Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שאלה1: אם אני יכול להתקין ווינדוס 7 על הווינדוס שיש לי(ויסטה הום פרימיום 64ביט)...הכוונה היא לא יהיה לי שתי ווינדוסים אלה שבמקום ויסטה יהיה ווינדוס 7 ושהקבצים שקיימים במחשב לא ימחקו או משהו...---האם זה אפשרי??? שאלה2: יצא לווינדוס 7 כבר עידכונים??....כי בדר"כ יש לווינדוס כשהוא רק יוצא ים שגיעות ותקלות ... :alcoholic:
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול ניסיתי להתקין את ה SP2 לויסטה שלי. לאחר ההתקנה המחשב עשה ריסט, ובשלב של ה Welcome קיבלתי BSOD. גיליתי שה BSOD נובע מה NOD32 שלי. נאלצתי למחוק את ה NOD32, למחוק את ה SP2, ולהתקין מחדש את ה NOD32. משהו נתקל בבעיה ? יודע איך לתקן ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני עובד לי עם המחשב, כשלפתע הכל מתחיל לקרטע, הכונן הקשיח לא מפסיק את פעילות הקריאה/כתיבה. אני ניגש לPerformance והמחזה הבא נגלה לעיני... אחד מהדברים היותר מטורפים שקרו לי אי-פעם, אין לי מושג איך זה הגיע למצב כזה, מה שבטוח, זה די חריף.
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אם אני מתקין משחק ישן מלפני כמה שנים שפועל על directx 7 נגיד אז יכול להיות שהוא יחליף לי קבצי מערכת או דרייברים וכו' לגירסאות ישנות יותר? האם אפשר להתקין בלי בעייה?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
היי התקנתי שני ווינדוסים אחד אקס פי ואחד ויסטה כגרע זה מראה לי רק את אקס פי אבל אמרו לי שיש תוכנה שאפשר לסדר שם תבוטים בסטרטאפ יש מישו שיכול להגיד איזו תוכנה עושה את זה רצוי הכי פשוט תודההה
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שאלה ראשונה יש לי לפטופ חדש מעבד intel core 2 due T5450 עם 2GB DDR667 וכרטיס מסך 8400G, איזה WIN אתם ממליצים להתקין? ועוד שאלה קצת לכיוון אחר... WIN XP PRO 32BIT יש תמיכה בריבוי ליבות וניצול של זה? זיהוי אני יודע שיש אבל השאלה אם המע' הפעלה תדע לנצל זאת? תודה לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, ואני מתכוון להתקין את הווינדוס. אני יודע איך להתקין, עשיתי זאת כמה פעמים. ההבדל הוא שעכשיו אני רוצה לעשות את זה חכם - יש לי דיסק 250GB, ואני רוצה לעשות חלוקה חכמה, וגם לגבות את ההתקנה הראשונית. השאלה שלי - איך: - כיצד כדאי לחלק את הדיסק. - איך מגבים, עם איזו תוכנה, ומתי (מיד אחרי ההתקנה ארצה לגבות את המצב הזה, לפני כל התקנה אחרת.) - אשמח לעוד עצות מה כדאי לעשות, כדי למנוע בעיות עתידיות תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי אנשים, שמעו הפעלתי הרגע את המחשב מחדש ויש איזה הודעת שגיאה כזאת: http://planet.nana.co.il/llcoolj2004/SS.JPG http://planet.nana.co.il/llcoolj2004/SH.JPG את האמת זה כבר ככה יומיים בערך תמיד שאני מדליק ת'מחשב זאת ההודעה שאני מקבל... מה הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום , שכחתי תסיסמא של הכניסה למחשב מה עליי לעשות לגבי זה אין איזשהו דרך לסדר ?? זה די דחוףף בבקשה ממכם. :-\
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב לוקח לו זמן להראות את השולחן עבודה, הוא נתקע על חלון ה welcome במשך כמעט דקה ורק אחרי דקה נכנס לשולחן העבודה. סרקתי את המחשב עם malwarebytes ביצעתי ניקוי לרג'סטרי עם ccleaner הסרתי את כל הדברים שעולים עם המחשב ב msconfig - לא עזר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה..
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
ואללה,היום קרה לי משהו שאני עוד משפשף את העיניים שלי. חבר הביא לי מחשב פנטיום 3 עם כונן קשיח ועליו WIN98.על המחשב שלו לאחר עלית ה-WIN הוא כאילו קורס ומנורת ה-HD לא מפסיקה להבהב,צריך לאפס..בלה..בלה.בקיצור לא ניתן לעבוד על המחשב. אמרתי לו,שמע..בוא ניקח את הכונן שלך למחשב שלי(זה שבמפרט) ונראה אם הביוס ומע' ההפעלה שלי מזהה,ואז ננסה להציל את החומר שלו. בקיצור עלה וכו' וצרבתי לו את כל החומר החשוב. עכשיו,אמרתי לו בוא נעלה את המע' שלך ונראה מה יקרה,הוא אמר בחיים לא יעלה לך מהכונן שלי על המחשב שלך,אמרתי לו..צודק!אבל..!!בוא ננסה. ניסינו והופ.. מע' ההפעלה שלו עלתה!אומנם במצב בטוח,אבל עלתה כמו גדול!עכשיו אני מנסה לבדוק מה דפוק שם.. איך יכול להיות שכונן קשיח ממחשב פנטיום 3 עם ח…
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להפוך את המחשב שלי למרכז בידור. אני אחבר את המחשב לטלוויזיה ואתקין Windows XP Media Center Editon. רציתי לדעת אם יהיה אפשר להתקין משחקים על הווינדוס הזה, כלומר, נגיד ואני רוצה להתקין GTA IV עליו, אני יכול להתקין אותו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אוקי חברה, אני אקדים ואומר שיש לי Norton Internet Security 2003 מעודכן לגמרי, וכל מה שיש ב-Windows Update הורדתי. בקיצור, ביצרתי את המחשב שלי בואו נגיד ככה. הכל התחיל ביום ראשון או שבת, כל פעם שאני נכנס ל-Outlock Express שלי, מופיע לי הודעה אחת או 2 הודעות שתוכנן הוא: ציטוט: The message "Re: Thank you!" you have sent to "talie@supersol.co.il "probably containes a virus Scenarios/Virus Manager: 'Data recognised as W32/Sobig.f@MM virus .'. Scenarios/Incoming/Dangerous Attachments: A filename matching the file mask was detected: 'document_all.pif'. Scenarios/Stop Executable: 'ItemLength.GE.0'. והם תמיד מאת MAILsweeper@supersol.co.il כן גם אני כמוכם הבנתי שזה קשור ל-…
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי אני לא יודע אם זה הכי קשור לפה אבל אני אנסה... אני רוצה להתקין לחבר שלי XP התקנה חדשה ושאני מעלה אותו מהדיסק הוא טוען את כל קבצי ההתקנה ואז שאני נותן לו ENTER הוא אומר שלא נמצאו הארד דיסקים וצריך שיהיה הארד דיסק וזה נותן לי רק אפשרות של יציאה אבל אחרי זה אם אני ממשיך נגיד להעלות את המחשב רגיל אז הכל בסדר זה הארד דיסק של סמסונג SATA יחיד ויש עוד סידירום במחשב שהוא IDE אין ג"אמפרים לא על ההארד דיסק ולא על הסידירום מה אני צריך לעשות כדי שהתקנה של ווינדווז תזהה הכל רגיל ואני אתן לו להמשיך....!?? אני חושב אולי אחרי התהליך זה מעלה משהו שקשור ללוח אם שמעלה את ההארד דיסק לא בטוח .....או שזה בטוח משהו ב BIOS אבל מה זה יכול להיות!?! תודה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם! במחשב של אמא שלי, בוצע בטעות התקנת חלונות פעמיים נוספות. ביטלתי את המסך בהתחלה שבעזרתו בוחרים איזה מערכת הפעלה תופעל (boot.ini). רציתי לדעת אם יש אפשרות לבצע UNINSTALL לשתי מערכות ההפעלה הנוספות (כי כאשר מבצעים מחיקה לחלונות שלא בשימוש, חלק מהקבצים לא יכולים להמחק). תודה רבה, מושיקו
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מקווה שהאשכול הזה קשור לפה... יש פה כל כך הרבה נושאים לא ידעתי לאן לשייך את זה בכל מקרה יש לי וינדוס XP SP2 הורדתי סרבר2003 וגם לינוקס שניהם בקובץ ISO שאלתי היא איך אני פותח אותם? 1. האם אני צריך לפתוח 2 פורטישנים 1 לסרבר השני ללינוקס לצרוב אותם על דיסק ואז לפתוח אותם אם כן אז זה משנה מה אני מתקין ראשוןן? ואם כן אז איך אני צורב את הקובץ כמו שצריך? 2. האם יש דרך פשוטה יותר?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום.. בשורת התחל אני מפעיל את המדיה פלייאר למשל אז אני רואה את הלשונית של המדיה פלייאר עם סמל של תייקיה! למה זה ככה?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לפני כחודש וחצי קניתי מחשב חדש, התקנתי עליו ווינדוס וכו'.... אבל זמן קצר אחר כך התחילה להופיע הודעה מעצבנת במחשב שלי. ההודעה היא שתהליך כלשהו צריך להיסגר והיא מופיעה זמן מה אחרי שאני מאתחל את המחשב. הנה הפרינט סקרין של ההודעה (ההודעות שלמטה זה מה נפתח כשלוחצים על click here). מה שמעצבן זה שאחרי שאני לוחץ על לסגור, כל תוכנה חדשה שאני פותח (לא משנה מה- פיירפוקס, ווינאמפ וכו'), לא נותנת לי להשמיע סאונד. אם התכנה הייתה פתוחה כשהופיעה השגיאה אז היא כן נותנת להשמיע סאונד. כשאני מנסה להשמיע סאונד, למשל בווינאמפ, זה נותן לי את השגיאה הבאה: למרות שהדרייבר מותקן. אשמח אם תוכלו לעזור לי, כי זה כבר ממש עולה לי על העצבים.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מתחנן לפרמט את המחשב שלי בעוד זמן מה, בעיקר בגלל אוסף של בעיות שנתקלתי בהן ולא מצאתי להן פתרון... ניגשתי לאשכול הנעוץ של הפורום, ומצאתי אתר שנותן לי סקריפט כדי ליצור slipstream, אבל בגלל שהוא מותאם לגרסא האנגילת, ואני משתמש בגרסא עברית, נאלצתי להוריד את כל הקבצים אחד-אחד מהאתר של Microsoft. באמצע השיטוט הסתמי שלי במאגר ההורדות של MS, נתקלתי לפתע בעמוד הבא: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=2FCDE6CE-B5FB-4488-8C50-FE22559D164E&displaylang=he שבו מוצגת כביכול, הורדה של Windows XP Service Pack 3 כקובץ ISO. השאלה שלי היא כזאת- האם אני יכול להוריד את הקובץ הענק הזה, לצרוב אותו על דיסק, ולהשתמש בו במקום בדיסק ההתקנה של WinXP SP2 שלי, או שזה לא יעב…
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עם איזה מערכת הפעלה הכי כדי לי להתקין כדי שהמחשב שלי ירוץ הכי מהר. זה המפרט: ספק כח - Thermaltake Toughpower 650W מעבד - QuadCore Intel Core i7 920, 2833 MHz לוח אם -Gigabyte GA-EX58-UD5 Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem זכרון - 3gb ddr3-1333mhz KingStone כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB) כונן קשיח - 500GB WD SATA2 האם כדי לחכות ל WINDOWS 7 .? מישהו יודע מתי הוא יוצא?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שאני נכנס לדפים מסויימים פשוט רשום לי - Microsoft VBScript runtime error '800a000d' Type mismatch: '[string: ""]' /Programs/tools.asp, line 4 מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוז 7 ולאחר מכן ראיתי שהווינדוז XP קיים גם במחשב! עכשיו, אין לי מושג איך למחוק את המערכת הפעלה XP ! אמרו שצריך דיסקט- אין לי בכלל כונן תקליטורים, איך אני מוחק את הווינדוז XP? מצידי למחוק גם את ה7 איתו ולהתקין מחדש את 7!! אודה לכם אם תעזרו לי@@@
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-