עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by אביחי,

יש לי צורב חיצוני, וכאשר אני מחבר אותו (חיבור USB) לאחד מהמחשבים שלי שבו מותקנת מערכת הפעלה windows 98 , הוא לא מזהה את כונן הצורב. לפעמים המחשב : מוצא חומרה חדשה. אבל אין לי שום תקליטור שבו אני יכול להתקין את החיבור של הצורב (בשני המחשבים הניידים שלי שבהם יש windows xpהמחשב מזהה מייד את הצורב)

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by SharonSx,

היו לי הרבה בעיות במחשב אבל כאזת בחיים לא... אני מדליק את המחשב הכל טוב ונפלא ואז הוא נשאר במצב DOS ומראה לי את ההודעה הבאה: Invalid boot.ini file booting from C:\Windows עברו כמה שניות וזה נעלם ובמקום זה מופיע לי: Windows could not start because the following file is missing or corrupt windows root>\system32\hall.dll> please re-install a copy of the above file מה אני צריך לעשות...?? מישהו מכיר תתקלה?? תודה שרון,

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  3. שלום, יש לי בעיה. יש לי את המשחק EURO 2008 וזה נותן לי לשחק בלי בעיה משחק ידידות, אבל כשאני עושה טורניר EURO 2008 זה יוצא לי מהמשחק עוד לפני שאני מגיע למשחק הראשון. מה הבעיה? הנה התמונה :

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  4. הנ''ל

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  5. Started by B@LENO,

שלום לכולם חבר שלי הביא לי את המשחק AGE OF Mythology מקורי והיה בתוך הדיסק את התוכנה msxml 4 parser שזה רכיב של מייקרוסופט אמרו לפניי שמפעילים את המשחק צריך להתקין את זה אז עשיתי והוא שאל אותי להסיר או לתקן אז בחרתי לתקן כי זה היה מותקן ורציתי לדעת למה משמש הדבר הזה והאם קרה משהו שאמרתי לו לתקן? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by shloosh,

יש לי 7 svchost פתוחים!!! 2 מהם ביוזר network service! כאשר אני סוגר אחד מסוים מהם מפויע לי ההודע העל כיבוי המחשב ב-60 שניות! RPC .... זה נראה לי מוזר מאוד! מה לעשות?? הווינדוס מעודכן כולו. יש לי SP2 עם פיירוול והכל. ואנטי וירוס מעודכן של mcafee

7. Started by ggg123,

כרגע יש לי ווינדוס XP ולאחר שדרוג הזכרון ל 4 GB חשבתי לעבור לווינדוס 7 64 ביט. מבחינת דרייברים של הלוח האם מה אני צריך להתקין? באתר של הלוח אם מצאתי את הדרייברים הבאים לווינדוס 7: BIOS, CHIPSET, AUDIO, LAN, SATA. להתקין את כולם? בנוסף לכך, איזו גרסה של ווינדוס 7 עדיפה?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  8. Started by drbrain,

היי התקנתי חלונות 7 כמדיה סנטר יש לי 2 שאלות 1) איך מכניסים תרגום לסרט - בחלונות XP בתוכנת הצפייה שלי זה עובד אוטומטי 2) המחשב המרכזי זה XP ובסלון חלונות 7 - עשיתי שיתוף אבל חלונות 7 יכול להכנס ולהעתיק מחלונחות XP וההפך זה לא עובד חלונות XP לא יכול להכנס הוא רושם אין לך הרשאות אנא פנה למנהל הרשת מה עושים יש לך פיתרון תודה שרון

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  9. שלום לכולם לפני מספר ימים התקנתי את עדכונ windows של service pack 3 ומאז כול פעולות שקשורות להכנה להדפסה אורכות זמן ארוך בצורה חריגה. נראה לי שמהו השתבש להם עם הדרייברים, למישהו יש הצעות ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  10. אז ככה...יש לי 2 כוננים...C וD... הC הוא פנימי...והD הוא חיצוני בSATA.... תקיית הסרטים הייתה מוגדרת בD...ואז הייתי צריך להוציא את הכונן... כשחזרתי...לא היה לי תקיית סרטים (במסמכים שלי..)... את כל הסרטים יש לי אבל פשוט אין תקיה שהיא מוגדרת כתקיית הסרטים.... אפשר עזרה..?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  11. איך אני משנה את המראה של הXP ? עם אילו תוכנות אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by canti,

זה המפרט שלי X1600 PRO 512 D 2.8 DDR2 512*2 זה שהמחשב שלי יחזיק את המערכת אני יודע,אבל אני אצליח להריץ איתה את המשחקים שלי? אני לא חיית גרפיקה ולא משחק משחקים יותר כבדים מHEROES5,NFSC,PRO6 ... ויש בהתקנה הרבה גירסאות שאפשר להתקין .(אולטימטיבי,ביתי בסיסי,ביתי מתקדם) איזה מהם מומלץ לי להתקין?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by mrraz,

יש לי מערכת AMD עם ויסטה 64 מותקנת ומתכוון להחליף את הלוח אם לאינטל Q6600 מישהו יודע אם ויסטה תוכל לעשות BOOT לפלטפורמה החדשה ולבצע את ההתאמות הדרושות?

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by maverick,

איך אפשר להיפטר מזה?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  15. איך אני יוצר שם משתמש חדש בוינדוס 2003? אני רוצה ליצור עוד שם משתמש בוינדוס 2003 ואני לא יודע איך לעשות את זה כי אני לא מוצא משתמשים כמו ב XP

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  16. Started by motogt,

שלום לכולם, אני רוצה להתקין ווינדוס 7 על המחשב הורדתי את כל הדרייברים, עשיתי גיבויים. וקניתי HD חדש של טרה, ובנוסף יש לי את הישן של 320 GB. בHD הישן יש לי 2 מחיצות שוות. ומותקן עליו XP. אני רוצה שאחרי כל התהליך יהיהו לי 2 מחיצות. אחד כונן C למערכת הפעלה, וכל התוכנות. ואחד D לכל הקבצים(סרטים, שירים..). מן הסתם כונן D אמור להיות גדול יותר. הפתרון הקל הוא להפוך את הHD הישן לC, ואת החדש לD. אבל הHD החדש מן הסתם מהיר יותר, וחבל לא לנצל את המשאב. 1. יש אפשרות אחרת, חוץ מהפתרון הקל? 2. האם המהירות בין 2 הכוננים משמעותית? (הכונן החדש הוא 1טרה מדגם בלק של WD) 3. יש אפשרות להכין מחיצה אחת מ2 HD ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  17. אהלן, התקנתי ויסטה והתחלתי להתקין את כל הדרייברים והתוכנות ושמתי לב לקטע מעצבן. יש הרבה תוכנות שהן Multi-Lang וזה נורא אוהב לזהות את המחשב שלי כמשתמש בעברית. הבעיה שאני לא סובל תוכנות בעברית. איך אני יכול לבטל את זה ושכל התוכנות יהיו לי באנגלית? חייבת להיות לזה איפשהו הגזרה בוינדוס. בתודה, איציק.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by Da-Funk,

שלום משום מה ה ScanDisc לא פועל לי אוטומטית אחרי התרסקות נגיד או הפסקת חשמל. רציתי לדעת איך אני מחזיר את האופציה הזו.. נראה לי שהיא לא פעלה לי אף פעם וזה מטריד אותי. עוד שאלה . יש איזו תוכנה יותר מקצועית שבודקת שגיאות בקבצים ובקבצי מערכת שניתן לתזמן . תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  19. שלום לכולם! התקנתי על מחשב שעבר פירמווט win xp pro חוקי. כנראה שמשהו בהגדרות השפה עשיתי לא לגמרי בסדר. לקח לי זמן ואז מצאתי איך דואגים שהמחשב יתקין גם את העברית. לאחר מכן הוספתי עברית כשםה למקלדת. מה שנראה לי שעשיתי לא טוב הוא שהגדרתי את השפה בה הוא מנסה לקרוא כל דבר כ-hebrew וכך יוצא שהרבה כותרת של חלונות הוא כותב קישקושים ואפילו כותרות שנכתבו בעברית הוא לא לגמרי קורא. נראה לי שברירת המחדל הייתה english(unicode ואת זה כנראה לא הייתי צריך לשנות. שוב, זה רק הניחוש שלי. בכל מקרה אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה או להבין מאיפה היא נובעת. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  20. שלום שוב אני הפעלתי אצלי את המערכת של הווינדוס ארו אבל אני לא יודע איך להפעיל את החלונות הזזים שאפשר לראות כל אחד (זה משהו עם SHIFT). האם מישהו יודע איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by abarbotel,

היה לי ויסטה נוצרה בה תקלה והיא היתה צריכה תיקון הכנסתי דיסק בוט של אקס פי כי רציתי לפרמט ולשים אקס פי אבל הבוט לא עלה וההתקנה של אקס פי לא עלתה ניסיתי כמה דיסקים שונים אבל ששמתי את ויסטה זה כן עלה למה זה?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  22. תראו עד עכשיו חשבתי שזה קורה רק במשחק אחד ספציפי.. מה שהיה קורה זה שבאמצע המשחק הכל קופא לכמה שניות(2-5 שניות) ואז ממשיך. עד עכשיו חשבתי שזה המשחק שקופא, אבל לא מזמן בזמן שראיתי איזה סרטון בGAMESPOT אותו דבר קרה, כאילו הסרטון נתקע(ולא זה לא בגלל שהוא מוריד תסרט) אבל העכבר זז(דבר שאני לא יכול לראות במשחק כי אין סמן). בכל אופן נראה אני לא יודע מה זה וזה די מציק. שוב אבל אני לא ראיתי את הוינדוס עצמו קופא(בלא רואה הכוונה לזה שסמן של העכבר זז), אבל נראה לי שזה קשור לוינדוס, בגלל זה פרסמתי את זה פה(אם לא קשור אשמח אם תעבירו). כמובן שכל הדריוורים/פאטשים או כל דבר שקשור מעודכן.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  23. שבוע טוב. יש לי בעיה ממש מציקה שהשביתה לי את כל מערך שיתוף הקבצים שלי. כאשר פועלת תוכנת שיתוף, שיוצרת הרבה חיבורים להרבה מקורות - לדוגמא אימיול שלפעמים יש לו 1000 מקורות לקובץ, והביטורנט שיש לו גם באזור ה 800 מקורות לקובץ יחסית חדש, לאחר 20 דקות של פעולה, אולי פחות, המחשב פשוט קורס לי ומציג מסך כחול שמאשים את הקובץ TCPIP.SYS. כלומר, התוכנות האלה וכמות החיבורים שהן יוצרות, מעמיסות מאוד על המערכת או לחילופין על הקובץ המסוים הזה, ופשוט מפילות את כל המחשב! זה כבר ממש התחיל לעלות לי על העצבים, מאחר וניסיתי להחליף את הקובץ בקובץ מקורי מהדיסק של SP2, ביטלתי את ה OC, ניסיתי גרסאות שונות של כל תוכנה, וכלום! כל פעם אותה בעיה. הבעיה הזאת לא הייתה לי מאז שקניתי את המחשב, זאת בעיה של …

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  24. התקנתי ערכת נושא וזה גם עושה צלילים מעצבנים הרבה פעמים שממזערים ומגדילים חלונות איך מבטלים את זה?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  25. Started by malcolmx9,

המחשב נהיה איטי, והפינגים לשרתים עלו ל-400! אז עשיתי סריקת ווירוסים ב"מצב בטוח" בעזרת האנטי ווירוס Symantec Client Security Corporate Edition v3.0.1.1000 שהוא כולל גם פיירוול מובנה של נורטון. התוכנה לא גילתה כלום וחשבתי שהאיטיות היא דבר זמני! אבל זה לא עבר, אז נכנסתי ל-TASK MANAGER וראיתי ששם מופיע ברקע שירות שאני לא מזהה: lsass.exe לפי גוגל מדובר בסוס טרויאני שיש לו את היכולת לבטל את הפיירוול גם! http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/isass/ לפי חיפוש שעשיתי מצאתי כלי מבית סימנטק שבעזרתו אפשר להסיר את תוכנת הריגול הזאת, FxSasser. אבל גם במצב בטוח הוא לא מצא את הווירוס! איך אני אוכל להסיר אותו?

• 6 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.