עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by moonjib,

בהתחשב בזה שזה פורום windows, וגם נפתח אתר רשמי למערכת הפעלה! מישהו בבקשה יכול לפתוח, אני מוכן לעזור עם הלינקים!

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  2. היי, ניסיתי להתקין סקין של וינדוס 7 להחליף את הסקין של אקס פי-במשך ההתקנה הוחלפו קבצים ואחרי ריסטט הוינדוס באמצע עלייה מקבל מסך כחול. האם יש אפשרות לעשות שיחזור?(גם ב-safemode יש את אותה תקלה) או שאפשר לעשות recovery ?(יש לי את הibm-r50e ) רק שאיני יודע לעשות את זה,ניסיתי לחפש בביוס recovery ולא מצאתי--יש עצה בבקשה? האם יש סיכוי שזה בעית חומרה?(לא היה לי שום בעיה לפני ההתקנה הזאת והמחשב עצמו לא היה בשימוש הרבה,האם התוכנה הלא מוצלחת הזו יכלה לגרום לבעית חומרה?) תודה.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  3. כשאני לוחץ על התיקון זה לא עושה כלום איך עוד אני יכול לתקן את זה ? [attachment deleted by admin]

4. איך אני עושה remote מחלונות 7 (השולט) לחלונות XP (הנשלט) ?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by Dark Tetris,

אני מקווה שהאשכול הזה קשור לפה... יש פה כל כך הרבה נושאים לא ידעתי לאן לשייך את זה בכל מקרה יש לי וינדוס XP SP2 הורדתי סרבר2003 וגם לינוקס שניהם בקובץ ISO שאלתי היא איך אני פותח אותם? 1. האם אני צריך לפתוח 2 פורטישנים 1 לסרבר השני ללינוקס לצרוב אותם על דיסק ואז לפתוח אותם אם כן אז זה משנה מה אני מתקין ראשוןן? ואם כן אז איך אני צורב את הקובץ כמו שצריך? 2. האם יש דרך פשוטה יותר?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  6. Started by benking,

בקרוב אני קונה מחשב חדש בלי מערכת הפעלה ויש לי כמה שאלות: 1) אם יש לי דיסק של מערכת הפעלה, אני יכול להתקין את זה לבד בלי כל מיני התקנות של דרייברים? 2) יש לי דיסק מקורי של XP ועוד לא החלטתי אם להתקין VISTA. איך המחשב (4GB RAM, GTX260, PHENOM II X4 QUAD 940) יעבוד על XP? תודה

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  7. שאני נכנס לדפים מסויימים פשוט רשום לי - Microsoft VBScript runtime error '800a000d' Type mismatch: '[string: ""]' /Programs/tools.asp, line 4 מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by psycho59,

התקנתי win xp pro על המחשב והוא בכלל לא תומך לי בעברית. אם אני יפעיל תוכנה הכל יהיה " ???? ????.? ???" וכו' וכו' בעיקרון אני צריך את החבילה של השפה העברית שאני אוכל לכתוב בעברית וקרוא עברית. האם אני יכול להשיג קובץ כזה ע"י הורדה פשוטה? (HTTP*) אני חייב את החבילת שפה הזאת שתיהיה ע"י קובץ הורדה של מקש ימני>שמירת יעד בשם. או שרק לוחצים ונפתח חלון ההורדה אבל שלא יהיה אמיול או משהו בסגנון. בבקשה עזרו לי

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  9. יש בעיה שחוזרת אצלי במחשב גם עכשיו לאחר שהתקנתי ווינדוס מחדש המחשב שלי פשוט פתאום בלי שום הודעה מוקדמת ובלי סיבה נראית לעין מכבה את עצמו זה יכול לא לקרות שבוע ואז פתאום לקרות זה יכול לקרות 5 פעמים בשעה זה יכול לקרות ברגע שאני מפעיל את המחשב וזה יכול לקרות אחרי שהמחשב דולק יומיים אין שום חוקיות! איך עולים על מקור הבעיה???

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  10. טוב, אני מניח שהבעיה הזו נחרשה כבר עשרות פעמים אבל לצערי אני נתקל בה בצורה עיקשת במיוחד במחשב אחד וחשבתי שאולי תוכלו לעזור. הסריקה מתבצעת כמובן במצב בטוח כאשר שומר המסך מנוטרל ובחלון המשימות מופיע רק EXPLORER כתהליך פועל. אפילו פעלתי לפי הדף של MS בנידון: http://support.microsoft.com/kb/q222469/ ללא תועלת. מישהו יכול לנדב תובנה בנושא? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  11. היום ברוב חוכמתי החלטלתי לנקות את הרסגטרי בעזרת התוכנה minisdp ולעשות tweek של UTM שאמור הלאיץ את האיטנרנט קיצר זה דפק לי לגמרי תאינטרט ולא יכולתי להתחבר לאף מקום אז מזל שאתמול היה system point איזה מזל קיצר שחרזרתי לנקודה הזותי ועכשיו אחרי השחזור הופעיו לי 2 תיקות msi.config בכול כונן c ו d האם אפשר למחוק אותם ? מהם התיקות האלה ? תודה

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  12. אז ככה נגיד ששכחתי את סיסמת הADMINISTRAITOR שלי ועכשיו אני לא יכול לגשת למחשב איך אני עושה לה RESET/משנה אותה ככה שאני יכול להישתמש בו שוב? הכל כמובן בלי לעשות פירמוט למחשב ולווינדוס ידוע לי שהדבר אפשרי איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  13. Started by BigSmoke,

http://img180.imageshack.us/img180/4230/91972805xn6.jpg ההודעה הזאת כל הזמן קופצת לי ישר איך שאני מדליק את המחשב ולא משנה על איזה אפשרות אני לוחץ היא חוזרת וחוזרת

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by RonTwins,

שלום! יש לי את המפרט הבא: Intel Pentium 4 3.0Ghz 530 BOX MSI 915P Combo nVIDIA Geforce 6600 128MB PCIE Samsung 120GB SATA 7200RPM Ceon 512MBX2 CL2.5 DDR2 NEC ND-3550A Dual Layer X16 DVDRW LG X52X32X52 CDRW האם ויסטה יפעל אצלי טוב??? אני מדבר בעבודה זורמת כי במשחקים אני כמעט ולא אשחק בו... כלומר ICQ אינטרנט מסנג'ר פוטושופ וכאלה...

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  15. ברגע שאני לוחץ על לינק של קובץ אודיו לדוגמא (קבצים חוקיים, לא תוכנות שיתוף קבצים) , אני מגיע אל המסך הבא שמצורף פה כתמונה. בעבר , קליק שמאלי היה שואל אותי איפה לשמור את הקובץ אבל כעת אין לי מושג איך שונו ההגדרות או משו כזה, ואני מגיע למצב הזה . איך אני מחזיר למצב הקודם ומה גרם לשינוי הזה בכלל? אגב, מה זה בכלל החלון הזה (שלא עובד בכלל) ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  16. Started by benx,

יש לי את 2 האיקונים האלו, שכאילו "נדבקו" לי למסך והם עוקבים אחרי לכל מקום (חוץ ממשחקים) צירפתי תמונה שתסביר את זה יותר טוב מה לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  17. ניתן עדיין להשתמש בגרסאות FREE שמיקרוסופט נתנו להוריד ? אם כן מאיפה אני יכול להשיג כאלה ?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  18. אחרי אני התקן IE 7 ,לא הצליח לסיים התקנה כל זמן תקוע והודעה שגיאה. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by miky,

חברה לא מזמן הווינדוס אמר לי שיש לי בעיית memory leek איך אני מטפל בה?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by FireStar,

מצאתי עבודה בתור מורה פרטי לילדים קטנים ובני נוער בהכרת Windows, ואני רוצה להתחיל ללמד ע"פ תוכנית מסודרת. האם יש אתר (רצוי בעברית) שיש בו מערכי שיעור מוכנים לגבי לימוד Windows. מדובר ברמה של מתחילים עד משתמש ממוצע (אפשר גם יותר...). אפשר גם שיהיה בראשי פרקים מאיפה בדיוק להתחיל ואיך להמשיך. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by tomtomtom24,

שלום אני קונה מחשב חדש וצריך לרכוש וויסטה האם גירסת OEM פרימיום 64 יכולה להיות מופעלת גם על המחשב הבא שלי ? או הגירסה טובה רק למחשב אחד ? שאלה שנייה האם יצא או יוצא ויסטה עם SP1 ? שאלה שלישית האם ויסטה 64 BIT מהיר יותר ? מה 32 BIT ?

22. טוב אני ממש לא ידעתי איפה לשים את זה וזאת גם בעיה קטנה מאוד כי היא לא ממש מפריעה לתפקוד אבל אני מצליח לתקן אותה רק אם אני מפעיל מחדש את המחשב.. וגם אין לי מושג איך היא קוראת.. פתאום אני בודק שם וזה מה שרואים.. בהתחלה זה בסדר. הנה תיאור בתמונה: הסמן היה על הווינאמפ.. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה!

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  23. שלום, יש לי כרגע ווינדואס 2000. ווינדואס אקס פי. לווינדואס 2000 אני לא מצליח להכנס כי הסיסמא שם נדפקה נראה לי. האקס פי לא עובד כמו שצריך ואני רוצה להתקין אותו מחדש. אני רוצה: א. להתקין מחדש את ה2000 (הוא משמש אותי רק למקרי חירום אך אני רוצה שיהיה שם ועובד כשאני צריך). ב. להתקין את האקס פי. באיזה סדר אני עושה את זה ואיך? תודה. ***אשמח מאוד לעזרה באי סי קיו 109354512***

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by aracer,

יש לי בעיה עם הדפדפן של הויסטה כל כמה זמן הוא פשוט נתקע טוען משהו ונסגר... התקנתי מקסטון גם עדיין יש את הבעיה. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.