Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי בעיה אין לי FLOPPY ואני רוצה לצרוב מחדש את הוינדוס שיש לי מדיסק מקורי ולהוסיף לו את הדריבר של הSATA כך שאני יתקין אותו מחדש אני לא יצתרך FLOPPY תודה אני יודע שפעם היה מדריך איך "לחבר" SP2 אבל לא מצאתי אותו
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתלבט מה אני אמור להתקין. כרגע אני עם XP SP3 32BIT. איזה וינדוס יעבוד אצלי הכי מהר והכי טוב לפי המפרט שלי בצד ?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני צריך לשנות את שם המעבד/המהירות ללא OC או שינוי אמיתי במערכת, שינוי חזותי בלבד אם הדבר אפשרי
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע מוזר אבל הרצתי את התוכנה tcpip שנמצאת בה www.speedguide.net היא לא עשתה רע אני פשוט מעוניין בהגדרות שבאות אחרי התקנת ה windwos העם קיים ? קובץ כזה ? שלrag
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שכיום יש לו קונפיגורצייה כזו: 2 כוננים קשיחים IDE 1 כונן קשיח SATA 2 צורבים IDE WINDOWS מותקן על אחד מכונני ה IDE שהאות של הכונן של הWINDOWS היא F. (שהוא דיסק 0 מחיצה 0) יש לי דיסק IDE שאני רוצה להוסיף, ומכיוון שאין לי מסילת IDE פנוייה, הורדתי את הצורב שהיה MASTER ושמתי במקומו את הדיסק הקשיח מג'ומפר כמסטר. בביוס הכל נראה תקין, אבל WINDOWS לא עולה. הפעלתי RECOVERY CONSOLE והרצתי את פקודת MAP וראיתי שכל הכוננים שינו את האותית שלהם. כונן F שעליו WINDOWS נהיה כונן C וכו' (הדיסק ה"חדש" הוא מכיל שתי מחיצות ושתיהן קיבלו אותיות) (החזרתי את הצורב במקום הדיסק והכל הסתדר) *** איך אני מוסיף דיסק ושומר על האותיות של הכוננים כך שWINDOWS יעלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הבנתי שצריך לפתוח USER במערכת VISTA ואז צריך להכניס את הפרטים בXP שרוצים להתחבר.. יש אפשרות לעשות את זה אחרת? בלי סיסמא ויוזר? כי לפעמים זה לא עובד וגם עכשיו שמדליקים את הויסטה צריך לבחור בין יוזרים ואני רוצה שזה ישר יעבור לDESKTOP ועוד שאלה: יש אפשרות שאוטומטית כל החלונות בויסטה יוצגו כמשבצות? כי עכשיו אני צריך לשנות את ההגדרה בכל תיקיה שאני נכנס אליה
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מיקרוסופט הסירו את ההורדות למערכת ההפעלה אבל עדיין מספקים סיריאלים. למישהו יש הורדה חיצונית לגרסא האחרונה של ה- 7? 32 ביט. תודה!
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אוה ואה מה לא ניסיתי המחשב פשוט לא רצה לעשות פורמט פשוט השערתי אותו דולק ובמשך יומים כמאט הוא השלים פורמט לא יודע אך שהוא זה עכשיו כל ה80 GB עכשיו בכונן c עדין לא התקנתי דרייברים כלום וזה השתנה לי לה NTFS מזה אומר ? ולהתקין sp2 או רק את העידכונים של ? sp1 וזהו ..
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המעבד אצלי במערכת,ומותקן אצלי ווינדוס OEM חוקי לחלוטין שעבר אקטיבציה ומוריד עידכונים באופן סדיר. השאלה שלי היא אחרי שאני יחליף מעבד במערכת וכמובן יפרמט (האם חובה לפרמט אחרי החלפת מעבד?),האם אוכל להתקין את XP עם הרשיון שלו.
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני צריך לשנות כך שכרטיס מסך יוציא אות מS VIDEO ולא מהיציאה הרגילה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
כשאני שם את ה-TASKBAR בצד ימין של המסך, ומגדיל חלון לגודלו המקסימלי (MAXIMIZE), אז תמיד נשאר פס כחול בתחתית המסך, שאותו החלון לא ממלא (כאילו ה-TASKBAR נמצא בתחתית המסך, ולא בחלקו הימני). האם זאת תופעה מוכרת? למישהו יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה: מערכת ההפעלה במחשב הנייד זקוקה לפירמוט והתקנה מחדש (אינטל סלרון 1600MHz עם 512MB) הכונן מחולק לשני מחיצות: כונן C שבה מותקנת מערכת ההפעלה וכונן D. מערכת קבצים FAT32. פירמטתי את כונן D, הפירמוט עבר בהצלחה. הכנסתי את דיסק ההתקנה של חלונות XP (מקורי וחוקי לחלוטין) לכונן, עשיתי ריסט, במקום שתוכנית ההתקנה תעלה הWindows עלה. נכנסתי ל- BIOS, עברתי ללשונית BOOT, הגדרתי שה- CD ROM ייטען ראשון (מצורפת תמונה). יצאתי, המחשב עשה ריסט. נורת ה- CD ROM הבהבה, שומעים שהדיסק מסתובב בכונן אבל אחרי כמה שניות הנורה מתכבת, הדיסק מפסיק להסתובב וה- Windows שוב עולה. איך לגרום לתוכנית ההתקנה לעלות? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום.. בעיה מוזרה מקווה מאווווווד שאמצא הפיתרון פה..התקנתי העדכון החדש SP2 בעברית... והכל טוב ויפה.. הופעל המחשב מחדש והכל תקין כשכיביתי המחשב וחזרתי לוינדוז היה תקוע העכבר כאילו עסוק.. ולא לוחץ על כלום. פירמטתי והתקנתי שוב.. וכשמכבה המחשב וחוזר אותה בעיה.... אלוווהים מה אעשה? בבקשה בבקשה עזרווווו לייייי!!!
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי לכולם לחברה שלי יש מחשב דיי חלש (מעבד E2140 1.6) אך דבר כזה מעולם לא קרה בעבר והתחיל לפני יומיים (היום היא אמרה לי כי זה התחיל להציק). יש לה AVAST ANTIVIRUS שעד כה עבד מושלם גם במחשב שלי. הבעיה היא שהTASKMANAGER מציג שכול מיני תכנים שמעולם לא לקחו יותר מ10-5% לוקחים 50%+ קודם זה היה הIDM (מנהל הורדות) כיבינו אותו דרך END PROCCES ואחר כך זה עבר לSYSTEM IDLE PROCESS שלוקח לאכשיו כ25% מהמעבד ואני לא מצליח לכבות אותו. מישו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי וויסטה וXP על המחשב, אני עובד על הXP. עכשיו לפני הפרמוט שעשיתי לפני חודש הייתה לי אפשרות בחירה בין XP לוויסטה, בBOOT. היום אין לי את האפשרות הזאת אחרי הפרמוט, מישהו יודע איך אפשר לעלות את הוויסטה? ??? הוויסטה מותקנת על המחשב! פירמטתי רק את המחיצה של XP שהיא C. וויסטה על D והיא מותקנת. שני הווינדוסים מותקנים גם על HD שונים. תודה אריאל
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה בזמן שאני לוחץ CTRL AL DEL מופיע לי חלון כזה עם 6 כפתורים ביניהם LOG OFF SHUT DOWN CHANGE PASSWORD TASKMANAGER וכו'... פעם לפני כמה ימים שכלחצתי CTRL ALT DEL הופיע לי רק TASK MANAGER. כמו כן כשאני לוחץ כיבוי אני לא מופיעים לי שלושה ציורים אלא תיבה שבה יש לבחור את הרצוי. איך אני מחזיר למצב שהיה קודם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אחרי אני התקן IE 7 ,לא הצליח לסיים התקנה כל זמן תקוע והודעה שגיאה. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ive just formated mypc,but it in ntfs mode & very slow,how i change it back to fat32? 2.how to add hebrew to xp? i tried the language bar but hebrew isnt there... 10x for the help
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמשגעת אותי עם כונן זה (היכן ש-WINDOWS מותקן). המקום הפנוי בכונן זה יורד ויורד לבד אפילו כשאני לא משתמש במחשב. כל 5 דקות שאני בודק כמה מקום פנוי יש בכונן C אני מגלה שזה ירד בלפחות איזה 100MB. כשעזבתי את המחשב דלוק לכמה שעות וחזרתי WINDOWS הציג התראה בה הוא אומר לי שאין מקום פנוי בכונן C. כשאני מאתחל את המחשב הכל חוזר תקין, אבל המקום הפנוי בכונן מתחיל לרדת לבדו עוד פעם. למישהו זה קרה? זה ממש מעצבן אותי! כונן D לא מושפע בכלל זה רק כונן C. יש לי בו 13GB פנויים לאחר כמה זמן אני מוצא רק 10GBואחר כך 8GB עד שזה יורד ל 150MB בלבד! ואני לא משתמש במחשב בזמן הזה! סרקתי לווירוסים ו-SPYWARE ועשיתי SCANDISK אבל זה לא עזר, אך עוד לא ניסיתי לעשות DEFRAGMENT. אם מישהו יודע את ה…
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
חברה לא מזמן הווינדוס אמר לי שיש לי בעיית memory leek איך אני מטפל בה?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מצאתי עבודה בתור מורה פרטי לילדים קטנים ובני נוער בהכרת Windows, ואני רוצה להתחיל ללמד ע"פ תוכנית מסודרת. האם יש אתר (רצוי בעברית) שיש בו מערכי שיעור מוכנים לגבי לימוד Windows. מדובר ברמה של מתחילים עד משתמש ממוצע (אפשר גם יותר...). אפשר גם שיהיה בראשי פרקים מאיפה בדיוק להתחיל ואיך להמשיך. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם WINXP שיש בו סיסמא ושכחתי את הסיסמא יש אפשרות לבטל את הסיסמא ולהיכנס לWIN
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
עכשיו אני כבר אחרי פירמוט והכל בסדר אבל מענין אותי מה היתה הבעיה... ביום שישי פתחתי את המחשב לניקוי, פרקתי: ספק, כרטיס מסך, קשיח, צורב והפאנל הקדמי + המאוורר הקדמי (מארז ישן - הפאנל לא נשלף בקלות). אחרי שנקתי הכל, החזרתי וסגרתי - אני מפעיל את המחשב ובשלב שהוא טוען את הוידואס הוא עושה ריסרט (הוא גם עשה טעינה ערוכה יותר מהרגיל ובסיום פשוט עשה ריסרט). אז פתחתי עוד הפעם בדקתי 10 פעם את החיבורים של הספק, הוצאתי גם את המעבד והחזרתי (מה שמוזר זה שלא נגתי בוא בהתחלה) את הזכרונות ואפילו החלפתי דיסק קשיח עם מחשב אחר ועדיין לא פעל. מה זה יכל להיות ? התחממות של משהו ? (דבר אחד שעשיתי אבל אני לא מקיר שום קשר בין זה לזה שהוא נכבה זה שכמה ימים לפני עשיתי OC לכרטיס מסך וזאת היתה הפעם הרא…
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב דיסק שעושה boot שמדליקים תמחשב.. איך צורבים כזה דיסק? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יום בהיר אחד אחרי שמישהו היה במחשב פתאום חצי מהאיקונים נדפקו וזה נראה כמו בתמונה שהוספתי. נסיתי לשחזר ברירות מחדל בניהול אייקונים של תיקיות לא עזר. זה קורה עם קבצים של וינדוס וגם סתם תוכנות בצורה רנדומלית. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? נ.ב. אל תתיחסו לשיר הוא נמחק בדיוק הרגע אחרי שמישהי שלחה לי אותו : D [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-