Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לאבא שלי מחשב ישן של קומפק (מעבד סלרון 766 מגה הרץ ו128MB ראם) עם מערכת הפעלה WINDOWS ME שבאה עם המחשב כשאר הוא נקנה. בעקבות הקמת הרשת האלחוטית בבית, המחשב עבר לשליטה טכנית שלי. אחד הדברים הראשונים שעשיתי אחרי התקנה הרשת, הוא לבדוק עדכונים למערכת ההפעלה. להפתעתי האתר אמר לי ACCESS DENIED ולא אפשר לי להכנס ולעדכן את הווינדוז. למישהו יש רעיון מה הגורם לבעיה ואיך פותרים אותה? פשוט ממש אין לי כוח להוריד את כל עידכוני האבטחה שיש ידנית... תודה!
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה רצינית. עשיתי פורמט במחשב ובאתי להתקין את האקס פי (הכל כך מרגיז הזה!!) ,אני מתחיל לעדכן את הסרוויס פק 2 והוא רץ רץ עד שבא לי ההודעה כחלק מהתהליך "running processes after install". נכון לעכשיו עד לכתיבת שורות אלו (שעברו מאז תחילת התהליך כשעה!!!) עדיין לא השתנה כלום והתהליך (מן הסתם נתקע). אני אולי קצת אופטימי שזה עוד ישתנה... :s05: רציתי לדעת אם הבעיה מוכרת ואיך אני פותר אותה בהקדם. הייאוש כבר השתלט עליי. תודה ..
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי וינדוס ויסטה וכל הזמן משתנה לי הסגנון של התיקיה מTILES לLIST יש אפשרות שאני יכול להגדיר שזה יהיה כל הזמן TILES ובכל התיקיות ?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
פתאום הופיעה בעיה מוזרה: כשאני לוחץ לחיצה ימנית במקום "ריק" על שולחן העבודה, סמן העכבר הופך לשעון חול ונתקע כך,למרות שאפשר להזיזו,אך שום לחיצה לא עובדת יותר ואפשר לצאת ממצב זה רק ע"י RESET. בדקתי ב- task manager (נכנסתי בעזרת המקלדת), אין שום תהליך ש"אוכל" CPU, מערכת ב-IDLE סביב 97-99%. זאת לא בעית העכבר (אגב, חיבור PS2) כי לחיצה ימנית על ICON כלשהו או,למשל, בתוך חלון של IE עובדת כרגיל. אנא, עיזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
איזה דרייבר יותר טוב של הויסטה או של ATI ? האם הדרייבר של ATI יכול לעשות בעיות???
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום אנשים.. יש לי מחשב AMD 9500.. ושמעתי שה-SP3 קורס עם המעבד הזה. האם יש גירסה תקינה שכן תעבוד לי? ועוד שאלה, האם אפשר להתקין Vista על XP בתור שני מערכות הפעלה?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הכוונה היא למחיצה הבאה: C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp המחיצה הזאת תופסת כמה מגות באופן קבוע ואני לא בטוח מה אפשר למחוק בלי לגרום נזק למערכת ההפעלה.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בטעות התקנתי את ויסטה פעמיים, פעם אחת בכנן E ופעם אחת ב- C, עכשיו שאני מנסה למחוק את זה שב- C הוא כותב לי : you need permisssion to preform this action ניסיתי סייף מוד , אותו דבר וד"א אני האדמין ועדיין הוא שואל אותי AOLLOW או לא...
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ישנה בעיה ידועה שהWindows לא מזהה דיסקים מעל 128GB. הבעיה נפתרה בSP1 בXP, ואמרו לי שגם ב2000 עם SP4 הבעיה נפתרה. קניתי דיסק 160GB של WD. (שוה משהו?) ואני משתמש בWIN2000 עם SP4, את החלוקה למחיצות עשיתי עם Partition Magic בDOS, והכל זוהה. אחרי שבוע אני מנסה לפתוח קובץ מסוים והוא לא נפתח, קובץ נוסף, גם לא. בדקתי את הטקסט של הקובץ, ואני רואה קשקושים. למעלה מ100000 קבצים נדפקו. החלטתי שהדיסק דפוק, וקניתי מקסטור. התקנתי אותו ובניהול דיסקים הוא מזהה רק 128GB. יכול להיות שהWD לא דפוק פיזית אלא הWINDOWS גפק את הקידוד מכיון שהוא מסתבך עם הגודל? האם כדאי לי להשתמש בWIN2000 עם SP4? או לעבור לXP, יש לי עדיפות ל2000 מכיון שיש לי תוכנה שעובדת ב2000 פי 2 יותר מהר. מה לעשות? המקום שאמרו ל…
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם ויינדוז חוקיים. קניתי זה עתה שני מחשבים חדשים שיחליפו את הישנים. האם אני יכול להשתמש באותם מערכות הפעלה חוקיות שקניתי ממש לא מזמן על המחשבים החדשים במקום הישנים?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן לחבר שלי יש בעיה מאוד מעצבנת... התקין לא מזמן WINDOWS ME וכאשר הוא מכבה את המחשב המחשב נתקע אחרי שה WINDOWS סוגר את עצמו... ממש לפני הכיבוי הוא נתקע. בעיה דומה אני מכיר ב WIN98SE ויש קובץ תיקון לגבי הבעיה הנ"ל. הבעיה היא מה עושים ב WIN ME... הבעיה התחילה ממש מההתחלה של ההתקנה... לא נראה לי שזה קשור לתוכנה שהתקנו אלא אם כן זה היה ממש מהתוכנות הראשונות או דריברים. תודה יניב
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני עובד לי עם המחשב, כשלפתע הכל מתחיל לקרטע, הכונן הקשיח לא מפסיק את פעילות הקריאה/כתיבה. אני ניגש לPerformance והמחזה הבא נגלה לעיני... אחד מהדברים היותר מטורפים שקרו לי אי-פעם, אין לי מושג איך זה הגיע למצב כזה, מה שבטוח, זה די חריף.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן, באחד המחשבים שלי הופיעה בעיה מוזרה ביותר, פתאום ללא שום סיבה מיוחד הפסיד לעבוד הקול וכל פעם שאני מנסה לנגן משהו בוינאמפ מופיעה לי שגיאה 8000 4005 וכותב לי שיש איזה בעיה וצריך לסדר את הדרייברים של הכרטיס קול, אני לא כל כך מבין בזה, עידכנתי דרייברים לכרטיס קול אבל עדיין יש בעיה, חוץ מזה גם אין שום קול אחר במחשב ככה שאולי זה משהו בחלונות . אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
לא יודע למה, אבל לאחרונה כל קובץ אצלי מופיע השם שלו והסיומת שלו. פעם רציתי לשנות שם של קובץ הייתי עושה F2 ומשנה. היום הסיומת של הקובץ זה הסוג של הקובץ וכשאני משנה את השם זה "מאבד" את הסיומת, כלומר את הסוג של הקובץ, ואני אני נשאל אם אני רוצה לשנות את הסוג של הקובץ. פעם: XXX היום: XXX.MP3 חיפשתי ב: כלים-אפשרויות תיקייה ולא מצאתי משהו חריג.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
היי הורדתי איזה קובץ ראר שאני לא יודע מה יש בו בכלל או למה הורדתי אותו ופתחתי אותו לשולחן עבודה מכאן אני כבר מה זה מעוצבן כי יש לי קובץ שלא נותן לי למחוק אותו ואני אומר לכם ניסיתי כל דרך אפשרית ( דוס ,סייפ מוד) אם למישהו יש איזה כלי להסרה או דרך חדשה למחוק אותו אנא שתף אותי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום רב! גודל ספריית הWINDOWS שלי 2.14GB. האם משהו יודע איך אני יכול מעט לדלל אותה כדי לפנות מקום במחיצה C? תודה L.A
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
כרגע יש לי ווינדוס XP ולאחר שדרוג הזכרון ל 4 GB חשבתי לעבור לווינדוס 7 64 ביט. מבחינת דרייברים של הלוח האם מה אני צריך להתקין? באתר של הלוח אם מצאתי את הדרייברים הבאים לווינדוס 7: BIOS, CHIPSET, AUDIO, LAN, SATA. להתקין את כולם? בנוסף לכך, איזו גרסה של ווינדוס 7 עדיפה?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
כרגע במחשב של אחותי יש ויסטה, אבא שלי אהב אני שונא את הויסטה וצריך לעבוד גם על המחשב של אחותי לפעמים מישהו מתווכח איתי שאם אני יתקין עכשיו XP בנוסך לויסטה הבוט של הXP ישתלט ויעלה רק הXP, אני טוען שתיהיה אפשרות בחירה, מוכנים לעזור ולהגיד מי צודק? תודה:]
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי בעיה מוזרה במחשב אני מסתיר דברים במחשב ועכשיו שאני מנסה לראות איפה הם זה לא מראה לי כיאלו אני נכנס לתיקיה לוחץ על כלים ולא מופיע לי אפשרויות תיקיה אני לא יודע מה לעשות תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
איך אני משנה את המראה של הXP ? עם אילו תוכנות אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום,תשמעו אחרי שהסרתי איזושהי תוכנה התחילו לקפוץ לי מלא אזהרות כאלה! עכשיו עשיתי ריסט ומאז הווינדוס לא עולה יעני הוא טוען את הכל וזה שהוא מגיע לדף הפתיחה יש שחור ויש כמה שגיאות איזה 6 שגיאות אחר כך הוא עושה שגיאה שאני חייב לעשות ריסטרט וזה תמיד ככה כל פעם ! מה עושים הוא אמר לי בסוף משהו עם DLL איפשר לעשות כלום אני מתרחפן הוא אמר לי להכנס ל ADMINSTARTOR משהו כזה אני לא יודע איך נכנסים אפשר בכלל להכנס ?( בבקשה עזרה אני לא מצליח אפילו להכנס לווינדוס אני מדבר מהמחשב של אחי תעזרו לי בבקשה..
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כבר כמה שנים לא עשיתי פורמט וקצת שכחתי... לפני שאני מפשמט אני רוצה ליצור מחיצות\להגדיר גודל למחיצות אז בFDISK אחרי שאני מוחק את המחיצות אני צריך ליצור 2 מחיצות חדשות... הראשונה היא Primary DOS השניה היא Extended? או Logical? (לפי מה שאני זוכר זה EXTENDED...אבל מזה הLOGICAL?) תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
במהלך האזנה רגילה לשירים בווינאמפ פתאום מתבצעת החלשה דרמטית בעמודת ה-Wave. זה קורה לרוב בעת החלפת שיר... אותה תופעה מתרחשת גם אצל חבר שלי וממש אין לנו מושג מזה או איך לפתור את זה. למי שיש רעיון..תודה :-*
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתלבט מה אני אמור להתקין. כרגע אני עם XP SP3 32BIT. איזה וינדוס יעבוד אצלי הכי מהר והכי טוב לפי המפרט שלי בצד ?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-