Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אזז ככה אני צריך כמה אפשרויות של כל אחת מי הבקשות: אנטי וירוס- צריך כמה שיותר שמות של אנטי וירוס דריברים- לכרטיס מסך והלוח אם שלי המיפרט בצד תוכנות צריבה-כמה שיותר שמות שמתאימים תוכנות קיבוץ-כמה שיותר שמות וכל תוכנה טובה שתתאים לוינדוס 7 בשביל גיימר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
The lenguage can't be selected because the language pack version is incompatible with this version of windows" מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להתקין ווינדוס 7 על המחשב הורדתי את כל הדרייברים, עשיתי גיבויים. וקניתי HD חדש של טרה, ובנוסף יש לי את הישן של 320 GB. בHD הישן יש לי 2 מחיצות שוות. ומותקן עליו XP. אני רוצה שאחרי כל התהליך יהיהו לי 2 מחיצות. אחד כונן C למערכת הפעלה, וכל התוכנות. ואחד D לכל הקבצים(סרטים, שירים..). מן הסתם כונן D אמור להיות גדול יותר. הפתרון הקל הוא להפוך את הHD הישן לC, ואת החדש לD. אבל הHD החדש מן הסתם מהיר יותר, וחבל לא לנצל את המשאב. 1. יש אפשרות אחרת, חוץ מהפתרון הקל? 2. האם המהירות בין 2 הכוננים משמעותית? (הכונן החדש הוא 1טרה מדגם בלק של WD) 3. יש אפשרות להכין מחיצה אחת מ2 HD ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי ויסטה והתחלתי להתקין את כל הדרייברים והתוכנות ושמתי לב לקטע מעצבן. יש הרבה תוכנות שהן Multi-Lang וזה נורא אוהב לזהות את המחשב שלי כמשתמש בעברית. הבעיה שאני לא סובל תוכנות בעברית. איך אני יכול לבטל את זה ושכל התוכנות יהיו לי באנגלית? חייבת להיות לזה איפשהו הגזרה בוינדוס. בתודה, איציק.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם win xp sp2. הרבה פעמים שאני מנסה להתקין דרייברים (לדוגמה כרטיס טלוויזיה/כרטיס מסך וכו') המערכת לא מזהה אותם, מסרבת להתקין ומאתחלת את המחשב בלי שום התרעה וסיבה. כמו כן ישנן עוד בעיות- כמו שישומים לא מזהים את הכרטיס ט' שלי למרות שהדרייברים שלו מותקנים. כמו שהישום Abit EQ (שמנטר את המערכת) לא מראה בחלק מהפעמים את הטמפ'. וכו'......... למישהו יש מושג איך לפתור בלי פירמוט?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אני כבר סרקתי אנטי וירוס ,ניקוי מזיק ועוד כלום מה בעיה אינטנרט?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה להשתמש בפקד כלשהו האקספלורר מבקש ממני ללחוץ עליו פעם לפני שאני משתמש בו במקום להשתמש בו ישירות. לדוגמה על תפריט שבנוי מפלאש אני אצטרך להקליק כדי שאוכל להשתמש בפונקציות שלו. עזרה! זה ממש מעצבן ומסורבל.
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם ! הבנתי שאני יכול להשתמש בדיסק ההתקנה של XP או של ויסטה ואז משם לפרמט את הכונן שעליו נמצא XP, אבל זה עלול ליצור בעיות אחר כך עם ההפעלה של ויסטה. האם מישהו עשה פעם תהליך כזה ויכול להמליץ לי איך לעשות זאת ? תודה מראש, ליאור.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כשאני רוצה לעבור לאחד האתרים מרשימת המועדפים שלי, לא כולם מוצגים אלא רק האחרונים, או כאלה שאני נכנס אליהם הרבה. נשבר לי מזה !! אני לא צריך לחסוך במשאבים (מעבד חזק,מספיק זכרון) ואני לא צריך לחסוך במקום (מסך 19 אינצ') אנא עיזרו כי אני כבר לא יודע מה לעשות תודה HF
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי win98 בעברית... ואני רוצה ליכתוב ברוסית(בתוכנות כמו WORD, POWERPOINET...) מספיק רק להוריד גופנים (אם כן איפה אפשר להוריד גופנים ברוסית)? אם לא מה צריך לעשות?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
ive just formated mypc,but it in ntfs mode & very slow,how i change it back to fat32? 2.how to add hebrew to xp? i tried the language bar but hebrew isnt there... 10x for the help
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי,חיפשתי בהרבה מקומות ונראה שמיקרוספט עצמם לא משוכנעים שזה אפשרי... אם מישהו התנסה בזה או הצליח או חושב שהוא יודע איך לעשות את זה אשמח לקבל תשובות, יש ביוס שתומך בבוט מתוך usb , סידרתי כמובן את כל ההגדרות, פירמטתי את הדיסק או קי שלי עם תוכנה שמגיע איתו לעשות בוט ושום דבר לא עוזר לו, למעשה (לדעתי לפחות) אני לא רואה גישה של המחשב בכלל להתקן הוא כאילו מדלג עליו למרות שכל ההגדרות אומרות שיאתחל ממנו. במהלך החיפושים ניתקלתי במתכנת שיצר פרויקט חדש באמצעות כלים של לינוקס (image) וגם זה לא עובד , לאחר יצירת הדיסקט שלו ואיתחול שלו (בדיסקט) הוא פשוט מוציא הודעת שגיאה ולא ממשיך ...אולי מישהו ממכם יצליח טוב ממנ הנה הלינק. http://www.ncsu.edu/project/runt/ תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים.. אני רוצה להוציא פלט בקובץ טקסט של כל התיקיות שלי בתקיה מסיוימת! הבנתם? בעבר הסברתם לי איך לעשות את זה אבל אני כבר לא זוכר! מה שכן זה היה דרך הCMD תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כשאני נכנס למחשב שלי, ולוחץ דאבל קליק כלהיכנס לכונן D למשל... אז קופץ לי המסך הזה של open with... ככה שהדרך היחידה להיכנס לתוך כונן היא דרך start>run... איך אפשר לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להחליף לווינדוס ויסטה ויש לי שתי שאלות: 1)יש לי 2 gb ראם אצוי לי להתקין את ה 32 bit נכון?(או שאפשר 64 ביט?) 2)שאלה חשובה מאוד. יש דרך כלשהי לשמור את כל מה שיש כרגע על בדיסק קשיח, אפילו שיש לי רק חוצץ אחד?(זאת אומרת שה xp וכל הקבצים שאני רוצה לשמור נמצאים באותו החוצץ.) אם כן זה תהליך מסובך או משהו פשוט? תודה רבה ויום טוב לכולם.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האם אפשר למחוק את הקובץ winload.exe ? כי הוא נדבק לי בוירוס, אם אני ימחק מה יקרה?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
יאנו רק את כונן D.. מה הדרך הכי טובה? דרך המפרמט הזה של וינדוס? או דוס?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יום בהיר אחד אחרי שמישהו היה במחשב פתאום חצי מהאיקונים נדפקו וזה נראה כמו בתמונה שהוספתי. נסיתי לשחזר ברירות מחדל בניהול אייקונים של תיקיות לא עזר. זה קורה עם קבצים של וינדוס וגם סתם תוכנות בצורה רנדומלית. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? נ.ב. אל תתיחסו לשיר הוא נמחק בדיוק הרגע אחרי שמישהי שלחה לי אותו : D [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את כל הדרייברים במחשב, כ.מסך, קול, כ.רשת, מסך וכאלה אני יודע לעדכן. השאלה אם יש אפשרות לעדכן דברים כמו controller למיניהם, Ports, HD, CD' DVD...
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדפדפן של הויסטה כל כמה זמן הוא פשוט נתקע טוען משהו ונסגר... התקנתי מקסטון גם עדיין יש את הבעיה. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לא מזמן וכל כמה שעות(אין לי מספר מדוייק) הוא מפעיל עצמו מחדש או עובר למסך של משתמשים. זה קורא מתי שאני לא מולו. היום בבוקר התעוררתי והוא היה בכלל מכובה. המחשב הוא Q9450, EP45-DS3, 4870HD ווינדוס VISTA Ultimate 64bit. תודה לעוזרים, אלן.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח רפטור SATA ולוח אם של ג'יגהבייט GA-K8NSC-939 יש לי בעיה להתקין את וינדוס ,ובכלל לפרמט את הדיסק החדש לעבודה. לא הגיע דיסקט ולכן אני צריך ליצור לבד ,לפי הספר הם נמצאים בתיקיה בשם bootdrv ושם הם אומרים לי לבחור את הדרייבר "המתאים" - יפה מאוד עד כאן ,רק חבל שלא אומרים לי איזה. בפנדה שהלוח נרכש מהם אמרו לי לפנות ל - קובץ שבתוך התיקיה בשם nvsataxp.exe לשים דיסקט וליצור דיסקט ל SATA . עד כאן הכל טוב ויפה ואכן כך עשיתי. כאשר אני מתקין את וינדוס מהדיסק אני לוחץ F-6 כדי להתקין את הדרייבר ,מגיע ליצירת המחיצה ומבקש לפרמט ל -NTFS. הפרמוט מתחיל ,ממשיך ל -1% ונתקע ,כמו שהיה מקודם. עכשו אני בטוח שהדיסק תקין מכיוון שהיום החלפתי בחדש בגלל אותה בעיה ,הלוח גם כן חדש שגם הזמנת…
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
הורדתי תמשחק GTA והוא מחייב SP3 . ניסיתי תWINDOWS UPDATE זה לא מצליח . הורדתי את הSP3 בהורדה רגילה גם לא מצליח. למישהו יש מושג מה הבעייה?..לא בא לי לפרמט בישביל זה =\
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום, השאלה בכותרת. בהתקנה הראשונית של התוכנה FLASHGET נורטון הקפיץ לי חלון, בטעות עשיתי בלוק לפני שהספקתי לקרוא, מעין רפלקס כזה... עכשיו אני לא יכול להרויד כלום כשהפירוול מופעל, אז איך אני מאשר בפירוול את התוכנה ? עם אפשר בבקשה תמונה איפה זה נמצא כי די הסתבכתי עם כל העניין. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-