Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי במחשב אחד מותקן 2 מערכות הפעלה. הראשונה בכונן C חלונות XP והשניה בכונן D חלונות ויסטה. 2 מחיצות נפרדות C- D איך אפשר להסיר לגמרי את חלונות ויסטה ולהחזיר רק חלונות XP? ובלי לימחוק או פירמוט מחדש. אני רוצה לחזור לחלונות XP שיעלה רק XP. איך עושים? בתודה מראש מיכאל
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\ShellNoRoam] האם בספריה הזו, במפתח ה-DEFAULT, אני תמיד אמצא את שם המחשב? אני פשוט מחפש מפתח שיהיה כתוב בו את שם המחשב... ולמה, כשאני מייצא את הספריה הנ"ל ואח"כ "עורך" את הקובץ השמור, אני רואה את מפתח ה-DEFAULT בתור @? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
חברה יש ברשותי 2 ג'יגה ראם 400 mhz רציתי לדעת אם הויסטה תנצל לי אותם כמו שצריך? בתודה lidor_abo
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מהיום בבוקר בכל פעם שאני פותח חלון כמו "המחשב שלי" "מסמכים" וכדומה מייד אחרי שנייה החלון נסגר! בדקתי עם תכנת וירוסים ואין שום וירוס. אני משתמש בווינדוס ויסטה.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי קאזה ואני לא מצליח לרשום בה בעיברית. יש לי XP וחוץ מהקאזה אין לי בעיה עם העיברית.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אז כן, לא הצלחתי למצוא פתרון והחלטתי לפרמט.. אך למגינת ליבי (!!!) כשאני מנסה להכנס לאשף ההתקנה של ויסטה (בוט מתוך DVD) הוא פשוט נעצר (כבר חצי שעה) על חלון ה-CMD השחור.. בכותרת שלו כתוב: select x:\$windows\~bt\windows\system32\cmd.exe (או בקיצור חלון הCMD) וזהו. הCMD פשוט נמצא שם. רבותיי, קודם פרטישן C נהרס ולא ניתן לבצע ממנו BOOT. עכשיו זה. אני לא יודע מה לעשות, ולזרוק את הכוננים הקשיחים שלי זה לצערי לא אופציה.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP PSC 1410 וWINDOWS 7 7600 X64 שאני מנסה לעדכן את הדריבר אני מקבל שגיאה "WINDOWS איתר תוכנת מנהל התקן אך נתקל בשגיאה בעת נסיון להתקין אותה" הורדתי דריברים מהאתר של HP ל VISTA X64 ויש אותה בעיה וניסיתי בעדכונים של WINDOWS יש לי גם דריבר שעבד לפני שפירמטי את המחשב היה לי 7260 :s05:
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום למומחים, יש לי כונן אשר בעבר הרחוק פיצלתי לשניים בלי להתחשב ממש בעתיד. יצא כך שלכונן C הקצתי 4 ג'יגה, ולכונן 75 ג'יגה. כיום, כונן C חנוק מרוב מחסור במקום ואני חייב להעביר כמה עשרות ג'יגות להשלים את החסר. איך אני יכול לעשות זאת ללא פגיעה בכל השמור בשני הכוננים? האם זה מסוכן? מה אתם מציעים לעשות? תודה לעוזרים איגור
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, בתיקיית MY PICTURES אני שומר את כל התמונות שאני מצלם במצלמה הדיגטלית שלי, עד היום הכל היה טוב ויפה בלי בעיות, אבל היום, העברתי תמונות חדשות שצילמתי, והתיקייה שלהם עושה לי בעייה. הבעייה היא שכשאני משנה את תצוגת האייקונים למשל אם אני הופך את זה ל-THUMBNAILS, אז ישר אוטומטית הקבצים בספריית MY PICTURES הופכים להיות גם הם בתצוגת THUMBNAILS, וזה קורה רק בספריית התמונות שהוספתי היום. אם למישהו יש הצעה איך לסדר את זה אני יודה לו מאוד כי אומנם זה נשמע מצחיק אבל זה מפריע לי מאוד... תודה מראש, דודי. ***עידכון: שמתי לב שהקובץ ZbThumbnail.info מתווסף לי אך ורק בספרייה החדשה שהוספתי היום.
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הייי אני עובד עם מסך וטלויזיה שמחוברים קבוע למחשב המסך על DVI והטלויזיה ב HDMI המסך מוגדר כראשי ךפי מה שאני רואה ב CCC וגם בוינדוס (7 דרך אגב) אבל משום מה כל הפעלה מחדש כל האייקונים זזים לחלק של הטלויזיה כאילו שהיא הראשית הרבה תוכנות כשאני פותח עולות יש לטלויזיה איך אני דואג שכלום לא יעבור ישר לשם בלי שאני יעביר אותו???
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל אין לי מושג איפה לשאל אז זה, אז אני אשאל פה. יש לי 2 הרדיסקים ואני רוצה למנוע את הגישה אל ההרדיסק המישני אבל בלי לפתוח את המארז. ניסיתי דרך הביוס אבל לא הצלחתי. מישהו יכול לעזור לי בבקשה. יש לי וינדוס XP ואם אי אפשר דרך וינדוס אז בבקשה תסבירו לי איך למנוע גישה דרך הביוס הביוס הוא של DFI infinity nf4 ultra.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אני יודע שזה באג ידוע, וכבר פתרו לי את הבעיה הזאת בעבר בפורום הזה (אבל אני לא מצליח למצוא הפוסט ההוא). אני זוכר שהפתרון היה פשוט מאוד, אבל אני לא מצליח לזכור מה הוא היה בדיוק. אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי שוב איך פותרים את הבעיה הזאת.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי לפעמים חלונות מאתחל את עצמו סתם בלי שום סיבה. רציתי לדעת האם זו בעיה בחלונות או כשל חומרתי כלשהו. מפרט: Q6600 P43 DS3L A-DATA 2*2GB CROSAIR 1*1GB RADEON 4870 CROSAIR 550W תודה
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
ועוד שאלה: איך ניתן להגדיר טיימר ככה שתוכנה מסויימת תתחיל לפעול רק לאחר פרק זמן מסויים (נניח אחרי שכל התוכנות בSTARTUP עלו)?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה מאוד. האייקונים שלי לא מופיעים בשולחן עבודה. ניסיתי להוסיף אייקונים חדשים, וגם אותם זה לא מראה. לאחרונה הותקן אצלי אוטומטית SP2 ואני חושב שהבעיה נובעת מכך. אשמח לתשובות מהירות. יונתן
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה VISTA במחשב אחד ושכחתי את הסיסמא שלה איך אפשר לבטל סיסמא או לגלות סיסמא ששכחתי ? רשום " מחשב מוגן בסיסמא " אבל אין לי מושג מה הסיסמא . ראיתי פעם מישהו שעושה משהו ואז הוא עולה על הסיסמא בקלות
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפי הנושא כבר הבנתם את השאלה שלי.. אז מה זה בדיוק תכונת הדיבור הזאת ?? רק לפני 10 דקות מצאתי את זה סתם משעמום וחיטוט בווינדוס.. די הצחיק אותי האמת לכתוב שם משפטים מטומטמים ולשמוע את SAM הזה חוזר אחריהם (אפילו העלה לי כבר כמה רעיונות להסתלבט בטלפון על חברים..) אבל מה זה נותן חוץ מזה? למה הדבר משמש בפועל? נראה לי דווקא דבר סוף הדרך אם המחשב יתקשר איתי בדיבור במקום בכתב וההפך שאני אדבר איתו כדי להפעיל דברים.. בכל מקרה , למי שמבין בזה - אם אפשר לשפוך על זה קצת אור.. תודה
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני לא מדבר על קבצים זמניים שהדפדפן מייצר, אלא קבצים זמניים שה-Windows מותיר... אני יודע שיש הרבה תוכנות צד שלישי שעושות את זה (הדיון של "מי יותר טובה" הוא חסר תחתית ואינו המטרה שלי כאן). האם מבחינת "בטיחותית" עדיף לעשות זאת ע"י תוכנת צד שלישי, או ידנית (ע"י מחיקת הקבצים מתיקיית C:\windows\temp ו-C:\windows\system32\temp). יש תוכנות צד שלישי שמוחקות, יחד עם הקבצים הזמניים, את הקבצים ש-Windows שומרת כגיבוי למקרה של שיחזור המערכת, האם אוכל לעשות זאת ידנית? מה הסיכונים הכרוכים במחיקת קבצים זמניים מהמערכת, אם בכלל...? תודה מראש למייעצים!
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש באתר הזה http://www.themexp.org מלאאא הערכות לWINDWOS רקעים והול אבל הבעיה שזה מוריד ובWINRAR כלום לא פועל זה רושם איזה שגיאה הורדתי איזה 200 הורדת רק 2 פעלו זה בעיה של ההורדות שלהם או בעיה במחשב WINRAR שלי?יש עוד אתר כזה שיש לו הרבה ערכות?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי נדבק בווירוס הזה ששולח הודעות של Check my Party Pics ואז כתובת של אתר שזה מדביק גם אותך... והוא לא מצליח להסיר את זה. אפשר אולי הסבר איך להסיר את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
התקנתי את ה-RC על מחשב שהיה בו עד אמש ה-BETA. במחיצה שלא נמחקה, נשארו כל הקבצים והספריות הישנות, אבל כל נסיון גישה אליהן, נתקל בסירוב של WINDOWS, שאין לי הרשאה. אני משתמש בחשבון יחיד, אבל אני לא בטוח שזה אותו שם שהיה בגרסת ה-BETA. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? (ניסיתי לבצע השתלטות על OWNERSHIP, אבל זה לא פתר את הבעיה).
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
שלום לא יודע מה קרה פיתאום המחשב שלי(שהוא די טוב) מתחיל לסגור תוכניות סתם ככה... כמו ICQ אקספורר פיירפוקס ביטורנט וכו.... עוד לא מזמן לא היו לי בעיות ... וליסגור אני מתכוון הוא יוצא מזה ורושם :אירוע תקלה בתוכנה זו... שלח אל תישלח יש לי וינדוס XP SP2 באנגלית תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לא חייב שיהיה בעיברית אבל מומלץ ושלא יהיה למתקדמים מידי אבל גם לא שיסביר על ההתחל, אתם יודעים משהו בין לבין. תודה !
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-