עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by y_a_n_i_k,

אני צריך לשנות כך שכרטיס מסך יוציא אות מS VIDEO ולא מהיציאה הרגילה. תודה!

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  2. היי. זה קורה בכניסה למחשב ואחרי שהמחשב יוצא מהפסקה וחוזרים לעבוד בו. אני לא מצליח לבטל את זה בuser accounts. (המשתמש מוגדר כאדמיניסטרטור) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  3. Started by cupidil,

כיבו לי את המחשב בצורה לא מסודרת. מאז כשאני מפעיל את המחשב, לקראת סוף העליה שלXP WINDOWS המסך נכבה והמחשב ממשיך לעבוד. אין שום ציפצוף של לוח אם. במצב בטוח המסך עובד ולא נכבה. כלומר נראה שמשהו בקבצים של WINDOWS נדפק. בעזרת הדיסק של WINDOWS הרצתי CHKSUM וביצעתי REPAIR. הבעיה לא נפתרה. איך יכול להיות שהמסך תקין וביצעתי REPAIR ובכל זאת זה לא עובד? מישהו יכול בבקשה לעזור? (יש לי המון דברים על הדיסק ולכן אני לא רוצה להתקין מחדש את WINDOWS)

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by kondor,

שלום רב, קניתי לפטופ LG R520, שהגיע עם ויסטה הום בייסיק. התקנתי עליו XP PRO + SP3, לפני ההתקנה הגדרתי בביוס שהSATA יהיה IDE. כעת כדי להחזיר בביוס ל AHCI - הורדתי את intel matrix storage manager, אך בכל פעם שאני מנסה להתקין - אני מקבל את ההודעה שהמחשב לא עומד בדרישות המינימום... אודה לעזרה בנושא...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. המפרט בצד. שאלה נוספת- האם ניתן להתקין WINDOWS מחדש בלי למחוק שום דבר? אני מתכוון שיש לי רק את C

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  6. כבר הצלחתי להתקין בדול בוט גם ויסטה וגם 7 והכל עבד סבבה עשיתי כניסות בעזרת easybcd ויוכלתי להיכנס גם לויסטה וגם ל7 עכשיו ה7 התחיל לעשות לי קצת בעיות אז אמרתי נפרמט אותו. הכנסתי תדיסק של 7 בחרתי תמחיצה שעליה ה7 מותקנת ועשיתי דליט ועשיתי נקסט ואז זה התחיל להתקין(ככה גם עשיתי פעם קודמת) הוא סיים להתקין את ה7 עשה ריבוט ולא משנה אם אני מעלה אותו מדיסק של ויסטה או 7 או אומר לו לעלות מההארדיסק הוא רושם את ההודעת שגיאה הבאה: "Disk Boot Failur, Insert system Disk And Press Enter" וכמובן לא משנה איזה ווינדווס אני מכניס ועושה אנטר שום דבר!הוא חוזר על הודעת שגיאה...אמרתי לו לעלות מהארדיסק ומה לא ותמיד אותו דבר..! אבא שלי אומר שאו שהלך ההארדיסק או שנדפק הבוט בלוק ולמרות שאני מכוון אות…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  7. Started by Kingroei10,

מבקש את: win 7 sp2 64 bit download בעברית להורדה ישירה חינמית או בלינק לביטורנט.. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. או שיש גם דרך אחרת? תודה לעוזרים...

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  9. Started by Speed Demon,

חבר'ה ראיתי המון שטויות ברשת,אבל ידוע לי שלא הכל באמת עובד,יש כמה שכן,אבל אני לא זוכר איזה. אפשר לקבל בבקשה שם לתוכנה שבאמת הופכת את הווינדוס 7(7600) שלי לחוקי וניתן לעדכון רשמי חופשי? כרגע יש לי אחד "חוקי",אבל אני לא זוכר באיזה תוכנה השתמשתי. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by huan,

אהלן אנשים קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו WIN7 על המחשב הקודם היה XP SP3 ניסיתי להעביר את המערכת הפעלה למחשב החדש, עשיתי FIXBOOT ולא עזר אז עשיתי גם התקנת תיקון שגם לא עזרה יש איזושהי דרך לגרום לזה לעבוד? לא אכפת לי אם המערכת תצא דפוקה בסוף, העיקר שהקיובייס יעבוד. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. במה הVISTA 64 תומכת? האם ויסטה 64 BIT תומכת במשחקים חדשים? ואילו? ואם אפשר לפרט. יש לי מערכת מחשב אם 8G זכרון הייתי רוצה לנצל את זה.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  12. Started by ShayGTi,

לא האינטרנט אקספלורר, אלא של הווינדוס. אם אני עובר בין תיקיות או מעתיק קבצים או כל פעולה קטנה אז הEXPLORER נותן לי ארור ונסגר. איך אפשר לסדר את זה???

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by approx,

הפעלתי את המחשב מחדש והרבה תוכנות עלו איתו ופיתאום קיבלתי מסך כחול help בידיוק שזה קרה היה מין רעש מוזר כזה משהו כמו טוק כזה שאני חושב שבא מהספק

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by HFDO5,

שלום, לפי מה שנראה לי זה מעין וירוס שמבטל את העלייה של כל מה שנמצא ב MSCONFIG יש עדיין V ליד כל התוכנות שם ברשימה הן פשוט לא עולות מישהו נתקל בזה? יש פתרון? (חוץ משחזור מערכת..) עדכון: גם אם אני מנסה להפעיל ידנית את הקבצים שאמורים לעלות (כמו אנטי וירוס וכו') הוא עושה שגיאות מוזרות קובץ אינו חוקי של WIN32 וכל מיני הודעות מוזרות תודה

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  15. Started by NuXeR,

שלום ! הדוד המפגר שלי "פקפק" נמצא פה והוא אומר לי שהקיצורי דרך בתמונה , למטה בווינדוס QUICKLAUNCH נטענים לזיכרון של המחשב כדי שיפעלו מהר. בגלל זה לוחצים עליהם רק פעם אחת כדי שיפתחו ולא פעמיים כמו קיצור דרך רגיל. בבקשה תפריחו את השטות הזו. תמונה מצורפת

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  16. המספרים בצד ימין של המקלדת לא עובדים, מה עושים?

• 4 תגובות
    • 22.8k צפיות
  17. שלום רב, בכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, אין לי פינגים ל- localhost (172.0.0.1), לא ל- Gateway (מקבל timed out) וכמובן לא החוצה, אל האינטרנט (למשל www.google.com). רק לאחר ביצוע Diagnose של Windows 7 לכרטיס רשת, הוא כותב בסיום ש- The default gateway is not available ולצד זה Fixed ואז הכל עובד. ניסיתי לחפש פתרונות באמצעות גוגל, קראתי שרשורים רבים בנושא, אך לפתרון לא הגעתי. שאלותיי הן - האם מישהו מכיר פתרון לבעיה זו? והאם קיימת אפשרות לבצע Diagnose באמצעות CLI, כך שאכתוב קובץ אצווה פשוט שיעלה עם מערכת ההפעלה ויבצע Diagnose אוטומטית. תודה רבה, אורן.

• 32 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. לא תהיה כאן זכייה מן ההפקר: ענקית התוכנה חוזרת בה מההכרזה המפתיעה על כך שתאפשר עדכון אמיתי לחלונות 10 גם לבעלי גירסאות פיראטיות של מערכות ההפעלה הנוכחיות של החברה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%98%d7%aa-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%9c%d7%90-%d7%aa%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0/

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. התיקייה באנגלית... בבקשה זה דחוף, המחשב קרס וחייבים לגבות..

• 4 תגובות
    • 8.7k צפיות
  20. בחפש עזרה

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by Sting,

מישהו יכול להסביר לי אילו תוכנות TWEAK הן הכי טובות\מומלצות ואילו פונקציות מתקדמות כל אחת נותנת ? קישורים יתקבלו בברכה... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by tooten28,

מה עדיף FAT32 או NTFS? למחשב חדש?

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by light,

הפעלתי tcpview וזה מה שראיתי <non-existent>:3900TCP80.179.191.142:119780.178.250.5:3425CLOSING <non-existent>:3900TCP80.179.191.142:2708212.235.95.169:1748CLOSING <non-existent>:3900TCP0.0.0.0:27080.0.0.0:0LISTENING <non-existent>:+ יכול להיות שפרצו לי למחשב ? נראה לי שזה מתוחכם מאוד....

24. Started by dante123,

שלום.אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב (יש כבר מפרט..בערך..) ותמיד שמעתי שעדיף לשמור ''קבצי גיבוי'',מה זה לעזאזל?!למה הם משמשים?איך משתמשים בהם?ואיזה תוכנות טובות משויכות לקבצים האלה? תודה.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  25. שלום, יש לי מחשב נייד, asus m70v, אני מנסה להתקין עליו ווינדוס 10 באמצעות DOK, הוא מזהה את הDOK, מתחיל התקנה ומגיע לשלב של זיהוי הדיסקים הקשיחים, במצב הזה הוא רושם לי שגיאה שלא מצליח למצוא דיסקים קשיחים, חוסר של דרייברים או משהו כזה. ניסתי לעשות active לדיסק הקשיח באמצעות ממשק הcommand line של ההתקנה, ועדיין לא מזהה לי. ניסתי גם לקחת את ההארד דיסק ולהפוך אותו לGPT דרך מחשב אחר, וגם לא עובד. מה אני יכול לנסות בנוסף לפעולות אלה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.