עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. 64 ביט או 32 ביט?

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by thebestof2005,

שלום. יש לי מערכת הפעלה windows xp pro sp2. לפני זמן מה פירמתי את המחשב מכיוון שעשינו רשת בבית ולא רציתי שיהיה לי בלאגן עם הווינדוס. אחרי הפרמוט כשאני סוגר את המחשב, הוא מחכה קצת ואז יש מסך שחור שבו כתוב שעכשיו בטוח לסגור המחשב. הדבר הנ"ל לא היה לי לפני הפירמוט. מה אני יכול לעשות בכדי שהחשב יסגר אוטומטי. תודה thebestof2005

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  3. Started by gator_play12,

כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו מופיעה ההודעה הזאת http://img363.imageshack.us/img363/7942/wmvnk8.jpg וגם שאני מנסה לצפות בסרטים באינטרנט זה סוגר את הדפדפן

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  4. אורח
    Started by אורח,

יש לי דיסק קשיח של 1 T והוא מחולק ל2 מחיצות ובנוסף יש 100 מגה UNLLOCATED SPACE. כשאני מנסה לצרף את ה100 מגה האלה לאחת המחיצות ואני משתמש בPARAGON PAR|TIT|ION זה אומר לי שהיא אפשר חעשות את זה במערכת הפעלה 64 ביט כאילו שוינדוס צריכה את ה100 מגה האלה ב64 ביט. למה זה ואיך אפשר לצרף את ה100 מגה האלה לאחת המחיצות?

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by yakir8,

שלום יש לי בעיה מוזרה בIE כול פעם שאני נכנס לאתר שעובד על PHPNUKE אני לא יכול להיתחבר הוא רושם מצב משתמש: מנותק ואני עשיתי שהוא יקבל את כול העוגיות וזה לא עזר משהוא יכול לעזור לי הינה תמונה http://img412.imageshack.us/img412/8651/16ky.png

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by IlanF,

אני לוחץ BROWSE מוצא את התמונה הרצויה לוחץ OPEN ו...כלום, הוא לא מראה לי את התמונה ברשימה של הרקעים. ובנוסף, הוא מראה לי תמונות שהיו לי בMY PICTURES וכבר לא נמצאות שם (מחקתי אותם) ורק קבצי BMP, לא מתייחס לJPG הדרך היחידה שלי לשנות את הרקע היא ללכת לתמונה וללחוץ על הכפתור הימיני בעכבר ולבחור SET AS DESKTOP BACKGROUND וזה קצת מעצבן. יש למישהו רעיון איך לתקן את זה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by myjunkmail0000,

מישהוא יודע איך אפשר לעשות דואל בין בין וינדוס ויסטה לOSX86? מותקן אצלי עכשיו ויסטה ואני רוצה להתקין בנוסף OSX86 (לצורך תיכנות לאייפון) התקנתי כבר אבל זה הורס את הוינדוס ויסטה... (אז פרמטתי מחדש את כל המחשב והתקנתי ויסטה רגיל) למישהו יש פתרון פשוט ולא ארוך ומסובך כמו שראיתי במספר אתרים... ואיך יותר טוב להתקין בארדיסק 1 שמחולק למספר מחיצות... או ארדיסק נוסף חיצוני שמחובר ב USB... תודה :jump:

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  8. Started by langa,

שלום לכם מאתמול נתקלתי בבעיה מעצבנת.לאחר כ- חמש דקות שהמחשב עובד הוא לא זז ההרדיסק טוחן וב טסק מנג'ר מה שמשך את עיני זה שה EXPLORER.EXE תופס גודל חריג של 80-50 מגה. יש לציין שאני מריץ avg antivirus + zonealarm + adware ועל פי הם אין וירוסים/ רוגלות. לא בלי לפרמט כך שהייתי רוצה לפתור זאת. תודה חברים. ערן.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by penny1,

אני מקווה שזה לא שאלה שכבר נשאלה אלפי פעמיים... אני הולך לשדרג את המחשב בקרוב אבל את הHD אני משאיר רצית לדעת האם יהיה בעיה עם ה-XP (הבנתי שעלולות לצוץ כמה) ואיך אפשר לפתור אותם .. כלומר שהמחשב ימשיך לעבוד אותו דבר, רק על מחשב חדש (מעבד+לוח+זיכרון+כרטיס מסך)

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  10. שלום. יש לי WINDOWS XP, עם מחשב בעל המפרט הבא: מעבד .Intel core 2 dou E-7300 2.66 GHZ 3M לוח אם GIGABYTE GA-G31MS2L. זיכרון 2 GB 800 MHZ . אני פותח את המחשב, ומגיע עד למסך השחור והוא כל הזמן מנסה לעשות. Boot from cd/dvd ומכיוון שאין דיסק של מערכת הפעלה בכונן הוא אומר לי שיש שגיאה כלשהי. בדקתי בהגדרות BIOS[שהיו כבר בסדר, ומוגדרות לנסות לעשות BOOT מהדיסק הקשיח קודם], והגדרתי שיינסו לעשות BOOT רק מהדיסק הקשיח ולא יינסו מהכונן דיסקים גם כאפשרות 2 או 3. בדקתי עם דיסק של WINDOWS XP וההתקנה של הווינדווס עוד קיימת והוא מזהה אותה, ניסיתי לעשות FIXBOOT עם הRECOVERY CONSOLE ולהגדיר עם ה BOOTCFG, הכל נראה בסדר שהתקנה היא בBOOT אבל שום דבר לא עוזר. המחשב בכוחו מנסה לעשות BOOT FROM CD …

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by pavlo,

שלום לכל חברי הפורום. הבעיה שלי היא שהמחשב לא מסיים את התהליכים של התוכנות לדוגמא: אם אני יפעיל את EMULE ואז יסיים לעבוד עם התוכנה התהליך ימשיך לפעול ב TASK MANAGER ואז מה שקורה שאם אני ירצה שוב להפעיל את EMULE התוכנה לא תעבוד עד שאני יבצע הפעלה מחדש. את האמת אין לי מושג מה מקור הבעיה ואני מקווה שתוכלו לפתור לי אותה. עוד דבר ששכחתי לציין, את התהליכים אני לא יכול לסיים גם דרך ה TASK MANAGER. בזמן שחיפשתי כל מיני בעיות במחשב מצאתי בעיה אחת ב"מנהל ההתקנים" (תמונה) הייתי שמח אם תוכלו להסביר לי מה בדיוק הבעיה גם כאן ואיך לטפל בה. בתקווה שתפתרו את בעיותיי... תודה גדולה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  12. Started by elior021,

שלום לכולם ושבוע טוב. יש לי שאלה והיא הולכת ככה אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לגבות את הקבצים שלי בהרדיסק אחרי שהוינדוס קורס

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by Shizel,

שלום יש לי בעיה בוינדוס שהופיעה לא מזמן מסיבות לא ברורות הכול התחיל להיות איטי יותר ולפעמים בכלל סיוט עשיתי פורמט עזר קצת יש פחתו תקיעות אבל לפעמים בסרטים הסרט הצמו מתחיל להתקה יענו ממקום להגיד מילה אז זה עושה מממממייללהההה וגם הסרט אצמו!! יש למישהו מושג מה הבעיה יכול להיות זיכרון ?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by JohnnyBravo,

וואלה,על-הכיפאק.מה עושים עכשיו?איך אני מתקין את הדרייברים של הלוח-אם?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  15. Started by omrij,

גירסת ULTIMATE אפשרי? תודה

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  16. יש דרך להוריד את הדבר המעצבן הזה? ויצא הSP1?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by oded6188,

לוקח משהו כמו 5 דקות מהרגע שלחצתי על כיבוי או RESTART עד שזה באמת קורה עשיתי ניקוי עם התוכנה CCleaner והבעיה עדיין נמכשת אין הרבה תוכנות שרצות ברקע מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by gargoil,

ערב טוב! ברשותי מחשב עם windows 2000 advanced server ולאחרונה מסך ה logon לא מופיע לאחר ה אתחול של המכונה. בכניסה מרחוק עם terminal servic הכל עובד ואין בעיה רק המסך שחור ולכן ממש לא נוח. אני מחפש תיקון לבעיה הזו בתודה מראש ישראל

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by Xstyle,

שלום!! אני התקנתי וינדוס ויסטה ושמתי לו טמיכה עברית כלומר סימנתי לו במיקום ישראל ועיברית איפה שהיה צריך אבל ה interface באנגלית עכשיו כל פעם כשאני ניכנס לאינטרנט אקספלורר הכתב עומד אוטומטית על עיברית וכל פעם כשאני מקליד כתובת של אתר מסויים אני צריך לשנות לאנגלית..יש אולי איזשהיא דרך להגידר את האנגלית בתור ברירת מחדל?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by NuXeR,

היי, הייתה לי נפילה של הויסטה בזמן התקנת דרייבר מסוים. אחרי ריסטרט - הויסטה טוען וכאשר צריך לעלות המסך של ה-Login הוא עושה ריסט. יש לי גם XP מותקן במחיצה אחרת - והוא עובד מצוין. הקבצים נגישים.. ניסיתי SAFE MODE, ניסיתי Last known good configuration , שום דבר לא עוזר.. יצרתי LOG שמצורף כאן, אשמח אם תוכלו להביע את דעתכם. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by Jaman,

שאלה ראשונה - האם כיבוי ההגנות וההצקות של ויסטה יהרוג אותי? כבר ממש נמאס לי שעל כל פעולה קטנה של איזה העתקה או מחיקה של קובץ ויסטה שואלת פעמיים או שלוש אם אני בטוח שאני רוצה להמשיך, ושפעולה זו מצריכה הרשאה של מנהל, אז האם אני עדיין בטוח וכו'.. בניסוח קצת שונה - האם כל הדברים האלה מגנים עלי מפני משהו באמת? הרי לא סתם משתמש שלא מבין מה הוא עושה, אז האם אני באמת צריך את כל זה? או האם זה יסכן אותי איכשהו אם אכבה את זה? שאלה משנית - אם והחלטתי להשאיר את זה פועל, איך אני מכבה חלקים מזה לפחות? למשל כשמנסים לעשות איזושהי פעולה על קובץ ב program files הוא מקפיץ את השאלות המעצבנות שלו, וזה מפריע לתוכנות מסויימות כמו winrar (אם אני מנסה לפרוס משהו לProgram Files זה נותן שגיאה).

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  22. יש לי XP חוקי עם IE7 ובזמן האחרון שאני נכנס לאתר הIE7 מתחיל להתקע לי ולעשות בעיות בזמן החיפוש עדכונים והעדכון זה קורה לעוד אנשים?? מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  23. אממ אז ככה לפני כמה חודשים היה לי גם לינוקס וגם ווינדואוס שחבר שלי התקין לי. הוא עשה לי מחיצות והכל קיבלתי קריזה מחקתי את כל המחיצות של הלינוקס והכל, עכשיו שניכנסים למחשב עדיין הוא מראה לי את המסך המעפן הזה של בחירת מערכת הפעלה , אני צריך ליבחור Windows או Linux איך אני מעיף את הדבר הזה ? האם זה עף בפירמוט כונן C ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by arie2006,

שלום, ברשותי מחשב של חב' HP עם ל"א Asus p5lp-le , זכרון של 1 ג'יגה. לאחר חיבור דיסק 160gb SATA חדש אני מנסה להתקין מ- CD את מע' ההפעלה win_xp . התהליך מתחיל בצורה תקינה . במעבר לשלב הגדרת חלוקת הדיסק (windows is starting) המחשב מוציא מסך כחול עם הודעה : stop: 0x0000007b . מישהו יכול עזור ולהסביר את הסיבה וכיצד מתגברים על התקלה. בהסבר שמצאתי ב- google לתקלה מדובר על וירוס. מאחר והדיסק הינו חדש ודיסק ההפעלה הינו מקורי - אינני מבין את ההודעה. תודה על התשובות

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  25. בקיצור, יש לי מחיצה ראשית עם ויסטה, ומחיצה משנית ריקה. אני רוצה להתקין את XP על המחיצה הריקה. בשביל זה אני מכניס את הדיסק לכונן (באופן מפתיע...) ועושה ריסט, כשאני לא שוכח לשנות את ה-boot sequence כדי שיתבצע boot מהדיסק עצמו. כשהמחשב עולה, מופיע הדבר הבא: Boot from CD\DVD: לא משנה על מה אני לוחץ במקלדת, שום דבר לא קורה והויסטה עולה כרגיל. מסתבר שאפילו כשהתוכנות של מיקרוסופט לא מותקנות בכלל, הן עושות בעיות. בכל מקרה, מה אני מפספף פה?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים