Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מעבד e8400 core 2 duo וווינדוס xp home ובאתר של מיקרוסופט כתוב שלגרסת ההום אני יצוטט, בסעיף- "תמיכה מדרגית במעבדים - תמיכה עד לרמה של ריבוי מעבדים דו-כיווני". אין תמיכה בגרסת ההום ובגירסת הפרו יש. האם זה לא תומך בליבה כפולה כמו שכתוב אשמח לתגובות..
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחפש מדריך מפורט ומתקדם (אם אפשר בעברית) ,לניהול הרשאות במחשב ברמה די טובה . יש לי וינדוס 8 פרו,אבל,את הניסיונות,אני אערוך על הוינדוס השנייה שלי,וינדוס ויסטה אולטימייט. השאלה גם,היא: האם ניהול ההרשאות,דומה בשתי הוינדוס שלי,או,שאני חייב בלימוד ישירות של וינדוס 8. בעצם אני האדמיניסטרטור בשתי הוינדוס שלי. תודה Robitusinm
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קצת נמאס לי מהאקספלורר המכוער והכבד למדי. חשבתי על style xp בשביל המראה אבל אני מניח שזה יגזול לא מעט משאבים ואני לא אחד שרוצה יופי על חשבון מהירות. לכן אני חושב כרגע על להגיד שלום לאקספלורר ולנסות אסטון. אז... יש הרבה שאלות כמו: שמעתי שזה משתמש בפחות זכרון?(אקספלורר מתחיל בכ30 מגה אצלי ומגיע ל50+) האם זה מהיר יותר? איזה בעיות יש עם זה? יש קושי במעבר לאסטון, צריך להתרגל למשהו? ועוד שאלות רבות שלא חשבתי עליהן. קיצר אשמח לשמוע תגובות בנוגע לאסטון, או אולי המלצות דווקא לרדת מהרעיון ולנסות style xp או משהו. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בעבר היה לי ווינדווס 7 עם 32 סיביות והבנתי שהמחשב שלי יכול להפעיל מערכת הפעלה עם 64 סיביות בנוסף הייתה את אותה בעיה שאחרי התקנה -לא נותן להפעיל את מערכת ההפעלה ללא דיסק ההתקנה- ניסיתי להיכנס לsafe mode ושם הוא מעלה לי את דיסק התקנה *ללא הדיסק אני מקבל את הבעיה הזאת: ניסיתי לעשות ריפר כבר מספר פעמים אבל לא עובד... בביוס מוגדר אצלי שיעבוד הפירסט הCD-ROM והסקאנדרי יעבוד ההארדיסק *ניסיתי להחליף בניהם וזה נתן לי את אותה הודעה שגיאה *משהו נוסף שחשוב לציין כשפירמטתי את C פירמטתי גם את הכונן משנה הקטן שהוא יוצר אוטמטי... הפעם הוא לא יצר קובץ כזה ונשאר לי פשוט 101 מגה שלא מנוצלים שאין עליהם כלום זה נראה כך: בהתקנה הוא מראה לי שכאילו יש איזה כונן BOOT בשם…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי! אני רוצה לבצע שדרוג מויסטה לWINDOWS 7 ורציתי לשאול האם ניתן לבצע זאת מהגירסה המלאה, דבר נוסף , במידה ואני משדרג ויסטה בעברית לווינדוס 7 באנגלית תהיה לי מערכת באנגלית? תודה ויום נעים.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי כאשר אני לוחץ בוינדוס אקס פי על מאפינים ב"מחשב שלי" ואז לוחץ על "מתקדם" ואז בביצועים לוחץ על הגדרות ואז שום על "מתקדם אז יש שם שתי אפשרויות: 1 תזמון המעבד יש או אפציה להפעלת תכנית רקע או תכנית רגילה 2 כוונון ביצועים לזיכרון מטמון או לתכניות ורשום שאם זה שרת מומלץ לשים על מטמון. לא הבנתי מה זה אומר 2 האופציות האלה ואשמח אם מישהו ירחיב ויסביר בפירוט. תודה. אה ודבר אחרון.. בזיכרון וירטואלי יש המלצה של כמה מומלץ לשים. לפי מה נקבע כמה מומלץ? לא עדיף לתת לו כמה שיותר?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה שעות שאני מנסה לתקן את הקבצים במחשב שלי וכל פעם לפני שהמחשב אמור לעלות לשולחן עבודה הוא מציג לי לשניה מסך כחול עם מספר השגיאה הזה: 0x0000006B ובנוסף גם ההודעה הזאת: PROCESS1_INITIALIZATION_FAILED איך אני יכול לסדר את הבעיה הזאת? לפי מה שהבנתי יש שלושה אפשרויות לתקלה או רכיבים חדשים שלא מותקנים הייטב שאת זה לא עשיתי, או ווירוסים שאין לי, או קבצים של ווינדוס שחסרים שזאת הבעיה אצלי, אבל אני לא מצליח לתקן אותם בשום דרך... תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי,אני רוצה לקנות דיסק קשיח של טרה בית ולהתקין עליו ווינדוס 7 ורציתי לשאול אם בהתקנת הווינדוס 7 אני אשאיר 300 ג'יגה ולא אגע בהם אוכל להתקין עליהם וינדוס אקספי? ואם כן יהיה לי גישה לקבצים של הווינדוס אקספי דרך הוינדוס 7? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי של XP PRO יש שלושה גרסאות: 1.corp 2.retail 3.oem מה ההבדלים בינהם? אמרו לי שrtail הכי טוב, זה נכון?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זתומרת להוריד את קובץ ההתקנה עצמו? אני לא מצליח להתחבר לאתר של מייקרוסופט בזמן העדכון עם קובץ ההתקנה הרגיל שבאתר שלהם
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן ליצור באיזושהי דרך קבוצות עם הרשאות מסויימות ולשייך אליהן משתמשים מסויימים ? (לדוגמא ,אי אפשר להכנס ללוח בקרה,לשנות הגדרות וכו' ?) ובמשתמשים אחרים אפשר ?.. אני לא מעוניין בחשבון מוגדר או אורח כי זה לא פותר לי כלום . ניסיתי דרך הGropu Policy וזה שם ממש מוגבל בנוגע לקבוצות ולמשתמשים . ואם אני משנה הגדרות שם זה חל על המשתמש שלי מה שאני לא רוצה . אשמח לעזרה ולתשובה .
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
WINXP אין רוגלות אין וירוסים אין תולעים ואין פיירוול
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יצרתי מחיצה נפרדת עבור הזכרון הוירטואלי בכונן, וקבעת את רוב גודל הכונן עבור הזכרון הזה, אבל ה MFT שנוצר ע"י וינדוס יושב באמצע המחיצה הזו ולכן מפצל לי את קובץ ה SWAP של הזכרון הוירטאלי לשניים... כידוע הוא חייב להיות לא מחולק כדי להיות באמת יעיל. איך אני קובע או מזיז (עם תוכנה חיצונית או רג'יסטרי) את מיקומו של ה MFT כדי ליצור קובץ SWAP אחד ומאוחד? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי דף שלא עולה, מה אני צריך להתקין כדי שהוא יעלה? להלן: http://www.iritrushin.com/irit_cards/cards.html בנוסף גם רוב אתר ONE לא רוצה לעלות(90% בערך מסרב לעלות). להלן: WWW.ONE.CO.IL בנוסף גם האתר zappa לא עולה. להלן: http://www.zappa.com/splash.html תודה מראש. .swg
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כל פעם שאני מחבר SD פשוט הוא לא מזהה אותו בכלל ואז נתקע לי כל מה שקשור ל-EXPLORER (המחשב שלי וכו...) והמחשב נהיה איטי ואז אני חייב להפעיל את המחשב מחדש. מישהו יודע מה הבעייה? (אין לי שום בעית חומרה זה מחשב חדש -סתכל במפרט שלי).
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
התקנתי SP3 בגלל שצריך את זה לGTA IV ולקראת סוף ההתקנה הייתה שגיאה: איך אפשר לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני חוששת שאיבדתי חומר בהארדיסק, אשמח מאוד להתייעץ לפני שאני פונה לשחזור מקצועי (מיצי/טיק טק וכו'). זה סיפור קצת ארוך אז אתחיל בשאלה ואז אסביר את התקלה: יכול להיות מצב שקבצים שקיימים על ההארדיסק לא יופיעו ב- dir לתיקייה ב- Command Prompt במצב recovery בגלל מ"ה לא תקינה/fie system פגום, אבל לא תהיה בעיה לגשת אליהם כשהדיסק הזה לא מוגדר כדיסק סיסטם? (מקווה שהסברתי את עצמי נכון, על בסיס לחבר את הדיסק הבעייתי כ- Slave) הסיפור בגודל הוא Windows 8.1 64bit שנכנס ללופ של Automatic repair tool. כל ניסיונות לטיפול בתקלה רק הובילו לבעיות נוספות, בסופו של דבר אני תקועה כרגע עם Boot manager פגום. באותה מחיצה עם מ"ה היו לא מעט קבצים אישיים. צלחתי להגיע למצב שאני יכולה לגשת ל- Command P…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כרגיל אחרה שחזרתי מהבית אחים שלי עוד פעם דפקו משהו במחשב... התפריטים של הווינדוס לא מופיעים רק אם לוחצים עליהם הנה תמונות.. הארשונה זה שלוחצים קליק ימני על שולחן העבודה (אז אמורים להופיע התפריטים).. אבל מופיע רק חלון שקוף כזה.. ואז שאתה עובר עליהם עם העכבר הם מופיעים..(תמונה 2).. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום רב, סוף סוף, קיבלתי את מחשב ה-HTPC שהזמנתי (עם מערכת הפעלה ויסטה פרמיום) בהזדמנות זו תודה לחבר'ה מפורום מפרטים שעזרו לי בבחירת החומרה עכשיו אני צריך להתקין מספר מקודדים ונגנים הדרושים לצורך עבודה עם קבצים של HD הבנתי, שיש מצבים בהם המקודדים האלה עלולים לגרום לכל מיני התנגשויות ביניהם ובעיות במחשב, ולכן חשוב לי שתהיה נקודת שחזור למצב שבו קיבלתי את המחשב, לפני כל ההתקנות שאני עומד לבצע. השאלה, האם מערכת ההפעלה יוצרת באופן אוטומטי נקודות שחזור בכל פעם שמתבצעת התקנה, או שאני צריך ליצור בעצמי נקודת שחזור כזו? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום יש מחשב עם מחיצת oem windows נסתרת ואני רוצה להתקין אותה , אני לא מציח לעשות את זה נכון אומרים שיש כפתור מיוחד לזה זה היה אצלי F6 , אבל אחרי שפרמטתי את ההמחשב והתקנתי אותו דרך דיסק התקנה , נעלם לי כפתור הF6 בתחילת המחשב המיצה עדין קיימת אני רואותה דרך חלון הCMD , רק איך אאני יכול להפעיל אותה? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי סריאל של win xp כנראה sp2 ואין לי ת'דיסק אז הורדתי דיסק מקורי של ווינדוס אבל של win xp sp3 הסריאל יתאים??
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מפרמט מחשב חדש ורציתי לדעת האם זה משנה מבחינת ביצועי מערכת ההפעלה אם אתקין משחקים על כונן C ? הגודל של כונן C הוא 25 ג'יגה. תודה. ליאור.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי שני בעיות ב XP 1. בתפריט של "המחשב שלי" התצוגה השתנתה ורציתי לדעת איך אני מחזיר את זה בחזרה לכמו שזה היה בהתחלה כשהכנוננים נמצאים בשורה אחת ה ארד דיסק בשורה אחת וכו' 2. באקספלור כאשר אני נכנס לאתרים לדוגמה של מכוניות ואני רוצה לראות את התמונות מוגדלות אז האקספלורר מקטין לי אותם אוטומתית ואז אני צריך לשים את העכבר על התמונה כדי שיופיע לי כפתור שמגדיל את התמונה בחזרה אז רציתי לדעת איך אני מבטל את ההקטנה האוטומתית
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
האם יש אופציה שכאשר אני עובר בין רזולוציות שונות ישתנה גם גודל הפונט? יוצא לי לעבור המון בין עבודה על לפטופ והמסך שלו, לתחנת עגינה שאליה מחובר מסך גדול יותר (12 אינץ' לעומת 22 אינצ') בזמן המעבר הרזולציה משתנה אוטומטית בהתאם למסך, אבל גודל הפונט אינו משתנה אוטמטית. האם קיימת אופציה כזו בWIN 7? כלומר הגדרת גודל פונט עבור רזולצייה מסוימת או גודל מסך מסויים שגם תתקיים אוטומטית?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לכל עידכון שיורד מספר בדר"כ. מישהו זוכר \ יודע מה מספר העידכון לאימות מערכת הפעלה 7 ? לא מזמן זה יצא "וחיסל" את רוב הפיראטיות. תודה
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-