Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
hetkanti windows mehadash vegiliti sheani lo yahol lehtov beivrit... afshar ladaat efo ani magdir hosafa shel ivrit? toda merosh
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
כשאני נכנס למחשב שלי, ולוחץ דאבל קליק כלהיכנס לכונן D למשל... אז קופץ לי המסך הזה של open with... ככה שהדרך היחידה להיכנס לתוך כונן היא דרך start>run... איך אפשר לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
העברתי את ההרדדיסק שלי למחשב החדש שלי ושכחתי לפני זה לבטל את ה Encryption מהמחשב הישן,האם יש דרך סביב זה? אני צריך כמה דברים משם דיי דחוף :-\
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן יש לי WINDOWS XP באנגלית. עכשיו אני רוצה קובץ עדכון שיהפוך לי את כל התפריטים לצרפתית כמו שיש מאנגלית לעברית האם קיים דבר כזה ואיפה אני משיג אותו? תודה רבה! יניב
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
בוקר טוב לכולם, הייתה לי בעיה שחזרה על עצמה, גם כשהפעלתי ב-safe mode זה לא עזר אז חשבתי לעשות Repair ולקוות שזה יעבוד. איך שהכנסתי דיסק למחשב, תוכנת ההתקנה כלל לא זיהתה שיש לי חלונות XP מותקן כבר... ופשוט התקינה לי אחד נוסף! אם לקודם קוראים Windows אז לחדש היא קראה Windows.0. אני הצלחתי לסדר את הבעיה שהייתה לי בחלונות (לפני ה"תיקון") וכרגע יש לי 2 מערכות הפעלה XP ושניהן עובדות. השאלה היא איך אני מצליח להעיף את המערכת הקודמת, כלומר מה אני אמור למחוק? הפתרון שחשבתי עליו הוא למחוק את התיקיה Windows.0, היוזרים שלה ולמחוק את השורה מתוך Boot שלא ישאל אותי עליו בכלל... צריך גם לציין ש-Program files משותף לשניהם ומלבד windows.0 והיוזרים אין יותר כפילות שראיתי. האם זה מספי…
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
התקנתי Windows XP Proffesional, ובניתי משתמש אחד, מנהל המחשב. עכשיו, כשאני רוצה לשנות את שם המשתמש, בלוח הבקרה, אני יכול רק לשנות את השם איך שהוא נראה בכניסה, ובתקייה של המחשב שלי, אבל לא בתקייה של Documents and Settings. ניסיתי וניסיתי, ואני לא מצליח לשנות! זה בכלל אפשרי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
איך זה הולך בדיוק? אני מחזיר דיסק וקונה חדש או דרך המערכת הפעלה עצמה(באינטרנט)? אם אני יירצה למשל להחליף את הXP PRO הנוכחית בHOME PREMIUM החדש?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום למומחים, יש לי כונן אשר בעבר הרחוק פיצלתי לשניים בלי להתחשב ממש בעתיד. יצא כך שלכונן C הקצתי 4 ג'יגה, ולכונן 75 ג'יגה. כיום, כונן C חנוק מרוב מחסור במקום ואני חייב להעביר כמה עשרות ג'יגות להשלים את החסר. איך אני יכול לעשות זאת ללא פגיעה בכל השמור בשני הכוננים? האם זה מסוכן? מה אתם מציעים לעשות? תודה לעוזרים איגור
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
שלום כל פעם שאני מאתחל את המחשב משתנה לי הTASK BAR בצורה מאוד לא נוחה, לפעמים הוא שם בלי סיבה (יש בהתחלה) מספר של LANGUE BAR וגם אחרי שאני מסדר אותו, בהפעלה הבאה הוא עוד פעם משנה לצורה לא נוחה ורנדומלית (לפחות לפי מה שראיתי) מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ווינדוס, חוקי לחלוטין!!, אך משום מה הוא דורש ממני לעיתים תכופות לאשר כל מיני דברים. לדוגמא: אם למשל אני מפעיל ווינאמפ הוא מציג לי שאלה עם הסימן של המגן הזה מחשיך מעט את המסך ומבקש שאאשר את התוכנה, אני יודע שאתם יודעים איך זה ניראה אני רק מפשט את הבעיה. הסתכלתי בסטיקי בשביל לראות מה קורה עם בעיות הרשאה ומצאתי משהו שם תחת כותרת של אם יש בעיות הרשאה להתקין את taskfix manger עשיתי זאת ועכשיו ווינאמפ לא עולה בכלל!, מדוע? אשמח אם תעזרו לי כאן תודה מראש אוריה
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מחשב נייד של לנובו. המחשב חדש, אצלי כמה חודשים. בזמן כתיבה הסימן כתיבה עובר למקום אחר..מאוד מעצבן בנוסף כשאני מוזיז את העכבר לפעמים הוא לוחץ לבד המחשב הגיע עם הבעיות האלו מה עושים? יש אפשרות לפתור תבעיה לפני שנפעיל את האחריות?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
נדמה לי שפעם נתקלתי בזה שאחד ה- switch - ים שאפשר לתת לפקודת ה- setup של windows זה לתת שם קובץ ובו התשובות לכל השאלות שה- setup שואל את המשתמש בזמן ההתקנה כך שאפשר יהיה להריץ את ה- setup להתפנות לעיסוקים אחרים, לחזור ולמצוא את ה-מחשב מוכן עם המערכת מותקנת. השאלה היא אם מישהו ניסה את זה ? , זה אמין ? ואיך כזה קובץ נראה ואיך בונים אותו
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה מאוד. האייקונים שלי לא מופיעים בשולחן עבודה. ניסיתי להוסיף אייקונים חדשים, וגם אותם זה לא מראה. לאחרונה הותקן אצלי אוטומטית SP2 ואני חושב שהבעיה נובעת מכך. אשמח לתשובות מהירות. יונתן
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום אני דיי חדש כאן!אני מקווה שזה המקום הנכון! אז לפני כמה ימים נעלמו לי הלשוניות של החלונות הפתוחים!אני לא יכול ליראות איזה חלונות יש לי(רק ב ALT+TAB)! הינה תמונה שתסביר קצת ניסיתי את מה שיש בלינקיה של הבעיות בקיבצי REG אבל כל מה שניסיתי לא עזר :'( אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי!ולפחות לנסות להסביר לי מה הבעיה! תודה
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היום החלטתי שאני אבדוק את W7 בנוסף לאקספי אז התקנתי אותו על הארדיסק נוסף שברשותי ומשום מה עולה לי רק ה - W7 בבוט והאקספי לא מופיע שם כאופציה. זה ממש מבאס כי אחרי שעה שלמה שביליתי בנסיונות לבדוק אם זה איכשהו מוגדר לא נכון בביוס וכן ניסיתי לנתק את ההארדיסק ולראות אם האקספי עלה זה לא עבד, הוא פשוט נעלם איכשהו... הקבצי מערכת קיימים אבל הוא לא עולה. עכשיו אני כבר בתהליכי פירמוט והתקנה מחדש של אקספי אבל אם למישהו יש מושג איך זה יכל לקרות אני אשמח לדעת... (שמעתי משהו בנוגע לשינוי אות הכונן C או D במחיצה החדשה זה קשור לזה אולי...?) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
חבר שלי טוען ששמע שמועה על כך שאם מתקינים sp3 ע"ג win xp גם אם לא מפעילים windows update הם מפעלים אוטומטית ונבדקת בדיקת חוקיות. האם יש בסיס לשמועה הנ"ל ? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אם אני שם את מערכת ההפעלה על דיסק קשיח של 8 מגה באפר במקום בארדיסק של 2 מגה באפר צפויה הטבה כלשהי בביצועים או אין הבדל בכלל שנראה לעין
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
חיברתי למחשב הארד דיסק מפורמט על מנת להתקין בו מערכת הפעלה(מדוע ולמה, סיפור ארוך ולא נראה לי רלוונטי) אז אחרי שחיברתי את ההארד הנוסף במחשב והתקנתי עליו את מערכת ההפעלה ניתקתי אותו והעברתי אותו למחשב אחר. עכשיו הבעיה, ההתקנה יצרה כל מיני בעיות במערכת הרגילה, שאני מתקין כל מיני תוכנות הם לא פועלות באופן תקין לא ניתן להסיר חלק מהתוכנות ועוד מיני בישין רעין ההודעה החוזרת בכולם היא "משאב הרשת שצוין אינו זמין" דוגמא מניסיון התקנה של סוני וגאס: בנוסף קרה לי אותו דבר בניסיון התקנה של nero 9 - lite , התוכנה לא עבדה, ושניסיתי להסירה, אותה הודעה הופיעה(רק באנגלית) לדעתי הכל מתקשר לסיפור של ההתחלה משו התבלגן במערכת ההפעלה ובהגדרת התיקיות(יש למישו רעיון אחר??) אה עוד משו, שה…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אז ככה פירמטתי לחבר של אחותי תמחשב ומשום מה הוא התנהג מוזר. היום אחותי אמרה לי שהם לא מצליחים להתחבר לאינטרנט אז באתי ראיתי שיש הרבה תוכנות מוזרות אז כמובן ניסיתי דרך MSCONFIG להוריד אותם וה Ad-Watch התחיל להשתגע כאילו כל הזמן תוכנות ניסו לשנות תריגסטרי. בקיצור עכשיו כשנכנסים למחשב מופיע חלון שמבקש להכניס סיסמא ואז כיאלו משהו מכניס לבד סיסמא ואז המחשב עושה windows is starting up וזהו, הוא נשאר תקוע \: עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לעשות משהו אחרון לפני שאני מפרמט לו תמחשב, שוב ?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים התקנתי את עדכונ windows של service pack 3 ומאז כול פעולות שקשורות להכנה להדפסה אורכות זמן ארוך בצורה חריגה. נראה לי שמהו השתבש להם עם הדרייברים, למישהו יש הצעות ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היום החלתי לפרמט את המחשב ומחדש והתקין את הWindows מחדש, בגלל שהיו הרבה וירוסים ותקיעות במערכת ההפעלה. אז התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, ולאחר מכן מייד התקנתי את כול העדכונים הקריטים בwindowa Update, ולאחר מכן אנטי וירוס של norton. ומאז הגלישה בexplorer איטי, כאשר אני מדפדף בדפים, יש דלייטים ותקיעות קטנות ומעצבנות, מה יכול לגרום לזה? יכול להיות שעדכון אבטחה לExplorer דפקה קצת את העיניינים??
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ניסיתי לקרוא לאחרונה כמה כרטיסי SD שונים, כולם מעל 2GB, בחלק מהמיקרים וינדוס ויסטה ניתקע ולא מגיב עד שמוציאים את הכרטיס, בחלק אחר הוא מזהה 969 מגה ולא 2גיגה. מדובר בשלושה קוראי כרטיסים שונים - 2 יואסבי ואחד מובנה בנייד. בוינדוס אקספי הוא מזוהה כמו שצריך. התקנתי את כל הפטצ'ים של מיקרוסופט לנושא, בעיקר 936825, עדיין אותה בעיה. דיברתי עם התמיכה של MS ואמרו לי שם שהבעיה במחשב שלי (למרות שזה קורה לי גם על נייח עם ULTIMATE וגם על נייד עם PREMUIME) דיברתי עם התמיכה של SANDISK שאמרו לי שהכרטיס תקול למרות שהוא עובד נהדבר באקספי.. למישהוא יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-