עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Mentally ill,

ירד אפדייט לווינדוס,אבל מה? כשהוא מנסה להתקין אותו הוא נותן הודעה של שגיאה,ז"א שאי אפשר להתקין. נכנסתי לאתר ועידכנתי כמו שצריך, הבעיה שעכשיו כל הזמן קופץ לי המגן עם הסימן קריאה ומנסה להתקין מחדש את האפדייט, וכל פעם הוא נתקל בבעיה להתקין. כיצד אני סוגר את זה ונותן לו להמשיך עם אפדייט אחר ולא עם הנוכחי שמציק. אגב, הווינדוס הוא חוקי למהדרין, Xp pro גמר חתימה טובה ותודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by asichen,

לאחרונה כל דף שאני פותח באקספלורר מופיע עם המון תמונות שלא נטענות ולפעמים הדף לא עולה בכלל אחרי refresh הדף בדרך כלל עולה או שאני פשוט עושה המון show picture יש פיתרון?

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  3. Started by yonatan112233,

אפשר להתקין דיסק של ווינדוס ויסטה מקורי על כמה מחשבים??? אם אני אקח ויסטה מקורי מחבר ויתקין על המחשב שלי זה יעבוד?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  4. חלונות מפסיק להגיב אחרי פתיחה מרובה של חלונות, וחוזר להגיב אחרי סגירתן, הסבר: נגיד אני פותח 2-3 חלונות של אינטרנט אקספלורר (עם כמה טאבים בתוכן) ועוד כמה חלונות של Windows Explorer נוצר מצב ממש מעצבן ששום דבר לא מוכן להפתח יותר, כל דבר שאני מנסה לעשות (למשל ללחוץ על קישור), כל תוכנה או חלון שאני מנסה לפתוח או שלא מגיב או שנותן שגיאה, למרות שהחלונות שכבר פתוחים עדיין מגיבים, באופן חלקי. אפילו Task Manager לא יעלה במצב הזה. המחשב יחזור להגיב אך ורק אחרי שאסגור חלון או 2 (לא משנה איזה), ממש כאילו שיש משהו שמגביל את כמון החלונות שאני יכול לפתוח ויש לי הרגשה איכשהוא שזה קשור לIExplorer כי תמיד שזה קורה הIExplorer פתוח. אשמח לקבל איזה שהוא כיוון, בעיה מרגיזה ביותר.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  5. בלסטר וכל הקקה מייקה הזה ואני לא רוצה לעשות עידכון אלא פשוט שיהיה לי את הקבצים להתקין במחשב אחר תודה רבה רבה רבה!

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by chook_rl,

הי, האם אפשר לקבל את כל העדכונים של WINDOWS ולהשאר ב SP2? כל מה שהוא נותן לי ב WINDOWS UPDATE זה את SP3...

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  7. שלום רב, מחשב של קרוב משפחה שביקש שאפרסם עבורו את השאלה, מכיוון שאינו יכול לגלוש באינטרנט. מופיעה הודעת השגיאה הבאה, שחזור מערכת לא עוזר. יש גישה ל- ICQ בלבד. מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  8. איך אני עושה שהפס ב-WINDOWS למטה יהיה כחול?

9. Started by secondhand,

אחרי תקופה ארוכה של עבודה עם ויסטה החלטתי להתקין במקביל גם XP בגלל כמה תוכנות שלא עבדו, אני מכניס את הדיסק, עושה boot, טוען את כל הקבצים ושאני מנסה לבחור את הדיסק קשיח להתקין בו זה כותב שהקשיח לא תומך ב XP. מה עושים? הקשיח הוא NTFS של WD 320 GB, הויסטה לא מותקן עליו אלא על כונן אחר שאותו אני לא רואה (SATA) זה XP pro

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  10. איזה דרייבר יותר טוב של הויסטה או של ATI ? האם הדרייבר של ATI יכול לעשות בעיות???

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  11. Started by tomer_et,

כמו שכתוב הכותרת... יש אתרים שמציגים גרפים שנגזרים בהתאם למה שלוחצים (לא תמונה של גרף) - כמו למשל תוצאות של סקרים וכו'. את הגרפים האלה אני לא מצליח לראות - ואני מקבל X אדום בפניה העליונה של המסגרת של הגרף. אני משתמש ב-WIN XP PRO SP2. יש לכם רעיונות?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by warezon,

רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי לראות ב clear text ססמאות כניסה בווינדוס?? האם זה שמור איפשהוא ברג'יסטרי?? או שיש תוכנה שמראה את הססמא ולא מוחקת????

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  13. Started by Sweet_Tooth,

כשהתקנתי את SP2 היו לי חששות אז בסיום ההתקנה כששאל אותי אם ישאיר כמה קבצי מערכת כדי שאוכל להסיר את SP2 מאוחר יותר הקשתי YES אבל עכשיו - אחרי כמה חודשים על SP2 אני מאוד מרוצה ממנו ורציתי לדעת איך אני מסיר את אפשרות ההסרה של SP2 ?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by noy165,

שלום רב . יש ברשותי מחשב נייד של תושיבה A200 - 130 . על המחשב מותקנת מערכת הפעלה של ויסטה , היא עושה לי מספיק צרות וממש כבדה על המחשב. שאלתי היא: האם יש אתר שבו אני יכול להוריד את כל ה driver של כל החומרה שבמחשב. ( לוח אם, דיוידי,כרטיס רשת , בקיצור כל מה שנחוץ כדי להתקין XP . אני מודה לכל אחד שכול לעזור לי בנושא או לתת לי כיוון.

15. יש לי שני מחשבים עם ויינדוז חוקיים. קניתי זה עתה שני מחשבים חדשים שיחליפו את הישנים. האם אני יכול להשתמש באותם מערכות הפעלה חוקיות שקניתי ממש לא מזמן על המחשבים החדשים במקום הישנים?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by anri,

אני מפעיל תתכונה וכעבור כמה דקות...הוינדוס נותן לי תשגיאה הבאה וסוגר תאימיול: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  17. אתמול בלילה ניסיתי לחבר הרדדיסק IDE נוסף (כרגע יש לי SATA) ומאותו הרגע הWINDOWS קרס ולא רצה לעלות בשום מצב (גם לא בSAFE MODE) היום התקנתי הכל מחדש והנה כמה דברים מוזרים: דבר ראשון כאשר המחשב עולה לוקח לו יותר זמן כי לפני שהWINDOWS עולה מופיעים למטה הרבה פסים (סוג של תהליך שמתחיל להתקדם) ורק כחצי דקה אחרי זה הWINDOWS מתחיל לעלות (אני תמיד מתקין את אותה גרסת WINDOWS מאותו דיסק וזה דבר שלא קרה אף פעם), ודבר נוסף צילמתי את המסך והקפתי באדום שורה חדשה שלא ראיתי אף פעם ולא יודע מה היא אומרת.. אם מישהו ממכם נתקל בעבר בדברים דומים שישתף אותי ויגיד אם זה בסדר ומה אומרת השורה הזאת. תודה מראש קישור לתמונה :

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  18. Started by zy2000,

מערכת הפעלה XP PRO . כל אתחול הייתי מקבל הודעה שהסיסמא שלי תהיה expired תוך 14 יום למרות שלפני כן לא השתמשתי בסיסמא כדי להכנס .אולי ממש מזמן לפני חצי שנה . ניסיתי להכניס ססמאות מזמנים עברו כדי להתפטר מהודעת הסיסמא אבל כנראה ששכחתי באיזה סיסמא הייתי משתמש פעם לפני שהסרתי את האופצייה של כניסה עם סיסמא . אז כל פעם עשיתי cancel להודעת הסיסמא כדי להכנס ואכן נכנסתי ובשלב מסוים נעלמה הודעת הסיסמא אבל המחשב נתקע לדי הרבה זמן במסך התכלת -welcome . הבעיה הנוכחית שכל הדלקה המחשב נתקע במסך welcome לשתיים או שלוש דקות ורק אז מאתחל . איך יוצאים מזה ? האם כדאי להגדיר סיסמא מחדש ? תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  19. אני מנסה לפרמט את המחשב ולהתקין WINDOWS 2000 PRO SP4, אבל אני נתקל בבעיה שכל מחיצה או הארד דיסק אחר שפורמט ע"י XP פשוט לא מזוהה עם WINDOWS 2000... האם יש אפשרות לסדר את זה לפני או אחרי הפירומט וההתקה או שזה סרט ?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  20. Started by drbrain,

היי התקנתי חלונות 7 כמדיה סנטר יש לי 2 שאלות 1) איך מכניסים תרגום לסרט - בחלונות XP בתוכנת הצפייה שלי זה עובד אוטומטי 2) המחשב המרכזי זה XP ובסלון חלונות 7 - עשיתי שיתוף אבל חלונות 7 יכול להכנס ולהעתיק מחלונחות XP וההפך זה לא עובד חלונות XP לא יכול להכנס הוא רושם אין לך הרשאות אנא פנה למנהל הרשת מה עושים יש לך פיתרון תודה שרון

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  21. טוב קניתי מחשב Vista 64Bit SP1 E8400@3.6GHZ+212HYPER EP45-DS3 4GB RAM HD4870 1GB TOXIC+OC (אוברקלוק של החברה) Samsung 640GB CM690 CM Real Power Pro 650W וכבר פעמיים היה לי את ה"BLUE SCREEN OF DEATH" .. דיי מדאיג אותי אין לי כוח לבעיות ישר על ההתחלה.. וגם בכלל לא הכרטיס מסך נראה לי דיי חם.. אבל אומרים שזה בסדר.. ועוד דבר שבEVEREST זה מראה 70מעלות ובCATALYST 62 מה לעשות? איך להוריד טמפרטורות? תודה מראש זה ממש חשוב

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  22. לא מצאתי את האפשרות הזאת יש לי רק אפשרת לצרוב כקיבצי DATA או לצרוב כקיבצי אודיו אבל דרך windows media player

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  23. Started by finish,

יש לי די הרבה משחקים במחשב שלא סיימתי עדיין ואני לא רוצה למחוק... כדאי לשדרג בלי פרמוט? וכל המשחקים ישארו? מה יקרה עם התוכנות של ה32BIT אני רוצה להתקין אולטימייט 64

24. Started by matityahoo,

עידקנתי את המדיה פלייר מ9 ל 11 אך לאחר האיתחול הוא לא נתן לו לפעול בגלל שחסר לי עידקון (גיניון) ובלוח בקרה הסרת תוכנות הופיעו לי שתי אייקונים של מדייה פלייר 11 וכשהסרתי אותם קבלתי הודעה שאני יכל לחזור אחורה וכן מדייה פלייר 9 חזר ועובד השאלה שלי זה אם לא נשארו לי סרידים של העידקון הכושל איפה שהוא במחשב חשוב לי לדעת כי רק פירמטטי לא מזמן תודה מראש מתי

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  25. איך אני עושה remote מחלונות 7 (השולט) לחלונות XP (הנשלט) ?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.