עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום עד עכשיו בויסטה היה מוגדר לי ה-Windows aero ועבד כמו שצריך, ועכשיו ככה סתם זה חזר למצב הרגיל וכשאני רוצה לשנות לWindows Aero הוא פשוט לא נותן לי הוא לא רושם שום שגיאה, הוא פשוט לא מעביר אותי לסגנון הזה. מישהו יודע היכן יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by redead,

תגידו המיקרוסופט האלה אמיתיים? הקטע הזה לקוח מהאתר שלהם : The Windows Vista Upgrade Advisor works with 32-bit versions of Windows XP and Windows Vista. It will not work with Windows 98, Windows 2000, or Windows XP Professional x64 Edition נעזוב בצד אנשים עם ווינדואס 98 או 2000 שאולי באמת אין מה להשקיע בהם אבל למה לכול הרוחות הדבר הזה לא פועל על גירסת ה64 ביט של אקספי?? הם מסרסים את עצמם..

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  3. אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל אין לי מושג איפה לשאל אז זה, אז אני אשאל פה. יש לי 2 הרדיסקים ואני רוצה למנוע את הגישה אל ההרדיסק המישני אבל בלי לפתוח את המארז. ניסיתי דרך הביוס אבל לא הצלחתי. מישהו יכול לעזור לי בבקשה. יש לי וינדוס XP ואם אי אפשר דרך וינדוס אז בבקשה תסבירו לי איך למנוע גישה דרך הביוס הביוס הוא של DFI infinity nf4 ultra.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  4. Started by bh1811,

השגתי את הדיסק התקנה של הוינדוס xp ואני רוצה לפרמט את המחשב.לכן אני מחפש מדריך מפורט כיצד לפרמט את המחשב ולהתקין את הוינדוס מחדש. ואם יש למשהו מדריך כיצד לפצל כוננים אשמח שיביא לי קישור.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by INDIANI,

אני סימתי טכנאי מחשבים ורשתות תיקשורת. רציתי לדעת עם לי יש דיסק אקס פי עם רישיון ולאדם שאני אמור לתקן לו את המחשב יש לו אקס פי ללא רישיון האים מותר לי להישתמש בדיסק שלי עם הרישיון לתקן את המערכת הפעלה שלו שהיא ללא רישיון זאת אומרת האים מותר לי לעשות רק --R-- . למערכת שלו. אני באמת אשמח לתשובות כנות כי זה מאוד חשוב לי לדעת אז בבקשה מי שיודע בוודאות את התשובה שיענה. תודה מראש לכולם.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי בעיה מעצבנת שמתי שאני לוחץ על רוב המקשים בחלק הימני של המקלדת שלי (אלחוטית של TEAC) מופיעים מספרים בכלל במקום האותיות למשל במקום המקש מ יופיע 0 זה לא בעיה במקלדת כי ניסיתי אותה על מחשב אחר מה לעשות?

7. Started by amramby,

הי תמיד יכותי לשנות את השפה מעיברית לאנדלית ע"י לחיצה בצד ימין של המקלדת על ALT +SHIFT, ולאנגלית הייתי עושה את אותו דבר בצד שמאל. לאחרונה אני יכול לשנות רק בצד שמאל ולא מצליח לשנות את ההגדרה. מבקש פתרון

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  8. אז ככה, יש לי שני HD במחשב משום מה (לא יודע למה) , WIN XP (ושאר התוכנות) מותקן על HD שמופיע לי בתור כונן D. ויש HD נוסף שמופיע בתור כונן C. היום באתי להוציע את ההארד השני , ומסיבה לא מובנת ברגע שאני מוציא אותו אני מקבל את הודעת השגיאה מהכותרת והמחשב לא מוכן לעלות, למרות שההארד דיסק עם מערכת ההפעלה עדיין נמצא בפנים ברגע שאני מחזיר את ההארד דיסק השני הכל חוזר לעבוד ואני לא מבין למה זה ככה ואיך אני יכול לשנות את זה ע"מ שאוכל להוציא את ההארד דיסק השני

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by אביחי,

יש לי צורב חיצוני, וכאשר אני מחבר אותו (חיבור USB) לאחד מהמחשבים שלי שבו מותקנת מערכת הפעלה windows 98 , הוא לא מזהה את כונן הצורב. לפעמים המחשב : מוצא חומרה חדשה. אבל אין לי שום תקליטור שבו אני יכול להתקין את החיבור של הצורב (בשני המחשבים הניידים שלי שבהם יש windows xpהמחשב מזהה מייד את הצורב)

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by LRa,

התקנתי ווינדוס מחדש על ההתקנה הישנה. רציתי לדעת אם יש אפשרות לשחזר את המיילים הישנים? איכן הם נשמרים? תודה

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by ACA,

קורה רק כשאני מחובר לאינטרנט (באמצעות חייגן-דרך בזק...אי אפשר ללא חייגן) אודה על עזרתכם, למען הכיס והסביבה

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  12. תודה לכל מביני דבר....

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  13. היי ברצוני ל"צבוע" את הכתוביות (תמונה בסוף) מיתחת לקבצים, אם לא הבנתם, נכון שכתוב "המחשב שלי" אין אני הופך את זה לצבע אחר חוץ מהלבן? תמונה למה היתכוונתי: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by yoniby,

שלום, יש לי בעיה מוזרה מאוד. האייקונים שלי לא מופיעים בשולחן עבודה. ניסיתי להוסיף אייקונים חדשים, וגם אותם זה לא מראה. לאחרונה הותקן אצלי אוטומטית SP2 ואני חושב שהבעיה נובעת מכך. אשמח לתשובות מהירות. יונתן

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  15. פירמטתי את המחשב ובטעות הגדרתי כונן חדש של 3 ג'יגה בלבד והגודל המקורי של הכונן הוא 40 ג'יגה וכבר התקנתי ווינדוס ואינטרנט כי הייתי צריך משהו דחוף באינטרנט יש אפשרות שאני יוכל ליצור כונן חדש עם ה37 ג'יגה הנותרים או להרחיב את הקיים?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  16. שלום התקנתי מערכת הפעלה נוספת על ה FLASH DRIVE שלי ואני רוצה לדעת איך אני יכול להוסיף רשומה ל boot.ini בכדי שאני אוכל לאתחל מ flash drive איך אני יכול לדעת מה הפרמטרים הנכונים של multi()disk()rdisk()partition() כדי להגיע ל USB..? או לפחות איך למצוא אותם? תודה.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  17. אצל חבר שלי חסר מקום בהראד דיסק וכשהפעלנו את הכלי ניקוי שלו הוא הציג ליד :"קבצים מהתקנות קודמת של windows" 15 גיגה זה נראה לי מוזר זה משהו קריטי ? אפשר למחוק את הקבצים? מה שכן הוא שאל אותי אם להפעיל את הניקוי רק למשתמש הנוכחי או לכולם ובחרתי את כולם אולי זה משהו של המערכת? אשמח לעזרה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  18. הבנתם?? בעיה מאוד מסובכת חצי שעה ישבתי על זה ללא תוצאות...

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  19. @!?@#!#@!#@!#!@#@! אני והמזל שלי!@# אתמול פיצלתי את כונן C בעזרת התוכנה הזאת.. משהו Magic 8.0, הכל הלך סבבה והיה לי כונן C וכונן G. העברתי כל מה שאני צריך לכונן C, הכנסתי את הדיסק של ווינדוס ודילגתי על הקטע של "הורד עידכון התקנה" או משהו כזה, וכשהגעתי לחלון של הפרמוט הכחול חשבתי לעצמי "טוב אני פשוט אחזור לווינדוס להתקנה ואלחץ על הורדת עידכון ואז אני אפרמט". עשיתי ריסטרט, עשיתי מחדש את ההתקנה ולחצתי על ההורדת העדכון ואז לצערי הרב החלון הכחול של הפרמוט לא עלה וזה פשוט המשיך בהתקנת ווינדוס, נתתי לזה להמשיך מכיוון שכשעשיתי ריסטרט זה פשוט חזר לחלון של ההתקנה.. לא יכולתי לחזור לווינדוס. זה התקין והלכתי להתקלח בינתיים, אני חוזר ואני רואה חלון כחול עם שגיאה שאני ממש לא זוכר מה כת…

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  20. כשאני מפעיל את המחשב מחדש אין אפשרות לעשות BOOT FROMCD כדי להתקין מחדש 'WIN XP SP1. מה לעשות כדי לקבל את האפשרות הזאת והאם אפששר לפרמט בלי זה. ניסיתי דרך המחשב שלי עצמו אך הבעיה שם היא שהגרסא של הווינדוס על הכונן היא SP2 ולכן הוא לא מרשה לי לפרמט אשמח לקבל עזרה דחוף מאוד Aviko

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  21. קבלו זה מה זה מעצבן אותו הוא משגע אותי תודה : [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  22. כשאני מעלה את המחשב הוא לא מעלה את הווינדוס וכותב הודעת שגיאה - system32/config/system the file is corupt ..... משו כזה קיצר מה לעשות !?!? איך מתקנים את זה ??? (אם אפשר הסבר מפורט בקשה)

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  23. אז ככה...יש לי 2 כוננים...C וD... הC הוא פנימי...והD הוא חיצוני בSATA.... תקיית הסרטים הייתה מוגדרת בD...ואז הייתי צריך להוציא את הכונן... כשחזרתי...לא היה לי תקיית סרטים (במסמכים שלי..)... את כל הסרטים יש לי אבל פשוט אין תקיה שהיא מוגדרת כתקיית הסרטים.... אפשר עזרה..?

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  24. יש לי XP PRO ומסיבה לא ברורה (או שכן קשורה לחיבורי החדש עכבר BT של מיקרוסופט ו/או קשורה למסך LCD חדש שחיברתי), האקספלורר כאילו מת, לאחר שעובר זמן מסויים ללא שימוש/הזזת עכבר. אני לא מתכוון שהמחשב נכנס למצב שינה או שומר מסך, אלא אפשר להזיז את העכבר, אבל כל הTASKBAR למטה "משותק", בחירה או לחיצה על חלונות פתוחים/אייקונים לא מתאפשרת ובעצם הכל נראה כמו היה חלק מתמונה, שלא ניתן לשנות/להזיז בה משהו. משום מה הבעיה נפתרת ברגע שלחצתי CTRL+ALT+DEL ומנהל המשימות עלה. כאילו עצם העלתו מספיקה. או-אז אני סוגר אותו שוב (מבלי שעשיתי בו כלום, חוץ מלפתוח אותו, כאמור!) ומכאן ואילך הכל תקין ומתפקד כשורה (עד העונג הבא...). ברור שזה לא מצב תקין, וגם לא סבלתי ממנו מעולם בעבר. הייתכן שזה קשור לחומר…

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by J.allmighty,

איך אני מקבל : * Microsoft Certification ID * Access Code https://mcp.microsoft.com/Authenticate/Migrate/Migrate.aspx?ReturnUrl=https://mcp.microsoft.com/mcp/default.mspx? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים