עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. נעלם שאר הלשוניות של תהליכים וכ"ו למעלה

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by Disobey,

אהלן. קניתי מחשב חדש, הוא מכיל 2 כונני WD 250GB, שמשום מה הוא מזהה רק אחד מהם. טוב, זה לא בדיוק נכון- בdevice manager הוא מזהה את שניהם וכותב ששניהם תקינים, אבל אני לא מצליח לגשת אליו, הוא לא מופיע בmy computer.. מישהו יודע מה זה יכול להיות? והבעיה השניה, יש לי קיט 4GB DDR2 800mhz של corsair- משום מה בהגדרות של המחשב הוא כותב שיש רק 3GB (או לשם הדיוק 3071MB)... anyone? פרטים רלוונטיים: מעבד - intel Q9400 core לוח אם - MSI P45 PLATINUM NEO דיסקים קשיחים - WD 250GB 16mb SATA2 X2 מערכת הפעלה - vista ultimate 32bit english אשמח לעזרה! תודה מראש, רוי. עריכה: נראה לי שאת בעיית הכונן הצלחתי לפתור דרך ה-computer management, הוא מפרמט את הכונן ברגע זה... לגבי הRAM…

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  3. יש לי הארד דיסק SATA 2 , ברצוני להתקין ווינדוס 64 ביט ואין דרביירים להארד דיסק (אני מדבר על ההתקנה שלוחצים F6 בהתקנת דוס של הווינדוס) חיפשתי באתר של החברה Giga-Byte שיצרה את הבורד Nvidia Nforce שיצירה את הצ'ף באתר של Giga Byte יש דרביירם רק ל 32 ביט , כאשר שלחתי להם אי מייל בקשר לנושא הם אמרו לי שהם לא אחראים באתר של Nvidia יש רק RAID ולא SATA ניסתי לא עובד... (אין לי RAID) האם למישהו יש עצות? השם של הדרייבר של 32 ביט הוא Promise 20779 SATA driver לוח אםGiga Byte GA-8N-SLI Royal

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by etzarfat1981,

שלום, שאני בא לעשות SHUT DOWN למחשב שלי, לוקח המון זמן עד שהוא נכבה, הוא כאילו "תקוע" במסך "נא המתן עד שWINDOWS ייסגר..." יש דרך לפתור את זה חוץ מהלתקין את WINDOWS מחדש, כמו כן, זה קורה גם שאני מדליק את המחשב לכמה דקות, ולאחר מכן מבצע SHUT DOWN... תודה

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by lazaros,

שלום אני מפרמט את המחשב שלי ורציתי לדעת האם כדאי לי להתקין windows xp 64 bit בגדול אני טכנאי מחשבים אבל לא ממש למדנו את הנושא וכל המאמרים שמצאתי ברשת הם מלפני כמה שנים לכן לא רשום שום דבר על תאימות לתוכנות משחקים וכדומה בגדול אני עכשיו לומד אנימצית תלת מימד ומשתמש בתוכנות של אדובי (אפטר,פרמייר,פוטושופ,פלאש) וכמובן אם נשאר זמן אני משחק בכל מיני משחקים מה הבעיות שאני עלול להתקע או אם מישהו מבין בזה טוב אני שאשמח לתשובות או למידע עדכני בנושא תודה

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  6. כל כמה דקות המחשב שלי נהיה איטי מאוד והזיכרון קופץ מ200 ל2000 בכמה שניות מהפעלה של icq או Internet Explorer וכד' והמחשב רושם לי הודעה שהזיכורן הוירטויאלי לא מספק יש למשהו מושג מה הבעיה ואיך אפשר לסדר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  7. :s05:

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by zolder,

יש לי קאזה ואני לא מצליח לרשום בה בעיברית. יש לי XP וחוץ מהקאזה אין לי בעיה עם העיברית.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  9. Started by elilosky,

כבר פתרו את כל הבאגים והשטויות של ה64 ביט? כרגע יש לי XP 32 ומזה הגירסא הזאת 64 ביט? Microsoft.Windows.Vista.Ultimate.x86

10. זה הכותרת שלה: prutsct has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. ניסיתי להפעיל מחדש לא עזר, עשיתי "תשלח" "אל תשלח" מלא פעמיים לא עוזר... מה עוד אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by alex28,

שלום לכולם לי יש שאלה אך לעשות את פורמט מושלם ככה שדסיק קשיח יהיה נקי לגמרה, לא כמו אצלי יש לכונה C מקום 32GB ואחרי התקנה יש לי + - 24GB אין מצב WINDOWS לוקח הרבה מקום? ואם יש לכם מדריך לפורמט מושלם אז תשלוח לי אותו!

12. אני מנסה ללכת לפי הוראות הסרטון הבא כדי לשחזר את המערכת ב- USB: הבעיה שתחת הפקודה list disc שנמצאת תחת windows\system32 המחשב לא מציג לי דיסקים כלל, אלא רק נותן רשימת פקודות זמינות.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  13. אני יודע שזה באג ידוע, וכבר פתרו לי את הבעיה הזאת בעבר בפורום הזה (אבל אני לא מצליח למצוא הפוסט ההוא). אני זוכר שהפתרון היה פשוט מאוד, אבל אני לא מצליח לזכור מה הוא היה בדיוק. אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי שוב איך פותרים את הבעיה הזאת.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  14. Started by feint,

מותקנת אצלי VISTA X64 ULTIMATE WINDOWS UPDATE לא מציג לי את האפשרות של התקנת SP1. ניגשתי לאתר ישירות ושם ממליצים בחום לא להוריד מהאתר (מעל 700 מגה) אלא דרך ה WINDOWN UPDATE ושם זה 125 מגה. למה ההבדל בגדלים? מה ההבדל בכלל? ומה עלי לעשות? עשיתי חיפוש בכמה פורומים וגם הם ממצילים לא להתקין את ה 700 מגה - אבל לא ממש מציינים סיבה.

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי בעיה מעצבנת שמתי שאני לוחץ על רוב המקשים בחלק הימני של המקלדת שלי (אלחוטית של TEAC) מופיעים מספרים בכלל במקום האותיות למשל במקום המקש מ יופיע 0 זה לא בעיה במקלדת כי ניסיתי אותה על מחשב אחר מה לעשות?

16. Started by overload,

איך אני מזהה את הHOST ID? (בגוגל לא מצאתי תשובה)

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  17. Started by ras81,

שלום כל פעם שאני מאתחל את המחשב משתנה לי הTASK BAR בצורה מאוד לא נוחה, לפעמים הוא שם בלי סיבה (יש בהתחלה) מספר של LANGUE BAR וגם אחרי שאני מסדר אותו, בהפעלה הבאה הוא עוד פעם משנה לצורה לא נוחה ורנדומלית (לפחות לפי מה שראיתי) מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  18. XP+SP2 מובנה. תודה.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by kong5,

מחשב נייד של לנובו. המחשב חדש, אצלי כמה חודשים. בזמן כתיבה הסימן כתיבה עובר למקום אחר..מאוד מעצבן בנוסף כשאני מוזיז את העכבר לפעמים הוא לוחץ לבד המחשב הגיע עם הבעיות האלו מה עושים? יש אפשרות לפתור תבעיה לפני שנפעיל את האחריות?

20. Started by Srulz,

יש לי מחשב פנטיום 1.7GHZ סטיק אחד של זכרון 512 SDRAM ו.. השאר לא חשוב יש לי הארד דיסק שמותקן עליו WIN XP עכשיו כל פעם שהוא שהוא מגיע לקו הטעינה של הווינדאוס הוא חושב ומופיע מסך כחול לשניה (ככה שאין מצב לקרוא מה כתוב) וריסט אחריו. אין לי מושג אם זה בעיית ווינדאוס או חומרה,ניסיתי לבדוק כמה דברים במחשב כמו ספק כוח כרטיס מסך.. פשוט השאר אין לי איך לבדוק. ניסיתי גם להגיע דרך סייף מוד אבל גם כשהוא קורא את הקבצים כדי להגיע למצב הזה הוא מגיע לאיזה קובץ שהוא חושב וחושב מופיע שוב מסך כחול לשניה וריסט אחריו. אם למישהו יש רעיון התקבל בברכה. נ.ב אולי זה קשור.. התקנתי את הווינדאוס על ההארד דיסק דרך המחשב החדש שיש לי בבית ה AMD בגלל שהפנטיום עשה לי בעיות,לא רצה לקרוא את ההארד דיסק למרות…

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  21. שלום, יש לי בעיה ממש מעצבנת עם הדיסק צ'ק, כאשר המחשב עולה אחרי טעינת הוינדוס מופיע חלון תכלת ומתחיל לעשות דיסק צ'ק , מגיע לשלב של וריפאינג משהו ונתקע, כדי להפעיל את המחשב אני צריך לבטל אותו, ניסיתי להפעיל בוינדוס, זה מתחיל וזהו נתקע מה חעשות?! בבקשה עזרו. תודה אלי.

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בעיה בווינדואס פירמטתי את המחשב והיה לי קוד אדמין ששונה אחרי הפירמוט העניין הוא שאני לא מצליח להיכנס להרבה תקיות אלה אם אני לוקח "בעלות" על התיקיה ומוסיף את עצמי לרשמית המורשים וזה לא עובד על סאב פולדרס וזה לוקח ים זמן!חייבת להיות דרך קלה יותר ניסתי אגב גם על ההארד דיסק

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  23. Started by ronf6,

כדאי להתקין? אמרו שזה גורם הרבה בעיות למרות שכביכול זה אמור לתקן באגים? יש בעיה עם החיבור לאינטרנט או עם תוכנות שלא עולות עליו? חשוב לי מאוד לדעת , תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  24. Started by Voodude,

יש לי מחשב אחר פרמוט, הוספתי לו כמה דברים, והוא עלה בסדר. התחברתי לאתר של מיקרוסופט, הורדתי את העדכון של תוכנת ההורדה והValidation Tool. עד כאן הותקן בהצלחה. התחלתי להוריד כל מיני עדכוני מערכת שהמליצו לי להוריד, הורדו בהצלחה הותקנו, ונתבקשתי לעשות Restart. עשיתי, ומאז המחשב עושה סימנים שהוא עולה בסדר, אבל כשאני מגיע למסך של הוינדואוס (עם הפס הירוק שרץ מתחת ללוגו) המחשב מאתחל את עצמו אחרי כמה שניות. במצב בטוח המחשב עולה בסדר. איך מסדרים? עריכה שכחתי להגיד שמדובר בHome Edition.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  25. אם אני מתקין משחק ישן מלפני כמה שנים שפועל על directx 7 נגיד אז יכול להיות שהוא יחליף לי קבצי מערכת או דרייברים וכו' לגירסאות ישנות יותר? האם אפשר להתקין בלי בעייה?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.