Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערכת הפעלה Win Xp - Home Edition בעיברית... המחשב שלי זה המחשב שמתואר למטה... כאשר אני מתחבר לאינטרט ואח"כ מנסה להתנתק אני לא מצליח לעשות זו בצורה "נורמלית", אני לוחץ על התנתק, ה- icon נשאר, ולאחר זמן מה אני פותח את ה- Task Manger ורואה כי התוכנית לא מגיבה. אח"כ אם אני מנסה לכבות את המחשב בצורה אוטומטית אז אני לא מצליח, אני לוחץ על כיבוי, הכיבוי האוטומטי מתחיל, זה מגיע ל: "שומר את ההגדרות שלך", ונתקע שם לנצח, עד שאני יבצע כיבוי "אגרסיבי". עשיתי התקנה מחדש של ה- Windos, והבעיה עדיין קיימת...!!!! מה עושים??? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
ומופיע לי פעמיים ולוקח לי די משאבים WinCtlAd.exe וגם הרצתי spybot @adward ולא עזר. מה זה? איך מסירים? האם להסיר?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
ההודעה הייתה תחילה בפורום תוכנה(כי לא שמתי לב שקיים פורום לווינדוס),אך מכוון שהיא לא הועברה ומכוון שהעניין דחוף לי החלטתי לפתוח הודעה חדשה. אהלן,עקב הדחיפות אני לא יתחיל לברבר. יש לי שתי בעיות עיקריות שתקפו את המחשב שלי,אחת בעיקר באשמתי אחת קרתה סתם(ואני הפכתי אותה ליותר חמורה). 1. שהווינדוס מתחיל לעלות הוא אומר לי שהקובץ windows\system32\config\system פגום ויש לתקן אותו דרך windows repair(מהדיסק), שנכנסתי לווינדס repair לא הבנתי איך לתקן אותו,שיחקתי עם הדברים ודי חירבשתי שם כמה דברים שהובילו אותי לבעיה 2,כמו כן בגלל העקשנות שלי גם מחקתי את הקובץ הפגום אבל אין לי מושג אין לתקן\לשחזר\להשיב ועוד שטויות רבות שבאמת יעזרו. 2. שיחקתי עם bootcfg ובטעות הוספתי עוד boot ,זאת אומרת…
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום. שמעתי לאחרונה על DOK (disk on key) שמחברים אותו למחשב הוא יוצר לך מעין "ווינדאוס בהתאמה אישית" שאתה רואה את התיקיות שלך והתוכנות וכל זה ישר על הדסקטופ,כאילו זה המחשב שלך רציתי לדעת איך זה פועל והאם אפשר ליצור אחד כזה בעצמי תודה.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש חדש יחסית בווינדוס ויסטה ויש לי שאלה לגבי התצוגה. כשאני פותח תיקייה מסויימת אני רואה את הפריטים ב"Groups" , איך אני יכול לבטל את זה? ובצד ימין אני רואה תפריט ניווט מיותר בשבילי, האם יש דרך להסיר אותו? מצרף תמונה לתיאור הבעיה: http://img5.imageshack.us/my.php?image=77858007.jpg (מוקף באדום) תודה!
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני התקנתי עידכונים של Windows אך לא עשיתי הפעלה מחדש - פתאום המחשב עזה ריסט עצמי ולאחר הריסט הוא עושה את זה כח הפעלה מחדש. http://img267.imageshack.us/my.php?image=14921493149115061514149xa7.jpg מה עושים? :-\ אודה לכולם!.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
שלום, זה הקוד שאני מקבל: OxAD59111C , Ox00000002 , Ox00000000 , Ox8346F5CA נוצר גם קובץ memory dump שאני לא יודע לנתח (אשמח לקבל הסבר). לא יודע אם זה קשור אבל יש דרייבר אחד במנהל התקנים שלא מותקן כהלכה. ניסיתי למחוק אותו ולעשות סרוק שינויים בחומרה או עדכן דרייבר אבל זה חזור לאותו המצב (מצורפת תמונה). תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי תדרייברים הנ"ל מהאתר גורו3D המחשב לא נותן לי להכנס לproperties בווינדווס (בכל תוכנה\קובץ שהוא), ולהפעיל תוכנות שונות כאילו אני מגבילים אותי. אני לא מקבל הודעות שגיאה או כלום. יש למישהו רעיון? יש לי LP מחר ככה שאני ממש צריך תמחשב שלי עובד. do ur best forum buddies. וכן למדתי מוסר השכל לא להתקין דרייברים לא מאושרים. תודה מראש. **אני משתמש בSP2. אל תגידו זה מה שקורה שמשתמשים בSP2 אלא בבקשה תתנו עצות.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום אני נוסע לארצות הברית , וצריך לקנות שני ניידים, מעדיף אותם עם WIN 7 ,המחשבים מיועדים לילדים בגיל 7 , 13 , לכן נושא העיברית מאוד חשוב , האים ניתן לעברת ? תודה
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, כרגע על המחשב שלי רצות 2 מערכות הפעלה : VISTA וWINXP אני רוצה למחוק את שתיהם (אמרו לי דרך הבוט אומ משהו) ולהתקין XP נקי נקי ז"א למחוק את כל הקבצים על המחשב (כמו בפירמוט) וגם את 2 מערכות ההפעלה ולהתקין XP נקי איך הדרך הטובה ביותר למחוק הכל ולהתקין? תודה!
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
עד היום בווינדוס XP כשהייתי עושה שומר מסך עם סיסמא המחשב היה מנתק את האינטרנט והורס לי הורדות היום אני משתמש WIN7 ורציתי לשאול 2 שאלות האם עדיין כאשר אני יעשה עבור לסיסמא לאחר שומר מסך האינטרנט עדין יתנתק לי (למקרה שזה חשוב אני משתמש בכבל רשת ולא אלחוטי לא יודע אם זה עוזר) ואם כן איך אני עובר את זה (אני רוצה למנוע שימוש של אחרים במחשב כי הוא רוב הזמן דלוק ) תודה על העזרה..
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
בטעות התקנתי את ויסטה פעמיים, פעם אחת בכנן E ופעם אחת ב- C, עכשיו שאני מנסה למחוק את זה שב- C הוא כותב לי : you need permisssion to preform this action ניסיתי סייף מוד , אותו דבר וד"א אני האדמין ועדיין הוא שואל אותי AOLLOW או לא...
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם: יש לי winXP PRO ולפעמים שאני במחשב פתאום קופץ לי חלון שהכותרת שלו בפס הכחול למעלה זה: Messenger Service ואז כתוב to 1234.434.434 ip שלי.... ומתחת ההודעה.. וכל פעם כתוב שם משהו אחר... פעם בעברית היה כתוב על איזה אישה שרוצה עבודה.. פעם היה כתוב איום שאם אני לא יכנס לכתובת "....................." אז ישלחו לי מלא ספאם לאימייל.. וכל מני... ואני רוצה לדעת איך לעשות שהחלונות האלו לא יבואו לי.. כי זה מפריע לי אם אני משחק אז באמצע זה קופץ לי... בפעם הבאה שזה יעלה לי [זה בא הרבה...] אז אני יביא לכם תמונה!! בבקשה תעזרו לי - תודה! עריכה: העלתי תמונה!! אפשר לראות פה: http://photos.walla.co.il/ak47_ או פה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/a/k/4/7/_/@/@/@/@/@/@/@/@/@…
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
פירמטתי היום את המחשב והעברתי את שתי המחיצות (C ו-D) מ-FAT32 ל-NTFS. עשיתי CONVERT לכונן D, ואז העלתי את הדיסק התקנה של XP PRO, מחקתי את המחיצה הראשית ©, פירמטתי חדשה כ-NTFS ועשיתי התקנה של חלונות מחדש. מה שראיתי אחרי ההתקנה, זה שחלק מקבצי ה-BOOT יושבים בכלל על D באופן מוזר... אני מדבר על הקבצים: boot.ini ntldr NTDETECT.COM VIRTPART.DAT הקבצים האלה נמצאים רק בכונן D ולא נמצאים ב-C. עד כמה שידוע לי זה אמור להיות ההיפך (רק ב-C). אני מפחד למחוק אותם ולגלות אח"כ שהמחשב לא עולה... מצד שני, אני כזה פרפקציוניסט ופדנט שאני לא יכול לראות קבצי BOOT שוכבים ב-D... מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני לא הכי מסתדר עם אנגלית.. ואני הרבה יותר מעדיף שזה יהיה בעברית.. אז מה אני צריך לעשות בשביל שהויסטה באנגלי תהפוך לעברית..?
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שאלה1: אם אני יכול להתקין ווינדוס 7 על הווינדוס שיש לי(ויסטה הום פרימיום 64ביט)...הכוונה היא לא יהיה לי שתי ווינדוסים אלה שבמקום ויסטה יהיה ווינדוס 7 ושהקבצים שקיימים במחשב לא ימחקו או משהו...---האם זה אפשרי??? שאלה2: יצא לווינדוס 7 כבר עידכונים??....כי בדר"כ יש לווינדוס כשהוא רק יוצא ים שגיעות ותקלות ... :alcoholic:
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
גליתי שלרדיו דרום כן יש אתר באינטרנט ואפשר להאזין דרכו לרדיו, כתובות האתר היא : http://www.9697fm.co.il נסיתי להאזין לרדיו ולא הצלחתי, חשוב לציין כי יש לי ווינדוס מדיה פלייאר 9 וכשאני מנסה להאזין לרדיו הוא אומר לי : Windows Media Player cannot play the file. The file either corrupt or the Player does not support the format you are trying to play. מה הוא רוצה לעזעזאל ???
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
זה אפשרי בכלל? הצלחתי רק לנטרל אותו,אך שום דרך למחוק אותו מהמערכת "ויבולע defender לעד" תודה
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אוקי יש לי ווינדוס אקס פי sp2 ...ויש שם אפשרות של חסימת חלונות קופצים. עכשיו אני לא מצליח לכבות את זה הלכתי באקספלורר לtools ואז pop-up blocker וכיביתי את זה,וניסיתי גם עוד שילובים,כלום לא עזר :'( מה אפשר לעשות????? ??? :-[
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום ,אז ככה שאני עושה מכתב חדש הוא כותב לי משמאל לימין ולא מימין לשמאל למרות ששיניתי לו בהגדרות SET DEFUALT MESSAGE DIRECTION RIGHT TO LEFT הוא עדיין כותב משמאל.. מה אפשר לעשות? [br]פורסם בתאריך: 18.11.2009 בשעה 17:41:58
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
גולשי אינטרנט שמתמשים בויסטה 64 ביט! מי מכם שגולש דרך אינטרנט בכבלים ומשתמש במודם Terayon TJ715 איך הצלחתם להתקין את הדרייבר למודם הזה על הויסטה 64ביט? בפעם האחרונה שניסיתי לא ניתן היה להתקין את המודם על המערכת הזו, אז איך אתם מצליחים לגלוש? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
יש אפשרות בויסטה להגדיר שברירת המחדל של מסך העתקת קבצים יהיה "More Information"?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-