עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום רב... האם אני יכול להעתיק את המשחקים שבאים עם ה WIN XP ל WIN 98? (Pinball , Solitaire, Spider Solitaire) תודה L.A

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  2. טוב, אני מניח שהבעיה הזו נחרשה כבר עשרות פעמים אבל לצערי אני נתקל בה בצורה עיקשת במיוחד במחשב אחד וחשבתי שאולי תוכלו לעזור. הסריקה מתבצעת כמובן במצב בטוח כאשר שומר המסך מנוטרל ובחלון המשימות מופיע רק EXPLORER כתהליך פועל. אפילו פעלתי לפי הדף של MS בנידון: http://support.microsoft.com/kb/q222469/ ללא תועלת. מישהו יכול לנדב תובנה בנושא? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by idang,

אני מקבל עם פתיחת המחשב הודעה כזאת - file not found please call help desk איך אני נעלם מההודעה הזאת ?

4. Started by Joob69,

אני מתלבט האם לעבור לויסטה... ראיתי סוגים: home, home premium, ultimate מה ההבדל בין הגירסאות (חוץ מהמחיר ) ?? האם כדאי להצטייד בויסטה למחשב משחקים מהדור החדש? אז אם למישהו יש תשובות לשאלות האלה.... אודה לו אם יחלוק את המידע P:

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by FromHell,

ההודעה הייתה תחילה בפורום תוכנה(כי לא שמתי לב שקיים פורום לווינדוס),אך מכוון שהיא לא הועברה ומכוון שהעניין דחוף לי החלטתי לפתוח הודעה חדשה. אהלן,עקב הדחיפות אני לא יתחיל לברבר. יש לי שתי בעיות עיקריות שתקפו את המחשב שלי,אחת בעיקר באשמתי אחת קרתה סתם(ואני הפכתי אותה ליותר חמורה). 1. שהווינדוס מתחיל לעלות הוא אומר לי שהקובץ windows\system32\config\system פגום ויש לתקן אותו דרך windows repair(מהדיסק), שנכנסתי לווינדס repair לא הבנתי איך לתקן אותו,שיחקתי עם הדברים ודי חירבשתי שם כמה דברים שהובילו אותי לבעיה 2,כמו כן בגלל העקשנות שלי גם מחקתי את הקובץ הפגום אבל אין לי מושג אין לתקן\לשחזר\להשיב ועוד שטויות רבות שבאמת יעזרו. 2. שיחקתי עם bootcfg ובטעות הוספתי עוד boot ,זאת אומרת…

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  6. היי, רציתי לדעת איך אני עושה שהמחשב יעלה אוטומטי עד הווינדוס בלי שבאמצע הוא ישאל איזה משתמש אני רוצה..(יש משתמש אחד) אני רוצה שהוא ייכנס אוטומטי למשתמש הזה. האפשרות הזאת הייתה לי אבל עכשיו חברים של אח שלי נגעו במחשב ולא יודע שינו משהו ועכשיו זה כבר לא עובד ושכחתי איך עשיתי את זה... זה היה בלי תוכנה..משהו באפשריות של הווינדוס אבל שכחתי מה.. מקווה שהבנתם מה אני רוצה... תודה

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  7. טוב, אז אחרי שנשרף לי כרטיס המסך היקר שלי... אני נאלץ לנסות להסתדר עם הג'יפורס 2 שלי... הבעיה היא שלאחר הסרת הדרייברים של ATI וניקויים על ידי Drivers Cleaner 3, אני מתקין את הדרייברים של nvidia (ה- forceware) ואז הווינדוז פשוט קורס אחרי הריסטרט. לא מוכן לעלות אפילו את מסך הלוגין. גם repair לווינדוז לא עזר ואפילו רק החמיר את המצב... למישהו יש הצעה איך אני יכול להציל את המצב? ואם אנחנו בעניין ואני אאלץ לפרמט, איך לעזאזל מגבים את מסד ההודעות של ה-outlook express?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by שון,

שלום חברים אני חייב עזרה דחוף אני מנסה להתקין WINDOWS XP SP2 ולא הולך ז"א אני מכניס לCD ROM המחשב טוען מתקין מעתיק את הקבצים עושה RESTAT ואז שהוא מנסה לעלות הוא ניתקע ניסיתי כמה דיסקים ובכולם אותה הבעיה . אך שאני מנסה להתקין WINDOWS XP רגיל , אין בעיה הוא מתקין עד הסוף ללא בעיה. זה קורה רק כשאני מנסה להתקין WINDOWS XP SP2 אני מבקש ממכם מאוד שתעזרו לי תודה

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  9. השאלה בכותרת...אם לא ברור תשאלו ואני יפשט את זה...

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  10. בקיצור, יש לי מחיצה ראשית עם ויסטה, ומחיצה משנית ריקה. אני רוצה להתקין את XP על המחיצה הריקה. בשביל זה אני מכניס את הדיסק לכונן (באופן מפתיע...) ועושה ריסט, כשאני לא שוכח לשנות את ה-boot sequence כדי שיתבצע boot מהדיסק עצמו. כשהמחשב עולה, מופיע הדבר הבא: Boot from CD\DVD: לא משנה על מה אני לוחץ במקלדת, שום דבר לא קורה והויסטה עולה כרגיל. מסתבר שאפילו כשהתוכנות של מיקרוסופט לא מותקנות בכלל, הן עושות בעיות. בכל מקרה, מה אני מפספף פה?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by ShayGTi,

לא מצאתי תיאור טוב יותר מאשר "אדיש". הווינדוס פשוט נהיה אדיש, אני מנסה לפתוח תוכנה, אך היא לא נפתחת, אני מנסה שוב כמה פעמים ובפעם החמישית היא נפתחת, במקרה הטוב. יש תוכנות שבכלל לא נפתחות. עכשיו, זה לא שהווינדוס פועל לאט, הוא פועל כרגיל, אבל התוכנות פשוט לא נפתחות, כך גם הסרה של תוכניות. בכל מקרה, ביצעתי בדיקה של וירוסים- אין. בדיקת Ad Aware- תקין. ניסיתי לשחזר את המערכת לכמה נקודות קודמות אך כולן לא מאפשרות לי לשחזר. יש מצב שזה קשור לאיחוי דיסק או משהו? בכל מקרה אני אשמח להארות כי אני לא יודע מה עוד יכול לגרום למצב החדש והמעצבן הזה.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  12. כאשר אני מפעיל את המחשב עולה לי מסך שבו אני צריך לבחור את המערכת הפעלה XP ו 98 איך אני יכול לבטל את המסך הנ"ל כדי שהמחשב יכנס אוטומטי ל xp ? אני מניח שזאת שאלה נפוצה ... אבל הרצתי חיפוש בפורום ולא הצחלתי למצוא תשובה

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by x-dude,

העברתי את ההרדדיסק שלי למחשב החדש שלי ושכחתי לפני זה לבטל את ה Encryption מהמחשב הישן,האם יש דרך סביב זה? אני צריך כמה דברים משם דיי דחוף :-\

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by lazaros,

שלום אני מפרמט את המחשב שלי ורציתי לדעת האם כדאי לי להתקין windows xp 64 bit בגדול אני טכנאי מחשבים אבל לא ממש למדנו את הנושא וכל המאמרים שמצאתי ברשת הם מלפני כמה שנים לכן לא רשום שום דבר על תאימות לתוכנות משחקים וכדומה בגדול אני עכשיו לומד אנימצית תלת מימד ומשתמש בתוכנות של אדובי (אפטר,פרמייר,פוטושופ,פלאש) וכמובן אם נשאר זמן אני משחק בכל מיני משחקים מה הבעיות שאני עלול להתקע או אם מישהו מבין בזה טוב אני שאשמח לתשובות או למידע עדכני בנושא תודה

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  15. Started by htpc,

באמצעות מודם פקס, כמו שהיה בXP, וא"כ היכן החלון. בכבוד htpc

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by Dilbert Marker,

אז ככה: כל מה שבנוי בVB מתחרבש במחשב שלי. לדוגמא: יאקי: http://img193.imageshack.us/img193/62/yak6pz.jpg התוכנה הלא חשובה הזאת: http://img193.imageshack.us/img193/4193/prog1yp.jpg המבחנים בתוכנה "נהיגה נכונה 2004": http://img7.imageshack.us/img7/8154/rd20044ex.jpg (רק המבחנים, שאר התוכנה נראית בסדר) האמת אני לא יודע אם כל השלושה בנויים בVB אבל שני הראשונים כן (נכון?) אז קצת נמאס לי מזה... למישהו יש/היתה אותה בעיה? למישהו יש רעיון מה הבעיה?

17. Started by Aviram,

התקנתי Windows XP Proffesional, ובניתי משתמש אחד, מנהל המחשב. עכשיו, כשאני רוצה לשנות את שם המשתמש, בלוח הבקרה, אני יכול רק לשנות את השם איך שהוא נראה בכניסה, ובתקייה של המחשב שלי, אבל לא בתקייה של Documents and Settings. ניסיתי וניסיתי, ואני לא מצליח לשנות! זה בכלל אפשרי? תודה.

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  18. התקנתי XP לאחר שהסרתי את Vista. כמובן שלא היתי יכול להתקין את הXP לפני שביטלתי את הגדרות הדיסק הקשיח מSATA ל IDE בביוס. לאחר ההתקנה שהכל הלך חלק ... ניסתי להחזיר את ההגדרות לקדמותם שהדיסק הקשיח ל יעבוד על שיטת הIDE אלא שיעבוד על שיטת ה SATA. עשיתי ריסט והופיע לי מסך כחול ..... ושהחזרתי שוב את ההגדרות הקודמות חIDE הווינדוס כן פעל . איך אני יכול לבצע שאני יוכל להפעיל את Windows XP תחת הגדרות ביוס של Sata? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by puuma,

שלום יש לי בעיה בהתקנת sp2 . באמצע ההתקנהמופיע לי שגיאה ורשום שם שגיאת נתונים (בדיקת יתירות מחזורית). למה זה רושם לי ככה ואך אפשר לסדר את זה תודה

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by INDIANI,

אני סימתי טכנאי מחשבים ורשתות תיקשורת. רציתי לדעת עם לי יש דיסק אקס פי עם רישיון ולאדם שאני אמור לתקן לו את המחשב יש לו אקס פי ללא רישיון האים מותר לי להישתמש בדיסק שלי עם הרישיון לתקן את המערכת הפעלה שלו שהיא ללא רישיון זאת אומרת האים מותר לי לעשות רק --R-- . למערכת שלו. אני באמת אשמח לתשובות כנות כי זה מאוד חשוב לי לדעת אז בבקשה מי שיודע בוודאות את התשובה שיענה. תודה מראש לכולם.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by feint,

מותקנת אצלי VISTA X64 ULTIMATE WINDOWS UPDATE לא מציג לי את האפשרות של התקנת SP1. ניגשתי לאתר ישירות ושם ממליצים בחום לא להוריד מהאתר (מעל 700 מגה) אלא דרך ה WINDOWN UPDATE ושם זה 125 מגה. למה ההבדל בגדלים? מה ההבדל בכלל? ומה עלי לעשות? עשיתי חיפוש בכמה פורומים וגם הם ממצילים לא להתקין את ה 700 מגה - אבל לא ממש מציינים סיבה.

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי בעיה מעצבנת שמתי שאני לוחץ על רוב המקשים בחלק הימני של המקלדת שלי (אלחוטית של TEAC) מופיעים מספרים בכלל במקום האותיות למשל במקום המקש מ יופיע 0 זה לא בעיה במקלדת כי ניסיתי אותה על מחשב אחר מה לעשות?

23. Started by אביחי,

יש לי צורב חיצוני, וכאשר אני מחבר אותו (חיבור USB) לאחד מהמחשבים שלי שבו מותקנת מערכת הפעלה windows 98 , הוא לא מזהה את כונן הצורב. לפעמים המחשב : מוצא חומרה חדשה. אבל אין לי שום תקליטור שבו אני יכול להתקין את החיבור של הצורב (בשני המחשבים הניידים שלי שבהם יש windows xpהמחשב מזהה מייד את הצורב)

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by itaysp,

שלום, לפני כשבוע אבא שלי התקין מילון במחשב הנייד שלו (windows xp pro), מיון שתמיד עבד, אבל הפעם הוא דיווח על שגיאה שקובץ חסר. ניסינו לעשות reinstall - לא עזר. זאת היה בערך יום - יומיים אחרי שמיקרוסופט דיווחה על הבאג החדש והיה טלאי אבטחה, אבל אבא שלי לא הוריד אותו, אז חשבתי שאולי זה בגלל זה. שלשום, אותו דבר בערך קרה לי עם בבילון. פתאום בבילון הפסיק לעבוד ובהפעלתו מופיעה שגיאה שהקובץ babylon.exe חסר וכדאי לעשות reinstall. אך הקובץ הזה קיים וגם renstall לא עזר. גם אני לא התקנתי את טלאי האבטחה מסיבה בלתי ידועה שכל פעם אני מנסה להתקין ההתקנה מדוות על שגיאה. השאלה שלי היא האם זה קשור לוירוס? ואם לא איך פותרים את הבעיה? וגם אם כן איך מעיפים אותו? יש לי McAfee AV ולאבא שלי Norto…

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  25. ועוד שאלה: איך ניתן להגדיר טיימר ככה שתוכנה מסויימת תתחיל לפעול רק לאחר פרק זמן מסויים (נניח אחרי שכל התוכנות בSTARTUP עלו)?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים