Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם חיפשתי בפורומים ולא מצאתי: איך אני מעניק לעצמי גישה לספרית system volume information - ספריית שחזור המערכת, כאשר אני עובד במערכת קבצים ntfs? אם יש לינק אז נא הציגו אותו
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בטעות התקנתי את ויסטה פעמיים, פעם אחת בכנן E ופעם אחת ב- C, עכשיו שאני מנסה למחוק את זה שב- C הוא כותב לי : you need permisssion to preform this action ניסיתי סייף מוד , אותו דבר וד"א אני האדמין ועדיין הוא שואל אותי AOLLOW או לא...
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי צורב חיצוני, וכאשר אני מחבר אותו (חיבור USB) לאחד מהמחשבים שלי שבו מותקנת מערכת הפעלה windows 98 , הוא לא מזהה את כונן הצורב. לפעמים המחשב : מוצא חומרה חדשה. אבל אין לי שום תקליטור שבו אני יכול להתקין את החיבור של הצורב (בשני המחשבים הניידים שלי שבהם יש windows xpהמחשב מזהה מייד את הצורב)
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס מחדש על ההתקנה הישנה. רציתי לדעת אם יש אפשרות לשחזר את המיילים הישנים? איכן הם נשמרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי השפה של מע' ההפעלה. מה הקטע של הגרסה העברית? במה היא שונה מהאנגלית? האם זה רק בתפריטים / קבצי help ? או שיש גם משהו בקשר לתמיכה בשפות וכו' ? אני רוצה מע' הפעלה עם תפריטים והכל באנגלית, אבל כמובן שאני חייב תמיכה בעברית. פעם היו גרסאות באנגלית עם Hebrew enabled או משהו כזה, אבל לא שמעתי על זה ב-XP. אשמח להסברים בנושא. למה אני שואל? אני שוקל לקנות winXP נוסף בשביל מחשב נוסף, אז חשוב לדעת שאני קונה את המוצר הנכון. וגם, בקרוב (חצי שנה?) תצא ה-Vista, אז רציתי לדעם האם לרוץ ולקנות אותה איך שהיא יוצאת, או שצריך לחכות מלא זמן עד לגרסה העברית. שאלה נוספת - בקשר ליישומי office (אופיס) - אם זה לא המקום, אז תגידו לי איפה לשאול למעשה זו בדיוק אותה השאלה... יש לי גרסה אנ…
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי התקנה של וינדואס קליק ימני על C ולא מופיע כפתור DISK CLEANUP מה יכולה להיות הבעיה??? אני כמובן אדמין במחשב!
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש והתקנתי אותו לבד, אני משאיר אותו פתוח ולא מכבה אותו מדי כמה ימים מערכת ההפעלה נופלת ואני מקבל את הודעת השגיאה הנל האם זו בעיית חומרה או תוכנה? איך ניתן לפתור אותה?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי נדבק בווירוס הזה ששולח הודעות של Check my Party Pics ואז כתובת של אתר שזה מדביק גם אותך... והוא לא מצליח להסיר את זה. אפשר אולי הסבר איך להסיר את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר מחשב עכשיו שאני בא לפרמט מופיע לי התמונה הבעיה הזאת מה זה יכול להיות איך אני פותר את זה ? עכשיו ברגיל הוינדוס עולה אבל יש בו בעיות ואי אפשר להכנס לשירותים בכלל
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כי הוא רק מפעיל את התוכנה, והוא לא מבצע את הDEFRAG עד שלא מקישים עליו פיזית (וזה כמובן נוגד את כל הרעיון של התזמון).
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין ווינדוס באמצעות דיסק און קיא?האם זה כדאי יותר מהיר? והאם זה יותר טוב מדיסק רגיל תודה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שאני רוצה להתקין ויסטה רשום לי שמחיצה D היא גם primary זה יהיה לי בעיה בהמשך? גם C וגם D שלי הם primary לא רציתי לנסות לשנות את D כי יש לי שם מלא חומר אם אני יצטרך בכל מקרה לשנות את זה יש דרך לעשות את זה דרך הווינדוס? (התקנתי את הויסטה ובנתיים היא עובדת אחלה)
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזאת??
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום מערכת ההפעלה WINDOWS XP PRO ?SP1 א. פתאום העכבר אצלי מתחיל להשתולל (הסמן) לכל עבר. וירוס? בעיה מוכרת? ב. איך אני גורם לחלונות XP PRO?SP1ל הראות לי קבצי מערכת דוגמת COMMAND.COM ושאר הקבצים בשורש של C.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לא עובדים לי רדיו וטלוזיה דרך המחשב ברוב האתרים :'(
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם. אצל השכן שלי יש בעיה : כשהוא נכנס לinternet explorer החלון שנפתח לו מתמזער וכשהוא מנסה ללחוץ על המיזעור החלון נעלם לו לאנשהו. בחיים שלי לא נפגשתי עם דברים מהסוג הזה... למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי מערכת AMD עם ויסטה 64 מותקנת ומתכוון להחליף את הלוח אם לאינטל Q6600 מישהו יודע אם ויסטה תוכל לעשות BOOT לפלטפורמה החדשה ולבצע את ההתאמות הדרושות?
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אם מחקתי קבצים בטעות או עשיתי הסרה לאיזו תוכנית, האם הבחירה ב"שיחזור מערכת" של WINXP יחזיר לי את הקבצים הללו שמחקתי בטעות? אם לא - אז מה הקטע של השיחזור? מהו משחזר בדיוק?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
או שקודם אני חייב להתקין XP ורק אז VISTA כדי שהמערכת תזהה 2 מערכות הפעלה ,לזכרוני זה המצב ....
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה כאשר אני נכנס לדפי אינטרנט מאובטחים (סלקום, לימודים ועוד) מופיעה לי הודעת אבטחה שמתריעה בפני ש"דף האינטרנט מכיל פריטים מאובטחים ולא מאובטחים", ושואל אותי אם להציג את הפריטים הלא מאובטחים. האמת, כל הפריטים הלא מאובטחים גם ככה לא חשובים לי (פרסומות, ועוד כל מיני שטויות בצד הדף). בכל אופן, ניסיתי לבדוק את הגדרות הדפדפן ולנסות לאפשר תמיד צפיה בדפים כאלה ללא אישור מחדש כל פעם אבל לא מצאתי. יש למישהו פתרון בשבילי? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
PXE-53: No boot filename received - נעצר בזמן העליה ומראה את ההודעה הבאה מישהו יכול לעזור? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני כבר יודע שפתחתי על זה ת'רד לפני כמה זמן אבל הבעיה לא נפתרה כול התוכנות שיתוף שלי מורידות לי על 20 K גג יש לי SP2 פתחתי את כול הפורטים ב FIREWALL והורדתי איזה PATCH שמישהו נתן לי פה שאמור לפתור תבעיה וזה לא פתר יש אולי איזה פאטצ אחר שיכול לפתור תבעיה בבקשה תעזרו תודה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יום טוב לכם, הרגע התקנתי ויסטה SP1 ויש לי בעיה מוזרה ברשת . הגישה לאינטרנט פתוחה לתוכנות כמו אקספלורר ו AVG אבל חסומה ל FIREFOX .AZUREUS. SKYPE ומשחקים . אם יש למישהו מושג אני אשמח לשמוע על פתרון אפשרי לבעיה תודה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
טוב, אני מניח שהבעיה הזו נחרשה כבר עשרות פעמים אבל לצערי אני נתקל בה בצורה עיקשת במיוחד במחשב אחד וחשבתי שאולי תוכלו לעזור. הסריקה מתבצעת כמובן במצב בטוח כאשר שומר המסך מנוטרל ובחלון המשימות מופיע רק EXPLORER כתהליך פועל. אפילו פעלתי לפי הדף של MS בנידון: http://support.microsoft.com/kb/q222469/ ללא תועלת. מישהו יכול לנדב תובנה בנושא? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום יש לי שני הארד דיסקים: באחד יש ווינדוס ובשני סתם דברים איך אני יכול לפרמט את שניהם הרי כשה אני מפרמט אז אני לוחץ על הכונן שאני רוצה להתקין בו את הווינדוס ואז הוא מפרמט אותו ומתקין עליו אז איך אני יכול לפרמט גם את השני? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-