עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי מחשב HTPC בסלון שמחובר לפלזמה. הפלזמה מחוברת לכרטיס מסך (רדאון 2400) בחיבור HDMI וכל הזמן לאחר ריסט הרזולוציה משתנה (גם אם היא הייתה לפני זה 1680x1050 וגם אם היא הייתה 1024x768 כמו הרזולוציה של הפלזמה) למה זה קורה ואיך אני יכול להימנע מזה ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היום הדלקתי את המחשב ושום תוכנה לא עלתה עם הוינדוס ושאני מנסה לפתוח תוכנה זה שואל אותי עם מה לפתוח אותה (כמו שלוחצים על קובץ כפתור ימיני ואז OPEN WITH) :pissed: :pissed: מה עושים??

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  3. Started by burner991,

האם משהו יכול לאשר את זה לכו לSTART ואז RUN ותרשמו control timedate.cpl,,1 ואז החלון יפתח עם שני טאבים וכאשר תלחצו על חוצץ אחר יופיעו 3 טאבים מוזר לא ?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by התנין,

מה אהבתם בויסטה שאין בXP?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  5. תמונה ראשונה ג'יבריש במקום עברית , רק ב WinRar תמונה שניה בתפריט יש אופציה "ריקה" [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by GaTor120,

בעבר כשהיה לי WINXP השתמשתי בERD COMMANDER,יש משהו דומה שמתאים ל WIN7? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by Pentium D,

טוב אז ככה, אתמול ניקיתי את הרג'יסטרי עם התוכנה CCleaner ומשום מה הפעם היא מצאה לי יותר מ-6,000 רג'יסטרי לא נחוצים. אז מחקתי את כולם ומרוב טפשותי לא עשיתי גיבוי. לאחר הניקוי שום תגובה של תוכנה לא פעלה, מלבד כמה תיקיות. חשבתי לגבות את הדברים שלי למחשב של אחי ואז לעשות פירמוט אבל לאחר שכיביתי את המחשב שלי בלילה עכשיו הווינדוס לא עולה בכלל. בבקשה אנ צריך עזרה דחוף, יש לי דברים חשובים במחשב שאיני יכול לוותר עליהם. תודה מראש. נ.ב. אני עכשיו כותב מהמחשב של אח שלי.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. מחשב עם חריצי USB ועם חריצים לקריאת כרטיסי זיכרון. לכל חריץ יש אות כונן. הבעייה שהאותיות האלה תמיד מופיעות גם כאשר אין שום כרטיס זיכרון בפנים. איך גורמים שאות הכונן תופיע רק עם הכנסת כרטיס זיכרון לחריץ? xp eng sp2

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by Titan7777,

שלום, התוכנה החליטה שהיא קורסת לי וזה הדוח שאני מקבל מווינדוס: חתימת בעיה שם אירוע בעיה: APPCRASH שם היישום: Illustrator.exe גירסת היישום: 0.0.0.0 חותמת הזמן של היישום: 4bad3bbf שם מודול התקלה: ntdll.dll גירסת מודול התקלה: 6.1.7601.18247 חותמת הזמן של מודול התקלה: 521ea8e7 קוד החריגה: c0000005 היסט החריגה: 0002dfe4 גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: 0b75 מידע נוסף 2: 0b75568a0e6063f8cf7482f4e14934ab מידע נוסף 3: e056 מידע נוסף 4: e056cf243b443bef8e9929a2ea41d91c מידע נוסף אודות הבעיה מזהה Bucket: 3887392834 כל מה שאני זוכר ששיניתי במחשב בשבוע האחרון זה: ווינדוס עידכן את עצמו התקנתי כמה פונטי…

• 0 תגובות
    • 8.6k צפיות
  10. שלום! היה לי WIN XP HOME ורציתי לשדרג לXP PRO גיביתי באמצעות הכלי USMT ב XP HOME את האאוטלוק ועכשיו אני רוצה לפתוח את הגיבוי ב XP PRO הבעיה שהגירסה של ה USMT בוינדואוז הקודם והגירסה של ה XP PRO החדש לא תואמים עכשיו אני לא מצליח לשחזר את הקבצים של האאוטלוק מבקש עזרה בפתרון הבעיה. נ.ב. בוינדואוז הנוכחי היה לי USMT גירסה 3 . ובוינדואוז הקודם היה לי גירסה 2 כנראה לפי שם התיקיה של הגיבוי: USMT2.UNC ניסיתי להתקין USMT גירסה 2.6 אבל גם זה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  11. אני מעוניין להסיר דרייבר של דונגל שהתקנתי היום (סטיק USB שמאפשר צפיה בשידורי טלוויזיה), אך אני לא יודע איך לעשות זאת. בפעם הראשונה שחיברתי אותו לכניסת USB ההתקנה של הדרייבר עלתה, ואז הפנתי אותו למיקום של הדרייברים הקיימים, אך כעת אני לא יודע כיצד להסיר אותם על מנת שהוא יבקש ממני שוב את מיקום הדרייברים ואז אכניס לו דרייברים אחרים. (מדובר בדרייברים בלי סיומת EXE, לכן אין לי דרך אחרת להתקין אותם).

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by JAMOOS GADOL,

יש לי ווינדוס XP ויש לי סיסמא בכניסה לווינדוס רציתי לדעת איך אפשר לבטל את הסיסמאת, ככה שהמחשב יכנס חלק לווינדוס בלי הסיסמא?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Sweet_Tooth,

יש לךי HD חדש ומפורמט NTFS ברצוני להתקין את XP אז אני מאתחל דרך ה CD - בוחר איפה אני רוצה להתקין את הוינדוס אך הוא לא נותן לי אומר שכדי להתקין את XP הוא צריך להעתיק כמה קבצים אבל לא יכול מה לעשות? הוא אפילו לא נותן לי לפרמט רק למחוק וליצור מחציות !

14. לא מצליח להגדיר חלון התחברות בעת הפעלת המחשב: הצלחתי להגדיר סיסמא כשלא נוגעים במחשב 10 דקות . אבל כשמכיבים ומדליקים תמחשב המחשב נכנס אוטמטי לחשבון משתמש בווינדוס ואני רוצה שגם אז יהיה את חלון ההתחברות שדורש סיסמא. מישו יודע איך עושים את זה? יש לי ווינדוס xp service pack 3 תודה רבה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  15. Started by tokk,

שלום אני חדש פה דרך אגב וואלה נחמד פה.... טוב יש לי בעייה באינטרנט החיבור שלי הוא של ADSL כאילו כבל חוטי שברגע שאני מכניס אותו למחשב האינטרנט נכנס ישר הבאתי עכשיו מחשב אחר ואני רוצה להיתחבר לאינטנרט שאני מכניס הוא מזהה את החיבור ואומר ש הכל מקושר אבל שאני מנסה להיכנס לאינטרנט או משו אחר רושם שאין חיבור DNS משו לא נותן להיתחבר למסן או משו כזה אין באמת אינטרנט מה אני עושה? תודה מראש ...

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  16. כשאני מדליק את המחשב, כשהחלונות עולים אני מקבל את ההודעה הנ"ל. מה זה אומר? בעיית חומרה או תוכנה? מה צריך לעשות?

• 7 תגובות
    • 7.3k צפיות
  17. Started by -iTaY-,

מישהו יודע אם אפשר לעשות Pin למחשב שלי לבאר למטה?? כאילו כול פעם שאני מזיז אותו לשמה הוא עושה לי Pin to Windows Explorer ואני לא מצליח לעשות לו פשוט pin רגיל.... אז אם מישהו יודע איך לעשות את זה תעזר לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by ZaKeN17,

יש לי בעיה , כאשר אי רואה קובץ וידאו מסויים אני רואה אותו חשוך מאוד ובגווני צבע מוזרים (אדום מוזר וכו'..) ברשותי ווינדוס 2000 פרו, אציין כי הבעיה הופיעה לי לפני מספר ימים ולפני כן הכל עבדג כמו שצריך... למישהו יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  19. היי יש לי windows xp בעיברית ואני לא מצליח מאיפה להוריד את ערכת השירות החדשה ניסיתי ב windows update והוא רושם לי שמה שאין עידכונים זמינים להורדה והורדתי את הערכת שירות לאקס פי באנגלית ושרציתי להתקין הוא רשם שהוא לא יכול בגלל שהשפה שונה אז מאיפה אני יכול להוריד את זה? או שזה עוד לא יצא?

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  20. Started by dddd01,

כרגע יש לי מערכת 32bit , ואני עובר ל64bit , אז מה יותר כדי לפי הכותרת?

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  21. Started by Dana_s,

שלום ברשותי חלונות 2000 סרבר - SP4 יש לי בעיה מוזרה בהעתק הדבק. כשהמחשב מייד לאחר ההדלקה אין כל בעיה להשתמש בהעתק הדבק. לאחר מספר שעות עבודה אני מנסה להעתיק משהו ואז כשאני באה להדביק זאת הכפתור הדבק אפור (כבוי) - כלומר לא ניתן להדביק התופעה קוראת בכל סוגי העתק הדבק: צילום מסך, העתקת טקסט ועוד... זה ממש מוזר והתקלה הזאת משגעת אותי כבר כמה חודשים. מה לדעתכם ניתן לעשות? :-[

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  22. ברשת ביתית, פיצלתי מסד של אקסס ל frontend וטבלאות ב backend. כרגע יש שני מחשבים עם win xp pro, כאשר המחשב המשני ניגש עם מסכי ה frontend שלו, אל ה backend של המחשב הראשי שנמצא בכתובת הלוגית: /MainComputer/my documents// כעת אני מעוניין לחבר לשני המחשבים, מחשב משני נוסף (נייד) שיגיע עם מערכת ויסטה OEM המותקנת מראש. השאלה: איזו מערכת ויסטה תתמוך בהתקנת ה access frontend על הנייד ותאפשר גישה ממנו למחשב הראשי באמצעות הכתובת: /MainComputer/my documents// הפתרון הפשוט, אבל יקר, הוא התקנת xp pro על הנייד (תדרוש רכישת מחשב נייד יקר עם vista business שיעבור שנמוך ל xp pro) תודה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  23. Started by udi,

הורדתי את הקובץ אבל כאשר אני פותח אותו לא רשום איך מתקינים אותו האם משהוא יודע איך עושים זאת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  24. Started by gav1809,

היי, קיניתי מחשב נייד של Dell לפני כחודשיים. המחשב מצוייד ב- Windows 7. בכל המצבים שניסיתי המחשב עובד בסדר גמור (גלישה, אופיס, סרטים, הורדה וכו') מלבד כאשר אני מפעיל את ה- Remote Desktop. אני משתמש בו לשם חיבור לשרתים של העבודה. העבודה דרכו היא איטית להחריד, כל הקשה על עכבר או מיקלדת נמשכת כמה שניות עד דקה ולא ניתן לעבוד בצורה כזו. חושב לציין, כי יש ברשותי נייד ישן יותר של lenovo מדגם T61 (המצוייד ב- XP) ומשם החיבור לאותו שרת מרוחק עובד מצויין ומהיר. ניסיתי "לשחק" עם כל הקונפיגורציות של ה- Remote Desktop, להוריד חומת אש (של Windows ושל אנטי וירוס), להפעיל חומת אש - כלום. זה לא שינה למהירות. אודה על כל עצה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  25. http://best-search.us/?page=home&pid=sext01 זה הלינק

• 3 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.