Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היה לי לוח כיבוי .. והוא השתנה מעצמו היה לי ככה.. אדום: כיבוי צהוב: המתנה :ירוק: הפעלה מחדש.. ועכשיו השתנה לי לכזה.. איך אני מחזיר את זה לקדמותו !! וגם השתנה לי הכניסה למחשב הוא מבקש שם משתמש וסיסמה ולא הגדרתי סיסמה בכלל אני עושה OK והוא נכנס בלי סיסמה וזה גם הלוח של הסיסמה הוא גם שונה זה לא כמו הכחול הזה כמו בחשבונות משתמשים הוא בסגנון ישן כזה מה אני עושה תעזרו לי !!
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני אתחיל מההתחלה, היה לי הארדיסק של 20 גיג'ה משהו ישן שהתקנתי עליו ויסטה סתם בשביל בדיקות וניסויים עכשיו קיבלתי הארדיסק אחר של 80 גיג'ה ועשיתי שכפול בעזרת Acronis TrueImage והכול עבר בסדר. המערכת עלתה והכול נראה בסדר, אבל אחרי הריסטרט הראשון המערכת נתקעת במסך של הכניסה לויסטה עם הבר הירוק ופשוט מסרבת להמשיך הלאה. עשיתי בדיקות להארדיסק החדש וכולם יצאו בסדר. יש למישהו הצעות??
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן, באחד המחשבים שלי הופיעה בעיה מוזרה ביותר, פתאום ללא שום סיבה מיוחד הפסיד לעבוד הקול וכל פעם שאני מנסה לנגן משהו בוינאמפ מופיעה לי שגיאה 8000 4005 וכותב לי שיש איזה בעיה וצריך לסדר את הדרייברים של הכרטיס קול, אני לא כל כך מבין בזה, עידכנתי דרייברים לכרטיס קול אבל עדיין יש בעיה, חוץ מזה גם אין שום קול אחר במחשב ככה שאולי זה משהו בחלונות . אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
הייתי עד אתמול בווינדוס ויסטה וכשהייתי לוחץ על תמונה התמונה הייתה עולה לי ללא שום זמן טעינה ניראה לעיין עכשיו ב7 יש כשאני לוחץ על תמונה לוקח בקירוב 2 שניות עד 3 שניות כדי שהתמונה תעלה אני משתמש בווינדוס פוטו וויואר.. הוא נוח לי רק עכשיו מעצבן.. יש דרך לתקן? וביטלוקר פשוט כשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא רוצה.. גם אחרי חצי שעה כשעשיתי TURN ON לא קורה כלום
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן שאני מכבה את המחשב.. הוא לא מכבה עד הסוף אני מקבל מסך כחול בסוף! העלתי קבצי MINIDUMP. מה הבעיה? Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\121209-19125-01.dmp C:\Users\Oran\AppData\Local\Temp\WER-27409-0.sysdata.xml [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם לי יש שאלה אך לעשות את פורמט מושלם ככה שדסיק קשיח יהיה נקי לגמרה, לא כמו אצלי יש לכונה C מקום 32GB ואחרי התקנה יש לי + - 24GB אין מצב WINDOWS לוקח הרבה מקום? ואם יש לכם מדריך לפורמט מושלם אז תשלוח לי אותו!
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
The lenguage can't be selected because the language pack version is incompatible with this version of windows" מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חבר שלי טוען ששמע שמועה על כך שאם מתקינים sp3 ע"ג win xp גם אם לא מפעילים windows update הם מפעלים אוטומטית ונבדקת בדיקת חוקיות. האם יש בסיס לשמועה הנ"ל ? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כדאי להתקין? אמרו שזה גורם הרבה בעיות למרות שכביכול זה אמור לתקן באגים? יש בעיה עם החיבור לאינטרנט או עם תוכנות שלא עולות עליו? חשוב לי מאוד לדעת , תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב למשחקים בעיקר והגעתי להתלבטות בנוגע למערכת ההפעלה - ויסטה או XP? מצד אחד XP זה ממשק מוכר, נוח ומהיר יותר (כך אומרים) מהויסטה. מצד שני ויסטה זהו בעצם דור מתקדם יותר, מאובטח יותר, והכי חשוב - ישנם משחקים שיעבדו בו בצורה טובה יותר (קרייסס ואולי משחקים עתידיים נוספים). אני ממש לא יכול להחליט בין ה2, והמערכת הפעלה שאני אבחר היא כנראה תהיה המערכת הפעלה שלי לשנים הקרובות, שכן אני לא רוצה לבזבז עוד 500 שקל בשביל לקנות את הגירסא שלא בחרתי בהתחלה. (זהו המפרט שלי אגב - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=380911.msg3276902#msg3276902 ) תודה!
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה להשתמש בפקד כלשהו האקספלורר מבקש ממני ללחוץ עליו פעם לפני שאני משתמש בו במקום להשתמש בו ישירות. לדוגמה על תפריט שבנוי מפלאש אני אצטרך להקליק כדי שאוכל להשתמש בפונקציות שלו. עזרה! זה ממש מעצבן ומסורבל.
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שאלה ראשונה - האם כיבוי ההגנות וההצקות של ויסטה יהרוג אותי? כבר ממש נמאס לי שעל כל פעולה קטנה של איזה העתקה או מחיקה של קובץ ויסטה שואלת פעמיים או שלוש אם אני בטוח שאני רוצה להמשיך, ושפעולה זו מצריכה הרשאה של מנהל, אז האם אני עדיין בטוח וכו'.. בניסוח קצת שונה - האם כל הדברים האלה מגנים עלי מפני משהו באמת? הרי לא סתם משתמש שלא מבין מה הוא עושה, אז האם אני באמת צריך את כל זה? או האם זה יסכן אותי איכשהו אם אכבה את זה? שאלה משנית - אם והחלטתי להשאיר את זה פועל, איך אני מכבה חלקים מזה לפחות? למשל כשמנסים לעשות איזושהי פעולה על קובץ ב program files הוא מקפיץ את השאלות המעצבנות שלו, וזה מפריע לתוכנות מסויימות כמו winrar (אם אני מנסה לפרוס משהו לProgram Files זה נותן שגיאה).
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
זה המפרט שלי X1600 PRO 512 D 2.8 DDR2 512*2 זה שהמחשב שלי יחזיק את המערכת אני יודע,אבל אני אצליח להריץ איתה את המשחקים שלי? אני לא חיית גרפיקה ולא משחק משחקים יותר כבדים מHEROES5,NFSC,PRO6 ... ויש בהתקנה הרבה גירסאות שאפשר להתקין .(אולטימטיבי,ביתי בסיסי,ביתי מתקדם) איזה מהם מומלץ לי להתקין?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אין לי מושג מה קרה .....ה IEXPLORER (גרסא 6 XP2) לא עולה יותר ....אמנם הוא עושה רושם שכן ...(טוען) אבל לא מעלה שום חלון חשבתי אולי הוא תקוע ...נכנסתי למנהלי התקנים - כלום ...גם ריסטארט לא עזר ...ניסיתי ידנית (לא דרך קיצור הדרך) להכיכנס ולהפעיל מ program files\internet explorer..... שום דבר .. מצאתי איזה תשובה גם בGOOGLE והלכתי לפיה : ב"הפעל" להריץ "SFC /Scannow" ....זה סיים ועדיין לא עובד . עצות ..משהו ? תודה :s05:
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
רציתי להתקין על המחשב שלי ווינדוס אבל לא כל כך הבנתי את הקטע של המחיצות.... למה צריך אותן או מה הן בכלל???
-
- 10 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי סרביס פאק 1 עכשיו ניסיתי להתקין סרביס פאק 2 וכל הזמן זה עושה לי שגיאה אז הורדתי ווינדס אקס פי סרביק פאק 2 עכשיו אם אני עושה אפגרייד הקבצים של שבמחשב שלי ישארו?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש אחר הבעיה שלי , ומצאתי את האשכול הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=69628.0 בתגובה הבאה: האם רשמת במקום הנכון? את צריכה לרשום את זה בחיבור של הכרטיס רשת לא בחייגן כנסי ל start>settings>network connections לחיצה ימנית על Local Area Connection לחצי על properties ולחצי פעמיים על Internet Protocol (TCP/IP) ושם תגדירי את זה סמני "use the following ip address" IP Address : 192.168.0.1 Subnet mask : 255.255.255.0 של רון...לא עזר לי... הוא נותן לי רק מ-223... מה לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום רב, מבקש מידע על נושא חוקיות קניית תוכנות מיקרוסופט יד שנייה - אם קונים תוכנות מחברה שפשטה את הרגל ונסגרה - מה צריך לקבל? כמובן - חוץ מCD מקורי... מה נחשב גירסא חוקית לחלוטין של XP ושל OFFICE ? האם יש צורך במדבקה של XP? ואם היא היתה כבר מודבקת על מחשב? מה לגבי אופיס? אין לזה מדבקה. הכוונה זה לא להוריד גירסא פרוצה באינטרנט, אלא לרכוש תוכנה חוקית ממישהו שלא צריך אותה. הסבר יתקבל בברכה. (אגב, חיפשתי ולא מצאתי)
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום , שכחתי תסיסמא של הכניסה למחשב מה עליי לעשות לגבי זה אין איזשהו דרך לסדר ?? זה די דחוףף בבקשה ממכם. :-\
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, עוד כמה ימים מגיע אלי המחשב החדש, AMD 3500 ATHLON 64. ורציתי לדעת איזה ווינדוס כדאי לי להתקין? האם את הרגיל או את הגרסא החדשה של 64? אני לא יודע איזה דרייברים יגיעו עם המחשב אבל מבחינת הגיון אני חושב שהדרייברים המקוריםם של הלוח יגיעו עם תמיכה ל64 כי לזה המעבד מיועד.. עוד משהו רציתי לדעת אם על התוכנות שאני עובד איתם ביום יום לא יעשו לי בעיות תוכנות כמו : KASPERSKY,BITLORD,BINTORRENT,TRILIAN,MIRC ומה עם משחקים? הם יהיה לי בעיות במשחקים? תודה רבה מראש על תשובה קובי.
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
איך אני מתקין 2 ווינדוסים אחד עיברית אחד אנגלית? והאם אפשר אחד בD ואחד בC?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי - מוגדר כשייך לרשת במקום העבודה הקודם שלי כשמדליקים אותו - הוא נותן שם מישתמש + מבקש סיסמא ששיכת למנוי שלי במקום העבודה הקודם ככה גם הגדרות הרשת..... אני רוצה לאפס את הכל - כלומר לימחוק את כל האדמיניסטרטורים - ןלהגדיר הכל מחדש בשמות אחרים איך עושים את זה - ? כולל גם הגדרות חדשות....שם חדש למחשב וכו' יש איזשהו מדריך מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש ולבנות אותו בעצמי ולהתקין ווינדוס, השאלה שלי היא האם שאני מתקין את הווינדוס אני צריך לעשות משהו מיוחד או שזה רגיל מכניס דיסק מדליק את המחשב וממשיך לפי ההוראות?(במחשב הישן עשיתי עושה כל כמה חודשים פורמט אז ככה שבעיניין ההתקנה אין לי בעיה) תודה
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום חברים! אני מצטער אם השאלה הזו הופיעה כבר, עשיתי חיפוש ולא מצאתי... איך אני מסיר את ההודעה שמופיעה בכל פעם שאני מאתחל את ווינדוס שאומרת שהעותק ברשותי הוא לא מקורי. מקווה שלא להתקל בתשובות כמו "תקנה מקורי", או משהו בסגנון. תודה לכם מראש! תומר
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה במחשב הנייד שלי, אני נכנס לאתרי אינטרנט ולפעמים הכותרות שלהם הם כאילו אחד על השני, לדוגמה אני נכנס לאתר של ידע מערכות www.yead.co.il ושהאתר עולה אני רואה שורה ראשונה של תפריטים באתר ושורה שנייה כאילו עולה עליו. זה כמו ששמים שני תמונות אחת על השניה (גדולה וקטנה) והשניה לא מוגדרת בתור "שקופה" וכך מסתירה את התמונה השנייה (הסתרה של צבע לבן). מישהו יודע איזה הגדרות אני צריך לסדר? (במחשב השולחני שלי אין את הבעייה זו, בכניסה לאותו אתר). תודה
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-