Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
http://s12.yousendit.com/d.aspx?id=B07C93940EDC370EDBC91B9296C31E19 http://d12.yousendit.com/C/B07C93940EDC370EDBC91B9296C31E19/1.JPG
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע ווינדואס 2000. ווינדואס אקס פי. לווינדואס 2000 אני לא מצליח להכנס כי הסיסמא שם נדפקה נראה לי. האקס פי לא עובד כמו שצריך ואני רוצה להתקין אותו מחדש. אני רוצה: א. להתקין מחדש את ה2000 (הוא משמש אותי רק למקרי חירום אך אני רוצה שיהיה שם ועובד כשאני צריך). ב. להתקין את האקס פי. באיזה סדר אני עושה את זה ואיך? תודה. ***אשמח מאוד לעזרה באי סי קיו 109354512***
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני עובד לי עם המחשב, כשלפתע הכל מתחיל לקרטע, הכונן הקשיח לא מפסיק את פעילות הקריאה/כתיבה. אני ניגש לPerformance והמחזה הבא נגלה לעיני... אחד מהדברים היותר מטורפים שקרו לי אי-פעם, אין לי מושג איך זה הגיע למצב כזה, מה שבטוח, זה די חריף.
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היה לי את הHD הפגום של סיגייט קיצר החלפתי לאחד חדש לא פגום ו שאני מחבר אותו הוא מזוהה בביוז אבל אני מקבל windows has failed to start בגלל בעיה בסופטוור או משהו כזה למישהו יש מושג?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
טוב קניתי מחשב Vista 64Bit SP1 E8400@3.6GHZ+212HYPER EP45-DS3 4GB RAM HD4870 1GB TOXIC+OC (אוברקלוק של החברה) Samsung 640GB CM690 CM Real Power Pro 650W וכבר פעמיים היה לי את ה"BLUE SCREEN OF DEATH" .. דיי מדאיג אותי אין לי כוח לבעיות ישר על ההתחלה.. וגם בכלל לא הכרטיס מסך נראה לי דיי חם.. אבל אומרים שזה בסדר.. ועוד דבר שבEVEREST זה מראה 70מעלות ובCATALYST 62 מה לעשות? איך להוריד טמפרטורות? תודה מראש זה ממש חשוב
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מתכוון לתוכנה ששמתי קיצור דרך שלה ב-STARTUP. יש אפשרות להשהות אותה לאיזה דקה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
שלום אנשים, הופיעו לי צלליות על האייקונים בשולחן עבודה.. איך מסירים אותן ? http://img250.imageshack.us/img250/5725/48798808qg2.jpg תודה. עריכה-פתרתי את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
קניתי היום WD 6400AAKS בנוסף לSAMSUNG 320 שהיה לי . ואחרי שחיברתי הופיע לי בDM אפשרות לשים את הכונן על Dynamic disks או Basic Disks . לפי מה שהבנתי הDD יותר טוב מBD ,נכון ? ואם אני רוצה לשים את הכונן של ה320 על DD ,זה צריך לאתחל אותו ?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני רוצה לקבוע שעה מסודרת ביום שבה המערכת תגובה ולקבוע גם כמה מקום להקצות לשחזור?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שמעו פירמטתי את המחשב ואין לי עיבריתץץץ את זה אני כותב דרך מיקלדת באינטרנט חייב עזרה או מדריך..... תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב נייח עם 2 HDD אחד 40GB שעליו מאוכסנים הWINDOWS ותוכנות כמו NORTON OFFICE וכו' וכונן נוסף 120GB חדש יחסית שעליו מאוכסנים כל הסרטים שירים משחקים קבצים.יש לי בעיה עם הכונן של הWINDOWS 40GB הוא די ישן 6 שנים ואני שוקל להחליף אותו בכונן 320GB השאלה היא כידוע דיסק קשיח חדש לא מגיע מפורמט,אם אני יחליף את כונן 40GB בכונן חדש 320GB (ולהשאיר את ה120GB) האם כאשר אני ירצה להתקין WINDOWS האם המחשב יזהה לי את הדיסק קשיח החדש שאוכל להתקין עליו WINDOWS ?הדיסק קשיח בחיבור IDE תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
בתוך הלינק יש השוואה בין לחצן ימני->אפשרויות לבין הקריאה של הכונן אחרי פתיחת המחשב שלי. איך זה הגיוני? ומה מהם הנכון?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
ראיתי תמונות מסך שעליהם היה בצד מין לוח שנה קטן כזה, שעון, מזג האוויר באיזור שלנו וכ'ו... איך עושים את זה? אולי זה בכלל רק לויסטה? ??? אשמח לקבל תשובה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אני רוצה לקבוע את התמונה שתוצג ולא תמונה מתוך הסרט עצמו. ולמה משמשת האפשרות להוסיף attachments לקובץ MKV אם לא ניתן לקרוא את הקבצים ? יש אפשרות לצרף תמונה להציג אותה כאייקון של קובץ MKV ? אני מנגן עם MPC-HC. תודה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יכולה להיווצר בעיה כאשר יש אותו ווינדוס בשני מחשבים שונים, יכולה להיווצר בעיה? או שאפשר פשוט להתקין אותו על שני מחשבים שונים?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
התקנה של ויסטה לא מזהה לי HD של סיגייט דגם ST350032AS SATA II ניסיתי לשיםאת הבורד שיזהה אותו כ ATA אבל הוא עדיין לא מזהה את הHD בהתקנת ויסטה זהו מחשב חדש לגמרי עם לוח DS3L P45 גיגהבייט היכן אני מוצא את הדרייבר להארד דיסק ???
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
האם עדיין יש או אמורה להיות ירידה בביצועים בויסטה אחרי התקנת SP1 לעומת XP? יש לי 64 ביט עם 2GB ראם. זה משנה או לא ממש? כדאי לשדרג ל-4GB? או שזה תלוי בכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי התקנתי שני ווינדוסים אחד אקס פי ואחד ויסטה כגרע זה מראה לי רק את אקס פי אבל אמרו לי שיש תוכנה שאפשר לסדר שם תבוטים בסטרטאפ יש מישו שיכול להגיד איזו תוכנה עושה את זה רצוי הכי פשוט תודההה
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כשאני נכנס למחשב שלי, ולוחץ דאבל קליק כלהיכנס לכונן D למשל... אז קופץ לי המסך הזה של open with... ככה שהדרך היחידה להיכנס לתוך כונן היא דרך start>run... איך אפשר לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ויסטה טרי (כמה ימים מאז שקיבלתי את המחשב) ונתקלתי בבעיה היום כשניסיתי לשתף תיקיה). אני כבר ארשום שבNetwork and sharing center ביטלתי את הPassword protected sharing המפגר אז זה לא הבעיה. שיתפתי שתי תיקיות במחשב שלי, שתיהם לכל המשתמשים (אחת גם עם זכויות מלאות, כולל כתיבה). ניסיתי להתחבר למחשב שלי דרך שני מחשבים אחרים, שניהם מזהים את המחשב שלי וכשנכנסים אליו מזהים את התיקיות אבל כשאר מנסים להיכנס לתיקיות מקבלים Access is Denied. ניסיון להיכנס ישירות דרך \\yomach\storage (כאשר yomach זה שם המחשב וStorage זה שם התיקיה\שיתוף) הביאו כמובן לאותה תוצאה. בין הדברים הראשונים שעשיתי עם הוינדוס החדש (חוץ מלמחוק את כל השטויות שdell התקינו פה) זה לעבור על מדריכים לעשות כ…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שאלה1: אם אני יכול להתקין ווינדוס 7 על הווינדוס שיש לי(ויסטה הום פרימיום 64ביט)...הכוונה היא לא יהיה לי שתי ווינדוסים אלה שבמקום ויסטה יהיה ווינדוס 7 ושהקבצים שקיימים במחשב לא ימחקו או משהו...---האם זה אפשרי??? שאלה2: יצא לווינדוס 7 כבר עידכונים??....כי בדר"כ יש לווינדוס כשהוא רק יוצא ים שגיעות ותקלות ... :alcoholic:
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
חברה התקנתי WIN7 היום חוקי עם רישיון כמובן שבא איתו הWINDOWS MEDIA CENTER אך יש לי בעיה קטנה שאני לא מוצא אותו בכל המחשב... לא דרך תפריט ההפעלה ולא דרך חיפוש מתקדם... רק כשאני בא לסרט ואני עושה לו פתח באמצעות מדיה סנטר היא נפתחת לי..... מה אפשר לעשות? איך אני מגיע למדיה סנטר פשוט ככה?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מחשב נייד של לנובו. המחשב חדש, אצלי כמה חודשים. בזמן כתיבה הסימן כתיבה עובר למקום אחר..מאוד מעצבן בנוסף כשאני מוזיז את העכבר לפעמים הוא לוחץ לבד המחשב הגיע עם הבעיות האלו מה עושים? יש אפשרות לפתור תבעיה לפני שנפעיל את האחריות?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
היי כולם רכשתי מחשב נייד עם ויסטה המצויינת למעלה בגרסאת 64 ביט ואני לא יכול להתקין איתה דריבר לחומרה שאני חייב אז אני צריך לעבוד עם 32 ביט השאלה היא האם הרשיון של ה 64 יעבוד על 32??? ואם כבר אז האם ניתן לעשות דואל בוט ככה שברגיל אני יעבוד עם 64 ביט וכאשר ארצה אפעיל את ה 32 ביט לשימוש בחומרה שאני צריך. קו המחשבה שלי אומר שמבחינת אקטיוציה זה אותו מחשב עם אותה חומרה אז לא צריכה להיות בעיה אבל מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-