני עושה כדי לבצע איחוי בווינדוס? נכנסתי לתוכנה של האיחוי בווינדוס.. יש לי שתי אפשרויות : analyse, defragment מה בוחרים מביניהם כדי לבצע איחוי?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  8. Started by Lethal_Acid,

איפה אני מגדיר שהICON על הDESKTOP הכתובית שלו תהיה שקופה כלומר אני יראה את הרקע ולא את הצבע שהWINOWS נותן לי?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by regevaz,

שלום לכולם , הבעיה שלי היא שיש לי כרגע outlook express והיה לי outlook של האופיס . האם אני יכול למשןך את ההודעות והקבצים ורשימת הכתובות שהיו לי לoutlook express , לייבא אותם בצורה כלשהיא? תודה מראש ומקווה שתוכלו לעזור לי

10. אני צריך לשנות את שם המעבד/המהירות ללא OC או שינוי אמיתי במערכת, שינוי חזותי בלבד אם הדבר אפשרי

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by dude_o,

הזמנתי מחשב חדש ללא ווינדווס, יש לי דיסק של ווינדווס(XP) אך הוא לא BOOTABLE כך שאני חייב להתקין אותו דרך הדוס , האם למחשב יש דוס, או שאני צריך להכין מראש דיסקט איתחול של ווינדווס 98?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Started by moses_23,

שלום. חברי רוצה להביא את המשחקים שיש ב-XP (סולייטר וכל אלה) לווינדוס 98. א.האם זה יעבוד ב-98 ב. אם כן אז איך אני עושה את זה? תודה...

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  13. הלוח אם הוא Epox 8kda3j איך אני מתקין את הדריברים של ה USb2, משום מה לא מצאתי איך להתקין את זה :\ וב WIndows Update זה לא מוצא לי כלום בבקשה עזרה, אני נואש

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  14. שלום לחברי הפורום ופורים שמח!!! יש לי בעיה במחשב ( win 98 se) כשאני מדליק אותו הוא נדלק על דוס בפרומפט הבא : c:\windows\ ואני צריך להקיש win ואז עולה מערכת ההפעלה . אני לא מבין מה גרם לזה ? אולי משהו יודע כיצד ניתן להחזיר את המצב לקדמותו??? תודה

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  15. דפ"רים המחשבים הישנים... יש לי XP מקורי, שיש בו שני כוננים C D שה-C הוא הישן ואני רוצה להעיף אותו, ב D מותקנת מערכת ההפעלה, אבל הביוס המטומטם של COMPAQ לא מאפשר לתת את D כBOOT אז אני מנסה לשנות את האות של הכוננים אבל אז זה ידפוק לי את כל התוכניות כי כולם עובדים דרך D מן הסתם...!! כלומר מה שקורה עכשיו, זה שהכונן המעפן מאפשר לD להיות ה BOOT ובלעדיו המחשב לא עולה בכלל. אולי אפילו יש למישהו רעיון איך לעשות מחיצה בתוך ה D שלי ואז להעביר את הגיבויי לשם, להפוך אותו לC ואז לפרמט?? עריכה: ניסיתי לעדכן ביוס-אין יותר חדש,השאלה אם בכלל אפשר לעשות מה שאני אומר-כלומר שיהיה WINDOWS שעובד דרך D בלי שיש בכלל כונן C?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  16. לחבר שלי יש מעבד DUAL CORE של AMD. איזה ויסטה הוא צריך להתקין - X64 או X86? ככה הוא שאל אותי. ככה אני שואל אתכם. תודה לעוזרים.

17. התקנתי ויסטה ואני לא רואה את המסך של הבוט, הוא נמצא רק שהמסך כאילו לא מקבל אות. פתחתי את הקובץ BOOTSECT.BAK שנמצא בכונן של הXP ורשום שם "BOOTMGR is missing" משהו מאוד מוזר .... חשוב לציין, שפעם (כשהיה את גרסת הבטא 2) זה לא קרה ויכולתי לראות את את הבוט ומשום מה עכשיו לא. נראה לי שזה פרט חשוב: כשהפעלתי את המחשב ושמתי את הדיסק אז הוא אמר לי: "לחץ על כפתור כלשהו כדי לטעון את הCD", לחצתי ואז המסך נעלם- אותו מסך שאמור להיות הבוט וכמו שאמרתי, פעם זה לא היה קורה.. ד"א, זה קרה לי פעם ותיקנתי את זה ע"י התקנה מחדש של הXP אז אשמח לדעת אם יש דרך אחרת

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by yanhak,

מישהו אולי יודע אם ניתן לשדרג את WINDOWS VISTA HOME BASIC ל- WINDOWS VISTA HOME PREMIUM? אם מישהו עשה זאת או יודע על אופציה כזו אשמח לקבל אינפורמציה בנושא. תודה רבה וחג שמח

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by wewe1,

ברשותי P-3 733 עם זכרון 256 ,האם הוא מסוגל להריץ WIN XP בצורה חלקה? כרגע יש לי 98 ,אני יודע שהוא עתיק אבל אני משתמש בו רק להדפסות והרבה אינטרנט.

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by tulicooli,

לא ידעתי ממש איפה לשים את זה אז שמתי פה אחרי פירמוט שעשיתי מופיע לי שגיאות כל כמה דקות ניסיתי לנקות וירוסים וספייוור וההודעות נמשכות.. וזה גם כאילו הווינדוס עובד לאט יותר נגיד אני שומע שיר אז שומעים אותו קצת עם תקיעות כאילו אני שומע איזה רדיו. איך אני יכול לתקן את הבעיות האלה? וד"א השתמשי באנטיוירוס ואנטיספייוור של מקאפי

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by msy,

כשאני נכנס למחשב ניתנת אפשרות לבחור במערכת הפעלה 98 או אקס פי . 98 נמצא בכונן C ואקס פי ב F . אני רוצה שתהיה לי מערכת אחת בלבד במחשב אקס פי ושהכניסה תהיה מיידית. כיצד אני מוחק את וינ 98 ? האם מסיפקה כניסה לכונן F ומחיקת כל תוכן כונן C . תודה

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by רן.ט,

מי שאין לו ווינדווס מקורי יכול להוריד ולהתקין??

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by dududs,

קראתי בכמה אתרים והבנתי שאין לך כך תשובה חד משמעית. תקנו אותי אם אני טועה. 1.פי 1.5 מהראם (לא מומלץ לבטל אותו גם כשיש לך 2 גיגה זיכרון ואף יותר). 2.מומלץ להקצות את הזיכרון הוירטואלי בinitial size ובmax size בגודל שווה. 3.במידה ויש hd פיסי אחד ושתי מחיצות לוגיות מומלץ להגדיר אותו במיקום של המחיצה הלוגית של הוינדוס. 4.במידה ויש שני hd פיסיים מומלץ למקם אותו בhd פיסי השני ( זה שלא שייך לוינדוס). יש לי 2 hd פיסיים במחשב וג'יגה זיכרון. הגדרתי אותו בhd הפיסי השני וגודל שהקציתי הוא 1536mb בinitial size ובmax size באופן שווה. האם לדעתכם זה ההגדרה האופטימלית בשבילי ?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  24. Started by tirani8,

שלום, יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום 32 ביט באנגלית. באתרים מסויימים בעברית אני פשוט רואה סימני שאלה/ג'יבריש, וגם במדיה פלייר אני רואה את שמות השירים בג'יבריש. בעיה נוספת: יש לי דל ווסטרו 1500, התקנתי את כל הדרייברים שהגיעו בערכה וגם הורדתי מהאינטרנט כמה דרייברים ביניהם דרייבר של המצלמה המובנית. משום מה אני מקבל הודעה כל פעם שאני מדליק את המחשב או מנסה להפעיל את המצלמה שהדרייבר אינו מותקן. תודה.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  25. שלום לא יודע מה קרה פיתאום המחשב שלי(שהוא די טוב) מתחיל לסגור תוכניות סתם ככה... כמו ICQ אקספורר פיירפוקס ביטורנט וכו.... עוד לא מזמן לא היו לי בעיות ... וליסגור אני מתכוון הוא יוצא מזה ורושם :אירוע תקלה בתוכנה זו... שלח אל תישלח יש לי וינדוס XP SP2 באנגלית תודה רבה

• 5 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.