עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי כרגע מחשב נייח עם 2 HDD אחד 40GB שעליו מאוכסנים הWINDOWS ותוכנות כמו NORTON OFFICE וכו' וכונן נוסף 120GB חדש יחסית שעליו מאוכסנים כל הסרטים שירים משחקים קבצים.יש לי בעיה עם הכונן של הWINDOWS 40GB הוא די ישן 6 שנים ואני שוקל להחליף אותו בכונן 320GB השאלה היא כידוע דיסק קשיח חדש לא מגיע מפורמט,אם אני יחליף את כונן 40GB בכונן חדש 320GB (ולהשאיר את ה120GB) האם כאשר אני ירצה להתקין WINDOWS האם המחשב יזהה לי את הדיסק קשיח החדש שאוכל להתקין עליו WINDOWS ?הדיסק קשיח בחיבור IDE תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  2. שלום, היום עברתי לויסטה (אחרי שקיבלתי את המחשב החדש) ויש לי כמה שאלות: 1) איך ניתן לבטל את הבקשות לאישור לפני כל פעולה שאני מבצע (למשל לפני התקנת תוכנה)? 2)האם הפיירוול המובנה בויסטה (SP1) מספק הגנה מספקת מפני האינטרנט? עד היום השתמשתי ב-zone alarm (ב-XP) וגיליתי שהוא לא עובד בויסטה. 3)אם הפיירוול המובנה לא מספק הגנה טובה, אפשר המלצות לפיירוולים טובים שעובדים בוויסטה (64 ביט)?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  3. אני לפני כמות הורדות מסיבית. אני צריך לשנות את המיקום של התקיה הזמנית, נגיד לתקיה בD:/ ושתמיד זה יוריד לשם. ולא יבצע את ההעתקה מהתקיה הזמנית לתקיה שבחרתי, כי אני עובד עם כונן IDE וזה לוקח לי על כל 700MB שלוקח 8 דקות עוד 5 דקות. תודה, אריאל

4. Started by mosh18,

בזמן האחרות בכל אתר שאני גולש אליו אני רואה את אותן פרסומות מפגרת ב-2 שניות הראשונות שהאתר עולה אני רואה את הפרסומות השגרתיות של GOOGLE וזה מתחלף ישר לפרסומות חוזרות ונשנות מציקות ומהבהבות אפילו נכון לזמן כתיבת ההודעה בבקשה בבקשה מי שיודע אייך נפטרים מהמטרד הזה שיגיד לי אודה לו צירפתי סקרינים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by Baridy,

2GB RAM NVIDIA 8500 AMD Phenom לא זוכר איזה יעבוד? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  6. Started by shloosh,

יש לי 7 svchost פתוחים!!! 2 מהם ביוזר network service! כאשר אני סוגר אחד מסוים מהם מפויע לי ההודע העל כיבוי המחשב ב-60 שניות! RPC .... זה נראה לי מוזר מאוד! מה לעשות?? הווינדוס מעודכן כולו. יש לי SP2 עם פיירוול והכל. ואנטי וירוס מעודכן של mcafee

7. Started by Blue Omega,

צהריים טובים, רציתי לדעת איך ניתן לעדכן ידנית את MBR בנוגע לסטטוס מחיצות (Primary/Logical)? הווינדוס האהוב (7) יוצר כברירת מחדל בזמן ההתקנה את כל המחיצות כ-Primary (תפס את כל ה-4 המותרות) ועכשיו אי אפשר לבצע dual boot עם מערכות אחרות. שיניתי את אחת המחיצות ל-Logical אבל בזמן התקנת מערכת אחרת עדיין אני מקבל שגיאה שיש 4 מחיצות ראשיות, לכן כנראה ה-MBR לא עודכן משום מה.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  8. קניתי היום מחשב HTPC, הנה המפרט: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤367 לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤369 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ¤555 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤128 זיכרון: OCZ 2GB DDR2 800 VALUE : OCZ2SI8002G ¤124 מארז: ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATS PSU ¤550 מקלדת: XGENE WIRELESS MINI KEYBOARD w/ OPTICAL TRACKBALL 2.4GHz ¤377 וידאו וטלוויזיה: HAUPPAUGE PVR-150 MCE KIT ¤384 איזו מערכת הפעלה הייתם ממליצים לי להתקין עליו? VISTA ?WINDOWS 7? 32 או 64 ביט? יש גירסאת MEDIA CENTER שאולי כדאי לי להתקין?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  9. Started by GaMe-oVeR,

התקנתי , יש לי רק משתמש אחד על מחשב עכשיו זה לא מזהה אותי כ אדמין , כלומר אם אני צריך לעשות אקטוישן בפוטושופ הוא אומר לי שאני יבדוק את גישות האדמין שלי , גם ה PB מעיף אותי בגלל שאני לא אדמין על המחשב . איך אני מסדר את זה ? תודה .

10. Started by ET,

???

11. Started by refaels2006,

שלום, האם ניתן ליצור באיזושהי דרך קבוצות עם הרשאות מסויימות ולשייך אליהן משתמשים מסויימים ? (לדוגמא ,אי אפשר להכנס ללוח בקרה,לשנות הגדרות וכו' ?) ובמשתמשים אחרים אפשר ?.. אני לא מעוניין בחשבון מוגדר או אורח כי זה לא פותר לי כלום . ניסיתי דרך הGropu Policy וזה שם ממש מוגבל בנוגע לקבוצות ולמשתמשים . ואם אני משנה הגדרות שם זה חל על המשתמש שלי מה שאני לא רוצה . אשמח לעזרה ולתשובה .

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by legocar,

הי התקנתי לאחרונה windows 2000, ובמהלך ההתקנה היה מחובר למחשב עכבר USB, שזוהה ועבד בסדר גמור. לאחר ההתקנה, חיברתי למחשב עכבר בחיבור הרגיל (נראה לי ps2 קוראים לזה), וה LED שבעכבר עובד - אבל הוא לא מופיע על המסך. בהפעלה לא הופיע שום מסך של new hardware found או משהו כזה, ותחת mouse ב control panel פשוט לא הופיע אף עכבר. גם ב Device manager לא הופיע שום דבר שמזכיר עכברים. ניסיתי לעשות add new hardware אבל הוא לא זיהה שום דבר. איך אני גורם לעכבר הזה לעבוד? תודה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  13. Started by __MIKO__,

לאחר שפשוט קיבלתי עצבים החלטתי לפרמט המחשב.( או בעצם את הווינדוס) יש לי 2 HD כאשר אחר מחולק ל2 פרטישנים ועל אחד מהם מותקנת מערכת ההפעלה©. בטעות התקנתי גם על ה HD השני את מערכת ההפעלה,(E) אך פימטתי את הכונן הזה. והבעיות: משום מה עדיין יש לי אפשרות בחירה בין 2 מערכות ההפעלה (של C ושל E) למרות שפירמטתי את E. אין לי אפשרות ל "stand by" של המחשב(המקש מעורפל ולא פעיל). ועדיין למרות שהתקנתי מחדש ופירמטתי , יש לי תוכנות ישנות ב program files ( מוזר...?!) ובעצם כל C ,מלבדהווינדוס שהותקן מחדש לגמרי, עדיין יש בו את התיקיות הישנות. HELP ???

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by lev-27,

לפני מספר ימים התחילה בעית אתחול מעצבנת מאד בויסטה. יום בהיר אחד אני מדליק את המחשב, מחכה... כלום לא קורה. מוזר. המערכת מתחילה לעלות וכאילו מפסיקה ממש לקראת סיום ה-BOOT. (מסך שחור). אני נכנס ל-Safe mode המערכת עולה בלי בעיה. אני לא משנה דבר. אני פשוט עושה Reset, והמערכת עולה מהר כאילו כלום לא קרה. אני מכבה את המחשב, מדליק מחדש ואותו סיפור. עוד הפעם Safe mode ואז המחשב עולה. מה נסגר? מישהו נתקל בתופעה דומה? לא התקנתי שום דבר חדש.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by Shbd,

כל קובץ MPEG שאני פותח הוא מראה לי זמן מסוים ושזה נגמר הסרט ממשיך להתנגן..... פעם זה 3 דקות מתוך שעה וחצי, פעם זה 14 דקות ופעם 50 דקות. ניסיתי להפעיל תסרטים עם MP Classic וזה פעל מצוין. אם אני לא טועה זו גרסה 7??!? האם הבעיה הזאת היא באג כי היא התחילה גם מ- 9....? יש דרך לתקן? למה ה- mp classic לא נוח ממש ויש לו תקיעות משום מה.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by Odedb52,

אהלן.. אני עכשיו פשוט באמצע "עבודה חשובה" ואני צריך להשאיר את המחשב עובד בלילה.. עכשיו הבעיה היא שהמחשב עשה לי עדכון ומבקש ממני לעשות ריסטרט כל כמה דקות ואם אני לא לוחץ תוך 5 דקות הוא עושה את הריסטרט לבד.. האם יש דרך לבטל ההודעה?.... אם כן אשמח לדעת איך.... עודד ב.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  17. בגלישה, בצפייה בסרטים, או בעמצע משחק ה MESSENGER מעיף הודעות. הרבה פעמים אני צריך לסגור את המשחק או לעשות ALT TAB כדי לסגור את ההודעה. אני בכלל לא משתמש MESSENGER. איך אני מבטל את האפשרות של החלונות הקופצים ???

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by Joob69,

אני מתלבט האם לעבור לויסטה... ראיתי סוגים: home, home premium, ultimate מה ההבדל בין הגירסאות (חוץ מהמחיר ) ?? האם כדאי להצטייד בויסטה למחשב משחקים מהדור החדש? אז אם למישהו יש תשובות לשאלות האלה.... אודה לו אם יחלוק את המידע P:

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by Hitman_47,

מה שונה ווינדוס נגיד XP רגיל הום או פרו מאשר ווינודס סרבר ? מה אומר הווינודס סרבר ? זה וונדוס רגיל למישחקים תונות וכל זה (שימוש ביתי ) או שמע זה ווינדוס נטו לעבודה מישהו יכול לתת לי קצת הסבר? :s05:

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by Some Thing...,

טוב לאחרונה נהיו לי כמה וכמה בעיות על המחשב... זה הולך ככה... כשאני מדליק את המחשב הכל עובד סבבה, אני יכול להתחבר לאי סי קיו לאינטרנט ואין הבעיה, ואחרי כמה שניות - לא הבכרח שאני מחובר לאינטנרט... המחשב מתחיל עם הבעיות... הנה כמה שמפריעות לי ביותר אני מנסה להתקין אנטי וירוס על המחשב והמחשב רושם לי את ההודעה שאפשר לראות התמונה המצורפת הראשונה (מס' 1) ואז אני מעוניין לפתוח את הנרו שלי כדי לצרוב כמה דברים ומה הוא רושם לי תוכלי לראות בתמונה מס 2 טוב התעצבנתי ועזבתי הכל... התחברתי לאינטנרנט הפעלתי את האי סי קיו ובלי כוונה סגרתי אותו - עכשיו אני מעוניין לפתוח אותו מחדש ומה קורה עכשיו.... המחשב לא מגיב!, אני לוחץ שוב פעם על הלחצן של האי סי קיו וכלום לא קורה... הפעלתי את ה TAS…

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  21. שבוע טוב. יש לי בעיה ממש מציקה שהשביתה לי את כל מערך שיתוף הקבצים שלי. כאשר פועלת תוכנת שיתוף, שיוצרת הרבה חיבורים להרבה מקורות - לדוגמא אימיול שלפעמים יש לו 1000 מקורות לקובץ, והביטורנט שיש לו גם באזור ה 800 מקורות לקובץ יחסית חדש, לאחר 20 דקות של פעולה, אולי פחות, המחשב פשוט קורס לי ומציג מסך כחול שמאשים את הקובץ TCPIP.SYS. כלומר, התוכנות האלה וכמות החיבורים שהן יוצרות, מעמיסות מאוד על המערכת או לחילופין על הקובץ המסוים הזה, ופשוט מפילות את כל המחשב! זה כבר ממש התחיל לעלות לי על העצבים, מאחר וניסיתי להחליף את הקובץ בקובץ מקורי מהדיסק של SP2, ביטלתי את ה OC, ניסיתי גרסאות שונות של כל תוכנה, וכלום! כל פעם אותה בעיה. הבעיה הזאת לא הייתה לי מאז שקניתי את המחשב, זאת בעיה של …

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by naoriko,

יש לי חבר שיש לו בעיה כל כמה זמן פתאום מופיע לו מסך כחול כתוב מכל מיניי דברים שגיאות וכל זה... ואי אפשר לעשות כלום רק לכבות מהמחשב... באמצע שהוא משתמש במחשב...מה זה? מה צריך לעשות בשביל שזה לא יהיה יותר????

23. ברגע שאני לוחץ על לינק של קובץ אודיו לדוגמא (קבצים חוקיים, לא תוכנות שיתוף קבצים) , אני מגיע אל המסך הבא שמצורף פה כתמונה. בעבר , קליק שמאלי היה שואל אותי איפה לשמור את הקובץ אבל כעת אין לי מושג איך שונו ההגדרות או משו כזה, ואני מגיע למצב הזה . איך אני מחזיר למצב הקודם ומה גרם לשינוי הזה בכלל? אגב, מה זה בכלל החלון הזה (שלא עובד בכלל) ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by Natan_Rozen,

לפני מספר חודשים הוריי היקרים קנו לאחי מחשב עם מעבד AMD (3000+), עד כה אחי השתמש בו עם מערכת Windows XP 32BiT. כעת יש ברשותי דיסק חוקי ( ) של Windows XP 64BiT ואני מעוניין להתקין לו. מה היתרונות והחסרונות של הווינדוס הזה, האם הוא יציב ? האם השינוי יורש במידה ניכרת ? האם תוכנות שתומכות ב-windows xp 32Bit רגיל יתמכו ב-windows xp 64Bit בצורה של 32 Bit ותוכנות שתומכות ב-64Bit יתמכו בו כ-64Bit, או שתוכנות ל-Windows XP 32BiT בכלל לא יעלו בווינדוס XP 64BiT? (בעיקר עם דרייברים...) תודה רבה לעוזרים. 8)

• 5 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים