Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לא מצאתי תיאור טוב יותר מאשר "אדיש". הווינדוס פשוט נהיה אדיש, אני מנסה לפתוח תוכנה, אך היא לא נפתחת, אני מנסה שוב כמה פעמים ובפעם החמישית היא נפתחת, במקרה הטוב. יש תוכנות שבכלל לא נפתחות. עכשיו, זה לא שהווינדוס פועל לאט, הוא פועל כרגיל, אבל התוכנות פשוט לא נפתחות, כך גם הסרה של תוכניות. בכל מקרה, ביצעתי בדיקה של וירוסים- אין. בדיקת Ad Aware- תקין. ניסיתי לשחזר את המערכת לכמה נקודות קודמות אך כולן לא מאפשרות לי לשחזר. יש מצב שזה קשור לאיחוי דיסק או משהו? בכל מקרה אני אשמח להארות כי אני לא יודע מה עוד יכול לגרום למצב החדש והמעצבן הזה.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי בעיה המערכת הפעלה מותקנת על מחיצה D ואין בה הרבה מקום ואין אפשרות לפנות מימנה הרבה מקום במחיצה אחרת יש הרבה מקום אבל שאני משתמש בWINRAR או מנסה ליצרוב למערכת אין מספיק זיכרון איך אני משנה את זה שהמערכת תיקח זיכרון מכונן אחר? (לא רוצה לגעת במחיצות זה לא מחשב שלי)
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
חברה התקנתי WIN7 היום חוקי עם רישיון כמובן שבא איתו הWINDOWS MEDIA CENTER אך יש לי בעיה קטנה שאני לא מוצא אותו בכל המחשב... לא דרך תפריט ההפעלה ולא דרך חיפוש מתקדם... רק כשאני בא לסרט ואני עושה לו פתח באמצעות מדיה סנטר היא נפתחת לי..... מה אפשר לעשות? איך אני מגיע למדיה סנטר פשוט ככה?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, כמו שכבר הבנתם לפי הערכתי, מערכת ההפעלה עומדת לקרוס כבר בהדלקה הבאה של המחשב. השאלה שלי היא: מה לעשות? לנסות ולנקות (לא פיסית) את המחשב? לפרמט? הבעיה היא שעשיתי את אותה טעות כבר יותר מפעם אחת שהיא לא לפרק למחיצות את הדיסק הקשיח, וכרגע יש לי רק מחיצה אחת וזו מחיצת הC שבה יש את מערכת ההפעלה, משחקים, מוסיקה, תמונות וכד'. אשמח לעצות ולהמלצות מה לעשות בנידון, תודה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם איך מחזירים את הסמלים במועדפים כפי שהיו ? לכל אתר והסמל שלו? כולם הפכו ל e הכחול של האקספלורר יש דרך?? תודה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן התקנתי ווינדוס ויסטה הום פרימיום, כשהתקנתי את המערכת פיצלתי את הדיסק לשתיים כאשר בכונן C מותקנת המערכת ובכונן D שאר הדברים.. השימוש הזה נעשה לי לא ממש נוח ואני רוצה להחזיר את הדיסק למצב שיהיה רק כונן C ושלו יהיה את כל המקום של הדיסק, כיצד אני עושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אם אני עושה בVISTA קלאסיק אז זה לא כמו בXP בXP הCLASSIC היה הרבה יותר מהיר ולא נפתח כזה מגעיל.. אם אתם יודעים למה אני מתכוון מקווה שאתם יודעים למ אני מתכוון
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מקווה שניסחתי את השאלה נכון.. , כאשר אני מדליק את המחשב הדוס עולה ואז יש לי שתיי אפשרויות: windows XP Proffesional ו- windows XP Proffesional Setup איך אפשר להוריד את ההתקנה , כך שהמחשב יעלה אוטומטית על הווינדוס בלי שאני יצטרך לבחור... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי, יש לי איזה קובץ מהעידכונים של XP והוא תמיד לא מצליח להתקין אותו אז שאני מכבה את המחשב הוא מנסה כל הזמן וזה מפריע קצת. יש אפשרות לבטל את זה? (לא לגמרי את התקנת העידכונים.. רק מתי שאני מכבה את המחשב.) תודה.....
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה במחשב יש לי ווינדוס אקס פי פרו בעיברית, וכשאני רוצה לכבות אותו הוא נשאר תקוע על המצב של שומר ההגדרות שיש בתהליך הכיבוי בסוף. אולי למישהו יש רעיון או ידוע מדוע זה קורה? חשוב לציין שכל פעם אני מחכה זמן רב וכאשר זה לא עובד אני מכבה לבד.מדוע זה? תודה מראש לכל העוזרים....
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני צריך לפרמט פנטיום 2.. אם אוינדוס מי אז שמעו אני מכין דיסקט איתחול של מי שם אותו מפעיל את המחשב ואז כזה הוא מגיע למצב שאני צריך לכתוב.. אז אני צריך שתגידו לי מה אני צריך לכתוב כדי לפרמט ואחרי הפירמוט מה אני עושה כדי להתקין אוינדוס אקס פי פרופישנל.. תודה רבה !!!! אהה והוא לא עולה לי לדוס והוא אומר שצריך להוציא את הדיסקט וללחוץ על כפתור כדי להגיע לאוינדוס.. אז מה אני עושה כדי שהזה יעלה לדוס אם דיסקט?? משהו בביוס ?? עזרה!!! תודה
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
למי שלא יודע, שילוב הכפתורים Windows Key + E פותחת את חלון My Computer. אבל מאז לפני כמה חודשים זה לא פועל עוד וזה מביא לי הודעה This Operation Has Been Cacelled Due To Restrictions in effect on this computer. עכשיו, אני לא יודע למה זה קורה, אני האדמיניסטרטור במחשב. וזה מעצבן אותי, הפתרונות היחידים שמצאתי ב - Knowledge Base של מיקרוסופט זה היה רק ל - Windows 2000 ומה שהיה כתוב שם לא פעל ב - XP. מישהו יודע איך פותרים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
פשוט לא שומר. אני נכנסתי לתוכנה,בחרתי בעיצוב הרצוי,לחצתי שזה יעדכן את העיצוב החדש. עכשיו זה עושה לי "המתן בבקשה" ואז זה נהפך לעיצוב הרצוי ל Windows. טוב,עד כאן הכל טוב ויפה. אבל מה, אחרי ריסט או כיבוי,ה Windows עולה ויש לו את הצבעים של הסקין שבחרתי, רק שהוא בעיצוב של Windows הישן! (ווינדוס קלאסי,98,95 וכו') מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
נכון כאשר אני מעביר לינק לLinks bar למעלה באקספלורר אז מופיע לי שם האתר שהוספתי ותמיד יש תמונה של לוגו האתר או משהו בסגנון. אז השאלה שלי היא למה זה נעלם אחרי זמן, והופף לתמונה של דף אקספלורר? מי שלא מבין לחץ/י כאן ( התמונה של הk בשחור זה התמונה שאני רוצה שתישאר ) מה לעשות כדי להשאיר את התמונה של הלינק?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
בסיום עידכון [64 ביט,הום פרימיום] מופיעה שגיעה 80070246 מצאתי את זה בקושי רב באתר מיקרוסופט : http://support.microsoft.com/kb/942968#top למישהו יש המלצה מה לעשות?לא נראה לי תקין בכלל....
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלומות, אני לאחר פירמוט ואיפוס הביוס, רק התקנתי אנטי וירוס ,ICQ ... בקיצור הודעת השגיעה... ..אני לא מצליח להבין איפה הבעיה...השעון מכוון. plz help תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע רכשתי מעבד 3.גיגה ht ...(כמובן 64 ביט)עכשיו אני משתמש בwinxp ps2 . עכשיו השאלה שלי היא במה שונה win64bit מ win sp2 הרגיל ? על מה הוא משפיעי ...? בבקשה אני חייב את המידע הזה תודה מראש ;D
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
האם באמת יצא SP2 לויסטה והאם זה מצדיק הפעם את המעבר או שזה עדקון לא קרטי כמו SP3 שרק כתוב על הנייר האם זה יצא גם לגרסת ה64ביט של ויסטה??? הבנתי שזה יצא לעברית גם בסוף החודש?? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כשהתקנתי את SP2 היו לי חששות אז בסיום ההתקנה כששאל אותי אם ישאיר כמה קבצי מערכת כדי שאוכל להסיר את SP2 מאוחר יותר הקשתי YES אבל עכשיו - אחרי כמה חודשים על SP2 אני מאוד מרוצה ממנו ורציתי לדעת איך אני מסיר את אפשרות ההסרה של SP2 ?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום כידוע מקש ctrl המשמש לבחירת מספר פריטים לא פועל בדפי אינטרנט שאלתי איך בוחרים מספר פריטים תודה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
קורה רק כשאני מחובר לאינטרנט (באמצעות חייגן-דרך בזק...אי אפשר ללא חייגן) אודה על עזרתכם, למען הכיס והסביבה
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום. יש לי מערכת הפעלה windows xp pro sp2. לפני זמן מה פירמתי את המחשב מכיוון שעשינו רשת בבית ולא רציתי שיהיה לי בלאגן עם הווינדוס. אחרי הפרמוט כשאני סוגר את המחשב, הוא מחכה קצת ואז יש מסך שחור שבו כתוב שעכשיו בטוח לסגור המחשב. הדבר הנ"ל לא היה לי לפני הפירמוט. מה אני יכול לעשות בכדי שהחשב יסגר אוטומטי. תודה thebestof2005
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אני עובד לי עם המחשב, כשלפתע הכל מתחיל לקרטע, הכונן הקשיח לא מפסיק את פעילות הקריאה/כתיבה. אני ניגש לPerformance והמחזה הבא נגלה לעיני... אחד מהדברים היותר מטורפים שקרו לי אי-פעם, אין לי מושג איך זה הגיע למצב כזה, מה שבטוח, זה די חריף.
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
צד ימין למטה היה לי רשימת תפוצה שאני רק לוחץ ושולח אליהם הודעה זה נעלם לי וזה ממש ממש מציק איך מחזירים את זה? בתודה רבה רבה רבה מראש, רועי
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אחרי שהמחשב נדלק וחרי הטעינה של xp שומעים את הצלילי של ההתחלה אבל לא רואים כלום הבעיה התחילה שניסיתי להפעיל את המחשב במצב dos אז עשיתי ריסטרט ולחצתי על f8 אבל לא היה שם לבחור להפעיל אותו בדוס אז בחרתי ב enable vga mode ומאז התחילה הבעיה מה עושים ???
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-