Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שאפשר בחלונות לבדוק האם DOK חובר למחשב. יש לכם מושג אם זה נכון ואם כן אז איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן לחבר שלי יש בעיה מאוד מעצבנת... התקין לא מזמן WINDOWS ME וכאשר הוא מכבה את המחשב המחשב נתקע אחרי שה WINDOWS סוגר את עצמו... ממש לפני הכיבוי הוא נתקע. בעיה דומה אני מכיר ב WIN98SE ויש קובץ תיקון לגבי הבעיה הנ"ל. הבעיה היא מה עושים ב WIN ME... הבעיה התחילה ממש מההתחלה של ההתקנה... לא נראה לי שזה קשור לתוכנה שהתקנו אלא אם כן זה היה ממש מהתוכנות הראשונות או דריברים. תודה יניב
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם כאשר אני רוצה להתקין את ויסטה, ההתקנה נותנת את האופציה לפרמט את הכונן שבו אני מעוניין בהתקנת התוכנה כמו בעת התקנת XP. ? בתודה מראש !!!
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הסיפור שלי הוא כזה, קניתי לוח אם של אייביט לפני איזה שלוש או ארבע חודשים ופיתאום השעון שמציג את השעה ביום משתנה לי כל פעם!! אז ניסיתי לכוון את השעון דרך הווינדווס אבל אחרי שכיביתי את המחשב השעה שוב פעם התבלבלה... אחרי זה ניסיתי גם לכוון אותו דרך הווינדווס ואפילו לעשות עידכון לשעון העולמי של ווינדווס או משהו כזה וגם זה לא עזר!! אני לא חושב שהסוללה ניגמרה כל כך מהר כי יש לי חבר שיש לו לוח אם של אינטל או אסוס כבר שלוש שנים ולא קרה שום דבר לשעה אצלו... מה עושים בשביל לטפל בבעיה כזאת!?!? נ.ב זה קורה רק אחרי שאני מכבה את המחשב...
-
שלום לכולם אני משתמש דיי מתקדם במחשב לא נכנס לכל מיניי אתרי זבל ומיילים חשודים לא מוריד קבצים שיכולים להיות נגועים(נזהר כמה שאפשר) ובעיקרון מאד זהיר היום העברתי את המחשב שלי פורמט התקנתי את כל התוכנות הדרושות שאני עובד איתם והתאמתי אותו לצרכיי הקטע הוא שהוא עובד פיקס עכשיו איך אני יכול לשמור על זה שהוא ימשיך לעבוד כך? עקרונית התוכנה היחידה שלי שמגנה עליי היא spy sweeper אני מאחוריי ראוטר של אדימקס אבל אני על חשבון dmz מה שאומר שזה כאילו אין לי פייר וול(אם אני חושב נכון) איזה תוכנות עוד כדיי להתקין שיגנו לי על המחשב חוץ מפייר וול כי אני ממש לא רוצה אחד כזה אני מדבר על תוכנות כמו ad aware ואנטי וירוסים למינייהם אבל לא דברים שיגמרו לי על הזיכרון היה לי אנטי וירוס של מק…
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים ראיתי שיש לנו בבית רמקולים של מערכת,אז לקחתי אותם וחיברת למחשב... הרמקולים מצויינים ועובדים טוב אך הבעיה ששהסמל משורת המשימות ירד ואני לא מצליח להחזיר אותו,נכנסתי ל-control panel וניסיתי להחזיר אותו אך ללא הצלחה... כאשר ניסיתי להחזיר אותו הוא מבקש את הדיסק של סרביספאק 2 ואין לי אותו,מישהו יודע אם אפשר להוריד אותו בחינם? ום כן אז תוכלו להגיד לי מאיפה? תודה רבה רבה וחג שבועות שמח (לפחות לכם)... חח..
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. הבעיה שלי היא שהמחשב לא מסיים את התהליכים של התוכנות לדוגמא: אם אני יפעיל את EMULE ואז יסיים לעבוד עם התוכנה התהליך ימשיך לפעול ב TASK MANAGER ואז מה שקורה שאם אני ירצה שוב להפעיל את EMULE התוכנה לא תעבוד עד שאני יבצע הפעלה מחדש. את האמת אין לי מושג מה מקור הבעיה ואני מקווה שתוכלו לפתור לי אותה. עוד דבר ששכחתי לציין, את התהליכים אני לא יכול לסיים גם דרך ה TASK MANAGER. בזמן שחיפשתי כל מיני בעיות במחשב מצאתי בעיה אחת ב"מנהל ההתקנים" (תמונה) הייתי שמח אם תוכלו להסביר לי מה בדיוק הבעיה גם כאן ואיך לטפל בה. בתקווה שתפתרו את בעיותיי... תודה גדולה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
טוב קניתי מחשב Vista 64Bit SP1 E8400@3.6GHZ+212HYPER EP45-DS3 4GB RAM HD4870 1GB TOXIC+OC (אוברקלוק של החברה) Samsung 640GB CM690 CM Real Power Pro 650W וכבר פעמיים היה לי את ה"BLUE SCREEN OF DEATH" .. דיי מדאיג אותי אין לי כוח לבעיות ישר על ההתחלה.. וגם בכלל לא הכרטיס מסך נראה לי דיי חם.. אבל אומרים שזה בסדר.. ועוד דבר שבEVEREST זה מראה 70מעלות ובCATALYST 62 מה לעשות? איך להוריד טמפרטורות? תודה מראש זה ממש חשוב
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי 2 כוננים...C וD... הC הוא פנימי...והD הוא חיצוני בSATA.... תקיית הסרטים הייתה מוגדרת בD...ואז הייתי צריך להוציא את הכונן... כשחזרתי...לא היה לי תקיית סרטים (במסמכים שלי..)... את כל הסרטים יש לי אבל פשוט אין תקיה שהיא מוגדרת כתקיית הסרטים.... אפשר עזרה..?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על כפתור ימני ובוחר בSettings, והולך ל Desktop אני מקבל את הודעת ה error שמצורפת בתמונה. זה די מבאס שאני לא יכול לשחק עם האפשרויות של הרקע, מישהו מכיר את הבעיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי שיפר קצת את המחשב היום, המיפרט הוא : PENTIUM D 3.4GHZ MSI NEO3 PCI-E 3GB 667MHZ 9800GT 512 HEC400 השאלה בכותרת, אני לא יודע מה להתקין לו.. מה אתם ממליצים? הוא מבחינתו להתקין ויסטה ,אהב את המערכת, תנו עצה, תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום. רכשתי ויסטה אולטימייט גירסת שידרוג מהמבצע של הסתדרות המורים. כאשר אני מנסה לשדרג את ה XP PRO הנוכחי שלי לויסטה הנ"ל, אחרי 2-3 שלבים אני מקבלת את הודדעת השגיאה הבאה: מה עושים? אינני יכולה (או רוצה לשם הדיון) להתקין מערכת הפעלה מחדש וזה קצת לא שפוי שהוא לא מאפשר שידרוג רק בגלל הבדלי שפות (ה XP PRO באנגלית והויסטה סופקה לי בעיברית). יש דרך לעקוף את זה - כמובן ללא התקנה מחודשת של ה XP PRO? :-[
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי XP PRO ומסיבה לא ברורה (או שכן קשורה לחיבורי החדש עכבר BT של מיקרוסופט ו/או קשורה למסך LCD חדש שחיברתי), האקספלורר כאילו מת, לאחר שעובר זמן מסויים ללא שימוש/הזזת עכבר. אני לא מתכוון שהמחשב נכנס למצב שינה או שומר מסך, אלא אפשר להזיז את העכבר, אבל כל הTASKBAR למטה "משותק", בחירה או לחיצה על חלונות פתוחים/אייקונים לא מתאפשרת ובעצם הכל נראה כמו היה חלק מתמונה, שלא ניתן לשנות/להזיז בה משהו. משום מה הבעיה נפתרת ברגע שלחצתי CTRL+ALT+DEL ומנהל המשימות עלה. כאילו עצם העלתו מספיקה. או-אז אני סוגר אותו שוב (מבלי שעשיתי בו כלום, חוץ מלפתוח אותו, כאמור!) ומכאן ואילך הכל תקין ומתפקד כשורה (עד העונג הבא...). ברור שזה לא מצב תקין, וגם לא סבלתי ממנו מעולם בעבר. הייתכן שזה קשור לחומר…
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הוא קשור לפקס ב-XP ותמיד שאני מסיר אותו הוא חוזר לתחייה מחדש. (פעם בחודש אני שולח פקס דרך המחשב ולכן לא רוצה להסיר את הפקס לגמרי)
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מה לעשות? המחשב נכבה תכף אחרי שהווינדוס עולה מה הבעיה? איך לפתור זאת?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
וואלה,על-הכיפאק.מה עושים עכשיו?איך אני מתקין את הדרייברים של הלוח-אם?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי על מחשב שעבר פירמווט win xp pro חוקי. כנראה שמשהו בהגדרות השפה עשיתי לא לגמרי בסדר. לקח לי זמן ואז מצאתי איך דואגים שהמחשב יתקין גם את העברית. לאחר מכן הוספתי עברית כשםה למקלדת. מה שנראה לי שעשיתי לא טוב הוא שהגדרתי את השפה בה הוא מנסה לקרוא כל דבר כ-hebrew וכך יוצא שהרבה כותרת של חלונות הוא כותב קישקושים ואפילו כותרות שנכתבו בעברית הוא לא לגמרי קורא. נראה לי שברירת המחדל הייתה english(unicode ואת זה כנראה לא הייתי צריך לשנות. שוב, זה רק הניחוש שלי. בכל מקרה אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה או להבין מאיפה היא נובעת. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שאלה ראשונה - האם כיבוי ההגנות וההצקות של ויסטה יהרוג אותי? כבר ממש נמאס לי שעל כל פעולה קטנה של איזה העתקה או מחיקה של קובץ ויסטה שואלת פעמיים או שלוש אם אני בטוח שאני רוצה להמשיך, ושפעולה זו מצריכה הרשאה של מנהל, אז האם אני עדיין בטוח וכו'.. בניסוח קצת שונה - האם כל הדברים האלה מגנים עלי מפני משהו באמת? הרי לא סתם משתמש שלא מבין מה הוא עושה, אז האם אני באמת צריך את כל זה? או האם זה יסכן אותי איכשהו אם אכבה את זה? שאלה משנית - אם והחלטתי להשאיר את זה פועל, איך אני מכבה חלקים מזה לפחות? למשל כשמנסים לעשות איזושהי פעולה על קובץ ב program files הוא מקפיץ את השאלות המעצבנות שלו, וזה מפריע לתוכנות מסויימות כמו winrar (אם אני מנסה לפרוס משהו לProgram Files זה נותן שגיאה).
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה: מערכת ההפעלה במחשב הנייד זקוקה לפירמוט והתקנה מחדש (אינטל סלרון 1600MHz עם 512MB) הכונן מחולק לשני מחיצות: כונן C שבה מותקנת מערכת ההפעלה וכונן D. מערכת קבצים FAT32. פירמטתי את כונן D, הפירמוט עבר בהצלחה. הכנסתי את דיסק ההתקנה של חלונות XP (מקורי וחוקי לחלוטין) לכונן, עשיתי ריסט, במקום שתוכנית ההתקנה תעלה הWindows עלה. נכנסתי ל- BIOS, עברתי ללשונית BOOT, הגדרתי שה- CD ROM ייטען ראשון (מצורפת תמונה). יצאתי, המחשב עשה ריסט. נורת ה- CD ROM הבהבה, שומעים שהדיסק מסתובב בכונן אבל אחרי כמה שניות הנורה מתכבת, הדיסק מפסיק להסתובב וה- Windows שוב עולה. איך לגרום לתוכנית ההתקנה לעלות? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
יש תוכנה כזאת או משהו? (אני לא מדבר רק בוורד או משהו אני רוצה שיהיה ככה בכל עורך טקסט)
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני צריך שילמדו אותי לסגור תקייה עם סיסמא ושרק אני ששם את הסיסמא נכנס אל התקייה , זה משהוא עם group דרך regedit בדוס . מישהוא יכול ללמד אותי צריך דחוף ... תודה רבה וחג שמח .
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
בגלישה, בצפייה בסרטים, או בעמצע משחק ה MESSENGER מעיף הודעות. הרבה פעמים אני צריך לסגור את המשחק או לעשות ALT TAB כדי לסגור את ההודעה. אני בכלל לא משתמש MESSENGER. איך אני מבטל את האפשרות של החלונות הקופצים ???
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מתלבט האם לעבור לויסטה... ראיתי סוגים: home, home premium, ultimate מה ההבדל בין הגירסאות (חוץ מהמחיר ) ?? האם כדאי להצטייד בויסטה למחשב משחקים מהדור החדש? אז אם למישהו יש תשובות לשאלות האלה.... אודה לו אם יחלוק את המידע P:
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
התקנתי ערכת נושא וזה גם עושה צלילים מעצבנים הרבה פעמים שממזערים ומגדילים חלונות איך מבטלים את זה?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי בעיה רצינית ואני חייב את עזרתכם פתאום ביום בהיר אחד המחשב שלי החליט שהוא עולה בלי אקספלורר ז"א שורת המשימות לא עולה ולא שום דבר אחר ולא הסמלי רקע ולא כלום ואם אני מפעיל את מנהל המשימות ועושה משימה חדשה ובוחר את האקספלורר אז השורת משימות עולה לשניה ונעלמת מה עושים כדי לתקן את זה ? יש לי עוד מערכת הפעלה שעובדת בסדר אבל כל התוכנות וכל הקבצים נמצאים שם ואני צריך אותם
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-