Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן להתקין דיסק ווינדוס XP גרסת OEM על כמה מחשבים??? עריכה: XP גרסת Home edition זה דחוף.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום...! בעיה די מוזרה, אוליי יש למישהו כיוון או רעיון בWIN98 - כאשר מתחברים לאינטרנט עם מודם samsung pppoe adsl דרך כרטיס רשת כמובן, לא ניתן לגלוש לתוך אתרי דואר מאובטחים כגון yahoo וגם hotmail , פשוט לאחר הקלדת שם/סיסמא מקבלים את דף האתר , ואז בכניסה למייל אני מקבל "page cannt be display". כמו כן בכניסה לעידכוני win. התקנה מחדש של וינדוס , כבר פעם שלישית (second edition) לא עזרה, התקנת נורטון אנטיוירוס לא מצא אף וירוס, תוכנות טרוגנים לא מצאו כלום, מחשב נסרק לכל הוירוסים/טרוגנים שיש, Explorer עודכן לגירסת 6.1 , אבל לא ניתן לעדכן את שאר הwin בגלל שאתר הwin update אינו עולה. אשמח לכל רעיון/עצה/טיפ בנושא. תודה...! כפיר kfir@jesta.co.il
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
תראו, אחי לא מזמן התקין את הבטה של הויסטה, AKA לונגהורן. תראו אני יגיד לכם מה ההתרשמות שלי, לטענת מיקרוסופט מדובר בקוד חדש ונקי אבל לפי איך שזה נראה הם לא עשו את כל הקוד מחדש וזה מבוסס על קוד XP. השיפורים ? גראפיקה - בעיקר הגראפיקה.. מדובר במערכת הפעלה שמשתמשת בפיצ'ר 3D מיוחד שמנצל פיקסל שיידר 2, וכל מיני סמוטרים ואפשרויות טרנספרנסי, כל פעם שפותחים חלון הוא מגיע בצורה מגניבה, יש גם בחלונות GLASS EFFECT, שיוצר אפקט של זכוכית ששמים חלון על חלון, בקיצור מבחינת הגראפיקה מדובר בדבר מאוד נחמד, אבל הייתי אומר דיי פלצני בגדול, המערכת ואני מאמין שרק מזה לוקחת פי 2 יותר זיכרון מקודמה (XP) והשיפורים הכביכול טובים שנעשו זה האקספולרר החדש עם הTUBS שבמקום שיתפתחו מיליון חלונות, …
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! חבר שלי קנה מערכת מחשב חדשה עם מעבד אינטל C2D ולוח אם של ג'יגה בייט. במערכת יש לוח אם של ג'יגבייט ודיסק קשיח SATA2 של WD. השאלההיא, הרי בהתקנת XP צריך להכניס דיסקט עם דרייבר של סאטא, אבל אין לי כונן דיסקטים. יש רעיון? תודה
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
בזמנו חסמתי לבן שלי את המחשב עם סיסמא של administrator שלי כדי שלא יתקין כל מיני שטויות מהאינטרנט ונצטרך לפרמט שוב את המחשב, ועכשיו אני רוצה להתקין תוכנה חדשה ושכחתי את הסיסמא. איך אני יכול לשחזר, לדעת או אפילו לשנות את הסיסמא לחדשה? תודה מראש, דן
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם בעקבות הצעותיכם ועזרתכם הרבה הצלחתי להרכיב מפרט די עצבני למחשב ב7000 שקל בערך. בתור מערכת הפעלה אני קונה את VISTA PREMIUM 64BIT ושאלתי היא האם המשחקים של היום(כגון BATTLEFIELD2,COMPANY OF HEROS) יעבדו על המערכת? והאם יש מישהו שמשחק היום על מערכות כאלה ואין לו בעיות? ??? תודה לכולם מראש על העזרה. נ.ב. אם יש משהו שחשוב שאפרט תגידו לי ואשמח לכתוב.
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לוח אם: ASRock 775VM800 דיסק קשיח: WD1200JS -00MHB0 sata1 בעת התקנת המערכת, BIOS לא מוכן לזהות את הדיסק כ- Boot Device. הוא כן מזהה דיסק בשם WD1200JS המחובר ללוח. המצב משגע אותי ואני לא יודע מה לעשות. אני אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עתיד לקנות בזמן הקרוב מחשב נייד של Lenovo דגם T61. אני מעוניין במערכת הפעלה ויסטה. על ההום פרימיום אני לא מוכן להסתכל. רוב הדגמים האחרים מגיעים עם Vista Business (מעט מאוד עם אולטימייט, ונראה לי שזה מייקר את המחשב בצורה רצינית). שאלתי היא האם בויסטה ביזנס יש אפשרות לשנות ממשק לעברית, או שהדבר קיים רק בULTIMATE (וENTERPRISE שלא מגיעה עם ניידים של לנובו לפי מה שראיתי)? יש לציין שעם המחשב אני לא מקבל דיסק התקנה של הויסטה (קיימת רק מחיצה נסתרת)... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
ענקית הטכנולוגיה תערוך מסיבת עיתונאים ב-3 באוקטובר, בה היא עתידה להדגים לנו את הגישה שלה אל אחד מהטרנדים החמים ביותר בשוק - במסגרת חלונות 10, כמובן לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אם כיום יש לי ווינדוס ויסטה אולטימייט האם אני אוכל לשדרג לווינדוז 7 אולטימייט בהנחה? עוד שאלה: מה ההבדל בין גירסאת OEM לגירסאת RETAIL? וכמה יעלה ווינדוז 7 בארץ?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
בדיסק פנימי של 2 טרה מהו הנפח שרצוי להקצות למערכת ההפעלה (win7 64) ויתר התוכנות בחלוקה ל- 2 מחיצות כשהמחיצה השניה תשמש לאיחסון ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ווינדוס XP פרו יכול לעבוד על מחשב עם מעבד של 64 ביט?? ? וווינדוס XP 64B יכול לעבוד על מחשב עם מעבד של 32?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לאור מקרים שקרו לי ולאחרים שרצוי שאתחיל לגבות את המחשב שלי על כל מקרה שלא יהיה. לשם כך קניתי כונן חיצוני חצי טרה (מחשב של 320 גיגה אז נראה לי מספיק). מכוון שלא רציתי לרכוש תוכנה ואני משתמש ווינדוס התחלתי עם תוכנת הגיבוי ושחזור שמגיע עם ווינדוס 7 (מערכת ההפעלה הראשית שלי אם לא ציינתי) כרגע הגיבוי הוא אחת לחודש, כרגע בטווח הקצר כנראה יישאר ככה. העניין הוא ככה - כדי לגבות את מערכת ההפעלה וכל התקנות בחרתי באופציה שאומרת system image למיטב הבנתי אם משהו קורה למחשב אני יכול לשחזר את החומר משם - זה נכון? בנוסף ראיתי כלי חינמי וחביב שנקרא imagex - אם ההתקנות במחשב לא משתנות הרבה, אולי כדאי לעשות image ידני בעזרתו אחרי כל שינוי גדול ורק לגבות את התיקיות המשתנות …
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי מחשב מאח שלי עכשיו אני מנסה לפרמט לו את ה C הכל טוב ויפה הפרמוט עובר בשלום, אני מתקין את הWIN הכל עובד סבבה אני עושה הפעלה מחדש, ופוך כל הגרסה הישנה חוזרת כאילו לא עשיתי בכלל פירמוט למה זה? ניסיתי כמה פעמים ולא הצלחתי.
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי, אני עובד עם מערכת ויסטה business שמותקנת על מחשב החברה. במחשבים הנידים אין דיסק מצורף ואני רוצה למעשה לפרמט אותו או להחזיר אותו למצב 'חדש'. כמובן הוא איטי ברמות מטורפות וצריך להחזיר את השפיות דחוף. איך אני מפרמט אותו במצב הזה ללא דיסק ו/או האם אפשר להחזיר אותו למצב של הגדרות יצרן. תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אין לי מושג מאיפה זה הגיע..מצטער אם זה ארוך היו לי מלא בעיות, כל פעם שנכנס לאנטרנט קופצות לי פרסומות, אחרי זה המחשב התחיל לעשות פריזים.. הורדתי אנטי וירוס AVG חינמי ועוד כמה, מצאו דברים אבל לא פתרו את הבעיה.. פתאום היום התחילו מסכים כחולים! הווינדוס עולה אחרי כמה שניות מסך כחול ועושה ריסטארט SAFE MODE לא עובד.. הכנסתי דיסק שלWIN7 עשיתי ממנו שיחזור מערכת הכל חזר לעבוד WINDOS DEFENDER פתאום מצא אצלי תולעת WIN32 ואז הבנתי שנדבקתי וזה עושה לי צרות.. עשה סריקה מחק את זה הכל טוב ויפה..אבל שוב איכשהו הפיירוול היה מכובה הפעלתי אותו שוב ובנתיים אני תקוע עם החולונות הקופצים האלה שמשגעים אותי! אני רק עכשיו התחלתי לעבוד עם WIN7 ואין לי כח לפרמט.. 3 ימים בסה"כ וכבר התחלה רע…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין אצל דוד שלי את חבילת העדכון לווינדוס לפני ההתחברות לאינטרנט האם יש פה למישהו לינק לחבילת העדכון על קובץ אם יש דבר כזה בכלל????
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, יש כרגע אפשרות לקבל את 2 המערכות לגמריי בחינם. אני משתמש עד היום ב7 וסך הכל מרוצה ומאוד לא אוהב את הנסיון של WIN 8 לקחת מערת שמיועדת לטבלטים ולהלביש אותה על PC...אבל המחשב שלי כן מרגיש כבדו עם WIN 7 אז השאלה היא האם WIN 8 יתן בוסט לביצועים? תודה
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם מומלץ לסמן ב- וי את COMPRESS OLD FILES ב- DISKCLENUP? האם סימון וי משמעותו שהוא ימחק קבצים מכווצים או שהוא יכווץ קבצים ולא ימחק אותם?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הוויסטה כמו כל פעם ולא עולה לי המסך של ה BOOT FROM CD אחרי ריסטרט המחשב עולב שוב השאלה מה אני צריך לעשות להגדיר בביוס משו אשמח להדרכה
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב נייד Lenovo 300 N100 עם מערכת הפעלה XP Home Edition. לאחרונה, בכל פעם שאני פותחת המחשב (בכל פעם)ת עולה לי השגיאה הבאה בשורת המשימות (איפה שהסמלים): מה זה בדיוק "זכרון ווירטואלי"? מה הבעיה בדיוק כרגע עם הזכרון הזה? איך אני מתקנת את הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ויסטה 64 באנגלית....הוספתי בשפה עברית (דרך העדכון משהו בסביבות ה700 מגה).... ומאז...יש לי בעיה עם חלק התוכנות...הם לא מזהות את העברית....עושות סימנים מוזרים או סימני שאלה.. לדוגמא...הWinamp לא כותב כלום בעברית רק דברים כאלה: ëîä ðãáø... אני לא יכול לשמור מסמך בכתבן אלא אם אני משנה את הקידוד בשיטה ידנית לUnicode... יש משהו לעשות עם זה?..
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם ומצטער על הבורות!!! יש לי ווינדוס צילניום ואני רוצה לפרמט אותו ולשים ווינדוס יותר טוב........ עכשיו השאלות שלי הם: איזה ווינדוס הכי כדאי לי להתקין ומאיפה אני משיג אותו? איך מפרמטים את ווינדוס מילניום? איך אני מתקין ווינדוס מחדש? מקווה מאד שתענו לי עם הסברים !!!!!!!!!!!! :) תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב והתקנתי WINDOWS XP SP3. הכל עבד כמו שצריך עד שהיום לפתע הופיע לי התראה שהמחשב עשוי להימצא בסיכון מפני שהעדכונים האוטומטיים לא עובדים. ניסיתי להפעיל אותם ידנית אך קיבלתי תגובה שאין אפשרות להפעיל אותם. ב-SYSTEM בCONTROL PANEL העדכונים האוטומטיים כן מסומנים כעובדים. עכשיו מופיע לי מגן אדום ב-SYSTEM TRAY שכל הזמן מתריע שהמחשב נמצא בסיכון. המערכת היא: pentium 4 , 512 RAM, AVG FREE ANTIVIRUS. מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
למחשב AMD (אטלון 1400) של חבר יש בעיה תמידית, לא עוברות 10 דקות והמחשב מתחיל מחדש סתם ככה. לפי מה ששמתי לב זה קורה בעיקר לAMD (3 שאני מכיר) ולעומת זאת ב- INTEL לא קורה. עדכנו את הביוס להכי חדש (החברה הודתה באי התאמה ל XP בגרסה הלפני אחרונה), הביוס של EPOX. ועדיין.... ??? לפי מה שאני יודע זה לא קשור בתוכנות האחרות, זה קרה גם לאחר התקנה נקייה של XP. :nono: