עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by naoriko,

יש לי חבר שיש לו בעיה כל כמה זמן פתאום מופיע לו מסך כחול כתוב מכל מיניי דברים שגיאות וכל זה... ואי אפשר לעשות כלום רק לכבות מהמחשב... באמצע שהוא משתמש במחשב...מה זה? מה צריך לעשות בשביל שזה לא יהיה יותר????

2. אני מתכוון לעשות פורמט עוד מעט, ואין לי כח לחכות לכל העדכונים. אין איזה תיקייה ששם נמצאים כל קבצי ההורדה של מייקרוסופט ? ראיתי בתיקייה של PROGRAM FILES תיקייה כזו אך אין בה שום תוכן. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by oded6188,

כל יום קופץ לי החלון הזה של העידכונים ושואל אותי האם ברצוני להתקין את העדכונים שהורדו... אני בוחר ב: Express installation... ואחרי כמה שניות אני מקבל את זה: The followong updates were not installed: Security Update for Outlook Express for Windows XP (KB951066) Cumulative Security Update for Internet Explorer 7 for Windows XP (KB953838) Update for Windows XP (KB952287) Update for Windows XP (KB951072) Windows Malicious Software Removal Tool - August 2008 (KB890830) Security Update for Windows XP (KB950974) Cumulative Security Update for ActiveX Killbits for Windows XP (KB953839) Security Update for Windows XP (KB946648) Security Update for Windows XP (KB952954) זה אפילו לא…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by dbx22,

האם אפשר למחוק את הקובץ winload.exe ? כי הוא נדבק לי בוירוס, אם אני ימחק מה יקרה?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  5. Started by aracer,

יש לי בעיה עם הדפדפן של הויסטה כל כמה זמן הוא פשוט נתקע טוען משהו ונסגר... התקנתי מקסטון גם עדיין יש את הבעיה. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  6. Started by motorola,

צהריים טובים.. טוב שמעו.. לאחרונה חשבתי על האפשרות לעבור לויסטה.. ובדקתי את הדרישות שלה והחשב שלי אמור להריץ אותה ללא קושי המערכת שלי היא כזאת.. מעבד:2180@2.0 ghz ראם:2 giga כ.מסך:מובנה של אינטל (950)(זה תומך בויסטה[ הארדיסק:160 גיגה לוח אם של אסוס p5gc\1333 ------------------------------------------ איזה ציון חוייתי אמור להיות לי בערך? האם המחשב ירוץ חלק? תודה

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  7. שלום לכולם, לבסוף זה קרה גם לי, ואני נאלץ להתמודד עם מע' ההפעלה ויסטה הידועה לשמצה (רק שמועות עד כה...) רכשתי מחשב נייד עם ויסטה פרימיום 32 ביט, ושמתי לב שהארד דיסק שלי עובד די הרבה (הנורה דולקת מדי שניה בערך) בינתיים ביטלתי את ה-bluetooth והעפתי גם את ה-sidebar משולחן העבודה. זה עזר מעט, אבל ברצוני לדעת - האם מניסיונכם האישי, קיימים processes שכדאי לסגור שסתם טוחנים את המחשב? או כאלה שלא מועילים... ושאפשר להסתדר בלעדיהם? אשמח לשמוע כי ההתעסקות מול המע' הפעלה הזאת די חדשה עבורי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  8. Started by Lethal_Acid,

אז ככה אני משתמש ב OUTLOOK EXPREES כ תוכנת ה EMAIL שלי. יש לי EMAIL ב 012 ודרך POP3 אני בודק אימילים דרך OUTLOOK EXPREES. קיבלתי אימייל מ חבר אם קובץ בפנים ניסיתי לפתוח את הקובץ (SAVE ATTACHMENTS) אבל הוא בצבע אפור וכתוב לידו OE removed accessto the following unsafe attachments in your Eamil:filename. מה לעשות זה קובץ מאוד חשוב איך אני פותח אותו?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  9. כלומר אם רכשתי חבילה באנגלית אני יכול להיתקין עלייה עברית מלאה כמו שיש אופצייה באופיס ובעצם להפוך את המערכת לעברית רגילה כאילו התקנתי את הגירסא העברית

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  10. Started by dannygnh,

יש לי win xp ואינני מצליח לכבות את המחשב דרך "התחל וכיבוי" או " התחל הדלקה מחדש"

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  11. שלום עד עכשיו בויסטה היה מוגדר לי ה-Windows aero ועבד כמו שצריך, ועכשיו ככה סתם זה חזר למצב הרגיל וכשאני רוצה לשנות לWindows Aero הוא פשוט לא נותן לי הוא לא רושם שום שגיאה, הוא פשוט לא מעביר אותי לסגנון הזה. מישהו יודע היכן יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  12. אני רוצה ליצור קובץ TXT עם כל הקבתי AVI שיש לי בתיקיה מסויימת (אני על WINDOWS 7) ומה שאני רושם בחלון דוס אחרי שנכנסתי לתיקיה זה DIR < *.avi list.txt זה לא הולך אבל כשאני רושם ללא ה-*.AVI זה נותן לי קובץ TXT אבל עם עוד הרבה קבצים שיש לי בפנים חוץ מהקבתי AVI (תרגומים,NFO וכו') איך אני עושה את זה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  13. היי, יש לי WINXP SP1 מודם ADSL USB ולוח אם עם כרטיס רשת מובנה. 1. שאני מפעיל את WINDOWS מופיע ה ICON של SAFELY REMOVE DEVICE ב-TASK BAR (כמו שיש שמחברים מצלמה דיגיטלית) . הוא מופיע בגלל המודם USB, אבל אני רוצה שהמודם יהיה מחובר כל הזמן, ושלא יופיע ה ICON הזה. (אלא רק כאשר אני מחבר מצלמה דיגיטלית או DISK ON KEY) 2. מופיע לי ה ICON של כרטיס רשת מנותק ב TASK BAR (יש לי כרטיס רשת על הבורד, אבל הוא לא מחובר לכלום) - איך אפשר להיפטר ממנו? תודה

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  14. שלום..קניתי מחשב נייד של IBM מיד שניה ובמחשב הייתה מותקנת מערכת הפעלה XP HOME EDITION באנגלית למחשב יש מערכת שעושה פירמוט ללא דיסק וזה הוחזר לי לHOME EDITION באנגלית ואני רוצה להעביר את כול שפת המחשב לעיברית כי אחותי לא מיסתדרת עם אנגלית...יש דרך? הבנתי שMUI פועל רק בXP PRO האם זה נכון?! כמו כן יש לי דיסק של XP PRO אבל הוא בעיברית והוא לא מאפשר לי לעשות שידרוג למערכת הפעלה כי הם לא אותה שפה...מה עושים?!

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  15. לדוד שלי יש מחשב מאוד ישן (ואני מתכוון מאוד!) ואני רוצה לפרמט אותו ולשים 98 או אקס פי.... הבעיה היא שהוא אפילו לא נכנס לשולחן העבודה ..... לא מצליח לעלות... יש עוד אפשרות לפירמוט בדרך אחרת?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  16. Started by kobibo,

יש לי win xp pro הבעיה קורת לפעמיים כאשר אני רוצה לרשום משהו בעברית באקספלורר ( לדוגמא: חיפוש מילה בעברית ) לעיתים במקום לראות עברית בעת ההקלדה אני מקבל כל מיני סימנים משונים ( משולשים מרובעים וכו' ). בבקשה עזרה.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  17. Started by morans,

היי חבר'ה, מאתמול ה- Task manager נראה מוזר, אין לו את הסרגל למעלה, הוא חלקי. מישהו יודע למה זה קרה ואיך אפשר לסדר את זה? זה קרה לי גם במחשב הנייד. מצורפת תמונה תודה, מורן [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  18. לא יודע כבר מה לעשות עזרה בבקשה אני מנסה להתקין פקדים activex אין חלון מקופץ שאומר האם אני מכון להתקין מחקתי את כל אובייקטים וגם לא עזר נכנסתי גם להגדרות אבטחה ולא מצאתי משהו שיגרום לזה אני מדבר לראות סרטים באתרים כמו youtube

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by gif,

היי לחצתי על "כיבוי" ואח"כ היה לי את המסך הזה:"מערכת WINDOWS מבצעת כיבוי..." אבל זה לא מתכבה!חיכית 10 דקות והוא עדיין לא התכבה! מה הפתרון?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  20. היי, אז ככה.. אני לא מבין את כל הקטע של הדיסקט בתהליך ההתקנת הווינדוס... יש לי לוח אם Abit IB9 ואמרו לי שכדי שיהיה אפשר להתקין ווינדוס עם הלוח אם שלי אז צריך גם את ה-CD וגם דיסקט מסויים... לא הבנתי מה אמור להיות בידיוק בדיסקט הזה... אז אשמח אם תסבירו לי למה אני לא יכול להתקין ווינדוס רגיל (עם CD בלבד...) ובמקום זה להכניס דיסקט עם איזה קובץ כדי להתקין או לפרמט... אשמח להסבר איך מתקינים מערכת הפעלה עם דיסקט+דיסק... והאם יש איזושהי אפשרות להתקין ווינדוס בלי הדיסקט המעצבן הזה... תודה.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  21. שלום, יש בWIN XP דבר שנקרא thumb view עכשיו הבעיה היא שאני מסדר תיקיות עפ תמונות מסוימות, אחרי יום יומיים בשלי שאני יגע בכלום הם משתנות לתמונות אחרות במאפיינים, ואחרי ריסט התיקייה מקבל תתמונה לא קשרוה בכלל למה ששמתי. לא מבון נכון, הנה תמנוות: ככה סידרתי במקורי: ככה זה נהיה אחרי כמה זמן בלי שאני יגע: ולבסוף זה נהיה בלאגן ותמונות לא קשורות בכלל סעמק. מישהו מכיר את התופעה הזאתי ? איך אפשר לסדר? לפי מה שהבנתי כשאני משנה לתיקיות אחרות זה מתנגש עם האלה שכבר סידרתי לפני. אז מה אפשר לעשות ?

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  22. המחשב שלי מפעיל את עצמו ליפעמים מחדש. אני חושב שזה הכרטיס מסך. (GEFORCE 4) לא מופיע מסך כחול, אלה הוא מפעיל ריסטארט. וליפעמים זה באמצע דברים חשובים! אנא עיזרו לי,זה כבר נמאס!

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by viper_sb,

שהתקנתי את SP3 על המחשב שלי וברגע שהוא ביקש ממני להתקין את הIE7 ביטלתי זמנתי כי הייתי עסוק בהתקנה אחרת עכשיו הוא לא נותן לי להתקין את הIE7 למרות שהסרתי והתקנתי מחשב את הSP3 וגם ניסיתי להוריד את ההתקנה מהאתר של מיקרוסופט והוא נותן לי הודעת שגיאה שהגירסה לא תומכת במערכת שלי מה אפשר לעשות ?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  24. Started by Blade_Xv,

אני משתמש בווינדוז איכס פי פרו כבר שנים ולפני חודש אני לא יודע מה קרה אבל כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו או להפעיל קובץ מתאים לנ"ל הוא מעלה מסך התקנה\סיום התקנה ללא כל סיבה מספקת בדקתי מחקתי והתקנתי מחדש\הורדתי קודאקים מעודכנים אפילו התקנתי מ.ה.מחדש ושום דבר הבעייה קיימת ושרירה מה עושים?

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  25. פירמטתי ותקנתי את הווינדוס מחדש ושמתי 2 מחיצות אחד C והשני יצא F איך אני מתקן ? שיהיה לי C וD לפי הסדר יש לי צורב וכונן DVD והצורב קיבל את האות D

• 3 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.