עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by PayneBack3251,

שלום רב לפני כחודש התקנתי את ויסטה מאז היתה בעיה שמעיקה עליי זה ההעתקות בויסטה הם יותר איטיות מה ה xp אבל הדבר הכי מעצבן הוא שאני מעתיק משהו אז המחשב בקושי מתפקד כאילו הוא משתמש בכל הכוח של המעבד בשביל להעתיק במקום הדיסק הקשיח אני לא יודע מה לעשות... אם למישהו יש נסיון עם זה אני ישמח לפתרון תודה מראש,עידן

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by xTz,

איך אפשר לבטל את זה? חסם לי את הקאספרסקי \:

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by matizami,

לא יודע למה, אבל לאחרונה כל קובץ אצלי מופיע השם שלו והסיומת שלו. פעם רציתי לשנות שם של קובץ הייתי עושה F2 ומשנה. היום הסיומת של הקובץ זה הסוג של הקובץ וכשאני משנה את השם זה "מאבד" את הסיומת, כלומר את הסוג של הקובץ, ואני אני נשאל אם אני רוצה לשנות את הסוג של הקובץ. פעם: XXX היום: XXX.MP3 חיפשתי ב: כלים-אפשרויות תיקייה ולא מצאתי משהו חריג.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  4. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד: intel core 2 מעבד E-8400 לוח אם: של אינטל באפלו קריק G33BU זיכרון: 2 ג'יגה, 800MHZ.קינגסטון כונן קשיח: 320 ג'יגה, SATA II 7200 wd כרטיס מסך: GF 8600GT 512MB DDR2 כונן DVD: צורב SATA 20LGX במהלך ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה: Irql_not_less_or_equal. למה? ???

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  5. שלום..קניתי מחשב נייד של IBM מיד שניה ובמחשב הייתה מותקנת מערכת הפעלה XP HOME EDITION באנגלית למחשב יש מערכת שעושה פירמוט ללא דיסק וזה הוחזר לי לHOME EDITION באנגלית ואני רוצה להעביר את כול שפת המחשב לעיברית כי אחותי לא מיסתדרת עם אנגלית...יש דרך? הבנתי שMUI פועל רק בXP PRO האם זה נכון?! כמו כן יש לי דיסק של XP PRO אבל הוא בעיברית והוא לא מאפשר לי לעשות שידרוג למערכת הפעלה כי הם לא אותה שפה...מה עושים?!

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by dror_gh,

שלום אני מנסה לראות סרטים ב ויסטה וזה לא נותן לי כי אין קודקים. הורדתי K -LITE CODEC PACK. לא הייתה שום בעיה במהלך ההתקנה ובכל זאת - זה עדיין רושם שחסר לי קודקים. יש לי כרטיס מסך 2900 PRO . הורדתי דרייבר מותאם לויסטה, התקנתי והוא נותן לי לבחור רק 800 על 600 או 1024 על 768 למה? ועוד אחד - יש לי AUDIGY 4 SE הורדתי מהאתר של קריאטיב דרייבר, ועכשיו יש שמע בויסטה אבל עדיין לא מספיק טוב כי זה לא בכל 5 הרמקולים. ניסיתי להוריד גם את ה MEDIA SOURCE כדי לשלוט על כל הבקרי שמע וזה לא מציג לי את זה כמו ב XP אשמח מאוד לעזרה תודה רבה

7. Started by eladbu,

שלום לכולם אחרי התקנה של וינדואס קליק ימני על C ולא מופיע כפתור DISK CLEANUP מה יכולה להיות הבעיה??? אני כמובן אדמין במחשב!

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by navk2,

בטעות התקנתי את ויסטה פעמיים, פעם אחת בכנן E ופעם אחת ב- C, עכשיו שאני מנסה למחוק את זה שב- C הוא כותב לי : you need permisssion to preform this action ניסיתי סייף מוד , אותו דבר וד"א אני האדמין ועדיין הוא שואל אותי AOLLOW או לא...

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by eladbu,

איך אני משנה את גודל הפונטים בווידואס או לחילופין באינטרנט אקספלורר?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  10. יש איזה עדכון לווינדוס של דריבריים חדשים נוספים??(אולי הוא יזהה אוטומטית את הדריברים שלי

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  11. פשוט יש לי כל מני בעיות המדיה פלייר נתקע (10) גם האקספלורר (6)

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by pergola,

יש לי לוח אם ASUS P5B התקנתי את כל הדרייברים והכל היה טוב כשאני בא להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול הוא מביא לי הודעת שגיאה.. "the HDA audio bus driver is required and not found" ניסתי גם מההתקנה האוטומטית וגם דרך התיקיות.. בשני המקרים זה לא עבד.. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  13. אז ככה נגיד ששכחתי את סיסמת הADMINISTRAITOR שלי ועכשיו אני לא יכול לגשת למחשב איך אני עושה לה RESET/משנה אותה ככה שאני יכול להישתמש בו שוב? הכל כמובן בלי לעשות פירמוט למחשב ולווינדוס ידוע לי שהדבר אפשרי איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  14. Started by eladbu,

כיצד משנים בויסטה את צבע הרקע???

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by dbx22,

האם אפשר למחוק את הקובץ winload.exe ? כי הוא נדבק לי בוירוס, אם אני ימחק מה יקרה?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  16. Started by Blade_Xv,

אני משתמש בווינדוז איכס פי פרו כבר שנים ולפני חודש אני לא יודע מה קרה אבל כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו או להפעיל קובץ מתאים לנ"ל הוא מעלה מסך התקנה\סיום התקנה ללא כל סיבה מספקת בדקתי מחקתי והתקנתי מחדש\הורדתי קודאקים מעודכנים אפילו התקנתי מ.ה.מחדש ושום דבר הבעייה קיימת ושרירה מה עושים?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by miky,

חברה לא מזמן הווינדוס אמר לי שיש לי בעיית memory leek איך אני מטפל בה?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  18. שלום רב, יש לי בעיה במחשב יש לי ווינדוס אקס פי פרו בעיברית, וכשאני רוצה לכבות אותו הוא נשאר תקוע על המצב של שומר ההגדרות שיש בתהליך הכיבוי בסוף. אולי למישהו יש רעיון או ידוע מדוע זה קורה? חשוב לציין שכל פעם אני מחכה זמן רב וכאשר זה לא עובד אני מכבה לבד.מדוע זה? תודה מראש לכל העוזרים....

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by VL,

אני צריך את הפקודה לעשות תיקון קבצים דרך הדוס...שכחתי אותה אבל אני זוכר שזה משו ככה "scannow" ויש לזה עוד המשך... תודה למי שיעזור...

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by rc_p,

ישנה בעיה ידועה שהWindows לא מזהה דיסקים מעל 128GB. הבעיה נפתרה בSP1 בXP, ואמרו לי שגם ב2000 עם SP4 הבעיה נפתרה. קניתי דיסק 160GB של WD. (שוה משהו?) ואני משתמש בWIN2000 עם SP4, את החלוקה למחיצות עשיתי עם Partition Magic בDOS, והכל זוהה. אחרי שבוע אני מנסה לפתוח קובץ מסוים והוא לא נפתח, קובץ נוסף, גם לא. בדקתי את הטקסט של הקובץ, ואני רואה קשקושים. למעלה מ100000 קבצים נדפקו. החלטתי שהדיסק דפוק, וקניתי מקסטור. התקנתי אותו ובניהול דיסקים הוא מזהה רק 128GB. יכול להיות שהWD לא דפוק פיזית אלא הWINDOWS גפק את הקידוד מכיון שהוא מסתבך עם הגודל? האם כדאי לי להשתמש בWIN2000 עם SP4? או לעבור לXP, יש לי עדיפות ל2000 מכיון שיש לי תוכנה שעובדת ב2000 פי 2 יותר מהר. מה לעשות? המקום שאמרו ל…

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  21. שלום, לפני כמה ימים ראיתי שיש לנו בבית רמקולים של מערכת,אז לקחתי אותם וחיברת למחשב... הרמקולים מצויינים ועובדים טוב אך הבעיה ששהסמל משורת המשימות ירד ואני לא מצליח להחזיר אותו,נכנסתי ל-control panel וניסיתי להחזיר אותו אך ללא הצלחה... כאשר ניסיתי להחזיר אותו הוא מבקש את הדיסק של סרביספאק 2 ואין לי אותו,מישהו יודע אם אפשר להוריד אותו בחינם? ום כן אז תוכלו להגיד לי מאיפה? תודה רבה רבה וחג שבועות שמח (לפחות לכם)... חח..

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by אביחי,

יש לי צורב חיצוני, וכאשר אני מחבר אותו (חיבור USB) לאחד מהמחשבים שלי שבו מותקנת מערכת הפעלה windows 98 , הוא לא מזהה את כונן הצורב. לפעמים המחשב : מוצא חומרה חדשה. אבל אין לי שום תקליטור שבו אני יכול להתקין את החיבור של הצורב (בשני המחשבים הניידים שלי שבהם יש windows xpהמחשב מזהה מייד את הצורב)

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  23. אני כבר יודע שפתחתי על זה ת'רד לפני כמה זמן אבל הבעיה לא נפתרה כול התוכנות שיתוף שלי מורידות לי על 20 K גג יש לי SP2 פתחתי את כול הפורטים ב FIREWALL והורדתי איזה PATCH שמישהו נתן לי פה שאמור לפתור תבעיה וזה לא פתר יש אולי איזה פאטצ אחר שיכול לפתור תבעיה בבקשה תעזרו תודה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by eladbu,

יש לי תיקיה ב C WINDOWS שנקראת SoftwareDistribution עם 650 מגה????? אפשר למחוק?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.