עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Lethal_Acid,

אז ככה אני משתמש ב OUTLOOK EXPREES כ תוכנת ה EMAIL שלי. יש לי EMAIL ב 012 ודרך POP3 אני בודק אימילים דרך OUTLOOK EXPREES. קיבלתי אימייל מ חבר אם קובץ בפנים ניסיתי לפתוח את הקובץ (SAVE ATTACHMENTS) אבל הוא בצבע אפור וכתוב לידו OE removed accessto the following unsafe attachments in your Eamil:filename. מה לעשות זה קובץ מאוד חשוב איך אני פותח אותו?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by blanco,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה ....לוכח למחשב שלי 8 דקות לעלות..... ניסינתי לפרמט , עידקנתי את הביוס וכן גם את כל הדריברים אבל אני לא מוצא את הבעיה אשמח לעזרה תודה

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  3. חבר שלי החליף רק לוח אם לפני כמה חודשים ואני זוכר שהיו לו בעיות עם הוינדוס.. הוא לא עלה בכלל.. אני לא יודע אם הייתה לו בעיה, או שבגלל שהוא החליף חומרה הוינדוס עשה לו בעיות. אני רוצה לדעת כדי להכין ולגבות לפני את כל מה שחשוב לי במידה ואני אצתרך להתקין מחדש את הוינדוס.. תודה, איתי

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  4. אהלן וסהלן, הבעיה במחשב נייד מסוג קומפאק פרסיארו של אבא שלי. כשמפעילים את המחשב, עוד לפני ש-Windows מעלה את הממשק הגרפי - בקטע שטוענים ויש פס כחול שרץ אז פתאום כתוב רק Windows XP Professional, לעומת זאת לפני כן היה כתוב Home Edition בנוסף, והכיתוב נעלם. כמובן שזה לא מה שמפריע לי... כשה-Windows עולה למסך של בחירת המשתמשים - עולה המסך הכחול שבו אמורים לבחור את שם המשתמש (ולהקיש ססמא במקרה הצורך) אבל לא מופיע שם אף משתמש. ניסיתי להעלות ב-Safe Mode, אך ללא הועיל. יש לציין כי לא מותקן anti virus על המחשב, אם כי הוא מריץ את sp2 ונמצא מאחורי NAT. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבעיה ולייעץ, ואם אתם באופן כללי מתמצאים בבעיות של WinXp וטרם נתקלתם בתופעה או שאתם מכירים אבל לא יודעים א…

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  5. מלא פעמים כשאני פותח את התפריט התחל מתפלק לי הסמן ולוחץ על האייקון של העזרה. מישהו יודע איך מורידים את הדבר הזה? עוד משהו, למישהו אי פעם עזרה ה"עזרה"? גם למניאק לוקח שעה להפתח...

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by Oranili,

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by LIgor86,

שלום, יש לי בעיה עם מקלדת מולטימדיה של מייקרוסופט. בפורום אחר (שלכם) אמרו לי שהבעיה היא כביכול בהגדרות של ה"חלונות" הבעיה היא בעצם שאיני יכול להעביר שפה דרך המקלדת כאשר אני נמצא באינטרנט אקספלורר ואילו באופיס אני יכול איך אוכל לפתור בעיה זו??????

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  8. צריך לדעת כמה שיותר מהר, מתכנן לקנות ויסטה בהנחה ממיקרוסופט.

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by ssib,

היי לכולם אני מריצה XP HOME על פנטיום 4. 3.00. RAM 0.99 בחודשים האחרונים המחשב עושה יותר ויותר צרות עד כדי שכעת מסיבה כלשהי לא מוכן לעבוד עם המדפסת עושה רושם שהמעבד מאוד מתחמם - שומעים הרבה רעש מהמחשב נראה לי שזה מהאוורור והאקספלורר עושה צרות צרורות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=296422.0;topicseen נדמה לי שיש עוד צרות, אבל כרגע לא עולות לי בראש ישנה האפשרות לפרמט ולהעלות הכל מחדש אני תוהה אם ניתן לעשות משהו פחות דרסטי לפני זה אם תוכלו לעזור לי זה יהיה מעולה :gorgeous:

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by Idanez,

אהלן חבר'ה.. נדפקה לי כנראה הגרסא שיש לי ל WM 2005 למישהו יש איזה לינק לרפיד שייר להוריד את התוכנה.. 2005 או 2003 לא משנה.. חייב את זה דחוף צריך לתקן את המיו לרגל נסיעה לחו"ל.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by tgen,

אני רוצה לקנות windows XP Pro באנגלית ויש לי כמה שאלות לגבי זה... 1. האם שינוי שפת ותצוגת המערכת לעברית מובנית כבר במערכת או שיש צורך להשיג את ה-MUI? 2. אם יש צורך להשיג את התוכנה MUI איך אני עושה את זה וכמה זה יעלה לי? 3. אם התקנת המערכת והשימוש בקוד שלה ניתנים לשימוש חוזר (לאחר פירמוט או התקנה במחשב אחר) יכול להיות מצב שכמה מערכות הפעלה במחשבים שונים יותקנו בעזרת אותו דיסק ואותו קוד? 4. ואם זה המצב אז מה בידיוק בודקת תוכנת החוקיות של מייקרוסופט ואיך היא יכולה לדעת אם יש כפילויות?

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by Sweet_Tooth,

אם שמתם לב החלון במקס אבל אני עדיין רואה את הגבולות שלו? מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by poltergeits,

היי הורדתי איזה קובץ ראר שאני לא יודע מה יש בו בכלל או למה הורדתי אותו ופתחתי אותו לשולחן עבודה מכאן אני כבר מה זה מעוצבן כי יש לי קובץ שלא נותן לי למחוק אותו ואני אומר לכם ניסיתי כל דרך אפשרית ( דוס ,סייפ מוד) אם למישהו יש איזה כלי להסרה או דרך חדשה למחוק אותו אנא שתף אותי בבקשה

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by Dilbert Marker,

לפני שנה וחצי בערך כשקניתי את המחשב הנוכחי זיבלו לנו קצת את השכל ואמרו שבשביל שהרשת הביתית תפעל עם שיתוף והכל, את מערכת ההפעלה של המחשב הישן צריך להחליף מ98 ל98SE (לא יודע אם זה נכון אבל בואו לא נכנס לזה עכשיו). בכל מקרה, דיסק של Win 98SE לא נתנו לנו ואני רוצה לפרמט את המחשב עכשיו אז השאלה הקצת טיפשית שלי היא: 98SE זאת התקנה נפרדת לחלוטין מ98 נכון? כלומר ל98SE יש דיסק התקנה נפרד שאותו אני מפעיל אחרי שאני מפרמט, וזה לא שאני מתקין 98 רגיל (שיש לי את הדיסק שלו) ועליו מעדכן איכשהו לSE. נכון? וחוץ מזה, בתור אדם שלא פירמט בעצמו Win 98 בחיים, האם המדריך הזה מדוייק? בקצרה כתוב בו לעשות boot disk, לכתוב "format c:", לפרמט ולהתקין את מערכת ההפעלה.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by marlboro,

לא עובדים לי רדיו וטלוזיה דרך המחשב ברוב האתרים :'(

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by darkman,

אז ככה יש לי בעיה אין לי FLOPPY ואני רוצה לצרוב מחדש את הוינדוס שיש לי מדיסק מקורי ולהוסיף לו את הדריבר של הSATA כך שאני יתקין אותו מחדש אני לא יצתרך FLOPPY תודה אני יודע שפעם היה מדריך איך "לחבר" SP2 אבל לא מצאתי אותו

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  17. מצורפת תמונה. כשאני לוחץ קליק ימני על קובץ מוסיקה נפתח לי התפריט המצורף. אין לי צורך בכולו ואני מעוניין להסיר חלק מהאפשרויות שם. איך אפשר לעשות את זה? דרך אגב: הייתי שמח אם היה אפשר לעשות אותו כנ"ל גם בתפריט-קליק-ימני של סוגי קבצים אחרים. אנא עזרתכם. HF [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  18. אני מתחנן לפרמט את המחשב שלי בעוד זמן מה, בעיקר בגלל אוסף של בעיות שנתקלתי בהן ולא מצאתי להן פתרון... ניגשתי לאשכול הנעוץ של הפורום, ומצאתי אתר שנותן לי סקריפט כדי ליצור slipstream, אבל בגלל שהוא מותאם לגרסא האנגילת, ואני משתמש בגרסא עברית, נאלצתי להוריד את כל הקבצים אחד-אחד מהאתר של Microsoft. באמצע השיטוט הסתמי שלי במאגר ההורדות של MS, נתקלתי לפתע בעמוד הבא: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=2FCDE6CE-B5FB-4488-8C50-FE22559D164E&displaylang=he שבו מוצגת כביכול, הורדה של Windows XP Service Pack 3 כקובץ ISO. השאלה שלי היא כזאת- האם אני יכול להוריד את הקובץ הענק הזה, לצרוב אותו על דיסק, ולהשתמש בו במקום בדיסק ההתקנה של WinXP SP2 שלי, או שזה לא יעב…

19. שלום, רציתי לדעת עם איזה מערכת הפעלה הכי כדי לי להתקין כדי שהמחשב שלי ירוץ הכי מהר. זה המפרט: ספק כח - Thermaltake Toughpower 650W מעבד - QuadCore Intel Core i7 920, 2833 MHz לוח אם -Gigabyte GA-EX58-UD5 Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem זכרון - 3gb ddr3-1333mhz KingStone כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB) כונן קשיח - 500GB WD SATA2 האם כדי לחכות ל WINDOWS 7 .? מישהו יודע מתי הוא יוצא?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by regevaz,

שלום לכולם , הבעיה שלי היא שיש לי כרגע outlook express והיה לי outlook של האופיס . האם אני יכול למשןך את ההודעות והקבצים ורשימת הכתובות שהיו לי לoutlook express , לייבא אותם בצורה כלשהיא? תודה מראש ומקווה שתוכלו לעזור לי

21. Started by etzarfat1981,

שלום, אני עובד ב-VISTA ULTIMATE EDITION חיברתי את המחשב שלי לרשת הביתית שלי שאליה מחוברים עוד מחשבים שמריצים XP PRO אני לא מצליח לשתף את ה-HD שנמצא ב-VISTA למחשבים אחרים, אני לא מצליח להתחבר ממחשב שמריץ XP PRO למחשב שמריץ VISTA הוא מבקש ממני סיסמא ו-USERNAME. איפה אני מגדיר את זה? אני רוצה שתהיה לי אפשרות ממחשב VISTA ולמחשב XP PRO והפוך להעתיק קבצים ולמחוק. תודה

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by BoA,

החלטתי היום להתקין SP2 אז אני נכנס ומעדכן והכל סבבה וכאשר אני מגיע להתקנה יש error הזה עד שהורדתי ועכשיו זה? מה לעשות בבקשה?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by EladNAM,

המקלדת שלי נפלה על הרצפה ושהרמתי אותה ראיתי שנעלמו לי כל האייקונים משולחן העבודה. כשאני מנסה ללחוץ ולגרור (לפתוח תיבת בחירה או איך שלא קוראים לזה) הסמן של העכבר הופך לסימן של אין כניסה במקום. יכול להיות שמשהו שנלחץ כשהמקלדת נפלה גרם לזה? עריכה: עכשיו אני שם לב כשאני מגדיל חלון כלשהו ב-Maximize הוא נמתח גם על ה-Task Bar...

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  24. לחבר שלי יש מעבד DUAL CORE של AMD. איזה ויסטה הוא צריך להתקין - X64 או X86? ככה הוא שאל אותי. ככה אני שואל אתכם. תודה לעוזרים.

25. בצורה חלקה וללא בעיות בשימוש בממשק הAERO.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.