Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אין לי מושג מה קרה .....ה IEXPLORER (גרסא 6 XP2) לא עולה יותר ....אמנם הוא עושה רושם שכן ...(טוען) אבל לא מעלה שום חלון חשבתי אולי הוא תקוע ...נכנסתי למנהלי התקנים - כלום ...גם ריסטארט לא עזר ...ניסיתי ידנית (לא דרך קיצור הדרך) להכיכנס ולהפעיל מ program files\internet explorer..... שום דבר .. מצאתי איזה תשובה גם בGOOGLE והלכתי לפיה : ב"הפעל" להריץ "SFC /Scannow" ....זה סיים ועדיין לא עובד . עצות ..משהו ? תודה :s05:
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
יש לי די הרבה משחקים במחשב שלא סיימתי עדיין ואני לא רוצה למחוק... כדאי לשדרג בלי פרמוט? וכל המשחקים ישארו? מה יקרה עם התוכנות של ה32BIT אני רוצה להתקין אולטימייט 64
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
טוב אז ככה שאני לוחץ על להתקין איזה תוכנה משחק זה רושם לי תשגיאה הזו שאני רוצה להיכנס לאיזה משחק תוכנה שכבר מותקן גם זה עושה לי את זה איך אני מסדר ? תודה .
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין אותו אחרי שהתקנתי XP אחרי VISTA וזה נותן שגיאה http://img114.imageshack.us/img114/1426/jjwn0.jpg
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם! במחשב של אמא שלי, בוצע בטעות התקנת חלונות פעמיים נוספות. ביטלתי את המסך בהתחלה שבעזרתו בוחרים איזה מערכת הפעלה תופעל (boot.ini). רציתי לדעת אם יש אפשרות לבצע UNINSTALL לשתי מערכות ההפעלה הנוספות (כי כאשר מבצעים מחיקה לחלונות שלא בשימוש, חלק מהקבצים לא יכולים להמחק). תודה רבה, מושיקו
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי WINXP PRO+SP1 במחשב שני יוזרים-אני (אדמין) ועוד אחד (power user). (1) אצלי הכל בסדר, אבל ביוזר השני יש לי בעיה להגדיר את ההופעה של סרגל התכניות: נכון יש את האופציה לבטל את 'גלול תפריט תוכניות'? זתומרת שהתפריט יפתח לשני דפים צמודים במקום שיהיו את החיצים האלה למטה כדי לגלול את התפריט. ביוזר שלי הצלחתי לבטל את זה, אבל משום מה אני לא מצליח לעשות את זה ביוזר השני. ניסיתי הכל: לעבור לתפריט רגיל (זה כרגע בקלאסי) ולחזור, לאפשר את הגלילה ואז לבטל, להפוך את היוזר השני לאדמין ולשנות במצב כזה, לשנות במצב רגיל...... כלום לא עובד... למישהו יש רעיונות? (2) אצלי במחשב השמות של הקבצים על הדסקטופ מופיעים עם רקע שקוף (כתב לבן שמאחוריו רואים את הטפט, בלי רקע). ניסיתי לעשות את …
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אני צריך לשנות את שם המעבד/המהירות ללא OC או שינוי אמיתי במערכת, שינוי חזותי בלבד אם הדבר אפשרי
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע מוזר אבל הרצתי את התוכנה tcpip שנמצאת בה www.speedguide.net היא לא עשתה רע אני פשוט מעוניין בהגדרות שבאות אחרי התקנת ה windwos העם קיים ? קובץ כזה ? שלrag
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
התקנה של ויסטה לא מזהה לי HD של סיגייט דגם ST350032AS SATA II ניסיתי לשיםאת הבורד שיזהה אותו כ ATA אבל הוא עדיין לא מזהה את הHD בהתקנת ויסטה זהו מחשב חדש לגמרי עם לוח DS3L P45 גיגהבייט היכן אני מוצא את הדרייבר להארד דיסק ???
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן ליצור באיזושהי דרך קבוצות עם הרשאות מסויימות ולשייך אליהן משתמשים מסויימים ? (לדוגמא ,אי אפשר להכנס ללוח בקרה,לשנות הגדרות וכו' ?) ובמשתמשים אחרים אפשר ?.. אני לא מעוניין בחשבון מוגדר או אורח כי זה לא פותר לי כלום . ניסיתי דרך הGropu Policy וזה שם ממש מוגבל בנוגע לקבוצות ולמשתמשים . ואם אני משנה הגדרות שם זה חל על המשתמש שלי מה שאני לא רוצה . אשמח לעזרה ולתשובה .
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הי התקנתי לאחרונה windows 2000, ובמהלך ההתקנה היה מחובר למחשב עכבר USB, שזוהה ועבד בסדר גמור. לאחר ההתקנה, חיברתי למחשב עכבר בחיבור הרגיל (נראה לי ps2 קוראים לזה), וה LED שבעכבר עובד - אבל הוא לא מופיע על המסך. בהפעלה לא הופיע שום מסך של new hardware found או משהו כזה, ותחת mouse ב control panel פשוט לא הופיע אף עכבר. גם ב Device manager לא הופיע שום דבר שמזכיר עכברים. ניסיתי לעשות add new hardware אבל הוא לא זיהה שום דבר. איך אני גורם לעכבר הזה לעבוד? תודה
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
איך פותרים את זה? מה גרם לכך? בבקשה לעזור
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון הווינדוס (xp pro) נתקע מדי פעם מפעולות פשוטות ולפעמים זה ממש לכמה דקות. כל התוכניות לא מגיבות או לפעמים רק התוכנית הספציפית. אני לפני כמה ימים פירמטי את המחשב ועדיין זה קורה מדי פעם. ברוב הזמן המחשב מעולה לא מתקע מפעיל משחקים ובכללי בסדר אבל זה מתחיל לקרות יותר מדי פעמים. יש לכם מושג מה זה יכול להיות? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כשאני רוצה לעבור לאחד האתרים מרשימת המועדפים שלי, לא כולם מוצגים אלא רק האחרונים, או כאלה שאני נכנס אליהם הרבה. נשבר לי מזה !! אני לא צריך לחסוך במשאבים (מעבד חזק,מספיק זכרון) ואני לא צריך לחסוך במקום (מסך 19 אינצ') אנא עיזרו כי אני כבר לא יודע מה לעשות תודה HF
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
המחשב נהיה איטי, והפינגים לשרתים עלו ל-400! אז עשיתי סריקת ווירוסים ב"מצב בטוח" בעזרת האנטי ווירוס Symantec Client Security Corporate Edition v3.0.1.1000 שהוא כולל גם פיירוול מובנה של נורטון. התוכנה לא גילתה כלום וחשבתי שהאיטיות היא דבר זמני! אבל זה לא עבר, אז נכנסתי ל-TASK MANAGER וראיתי ששם מופיע ברקע שירות שאני לא מזהה: lsass.exe לפי גוגל מדובר בסוס טרויאני שיש לו את היכולת לבטל את הפיירוול גם! http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/isass/ לפי חיפוש שעשיתי מצאתי כלי מבית סימנטק שבעזרתו אפשר להסיר את תוכנת הריגול הזאת, FxSasser. אבל גם במצב בטוח הוא לא מצא את הווירוס! איך אני אוכל להסיר אותו?
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
איפה נמצא העידכון עיברית בויסטה? למישהוא יש קישור או שיגיד לי איך להוריד אותו? תודה שמואל
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי WIN XP PRO אני ידוע איך לשנות את האייקונים של המחשב שלי המסמכים שלי וכל זה אבל אני רוצה לשנות הכל את קבצי ה TXT את מראה התיקיות וכו' לאייקונים שאני יבחר (ואם אני לא יוהב את זה יש אפשרות לעשות ברירת מחדל?) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
ive just formated mypc,but it in ntfs mode & very slow,how i change it back to fat32? 2.how to add hebrew to xp? i tried the language bar but hebrew isnt there... 10x for the help
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
איפה אני מוצא גרסת ניסיון לvista? תודהה
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום אני עובד על Windows XP Proffesional מחשב ישן שמריץ 128RAM. עכשיו אני התקנתי את הכלי Microsoft Virtual for pc שמאפשר לדמות ריבוי מערכות הפעלה במקביל (עם כוננים קשיחים ווירטואלים). התקנתי שם Windows 95 והקצאתי לו 32MB . התקנתי WIndows 2000 PRO והקצאתי 40MB . עכשיו אני מנסה להוריד את המערכת שהציעו כאן בעבר "Windows FreeStyle!" הנקראת XSOS-V2.0 וניתנת להורדה חינם מhttp://www.nnstep.com . אך כשאני מריץ את קובץ הISO הוא מגיע להתקנה ואומר לי : '' יש שגיאה בשורה 14 בתיקייה I386\" אשמח לדעת מה זאת המערכת הפעלה הזאת ,האם Microsoft עזרו בפיתוחה, וקובץ חלופי אחר להורדה תקין בבקשה . שבת שלום! רפאל
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לאבא שלי מחשב ישן של קומפק (מעבד סלרון 766 מגה הרץ ו128MB ראם) עם מערכת הפעלה WINDOWS ME שבאה עם המחשב כשאר הוא נקנה. בעקבות הקמת הרשת האלחוטית בבית, המחשב עבר לשליטה טכנית שלי. אחד הדברים הראשונים שעשיתי אחרי התקנה הרשת, הוא לבדוק עדכונים למערכת ההפעלה. להפתעתי האתר אמר לי ACCESS DENIED ולא אפשר לי להכנס ולעדכן את הווינדוז. למישהו יש רעיון מה הגורם לבעיה ואיך פותרים אותה? פשוט ממש אין לי כוח להוריד את כל עידכוני האבטחה שיש ידנית... תודה!
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה רצינית. עשיתי פורמט במחשב ובאתי להתקין את האקס פי (הכל כך מרגיז הזה!!) ,אני מתחיל לעדכן את הסרוויס פק 2 והוא רץ רץ עד שבא לי ההודעה כחלק מהתהליך "running processes after install". נכון לעכשיו עד לכתיבת שורות אלו (שעברו מאז תחילת התהליך כשעה!!!) עדיין לא השתנה כלום והתהליך (מן הסתם נתקע). אני אולי קצת אופטימי שזה עוד ישתנה... :s05: רציתי לדעת אם הבעיה מוכרת ואיך אני פותר אותה בהקדם. הייאוש כבר השתלט עליי. תודה ..
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום אתמול עברתי לויסטה 32BIT מXP כל המשחקים שהיו לי עבדו מצויין על XP חלק ובלי בעיות (מחשב חדש 4 ליבות וכרטיס מסך ATI 3870) מאז שעברתי לויסטה יש לי מלא בעיות אם משחקים לא פועלים או ממש קופצניים (כמו קריסס) אני ממש לא יודע מה הבעיה וזה נראה כאילו זה משפיע על רוב המשחקים זה בעיה ידועה או שרק אצלי זה ככה? תודה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב דיסק שעושה boot שמדליקים תמחשב.. איך צורבים כזה דיסק? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-