Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה שבועות התחילו לקפוץ אצלי חלונות לא באקספלורר אלא ככה פתאום כשעולה המחשב ב-windows, ובאמצע משחקים.. החלונות האלה מוציאים אותי ממשחקים ומוציאים את ה-Fucos מכתבן ו-WORD כאשר אני כותב בהם, אפשר להשתגע! הפרסומות הם בעיקר של חברת פלאפון ו-New offer For you.. היום זיהיתי שתי שירותים זרים המופיעים אצלי: RkmSYif9.exe TcjS0R6.exe כאשר אני מסיים אותם, הם חוזרים שוב. הרצתי כמעט את כל תוכנות ה-Spyware שיש בפורום, ואני משתמש קבוע של התוכנות Spybot ו-Ad-Aware 6.. למרות כל מה שהם מצאו הם לא הסירו את החלונות הנ"ל.. ד.א- חשוב לציין שזה לא חלונות קופצים מהמסנג'ר. מה אני עושה לעזאזל? היש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ישן , עכשיו פירמטתי אותו לWIN98 ובעליייה של המחשב הוא מזהה לי את הCD אבל אחרי עליית הWIN דרך המחשב שלי הוא לא מזהה לי כונן CD מה יכולה להיות הבעיה? , תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חברה יש ברשותי 2 ג'יגה ראם 400 mhz רציתי לדעת אם הויסטה תנצל לי אותם כמו שצריך? בתודה lidor_abo
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איך אני מגיע לחלון הזה שאני מחליט בו לאיזה יוזר יכנס הWINDIWS כשהוא נדלק... אני זוכר שזה הועלה פה כבר, ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי, אני זוכר שזה משהו דרך RUN.. תודה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום. יש לי VISTA ULTIMATE 64 Bit בגרסא אנגלית (שונא את העברית) יש מצב להוריד/להשיג/ להתקין את המדיה סנטר בעברית ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אז ככה התקנתי ווינדוס בעיברית (xp pro ) מתוך אי ברירה עכשיו שמעתי יש דברים כאלה שמשנים את הווינדוס כאילו הוא באנגלית לחבר שלי יש הפוך אז רציתי לדעת האם תוכלו לעזור לי להפוך את הווינדוס לאנגלית?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין windows xp על מחשב נייד hp compaq nc 6400 אני מעלה את תוכנית ההתקנה של הwindows ואז עולה לי האופציה בכדי להתקין וינדוס לחץ על אינטר אני לוחץ ואז מופיע לי השגיאה: "stup did not find any hard disk drives installed in your computer" כמובן שהארד דיסק מחובר ועובד (אני שולח את ההודעה מהמחשב הנ"ל). למישהו יש מושג? תודה.
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בוקר טוב, 1.יש לי עכשיו שני משתמשים במחשב והייתי רוצה שכשאני מדליק אותו אז אחד מהם יעלה לי ישר ולא יבוא לי המסך הזה שאני אבחר בניהם. מישהו זוכר איתך עושים את זה? וד"א: משום מה עכשיו כשאני לוחץ על להוריד קובץ ZIP זה ישר שומר INTERNET TEMPORARY FILES ופותח אותו. אתם יודעים איך לבטל את זה? :-\ כאילו שזה ישאל אותי קודם אם אני רוצה לשמור ואיפה או ישר לפתוח וכל זה.... תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על Windows כרגע יש לי Vista אבל בגלל כמה וירוסים שדפקו לי את המחשב אני צריך לפרמט אותו. בקיצור אני מתלבט בי Vista לבין Win 7. בבקשה תענו לי מהר כי אני כבר רוצה לפרמט אותו. תודה לעוזרים :s05:
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הייתי עד אתמול בווינדוס ויסטה וכשהייתי לוחץ על תמונה התמונה הייתה עולה לי ללא שום זמן טעינה ניראה לעיין עכשיו ב7 יש כשאני לוחץ על תמונה לוקח בקירוב 2 שניות עד 3 שניות כדי שהתמונה תעלה אני משתמש בווינדוס פוטו וויואר.. הוא נוח לי רק עכשיו מעצבן.. יש דרך לתקן? וביטלוקר פשוט כשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא רוצה.. גם אחרי חצי שעה כשעשיתי TURN ON לא קורה כלום
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והיה לו sp2 וסימנתי אחרי שהתקנתי מחדש וינדוס שיוריד לי אוטומאטית והוא לא יורד... יש לי וינדוס בעיברית... יש אולי התקנה ידנית? זה מעצבן כי אני צריך את ה-usb2..
-
האם אני חייב את ה-SP1 בשביל שה-USB2 יעבוד..? תודה עריכת המודר: כ"כ קשה לסיים את השאלה בכותרת בשביל שתהייה נורמלית?...
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
המערכת הפעלה הינה: windos xp pro sp2 אני תמיד מבצע שדרוגים ללא בעיה למערכת הפעלה שלי, לאחר שהמערכת הפעלה שלי התחילה לעשות ממש הרבה בעיות ביצעתי לה שדרוג דרך הכנסת הדיסק כאשר אני נמצא בתוך הווינדוס ובחירת אפשרות השדרוג, אך פעולת השדרוג לא מתבצעת לחלוטיין,כאשר הווינדוס אמור לעלות מופיע לי חלון שכתוב בו restating install/upgreding ואז זה מנסה להיכנס להמשך ההתקנה של השדרוג ומפעיל את המחשב מחדש, נסיתי לאפס את השדרוג דרך הדוס ולבצע אותו מחדש אך גם זה לא עזר... יש למישהו פתרונות?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום חברים! אני מצטער אם השאלה הזו הופיעה כבר, עשיתי חיפוש ולא מצאתי... איך אני מסיר את ההודעה שמופיעה בכל פעם שאני מאתחל את ווינדוס שאומרת שהעותק ברשותי הוא לא מקורי. מקווה שלא להתקל בתשובות כמו "תקנה מקורי", או משהו בסגנון. תודה לכם מראש! תומר
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם הויסטה היא 32 או 64 ביט? איזו תוכנת צריבה מתאימה לויסטה? אוף הויסטה הזאת מתחילה לעלות לי על העצבים....
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כל תקייה מסודרת אצלי בנפרד בהעדפות: 1. תקייה מסויימת, לפי "רשימה" , תקייה אחרת לפי "סמלים" וכו... 2. יש לי תקיית קיצורי דרך שבה אני מסדר את כל הקיצורים שלי לפי "סמילם" ולפי סדר שלי מה ראשון ומה אחרון. 3. תקיית "INCOMING" של אימיול, שבה אני מסדר תמיד לפי "השתנה" . כאמור- כל זה לא נשמר לי אף פעם. הכל משתבש וחוזר להיות איך שבא לו- מ"רשימה" ל "סמלים" , סדר קיצורים משתנה, ותקיית קבצים של אי מיול חוזרת להיות לפי "שם" והפרמטר של "השתנה" נעלם בכלל. (אני מחזיר אותו תמיד "ידני") זה קורה בכל המחשב. מה הסיבה? איך פותרים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 1.7GHZ סטיק אחד של זכרון 512 SDRAM ו.. השאר לא חשוב יש לי הארד דיסק שמותקן עליו WIN XP עכשיו כל פעם שהוא שהוא מגיע לקו הטעינה של הווינדאוס הוא חושב ומופיע מסך כחול לשניה (ככה שאין מצב לקרוא מה כתוב) וריסט אחריו. אין לי מושג אם זה בעיית ווינדאוס או חומרה,ניסיתי לבדוק כמה דברים במחשב כמו ספק כוח כרטיס מסך.. פשוט השאר אין לי איך לבדוק. ניסיתי גם להגיע דרך סייף מוד אבל גם כשהוא קורא את הקבצים כדי להגיע למצב הזה הוא מגיע לאיזה קובץ שהוא חושב וחושב מופיע שוב מסך כחול לשניה וריסט אחריו. אם למישהו יש רעיון התקבל בברכה. נ.ב אולי זה קשור.. התקנתי את הווינדאוס על ההארד דיסק דרך המחשב החדש שיש לי בבית ה AMD בגלל שהפנטיום עשה לי בעיות,לא רצה לקרוא את ההארד דיסק למרות…
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היו לי הרבה בעיות במחשב אבל כאזת בחיים לא... אני מדליק את המחשב הכל טוב ונפלא ואז הוא נשאר במצב DOS ומראה לי את ההודעה הבאה: Invalid boot.ini file booting from C:\Windows עברו כמה שניות וזה נעלם ובמקום זה מופיע לי: Windows could not start because the following file is missing or corrupt windows root>\system32\hall.dll> please re-install a copy of the above file מה אני צריך לעשות...?? מישהו מכיר תתקלה?? תודה שרון,
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי. המטרה שלי היא שכשהמחשב עולה הוא יעלה ישר בלי בקשות לסיסמא ושטויות כאלו. הלכתי לפי השיטה שעושים Start -> control userpasswords2 אבל שם יש לי 2 חשבונות אדמין- 1 על השם שלי עם הרשאות של אדמין וחשבון שני בשם "אדמין" גם עם הרשאות של אדמין. אני רוצה שיהיה רק את החשבון שלי ולא מצליח. כשאני מבטל את הוי שמסומן שם (שמשתמשים צריכים להזין סיסמא) אז המחשב עולה לי ישר למשתמש אדמין ששם ההגדרות שונות לגמרי ממה שאצלי... עזרה :s05: :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה. יש לי את המשחק EURO 2008 וזה נותן לי לשחק בלי בעיה משחק ידידות, אבל כשאני עושה טורניר EURO 2008 זה יוצא לי מהמשחק עוד לפני שאני מגיע למשחק הראשון. מה הבעיה? הנה התמונה :
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום רב לפני כחודש התקנתי את ויסטה מאז היתה בעיה שמעיקה עליי זה ההעתקות בויסטה הם יותר איטיות מה ה xp אבל הדבר הכי מעצבן הוא שאני מעתיק משהו אז המחשב בקושי מתפקד כאילו הוא משתמש בכל הכוח של המעבד בשביל להעתיק במקום הדיסק הקשיח אני לא יודע מה לעשות... אם למישהו יש נסיון עם זה אני ישמח לפתרון תודה מראש,עידן
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים התקנתי את עדכונ windows של service pack 3 ומאז כול פעולות שקשורות להכנה להדפסה אורכות זמן ארוך בצורה חריגה. נראה לי שמהו השתבש להם עם הדרייברים, למישהו יש הצעות ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לא עובדים לי רדיו וטלוזיה דרך המחשב ברוב האתרים :'(
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-