Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
צריך גם מסך בחירת מערכת הפעלה בבוט שXP יהיה בו הברירת מחדל. מה שאני בעצם צריך זה: לפרמט את מחיצת Y בHDD שלי, מחיצת Y הינה מחיצה על כונן טוב וגודלה הוא 29.2 GB. אני מעוניין להתקין על המחיצה את WIN7 ולאט לאט לבצע הגירה של הכל לשם, ז"א כל ההעדפות בכל התוכנות השונות, להתקין מחדש את הכל לאט לאט. אבל שיהיה לי גם וגם בלי התנגשויות. אפשרי? מישהו מוכן לעזור לי במשימה?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם יש בדיקת תאימות של המחשב ONLINE ל WINDOWS XP? אני מכיר בדיקה כזו לVISTA אבל ל XP לא. תודה לעונים. עריכה: מצאתי תודה בכל אופן! http://www.microsoft.com/israel/support/tips/windows/compatibility-winxp.mspx
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להתקין וינדוס 7 במקום ה8 הקיים אצלי על המחשב נייד, הורדתי כבר את הוינדוס וצרבתי אותו לדיסק, עכשיו אני יודע שצריך ללחוץ F10-F11-F12 עד שזה פותח ביוס זמני ולהגדיר שזה יפעיל לי את ההתקנה דרך הCDROM, ואז לעשות ריסט ולהכנס לביוס הרגיל וללחות על BOOT DEVICE PRIORITY, שאגב אין לי לא את האופציה לבחור את הCDROM ולא את הPRIORITY הזה.... יש לי אפשרויות אחרות שם בכלל ורשום למעלה BOOT MODE IS SET TO UEFI וSECURE BOOT:ON אני משתגע לא יודע מה לעשות ולא מצליח למצוא מדריך שיסביר לי מה לעשות. תודה.
-
- 10 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין חלונות XP אחרי שנתיים של 2000 בלי פורמט אחד אפילו אבל הבעיה היא שבביוס מוגדר בוט מפלופי ואני לא יכול להיכנס לביוס כי יש תמונה כזאתי בהתחלה שאני מדליק תמחשב משהו כתוב פנטיום 4 בלה בלה בלה וזהאישה כמה שניות ואי אפשר להיכנס לביוס , תעזרו לי בבקשה כי נמאס לי מחלונות 2000 והמחשב עובד כבר עגלה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אצל אחותי הקטנה מדפסת הזרקת דיו מחוברת למחשב שלה באופן רגיל ( USB). המחשב רץ עם וויסטה. תקלה שחוזרת על עצמה פעמים רבות היא שהקבצים נתקעים ברשימת המתנה ולא ניתן למחוק אותם. בדומה למדריך שהתפרסם באתר, יצרתי קובץ BAT שמפסיק את השירות של המדפסת, מנקה את התיקייה הנחוצה ומחזיר את השירות לעבוד. זה קצת מקל על העניינים שכן כל פעם ביצעתי זאת ידנית. הבעיה היא שזה לא מספיק - לאחר הפעולה הזו, המדפסת בשימוש offline. ניסיתי לחפש ולא מצאתי, האם יש דרך שבה אבטל את ה offline ? מדובר בילדה קטנה שנוטה להסתבך בדברים הללו ולכן אני מחפש להוסיף ל BAT גם את הדברים הקטנים.
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני מעוניין ללמוד טוב על ה-WINDOWS XP PROFESINAL שברשותי. על איזה ספר הייתם ממליצים לי ואיפה אפשר להשיג אותו?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
התקנתי היום VISTA 64BIT וגיליתי שהדרייבר של כרטיס הרשת לא מתאים... (ידעתי את זה, אבל רציתי לנסות בעצמי ) ואז התחלתי לחפש דרייבר ל64ביט. לאחר חיפוש מיגע הגעתי למסכנה שהדרייבר האחרון שיצא לכרטיס הרשת שלי היה ב2003 וכמובן שהוא 32ביט... אז מה הפיתרון שלי? אני מחפש אתר שאולי מקודד מחדש דרייברים ל64ביט כי אין לי ממש רצון לקנות כרטיס חדש רק בגלל ה64ביט. יש למישהו רעיון? או שהפתרון היחיד הוא להחליף לכרטיס עדכני יותר שתומך ב64ביט? תודה
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין MICROSOFT VISUAL STUDIO 8 או יותר אם יש (??) אני רוצה להקים סביבת פיתוח מושלמת כך שאוכל לעבור בין כמה שיותר אפליקציות במהירות ללא עיכוב. המפרט שלי : intel QUAD Q8400 2X2GB ram 800 Mhz kingstone WD 500 GB 32MB אינני מבין כלל במערכות הפעלה, הדבר היחידי שהבנתי זה את עניין ניצול הזיכרון במערכות 32 - 64 ביט. מה הייתם ממליצים לי להתקין לעבודה טובה ושוטפת, וניצול מירבי של המשאבים? לגבי ווינדוס 7, עבדתי איתה ומאוד נהנתי. מערכת קלה ופשוטה. איך אוכל להשיג RC ל-64 ביט עכשיו שההורדה מהאתר בוטלה?? אשמח לעזרה. נעם
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אז ככה יש לי: מעבד intel 3.0 ghz כרטיס מסך geforce 6200tc דיסק קשיח: wd16000js זיכרונות: 2 ג'יגה של קינגסטון 533 mhz cl4 האם כדאי.....ועוד שאלה האם אני יכול עלשות טרייד אין על הכרטיס מסך שברשותי?
-
- 12 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מחשב E6850 עם XP מחרבט מעוניין לפרמט את ההארסידק לפני שאני מתקין WIN7 יש מדריך לזה אולי?
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי נייד toshiba satellite L655 בן 3 שנים לערך. הוא חזר אתמול מתיקון של הלוח אם, ואני מעוניין לפרמט אותו ולהתקין עליו את הוינדוס מחדש. לפני שנה עשיתי זאת ע"י המדריך שנתנו לי מחברת מפעיל (היבואנית הרשמית של טושיבה) ,ניתן לראות את התמונה של ההוראות לפרמוט והתקנה. היום אני שום מעוניין לבצע את הפעולות אך המחשב מציג שגיאה בדיוק לאחר הלחיצה על "repair your computer", העליתי את פרטי השגיאה. לאחר לחיצה על enter, המחשב מעלה את ווינדוס רגיל. אשמח לעזרה מכם. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעוניין לקנות את מה שבכותרת. רציתי לדעת מה המחיר, לגירסה שיש בה גם 32 BIT וגם 64BIT בעברית. ולמחשב חדש כמו 8500 ATI4870 4GB RAID 2X 500GB האם עדיף 64BIT על מערכת כזאת, או שלהתקין 32BIT שיותר יציבה עם הדרייברים אבל להפסיד את היתרונות שיש ב 64BIT +את כל ניצול הזיכרונות. מצאתי את זה http://www.softsale.co.il/catalog/product.aspx?companyId=3&familyId=20&subFamilyId=889 האם הגיוני שזה המחיר ל גירסת ה REATAIL
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ככה שעל הדרך אני קונה את WIN7 OEM HOME PREMIUM כמובן כשתגיע לארץ. א. כמה עולה גרסאת HOME PREMIUM X64 OEM? ב. מישו מכיר אתר אמין של מבחני ביצועים במשחקים WINXP VS WIN 7 ? חיפשתי בכל מקום ומצאתי רק מבחנים על 7 VS ויסטה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג לwindows 7 אבל אני לא יודע איזה אני צריך לקנות, את ה32 או 64 סיביות. יש לי מחשב נייד, f6ve. של asus, שמגיעה עם מערכת של vista 32, אבל הבנתי איפשהו שהמחשב גם מתאים ל64, אז אני דיי מבולבל לגבי העניין ואשמח אם תעזרו. בנוסף, שמעתי שההתקנה הרגילה מהדיסק לא מחליפה את כל המערכת ומנקה את המחשב, אלה מתקינה את windows 7 על המערכת הקיימת, ותמיד ניתן לחזור אחורה. האם זה אפשרי להתקין רק את windows 7, כמו על מחשב חדש, נקי מכל דבר? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
בעיה קלה: אני רוצה לעשות שידרוג לחלונות 7 RC מויסטה הויסטה עם SP1 ועם חבילת שפות Mui בעיברית הבעיה היא שאני רוצה לנטרל ולהסיר את העיברית לגמרי בשביל שאני אוכל להתקין את Win7 בתור שידרוג ולא בתור התקנה נקייה נכנסתי להגדרות שפה ושיניתי הכל לאנגלית אבל המסך של 'ברוך הבא' עדיין מופיע בעיברית ועדיין כשאני מנסה להסיר את העיברית אז הואמודיע לי שהעיברית מוגדרת כשפת ברירת מחדל ובגלל זה אי אפשר להסיר אותה תודה
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
במקום שהנתיב יהיה : C:\Documents and Settings\Omer\My Documents\My Music אני רוצה שהוא יהיה E:\music איך ? תודה
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי מחשב נייד שקניתי לפני 4 שנים בערך עם ווינדוס 7 64BIT. ובשנה האחרונה שדרגתי ל10 ומשם יש רק בעיות לכן אני מעוניין לחזור ולפרמט לוינדוס 7 ורציתי לדעת איך עושים את זה כי לא קבלתי דיסק ווינדוס עם המחשב רק סיראל. האם זה אותו דבר פשוט ללכת לפי מדריך של פירמוט ווינדוס 7? או שיש משהו מיוחד שצריכים לעשות כדי לחזור מ10 ל7? אשמח לקצת מידע. והאם יש אפשרות לפרמט רק את הכונן C שעליו יש את הווינדוס מבלי לגעת בכונן D?
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי תיקייה עם קבצים אישיים שאני מעדיף שלא כל אחד יוכל להכנס אליה במחשב, אני מעוניין שאני אוכל להכנס לתיקייה הזו באמצעות הקשת ססמא. אני לא מעוניין לעשות זאת בעזרת הרשאות סוג משתמש בוינדוס (משתמש מנהל\מוגבל). האם זה אפשרי ומה הדרך היעילה ביותר לעשות זאת? תודה *עריכה: מצאתי פיתרון בגוגל אבל משום מה אני לא מוצא בקובץ את האפשרות שנקראת תיקייה מכווצת COMPRESSED FILE: בקישור: http://213.8.106.62/windows/win/articles.asp?id=70 למטה בתגובות כתבו שלמי שאין את זה יש ליצור תיקייה מכווצת של WINRAR ולעשות לו ססמא אבל זה לא מה שאני רוצה, כי יש לי הרבה תמונות שאני רוצה לשמור עם ססמא ובWINRAR לא רואים אותם בתצוגה מקדימה. אני רוצה להכנס לתיקייה כמו תיקייה רגילה של וינדוס.
-
- 12 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
על הדיסק ההתקנה רשום"ניתן להתקנה על מחשב חדש בלבד" שזה המחשב הקודם שלי. יש לי את הדיסק והסיסמה ,האם אפשר להתקין על מחשב חדש?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם כל פעם שאני לוחץ על קובץ מסויים כפתור ימני נפתח תפריט בתפריט יש ICQ LITE ואז אפשרות לשלוח משם ישירות קבצים למי שמחובר אצלי איך אני מוחק את האפשרות הזאת ובכלל יש אפשרות לשנות דברים בתפריט ?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פירמוט, רק שהבעיה אצלי שאין לי לאן להעביר את המידה שנמצא כרגע על הדיסק. חשבתי אולי אני יחבר את ההרדיסק של ה20 גיגה של המחשב השני בכדי להפעיל דרכו את הווינדוס ואז אני יוכל למחוק ידני את כל תקיית הוינדוס שיש על הארד דיסק הנוכחי. עכשיו כשאני ימחק את הווינדוס האם גם מערכת הקבצים תמחק?(NTFS)
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היום הייתי במן השתלמות מהביצפר בנושא טכנאות מחשבים (שנה הבאה אני עושה תפקיד של נאמן מחשב כמחויבות אישית). בקיצור, לימדו אותנו כל מיני שטויות, בלי דברים קשים או מסובכים, אבל אז הגענו לחלק של הWindows 2000. הוא הסביר לנו קצת על הליבה של NT שזה היה די מעניין, והוא אמר שיש אפשרות לשחזור מערכת (מכיר את זה) אבל אז הוא אמר שיש גם ב98 אפשרות כזו שלא הרבה מכירים.... אז בקיצור שאלתי פה אם מישהו מכיר את זה, ובמקביל החלטתי לעשות מחקר בנושא. אף אחד לא ענה ובינתיים מצאתי שחזור קבצי מערכת בווינדווס 98 (אני חושב שיש את זה גם ביותר מתקדמים). מי היה מאמין? בכל מקרה פשוט תיכנסו לעזרה ותקישו באינדקס: "קבצי מערכת" או "System Files" ומתחת יש שחזור, יש שם הוראות עם מן "לינק" לתוכנה....
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דקות נתקע אחרי הכול פעולות תוכנות ...אם אפעלה חדש שוב נתקע דקות...אני לא מצא בעיות והודיעו שגיאות...סרקתי שגיאות ועוד שלא מצא בעיות מבאס...אפילו נתקע..יש פתרון משהו? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-