Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי הורדתי איזה קובץ ראר שאני לא יודע מה יש בו בכלל או למה הורדתי אותו ופתחתי אותו לשולחן עבודה מכאן אני כבר מה זה מעוצבן כי יש לי קובץ שלא נותן לי למחוק אותו ואני אומר לכם ניסיתי כל דרך אפשרית ( דוס ,סייפ מוד) אם למישהו יש איזה כלי להסרה או דרך חדשה למחוק אותו אנא שתף אותי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
עידקנתי את המדיה פלייר מ9 ל 11 אך לאחר האיתחול הוא לא נתן לו לפעול בגלל שחסר לי עידקון (גיניון) ובלוח בקרה הסרת תוכנות הופיעו לי שתי אייקונים של מדייה פלייר 11 וכשהסרתי אותם קבלתי הודעה שאני יכל לחזור אחורה וכן מדייה פלייר 9 חזר ועובד השאלה שלי זה אם לא נשארו לי סרידים של העידקון הכושל איפה שהוא במחשב חשוב לי לדעת כי רק פירמטטי לא מזמן תודה מראש מתי
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
המחשב עולה וטוען ל Inconsistency על דיסק D ומתחיל לסרוק. זה קורה פעמים רבות לאחרונה. המחשב מכובה בצורה תקינה דרך תפריט הכיבוי. איך אפשר לתקן את הבעיה? הרצתי scan disk עם אופציית תיקון וזה עדיין לא עוזר.
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
אממ אז ככה לפני כמה חודשים היה לי גם לינוקס וגם ווינדואוס שחבר שלי התקין לי. הוא עשה לי מחיצות והכל קיבלתי קריזה מחקתי את כל המחיצות של הלינוקס והכל, עכשיו שניכנסים למחשב עדיין הוא מראה לי את המסך המעפן הזה של בחירת מערכת הפעלה , אני צריך ליבחור Windows או Linux איך אני מעיף את הדבר הזה ? האם זה עף בפירמוט כונן C ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום שוב אני הפעלתי אצלי את המערכת של הווינדוס ארו אבל אני לא יודע איך להפעיל את החלונות הזזים שאפשר לראות כל אחד (זה משהו עם SHIFT). האם מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום.. בעיה מוזרה מקווה מאווווווד שאמצא הפיתרון פה..התקנתי העדכון החדש SP2 בעברית... והכל טוב ויפה.. הופעל המחשב מחדש והכל תקין כשכיביתי המחשב וחזרתי לוינדוז היה תקוע העכבר כאילו עסוק.. ולא לוחץ על כלום. פירמטתי והתקנתי שוב.. וכשמכבה המחשב וחוזר אותה בעיה.... אלוווהים מה אעשה? בבקשה בבקשה עזרווווו לייייי!!!
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני רוצה לקבוע שעה מסודרת ביום שבה המערכת תגובה ולקבוע גם כמה מקום להקצות לשחזור?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שיחקתי בטעות איתו ושיניתי ועכשיו אין לי גישה לתיקיה של היוזר שלי ב c:/users ששם נמצאים לי כל המסמכים וסיסמאות וכאלה תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים הוריי היקרים קנו לאחי מחשב עם מעבד AMD (3000+), עד כה אחי השתמש בו עם מערכת Windows XP 32BiT. כעת יש ברשותי דיסק חוקי ( ) של Windows XP 64BiT ואני מעוניין להתקין לו. מה היתרונות והחסרונות של הווינדוס הזה, האם הוא יציב ? האם השינוי יורש במידה ניכרת ? האם תוכנות שתומכות ב-windows xp 32Bit רגיל יתמכו ב-windows xp 64Bit בצורה של 32 Bit ותוכנות שתומכות ב-64Bit יתמכו בו כ-64Bit, או שתוכנות ל-Windows XP 32BiT בכלל לא יעלו בווינדוס XP 64BiT? (בעיקר עם דרייברים...) תודה רבה לעוזרים. 8)
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
ניתן עדיין להשתמש בגרסאות FREE שמיקרוסופט נתנו להוריד ? אם כן מאיפה אני יכול להשיג כאלה ?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
מה דרישות המערכת של וויסטה מינימום? מה הדרישות הרצויות שיעבוד כמו שצריך? ומתי זה יוצא?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בלסטר וכל הקקה מייקה הזה ואני לא רוצה לעשות עידכון אלא פשוט שיהיה לי את הקבצים להתקין במחשב אחר תודה רבה רבה רבה!
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ושמתי בו WINDOWS XP32 ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את האתר GAMER.CO.IL הדפדפן קורס ורושם שיש בעיה בקרנל בדקתי גם את הדפדפן מוזילה וגם את האקפלורר זה קורה לי גם בהתקנות של משחקים בלי סוף למה זה ככה? אני משתגע כבר מה עושים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום רב, במשך יומיים שלמים לקח לתוכנה PerfectDisk לבצע איחוי של 70% לערך באחד מהדיסקים החיצוניים שלי. לפתע, אתמול בערב קיבלתי הודעה של WINDOWS UPDATE לפיה התבצע עדכון, ולכן עליי להפעיל מחדש את המחשב. מאחר ולא רציתי לעשות זאת עד אשר תהליך האיחוי יסתיים, חיפשתי דרך לבטל את העדכון, אבל לא מצאתי. הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לדחות את ההפעלה מחדש ב-4 שעות. לאכזבתי הרבה, כאשר התעוררתי בבוקר, גילתי שהמחשב ביצע RESTART באופן עצמאי. לאחר מכן בדקתי את המצב בתוכנת האיחוי וגילתי שהתהליך הושעה. ניסיתי לחדש את התהליך באמצעות לחיצה על RESUME, אבל כל הניסיונות שלי לחדש את תהליך האיחוי עלו בתוהו. לפיכך השאלות שלי הן כדלקמן: 1. למקרה ששוב אתקל במצב דומה לזה שתיארתי כאן, כיצד ניתן להימנע מ-R…
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת אם יש הבדל כולשהו בית התקנה של ווינדוס על מחשב שכבר היה עליו ווינדוס לבין מחשב חדש שרק עכשיו נקנה . אני התקנתי ווינדוס בעבר במחשב שלי אבל אני לא יודע אם יש הבדל כולשהו כאשר מתקינים במחשב חדש. אם יש הסבירו בבקשה מה צריך לעשות.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע ווינדואס 2000. ווינדואס אקס פי. לווינדואס 2000 אני לא מצליח להכנס כי הסיסמא שם נדפקה נראה לי. האקס פי לא עובד כמו שצריך ואני רוצה להתקין אותו מחדש. אני רוצה: א. להתקין מחדש את ה2000 (הוא משמש אותי רק למקרי חירום אך אני רוצה שיהיה שם ועובד כשאני צריך). ב. להתקין את האקס פי. באיזה סדר אני עושה את זה ואיך? תודה. ***אשמח מאוד לעזרה באי סי קיו 109354512***
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה במחשב יש לי ווינדוס אקס פי פרו בעיברית, וכשאני רוצה לכבות אותו הוא נשאר תקוע על המצב של שומר ההגדרות שיש בתהליך הכיבוי בסוף. אולי למישהו יש רעיון או ידוע מדוע זה קורה? חשוב לציין שכל פעם אני מחכה זמן רב וכאשר זה לא עובד אני מכבה לבד.מדוע זה? תודה מראש לכל העוזרים....
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
האם אפשר למחוק את הקובץ winload.exe ? כי הוא נדבק לי בוירוס, אם אני ימחק מה יקרה?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
העברתי את הדיון! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461757.0 איזה דרייברים אני צריך להוריד זה הלוח אם שלי http://support.asus.com/download/download.aspx?modelname=P4S800D-X&SLanguage=en-us ואיך עושים את הפעולה אם אפשר פירוט יותר תודה
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח רפטור SATA ולוח אם של ג'יגהבייט GA-K8NSC-939 יש לי בעיה להתקין את וינדוס ,ובכלל לפרמט את הדיסק החדש לעבודה. לא הגיע דיסקט ולכן אני צריך ליצור לבד ,לפי הספר הם נמצאים בתיקיה בשם bootdrv ושם הם אומרים לי לבחור את הדרייבר "המתאים" - יפה מאוד עד כאן ,רק חבל שלא אומרים לי איזה. בפנדה שהלוח נרכש מהם אמרו לי לפנות ל - קובץ שבתוך התיקיה בשם nvsataxp.exe לשים דיסקט וליצור דיסקט ל SATA . עד כאן הכל טוב ויפה ואכן כך עשיתי. כאשר אני מתקין את וינדוס מהדיסק אני לוחץ F-6 כדי להתקין את הדרייבר ,מגיע ליצירת המחיצה ומבקש לפרמט ל -NTFS. הפרמוט מתחיל ,ממשיך ל -1% ונתקע ,כמו שהיה מקודם. עכשו אני בטוח שהדיסק תקין מכיוון שהיום החלפתי בחדש בגלל אותה בעיה ,הלוח גם כן חדש שגם הזמנת…
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
איך אני מגיע לחלון הזה שאני מחליט בו לאיזה יוזר יכנס הWINDIWS כשהוא נדלק... אני זוכר שזה הועלה פה כבר, ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי, אני זוכר שזה משהו דרך RUN.. תודה
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
יש לי וינדוס ויסטה וכל הזמן משתנה לי הסגנון של התיקיה מTILES לLIST יש אפשרות שאני יכול להגדיר שזה יהיה כל הזמן TILES ובכל התיקיות ?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אז ככה אני משתמש ב OUTLOOK EXPREES כ תוכנת ה EMAIL שלי. יש לי EMAIL ב 012 ודרך POP3 אני בודק אימילים דרך OUTLOOK EXPREES. קיבלתי אימייל מ חבר אם קובץ בפנים ניסיתי לפתוח את הקובץ (SAVE ATTACHMENTS) אבל הוא בצבע אפור וכתוב לידו OE removed accessto the following unsafe attachments in your Eamil:filename. מה לעשות זה קובץ מאוד חשוב איך אני פותח אותו?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
בעיה מוזרה, יש אתרים שאני לא מצליח לעלות באקספלורר של ויסטה לדוגמא: http://learn.sapir.ac.il/ באופרה האתר עובד אבל באקספלורר ובפיירפוקס אני מקבל דף לבן שלא מפסיק לטעון. מדובר על ויסטה x64
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-