עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by secondhand,

אחרי תקופה ארוכה של עבודה עם ויסטה החלטתי להתקין במקביל גם XP בגלל כמה תוכנות שלא עבדו, אני מכניס את הדיסק, עושה boot, טוען את כל הקבצים ושאני מנסה לבחור את הדיסק קשיח להתקין בו זה כותב שהקשיח לא תומך ב XP. מה עושים? הקשיח הוא NTFS של WD 320 GB, הויסטה לא מותקן עליו אלא על כונן אחר שאותו אני לא רואה (SATA) זה XP pro

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  2. חבר שלי החליף רק לוח אם לפני כמה חודשים ואני זוכר שהיו לו בעיות עם הוינדוס.. הוא לא עלה בכלל.. אני לא יודע אם הייתה לו בעיה, או שבגלל שהוא החליף חומרה הוינדוס עשה לו בעיות. אני רוצה לדעת כדי להכין ולגבות לפני את כל מה שחשוב לי במידה ואני אצתרך להתקין מחדש את הוינדוס.. תודה, איתי

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by scratch,

הצילוווווו, לפני כמה ימים ניסיתי להוריד תוכנת בשם msn emoticons plus אבל ביטלתי את ההתקנה, וכנראה שלא לגמרי, עכשיו כל הזמן קופצת לי הודעה מעצבנת שכתוב בה שהגרסא הניסיונית נגרמה ומבקשת להרשם או להכניס מספר סיריאל שאין לי, וכל פעם שאני סוגר זה קופץ מחדש ואני לא יכול להפטר מזה!! שמתי לב שיש לי שני קבצים ב task mannager שקשורים לזה : msnapps.exe msnappm.exe אי אפשר לסיים את התוכניות האלה כי הן ישר מופיעות מחדש ניסיתי לחפש אותן ב msconfig אבל הן לא שם ואין אפשרות Uninstall לתוכנה בשומקום ואני לא מוצא קבצים שלה בלל חוץ ממה שבטאסק מנג'ר. אם מישהו יכול לעזור לי, בבקשה זה מטריד מאוד, אם המסנג'ר שלי פתוח ואני סוגר הודעה שקפצה זה גם סוגר לי את המסנג'ר. וניסיתי למחוק את המסנג'ר …

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  4. Started by Spider76,

שלום מישהו יודע במקרה מתי וכמה יעלו גרסאות ה- OEM של ויסטה ? מנסיון עבר גרסאות אלו היו תמיד זולות יותר וגם משתלמות.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  5. הכוונה היא האם יש גירסה מסויימת של WIN שאפשר להתקין על כמה מחשבים?? ( הWIN מקורי!!) יכול להיות שWIN בגירסת הOEM יכולה להיות מותקנת בכמה מחשבים בו זמנית..?? ואם לא האם ידוע לכם על גירסה שניתן להתקין בו זמנית במ'ס מחשבים??

6. Started by SeaMonster,

ברשותי רישיון חוקי ל Windows Vista Ultimate , האם אני יכול להתקין אותו ולהפעיל אותו על שני מחשבים באותו הזמן ? והאם זה משנה איזה גרסת חלונות זאת?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  7. היי, יש לי WINXP SP1 מודם ADSL USB ולוח אם עם כרטיס רשת מובנה. 1. שאני מפעיל את WINDOWS מופיע ה ICON של SAFELY REMOVE DEVICE ב-TASK BAR (כמו שיש שמחברים מצלמה דיגיטלית) . הוא מופיע בגלל המודם USB, אבל אני רוצה שהמודם יהיה מחובר כל הזמן, ושלא יופיע ה ICON הזה. (אלא רק כאשר אני מחבר מצלמה דיגיטלית או DISK ON KEY) 2. מופיע לי ה ICON של כרטיס רשת מנותק ב TASK BAR (יש לי כרטיס רשת על הבורד, אבל הוא לא מחובר לכלום) - איך אפשר להיפטר ממנו? תודה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by LazyCat,

זה ה- Spyware הכי עקשן, ורחב שנתקלתי בו (הרבה קבצים, ומפתחות reg). היא גורמת לקפיצת POP-UP (את זה פתרתי) וקריסת אינטרנט אקספלורר מדי פעם. שום תוכנה כגון SB S&D, ADAWARE SE, ADAWARE 6 ו- SCAN SPYWARE לא הצליחו להסיר אותה, רק חלקים ממנה שחזרו לאחר מכן. נסיתי להסיר אותה גם לבד ולא הלך... יש למישהו רעיון? יש כאן יותר פרטים - http://www.scanspyware.net/info/VX2.htm

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  9. נעלם לי אייקון של הכונן c של המערכת XP

10. Started by Oranili,

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by LIgor86,

שלום, יש לי בעיה עם מקלדת מולטימדיה של מייקרוסופט. בפורום אחר (שלכם) אמרו לי שהבעיה היא כביכול בהגדרות של ה"חלונות" הבעיה היא בעצם שאיני יכול להעביר שפה דרך המקלדת כאשר אני נמצא באינטרנט אקספלורר ואילו באופיס אני יכול איך אוכל לפתור בעיה זו??????

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by T3,

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  13. היי. המטרה שלי היא שכשהמחשב עולה הוא יעלה ישר בלי בקשות לסיסמא ושטויות כאלו. הלכתי לפי השיטה שעושים Start -> control userpasswords2 אבל שם יש לי 2 חשבונות אדמין- 1 על השם שלי עם הרשאות של אדמין וחשבון שני בשם "אדמין" גם עם הרשאות של אדמין. אני רוצה שיהיה רק את החשבון שלי ולא מצליח. כשאני מבטל את הוי שמסומן שם (שמשתמשים צריכים להזין סיסמא) אז המחשב עולה לי ישר למשתמש אדמין ששם ההגדרות שונות לגמרי ממה שאצלי... עזרה :s05: :s05: :s05:

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by R9800P2,

יש באתר הזה http://www.themexp.org מלאאא הערכות לWINDWOS רקעים והול אבל הבעיה שזה מוריד ובWINRAR כלום לא פועל זה רושם איזה שגיאה הורדתי איזה 200 הורדת רק 2 פעלו זה בעיה של ההורדות שלהם או בעיה במחשב WINRAR שלי?יש עוד אתר כזה שיש לו הרבה ערכות?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by shainov,

שלום לכולם רכשתי נייד DELL INSPERION 1525 חדש עם מעבד 2.2 וזכרון 2GB ומעבד גרפי ועוד קיבלתי איתו VISTA HOME PREMIUM והיא רק באנגלית.איך אני מעדכן אותה לעברית(ניסיתי התקנת MUI וLIP למינהם והבנתי שהם עובדים רק על ULTIMATE)מה עושים??

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by PayneBack3251,

שלום רב לפני כחודש התקנתי את ויסטה מאז היתה בעיה שמעיקה עליי זה ההעתקות בויסטה הם יותר איטיות מה ה xp אבל הדבר הכי מעצבן הוא שאני מעתיק משהו אז המחשב בקושי מתפקד כאילו הוא משתמש בכל הכוח של המעבד בשביל להעתיק במקום הדיסק הקשיח אני לא יודע מה לעשות... אם למישהו יש נסיון עם זה אני ישמח לפתרון תודה מראש,עידן

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by shoval,

שלום שאלה: אני מנסה להתקין את ויסטה HOME BASIC מחדש, כדי לנקות את המערכת ולהתחיל מחדש כשההתקנה רצה ומגיעה ל 27% היא נתקעת למעל שעה, ואאז אני חייב לבטל התקנה ולהתחיל מחדש. כשהמחשב עולה מחדש יש לי 2 ברירות:SETUP ROLL BACK או ויסטה. אני בוחר ויסטה ואני מגיע למערכת הפעלה כאילו לא עשיתי כלום. יש לי RAID 10 אולי זה מה שמפריע ואני לא יודע?? יש למישהו רעיון? ואולי עדיף לשדרג לויסטה אחר או לXP PRO?? אשמח לתשובה

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by Gliding,

היי, הורדתי מהאתר של מייקרוסופט את גרסת ה-64 הנסיונית של XP, אבל מכיוון שהיא נסיונית ברמות...היא לא באמת מאפשרת לי לראות שיפור כלשהו בביצועים מצד שני, קיימת היום בשוק מערכת הפעלה של WINDOWS שתומכת ב-64 והיא ה SERVER 2003. מישהו מכיר את הגרסא ויכול להסביר עליה קצת? מבחינת ת שימוש במחשב ביתי, ומבחינת התמיכה ב-64 (האם מדובר במעבדי ITANIUM למיניהם או גם באלו של AMD?) תודה מראש שחר

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by marlboro,

לא עובדים לי רדיו וטלוזיה דרך המחשב ברוב האתרים :'(

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by canti,

זה המפרט שלי X1600 PRO 512 D 2.8 DDR2 512*2 זה שהמחשב שלי יחזיק את המערכת אני יודע,אבל אני אצליח להריץ איתה את המשחקים שלי? אני לא חיית גרפיקה ולא משחק משחקים יותר כבדים מHEROES5,NFSC,PRO6 ... ויש בהתקנה הרבה גירסאות שאפשר להתקין .(אולטימטיבי,ביתי בסיסי,ביתי מתקדם) איזה מהם מומלץ לי להתקין?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  21. שלום לכולם. אצל השכן שלי יש בעיה : כשהוא נכנס לinternet explorer החלון שנפתח לו מתמזער וכשהוא מנסה ללחוץ על המיזעור החלון נעלם לו לאנשהו. בחיים שלי לא נפגשתי עם דברים מהסוג הזה... למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by J.allmighty,

שלום , יש לי בעיה שאני לא מצליח לדעת מאיפה היא. אין לי מסך כחול , המחשב פשוט מבצע ריסטרט אני לא מצליח ליראות את קבצי מינידאמפ %systemroot%\minidump לא עובד...מstart run פליז הלפ.... :-\ ואני לא נימצא במקום הנכון בבקשה להעביר לתמיכה טכנית , תודה.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by Dark Tetris,

אני מקווה שהאשכול הזה קשור לפה... יש פה כל כך הרבה נושאים לא ידעתי לאן לשייך את זה בכל מקרה יש לי וינדוס XP SP2 הורדתי סרבר2003 וגם לינוקס שניהם בקובץ ISO שאלתי היא איך אני פותח אותם? 1. האם אני צריך לפתוח 2 פורטישנים 1 לסרבר השני ללינוקס לצרוב אותם על דיסק ואז לפתוח אותם אם כן אז זה משנה מה אני מתקין ראשוןן? ואם כן אז איך אני צורב את הקובץ כמו שצריך? 2. האם יש דרך פשוטה יותר?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים