עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי בעיה מעצבנת שמתי שאני לוחץ על רוב המקשים בחלק הימני של המקלדת שלי (אלחוטית של TEAC) מופיעים מספרים בכלל במקום האותיות למשל במקום המקש מ יופיע 0 זה לא בעיה במקלדת כי ניסיתי אותה על מחשב אחר מה לעשות?

2. Started by x-dude,

העברתי את ההרדדיסק שלי למחשב החדש שלי ושכחתי לפני זה לבטל את ה Encryption מהמחשב הישן,האם יש דרך סביב זה? אני צריך כמה דברים משם דיי דחוף :-\

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by asichen,

קניתי מדפסת משולבת ושאני עושה רסטרט כשהווינדוס עולה הוא נכנס לי לתפריט שאני צריך לבחור משתמש... עד עכשיו זה לא היה לי ואני רוצה שהווינדוס ישר יכנס לי למשתמש שלי בלי לשאול כלום...

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by פומה,

לאחרונה הצורה שבה נספר המידע שנשלח ומתקבל הפכה מ-bytes ל-packets. אני רוצה לשנות את זה חזרה ל-bytes. האם מישהו יודע איך? הנה התמונה:

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  5. השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  6. אממ אז ככה לפני כמה חודשים היה לי גם לינוקס וגם ווינדואוס שחבר שלי התקין לי. הוא עשה לי מחיצות והכל קיבלתי קריזה מחקתי את כל המחיצות של הלינוקס והכל, עכשיו שניכנסים למחשב עדיין הוא מראה לי את המסך המעפן הזה של בחירת מערכת הפעלה , אני צריך ליבחור Windows או Linux איך אני מעיף את הדבר הזה ? האם זה עף בפירמוט כונן C ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  7. יש בעיה שחוזרת אצלי במחשב גם עכשיו לאחר שהתקנתי ווינדוס מחדש המחשב שלי פשוט פתאום בלי שום הודעה מוקדמת ובלי סיבה נראית לעין מכבה את עצמו זה יכול לא לקרות שבוע ואז פתאום לקרות זה יכול לקרות 5 פעמים בשעה זה יכול לקרות ברגע שאני מפעיל את המחשב וזה יכול לקרות אחרי שהמחשב דולק יומיים אין שום חוקיות! איך עולים על מקור הבעיה???

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  8. יש לי SP! בווינודס אקס פי ואיני רוצה להתקין SP2 ויש לי בעיה כי זה אומר שהווינדוס לא חוקי לכן אני צריך עזרה להפוך את הווינדוס לחוקי... אז אפשר בבקשה מדריך להפוך אותו... ואמרו לי שאפשר עם קראק אז אפשר בבקשה קראק ..... *אם זה לא קשור לפורום הזה אז בבקשה על תנעלו רק תעבירו את זה פורום... .

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by B@LENO,

שלום לכולם חבר שלי הביא לי את המשחק AGE OF Mythology מקורי והיה בתוך הדיסק את התוכנה msxml 4 parser שזה רכיב של מייקרוסופט אמרו לפניי שמפעילים את המשחק צריך להתקין את זה אז עשיתי והוא שאל אותי להסיר או לתקן אז בחרתי לתקן כי זה היה מותקן ורציתי לדעת למה משמש הדבר הזה והאם קרה משהו שאמרתי לו לתקן? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by finish,

פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין ווינדוס. אחרי שהוא מגיע ל installing devices או משהו , כבר במסך הזה של ההתקנה קופץ חלון כחול ורושם: "a problem has deteced and your computer was shut down " "check to make sure any hardware is propertly installed" מסך כחול כזה ורשום בסוף למטה "thenical information stop 000sxds משהו כזה שורה ארוכה עם אפסים ואיקסים וכאלה. עשו מצווה עזרו אחיםשלי מה עושים??

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by THE-MASTER,

כשאני לוחץ התחל ואח"כ חפש אני לא מוצא את האפשרות חפש מחשב זה לא שהיא נעלמה לי אלא פשוט היא לא הייתה קיימת. חבר שלי יש לו גם WINDOWS 98 וקיימת אצלו האפשרות הזאת אז איך אני מוסיף את האפשרות הזאת אני צריך אותה דחוף מצפה לתגובות תודה מראש לכל העונים!

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  12. שלום רב... האם אני יכול להעתיק את המשחקים שבאים עם ה WIN XP ל WIN 98? (Pinball , Solitaire, Spider Solitaire) תודה L.A

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by Leo101,

שאני מסתכל במנהל משימות אני שם לב שיש לי את התהליך svchost חמש פעמים ואפילו 6 לפעמים אצל אנשים אחרים לעומת זאת אני רואה שיש להם את זה 4 פעמים עכשיו אני זוכר שהסתכלתי פעם באיזה אתר והם אמרו שצריך להיות 4 האם מישהו יוכל להגיד לי למה יש לי כל כך הרבה והאם זה מיותר ואם כן איך אני מסיר את זה.... ;D ;D ;D הנה תמונה של זה...

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by Atlon-Xp,

בדרך כלל טוב תמיד נראה לי צריך לרוץ רק RUNDLL32 אחד ברקע אבל משום מה רצים לי שתיים או לפעמים 3 ו4 אפילו. סרקתי את המחשב מוירוסים ומADWARES. ולא מצא שום דבר הקשור לזה... בבקשה תעזרו לי עם יש פתרון. תודה

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  15. מדובר במשתמש ביתי...(הבנתי שכל שירות שעובד הוא משתמש בזיכרון..)

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by edoson,

דדדדדדדדיייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כבר לא יכול יותר! בשבוע האחרון הפעלתי לפחות 8 IMAGES על ה HD שלי!!! זה לא יאומן! איך זה שעם נורטון אנטי וירוס כל הזמן חודרים תולעים למחשב??? איך זה שאיך שאני מוריד את הפיירוול המובנה של XP (בשביל הCD++) מייד אבל מייד מופיעה ההודעה על הריסטרט למחשב?(זוכרים את התולעת ההיא... כן היא עדיין קיימת!!!) איך זה לעזאזל שהאנטיוירוס ל מסוגל לתקן או למחוק את הוירוס, גם בSAFE MODE!!!!!! איך זה שהפתרון היחיד לחרא הזה זה להפעיל IMAGS כל 5 דקות?????? מישהו מוכן להסביר לי מה העניינים פה? מה אני צריך לעשות בשביל להוריד את הוירוסים ובשביל לא לקבל אותם בכלל???

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by Lethal_Acid,

שלום רב! גודל ספריית הWINDOWS שלי 2.14GB. האם משהו יודע איך אני יכול מעט לדלל אותה כדי לפנות מקום במחיצה C? תודה L.A

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  18. אם אני מתקין משחק ישן מלפני כמה שנים שפועל על directx 7 נגיד אז יכול להיות שהוא יחליף לי קבצי מערכת או דרייברים וכו' לגירסאות ישנות יותר? האם אפשר להתקין בלי בעייה?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  19. Started by amr_2000,

NVRaid x86 64bit Drivers http://home.comcast.net/~shrmytoon/NVRaidx64F6.zip

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  20. שלום! במהלך עבודה בתוכנת פינקל סטודיו 9 וגם ביוליד 8 קיבלתי מסך כחול ובו כתוב: A problem has been detected end windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused be the following file nv_disp. If this is the first time youve seen this stop error screen restart your computer. If this screen appears again follow these steps:the dvice driver got stuck in an infinite loop. This usually indicates problem with the device itself or with the device driver programming the hardware. Incorrectly please check with your hardware device vendor for any driver updates. Technical information: ***stop:0x000000ea(0x85aeab80,0x86567d580xf7c5ecbc,0…

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  21. אני רוצה לעדכן את כל הדרייברים במחשב, כ.מסך, קול, כ.רשת, מסך וכאלה אני יודע לעדכן. השאלה אם יש אפשרות לעדכן דברים כמו controller למיניהם, Ports, HD, CD' DVD...

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by blanco,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה ....לוכח למחשב שלי 8 דקות לעלות..... ניסינתי לפרמט , עידקנתי את הביוס וכן גם את כל הדריברים אבל אני לא מוצא את הבעיה אשמח לעזרה תודה

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  23. לחלק מהאייקונים שלי נהיה רקע לבן... והאיכות הכללית של האייקונים ירדה (אין וירוסים-טרויאנים-ספייבוטס-וכו') [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by Black_eagle,

שלום לכולם. יש לי בעיה, כשהוינדוס מוגדר אצלי לתמיכה בעיברית הוא מציג את כל התווים העיבריים בסדר אבל לדוגמא ברוסית הוא לא מראה כלום סתם אותיות בעיברית, עכשיו אם אני מגדיר את התמיכה ברוסית אז העיברית נראת בסימני שאלה. השאלה שלי זה איך אפשר לעשות שתיהיה תמיכה בשתי השפות בו זמנית?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  25. Started by topgun,

עשיתי ווינדוס אפדייט, ופתאום נעלמו לי מלא אייקונים מה-add/remove...... הייתה לי רשימה די ארוכה (הרבה תוכנות..... :), ועכשיו יש לי רק איזה 15 או משהו כזה, ועכשיו אין כמעט אף תכנית שמופיעה שם, חוץ מנורטון, זונאלרם ועוד איזה 2 דברים שהתקנתי בזמן האחרון...... אה, וגם מלא רכיבים כאלה של ווינדוס (שמתווספים אחרי אפדייט. הם היו גם קודם....). ד"א, כל התוכנות שהסמלים שלהן נעלמו עובדות...... למישהו יש רעיון מה קרה? ואיך להחזיר את כל הסמלים? ד"א: Win XP PRO + SP1 תודה מראש......

• 0 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.