Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אתמול כשכביתי את המחשב - הוא היה 100%. היום מהרגע שהדלקתי אותו - הוא איטי בטירוף, אבל לא בכל הפעולות. לדוגמא: הוא פותח תיקיות מהר והוא מעלה תוכנות מהר. אבל קליק ימני בעכבר תוקע אותו לדקה בערך! עשיתי סריקה ב-NAV - ואין וירוסים. בדקתי פעילות cpu - 21%, ניקיתי קבצים עם HS cleandisk pro - ואין שיפור. ניקיתי קבצים עם casheman - ואין שיפור. מה קורה? נ.ב. - מערכת ההפעלה שלי היא win 2000. תודה מראש! :cwm36:
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם. אצל השכן שלי יש בעיה : כשהוא נכנס לinternet explorer החלון שנפתח לו מתמזער וכשהוא מנסה ללחוץ על המיזעור החלון נעלם לו לאנשהו. בחיים שלי לא נפגשתי עם דברים מהסוג הזה... למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לאחר התגברות על טרויאן מעצבן במיוחד, התאריכים מופיעים לי בצורה משונה. במקום 18/03/08 זה מופיע 2008-03-18 אם אני רושם באקסל 8/3 הוא מזהה זאת כ- 3 באוגוסט. זאת לא בעיה באקסל, כי אותו דבר קורה לי באקסס, לכן הבעיה יותר בסיסית. איך פותרים זאת? יש אפשרות לשנות את צורת התאריך בווינדוס? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יום טוב לכם, הרגע התקנתי ויסטה SP1 ויש לי בעיה מוזרה ברשת . הגישה לאינטרנט פתוחה לתוכנות כמו אקספלורר ו AVG אבל חסומה ל FIREFOX .AZUREUS. SKYPE ומשחקים . אם יש למישהו מושג אני אשמח לשמוע על פתרון אפשרי לבעיה תודה
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר תוכנה כזאת שתעשה את העבודה במקום התפריט הנוראי שיש בוינדוס ב START MENU? כלומר, שתראה את כל התוכנות המותקנות, תאפשר למיין אותן לפי נושאים, להריץ, לעשות אנאינסטול וכו'. תודה!
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קניתי מעבד DUAL CORE של אינטל פנטיום D. איזה גירסא של WINDOWS XP עדיף להתקין בשביל לנצל את המעבד והמאפיינים שלו עם הליבה כפולה?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אחרי אני התקן IE 7 ,לא הצליח לסיים התקנה כל זמן תקוע והודעה שגיאה. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני רוצה צבע שחור ומהחלונות אפשר רק צבע ירוק וכסף.... יש דבר כזה ?
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-
-
פירמטתי ותקנתי את הווינדוס מחדש ושמתי 2 מחיצות אחד C והשני יצא F איך אני מתקן ? שיהיה לי C וD לפי הסדר יש לי צורב וכונן DVD והצורב קיבל את האות D
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי די הרבה משחקים במחשב שלא סיימתי עדיין ואני לא רוצה למחוק... כדאי לשדרג בלי פרמוט? וכל המשחקים ישארו? מה יקרה עם התוכנות של ה32BIT אני רוצה להתקין אולטימייט 64
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יש לי VISTA והייתי רוצה לשנות כמה מקיצורי הדרך האלו. אני זוכר שיש מקום שבו ניתן לשנות אבל לא זוכר איפה זה וחיפוש לא עזר במיוחד :-X
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יש לי מערכת AMD עם ויסטה 64 מותקנת ומתכוון להחליף את הלוח אם לאינטל Q6600 מישהו יודע אם ויסטה תוכל לעשות BOOT לפלטפורמה החדשה ולבצע את ההתאמות הדרושות?
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי נדבק בווירוס הזה ששולח הודעות של Check my Party Pics ואז כתובת של אתר שזה מדביק גם אותך... והוא לא מצליח להסיר את זה. אפשר אולי הסבר איך להסיר את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האם זה נכון שמיקרוסופט הוציאו שני גירסאות VISTA אחת 32 ואחת 64 והרשיון הוא רק לאחת מהגירסאות ? או שאפשר באותו רשיון לבחור מה להתקין 32 או 64 ? אם לא אז למה לאזזל חילקו את זה לשני רשיונות ? ומה אם אקנה 32 ובעוד שנה ארצה לשדרג ולהתקין 64 ביט ? אז אעלץ לרכוש VISTA 64 ??? והאם ניתן להשיג היום 64 ביט ?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
את אותה שגיאה בידיוק אני מקבל גם על IE ACROBAT HELP- IEXPLORE. מישהו יודע מה זה ואיך נפתרים מההודעה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה כאשר אני נכנס לדפי אינטרנט מאובטחים (סלקום, לימודים ועוד) מופיעה לי הודעת אבטחה שמתריעה בפני ש"דף האינטרנט מכיל פריטים מאובטחים ולא מאובטחים", ושואל אותי אם להציג את הפריטים הלא מאובטחים. האמת, כל הפריטים הלא מאובטחים גם ככה לא חשובים לי (פרסומות, ועוד כל מיני שטויות בצד הדף). בכל אופן, ניסיתי לבדוק את הגדרות הדפדפן ולנסות לאפשר תמיד צפיה בדפים כאלה ללא אישור מחדש כל פעם אבל לא מצאתי. יש למישהו פתרון בשבילי? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה אולי קצת מטומטמת! התקנתי וינדווס חדש XP 2 ואני לא מצליחה להגדיר בסרגל כלי שלמטה שפות, כבר ניסיתי בכל מיני דרכים גם דרך control panel וגם ישירות דרך tool bar ניסיתי לסמן וי על שפות אבל עדייןם לא מופיע. בבקשה תעזרו כי זה קצת מפריע , תודה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
i have had a problem in my cumputer that made me reinstall windows in an english version do anyone know how can i change my english windows work in hebrew??
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמשגעת אותי עם כונן זה (היכן ש-WINDOWS מותקן). המקום הפנוי בכונן זה יורד ויורד לבד אפילו כשאני לא משתמש במחשב. כל 5 דקות שאני בודק כמה מקום פנוי יש בכונן C אני מגלה שזה ירד בלפחות איזה 100MB. כשעזבתי את המחשב דלוק לכמה שעות וחזרתי WINDOWS הציג התראה בה הוא אומר לי שאין מקום פנוי בכונן C. כשאני מאתחל את המחשב הכל חוזר תקין, אבל המקום הפנוי בכונן מתחיל לרדת לבדו עוד פעם. למישהו זה קרה? זה ממש מעצבן אותי! כונן D לא מושפע בכלל זה רק כונן C. יש לי בו 13GB פנויים לאחר כמה זמן אני מוצא רק 10GBואחר כך 8GB עד שזה יורד ל 150MB בלבד! ואני לא משתמש במחשב בזמן הזה! סרקתי לווירוסים ו-SPYWARE ועשיתי SCANDISK אבל זה לא עזר, אך עוד לא ניסיתי לעשות DEFRAGMENT. אם מישהו יודע את ה…
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום משום מה ה ScanDisc לא פועל לי אוטומטית אחרי התרסקות נגיד או הפסקת חשמל. רציתי לדעת איך אני מחזיר את האופציה הזו.. נראה לי שהיא לא פעלה לי אף פעם וזה מטריד אותי. עוד שאלה . יש איזו תוכנה יותר מקצועית שבודקת שגיאות בקבצים ובקבצי מערכת שניתן לתזמן . תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP בעברית (הדיסק שממנו התקנתי בא עם MUI בעברית). הבעיה היא שאני צריך להשתמש בתוכנה שצריכה ווינדוס באנגלית אחרת אי אפשר לעבוד איתה. האם ישנה דרך לחזור לאנגלית כאשר אני רוצה לעבוד עליה ? האם אפשר להתקין עותק נוסף של ווינדוס באנגלית על המחשב וכאשר אני רוצה לעבוד עם התוכנה אני פשוט אכנס אליו ? כל פתרון אחר יתקבל בשמחה! חג שמח!
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
הבעיה הזאת מוכרת לי כבר הרבה זמן... אבל זה מסתדר לבד.. ולעמים זה ככה לתמיד. למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
איפה נמצא העידכון עיברית בויסטה? למישהוא יש קישור או שיגיד לי איך להוריד אותו? תודה שמואל
-
- 9 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי במחשב 160 ג'יגה עכשיו אני צריך ממכם עזרה כיצד לחלק את הכוננים בצורה הכי נוחה וטובה בשביל ההתקנה... עכשיו יש לי XP וההארד דיסק מחולק ל4 כוננים כשהשארתי לווינדוס עצמו 20 ג'יגה+תוכנות דרך אגב אם יש לי שירים וכל מיני תוכנות שאני צריך אני יכול להשאיר אותם בכונן נפרד ושאני יתקין ת-VISTA הם יפעלו כרגיל?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לא עובדים לי רדיו וטלוזיה דרך המחשב ברוב האתרים :'(
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-