Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי תיקיה ב C WINDOWS שנקראת SoftwareDistribution עם 650 מגה????? אפשר למחוק?
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
איך אני יכול להקציב את שטח הדיסק לשחזור המערכת בויסטה? ראיתי בעבר אשכול באתר שאמרו בו שאפשר להקציב ע"י פקודה כל שהיא... עריכה: מצאתי vssadmin Resize ShadowStorage /On=[drive]: /For=[drive]: /Maxsize=
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי לפטופ שהגיע עם מעבד AMD Turion 64 bit ו 4 ג'יגה RAM המחשב הגיע עם ויסטה אם אני מתקין עליו XP 32 BIT... זה יתפוס את כל ה 4 ג'יגה זיכרון? ויעבוד טוב עם מעבד 64 ביט?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בדחיפות ... חבר בא אלי לגבות את הH.D שלו ואנחנו לא מצליחים לגשת לספריות שעל הדסקטופ שלו כנראה בגלל שהוא משתמש בסיסמא עם USERNAME תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי מחשב שבו הייתה מותקנת גרסה של WIN98 SE באנגלית. רציתי לשדרג את מערכת ההפעלה ל-WINXP PRO בעברית. שכחתי לרגע שהדבר לא אפשרי - בגלל השוני בשפות של המערכות - ובלי לשים לב התקנתי את הגרסה של ה-XP בנוסף ל-98 רק עם מחיצה אחרת. עכשיו אני רוצה להסיר את הגרסה של ה-XP שהתקנתי בטעות על הפרטישן השני - ולכן יש לי כמה שאלות: 1. האם יש דרך מסודרת לבצעה את ההסרה של ה-XP? 2. האם אפשר פשוט למחוק את הספריה של WIN שנמצאת במחיצה השניה של המחשב (שם מותקנת ה-XP)? 3. איך מבטלים את המסך שקופץ כשמעלים את המחשב ששואל באיזו מערת הפעלה אני רוצה להשתמש? אני פשוט רוצה לחזור למצב שהייתי בו לפני ההתקנה השגויה של ה-XP. עזרו בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום: נתקלתי בבעיה כשניסיתי להריץ סרטי וידיאו במחשב ונותרתי ללא משאבי מעבד. הטאסק מנג'ר הראה מצב דומה, כשאתר מסוים אליו נסיתי להכנס, לא עלה. כשסגרתי את המחשב והפעלתי אותו שוב, הCPU עובד על 100% והזכרון על 40%. ה-SERVICES גוזלים משום מה, 70%-80% ממשאבי המעבד. בהעיה נעלמת וחוזרת בכל פעם שיש בעיה עם אתר שלא עולה או כאשר אני מנסה להריץ וידיאו. ניסיתי לנקות את המחשב מוירוסים שלא נמצאו ע"י NOD32 והסרתי עשרות רוגלות באמצעות ADWARE, אך ללא הועיל. המחשב הוא HP נייד עם מעבד CORE2DUO T6670, זיכרון של 4 ג'יגה DDR3. מע' ההפעלה היא W7 64 ביט. אשמח לקבל כל סיוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אומרים שוידוווס וויסתה לוקח רק הוא 500 מגבייט ראם זה נכון ? (סליחה על השגיעות )
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום עד עכשיו בויסטה היה מוגדר לי ה-Windows aero ועבד כמו שצריך, ועכשיו ככה סתם זה חזר למצב הרגיל וכשאני רוצה לשנות לWindows Aero הוא פשוט לא נותן לי הוא לא רושם שום שגיאה, הוא פשוט לא מעביר אותי לסגנון הזה. מישהו יודע היכן יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי את הויטסה פיינל והשאלה שלי איך מתבצעת ההתקנה? זאת אומרת איזה סידי קיי אני צריך להכין לעצמי כי לפי מה שקראתי בקובץ NFO אני צריך את הקוד של ה XP שלי מישהו יכול להסביר לי בקצרה פחות או יותר איך זה ההתקנה שם והכל אני לא רוצה להתקע באמצע בלי שום מערכת הפעלה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
SPYBOT לא עוזר NORTON לא עוזר מה כן עוזר? תודה ודחוף, יהודה
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הי תמיד יכותי לשנות את השפה מעיברית לאנדלית ע"י לחיצה בצד ימין של המקלדת על ALT +SHIFT, ולאנגלית הייתי עושה את אותו דבר בצד שמאל. לאחרונה אני יכול לשנות רק בצד שמאל ולא מצליח לשנות את ההגדרה. מבקש פתרון
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי כולם רכשתי מחשב נייד עם ויסטה המצויינת למעלה בגרסאת 64 ביט ואני לא יכול להתקין איתה דריבר לחומרה שאני חייב אז אני צריך לעבוד עם 32 ביט השאלה היא האם הרשיון של ה 64 יעבוד על 32??? ואם כבר אז האם ניתן לעשות דואל בוט ככה שברגיל אני יעבוד עם 64 ביט וכאשר ארצה אפעיל את ה 32 ביט לשימוש בחומרה שאני צריך. קו המחשבה שלי אומר שמבחינת אקטיוציה זה אותו מחשב עם אותה חומרה אז לא צריכה להיות בעיה אבל מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 1.7GHZ סטיק אחד של זכרון 512 SDRAM ו.. השאר לא חשוב יש לי הארד דיסק שמותקן עליו WIN XP עכשיו כל פעם שהוא שהוא מגיע לקו הטעינה של הווינדאוס הוא חושב ומופיע מסך כחול לשניה (ככה שאין מצב לקרוא מה כתוב) וריסט אחריו. אין לי מושג אם זה בעיית ווינדאוס או חומרה,ניסיתי לבדוק כמה דברים במחשב כמו ספק כוח כרטיס מסך.. פשוט השאר אין לי איך לבדוק. ניסיתי גם להגיע דרך סייף מוד אבל גם כשהוא קורא את הקבצים כדי להגיע למצב הזה הוא מגיע לאיזה קובץ שהוא חושב וחושב מופיע שוב מסך כחול לשניה וריסט אחריו. אם למישהו יש רעיון התקבל בברכה. נ.ב אולי זה קשור.. התקנתי את הווינדאוס על ההארד דיסק דרך המחשב החדש שיש לי בבית ה AMD בגלל שהפנטיום עשה לי בעיות,לא רצה לקרוא את ההארד דיסק למרות…
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
חבר שלי טוען ששמע שמועה על כך שאם מתקינים sp3 ע"ג win xp גם אם לא מפעילים windows update הם מפעלים אוטומטית ונבדקת בדיקת חוקיות. האם יש בסיס לשמועה הנ"ל ? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אתמול בלילה ניסיתי לחבר הרדדיסק IDE נוסף (כרגע יש לי SATA) ומאותו הרגע הWINDOWS קרס ולא רצה לעלות בשום מצב (גם לא בSAFE MODE) היום התקנתי הכל מחדש והנה כמה דברים מוזרים: דבר ראשון כאשר המחשב עולה לוקח לו יותר זמן כי לפני שהWINDOWS עולה מופיעים למטה הרבה פסים (סוג של תהליך שמתחיל להתקדם) ורק כחצי דקה אחרי זה הWINDOWS מתחיל לעלות (אני תמיד מתקין את אותה גרסת WINDOWS מאותו דיסק וזה דבר שלא קרה אף פעם), ודבר נוסף צילמתי את המסך והקפתי באדום שורה חדשה שלא ראיתי אף פעם ולא יודע מה היא אומרת.. אם מישהו ממכם נתקל בעבר בדברים דומים שישתף אותי ויגיד אם זה בסדר ומה אומרת השורה הזאת. תודה מראש קישור לתמונה :
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אצל חבר שלי חסר מקום בהראד דיסק וכשהפעלנו את הכלי ניקוי שלו הוא הציג ליד :"קבצים מהתקנות קודמת של windows" 15 גיגה זה נראה לי מוזר זה משהו קריטי ? אפשר למחוק את הקבצים? מה שכן הוא שאל אותי אם להפעיל את הניקוי רק למשתמש הנוכחי או לכולם ובחרתי את כולם אולי זה משהו של המערכת? אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום! אני ניתקל כבר כמה זמן בהתקנת עדכונים למערכת,בנוסף הדיפנדר לא יכול לקבל עדכונים וגם האנטי ווירוס. מספר השגיאה שהוא מראה בהתקנת העדכונים לווינדוס הוא:80244019. האם מישהו מבין מה הבעיה? תודה
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
איך אני משנה את הצבע האפור מגעיל המהווה רקע לtoolbars ולשורת התפריטים ? ניסיתי לחפש אבל כל מה שמצאתי זה היה איך לשנות את הצבע של כותרת החלון, ולא לזה אני מתכוון. צירפתי צילום מסך לדוגמא [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב. יש לי שאלה והיא הולכת ככה אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לגבות את הקבצים שלי בהרדיסק אחרי שהוינדוס קורס
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
התקנתי VISTA בנוסף ל XP ואחרי ההתקנה נעלם לי כונן אחד היה לי C D E ועכשיו רק C D ה E זה חלק מהHD בקשה תעזרו לי אני נואש עריכה: נכנסתי ל DISK MANGEMENT ואני רואה שכל הכונן שנעלם הפך ל FREE SPACE איך אני יכול להחזיר את המיידע?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
לא עובדים לי רדיו וטלוזיה דרך המחשב ברוב האתרים :'(
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני צריך את הויסטה הכי טובה שקיימת בעברית בבקשה .. ומדריך קטן לפרמוט .. כלומר אני יודע לפרמט עם xp זה לא בעיה .. השאלה היא האם זה אותו דבר עם vista ? נ.ב לגבי המעבד 32\64 ביט אין לי מושג יש לי Core 2 Duo E6550 2.4Ghz 1333Mhz .. כעיקרון המחשב חזק אבל השאלה היא עם 32 או 64 .. טוב תודה מראש ; )
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
http://s12.yousendit.com/d.aspx?id=B07C93940EDC370EDBC91B9296C31E19 http://d12.yousendit.com/C/B07C93940EDC370EDBC91B9296C31E19/1.JPG
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
ואללה,היום קרה לי משהו שאני עוד משפשף את העיניים שלי. חבר הביא לי מחשב פנטיום 3 עם כונן קשיח ועליו WIN98.על המחשב שלו לאחר עלית ה-WIN הוא כאילו קורס ומנורת ה-HD לא מפסיקה להבהב,צריך לאפס..בלה..בלה.בקיצור לא ניתן לעבוד על המחשב. אמרתי לו,שמע..בוא ניקח את הכונן שלך למחשב שלי(זה שבמפרט) ונראה אם הביוס ומע' ההפעלה שלי מזהה,ואז ננסה להציל את החומר שלו. בקיצור עלה וכו' וצרבתי לו את כל החומר החשוב. עכשיו,אמרתי לו בוא נעלה את המע' שלך ונראה מה יקרה,הוא אמר בחיים לא יעלה לך מהכונן שלי על המחשב שלך,אמרתי לו..צודק!אבל..!!בוא ננסה. ניסינו והופ.. מע' ההפעלה שלו עלתה!אומנם במצב בטוח,אבל עלתה כמו גדול!עכשיו אני מנסה לבדוק מה דפוק שם.. איך יכול להיות שכונן קשיח ממחשב פנטיום 3 עם ח…
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שאני מתכוון להסתיר אני מתכוון שהוא לא יופיע בכלל בדסקטופ אבל אני יוכל לראות אותו במקום אחר.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-