Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
נכון שתמיד מפעילים את המחשב ואז הולכים לעשות משהו, אז זהוא שהמחשב שלי עושה חצי העלה ואז אני צריך לבחור לו USER (יש רק אחד- אשקרה ללכת עם הראש בקיר! ) ואז הוא עושה את החצי השני של העלה (עד שהוא תוען את ה אנטי ווירוס וכו...) אני רוצה לבטל את זה שכאשר אני לוחץ על הכפתו להפעלה ואני יכול להכין קפה וכאשר אני חוזר המחשב מוכן לשימוש על שולחן העבודה! איך אני עושה את זה? לא יודע אם זה חשוב אבל בהתחלה המחשב עשה את זה ואז פתאום הוא מחילט שהוא מפסיק ואני צריך ללחוץ על הUSER המעצבן הזה! וזה דבר קטן אבל מעצבן שאחרי זמן מה משגע אותך! אם זה ימשיך כך אני עובר ללינוקס!!!
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
האקספלורר לא עלה כלומר הוא פתח חלון אבל כאילו והחלון נתקע...האתר לא עלה אי פאשר היה לגעת בכלום בחלון ורק כשיצאתי ממנו הוא נתן ת'הודעה של endnow. עשיתי repair אבל זה לא עזר...אותו דבר משום מה באופן ביזארי ביותר הנורטון גם כן לא עולה(בכלל),ובהדלקה ראשונה אחרי הrepair קיבלתי ת'הודעת ריסטרט הזאת בעוד דקה....יודעים למה אני מתכוון,פעם אחרונה שקיבלתי אותה נדבקתי בgeobot. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אז ככה פירמטתי לחבר של אחותי תמחשב ומשום מה הוא התנהג מוזר. היום אחותי אמרה לי שהם לא מצליחים להתחבר לאינטרנט אז באתי ראיתי שיש הרבה תוכנות מוזרות אז כמובן ניסיתי דרך MSCONFIG להוריד אותם וה Ad-Watch התחיל להשתגע כאילו כל הזמן תוכנות ניסו לשנות תריגסטרי. בקיצור עכשיו כשנכנסים למחשב מופיע חלון שמבקש להכניס סיסמא ואז כיאלו משהו מכניס לבד סיסמא ואז המחשב עושה windows is starting up וזהו, הוא נשאר תקוע \: עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לעשות משהו אחרון לפני שאני מפרמט לו תמחשב, שוב ?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני משתמש ב - WIN XP PRO זה זמן רב. פירמוט אחרון לפני כחצי שנה. מקפיד מאוד על מחשב נקי מוירוסים וסוסים טרויאנים למיניהם. בימים האחרונים החלה אצלי תופעה מוזרה. כשאני לוחץ עם העכבר על start או באקספלורר על favorites מופיע לי התפריט לשבריר שנייה ומיד נעלם. התופעה ממשיכה כך מספר לחיצות רב ורק לאחר מכן בלחיצה העשירית בערך התפריט נישאר ולא נעלם. אולי מישהו יודע כיצד ניתן לפתור תקלה זו ומדוע היא הופיעה. תודה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה שאני לא מצליח לדעת מאיפה היא. אין לי מסך כחול , המחשב פשוט מבצע ריסטרט אני לא מצליח ליראות את קבצי מינידאמפ %systemroot%\minidump לא עובד...מstart run פליז הלפ.... :-\ ואני לא נימצא במקום הנכון בבקשה להעביר לתמיכה טכנית , תודה.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
הי יש לי בעיה קטנה ומעצבנת ב windows XP מדי פעם מופיע לי חלון של נסיון התחברות לאינטרנט למאית שניה....ונעלם החלון מופיע למרות שאני מחובר כבר לאינטרנט וגולש בלי שום בעיה החלון הזה לפעמים מעלים לי פוקוס מחלונות שאני עובד בהם משהו יודע מה לעשות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם אני די חדש פה בפורום יש לי בעיה חמורה שנתקלתי בה פעם ראשונה התקנתי וינדוס 2000 התחלתי להתקין עליו תכנות ואז הוא כול פעם מדיעה לי הודעת שגיאה זה קובץ EXE במיקרוספט כתוב שצריך את העידקון q250320 איך לשב אני לא מוצא את העידקון הזה הספק אינטרנט אמר לי שזה האקספלורר איך גם אם אני מתקין את הוינדוס מחדש זה לא עוזר ההודע חוזרת על עצמה התקנתי אותי מלא פעמים וזה לא עוזר אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי בתודה מראש דודו :-\
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש שאני עומד להתקין עליו וינדוס 7 64 ביט רציתי לשאול האם בזמן ההתקנה יש אפשרות לפרמט ולחלק את המחיצות ב HD (בשניהם..) או שאני צריך PARTITION MAGIC או משהו בסגנון בשביל זה..
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מניח שהשאלה נשאלת הרבה אך עדיין לא מצאתי תשובה בחיפוש אני מעוניין להתקין על המחשב החדש שלי (ללא מע' הפעלה) את ויסטה הום בייסיק הבעייה היא שהתקנתי כבר על מחשב אחר שבשרותי את אותה מערכת מאותו דיסק מקורי יש אפשרות להתקין על המחשב הישן את הXP ואז ללכת לחדש ולשים עליו את הויסטה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היה לי ויסטה נוצרה בה תקלה והיא היתה צריכה תיקון הכנסתי דיסק בוט של אקס פי כי רציתי לפרמט ולשים אקס פי אבל הבוט לא עלה וההתקנה של אקס פי לא עלתה ניסיתי כמה דיסקים שונים אבל ששמתי את ויסטה זה כן עלה למה זה?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום שאלה: אני מנסה להתקין את ויסטה HOME BASIC מחדש, כדי לנקות את המערכת ולהתחיל מחדש כשההתקנה רצה ומגיעה ל 27% היא נתקעת למעל שעה, ואאז אני חייב לבטל התקנה ולהתחיל מחדש. כשהמחשב עולה מחדש יש לי 2 ברירות:SETUP ROLL BACK או ויסטה. אני בוחר ויסטה ואני מגיע למערכת הפעלה כאילו לא עשיתי כלום. יש לי RAID 10 אולי זה מה שמפריע ואני לא יודע?? יש למישהו רעיון? ואולי עדיף לשדרג לויסטה אחר או לXP PRO?? אשמח לתשובה
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
2GB RAM NVIDIA 8500 AMD Phenom לא זוכר איזה יעבוד? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על התיקון זה לא עושה כלום איך עוד אני יכול לתקן את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי התקנתי חלונות 7 כמדיה סנטר יש לי 2 שאלות 1) איך מכניסים תרגום לסרט - בחלונות XP בתוכנת הצפייה שלי זה עובד אוטומטי 2) המחשב המרכזי זה XP ובסלון חלונות 7 - עשיתי שיתוף אבל חלונות 7 יכול להכנס ולהעתיק מחלונחות XP וההפך זה לא עובד חלונות XP לא יכול להכנס הוא רושם אין לך הרשאות אנא פנה למנהל הרשת מה עושים יש לך פיתרון תודה שרון
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום אנשים.. יש לי מחשב AMD 9500.. ושמעתי שה-SP3 קורס עם המעבד הזה. האם יש גירסה תקינה שכן תעבוד לי? ועוד שאלה, האם אפשר להתקין Vista על XP בתור שני מערכות הפעלה?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי ויסטה בכונן C 40 GB יש לי בפנים 20 GB בשימוש ורשום לי שנשאר לי עוד 10 פנויים איך זה יכול להיות בדקתי קבציים נסתרים זה עדיין 20 GB היה לי לפני XP לאן ה10 GB יכלו להעלם?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, התקנתי ווינדוס XP SP3 בגירסה שניראית כמו וויסטה, הכל עובד מצויין חוץ מכמה בעיות קטנות בבקשה מי שיודע ויוכל לעזור לי זה יהיה מצויין! ההווינדוס הזה מגיע באנגלית, לאחר ההתקנה נכנסתי ללוח הבקרה - להגדרות שפה, והתקנתי את השפות שביניהם גם עברית, בעקרון יש עברית במחשב, חוץ מכמה תפריטים שמופיעים שם סימני שאלה במקום עברית, בנוסף אם אני צופה בסרט עם קובץ תרגום SRT או SUB אני לא רואה את התרגום(VLC PLAYER) דבר שלא היה לי לפני(באותה גרסה של ווינדוס פשוט פרמטתי את המחשב עם אותה גרסה), איך אני פותר את הבעיה הזו? דבר שני: לאחר הדלקה של המחשב - המסך נכבה לאחר הזמן שקבעתי לו, אבל אם המחשב דלוק הרבה זמן הוא פשוט מפסיק את הפעולה הזו והמסך לא נכבה לדוגמא אחרי רבע שעה אלא ממשיך ל…
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם! במחשב של אמא שלי, בוצע בטעות התקנת חלונות פעמיים נוספות. ביטלתי את המסך בהתחלה שבעזרתו בוחרים איזה מערכת הפעלה תופעל (boot.ini). רציתי לדעת אם יש אפשרות לבצע UNINSTALL לשתי מערכות ההפעלה הנוספות (כי כאשר מבצעים מחיקה לחלונות שלא בשימוש, חלק מהקבצים לא יכולים להמחק). תודה רבה, מושיקו
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
1. יש גרסאות 64ביט לנוד32 ול-winrar ? 2. גרסאות 32ביט יעבדו על מערכת 64ביט?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש התקנתי ווינדוס נקי (דיסק מקורי)על מחשב מפורמט. אתמול, אני בא להפעיל את המחשב, וכשהוא נידלק הוא אומר שצריך להפעיל את ווינדוס (במסך בחירת משתמש). אני לוחץ על "הפעל עכשיו" והוא כותב שהווינדוס מופעל כבר וזורק אותי למסך הקודם ומבקש שוב להפעיל את ווינדוס. חשוב לציין שהסריאל לא מקורי, והפעלתי את ווינדוס עם תוכנה. אני עובד עצות.. עזרה בבקשה! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
-
המחשב עולה וטוען ל Inconsistency על דיסק D ומתחיל לסרוק. זה קורה פעמים רבות לאחרונה. המחשב מכובה בצורה תקינה דרך תפריט הכיבוי. איך אפשר לתקן את הבעיה? הרצתי scan disk עם אופציית תיקון וזה עדיין לא עוזר.
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אחרי תקופה ארוכה של עבודה עם ויסטה החלטתי להתקין במקביל גם XP בגלל כמה תוכנות שלא עבדו, אני מכניס את הדיסק, עושה boot, טוען את כל הקבצים ושאני מנסה לבחור את הדיסק קשיח להתקין בו זה כותב שהקשיח לא תומך ב XP. מה עושים? הקשיח הוא NTFS של WD 320 GB, הויסטה לא מותקן עליו אלא על כונן אחר שאותו אני לא רואה (SATA) זה XP pro
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
יש לי עכשיו שלוש מחיצות. C,E,F. אני רוצה לפרמט רק את C ולהתקין XP 64 במקום זה שיש לי עכשיו. אם מותקן לי תוכנות על E או F, אני יצטרך להתקין אותם מחדש? עדיף לעשות UNINSTALL לתוכנות ואז להתקין אותם מחדש בווינדוס החדש?
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-