Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
רציתי להתקין על המחשב שלי ווינדוס אבל לא כל כך הבנתי את הקטע של המחיצות.... למה צריך אותן או מה הן בכלל???
-
- 10 תגובות
- 721 צפיות
-
-
זה ה- Spyware הכי עקשן, ורחב שנתקלתי בו (הרבה קבצים, ומפתחות reg). היא גורמת לקפיצת POP-UP (את זה פתרתי) וקריסת אינטרנט אקספלורר מדי פעם. שום תוכנה כגון SB S&D, ADAWARE SE, ADAWARE 6 ו- SCAN SPYWARE לא הצליחו להסיר אותה, רק חלקים ממנה שחזרו לאחר מכן. נסיתי להסיר אותה גם לבד ולא הלך... יש למישהו רעיון? יש כאן יותר פרטים - http://www.scanspyware.net/info/VX2.htm
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי לראות ב clear text ססמאות כניסה בווינדוס?? האם זה שמור איפשהוא ברג'יסטרי?? או שיש תוכנה שמראה את הססמא ולא מוחקת????
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום חברים... אני בונה GPO לתחנה ציבורית וקצת היסתבכתי, נעלתי גישה של העתקת של קבצים שלולחן עבודה ואני לא מוצא את הפולסי שחסם לי את זה (אני מעוניין שכן יעתיקו לשולחן עבודה). מה שמוזר מכל הסיפור כשאני רוצה לישמור מהדפדפן (IE7) אני יכול, אבל כשאני רוצה לישמור מהוורד אני לא יכול, כשאני גורר קובץ לשולחן עבודה אני מקבל את העיגול עם הקו האלכסוני בתוכו ואין לי אפשרות להעתיק לשולחן עבודה. בעיה נוספת שיש לי שאני רוצה למנוע ממי שעובד על המחשב לשנות את רקע שולחן העבודה. חסמתי את האפשרות של מקש ימני וחסמתי את הגישה ל DISPLAY PROPERTIES אבל כאשר מישהו פותח תמונה עם WINDOWS PICTURE AND FAX VIUWER הוא יכול ללחוץ כפתור ימני על התמונה ואז ללחוץ SET AS DESKTOP BACKGROUND ואז הרקע משתנה, למ…
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לדעת כיצד אוכל להשתמש ב Recovery Console של דיסק ההתקנה של וינדוס. איזה פקודות יש ואיזה קבצים משמשים למה... תודה מראש סתו
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם כמה פונטים - אין לי מושג איזה. אני מעוניין להתקין מחדש את הפונטים, איך אני עושה את זה? ניסיתי sfc /scannow, לא מתקן את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כל פעם שאני מבקש לפתוח את לוח הבקרה בחלונות 2000 פר (מעודכן עם חבילה 4 ) אני מקבל הודעת שגיעה : explorer.exe has generated erros and will be closed by windos חוץ מזה הכל פועל תקין ואין בעיות. התקלה בת יומיים בלבד. איך יוצאים ממנה ?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מפעיל תתכונה וכעבור כמה דקות...הוינדוס נותן לי תשגיאה הבאה וסוגר תאימיול: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני עם מערכת vista כאשר אני מנסה להיכנס לTASK אני מקבל הודעה "TASK MANAGER AS BEEN DIABLE BY YOUR ADMINISTRATOR" איך אני מבטל את זה ?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מישהוא יודע איך אפשר לעשות דואל בין בין וינדוס ויסטה לOSX86? מותקן אצלי עכשיו ויסטה ואני רוצה להתקין בנוסף OSX86 (לצורך תיכנות לאייפון) התקנתי כבר אבל זה הורס את הוינדוס ויסטה... (אז פרמטתי מחדש את כל המחשב והתקנתי ויסטה רגיל) למישהו יש פתרון פשוט ולא ארוך ומסובך כמו שראיתי במספר אתרים... ואיך יותר טוב להתקין בארדיסק 1 שמחולק למספר מחיצות... או ארדיסק נוסף חיצוני שמחובר ב USB... תודה :jump:
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום רב לפני כחודש התקנתי את ויסטה מאז היתה בעיה שמעיקה עליי זה ההעתקות בויסטה הם יותר איטיות מה ה xp אבל הדבר הכי מעצבן הוא שאני מעתיק משהו אז המחשב בקושי מתפקד כאילו הוא משתמש בכל הכוח של המעבד בשביל להעתיק במקום הדיסק הקשיח אני לא יודע מה לעשות... אם למישהו יש נסיון עם זה אני ישמח לפתרון תודה מראש,עידן
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי יוזר במחשב בלי שום סיסמא אבל אחרי כמה זמן שאני לא נוגע במחשב והוא ננעל אז פתאום צריך סיסמא כדי לחזור אליו וכמו שאמרתי אין סיסמא . מה זה יכול להיות ? כי כל פעם אני צריך לעשות ריסט למחשב ואז פתאום כבר לא צריך סיסמא ... זה רק שהמחשב ננעל .
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי עכשיו תמפרט הזה AMD 2500 R9800P 512RAM אפשר להתקין תווינסטה ? עם לא איזה שנוי צריך לעשות בשביבל להתקין תוויסטה למה הוויסטה ניראת ממש יפה .......... בא לי כבר להחליף תXP
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
2GB RAM NVIDIA 8500 AMD Phenom לא זוכר איזה יעבוד? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי הורדתי איזה קובץ ראר שאני לא יודע מה יש בו בכלל או למה הורדתי אותו ופתחתי אותו לשולחן עבודה מכאן אני כבר מה זה מעוצבן כי יש לי קובץ שלא נותן לי למחוק אותו ואני אומר לכם ניסיתי כל דרך אפשרית ( דוס ,סייפ מוד) אם למישהו יש איזה כלי להסרה או דרך חדשה למחוק אותו אנא שתף אותי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום רב! גודל ספריית הWINDOWS שלי 2.14GB. האם משהו יודע איך אני יכול מעט לדלל אותה כדי לפנות מקום במחיצה C? תודה L.A
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
יש לי 7 svchost פתוחים!!! 2 מהם ביוזר network service! כאשר אני סוגר אחד מסוים מהם מפויע לי ההודע העל כיבוי המחשב ב-60 שניות! RPC .... זה נראה לי מוזר מאוד! מה לעשות?? הווינדוס מעודכן כולו. יש לי SP2 עם פיירוול והכל. ואנטי וירוס מעודכן של mcafee
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
קבלו זה מה זה מעצבן אותו הוא משגע אותי תודה : [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
קניתי לוח P55A-UD3. יש לי מערך רייד של 3 כונני 250 ועוד כונן של 2TB. אני מנסה להפעיל התקנה של windows 7 דרך דיסק ההתקנה מה-BOOT. כל הזמן הוא נתקע ברקע הכחול של ההתקנה ולא ממשיך אפילו לשלב הראשון של ההתקנה. מסתבר שזו בעיה מוכרת וחרשתי על אתרי האינטרנט ופשוט ניטרלתי את כל יתר הרכיבים בלוח ועדיין זה לא עוזר. בכל מקרה, ניסיתי להתקין ויסטה והוא מגיע לשלב ההתקנה עד שהוא מגיע לשלב ראשון שבו הוא מבקש שאני אשים דיסק דרייברים, כנראה של הכוננים עצמם. אני שם את הדיסק שקיבלתי עם הלוח והוא לא קורא אותו. נקצר את התהליך - העתקי את הדיסק לאחד הכוננים שלו ברייד ואפילו הורדתי מאתר היצרן את כל הדרייברם האפשריים. הלחתי להביא אותו למצב שהוא נותן לי רשימת אפשרויות של דרייברים ואף אחד לא מתאים..…
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי בעיה מוזרה במחשב אני מסתיר דברים במחשב ועכשיו שאני מנסה לראות איפה הם זה לא מראה לי כיאלו אני נכנס לתיקיה לוחץ על כלים ולא מופיע לי אפשרויות תיקיה אני לא יודע מה לעשות תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להפוך את המחשב שלי למרכז בידור. אני אחבר את המחשב לטלוויזיה ואתקין Windows XP Media Center Editon. רציתי לדעת אם יהיה אפשר להתקין משחקים על הווינדוס הזה, כלומר, נגיד ואני רוצה להתקין GTA IV עליו, אני יכול להתקין אותו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
איך אני עושה remote מחלונות 7 (השולט) לחלונות XP (הנשלט) ?
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה אין לי FLOPPY ואני רוצה לצרוב מחדש את הוינדוס שיש לי מדיסק מקורי ולהוסיף לו את הדריבר של הSATA כך שאני יתקין אותו מחדש אני לא יצתרך FLOPPY תודה אני יודע שפעם היה מדריך איך "לחבר" SP2 אבל לא מצאתי אותו
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
תראו אנשים יש לי כבלים עם ברק ואני מתחבר אליהם בעזרת החיגן Barak013 L2TP לאחר שהתקנתי sp2 אני מסנה להתחבר לחיגן והוא אומר לי משהו שלא ניתן להגיע למשחב המארח קיצר משהו חוסם אותו אז ביטלתי תפיירוואל של ווינדוס גם כן הוא לא רוצה להתבחר אז אישרתי את החיגן בפיירוואל של ווינדוס וגם לא רוצה לעבוד מה לעשות??????
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם , הבעיה שלי היא שיש לי כרגע outlook express והיה לי outlook של האופיס . האם אני יכול למשןך את ההודעות והקבצים ורשימת הכתובות שהיו לי לoutlook express , לייבא אותם בצורה כלשהיא? תודה מראש ומקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-