Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
המחשב נהיה איטי, והפינגים לשרתים עלו ל-400! אז עשיתי סריקת ווירוסים ב"מצב בטוח" בעזרת האנטי ווירוס Symantec Client Security Corporate Edition v3.0.1.1000 שהוא כולל גם פיירוול מובנה של נורטון. התוכנה לא גילתה כלום וחשבתי שהאיטיות היא דבר זמני! אבל זה לא עבר, אז נכנסתי ל-TASK MANAGER וראיתי ששם מופיע ברקע שירות שאני לא מזהה: lsass.exe לפי גוגל מדובר בסוס טרויאני שיש לו את היכולת לבטל את הפיירוול גם! http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/isass/ לפי חיפוש שעשיתי מצאתי כלי מבית סימנטק שבעזרתו אפשר להסיר את תוכנת הריגול הזאת, FxSasser. אבל גם במצב בטוח הוא לא מצא את הווירוס! איך אני אוכל להסיר אותו?
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כן חברים העדכון הו קטנטן בגודל 10 קילו בייט ומעדכן את גרסא 9.0b http://www.microsoft.com/windows/directx/default.aspx
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ירד אפדייט לווינדוס,אבל מה? כשהוא מנסה להתקין אותו הוא נותן הודעה של שגיאה,ז"א שאי אפשר להתקין. נכנסתי לאתר ועידכנתי כמו שצריך, הבעיה שעכשיו כל הזמן קופץ לי המגן עם הסימן קריאה ומנסה להתקין מחדש את האפדייט, וכל פעם הוא נתקל בבעיה להתקין. כיצד אני סוגר את זה ונותן לו להמשיך עם אפדייט אחר ולא עם הנוכחי שמציק. אגב, הווינדוס הוא חוקי למהדרין, Xp pro גמר חתימה טובה ותודה לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לאחרונה כל דף שאני פותח באקספלורר מופיע עם המון תמונות שלא נטענות ולפעמים הדף לא עולה בכלל אחרי refresh הדף בדרך כלל עולה או שאני פשוט עושה המון show picture יש פיתרון?
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הפונט השתנה וגם ניסיתי לשנות וללא הצלחה צירפתי תמונה: מה אנייכול לעשות לגבי זה?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
חלונות מפסיק להגיב אחרי פתיחה מרובה של חלונות, וחוזר להגיב אחרי סגירתן, הסבר: נגיד אני פותח 2-3 חלונות של אינטרנט אקספלורר (עם כמה טאבים בתוכן) ועוד כמה חלונות של Windows Explorer נוצר מצב ממש מעצבן ששום דבר לא מוכן להפתח יותר, כל דבר שאני מנסה לעשות (למשל ללחוץ על קישור), כל תוכנה או חלון שאני מנסה לפתוח או שלא מגיב או שנותן שגיאה, למרות שהחלונות שכבר פתוחים עדיין מגיבים, באופן חלקי. אפילו Task Manager לא יעלה במצב הזה. המחשב יחזור להגיב אך ורק אחרי שאסגור חלון או 2 (לא משנה איזה), ממש כאילו שיש משהו שמגביל את כמון החלונות שאני יכול לפתוח ויש לי הרגשה איכשהוא שזה קשור לIExplorer כי תמיד שזה קורה הIExplorer פתוח. אשמח לקבל איזה שהוא כיוון, בעיה מרגיזה ביותר.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בלסטר וכל הקקה מייקה הזה ואני לא רוצה לעשות עידכון אלא פשוט שיהיה לי את הקבצים להתקין במחשב אחר תודה רבה רבה רבה!
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי בעייה מאוד מעצבנת אתמול אחריי שעשיתי עדכונים לפיירפוקס קרה משהו מוזר ומעצבן השפה של הוידוס השתנתה לרוסית, או ג'יבריש זאת אומרת נגיד ההתחל לא השתנה אבל שאני מתקין תוכנות זה בג'יבריש ובאייסיקיו הכל סימני שאלה, וגם באקספלור שאני נכנס לאתר אז זה מוגדר בקידוד על עברית windows וזה עושה לי רוסית או משהו כזה, ואני צריך כל פעם לעשות קידוד לעברית iso visual או משהו כזה וגם הפיירפוקס לא נכנס לי אליו וניסיתי להתקין מחדש והכל ולא עוזר וגם מחקתי אותו. גם עשיתי כבר בדיקה עם האנטי וירוס ולא עוזר, זה נורא דחוף מישה יכול לעזור לי? תודה לעונים!!! שחכתי להזכיר שבהגדרות שפה אין שום דבר שמצדיק את זה
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המחשב עולה לי מסך שבו אני צריך לבחור את המערכת הפעלה XP ו 98 איך אני יכול לבטל את המסך הנ"ל כדי שהמחשב יכנס אוטומטי ל xp ? אני מניח שזאת שאלה נפוצה ... אבל הרצתי חיפוש בפורום ולא הצחלתי למצוא תשובה
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5287
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי, יש לי איזה קובץ מהעידכונים של XP והוא תמיד לא מצליח להתקין אותו אז שאני מכבה את המחשב הוא מנסה כל הזמן וזה מפריע קצת. יש אפשרות לבטל את זה? (לא לגמרי את התקנת העידכונים.. רק מתי שאני מכבה את המחשב.) תודה.....
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יאנו רק את כונן D.. מה הדרך הכי טובה? דרך המפרמט הזה של וינדוס? או דוס?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לא מזמן וכל כמה שעות(אין לי מספר מדוייק) הוא מפעיל עצמו מחדש או עובר למסך של משתמשים. זה קורא מתי שאני לא מולו. היום בבוקר התעוררתי והוא היה בכלל מכובה. המחשב הוא Q9450, EP45-DS3, 4870HD ווינדוס VISTA Ultimate 64bit. תודה לעוזרים, אלן.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ישן , עכשיו פירמטתי אותו לWIN98 ובעליייה של המחשב הוא מזהה לי את הCD אבל אחרי עליית הWIN דרך המחשב שלי הוא לא מזהה לי כונן CD מה יכולה להיות הבעיה? , תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח רפטור SATA ולוח אם של ג'יגהבייט GA-K8NSC-939 יש לי בעיה להתקין את וינדוס ,ובכלל לפרמט את הדיסק החדש לעבודה. לא הגיע דיסקט ולכן אני צריך ליצור לבד ,לפי הספר הם נמצאים בתיקיה בשם bootdrv ושם הם אומרים לי לבחור את הדרייבר "המתאים" - יפה מאוד עד כאן ,רק חבל שלא אומרים לי איזה. בפנדה שהלוח נרכש מהם אמרו לי לפנות ל - קובץ שבתוך התיקיה בשם nvsataxp.exe לשים דיסקט וליצור דיסקט ל SATA . עד כאן הכל טוב ויפה ואכן כך עשיתי. כאשר אני מתקין את וינדוס מהדיסק אני לוחץ F-6 כדי להתקין את הדרייבר ,מגיע ליצירת המחיצה ומבקש לפרמט ל -NTFS. הפרמוט מתחיל ,ממשיך ל -1% ונתקע ,כמו שהיה מקודם. עכשו אני בטוח שהדיסק תקין מכיוון שהיום החלפתי בחדש בגלל אותה בעיה ,הלוח גם כן חדש שגם הזמנת…
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום רב, מחשב של קרוב משפחה שביקש שאפרסם עבורו את השאלה, מכיוון שאינו יכול לגלוש באינטרנט. מופיעה הודעת השגיאה הבאה, שחזור מערכת לא עוזר. יש גישה ל- ICQ בלבד. מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בעיה מוזרה, יש אתרים שאני לא מצליח לעלות באקספלורר של ויסטה לדוגמא: http://learn.sapir.ac.il/ באופרה האתר עובד אבל באקספלורר ובפיירפוקס אני מקבל דף לבן שלא מפסיק לטעון. מדובר על ויסטה x64
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום מצ"ב תצלום מסך של הודעת שגיאה שקורה לי לפחות פעם אחת ביום ללא קשר לשימוש בחשב עשיתי עידכון ל SP3 אבל זה לעזר, פרמטתי את המחשב וגם זה לא עוזר יש לי קובץ DUMP אם צריך [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום מישהו יודע במקרה מתי וכמה יעלו גרסאות ה- OEM של ויסטה ? מנסיון עבר גרסאות אלו היו תמיד זולות יותר וגם משתלמות.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי את הויטסה פיינל והשאלה שלי איך מתבצעת ההתקנה? זאת אומרת איזה סידי קיי אני צריך להכין לעצמי כי לפי מה שקראתי בקובץ NFO אני צריך את הקוד של ה XP שלי מישהו יכול להסביר לי בקצרה פחות או יותר איך זה ההתקנה שם והכל אני לא רוצה להתקע באמצע בלי שום מערכת הפעלה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום! במהלך עבודה בתוכנת פינקל סטודיו 9 וגם ביוליד 8 קיבלתי מסך כחול ובו כתוב: A problem has been detected end windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused be the following file nv_disp. If this is the first time youve seen this stop error screen restart your computer. If this screen appears again follow these steps:the dvice driver got stuck in an infinite loop. This usually indicates problem with the device itself or with the device driver programming the hardware. Incorrectly please check with your hardware device vendor for any driver updates. Technical information: ***stop:0x000000ea(0x85aeab80,0x86567d580xf7c5ecbc,0…
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע אבא שלי התקין מילון במחשב הנייד שלו (windows xp pro), מיון שתמיד עבד, אבל הפעם הוא דיווח על שגיאה שקובץ חסר. ניסינו לעשות reinstall - לא עזר. זאת היה בערך יום - יומיים אחרי שמיקרוסופט דיווחה על הבאג החדש והיה טלאי אבטחה, אבל אבא שלי לא הוריד אותו, אז חשבתי שאולי זה בגלל זה. שלשום, אותו דבר בערך קרה לי עם בבילון. פתאום בבילון הפסיק לעבוד ובהפעלתו מופיעה שגיאה שהקובץ babylon.exe חסר וכדאי לעשות reinstall. אך הקובץ הזה קיים וגם renstall לא עזר. גם אני לא התקנתי את טלאי האבטחה מסיבה בלתי ידועה שכל פעם אני מנסה להתקין ההתקנה מדוות על שגיאה. השאלה שלי היא האם זה קשור לוירוס? ואם לא איך פותרים את הבעיה? וגם אם כן איך מעיפים אותו? יש לי McAfee AV ולאבא שלי Norto…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהפעלת הוינדוס, תמיד שאני מדליק את המחשב מופיע לי באמצע שהוא עולה לוינדוס הודעה ובה רשום שחסר לי הקובץ shlddrv.vxd ואין לי מושג למה הוא עושה לי את זהההה...זה גורם לי לחרא של עבודה בוינדוס. למישהו יש מושג למה זה מופיע??
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי נייד DELL INSPERION 1525 חדש עם מעבד 2.2 וזכרון 2GB ומעבד גרפי ועוד קיבלתי איתו VISTA HOME PREMIUM והיא רק באנגלית.איך אני מעדכן אותה לעברית(ניסיתי התקנת MUI וLIP למינהם והבנתי שהם עובדים רק על ULTIMATE)מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן, באחד המחשבים שלי הופיעה בעיה מוזרה ביותר, פתאום ללא שום סיבה מיוחד הפסיד לעבוד הקול וכל פעם שאני מנסה לנגן משהו בוינאמפ מופיעה לי שגיאה 8000 4005 וכותב לי שיש איזה בעיה וצריך לסדר את הדרייברים של הכרטיס קול, אני לא כל כך מבין בזה, עידכנתי דרייברים לכרטיס קול אבל עדיין יש בעיה, חוץ מזה גם אין שום קול אחר במחשב ככה שאולי זה משהו בחלונות . אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-