עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by asypeer,

הי קנינו בחברה מחשב נייח של HP, והוא הגיע בטעות עם VISTA BUISNESS, אני מניח שהיא OEM. החזרנו את המחשב לספק והוא החזיר לנו אותו עם XP PRO כפי שהתכוונו. נותרו לנו הדיסקים של הויסטה, האם ניתן להתקינם על מחשב כלשהו ? חשוב לציין שלא חיברנו את המחשב כלל לרשת. בתודה.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  2. מאז העדכון האחרון שהוציאו האקספלורר שלי נתקע לפעמים בצורה ממש מעצבנת... הוא נתקע באופן אקראי כאשר אני מרוקן את סל המחזור או עושה קליק ימני על איזה תיקיה בדסקטופ. ברגע שהוא נתקע אני לא יכול להפעיל שום דבר על הדסקטופ, אני יכול רק להזיז את העכבר ולהשתמש בחלונות שכבר נפתוח לפניי שהאקספלורר נתקע. הדבר היחיד שאני יכול לעשות הוא לכבות את המחשב מהכפתור (המחשב נכבה בצורה מסודרת והדרגתית, ולא במכה אחת). או להפעיל את הטאסק מנג'ר מראש, ואחריי שהאקספלורר נתקע לסגור אותו ולהפעיל מחדש. שמעתי גם שלהרבה אנשים שעדכנו את המחשב באותו העדכון יש בעיות, אבל הפתרונות שהם הציעו לא עזרו לי. מישהו יכול לעזור לי? יש דרך שאפשר לתקן את האקספלורר?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  3. לפני שכולם קופצים עליי.... יש לי סיריאלים חוקיים ל-XP PRO, XP HOME, 2000..... אם יש פה איזו שהיא עברה אז קבלו את התנצלותי מראש ואנא מנהלים למחוק\לנעול. ניסיתי המון גירסאות של ווינדוס וכולם פשוט XXX כולל המקוריים.. חשבתי אנשים שניסו גרסאות ורוצים להמליץ לדוגמא: XP GOLD XP TINY Unattended Windows XP Service Pack 3 Build 2 ועוד רבים אחרים.... האם כדאי לי לסבול בשקט ולקוות ש-VISTA יהיה פתרון גם מבחינת יציבות וגם תמיכה טובה יותר ב-DUAL CORE ללא כל הפיקסים שדורשים נצח לפתרון יציבות ותמיכה בתוכנות ללא קריסה (אני לא מדבר על משחקים!) ? תודה ושוב מקווה שלא עברתי על חוק כל שהוא....

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  4. לפני כחודש וחצי קניתי מחשב חדש, התקנתי עליו ווינדוס וכו'.... אבל זמן קצר אחר כך התחילה להופיע הודעה מעצבנת במחשב שלי. ההודעה היא שתהליך כלשהו צריך להיסגר והיא מופיעה זמן מה אחרי שאני מאתחל את המחשב. הנה הפרינט סקרין של ההודעה (ההודעות שלמטה זה מה נפתח כשלוחצים על click here). מה שמעצבן זה שאחרי שאני לוחץ על לסגור, כל תוכנה חדשה שאני פותח (לא משנה מה- פיירפוקס, ווינאמפ וכו'), לא נותנת לי להשמיע סאונד. אם התכנה הייתה פתוחה כשהופיעה השגיאה אז היא כן נותנת להשמיע סאונד. כשאני מנסה להשמיע סאונד, למשל בווינאמפ, זה נותן לי את השגיאה הבאה: למרות שהדרייבר מותקן. אשמח אם תוכלו לעזור לי, כי זה כבר ממש עולה לי על העצבים.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by vovka43r,

הביאו לי דיסק של WINXP. כאשר עולה המסך הראשון רשום, WINDOWS XP PRE SP2. מה זה גרסת PRE? תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  6. שלום לכולם! התקנתי על מחשב שעבר פירמווט win xp pro חוקי. כנראה שמשהו בהגדרות השפה עשיתי לא לגמרי בסדר. לקח לי זמן ואז מצאתי איך דואגים שהמחשב יתקין גם את העברית. לאחר מכן הוספתי עברית כשםה למקלדת. מה שנראה לי שעשיתי לא טוב הוא שהגדרתי את השפה בה הוא מנסה לקרוא כל דבר כ-hebrew וכך יוצא שהרבה כותרת של חלונות הוא כותב קישקושים ואפילו כותרות שנכתבו בעברית הוא לא לגמרי קורא. נראה לי שברירת המחדל הייתה english(unicode ואת זה כנראה לא הייתי צריך לשנות. שוב, זה רק הניחוש שלי. בכל מקרה אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה או להבין מאיפה היא נובעת. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by Runny,

אחרי זמן מה שמשתמש מחובר לסרבר ללא שימוש הסרבק מנתק אותו. בעקבות כך אני מחוייב לעשות Restart ורק אז ניתן להתחבר לFileServer אין לה הגבלה בUsers של Idle Disconnection Time. מישהו אולי יודע איך לתקן את הבעיה או אולי מכיר כלים מתקדמים לטיפול בסרבר (יותר מאלה שבאים עם מערכת ההפעלה) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  8. שלום שוב אני הפעלתי אצלי את המערכת של הווינדוס ארו אבל אני לא יודע איך להפעיל את החלונות הזזים שאפשר לראות כל אחד (זה משהו עם SHIFT). האם מישהו יודע איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  9. שלום.. בעיה מוזרה מקווה מאווווווד שאמצא הפיתרון פה..התקנתי העדכון החדש SP2 בעברית... והכל טוב ויפה.. הופעל המחשב מחדש והכל תקין כשכיביתי המחשב וחזרתי לוינדוז היה תקוע העכבר כאילו עסוק.. ולא לוחץ על כלום. פירמטתי והתקנתי שוב.. וכשמכבה המחשב וחוזר אותה בעיה.... אלוווהים מה אעשה? בבקשה בבקשה עזרווווו לייייי!!!

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by אוהד הפועל בדם,

כשאני פותח יותר מחלון אחד באקספלורר הוא עושה לי send error או dont send ואז הוא סוגר אותו איך מונעים את זה? תודה לעוזרים

11. Started by NDickler,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם שני דיסקים קשיחים שהתקנתי עליהם מ"ה אחד מהם עם xp 64 והשני עם vista 32 התקנתי את המערכות כשהדיסק השני תמיד היה מנותק פיזית עכשיו נגשתי לחבר את שני הדיסקים בו זמנית, והמערכת עולה מהדיסק שמוגדר בbios ולא עולה לי הbootloader כדי לבחור מ"ה איך אוכל לפתור את הבעיה הזאת

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  12. Started by rach75,

צהרים טובים לכולם לא יודעת מה קרה למחשב הנייח שלי ( אני עובדת בנייד כרגע) יש לו סיסמא אני מכניסה את הסיסמא הוא מראה כאילו הוא מכניס אותי (רושם את השם שלי ) ואז נפתח המסך של הדסקטופ אולם בלי שום איקון עליו מכל האיקונים שיש לי ואז נפתחת שוב התיבה שמבקשת להכניס סיסמא ואז אם אני מכניסה סיסמא שוב דסקטופ ריק רק עם תמונת הריקה ופותח לי את התיבה שמבקשת סיסמא מה קורה פה ? הסיסמא למחשב היא שלו ש אותיות בעברית בדקתי קפס לוק ושאני בעברית אבל שוב הוא מכניס הסיסמא מקבל אותה רושם לי כמה מילים יש לי אבל כשאני מקליקה על השם שלי להכנס למחשב רואים כאמור את תמונת הרקע בלי איקונים ואז מיד שוב מבקש סיסמא אשמח לעזרה לא ברור לי מה נסגר עם המחשב הזה זה מחשב עם וינדוס XP . תודה מראש והמשך שב…

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  13. Started by sagioto,

שלום, אני סטודנט וחלק מהעבודה שלי נעשית על מחשבים אחרים, אני מעוניין בכלי שיסנכרן לי תיקיות שנמצאות גם על הHDD וגם על DOK, כך שבשני הכיוונים יועתקו הגרסאות החדשות יותר ויוספו קבצים חדשים- כל פעם שאני מחבר אותו למחשב, יש לי windows 7, יש משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  14. Started by avi2006,

היי יש לי ווינדוס XP מקורי (לשם שינוי) שברירת המחדל שלו היא בעברית. האם אני יכול איכשהו (אפילו בהתקנה מלאה חדשה) להעביר את כל התפריטים שלו וכדומה לאנגלית?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  15. Started by peripushkin,

התקנתי וינדוז 7 64bit ובא לי להתקין משחק שהוא לא 64ביט בכונן אחר מהכונן של הוינדוז בגלל המקום בכונן האחר. האם אני יכול לעשות זאת? והאם אפשר סתם בתיקייה או שצריך לקרוא לה בשם של התיקייה של התוכנות בכונן של הווינדוז עם הX86?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  16. מה דרישות המערכת של וויסטה מינימום? מה הדרישות הרצויות שיעבוד כמו שצריך? ומתי זה יוצא?

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  17. בלסטר וכל הקקה מייקה הזה ואני לא רוצה לעשות עידכון אלא פשוט שיהיה לי את הקבצים להתקין במחשב אחר תודה רבה רבה רבה!

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  18. Started by refaels2006,

שלום אני עובד על Windows XP Proffesional מחשב ישן שמריץ 128RAM. עכשיו אני התקנתי את הכלי Microsoft Virtual for pc שמאפשר לדמות ריבוי מערכות הפעלה במקביל (עם כוננים קשיחים ווירטואלים). התקנתי שם Windows 95 והקצאתי לו 32MB . התקנתי WIndows 2000 PRO והקצאתי 40MB . עכשיו אני מנסה להוריד את המערכת שהציעו כאן בעבר "Windows FreeStyle!" הנקראת XSOS-V2.0 וניתנת להורדה חינם מhttp://www.nnstep.com . אך כשאני מריץ את קובץ הISO הוא מגיע להתקנה ואומר לי : '' יש שגיאה בשורה 14 בתיקייה I386\" אשמח לדעת מה זאת המערכת הפעלה הזאת ,האם Microsoft עזרו בפיתוחה, וקובץ חלופי אחר להורדה תקין בבקשה . שבת שלום! רפאל

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by bariko,

שלום רב, במשך יומיים שלמים לקח לתוכנה PerfectDisk לבצע איחוי של 70% לערך באחד מהדיסקים החיצוניים שלי. לפתע, אתמול בערב קיבלתי הודעה של WINDOWS UPDATE לפיה התבצע עדכון, ולכן עליי להפעיל מחדש את המחשב. מאחר ולא רציתי לעשות זאת עד אשר תהליך האיחוי יסתיים, חיפשתי דרך לבטל את העדכון, אבל לא מצאתי. הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לדחות את ההפעלה מחדש ב-4 שעות. לאכזבתי הרבה, כאשר התעוררתי בבוקר, גילתי שהמחשב ביצע RESTART באופן עצמאי. לאחר מכן בדקתי את המצב בתוכנת האיחוי וגילתי שהתהליך הושעה. ניסיתי לחדש את התהליך באמצעות לחיצה על RESUME, אבל כל הניסיונות שלי לחדש את תהליך האיחוי עלו בתוהו. לפיכך השאלות שלי הן כדלקמן: 1. למקרה ששוב אתקל במצב דומה לזה שתיארתי כאן, כיצד ניתן להימנע מ-R…

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by Gal.S,

לא מזמן רכשתי windows xp חוקי וברצוני לדעת האם אני יכול להתקין את הוינדווס בשני המחשבים ברשת הביתית שברשותי ללא בעיה מצד מיקרוסופט

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  21. היי, יש לי בעיה די מציקה שאני בטוח שיש לה פתרון פשוט וקל, כל הזמן כשאני נכנס לתקיה הקבצים מוצגים לי ברשימה עם פרטים, ואז אני הופך אותה את התצוגה שלהם לסמלים בינוניים. אני צריך לחזור על הפעולה הזאת כל הזמן שאני נכנס לתקיה שלא נכנסתי אליה. יש דרך לשנות לצמיתות את תצוגת התיקיות והקבצים? יש לי ווינדוס ויסטה אולטמייט 64BIT. תודה לכם.

22. Started by tomer_et,

יש לי מחשב שבו הייתה מותקנת גרסה של WIN98 SE באנגלית. רציתי לשדרג את מערכת ההפעלה ל-WINXP PRO בעברית. שכחתי לרגע שהדבר לא אפשרי - בגלל השוני בשפות של המערכות - ובלי לשים לב התקנתי את הגרסה של ה-XP בנוסף ל-98 רק עם מחיצה אחרת. עכשיו אני רוצה להסיר את הגרסה של ה-XP שהתקנתי בטעות על הפרטישן השני - ולכן יש לי כמה שאלות: 1. האם יש דרך מסודרת לבצעה את ההסרה של ה-XP? 2. האם אפשר פשוט למחוק את הספריה של WIN שנמצאת במחיצה השניה של המחשב (שם מותקנת ה-XP)? 3. איך מבטלים את המסך שקופץ כשמעלים את המחשב ששואל באיזו מערת הפעלה אני רוצה להשתמש? אני פשוט רוצה לחזור למצב שהייתי בו לפני ההתקנה השגויה של ה-XP. עזרו בבקשה.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  23. Started by Zahi738,

בוטל............

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  24. שלום רב, יש לי בעיה במחשב יש לי ווינדוס אקס פי פרו בעיברית, וכשאני רוצה לכבות אותו הוא נשאר תקוע על המצב של שומר ההגדרות שיש בתהליך הכיבוי בסוף. אולי למישהו יש רעיון או ידוע מדוע זה קורה? חשוב לציין שכל פעם אני מחכה זמן רב וכאשר זה לא עובד אני מכבה לבד.מדוע זה? תודה מראש לכל העוזרים....

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by idan79,

בסיום עידכון [64 ביט,הום פרימיום] מופיעה שגיעה 80070246 מצאתי את זה בקושי רב באתר מיקרוסופט : http://support.microsoft.com/kb/942968#top למישהו יש המלצה מה לעשות?לא נראה לי תקין בכלל....

• 3 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים