Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
האם ווינדוס אקס פי למחשב הרגיל זה אותו דבר כמו לנייד? יענטו אפשר להתקין את אותו דיסק נכון?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
אחרי ההתקנה של ה xp 64bit, כשמתחילה הטעינה הראשונה של הווינדוס קופץ המסך הכחול והמחשב מאתחל את עצמו. אולי צריך להגדיר משהו בביוס?...
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס 11 ושאני רוצה לעדכן או להוריד כל אפליקציה זה מוריד לי ממש ממש איטי ניסיתי לעשות כמובן איפוס ולא עזר יש אפשרות אחרת בבקשה? תודה
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
- 1 follower
-
-
הסתכלתי במנהל המשימות שלי וראיתי כמה משימות שתופשות הרבה זיכרון ורציתי לדעת מה הן: svchost.exe ccaapp.exe
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
איפה אתם רואים את הציונים שלכם בויסטה ? צריך ויסטה בשביל זה ? מישהו יכול ליראול כמה מפרט כמו שלי יקבל ?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי את ווינדוס7 ו-XP מותקנות ב dual boot על כונן פיזי אחד בעל שתי מחיצות. כשאני רץ על ווינדוס 7 ורוצה לפתוח קובץ מהמחיצה שעליה מותקן הXP אני נתקל בהודעה הבאה. אני מוגדר כמשתמש אדמין... מודה מראש למי שידע להציל אותי.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אחד הלבטים שלי האם לעבור כרגע לwindows 7 ,היא בתמיכת המערכת של 7 בתוכנות מסוימות, בינהם rivatuner.. האם התוכנה הנ"ל עובדת ב-windows 7? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני לא מבחין בכלל בכל אתרי מיקרוסופט בעברית וא באנגלית לאפשרות כי לא מופיע לי ברשימה לעדכון את האפשרות הזאת , ברשותי ויסטה 64 עברית אולטימט מחשב גיימרי ציון הכי נמוך 5.6 אבל לא רואה בשום מקום את האפשרות להתקין . אולי מישהו ממכם מצא דרך להעדיכן קובץ במרחבי הכפר הגלולבלי שיתאים לי למערכת האמורה או שימצא איזה שהוא התיחסות במאמרים לאפשרות שלא מופיע וכיצד ניתן להתגבר על הבעיה . רציתי להוסיף כי אני גם לא מקבל בעדכון את התקנת משחק הפוקר כשאחרים כבר קיבלו מזמן תודה -- dov
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי מחדש חדש עכשיו הוא נכנס לווינדוס הכל טוב ויפה אבל בשורת איפה שהשעון וזה עולה לי סמל "הוצאת חומרה באופן בטוח" הנה תמונה: http://www.2send.us/uploads/276a36f591.JPG מישהו יודע על מה השגיאה הזו בדיוק? ויש לי עוד שאלה עשייתי מחיצה חדשה (דרך Norton PartitionMagic 8.0) אני רוצה לתת לה אות D אבל הוא לא מראה את האפשרות הזה בתוכנה אולי יש דרך אחרת לשנות את האות של הכונן?
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
איך מטפלים ומורידים את השגיאה הזאת תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי בעיה בצבעים בווינדוס . יש לי ווידוס 98 והצבעים פתאום השתנו הם נראים כמו שחור לבן מה אפשר לעשות. סיון
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
-
בעקבות הת'רד הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245809.0 אני פותח עוד ת'רד. בהמשך למאורעות משם, עכשיו הXP שלי עובד, אבל ה-VISTA לא עולה בכלל נותן שגיאה שהקובץ winload.exe פגום בערך: 0x00000d אני מניח לעצמי שזה אומר לכם בדיוק את מה שזה אומר לי. אבל אולי מישהו כבר נתקל והצליח להציל את הVISTA. בנוסף, יש לי עוד שאלה, לגבי ההרשאות, VISTA נעל לי מלא קבצים ומסמכים שאני לא יכול לגשת אליהם מה-XP, אם תתנו לי דרך יעילה שעוקפת את זה(כולל הסרת הVISTA) אודה לכם מאוד. תודה מראש, לב.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה בDEVICE MANAGER. שימו לב בתמונה : http://i43.tinypic.com/29dfn6r.jpg שניהם עם סימן קריאה[!] בצהוב. ניסיתי לעשות UPDATE לשניהם דרך לחיצה על לחצן ימני עליהם, אבל זה לא עזר. נכנסתי גם לאתר היצרנית [iNTEL] יש שם כלי שסורק דריברים חסרים, אבל זה מראה לי שכלום לא חסר. מה לעשות? הבעיה הזאת לא נותנת לי לעבוד עם ה DEMON TOOLS ולהתקין משחקים. עזרה בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום , כפי שצוין לעיל , המחשב מתכבה ושבדקתי בEVEREST גיליתי שהבעיה היחידה של שאין כמעט מקום בכונן D והמערכת הפעלה נמצאת ב C , חוסר מקום גורם למסכים כחולים ? איך אני יכול לדעת מהיכן זה מגיע ? הערה: יש לי הזהרה שרשומה לי בתוכנה והיא : Warning : Accuracy of DMI data cannot be guaranteed . זה יכול להשפיע?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח נוסף שהמותקנת עליו מערכת הפעלה xp home שנפגמה ולא עולה.. אני מעלה את הדיסק קשיח במחשב אחר ורוצה לגבות קבצים מ- my documents אבל יש להם access denied איך פורצים?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
השאלה שלי נחלקת לשתים. אולי החלק השני לא מתאים לכאן. מצטער מראש. אני צריך רק דיעה בנושא: 1. אני רוצה להתקין WIN 2000 כי שמעתי שהוא ממש טוב ואני רוצה "להקל" על המערכת במחשב השולחני שלי כדי שכל כולה תשמש לאימיול. האם שווה בכלל? [מי מכיר מי יודע...תודה מראש. ):]. 2. כשאני מנסה להתקין (גירסת הפרו\SP4) אני מקבל את ההודעה הבאה: Windows 2000 is incompatible with this version of Windows. For more information, contact Microsoft. בנוסף אני לא מצליח ליצור קובץ iso (אפשרות שיש ו"כאילו" עובדת אבל לא עושה דבר). וזה מה שיש לי בדיסק: AUTORUN\ ROOT\ W2KA\ W2KP\ (זו הגירסה שאני רוצה) W2KS\ W2KD\ בתיקייה הראשית, מלבד המחיצות למעלה, יש לה קובץ DAT לכל אחת מהמחיצות (שכל אחת מהם היא מערכת הפעל…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בwindows update איני יכול להוריד עדכונים מהמחשב זה נותן לי את השגיאה הבאה מספר שגיאה: 0x80070424 חיפשתי במאגרי האתר של מיקרוסופט ומצאתי שזה קורה בגלל שחשבון המנהל הוגדר לשימוש במצב בטוח כאשר חשבון בעל המחשב אינו זמין. אני הAdministrator של המחשב מה אני צריך לעשות תודה רבה ויום טוב שי בן יהודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בצורה חלקה וללא בעיות בשימוש בממשק הAERO.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד בWindows 7, כשאני לוחץ על התחל ואז לוחץ על אחת התיקיות בצד ימין למעלה (Documents, Pictures, Music וכו') אז נפתחת מימין רשימה של כל התיקיות בסדר גמור, אם אני מעביר את העכבר לתיקיה אחרת אז לא נפתחת רשימה ובמקום יש מין ריבוע שקוף כזה איפה שהרשימה של התיקיות צריכה להיות. אחרי שאני "יוצא" מהתפריט התחל וחוזר אליו שוב התיקיה הראשונה שאני אלחץ עליה היא זאת שתופיע כמו שצריך, התיקיות שאני אלחץ אח"כ לא יופיעו כמו שצריך. **יש תמונה למטה** מה עושים? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם win2000 מותקן, אך ללא עיברית. בניסיונות ההתקנה של עיברית המחשב מבקש את דיסק ההתקנה של ה windows , האם אפשר לבצע את ההתקנה ללא הדיסק? אם כן, איך?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
עשיתי דול בוט(xp+vista) לאחר שפירמטתי את המחיצה עם הויסטה כשאני מדליק את המחשב ומופיע המסך של הבחירת בוט המחשב מייד נכנס לויסטה ולא נותן לי זמן לבחור אז\ אני צריך לתקתק עם החצים ליפניי שהוא מגיע למסך כדיי שהמחשב לא יקפוץ ישר לויסטה....איך אני מסדר את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט, היה לי ויסטה והכל היה בסדר, ועכשיו התקנתי גירסא אחרת, כל המסמכי טסט, הרבה תוכנות וכו' כותבים בג'יבריש או סימני שאלה במקום עברית, באינטרנט לרוב אין לי בעיות.. ניסיתי להתקין את העברית מהעידכונים בתקווה שזה יפתור את הבעיות אבל זה לא פתר.. המערכת הפעלה פועלת בעברית כמו שהיא פועלת באנגלית, הרבה תוכנות לא מפענחות עברית תודה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
הגיע לידיים שלי שני אריזות של וינדוס 98 חדש מנויילן עם חוברות דיסק התקנה ודיסקט איתחול מבירור קצר עם מיקרוסופט ישראל מסתבר שאין בעיה למכור את זה (בהנחה ומישהו באמת ירצה לקנות את זה) זה נראה לי יותר כמו פריט לאספנים
-
- 32 תגובות
- 3.6k צפיות
-