עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Sp_RuS,

וואוו, פעם ראשונה שאני לא מצליח לפתור בעיה של "נדפק הוינדוס" ,הבעיה היותר גדולה שאני כרגע לא יכול לעשות פורמט, כי יש שם מידע חשוב, ואני לא יכול לעשות גם באק-אפ למידע, כי כרגע אין לי אפילו לאן!!! אז ככה, קודם כל מדובר בלפטופ, אני מרבה להשתמש בhibridination, ולא לכבות... שלשום הכנסתי אותו למצב hibridinate, ולא חיכיתי שהוא יסיים לטעון את המידע לכונן וכבר הכנסתי את המחשב לתיק תוך כדי זעזועים והכל.. כהדלקתי אותו, הוא רשם לי "שגיאת חומרה" והוינדוס לא עלה.. עשיתי איתחול, והיתה אפשרות להפעיל את המחשב מחדש בלי חזרה מhibridinate, בקיצור ככל הנראה השמירה של המידע מהראם להארדיסק נדפקה קצת.. לא משנה, המחשב עלה, הכל היה בסדר, בהמשך העבודה על המחשב, התקנתי 3d max, magicdisk ויש מצב לעו…

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by bd,

http://s12.yousendit.com/d.aspx?id=B07C93940EDC370EDBC91B9296C31E19 http://d12.yousendit.com/C/B07C93940EDC370EDBC91B9296C31E19/1.JPG

3. יש תוכנה שמאחזרת את הסיסמה של היוזרים בווינדוס דוגמה: יש עוד כמה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  4. או שקודם אני חייב להתקין XP ורק אז VISTA כדי שהמערכת תזהה 2 מערכות הפעלה ,לזכרוני זה המצב ....

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by cousinIT,

מחקתי קובץ מסויים, בגודל של 150 מגה בערך... התחרטתי ובא לי לעשות לו שחזור היישר מהסל מחזור... אני לוחץ שחזור והמערכת מודיעה שאי אפשר לשחזר כי תוכנית או אדם משתמשים בקובץ. הפעלתי את המחשב על מצב בטוח והדבר חוזר על עצמו. לחלופין ניסיתי למחוק את הקובץ מסל המחזור והדבר חזר על עצמו. עזרו לי! גם ניסיתי לסגור כל תוכנית אפשרית.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  6. Started by eladbu,

התקנה של ויסטה לא מזהה לי HD של סיגייט דגם ST350032AS SATA II ניסיתי לשיםאת הבורד שיזהה אותו כ ATA אבל הוא עדיין לא מזהה את הHD בהתקנת ויסטה זהו מחשב חדש לגמרי עם לוח DS3L P45 גיגהבייט היכן אני מוצא את הדרייבר להארד דיסק ???

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  7. למה אני לא מצליח להתקין?.. הביוס מוגדר והכל... אני שם את הדיסק של XP וזה לא קורא אותו כ BOOT... יש לי לוח K8NF-9 צריך עזרה...בבקשה... בד"כ זה אמור להגיד שיש דיסק עם אפשרות של BOOT ולוחצים אנטר וזה מפעיל.. אבל אני לא מצליח..!!! :s05: :s05: :s05: :s05:

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  8. לפני קצת יותר משבוע קניתי ווינדוס חוקי ב 800 ש"ח + פורמט שזה עוד 100-200 ש"ח והיום אחרי קצת יותר משבוע נכנס לי וירוס ודפק לי את כל המחשב אין לי התחל אין לי כוננים -כלום- בלאגן שלם. בקיצור אני יודע איך לעשות פורמט אז הכנסתי את הדיסק(ווינדוס חוקי XP PRO) והתחלתי בפורמט שסיימתי ואז יש את הכניסה אני רואה שזה לא עשה כלום.. נסיתי שוב לעשות פורמט ושוב לא עשה כלום. הקטע בכל הסיפור שאני עושה את הפורמט כמו שצריך ורק שזה נכנס לווינדוס אני רואה שכל התיקיות והכל כאילו לא עשיתי בכלל פורמט. מישהו יודע מה הבעיה? בבקשה בבקשה תעזרו לי למה אין לי כסף ללכת לטכנאי שוב :'(

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by Alonzzz,

שלום, יש לי מחשב חדש יחסית (שנה וחצי+) בהתחלה ה CPU היה עומד על 3 אחוז כאשר אני לא מפעיל שום תוכנת צד או משחק כלשהו עכשיו כאשר אני לא מפעיל כלום הCPU עומד על 50 אחוז ורק לאחרונה החלפתי מאוורר+ספק כוח. הנה המפרט: http://tms.co.il/preview/spec/1jrmcl7x אשמח אם תעזרו לי למצוא פיתרון יעיל לבעיה. תודה.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  10. Started by GENERAL,

יש לך מחשב pentium 4 cpu 2.00 GHz 512 Mb של RAM המחשב לעיתים לא זז לי ואני אף שוקל בקרוב להחליף מחשב בקרוב לאחר שיחתי עם חבר שלי נאמר לי כי אני אבדוק את ה PF שלי לעיתים רחוקות הוא מגיע ל185 לא יותר למרות שיש לי 512 זה קשור למהירות איך משפרים אותה? אני רוצה לשפר את מהירות המחשב כמה שאפשר אשמח לקבל המלצות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  11. נעלם שאר הלשוניות של תהליכים וכ"ו למעלה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  12. הבעייה שלי היא כזו: יש לי במחשב כונן סי וכונן די, בכונן סי היה ווינדוס 98 ובכונן די ווינדוס אקס פי. הווינדוס 98 היה כדי שאפשר יהיה לתקן דברים באקס פי מחוץ לאקס פי. עכשיו רציתי לפרמט את סי כדי למחוק קבצים מיותרים ועכשיו המחשב לא עולה !!! הוא רושם BOOT ERROR SYSTEM HALTED כרגע ההארד דיסק מחובר על מחשב של חבר בתור SLAVE ככה שאני יכול לראות את כונן סי ויכול להתקין בו דברים. השאלה שלי היא אם יש איזו תכנה שתוכל לעזור לי לפחות להגיע לאיזה כונן דוס שממנו אני אוכל להתקין ווינדוס 98. יצויין שהכונן פלופי שלי מקולקל ככה שאני לא יכול להשתמש בדיסקי הפעלה למיניהם. תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  13. Started by NOSTREDAMUS,

כן חברים העדכון הו קטנטן בגודל 10 קילו בייט ומעדכן את גרסא 9.0b http://www.microsoft.com/windows/directx/default.aspx

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  14. יש לי הארד דיסק SATA 2 , ברצוני להתקין ווינדוס 64 ביט ואין דרביירים להארד דיסק (אני מדבר על ההתקנה שלוחצים F6 בהתקנת דוס של הווינדוס) חיפשתי באתר של החברה Giga-Byte שיצרה את הבורד Nvidia Nforce שיצירה את הצ'ף באתר של Giga Byte יש דרביירם רק ל 32 ביט , כאשר שלחתי להם אי מייל בקשר לנושא הם אמרו לי שהם לא אחראים באתר של Nvidia יש רק RAID ולא SATA ניסתי לא עובד... (אין לי RAID) האם למישהו יש עצות? השם של הדרייבר של 32 ביט הוא Promise 20779 SATA driver לוח אםGiga Byte GA-8N-SLI Royal

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by etzarfat1981,

שלום, שאני בא לעשות SHUT DOWN למחשב שלי, לוקח המון זמן עד שהוא נכבה, הוא כאילו "תקוע" במסך "נא המתן עד שWINDOWS ייסגר..." יש דרך לפתור את זה חוץ מהלתקין את WINDOWS מחדש, כמו כן, זה קורה גם שאני מדליק את המחשב לכמה דקות, ולאחר מכן מבצע SHUT DOWN... תודה

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by etzarfat1981,

שלום, יש לי בעייה מוזרה במחשב הנייד שלי, אני נכנס לאתרי אינטרנט ולפעמים הכותרות שלהם הם כאילו אחד על השני, לדוגמה אני נכנס לאתר של ידע מערכות www.yead.co.il ושהאתר עולה אני רואה שורה ראשונה של תפריטים באתר ושורה שנייה כאילו עולה עליו. זה כמו ששמים שני תמונות אחת על השניה (גדולה וקטנה) והשניה לא מוגדרת בתור "שקופה" וכך מסתירה את התמונה השנייה (הסתרה של צבע לבן). מישהו יודע איזה הגדרות אני צריך לסדר? (במחשב השולחני שלי אין את הבעייה זו, בכניסה לאותו אתר). תודה

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  17. ווינדוס ויסטה SP1 התוכנה riva tuner נחסמת ע"יwindows defender או startup manager האם יש אפשרות שהתוכנה לא תיתקע בעת עליה וישר תופעל בלי שאצטרך לאשר אותה?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by CyberSpider,

אנשים!!! אין לי מושג כבר איפה לבדוק!! שום דפדפן לא מבצע javascript!! פשוט אין תגובה אם אני נגיד לוחץ על לינק שיש בו את הסקריפט! חשבתי שאולי זו אחת מתוכנות שלי (outpost fw, ad-watch NOD) אבל גם ב-safe mode, אין חיבור לרשת בכלל, משהו חוסם... בהגדרות אבטחה כבר שמתי הכל allow ועדיין אין כלום. הסרתי כבר את ה-J2SE Runtime Environment, חשבתי בעיה ב-java עצמו, אבל גם לא עזר... כנראה משהו בהגדרות המערכת חוסם לי... יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by elad-k1,

העברתי את הדיון! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461757.0 איזה דרייברים אני צריך להוריד זה הלוח אם שלי http://support.asus.com/download/download.aspx?modelname=P4S800D-X&SLanguage=en-us ואיך עושים את הפעולה אם אפשר פירוט יותר תודה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  20. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. ראשית עליי לציין, שבאתי לפה מאחר שלא ענו לי בפורום אחר (חומרה - תמיכה טכנית), ויש אפשרות שהבעיה נובעת דווקא מה- Windows. יש לי בעיית התקנה עם כרטיס טלוויזיה חדש שרכשתי לאחרונה. הכרטיס נקרא FM 7130. מערכת הפעלה: Windows XP SP2. במהלך ההתקנה, מיד לאחר שאני מפנה את המחשב לדיסק, בו נמצא מנהל ההתקן (דרייבר) של התוכנה, קופצת הודעה: TV Card 7130 has not passed Windows Logo testing to verify its compatibility with Windows XP לאחר מכן ההתקנה ממשיכה, אך בסופה מודיעים לי, שהתהליך נכשל, והחומרה לא תעבוד כראוי (ואכן כך). כשדיברתי עם התמיכה הטכנית של ספק המוצר, אמרו לי לבוא ולהחליף את הכרטיס בחדש, בהנחה שזה שברשותי פגום. החלפתי את הכרטיס בחדש, אך כפי שששיערתי, אותה הבעיה …

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by igor21,

שלום למומחים, יש לי כונן אשר בעבר הרחוק פיצלתי לשניים בלי להתחשב ממש בעתיד. יצא כך שלכונן C הקצתי 4 ג'יגה, ולכונן 75 ג'יגה. כיום, כונן C חנוק מרוב מחסור במקום ואני חייב להעביר כמה עשרות ג'יגות להשלים את החסר. איך אני יכול לעשות זאת ללא פגיעה בכל השמור בשני הכוננים? האם זה מסוכן? מה אתם מציעים לעשות? תודה לעוזרים איגור

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by alex28,

שלום לכולם לי יש שאלה אך לעשות את פורמט מושלם ככה שדסיק קשיח יהיה נקי לגמרה, לא כמו אצלי יש לכונה C מקום 32GB ואחרי התקנה יש לי + - 24GB אין מצב WINDOWS לוקח הרבה מקום? ואם יש לכם מדריך לפורמט מושלם אז תשלוח לי אותו!

23. מלא פעמים כשאני פותח את התפריט התחל מתפלק לי הסמן ולוחץ על האייקון של העזרה. מישהו יודע איך מורידים את הדבר הזה? עוד משהו, למישהו אי פעם עזרה ה"עזרה"? גם למניאק לוקח שעה להפתח...

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  24. שלום, עוד כמה ימים מגיע אלי המחשב החדש, AMD 3500 ATHLON 64. ורציתי לדעת איזה ווינדוס כדאי לי להתקין? האם את הרגיל או את הגרסא החדשה של 64? אני לא יודע איזה דרייברים יגיעו עם המחשב אבל מבחינת הגיון אני חושב שהדרייברים המקוריםם של הלוח יגיעו עם תמיכה ל64 כי לזה המעבד מיועד.. עוד משהו רציתי לדעת אם על התוכנות שאני עובד איתם ביום יום לא יעשו לי בעיות תוכנות כמו : KASPERSKY,BITLORD,BINTORRENT,TRILIAN,MIRC ומה עם משחקים? הם יהיה לי בעיות במשחקים? תודה רבה מראש על תשובה קובי.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by stav_r,

שלום לכולם. אני מעוניין לדעת כיצד אוכל להשתמש ב Recovery Console של דיסק ההתקנה של וינדוס. איזה פקודות יש ואיזה קבצים משמשים למה... תודה מראש סתו

• 4 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים