Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אבל גם כשאני לא מתקין, הסרט עובד נהדר. מדוע התוכנה מבקשת ממני להתקין Direct X? האם יש צורך בהתקנה של Direct X? תודה
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מחבר נגן מוזיקה דרך חיבור usb למחשב פשוט אי אפשר לפתוח "תכונן" שלו...רשום : "נא הכנס דיסק..." צריך להוסיף שזיכרון usb עובד טוב בחיבורים האלו וניסיתי אצל מישהו אחר לחבר והכל בסדר. תודה
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
נדבק לי משהו לאקספלורר שמעלה עם פתיחת האקספלורר פרסומות, מעצבן! יש לציין שזה היה בדיוק אחרי שהתקנתי את MSN PLUS , גם כן מחקתי את התוכנה וזה עדיין נשאר יש דרך להפתר מזה? הרצתי את התוכנות ADAWARE ו XOFTSPY לא עזר כלום בתודה MANORR
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לפני שלושה ימים פרמטתי את המחשב ולאחר שהתקנתי את הווינדוס נכנסה לי למחשב תולעת Padobot.Z שפשוט לא רוצה לעזוב את המחשב. הקבצים שהיא הפיצה נמצאים בSystem32 ואני פשוט מסיר אותם כל פעם מחדש בעזרת AVG אבל הם תמיד חוזרים (כנראה שיש עדין קובץ במחשב שמפיץ אותם כל הזמן מחדש או משהו בסגנון). אם מישהו יודע משהו על הוירוס הזה ויכול לעזור לי אז יהיה ממש נחמד. עוד דבר, רציתי לדעת חמה בעצם הוירוס הזה מיועד, כי בנתיים אני רואה שהאינטרנט שלי איטי. בכל מקרה כל עזרה תתקבל בברכה וכו' ... אם צריך אז icq 161371997
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום אני כרגע כותב ממחשב אחר אז ככה יש לי בעיה במחשב שהוא כל הזמן נתקע בגלל בעיות חומרה כלשהן בגלל שהוא נתקע כל הזמן אז הייתי צריך לעשות הרבה ריסטים ואחרי שעשיתי כמה זה כבר פגע בתקינות הווינדוס ומחק קבצי מערכת חשובים בכל פעם שאני מדליק את המחשב ורוצה להכנס לווינדוס זה כותב לי שהקובץ hal.dll נמחק או שהוא פגום ושני צריך לעשות reinstall או repair או משהו אז צרבתי את הקובץ hal.dll מהמחשב של אחותי לתוך דיסק השאלה שלי היא איך אפשר להכניס את הקובץ הזה לתוך התיקיה c:/windows/system32 מבלי להכנס לווינדוס (כי הוא לא עובד כרגע) לפי מה שאני יודע אפשר לעשות את זה דרך הדוס אם באמת אפשר כמו שאני חושב.. אז איך עושים את זה? איך נכנסים לדוס? איזה פקודה לרשום כדי להעביר את הקובץ מתוך דיסק ל…
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
וואוו, פעם ראשונה שאני לא מצליח לפתור בעיה של "נדפק הוינדוס" ,הבעיה היותר גדולה שאני כרגע לא יכול לעשות פורמט, כי יש שם מידע חשוב, ואני לא יכול לעשות גם באק-אפ למידע, כי כרגע אין לי אפילו לאן!!! אז ככה, קודם כל מדובר בלפטופ, אני מרבה להשתמש בhibridination, ולא לכבות... שלשום הכנסתי אותו למצב hibridinate, ולא חיכיתי שהוא יסיים לטעון את המידע לכונן וכבר הכנסתי את המחשב לתיק תוך כדי זעזועים והכל.. כהדלקתי אותו, הוא רשם לי "שגיאת חומרה" והוינדוס לא עלה.. עשיתי איתחול, והיתה אפשרות להפעיל את המחשב מחדש בלי חזרה מhibridinate, בקיצור ככל הנראה השמירה של המידע מהראם להארדיסק נדפקה קצת.. לא משנה, המחשב עלה, הכל היה בסדר, בהמשך העבודה על המחשב, התקנתי 3d max, magicdisk ויש מצב לעו…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה - במקום מסך ה-Welcome בו אני רואה את המשתמשים ובוחר למי לעשות Login , אני רואה חלון קטן אפור שבו אני צריך להקליד את השם המשתמש והסיסמא... כמו ב-Win2000... ויש לי XP... רציתי לדעת איך אני מחזיר את מסך ה-Welcome הרגיל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הבעיה כזו הפעלתי את המחשב , ונעלם קובץ מהמערכת והיה לי מלא מלא דברים שהייתי זקוק להם ! מסמכים שירים תמונות ועוד ועוד ועוד אז לפרמט לא היה בחשבון הwindwos עצמו היה גירסא אנגלית אז ניסיתי לתקן .. בלי לפרמט לא הצליח עם הגירסא האנגלית אבל עם הגירסא העברית הצליח הכל נשמר לי אפילו האייקונים הסדר הכל , רק בעברית הwindows עצמו הבעיה היא בהתחל בתוכניות ... אין את כל התוכנות שהיו לי הקיצורי דרך נמצאים פה C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs אך אני מעביר את כל הקיצורים שפה ... ''להתחל תוכניות '' תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אהלן, נדפקו לי כל הפונטים בווינדוס. זה התחיל אחרי שהסרתי את המשחק Left 4 Dead. עכשיו כל הפונטים מודגשים נורא ובפיירפוקס לדוגמה פונטים בעברית תמיד נוטים הצידה :\ ניסיתי לשחק עם ה-Themes ואפילו להחזיר לממשק Aero וחזרה לרגיל, אבל שום דבר לא עוזר. תמונה להמחשה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
איך אפשר להחזיר את זה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
זה קרה לאחר שהתעסקתי ב- Thumbnails Options ב-Tweak UI XP החדש, אני לא זוכר איך מחזירים את זה. אני על WinXP. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. כשאני מנסה להעביר קבצים לכונן C אני מקבל את ההודעה הבאה: "You'll need to provide administrator permission to move to this folfer" ואז כמובן אני נדרש לבחור בין ביטול\להמשיך כאדמינסטור\לדלג. הבעיה היא שאני רוצה להעביר חלק מהמשחקים של steam שנמצאים בכונן אחר לכונן הזה, והסטים לא מאפשר לי לפתוח תיקיה שם. יש לי חשד סביר שזו הסיבה לבעיה (הסטים אגב מודיע לי "failed to create a folder, this drive is read-only" ולחבר אחר שניסה הוא כן אפשר) הכונן הוא intel ssd 330 , מותקן עליו win7 ul 64bit הצעות, רעיונות, תמיכה נפשית ואוכל טעים יתקבלו בברכה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. לאחרונה אחי הגדול הזמין סוללה חלופית למחשב הנייד שברשותינו (Gigabyte W566N). הסוללה הגיעה והתברר כי המחשב לא מזהה אותה (שום חיווי על חיבור סוללה למחשב). לאחרי שיטוט קצר באינטרנט נתקלתי בהצעה לפתרון שכללה העלאת ה- defaults ב- BIOS ושמירתם. שמרתי, הדלקתי את המחשב מחדש, ומאז הוא לא עולה יותר. כשהמחשב עולה מגיעה הודעה booting GRLDR Reseting the boot drive לאחר מכן מופיע הלוגו של הווינדוס, מיד אחריו מגיע מסך כחול, וחוזר חלילה. אותו הדבר קורה גם ב- safe mode. ניסיתי לשנות את סדר העדיפויות לboot בBIOS ולהעלות דיסק התקנה של ווינדוס, אך אין מענה, ולא מגיעה ההודעה press any key to boot from cd" קצת אובד עצות כרגע, אשמח לשמוע עוד רעיונות לגבי איך אני יכול להגיע ל- bo…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מתחת לכל תקייה יש את השם שלה וברקע יש מלבן שחור.... בגלל שזה מכוער אני לא יכול לשים רקע אחר חוצ משחור כי זה נראה ממש רע. איך אני משנה את זה?
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
לא משנה איזה תקיה אני פותח זה פותח לי את הנגן WINAMP זה קרה :-\ אחרי שראיתי כאן משהו פתח הודעה על איך לשנות סקין לתיקיה ואני לא יודע מה עשיתי!! איך לסדר את זה? :'( :'(
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
1. יש גרסאות 64ביט לנוד32 ול-winrar ? 2. גרסאות 32ביט יעבדו על מערכת 64ביט?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
בעידכון האחרון נוסף לי האייקון ואין לי מה מושג למה ומדוע מישהו יודע מה זה?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
נוסף לי כונן חדש במחשב שלי בשם שמור על-ידי המערכת איך זה קרה ??? והאם ניתן להסתיר אותו ?
-
- 2 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
הסרתי עידכון אבטחה, ואולי בגגל זה נוספה לי תקייה עם שם מוזר: C:\8a6b3f9a5219d12f66a534 שוקלת 14.5MB וזה תוכנה מהי? האם ניתן להסיר? איך הגיעה אלי?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
תיקיה בשם 89e0d4259df229aa39c1 וכשאני מנסה למחוק אותה אני מקבל הודעה שאין לי הרשאות (אני ADMINISTRATOR ויוזר יחידי במחשב), אני חושב שהתיקיה נוצרה אחרי איזה התקנה או עידכון מסויים http://imageshack.us/f/5/unledafz.jpg/ איך אני יכול למחוק את התיקיה ? (אני עם WIN7 64 ביט)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בידי nav שאפשר להתקינו ל win98 אך אי אפשר ל2000. מישהו יודע אם והיכן ניתן להוריד nav ל win2000. ואגב כך, מישהו שמע על וירוס בשם orchestra ? כיצד מתמודדים מולו ?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום. עניין הדרייברים תמיד מוזר לי. האם יש לתת לווינדוס להתקין את הדרייברים מ Windows Update, או שיש ללכת לאתר החברה ולהוריד משם את הדרייברים? בכלל, עניין הדרייברים קשה מאוד להבנה. תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מה עושים?? "Disk boot failure, insert system disk and press any key"
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לפתוח את כונן c והוא נותן לי פתיחה באמצעות! (זה ניראה לי כמו וירוס כי התקנתי את המחשב והתחברתי לאינטרנט ישר ולא שמתי אנטי וירוס! היא לי גם תבעיה של המנהל משימות שהיה מוגדר כלא זמין,אבל סידרתי אותו אבל עכשיו הכונן עדיין לא עובד) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי היום סיימתי להוריד סרט, אחרי שאי מנסה לפתוח את התיקייה שבא הוא נמצא, ישר המחשב הותן שגיאה שאיכשהו קשורה ב explorer.exe... על הבעיה הזאת אפשר להיתגבר(פשוט לא לוחצים "אישור") אבל כאשר אני מנסה לפתוח את הסרט זה נותן שגיאה בנגן... ניסיתי את winamp\media player\vlc\mv2player אבל בכולם יש אותה בעיה!!!! אני כבר לא יודע מה לעשות אם יש דרך להציל את הסרט...אז בבקשה תרשמו אותה.! תודה מראש install
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-