עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, אני בטוח שכולכם מכירים את העדכון הזה שבודק אם הווינדוס שלך מקורי או לא, ובעליית הווינדוס אפשר לעשות GET GENUINME או אחרי זה ואני לא יודע איך להעיף את זה זה מעצבן מאוד אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איך אני מעיף את זה.. תודה קובי

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by KrustyTheKlown,

קניתי מחשב חדש וכמובן שהוא מגיע ללא מערכת הפעלה(ולצורך העניין גם בלי כונן אופטי) אני מתכוון לחבר לו כונן DVD/CD שנשארו מהמחשב הישן... יש לי דיסק של XP PRO BOTTABLE.... השאלה היא אם המחשב יזהה את הכונן מיידית או שאני יצטרך להתקין צשהו קודם עם דיסקט או משהו כזה?

3. יש לי דיסק התקנה מסודר ומעודכן של התקנת XP בעברית אבל אני רוצה את הווינדוס באנגלית. האם האנגלית תהיה מובנת בכל מקרה או שלא?

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  4. בניתי מחשב חדש לפני כשבועיים, התקנתי את הווינדוס והכל היה בסדר עד שהווינדוס עודכן אוטומטית מהאינטרנט בכל התיקונים האחרונים (הווינדוס שלי הוא SP2) המחשב עבר אתחול לאחר העדכון, ואז התחילה הבעיה המעצבנת. לאחר שהווינדוס עולה יש חוסר תגובה ממנו למשך כ2 דקות ואז הכל מסתדר חזרה. (מאוד מעצבן) חשבתי שיש בעיה בהתקנה ושוב התקנתי את הווינדוס מחדש, ולאחר העדכון שוב חזרה לי הבעיה של חוסר התגובה מהווינדוס למשך כ2 דקות, ואז שוב הכל חוזר למצב תקין. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? יש למישהו איזה פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? המפרט של המחשב בצד שמאל במפרט המחשב שלי. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  5. שלום לכולם יש לי בעיה קטנה שמידי פעם שאני סוגר את הIE אני מקבל הודעה שגיעה: "THE instruction at 0x7473c97e referenced memory at 0x000002f2.the memory could not be read" עכשיו זה קורה לי הרבה פעמים שאני סוגר את הדפדפן של IE ,בFIREFOX זה לא קורה. זה לא קורה לי באתר ספציפית אלא באופן כללי וזה קורה די הרבה. ביצעתי בדיקה של 3 שעות עם MEMTEST (בדק לי 600%) ולא היה ERROR. אין לי שמץ מה לעשות? וזה קורה אחרי גם אחרי שהתקנתי כמה פעמים מחדש את הWINDOWS XP אחרי פירמוט. למי יש מושג? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  6. Started by TiGeRGuY,

אני מקווה שזה הפורום הנכון לנושא ולא פורום תוכנה. אז ככה, אני כבר המון זמן מחפש ג'דג'ט מזג אוויר יפה ל SIDEBAR של הוינדוס. וכל היפים שאני רואה, או שאין להם שירות בישראל או שאי אפשר להתקין אותם. אז חשבתי שיהיה נחמד אם אחד שמכיר/יש לו ג'דג'ט מזג אוויר יפה יוכל להעלות לי אותו או לשלוח קישור. תודה רבה ולילה טוב.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  7. אני מקווה שהכותרת הייתה ברורה, מישהו יודע איך מאפשרים את האופציה הזאת? יש לי ויסטה אולטימייט. תודה

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  8. היי לכולם, יש לי 2 הארדיסק על אותו מחשב על הדיסק הראשון מותקן xp ועל הארד דיסק השני אני רוצה להתקין win98 כמו כן איני רוצה שיעלה באתחול המחשב איך אני עושה זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by shiral03,

שלום לכולם,יש לי ויסטה,בכול פעם אני מתקין משהו או מעביר ממקום למקום קופץ לי חלון כזה עם אפשרות של Allow או Cancel איך מבטלים אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  10. שלום. יש לי VISTA ULTIMATE 64 Bit בגרסא אנגלית (שונא את העברית) יש מצב להוריד/להשיג/ להתקין את המדיה סנטר בעברית ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  11. אהלן חבר'ס.. חברה שלי בעלת מחשב דומה לשלי שמריץ כמובן XP SP2 ללא שום תוספות כאלו ואחרות. אתמול אחרי שאחינית שלה שיחקה במחשב היא גלתה שהאיקון של המחשב שלי מוצג עם האיקון של"מסמכים שלי" ואילו האיקון של המסמכים שלי מוצג עם איקון של אינטרנט אקספלורר בכלל... בגלל שאלו לא קיצורי דרך אין לי מושג איך לשנות את זה. גם כשעשיתי קיצור דרך לעניין זה לא נותן לי לשנות. כשלקחתי את האיקון הבעיתי והכנסתי אותו למשל לאחת התיקיות שעל השולחן עבודה,בתוך התקיה,האיקון הוצג כראוי (ז"א המחשב שלי עם איקון של המחשב שלי) אבל ברגע שהחזרתי לשולחן עבודה הבעיה הראשונית החלה. אשמח לתשובה ופיתרון. תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  12. Started by wewe1,

אני מעוניין לשדרג את המעבד אצלי במערכת,ומותקן אצלי ווינדוס OEM חוקי לחלוטין שעבר אקטיבציה ומוריד עידכונים באופן סדיר. השאלה שלי היא אחרי שאני יחליף מעבד במערכת וכמובן יפרמט (האם חובה לפרמט אחרי החלפת מעבד?),האם אוכל להתקין את XP עם הרשיון שלו.

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by avihy.a,

מיקרוסופט הסירו את ההורדות למערכת ההפעלה אבל עדיין מספקים סיריאלים. למישהו יש הורדה חיצונית לגרסא האחרונה של ה- 7? 32 ביט. תודה!

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by Cha0stAlker,

חשבתי על זה שאם אני אחכה איזה שלושה חודשים ורק אז אקנה, בטוח יסדרו מלא באגים התחלתיים שאיתם לא הייתי צריך להתמודד אילו הייתי קונה היום. או שאולי מצד שני כבר סידרו את רוב הבאגים? אני מת כבר להתפטר מהויסטה שלי וכל הבעיות שלה, אבל אני מניח שגם ל7 יש בעיות כי היא רק יצאה.. בקיצור עזרו לי להחליט

15. Started by assafcohen1,

שבתי לי מ 28 יום בבסיס בחור בשטחים ליד ירושליים למחשב בבית ושמתי לב שכאשר אני נכנס לתיקיות שבהן נמצאים סרטים או קבצי וידאו כלשיהם הוינדוס קוקס ומוביל אותי לתיבת ה Send report או Dont send המוכרת שכל לחיצה עליה תוביל לאיפוס והפעלת ה explorer.exe מחדש :\ יש להוסיף ןלציין שזה קורה רק כאשר הסרטים נמצאים במצב של "תמונות ממוזערות" אם הם ב ICON או רשימה הדבר לא קורה :\ אין לי מושג מה גורם לבעיה. ניסיתי להתקין מחדש גם את ה Winamp קודדקים למינהם וכלום לא עובד :\ Help...

16. Started by shapiro.guy,

יש לי windows xp sp3 ופתאום הוא הפסיק לעבוד. כשאני מדליק את המחשב הכל בסדר, עד לטעינה של הווינדואוס (שהתחילה להיות מאוד איטית בזמן האחרון..) - זה נטען, ובאיזשהו שלב המסך נהיה שחור והווינדואוס לא עולה... ניסיתי לפרמט את המחשב (רק את התוכנה, לא את כל ההארד דיסק) וזה עבד סבבה, אבל אז הבעיה הופיעה עוד הפעם! ועוד משהו- לפני חודשיים בערך פירמטתי את המחשב ויצרתי מחיצות חדשות, לשתיים מהם עשיתי אתחול, ולשתיים לא עשיתי. המחיצות להן לא עשיתי אתחול נעלמו, ואין לי מושג איך להחזיר אותן. מישהו? תודה! גיא

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by elad-k1,

שלום.. בשורת התחל אני מפעיל את המדיה פלייאר למשל אז אני רואה את הלשונית של המדיה פלייאר עם סמל של תייקיה! למה זה ככה?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by Googleness,

1) תוך כדי הקלדה חלון החיפוש (המובנה של חלונות) נפתח באופן רנדומלי. 2) ALT SHIFT לא עובד טוב בIE. חלונות אקס פי פרו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  19. בדיוק סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי התקנתי ויסטה הום פרימיום 64ביט והכל הלך חלק. ברגע שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך (Catalyst 8.6) הויסטה לא חוזר מהריסט יש מסך כחול והוא מאתחל.... לעד.... לא יודע מה הבעיה, הכל מחובר בפנים פיקס ניסיתי דרייברים מהאינטרנט ומהדיסק, אותה תוצאה. המפרט בצד <<<<<< אני באמת אודה למציל שלי

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  20. שלום לכולם, מישהו יודע איך אני יכול ליצור התקשרות אוטומטית לאינטרנט עם ההפעלה של ה-WINDOWS ? אין לי ראוטר, והאינטרנט שלי עובד באמצעות חייגן(תשתית של הוט) ניסיתי ליצור shortcut לחייגן וגררתי אותו לתיקיית STARTUP, התוצאה היא שהחייגן עולה אבל עדיין צריך ללחוץ על CONNECT כדי שיתחבר תודה לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by avihy,

כשאני מנסה כאשר המחשב מאותחל להגיע למצב הבטוח של ה vista זה מגיע ישירות להפעלה הרגילה (המקלדת לא מגיבה). גם כאשר לפעמים המחשב מאתחל את עצמו ומופיע התפריט שמאפשר לבחור בין מצב בטוח ומצב רגיל אי אפשר לאשר את המצב הרגיל או לבחור מצב אחר (המקלדת לא מגיבה). אני מצליח להכנס ל BIOS ושם המקלדת מגיבה. המקלדת שלי : Logitech Media Keyboard Elite המקלדת מחוברת ב USB

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  22. שלום יש לי משתמש אחד במחשב שעובד על ויסטה אולטימט איך אני נכנס למחשב כאדמניסטרוטר ? במסך הכניסה הוא דורש ססמא למשתמש שלי - שיש רק אחד כזה תודה

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by dj shay 30010,

יש לי מחשב אחתשיש לו WINDOWS XP ומותכן כל העיברית כל ה V בעיברית נגיד שאני בא לירשום בגוגל הוא לא נותן לי הוא רושם גיבריש ב WORD איןבעיה ב פייר פוקס אין בעיה מה יכול להיותהפתרון

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  24. יש לי שאלה בקשר לתוכנות שמגיעות עם הווינדוס המקורי , והתהליכים שלו שרואים נגיד שעושים אלט קונטרול דליט. מה מהם הוא מיותר לחלוטין? מה לא צריך ? מה אפשר למחוק? לדוגמא את MSN EXPLORER שלא צריך אותו.. או שתחדשו לי חח? הכי חשוב זה התהליכים שסתם תופסים לי זיכרון במחשב הישן שלי בחדר אחר בבית , שאני רוצה לגרום לו לעבוד בלי הוספת חומרה טיפלה יותר מהר. תודה מראש. ואני לא רוצה חס וחלילה למחוק משהו שצריך אותו , נגיד תהליכים לא שימושיים שסתם יושבים על המחשב , איך שאומרים חובבי המאק והלינוקס "הזבל של ווינדוס"...

25. שלום, יש לי wundows xp יש לי תייקיה בשם Documents ב"מחשב שלי", הכתובת שלה היא: C:\Documents and Settings\All Users\Documents מישהו יודע מה זה ואיך מעיפים אותה? כי אי אפשר למחוק אותה, וגם איזה תיקיות צריכים להיות בתייקיה Documents and Settings? תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.