Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם כיום, אמא שלי ואחותי משתמשות באותו מחשב. הבעיה היא שאמא שלי משתמשת במחשב לעבודה ואחותי משתמשת בו כדי להתקין כל toolbar, spyware ותוכנה שרק עוברת מול הפרצוץ שלה, ובאופן כללי גורמת אפילו ל-AdAware ו-SpyBot לבקש חופש. כמובן שאחרי זמן קצר מאוד לוקח למחשב בערך 5 דקות לעלות וזמן דומה כדי לכבות את עצמו. האם ניתן להגדיר הפרדה מוחלטת של החשבונות כדי שלא יופיעו בחשבון אחד תוכנות ואייקונים שהותקנו בחשבון אחר, ושחשבון לא יושפע מכל הזבל שיש בחשבון השני ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לאחר שפשוט קיבלתי עצבים החלטתי לפרמט המחשב.( או בעצם את הווינדוס) יש לי 2 HD כאשר אחר מחולק ל2 פרטישנים ועל אחד מהם מותקנת מערכת ההפעלה©. בטעות התקנתי גם על ה HD השני את מערכת ההפעלה,(E) אך פימטתי את הכונן הזה. והבעיות: משום מה עדיין יש לי אפשרות בחירה בין 2 מערכות ההפעלה (של C ושל E) למרות שפירמטתי את E. אין לי אפשרות ל "stand by" של המחשב(המקש מעורפל ולא פעיל). ועדיין למרות שהתקנתי מחדש ופירמטתי , יש לי תוכנות ישנות ב program files ( מוזר...?!) ובעצם כל C ,מלבדהווינדוס שהותקן מחדש לגמרי, עדיין יש בו את התיקיות הישנות. HELP ???
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע 8 גיגה זיכרון במחשב ואני מריץ ויסטה ואני יודע שיש אפשרות שבמידה ואין מספיק זיכרון אז המחשב משתמש בכונן הקשיח ומקצה זיכרון וירטואלי שהוא כיויכול ראם, איך מכבים את האפשרות הזאת בויסטה . תודה
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לך מחשב pentium 4 cpu 2.00 GHz 512 Mb של RAM המחשב לעיתים לא זז לי ואני אף שוקל בקרוב להחליף מחשב בקרוב לאחר שיחתי עם חבר שלי נאמר לי כי אני אבדוק את ה PF שלי לעיתים רחוקות הוא מגיע ל185 לא יותר למרות שיש לי 512 זה קשור למהירות איך משפרים אותה? אני רוצה לשפר את מהירות המחשב כמה שאפשר אשמח לקבל המלצות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם ! הבנתי שאני יכול להשתמש בדיסק ההתקנה של XP או של ויסטה ואז משם לפרמט את הכונן שעליו נמצא XP, אבל זה עלול ליצור בעיות אחר כך עם ההפעלה של ויסטה. האם מישהו עשה פעם תהליך כזה ויכול להמליץ לי איך לעשות זאת ? תודה מראש, ליאור.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו בעיה כל כמה זמן פתאום מופיע לו מסך כחול כתוב מכל מיניי דברים שגיאות וכל זה... ואי אפשר לעשות כלום רק לכבות מהמחשב... באמצע שהוא משתמש במחשב...מה זה? מה צריך לעשות בשביל שזה לא יהיה יותר????
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
ברגע שאני לוחץ על לינק של קובץ אודיו לדוגמא (קבצים חוקיים, לא תוכנות שיתוף קבצים) , אני מגיע אל המסך הבא שמצורף פה כתמונה. בעבר , קליק שמאלי היה שואל אותי איפה לשמור את הקובץ אבל כעת אין לי מושג איך שונו ההגדרות או משו כזה, ואני מגיע למצב הזה . איך אני מחזיר למצב הקודם ומה גרם לשינוי הזה בכלל? אגב, מה זה בכלל החלון הזה (שלא עובד בכלל) ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש ולבנות אותו בעצמי ולהתקין ווינדוס, השאלה שלי היא האם שאני מתקין את הווינדוס אני צריך לעשות משהו מיוחד או שזה רגיל מכניס דיסק מדליק את המחשב וממשיך לפי ההוראות?(במחשב הישן עשיתי עושה כל כמה חודשים פורמט אז ככה שבעיניין ההתקנה אין לי בעיה) תודה
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כן חברים העדכון הו קטנטן בגודל 10 קילו בייט ומעדכן את גרסא 9.0b http://www.microsoft.com/windows/directx/default.aspx
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
חלונות מפסיק להגיב אחרי פתיחה מרובה של חלונות, וחוזר להגיב אחרי סגירתן, הסבר: נגיד אני פותח 2-3 חלונות של אינטרנט אקספלורר (עם כמה טאבים בתוכן) ועוד כמה חלונות של Windows Explorer נוצר מצב ממש מעצבן ששום דבר לא מוכן להפתח יותר, כל דבר שאני מנסה לעשות (למשל ללחוץ על קישור), כל תוכנה או חלון שאני מנסה לפתוח או שלא מגיב או שנותן שגיאה, למרות שהחלונות שכבר פתוחים עדיין מגיבים, באופן חלקי. אפילו Task Manager לא יעלה במצב הזה. המחשב יחזור להגיב אך ורק אחרי שאסגור חלון או 2 (לא משנה איזה), ממש כאילו שיש משהו שמגביל את כמון החלונות שאני יכול לפתוח ויש לי הרגשה איכשהוא שזה קשור לIExplorer כי תמיד שזה קורה הIExplorer פתוח. אשמח לקבל איזה שהוא כיוון, בעיה מרגיזה ביותר.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים.. אני רוצה להוציא פלט בקובץ טקסט של כל התיקיות שלי בתקיה מסיוימת! הבנתם? בעבר הסברתם לי איך לעשות את זה אבל אני כבר לא זוכר! מה שכן זה היה דרך הCMD תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
ווינדוס ויסטה SP1 התוכנה riva tuner נחסמת ע"יwindows defender או startup manager האם יש אפשרות שהתוכנה לא תיתקע בעת עליה וישר תופעל בלי שאצטרך לאשר אותה?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי בעייה מאוד מעצבנת אתמול אחריי שעשיתי עדכונים לפיירפוקס קרה משהו מוזר ומעצבן השפה של הוידוס השתנתה לרוסית, או ג'יבריש זאת אומרת נגיד ההתחל לא השתנה אבל שאני מתקין תוכנות זה בג'יבריש ובאייסיקיו הכל סימני שאלה, וגם באקספלור שאני נכנס לאתר אז זה מוגדר בקידוד על עברית windows וזה עושה לי רוסית או משהו כזה, ואני צריך כל פעם לעשות קידוד לעברית iso visual או משהו כזה וגם הפיירפוקס לא נכנס לי אליו וניסיתי להתקין מחדש והכל ולא עוזר וגם מחקתי אותו. גם עשיתי כבר בדיקה עם האנטי וירוס ולא עוזר, זה נורא דחוף מישה יכול לעזור לי? תודה לעונים!!! שחכתי להזכיר שבהגדרות שפה אין שום דבר שמצדיק את זה
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש ללא ווינדווס, יש לי דיסק של ווינדווס(XP) אך הוא לא BOOTABLE כך שאני חייב להתקין אותו דרך הדוס , האם למחשב יש דוס, או שאני צריך להכין מראש דיסקט איתחול של ווינדווס 98?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם WINXP שיש בו סיסמא ושכחתי את הסיסמא יש אפשרות לבטל את הסיסמא ולהיכנס לWIN
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
אני מכניס את הסידיקי שעובד בטוח והוא אומר שהו לא נכון ניסיתי איזה מיליון מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יאנו רק את כונן D.. מה הדרך הכי טובה? דרך המפרמט הזה של וינדוס? או דוס?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יום בהיר אחד אחרי שמישהו היה במחשב פתאום חצי מהאיקונים נדפקו וזה נראה כמו בתמונה שהוספתי. נסיתי לשחזר ברירות מחדל בניהול אייקונים של תיקיות לא עזר. זה קורה עם קבצים של וינדוס וגם סתם תוכנות בצורה רנדומלית. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? נ.ב. אל תתיחסו לשיר הוא נמחק בדיוק הרגע אחרי שמישהי שלחה לי אותו : D [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, בעיה קטנה שאשמח לפתור... הגדרתי ב-power options כיבוי כוננים, stand by ,וכן hibernate. למעט כיבוי המסך שום דבר אחר לא מתבצע. כמו כן ניסיתי להפעיל את אפשרות ה-stand by מתך תפריט ה- turn off computer, ואז המחשב נכנס למצב זה למשך כדקה, ומתעורר לבד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
-
ניסיתי להוסיף מדפסת שמשותפת ברשת והאשף פשוט לא מצליח. לעומת זאת במחשב XP, זה כן מצליח. מה לעשות? המדפסת נמצאת אצל המחשב של אבי והיא משותפת (מחשב אחר עם XP כן מצליח)... הדגם הוא: HP Deskjet 3320 תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
היי, קראתי פה פעם שויסטה בגרסת 32 ביט יכולה לזהות עד 4 ג'יגה וגם במיקרוסופט אמרו לי את זה, אבל אצלי עכשיו הויסטה מזהה רק 3.5 ג'יגה ולא 4, מה הבעיה? ה 32 לא יכול לזהות את כל ה 4? אני בטוח שאמרו לי ש 32 יכול לעבוד עם עד 4 ג'יגה
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום מצ"ב תצלום מסך של הודעת שגיאה שקורה לי לפחות פעם אחת ביום ללא קשר לשימוש בחשב עשיתי עידכון ל SP3 אבל זה לעזר, פרמטתי את המחשב וגם זה לא עוזר יש לי קובץ DUMP אם צריך [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מלא פעמים כשאני פותח את התפריט התחל מתפלק לי הסמן ולוחץ על האייקון של העזרה. מישהו יודע איך מורידים את הדבר הזה? עוד משהו, למישהו אי פעם עזרה ה"עזרה"? גם למניאק לוקח שעה להפתח...
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-