Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני מפעיל תתכונה וכעבור כמה דקות...הוינדוס נותן לי תשגיאה הבאה וסוגר תאימיול: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם .. אממ יש לי מחשב חדש שקיבלתי לפני חודש בערך .. והוינדוס שמותקן בו גם חדש .. שבועיים בערך יש לי וינדוס ויסטה.. והוא נהיה לי כבד בזמן האחרון זה אומר כל מיני פעולות פשוטות שלוקחות לו יותר זמן לבצע למשל סתם לפתוח את האינטרנט אקספלורר לוקח לו איזה 5 שניות .. לפתוח את החלון עשיתי סריקות עם Ad Aware Spyware Doctor RegistryBooster 2 SUPERAntiSpyware Free Edition Spy Sweeper תיקנתי את כל הקבצים שהוא מצב.. מחקתי מה שצריך.. הכל ואני עושה את הסריקות האלה כל פעם .. מה אפשר לעשות עם זה ? יש לי מחשב E8400 2GB זכרון פנימי 500 HD כרטיס מסך 8600GT הנה תמונה של ה-Task Manager http://img83.imageshack.us/my.php?image=31515615wi9.jpg ה-iexplorer למשל תופס שם 50 מגה .. וזה עולה ו…
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אם אני שם את מערכת ההפעלה על דיסק קשיח של 8 מגה באפר במקום בארדיסק של 2 מגה באפר צפויה הטבה כלשהי בביצועים או אין הבדל בכלל שנראה לעין
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אוקי יש לי ווינדוס אקס פי sp2 ...ויש שם אפשרות של חסימת חלונות קופצים. עכשיו אני לא מצליח לכבות את זה הלכתי באקספלורר לtools ואז pop-up blocker וכיביתי את זה,וניסיתי גם עוד שילובים,כלום לא עזר :'( מה אפשר לעשות????? ??? :-[
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר מחשב עכשיו שאני בא לפרמט מופיע לי התמונה הבעיה הזאת מה זה יכול להיות איך אני פותר את זה ? עכשיו ברגיל הוינדוס עולה אבל יש בו בעיות ואי אפשר להכנס לשירותים בכלל
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להפוך את המחשב שלי למרכז בידור. אני אחבר את המחשב לטלוויזיה ואתקין Windows XP Media Center Editon. רציתי לדעת אם יהיה אפשר להתקין משחקים על הווינדוס הזה, כלומר, נגיד ואני רוצה להתקין GTA IV עליו, אני יכול להתקין אותו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אחרי שדרוג מאסיבי, אני עכשיו נמצא עם צ'יפסט של אינטל, 945G, וקונורו. אין לי מושג איך הולך כל הסיפור של הUNIFIED DRIVER PACK של הצ'יפסטים של אינטל (הייתי עם Nforce עד עכשיו) אז הכוונות? (:
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין אותו אחרי שהתקנתי XP אחרי VISTA וזה נותן שגיאה http://img114.imageshack.us/img114/1426/jjwn0.jpg
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
קניתי מדפסת משולבת ושאני עושה רסטרט כשהווינדוס עולה הוא נכנס לי לתפריט שאני צריך לבחור משתמש... עד עכשיו זה לא היה לי ואני רוצה שהווינדוס ישר יכנס לי למשתמש שלי בלי לשאול כלום...
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
התקנתי בנוסף לויסטה שמותקנת בכונן C התקנתי WINXP64 BIT ב D. (C ו D שניהם מערך RAID 0. 1.אני לא מצליח להכנס לויסטה - אני אמור לצרוב תמונות היום לבחור שחוזר לחו"ל...דחוף.... ניסיתי F8 בבוט אבל אני לא מקבל מסך בחירה וישר ה XP עולה התיקיות בויסטה הן ב PRIVATE אי אפשר להכנס מה XP. 2.אחרי שהתקנתי הכל מהדיסקים נשאר לי העדכון (ראה קובץ מצורף) ב XP שאני לא מצליח לאתר עבורו דרייבר ,אין לי מושג מזה. אודה לתשובתכם. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הורדתי (לצורך העניין) משחק מחשב. זה מגיע בתצורה של 40 קבצים של ראר . פותחים אחד ומחלצים משם את הקובץ הגדול. הוא שוקל 4.6GB באמצע ווינראר מפסיק תפתיחה ואומר שהFAT32 לא תומך בקובץ שגדול מ4ג'יגה. אני חייב להמיר לNTFS את כל הכונן ? אין פתרון אחר ?
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם , הבעיה שלי היא שיש לי כרגע outlook express והיה לי outlook של האופיס . האם אני יכול למשןך את ההודעות והקבצים ורשימת הכתובות שהיו לי לoutlook express , לייבא אותם בצורה כלשהיא? תודה מראש ומקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע 8 גיגה זיכרון במחשב ואני מריץ ויסטה ואני יודע שיש אפשרות שבמידה ואין מספיק זיכרון אז המחשב משתמש בכונן הקשיח ומקצה זיכרון וירטואלי שהוא כיויכול ראם, איך מכבים את האפשרות הזאת בויסטה . תודה
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ומופיע לי פעמיים ולוקח לי די משאבים WinCtlAd.exe וגם הרצתי spybot @adward ולא עזר. מה זה? איך מסירים? האם להסיר?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש ולבנות אותו בעצמי ולהתקין ווינדוס, השאלה שלי היא האם שאני מתקין את הווינדוס אני צריך לעשות משהו מיוחד או שזה רגיל מכניס דיסק מדליק את המחשב וממשיך לפי ההוראות?(במחשב הישן עשיתי עושה כל כמה חודשים פורמט אז ככה שבעיניין ההתקנה אין לי בעיה) תודה
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי WIN XP PRO אני ידוע איך לשנות את האייקונים של המחשב שלי המסמכים שלי וכל זה אבל אני רוצה לשנות הכל את קבצי ה TXT את מראה התיקיות וכו' לאייקונים שאני יבחר (ואם אני לא יוהב את זה יש אפשרות לעשות ברירת מחדל?) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
יש לי את 2 האיקונים האלו, שכאילו "נדבקו" לי למסך והם עוקבים אחרי לכל מקום (חוץ ממשחקים) צירפתי תמונה שתסביר את זה יותר טוב מה לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
לא מצאתי תיאור טוב יותר מאשר "אדיש". הווינדוס פשוט נהיה אדיש, אני מנסה לפתוח תוכנה, אך היא לא נפתחת, אני מנסה שוב כמה פעמים ובפעם החמישית היא נפתחת, במקרה הטוב. יש תוכנות שבכלל לא נפתחות. עכשיו, זה לא שהווינדוס פועל לאט, הוא פועל כרגיל, אבל התוכנות פשוט לא נפתחות, כך גם הסרה של תוכניות. בכל מקרה, ביצעתי בדיקה של וירוסים- אין. בדיקת Ad Aware- תקין. ניסיתי לשחזר את המערכת לכמה נקודות קודמות אך כולן לא מאפשרות לי לשחזר. יש מצב שזה קשור לאיחוי דיסק או משהו? בכל מקרה אני אשמח להארות כי אני לא יודע מה עוד יכול לגרום למצב החדש והמעצבן הזה.
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מצאתי עבודה בתור מורה פרטי לילדים קטנים ובני נוער בהכרת Windows, ואני רוצה להתחיל ללמד ע"פ תוכנית מסודרת. האם יש אתר (רצוי בעברית) שיש בו מערכי שיעור מוכנים לגבי לימוד Windows. מדובר ברמה של מתחילים עד משתמש ממוצע (אפשר גם יותר...). אפשר גם שיהיה בראשי פרקים מאיפה בדיוק להתחיל ואיך להמשיך. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בדחיפות ... חבר בא אלי לגבות את הH.D שלו ואנחנו לא מצליחים לגשת לספריות שעל הדסקטופ שלו כנראה בגלל שהוא משתמש בסיסמא עם USERNAME תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם ניתן להעלים את שורת המשימות בויסטה לגמרי ולא במתכון הנוכחי של סמן למטה וזה קופץ
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
היי, יש לי איזה קובץ מהעידכונים של XP והוא תמיד לא מצליח להתקין אותו אז שאני מכבה את המחשב הוא מנסה כל הזמן וזה מפריע קצת. יש אפשרות לבטל את זה? (לא לגמרי את התקנת העידכונים.. רק מתי שאני מכבה את המחשב.) תודה.....
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אני מניח שהשאלה נשאלת הרבה אך עדיין לא מצאתי תשובה בחיפוש אני מעוניין להתקין על המחשב החדש שלי (ללא מע' הפעלה) את ויסטה הום בייסיק הבעייה היא שהתקנתי כבר על מחשב אחר שבשרותי את אותה מערכת מאותו דיסק מקורי יש אפשרות להתקין על המחשב הישן את הXP ואז ללכת לחדש ולשים עליו את הויסטה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-