עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by elad-k1,

שלום.. בשורת התחל אני מפעיל את המדיה פלייאר למשל אז אני רואה את הלשונית של המדיה פלייאר עם סמל של תייקיה! למה זה ככה?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by gzlt,

הי יש לי בעיה קטנה ומעצבנת ב windows XP מדי פעם מופיע לי חלון של נסיון התחברות לאינטרנט למאית שניה....ונעלם החלון מופיע למרות שאני מחובר כבר לאינטרנט וגולש בלי שום בעיה החלון הזה לפעמים מעלים לי פוקוס מחלונות שאני עובד בהם משהו יודע מה לעשות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  3. אני כבר יודע שפתחתי על זה ת'רד לפני כמה זמן אבל הבעיה לא נפתרה כול התוכנות שיתוף שלי מורידות לי על 20 K גג יש לי SP2 פתחתי את כול הפורטים ב FIREWALL והורדתי איזה PATCH שמישהו נתן לי פה שאמור לפתור תבעיה וזה לא פתר יש אולי איזה פאטצ אחר שיכול לפתור תבעיה בבקשה תעזרו תודה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  4. Started by Jaman,

שאלה ראשונה - האם כיבוי ההגנות וההצקות של ויסטה יהרוג אותי? כבר ממש נמאס לי שעל כל פעולה קטנה של איזה העתקה או מחיקה של קובץ ויסטה שואלת פעמיים או שלוש אם אני בטוח שאני רוצה להמשיך, ושפעולה זו מצריכה הרשאה של מנהל, אז האם אני עדיין בטוח וכו'.. בניסוח קצת שונה - האם כל הדברים האלה מגנים עלי מפני משהו באמת? הרי לא סתם משתמש שלא מבין מה הוא עושה, אז האם אני באמת צריך את כל זה? או האם זה יסכן אותי איכשהו אם אכבה את זה? שאלה משנית - אם והחלטתי להשאיר את זה פועל, איך אני מכבה חלקים מזה לפחות? למשל כשמנסים לעשות איזושהי פעולה על קובץ ב program files הוא מקפיץ את השאלות המעצבנות שלו, וזה מפריע לתוכנות מסויימות כמו winrar (אם אני מנסה לפרוס משהו לProgram Files זה נותן שגיאה).

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by refaels2006,

שלום, האם ניתן ליצור באיזושהי דרך קבוצות עם הרשאות מסויימות ולשייך אליהן משתמשים מסויימים ? (לדוגמא ,אי אפשר להכנס ללוח בקרה,לשנות הגדרות וכו' ?) ובמשתמשים אחרים אפשר ?.. אני לא מעוניין בחשבון מוגדר או אורח כי זה לא פותר לי כלום . ניסיתי דרך הGropu Policy וזה שם ממש מוגבל בנוגע לקבוצות ולמשתמשים . ואם אני משנה הגדרות שם זה חל על המשתמש שלי מה שאני לא רוצה . אשמח לעזרה ולתשובה .

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  6. Started by HairyAss,

שלום, לפני כחודש התקנתי ווינדוס נקי (דיסק מקורי)על מחשב מפורמט. אתמול, אני בא להפעיל את המחשב, וכשהוא נידלק הוא אומר שצריך להפעיל את ווינדוס (במסך בחירת משתמש). אני לוחץ על "הפעל עכשיו" והוא כותב שהווינדוס מופעל כבר וזורק אותי למסך הקודם ומבקש שוב להפעיל את ווינדוס. חשוב לציין שהסריאל לא מקורי, והפעלתי את ווינדוס עם תוכנה. אני עובד עצות.. עזרה בבקשה! תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  7. כמה שוקל קובץ ההתקנה של ויסטה? 4.4 ג'יגה ביט?

8. כל פעם שאני רוצה להשתמש בפקד כלשהו האקספלורר מבקש ממני ללחוץ עליו פעם לפני שאני משתמש בו במקום להשתמש בו ישירות. לדוגמה על תפריט שבנוי מפלאש אני אצטרך להקליק כדי שאוכל להשתמש בפונקציות שלו. עזרה! זה ממש מעצבן ומסורבל.

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by liiight,

למחשב של לקוח שלי יש תופעה מוזרה. בADD/REMOVE יש לו רווחים עצומים בין כמה תוכניות. כלומר, איפה שאמורה להיות תוכנית יש משבצת ענקית ריקה (תופסת 7 עמודים של דפדוף) ואחריה ממשיכות התוכניות. אחרי כמה תוכניות ברשימה, יש עוד משבצת ריקה ענקית כזאת. מאוד מוזר... תיקון REGISTRY עם REGISTRY MECHANIC לא פתר את הבעייה. למישהו יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by sagioto,

שלום, אני סטודנט וחלק מהעבודה שלי נעשית על מחשבים אחרים, אני מעוניין בכלי שיסנכרן לי תיקיות שנמצאות גם על הHDD וגם על DOK, כך שבשני הכיוונים יועתקו הגרסאות החדשות יותר ויוספו קבצים חדשים- כל פעם שאני מחבר אותו למחשב, יש לי windows 7, יש משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  11. שאלה בכותרת. חיפשתי בפורום ולא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  12. אני רוצה לקבוע שעה מסודרת ביום שבה המערכת תגובה ולקבוע גם כמה מקום להקצות לשחזור?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by kibub,

היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש ולבנות אותו בעצמי ולהתקין ווינדוס, השאלה שלי היא האם שאני מתקין את הווינדוס אני צריך לעשות משהו מיוחד או שזה רגיל מכניס דיסק מדליק את המחשב וממשיך לפי ההוראות?(במחשב הישן עשיתי עושה כל כמה חודשים פורמט אז ככה שבעיניין ההתקנה אין לי בעיה) תודה

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  14. הבעייה שלי היא כזו: יש לי במחשב כונן סי וכונן די, בכונן סי היה ווינדוס 98 ובכונן די ווינדוס אקס פי. הווינדוס 98 היה כדי שאפשר יהיה לתקן דברים באקס פי מחוץ לאקס פי. עכשיו רציתי לפרמט את סי כדי למחוק קבצים מיותרים ועכשיו המחשב לא עולה !!! הוא רושם BOOT ERROR SYSTEM HALTED כרגע ההארד דיסק מחובר על מחשב של חבר בתור SLAVE ככה שאני יכול לראות את כונן סי ויכול להתקין בו דברים. השאלה שלי היא אם יש איזו תכנה שתוכל לעזור לי לפחות להגיע לאיזה כונן דוס שממנו אני אוכל להתקין ווינדוס 98. יצויין שהכונן פלופי שלי מקולקל ככה שאני לא יכול להשתמש בדיסקי הפעלה למיניהם. תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  15. Started by Deddy,

הורדתי את tweakUI מהאתר של מיקרוסופט ורציתי להתקין אותה אבל הוא נותן לי את השגיאה הזאת.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  16. Started by THE-MASTER,

כשאני לוחץ התחל ואח"כ חפש אני לא מוצא את האפשרות חפש מחשב זה לא שהיא נעלמה לי אלא פשוט היא לא הייתה קיימת. חבר שלי יש לו גם WINDOWS 98 וקיימת אצלו האפשרות הזאת אז איך אני מוסיף את האפשרות הזאת אני צריך אותה דחוף מצפה לתגובות תודה מראש לכל העונים!

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  17. מה דרישות המערכת של וויסטה מינימום? מה הדרישות הרצויות שיעבוד כמו שצריך? ומתי זה יוצא?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by yosibbb,

שלום נישרט לי הדיסק שהביאו לי של מערכת ההפעלה xp . אני חייב לפרמט תמחשב יש מי שיכול להפנות מהייכן להוריד? ואם אפשר מס סריאל שלא אתקע בלי זה. ממש תודה לכל המסייעים.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  19. Started by tomer_et,

יש לי מחשב שבו הייתה מותקנת גרסה של WIN98 SE באנגלית. רציתי לשדרג את מערכת ההפעלה ל-WINXP PRO בעברית. שכחתי לרגע שהדבר לא אפשרי - בגלל השוני בשפות של המערכות - ובלי לשים לב התקנתי את הגרסה של ה-XP בנוסף ל-98 רק עם מחיצה אחרת. עכשיו אני רוצה להסיר את הגרסה של ה-XP שהתקנתי בטעות על הפרטישן השני - ולכן יש לי כמה שאלות: 1. האם יש דרך מסודרת לבצעה את ההסרה של ה-XP? 2. האם אפשר פשוט למחוק את הספריה של WIN שנמצאת במחיצה השניה של המחשב (שם מותקנת ה-XP)? 3. איך מבטלים את המסך שקופץ כשמעלים את המחשב ששואל באיזו מערת הפעלה אני רוצה להשתמש? אני פשוט רוצה לחזור למצב שהייתי בו לפני ההתקנה השגויה של ה-XP. עזרו בבקשה.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  20. Started by Zahi738,

בוטל............

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by thegodx,

אמרו לי שהמערת ההפעלה ווינדוס אקס פי 64 ביט יצא כגירסה בטא ובגלל זה אני שואל העם האקס פי הפרו הרגיל ישתמש במלוא הביצועים של המעבד AMD A64-BIT 3000+ תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by chook_rl,

הי, האם אפשר לקבל את כל העדכונים של WINDOWS ולהשאר ב SP2? כל מה שהוא נותן לי ב WINDOWS UPDATE זה את SP3...

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  23. אהלן בטעות התקנתי SP2 אז אתמול חבר בא אליי והוא מחק בעזרת התוכנה DELTREE את התיקיה של ווינדוס והתקנו מחדש את ווינדוס... אז זה הלך די בסדר חוץ משהאינטרנט היה על מהירות 2KBPS בגלל שהייתה בעיה בכרטיס רשת... קיצר.... אמרנו נקתין שוב ווינדוס כי לא משנה מה עשינו לא פתרנו את הבעיה אז הוא "מחק" שוב את ווינדוס והתקין... ובסוף ההתקנה אחנו מגלים שיש שני ווינדוס על המחשב יעני צריך לבחור בין הווינדוס מתי שהמחשב עולה יש אפשרות לבטל את זה? למחוק את הישן? או לפרמט וזהו? וגם המחשב עכשיו די מהיר אבל מתי שאני זז באקספלורר למעלה ולמטה (עם הגלילה הזאת) זה ממש מקרתע וגם מתי שאני מזיז חלונות זה מקרטע מה הבעיה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  24. Started by tomer_et,

כמו שכתוב הכותרת... יש אתרים שמציגים גרפים שנגזרים בהתאם למה שלוחצים (לא תמונה של גרף) - כמו למשל תוצאות של סקרים וכו'. את הגרפים האלה אני לא מצליח לראות - ואני מקבל X אדום בפניה העליונה של המסגרת של הגרף. אני משתמש ב-WIN XP PRO SP2. יש לכם רעיונות?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  25. Started by M-a-T-a-N,

ההודעה הראשונה גורמת לאינטרנט שלי לקרוס ובחייגן רשום לי קישורית מוגבלת או חסרה ורק הפעלה מחדש פותרת את זה לזמן מוגבל וגם במראה של הוינדוס הכל משתבש וההודעה השניה אני לא יכול להפעיל מולטימדיה (קול וסרטונים) פירמטתי התקנתי דרייברים מחדש עידכונים הכל מה יכולות להיות הבעיות האלה ?

• 5 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.