עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. (אני מקווה שזה מותר פה) יש איזו חברת האקרים, כנראה, שעבדה ועדיין עובדת כנראה על קבצים שיעזרו לנו להפעיל את DX10 במחשב עם XP. אוקי,הנה האתר(אגב,כדי להוריד,לחצו על השם שכתוב בכחול:"DirectX 10 alky preview"): http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/ ודרך אגב,אמרו שם כמה שעובד להם אבל אני לא יכול לנסות על המחשב שלי בגלל שהמחשב שלי כרגע גרוע והמחשב החדש יגיע עוד שבוע בערך (אזל לskypc הכרטיס 8800GT) אז תהנו ותגידו אם עבד לכם ואיך.

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by nadigold,

היי אנשים, שמעו הפעלתי הרגע את המחשב מחדש ויש איזה הודעת שגיאה כזאת: http://planet.nana.co.il/llcoolj2004/SS.JPG http://planet.nana.co.il/llcoolj2004/SH.JPG את האמת זה כבר ככה יומיים בערך תמיד שאני מדליק ת'מחשב זאת ההודעה שאני מקבל... מה הבעיה?

3. מכיוון שקניתי כרגע עוד HD חדש אני מעדיף לשאול ולראות מה תשובתכם: מה עדיף - להתקין XP PRO SP1 בעברית מלאה ואז להוסיף SP2 או להתקין XP PRO SP2 באנגלית ואז להוסיף את חבילת השפה שתהפוך אוות לעברית [לא עשית עדיין] ??? עד היום השתמשתי באופצייה הראשונה, כעת עם הקנייה אני מעוניין בתשובה משכנעת... חשוב לי שהכל אבל הכל יהיה בעברית מלאה בלי באגים וכו' מה אתם אומרים? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by omfir,

אוקי נכנס לי וירוס, לפי דעתי מחקתי אותו אבל תראו למה שהוא גרם לי. איך אני מסדר את הדבר הזה ? http://img244.imageshack.us/my.php?image=6270lu9.jpg תודה מראש!.

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  5. Started by ktm,

אנשים יש לי בעיה הקובץ הזה pavfires.exe לוקח לי98 אחוז מ-cpu usage ואני חייב לברר מה זה הקובץ הזה אז מי שיודע דחוף בבקשה תכתוב בדיוק מהוא ומה הוא עושה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by super-MC,

משהוא מכיר את Windows XP Pro Black Edition ???

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  7. עצירה ללא תוכנת טוויק כל שהיא? XP HOME SP3 EN

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  8. תסתכלו בתמונה.. הוא משתמש ב322 מגה זכרון... איך אני מסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  9. Started by Atlon-Xp,

בדרך כלל טוב תמיד נראה לי צריך לרוץ רק RUNDLL32 אחד ברקע אבל משום מה רצים לי שתיים או לפעמים 3 ו4 אפילו. סרקתי את המחשב מוירוסים ומADWARES. ולא מצא שום דבר הקשור לזה... בבקשה תעזרו לי עם יש פתרון. תודה

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by h_yoav,

מישהו נתקל בזה בוינדוס ויסטה שמשחקים לדוגמא באתר וואלה לא עובדים והצליח לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  11. שלוב רב. רכשתי מחשב חדש עם וינדוס 7 מקורי אשר עימו נרכש כרטיס 5850 של ספייר. אני מנסה לשחק בעותק מקורי של דירט 2 שמתחיל לעלות אבל ברגע שהוא מסיים את המסך הראשון של הפרסומת לAMD הוא פשוט נתקע, ומתחיל לעשות מעברים ממסך שחור ללבן כשהמחשב לא מגיב או מגיב ממש ממש לאט. כנ"ל עם סרט מקודד בHD בקודק של מטרוסקה (או משהו כזה). אשמח לעזרה. אם צריך עוד פרטים אשמח ספק. עריכה. ראוי לומר שכבר שיחקתי במשחק על המחשב החדש. אבל הצלחתי להעלות אותו רק פעם אחת. עם הסרט לא הצליח לי אפילו פעם אחת מעבר לממש התחלת הסרט.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. טוב אז החלטתי להרים את הכפפה ולהוכיח לכל מעריצי הVISTA השונים שממשיכים לטעון כי אצלהם "המשחקים זזים חלק\אין הבדלים בין המערכות במשחקים" אז השוותי בין שתי מערכות הפעלה אחת הXP הוותיקה והשניה ה64BIT-VISTA המדוברת.... לאחר עידכון כל הדרייברים החדשים וכל העידכונים שצצו להם ברשת בחודש האחרון שהביאו לשיפור הביצועיים בVISTA התוצאה נשארה זהה!!! והיא הVISTA על אף כל העידכונים האחרונים נשארת מאחור מבחינת FPS במשחקים בהפרשים אומנם לא קריטים(2.5%- 6%) אך עדיין מוכיח כי לא קיימת סיבה לשידרוג.... חסרונות נוספים שבהם נתקלתי עד עתה(12 שעות): כמובן FPS נמוך יותר לגיימרים התקנה של 10.2GB ספריית VISTA עוד 0.8GB תקיות הPROGRAMS FILES התקנה ארוכה יחסית(טוב ניתן להבין מאין זה נובע 11GB התקנה!…

• 77 תגובות
    • 6.3k צפיות
  13. Started by yiftach2,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש (למשחקים) וכנראה שארכוש את WIN8, סליחה על בורות אבל הייתי רוצה לדעת האם משחקים שיצאו בשנתיים-שלוש האחרונות (Civilization 5, Shogun 2 וכו') יוכלו לפעול עם המערכת הנ"ל? תודה למגיבים,

14. Started by Boomer,

מלפני איזה חודש חודשיים בערך זה התחיל ב-BF1942: לפעמים כשאני מנסה להפעיל משחק אז הוא פשוט מתמזער ל-Taskbar וכשלוחצים להחזיר את זה לא קורה כלום. לפעמים זה מסתדר כשפשוט מעבירים User, לפעמים רק אחרי Restart, לפעמים רק אחרי שאני מתקין Via 4in1 ולפעמים אפילו גם זה לא עוזר ורק אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך מחדש זה חוזר לפעול. אם אני מנסה להפעיל את המשחק דרך ה-All-Seeing Eye בפעם הראשונה לאחר הפעלת המחשב אז הוא לא יפעל עד ל-restart או החלפת User או משהו כזה. אם המשחק הראשון שמפעילים אחרי פתיחת המחשב הוא BF1942 (לא דרך ASE) אז כמעט בטוח שהוא יפעל בלי בעיות - ואחרי הפעם הזאת גם הוא יפעל אפילו דרך ה-ASE עד ה-Restart הבא... ניסיתי התקנת ה-XP והמשחק מחדש כמה פעמים ו…

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  15. אני זוכר לפני כחודשיים שלוש כתבו באיזשהו אתר שיש בעיית תאימות בין הציפ סט של Via לXP, איך מתקנים את זה? לפני יומיים התקנתי את הXP PRO(דראק לא נורמלי), רק בעיות, כמעט אף משחק לא עובד, ועם כן עולה אז הוא ניראה על הפנים חשוך לגמרי ועקום. הדריבים של NV הם בגירסה 23.11. שאלה קטנה שאולי יכול להיות הסיבה לכול הבעיה, אחרי שהXP הותקן, התקנתי את הדריבים של NV על הדריבים של שבאים עם הXP. האם האיתי צריך להסיר את הדריבים ואז להתקין את החדשים? כמו בWIN98.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by DXT,

אז זה המצב. כשאני מריץ את המשחקים הבאים: FIFA World Cup 2002 Emperor: Battle For Dune אז הם פשוט לא עושים כלום, אני מריץ את הקובץ וכלום לא קורה, נדה. הפיפא זה ISO. הקיסר זה מקורי! לא עוזר לעדכן דריברים לכרטיס מסך (GF2Pro) ולא עזר העדכון לקיסר. בבקשה עזרה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם, קניתי לא מזמן מחשב חדש עם ויסטה 64, התקנתי את הגירסא הזאת כי אני עובד בעיקר עם תוכנות תלת מימד ורציתי לנצל את כל ה4GB זיכרון שלי. כל המשחקים שהתקנתי על המחשב (C&C 3, HALO 2,COMPANY OF HEROES ועוד כמה) נתקעים אחרי כמה דקות משחק,(בין 3 ל20 דקות),בדרך כלל המערכת פשוט חוזרת WINDOWS ואומרת "THE PROGRAM HAS STOPPED WORKING,PLEASE WAIT WHILE WINDOWS TRIES TO SOLVE THE PROBLEM" או משהו כזה,ואז כל מה שנשאר זה לכבות את המשחק,התקנתי את כל הפאצ'ים של המשחקים וגם את כל העידכונים של ויסטה כולל שתי החבילות שיצאו ועידכון של הדרייבר של הכרטיס מסך וזה לא עזר, יש למישהו הצעה לפיתרון לפני שאני מתייאש וחוזר לXP? תודה! המפרט: QUAD 6600 4GB CORSAIR 800MHZ לוח ASUS P5K כרטיס מסך …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לוח אם GA G31 \ GB G31 -אני לא יודע איזה אני אמור לקבל לפי המפרט שכתוב לי אולי אתם תגידו לי כי בטח רק שם אחד מבינהם קיים מעבד - E4500 זכרון - 2GB 800 DDR2 דיסק קשיח - 250GB כרטיס מסך - NVIDIA GEFORCE 8600GTS 512MB SPARKLE מסך - W1952TQ LG 19 רחב האם הוא מסגול להחזיק את ווינדוס ויסטה אבל שירוץ חלק לא שיהיה לו קצת כבד וברור יש עוד דברים כמו צורב וכו' אני גם מעוניין להביא משחקים ושמעתי שויסטה עדיין לא ממש תומך במשחקים יכול להיות בעתיד שאם חבילת העידכון של מיקרוסופוט הSP השונים הוא כן יקבל מחשקים או לא תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  19. זוכרים את טכנולוגיות ה-Securom וה-SafeDisc שעשו לגיימרים חיים קשים במהלך העשור הקודם? חלונות 10 רואה בהם נוזקות ותבלום שימוש במשחקים הכוללים אותן לכתבה: http://hwzone.co.il/משחקים-עם-הגנות-קבצים-וותיקות-וידועות/

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by miki_michal,

היי אני לא מצליח לשחק במשחקים של dos קראתי שיש בעיות תמיכה אבל אני בטוח שיש פה אנשים יצריתיים ען רעיונות מצויינים איך להתגבר על זה. יש לי שאלה נוספת למקרה שזה לא יצליח, רציתי לדעת העם אפשר לשים dos 6.22 ומאיפה אני יכול להוריד את זה כמערכת הפעלה , כך שייחייה בשלום עם win וכאשר אני אלחץ f8 יעלה לי תפריט בחירה של שני מערכות הפעלה. בבקשה עם משיהו יכול לעזור לי. תודה.

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  21. Started by moses_23,

שלום. חברי רוצה להביא את המשחקים שיש ב-XP (סולייטר וכל אלה) לווינדוס 98. א.האם זה יעבוד ב-98 ב. אם כן אז איך אני עושה את זה? תודה...

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  22. קניתי מחשב חדש שאין עליו מערכת הפעלה ומוכר שיגאה שצרייך להתקין את הווינדוס דרך פלופי כי הוא לא מזהה דיסק קשיח שעובד בטכנולגיה הSATA מישהו יכול להסביר לי תודה

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by POD,

היי, המשימות שאני יוצר מתחילות בזמן אך לא מפסיקות, למרות הגדרות כמו For duration of, Stop task if it runs longer than. מחיפושים באינטרנט יש רק פתרונות למשימות שלא מתחילות אך לא נתקלתי בבעיות של משימות שלא מפסיקות. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by creed111,

אני רוצה להשתמש באפליקציה של משימות מתוזמנות ב- xp אך המשימה לא רצה אלא אם כן דואגים של- user יש סיסמא, ואת סיסמא זו צריך לספק בעת הגדרת המשימה המתוזמנת. השאלה שלי היא בעצם- האם יש דרך להריץ את המשימה מבלי לספק סיסמא? אם לא, האם יש דרך בעת התחלת המחשב לעקוף את הצורך לספק סיסמא כדי לבצע login? (יש רק user אחד על המחשב) תודה

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  25. Started by shimon23,

יש אופציה לבטל את החלון שנפתח כל פעם שמשהו נתקע ב xp ורשום בו אם לשלוח את השאלה למיקרוסופט?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.