עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by idb1,

שלום לכולם.. יש לי בעיה רצינית. עשיתי פורמט במחשב ובאתי להתקין את האקס פי (הכל כך מרגיז הזה!!) ,אני מתחיל לעדכן את הסרוויס פק 2 והוא רץ רץ עד שבא לי ההודעה כחלק מהתהליך "running processes after install". נכון לעכשיו עד לכתיבת שורות אלו (שעברו מאז תחילת התהליך כשעה!!!) עדיין לא השתנה כלום והתהליך (מן הסתם נתקע). אני אולי קצת אופטימי שזה עוד ישתנה... :s05: רציתי לדעת אם הבעיה מוכרת ואיך אני פותר אותה בהקדם. הייאוש כבר השתלט עליי. תודה ..

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  2. צריך לשדרג כל פעם ולהוסיף זיכרון? הרי אפשר פשוט לתת יותר מקום מההארד דיסק שישמש כRAM וזהו לא?

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by tomer_et,

יש לי מחשב שבו הייתה מותקנת גרסה של WIN98 SE באנגלית. רציתי לשדרג את מערכת ההפעלה ל-WINXP PRO בעברית. שכחתי לרגע שהדבר לא אפשרי - בגלל השוני בשפות של המערכות - ובלי לשים לב התקנתי את הגרסה של ה-XP בנוסף ל-98 רק עם מחיצה אחרת. עכשיו אני רוצה להסיר את הגרסה של ה-XP שהתקנתי בטעות על הפרטישן השני - ולכן יש לי כמה שאלות: 1. האם יש דרך מסודרת לבצעה את ההסרה של ה-XP? 2. האם אפשר פשוט למחוק את הספריה של WIN שנמצאת במחיצה השניה של המחשב (שם מותקנת ה-XP)? 3. איך מבטלים את המסך שקופץ כשמעלים את המחשב ששואל באיזו מערת הפעלה אני רוצה להשתמש? אני פשוט רוצה לחזור למצב שהייתי בו לפני ההתקנה השגויה של ה-XP. עזרו בבקשה.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  4. שלום, מישהו מכיר תוכנה כזאת שתעשה את העבודה במקום התפריט הנוראי שיש בוינדוס ב START MENU? כלומר, שתראה את כל התוכנות המותקנות, תאפשר למיין אותן לפי נושאים, להריץ, לעשות אנאינסטול וכו'. תודה!

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  5. יש לי WD PASSPORD 160GB ואני חייב שהוא יהיה על FAT32 אחרת הרדיו באוטו והDVD בבית לא מזהים אותו דרך הכניסת USB... אני אישית עובד עם XP, אבל המחשב של המערכת קולנוע ביתית יש בו VISTA לצורך מדיה סנטר ומשום מה הוא לא מגיב כשאני מחבר את ההרדיסק החיצוני.. לפני הפירמוט ל FAT הוא זיהה את הכונן יופי... מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  6. Started by e.N.m,

שלום, קניתי מחשב חדש לא מזמן וכל כמה שעות(אין לי מספר מדוייק) הוא מפעיל עצמו מחדש או עובר למסך של משתמשים. זה קורא מתי שאני לא מולו. היום בבוקר התעוררתי והוא היה בכלל מכובה. המחשב הוא Q9450, EP45-DS3, 4870HD ווינדוס VISTA Ultimate 64bit. תודה לעוזרים, אלן.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by danielool,

הורדתי תמשחק GTA והוא מחייב SP3 . ניסיתי תWINDOWS UPDATE זה לא מצליח . הורדתי את הSP3 בהורדה רגילה גם לא מצליח. למישהו יש מושג מה הבעייה?..לא בא לי לפרמט בישביל זה =\

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  8. זה הכותרת שלה: prutsct has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. ניסיתי להפעיל מחדש לא עזר, עשיתי "תשלח" "אל תשלח" מלא פעמיים לא עוזר... מה עוד אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  9. יש לי 4 ג'יגה זכרון, עד אמש הייתי עם ויסטה 64, אבל הוא לא איפשר לי להפוך סרטים לפורמט של האייפוד בגלל בעיה עם הקודק ועוד דברים כאלה קטנים שממש מעצבנים. לשים XP 32 חבל לי. ועכשיו כשאני על XP 64 הוא עושה לי מלא בעיות גם, איאפשר לעדכן אותו, אומר לי שהגרסא לא מזוהה, איאפשר להתקין .NET, שזה סביבת עבודה ל2/3 מהתוכנות שאני משתמש בהן, גם מסנג'ר אין. כל עזרה תבורך! ;D

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  10. אהלן וסהלן, הבעיה במחשב נייד מסוג קומפאק פרסיארו של אבא שלי. כשמפעילים את המחשב, עוד לפני ש-Windows מעלה את הממשק הגרפי - בקטע שטוענים ויש פס כחול שרץ אז פתאום כתוב רק Windows XP Professional, לעומת זאת לפני כן היה כתוב Home Edition בנוסף, והכיתוב נעלם. כמובן שזה לא מה שמפריע לי... כשה-Windows עולה למסך של בחירת המשתמשים - עולה המסך הכחול שבו אמורים לבחור את שם המשתמש (ולהקיש ססמא במקרה הצורך) אבל לא מופיע שם אף משתמש. ניסיתי להעלות ב-Safe Mode, אך ללא הועיל. יש לציין כי לא מותקן anti virus על המחשב, אם כי הוא מריץ את sp2 ונמצא מאחורי NAT. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבעיה ולייעץ, ואם אתם באופן כללי מתמצאים בבעיות של WinXp וטרם נתקלתם בתופעה או שאתם מכירים אבל לא יודעים א…

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by Idanez,

אהלן חבר'ה.. נדפקה לי כנראה הגרסא שיש לי ל WM 2005 למישהו יש איזה לינק לרפיד שייר להוריד את התוכנה.. 2005 או 2003 לא משנה.. חייב את זה דחוף צריך לתקן את המיו לרגל נסיעה לחו"ל.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  12. תודה לכל מביני דבר....

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  13. שלום לכולם, מישהו יודע איך אני יכול ליצור התקשרות אוטומטית לאינטרנט עם ההפעלה של ה-WINDOWS ? אין לי ראוטר, והאינטרנט שלי עובד באמצעות חייגן(תשתית של הוט) ניסיתי ליצור shortcut לחייגן וגררתי אותו לתיקיית STARTUP, התוצאה היא שהחייגן עולה אבל עדיין צריך ללחוץ על CONNECT כדי שיתחבר תודה לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  14. יש לי חשבון מנהל בחלונות ובטעות פתחתי חשבון מוגבל ושכחתי את הסיסמה של החשבון... אז איך אני מוצא אותה?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  15. יש לי SP! בווינודס אקס פי ואיני רוצה להתקין SP2 ויש לי בעיה כי זה אומר שהווינדוס לא חוקי לכן אני צריך עזרה להפוך את הווינדוס לחוקי... אז אפשר בבקשה מדריך להפוך אותו... ואמרו לי שאפשר עם קראק אז אפשר בבקשה קראק ..... *אם זה לא קשור לפורום הזה אז בבקשה על תנעלו רק תעבירו את זה פורום... .

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  16. אמנם היה קצת בלאגן בהתקנות של המחשב אבל עכשיו יש רק התקנה אחת בכונן C אבל כל פעם המחשב מציג לי מסך שמשבקש לבחור בין 2 התקנות ורק אז מעלה את המחשב אם לא אמרתי אז מדובר בוינדוז XP

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by Offens1ve,

ברשותי כרטיס טלוויזיה LifeView FlyTV Prime 30 עד עתה עבד מצויין בWinXp, מאז שעברתי לWindows 7 יש לי בעיה אני מצליח לקבל ווידאו, אבל לא מצליח לקבל אודיו.. יש לציין שניסיתי ב2 תוכנות גם ChrisTV וגם בDScaler, ואותן ההגדרות מצליחות לעבור בXP אך ב7 לא.. אני לא חושב שהבעיה בדרייברים כי WINDOWS הצליח לאתר לי מיד את הכרטיס טלוויזיה והדגם המדוייק, חוץ מזה שנכנסתי לאתר להוריד דרייבר וקיבלתי תשובה שיש ברשותי את הדרייבר המעודכן.. מישהו יודע אולי מה הבעיה? אולי התוכנות שהשתמשתי לא תומכות בWIN7?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by PayneBack3251,

שלום רב לפני כחודש התקנתי את ויסטה מאז היתה בעיה שמעיקה עליי זה ההעתקות בויסטה הם יותר איטיות מה ה xp אבל הדבר הכי מעצבן הוא שאני מעתיק משהו אז המחשב בקושי מתפקד כאילו הוא משתמש בכל הכוח של המעבד בשביל להעתיק במקום הדיסק הקשיח אני לא יודע מה לעשות... אם למישהו יש נסיון עם זה אני ישמח לפתרון תודה מראש,עידן

• 9 תגובות
    • 667 צפיות
  19. אני רוצה צבע שחור ומהחלונות אפשר רק צבע ירוק וכסף.... יש דבר כזה ?

• 9 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by poltergeits,

היי הורדתי איזה קובץ ראר שאני לא יודע מה יש בו בכלל או למה הורדתי אותו ופתחתי אותו לשולחן עבודה מכאן אני כבר מה זה מעוצבן כי יש לי קובץ שלא נותן לי למחוק אותו ואני אומר לכם ניסיתי כל דרך אפשרית ( דוס ,סייפ מוד) אם למישהו יש איזה כלי להסרה או דרך חדשה למחוק אותו אנא שתף אותי בבקשה

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  21. יש לי ויסטה בכונן C 40 GB יש לי בפנים 20 GB בשימוש ורשום לי שנשאר לי עוד 10 פנויים איך זה יכול להיות בדקתי קבציים נסתרים זה עדיין 20 GB היה לי לפני XP לאן ה10 GB יכלו להעלם?

22. איך אני משנה את המראה של הXP ? עם אילו תוכנות אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  23. היי, ניסיתי להתקין סקין של וינדוס 7 להחליף את הסקין של אקס פי-במשך ההתקנה הוחלפו קבצים ואחרי ריסטט הוינדוס באמצע עלייה מקבל מסך כחול. האם יש אפשרות לעשות שיחזור?(גם ב-safemode יש את אותה תקלה) או שאפשר לעשות recovery ?(יש לי את הibm-r50e ) רק שאיני יודע לעשות את זה,ניסיתי לחפש בביוס recovery ולא מצאתי--יש עצה בבקשה? האם יש סיכוי שזה בעית חומרה?(לא היה לי שום בעיה לפני ההתקנה הזאת והמחשב עצמו לא היה בשימוש הרבה,האם התוכנה הלא מוצלחת הזו יכלה לגרום לבעית חומרה?) תודה.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  24. אם משהו נתקל בתופעה או יכול לעזור לי אודה לו מאוד

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  25. אני רוצה לפרמט את המחשב אבל לא רוצה לחכות שעות עד ששוב כל העידכונים ירדו. איך אני יכול לגבות את העידכונים?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.