עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכם, לפני מספר חודשים רכשתי לפטופ עם ויסטה (הום פרימיום ס"פ 1, מעבד 2X2 גה"צ). הבעיה היא כזו, כאשר אני צופה בסרטים (שיושבים על ההארדיסק), לא משנה באיזה אפליקציה (מדיה פלייאר, ווינאמפ, MV2PLAYER...), אם אני בטעות מזיז את הלפטופ, אז הסרט מתחיל לג'עג'ע, כלומר התמונה קופאת, הסאונד נשאר, ולאחר כמה שניות התמונה שוב זזה, שוב קופאת וכו'. בהתחלה חשבתי שאולי זה קשור לבולמי זעזועים של ההארדיסק או משהו כזה, ופשוט חייתי עם הבעיה. ועכשיו התקנתי לינוקס אובונטו (במקביל) והפלא ופלא, הסרטים רצים חזק, על אף טלטול המחשב הנייד. כלומר שזוהי לא בעיית הארדיסק אלא בעיית אפליקציה כלשהי (להבנתי). למישהו יש רעיונות לטיפול בבעיה?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by yonash53,

אז ככה יש לי מחשב ישן p4 והחלפתי לו תלוח אם ללוח של asus-p4sgx-mx אוקי שמתי תמעבד ותזיכרון 512 mb ram והכל היה טוב. לאחר מכן המשכתי בהתקנת הלוח לבסוף הגעתי לתהליך של קביעת הmaster slave. בכל מקרה שמתי בהתחלה את הכונן sumsung בתור מאסטר ואת ההארדיסק בתור סלייב. אני לא יודע איך אומרים את זה אבל אני חושב שזה עם הפין הזה על גבי ההארדיסק והכונן בכל מקרה את הכונן שמתי ראשון ואת ההארדיסק שני. עכשיו אחרי שאני מדליק את המחשב הוא מזהה שהכונן מאסטר וההארדיסק סלייב, אבל לאחר מכן אני שם את הדיסק של הווינדווס שהוא תקין 100 אני בדקתי אותו על מלא מחשבים כבר.. ולפני אפילו שהוא כותב שהוא טוען את הדיסק המסך כזה נדלק ומתכבה ואני מקבל מסך כחול לשניה ואז ריסטרט. אז ניסיתי סתם לראות אם ההאר…

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  3. שלום יש לי משתמש אחד במחשב שעובד על ויסטה אולטימט איך אני נכנס למחשב כאדמניסטרוטר ? במסך הכניסה הוא דורש ססמא למשתמש שלי - שיש רק אחד כזה תודה

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by helpd,

שלום, אני רוצה למנוע ממשתמשים במחשב אפשרות ניתוק התקני USB. מדובר במחשב שנמצא בארונית ומחובר אליו DVD חיצוני, כך שמשתמשים יכולים להשתמש בו. לעיתים קורה שמשתמש מנתק disk on key ובטעות מנתק גם את הכונן. במקרה כזה אני חייב להגיע, לפתוח את הארון, לנתק ולחבר. האם יש דרך למנוע ממשתמשים לנתק, או לפחות להעלים את הסמל משורת המשימות?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  5. Started by dror_gh,

שלום אני מנסה לראות סרטים ב ויסטה וזה לא נותן לי כי אין קודקים. הורדתי K -LITE CODEC PACK. לא הייתה שום בעיה במהלך ההתקנה ובכל זאת - זה עדיין רושם שחסר לי קודקים. יש לי כרטיס מסך 2900 PRO . הורדתי דרייבר מותאם לויסטה, התקנתי והוא נותן לי לבחור רק 800 על 600 או 1024 על 768 למה? ועוד אחד - יש לי AUDIGY 4 SE הורדתי מהאתר של קריאטיב דרייבר, ועכשיו יש שמע בויסטה אבל עדיין לא מספיק טוב כי זה לא בכל 5 הרמקולים. ניסיתי להוריד גם את ה MEDIA SOURCE כדי לשלוט על כל הבקרי שמע וזה לא מציג לי את זה כמו ב XP אשמח מאוד לעזרה תודה רבה

6. אני רוצה לפרמט את הכונן של חלונות ולהתקין מחדש. המשחקים שלי לא מותקנים באותו כונן. השאלה שלי היא האם המשחקים יפעלו ואני לא יצטרך להתקין אותם מחדש? תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  7. אני רוצה להתקין vista x64 sp1 התוכנית התקנה עולה מהדיסק אוטומטית ומופיע הסרט טעינה של ווינדוס ואז הפס הירוק של וויסטה ואחרי זה פשוט מופיע מסך שחור עם עכבר וזהו. הבנתי שיכול להיות שזה בעיה בביוס או בחומרה אבל אני לא מצאתי בעיה כזאת. amd 3000+ 3gb ram 7800gt nf4 lanparty 160g wd sata לגבי הram ניסיתי להתקין גם עם 2g ram בלבד כי הבנתי שזה יכול לגרום לבעיות כשמתקינים עם מעל ל3g ram אבל זה לא עזר. הכונן שלי נקי, עשיתי פירמוט אחרי שראיתי שההתקנה לא עולה אבל זה גם לא עזר. אם יש לכם רעיון לגבי זה אני אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by triple_maxim188,

מתי שאני לוחץ על מקש יממני של העכבר מופיע לי האפשרות אבל אני לא יכול ללחוץ אליה מה יכולה להיות הבעיה תודה

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  9. :s05:

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  10. אני רוצה ליצור להארד דיסק שלי מחיצות. האם אני יכול לעשות את זה בויסטה בדומה ל-XP ?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  11. בעיה מוזרה, יש אתרים שאני לא מצליח לעלות באקספלורר של ויסטה לדוגמא: http://learn.sapir.ac.il/ באופרה האתר עובד אבל באקספלורר ובפיירפוקס אני מקבל דף לבן שלא מפסיק לטעון. מדובר על ויסטה x64

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  12. Started by ami_v,

איך אני משיג אתחול ואיך אני מתקין מחדש את הוונידוס 98

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  13. משום מה , בכל פעם שאני עושה BOOT בWIN XP הגדרות הצבע והבהירות של המסך לא חוזרות למה שכיוונתי לפני וגם הרקע לא חוזר . איך מתקנים בעיה כזו?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  14. נכון שאתם גולשים לא יודע אצלכם איזה דפדפן אתם מעדיפים אני גולש דרך Maxthon ואחי גולש דרך איטרנאט אקספולר הרגיל ... עכשיו לשאלה .. שלי אם מישהו יודע שכותבים משהו על מה להקיש במקלדת כדי לעלות לה address בשביל לרשום אתר במקום לללכת אם העכבר וללחוץ

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  15. אהלן חבר'ה. יש לי פה בעיה שכל 20 דקות או חצי שעה המחשב עושה לי ריסטראט אני רוצה לשנות בהגדרות ב-XP במקום שיעשה ריסטראט שיציג לי את החלון הכחול הזה שיש בו ת'שגיאה. כך אני יוכל בעצם להעתיק לכם לפה את מה שרשום בשגיאה ואתם אולי תפרטו לי מה הבעיה? בדקתי אגב מעלות של המעבד עומד על כ-50-55 שזה סביר אפשר להגיד ומחשב לא צריך לעשת ריסטראט בגלל מעלות כאלה.... תעזרו לי בבקשה, תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי בעיה מעצבנת שמתי שאני לוחץ על רוב המקשים בחלק הימני של המקלדת שלי (אלחוטית של TEAC) מופיעים מספרים בכלל במקום האותיות למשל במקום המקש מ יופיע 0 זה לא בעיה במקלדת כי ניסיתי אותה על מחשב אחר מה לעשות?

17. Started by overload,

איך אני מזהה את הHOST ID? (בגוגל לא מצאתי תשובה)

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  18. לדוד שלי יש מחשב מאוד ישן (ואני מתכוון מאוד!) ואני רוצה לפרמט אותו ולשים 98 או אקס פי.... הבעיה היא שהוא אפילו לא נכנס לשולחן העבודה ..... לא מצליח לעלות... יש עוד אפשרות לפירמוט בדרך אחרת?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by Nevo,

שלום, אני משתמש בFTP של מערכת ההפעלה חלונות XP (המובנה עם דפדפן הקבצים). איך אני יוצר קיצור דרך שאני לוחץ עליו והFTP נפתח ? ניסתי לעשות: לחיצה ימנית>חדש>קיצור דרך> הכנסתי את הftp://..... אבל הוא פתוח לי את זה עם פיירפוקס. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  20. שחכתי את הסיסמא בויסטה מה ניתן, לעזאזל , לעשות? אני כבר משתגע תעזרו לחבר בצרה

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  21. Started by ron533,

הוינדוס לא עולה לי - נתקע אחרי הבוט של הביוס. HIREN BOOT CD מראה לי שכונן C לא מפורמט כביכול.... שאר הכוננים מופיעים תקין, והBOOT SECTOR לא קיים.... מה קרה?? אולי נדפק MBR או שזה לא קשור? מה אתם ממליצים? בבקשה להגיב אנשים בעלי נסיון. תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  22. Started by בזיק,

כאמור לעיל, הוא מראה רק לשונית אחת, זאת של התוכנות העובדות. כל שאר הלשוניות של ניהול המשאבים וכיו"ב לא נראות מערכת הפעלה xp. רעיון למישהו?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  23. היי ברצוני ל"צבוע" את הכתוביות (תמונה בסוף) מיתחת לקבצים, אם לא הבנתם, נכון שכתוב "המחשב שלי" אין אני הופך את זה לצבע אחר חוץ מהלבן? תמונה למה היתכוונתי: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by hellyeahmofo,

תסתכלו על התמונה. הארד דיסק D מסומן בכחול , כל הספריות בתוכו מסומנות גם בכחול ישנן ספריות וקבצים שמסומנות בירוק , בעיקר קבצי תמונות שאותן משום אני לא יכול עכשיו לפתוח [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  25. היה לי לוח כיבוי .. והוא השתנה מעצמו היה לי ככה.. אדום: כיבוי צהוב: המתנה :ירוק: הפעלה מחדש.. ועכשיו השתנה לי לכזה.. איך אני מחזיר את זה לקדמותו !! וגם השתנה לי הכניסה למחשב הוא מבקש שם משתמש וסיסמה ולא הגדרתי סיסמה בכלל אני עושה OK והוא נכנס בלי סיסמה וזה גם הלוח של הסיסמה הוא גם שונה זה לא כמו הכחול הזה כמו בחשבונות משתמשים הוא בסגנון ישן כזה מה אני עושה תעזרו לי !!

• 6 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים