עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם במחשב מותקן WIN XP SP2 בשימוש כבר כמה חודשים ללא בעיות וללא מעבר דרך מסך הLOG IN. אתמול נתקע המחשב ונעלצתי לעשות ריסט דרך כפתורי המארז אך לאחר מכן המחשב עלה למסך הLOG IN ומשם הוא לא מאפשר לי להכנס ואף לא מבקש סיסמה, פשוט מנסה לשניה להכנס ומיד חוזר למסך הLOG IN ומציין שהוא שומר את הנתונים שלי וזהו! לאחר מאמצים של שעות הצלחתי להכנס למחשב ע"י פונקצית התיקון בדיסק ההתקנה של WIN XP SP2 וכמובן ששמרתי כל מה שצריך אך לאחר עוד ריסט מסודר שוב ננעלתי בחוץ והייתי צריך לבצע התקנת תיקון מחדש. עכשיו אני חושש לבצע ריסט ומחפש פתרונות בפורום לפני הריסט הבא . האם יש דרך לבטל את הכניסה דרך מסך הLOG IN?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  2. אוה ואה מה לא ניסיתי המחשב פשוט לא רצה לעשות פורמט פשוט השערתי אותו דולק ובמשך יומים כמאט הוא השלים פורמט לא יודע אך שהוא זה עכשיו כל ה80 GB עכשיו בכונן c עדין לא התקנתי דרייברים כלום וזה השתנה לי לה NTFS מזה אומר ? ולהתקין sp2 או רק את העידכונים של ? sp1 וזהו ..

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by crazydiamond,

שלום לכולם חיפשתי בפורומים ולא מצאתי: איך אני מעניק לעצמי גישה לספרית system volume information - ספריית שחזור המערכת, כאשר אני עובד במערכת קבצים ntfs? אם יש לינק אז נא הציגו אותו

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  4. איך אני משנה את המראה של הXP ? עם אילו תוכנות אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  5. יש עידכונים שאני לא עושה, דברים שהוא מבקש בישבילם אישור, דברים שלא נחוצים לי. ברגע זה לדוגמא זה malicious software removal tool זה נגד SASSER וכל אלה... קיצר, אני לא צריך אותו. אז נשאר לי המגן הצהוב הזה עם סימן קריאה. בדרך כלל אם אני לא רוצה שהוא יתריעה לי אני נכנס ל windows security center, ושם "שנה את האופן שבו אני מתריעה" ,או משו כזה, ושם אני מבטל את ההתראות. ועכשיו נכנסתי לעשות את זה, והוא לא נותן לי!? קבלו תמונה:

6. יש לי 4 ג'יגה זכרון, עד אמש הייתי עם ויסטה 64, אבל הוא לא איפשר לי להפוך סרטים לפורמט של האייפוד בגלל בעיה עם הקודק ועוד דברים כאלה קטנים שממש מעצבנים. לשים XP 32 חבל לי. ועכשיו כשאני על XP 64 הוא עושה לי מלא בעיות גם, איאפשר לעדכן אותו, אומר לי שהגרסא לא מזוהה, איאפשר להתקין .NET, שזה סביבת עבודה ל2/3 מהתוכנות שאני משתמש בהן, גם מסנג'ר אין. כל עזרה תבורך! ;D

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  7. שלום עד עכשיו בויסטה היה מוגדר לי ה-Windows aero ועבד כמו שצריך, ועכשיו ככה סתם זה חזר למצב הרגיל וכשאני רוצה לשנות לWindows Aero הוא פשוט לא נותן לי הוא לא רושם שום שגיאה, הוא פשוט לא מעביר אותי לסגנון הזה. מישהו יודע היכן יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  8. היי, אז ככה.. אני לא מבין את כל הקטע של הדיסקט בתהליך ההתקנת הווינדוס... יש לי לוח אם Abit IB9 ואמרו לי שכדי שיהיה אפשר להתקין ווינדוס עם הלוח אם שלי אז צריך גם את ה-CD וגם דיסקט מסויים... לא הבנתי מה אמור להיות בידיוק בדיסקט הזה... אז אשמח אם תסבירו לי למה אני לא יכול להתקין ווינדוס רגיל (עם CD בלבד...) ובמקום זה להכניס דיסקט עם איזה קובץ כדי להתקין או לפרמט... אשמח להסבר איך מתקינים מערכת הפעלה עם דיסקט+דיסק... והאם יש איזושהי אפשרות להתקין ווינדוס בלי הדיסקט המעצבן הזה... תודה.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  9. קניתי Hauppauge PVR-150 והמדיה סנטר לא מפסיק להציק. בהתחלה לא עבד כמו שצריך, דרייברים חדשים סידרו את העיניין. אבל אחרי כמה זמן (יום-יום וחצי) שהוא עובד טוב פתאום הוא מחליט לשבות לי ולא להראות תמונה בכלל (רושם Loss of Signal) או להראות תמונה מקרטעת מאוד. הסרה והתקנה מחדש של הכרטיס טלויזיה מסדרת את הבעיה, שוב, באופן זמני. אני עובד על Vista Home Premium x64. בבקשה שמישהו יגאול אותי מהייסורים האלה, רק רציתי לראות טלויזיה :'(

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by oded6188,

כל יום קופץ לי החלון הזה של העידכונים ושואל אותי האם ברצוני להתקין את העדכונים שהורדו... אני בוחר ב: Express installation... ואחרי כמה שניות אני מקבל את זה: The followong updates were not installed: Security Update for Outlook Express for Windows XP (KB951066) Cumulative Security Update for Internet Explorer 7 for Windows XP (KB953838) Update for Windows XP (KB952287) Update for Windows XP (KB951072) Windows Malicious Software Removal Tool - August 2008 (KB890830) Security Update for Windows XP (KB950974) Cumulative Security Update for ActiveX Killbits for Windows XP (KB953839) Security Update for Windows XP (KB946648) Security Update for Windows XP (KB952954) זה אפילו לא…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by NDickler,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם שני דיסקים קשיחים שהתקנתי עליהם מ"ה אחד מהם עם xp 64 והשני עם vista 32 התקנתי את המערכות כשהדיסק השני תמיד היה מנותק פיזית עכשיו נגשתי לחבר את שני הדיסקים בו זמנית, והמערכת עולה מהדיסק שמוגדר בbios ולא עולה לי הbootloader כדי לבחור מ"ה איך אוכל לפתור את הבעיה הזאת

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  12. Started by alexc32,

הורדתי שני קיבצי dreamscene כ dream.file וכשאני מנסה לעשות לקבצים browse ב desktop background הקבצים לא נראים ,הבנתי שצריך לנסים אותם איפשהו בתיקיה של ה windows/system32 רק אז אני אוכל לראות אותם או מה? כי אם סתם זורקים אותכם ב system32 שמכיל אלפי קבצים לך תמצא אותם אחרי זה... לא צריכה להיות איזו שהי תיקיה מיוחד לזה ב system32?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by GetRich,

אפשר לשדרג מ-SP1 ישירות ל-SP3? תודה.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  14. Started by Kpro`,

אני צריך המלצה על Windows כרגע יש לי Vista אבל בגלל כמה וירוסים שדפקו לי את המחשב אני צריך לפרמט אותו. בקיצור אני מתלבט בי Vista לבין Win 7. בבקשה תענו לי מהר כי אני כבר רוצה לפרמט אותו. תודה לעוזרים :s05:

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  15. שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות, פתאום ללא שום נגיעה בו RESTART-ים. מהסתכלות בקובץ ה MINIDUMP שנוצר, בסופו יש את השורה: Probably caused by : sfc.SYS ( sfc+23a8 ) מה זה אומר?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by 3d7,

יש לי Windows Vista Ultimate x64. פתאום (כנראה אחרי אחד העדכונים האחרונים), יש לי סמל של מגן עם לוגו של Windows על אייקונים של קבצי התקנה, ומשום מה אני לא יכול לערוך ולשמור קבצי טקסט קיימים באמצעות Notepad, וגם לא באמצעות תוכנות עריכת טקסט אחרות. יש לי קבצי טקסט בשורש של מחיצה E שאני מצליח לערוך ולשמור אותם אחרי שהעברתי אותם ל"E:\My Documents". אבל, יש לי עוד קבצים ב"E:\My Downloads" שאני לא יכול לשמור גם אחרי שהעברתי אותם ל"E:\My Documents". בדקתי, והUAC אצלי מכובה. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  17. אחי קיבל את המחשב אתמול. לפתע, קיבלתי מסך כחול עם הפירוט הבא: ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.768.2 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: d1 BCP1: 000038C1 BCP2: 00000002 BCP3: 00000000 BCP4: 9327F756 OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 768_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini112708-01.dmp C:\Users\רועי \AppData\Local\Temp\WER-45801-0.sysdata.xml C:\Users\רועי\AppData\Local\Temp\WERFCA6.tmp.version.txt ‏‏קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040d מה זה? האם הרסתי לאחי את המחשב החדש? תודה רבה.

18. השתדרגתי שבוע שעבר מויסטה לווינדוס 7 (ULTIMATE). אני עושה שימוש בגרסאות PORTABLE רבות של ADOBE. ומעתה כל גירסאות ה-PORTABLE שלי לא מצליחות לעלות. בפלאש לדוג' הוא מקפיץ הודעה שהתוכנה הפסיקה לעבוד. את פוטושופ הוא בכלל לא פותח...(ב-task manager אני רואה שהוא פותח proccess ואז נעלם אחרי כמה שניות) באילוסטרייטור זה בכלל מעניין- הוא נפתח אך ה-SAVE לא מגיב. בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  19. שלום, היום עברתי לויסטה (אחרי שקיבלתי את המחשב החדש) ויש לי כמה שאלות: 1) איך ניתן לבטל את הבקשות לאישור לפני כל פעולה שאני מבצע (למשל לפני התקנת תוכנה)? 2)האם הפיירוול המובנה בויסטה (SP1) מספק הגנה מספקת מפני האינטרנט? עד היום השתמשתי ב-zone alarm (ב-XP) וגיליתי שהוא לא עובד בויסטה. 3)אם הפיירוול המובנה לא מספק הגנה טובה, אפשר המלצות לפיירוולים טובים שעובדים בוויסטה (64 ביט)?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  20. יש לי מערכת הפעלה Win Xp - Home Edition בעיברית... המחשב שלי זה המחשב שמתואר למטה... כאשר אני מתחבר לאינטרט ואח"כ מנסה להתנתק אני לא מצליח לעשות זו בצורה "נורמלית", אני לוחץ על התנתק, ה- icon נשאר, ולאחר זמן מה אני פותח את ה- Task Manger ורואה כי התוכנית לא מגיבה. אח"כ אם אני מנסה לכבות את המחשב בצורה אוטומטית אז אני לא מצליח, אני לוחץ על כיבוי, הכיבוי האוטומטי מתחיל, זה מגיע ל: "שומר את ההגדרות שלך", ונתקע שם לנצח, עד שאני יבצע כיבוי "אגרסיבי". עשיתי התקנה מחדש של ה- Windos, והבעיה עדיין קיימת...!!!! מה עושים??? תודה מראש

21. שלום, השאלה בכותרת. בהתקנה הראשונית של התוכנה FLASHGET נורטון הקפיץ לי חלון, בטעות עשיתי בלוק לפני שהספקתי לקרוא, מעין רפלקס כזה... עכשיו אני לא יכול להרויד כלום כשהפירוול מופעל, אז איך אני מאשר בפירוול את התוכנה ? עם אפשר בבקשה תמונה איפה זה נמצא כי די הסתבכתי עם כל העניין. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by Aviram,

לחבר שלי המחשב מוגן בסיסמא (שאני אפילו לא מבין למה). בכל אופן הוא שכח את הסיסמא מרוב טיפשותו הרבה, ועכשיו הוא לא יכול להכנס דרך המשתמש שלו (זה גם המשתמש היחיד במחשב). יש לו וינדוס XP. יש איזושהי דרך לעבור דרך ההגנה? תודה.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by shabi08,

שלום הפעלתי את התוכנה hijackthis ואין לי מושג מה לעשות עם התוצאות ,עזרה תתקבל בברכה,תודה. Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 13:15:20, on 05/03/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Symantec\NORTON~1\GHOSTS~2.EXE C:\Program Files\Common Fil…

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by Dilbert Marker,

לפני שנה וחצי בערך כשקניתי את המחשב הנוכחי זיבלו לנו קצת את השכל ואמרו שבשביל שהרשת הביתית תפעל עם שיתוף והכל, את מערכת ההפעלה של המחשב הישן צריך להחליף מ98 ל98SE (לא יודע אם זה נכון אבל בואו לא נכנס לזה עכשיו). בכל מקרה, דיסק של Win 98SE לא נתנו לנו ואני רוצה לפרמט את המחשב עכשיו אז השאלה הקצת טיפשית שלי היא: 98SE זאת התקנה נפרדת לחלוטין מ98 נכון? כלומר ל98SE יש דיסק התקנה נפרד שאותו אני מפעיל אחרי שאני מפרמט, וזה לא שאני מתקין 98 רגיל (שיש לי את הדיסק שלו) ועליו מעדכן איכשהו לSE. נכון? וחוץ מזה, בתור אדם שלא פירמט בעצמו Win 98 בחיים, האם המדריך הזה מדוייק? בקצרה כתוב בו לעשות boot disk, לכתוב "format c:", לפרמט ולהתקין את מערכת ההפעלה.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  25. Started by itaysp,

שלום, לפני כשבוע אבא שלי התקין מילון במחשב הנייד שלו (windows xp pro), מיון שתמיד עבד, אבל הפעם הוא דיווח על שגיאה שקובץ חסר. ניסינו לעשות reinstall - לא עזר. זאת היה בערך יום - יומיים אחרי שמיקרוסופט דיווחה על הבאג החדש והיה טלאי אבטחה, אבל אבא שלי לא הוריד אותו, אז חשבתי שאולי זה בגלל זה. שלשום, אותו דבר בערך קרה לי עם בבילון. פתאום בבילון הפסיק לעבוד ובהפעלתו מופיעה שגיאה שהקובץ babylon.exe חסר וכדאי לעשות reinstall. אך הקובץ הזה קיים וגם renstall לא עזר. גם אני לא התקנתי את טלאי האבטחה מסיבה בלתי ידועה שכל פעם אני מנסה להתקין ההתקנה מדוות על שגיאה. השאלה שלי היא האם זה קשור לוירוס? ואם לא איך פותרים את הבעיה? וגם אם כן איך מעיפים אותו? יש לי McAfee AV ולאבא שלי Norto…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.