Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
מאז העדכון האחרון שהוציאו האקספלורר שלי נתקע לפעמים בצורה ממש מעצבנת... הוא נתקע באופן אקראי כאשר אני מרוקן את סל המחזור או עושה קליק ימני על איזה תיקיה בדסקטופ. ברגע שהוא נתקע אני לא יכול להפעיל שום דבר על הדסקטופ, אני יכול רק להזיז את העכבר ולהשתמש בחלונות שכבר נפתוח לפניי שהאקספלורר נתקע. הדבר היחיד שאני יכול לעשות הוא לכבות את המחשב מהכפתור (המחשב נכבה בצורה מסודרת והדרגתית, ולא במכה אחת). או להפעיל את הטאסק מנג'ר מראש, ואחריי שהאקספלורר נתקע לסגור אותו ולהפעיל מחדש. שמעתי גם שלהרבה אנשים שעדכנו את המחשב באותו העדכון יש בעיות, אבל הפתרונות שהם הציעו לא עזרו לי. מישהו יכול לעזור לי? יש דרך שאפשר לתקן את האקספלורר?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על WIN KEY+L זה מחליף לי משתמש איזה קובץ זה מפעיל? אפשר להפעיל אותו באופן ידני? תודה
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר שהתקנתי את הWIN מחדש (Repair) וחיברתי אותו לאינטרנט, התחלתי בתהליך הסטנדרטי של עידכון הWIN ולאחר שהורדתי והתקנתי את כל הטלאים הדרושים הופתעתי לגלות שעידכון אבטחה אחד, המדורג כקריטי, מסרב להיות מותקן במערכת שלי. כל העידכונים האחרים הותקנו בלי בעיה, רק הוא מתעקש.. מדובר על העידכון הבא: Security Update for Windows XP (KB835732) כשאני מתקין את העידכון לאחר שהורדתי אותו הוא מציג הודעה של שגיעה בגישה Access Denied~ בעייה בREG אולי? גרסת הWIN היא SP1 XP PRO. תודה רבה לעוזרים נ.ב לאחרונה התחלתי לקבל הודעות מערכת מהרשת (כמו אלה שאפשר לשלוח ממחשב למחשב אשר נמצאים ברשת) עם כל מיני הצעות ושטויות, ובכל הודעה הם מתים שאני יכנס ללינק הבא: Wfh4u.net או משהו ב…
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף תמיכה בערבית בווינדווס 98, כדי שאני אוכל לראות ערבית בוורד, אך באפשרויות שפה של ווינדווס 98, אין אפשרות של הוספת שפה ערבית, מה עושים? כל עזרה תתקבל בברכה , תודה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מתחנן לפרמט את המחשב שלי בעוד זמן מה, בעיקר בגלל אוסף של בעיות שנתקלתי בהן ולא מצאתי להן פתרון... ניגשתי לאשכול הנעוץ של הפורום, ומצאתי אתר שנותן לי סקריפט כדי ליצור slipstream, אבל בגלל שהוא מותאם לגרסא האנגילת, ואני משתמש בגרסא עברית, נאלצתי להוריד את כל הקבצים אחד-אחד מהאתר של Microsoft. באמצע השיטוט הסתמי שלי במאגר ההורדות של MS, נתקלתי לפתע בעמוד הבא: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=2FCDE6CE-B5FB-4488-8C50-FE22559D164E&displaylang=he שבו מוצגת כביכול, הורדה של Windows XP Service Pack 3 כקובץ ISO. השאלה שלי היא כזאת- האם אני יכול להוריד את הקובץ הענק הזה, לצרוב אותו על דיסק, ולהשתמש בו במקום בדיסק ההתקנה של WinXP SP2 שלי, או שזה לא יעב…
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, יש לי VISTA 64BIT ULTIMATE עם SP1 ומלא פעמים המעבד על מאה אחוז והמחשב נתקע... התוכנית שגורמת לזה זה הסייר של וינדוס.... המפרט שלי הוא: לוח אם- ASUS M2N-E מעבד - AMD AM2 3800X2 זכרונות TWINMOS 667MHZ 512MB X4 ספק ENIMRAX LIBERTY 400W ארדיסק WD SATA2 160GB
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום אתמול התקנתי W7 על ה HTPC שלי מחדש כלומר REINSTALL לפני ה 640GB הרדיסק היה בדר ומזוהה על הוינדוס עכשיו הוא לא מזוהה כלומר וינדוס רואה אותו אבל אין לי גישה אליו (הוא NTFS) נראה לי וינדוס 7 דופק כל מה שזז...איך אני מסדר את זה עכשיו? האם כדאי להשאיר בביוס מצב ACHI ?אם לעבור למצב IDE אני צריך להתקין מחדש... איזה מעצבן הוינדוס הזה!!
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מוזר הופיעו כמה תיקיות בסגנון של השם {c3756e1f-4399-9035-6700a1f4e932} עשיתי להן מוסתר ואני שם לב שעוד מופיעים.. הוספתי תמונה מישהו יודע מאיפה זה נובע? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
בהפעלה לאחר התייצבות ה-desktop מופיע: Eror loading p 2esocks_1015.dll The specified module could not be found מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
עשיתי לא מזמן שתי מחיצות , ועל כל אחת וינדוס שונה , על אחת ויסטה 32 ביט ועל השנייה 64 ביט, ויש יעני DUAL BOOT. מאז שעשיתי את זה, כל פעם בהתחלה כשאני מדליק את המחשב הוא אומר לי שאני צריך להכניס את הדיסק של הוינדוס ולעשות REPAIR. אחרי שאני עושה את זה, הוא כבר נכנס כמו שצריך, שואל אותי לאיזה וינדוס אני רוצה להיכנס וכל זה... חשבתי חד פעמי בהתחלה, אולי פעמיים , סבבה , אבל זה כל פעם ככה... מה לעשות?? במה הבעיה?? אגב אם זה קשור ב64 ביט כשאני מכבה את המחשב הוא מראה לי איזה שגיאה שקשורה ל HP (כנראה המדפסת שלי) תודה בכל אופן. המשך יום נעים.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני צריך לשנות כך שכרטיס מסך יוציא אות מS VIDEO ולא מהיציאה הרגילה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
לאחר שפשוט קיבלתי עצבים החלטתי לפרמט המחשב.( או בעצם את הווינדוס) יש לי 2 HD כאשר אחר מחולק ל2 פרטישנים ועל אחד מהם מותקנת מערכת ההפעלה©. בטעות התקנתי גם על ה HD השני את מערכת ההפעלה,(E) אך פימטתי את הכונן הזה. והבעיות: משום מה עדיין יש לי אפשרות בחירה בין 2 מערכות ההפעלה (של C ושל E) למרות שפירמטתי את E. אין לי אפשרות ל "stand by" של המחשב(המקש מעורפל ולא פעיל). ועדיין למרות שהתקנתי מחדש ופירמטתי , יש לי תוכנות ישנות ב program files ( מוזר...?!) ובעצם כל C ,מלבדהווינדוס שהותקן מחדש לגמרי, עדיין יש בו את התיקיות הישנות. HELP ???
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע 8 גיגה זיכרון במחשב ואני מריץ ויסטה ואני יודע שיש אפשרות שבמידה ואין מספיק זיכרון אז המחשב משתמש בכונן הקשיח ומקצה זיכרון וירטואלי שהוא כיויכול ראם, איך מכבים את האפשרות הזאת בויסטה . תודה
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
חלונות 7 אמורה לחסוך 12-15% מחיי הסוללה במחשב נייד. מישהו ניסה את זה?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם מאז שפרמטתי את המחשב,האינטרנט נהיה יותר איטי,ושאני לחוץ מקש ימני בכדי להוריד משהו למחשב האפשרות של ה"שמירת יעד בשם" לא זמינה (זה באתרים שאני יודע בפרוש שזה צריך להיות זמין). עידכנתי את המחשב ואת ה"אינטרנט אקספלור" לא עזר אפילו הורדתי דפדפן אחר וזה לא עזר. ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
טוב, אני מניח שהבעיה הזו נחרשה כבר עשרות פעמים אבל לצערי אני נתקל בה בצורה עיקשת במיוחד במחשב אחד וחשבתי שאולי תוכלו לעזור. הסריקה מתבצעת כמובן במצב בטוח כאשר שומר המסך מנוטרל ובחלון המשימות מופיע רק EXPLORER כתהליך פועל. אפילו פעלתי לפי הדף של MS בנידון: http://support.microsoft.com/kb/q222469/ ללא תועלת. מישהו יכול לנדב תובנה בנושא? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שאלה בכותרת. חיפשתי בפורום ולא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
הבעיה הזאת מוכרת לי כבר הרבה זמן... אבל זה מסתדר לבד.. ולעמים זה ככה לתמיד. למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
השאלה בכותרת...אם לא ברור תשאלו ואני יפשט את זה...
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מנסה להתקין xp pro אחרי שזה עושה boot from cd זה העללי את המסך הכחול של ההתקנה ועקבתי אחרי ההוראות בחרתי ב fat 32 זה התקין ואז המחשב עושה ריסתרט ובמקום להעלות אןתפעם את המסך של ההתקנה המסך נכבה והמחשב לא עולה. מה אני עושה?
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
התקנתי וינדוז 7 64bit ובא לי להתקין משחק שהוא לא 64ביט בכונן אחר מהכונן של הוינדוז בגלל המקום בכונן האחר. האם אני יכול לעשות זאת? והאם אפשר סתם בתיקייה או שצריך לקרוא לה בשם של התיקייה של התוכנות בכונן של הווינדוז עם הX86?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב חדש, הוא מכיל 2 כונני WD 250GB, שמשום מה הוא מזהה רק אחד מהם. טוב, זה לא בדיוק נכון- בdevice manager הוא מזהה את שניהם וכותב ששניהם תקינים, אבל אני לא מצליח לגשת אליו, הוא לא מופיע בmy computer.. מישהו יודע מה זה יכול להיות? והבעיה השניה, יש לי קיט 4GB DDR2 800mhz של corsair- משום מה בהגדרות של המחשב הוא כותב שיש רק 3GB (או לשם הדיוק 3071MB)... anyone? פרטים רלוונטיים: מעבד - intel Q9400 core לוח אם - MSI P45 PLATINUM NEO דיסקים קשיחים - WD 250GB 16mb SATA2 X2 מערכת הפעלה - vista ultimate 32bit english אשמח לעזרה! תודה מראש, רוי. עריכה: נראה לי שאת בעיית הכונן הצלחתי לפתור דרך ה-computer management, הוא מפרמט את הכונן ברגע זה... לגבי הRAM…
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
עיינתי בסטיקי על הנושא של ניתוח קבצי MINIDUMP אני חייב להגיד שזה מאוד מעניין ומאוד מועיל ומקל על העבודה. עכשיו ניגש לעניין אני רוצה להוריד SYMBOLS לXP וVISTA שיהיה לי למערכת 32 ביט ו-64 ביט. ברשימה של ההורדות יש כמה גירסאות לכל דבר שמתי לי שיש גירסה שהיא RETAIL וגירסה שהיא CHECKER. השאלה היא מה ההבדל ביינהם ואיזה מהם אני צריך? תודה מראש על לכל העוזרים ! אני מוסיף תמונה בשביל שאולי יותר יבינו [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני יודע שזה אפשרי , אני לא מוצא את ההורדה ב update , והורדתי מהרשת , וזה לא מעדכן שום דבר , למי יש פתרון או הורדה ? עם קיימת בכלל . תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כאילו עכשיו זה מוגדר כ ישראל איך משנים את זה לארץ אחרת אם רוצים?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-