Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים סידרו לי תמחשב.. ואני לא מצליח לכתוב בעיברית באתרים ובפורמים ובכלל באינטרנט חוץ מהאיסיקיו.. הורדתי גם דפדפן אחר והבעיה נשארה..(חשבתי שזאת הבעיה).. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כאשר אני מכבה את המחשב מופיע לי המסך של הכיבוי שאומר "כעת ניתן לכבות את המחשב"הוא לא מתכבה לבד , אני מכבה אותו ע"י לחיצה ארוכה על הלחצן של ההפעלה של המחשב(on) אני רוצה שהוא יתכבה לבד בלי הלחיצה . איך אפשר לבטל את אפשרות זאת?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
הודעה זו נכתבה בשביל חבר: שלום לכולם יש לי בעיה במחשב ואשמח אם מישהו ידע איך לעזור לי לאחר מספר דקות שאני מדליק את המחשב ומתחבר לאינטרנט הוא נהיה ממש איטי עכיו גיליתי ב windows task manager שיש משהו שעולה ל90-100 אחוז כאשר המחשב נהיה איטי היישום שעולה ככה הוא svchost.exe והוא זה שחוסם את המחשב מלעבוד כמו שצריך.... לאחר שאני מבטל יישום זה המחשב מאבד את כל החיבור לאינטרנט וצריך להדליקו מחדש..... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה... תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 934 צפיות
-
-
לחבר שלי המחשב מוגן בסיסמא (שאני אפילו לא מבין למה). בכל אופן הוא שכח את הסיסמא מרוב טיפשותו הרבה, ועכשיו הוא לא יכול להכנס דרך המשתמש שלו (זה גם המשתמש היחיד במחשב). יש לו וינדוס XP. יש איזושהי דרך לעבור דרך ההגנה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אהלן. התהליך IEXPLORE.EXE עולה לפי מיטב ידיעתי ב"מנהל המשימות" כאשר משתמשים בדפדפן. באופן לא ברור התהליך הזה מופיע אצלי גם ללא גלישה באינטרנט, צורך 10 מגה, ומסרב להיסגר (צירפתי תמונה). האם יש משהו שאינני יודע ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי שכתבתי בכותרת,אני זקוק לאתרים עם טוויקים טובים לXP. ניסיתי כל מיני אתרים שבהם הטוויקים רק הורידו את הביצועים -אבל למזלי עשיתי Backup לרג'יסטרי והמצב חזר לקדמותו. תודה רבה לעוזרים, עמית
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע איך זה קרה. יום אחד המחשב השתגע לגמרי. אני לא יכול לכתוב באקפלורר בעברית והפונט שלי מוגדר טוב. אני אתן דוגמא בסדר הא' ב' כדי שתראו איזה סימנים יוצאים לי במקום אותיות: ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? א ב ג ה ז ח ט י ך א ב ג ד ה ו ז ח ט י כ ל מ נ ס ע פ צ ק ר ש ת איך פותרים את זה? זה ממש מעיק... אני כותב בוורד כל הזמן ומעתיק לאקפלורר. עזרו לי... תודה.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
התקנתי משחק כלשהו ובאמצע ההתקנה קופצת לי הודעה שאומרת לא יכול להעביר את הקובץ הבא......h:\support\sv\l?smig בדקתי במיקום הקובץ ומופיע שם קובץ בשם lasmig(מעל האות a יש שני נקודות) ולא כמו הקובץ שניסתה התתקנה להעביר l?smig. השאלה שלי היא מה אני אמור לעשות בבקשה מכולם תעזרו לי......אני נואש. חיכיתי למשחק הזה שבועיים. בכל אופן מדובר בLord of the ring the battle of the middle earth .
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
זה קרה לי פתאום השבוע אני מדפדף בין אתרים ובמקום לראות בעברית אני רואה אותם בסימני שאלה ורק כשאני מרענן את העמוד אני רואה בעברית מלאה. מה הבעיה אצלי?
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי win xp , ושאני נכנס למנועי חיפוש כמו וואלה ודומיהם, כאשר אני בא להקליד ערך כלשהו לחיפוש הפונט יוצא לי ג'יבריש, לא משנה כמה ניסיתי לשחק עם ההגדרות. מישהו נתקל בבעיה דומה ?
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני רוצה לקבל קצת פרטים על מערכת ההפעלה הזאת, לאיזה משתמשים היא מיועדת, מה החידושים בה, ההיתרונות , החסרונות וכו' תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
בהתקנת הווינדוס.. הוא אומר שלא מותקן לי הארדיסק (SATA).. מה לעשות?? הוא בודק תרכיבים.. ואומר שהוא לא מוצא לי הארדיסק מותקן... ואז עושה לי ריסטארט.. ויינדוס XPRO מקורי..חדש.. עשיתי לו בוט מהסידי.. מה לעשות??? תודה רבה רבה רבה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכם (נראה לי שזה הת'רד הראשון שאני פותח פה.. סוף סוף..), תוכלו לומר לי אם הSP2 מכביד על הWindows יותר מSP1? אם כן,בהרבה? ועוד משהו,הSP2 הוא חיוני ממש כפי שמייקרוסופט עשתה ממנו או שהוא יותר אופציונלי ולא ממש הכרחי? תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, ישנה בעיה במחשב שפתאום קרתה לי ולא ידעתי איך לתקן אותה, המליצו לי לשאול על הפורום הזה. כשאני נכנס למחשב שלי אז מופיעים לי שם כמה כוננים. אחד מהם הוא כונן C והשני הוא כונן D. (כונני דיסקים קשיחים) הבעיה אצלי כרגע היא בכונן D, כשרואים מהמחשב שלי את כונן D הוא לא כמו שאר הכוננים אלא מופיע כקובץ לא מזוהה תמונה להמחשה- כשאני לחצתי עליה לפני כמה ימים זה רשם לי שגיאה ואני הצטרכתי לחפש קובץ של התקנה שהוא בעצם בשם install.exe. וכמובן שלא מצאתי ולא ידעתי איך לפתור את הבעיה. כשהדלקתי היום את המחשב הופיעה לי שגיאה האומרת שאני צריך לעבור ללוח בקרה לשם התקנה וקביעת תצורה של רכיבי המערכת, כדי להראות לכם את השגיאה אז הנה תמונה להמחשה- http://img215.exs.cx/img215/5293/wi…
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
הכוונה היא כאילו יש דרך פשוטה כמו ב98 להכין דיסק איתחל ואז לדבר עם הדוס ולמחוק הכל ואז להתקין לא משו מסובך עם להוריד קבצים מסויימים וכל מני בוטים כאילו אני רוצה לפרמט את הכל שלא יהיה כלום וגם שלא תיהיה מערכת הפעלה כמובן שיש לי אחת חוקית בעיברית כדי להתקין אותה על המחשב. אם למישהו יש פיתרון שירשום אותו כאן ואני יודה לו מאוד. ועוד דבר אל תגידו תשתמש בחיפוש כי השתמשתי ולא מצאתי דרכים שאני מבין.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין עליו WIN98 בזמן הSCANDISK הוא נותן לי שגיאה File allactor tables _____________________________________ ! aut of memory ! ! ! ! <ok> ! !____________________________________! חברה בבקשה תגידו מזה יכול להיות ? אני כבר נואש מלהתקין עליו משהוא וחבל לי על הנייד
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום,לפני כמה ימים מצאתי במחסן שלי מחשב ישן וחסר שימוש שסתם יושב ללא שימוש,אז החלטתי להסב אותו למען אחי חסר המחשב... למחשב היה ספק שרוף אשר אותו החלפתי ושהעלתי אותו ראיתי שיש בו ווינדוז 98SE,עכשיו,אחי הבכיין רוצה XP כמו שאר החברים שלו ("יש להם מחשב XP!!!!"),אז החלטתי להתקין לו,אני קצת מאוד מודאג מהמפרט ורציתי לדעת עם XP יעלה עליו- מעבד- סלרון 400MHZ,סוקט 7 (או משהו כזה,נו זה שנכנס ככרטיס) זיכרון ראם- SDRAM 64MB 133MHZ (*עוד שבוע אני מקבל עוד סטיק של 256 אז זאת לא הבעיה) לוח M- משו לא מוכר ,לא כל כך משנה HDD-שמונה ג'יגה ,בא בשתי הרדיסקים (2 ו-6) כרטיס מסך- ATI RAGE 64MB טוב זאת ההעגלה ,אז מה אתם אומרים,יעלה XP או לא ?
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לאחר שהייתי צריך לפרמט לפני כמה ימים ונתקעתי בלי דיסק של אקס פי באנגלית התקנתי בעברית אני פשוט לא יכול להסתדר עם זה העברית משגעת אותי וכבר התקנתי די הרבה דברים וממש אין לי ראש להכנס לזה שוב אז חשבתי אולי יש תוסף כזה כמו שהופכים מאנגלית לעברית אז שעושה ההפך מישהו מכיר את דבר כזה?< זה קיים בכלל? נ"ב כבר ניסיתי להתקין את התוסף בעברית כדי לראות אולי הוא יכול להפוך לאנגלית אבל הוא זרק אותי בתחילת ההתקנה החוצה ואמר לי שיש לי כבר עברית תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הורדתי אותו ואני רוצה להתקין .. עכשיו אפשר לעשות שיהיה שתי ווינדוזים הרגיל וה64? יעני ששלא ימחק לי כל המידע מהמחשב??
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם :] יש לי עותק חוקי של windows xp home sp1 אבל אחרי שפירמטתי וניסיתי להתקין מחדש , הוא לא נותן לי להפעיל אותו .(אומר לי שנשאר 30 יום) יש לכם מושג איך אפשר לסדר את זה ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי שיודע איך מעבירים קבצים דרך דוס על מחשב שמותקנים עליו גם אקספי וגם ווינדוס 98
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הלכתי לעזור לחברה טובה של אחותי שהייתה לה בעיה. הבעיה כזאת: בהתחלה עלה החלון שמבקש שם משתמש וסיסמא. השם משתמש היה השם הפרטי שלה והיה צריך ללחוץ אנטר והווינדוס היה עולה. הקיצר האנטר המסכן הזה הציק לה אז הלכתי אליה לעזור לבטל, חיפשתי באתר תחת הערך "ביטול סיסמא" והטיפים שקיבלתי שם רק הרעו את המצב. כשהמסך עלה היא הייתה צריכה לשנות את השם משתמש מ-Administrator לשם הפרטי שלה ואז ללחוץ אנטר. הווינדוס כמו שצוין בכותרת הוא ווינדוס אקס פי הום בעברית, אבל אין לי בעיה עם הוראות באנגלית אם לא נוח לכם בעברית. ^^רשמתי עזרה דחוף כי ביום ראשון אני טס עם חברים ולא נעים לי להשאיר את המצב הזה עוד שבוע ככה. אז תודה מראש, עומר
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אין לי מושג איפה זה נמצא.. :\ בבקשה אם מישהו יכול להגיד לי?
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש בעל מערכת הפעלה ווינודס אקס פי גרסה ביתית בעברית ועדכנתי את מערכת ההפעלה כך שהיא כוללת SP2. כאשר אני מגיע לחלון "חיבורי הרשת" אני רואה ארבעה סוגי חיבורים local area connection 4 זה החיבור שלי לאינטרנט - הוא עובד בצורה טובה ובחרתי בו לשתף את האינטרנט. מתאם רשת 1934 דבר לא מובן שיש לי רק במחשב זה ,ולא היה לי במחשב הקודם local area connection 2 אשר כוללת את כרטיס הרשת marvell yukon Gigabit Ethernet 10/100/1000Base-T Adapter, Copper RJ-45 local connection 3 אשר מכיל את הדבר הלא מובן הבא: NVIDIA nForce Networking Controlle מתאם הרשת , 2,3 כולם באו עם המחשב עצמו שיש לו בלוח אם כבר חיבורי רשת. את 4 שהוא החיבור שלי לאינטרנט הכנסתי בעצמי זהו מודם בכרטיס PCI. …
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום. ידעתי שזה יקרה לי . נתתי לעצמי סיסמת כניסה ב- XP (אני היחיד כך -שנראה שאני גם אדמיניסטרטור) ואיבדתי אותה. איך אני מתקן את זה. תודות רבות לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-