Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אז ככה...יש לי 2 כוננים...C וD... הC הוא פנימי...והD הוא חיצוני בSATA.... תקיית הסרטים הייתה מוגדרת בD...ואז הייתי צריך להוציא את הכונן... כשחזרתי...לא היה לי תקיית סרטים (במסמכים שלי..)... את כל הסרטים יש לי אבל פשוט אין תקיה שהיא מוגדרת כתקיית הסרטים.... אפשר עזרה..?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
[attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
זה המפרט שלי X1600 PRO 512 D 2.8 DDR2 512*2 זה שהמחשב שלי יחזיק את המערכת אני יודע,אבל אני אצליח להריץ איתה את המשחקים שלי? אני לא חיית גרפיקה ולא משחק משחקים יותר כבדים מHEROES5,NFSC,PRO6 ... ויש בהתקנה הרבה גירסאות שאפשר להתקין .(אולטימטיבי,ביתי בסיסי,ביתי מתקדם) איזה מהם מומלץ לי להתקין?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יכולה להיווצר בעיה כאשר יש אותו ווינדוס בשני מחשבים שונים, יכולה להיווצר בעיה? או שאפשר פשוט להתקין אותו על שני מחשבים שונים?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ראיתי תמונות מסך שעליהם היה בצד מין לוח שנה קטן כזה, שעון, מזג האוויר באיזור שלנו וכ'ו... איך עושים את זה? אולי זה בכלל רק לויסטה? ??? אשמח לקבל תשובה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
הי יש לי בעיה קטנה ומעצבנת ב windows XP מדי פעם מופיע לי חלון של נסיון התחברות לאינטרנט למאית שניה....ונעלם החלון מופיע למרות שאני מחובר כבר לאינטרנט וגולש בלי שום בעיה החלון הזה לפעמים מעלים לי פוקוס מחלונות שאני עובד בהם משהו יודע מה לעשות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי ויסטה והתחלתי להתקין את כל הדרייברים והתוכנות ושמתי לב לקטע מעצבן. יש הרבה תוכנות שהן Multi-Lang וזה נורא אוהב לזהות את המחשב שלי כמשתמש בעברית. הבעיה שאני לא סובל תוכנות בעברית. איך אני יכול לבטל את זה ושכל התוכנות יהיו לי באנגלית? חייבת להיות לזה איפשהו הגזרה בוינדוס. בתודה, איציק.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לאחרונה הצורה שבה נספר המידע שנשלח ומתקבל הפכה מ-bytes ל-packets. אני רוצה לשנות את זה חזרה ל-bytes. האם מישהו יודע איך? הנה התמונה:
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב ישן p4 והחלפתי לו תלוח אם ללוח של asus-p4sgx-mx אוקי שמתי תמעבד ותזיכרון 512 mb ram והכל היה טוב. לאחר מכן המשכתי בהתקנת הלוח לבסוף הגעתי לתהליך של קביעת הmaster slave. בכל מקרה שמתי בהתחלה את הכונן sumsung בתור מאסטר ואת ההארדיסק בתור סלייב. אני לא יודע איך אומרים את זה אבל אני חושב שזה עם הפין הזה על גבי ההארדיסק והכונן בכל מקרה את הכונן שמתי ראשון ואת ההארדיסק שני. עכשיו אחרי שאני מדליק את המחשב הוא מזהה שהכונן מאסטר וההארדיסק סלייב, אבל לאחר מכן אני שם את הדיסק של הווינדווס שהוא תקין 100 אני בדקתי אותו על מלא מחשבים כבר.. ולפני אפילו שהוא כותב שהוא טוען את הדיסק המסך כזה נדלק ומתכבה ואני מקבל מסך כחול לשניה ואז ריסטרט. אז ניסיתי סתם לראות אם ההאר…
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון הווינדוס (xp pro) נתקע מדי פעם מפעולות פשוטות ולפעמים זה ממש לכמה דקות. כל התוכניות לא מגיבות או לפעמים רק התוכנית הספציפית. אני לפני כמה ימים פירמטי את המחשב ועדיין זה קורה מדי פעם. ברוב הזמן המחשב מעולה לא מתקע מפעיל משחקים ובכללי בסדר אבל זה מתחיל לקרות יותר מדי פעמים. יש לכם מושג מה זה יכול להיות? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום רב... האם אני יכול להעתיק את המשחקים שבאים עם ה WIN XP ל WIN 98? (Pinball , Solitaire, Spider Solitaire) תודה L.A
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים הוריי היקרים קנו לאחי מחשב עם מעבד AMD (3000+), עד כה אחי השתמש בו עם מערכת Windows XP 32BiT. כעת יש ברשותי דיסק חוקי ( ) של Windows XP 64BiT ואני מעוניין להתקין לו. מה היתרונות והחסרונות של הווינדוס הזה, האם הוא יציב ? האם השינוי יורש במידה ניכרת ? האם תוכנות שתומכות ב-windows xp 32Bit רגיל יתמכו ב-windows xp 64Bit בצורה של 32 Bit ותוכנות שתומכות ב-64Bit יתמכו בו כ-64Bit, או שתוכנות ל-Windows XP 32BiT בכלל לא יעלו בווינדוס XP 64BiT? (בעיקר עם דרייברים...) תודה רבה לעוזרים. 8)
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה במחשב הנייד שלי, אני נכנס לאתרי אינטרנט ולפעמים הכותרות שלהם הם כאילו אחד על השני, לדוגמה אני נכנס לאתר של ידע מערכות www.yead.co.il ושהאתר עולה אני רואה שורה ראשונה של תפריטים באתר ושורה שנייה כאילו עולה עליו. זה כמו ששמים שני תמונות אחת על השניה (גדולה וקטנה) והשניה לא מוגדרת בתור "שקופה" וכך מסתירה את התמונה השנייה (הסתרה של צבע לבן). מישהו יודע איזה הגדרות אני צריך לסדר? (במחשב השולחני שלי אין את הבעייה זו, בכניסה לאותו אתר). תודה
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע ווינדואס 2000. ווינדואס אקס פי. לווינדואס 2000 אני לא מצליח להכנס כי הסיסמא שם נדפקה נראה לי. האקס פי לא עובד כמו שצריך ואני רוצה להתקין אותו מחדש. אני רוצה: א. להתקין מחדש את ה2000 (הוא משמש אותי רק למקרי חירום אך אני רוצה שיהיה שם ועובד כשאני צריך). ב. להתקין את האקס פי. באיזה סדר אני עושה את זה ואיך? תודה. ***אשמח מאוד לעזרה באי סי קיו 109354512***
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את ה-XP. מסתבר שברירת המחדל של ה-IE היא דף הבית של MSN ואני לא מצליח לשנותה. שינוי דף הבית וכניסה מחדש ל-מאפיינים - כבר מחזירה את הדף המקורי: http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&pver=6&ar=msnhome עוצו עיצה :s05:
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
האם ישנם "באגים" שיש בגרסת ההום שאין בפרו? והאם בגדול הפרו עדיף על ההום, ולמה? תודה על העזרה, יום טוב!
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
למי שלא יודע, שילוב הכפתורים Windows Key + E פותחת את חלון My Computer. אבל מאז לפני כמה חודשים זה לא פועל עוד וזה מביא לי הודעה This Operation Has Been Cacelled Due To Restrictions in effect on this computer. עכשיו, אני לא יודע למה זה קורה, אני האדמיניסטרטור במחשב. וזה מעצבן אותי, הפתרונות היחידים שמצאתי ב - Knowledge Base של מיקרוסופט זה היה רק ל - Windows 2000 ומה שהיה כתוב שם לא פעל ב - XP. מישהו יודע איך פותרים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אהלן , יש לי Win xp ,ביחד עם שתי כוננים של דיסקים קשיחים אחד עם 160 גיג'ה ואחד עם 250 גיג'ה יש לי שלושה כוננים על ה 160 יושב C ו F ועל ה 250 יושב לו כונן D השאלה שלי איך אני מאחד את כונן C ו F ביחד כי ב F יש 70 גיג'ה ואני משתמש רק ב 4 תודה מראש . .
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
דדדדדדדדיייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כבר לא יכול יותר! בשבוע האחרון הפעלתי לפחות 8 IMAGES על ה HD שלי!!! זה לא יאומן! איך זה שעם נורטון אנטי וירוס כל הזמן חודרים תולעים למחשב??? איך זה שאיך שאני מוריד את הפיירוול המובנה של XP (בשביל הCD++) מייד אבל מייד מופיעה ההודעה על הריסטרט למחשב?(זוכרים את התולעת ההיא... כן היא עדיין קיימת!!!) איך זה לעזאזל שהאנטיוירוס ל מסוגל לתקן או למחוק את הוירוס, גם בSAFE MODE!!!!!! איך זה שהפתרון היחיד לחרא הזה זה להפעיל IMAGS כל 5 דקות?????? מישהו מוכן להסביר לי מה העניינים פה? מה אני צריך לעשות בשביל להוריד את הוירוסים ובשביל לא לקבל אותם בכלל???
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שמתי לב לאחרונה לאיטיות רצינית במחשב בכללי יש לי מחשב דיי חזק וזאת איטיות חריגה פתאום קלטתי שיש לי מלא פרוססים מיותרים במחשב של sql וכל מיני קטעים הזויים קיצר מחקתי מלא דברים דרך ההוספה הסרה של וינדוס והתקנתי אנטי וירוס חדש ועשיתי בדיקה מקיפה לכל המחשב אנטי וירוס של symntec ( לא הנורטון רק סימנטק) ובכללי ניקיתי אותו כמה שאפשר מקבציים לא קשוריים לחיים עכשיו אחרי שנאי מפעיל את המחשב יש לי 49 פרוססים רצים על ההתחלה הוספתי תמונה... http://i43.tinypic.com/2k54t0.jpg מה שכן התקנתי פיירואל של ZONE ALARM (לא היה לי פיירואל היה לי ראוטר שסידר אותי יופי) ותוך כמה דקות קיבלתי הודעה כזאת http://i40.tinypic.com/3c5c2.jpg השאלה שלי אם זה באמת לא תקין שיש לי 49 פרוססים רצים במקביל כשאנ…
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אהלן.. לפני כמה ימים התקנתי לראשונה את Windows XP 64bit Edition SP2 אך, יש לי בעיה בעידכון ה - Windows דרך האתר של מיקרוסופט, זאת הודעת השגיאה שאני מקבל כאשר אני מנסה לבדוק אילו עדכונים חדשים אני צריך להתקין. Automatic updates service מסומן על Automatic כמובן. [Error number: 0x80004005] The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. The options provided below might help you solve the problem. :-\ האם יש דרך לפתור את הבעיה ? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
נכון שתמיד מפעילים את המחשב ואז הולכים לעשות משהו, אז זהוא שהמחשב שלי עושה חצי העלה ואז אני צריך לבחור לו USER (יש רק אחד- אשקרה ללכת עם הראש בקיר! ) ואז הוא עושה את החצי השני של העלה (עד שהוא תוען את ה אנטי ווירוס וכו...) אני רוצה לבטל את זה שכאשר אני לוחץ על הכפתו להפעלה ואני יכול להכין קפה וכאשר אני חוזר המחשב מוכן לשימוש על שולחן העבודה! איך אני עושה את זה? לא יודע אם זה חשוב אבל בהתחלה המחשב עשה את זה ואז פתאום הוא מחילט שהוא מפסיק ואני צריך ללחוץ על הUSER המעצבן הזה! וזה דבר קטן אבל מעצבן שאחרי זמן מה משגע אותך! אם זה ימשיך כך אני עובר ללינוקס!!!
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה מעצבנת שמתי שאני לוחץ על רוב המקשים בחלק הימני של המקלדת שלי (אלחוטית של TEAC) מופיעים מספרים בכלל במקום האותיות למשל במקום המקש מ יופיע 0 זה לא בעיה במקלדת כי ניסיתי אותה על מחשב אחר מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי את הויטסה פיינל והשאלה שלי איך מתבצעת ההתקנה? זאת אומרת איזה סידי קיי אני צריך להכין לעצמי כי לפי מה שקראתי בקובץ NFO אני צריך את הקוד של ה XP שלי מישהו יכול להסביר לי בקצרה פחות או יותר איך זה ההתקנה שם והכל אני לא רוצה להתקע באמצע בלי שום מערכת הפעלה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-