Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
או.קי לפי מה שהבנתי (תקנו אותי עם אני טועה ואני חושב שיש סיכוי שאני טועה) קבצי היוזרים הם כאלה.. נגיד וליוזר שלי קוראים abc אז הקובץ של היוזר הזה יראה כך: abc.pwl עכשיו זה נכון או לא נכון ? עם כן נכון אז זהו...שאין לי במחשב כזה קובץ >< גם ביוזר של האדמין (ADMINISTRATOR) לא מצאתי אחד כזה, ואני צריך למצוא את הקובץ של היוזר שלי...מה לעשות ? נגיד וזה לא נכון איך אני יכול למצוא את הקובץ של היוזר שלי...ואיזה סיומת יש לו ? ואיפה הוא נמצא במחשב...? ובכנות אני חייב לדעת למחר, אז אם אתם יודעים בבקשה תעזרו לי, אני ממש זקוק לעזרה !!!
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש בלי מערכת הפעלה ויש לי כמה שאלות: 1) אם יש לי דיסק של מערכת הפעלה, אני יכול להתקין את זה לבד בלי כל מיני התקנות של דרייברים? 2) יש לי דיסק מקורי של XP ועוד לא החלטתי אם להתקין VISTA. איך המחשב (4GB RAM, GTX260, PHENOM II X4 QUAD 940) יעבוד על XP? תודה
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
התקנתי win xp pro על המחשב והוא בכלל לא תומך לי בעברית. אם אני יפעיל תוכנה הכל יהיה " ???? ????.? ???" וכו' וכו' בעיקרון אני צריך את החבילה של השפה העברית שאני אוכל לכתוב בעברית וקרוא עברית. האם אני יכול להשיג קובץ כזה ע"י הורדה פשוטה? (HTTP*) אני חייב את החבילת שפה הזאת שתיהיה ע"י קובץ הורדה של מקש ימני>שמירת יעד בשם. או שרק לוחצים ונפתח חלון ההורדה אבל שלא יהיה אמיול או משהו בסגנון. בבקשה עזרו לי
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי על מחשב שעבר פירמווט win xp pro חוקי. כנראה שמשהו בהגדרות השפה עשיתי לא לגמרי בסדר. לקח לי זמן ואז מצאתי איך דואגים שהמחשב יתקין גם את העברית. לאחר מכן הוספתי עברית כשםה למקלדת. מה שנראה לי שעשיתי לא טוב הוא שהגדרתי את השפה בה הוא מנסה לקרוא כל דבר כ-hebrew וכך יוצא שהרבה כותרת של חלונות הוא כותב קישקושים ואפילו כותרות שנכתבו בעברית הוא לא לגמרי קורא. נראה לי שברירת המחדל הייתה english(unicode ואת זה כנראה לא הייתי צריך לשנות. שוב, זה רק הניחוש שלי. בכל מקרה אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה או להבין מאיפה היא נובעת. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, אני עובד ב-VISTA ULTIMATE EDITION חיברתי את המחשב שלי לרשת הביתית שלי שאליה מחוברים עוד מחשבים שמריצים XP PRO אני לא מצליח לשתף את ה-HD שנמצא ב-VISTA למחשבים אחרים, אני לא מצליח להתחבר ממחשב שמריץ XP PRO למחשב שמריץ VISTA הוא מבקש ממני סיסמא ו-USERNAME. איפה אני מגדיר את זה? אני רוצה שתהיה לי אפשרות ממחשב VISTA ולמחשב XP PRO והפוך להעתיק קבצים ולמחוק. תודה
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
המקלדת שלי נפלה על הרצפה ושהרמתי אותה ראיתי שנעלמו לי כל האייקונים משולחן העבודה. כשאני מנסה ללחוץ ולגרור (לפתוח תיבת בחירה או איך שלא קוראים לזה) הסמן של העכבר הופך לסימן של אין כניסה במקום. יכול להיות שמשהו שנלחץ כשהמקלדת נפלה גרם לזה? עריכה: עכשיו אני שם לב כשאני מגדיל חלון כלשהו ב-Maximize הוא נמתח גם על ה-Task Bar...
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מעבד DUAL CORE של AMD. איזה ויסטה הוא צריך להתקין - X64 או X86? ככה הוא שאל אותי. ככה אני שואל אתכם. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני עתיד לקנות בזמן הקרוב מחשב נייד של Lenovo דגם T61. אני מעוניין במערכת הפעלה ויסטה. על ההום פרימיום אני לא מוכן להסתכל. רוב הדגמים האחרים מגיעים עם Vista Business (מעט מאוד עם אולטימייט, ונראה לי שזה מייקר את המחשב בצורה רצינית). שאלתי היא האם בויסטה ביזנס יש אפשרות לשנות ממשק לעברית, או שהדבר קיים רק בULTIMATE (וENTERPRISE שלא מגיעה עם ניידים של לנובו לפי מה שראיתי)? יש לציין שעם המחשב אני לא מקבל דיסק התקנה של הויסטה (קיימת רק מחיצה נסתרת)... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
-
יש בעיה שחוזרת אצלי במחשב גם עכשיו לאחר שהתקנתי ווינדוס מחדש המחשב שלי פשוט פתאום בלי שום הודעה מוקדמת ובלי סיבה נראית לעין מכבה את עצמו זה יכול לא לקרות שבוע ואז פתאום לקרות זה יכול לקרות 5 פעמים בשעה זה יכול לקרות ברגע שאני מפעיל את המחשב וזה יכול לקרות אחרי שהמחשב דולק יומיים אין שום חוקיות! איך עולים על מקור הבעיה???
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
http://img180.imageshack.us/img180/4230/91972805xn6.jpg ההודעה הזאת כל הזמן קופצת לי ישר איך שאני מדליק את המחשב ולא משנה על איזה אפשרות אני לוחץ היא חוזרת וחוזרת
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
התקנתי ערכת נושא וזה גם עושה צלילים מעצבנים הרבה פעמים שממזערים ומגדילים חלונות איך מבטלים את זה?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
המחשב נהיה איטי, והפינגים לשרתים עלו ל-400! אז עשיתי סריקת ווירוסים ב"מצב בטוח" בעזרת האנטי ווירוס Symantec Client Security Corporate Edition v3.0.1.1000 שהוא כולל גם פיירוול מובנה של נורטון. התוכנה לא גילתה כלום וחשבתי שהאיטיות היא דבר זמני! אבל זה לא עבר, אז נכנסתי ל-TASK MANAGER וראיתי ששם מופיע ברקע שירות שאני לא מזהה: lsass.exe לפי גוגל מדובר בסוס טרויאני שיש לו את היכולת לבטל את הפיירוול גם! http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/isass/ לפי חיפוש שעשיתי מצאתי כלי מבית סימנטק שבעזרתו אפשר להסיר את תוכנת הריגול הזאת, FxSasser. אבל גם במצב בטוח הוא לא מצא את הווירוס! איך אני אוכל להסיר אותו?
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ניתן עדיין להשתמש בגרסאות FREE שמיקרוסופט נתנו להוריד ? אם כן מאיפה אני יכול להשיג כאלה ?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
הפונט השתנה וגם ניסיתי לשנות וללא הצלחה צירפתי תמונה: מה אנייכול לעשות לגבי זה?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים.. אני רוצה להוציא פלט בקובץ טקסט של כל התיקיות שלי בתקיה מסיוימת! הבנתם? בעבר הסברתם לי איך לעשות את זה אבל אני כבר לא זוכר! מה שכן זה היה דרך הCMD תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5287
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנת תלת-מימד ומרנדר הרבה וברקע פתוחה בד"כ הפוטושופ זה אומר שאני צריך עוד 1GB של זיכרון ? וכאמור הPF מגיע ל1GB ויותר ... תודה
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מכניס את הסידיקי שעובד בטוח והוא אומר שהו לא נכון ניסיתי איזה מיליון מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יאנו רק את כונן D.. מה הדרך הכי טובה? דרך המפרמט הזה של וינדוס? או דוס?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
יש לי דיסק קשיח רפטור SATA ולוח אם של ג'יגהבייט GA-K8NSC-939 יש לי בעיה להתקין את וינדוס ,ובכלל לפרמט את הדיסק החדש לעבודה. לא הגיע דיסקט ולכן אני צריך ליצור לבד ,לפי הספר הם נמצאים בתיקיה בשם bootdrv ושם הם אומרים לי לבחור את הדרייבר "המתאים" - יפה מאוד עד כאן ,רק חבל שלא אומרים לי איזה. בפנדה שהלוח נרכש מהם אמרו לי לפנות ל - קובץ שבתוך התיקיה בשם nvsataxp.exe לשים דיסקט וליצור דיסקט ל SATA . עד כאן הכל טוב ויפה ואכן כך עשיתי. כאשר אני מתקין את וינדוס מהדיסק אני לוחץ F-6 כדי להתקין את הדרייבר ,מגיע ליצירת המחיצה ומבקש לפרמט ל -NTFS. הפרמוט מתחיל ,ממשיך ל -1% ונתקע ,כמו שהיה מקודם. עכשו אני בטוח שהדיסק תקין מכיוון שהיום החלפתי בחדש בגלל אותה בעיה ,הלוח גם כן חדש שגם הזמנת…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
יש לי וינדוס ויסטה וכל הזמן משתנה לי הסגנון של התיקיה מTILES לLIST יש אפשרות שאני יכול להגדיר שזה יהיה כל הזמן TILES ובכל התיקיות ?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי במחשב דיסק קשיח של סמסונג בגודל 80 ג'יגה , ולא מזמן בגלל שנגמר לי המקום במחשב , קניתי דיסק קשיח חדש של ווסטרן דיגיטל בגודל 320 ג'יגה. wd 320 ys sats 2 16 mb raid וכשהוספתי את הדיסק הקשיח למחשב , פרמטתי אותו בעזרת Computer Management של הווינדוס. פיצלתי את הכונן החדש ל3 מחיצות : לכונן אחד של 60 ג'יגה , כונן אחד של 140 ג'גה וכונן אחד של 100 ג'יגה. ופשוט העברתי מהכונן הישן של סאמסונג של ה80 ג'יגה , את כל המידע שאני צריך לכוננים החדשים של הווסטרן. אבל היום..בגלל שלא פירמטתי את המחשב אולי איזה שנה והיו כל מיני בעיות בווינדוס החלטתי לפרמט את הסאמסונג ולהתתקין את מערכת ההפעלה במחיצה של ה60 ג'יגה שהכנתי במיוחד לצורך התקנת ווינדוס שם. אבל אחרי שפרטמתי את הסמסונג ונכנסתי להתק…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלומות, אני לאחר פירמוט ואיפוס הביוס, רק התקנתי אנטי וירוס ,ICQ ... בקיצור הודעת השגיעה... ..אני לא מצליח להבין איפה הבעיה...השעון מכוון. plz help תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-