עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by zolder,

יש לי קאזה ואני לא מצליח לרשום בה בעיברית. יש לי XP וחוץ מהקאזה אין לי בעיה עם העיברית.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  2. Started by voX,

שלום, אני מנסה להתקין windows xp על מחשב נייד hp compaq nc 6400 אני מעלה את תוכנית ההתקנה של הwindows ואז עולה לי האופציה בכדי להתקין וינדוס לחץ על אינטר אני לוחץ ואז מופיע לי השגיאה: "stup did not find any hard disk drives installed in your computer" כמובן שהארד דיסק מחובר ועובד (אני שולח את ההודעה מהמחשב הנ"ל). למישהו יש מושג? תודה.

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by alex28,

שלום לכולם לי יש שאלה אך לעשות את פורמט מושלם ככה שדסיק קשיח יהיה נקי לגמרה, לא כמו אצלי יש לכונה C מקום 32GB ואחרי התקנה יש לי + - 24GB אין מצב WINDOWS לוקח הרבה מקום? ואם יש לכם מדריך לפורמט מושלם אז תשלוח לי אותו!

4. יש לי מחשב HTPC בסלון עם שלט ומכיוון שאני לא עובד עם המדיה סנטר אלא עם תוכנה אחרת הייתי צריך לבטל את האפשרות שהמדיה סנטר תעלה מכיוון שיש לי כפתור בשלט (הכפתור הירוק) שפותח לי את המדיה סנטר אבל כאמור בגלל שאני משתמש בתוכנה אחרת הייתי צריך לבטל את המדיה סנטר עלמנת לאפשר לתוכנה האחרת (מדיה פורטל) לעלות כל פעם שאני לוחץ על אותו כפתור בשלט. אבל מה שקורה זה אמנם המדיה סנטר לא עולה אבל נותנת לי הודעת שגיאה מעצבנת (בקישור שנתתי) כי אז התוכנה השנייה ממזערת את עצמה בגלל אותה הודעת שגיאה. איך אני מבטל את ההודעת שגיאה ? אגב,את המדיה סנטר ביטלתי ע"י ביטול הסרביסים שלה וביטול הפוליסי והלכתי לפי המדריך הבא (יש לי ויסטה אולטימייט): http://www.mydigitallife.info/2008/02/23/how-to-disable-…

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by ptyahoo,

פירמטתי את המחשב והיה לו sp2 וסימנתי אחרי שהתקנתי מחדש וינדוס שיוריד לי אוטומאטית והוא לא יורד... יש לי וינדוס בעיברית... יש אולי התקנה ידנית? זה מעצבן כי אני צריך את ה-usb2..

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  6. עד היום בווינדוס XP כשהייתי עושה שומר מסך עם סיסמא המחשב היה מנתק את האינטרנט והורס לי הורדות היום אני משתמש WIN7 ורציתי לשאול 2 שאלות האם עדיין כאשר אני יעשה עבור לסיסמא לאחר שומר מסך האינטרנט עדין יתנתק לי (למקרה שזה חשוב אני משתמש בכבל רשת ולא אלחוטי לא יודע אם זה עוזר) ואם כן איך אני עובר את זה (אני רוצה למנוע שימוש של אחרים במחשב כי הוא רוב הזמן דלוק ) תודה על העזרה..

7. Started by ירון ר,

שלום לכולם!. יש לי מחשב ישן (מלפני 6 שנים לערך), שמותקנת בו מערכת הפעלה WIN XP SP3, המחשב לא עבר פירמוט אחד (!) לאחרונה צצו והופיעו מספר בעיות, ולכן יש לי מספר שאלות על repair ועל פירמוט בכלל. 1. האם לאחר שעושים repair, נידרש להתקין את הדריברים מחדש? 2. ישנם סיכונים או בעיות שעלולות להיות, שכדאי שאדע אותם לפני שאעשה repair? 3. האם ישנה בעיה לעשות repair על XP SP3 עם דיסק של SP2? 4. והאם ניתן להשיג דריברים למחשב מלפני 5 שנים? (לוח של אינטל, וכרטיס מסח של ASUS) תודה!

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  8. XP+SP2 מובנה. תודה.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  9. היה לי את הHD הפגום של סיגייט קיצר החלפתי לאחד חדש לא פגום ו שאני מחבר אותו הוא מזוהה בביוז אבל אני מקבל windows has failed to start בגלל בעיה בסופטוור או משהו כזה למישהו יש מושג?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  10. כל תקייה מסודרת אצלי בנפרד בהעדפות: 1. תקייה מסויימת, לפי "רשימה" , תקייה אחרת לפי "סמלים" וכו... 2. יש לי תקיית קיצורי דרך שבה אני מסדר את כל הקיצורים שלי לפי "סמילם" ולפי סדר שלי מה ראשון ומה אחרון. 3. תקיית "INCOMING" של אימיול, שבה אני מסדר תמיד לפי "השתנה" . כאמור- כל זה לא נשמר לי אף פעם. הכל משתבש וחוזר להיות איך שבא לו- מ"רשימה" ל "סמלים" , סדר קיצורים משתנה, ותקיית קבצים של אי מיול חוזרת להיות לפי "שם" והפרמטר של "השתנה" נעלם בכלל. (אני מחזיר אותו תמיד "ידני") זה קורה בכל המחשב. מה הסיבה? איך פותרים ? תודה

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by player_1,

אז ככה ,יש לי במחשב 3 מחיצות בהאר דיסק C-15GB E-110GB F-110GB עד לפניי חודש היה לי מערכת הפעלה ב-C עכשיו לא הספיק לי 15GB והתקנתי מערת הפעלה ב-E ועכשיו יש לי שתי מערכוךת הפעלהXP SP2 ואני רוצה למחוק את זו שב-C שבמילא לא עובדת ואם אפשר שתביאו לי תוכנה שמחברת נניח את C+F בלי שימחקו כי ב-F יש מלא סרטים ומוזיקה +אני לא יודע איך אני מוחק את המערכת הפעלה שב-C כי אני לא יכול למחוק אותה כלומר את הקבצים שלה דרך מערכת ההפעלה השניה אני רוצה שתהיה לי רק מערכת אחת ב-E ואת כונן C לחבר עם F בלי שימחק

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by rc_p,

ישנה בעיה ידועה שהWindows לא מזהה דיסקים מעל 128GB. הבעיה נפתרה בSP1 בXP, ואמרו לי שגם ב2000 עם SP4 הבעיה נפתרה. קניתי דיסק 160GB של WD. (שוה משהו?) ואני משתמש בWIN2000 עם SP4, את החלוקה למחיצות עשיתי עם Partition Magic בDOS, והכל זוהה. אחרי שבוע אני מנסה לפתוח קובץ מסוים והוא לא נפתח, קובץ נוסף, גם לא. בדקתי את הטקסט של הקובץ, ואני רואה קשקושים. למעלה מ100000 קבצים נדפקו. החלטתי שהדיסק דפוק, וקניתי מקסטור. התקנתי אותו ובניהול דיסקים הוא מזהה רק 128GB. יכול להיות שהWD לא דפוק פיזית אלא הWINDOWS גפק את הקידוד מכיון שהוא מסתבך עם הגודל? האם כדאי לי להשתמש בWIN2000 עם SP4? או לעבור לXP, יש לי עדיפות ל2000 מכיון שיש לי תוכנה שעובדת ב2000 פי 2 יותר מהר. מה לעשות? המקום שאמרו ל…

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בעיה בווינדואס פירמטתי את המחשב והיה לי קוד אדמין ששונה אחרי הפירמוט העניין הוא שאני לא מצליח להיכנס להרבה תקיות אלה אם אני לוקח "בעלות" על התיקיה ומוסיף את עצמי לרשמית המורשים וזה לא עובד על סאב פולדרס וזה לוקח ים זמן!חייבת להיות דרך קלה יותר ניסתי אגב גם על ההארד דיסק

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  14. יש לי כרגע מחשב נייח עם 2 HDD אחד 40GB שעליו מאוכסנים הWINDOWS ותוכנות כמו NORTON OFFICE וכו' וכונן נוסף 120GB חדש יחסית שעליו מאוכסנים כל הסרטים שירים משחקים קבצים.יש לי בעיה עם הכונן של הWINDOWS 40GB הוא די ישן 6 שנים ואני שוקל להחליף אותו בכונן 320GB השאלה היא כידוע דיסק קשיח חדש לא מגיע מפורמט,אם אני יחליף את כונן 40GB בכונן חדש 320GB (ולהשאיר את ה120GB) האם כאשר אני ירצה להתקין WINDOWS האם המחשב יזהה לי את הדיסק קשיח החדש שאוכל להתקין עליו WINDOWS ?הדיסק קשיח בחיבור IDE תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  15. Started by anevsky,

לפני מספר ימים התקנתי את NET FRAMEWORK . ומאז אני סובל מבעיות עם מספר תוכנות - השאלה היא - האם ניתן פשוט להיפטר מהנ"ל ע"י שימוש בADD REMOVE (זה נמצא שם) ? או שמא אגרום בכך נזק נוסף. אני ב XP PRO SP2 - ועד היום לא הפריע לי לעבוד בלי הנ"ל (ביצעתי את ההתקנה לשימוש מסויים שהתבטל בינתיים) תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  16. שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות, פתאום ללא שום נגיעה בו RESTART-ים. מהסתכלות בקובץ ה MINIDUMP שנוצר, בסופו יש את השורה: Probably caused by : sfc.SYS ( sfc+23a8 ) מה זה אומר?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  17. אני עובד לי עם המחשב, כשלפתע הכל מתחיל לקרטע, הכונן הקשיח לא מפסיק את פעילות הקריאה/כתיבה. אני ניגש לPerformance והמחזה הבא נגלה לעיני... אחד מהדברים היותר מטורפים שקרו לי אי-פעם, אין לי מושג איך זה הגיע למצב כזה, מה שבטוח, זה די חריף.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by ggg123,

כרגע יש לי ווינדוס XP ולאחר שדרוג הזכרון ל 4 GB חשבתי לעבור לווינדוס 7 64 ביט. מבחינת דרייברים של הלוח האם מה אני צריך להתקין? באתר של הלוח אם מצאתי את הדרייברים הבאים לווינדוס 7: BIOS, CHIPSET, AUDIO, LAN, SATA. להתקין את כולם? בנוסף לכך, איזו גרסה של ווינדוס 7 עדיפה?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  19. טוב קניתי מחשב Vista 64Bit SP1 E8400@3.6GHZ+212HYPER EP45-DS3 4GB RAM HD4870 1GB TOXIC+OC (אוברקלוק של החברה) Samsung 640GB CM690 CM Real Power Pro 650W וכבר פעמיים היה לי את ה"BLUE SCREEN OF DEATH" .. דיי מדאיג אותי אין לי כוח לבעיות ישר על ההתחלה.. וגם בכלל לא הכרטיס מסך נראה לי דיי חם.. אבל אומרים שזה בסדר.. ועוד דבר שבEVEREST זה מראה 70מעלות ובCATALYST 62 מה לעשות? איך להוריד טמפרטורות? תודה מראש זה ממש חשוב

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by ac1240,

התקנתי VISTA בנוסף ל XP ואחרי ההתקנה נעלם לי כונן אחד היה לי C D E ועכשיו רק C D ה E זה חלק מהHD בקשה תעזרו לי אני נואש עריכה: נכנסתי ל DISK MANGEMENT ואני רואה שכל הכונן שנעלם הפך ל FREE SPACE איך אני יכול להחזיר את המיידע?

21. Started by finish,

יש לי די הרבה משחקים במחשב שלא סיימתי עדיין ואני לא רוצה למחוק... כדאי לשדרג בלי פרמוט? וכל המשחקים ישארו? מה יקרה עם התוכנות של ה32BIT אני רוצה להתקין אולטימייט 64

22. שלום, קודם כל חשוב לציין שלא התעניינתי וחקרתי בנושא מחשבים בשנתיים האחרונות ולכן אני לא מבין כלום על גרסאת ה64 או הוויסטה ואני לא יודע שום דבר לגבי הבאגים והבעיות שונות. אני קונה את המחשב הבא: מעבד athlon 4000+ 64bit לוח AsusM2N-E זכרון 2GB 667mhz כרטיס מסך יהיה או הx1950 או ה8800GTS, תלוי בבעיות תקציב.... ואני קונה מסך רחב 20". השאלה שלי היא כזאת: איזו מערכת עדיף להתקין על המחשב, שמעתי שה64 עושה הרבה בעיות והויסטה כבדה, האם הויסטה תרוץ חלק ותתן לי משהו או שלהשאר עם XP? ואיזו גרסא, SP2 זה עדיין הכי חדש? תודה רבה לעוזרים..

23. שלום,תשמעו אחרי שהסרתי איזושהי תוכנה התחילו לקפוץ לי מלא אזהרות כאלה! עכשיו עשיתי ריסט ומאז הווינדוס לא עולה יעני הוא טוען את הכל וזה שהוא מגיע לדף הפתיחה יש שחור ויש כמה שגיאות איזה 6 שגיאות אחר כך הוא עושה שגיאה שאני חייב לעשות ריסטרט וזה תמיד ככה כל פעם ! מה עושים הוא אמר לי בסוף משהו עם DLL איפשר לעשות כלום אני מתרחפן הוא אמר לי להכנס ל ADMINSTARTOR משהו כזה אני לא יודע איך נכנסים אפשר בכלל להכנס ?( בבקשה עזרה אני לא מצליח אפילו להכנס לווינדוס אני מדבר מהמחשב של אחי תעזרו לי בבקשה..

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  24. במהלך האזנה רגילה לשירים בווינאמפ פתאום מתבצעת החלשה דרמטית בעמודת ה-Wave. זה קורה לרוב בעת החלפת שיר... אותה תופעה מתרחשת גם אצל חבר שלי וממש אין לנו מושג מזה או איך לפתור את זה. למי שיש רעיון..תודה :-*

• 3 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים