Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני עובד ב-VISTA ULTIMATE EDITION חיברתי את המחשב שלי לרשת הביתית שלי שאליה מחוברים עוד מחשבים שמריצים XP PRO אני לא מצליח לשתף את ה-HD שנמצא ב-VISTA למחשבים אחרים, אני לא מצליח להתחבר ממחשב שמריץ XP PRO למחשב שמריץ VISTA הוא מבקש ממני סיסמא ו-USERNAME. איפה אני מגדיר את זה? אני רוצה שתהיה לי אפשרות ממחשב VISTA ולמחשב XP PRO והפוך להעתיק קבצים ולמחוק. תודה
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אממ אז ככה לפני כמה חודשים היה לי גם לינוקס וגם ווינדואוס שחבר שלי התקין לי. הוא עשה לי מחיצות והכל קיבלתי קריזה מחקתי את כל המחיצות של הלינוקס והכל, עכשיו שניכנסים למחשב עדיין הוא מראה לי את המסך המעפן הזה של בחירת מערכת הפעלה , אני צריך ליבחור Windows או Linux איך אני מעיף את הדבר הזה ? האם זה עף בפירמוט כונן C ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לעיתים קורה שחלון השליטה על עצמת הקול במחשב נראה גדול מידי. בייחוד אם הוספתם לו עוד בקרות עצמת קול שלא היו בו קודם לכן. אם זה המקרה, ניתן להקטין את החלון בקלי קלות: http://hofshi.blogspot.com/2007/09/blog-post_03.html
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פירמטי את המחשב. קבעתי את כל ההגדרות של השפה בעיברית בהגדרות שפה אבל עדיין המחשב באנגלית מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מה המצב חברה תראו יש לי ווינדוס אקס פי פרו ואני מעוניין להתקין מהדורה ביתית עכישו הורדתי ווינדוס ביתי עם סרוויס פאק 1 boot כמובן ושמתי אותו בסידירום לאחר מכן במקום שיעלה לי המסך הכחול כמו שאתם מכירים שמתקינים אקס פי אז הוא קורא מהדיסק והוא מביא אותי לאחר כמה שניות למצב של דוס עכשיו לא הבנתי למה זה אז רשמתי את הפקודות e: שזה הדיסק שלי שם ואז co i386 אינטר ואז winnt ואז הופיע מסך כחול והוא רשם משהו עם could not continue ללחוץ על אינטר בשביל ריסט משהו כזה בקיצור אני לא מצליח ולא יודע למה יש למשהו תשובה תודה נ.ב-יש לי מערכת הפעלה xp pro מותקן
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
בנוסף, אם אשתמש בדיסקט האתחול של WIN98 במחשב שיש בו XP (כי ארצה להפעיל תוכניות DOS, ואל תגידו לי להפעיל אותן דרך הXP בבקשה) האם הדוס שנמצא על הדיסקט אתחול של WIN98 הוא DOS מלא לכל דבר? זאת אומרת לא תיהיה בעיה להפעיל אף תוכנית בDOS דרכו? או שלמטרה זו עדיף פשוט DISK BOOT של דוס (נגיד 6.22) שאפשר להוריד מwww.bootdisk.com?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
התקנתי Vista Ultimate ואני רוצה להציג שומר מסך שהורדתי כרקע למחשב. האם ואיך ניתן לעשות זאת?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי שאלה בקשר למערכת ההצפנה הזאת של הוינדוס הבעיה היא הרי אתה מצפין את הקובץ וכל עוד אתה עובד עם אותו הוינדוס אז אין בעיה הוינדוס קורא את את אותם הקבצים אבל אתה מחליף וינדוס אז אתה בבעיה אז מה שקרה לי אני הצפנתי תמונות ברוב טיפשותי סתם ליתר ביטחון אבל אז עשיתי פורמט ושכחתי מהתמונות כיאלו החלפתי וינדוס אבל התמונת נשארו ואני לא יכול לקורא אותן אז רציתי לדעת אם יש אולי איזה תוכנה שפורצת את זה למה אני כבר נואש אני מחפש בכל האינטרנט ולא מצאתי וזה חתיכת אוסף, של תמונות שלי יש שם אם אין תוכנה אז זה לפחות אפשרי בכלל לפרוץ כזה דבר ? יעני יש לי בכלל תקווה? תודה רבה לכם
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מתכוון למחשב נייח ולא נייד תודה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
-
כאשר אני פותח את התיקייה "my video" מופיעה לי השגיאה הבאה: c:\Doucume~1\admini~1\locals~1\temp\wer12.tmp.dir00\appcompat.txt לאחר מכן ה-windows explorer, סוגר את התיקייה. הודעת שגיאה זו מופיעה רק כאשר פותחים את תיקיית "my video". מה שגיאה זו אומרת ? אשמח לעזרה כיצד לפתור בעייה זו? בתודה מראש....
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כל פעם ש WINDOWS נידלק הוא מזיין לי את השכל על איזה משהו\RAID דריור
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה די מציקה שאני בטוח שיש לה פתרון פשוט וקל, כל הזמן כשאני נכנס לתקיה הקבצים מוצגים לי ברשימה עם פרטים, ואז אני הופך אותה את התצוגה שלהם לסמלים בינוניים. אני צריך לחזור על הפעולה הזאת כל הזמן שאני נכנס לתקיה שלא נכנסתי אליה. יש דרך לשנות לצמיתות את תצוגת התיקיות והקבצים? יש לי ווינדוס ויסטה אולטמייט 64BIT. תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות התחילו לקפוץ אצלי חלונות לא באקספלורר אלא ככה פתאום כשעולה המחשב ב-windows, ובאמצע משחקים.. החלונות האלה מוציאים אותי ממשחקים ומוציאים את ה-Fucos מכתבן ו-WORD כאשר אני כותב בהם, אפשר להשתגע! הפרסומות הם בעיקר של חברת פלאפון ו-New offer For you.. היום זיהיתי שתי שירותים זרים המופיעים אצלי: RkmSYif9.exe TcjS0R6.exe כאשר אני מסיים אותם, הם חוזרים שוב. הרצתי כמעט את כל תוכנות ה-Spyware שיש בפורום, ואני משתמש קבוע של התוכנות Spybot ו-Ad-Aware 6.. למרות כל מה שהם מצאו הם לא הסירו את החלונות הנ"ל.. ד.א- חשוב לציין שזה לא חלונות קופצים מהמסנג'ר. מה אני עושה לעזאזל? היש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
האם זה אפשרי להתקין את מערכת ה 32 ביט וגם 64 ביט על אותו המחשב בכונן לשימוש בשניהם או שזה יוצר היתנגשות ?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
התחיל לקפוץ לי חלון של התחברות עם שם משתמש וססמה של איזה אתר.... אך אני מבטל את זה ואך זה בכלל הופיע לי .. תודבה ר :-[בה
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אז ככה אני לא מצליח לפרמט את המחשב סידרתי בביוס שהמחשב ייקרא קודם כל את הדיסקט ואחרי זה את ה-CD אבל הוא אומר לי כאילו שהוא לא מזהה אותו יש לי את הדיסק הקשיח של SATA אני ממש כבר לא יודע איך לפרמט אותו וממש נואש אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני פותר את הבעיייה כי המחשב שלי ממש עושה בעיות ואני חייב לפרמט אותו ל-SP2 אני לא רוצה לחזור ל-SP1 שאגב אותו המחשב היה מזהה את הדיסק כמו שצריך רק ה-SP2 זה הבעייתי אצלי במחשב בבקשה אנשים אני מתחנן לעזרה דיי דחופה
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום. לא יודע אם זה הפורום המתאים. קראתי פעם באחד הפורומים, כי עדיף להתקין את CS3 (ופרמייר בפרט) בדיסק אחר מאשר מערכת ההפעלה. אשמח אם מישהו ידע לענות לי: 1. זה נכון ? 2. למה? 3. האם זה צריך להיות דיסק פיזי אחר? או מספיק PARTITION אחר?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס מחדש על ההתקנה הישנה. רציתי לדעת אם יש אפשרות לשחזר את המיילים הישנים? איכן הם נשמרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
רציתי להפסיק את הפעילות של מערכת ה system restore אני נכנס למאפייני המחשב שלי ואז בוחר בלשונית ומקבל פשוט הודעת שגיע על כך שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית והיא תיסגר. כאשר אני עושה את אותו הדבר דרך control panel ו system ושם הלשונית המתאימה מתקבלת הודעת שגיעה הבאה: Exception occured while trying to run "Shell32.dll,Control_Rundll" C:\Windows\system32 sysdm.cpl",System\ מה בדיוק ניתן לעשות כדי לפתור את התקלה, האם התקנה של WIN XP מחדש היא האפשרות היחידה. חוץ מהעניין המחשב עובד ללא שום בעיה נראית בינתיים.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו מופיעה ההודעה הזאת http://img363.imageshack.us/img363/7942/wmvnk8.jpg וגם שאני מנסה לצפות בסרטים באינטרנט זה סוגר את הדפדפן
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני משתמש באופיס 2003 ולא מצליח לשנות את ההגדרות ב word (הגדרת עמוד, עיצוב פונט) ולהשאירם כברירת מחדל. לאחר שאני מבצע שינויים בהגדרת העמוד ומגדיר "שמירה כברירת מחדל" השינויים אינם נשמרים . כך גם לגבי שינויי גופן בסגנון רגיל.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
איך אני מפרמט את כל המחשב (לאן להיכנס?) תודה
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בעבר ניסיתי להתקין את RC1 והייתה לי בעיה. אחרי שההתקנה הושלמה, המחשב נתקע ב-Detecting IDE drivers שמופיע ב-POST כשעולה המחשב. רציתי לדעת אם יש מישהו שהתקין את ויסטה על הלוח הנ"ל ללא בעיות? אם כן, אתקין גם אני. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שאלה ראשונה יש לי לפטופ חדש מעבד intel core 2 due T5450 עם 2GB DDR667 וכרטיס מסך 8400G, איזה WIN אתם ממליצים להתקין? ועוד שאלה קצת לכיוון אחר... WIN XP PRO 32BIT יש תמיכה בריבוי ליבות וניצול של זה? זיהוי אני יודע שיש אבל השאלה אם המע' הפעלה תדע לנצל זאת? תודה לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-