עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום רב... האם אני יכול להעתיק את המשחקים שבאים עם ה WIN XP ל WIN 98? (Pinball , Solitaire, Spider Solitaire) תודה L.A

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by The MHz,

אני מנסה להוסיף שפות כמו יפנית, סינית וזה ואז אני שם את הדיסק של ה XP והוא אומר שאין את הקבצים..... יש מקום שאפשר להוריד אותם? או יש דרך לסדר את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by Maxiimus,

שאלה: האם גרסתה 64.. יכולה להריץ תוכנות של 32 .... ואם כן האם זה פוגע בביצועים.. ז"א שננניחהתוכונות הנ"ל היו רצול על WIN רגיל , היו רצות מהר יותר....

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by BENNY-L,

הבנתי שיש בעייה ל XP הרגיל לזהות 4 גיגה זיכרון גירסת ה 64 ביט קיימת בדיסק התקנה של האקס פי הרגיל או שזה דיסק בפני עצמו איזה גירסה יותר יציבה אקס פי או ויסטה תודה

5. אני חדש פה ולא יודע איך פותרים את הבעיה שאני בטווח שנראת פה לכולם שפוטה ואתם בטח בכירים אותה ששי בהתחלה הודעה שהוידוס מזויף ואי אפשר לעשות updats וכל החרא הזה.. שמעתי שיש קובץ ששים או שמהו כזה שמתקן את זה... ושאלה עוד יותר טיפשית לרמה של הפורום הזה.. איפה אני יכול לצרוב/להשיג וינדוס צרוב

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by MasterDK,

יש לי WIN XP PRO אני ידוע איך לשנות את האייקונים של המחשב שלי המסמכים שלי וכל זה אבל אני רוצה לשנות הכל את קבצי ה TXT את מראה התיקיות וכו' לאייקונים שאני יבחר (ואם אני לא יוהב את זה יש אפשרות לעשות ברירת מחדל?) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  7. Started by Blue Omega,

הכול פעם שאני גולש באינטרנט אקספלורר, אחרי שאני גולש לכמה אתרים מופיעה לי הודעת שגיאה ובה כתוב : IEXPLORE caused an invalid page fault in module USER.EXE at 0020:0000306e. Registers: EAX=00000000 CS=16cf EIP=0000306e EFLGS=00000246 EBX=00640008 SS=690f ESP=000087cc EBP=006487fc ECX=0000690f DS=16af ESI=000087fc FS=68cf EDX=00000000 ES=0187 EDI=c0110001 GS=0000 Bytes at CS:EIP: 67 66 26 8b 47 10 66 36 89 44 da 67 26 8b 47 14 Stack dump: 24480c13 0064e80c 01d3b79c bff713e2 0000017f bff741e9 0001bce4 0064e80c 0001bce4 00000000 00040000 16cf2d8c bff714d9 01d6017f 0064e80c 01d60187 ואז התוכנה נסגרת. אני נקווה שתוכלו לעזור לי

8. Started by tzahi16,

עיינתי בסטיקי על הנושא של ניתוח קבצי MINIDUMP אני חייב להגיד שזה מאוד מעניין ומאוד מועיל ומקל על העבודה. עכשיו ניגש לעניין אני רוצה להוריד SYMBOLS לXP וVISTA שיהיה לי למערכת 32 ביט ו-64 ביט. ברשימה של ההורדות יש כמה גירסאות לכל דבר שמתי לי שיש גירסה שהיא RETAIL וגירסה שהיא CHECKER. השאלה היא מה ההבדל ביינהם ואיזה מהם אני צריך? תודה מראש על לכל העוזרים ! אני מוסיף תמונה בשביל שאולי יותר יבינו [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  9. כל פעם זה פותח לי הודעה שסופרת לאחור והיא כל דקה מכבה לי את המחשב "שמה היא "תולעת" בקשה עזרו לי זה דחוף

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by Dilbert Marker,

אז ככה: כל מה שבנוי בVB מתחרבש במחשב שלי. לדוגמא: יאקי: http://img193.imageshack.us/img193/62/yak6pz.jpg התוכנה הלא חשובה הזאת: http://img193.imageshack.us/img193/4193/prog1yp.jpg המבחנים בתוכנה "נהיגה נכונה 2004": http://img7.imageshack.us/img7/8154/rd20044ex.jpg (רק המבחנים, שאר התוכנה נראית בסדר) האמת אני לא יודע אם כל השלושה בנויים בVB אבל שני הראשונים כן (נכון?) אז קצת נמאס לי מזה... למישהו יש/היתה אותה בעיה? למישהו יש רעיון מה הבעיה?

11. כלומר אם מותקן לי ויסטה, אני יכול להתקין באמצעות הדיסק שני אקבל גרסה נקייה של WIN7? כלומר בלי כל התוכנות שהיו לי בויסטה?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  12. מותקן אצלי WinXP עם Sp2 ויש לי בעיה שמתחלקת לשניים: לפעמים אני מנסה להפעיל תוכנה או משחק כלשהו והם לא מתחילים לפעול, אני נכנס למסך Windows task manager ולא רואה את התוכנה ב Applications אני רואה אותה במסך Processes ואני גם רואה שהיא משתמשת במשאבי מערכת, אני מנסה לסיים את התהליך אך הוא אינו נסגר, ולא ניתן להפעיל את אותה התוכנה והפיתרון היחיד הוא לאתחל את המחשב מחדש. הבעיה השניה היא בכיבוי הוינדוז, אם אני מפעיל את המחשב מחדש ואז אנסה לכבות אותו או להפעיל שוב רוב הסיכויים שהתהליך יתבצע כרגיל אבל אם אני מנסה לכבות או להפעיל את המחשב מחדש אחרי שהוא עבד פרק זמן מסוים תהליך הכיבוי יקח מספר דקות ארוכות ( לרוב כ5 דק') שזה לא מצב רגיל למחשב שלי שבעבר גם אחרי עבודה רצופה של שבוע היה…

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by voX,

שלום, אני מנסה להתקין windows xp על מחשב נייד hp compaq nc 6400 אני מעלה את תוכנית ההתקנה של הwindows ואז עולה לי האופציה בכדי להתקין וינדוס לחץ על אינטר אני לוחץ ואז מופיע לי השגיאה: "stup did not find any hard disk drives installed in your computer" כמובן שהארד דיסק מחובר ועובד (אני שולח את ההודעה מהמחשב הנ"ל). למישהו יש מושג? תודה.

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by popololo,

Hi I downloaded something from emule that should have helped me to be "genuine" the problem is that now windows doesnot even open and I get the next message a problem is preventing windows from accurately cheching the license of this computer error code 0x80004005 PLEASE HELP!!!!!

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by INDIANI,

אני סימתי טכנאי מחשבים ורשתות תיקשורת. רציתי לדעת עם לי יש דיסק אקס פי עם רישיון ולאדם שאני אמור לתקן לו את המחשב יש לו אקס פי ללא רישיון האים מותר לי להישתמש בדיסק שלי עם הרישיון לתקן את המערכת הפעלה שלו שהיא ללא רישיון זאת אומרת האים מותר לי לעשות רק --R-- . למערכת שלו. אני באמת אשמח לתשובות כנות כי זה מאוד חשוב לי לדעת אז בבקשה מי שיודע בוודאות את התשובה שיענה. תודה מראש לכולם.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אתמול התחילה לי בעיה שהמחשב פשוט כל הזמן נופל... הייתה לי ויסטה מותקנת בנחת ובשלווה []במשך חודשיים בערך ואתמול בערב זה עשה לי בעיות... כל פעם שהמחשב עלה הוא עשה לי "סייר ווינדוס קרס לחץ כאן לפהעלה מחדש" ושוב ושוב ושוב גם בSAFEMOD... פירמטתי והתקנתי שוב את הויסטה. והיום אחרי שהתקנתי את כל התוכנות עוד פעם והכל הוא עובד אני משחק קצת פתאום הוא שוב קורס... וכל פעם זה קריסה של פיזיקל ממורי עושה מסך כחול וסריקה ואז נכבה ואז הוא עולה וכותב ERORR 17 קובץ לא נמצא... וגם דרך התיקונים בדיסק כמו "שחזור" והדוס וכו' אני לא מצליח לסדר כלום. מה לעשות? בעקרון אני רוצה לחזור לXP אבל קניתי כרטיס טלוויזיה מתאים לויסטה ואני ממש רוצה את המדיה סנטר... יש אפשרות להשיג מדיה סנטר …

17. Started by free fraek,

1. התקנתי גירסת ויסטה לנסיון ואח"כ התקנתי אותה על המחשב לגמרי אבל בבוט הוא עדיין נותן לי תפריט בחירה בין שתי ההתקנות למרות שאחת כבר לא קיימת וזה מציק לי... איך נפטרים מזה? 2. למה ויסטה מציגה רק חלק מהמשחקים בתיקית games ולא את כל המשחקים שיש לי?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by yoniby,

שלום, יש לי בעיה מוזרה מאוד. האייקונים שלי לא מופיעים בשולחן עבודה. ניסיתי להוסיף אייקונים חדשים, וגם אותם זה לא מראה. לאחרונה הותקן אצלי אוטומטית SP2 ואני חושב שהבעיה נובעת מכך. אשמח לתשובות מהירות. יונתן

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  19. Started by Tommy,

there's no hebrew in the regional and speech settings at control panel.... HELP

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  20. אם אני שם את מערכת ההפעלה על דיסק קשיח של 8 מגה באפר במקום בארדיסק של 2 מגה באפר צפויה הטבה כלשהי בביצועים או אין הבדל בכלל שנראה לעין

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  21. אני לפני כמות הורדות מסיבית. אני צריך לשנות את המיקום של התקיה הזמנית, נגיד לתקיה בD:/ ושתמיד זה יוריד לשם. ולא יבצע את ההעתקה מהתקיה הזמנית לתקיה שבחרתי, כי אני עובד עם כונן IDE וזה לוקח לי על כל 700MB שלוקח 8 דקות עוד 5 דקות. תודה, אריאל

22. אצל חבר שלי חסר מקום בהראד דיסק וכשהפעלנו את הכלי ניקוי שלו הוא הציג ליד :"קבצים מהתקנות קודמת של windows" 15 גיגה זה נראה לי מוזר זה משהו קריטי ? אפשר למחוק את הקבצים? מה שכן הוא שאל אותי אם להפעיל את הניקוי רק למשתמש הנוכחי או לכולם ובחרתי את כולם אולי זה משהו של המערכת? אשמח לעזרה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  23. קיבלתי מחבר מחשב עכשיו שאני בא לפרמט מופיע לי התמונה הבעיה הזאת מה זה יכול להיות איך אני פותר את זה ? עכשיו ברגיל הוינדוס עולה אבל יש בו בעיות ואי אפשר להכנס לשירותים בכלל

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  24. אין לי מושג מה קרה .....ה IEXPLORER (גרסא 6 XP2) לא עולה יותר ....אמנם הוא עושה רושם שכן ...(טוען) אבל לא מעלה שום חלון חשבתי אולי הוא תקוע ...נכנסתי למנהלי התקנים - כלום ...גם ריסטארט לא עזר ...ניסיתי ידנית (לא דרך קיצור הדרך) להכיכנס ולהפעיל מ program files\internet explorer..... שום דבר .. מצאתי איזה תשובה גם בGOOGLE והלכתי לפיה : ב"הפעל" להריץ "SFC /Scannow" ....זה סיים ועדיין לא עובד . עצות ..משהו ? תודה :s05:

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  25. Started by Sp_RuS,

וואוו, פעם ראשונה שאני לא מצליח לפתור בעיה של "נדפק הוינדוס" ,הבעיה היותר גדולה שאני כרגע לא יכול לעשות פורמט, כי יש שם מידע חשוב, ואני לא יכול לעשות גם באק-אפ למידע, כי כרגע אין לי אפילו לאן!!! אז ככה, קודם כל מדובר בלפטופ, אני מרבה להשתמש בhibridination, ולא לכבות... שלשום הכנסתי אותו למצב hibridinate, ולא חיכיתי שהוא יסיים לטעון את המידע לכונן וכבר הכנסתי את המחשב לתיק תוך כדי זעזועים והכל.. כהדלקתי אותו, הוא רשם לי "שגיאת חומרה" והוינדוס לא עלה.. עשיתי איתחול, והיתה אפשרות להפעיל את המחשב מחדש בלי חזרה מhibridinate, בקיצור ככל הנראה השמירה של המידע מהראם להארדיסק נדפקה קצת.. לא משנה, המחשב עלה, הכל היה בסדר, בהמשך העבודה על המחשב, התקנתי 3d max, magicdisk ויש מצב לעו…

• 2 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.