Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי שמעתי שב WINDOWS 8 יהיה אפשרי לשחק במולטיפלייר בין שחקני ה PC לשחקני ה XBOX, האם יש בזה מן האמת? אני מקווה שכך, אם יש למישהו איזה מידע על כך, אשמח לשמוע/לקרוא. שבוע טוב, דובי.
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי היום את מערכת ההפעלה windows standard embedded 7 מפני שהמחשב הנייח ממש חלש... ואני חיפשתי ולא מצאתי אקטיבציה. אני ממש זקוק לעזרתכם, הנה העמוד שהורדתי משם את מערכת ההפעלה: http://horadot.net/view,33363,%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%93%D7%95%D7%A1_7_-Microsoft_Windows_Standard_7_August_2010_x86-LiTE__*%D7%A0%D7%91%D7%93%D7%A7*.html תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מערעת הפעלה WIN XP PRO מידי חודש שאני עושה תחזוקה שוטפת למחשב אני מפעיל גם את ה- SCAN DISK אני מסמן וי בשני השורות לצורך סריקת הדיסק. הפעם, בעת הסריקה, כאשר הסריקה הגיעה לשלב - VERIFYING FILE DATA קיבלתי הודעה : APROBLEM HAS BEEN DETECTED AND WINDOWS HAS BEEN SHUT DOWN TO PREVENT DAMAGE TO YOUR COMPUTRE. בהמשך ההודעה רשום לי שאבדוק אם התקנתי איזו חומרה או תוכנה לאחרונה. (דבר שלא עשיתי). האם יתכן שהדיסק הקשיח שלי בשלבי גסיסה מתקדמים או שההודעה באמת מגלה איזו בעייה של תוכנה או חומרה אחרי שימוש של שנה במחשב ללא שום בעייה? (המחשב עובד פצצה בלי שום קשר לסריקת הדיסק) תודה
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן בימים הקרובים לקנות מפרט שהמליצו לי פה(תודה רבה למי שעזר). עכשיו, אני מתלבט איזה מערכת הפעלה כדאי לי לקנות? ההתלבטות שלי היא בגלל כמה סיבות: 1) מכיוון שאני עוסק הרבה בתכנות אני מפעיל תוכנות כמו:visual basic,visual c,visual studio וכו'. האם תיהיה בעיה בהפעלת אחת מן התוכנות האלה בvista? 2)האם יש בעיות עם משחקים בויסטה?(ייתכן שמשחקים לא יעלו בגלל שהווינדוס הוא ויסטה?) אשמח לדעת מאנשים שיש להם ויסטה ומתעסקים עם תוכנות כאלה או תוכנות בכלל האם יש בעיות עם תוכנות ומשחקים מסויימים שפעלו על xp ולא פועלים על vista?? תודה רבה לכולם ויום טוב.
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם..יש לי WINDOWS 7 וHD של 1 טרה.הדיסק מחולק לשתי מחיצות.מאתמול אני לא מצליח לראות את הקבצים במחיצה השניה בדיסק הקשיח.מערכת ההפעלה יושבת מבחיצה הראשונה.כאשר אני בודק את הקיבולת רואים שהדיסק מלא אבל שמנסה להכנס לכונן מראה שהמחיצה ריקה.במצב דוס רואים את הקבצים.מה עושים?? תודה...
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
מנסה למצוא איפה סורקים תחנות אך לא מוצא. ניסיתי דרך הGuide (שאמור לקבל מהאינטרנט רשימת תחנות) אך הוא לא מוצא פרטים לגבי הpostal שלי. ניסיתי scan services אבל סורק לשניה ולא מוצא כלום. האם גם אצלכם ככה? אני משתמש בדרייברים מיוחדים לAll In Wonder 9800SE כדי שיאפשרו להשתמש בMCE. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, אחרי חיפוש בפורום לא מצאתי את התשובה איך לעשות Multi-Boot, שמטרתו היא להתקין XP ו VISTA על אותו מחשב. חיפושים בגוגל העלו תוצאות אבל הסברים ממש ארוכים ומסובכים. אם אפשר, הסבר עדיף בעברית על איך לעשות MULTIBOOT, מהן התוכנות הדרושות וכו'. תודה, גיא.
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
טוב לא בדיוק בעיה, אלא משהו לא מובן בכלל... בעבר כשהייתי בתיקיה כלשהי, כשהייתי לוחץ על אות במקלדת ( נגיד D ), זה היה מביא אותי לקובץ/תיקיה שיש בה את האות ד. עכשיו משום מה הוא עושה חיפוש מהיר, ומראה לי תיקיות, תתי תיקיות וקבצים ( בקיצור כל דבר אפשרי ) שיש בו את האוד D. אני מתחרפן מזה! למה כל דבר הפך להיות מסובך בווינדוס הזה? המציק זה אני זוכר בוודאות שפעם זה לא היה ככה, ומאז שעשיתי עדכון לווינדוס ( או משהו אחר שאני לא מודע לו? ) זה החליט להשתגע. מישהו יודע מה הבעיה של הדבר הזה?!?!?! תודה. ------- אחרי עוד חפירה קטנה, מצאתי. באפשרויות תיקיה - תצוגה - ובהתחלה ב"בעת הקלדה לתוך תצוגת רשימה" היה מסומן לי "הקלד אוטומטית לתוך תיבת החיפוש", העברתי ל "בחר את התפריט המוקלד…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
ה-WIN XP PRO שלי נפל ושיקמתי אותו חלקית עם GHOST שהכנתי. "חלקית" כי מדי פעם יש לי התרסקויות לRESET, תוכנות נתקעות ויוצאות, משחקים הולכים לאט מדי. אולי חשוב לציין שכשאני מדליק את המחשב קופץ לי חלון שאומר לי ש GHOST CONFIGURATION SERVER לא מחובר (משהו עם ה DATABASE). חוץ מזה, עוד לפני מסך הפתיחה של WIN קופצת שורה שאומרת INVALID BOOT.INI ומשהו עלC: WINDOWS (???). בבקשה- עזרה. נראה אתכם...
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
בווינדוס 7 יש אפשרות לערוך ולבנות ערכות נושא של רקע צלילים וכו איך אני מוחק ערכה שבניתי או שמרתי ואיך אני משנה שם לערכה מסוימת שהכנתי
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מנסה להסיר מתיקייה מסויימת, את הV של "מוסתר", הבעייה היא שזה חסום מה ניתן לעשות ? מישהו יודע? ??? תודה לעוזרים.. הנה תמונה המסבירה יותר את הבעייה:
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי אני צריך לסגור תכנית מסוימת כל X שעות ולאחר מכן להפעיל אותה מחדש, אוטומטית. איך ניתן "לחסל" פרוסס (תהליך) באמצעות CMD ? ניסיתי כל מיני פקודות לדוגמא על מסמך וורד, זה מה שמצאתי taskkill /im WINWORD.exe אך הבעיה היא שהוא לא "מחסל" את התהליך אלא מנסה לסגור אותו בצורה "יפה", ומה שקורה הוא שאני מתבקש לבחור האם לשמור את המסמך או לא, וכתוצאה מזה המסמך לא נסגר אוטומטית כמו שאני רוצה. מודה מראש על התשובות
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה במערכ(ו)ת שלי, 7 X64 ו- 7 X86 (אל תשאלו למה גם וגם אין לי כח להסביר ). 50% מהפעמים שאני מדליק את המחשב הוא מגיע לחלק של הטעינה, משמיע את הצליל ההתחלתי ואז מראה מסך שחור בלי עכבר/עם עכבר או את התמונה של הדסקטופ עם עכבר/בלי עכבר. לא יודע מה אני עושה כשאני מצליח להכנס, בגלל שאני מנסה מספר אופציות (שימו לב כי אלו אינם שלבים, אלא רק מספור) : 1) מנתק הכל חוץ מהעכבר, המקלדת והאינטרנט. 2) מנסה להדליק שוב ושוב ושוב. 3) מנסה להכנס ל Safe Mode ואז לעשות ריסטרט. 4) מכניס את הדיסק של windows ועושה repair. הוא תמיד כותב שהוא לא זיהה שום בעיה עם ה boot, ושאני יכול לכבות או לעשות ריסטקט. עושה ריסטקט. השיטה שעובדת תמיד היא 4. השיטה אחריה 3. אחרי זה, 1. ואז 2. א…
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
קנתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין תווינדוס ואין לי תידסקט שלו לי יש רק תדיסק זה מספיק תודה
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
דליפה בסניף הסיני של מיקרוסופט חשפה את מערכת ההפעלה הבאה של החברה, Windows 9 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%a1-%d7%a1%d7%99%d7%9f-%d7%a2%d7%95%d7%a9%d7%94-%d7%98%d7%99%d7%96%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%9c-windows-9/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
חברים שלום !!! בעת התקנת ויסטה בשלב בחירת הכונן שעליו אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה, ברגע הלחציה על הכונן הוא נותן לי הודעת שגיאה : Windows is unable to find a system volume that meets its criteria for installation. יש למישהו מושג כיצד מתגברים על הבעיה? תודה ושבת שלום ???
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
המערכת הפעלה הזאת פשוט פחות נוחה בשבילי ואני יסביר : 1. העברת קבצים פשוט לא נוחה , שעות עד שזה מעביר , ועד שזה בכלל טוען את ההעברה! יוצאת לך הנשמה 2. ICQ כל הזמן עושה בעיות ומתנתק , לא קרה לי בעבר עם XP 3. אני מרגיש שהמחשב מתאמץ הרבה יותר מאשר עם XP , גם פחות שקט , גם הנתונים על הRAM ו CPU גבוהים פי כמה וכמה מבעבר 4. ההורדות פשוט נהיו יותר ויותר איטיות הסיבות להישאר ב VISTA: 1. עיצוב יותר יפה , על זה אין ויכוח 2. החיפוש הרבה יותר טוב!! מוצא קבצים במהירות מדהימה , עוד תוסף שיש זה חיפוש קבצים רגיל בתיקיה!! פיצר מאוד שימושי !! 3. הגדרות אבטחה יותר טובות , אני כרגע בלי AV ואין לי וירוסים , בדוק ברגע שייצא SP3 סופית אני עובר ללא כל צל של ספק חזרה ל XP , השאלה היא…
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
שלום. איך אני יכול לבטל את הסקריפטים בהפעלת WIN2000? אני מדליק את המחשב ומגיע לWINDOWS נפתח החלון שכתוב בו מחיל מדיניות אבטחה ואז באותו חלון כתוב "מפעיל קבצי SCRIPT להפעלת המערכת" יש איזושהיא דרך לדלג על שלב זה של ההפעלה???? ממה שאני יודע שדרך הרשת המחשב מקבל את הסקריפטים, יש דרך למנוע זאת חוץ מלנתק את הכבל?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין WINDOWS XP PROFESSIONAL,האם יש איזה אתר בעברית שמסביר איך מתקינים?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום! הWIN 7 שברשותי ניקנה בגירסא האנגלית. ברצוני ששפת הממשק תישאר אנגלית אך כשאני מדליק תוכנית שתוכנה ברוסית אני אראה רוסית ולא שלל של סימנים לא מובנים. הורדתי והתקנתי את הRUSSIAN MUI מה UPDATE CENTER וזה לא עזר. מה תציעו לי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מקווה שהכותרת תקינה כי אין לי מושג איך הייתי צריך לנסח את זה ;D אז ככה, אם אני נכנס למשל לכונן C אז הם מסודרים לפי "פרטים" ואני משנה ל"סמלים בינוניים" ואם אני נכנס ל "Program Files" אז גם שם הם מסודרים לפי "פרטים" ואני משנה ל"סמלים בינוניים" וכך הלאה.. אני מתכוון שכולם מסודרים לפי פרטים, אבל אני רוצה שיהיו סמלים בינוניים.. בלי לעבור תיקיה תיקיה ולשנות את הסדר.. יש אפשרות כזאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
התקנתי את xp pro בגרסה האנגלית ואחרי זה הלכתי למאפינים הוספתי שם את השפות האחרות עם העברית ועשיתי אדד לעברית ובכל זאת הוא מראה כל מיני סימנים אחרים במקום עברית בכל מיני מקומות ותוכנות ! מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה חמורה בwindows 98 SE Hebrew Enabled לאחר התקנת client של תוכנת Priority SQL 11.1 כל המילים בעברית בשולחן העבודה הופכות לתמונת ראי של עצמן, ואין גישה כלל ל office ן- internet explorer אפילו לאחר התקנה מחדש. אותה תקלה קרתה בתחנות רבות. אם מישהו נתקל בתופעה ויודע איך לצאת ממנה, אנא פרסמו תגובה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום! יש לי שני windows xp על אותה מחיצה בדיסק קשיח. כלומר שתי תיקיות שונות חלונות בכונן c. WINDOWS (הישן והרצוי) ו-WINDOWS.0 ?(החדש שאני רוצה למחוק) כך שאני מפעיל את המחשב עולה המסך בחירה בין שתי המערכות. כיצד אני מוחק את המערכת הפעלה (שכבר אינה בשימוש) בלי לפגוע בשניה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-