Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
לאחר התגברות על טרויאן מעצבן במיוחד, התאריכים מופיעים לי בצורה משונה. במקום 18/03/08 זה מופיע 2008-03-18 אם אני רושם באקסל 8/3 הוא מזהה זאת כ- 3 באוגוסט. זאת לא בעיה באקסל, כי אותו דבר קורה לי באקסס, לכן הבעיה יותר בסיסית. איך פותרים זאת? יש אפשרות לשנות את צורת התאריך בווינדוס? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה ....לוכח למחשב שלי 8 דקות לעלות..... ניסינתי לפרמט , עידקנתי את הביוס וכן גם את כל הדריברים אבל אני לא מוצא את הבעיה אשמח לעזרה תודה
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע רכשתי מעבד 3.גיגה ht ...(כמובן 64 ביט)עכשיו אני משתמש בwinxp ps2 . עכשיו השאלה שלי היא במה שונה win64bit מ win sp2 הרגיל ? על מה הוא משפיעי ...? בבקשה אני חייב את המידע הזה תודה מראש ;D
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
חבר שלי החליף רק לוח אם לפני כמה חודשים ואני זוכר שהיו לו בעיות עם הוינדוס.. הוא לא עלה בכלל.. אני לא יודע אם הייתה לו בעיה, או שבגלל שהוא החליף חומרה הוינדוס עשה לו בעיות. אני רוצה לדעת כדי להכין ולגבות לפני את כל מה שחשוב לי במידה ואני אצתרך להתקין מחדש את הוינדוס.. תודה, איתי
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, התקנתי ווינדוס XP SP3 בגירסה שניראית כמו וויסטה, הכל עובד מצויין חוץ מכמה בעיות קטנות בבקשה מי שיודע ויוכל לעזור לי זה יהיה מצויין! ההווינדוס הזה מגיע באנגלית, לאחר ההתקנה נכנסתי ללוח הבקרה - להגדרות שפה, והתקנתי את השפות שביניהם גם עברית, בעקרון יש עברית במחשב, חוץ מכמה תפריטים שמופיעים שם סימני שאלה במקום עברית, בנוסף אם אני צופה בסרט עם קובץ תרגום SRT או SUB אני לא רואה את התרגום(VLC PLAYER) דבר שלא היה לי לפני(באותה גרסה של ווינדוס פשוט פרמטתי את המחשב עם אותה גרסה), איך אני פותר את הבעיה הזו? דבר שני: לאחר הדלקה של המחשב - המסך נכבה לאחר הזמן שקבעתי לו, אבל אם המחשב דלוק הרבה זמן הוא פשוט מפסיק את הפעולה הזו והמסך לא נכבה לדוגמא אחרי רבע שעה אלא ממשיך ל…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום מצ"ב תצלום מסך של הודעת שגיאה שקורה לי לפחות פעם אחת ביום ללא קשר לשימוש בחשב עשיתי עידכון ל SP3 אבל זה לעזר, פרמטתי את המחשב וגם זה לא עוזר יש לי קובץ DUMP אם צריך [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום מישהו יודע במקרה מתי וכמה יעלו גרסאות ה- OEM של ויסטה ? מנסיון עבר גרסאות אלו היו תמיד זולות יותר וגם משתלמות.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מלא פעמים כשאני פותח את התפריט התחל מתפלק לי הסמן ולוחץ על האייקון של העזרה. מישהו יודע איך מורידים את הדבר הזה? עוד משהו, למישהו אי פעם עזרה ה"עזרה"? גם למניאק לוקח שעה להפתח...
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
אני לא בטוח שלפה הנושא מתאים אם לא תעבירו למקום הנכון אז הבעיה שלי כחה: אבא שלי לפי מה שהוא אמר מחק אנטיוירוס המחשב עשה ריסט ואז מזה המחשב עובד הכול עד שהוא מגיע לחלון הזה של ויסטה מתחיל{לפני הדיסקטופ ולפני המראה של חשיבת אחוזים} והמסך נהפך להיות שחור אבל המסך עצמו פועל ושומעים את המחשב מתאמץ אני לא רוצה לפרמט כי יש בו הרבה משחקים שעברתי אותם ואבא שלי רוצה לפרמט את המחשב אז בבקשה תעזרו מהר
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני סימתי טכנאי מחשבים ורשתות תיקשורת. רציתי לדעת עם לי יש דיסק אקס פי עם רישיון ולאדם שאני אמור לתקן לו את המחשב יש לו אקס פי ללא רישיון האים מותר לי להישתמש בדיסק שלי עם הרישיון לתקן את המערכת הפעלה שלו שהיא ללא רישיון זאת אומרת האים מותר לי לעשות רק --R-- . למערכת שלו. אני באמת אשמח לתשובות כנות כי זה מאוד חשוב לי לדעת אז בבקשה מי שיודע בוודאות את התשובה שיענה. תודה מראש לכולם.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
בזמן האחרון כשאני מבצע ניתוק של משתמש מסוג מנהל מערכת , ורוצה להכנס כמשתמש מוגבל- סמן העכבר אינו מופיע ב'הקלד את סיסמא', ונדרש לבצע הפעלה מחדש. איך ניתן לתקן בעיה זו?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
נמאס לי מהעיצוב המשעמם של הוינדוס ובא לי להתקין style xp עכשיו הקטע שכל פעם שהתעסקתי עם התוכנות האלה של הthemes וכל אלה זה תמיד איכשהו דפק לי את הוינדוס או גרם לבאגים מוזרים נגיד הדרייברים של הכרטיס מסך פתאום תפסו לי 90% מהמעבד ועוד כל מיני שטויות...מה אתם אומרים כדאי? בגרסאות החדשות אין באגים כאלה? זה לא יעשה לי בעיות עם omega drivers?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום! במהלך עבודה בתוכנת פינקל סטודיו 9 וגם ביוליד 8 קיבלתי מסך כחול ובו כתוב: A problem has been detected end windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused be the following file nv_disp. If this is the first time youve seen this stop error screen restart your computer. If this screen appears again follow these steps:the dvice driver got stuck in an infinite loop. This usually indicates problem with the device itself or with the device driver programming the hardware. Incorrectly please check with your hardware device vendor for any driver updates. Technical information: ***stop:0x000000ea(0x85aeab80,0x86567d580xf7c5ecbc,0…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם מקלדת מולטימדיה של מייקרוסופט. בפורום אחר (שלכם) אמרו לי שהבעיה היא כביכול בהגדרות של ה"חלונות" הבעיה היא בעצם שאיני יכול להעביר שפה דרך המקלדת כאשר אני נמצא באינטרנט אקספלורר ואילו באופיס אני יכול איך אוכל לפתור בעיה זו??????
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות windows XP Pro באנגלית ויש לי כמה שאלות לגבי זה... 1. האם שינוי שפת ותצוגת המערכת לעברית מובנית כבר במערכת או שיש צורך להשיג את ה-MUI? 2. אם יש צורך להשיג את התוכנה MUI איך אני עושה את זה וכמה זה יעלה לי? 3. אם התקנת המערכת והשימוש בקוד שלה ניתנים לשימוש חוזר (לאחר פירמוט או התקנה במחשב אחר) יכול להיות מצב שכמה מערכות הפעלה במחשבים שונים יותקנו בעזרת אותו דיסק ואותו קוד? 4. ואם זה המצב אז מה בידיוק בודקת תוכנת החוקיות של מייקרוסופט ואיך היא יכולה לדעת אם יש כפילויות?
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי ברצוני ל"צבוע" את הכתוביות (תמונה בסוף) מיתחת לקבצים, אם לא הבנתם, נכון שכתוב "המחשב שלי" אין אני הופך את זה לצבע אחר חוץ מהלבן? תמונה למה היתכוונתי: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קודם כל סליחה אם טעיתי בפורום אני מבקש העברה. אם בכל זאת לא טעיתי אז ככה... התמונה אומרת הכל..אני לוחץ על DISK CLEANUP פתאום המעבד קופץ לי למאה אחוז... כשאני מכבה את זה..זה נשאר לי ב50 אחוז...ואז אני נכנס לתהליכים ורואה שיש עוד אחת פתוח..כאילו פתחתי את זה פעמיים וכל פעם לוקחת לי 50 אחוז מהמעבד..זה התחיל שלשום נדמה לי...זה לא קרה קודם לכן..המפרט שלי בצד... XP PRO SP1
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
שלום התקנתי ווינדוס חדש על המחשב ויש לי מספר בעיות: windows xp sp2 בעברית 1-יש אייקונים מיותרים במחשב שלי ליד הכוננים כמו: לוח בקרה מדפסות ופקסים 2-איך אני משנה את השם Adminisrator לשם אחר גם שיופי במנהל המשימות וגם בחלון של ההתחל? 3-בכל פעם שאני עושה ריסטרט או לפעמים באמצע היום פתאום השעון זז שעה אחורה וצריך לכוון מחדש,מה עושים? תודה מראש (וכל תשובה תעזור)
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני צריך לעשות Repair Install לXP PRO מערכת ההפעלה לא עולה בשום מצב והמחשב קופא. ניסית את כל הפתרונות האחרים תיקון כל קבצי ההפעלה הBOOT וכו'.. כול בדקות חומרה וגוסט למחשב אחר. האפשרות האחרונה שנותרה לי היא לעשות התקנה דורסת,הבעיה שאני לא רואה את האפשרות הזאת בהתקנה לעומת מחשבים אחרים שבדקתי. קראתי והבנתי שכנראה שזה תלוי בCD עצמו שצריך להיות תואם בדיוק לCD שאיתו התקנתי את המערכת הפעלה,ניסית עם CD וגם ללא הצלחה,האם למישהו יש פתרון איך לגרום לאופציה של הREPAIR לחזור?? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
@!?@#!#@!#@!#!@#@! אני והמזל שלי!@# אתמול פיצלתי את כונן C בעזרת התוכנה הזאת.. משהו Magic 8.0, הכל הלך סבבה והיה לי כונן C וכונן G. העברתי כל מה שאני צריך לכונן C, הכנסתי את הדיסק של ווינדוס ודילגתי על הקטע של "הורד עידכון התקנה" או משהו כזה, וכשהגעתי לחלון של הפרמוט הכחול חשבתי לעצמי "טוב אני פשוט אחזור לווינדוס להתקנה ואלחץ על הורדת עידכון ואז אני אפרמט". עשיתי ריסטרט, עשיתי מחדש את ההתקנה ולחצתי על ההורדת העדכון ואז לצערי הרב החלון הכחול של הפרמוט לא עלה וזה פשוט המשיך בהתקנת ווינדוס, נתתי לזה להמשיך מכיוון שכשעשיתי ריסטרט זה פשוט חזר לחלון של ההתקנה.. לא יכולתי לחזור לווינדוס. זה התקין והלכתי להתקלח בינתיים, אני חוזר ואני רואה חלון כחול עם שגיאה שאני ממש לא זוכר מה כת…
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
יש לי 7 svchost פתוחים!!! 2 מהם ביוזר network service! כאשר אני סוגר אחד מסוים מהם מפויע לי ההודע העל כיבוי המחשב ב-60 שניות! RPC .... זה נראה לי מוזר מאוד! מה לעשות?? הווינדוס מעודכן כולו. יש לי SP2 עם פיירוול והכל. ואנטי וירוס מעודכן של mcafee
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כרגע יש לי ווינדוס XP ולאחר שדרוג הזכרון ל 4 GB חשבתי לעבור לווינדוס 7 64 ביט. מבחינת דרייברים של הלוח האם מה אני צריך להתקין? באתר של הלוח אם מצאתי את הדרייברים הבאים לווינדוס 7: BIOS, CHIPSET, AUDIO, LAN, SATA. להתקין את כולם? בנוסף לכך, איזו גרסה של ווינדוס 7 עדיפה?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-