עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by cousinIT,

מחקתי קובץ מסויים, בגודל של 150 מגה בערך... התחרטתי ובא לי לעשות לו שחזור היישר מהסל מחזור... אני לוחץ שחזור והמערכת מודיעה שאי אפשר לשחזר כי תוכנית או אדם משתמשים בקובץ. הפעלתי את המחשב על מצב בטוח והדבר חוזר על עצמו. לחלופין ניסיתי למחוק את הקובץ מסל המחזור והדבר חזר על עצמו. עזרו לי! גם ניסיתי לסגור כל תוכנית אפשרית.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  2. אוה ואה מה לא ניסיתי המחשב פשוט לא רצה לעשות פורמט פשוט השערתי אותו דולק ובמשך יומים כמאט הוא השלים פורמט לא יודע אך שהוא זה עכשיו כל ה80 GB עכשיו בכונן c עדין לא התקנתי דרייברים כלום וזה השתנה לי לה NTFS מזה אומר ? ולהתקין sp2 או רק את העידכונים של ? sp1 וזהו ..

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by d1zzy,

אני עתיד לקנות בזמן הקרוב מחשב נייד של Lenovo דגם T61. אני מעוניין במערכת הפעלה ויסטה. על ההום פרימיום אני לא מוכן להסתכל. רוב הדגמים האחרים מגיעים עם Vista Business (מעט מאוד עם אולטימייט, ונראה לי שזה מייקר את המחשב בצורה רצינית). שאלתי היא האם בויסטה ביזנס יש אפשרות לשנות ממשק לעברית, או שהדבר קיים רק בULTIMATE (וENTERPRISE שלא מגיעה עם ניידים של לנובו לפי מה שראיתי)? יש לציין שעם המחשב אני לא מקבל דיסק התקנה של הויסטה (קיימת רק מחיצה נסתרת)... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  4. Started by coorva,

אני משתמש ב - WIN XP PRO זה זמן רב. פירמוט אחרון לפני כחצי שנה. מקפיד מאוד על מחשב נקי מוירוסים וסוסים טרויאנים למיניהם. בימים האחרונים החלה אצלי תופעה מוזרה. כשאני לוחץ עם העכבר על start או באקספלורר על favorites מופיע לי התפריט לשבריר שנייה ומיד נעלם. התופעה ממשיכה כך מספר לחיצות רב ורק לאחר מכן בלחיצה העשירית בערך התפריט נישאר ולא נעלם. אולי מישהו יודע כיצד ניתן לפתור תקלה זו ומדוע היא הופיעה. תודה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  5. שלום.. בעיה מוזרה מקווה מאווווווד שאמצא הפיתרון פה..התקנתי העדכון החדש SP2 בעברית... והכל טוב ויפה.. הופעל המחשב מחדש והכל תקין כשכיביתי המחשב וחזרתי לוינדוז היה תקוע העכבר כאילו עסוק.. ולא לוחץ על כלום. פירמטתי והתקנתי שוב.. וכשמכבה המחשב וחוזר אותה בעיה.... אלוווהים מה אעשה? בבקשה בבקשה עזרווווו לייייי!!!

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  6. GetDataBaack 2.31 בבקשה דחוץ לאללה נמחק לי כל ההרד דיסק תודה נ.ב כל הסיריאלים שאני מצאתי לא היו טובים

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by Dimebag Darrell,

חבר שלי פירמט שכח להוסיף בהתקנה את החלק של העיברית אז כשהוא עושה את זה אחר כך זה מהעלה לו את ההודעה הזאת: והוא כן נמצא בתוך המשתמש של האדמיניסטרטור... אז מה בדיוק הבעיה? איך מוסיפים את העברית?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  8. כשאני רוצה לעבור לאחד האתרים מרשימת המועדפים שלי, לא כולם מוצגים אלא רק האחרונים, או כאלה שאני נכנס אליהם הרבה. נשבר לי מזה !! אני לא צריך לחסוך במשאבים (מעבד חזק,מספיק זכרון) ואני לא צריך לחסוך במקום (מסך 19 אינצ') אנא עיזרו כי אני כבר לא יודע מה לעשות תודה HF

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  9. רוצה להתקין מערכת הפעלה עדיפות ל XP על הארדיסק ולעבוד על שני מחשבים. כלומר הארדיסק (הארדיסק 2.5) בתוך המחשב הנייד ואחר כך כשאני מגיע הביתה להעביר אותו למחשב הרגיל שלי. האם ניתן לעשות את זה? תודה, טל

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by pinky_28,

קניתי מחשב חדש עם דיסק של 500GB ואני רוצה להתקין אותו. לכמה מחיצות מומלץ לחלק את הדיסק? האם partition אחד זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום לכולם ניתקלתי בבעיה במחשב שאני ממש מתקשה לפתור אותה המחשב פורמט לפני כמה ימים עם WINXP PRO SP2 הבעיה היא שכמעט כל תוכנה שאני מתקין אחרי כמה ימים משנה את קיצור הדרך לסימן עם רזולוציה יותר נמוכה!ואת קיצור הדרך המקורי אני תמיד מוצא בספריית TEMP וכמו שכולם יודעים ספריית הטמפ נמחקת מידי זמן! וקליק ימני על הקישור מראה לי START IN:ספריית טמפ אילו עוד דברים זניחים כוון שגם קבצים של נורטון שיותר קשה למצוא הוא זורק לטמפ בלי שום ידיעה מוקדמת! מה שיוצר בעיות באתחול וכו! עשיתי סריקה מעודכנת של כל התוכנות הקיימות אני חוזר מעודכנת! נורטון !ספייבוט !וינדוקטור !גיאנט !אדוור וכלום! מה עושים?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  12. כשאני עושה כיבוי ויש תוכנה מסויימת שרצה ברגע מופיע לי אל תשלח ושלח או משהו כזה איך אני עושה שהסגירה של התוכנית תיהיה אוטומטית? תודה...

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by yuraxp,

התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, ועכשיו כשיש תיקיות על הדסקטופ, יש מן צל מאחורי שם התיקיה כלומר אם רשום , משחקים מאחורי המשחקים יש צל של המילה, חיפשתי ב תצוגה אבל לא מצאתי,אתם יודעים איך לבטל זאת?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  14. חברה שלי לא מצליחה להסתדר עם ניפלאות הTASKBAR החדש של WINDOWS 7. האם ניתן להחזירו לצורה של הTASK BAR בWINDOWS VISTA או XP?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by bariko,

שלום רב, במשך יומיים שלמים לקח לתוכנה PerfectDisk לבצע איחוי של 70% לערך באחד מהדיסקים החיצוניים שלי. לפתע, אתמול בערב קיבלתי הודעה של WINDOWS UPDATE לפיה התבצע עדכון, ולכן עליי להפעיל מחדש את המחשב. מאחר ולא רציתי לעשות זאת עד אשר תהליך האיחוי יסתיים, חיפשתי דרך לבטל את העדכון, אבל לא מצאתי. הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לדחות את ההפעלה מחדש ב-4 שעות. לאכזבתי הרבה, כאשר התעוררתי בבוקר, גילתי שהמחשב ביצע RESTART באופן עצמאי. לאחר מכן בדקתי את המצב בתוכנת האיחוי וגילתי שהתהליך הושעה. ניסיתי לחדש את התהליך באמצעות לחיצה על RESUME, אבל כל הניסיונות שלי לחדש את תהליך האיחוי עלו בתוהו. לפיכך השאלות שלי הן כדלקמן: 1. למקרה ששוב אתקל במצב דומה לזה שתיארתי כאן, כיצד ניתן להימנע מ-R…

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  16. בדיוק סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי התקנתי ויסטה הום פרימיום 64ביט והכל הלך חלק. ברגע שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך (Catalyst 8.6) הויסטה לא חוזר מהריסט יש מסך כחול והוא מאתחל.... לעד.... לא יודע מה הבעיה, הכל מחובר בפנים פיקס ניסיתי דרייברים מהאינטרנט ומהדיסק, אותה תוצאה. המפרט בצד <<<<<< אני באמת אודה למציל שלי

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by Gal.S,

לא מזמן רכשתי windows xp חוקי וברצוני לדעת האם אני יכול להתקין את הוינדווס בשני המחשבים ברשת הביתית שברשותי ללא בעיה מצד מיקרוסופט

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by lidor_abo,

חברה יש ברשותי 2 ג'יגה ראם 400 mhz רציתי לדעת אם הויסטה תנצל לי אותם כמו שצריך? בתודה lidor_abo

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by anx,

כפי שכתוב בכותרת איך אני מעלה את ה virtual memeory? עזרה בבקשה

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  20. כלומר אם רכשתי חבילה באנגלית אני יכול להיתקין עלייה עברית מלאה כמו שיש אופצייה באופיס ובעצם להפוך את המערכת לעברית רגילה כאילו התקנתי את הגירסא העברית

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  21. Started by the kon,

משום מה בחודשים האחרונים בכונן C הולך ונגמר המקום בלי שאני מתקין משהו או עושה משהו. לפני שזה התחיל היה לי בערך 2-3 ג'יגה פנויים והיום אני מגיע למצב מידי יום שיש לי 50 מגה בקושי. ממה זה נגרם ואיך אפשר לטפל בזה?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  22. שלום עד עכשיו בויסטה היה מוגדר לי ה-Windows aero ועבד כמו שצריך, ועכשיו ככה סתם זה חזר למצב הרגיל וכשאני רוצה לשנות לWindows Aero הוא פשוט לא נותן לי הוא לא רושם שום שגיאה, הוא פשוט לא מעביר אותי לסגנון הזה. מישהו יודע היכן יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by 77lucky77,

אני רוצה להעביר את הארד דיסק שלי למחשב חדש הכולל לוח אם חדש אותה החברה אבל שונה בקיצור כל שאר החומרה חדשה ... אני רוצה להעביר אותו כולל מערכת ההפעלה ..לאיזה בעיות לצפות ,ולהתכונן ,איך לטפל, האם זה בכלל אפשרי? האם צריך להוריד את הדריברים הישנים לפני :s05: אם יש למישהו נסיון בזה אשמח .. להשכיל ...תודה ..

24. Started by tulicooli,

לא ידעתי ממש איפה לשים את זה אז שמתי פה אחרי פירמוט שעשיתי מופיע לי שגיאות כל כמה דקות ניסיתי לנקות וירוסים וספייוור וההודעות נמשכות.. וזה גם כאילו הווינדוס עובד לאט יותר נגיד אני שומע שיר אז שומעים אותו קצת עם תקיעות כאילו אני שומע איזה רדיו. איך אני יכול לתקן את הבעיות האלה? וד"א השתמשי באנטיוירוס ואנטיספייוור של מקאפי

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  25. היי, יש לי WINXP SP1 מודם ADSL USB ולוח אם עם כרטיס רשת מובנה. 1. שאני מפעיל את WINDOWS מופיע ה ICON של SAFELY REMOVE DEVICE ב-TASK BAR (כמו שיש שמחברים מצלמה דיגיטלית) . הוא מופיע בגלל המודם USB, אבל אני רוצה שהמודם יהיה מחובר כל הזמן, ושלא יופיע ה ICON הזה. (אלא רק כאשר אני מחבר מצלמה דיגיטלית או DISK ON KEY) 2. מופיע לי ה ICON של כרטיס רשת מנותק ב TASK BAR (יש לי כרטיס רשת על הבורד, אבל הוא לא מחובר לכלום) - איך אפשר להיפטר ממנו? תודה

• 2 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.