Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי ביקש לשאול פה. שהוא לוחץ על Local blabla זה אמור לפתוח את הסטטוס אבל הוא לא פותח אותו דבר אם עושה על הסמל של ה2 מחשבים חץ ימני ולוחץ על STATUS זה לא פותח לו - כי הפעולה היא בעצם אותו פעולה כמו לחיצה כפולה. איך מתקנים את זה ?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני כבר יותר משנתיים עם המחשב שיש לי כרגע ( 2400MHZ / 9600PRRO / 512MB) לא נראה לי זה ממש חשוב.. ויש לי Windows XP Home Edition - Hebrew מקורי.. אני פעם בחודשיים בערך מפרמט.. ואני בכלל לא משתמש בדיסקט איתחול.. אין לי בכלל כזה אני פשוט מכניס את הדיסק של הווינדוס וביחד עם ההתקנה יש לי Format.. הוא מפרמט וישר מתקין.. עכשיו מה הקטע של הדיסקט איתחול? במה הוא תורם? ומאיפה אני משיג כזה? תודה..
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אם כן האם גם למערכת זאת יש כבר SP2 ? ומה מיוחד במע' זאת ( כמובן לבעלי מעבד שתומך ב 64bit ) ?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כבר יומיים התקנה לBOOT DISK בשביל WIN XP PRO ושום דבר לא עושה לי BOOT יש למישהו לינג למשהו מועיל? תודה
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי וינדאוז XP וה ms config לא עולה לי פשוט לא נמצא.. מה לעשות ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שצצה כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש והבעיה קיימת כבר יומים. עשיתי ניקוי ספיואר אתמול אך היום התוכנה כבר לא עובדת... ניקיתי הכול! פשוט כל מה שלא צריך ניקיתי עם תוכנות! עשיתי איחוי דיסק לכל הכוננים וסרקתי סריקה מלאה של שגיאות במחשב. יש לי וינדאוז אקס פי SP2. אתמול אני ראיתי במנהל המשימות שהמחשב פשוט עמוס! כל הזיכרון הוירטואלי [1.8 ג'יגה] תפוס! לא האמנתי... המעבד גם היה כמעט בשיא... יש לי מעבד 2.8C עם זכרון של 512 ולוח אם IC7-MAX3 של אביט והטמפרטורות גם הן סבירות עד נמוכות מאוד. הינה הבעיה שצצה בפעלת המחשב - ואם לא רואים אז הינה הקישור - http://imgsrv.pic4u.co.il/ac3007f674dab05a2d43c99cbd32b240030000.aspx תודה מראש, אבי.
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
האם לבעלי Windows XP Pro רגיל תיהיה אפשרות לשדרג ידנית ל XP החדש,או לפרמט ולהתקין את ה WINXP 64X החדש?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מנסה להתקין WIN XP 64 BIT ללא הצלחה לא מוצא ללוח שלי דרייברים RAID-0 בגירסה של 64 ביט האם יש פיתרון
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
...? עריכה : טעות שמתי את הדיון הזה בפורום תוכנה במקום פורום WINDOWS שמישהו יעביר את הדיון....
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי WINXPSP2 וכבר הרבה זמן אני לא רואה אנימציות... ז"א- אני רואה רק את הפריים הראשון של האנימציות.... מה לעשות? איך לסדר תא זה? זה מתחיל להציק לי מאוד... תודה לכל העוזרים רועי
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני תקוע באמצע פירמוט מחשב (הפרמוט לא התבצע בXP כי המחשב לא הגיע לXP ) עכשיו אחרי ששמתי את הקוד ובלה בלה בלה הוא רושם לי c:\windows>: מה אני צריך לרשום שם ? c:\windows>:h כך זה ניראה בדיוק רק בלי ה H מה אני צריך לרשום שם?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי להשתמש ב Address Toolber ב- Taskbar שלי. הבעייה שלי שנשמרו לי שם כל מיני כתובות שאני מנסה למחוק ופשוט לא מצליח! לדוגמא: //gmail.google.com/gmail //www.ynet.co.il/home/0,7340,L-3,00.html עקרונית שאני מוחק את ההיסטוריה באקפלורר זה מוחק את רוב הכתובות, אבל יש כמה שפשוט לא נמחקות.. מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
למה אני לא מצליח להתקין?.. הביוס מוגדר והכל... אני שם את הדיסק של XP וזה לא קורא אותו כ BOOT... יש לי לוח K8NF-9 צריך עזרה...בבקשה... בד"כ זה אמור להגיד שיש דיסק עם אפשרות של BOOT ולוחצים אנטר וזה מפעיל.. אבל אני לא מצליח..!!! :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי בעיה בדיסק הקשיח של המחשב השני והצלחתי להפעיל אותו אצלי כסלייב. איך אני יכול לגבות את ההודעות ואת אנשי הקשר מהאווטלוק בלי להיכנס אליו?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
יש לי לוח GA-K8NF-9 ועכשיו בגלל שיש לי הארדיסק SATA אני צריך דרייבר מסויים בעת ההתקנה של הווינדוז ... עכשיו לפי מה שהבנתי הדרייברים אמורים להיות על הדיסק ואני אמור להעביר ואתם לדיסקט... עכשיו מצאתי תיקיה שנראה לי שהדרייברים שמה... BootDrv יש פה איזה 20 קבצים ואני לא יודע איזה מהם להעתיק לדיסקט... תעזרו לי בבקשה..
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום, עם קניית כרטיס הטלויזיה קיבלתי מקלט אינפרא אדום שתמחבר ליציאת ה-COM במחשב + שלט. איתו הגיעה גם תוכנה המזהה ומתרגמת את האותות מהשלט לצורך שליטה בטלויזיה. עכשיו..מה שאני רוצה זה ליצור מצב שהשלט ישלוט לי על המחשב בלי שום קשר לטלויזיה (יפעיל את הווינאמפ ועוד כמה פעולות...) חשבתי להסיר את התוכנה שבאה עם הכרטיס טלויזיה ולהתקין איזו תוכנה אחרת שתתרגם את האותות מהשלט. שמעתי פעם על איזו תוכנה שעוזרת להגדיר את זה כאשר קונים מקלט כזה ומחברים אותו ישירות ללוח אם. האם אני יכול להשתמש בה גם? עצות ודרכים אחרות תתקבלנה בברכה 10x
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
גיליתי לא מזמן את האפשרות כששיחקתי רד אלרט 2 והלפטופ שלי בקושי סחב, אז ניסיתי להעלות לו את ה-priority.. כשהעלתי ל-רילטיים זה היה לא יציב במיוחד אבל על high ו-above normal זה היה בסדר.. מה בעצם זה עושה? אני מניח שאת המובן מאליו, אבל האם זה באמת משנה משהו? והאם מומלץ להפעיל משחקים ב-realtime priority?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
איך מתקינים WINME על WINXP PRO?? יש לי מחשב ישן שאני סתם עושה עליו שטויות... התקנתי עליו אתמול WIMXP PRO איך אני מתקין עכשיו WIN ME ? (כולל פירמוט הכוננים!)
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור שורט קט שיפעיל איזישהו יישום בREATIME PRIORITY ? יש איזה סוויץ שאפשר להוסיף לשורט קט ?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה לעשות אני מתעבד!!!
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
I am using StyleXP ... i downloaded few themes and i dont know how to apply it... sounds funny but i just cant for some reason. Thnx ...
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני מחפש את הדריבר הזה כבר כמה ימים ולא מוצא.. ראיתי בגוגל כמה אנשים שהייתה להם את אותה בעיה אבל לא מצאתי שום דריבר שעובד לי.. אני חייב עזרה.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אם אתם לא בטוחים, לחצו קליק ימני על My Computer ובחרו ב-Manage. פתחו את Local Users and Groups ואז את Users, לבסוף לחצו דבל-קליק על שם המשתמש שלכם ובדקו את רמת ההרשאות תחת הלשונית Member Of.? Prog.
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי 98 , יש לי את ה ISO של ה 2000 על המחשב , אני יכול לשדרג ככה?
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-