עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי SP! בווינודס אקס פי ואיני רוצה להתקין SP2 ויש לי בעיה כי זה אומר שהווינדוס לא חוקי לכן אני צריך עזרה להפוך את הווינדוס לחוקי... אז אפשר בבקשה מדריך להפוך אותו... ואמרו לי שאפשר עם קראק אז אפשר בבקשה קראק ..... *אם זה לא קשור לפורום הזה אז בבקשה על תנעלו רק תעבירו את זה פורום... .

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  2. שמעו פירמטתי את המחשב ואין לי עיבריתץץץ את זה אני כותב דרך מיקלדת באינטרנט חייב עזרה או מדריך..... תודה רבה לעוזרים

3. הנ''ל

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by z94x2,

חיברתי למחשב הארד דיסק מפורמט על מנת להתקין בו מערכת הפעלה(מדוע ולמה, סיפור ארוך ולא נראה לי רלוונטי) אז אחרי שחיברתי את ההארד הנוסף במחשב והתקנתי עליו את מערכת ההפעלה ניתקתי אותו והעברתי אותו למחשב אחר. עכשיו הבעיה, ההתקנה יצרה כל מיני בעיות במערכת הרגילה, שאני מתקין כל מיני תוכנות הם לא פועלות באופן תקין לא ניתן להסיר חלק מהתוכנות ועוד מיני בישין רעין ההודעה החוזרת בכולם היא "משאב הרשת שצוין אינו זמין" דוגמא מניסיון התקנה של סוני וגאס: בנוסף קרה לי אותו דבר בניסיון התקנה של nero 9 - lite , התוכנה לא עבדה, ושניסיתי להסירה, אותה הודעה הופיעה(רק באנגלית) לדעתי הכל מתקשר לסיפור של ההתחלה משו התבלגן במערכת ההפעלה ובהגדרת התיקיות(יש למישו רעיון אחר??) אה עוד משו, שה…

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  5. שלום לכולם במחשב מותקן WIN XP SP2 בשימוש כבר כמה חודשים ללא בעיות וללא מעבר דרך מסך הLOG IN. אתמול נתקע המחשב ונעלצתי לעשות ריסט דרך כפתורי המארז אך לאחר מכן המחשב עלה למסך הLOG IN ומשם הוא לא מאפשר לי להכנס ואף לא מבקש סיסמה, פשוט מנסה לשניה להכנס ומיד חוזר למסך הLOG IN ומציין שהוא שומר את הנתונים שלי וזהו! לאחר מאמצים של שעות הצלחתי להכנס למחשב ע"י פונקצית התיקון בדיסק ההתקנה של WIN XP SP2 וכמובן ששמרתי כל מה שצריך אך לאחר עוד ריסט מסודר שוב ננעלתי בחוץ והייתי צריך לבצע התקנת תיקון מחדש. עכשיו אני חושש לבצע ריסט ומחפש פתרונות בפורום לפני הריסט הבא . האם יש דרך לבטל את הכניסה דרך מסך הLOG IN?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  6. מדובר במשתמש ביתי...(הבנתי שכל שירות שעובד הוא משתמש בזיכרון..)

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  7. אם משהו נתקל בתופעה או יכול לעזור לי אודה לו מאוד

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  8. איך אני עושה remote מחלונות 7 (השולט) לחלונות XP (הנשלט) ?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  9. הבנתי שצריך לפתוח USER במערכת VISTA ואז צריך להכניס את הפרטים בXP שרוצים להתחבר.. יש אפשרות לעשות את זה אחרת? בלי סיסמא ויוזר? כי לפעמים זה לא עובד וגם עכשיו שמדליקים את הויסטה צריך לבחור בין יוזרים ואני רוצה שזה ישר יעבור לDESKTOP ועוד שאלה: יש אפשרות שאוטומטית כל החלונות בויסטה יוצגו כמשבצות? כי עכשיו אני צריך לשנות את ההגדרה בכל תיקיה שאני נכנס אליה

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  10. אהלן שאני מכבה את המחשב.. הוא לא מכבה עד הסוף אני מקבל מסך כחול בסוף! העלתי קבצי MINIDUMP. מה הבעיה? Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\121209-19125-01.dmp C:\Users\Oran\AppData\Local\Temp\WER-27409-0.sysdata.xml [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by matankashi,

התקנתי ווינדוז 7 ולאחר מכן ראיתי שהווינדוז XP קיים גם במחשב! עכשיו, אין לי מושג איך למחוק את המערכת הפעלה XP ! אמרו שצריך דיסקט- אין לי בכלל כונן תקליטורים, איך אני מוחק את הווינדוז XP? מצידי למחוק גם את ה7 איתו ולהתקין מחדש את 7!! אודה לכם אם תעזרו לי@@@

12. Started by wewe1,

אני מעוניין לשדרג את המעבד אצלי במערכת,ומותקן אצלי ווינדוס OEM חוקי לחלוטין שעבר אקטיבציה ומוריד עידכונים באופן סדיר. השאלה שלי היא אחרי שאני יחליף מעבד במערכת וכמובן יפרמט (האם חובה לפרמט אחרי החלפת מעבד?),האם אוכל להתקין את XP עם הרשיון שלו.

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  13. אם אני לוחץ על לינקים אז הכל פסדר, אבל לכתוב כתובות אי אפשר, זה לא מגיב ל GO ולאנטר. כאילו סתם כתבתי כתובת ואני מחכה למשיח. איך אני מתקן את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by 1900GT,

שלום, בזמן האחרון הווינדוס (xp pro) נתקע מדי פעם מפעולות פשוטות ולפעמים זה ממש לכמה דקות. כל התוכניות לא מגיבות או לפעמים רק התוכנית הספציפית. אני לפני כמה ימים פירמטי את המחשב ועדיין זה קורה מדי פעם. ברוב הזמן המחשב מעולה לא מתקע מפעיל משחקים ובכללי בסדר אבל זה מתחיל לקרות יותר מדי פעמים. יש לכם מושג מה זה יכול להיות? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  15. היי לכולם לחברה שלי יש מחשב דיי חלש (מעבד E2140 1.6) אך דבר כזה מעולם לא קרה בעבר והתחיל לפני יומיים (היום היא אמרה לי כי זה התחיל להציק). יש לה AVAST ANTIVIRUS שעד כה עבד מושלם גם במחשב שלי. הבעיה היא שהTASKMANAGER מציג שכול מיני תכנים שמעולם לא לקחו יותר מ10-5% לוקחים 50%+ קודם זה היה הIDM (מנהל הורדות) כיבינו אותו דרך END PROCCES ואחר כך זה עבר לSYSTEM IDLE PROCESS שלוקח לאכשיו כ25% מהמעבד ואני לא מצליח לכבות אותו. מישו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  16. Started by Jules Winnfield,

שיחקתי בטעות איתו ושיניתי ועכשיו אין לי גישה לתיקיה של היוזר שלי ב c:/users ששם נמצאים לי כל המסמכים וסיסמאות וכאלה תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  17. Started by hofshi,

לעיתים קורה שחלון השליטה על עצמת הקול במחשב נראה גדול מידי. בייחוד אם הוספתם לו עוד בקרות עצמת קול שלא היו בו קודם לכן. אם זה המקרה, ניתן להקטין את החלון בקלי קלות: http://hofshi.blogspot.com/2007/09/blog-post_03.html

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by Aviram,

ריציתי לדעת אם יצא ווינדוס Longhorn, לא המלא, רק גרסת beta, והאם ניתן להוריד אותו חוקית..?

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by hagayben,

בעיה ראשונה מותקנים לי על המחשב שני דפדפנים אקספלורר ופייר פוקס שאני יורד ועולה בגלגלת או כותב באינטרנט אם נתקעים לשנייה ואז חוזרים לעצמם למישהו זה קרה או למישהו יש רעיון מה לעשות בנידון? ובעיה שנייה אחרי חצי שעה שאני לא נוגע במחשב הוא נכנס לפעולת שינה ואז שאני מעיר אותו הוא קם עם האינטרנט מנותק אני יודע לסדר שלא יהיה מצב שינה אבל אני רוצה ללכת ישר לבעיה ולבטל את הניתוק חיפשתי בהגדרות לא מצאתי משהו תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  20. אז אתמול הגעתי למסקנה שיש לי יותר מידי אייקונים על הדסקטופ (שכולם היו חשובים לי) אז התקנתי בפעם השניה (פעם שעברה זה היה לפני כחצי שנה) ObjectDock (הגסה המלאה) ויש לי למעלה דוק שמחולק לטאבים ושם יש את כל מה שהיה לי בדסקטופ ןלמטה יש לי דוק רגיל (לא מחולק לטאבים) שלא שמתי שם כלום ושם יש את מה שרץ ברקע שאני יוכל לעבור מחלון לחלון ואני לא יהיה מחויב להשתמש ב-Alt+Tab (את ה Start Bar הסתרתי). עכשיו אין לי שום אייקונים על הדסקטופ חוץ מהסל אשפה שלא מפריע לי שהוא שם. עכשיו, קצת משעמם פה ואני חושב להוסיף דברים אבל אני לא בטוח מה, יש side bars והתנסתי עם אחד מהם (Toosje - לא בטוח איך רושמים), קיצור, אני מעוניין בדברים כאלה, האם שי למישהו המלצות על דברים\תוכנות שיהיו על הדסקטופ שייתן …

21. Started by shahar07,

כאשר אני מבצע עדכון של של הויינדוס אני מקבל המלצה לעדכון של realtek semi conductor אך כאשר אני מאשר אני מקבל הודעה על שגיאה code 80070436 מה זה אומר ?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by Mentally ill,

ירד אפדייט לווינדוס,אבל מה? כשהוא מנסה להתקין אותו הוא נותן הודעה של שגיאה,ז"א שאי אפשר להתקין. נכנסתי לאתר ועידכנתי כמו שצריך, הבעיה שעכשיו כל הזמן קופץ לי המגן עם הסימן קריאה ומנסה להתקין מחדש את האפדייט, וכל פעם הוא נתקל בבעיה להתקין. כיצד אני סוגר את זה ונותן לו להמשיך עם אפדייט אחר ולא עם הנוכחי שמציק. אגב, הווינדוס הוא חוקי למהדרין, Xp pro גמר חתימה טובה ותודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  23. יש לי בעיה המערכת הפעלה מותקנת על מחיצה D ואין בה הרבה מקום ואין אפשרות לפנות מימנה הרבה מקום במחיצה אחרת יש הרבה מקום אבל שאני משתמש בWINRAR או מנסה ליצרוב למערכת אין מספיק זיכרון איך אני משנה את זה שהמערכת תיקח זיכרון מכונן אחר? (לא רוצה לגעת במחיצות זה לא מחשב שלי)

24. Started by et_gershon,

יש לי בעייה מאוד מעצבנת אתמול אחריי שעשיתי עדכונים לפיירפוקס קרה משהו מוזר ומעצבן השפה של הוידוס השתנתה לרוסית, או ג'יבריש זאת אומרת נגיד ההתחל לא השתנה אבל שאני מתקין תוכנות זה בג'יבריש ובאייסיקיו הכל סימני שאלה, וגם באקספלור שאני נכנס לאתר אז זה מוגדר בקידוד על עברית windows וזה עושה לי רוסית או משהו כזה, ואני צריך כל פעם לעשות קידוד לעברית iso visual או משהו כזה וגם הפיירפוקס לא נכנס לי אליו וניסיתי להתקין מחדש והכל ולא עוזר וגם מחקתי אותו. גם עשיתי כבר בדיקה עם האנטי וירוס ולא עוזר, זה נורא דחוף מישה יכול לעזור לי? תודה לעונים!!! שחכתי להזכיר שבהגדרות שפה אין שום דבר שמצדיק את זה

• 6 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים