Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
-
שלום.. יש לי זיכרון 512MB ואני רוצה להוסיף זיכרון בגלל הויסטה שדורש הרבה זיכרון ואז נוצרת בעיה עם המשחקים שלא עובדים טוב למשל הפיפה שלא דורש יותר מדיי לא עובד חלק-(דרך אגב ב-XP זה פעל מצויין..) ועכשיו אני לא יודע מה כדאי להוסיף 1G או 2G..כאילו אם יהיה לי 1G זה יספיק לפעיל משחקים מספיק טוב? או שאני יצטרך 2G?? אה ו400 שקל ל-SAMSUNG 1G DDR 400MHZ שווה? תודה רבה לעונים!!
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/technet/security/Bulletin/MS08-067.mspx
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אז ככה, היום ראיתי במחשב שכל האייקונים התחלפו. נגיד קובץ RAR, מצוייר עליו סמל WINAMP ולא של RAR וכו'... מה עושים כדי להחזיר אותם לקדמותם? או לפחות אם יש אזושהי תוכנה ידנית לשנות או כל משהו אחר. אני אשמח להמלצות. תודה מראש. .SWG
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מכיר 3: ~ נערך ע"י מנהל הפורום ~ Windows Vista RC1 Windows Vista RC2 יכולים לתקן / להוסיף לי פה גירסאות לפי סדר העדיפות שלהם בבקשה ?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
ההודעה הייתה תחילה בפורום תוכנה(כי לא שמתי לב שקיים פורום לווינדוס),אך מכוון שהיא לא הועברה ומכוון שהעניין דחוף לי החלטתי לפתוח הודעה חדשה. אהלן,עקב הדחיפות אני לא יתחיל לברבר. יש לי שתי בעיות עיקריות שתקפו את המחשב שלי,אחת בעיקר באשמתי אחת קרתה סתם(ואני הפכתי אותה ליותר חמורה). 1. שהווינדוס מתחיל לעלות הוא אומר לי שהקובץ windows\system32\config\system פגום ויש לתקן אותו דרך windows repair(מהדיסק), שנכנסתי לווינדס repair לא הבנתי איך לתקן אותו,שיחקתי עם הדברים ודי חירבשתי שם כמה דברים שהובילו אותי לבעיה 2,כמו כן בגלל העקשנות שלי גם מחקתי את הקובץ הפגום אבל אין לי מושג אין לתקן\לשחזר\להשיב ועוד שטויות רבות שבאמת יעזרו. 2. שיחקתי עם bootcfg ובטעות הוספתי עוד boot ,זאת אומרת…
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מנסה להתקין xp pro אחרי שזה עושה boot from cd זה העללי את המסך הכחול של ההתקנה ועקבתי אחרי ההוראות בחרתי ב fat 32 זה התקין ואז המחשב עושה ריסתרט ובמקום להעלות אןתפעם את המסך של ההתקנה המסך נכבה והמחשב לא עולה. מה אני עושה?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב חדש, הוא מכיל 2 כונני WD 250GB, שמשום מה הוא מזהה רק אחד מהם. טוב, זה לא בדיוק נכון- בdevice manager הוא מזהה את שניהם וכותב ששניהם תקינים, אבל אני לא מצליח לגשת אליו, הוא לא מופיע בmy computer.. מישהו יודע מה זה יכול להיות? והבעיה השניה, יש לי קיט 4GB DDR2 800mhz של corsair- משום מה בהגדרות של המחשב הוא כותב שיש רק 3GB (או לשם הדיוק 3071MB)... anyone? פרטים רלוונטיים: מעבד - intel Q9400 core לוח אם - MSI P45 PLATINUM NEO דיסקים קשיחים - WD 250GB 16mb SATA2 X2 מערכת הפעלה - vista ultimate 32bit english אשמח לעזרה! תודה מראש, רוי. עריכה: נראה לי שאת בעיית הכונן הצלחתי לפתור דרך ה-computer management, הוא מפרמט את הכונן ברגע זה... לגבי הRAM…
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
חברה שלי לא מצליחה להסתדר עם ניפלאות הTASKBAR החדש של WINDOWS 7. האם ניתן להחזירו לצורה של הTASK BAR בWINDOWS VISTA או XP?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי תיקיה ב C WINDOWS שנקראת SoftwareDistribution עם 650 מגה????? אפשר למחוק?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
העברתי את ההרדדיסק שלי למחשב החדש שלי ושכחתי לפני זה לבטל את ה Encryption מהמחשב הישן,האם יש דרך סביב זה? אני צריך כמה דברים משם דיי דחוף :-\
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כל כמה דקות המחשב שלי נהיה איטי מאוד והזיכרון קופץ מ200 ל2000 בכמה שניות מהפעלה של icq או Internet Explorer וכד' והמחשב רושם לי הודעה שהזיכורן הוירטויאלי לא מספק יש למשהו מושג מה הבעיה ואיך אפשר לסדר את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אז ככה: כל מה שבנוי בVB מתחרבש במחשב שלי. לדוגמא: יאקי: http://img193.imageshack.us/img193/62/yak6pz.jpg התוכנה הלא חשובה הזאת: http://img193.imageshack.us/img193/4193/prog1yp.jpg המבחנים בתוכנה "נהיגה נכונה 2004": http://img7.imageshack.us/img7/8154/rd20044ex.jpg (רק המבחנים, שאר התוכנה נראית בסדר) האמת אני לא יודע אם כל השלושה בנויים בVB אבל שני הראשונים כן (נכון?) אז קצת נמאס לי מזה... למישהו יש/היתה אותה בעיה? למישהו יש רעיון מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
איך אני משנה את גודל הפונטים בווידואס או לחילופין באינטרנט אקספלורר?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אין לי מושג אם זו בעיית חומרה או תוכנה, אז הימרתי על תוכנה. אם אתם חושבים שזו דווקא בעיית חומרה, תעבירו בבקשה לפורום תמיכה טכנית. מחשב מבוסס לוח AN8 Ultra rev. 2, מערכת הפעלה XP Pro SP2 חוקית למהדרין עם כל העדכונים, התקנתי דרייברים עדכניים (ישנים מאוד) מהאתר של אביט. הבעיה היא בשימוש בדיסקים חיצוניים בחיבור USB. דיסקים מבוססי פלאש עובדים כמו שצריך רק בחיבורים שמובנים בלוח האם, כלומר באחורי המארז וגם שם לא תמיד. בפורטים הפנימיים, אלו שבמארז, הם לא מזוהים או מזוהים כ- USB 1.1 בלבד. הבנתי שזו בעיה ידועה במארזי אנטק, אבל דיסקים קשיחים חיצוניים דווקא עובדים יותר טוב בחיבורים שבמארז ולא באחוריים! אותה בעיה, פחות או יותר. וגם כשהם כן עובדים יש בעיות לעיתים קרובות: הדיסקים מדווחי…
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי קאזה ואני לא מצליח לרשום בה בעיברית. יש לי XP וחוץ מהקאזה אין לי בעיה עם העיברית.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אומרים שוידוווס וויסתה לוקח רק הוא 500 מגבייט ראם זה נכון ? (סליחה על השגיעות )
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
נכון שתמיד מפעילים את המחשב ואז הולכים לעשות משהו, אז זהוא שהמחשב שלי עושה חצי העלה ואז אני צריך לבחור לו USER (יש רק אחד- אשקרה ללכת עם הראש בקיר! ) ואז הוא עושה את החצי השני של העלה (עד שהוא תוען את ה אנטי ווירוס וכו...) אני רוצה לבטל את זה שכאשר אני לוחץ על הכפתו להפעלה ואני יכול להכין קפה וכאשר אני חוזר המחשב מוכן לשימוש על שולחן העבודה! איך אני עושה את זה? לא יודע אם זה חשוב אבל בהתחלה המחשב עשה את זה ואז פתאום הוא מחילט שהוא מפסיק ואני צריך ללחוץ על הUSER המעצבן הזה! וזה דבר קטן אבל מעצבן שאחרי זמן מה משגע אותך! אם זה ימשיך כך אני עובר ללינוקס!!!
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
כבר פתרו את כל הבאגים והשטויות של ה64 ביט? כרגע יש לי XP 32 ומזה הגירסא הזאת 64 ביט? Microsoft.Windows.Vista.Ultimate.x86
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לא הכרטיס מסך ולא הכרטיס קול, שניהם לא פועלים, הווינדוס מתקין את הדרייברים אבל לא מעדכן את זה במערכת וכשאני מנסה ידני הוא נותן לי ארור הורדתי את הדרייברים הנכונים(ל-32 ביט) המפרט בצד מישהו יש לו מושג מה לעשות? הנה תמונה של הבעיה בכרטיס מסך
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מת כבר לפרמט את המחשב הוא לא זז מלא רוגלות השתלטו ופופ אפים עפים(ולא שום דבר לא עזר) בקצב רצחני הווינדוס עולה אחרי פולל זמן בקושי יש ביצועים במשחקים...אז אני עומד להתקין אקס פי SP2..ואחרי שאני יתקין אני רוצה קצת המלצות לתוכנות הגנה מוירוסים/רוגלות/שאר זבל אינטרנטי כככה שאני אוכל להתקין לפני שאני מחבר את האינטרנט כי כל החרא הזה ישר משתלט.. נ.ב אני מתכוון להשאיר את כונן D בתור כונן גיבוי ורק לפרמט את C בתקווה שהזבל לא חדר לD.. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם: יש לי winXP PRO ולפעמים שאני במחשב פתאום קופץ לי חלון שהכותרת שלו בפס הכחול למעלה זה: Messenger Service ואז כתוב to 1234.434.434 ip שלי.... ומתחת ההודעה.. וכל פעם כתוב שם משהו אחר... פעם בעברית היה כתוב על איזה אישה שרוצה עבודה.. פעם היה כתוב איום שאם אני לא יכנס לכתובת "....................." אז ישלחו לי מלא ספאם לאימייל.. וכל מני... ואני רוצה לדעת איך לעשות שהחלונות האלו לא יבואו לי.. כי זה מפריע לי אם אני משחק אז באמצע זה קופץ לי... בפעם הבאה שזה יעלה לי [זה בא הרבה...] אז אני יביא לכם תמונה!! בבקשה תעזרו לי - תודה! עריכה: העלתי תמונה!! אפשר לראות פה: http://photos.walla.co.il/ak47_ או פה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/a/k/4/7/_/@/@/@/@/@/@/@/@/@…
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקבל מחשב ביום ראשון והנה המפרט: ועכשיו השאלה שלי היא כזאת: איזה ויסטה עדיף לי ויסטה 32 ביט או ויסטה 64 ביט, איזה ויסטה תנוצל יותר טוב? איזה ויסטה תיתן לי ביצועים יותר טובים? והאם ההתקנה של ויסטה 64 ביט היא כמו ההתקנה של ויסטה 32 ביט?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות על ויסטה: 1. ויסטה בעצמו התקין לי AC97 AUDIO DRIVER השאלה היא האם דרייבר זה הוא עדכני או שיש צורך להוריד חדש? 2. ב WINDOWS UPDATE אני יכול להוריד את הדרייבר של כרטיס מסך.. השאלה היא אם עדיף להוריד בעצמי מהאתר של NVIDIA? 3. האם צריך להתקין את NVIDIA NFORCE DRIVER בויסטה?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היום החלטתי שאני אבדוק את W7 בנוסף לאקספי אז התקנתי אותו על הארדיסק נוסף שברשותי ומשום מה עולה לי רק ה - W7 בבוט והאקספי לא מופיע שם כאופציה. זה ממש מבאס כי אחרי שעה שלמה שביליתי בנסיונות לבדוק אם זה איכשהו מוגדר לא נכון בביוס וכן ניסיתי לנתק את ההארדיסק ולראות אם האקספי עלה זה לא עבד, הוא פשוט נעלם איכשהו... הקבצי מערכת קיימים אבל הוא לא עולה. עכשיו אני כבר בתהליכי פירמוט והתקנה מחדש של אקספי אבל אם למישהו יש מושג איך זה יכל לקרות אני אשמח לדעת... (שמעתי משהו בנוגע לשינוי אות הכונן C או D במחיצה החדשה זה קשור לזה אולי...?) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-