עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני מתכוון לאיך אני משנה ככה שמתי שהמחשב עולה אני צריך ללחוץ על Alt + Ctrl + Del עלמנת להכניס את הסיסמא (הייתה אפשרות כזו ב-XP) תודה.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  2. Started by dudidu08,

חברה התקנתי WIN7 היום חוקי עם רישיון כמובן שבא איתו הWINDOWS MEDIA CENTER אך יש לי בעיה קטנה שאני לא מוצא אותו בכל המחשב... לא דרך תפריט ההפעלה ולא דרך חיפוש מתקדם... רק כשאני בא לסרט ואני עושה לו פתח באמצעות מדיה סנטר היא נפתחת לי..... מה אפשר לעשות? איך אני מגיע למדיה סנטר פשוט ככה?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  3. השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  4. קניתי מחשב חדש ושמתי בו WINDOWS XP32 ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את האתר GAMER.CO.IL הדפדפן קורס ורושם שיש בעיה בקרנל בדקתי גם את הדפדפן מוזילה וגם את האקפלורר זה קורה לי גם בהתקנות של משחקים בלי סוף למה זה ככה? אני משתגע כבר מה עושים ? תודה

5. Started by tal_levi1000,

איך אני יכול לנגן סרט VCD במדיה פלייר? תודה לעוזרים טל

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  6. לחלק מהאייקונים שלי נהיה רקע לבן... והאיכות הכללית של האייקונים ירדה (אין וירוסים-טרויאנים-ספייבוטס-וכו') [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by LIOR42,

יש לי מחשב עם WINXP שיש בו סיסמא ושכחתי את הסיסמא יש אפשרות לבטל את הסיסמא ולהיכנס לWIN

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  8. אני מכניס את הסידיקי שעובד בטוח והוא אומר שהו לא נכון ניסיתי איזה מיליון מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by s1nus,

אני רוצה לצרוב דיסק שעושה boot שמדליקים תמחשב.. איך צורבים כזה דיסק? תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  10. מה אני עושה? יש אפשרות למצוא את זה?

11. יש לי וינדוס ויסטה וכל הזמן משתנה לי הסגנון של התיקיה מTILES לLIST יש אפשרות שאני יכול להגדיר שזה יהיה כל הזמן TILES ובכל התיקיות ?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  12. בוקר טוב לכולם, הייתה לי בעיה שחזרה על עצמה, גם כשהפעלתי ב-safe mode זה לא עזר אז חשבתי לעשות Repair ולקוות שזה יעבוד. איך שהכנסתי דיסק למחשב, תוכנת ההתקנה כלל לא זיהתה שיש לי חלונות XP מותקן כבר... ופשוט התקינה לי אחד נוסף! אם לקודם קוראים Windows אז לחדש היא קראה Windows.0. אני הצלחתי לסדר את הבעיה שהייתה לי בחלונות (לפני ה"תיקון") וכרגע יש לי 2 מערכות הפעלה XP ושניהן עובדות. השאלה היא איך אני מצליח להעיף את המערכת הקודמת, כלומר מה אני אמור למחוק? הפתרון שחשבתי עליו הוא למחוק את התיקיה Windows.0, היוזרים שלה ולמחוק את השורה מתוך Boot שלא ישאל אותי עליו בכלל... צריך גם לציין ש-Program files משותף לשניהם ומלבד windows.0 והיוזרים אין יותר כפילות שראיתי. האם זה מספי…

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  13. התקנתי XP לאחר שהסרתי את Vista. כמובן שלא היתי יכול להתקין את הXP לפני שביטלתי את הגדרות הדיסק הקשיח מSATA ל IDE בביוס. לאחר ההתקנה שהכל הלך חלק ... ניסתי להחזיר את ההגדרות לקדמותם שהדיסק הקשיח ל יעבוד על שיטת הIDE אלא שיעבוד על שיטת ה SATA. עשיתי ריסט והופיע לי מסך כחול ..... ושהחזרתי שוב את ההגדרות הקודמות חIDE הווינדוס כן פעל . איך אני יכול לבצע שאני יוכל להפעיל את Windows XP תחת הגדרות ביוס של Sata? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  14. זה הכותרת שלה: prutsct has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. ניסיתי להפעיל מחדש לא עזר, עשיתי "תשלח" "אל תשלח" מלא פעמיים לא עוזר... מה עוד אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by tulicooli,

לא ידעתי ממש איפה לשים את זה אז שמתי פה אחרי פירמוט שעשיתי מופיע לי שגיאות כל כמה דקות ניסיתי לנקות וירוסים וספייוור וההודעות נמשכות.. וזה גם כאילו הווינדוס עובד לאט יותר נגיד אני שומע שיר אז שומעים אותו קצת עם תקיעות כאילו אני שומע איזה רדיו. איך אני יכול לתקן את הבעיות האלה? וד"א השתמשי באנטיוירוס ואנטיספייוור של מקאפי

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  16. הקובץ הזה מאפס את הגדרת ברירת המחדל של תצוגת הקבצים בויסטה מתצוגת "רשימה" לתצוגת "סמלים" ממש כמו באיקספי http://rapidshare.com/files/117560428/reset-vista-folders.zip

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by LazyCat,

זה ה- Spyware הכי עקשן, ורחב שנתקלתי בו (הרבה קבצים, ומפתחות reg). היא גורמת לקפיצת POP-UP (את זה פתרתי) וקריסת אינטרנט אקספלורר מדי פעם. שום תוכנה כגון SB S&D, ADAWARE SE, ADAWARE 6 ו- SCAN SPYWARE לא הצליחו להסיר אותה, רק חלקים ממנה שחזרו לאחר מכן. נסיתי להסיר אותה גם לבד ולא הלך... יש למישהו רעיון? יש כאן יותר פרטים - http://www.scanspyware.net/info/VX2.htm

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  18. Started by uriya,

שלום לכולם יש לי ווינדוס, חוקי לחלוטין!!, אך משום מה הוא דורש ממני לעיתים תכופות לאשר כל מיני דברים. לדוגמא: אם למשל אני מפעיל ווינאמפ הוא מציג לי שאלה עם הסימן של המגן הזה מחשיך מעט את המסך ומבקש שאאשר את התוכנה, אני יודע שאתם יודעים איך זה ניראה אני רק מפשט את הבעיה. הסתכלתי בסטיקי בשביל לראות מה קורה עם בעיות הרשאה ומצאתי משהו שם תחת כותרת של אם יש בעיות הרשאה להתקין את taskfix manger עשיתי זאת ועכשיו ווינאמפ לא עולה בכלל!, מדוע? אשמח אם תעזרו לי כאן תודה מראש אוריה

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by IlanF,

יש לי בעיה עם כמה פונטים - אין לי מושג איזה. אני מעוניין להתקין מחדש את הפונטים, איך אני עושה את זה? ניסיתי sfc /scannow, לא מתקן את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by Frequency,

מה ההבדל העיקרי בין גרסאת הprofessional לבין הhome? מה ההבדל בין משתמש שהוא אדמין לבין משתמש רגיל? תודה (:

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by d1v,

קודם כל תודה רבה מראש לתשומת הלב. אז ככה יש לי בעייה בלפ-טופ של אבא שלי,הווינדוס כנראה נדפק. מה שזה עושה הוא-בהתחלה הוא אומר לי שהמחשב לא כובה בצורה טובה. והוא אומר לי לבחור בין 3 safe mods או start windows noramlly. בהתלחלה ניסיתי לפתוח את הווינדואוס רגיל,הוא מגיע למסך של הxp עם הטעינה,ופתאום קופץ לי מסך כחול כזה,כתוב לי משהו שהרוב זה חירטוט,לא עובר שנייה והמחשב עושה לעצמו ריסטרט,ואני לא מצליח לקרוא כלום. עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב,ולהתקין. XP Black Edition USA Retail Final ואציתי לדעת איך אני מתקין,כי הרי הווינסואוס לא עולה לי,אז ההתקנה של הווינדואוס תעלה לי לבד ? תודה רבה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by tgen,

אני רוצה לקנות windows XP Pro באנגלית ויש לי כמה שאלות לגבי זה... 1. האם שינוי שפת ותצוגת המערכת לעברית מובנית כבר במערכת או שיש צורך להשיג את ה-MUI? 2. אם יש צורך להשיג את התוכנה MUI איך אני עושה את זה וכמה זה יעלה לי? 3. אם התקנת המערכת והשימוש בקוד שלה ניתנים לשימוש חוזר (לאחר פירמוט או התקנה במחשב אחר) יכול להיות מצב שכמה מערכות הפעלה במחשבים שונים יותקנו בעזרת אותו דיסק ואותו קוד? 4. ואם זה המצב אז מה בידיוק בודקת תוכנת החוקיות של מייקרוסופט ואיך היא יכולה לדעת אם יש כפילויות?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by dror_gh,

שלום. אתמול יצאתי מהבית והשארתי את המחשב פועל כשהוא מבצע פעולה אחת - הורדה בביטורנט כשחזרתי התברר לי שהיה קצר בבית והמחשב נכבה. שהפעלתי אותו הופיעה לי ההודעה הבאה (כמו בתמונה) : ניסיתי לעשות REPAIR וזה לא עבד. ניסיתי להתקין את הוינדוס בלי פרמוט וגם זה לא הצליח בטענה שחסרים לו קבצים או משהו כזה האם ניתן לתקן את הבעיה בלי פירמוט ? בנוסף - חיברתי את ההארד דיסק שנפגע למחשב של אחי כדי לגבות דברים, חלק היו שם אבל חלק גדול , כולל PROGRAM FILES לא נמצא. מה הפתרונות שלי ומה העצות שלכם? נ.ב המערכת הפעלה היא ויסטה נ.ב 2 זו פעם שנייה בחודשיים שהמחשב קורס לי ככה אחרי קצר. האם יש לי משהו לעשות בנידון? או שזה ימשיך לקרות ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  24. שלום לכולם.. לפי הנושא כבר הבנתם את השאלה שלי.. אז מה זה בדיוק תכונת הדיבור הזאת ?? רק לפני 10 דקות מצאתי את זה סתם משעמום וחיטוט בווינדוס.. די הצחיק אותי האמת לכתוב שם משפטים מטומטמים ולשמוע את SAM הזה חוזר אחריהם (אפילו העלה לי כבר כמה רעיונות להסתלבט בטלפון על חברים..) אבל מה זה נותן חוץ מזה? למה הדבר משמש בפועל? נראה לי דווקא דבר סוף הדרך אם המחשב יתקשר איתי בדיבור במקום בכתב וההפך שאני אדבר איתו כדי להפעיל דברים.. בכל מקרה , למי שמבין בזה - אם אפשר לשפוך על זה קצת אור.. תודה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by drbrain,

היי התקנתי חלונות 7 כמדיה סנטר יש לי 2 שאלות 1) איך מכניסים תרגום לסרט - בחלונות XP בתוכנת הצפייה שלי זה עובד אוטומטי 2) המחשב המרכזי זה XP ובסלון חלונות 7 - עשיתי שיתוף אבל חלונות 7 יכול להכנס ולהעתיק מחלונחות XP וההפך זה לא עובד חלונות XP לא יכול להכנס הוא רושם אין לך הרשאות אנא פנה למנהל הרשת מה עושים יש לך פיתרון תודה שרון

• 0 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים